Bloemenmengsel Tegen Eikenprocessierups

Bloemenmengsel Tegen Eikenprocessierups. Samengesteld uit 90% inheemse soorten en is een combinatie van één, twee en meerjarige soorten. Het voordeel hiervan is direct al in het 1e jaar een bron van nectar, stuifmeel en zaden. Mooi samengesteld mengsel, die aantrekkelijk is voor spinnen, sluipwespen en vogels. Dit zijn de natuurlijke vijanden van de eikenprocessierups. De grond goed onkruidvrij maken en dan inzaaien/inharken op de plek waar de rups zich bevindt.

€ 3.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Mengsels Bloemenmengsel Tegen Eikenprocessierups
Bloemenmengsel Tegen Eikenprocessierups
 

Tomaat Yellow Clementine EKO

Biologisch geteelde zaden. Tomaat Yellow Clementine geeft zeer grote trossen van ronde gele kerstomaatjes. Gewicht van de tomaatjes zijn ca. 10 gram en doorsnede ca. 2,5 cm. Geschikt voor gebruik in uw salades, pasta en saus. Yellow Clementine is ook geschikt als patio-tomaat, maar dan wel de plant op tijd toppen als er zich voldoende bloemtrossen hebben gevormd.

€ 3.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tomaten zaden Tomaat Yellow Clementine EKO
Tomaat Yellow Clementine EKO
 

Red Baron Zaaiui EKO

Biologisch geteelde zaden. Een platronde rode ui, die uitermate geschikt is voor lange bewaring. Prachtig rood van kleur en lekker zoet van smaak. Dun zaaien direct in de vollegrond op regels (regelafstand 25 cm en plantafstand 15 cm) en het zaad goed afdekken. De grond continu vochtig houden. Na opkomst niet al teveel uitdunnen. De grond licht bemesten, bij voorkeur met compost. De uien oogsten als het loof is afgestorven. Uien en loof ongeveer 1 week op het veld laten nadrogen.

€ 3.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Uien zaden Red Baron Zaaiui EKO
Red Baron Zaaiui EKO
 

Spitskool Filderkraut

Van oorsprong uit Duitsland. Geeft zware, zeer spitse kolen met een gewicht tot wel 5 kg. Mooie vaste kroppen met een fijne structuur, vol smaak en heerlijk mals. Spitskool zit bovendien vol met mineralen en vitamine B en C. Zaaien onder glas of buiten op perspotten van 5 cm. Uitplanten in april tot juni in een goed bewerkte en licht bemeste grond uitplanten. Tijdig oogsten, voordat de kool barst. Jaarlijks op een andere plaats telen. De jonge plantjes beschermen tegen koolvlieg d.m.v. anti-insectengaas.

€ 1.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Witte Kool zaden Spitskool Filderkraut
Spitskool Filderkraut
 

Xotica Bayam Klaroen Amaranthus Dubius

Bayam (Amaranthus dubius) kan worden gesmoord, gekookt of geroerbakt. De smaak lijkt wat op spinazie maar is wat zachter. Behalve bladeren zijn ook de jonge stengels eetbaar. Zaaien op een zaaibedje vanaf midden maart tot eind juli. Uitplanten in rijen of regels. Regelafstand 25 cm en in de regel 5 cm. Als de plant ca. 25 cm hoog is, boven de grond afsnijden en opnieuw laten uitgroeien.

€ 1.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Spinazie zaden Xotica Bayam Klaroen Amaranthus Dubius
Xotica Bayam Klaroen Amaranthus Dubius
 

Broccoli Premium Crop F1 Brassica oleracea

Een vrij snelgroeiend soort met een lang oogsttraject en goed bestand tegen warmte. Is oogstbaar circa 55 dagen na uitplanten. Zaaien bij voorkeur onder glas direct in potjes of eerst op plantbed. Grond vochtig houden. Vervolgens tijdig uitplanten in goed bewerkte/bemeste grond. Jonge plantjes beschermen tegen koolgalmug en koolvlieg d.m.v. anti-insektengaas. Jaarlijks op een andere plaats telen. Oogsten als de bloemknoppen ongeopend zijn.

€ 2.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Broccoli zaden Broccoli Premium Crop F1 Brassica oleracea
Broccoli Premium Crop F1 Brassica oleracea
 

Xotica Amsoi Rood Brassica Juncea

Amsoi (Brassica juncea var. rugosa) is een losse bladkool met een pittige smaak. Kan als dunsel worden gegeten; als men niet te diep snijdt, kan men meerdere malen oogsten. Gebruik in salades en om te roerbakken. Zaaien onder glas of plastic tunnel vanaf maart tot oktober of buiten van half juli tot begin september. In regels zaaien en na opkomst uitdunnen. Plantafstand is ca. 20 x 20 cm. De planten kunnen goed vorst verdragen.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Mosterdzaden Xotica Amsoi Rood Brassica Juncea
Xotica Amsoi Rood Brassica Juncea
 

Reuzen Allium Globemaster

Alliums zijn spectaculaire bloembollen met een grote sierwaarde, maar Allium Globemaster doet zijn naam eer aan en heeft de grootste paarse bolvormige bloemen onder de allium soorten. Globemaster is zeker een zeer bijzondere aanwinst voor de tuin. Dit is één van de grootste bloeiende alliums die wij kennen. Op een steel van wel 125 cm komt een schitterende dichte bol van bloemen. Deze bol heeft een blauwe kleur, afhankelijk van de hoeveelheid zon die hij krijgt. De steel is redelijk dik en hol, zodat ze in de wind niet zal breken. Zij zal met de wind meebuigen en weer rechtop veren zodra de wind gaat liggen

€ 12.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Alliumbollen Reuzen Allium Globemaster
Reuzen Allium Globemaster
 

Noppenfolie 1.5m x 2.5m

Ideaal voor het beschermen van uw planten in de winter. Ook uitermate geschikt voor het isoleren van kassen. Afmeting 1.5m x 2.5m.Ø=1cm

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenmanden Noppenfolie 1.5m x 2.5m
Noppenfolie 1.5m x 2.5m
 

Xotica Komatsuna Mosterdspinazie

Komatsuna of Mosterdspinazie (Brassica campsetris L. var. rapa). Een snelgroeiende losse bladkool, met een frisse mosterdsmaak en rijk aan calcium. Zaaien in de volle grond van begin mei tot begin september. Uitdunnen op 25x10 cm voor het verkrijgen van een forse plant om te roerbakken en op 25/5 cm als u de komatsuna in een jong stadium wilt oogsten, voor gebruik in een salade of als spinazie.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Mosterdzaden Xotica Komatsuna Mosterdspinazie
Xotica Komatsuna Mosterdspinazie
 

Olijfwilg Limelight Elaeagnus Ebbingei

Elaeagnus ebbingei 'Limelight' of Olijfwilg, is een zeer sterke en sierlijke, groenblijvende struik. De snelgroeiende planten groeien tot ongeveer 3 meter hoog en zijn ook geschikt als haag. Snoeien in april en september. Limelight heeft bontgekleurd blad.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 13.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tuinplanten Olijfwilg Limelight Elaeagnus Ebbingei
Olijfwilg Limelight Elaeagnus Ebbingei
 

Witlof, Brussels Lof Hollandse Middelvroeg EKO

Biologisch geteelde zaden. Geschikt voor teelten met dekgrond vanaf december tot april. Zaaien op goed bewerkte grond. Uitdunnen na opkomst. Wortels eind oktober oogsten. Wortels enkele dagen op het land laten afsterven. Loof van de wortel 2 cm boven de kop afsnijden. Vanaf eind november tot maart wortels opzetten in een kist of emmer. Wel absoluut donker houden, anders wordt het loof groen. Trekduur bij ca. 16°C = 4 tot 5 weken.

€ 2.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Witlof zaden Witlof, Brussels Lof Hollandse Middelvroeg EKO
Witlof, Brussels Lof Hollandse Middelvroeg EKO
 

Schildpadbloem Chelone Obliqua

Schildpadbloem - Chelone obliqua is een mooie vaste plant die zowel in de volle zon als halve schaduw goed groeit. Chelone obliqua verlangt vochtige grond en heeft sierlijke roze bloemen die vlinders aantrekken. Eenvoudig te combineren met andere vaste planten. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Vaste planten Schildpadbloem Chelone Obliqua
Schildpadbloem Chelone Obliqua
 

Veenbes of Cranberry Vaccinium Macrocarpon

Veenbes Cranberry Vaccinium macrocarpon is een zeer aantrekkelijke wintergroene, bodem bedekkende struik, van oorsprong uit Noord-Amerika. Veenbessen zijn erg populair, vooral in de Verenigde Staten. Cranberries kunnen verwerkt worden in heerlijke gerechten of cranberrysap . Ze zijn niet alleen lekker, maar ook rijk aan vitaminen en antioxidanten. Vaccinium macrocarpon is dus met recht een schitterende tuinaanwinst.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Vaccinium planten Veenbes of Cranberry Vaccinium Macrocarpon
Veenbes of Cranberry Vaccinium Macrocarpon
 

Blauwe Bes Pink Lemonade Vaccinium Corymbosum

Blauwe bes Pink Lemonade (Vaccinium Corymbosum Pink Lemonade) is een sierlijke bosbes met mooie bloesem in de lente, heerlijke vruchten in de zomer en prachtig blad in de herfst. Pink Lemonade dankt haar naam aan haar bijzondere donkerroze gekleurde bessen die vanaf augustus de takken versieren. De roze bessen zijn zoet en heerlijk sappig. Pink Lemonade is een fraaie bessenstruik die ongeveer 1 meter breed en hoog wordt. Het is een schitterende tuinaanwinst en een echte vlinderlokker. Plant Vaccinium in humusrijke zure grond op een beschut plekje in de tuin in volle zon of halfschaduw.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Vaccinium planten Blauwe Bes Pink Lemonade Vaccinium Corymbosum
Blauwe Bes Pink Lemonade Vaccinium Corymbosum
 

Blauwe Bes Vaccinium Corymbosum Blueberry

De blauwe bes (Vaccinium Corymbosum Blueberry) is een sierlijke bosbes met mooie bloesem in de lente, heerlijke vruchten in de zomer en prachtig blad in de herfst. De donkerblauw gekleurde bessen zijn uitstekend te verwerken in verschillende heerlijke gerechten. Het is een fraaie bessenstruik die ongeveer 1 meter hoog wordt. Blueberry is een schitterende tuinaanwinst en een echte vlinderlokker. Plant vaccinium in humusrijke zure grond op een beschut plekje in de tuin in volle zon of halfschaduw.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Vaccinium planten Blauwe Bes Vaccinium Corymbosum Blueberry
Blauwe Bes Vaccinium Corymbosum Blueberry
 

Puntwederik Lysimachia punctata

Puntwederik - Lysimachia punctata is een schitterende en zeer sterke zomerbloeiende plant voor de bloemborder, met zongele bloemaren van april tot augustus.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Potplanten Puntwederik Lysimachia punctata
Puntwederik Lysimachia punctata
 

Steenzaad Heavenly Blue Lithodora diffusa

Steenzaad Heavenly Blue - Lithodora diffusa is een zeer mooie, bodembedekkende plant, geschikt voor zowel zon als halfschaduw. Lithodora bloeit rijkelijk met helderblauwe trechtervormige bloemen en verlangt vochthoudende grond om goed te gedijen. Het is ook een mooie rotsplant. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Vaste planten Steenzaad Heavenly Blue Lithodora diffusa
Steenzaad Heavenly Blue Lithodora diffusa
 

Witte Schildpadbloem Chelone obliqua Alba

Witte Schildpadbloem (Chelone obliqua 'Alba') is een mooie vaste plant die zowel in de volle zon als halve schaduw goed groeit. Chelone obliqua 'Alba' verlangt vochtige grond en heeft sierlijke witte bloemen die vlinders aantrekken. Eenvoudig te combineren met andere vaste planten. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Potplanten Witte Schildpadbloem Chelone obliqua Alba
Witte Schildpadbloem Chelone obliqua Alba
 

Strooikoker Bloemenmengsel, bestrijding eikenprocessierups

Natuurlijke bestrijding van de EikenprocessierupsInhoud 50 gram is goed voor ca. 50 m2Samengesteld uit 90% inheemse soorten en is een combinatie van één, twee en meerjarige soorten. Het voordeel hiervan is direct al in het 1e jaar een bron van nectar, stuifmeel en zaden. Mooi samengesteld mengsel, die aantrekkelijk is voor spinnen, sluipwespen en vogels. Dit zijn de natuurlijke vijanden van de eikenprocessierups. De grond goed onkruidvrij maken en dan inzaaien/inharken op de plek waar de rups zich bevindt.Bevat o.a. / Contient entre autres / Contains a.o. / Enthält u.a.Achillea millefolium, Agrostemma githago, Anthriscus sylvestris, Anthyllis vulneraria, Brassica nigra, Calendula officinalis, Carum carvi, Centaurea cyanus, Chrysanthemum segetum, Cichorium intybus, Daucus carota, Dipsacus fullonum, Echium vulgare, Hesperis matronalis, Leucanthemum vulgare, Lotus corniculatus, Malva sylvestris, Medicago lupulina, Medicago sativa, Melilotus albus, Melilotus officinalis, Oenothera biennis, Papaver rhoeas, Pastinaca sativa, Plantago lanceolata, Securigera varia, Silene dioica, Trifolium repens, etc.

€ 9.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Strooikokers Strooikoker Bloemenmengsel, bestrijding eikenprocessier
Strooikoker Bloemenmengsel, bestrijding eikenprocessierups
 

Tomaat Oxheart Coeur de Boeuf

Tomaat Oxheart Coeur de Boeuf. Oxheart staat bekend om z’n uitstekende smaak en uiteraard de mooie aparte vorm van een (ossen)hart. Dit Italiaanse soort is vanwege het lage vochtgehalte zeer gewild voor het gebruik in pasta’s en sauzen. Oxheart rijpt van binnen uit en hierdoor heeft de vrucht een mooie lichtgroene huid in contrast met het donkerrode vruchtvlees. Teelt in de kas, aan draad, geeft de beste resultaten. Oogst na ca. 75 dagen.

€ 1.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tomaten zaden Tomaat Oxheart Coeur de Boeuf
Tomaat Oxheart Coeur de Boeuf
 

Broccoli Calabrese Atlantis F1

Een vrij snelgroeiend soort met een lang oogsttraject en goed bestand tegen warmte. Is oogstbaar circa 55 dagen na uitplanten. Zaaien bij voorkeur onder glas direct in potjes of eerst op plantbed. Grond vochtig houden. Vervolgens tijdig uitplanten in goed bewerkte/bemeste grond. Jonge plantjes beschermen tegen koolgalmug en koolvlieg d.m.v. anti-insektengaas. Jaarlijks op een andere plaats telen. Oogsten als de bloemknoppen ongeopend zijn.

€ 3.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Broccoli zaden Broccoli Calabrese Atlantis F1
Broccoli Calabrese Atlantis F1
 

Herfstprei Hannibal, Herfstreuzen 2 EKO

Biologisch geteelde zaden. Tuinderskwaliteit. Een late herfstprei met oogst tot het midden van de winter. Produceert een ca. 25 cm lange, donkergroene prei. Goed resistent en na oogst lang bewaarbaar. Bij voorkeur zaaien onder glas of buiten op zaaibed tot half juni. Dun zaaien en als de planten op potlooddikte zijn uitplanten in een plantgat van 18 cm diep. De plant met de wortels op de bodem van het plantgat laten zakken en een beetje water geven. Het plantgat vult zichzelf als de plant gaat groeien.

€ 3.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Wortel zaden Herfstprei Hannibal, Herfstreuzen 2 EKO
Herfstprei Hannibal, Herfstreuzen 2 EKO
 

Stamslaboon, Sperzie of Prinsessenboon Record

Een bekend ras met middellange, vrij grove peulen zonder draad. Qua smaak is er nauwelijks een vergelijkbare boon te vinden. Wordt lang doorgeplukt, ook met een boontje in de peul. Voor een vroege oogst onder glas zaaien of alvast in potjes voorzaaien. Bonen houden van warmte. Teveel wind en nachtvorst zijn zeer schadelijk. Zaaien of uitplanten ná half mei in de vollegrond. Rijafstand ca. 40 cm met om de 10 cm een boon. Het is een stamboon, dus ondersteuning is niet nodig.

€ 3.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bonen zaden Stamslaboon, Sperzie of Prinsessenboon Record
Stamslaboon, Sperzie of Prinsessenboon Record
 

Dubbele Stokslaboon Blue Lake White

Dubbele Stokslaboon Blue Lake White. Produceert 14 cm lange en vlezige sperziebonen, hangend in trossen van 4-5 stuks. Heeft nog de echte ouderwets fijne bonensmaak. Voor een vroege oogst onder glas zaaien of alvast in potjes voorzaaien. Bonen houden van warmte. Teveel wind en nachtvorst zijn zeer schadelijk. Zaaien of uitplanten ná half mei in de vollegrond. Stokken dakvormig plaatsen en bij elke stok ca. 5 zaden planten en de planten later omhoog begeleiden.

€ 4.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bonen zaden Dubbele Stokslaboon Blue Lake White
Dubbele Stokslaboon Blue Lake White
 

Knoflookbieslook, Chinese Bieslook EKO

Biologisch geteelde zaden. Chinese bieslook heeft een grasachtig plat blad met mooie witte bloemen en heeft een milde knoflooksmaak waardoor het kan dienen als vervanger van knoflook. Dit look kan meegekookt worden in gerechten, wat met gewone bieslook niet kan. Zaaien onder glas en zodra hanteerbaar uitplanten. Groeit traag. Planten op een kalkrijke, goed bemeste, vochtige grond. Kan zowel op een zonnige als op een schaduwrijke plek. Doet het ook uitstekend op potten.

€ 2.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bieslook zaden Knoflookbieslook, Chinese Bieslook EKO
Knoflookbieslook, Chinese Bieslook EKO
 

Apache Rode stengelui

Apache is een stengelui, maar als je de plant laat doorgroeien glimmende paarse, ovaalronde bosuitjes vormt. Lang houdbaar. Rauw gebruiken in bijv. uw salades. Dun zaaien direkt in de vollegrond op regels en het zaad goed afdekken. Ui is een echte donkerkiemer. De grond continu vochtig houden. Na opkomst niet al teveel uitdunnen. De grond licht bemesten, bij voorkeur met compost. Oogsten kan al in de vroege zomer. Evt. laten doorgroeien voor een pastelkleurige grote ui.

€ 2.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Uien zaden Apache Rode stengelui
Apache Rode stengelui
 

Wortel halflange Nantes 2 EKO

Biologisch geteelde zaden. Een lange en stevige zomerwortel. Goed en redelijk lang bewaarbaar. Geeft glanzend oranje wortels van ca. 22 cm met een prettig zoete smaak. Dun zaaien op regels en na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor een diep bewerkte grond, zodat de wortel ongestoord kan groeien. Normaal bemesten en absoluut geen verse stalmest gebruiken.

€ 2.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Wortel zaden Wortel halflange Nantes 2 EKO
Wortel halflange Nantes 2 EKO
 

Biet, Kroot Gemengd Hullahup Mix

Prachtig mooi samengesteld mengsel bestaande uit de soorten: Burpees Golden, Blancoma, Chioggia en Rode Kogel. Geschikt voor de zomer- en herfstteelt. Zaaien op een goed bemeste grond en niet te dik. Als de plantjes 3 cm hoog zijn uitdunnen op ca. 10 cm. Ook hier tijdig oogsten, anders worden ze te dik en te grof. Goed bewaarbaar. Voor winteropslag de bladeren afdraaien, niet snijden!

€ 3.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bieten zaden Biet, Kroot Gemengd Hullahup Mix
Biet, Kroot Gemengd Hullahup Mix
 

Wintersquash Waltham Butternut Cucurbita Moschata

Wintersquash Waltham Butternut - Cucurbita Moschata. Een eetbare, zoete, oranjevlezige kalebas. Zeer geschikt om te bakken of pureren. In blokjes gesneden en toegevoegd aan gesmoorde kruiden en groenten als kruidnagel, kardemom, kerrie, komijn, cayennepeper en paprika creëer je een heerlijke schotel. Vanaf eind april tot half juli in de volle grond op zaaibed en uitplanten in een vruchtbare grond.

€ 1.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Pompoen zaden Wintersquash Waltham Butternut Cucurbita Moschata
Wintersquash Waltham Butternut Cucurbita Moschata
 

Tijm Albiflorus Thymus Praecox

Tijm Albiflorus - Thymus Praecox. Thymus praecox is een groenblijvende plant met bijzonder mooie donkergroene aromatische blaadjes. Thymus praecox 'Albiflorus' is een onderhoudsvriendelijke plant met mooie paarse bloemetjes. Deze plant is een uitstekende keus voor droge, zonnige tuinen, moestuinen of de rotstuin.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tijm Tijm Albiflorus Thymus Praecox
Tijm Albiflorus Thymus Praecox
 

Winterjasmijn Jasminum Nudiflorum

Jasminum nudiflorum, Winter Jasmijn, is een prachtige winterbloeiende klimplant, uitermate geschikt voor aanplant tegen schaduwrijke gevels en zonnige muren. Winter Jasmijn bloeit met geurende zonnig gekleurde bloemen en voegt kleur toe aan de tuin tijdens de sombere december en februari maanden.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 15.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Jasmijn plant Winterjasmijn Jasminum Nudiflorum
Winterjasmijn Jasminum Nudiflorum
 

Tuinkas Nature

Tuinkas met bodemframe om de kas makkelijk te kunnen verplaatsen. Metalen frame met epoxycoating met een diamter van 16 mm. Hoes van versterkt uv-bestendig polyethyleen met een dichtheid van 125g/m2. Centrale opening met ritssluiting. Uitgerust met een wandrek met 4 planken waarop u uw zaailingen en planten makkelijk kunt ordenen. H160x69x49 cm.

€ 38.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tuinkas Tuinkas Nature
Tuinkas Nature
 

Veldsla Grote Noordhollandse Valerianella locusta

Veldsla Grote Noordhollandse - Valerianella locusta. Een langbladig type met grijsgroen blad en een vrij platte groeiwijze. Groeit sneller dan de kortbladige Volhart" en is minder gevoelig voor smeul in de winter. Zeer productief gewas. Zaaien op regels in de vollegrond, ook geschikt voor teelt in verwarmde kas en binnenshuis. Na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor een met compost bewerkte grond en goed vochtig houden. Is goed bestand tegen vorst. Een zeer vitaminerijke wintergroente."

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Sla zaden Veldsla Grote Noordhollandse Valerianella locusta
Veldsla Grote Noordhollandse Valerianella locusta
 

Veldsla Volhart 2 Valerianella locusta

Een kortbladig type met donkergroen, opstaand blad. Groeit trager dan de langbladige Grote Noordhollandse en is ietsje gevoeliger voor smeul in de winter. Zaaien op regels in de vollegrond, ook geschikt voor teelt in verwarmde kas en binnenshuis. Na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor een met compost bewerkte grond en goed vochtig houden. Is goed bestand tegen vorst. Een zeer vitaminerijke wintergroente.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Sla zaden Veldsla Volhart 2 Valerianella locusta
Veldsla Volhart 2 Valerianella locusta
 

Bio Veldsla Grote Noordhollandse Valerianella locusta

Bio Veldsla Grote Noordhollandse - Valerianella locusta. Veldsla is bijzonder mals en leent zich goed voor saladeschotels. Voor en voorjaars-/zomerteelt begin april zaaien. Voor en herfst-/vroege winterteelt in augustus-september zaaien in de vollegrond in regels of breedwerpig. Voldoende zaad voor 3 m².

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Sla zaden Bio Veldsla Grote Noordhollandse Valerianella locusta
Bio Veldsla Grote Noordhollandse Valerianella locusta
 

Kaukasische vergeet mij niet Brunnera (Sixpack)

Kaukasische vergeet-mij-niet (Brunnera macrophylla) is een prachtige bodembedekker voor schaduwrijke tuinen. Bloeit met prachtige lichtblauwe bloemetjes in april en mei. Terugsnoeien als het blad lelijk begint te worden, waarna de plant weer mooi uitloopt. Sixpack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 17.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Brunnera Kaukasische vergeet mij niet Brunnera (Sixpack)
Kaukasische vergeet mij niet Brunnera (Sixpack)
 

Blauwkussen Cascade Mix Aubrieta

Lage, kussenvormende planten. Vanaf eind maart tot ver in juni zijn de planten overdekt met bloemen. Tinten in blauw en paars, maar ook roze, rode variëteiten. De aubrieta's zijn toe te passen tussen stenen en tegels, hangend over muurtjes en in plantenbakken. Zaaien in de volle grond of op zaaibed. In de nazomer op plaats van bestemming zetten.

€ 1.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Aubretia Blauwkussen Cascade Mix Aubrieta
Blauwkussen Cascade Mix Aubrieta
 

Griekse Oreganum Origanum Hirtum

Vreugde van de bergen, oros - ganus oftewel oregano, is de vrij vertaalde naam van onze inheemse Wilde marjolein. Deze plant uit de Griekse bergen is een kruid voor droge, kalkrijke en zonnige plekjes. Heeft een zacht en toch lekker pittig aroma. Het kruid wordt gebruikt bij de bereiding van worsten, maar past ook uitstekend bij o.a. witte bonen, aardappelgerechten, zuurkool, gehakt en in tomatensaus. Bij voorkeur zaaien onder glas, zaden licht aandrukken, later verspenen en uitplanten.

€ 2.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Oregano zaden Griekse Oreganum Origanum Hirtum
Griekse Oreganum Origanum Hirtum
 

Oregano Origanum Vulgaris EKO

Biologisch geteelde zaden. Oregano of Marjolein heeft een lekker pittig aroma en is essentieel voor pizza en pasta. Deze plant uit de Griekse bergen is een kruid voor droge, kalkrijke en zonnige plekjes. Het kruid wordt gebruikt bij de bereiding van worsten, maar past ook uitstekend bij o.a. witte bonen, aardappelgerechten, zuurkool, gehakt en in tomatensaus. Bij voorkeur zaaien onder glas, zaden licht aandrukken, later verspenen en uitplanten.

€ 2.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Oregano zaden Oregano Origanum Vulgaris EKO
Oregano Origanum Vulgaris EKO
 

Kleine Maagdenpalm Vinca minor

Kleine Maagdenpalm (Vinca minor) is een prachtige groenblijvende bodembedekker. Maagdenpalm bloeit in april en mei met opvallende blauwgekleurde bloemen. Vinca minor is een zeer aantrekkelijke, schaduwminnende tuinplant.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm Vinca minor
Kleine Maagdenpalm Vinca minor
 

Kaukasische vergeet mij niet Brunnera macrophylla

Kaukasische vergeet-mij-niet - Brunnera macrophylla is een prachtige bodembedekker voor schaduwrijke tuinen. Bloeit met prachtige lichtblauwe bloemetjes in april en mei. Terugsnoeien als het blad lelijk begint te worden, waarna de plant weer mooi uitloopt.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Brunnera Kaukasische vergeet mij niet Brunnera macrophylla
Kaukasische vergeet mij niet Brunnera macrophylla
 

Witte bes of Witte Aalbes Ribes Rubrum

De witte aalbes (Ribes rubrum) is een bessenstruik die heerlijke, sappige (en gezonde!) vruchten ontwikkelt tijdens de zomermaanden. Rijpe witte bessen zijn heerlijk om van te snoepen en kunnen ook in de lekkerste gerechten verwerkt worden. Bessenstruiken zijn winterharde, aantrekkelijke planten die ook als eetbare haag geplant kunnen worden. Combineer ze dan met andere bessenstruiken, zoals rode en zwarte bessen. Plant de witte bes op een zonnig en beschut plekje in de tuin. Bessenstruiken snoeit u in het voorjaar, maar let op: witte aalbessen dragen vrucht op meerjarig hout. Bemesten doet u voor de bloei, tijdens de vruchtontwikkeling en in het najaar met organische mest.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Ribes Witte bes of Witte Aalbes Ribes Rubrum
Witte bes of Witte Aalbes Ribes Rubrum
 

Wilde Marjolein of Oregano Origanum vulgare

Wilde Marjolein of Oregano (Origanum vulgare) is een populair mediterraan keukenkruid, dat veelvuldig gebruikt wordt in Italiaanse en Griekse keukens om smaak toe te voegen aan tomaat, lamsvleesgerechten en salades. Samen met Basilicum, is Wilde Marjolein het meest gebruikte keukenkruid in Italië.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kruiden Planten Wilde Marjolein of Oregano Origanum vulgare
Wilde Marjolein of Oregano Origanum vulgare
 

Zwarte bes Ribes Nigrum

De zwarte bes (Ribes Nigrum) is nauw verwant aan de rode aalbes, maar minder geschikt om uit het vuistje te eten. De vruchten van de zwarte bes zijn erg gezond en zeer geschikt om gekookt verwerkt te worden om jam, taarten of bessensap en tongstrelende likeur van te maken. Bessenstruiken zijn winterharde, aantrekkelijke struiken die ook als eetbare haag geplant kunnen worden. Combineer ze dan met andere bessensoorten, zoals rode en witte bessen. Plant de zwarte bes op een beschut plekje in de tuin in zon of halfschaduw. Bessenstruiken snoeit u in het voorjaar, maar let op: zwarte bessen dragen vrucht op meerjarig hout. Bemesten doet u voor de bloei, tijdens de vruchtontwikkeling en in het najaar met organische mest.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Ribes Zwarte bes Ribes Nigrum
Zwarte bes Ribes Nigrum
 

Rode bes of Rode Aalbes Ribes Rubrum

De rode aalbes (Ribes rubrum) is een bessenstruik die heerlijke, sappige (en gezonde!) vruchten ontwikkelt tijdens de zomermaanden. Rijpe rode bessen zijn heerlijk om van te snoepen en kunnen ook in de lekkerste gerechten verwerkt worden. Bessenstruiken zijn winterharde, aantrekkelijke struiken die ook als eetbare haag geplant kunnen worden. Combineer ze dan met andere bessensoorten, zoals witte en zwarte bessen. Plant de witte bes op een zonnig en beschut plekje in de tuin. Bessenstruiken snoeit u in het voorjaar, maar let op: rode aalbessen dragen vrucht op meerjarig hout. Bemesten doet u voor de bloei, tijdens de vruchtontwikkeling en in het najaar met organische mest.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Ribes Rode bes of Rode Aalbes Ribes Rubrum
Rode bes of Rode Aalbes Ribes Rubrum
 

Collectie klein fruit Rode, Witte en Zwarte bes Ribes

De collectie klein fruit bevat drie planten: een rode aalbes, witte aalbes en een zwarte bes. Bessenstruiken zijn winterharde, aantrekkelijke struiken die ook als eetbare haag geplant kunnen worden. Plant rode, zwarte en witte bessenstruiken op een beschut plekje in de tuin in de zon of halfschaduw. Wilt u ze als struik planten, zorg dan een plantafstand van ongeveer 1,5 meter. Bessenstruiken snoeit u in het voorjaar, maar let op: bosbessen dragen vrucht op meerjarig hout. Bemesten doet u voor de bloei, tijdens de vruchtontwikkeling en in het najaar met organische mest.

€ 12.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Ribes Collectie klein fruit Rode, Witte en Zwarte bes Ribes
Collectie klein fruit Rode, Witte en Zwarte bes Ribes
 

Dille Compatto Anethum graveolens

Dille Compatto - Anethum graveolens. Volgens de bekende botanicus Dodonaeus kan "het saedt den hick doen ophouden, alleen door sijnen reuck". Een compacte variëteit met donkergroen, geveerd en breekbaar blad. Speciaal geselecteerd voor de teelt in potten. De groengele schermvormige bloemen zijn zeer geliefd en schitteren in vele bloemstukken. Het vers gesneden blad ruikt heerlijk en past perfect bij visgerechten. Gedroogde zaden onmisbaar bij het inmaken. Zaaien onder glas of buiten op een zaaibed en zo spoedig mogelijk overzetten in potten."

€ 2.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Dille zaden Dille Compatto Anethum graveolens
Dille Compatto Anethum graveolens
 

Jeneverbes Compressa Juniperus communis

Jeneverbes 'Compressa' - Juniperus comm.. De Jeneverbes is een mooie, groenblijvende conifeer. De plant heeft veel sierwaarde, kan goed tegen droogte en zorgt voor een mooie verticale element in de tuin. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 19 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Groenblijvende planten Jeneverbes Compressa Juniperus communis
Jeneverbes Compressa Juniperus communis
 

Tomaat Vitador F1 Trostomaat

Een trostomaat met een heerlijke smaak en vruchten van circa 85 g. Bestand tegen tomatenziekten. Zaaien in een zaaibakje, zodra hanteerbaar verspenen in (pers)potten. Later uitplanten in kas of buiten op een warme beschutte plaats. Na ongeveer 4 vruchttrossen de top uit de plant knijpen. De uitlopers in de oksels van de bladeren altijd wegnemen (dieven). Na verloop van tijd wat bijmesten met tomatenvoeding.

€ 2.69

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tomaten zaden Tomaat Vitador F1 Trostomaat
Tomaat Vitador F1 Trostomaat
 

Bloemkool Sunset F1 Professioneel Clause Variëteit

Bloemkool Sunset F1 - Professioneel Clause Variëteit. Een F1 hybride soort. Zeer vroege oranje bloemkool. Snelgroeiend met slechts ca. 65 groeidagen. Voor het voorjaar en de herfst.

€ 1.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bloemkool Bloemkool Sunset F1 Professioneel Clause Variëteit
Bloemkool Sunset F1 Professioneel Clause Variëteit
 

Curalia Plus Rozenspray schimmelbestrijdingsmiddel 1 l Bayer

Schimmelbestrijdingsmiddel toepasbaar op rozen en siergewassen in de tuin, o.a. buxus en kamerplanten, ter bestrijding van echte meeldauw ('t wit), sterroetdauw, roest en bladvlekkenziekte. Zodra aantasting zichtbaar is, dient een behandeling uitgevoerd te worden. Het product heeft een breed werkingsspectrum en heeft een preventieve en curatieve werking. Systemische werking door opname via blad en transport naar andere delen van de plant. De behandeling indien nodig om de 10-21 dagen herhalen. Indien meer dan 3 behandelingen nodig blijken, dient dit te gebeuren met een middel met een ander werkingsmechanisme. Max. dosering: 120 ml/m2

€ 12.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Schimmelbestrijding Curalia Plus Rozenspray schimmelbestrijdingsmiddel 1 l
Curalia Plus Rozenspray schimmelbestrijdingsmiddel 1 l Bayer
 

Dikkemanskruid Green Carpet Pachysandra Terminalis (Sixpack)

Dikkemanskruid 'Green Carpet' (Pachysandra terminalis), familie van Buxus, is een schitterende, groenblijvende bodembedekker met prachtig blad, uitstekend geschikt voor de schaduwrijke tuin. Sixpack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Groenblijvende planten Dikkemanskruid Green Carpet Pachysandra Terminalis (Six
Dikkemanskruid Green Carpet Pachysandra Terminalis (Sixpack)
 

Roos Red Leonardo da Vinci Rosa

Roos ‘Red Leonardo da Vinci’ (Rosa). Een klassieke, geurende, donkerrood bloeiende roos met grote, gevulde bloemen en glanzend donkergroen blad. Schitterend te combineren met bijvoorbeeld paars- en oranjebloeiende vaste planten. Deze schitterende tuinplant groeit tot ongeveer 1 meter en bloeit van juni tot oktober. Levert mooie snijbloemen. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 10.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Rozen Roos Red Leonardo da Vinci Rosa
Roos Red Leonardo da Vinci Rosa
 

Struikhei Calluna (Sixpack)

Calluna vulgaris (struikheide) is een mooie groenblijvende struik. Calluna bloeit van juli tot september en is een uitstekende, vrijwel onderhoudsvriendelijke tuinplant. De takken werden vroeger gebruikt om bezems van te maken. Calluna is een perfecte bodembedekker en groeit prima op goed gedraineerde, lichtzure grond en volle zon. Plant in grote groepen voor visuele impact. Als bodembedekker is het een uitstekende om onkruid mee te onderdrukken. Ook zeer geschikt als potplant. Combineert mooi met Hortensia’s, Rhododendrons en Skimmia.(Sixpack)Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 21.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Winterheide Struikhei Calluna (Sixpack)
Struikhei Calluna (Sixpack)
 

Struikhei Calluna Vulgaris

Calluna vulgaris (struikheide) is een mooie groenblijvende struik. Calluna bloeit van juli tot september en is een uitstekende, vrijwel onderhoudsvriendelijke tuinplant. De takken werden vroeger gebruikt om bezems van te maken. Calluna is een perfecte bodembedekker en groeit prima op goed gedraineerde, lichtzure grond en volle zon. Plant in grote groepen voor visuele impact. Als bodembedekker is het een uitstekende om onkruid mee te onderdrukken. Ook zeer geschikt als potplant. Combineert mooi met Hortensia’s, Rhododendrons en Skimmia.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Winterheide Struikhei Calluna Vulgaris
Struikhei Calluna Vulgaris
 

Clematis cirrhosa Landsdowne Gem

Clematis cirrhosa 'Landsdowne Gem' bloeit de hele winter door (december - februari). Clematis kan zowel in potten als in de tuin geplant worden, in lichte, humusrijke grond in halfschaduw tot volle zon. Vooral in combinatie met groenblijvende klimplanten zoals klimop (hedera) komen de bloemen mooi tot hun recht. Beschermen tegen strenge vorst.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 21.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Clematis Clematis cirrhosa Landsdowne Gem
Clematis cirrhosa Landsdowne Gem
 

Haagbeuk Carpinus Betulus

Haagbeuk (Carpinus Betulus) is een echte tuin klassieker. Haagbeuk is een populaire groenblijvende plant dat de nodige structuur geeft aan de tuin. Het is een perfecte haagplant, dat veelvuldig geknipt en gesnoeid kan worden. Haagbeuk hagen zijn bijzonder mooi om bloemborders en bomen te omlijsten en ook moestuinen en kruidentuinen.U heeft 5 planten per strekkende meter nodig.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Haagbeuk Haagbeuk Carpinus Betulus
Haagbeuk Carpinus Betulus
 

Bio Pastinaak Guernsey

Bio Pastinaak Guernsey. Pastinaken is al een eeuwenoud gewas. Vormt 40 cm lange witte wortels met een kruidige, aromatische smaak. Een waardevolle groente vanwege het vet-, eiwit- en vitaminegehalte. Kan zowel rauw als gekookt worden gegeten en in soepen worden gebruikt (Leidse Husselpot oftewel Hutspot). Zorg voor een goed losgemaakte grond. Oogstbaar als het blad is afgestorven. Overwinterd in de grond en kan eventueel opgekuild worden. Voldoende zaad voor 10 m².

€ 3.29

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Biologische zaden Bio Pastinaak Guernsey
Bio Pastinaak Guernsey
 

Clematis Mrs. N. Thompson

Clematis Mrs. N. Thompson is een echte tuinklassieker  –  een prachtige bosplant die bekend staat om haar krachtige groei en overvloedige bloei. Clematis kan zowel in potten als in de tuin geplant worden, in lichte, humusrijke grond in halfschaduw tot volle zon. Vooral in combinatie met groenblijvende klimplanten zoals klimop (hedera) komen de bloemen mooi tot hun recht.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Clematis Clematis Mrs. N. Thompson
Clematis Mrs. N. Thompson
 

Dikkemanskruid Green Carpet Pachysandra Terminalis

Dikkemanskruid 'Green Carpet' (Pachysandra terminalis), familie van Buxus, is een schitterende, groenblijvende bodembedekker met prachtig blad, uitstekend geschikt voor de schaduwrijke tuin.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Groenblijvende planten Dikkemanskruid Green Carpet Pachysandra Terminalis
Dikkemanskruid Green Carpet Pachysandra Terminalis
 

Tongkruiskruid Othello Ligularia dentata

Tongkruiskruid 'Othello' (Ligularia dentata) is een schitterende bladplant voor de schaduwrijke tuin. Tongkruiskruid bloeit van juli tot augustus met oranje-gele bloemen. Deze vaste plant gedijt uitstekend in de schaduw of halfschaduw, geplant in een voedzame, vochthoudende bodem. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tuinplanten Tongkruiskruid Othello Ligularia dentata
Tongkruiskruid Othello Ligularia dentata
 

Haagbeuk Carpinus Betulus 10x (200CM)

Haagbeuk (Carpinus Betulus) is een echte tuin klassieker. Haagbeuk is een populaire groenblijvende plant dat de nodige structuur geeft aan de tuin. Het is een perfecte haagplant, dat veelvuldig geknipt en gesnoeid kan worden. Haagbeuk hagen zijn bijzonder mooi om bloemborders en bomen te omlijsten en ook moestuinen en kruidentuinen.Haagbeuk exclusief pot hoogte 40-60 cm. U heeft 5 planten per strekkende meter nodig. Dit pakket bevat 10 planten voor 2 meter haag.

€ 13.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Haagbeuk Haagbeuk Carpinus Betulus 10x (200CM)
Haagbeuk Carpinus Betulus 10x (200CM)
 

Clematis Comtesse de Bouchard

Clematis Comtesse de Bouchard is een echte tuinklassieker  –  een prachtige bosplant die bekend staat om haar krachtige groei en overvloedige bloei. Clematis kan zowel in potten als in de tuin geplant worden, in lichte, humusrijke grond in halfschaduw tot volle zon. Vooral in combinatie met groenblijvende klimplanten zoals klimop (hedera) komen de bloemen mooi tot hun recht.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Clematis Clematis Comtesse de Bouchard
Clematis Comtesse de Bouchard
 

Haagbeuk Carpinus Betulus 100x

Haagbeuk (Carpinus Betulus) is een echte tuin klassieker. Haagbeuk is een populaire groenblijvende plant dat de nodige structuur geeft aan de tuin. Het is een perfecte haagplant, dat veelvuldig geknipt en gesnoeid kan worden. Haagbeuk hagen zijn bijzonder mooi om bloemborders en bomen te omlijsten en ook moestuinen en kruidentuinen.Haagbeuk exclusief pot hoogte 40-60 cm. U heeft 5 planten per strekkende meter nodig. Dit pakket bevat 100 planten voor 20 meter haag.

€ 104.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Haagbeuk Haagbeuk Carpinus Betulus 100x
Haagbeuk Carpinus Betulus 100x
 

Bio Buzzy Organic Rozemarijn

Aangezien de smaak sterk is, is rozemarijn vooral geschikt om vleessoorten met een sterke smaak te begeleiden, zoals wild en rood vlees. Het overleeft een bak- en braadproces uitstekend. Het kan tevens gebruikt worden in salades en sauzen.De plant heeft een aromatische geur en wordt veel gebruikt om badkamerproducten van een geur te voorzien. Gedroogde stengels, zonder blad, kunnen worden verbrand voor een aangename geur. Twijgen kunnen tussen linnengoed worden gelegd. De plant houdt insecten op afstand en kan met dat doel worden rondgestrooid als er buiten wordt gegeten.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Rozemarijn zaden Bio Buzzy Organic Rozemarijn
Bio Buzzy Organic Rozemarijn
 

Bloembollentas Nederland Zoemt Biologische Bloembollen

Bloembollentas Nederland Zoemt – een vrolijke ‘Nederland Zoemt’ draagtas met een mengsel van 40 diverse bijenvriendelijke, biologische bloembollen.Het gaat niet goed met de wilde bij in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van alle 358 bijensoorten worden bedreigd. Door het planten van vlinder- en bijen aantrekkende bloembollen (planten en zaden) steun je de natuur en geef je bijen en vlinders een kans. Nederland Zoemt is een project van LandschappenNL, Naturalis, IVN en Natuur & Milieu en wordt gesteund door de Nederlandse Postcode Loterij. De organisaties willen het voedselaanbod en nestgelegenheid voor wilde bijen structureel vergroten. Doe je mee?  Bevat:- Crocus Jeanne d arc- Crocus Grand Maitre- Crocus King of the striped- Chionodoxa Pink Giant- Puschkinia Libanotica- Scilla Siberica- Narcissus Sailboat- Muscari Latifolium- Fritallaria Uva Vulpis

€ 9.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Biologische bloembollen Bloembollentas Nederland Zoemt Biologische Bloembollen
Bloembollentas Nederland Zoemt Biologische Bloembollen
 

Bloembollentas Bee Mixture â Bijenvriendelijk Biologische Bloembollen

Bloembollentas Bee Mixture – een vrolijke ‘Bee Mixture’ draagtas met een mengsel van 40 bijenvriendelijke, biologische bloembollen.Het gaat niet goed met de wilde bij in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van alle 358 bijensoorten worden bedreigd. Door het planten van vlinder- en bijen aantrekkende bloembollen (planten en zaden) steun je de natuur en geef je bijen en vlinders een kans. Bevat:- Allium Purple Sensation- Crocus Ruby Giant- Muscari Armeniacum- Tulipa Lilac Wonder

€ 9.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Biologische bloembollen Bloembollentas Bee Mixture â Bijenvriendelijk Biologisc
Bloembollentas Bee Mixture â Bijenvriendelijk Biologische Bloembollen
 

Tulp Oriental Beauty

De bijzonder mooie karmijnrode bloemen van de Oriental Beauty Tulp zal u zeker niet ontgaan. Deze tulp is een echte blikvanger en statement plant. Vooral aangeplant in grote groepen is Tulpen Oriental Beauty een prachtig gezicht om te zien. Oriental Beauty lijkt erg op Tulp Roodkapje.

€ 9.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tulpenbollen Tulp Oriental Beauty
Tulp Oriental Beauty
 

Tulp Negrita Dubbel

Tulp Negrita Double is een prachtige en bijzondere dubbelbloemige tulp in een rijke paarse tint. Een echte blikvanger en omdat deze variëteit een laatbloeiende tulp is, is het een uitstekende bloembol om de bloeiperiode van uw tulpen in de tuin te verlengen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tulpenbollen Tulp Negrita Dubbel
Tulp Negrita Dubbel
 

Muscari Golden Fragrance â Blauwe druifjes

Plant Muscari Golden Fragrance op een opvallende plek, want het zijn echte blikvangers. De bloei begint paars, waarna de bloemkleur veranderd naar een opvallend goudgeel. De bloemen zijn geurend. Planthoogte ongeveer 10 centimeter. Vooral mooi in combinatie met andere lentebloemen, bijvoorbeeld knalroze krokussen. Omdat ze geurend zijn, geschikt voor potten op de tuintafel, maar ook prima om te laten verwilderen.

€ 2.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Blauwe Druifjes Muscari Golden Fragrance â Blauwe druifjes
Muscari Golden Fragrance â Blauwe druifjes
 

Allium Karataviense

Allium Karataviense - Sierui. Een bijzondere, winterharde Allium, met een groeihoogte van ongeveer 20 centimeter. Bloeit met roze/witte stervormige bloemen in de herkenbare bolvorm in mei. Het blad is breed en sierlijk. Plant de bollen in het najaar voorin de bloemborder of in potten in de volle zon. Bijen- en vlinderplant.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Alliumbollen Allium Karataviense
Allium Karataviense
 

Muscari Comosum Plumosum

Muscari Comosum Plumosum - Pluimhyacint. Bloeit van april tot mei met opvallende, violetkleurige, pluimvormige bloemen. Zeer bijzonder en opvallend. Bloeihoogte ongeveer 15-20 cm. Plant in het najaar voor een lentebloei.

€ 2.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Blauwe Druifjes Muscari Comosum Plumosum
Muscari Comosum Plumosum
 

Hyacinthoides Hispanica Mix â Spaanse Boshyacinten

Hyacinthoides Hispanica Mix – Spaanse Boshyacinten komt van origine uit het westelijk gedeelte van het Middellandse Zeegebied. Ze worden ongeveer 30 cm hoog en bloeien mei-juni. Geschikt voor verwildering in uw vaste planten border, rotstuin en in bloembakken op terras of balkon op een zonnige plaats of in de schaduw. Je kunt ze in de tuinplanten van september t/m december, ongeveer 5 cm diep en 5 cm uit elkaar. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze Hyacinthoides Hispanica zijn geteelde bloembollen. Tip: Bloembollen voor verwildering kunnen jarenlang op dezelfde plek blijven staan.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacinthoides Hispanica Mix â Spaanse Boshyacinten
Hyacinthoides Hispanica Mix â Spaanse Boshyacinten
 

Hyacinthoides Hispanica Blauw â Spaanse Boshyacinten

Hyacinthoides Hispanica Blauw – Spaanse Boshyacinten komt van origine uit het westelijk gedeelte van het Middellandse Zeegebied. Ze worden ongeveer 30 cm hoog en bloeien mei-juni. Geschikt voor verwildering in uw vaste planten border, rotstuin en in bloembakken op terras of balkon op een zonnige plaats of in de schaduw. Je kunt ze in de tuinplanten van september t/m december, ongeveer 5 cm diep en 5 cm uit elkaar. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze Hyacinthoides Hispanica zijn geteelde bloembollen. Tip: Bloembollen voor verwildering kunnen jarenlang op dezelfde plek blijven staan.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacinthoides Hispanica Blauw â Spaanse Boshyacinten
Hyacinthoides Hispanica Blauw â Spaanse Boshyacinten
 

Gladiolus Colvillii Gemengd

Gladiolus Colvillii Gemengd – Zwaardlelie is een prachtige mix van laagbloeiende (ongeveer 60 cm) gladiolus bollen in verschillende roze tinten. De bloemen zijn opvallend. Levert mooie snijbloemen. Plant deze zomerbloeiers in het najaar in de zon/halfschaduw voor een bloei in juli/augustus.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gladiolen bollen Gladiolus Colvillii Gemengd
Gladiolus Colvillii Gemengd
 

Tulp Viridiflora Gemengd

Viridiflora tulpen gemengd is een prachtige tulpenmix van roze, geel, rood en witte viridiflora tulpen, die herkenbaar zijn vanwege een kenmerkend groen accent op de bloemblaadjes. Met een groeihoogte van ongeveer 12 centimeter, zeer geschikt voor een plekje voorin de bloemborder of in potten. Plant in het najaar op een plekje in de volle zon voor een bloei in mei.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tulpenbollen Tulp Viridiflora Gemengd
Tulp Viridiflora Gemengd
 

Tulp Golden Artist

Tulp Golden Artist - Tulipa Viridiflora is een sterke, winterharde, oranjegeelkleurige bloembol met roze en groene accenten. Plant de bollen in het najaar in goed gedraineerde grond op een zonnig plekje voor een bloei in mei. Ideaal om de bloei van de lentetuin te verlengen. Zeer geschikt als snijbloem.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tulpenbollen Tulp Golden Artist
Tulp Golden Artist
 

Tulp Lambada

Tulp Lambada - Tulipa Crispa is een schitterende, oranje/zalmroze gekleurde lentebloeier met een opvallende goudgele gefranjerde rand. Plant in het najaar voor een bloei in april/mei in de zon/half schaduw. Groeihoogte 40-50 cm. Een echte blikvanger en zeer geschikt als snijbloem.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tulpenbollen Tulp Lambada
Tulp Lambada
 

Lilium Asiaticus Oranje Aziatische Lelie

Lilium Asiaticus Oranje - Aziatische Lelie. Aziatische lelies bloeien uitbundig met exotische bloemen in een regenboog van kleuren. Aziatische lelies zijn geweldige snijbloemen en zijn makkelijk te kweken en te verzorgen. Deze lelie heeft indrukwekkende dieprode bloemen en oogt prachtig in de bloemborder. Zij is ook zeer geschikt om in potten en containers te planten om uw terras of balkon op te fleuren.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Leliebollen Lilium Asiaticus Oranje Aziatische Lelie
Lilium Asiaticus Oranje Aziatische Lelie
 

Allium Red Mohican

Allium Red Mohican - Sierui is een echte blikvanger in de tuin. Deze bijzondere soort bloeit met rode stervormige bloemen met witte topjes. Met een groeihoogte van bijna een meter is dit een prachtige zomerbloeier (juni/juli) die architectuur toevoegt aan de bloemborder. Ook geschikt als snijbloem. Plant in het najaar in het midden van de bloemborder (of in potten) op een zonnig plekje. Bijen- en vlinderplant.

€ 5.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Alliumbollen Allium Red Mohican
Allium Red Mohican
 

Narcis Mount Hood

Narcissus Mount Hood is een bekroonde voorjaarsbloeier met een groeihoogte van ongeveer 40 centimeter. Ideaal voorin de bloemborder of in potten, maar ook prima om te laten verwilderen. Bloeit van april tot mei met zuiver witte bloemen. Plant de bolletjes in het najaar in de zon of halfschaduw.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Mount Hood
Narcis Mount Hood
 

Scilla Siberica Alba Sterhyacint Wit

Scilla, ook bekend als sterhyacint, is een voorjaarsbloeier, met prachtig witte bloemen waar bijen en hommels dol op zijn. Scilla is ideaal geschikt om in de tuin te laten verwilderen, bijvoorbeeld, onder bomen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Scilla Siberica Alba Sterhyacint Wit
Scilla Siberica Alba Sterhyacint Wit
 

Tulpen Groenland Tulipa Viridiflora

Tulpen Groenland - Tulipa Viridiflora zijn uniek en zeer mooi gekleurde tulpen, Tulipa Viridiflora hebben bijzonder mooie roze gekleurde bloemkelken en opmerkelijke frisgroene ‘vlammen’ op de buitenste bloemblaadjes. Deze tulp is een bijzondere aanwinst in uw lentetuin. Deze tulp geeft mooie snijbloemen en is bijzonder goed geschikt om in (terracotta) potten en containers te kweken.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tulpenbollen Tulpen Groenland Tulipa Viridiflora
Tulpen Groenland Tulipa Viridiflora
 

Tulp Spring Green Tulipa Viridiflora

Uniek en zeer mooi gekleurde tulpen, Tulp Spring Green - Tulipa Viridiflora bloeit in een prachtig tint wit, waarvan de buitenste bloembladen frisgroen gekleurd zijn. Deze tulp is een bijzondere aanwinst in uw lentetuin en ook een mooie snijbloem.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tulpenbollen Tulp Spring Green Tulipa Viridiflora
Tulp Spring Green Tulipa Viridiflora
 

Erythronium Pagoda â Hondstand

Erythronium pagoda, ook bekend als Hondstand, is een mooie, kleurige aanvulling in de schaduwtuin. De bollen ontwikkelen gevlekt blad en bloeien met mooie gele bloemetjes. Geplant op een mooi plaatsje half in de schaduw, half in de zon, geven de lieflijke bloemetjes in het vroege voorjaar kleur aan de grauwe tuin.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Leliebollen Erythronium Pagoda â Hondstand
Erythronium Pagoda â Hondstand
 

Corydalis solida Beth Evans â Vingerhelmbloem

Corydalis solida Beth Evans – Vingerhelmbloem is een vroegbloeiende bijen- en vlinderplant (bloeitijd maart/april). Dit prachtig plantje heeft zeer opvallende, roze bloemen. Het is een echt bosplantje met sierlijk blad en een mooie, polvormige bloei. Plant in de zon, halfschaduw in goed gedraineerde grond. Groeihoogte ongeveer 20 centimeter.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Vaste planten Corydalis solida Beth Evans â Vingerhelmbloem
Corydalis solida Beth Evans â Vingerhelmbloem
 

Groeipapier Zomerbloemen Mix

Groeipapier of zaadmat zomerbloemen mix is een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Van een romantische bruiloft tot het afscheid van die gewaardeerde collega. Maar ook als relatiegeschenk of promotiematerieel is groeipapier een onderscheidend aandenken, waarmee je je bedrijf kleurrijk op de kaart zet. Wist je dat een geschenk van groeipapier ook een duurzaam geschenk is? 1 stuk 200 x 12 cm

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bloemzaad zakjes bedrukken Groeipapier Zomerbloemen Mix
Groeipapier Zomerbloemen Mix
 

Ipheion Uniflorum Mix Voorjaarster

Ipheion Uniflorum is een vrolijk bloeiend voorjaarsplantje die in de volksmond beter bekend staat als Oude Wijfjes of Voorjaarster. Deze voorjaarsbloeier betovert je met lieflijk bloeiende, stervormige bloempjes, die zeer geschikt zijn als snijbloem. Dit sterke en onderhoudsvriendelijke plantje geeft kleur aan je tuin in het voorjaar. Bijen en vlinders zijn er dol op.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Chionodoxa Ipheion Uniflorum Mix Voorjaarster
Ipheion Uniflorum Mix Voorjaarster
 

Hyacinthoides Hispanica Wit â Spaanse Boshyacinten

Hyacinthoides Hispanica Wit – Spaanse Boshyacinten komt van origine uit het westelijk gedeelte van het Middellandse Zeegebied. Ze worden ongeveer 30 cm hoog en bloeien mei-juni. Geschikt voor verwildering in uw vaste planten border, rotstuin en in bloembakken op terras of balkon op een zonnige plaats of in de schaduw. Je kunt ze in de tuinplanten van september t/m december, ongeveer 5 cm diep en 5 cm uit elkaar. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze Hyacinthoides Hispanica zijn geteelde bloembollen. Tip: Bloembollen voor verwildering kunnen jarenlang op dezelfde plek blijven staan.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacinthoides Hispanica Wit â Spaanse Boshyacinten
Hyacinthoides Hispanica Wit â Spaanse Boshyacinten
 

Ipheion Uniflorum Wisley Blue Voorjaarster

Ipheion Uniflorum 'Wisley Blue' is een vrolijk bloeiend voorjaarsplantje die in de volksmond beter bekend staat als Oude Wijfjes of Voorjaarster. Deze voorjaarsbloeier betovert je met lieflijk bloeiende, stervormige, blauwe bloempjes, die zeer geschikt zijn als snijbloem. Dit sterke en onderhoudsvriendelijke plantje geeft kleur aan je tuin in het voorjaar. Bijen en vlinders zijn er dol op.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Chionodoxa Ipheion Uniflorum Wisley Blue Voorjaarster
Ipheion Uniflorum Wisley Blue Voorjaarster
 

Zwenksproeier Aqua M Gardena

Nauwkeurig, gelijkmatig water geven voor middelgrote gazonsMet de Aqua M zwenksproeier van GARDENA bepaalt u wanneer uw gazon wordt bewaterd. U kunt erop vertrouwen dat het iedere keer weer betrouwbaar en vooral ook heel gelijkmatig, zonder plasvorming gebeurd. Geniet van elk moment van de zomer.De sproeier is ontworpen voor oppervlakken van 110 tot 250 m²,en heel eenvoudig en snel in gebruik te nemen. Nadat u de slang hebt aangesloten, kunt u met de schuifregelaar het bereik instellen tussen 8 en 18 meter. De breedte van de waterstralen blijft altijd maximaal 14 meter. U heeft de optie om slechts één kant van het gazon water te geven. Het gebruik van metaal zorgt ervoor dat de sproeier licht van gewicht is, maar wel stevig op het gazon staat.De GARDENA zwenksproeier Aqua M is gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van het "Made in Germany"-zegel, wat vooral blijkt uit twee opmerkelijke details: ten eerste, de sproeier is beschermd tegen UV-straling en vorstbestendig. Bovendien heeft de sproeier een fabrieksgarantie van 5 jaar. Een metalen filter bevindt zich op de wateraansluiting zodat vuildeeltjes niet in de sproeier kunnen komen. Het filter is uitneembaar door de verbinding te draaien en vervolgens eenvoudig onder de waterstraal af te spoelen. Aan het andere uiteinde is een reinigingsnaald in de schroefdop geplaatst, die u kunt gebruiken om de sproeimondjes van de sproeier eenvoudig te ontdoen van eventuele kalkaanslag.

€ 32.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gardena Tuingereedschap Zwenksproeier Aqua M Gardena
Zwenksproeier Aqua M Gardena
 

Classic Sproeibroes Gardena

Comfortabele broes maakt water geven prettig - nu vorstbestendigDoor de zachte sproeistraal is deze broes ideaal voor het watergeven aan potplanten en oppervlakken in de tuin. Met innovatieve vorstbeschermingstechnologie. De waterafgifte is traploos instelbaar en af te stemmen op de toepassing.. De impulshendel kan vastgezet worden voor moeiteloos continu watergeven. Met de Classic sproeibroes wordt watergeven een heerlijke bezigheid. De ring van zacht kunststof beschermt de kop tegen beschadiging.>

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gardena Tuingereedschap Classic Sproeibroes Gardena
Classic Sproeibroes Gardena
 

Tegen aardappelziekte Revus Garden 30 ml Luxan

Luxan Revus® Garden is bestemd om aardappelen te beschermen tegen aardappelziekte. Het middel bevat de werkzame stof mandipropamid en moet preventief worden toegepast. Revus Garden remt de kieming van de schimmelsporen en stopt de groei van de schimmel in het blad. De werkzame stof wordt snel opgenomen in de waslaag en vandaar verder verdeeld in het bladweefsel. Luxan Revus® Garden werkt tevens ook tegen valse meeldauw.Voldoende voor: 500 m²Werkzame stof: mandipropamidDosering: 6 ml in 10 l water per 100 m2Aardappelen, ter voorkoming van aantasting door de aardappelziekte (Phytophthora infestans). Indien nodig vanaf de opkomst van het gewas regelmatig toepassen om de 7-10 dagen afhankelijk van het ras, de gewasontwikkeling, de weersomstandigheden en de ziektedruk. Dosering: 6 ml in 10 l water per 100 m2 . Het product mag maximaal 6 keer per jaar worden toegepast. Indien meer behandelingen nodig zijn, dienen de behandelingen met een ander toegelaten middel te worden voortgezet.

€ 14.95

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Meststoffen Tegen aardappelziekte Revus Garden 30 ml Luxan
Tegen aardappelziekte Revus Garden 30 ml Luxan
 

Greenville Round 30 cm Wit Elho

Laat je inspirerenDeze prachtige design pot van gerecycled plastic is vorstbestendig en daardoor geschikt voor alle seizoenen in de tuin of op het terras. De pot heeft een geïntegreerd waterreservoir zodat jouw planten altijd voldoende water hebben. Deze bloempotten zijn gemaakt van hoge kwaliteit plastic, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn, niet snel beschadigen en dus tegen een stootje kunnen.Technische specificatie Grootte: 29.5 x 27.8 cm Volume: 13.3 l Gewicht: 885  g Kleur: wit Vorm: rond Materiaal: gerecycled plastic (polypropylene) Type: bloempot Geschikt voor: buiten Drainagesysteem: ja

€ 17.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenpotten Greenville Round 30 cm Wit Elho
Greenville Round 30 cm Wit Elho
 

Greenville Round 30 cm Zwart Elho

Laat je inspirerenDeze prachtige design pot van gerecycled plastic is vorstbestendig en daardoor geschikt voor alle seizoenen in de tuin of op het terras. De pot heeft een geïntegreerd waterreservoir zodat jouw planten altijd voldoende water hebben. Deze bloempotten zijn gemaakt van hoge kwaliteit plastic, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn, niet snel beschadigen en dus tegen een stootje kunnen.Technische specificatie Grootte: 29.5 x 27.8 cm Volume: 13.3 l Gewicht: 885  g Kleur: living black Vorm: rond Materiaal: gerecycled plastic (polypropylene) Type: bloempot Geschikt voor: buiten Drainagesysteem: ja

€ 17.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenpotten Greenville Round 30 cm Zwart Elho
Greenville Round 30 cm Zwart Elho
 

Greenville Round 40 cm Wit Elho

Laat je inspirerenDeze prachtige design pot van gerecycled plastic is vorstbestendig en daardoor geschikt voor alle seizoenen in de tuin of op het terras. De pot heeft een geïntegreerd waterreservoir zodat jouw planten altijd voldoende water hebben. Deze bloempotten zijn gemaakt van hoge kwaliteit plastic, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn, niet snel beschadigen en dus tegen een stootje kunnen.Technische specificatie Grootte: 39.1 x 36.8 cm Volume: 31 l Gewicht: 1805  g Kleur: wit Vorm: rond Materiaal: gerecycled plastic (polypropylene) Type: bloempot Geschikt voor: buiten Drainagesysteem: ja

€ 32.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenpotten Greenville Round 40 cm Wit Elho
Greenville Round 40 cm Wit Elho
 

Greenville Round 40 cm Zwart Elho

Laat je inspirerenDeze prachtige design pot van gerecycled plastic is vorstbestendig en daardoor geschikt voor alle seizoenen in de tuin of op het terras. De pot heeft een geïntegreerd waterreservoir zodat jouw planten altijd voldoende water hebben. Deze bloempotten zijn gemaakt van hoge kwaliteit plastic, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn, niet snel beschadigen en dus tegen een stootje kunnen.Technische specificatie Grootte: 39.1 x 36.8 Volume: 31 l Gewicht: 1805  g Kleur: living black Vorm: rond Materiaal: gerecycled plastic (polypropylene) Type: bloempot Geschikt voor: buiten Drainagesysteem: ja

€ 32.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenpotten Greenville Round 40 cm Zwart Elho
Greenville Round 40 cm Zwart Elho
 

Classic Wandslanghouder 50 compleet Gardena

De complete wandslanghouderDe slangenhouder geeft steun waar dat nodig is. Hij dient om de slang veilig op te bergen aan de muur, maar hij kan ook worden losgenomen voor mobiel gebruik in de tuin. Dankzij de ergonomische handgreep is hij comfortabel te vervoeren. De wandslanghouder is compleet uitgerust met een 20 meter lange slang, een tuinspuit en alle benodigde aansluitstukken: twee kraanstukken, een slangstuk en een adapter. Hij is uiterst geschikt voor middelgrote tot grote tuinen. Met de vrijlopende handzwengel is deze slangenhouder eenvoudig te bedienen. Deze kan ook worden ingeklapt om bij opbergen ruimte te besparen.De wandhouder en schroeven, paspennen en voorschriften voor montage zijn bijgevoegd. Montage is een fluitje van een cent. Het slangstuk is afgerond en daardoor kan de slang niet knikken. Zo is een volledige waterdoorvoer mogelijk. Een meedraaiende aansluitas voorkomt verdraaien van de slang bij het op- en afrollen. De geïntegreerde druppelstop voorkomt bij vervoer en na gebruik het lekken van water. Er kunnen geen plasjes water ontstaan en er gaat geen water verloren. De zijkanten van de slangenhouder hebben de vorm van een driehoek en een laag zwaartepunt. Dat maakt hem bijzonder stabiel en hij zal niet snel kantelen. Zo wordt water geven veel leuker.Eén slanghaspel - twee functiesDe slanghaspel kan worden gebruikt om de slang op te hangen aan de muur en voor mobiel gebruik in uw tuin. De slang kan eenvoudig uit de houder worden...

€ 56.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gardena Tuingereedschap Classic Wandslanghouder 50 compleet Gardena
Classic Wandslanghouder 50 compleet Gardena
 

Comfort Heggenschaar 570 Gardena

Comfortabele heggenschaar, rechte messenMet de GARDENA Comfort Heggenschaar 570 kunt u comfortabel en moeiteloos werken in elke snoeisituatie. Er wordt een optimale schokabsorptie gegarandeerd door de geïntegreerde Technogel®-gelpads in de handgrepen en de aanvullende buffers met elementen van zachte kunststof. De schaar heeft een gewicht van slechts 690 g, zodat hij bijzonder prettig werkt. De messen met antikleefcoating hebben een geïntegreerde takafsnijder. Deze heggenschaar met een lengte van 57 cm is eenvoudig te verzorgen en onderhoudsvrij. Vanwege de rechte messen is de schaar ideaal voor precieze vormsnoei. De meslengte is 20 cm. Met 25 jaar GARDENA garantie.Eenvoudig en precies snoeienDe precisiegeslepen messen met antikleefcoating maken snoeien zeer gemakkelijk en precies.Efficiënt werkenDe geïntegreerde takafsnijder zorgt dat u zeer efficiënt kunt werken.Optimale schokdempingDe geïntegreerde Technogel(r)-gelpads in de grips van de handgreep en de extra buffers met elementen van zachte kunststof absorberen schokken optimaal.Zeer lichtMet een laag gewicht van slechts 690 g is de heggenschaar zeer licht.

€ 49.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gardena Tuingereedschap Comfort Heggenschaar 570 Gardena
Comfort Heggenschaar 570 Gardena
 

Classic Grasschaar, draaibaar Gardena

De beginnersschaar van topkwaliteit - voor rechtshandige en linkshandige mensen.Met de flexibele GARDENA Classic grasschaar kunt u de graskanten nauwkeurig bijwerken. De ergonomische vorm van de handgreep maakt het snoeien heel eenvoudig. Door het draaimechanisme van 360° kunnen zowel linkshandige als rechtshandige mensen comfortabel met deze schaar werken. Dankzij de geharde en gegalvaniseerde messen heeft deze grasschaar een lange levensduur. De schaar is ook roestbestendig. Door de speciale gelagerde messen kan het gras over de volledige meslengte krachtig worden bijgeknipt. U kunt de grasschaar snel en eenvoudig vergrendelen met de praktische enkelhandige vergrendeling. Met 25 jaar GARDENA garantie.Gemakkelijk snijdenDankzij de ergonomische vorm van de handgreep ligt de grasschaar prettig in de hand en het knippen gaat bijzonder gemakkelijk en nauwkeurig.Krachtig snijdenHet speciale blad maakt gelijkmatig en krachtig snijden over de hele meslengte mogelijk.360° draaibaarDe messen kunnen snel en gemakkelijk 360° draaien, zodat zowel linkshandige als rechtshandige mensen er comfortabel mee kunnen werken.Lange levensduurDoor de geharde en gegalvaniseerde messen. De grasschaar is ook roestbestendig.

€ 20.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gardena Tuingereedschap Classic Grasschaar, draaibaar Gardena
Classic Grasschaar, draaibaar Gardena
 

Classic Snoeischaar Gardena

Classic Snoeischaar - GardenaDe GARDENA Classic snoeischaren, met antikleefcoating op het bovenmes en een ondermes van roestvrij staal, zijn ideaal om bloemen en jonge scheuten te snoeien. De ergonomische handgrepen met softgrip op bovenste handgreep bieden maximaal comfort tijdens het snoeien. Met praktische éénhandsvergrendeling om veilig op te bergen. 25 jaar garantie.Snoeiprincipe: BypassDe twee bladen glijden bij het snoeien langs elkaar heen. Dit zorgt voor een precieze en schone snit. De Classic snoeischaren zijn daardoor uitermate geschikt voor het snoeien van bloemen, jong hout en verse scheuten.Comfortabele gripDe snoeischaar ligt comfortabel in de hand door de soft grip elementen op het bovenste handvat. Dit zorgt voor een slip vast grip en vermindert de belasting op de polsen tijdens het knippen.Veilig opbergenDankzij de met één hand te bedienen veiligheidsvergrendeling kan de snoeischaar altijd veilig opgeborgen worden na gebruik.

€ 14.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gardena Tuingereedschap Classic Snoeischaar Gardena
Classic Snoeischaar Gardena
 

Takkenschaar Easycut 500 B Gardena

De gebruiksvriendelijke takkenschaar voor vers houtDe GARDENA takkenschaar EasyCut 500 B is een klassieke bypass snoeischaar voor het snoeien van vers hout. Vanwege het lage gewicht en de uitstekende werking van de armen, heeft u weinig kracht nodig om te snoeien. Daarnaast beschermen stopbuffers van speciaal kunststof uw gewrichten. Precisiegeslepen messen met antikleeflaag garanderen een nauwkeurige snede die vriendelijk is voor planten. 25 jaar garantie.Nauwkeurig en eenvoudig te bedienenDit precisiegeslepen mes met antikleefcoating en uitstekende snijgeometrie garandeert nauwkeurig snijden met geringe krachtComfortabel en handig – ErgoTec-handgrepenAluminium hendelarmen en ergonomisch gevormde handgrepen met zachte onderdelen bieden de benodigde antislipeigenschappen en garanderen gebruiksgemak en veilig werkenPrettig voor de polsenStootkussens van speciale kunststof beschermen de polsen.Snijprincipe: BypassTwee geslepen messen glijden over elkaar bij het snijden, voor nauwkeurige en zuivere sneden. De takkenschaar EasyCut is daarom ideaal voor het snoeien van vers hout. Indien nodig kunnen de snijbladen opnieuw worden afgesteld.

€ 31.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gardena Tuingereedschap Takkenschaar Easycut 500 B Gardena
Takkenschaar Easycut 500 B Gardena
 

Verti Plant Lavendel 2 stuks Burgon en Ball

Twee wandtassen met ophang-ogen, zodat u plantjes tegen de muur kunt laten groeien. Bespaar ruimte en gebruik een muur, scherm of schutting om bijvoorbeeld groenten, fruit, kruiden of bloemen te kweken. Productinformatie:• Materiaal: zware niet geweven nylon• Kleur: Lavendel• Hoogte: 51 cm• Breedte: 30 cm• Diepte: 10 cm• 6 ophang-ogen RVS• exclusief schroeven• 6 vakken (2 rijen van 3 vakken) - hoogte: 15 cm - breedte: 12 cm• Set van 2 stuks Tip: Mos houdt vocht vast. Doe onder in elk vak wat mos. Poot de plantjes in de aarde. Zo krijg je een mooie wand.Andere kleuren op verzoek verkrijgbaar: groen, bruin, en paars.

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenzakken Verti Plant Lavendel 2 stuks Burgon en Ball
Verti Plant Lavendel 2 stuks Burgon en Ball
 

Verti Plant Bruin 2 stuks Burgon en Ball

Twee wandtassen met ophang-ogen, zodat u plantjes tegen de muur kunt laten groeien. Bespaar ruimte en gebruik een muur, scherm of schutting om bijvoorbeeld groenten, fruit, kruiden of bloemen te kweken.Productinformatie: Materiaal: zware niet geweven nylon Kleur: Bruin Hoogte: 51 cm Breedte: 30 cm Diepte: 10 cm 6 ophang-ogen RVS exclusief schroeven 6 vakken (2 rijen van 3 vakken): hoogte: 15 cm x breedte: 12 cm Set van 2 stuksTip: Mos houdt vocht vast. Doe onder in elk vak wat mos. Poot de plantjes in de aarde. Zo krijg je een mooie wand.Andere kleuren op verzoek verkrijgbaar: groen, lavendel en paars.

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenzakken Verti Plant Bruin 2 stuks Burgon en Ball
Verti Plant Bruin 2 stuks Burgon en Ball
 

Verti Plant Paars 2 stuks Burgon and Ball

Twee wandtassen met ophangogen om planten tegen de muur te laten groeien. Bespaar ruimte en gebruik een muur, een scherm of een schutting om bijvoorbeeld groente, fruit, kruiden of bloemen te kweken. Productinformatie:* Materiaal: zwaar, niet geweven nylon* Hoogte: 51 cm* Breedte: 30 cm* Diepte: 10 cm* 6 RVS ophangogen* exclusief schroeven* 6 vakken (2 rijen van 3 vakken) - hoogte: 15 cm - breedte: 12 cm* Set van 2 stuks Tip: Mos houdt vocht vast. Leg wat mos in elk vak. Poot de plantjes in de aarde voor een mooie wand.

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenzakken Verti Plant Paars 2 stuks Burgon and Ball
Verti Plant Paars 2 stuks Burgon and Ball
 

Verti Plant Roze 2 Stuks Burgon und Ball

Twee wandtassen met ophangogen om planten tegen de muur te laten groeien. Bespaar ruimte en gebruik een muur, een scherm of een schutting om bijvoorbeeld groente, fruit, kruiden of bloemen te kweken.Productinformatie:* Materiaal: zwaar, niet geweven nylon* Hoogte: 51 cm* Breedte: 30 cm* Diepte: 10 cm* 6 RVS ophangogen* exclusief schroeven* 6 vakken (2 rijen van 3 vakken) - hoogte: 15 cm - breedte: 12 cm* Set van 2 stuksTip: Mos houdt vocht vast. Leg wat mos in elk vak. Poot de plantjes in de aarde voor een mooie wand.

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenzakken Verti Plant Roze 2 Stuks Burgon und Ball
Verti Plant Roze 2 Stuks Burgon und Ball
 

Basilicum Blue Spice

In Zuid-Azië maakt men thee van de bladeren. Deze worden ook veel gebruikt in o.a. de Thaïse keuken voor bijv. Phad kaphrao. Maart tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen

€ 3.29

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Basilicum Basilicum Blue Spice
Basilicum Blue Spice
 

Basilicum Rode Slabladerig

Deze paarse basilicum is aromatischer dan de groene variëteiten. Uitstekend te combineren met kalfsvlees of in een rode pestosaus. Maart tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen.

€ 2.79

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Basilicum Basilicum Rode Slabladerig
Basilicum Rode Slabladerig
 

Basilicum Napolitano

Veel gebruikt in de Italiaanse keuken; in pasta’s, op rijst- en tomatengerechten. Het heeft een sterke smaak en is zeer aromatisch. Maart tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Basilicum Basilicum Napolitano
Basilicum Napolitano
 

Basilicum Dark Opal

Zeer decoratieve paarse basilicumplant met een zachtere smaak dan de bekende klassieke, Italiaanse variëteiten. Maart tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Basilicum Basilicum Dark Opal
Basilicum Dark Opal
 

Basilicum Kleinbladig

De sterke smaak geeft uw gerechten al snel een Italiaans tintje. Voeg de fijne basilicum blaadjes pas op het laatst aan uw gerechten toe. Maart tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Basilicum Basilicum Kleinbladig
Basilicum Kleinbladig
 

Kaneel Basilicum

Deze basilicum heeft een duidelijke kaneelsmaak en wordt gebruikt in de Arabische keuken, met name in gebak en desserts. Maart tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Basilicum Kaneel Basilicum
Kaneel Basilicum
 

Aspergemes Burgon en Ball

Een uniek stuk gereedschap combineert de twee meest populaire methoden van het snijden van Asperges. Productinformatie: • Gekarteld lemmet zagen de stengels door onder het grond oppervlak• Scherpe punt die er voor zorgt dat de asperge makkelijk geoogst kan worden• Gesmeed uit koolstofstaal voor duurzaamheid en behoud• Hardhouten handvat • Wordt geleverd met blad bescherming

€ 17.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Aspergesteker Aspergemes Burgon en Ball
Aspergemes Burgon en Ball
 

Nema T Bag Kraussei tegen rupsen en larven Luxan

Nema-T-Bag Kraussei is een mengeling van aaltjes ter bestrijding van taxuskevers, varenrouwmuggen en rupsen, zoals die van de buxusmot. De aaltjes dringen de insectenlarven binnen, waarna deze sterven doordat de aaltjes een bacterie afscheiden. De aaltjes vermeerderen zich in de larven van de taxuskevers e.d. en gaan op zoek naar nieuwe insectenlarven, net zo lang tot er geen larven meer in de bodem aanwezig zijn en de plaag verdwenen is. Voor de behandeling van rupsen is het nodig de rupsen ook echt te raken. Een herbehandeling is nodig wanneer er nieuwe rupsen uit de eitjes komen. Deze volledig biologische bestrijding vormt geen enkele belasting voor het milieu en past daarom in een duurzame kringloopgedachte van probleemoplossingen in de tuin.  Inhoud: 2 x 1 T-Bag / 7.5m² (totaal 15m²) Eco keuze Voor sier en moestuin Geen koeling nodigTe gebruiken in combinatie met de Nema-T-Pot.

€ 24.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Insectenbestrijding Nema T Bag Kraussei tegen rupsen en larven Luxan
Nema T Bag Kraussei tegen rupsen en larven Luxan
 

Nema T Bag Phasma tegen naaktslakken Luxan

Nema-T-Bag Phasma is een mengeling van aaltjes voor de biologische bestrijding van naaktslakken. De aaltjes dringen de slakken binnen, waarna deze sterven doordat de aaltjes een bacterie afscheiden. De aaltjes vermeerderen zich in de slak en gaan daarna op zoek naar nieuwe slakken, waarna het proces zich herhaalt. Deze volledig biologische bestrijding vormt geen enkele belasting voor het milieu en past daarom in een duurzame kringloopgedachte van probleemoplossingen in de tuin. Inhoud: 1 T-Bag / 50m² Eco keuze Voor sier en moestuin Geen koeling nodigTe gebruiken in combinatie met Nema-T-Pot.

€ 33.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Slakkenbestrijding Nema T Bag Phasma tegen naaktslakken Luxan
Nema T Bag Phasma tegen naaktslakken Luxan
 

Nema T Pot Nematoden Aaltjes Sproeier

Voor een goede verspreiding van aaltjes. Nema-T-Pot kan worden gebruikt om nematoden te mengen met water en zo toe te passen op het gazon of bijvoorbeeld over een haag. Deze unieke sproeier zorgt voor een perfecte verdeling van de nematoden over het te behandelen oppervlak. De toepassing is eenvoudig door de Nema-T-Bag in de sproeier te doen, aan te vullen met water, en het mengsel goed te schudden. Daarna aansluiten op een tuinslang en starten met sproeien. De sproeier kan ook worden gebruikt om vloeibare meststoffen te verdelen.Te gebruiken in combinatie met Nema-T-Bag.

€ 21.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Insectenbestrijding Nema T Pot Nematoden Aaltjes Sproeier
Nema T Pot Nematoden Aaltjes Sproeier
 

Verfijn Resultaten

Woonshops