Verti Plant Lavendel 2 stuks Burgon en Ball

Twee wandtassen met ophang-ogen, zodat u plantjes tegen de muur kunt laten groeien. Bespaar ruimte en gebruik een muur, scherm of schutting om bijvoorbeeld groenten, fruit, kruiden of bloemen te kweken. Productinformatie:• Materiaal: zware niet geweven nylon• Kleur: Lavendel• Hoogte: 51 cm• Breedte: 30 cm• Diepte: 10 cm• 6 ophang-ogen RVS• exclusief schroeven• 6 vakken (2 rijen van 3 vakken) - hoogte: 15 cm - breedte: 12 cm• Set van 2 stuks Tip: Mos houdt vocht vast. Doe onder in elk vak wat mos. Poot de plantjes in de aarde. Zo krijg je een mooie wand.Andere kleuren op verzoek verkrijgbaar: groen, bruin, en paars.

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenzakken Verti Plant Lavendel 2 stuks Burgon en Ball
Verti Plant Lavendel 2 stuks Burgon en Ball
 

Verti Plant Bruin 2 stuks Burgon en Ball

Twee wandtassen met ophang-ogen, zodat u plantjes tegen de muur kunt laten groeien. Bespaar ruimte en gebruik een muur, scherm of schutting om bijvoorbeeld groenten, fruit, kruiden of bloemen te kweken.Productinformatie: Materiaal: zware niet geweven nylon Kleur: Bruin Hoogte: 51 cm Breedte: 30 cm Diepte: 10 cm 6 ophang-ogen RVS exclusief schroeven 6 vakken (2 rijen van 3 vakken): hoogte: 15 cm x breedte: 12 cm Set van 2 stuksTip: Mos houdt vocht vast. Doe onder in elk vak wat mos. Poot de plantjes in de aarde. Zo krijg je een mooie wand.Andere kleuren op verzoek verkrijgbaar: groen, lavendel en paars.

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenzakken Verti Plant Bruin 2 stuks Burgon en Ball
Verti Plant Bruin 2 stuks Burgon en Ball
 

Greenville Round 30 cm Elho

Laat je inspirerenDeze prachtige design pot van gerecycled plastic is vorstbestendig en daardoor geschikt voor alle seizoenen in de tuin of op het terras. De pot heeft een geïntegreerd waterreservoir zodat jouw planten altijd voldoende water hebben. Deze bloempotten zijn gemaakt van hoge kwaliteit plastic, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn, niet snel beschadigen en dus tegen een stootje kunnen.Technische specificatie Grootte: 29.5 x 27.8 cm Volume: 13.3 l Gewicht: 885  g Kleur: living black Vorm: rond Materiaal: gerecycled plastic (polypropylene) Type: bloempot Geschikt voor: buiten Drainagesysteem: ja

€ 17.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenpotten Greenville Round 30 cm Elho
Greenville Round 30 cm Elho
 

Verti Plant Paars 2 stuks Burgon and Ball

Twee wandtassen met ophangogen om planten tegen de muur te laten groeien. Bespaar ruimte en gebruik een muur, een scherm of een schutting om bijvoorbeeld groente, fruit, kruiden of bloemen te kweken. Productinformatie:* Materiaal: zwaar, niet geweven nylon* Hoogte: 51 cm* Breedte: 30 cm* Diepte: 10 cm* 6 RVS ophangogen* exclusief schroeven* 6 vakken (2 rijen van 3 vakken) - hoogte: 15 cm - breedte: 12 cm* Set van 2 stuks Tip: Mos houdt vocht vast. Leg wat mos in elk vak. Poot de plantjes in de aarde voor een mooie wand.

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenzakken Verti Plant Paars 2 stuks Burgon and Ball
Verti Plant Paars 2 stuks Burgon and Ball
 

Verti Plant Roze 2 Stuks Burgon und Ball

Twee wandtassen met ophangogen om planten tegen de muur te laten groeien. Bespaar ruimte en gebruik een muur, een scherm of een schutting om bijvoorbeeld groente, fruit, kruiden of bloemen te kweken.Productinformatie:* Materiaal: zwaar, niet geweven nylon* Hoogte: 51 cm* Breedte: 30 cm* Diepte: 10 cm* 6 RVS ophangogen* exclusief schroeven* 6 vakken (2 rijen van 3 vakken) - hoogte: 15 cm - breedte: 12 cm* Set van 2 stuksTip: Mos houdt vocht vast. Leg wat mos in elk vak. Poot de plantjes in de aarde voor een mooie wand.

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenzakken Verti Plant Roze 2 Stuks Burgon und Ball
Verti Plant Roze 2 Stuks Burgon und Ball
 

Greenville Round 40 cm Elho

Laat je inspirerenDeze prachtige design pot van gerecycled plastic is vorstbestendig en daardoor geschikt voor alle seizoenen in de tuin of op het terras. De pot heeft een geïntegreerd waterreservoir zodat jouw planten altijd voldoende water hebben. Deze bloempotten zijn gemaakt van hoge kwaliteit plastic, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn, niet snel beschadigen en dus tegen een stootje kunnen.Technische specificatie Grootte: 39.1 x 36.8 Volume: 31 l Gewicht: 1805  g Kleur: living black Vorm: rond Materiaal: gerecycled plastic (polypropylene) Type: bloempot Geschikt voor: buiten Drainagesysteem: ja

€ 32.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenpotten Greenville Round 40 cm Elho
Greenville Round 40 cm Elho
 

Basilicum Blue Spice

In Zuid-Azië maakt men thee van de bladeren. Deze worden ook veel gebruikt in o.a. de Thaïse keuken voor bijv. Phad kaphrao. Maart tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen

€ 3.29

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Basilicum Basilicum Blue Spice
Basilicum Blue Spice
 

Basilicum Rode Slabladerig

Deze paarse basilicum is aromatischer dan de groene variëteiten. Uitstekend te combineren met kalfsvlees of in een rode pestosaus. Maart tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen.

€ 2.79

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Basilicum Basilicum Rode Slabladerig
Basilicum Rode Slabladerig
 

Basilicum Napolitano

Veel gebruikt in de Italiaanse keuken; in pasta’s, op rijst- en tomatengerechten. Het heeft een sterke smaak en is zeer aromatisch. Maart tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Basilicum Basilicum Napolitano
Basilicum Napolitano
 

Basilicum Dark Opal

Zeer decoratieve paarse basilicumplant met een zachtere smaak dan de bekende klassieke, Italiaanse variëteiten. Maart tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Basilicum Basilicum Dark Opal
Basilicum Dark Opal
 

Basilicum Kleinbladig

De sterke smaak geeft uw gerechten al snel een Italiaans tintje. Voeg de fijne basilicum blaadjes pas op het laatst aan uw gerechten toe. Maart tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Basilicum Basilicum Kleinbladig
Basilicum Kleinbladig
 

Kaneel Basilicum

Deze basilicum heeft een duidelijke kaneelsmaak en wordt gebruikt in de Arabische keuken, met name in gebak en desserts. Maart tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Basilicum Kaneel Basilicum
Kaneel Basilicum
 

Aspergemes Burgon en Ball

Een uniek stuk gereedschap combineert de twee meest populaire methoden van het snijden van Asperges. Productinformatie: • Gekarteld lemmet zagen de stengels door onder het grond oppervlak• Scherpe punt die er voor zorgt dat de asperge makkelijk geoogst kan worden• Gesmeed uit koolstofstaal voor duurzaamheid en behoud• Hardhouten handvat • Wordt geleverd met blad bescherming

€ 17.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Aspergesteker Aspergemes Burgon en Ball
Aspergemes Burgon en Ball
 

Nema T Bag Kraussei tegen rupsen en larven Luxan

Nema-T-Bag Kraussei is een mengeling van aaltjes ter bestrijding van taxuskevers, varenrouwmuggen en rupsen, zoals die van de buxusmot. De aaltjes dringen de insectenlarven binnen, waarna deze sterven doordat de aaltjes een bacterie afscheiden. De aaltjes vermeerderen zich in de larven van de taxuskevers e.d. en gaan op zoek naar nieuwe insectenlarven, net zo lang tot er geen larven meer in de bodem aanwezig zijn en de plaag verdwenen is. Voor de behandeling van rupsen is het nodig de rupsen ook echt te raken. Een herbehandeling is nodig wanneer er nieuwe rupsen uit de eitjes komen. Deze volledig biologische bestrijding vormt geen enkele belasting voor het milieu en past daarom in een duurzame kringloopgedachte van probleemoplossingen in de tuin.  Inhoud: 2 x 1 T-Bag / 7.5m² (totaal 15m²) Eco keuze Voor sier en moestuin Geen koeling nodigTe gebruiken in combinatie met de Nema-T-Pot.

€ 24.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Insectenbestrijding Nema T Bag Kraussei tegen rupsen en larven Luxan
Nema T Bag Kraussei tegen rupsen en larven Luxan
 

Nema T Bag Phasma tegen naaktslakken Luxan

Nema-T-Bag Phasma is een mengeling van aaltjes voor de biologische bestrijding van naaktslakken. De aaltjes dringen de slakken binnen, waarna deze sterven doordat de aaltjes een bacterie afscheiden. De aaltjes vermeerderen zich in de slak en gaan daarna op zoek naar nieuwe slakken, waarna het proces zich herhaalt. Deze volledig biologische bestrijding vormt geen enkele belasting voor het milieu en past daarom in een duurzame kringloopgedachte van probleemoplossingen in de tuin. Inhoud: 1 T-Bag / 50m² Eco keuze Voor sier en moestuin Geen koeling nodigTe gebruiken in combinatie met Nema-T-Pot.

€ 33.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Slakkenbestrijding Nema T Bag Phasma tegen naaktslakken Luxan
Nema T Bag Phasma tegen naaktslakken Luxan
 

Nema T Pot Nematoden Aaltjes Sproeier

Voor een goede verspreiding van aaltjes. Nema-T-Pot kan worden gebruikt om nematoden te mengen met water en zo toe te passen op het gazon of bijvoorbeeld over een haag. Deze unieke sproeier zorgt voor een perfecte verdeling van de nematoden over het te behandelen oppervlak. De toepassing is eenvoudig door de Nema-T-Bag in de sproeier te doen, aan te vullen met water, en het mengsel goed te schudden. Daarna aansluiten op een tuinslang en starten met sproeien. De sproeier kan ook worden gebruikt om vloeibare meststoffen te verdelen.Te gebruiken in combinatie met Nema-T-Bag.

€ 21.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Insectenbestrijding Nema T Pot Nematoden Aaltjes Sproeier
Nema T Pot Nematoden Aaltjes Sproeier
 

Nema T Bag Capsa tegen Engerlingen Luxan

Nema-T-Bag Capsa is een mengeling van aaltjes voor de biologische bestrijding van engerlingen, ritnaalden, aardrupsen en larven van de ui- en wortelvlieg. De aaltjes dringen de insectenlarven binnen, waarna deze sterven doordat de aaltjes een bacterie afscheiden. De aaltjes vermeerderen zich in de engerlingen of andere bodeminsecten en gaan op zoek naar nieuwe insectenlarven, net zo lang tot er geen larven meer in de bodem aanwezig zijn en de plaag verdwenen is. Deze volledig biologische bestrijding vormt geen enkele belasting voor het milieu en past daarom in een duurzame kringloopgedachte van probleemoplossingen in de tuin. Inhoud: 2 x 1 T-Bag/50m² (totaal 100m²) Eco keuze Voor sier en moestuin Geen koeling nodigTe gebruiken in combinatie met Nema-T-Pot.

€ 39.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Insectenbestrijding Nema T Bag Capsa tegen Engerlingen Luxan
Nema T Bag Capsa tegen Engerlingen Luxan
 

Nema T Bag Felti tegen Emelten Luxan

Nema-T-bag Felti is een mengeling van aaltjes ter bestrijding van emelten, trips, coloradokevers en mieren. De aaltjes dringen de insectenlarven binnen, waarna deze sterven doordat de aaltjes een bacterie afscheiden. De aaltjes vermeerderen zich in de larven en gaan op zoek naar nieuwe insectenlarven, net zo lang tot er geen larven meer in de bodem aanwezig zijn en de plaag verdwenen is. Voor de bladbehandeling van coloradokevers is het noodzakelijk de larven goed te raken. Mieren worden niet vernietigd, maar ze verplaatsen zich omdat ze niet houden van aaltjes in hun omgeving. Deze volledig biologische bestrijding vormt geen enkele belasting voor het milieu en past daarom in een duurzame kringloopgedachte van probleemoplossingen in de tuin.  Inhoud: 2 x 1 T-Bag/50m² (totaal 100m²) Eco keuze Voor sier en moestuin Geen koeling nodigTe gebruiken in combinatie met Nema-T-Pot.

€ 39.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Insectenbestrijding Nema T Bag Felti tegen Emelten Luxan
Nema T Bag Felti tegen Emelten Luxan
 

Pioenroos Gemengd wit, rood en roze Paeonia

Een klassieke mix pioenrozen met rijke, goedgevulde bloemen. De bloemen zijn heerlijk geurend. Een perfecte snijbloem, maar komt het mooist tot haar recht in volle bloei in de tuin.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Pioenroos Pioenroos Gemengd wit, rood en roze Paeonia
Pioenroos Gemengd wit, rood en roze Paeonia
 

Bio Knip Eet Daikon Kers

Biologisch geteelde zaden. Daikon betekent radijs of radijsachtige en wordt speciaal gekweekt voor de produktie van groentekiemen. De jonge spruiten zitten boordevol vitaminen A, B1, B2, C alsmede mineralen, waaronder kalk. De jonge scheuten hebben een heel frisse, enigszins pikante smaak. Ideaal bij kaasgerechten, salades, omeletten, sushi en gazpacho. Probeer ze ook eens bij verse geitenkaas. Strooi het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in een ruimte met een normale kamertemperatuur (20-22°C). Ververs iedere dag het water. Na 5 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten. Verlenging met een paar dagen geeft wat meer blad aan de spruit. De kiemspruiten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer een week in de koelkast bewaard blijven.

€ 2.79

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Biologische zaden Bio Knip Eet Daikon Kers
Bio Knip Eet Daikon Kers
 

Franse boomschors 1.057 liter Pinus Pinaster

Franse boomschors - Pinus Pinaster  1057 liter (half pallet van 15 zakken). Franse boomschors heeft een roodbruine kleur en komt van een boom aan de middellandse zee. De levensduur en sierwaarde van Franse Boomschors is groter dan gewone boomschors. Boomschors als bodembedekker voor de tuin is een duurzame oplossing om onkruid tegen te gaan. En het is niet alleen duurzaam – een laagje schors gaat gemiddeld vijf tot acht jaar mee – het is daarom een ontzettend mooie oplossing om de tuin te verfraaien. 1 zak is genoeg voor 1 á 1,5 m2.Er zijn ontzettend veel voordelen voor het gebruik van deze unieke bodembedekkende oplossing: Het heeft veel sierwaarde Natuurproduct en dus een milieubewuste keuze Biologisch afbreekbaar Voeding voor micro-organismen in de tuinbodem Gaat onkruid tegen – niet meer uren wieden!Let op: wij leveren alleen zakken vanaf 70 liter en niet los. Het voordeel hiervan is dat dit handzamer is. Wat overblijft is goed te bewaren voor het volgende seizoen.

€ 399.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Boomschors Franse boomschors 1.057 liter Pinus Pinaster
Franse boomschors 1.057 liter Pinus Pinaster
 

Franse boomschors Pinus Pinaster

Franse boomschors (Pinus Pinaster) 1 zak á 70 liter. Franse boomschors (Pinus Pinaster) heeft een roodbruine kleur en komt van een boom aan de middellandse zee. De levensduur en sierwaarde van Franse Boomschors is groter dan gewone boomschors. Boomschors als bodembedekker voor de tuin is een duurzame oplossing om onkruid tegen te gaan. En het is niet alleen duurzaam – een laagje schors gaat gemiddeld vijf tot acht jaar mee – het is daarom een ontzettend mooie oplossing om de tuin te verfraaien. 1 zak is genoeg voor 1 á 1,5 m2.Er zijn ontzettend veel voordelen voor het gebruik van deze unieke bodembedekkende oplossing: Het heeft veel sierwaarde Natuurproduct en dus een milieubewuste keuze Biologisch afbreekbaar Voeding voor micro-organismen in de tuinbodem Gaat onkruid tegen – niet meer uren wieden!Let op: wij leveren alleen zakken vanaf 70 liter en niet los. Het voordeel hiervan is dat dit handzamer is. Wat overblijft is goed te bewaren voor het volgende seizoen.

€ 29.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Boomschors Franse boomschors Pinus Pinaster
Franse boomschors Pinus Pinaster
 

Waterfall Gieter 5 liter groen Burgon Ball

Waterfall Gieter 5 liter groen - Burgon & Ball. Een stevige gegalvaniseerd stalen gieter met een groene poedercoating. Het ontwerp van deze gieter is gebassert op het dragen met 1 hand. De zwaartekracht is afhaneklijk van hoe vol de gieter is en des te leger hij wordt des te meer hij kantelt. Ideaal om water te geven aan de planten. De gieter heeft een broes welke vast zit met schroefdraad en er dus niet af kan vallen.Productinformatie: Materiaal: Staal Kleur: groen (poedrcoating) Inhoud: 5 liter Hoogte: 35 cm Breedte (incl broes): 63 cm Diepte: 15 cm

€ 39.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gieters Toebehoren Waterfall Gieter 5 liter groen Burgon Ball
Waterfall Gieter 5 liter groen Burgon Ball
 

Gieter Metaal Rond 5 liter â Rood

Verzinkte gieter van 5 liter. Deze gieter is gepoedercoat in de kleur wijnrood.Productinformatie: Materiaal: zink Kleur: wijnrood Hoogte: 32 cm Diameter: 20 cm Lengte (incl. tuit): 38 cm inclusief broeskop Gewicht: 1.5 kg Inhoud: 5 liter

€ 37.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gieters Toebehoren Gieter Metaal Rond 5 liter â Rood
Gieter Metaal Rond 5 liter â Rood
 

Gieter Metaal Rond 9 liter â Groen

Verzinkte gieter mooi rond in de kleur groen.Productinformatie: Materiaal: verzinkt Kleur: groen (poedercoating) Inhoud: 9 liter Lengte: 56 cm Hoogte: 41 cm Breedte: 24 cm Gewicht: 2,08 kilos

€ 44.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gieters Toebehoren Gieter Metaal Rond 9 liter â Groen
Gieter Metaal Rond 9 liter â Groen
 

Aquarius Sprayer 0.7 liter Antraciet â Elho

Met deze tijdloze elho sprayer blijven je bloemen en kamerplanten gezond en sterk. Deze praktische sprayer ligt comfortabel in de hand en dankzij de ergonomische grip en de ruime vulopening is de sprayer gemakkelijk te vullen. De plantenspuit is van kunststof, dit staat garant voor jarenlang plezier! Grootte: H 25.3 x W 8.8 x 12 cm Volume: 0.7 l Gewicht: 97 g Kleur: Antraciet

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gieters Toebehoren Aquarius Sprayer 0.7 liter Antraciet â Elho
Aquarius Sprayer 0.7 liter Antraciet â Elho
 

Aquarius Gieter 1,5 liter Antraciet â Elho

Met deze tijdloze elho gieter blijven je bloemen en kamerplanten gezond en sterk. De gieter is functioneel in zijn gebruik door de slanke schenktuit en de royale vulopening, daarnaast ligt deze praktische gieter comfortabel in de hand. Het unieke design gecombineerd met het kunststof materiaal, zorgt voor jarenlang plezier! Grootte: H 19,9 x W 11.9 x 36.1 cm Volume: 1.5 l Gewicht: 154 g Kleur: Antraciet Garantie: 3 jaar

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gieters Toebehoren Aquarius Gieter 1,5 liter Antraciet â Elho
Aquarius Gieter 1,5 liter Antraciet â Elho
 

Franse boomschors 2.730 liter Pinus Pinaster

Franse boomschors - Pinus Pinaster 2.730 liter (39 zakken). Franse boomschors heeft een roodbruine kleur en komt van een boom aan de middellandse zee. De levensduur en sierwaarde van Franse Boomschors is groter dan gewone boomschors. Boomschors als bodembedekker voor de tuin is een duurzame oplossing om onkruid tegen te gaan. En het is niet alleen duurzaam – een laagje schors gaat gemiddeld vijf tot acht jaar mee – het is daarom een ontzettend mooie oplossing om de tuin te verfraaien. 1 zak is genoeg voor 1 á 1,5 m2.Er zijn ontzettend veel voordelen voor het gebruik van deze unieke bodembedekkende oplossing: Het heeft veel sierwaarde Natuurproduct en dus een milieubewuste keuze Biologisch afbreekbaar Voeding voor micro-organismen in de tuinbodem Gaat onkruid tegen – niet meer uren wieden!Let op: wij leveren alleen zakken vanaf 70 liter en niet los. Het voordeel hiervan is dat dit handzamer is. Wat overblijft is goed te bewaren voor het volgende seizoen.

€ 999.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Boomschors Franse boomschors 2.730 liter Pinus Pinaster
Franse boomschors 2.730 liter Pinus Pinaster
 

Aquarius Sprayer 0.7 liter Wit â Elho

Laat je inspirerenMet deze tijdloze elho sprayer blijven je bloemen en kamerplanten gezond en sterk. Deze praktische sprayer ligt comfortabel in de hand en dankzij de ergonomische grip en de ruime vulopening is de sprayer gemakkelijk te vullen. De plantenspuit is van kunststof, dit staat garant voor jarenlang plezier! Grootte: H 25.3 x W 8.8 x 12 cm Volume: 0.7 l Gewicht: 97 g Kleur: Wit

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gieters Toebehoren Aquarius Sprayer 0.7 liter Wit â Elho
Aquarius Sprayer 0.7 liter Wit â Elho
 

Grastrimmer SmallCut 300 23 â Gardena

Extra lichtMet de lichtgewicht elektrische trimmer SmallCut 300/23 zijn kleinere trimklusjes in de tuin snel gedaan. Ergonomisch model met grote 2de handgreep om ontspannen en in de juiste lichaamshouding te kunnen trimmen.Makkelijk in gebruikDe trimmer is makkelijk te sturen door zijn lage gewicht en lange voorhendel.Gecontroleerde draadtoevoerDe trimmer is uitgerust met een gecontroleerde draadtoevoer. Het tipmechanisme zorgt ervoor dat de draad alleen wordt verlengd als de gebruiker dat wil.Hoog veiligheidsniveauDe kabeltrekontlasting voorkomt dat het snoer onbedoeld losraakt tijdens het trimmen.Specificaties: Maaibreedte: 23 cm. Draadlengte: 6 m. Gewicht: 1.6 kg.

€ 42.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gardena Tuingereedschap Grastrimmer SmallCut 300 23 â Gardena
Grastrimmer SmallCut 300 23 â Gardena
 

Flessebroes

Met deze flessebroesjes maakt u in een handomdraai van uw plastic(pet) fles een gieter. Uitermate geschikt voor het watergeven van uw pas gezaaide zaden, zaailingen en kleine stekjes. Inhoud: 3 sproeikoppen

€ 9.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gieters Toebehoren Flessebroes
Flessebroes
 

10L. Watergieter Basics plastic Elho

Watergieter 10L Basics - Elho gemaakt van gerecycled plastic in de kleur Living BlackDeze stoere gieter heeft een ruime inhoud van 10 liter en is er ook een om gezien te mogen worden! Als je buiten aan de slag bent gegaan in je (moes)tuin is dit de must have voor gezonde planten. Jij bent helemaal groen bezig; de gieter is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en van de beste kwaliteit waar je nog jaren plezier van hebt.

€ 17.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gieters Toebehoren 10L. Watergieter Basics plastic Elho
10L. Watergieter Basics plastic Elho
 

Waterfall Gieter 5 liter wit Burgon Ball

Waterfall Gieter 5 liter wit - Burgon & Ball. Een stevige gegalvaniseerd stalen gieter met een witte poedercoating. Het ontwerp van deze gieter is gebassert op het dragen met 1 hand. De zwaartekracht is afhanklijk van hoe vol de gieter is en des te leger hij wordt des te meer hij kantelt. Ideaal om water te geven aan de planten. De gieter heeft een broes welke vast zit met schroefdraad en er dus niet af kan vallen.Productinformatie: Materiaal: Staal Kleur: Wit - Creme (poedercoating) Inhoud: 5 liter Hoogte: 35 cm Breedte (incl broes): 63 cm Diepte: 15 cm

€ 39.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gieters Toebehoren Waterfall Gieter 5 liter wit Burgon Ball
Waterfall Gieter 5 liter wit Burgon Ball
 

Waterfall Gieter 5 liter Grijs Burgon Ball

Waterfall Gieter 5 liter Grijs - Burgon & Ball. Een stevige gegalvaniseerd stalen gieter met een grijze poedercoating. Het ontwerp van deze gieter is gebassert op het dragen met 1 hand. De zwaartekracht is afhanklijk van hoe vol de gieter is en des te leger hij wordt des te meer hij kantelt. Ideaal om water te geven aan de planten. De gieter heeft een broes welke vast zit met schroefdraad en er dus niet af kan vallen.Productinformatie: Materiaal: Staal Kleur: Grijs (poedercoating) Inhoud: 5 liter Hoogte: 35 cm Breedte (incl broes): 63 cm Diepte: 15 cm

€ 39.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gieters Toebehoren Waterfall Gieter 5 liter Grijs Burgon Ball
Waterfall Gieter 5 liter Grijs Burgon Ball
 

Gieter Metaal 0.7 liter â Wit

Deze stijlvolle indoor gieter is de perfecte combinatie van design en prestaties. De slanke uitloop is perfect voor het leveren van water, precies daar waar het nodig is - en nergens anders. Het gladde FSC-beukenhouten handvat is uiterst tastbaar en voelt mooi in de hand, waardoor het de controle over het gieten geeft. En de gieter is prachtig gegoten in staal voor een gladde, onberispelijke afwerking, met een sterke poedercoating om ervoor te zorgen dat deze er goed uitziet.Productinformatie: Materiaal: staal en beukenhout Kleur: wit (gepoedercoat) Inhoud: 0.7 liter Diameter: 12 cm Hoogte: 10 cm Lengte incl. tuit: 25 cm Merk: Burgon&Ball

€ 14.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gieters Toebehoren Gieter Metaal 0.7 liter â Wit
Gieter Metaal 0.7 liter â Wit
 

Gieter Metaal 1.5 liter â Groen

Een kleine zinken gieter, welke groen gepoedercoat is. Klein en niet zwaar. Productinformatie: Materiaal: Zink Kleur: Groen Lengte (incl. tuit): 39 cm Hoogte: 24 cm Diameter: 13 cm Inhoud: 1.5 liter Gewicht: 640 gram Zonder broes

€ 20.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gieters Toebehoren Gieter Metaal 1.5 liter â Groen
Gieter Metaal 1.5 liter â Groen
 

Aquarius Gieter 1,5 liter Wit â Elho

Met deze tijdloze elho gieter blijven je bloemen en kamerplanten gezond en sterk. De gieter is functioneel in zijn gebruik door de slanke schenktuit en de royale vulopening, daarnaast ligt deze praktische gieter comfortabel in de hand. Het unieke design gecombineerd met het kunststof materiaal, zorgt voor jarenlang plezier! Grootte: H 19,9 x W 11.9 x 36.1 cm Volume: 1.5 l Gewicht: 154 g Kleur: Wit Garantie: 3 jaar

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gieters Toebehoren Aquarius Gieter 1,5 liter Wit â Elho
Aquarius Gieter 1,5 liter Wit â Elho
 

Zak Aanzetstaal

Dunne, met diamant versterkte slijpstift om altijd bij de hand te hebben. Met vlakke en ronde kant en een sleufje voor het vijlen van puntige voorwerpen. Voor alles één slijpgereedschapje.Productinformatie: Lengte: 9.5 cm Breedte slijppen: 0.6 cm Totale lengte: 22 cm Materiaal: diamant deeltjes op een stalen legeringGeschikt voor o.a.: Messen Dartpijltjes Scharen ect.

€ 13.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Huis tuin keukengerei Zak Aanzetstaal
Zak Aanzetstaal
 

Dimaxx Ultra Algenbestrijdingsmiddel 500 ml Bayer

Dimaxx Ultra is zeer geconcentreerd en bestemd voor de bestrijding van groene aanslag (wieren of algen) op tuintegels, grafzerken, muren, daken, hout, kunststof, glas en andere materialen. Ook geschikt voor natuursteen. Het product heeft een lange nawerking en kan ook preventief worden toegepast. Bovendien is Dimaxx in gebruiksklare vorm onschadelijk voor planten en gazon. Niet toepassen in vijvers, fonteinen of aquaria. Niet toepassen als regen wordt verwacht. Dosering: 500 ml kan gebruikt worden voor 250 m²

€ 14.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Mos Algen bestrijding Dimaxx Ultra Algenbestrijdingsmiddel 500 ml Bayer
Dimaxx Ultra Algenbestrijdingsmiddel 500 ml Bayer
 

RupsVrij Delfin Ecostyle

Rupsenbestrijdingsmiddel van Ecostyle. RupsVrij Delfin van Ecostyle is een 100% natuurlijk product. Deze biologische rupsenbestrijdingsmiddel bestrijdt rupsen zoals de buxusrups, kleine wintervlinder en het koolwitje effectief. Voorkom vraatschade aan planten in de siertuin, moestuin en fruittuin.Onschadelijk voor bijen en vogels.Inhoud: 3 x 2,5 gr.

€ 9.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Insectenbestrijding RupsVrij Delfin Ecostyle
RupsVrij Delfin Ecostyle
 

Natural Willow Groente Tomaten Planter Burgon Ball

De balkonmand heeft een geschikte maat voor het telen van groenten en tomaten (of bloemen). De mand is gemaakt van natuurlijke wilgentenen en wordt geleverd met een bijpassende plantentas met versterkte handvatten en afwateringsgaatjes. Na het seizoen gooit u de tas leeg en vouwt alles klein op voor het volgende seizoen. De tas is ook los verkrijgbaar zonder ombouw.Productinformatie: Lengte 100 cm Breedte 40 cm Hoogte 40 cm Inhoud 140 liter Mand wilgentenen Plantentas is van (recyclebare) polypropyleenGebruiksadvies: Plaats de plantentas in de mand en vul deze met een goede compost. Plant de zaailingen of vers aan gekochte plantjes van de kweker. Plantentas na gebruik goed uitkloppen. Naspoelen met schoon water en na drogen opvouwen en opbergen voor het volgende seizoen.

€ 49.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenmanden Natural Willow Groente Tomaten Planter Burgon Ball
Natural Willow Groente Tomaten Planter Burgon Ball
 

Natural Willow Salade Planter Burgon Ball

Natural Willow Salade Planter - Burgon & Ball. Deze balkonmand is geschikt voor het telen van groenten zoals sla en andijvie en wordt geleverd met een ademende plantentas. De mand zelf is gemaakt van natuurlijke wilgentenen. De plantentas plaatst u in de (bodemloze mand) en kan gevuld worden met kokos- of potgrond voor optimale groei condities. Na het seizoen gooit u de tas leeg en vouwt alles klein op voor het volgende seizoen. De plantentassen, zwart zijn ook los verkrijgbaar.Productinformatie: Lengte 70 cm Breedte 35 cm Hoogte 30 cm Inhoud 62 liter Mand wilgentenen Plantentas is van (recyclebare) polypropyleenGebruiksadvies: Plaats de plantentas in de mand en vul deze met een goede compost. Plant de zaailingen of vers aan gekochte plantjes van de kweker. Plantentas na gebruik goed uitkloppen. Naspoelen met schoon water en na drogen opvouwen en opbergen voor het volgende seizoen.

€ 31.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenmanden Natural Willow Salade Planter Burgon Ball
Natural Willow Salade Planter Burgon Ball
 

Narcissen Botanisch (XL Verpakking) Narcissus

Waarom kiezen voor één soort Narcis, als u voor weinig geld een grote variëteit kunt aanplanten in de tuin. Met onze XL-verpakking Botanische Narcissenbollen kunt u in het voorjaar genieten van een weelderige zee van bloemen, voor een zeer voordelige prijs. Bereid uzelf voor op een ware bloemenpracht in de vroege lente wanneer u onze voordeelzak botanische Narcissenbollen koopt. Narcissen zijn sterke bollen en zien er, aangeplant in grote groepen, prachtig uit. Het zijn ideale bloembollen om te laten verwilderen. Deze grote zak met botanische narcissen geeft uw tuin een schitterende gele kleur in het voorjaar. Wij verkopen alleen de grootste maat. Onze narcissen worden altijd met de grootste zorg naar u verzonden!Bolmaat: 10/12

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcissen Botanisch (XL Verpakking) Narcissus
Narcissen Botanisch (XL Verpakking) Narcissus
 

Hyacint Delft Blauw (Blue Jacket) Hyacinthus

Hyacinthus Delfts Blauw heeft, zoals de naam al zegt, bijzonder mooie delfts blauw gekleurde, heerlijk geurende bloemen. Hyacinten zien er, vooral aangeplant in grote groepen, prachtig uit, gecombineerd met groenblijvende planten en struiken. Dit omdat zij, vanwege hun uitgesproken bloeiwijze, lastig met andere bloeiende planten te combineren zijn.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacint Delft Blauw (Blue Jacket) Hyacinthus
Hyacint Delft Blauw (Blue Jacket) Hyacinthus
 

Narcis Wave Narcissus

De lieflijke Narcissus Wave is een zogenaamde spleetkronige narcis met een geel hart, gekroond met witte bloemblaadjes. Narcis Wave is bijzonder en exotisch en daarbij ook een sterke en onderhoudsvriendelijke bloembol. Narcis Wave is ook prima in de huiskamer op te kweken en van te genieten.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Wave Narcissus
Narcis Wave Narcissus
 

Narcis Tahiti Narcissus

Narcissus Tahiti is een unieke lentebloeiende narcis met dubbele bloemen, voor de tuinier die op zoek is naar iets bijzonders. Behalve haar bijzonder gevormde zachtgele bloemen, kan Tahiti ook beter tegen hitte dan andere narcissen. Dit betekend dat u langer van ze kunt genieten!

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Tahiti Narcissus
Narcis Tahiti Narcissus
 

Natural Willow Aardappelpoter Burgon Ball

De Natural Willow Aardappelpoter met ademende tas met daaromheen een natuurlijke wilgenmand, die vanwege de hoogte speciaal geschikt is voor aardappelen, maar natuurlijk ook voor andere planten (dille, maggi, maïs of bonen bijvoorbeeld want die worden allemaal hoog) of bloemen.In de mand (zonder bodem) staat een speciale, ademende tas die u kunt vullen met kokos- of potgrond voor de optimale condities. Na het seizoen gooit u de tas leeg en vouwt alles klein op voor het volgende seizoen. Mooie (hoge) maat voor aardappelen. Productinformatie: • Lengte 40 cm• Breedte 40 cm• Hoogte 50 cm• Inhoud 69 liter• Mand wilgentenen• Plantentas is van (recyclebare) polypropyleen Gebruiksadvies:• Plantentas na gebruik goed uitkloppen.• Naspoelen met schoon water en na drogen opvouwen en opbergen voor het volgende seizoen.

€ 36.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenmanden Natural Willow Aardappelpoter Burgon Ball
Natural Willow Aardappelpoter Burgon Ball
 

Kruiden Planter Tas Burgon Ball

Kruiden Planter Tas - Burgon en Ball. De plantentas voor kruiden is gemaakt van ademend materiaal en te gebruiken in de kleine balkonmand. Uiteraard kunt u de tassen ook los gebruiken.Productinformatie: Lengte 40 cm Breedte 30 cm Hoogte 20cm Inhoud 19 liter Materiaal (recyclebare) polypropyleen Set van 2 tassenGebruiksadvies: Na gebruik de tas goed schoon kloppen en naspoelen met schoon water. Wanneer de tas helemaal droog is kan deze opgevouwen en opgeborgen worden voor de volgende teelt.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenzakken Kruiden Planter Tas Burgon Ball
Kruiden Planter Tas Burgon Ball
 

Narcis Grace Mix Narcissus

Narcissus Grace Mix is een combinatie van twee hele bijzondere narcissen. Narcis Grace Mix heeft namelijk zeer opvallende dubbelbloemige bloemen. De Narcis Grace Mix bloembollenpakket bevat 20 narcissenbollen. Een combinatie van roze & wit en geel & wit bloeiende bloemen. Een bijzonder mooie en unieke verzameling en een echte aanwinst voor de lentetuin.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Grace Mix Narcissus
Narcis Grace Mix Narcissus
 

Noppenfolie 1.5m x 2.5m

Ideaal voor het beschermen van uw planten in de winter. Ook uitermate geschikt voor het isoleren van kassen. Afmeting 1.5m x 2.5m.Ø=1cm

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenmanden Noppenfolie 1.5m x 2.5m
Noppenfolie 1.5m x 2.5m
 

Hyacinten Wit (Grootverpakking) Hyacinthus

Hyacinthus Wit heeft bijzonder mooie roomwit gekleurde, heerlijk geurende bloemen. Hyacinten zien er, vooral aangeplant in grote groepen, prachtig uit, gecombineerd met groenblijvende planten en struiken.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacinten Wit (Grootverpakking) Hyacinthus
Hyacinten Wit (Grootverpakking) Hyacinthus
 

Narcissen Golden Ducat Narcissus

Narcissus Golden Ducat is een goudgele grootbloemige dubbele narcis. Narcis Golden Ducat zal prachtig in uw borders staan, maar ook in potten op uw terras of balkon. Hij gedijt ook goed bij warmere temperaturen en maakt het daarom ook goed als snijbloem.

€ 8.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcissen Golden Ducat Narcissus
Narcissen Golden Ducat Narcissus
 

Hyacint Woodstock Hyacinthus

Hyacinthus Woodstock heeft bijzonder mooie paars gekleurde, heerlijk geurende bloemen. Hyacinten zien er, vooral aangeplant in grote groepen, prachtig uit, gecombineerd met groenblijvende planten en struiken. Hyacinten zijn ook uitstekende potplanten die eenvoudig binnen geforceerd kunnen worden tijdens de wintermaanden.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacint Woodstock Hyacinthus
Hyacint Woodstock Hyacinthus
 

Narcis Replete Narcissus

Narcis Replete - Narcissus. Een prachtige, zeldzame roze gekleurde narcis met dubbele bloemen. Narcissus Replete is een bijzonder mooie en unieke voorjaarsbloembol. Een echte aanwinst in de lentetuin.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Replete Narcissus
Narcis Replete Narcissus
 

Narcis Paperwhite (Grootverpakking) Narcissus

Narcissus Paperwhite - Narcissus papyraceus, is een klassiek bloembolletje en enorm populair. Hun prachtige sneeuwwitte bloemen gecombineerd met frisgroen blad hebben iets romantisch. Werp één blik op Narcis Paperwhite en u ziet waarom. Narcissen Paperwhite zijn niet alleen beeldschoon, ze zijn ook zeer makkelijk op te kweken en ideaal geschikt om binnen in potten te laten groeien.Narcis 'Paper white' is een herfstbloeiend Tazetta narcis. Bloemen hebben een heerlijke geur.  Let op, Tazetta narcissen zijn wel vorstgevoelig. Bescherm ze daarom goed.Deze speciale narcissen kunnen zeer eenvoudig in de huiskamer tot bloei gebracht worden. U kunt ze planten in bakjes of schalen met grind, zand of aarde, waarna ze direct in het volle daglicht geplaatst kunnen worden. Slechts matig water geven. Een goed resultaat bereikt u ook door de bollen op glazen gevuld met water te plaatsen. De onderkant van de bol mag het water echter niet raken. Deze narcissen zijn geteelde bloembollen.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Paperwhite (Grootverpakking) Narcissus
Narcis Paperwhite (Grootverpakking) Narcissus
 

Narcis Paperwhite Narcissus

Narcissus Paperwhite is een klassiek bloembolletje en enorm populair. Hun prachtige sneeuwwitte bloemen gecombineerd met frisgroen blad hebben iets romantisch. Werp één blik op Narcis Paperwhite en u ziet waarom. Narcissen Paperwhite zijn niet alleen beeldschoon, ze zijn ook zeer makkelijk op te kweken en ideaal geschikt om binnen in potten te laten groeien.Narcis 'Paperwhite' is een herfstbloeiend Tazetta narcis. Bloemen hebben een heerlijke geur.  Let op, Tazetta narcissen zijn wel vorstgevoelig. Bescherm ze daarom goed.Deze speciale narcissen kunnen zeer eenvoudig in de huiskamer tot bloei gebracht worden. U kunt ze planten in bakjes of schalen met grind, zand of aarde, waarna ze direct in het volle daglicht geplaatst kunnen worden. Slechts matig water geven. Een goed resultaat bereikt u ook door de bollen op glazen gevuld met water te plaatsen. De onderkant van de bol mag het water echter niet raken. Deze narcissen zijn geteelde bloembollen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Paperwhite Narcissus
Narcis Paperwhite Narcissus
 

Narcis Altruist Narcissus

Narcissus Altruist heeft prachtige koperkleurige bloemen en oranje/rood gekleurde trompetten. Altruist is een bijzonder mooie en uniek voorjaarsbloembolletje. Een echte aanwinst in de lentetuin.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Altruist Narcissus
Narcis Altruist Narcissus
 

Narcissen Botanisch Mix (Grootverpakking) Narcissus

Waarom kiezen voor één soort Narcis, als u voor weinig geld een grote variëteit kunt aanplanten in de tuin. Met onze grootverpakking Botanische Narcissenbollen kunt u in het voorjaar genieten van een weelderige zee van bloemen, voor een zeer voordelige prijs.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcissen Botanisch Mix (Grootverpakking) Narcissus
Narcissen Botanisch Mix (Grootverpakking) Narcissus
 

Narcissen Grootbloemig Geel Narcissus

Narcissus Grootbloemig Geel is een zeer populaire narcissen variëteit, het zijn echte tuinklassiekers, met prachtige, zoetgeurende, gouden grootbloemige bloemen. Het zijn zeer goede snijbloemen, onderhoudsvriendelijk en goede verwilderingsplanten.

€ 8.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcissen Grootbloemig Geel Narcissus
Narcissen Grootbloemig Geel Narcissus
 

Narcis Recurvus Narcissus

Narcissus Recurvus (Actaea) bloeit puur wit met een goud hart. Recurvus is een vroege lentebloeier en oogt ontzettend lieflijk, vooral aangeplant in grote groepen. Zoals met alle narcissen, zijn het geweldige bloembollen om te laten verwilderen, zodat u er jaar na jaar van kunt genieten.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Recurvus Narcissus
Narcis Recurvus Narcissus
 

Narcissen Carlton Narcissus

Narcissus Carlton is een zeer populaire narcissen variëteit, het zijn echte tuinklassiekers, met prachtige, zoetgeurende, gouden grootbloemige bloemen. Het zijn zeer goede snijbloemen, onderhoudsvriendelijk en goede verwilderingsplanten.

€ 12.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcissen Carlton Narcissus
Narcissen Carlton Narcissus
 

Narcissen Grootbloemig Mix Narcissus

Grootbloemige narcissen bloeien in maart en april met verschillende geelgekleurde klassieke bloemen waar u jaar na jaar van kunt genieten. Deze sterke, winterharde narcissenbollen zijn uitstekend geschikt om te laten verwilderen in de tuin.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcissen Grootbloemig Mix Narcissus
Narcissen Grootbloemig Mix Narcissus
 

Hyacint Purple Star Hyacinthus

Hyacinthus Purple Star heeft bijzonder mooie lavendel gekleurde, heerlijk geurende bloemen. Hyacinten zien er, vooral aangeplant in grote groepen, prachtig uit, gecombineerd met groenblijvende planten en struiken. Hyacinten zijn ook uitstekende potplanten die eenvoudig binnen geforceerd kunnen worden tijdens de wintermaanden.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacint Purple Star Hyacinthus
Hyacint Purple Star Hyacinthus
 

Hyacint Fondant Hyacinthus

Hyacinthus Fondant heeft bijzonder mooie zachtroze gekleurde, heerlijk geurende bloemen. Hyacinten zien er, vooral aangeplant in grote groepen, prachtig uit, gecombineerd met groenblijvende planten en struiken.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacint Fondant Hyacinthus
Hyacint Fondant Hyacinthus
 

Hyacint Gipsy Queen Hyacinthus

Hyacinthus Gipsy Queen heeft bijzonder mooie zacht oranje gekleurde, heerlijk geurende bloemen. Hyacinten zien er, vooral aangeplant in grote groepen, prachtig uit, gecombineerd met groenblijvende planten en struiken. Hyacinten zijn ook uitstekende potplanten die eenvoudig binnen geforceerd kunnen worden tijdens de wintermaanden.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacint Gipsy Queen Hyacinthus
Hyacint Gipsy Queen Hyacinthus
 

Hyacint Aiolos Hyacinthus

Hyacinthus Aiolos heeft bijzonder mooie roomwit gekleurde, heerlijk geurende bloemen. Hyacinten zien er, vooral aangeplant in grote groepen, prachtig uit, gecombineerd met groenblijvende planten en struiken.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacint Aiolos Hyacinthus
Hyacint Aiolos Hyacinthus
 

Hyacint City of Haarlem Hyacinthus

Hyacinthus City of Haarlem heeft bijzonder mooie zachtgeel gekleurde, heerlijk geurende bloemen. Hyacinten zien er, vooral aangeplant in grote groepen, prachtig uit, gecombineerd met groenblijvende planten en struiken. Hyacinten zijn ook uitstekende potplanten die eenvoudig binnen geforceerd kunnen worden tijdens de wintermaanden.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacint City of Haarlem Hyacinthus
Hyacint City of Haarlem Hyacinthus
 

Hyacint Jan Bos Hyacinthus

Hyacinthus Jan Bos is een vroegbloeiende hyacinth soort met zeer bijzondere (en heerlijk geurende) donkerrood gekleurde bloemen. Een geweldige bloembol om de bloeiperiode in de tuin te verlengen. Hyacint Jan Bos is, net zoals andere hyacinth soorten, zeer geschikt om in potten te kweken.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacint Jan Bos Hyacinthus
Hyacint Jan Bos Hyacinthus
 

Narcissen Dubbel Mix Narcissus

Narcissus Dubbel Mix is een prachtig gecombineerde bloembollenpakket met dubbele bloemige en gevarieerde goudgeel gekleurde bloemen. Het is een bijzonder mooie en unieke verzameling. Een echte aanwinst in de lentetuin.

€ 8.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcissen Dubbel Mix Narcissus
Narcissen Dubbel Mix Narcissus
 

Narcis Tete a Tete Narcissus

Narcissus Tete a Tete is een kleine narcis met zeer mooie zonnig gele bloemen. Een waardevolle sierplant in de lentetuin!

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Tete a Tete Narcissus
Narcis Tete a Tete Narcissus
 

Narcis Orangerie Narcissus

Narcissus Orangerie - Narcissus is een unieke tweekleurige narcis. Wat Orangerie zo bijzonder maakt zijn haar grote, rijk oranje gekleurde, afgeplatte trompetten. De bloem lijkt uit twee lagen te bestaan. Narcis Orangerie is daarom met recht een echte blikvanger in de lentetuin.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Orangerie Narcissus
Narcis Orangerie Narcissus
 

Graskantschaar Burgon Ball

Deze schaar knipt graskanten langs een muurtje of haag, zonder dat u hoeft te bukken. De stand van de bladen is zo dat u knipt in hetzelfde vlak als het gazon. Met lange armen voor een optimale stahouding.Graskantjes knippen zonder bukken. Productinformatie: • Totale lengte: 104 cm• Bladmaat: 18 cm  Onderhoud: Na het werk deze schaar met een droge doek afnemen, zodat de plantensappen niet kunnen uitharden.Daarna met een "oliedoek" afnemen.

€ 52.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Grasschaar Graskantschaar Burgon Ball
Graskantschaar Burgon Ball
 

Hyacinten Blue Water Mix Hyacinthus

Deze heerlijk geurende en kleurrijke Hyacinthus Blauw & Wit Mix is een vrolijke aanwinst in de lentetuin. Hyacinten zijn niet alleen goede tuinplanten, het zijn ook uitstekende potplanten. Tijdens de wintermaanden kunt u de bloembollen binnen in potten forceren en zo de lente in huis halen.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacinten Blue Water Mix Hyacinthus
Hyacinten Blue Water Mix Hyacinthus
 

Narcis Peach Cobbler Narcissus

Narcis 'Peach Cobbler' is een prachtige, oranje (perzik) gekleurde narcis met geurige, dubbele bloemen. Narcissus Peach Cobbler is een bijzonder mooie en unieke voorjaarsbloembol. Een echte aanwinst in de lentetuin.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Peach Cobbler Narcissus
Narcis Peach Cobbler Narcissus
 

Hyacinten Romantische Mix Hyacinthus

Deze heerlijk geurende en kleurrijke Hyacinthus Romantische Mix is een vrolijke aanwinst in de lentetuin. Hyacinten zijn niet alleen goede tuinplanten, het zijn ook uitstekende potplanten. Tijdens de wintermaanden kunt u de bloembollen binnen in potten forceren en zo de lente in huis halen.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacinten Romantische Mix Hyacinthus
Hyacinten Romantische Mix Hyacinthus
 

Sternbergia Lutea Herfstnarcis

Sternbergia Lutea. Een herfstbloeiende bloembol met felgele bloemen en glimmend donkergroen blad. Een zeer mooie potplant voor in de tuin. Kan zeer goed tegen hitte. Een bijzondere bloembol die niet veel mensen in de tuin hebben staan en daarom zeker de moeite waard om te bemachtigen. Bloeit in september/oktober. Bijenplant. Sternbergia Lutea prima te verwilderen - plant in de volle zon. Ideaal voor droge, schrale plekken waar niet veel wil groeien of in de rotstuin.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Sternbergia Lutea Herfstnarcis
Sternbergia Lutea Herfstnarcis
 

Narcis Sorbet Narcissus

Narcis Sorbet is een zeer unieke en exotische lentebloeier met prachtige witte bloemen en een gespleten, oranjegekleurde stervormige kroon. Sorbet is een bijzonder mooie en unieke voorjaarsbloembol. Groeit tot ongeveer 30 cm in april – mei. Zeer geschikt voor potten en levert uitstekende snijbloemen. Al met al is Narcissus Sorbet een echte aanwinst in de lentetuin.

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Sorbet Narcissus
Narcis Sorbet Narcissus
 

Narcis Minnow Narcissus

Narcissus Minnow behoort tot de laagblijvende narcissen. Ook wel bekend als de miniatuur- of dwerg narcis, dit maakt hem zeer geschikt voor in potten op uw terras of balkon. Minnow zal op 1 steel meerdere schattige witte bloemen met een klein citroen-geel kroontje krijgen. Narcis 'Minnow' is een herfstbloeiend Tazetta narcis. Bloemen hebben een heerlijke geur.  Let op, Tazetta narcissen zijn wel vorstgevoelig. Bescherm ze daarom goed.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Minnow Narcissus
Narcis Minnow Narcissus
 

Hyacinten Fantasie Mix Hyacinthus

Onze heerlijk geurende en kleurrijke Hyacinten Fantasie Mix ogen bijzonder vrolijk in de lentetuin. En niet alleen in uw tuin, deze hyacinten zijn uitstekende potplanten en kunnen ook binnen gekweekt worden. Hyacinthen zijn de meest populaire voorjaarsbloeiers. Niet in de laatste plaats, omdat ze gedurende de donkere dagen schitterend uw huis kunnen kleuren. Wij verkopen alleen de grootste bolmaten, waardoor de hyacinthen goed geschikt zijn voor het prepareren in uw huis!

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacinten Fantasie Mix Hyacinthus
Hyacinten Fantasie Mix Hyacinthus
 

Narcis White Petticoat Narcissus

De dwergnarcis, Narcissus bulbocodium White Petticoat, is een bijzondere voorjaarsbloeier. De witte bloemen hebben iets weg van een petticoat. Bloeitijd is van maart tot april. Groeihoogte is tot 15 centimeter. Uitermate geschikt om in potten te planten of voorin de bloemborder.

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis White Petticoat Narcissus
Narcis White Petticoat Narcissus
 

Narcissen Fantasie Mix XL Verpakking Narcissus

Waarom kiezen voor één soort Narcis, als u voor weinig geld een grote variëteit kunt aanplanten in de tuin. Met onze grootverpakking Narcissen Fantasie Mix XL-Verpakking kunt u in het voorjaar genieten van een weelderige zee van bloemen, voor een zeer voordelige prijs.

€ 14.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcissen Fantasie Mix XL Verpakking Narcissus
Narcissen Fantasie Mix XL Verpakking Narcissus
 

Hyacint Fantasie Mix Hyacinthus

Onze heerlijk geurende en kleurrijke Hyacinten Fantasie Mix ogen bijzonder vrolijk in de lentetuin. En niet alleen in uw tuin, deze hyacinten zijn uitstekende potplanten en kunnen ook binnen gekweekt worden. Hyacinthen zijn de meest populaire voorjaarsbloeiers. Niet in de laatste plaats, omdat ze gedurende de donkere dagen schitterend uw huis kunnen kleuren. Wij verkopen alleen de grootste bolmaten, waardoor de hyacinthen goed geschikt zijn voor het prepareren in uw huis!

€ 19.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacint Fantasie Mix Hyacinthus
Hyacint Fantasie Mix Hyacinthus
 

Narcis Tête Bouclé Narcissus

Narcissus cyclamineus Tête Bouclé heeft een zeer opvallende bloei: goudgele dubbele bloemen en fris groen blad. De bloembollen zijn nog vrij zeldzaam, dus je hebt zeker een unieke plant in de tuin. Groeihoogte is tot 15 centimeter. Uitermate geschikt om in potten te planten of voorin de bloemborder.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Tête Bouclé Narcissus
Narcis Tête Bouclé Narcissus
 

Houten Steeketiketten Burgon Ball

Houten Steeketiketten - Burgon en Ball. De houten steeketiketten van het luxe merk Burgon & Ball zijn mooie plantlabels van beukenhout. Gemakkelijk om planten duidelijk van een naam te voorzien en ideaal voor de moestuin. De labels zijn goed te beschrijven met een grafiet potlood. Even schuren met een schuurpapiertje of gummen en ze zijn weer opnieuw te gebruiken.Productinformatie: Lengte: 12 cm Breedte: 1 cm FSC hout Aantal: 50 stuks

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Zaaien planten oogsten Houten Steeketiketten Burgon Ball
Houten Steeketiketten Burgon Ball
 

Narcis Sir Winston Churchill Narcissus

Narcissus Sir Winston Churchill bloeien met roomwitte, geurende bloemen. Ze hebben letterlijk een hart van goud. Bloeitijd is van maart tot april. De bollen zijn winterhard en mooi om te laten verwilderen in de tuin. Laat het loof na de bloei afsterven voor het snoeien. Dan kunnen de bollen energie opslaan voor het volgende bloeiseizoen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Sir Winston Churchill Narcissus
Narcis Sir Winston Churchill Narcissus
 

Boomschors 2.730 lt

Boomschors 2.730 lt (39 zakken). Boomschors als bodembedekker voor de tuin is een duurzame oplossing om onkruid tegen te gaan. En het is niet alleen duurzaam – een laagje schors gaat gemiddeld vijf tot acht jaar mee – het is daarom een ontzettend mooie oplossing om de tuin te verfraaien. 1 zak is genoeg voor 1 á 1,5 m2.Er zijn ontzettend veel voordelen voor het gebruik van deze unieke bodembedekkende oplossing: Het heeft veel sierwaarde Natuurproduct en dus een milieubewuste keuze Biologisch afbreekbaar Voeding voor micro-organismen in de tuinbodem Gaat onkruid tegen – niet meer uren wieden!Let op: wij leveren alleen zakken vanaf 70 liter en niet los. Het voordeel hiervan is dat dit handzamer is. Wat overblijft is goed te bewaren voor het volgende seizoen.

€ 699.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Boomschors Boomschors 2.730 lt
Boomschors 2.730 lt
 

Boomschors 1.050 lt

Boomschors 1.050 lt (half pallet van 15 zakken). Boomschors als bodembedekker voor de tuin is een duurzame oplossing om onkruid tegen te gaan. En het is niet alleen duurzaam – een laagje schors gaat gemiddeld vijf tot acht jaar mee – het is daarom een ontzettend mooie oplossing om de tuin te verfraaien. 1 zak is genoeg voor 1 á 1,5 m2.Er zijn ontzettend veel voordelen voor het gebruik van deze unieke bodembedekkende oplossing: Het heeft veel sierwaarde Natuurproduct en dus een milieubewuste keuze Biologisch afbreekbaar Voeding voor micro-organismen in de tuinbodem Gaat onkruid tegen – niet meer uren wieden!Let op: wij leveren alleen zakken vanaf 70 liter en niet los. Het voordeel hiervan is dat dit handzamer is. Wat overblijft is goed te bewaren voor het volgende seizoen.

€ 274.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Boomschors Boomschors 1.050 lt
Boomschors 1.050 lt
 

Large Houten Steeketiketten Burgon Ball

Houten Steeketiketten - Burgon en Ball. De houten steeketiketten van het luxe merk Burgon & Ball zijn mooie plantlabels van beukenhout. Gemakkelijk om planten duidelijk van een naam te voorzien en ideaal voor de moestuin. De labels zijn goed te beschrijven met een grafiet potlood. Even schuren met een schuurpapiertje of gummen en ze zijn weer opnieuw te gebruiken.Productinformatie: Lengte: 30 cm Breedte: 3,5 cm FSC hout Aantal: 5 stuk

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Zaaien planten oogsten Large Houten Steeketiketten Burgon Ball
Large Houten Steeketiketten Burgon Ball
 

Medium Houten Steeketiketten Burgon Ball

Houten Steeketiketten - Burgon en Ball. De houten steeketiketten van het luxe merk Burgon & Ball zijn mooie plantlabels van beukenhout. Gemakkelijk om planten duidelijk van een naam te voorzien en ideaal voor de moestuin. De labels zijn goed te beschrijven met een grafiet potlood. Even schuren met een schuurpapiertje of gummen en ze zijn weer opnieuw te gebruiken.Productinformatie: Lengte: 20 cm Breedte: 2,5 cm FSC hout Aantal: 5 stuks

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Zaaien planten oogsten Medium Houten Steeketiketten Burgon Ball
Medium Houten Steeketiketten Burgon Ball
 

Boomschors

Boomschors 1 zak á 70 liter. Boomschors als bodembedekker voor de tuin is een duurzame oplossing om onkruid tegen te gaan. En het is niet alleen duurzaam – een laagje schors gaat gemiddeld vijf tot acht jaar mee – het is daarom een ontzettend mooie oplossing om de tuin te verfraaien. 1 zak is genoeg voor 1 á 1,5 m2.Er zijn ontzettend veel voordelen voor het gebruik van deze unieke bodembedekkende oplossing: Het heeft veel sierwaarde Natuurproduct en dus een milieubewuste keuze Biologisch afbreekbaar Voeding voor micro-organismen in de tuinbodem Gaat onkruid tegen – niet meer uren wieden!Let op: wij leveren alleen zakken vanaf 70 liter en niet los. Het voordeel hiervan is dat dit handzamer is. Wat overblijft is goed te bewaren voor het volgende seizoen.

€ 19.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Boomschors Boomschors
Boomschors
 

Narcis Bell Song Narcissus

Narcis Bell Song is een bijzonder mooie, witbloeiende narcis met een prachtige roze kroon. Bell Song is een geurige, rijkbloeiende bloembol die bloeit in april. Deze narcis groeit tot ongeveer 25 cm. Deze narcis komt goed tot zijn recht wanneer hij in grotere groepen wordt aangeplant. De Bell Song voelt zich snel thuis in de tuin.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcis Bell Song Narcissus
Narcis Bell Song Narcissus
 

Hyacinten Pastel Mix Hyacinthus

Deze heerlijk geurende en kleurrijke Hyacinthus Pastel Mix is een vrolijke aanwinst in de lentetuin. Hyacinten zijn niet alleen goede tuinplanten, het zijn ook uitstekende potplanten. Tijdens de wintermaanden kunt u de bloembollen binnen in potten forceren en zo de lente in huis halen.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Hyacinten Pastel Mix Hyacinthus
Hyacinten Pastel Mix Hyacinthus
 

Narcissen Pink Charm Narcissus

Narcissus Pink Charm heeft prachtige witte bladeren en een bijzonder gefranjerd hart met een kleurverloop van wit naar koraalroze. Combineert goed met mooie roze tulpen, zoals onze Tulp Don Quichotte.Grootbloemige narcissen komen van oorsprong uit Centraal en Zuid Europa en behoren tot de vroeg bloeiende bolgewassen (maart/april). Ze kunnen zowel in de volle zon als in de schaduw geplant worden. U plant ze van september t/m december ongeveer 10 cm diep en 10 cm uit elkaar. Ze worden ongeveer 30-40 cm hoog. Narcissen zijn zeer geschikt om in uw tuin te laten verwilderen. Ze vermeerderen gemakkelijk. Laat ze in de grond zitten dan bloeien ze elk jaar uitbundiger. Ook geschikt om in bloembakken en terracotta potten te planten. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze narcissen zijn geteelde bloembollen. Tip: De narcis is uitermate geschikt als snijbloem.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcissen Pink Charm Narcissus
Narcissen Pink Charm Narcissus
 

Narcissen Sweet Pomponnette Narcissus

Narcissus Sweet Pomponnette heeft mooie grote citroengele tot gouden gele bloemen en een zoete heerlijke geur. Het zal er mooi uitzien in uw borders of in potten op uw terras of balkon.

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcissen Sweet Pomponnette Narcissus
Narcissen Sweet Pomponnette Narcissus
 

Narcissen Replete (Grootverpakking) Narcissus

Een prachtige, zeldzame roze gekleurde narcis met dubbele bloemen. Narcissus Replete is een bijzonder mooie en unieke voorjaarsbloembol. Een echte aanwinst in de lentetuin.Bolmaat: 12/14

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Narcissenbollen Narcissen Replete (Grootverpakking) Narcissus
Narcissen Replete (Grootverpakking) Narcissus
 

Buzzy Peper Mix Capsicum

Buzzy Peper Mix - Capsicum. Een mix van 5 soorten pepers die verschillen van mild tot zeer heet; Habanero chocolat, rode Cayenne, Papecchia, Caloro en Serrano. Zaaien van februari tot en met mei onder glas. Productieve soorten die in sterkte verschillen van mild tot zeer heet. Voldoende zaad voor 5 m2.

€ 4.79

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Paprika zaden Buzzy Peper Mix Capsicum
Buzzy Peper Mix Capsicum
 

Phlox Oranje Vlambloem

Deze grootbloemige soort staat garant voor een spektakel aan kleur en geur. Phloxen zijn ideale borderplanten die vele insecten zullen verblijden met hun geur en de belofte van nectar. De planten zijn langbloeiend en produceren goede snijbloemen. Hoogte in de tuin pl. min. 60 -100 cm. Wortestok. Geurende snijbloemen van Juli tot September Winterhard Prefereert Goed Doorlatende Grond Volgroeide hoogte 80 - 120 cm

€ 2.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Phlox planten Phlox Oranje Vlambloem
Phlox Oranje Vlambloem
 

Phlox Swizzle Blue Vlambloem

Phlox paniculata Swizzle Blue (Vlambloem Swizzle Blue) is een geurige en kleurige vaste plant die mooi te combineren is met Sedum, Margrieten, Oriëntaalse Lelies, Pioenrozen en Irissen. Phloxen zijn ideale borderplanten die vlinders en bijen trekken. De langbloeiende Phlox levert ook goede snijbloemen. Wortelstok. Geurende snijbloemen van juli tot september Winterhard Prefereert goed waterdoorlatende grond en een zonnig plekje Volgroeide hoogte 80 - 120 cm

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Phlox planten Phlox Swizzle Blue Vlambloem
Phlox Swizzle Blue Vlambloem
 

Phlox Paars Vlaambloem

Phlox Paars - Vlaambloem is een geurige en kleurige vaste plant die mooi te combineren is met Sedum, Margrieten, Oriëntaalse Lelies, Pioenrozen en Irissen. Phloxen zijn ideale borderplanten die vlinders en bijen trekken. De langbloeiende Phlox levert ook goede snijbloemen. Wortelstok.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Phlox planten Phlox Paars Vlaambloem
Phlox Paars Vlaambloem
 

Phlox Wit Vlambloem Vlambloem

Phlox Wit - Vlambloem is een geurige en kleurige vaste plant die mooi te combineren is met Sedum, Margrieten, Oriëntaalse Lelies, Pioenrozen en Irissen. Phloxen zijn ideale borderplanten die vlinders en bijen trekken. De langbloeiende Phlox levert ook goede snijbloemen. Wortelstok. Geurende snijbloemen van juli tot september Winterhard Prefereert goed waterdoorlatende grond en een zonnig plekje Volgroeide hoogte 80 - 120 cm

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Phlox planten Phlox Wit Vlambloem Vlambloem
Phlox Wit Vlambloem Vlambloem
 

Phlox Peppermint Twist Vlambloem

Phlox Peppermint Twist is een geurige en kleurige vaste plant die mooi te combineren is met Sedum, Margrieten, Oriëntaalse Lelies, Pioenrozen en Irissen. Phloxen zijn ideale borderplanten die vlinders en bijen trekken. De langbloeiende Phlox levert ook goede snijbloemen. Wortelstok. Geurende snijbloemen van juli tot september Winterhard Prefereert goed waterdoorlatende grond en een zonnig plekje Volgroeide hoogte 80 - 120 cm

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Phlox planten Phlox Peppermint Twist Vlambloem
Phlox Peppermint Twist Vlambloem
 

Achillea Ptarmica The Pearl Wilde Bertram (Potplant)

Achillea Ptarmica 'The Pearl', in de volksmond beter bekend als Duizendblad of Wilde Bertram, is een prachtige plant met witte schermbloemen. Duizendblad is een zeer onderhoudsvriendelijke plant, die rijkelijk bloeit in de volle zon. Het is daarom ook een uitstekende plant voor de rotstuin. Daarnaast levert Achillea mooie snijbloemen. U kunt de bloemschermen ook laten drogen aan de plant. Dan behoudt de plant haar sierwaarde tijdens de wintermaanden.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Achillea Achillea Ptarmica The Pearl Wilde Bertram (Potplant)
Achillea Ptarmica The Pearl Wilde Bertram (Potplant)
 

Duizendblad Lilac Beauty Achillea millefolium

Duizendblad Lilac Beauty - Achillea millefolium is een prachtige plant met rozegekleurde schermbloemen. Duizendblad is een zeer onderhoudsvriendelijke plant, die rijkelijk bloeit in de volle zon. Het is daarom ook een uitstekende plant voor de rotstuin. Daarnaast levert Achillea mooie snijbloemen. U kunt de bloemschermen ook laten drogen aan de plant. Dan behoudt de plant haar sierwaarde tijdens de wintermaanden. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Achillea Duizendblad Lilac Beauty Achillea millefolium
Duizendblad Lilac Beauty Achillea millefolium
 

Iris Sibirica Perryâs Blue Siberische Lis

Iris Sibirica ‘Perry’s Blue’. Siberische lis soorten zijn bijzonder mooie sterke en onderhoudsvriendelijke vaste planten die zowel in de tuin en in containers geplant kunnen worden. Perry’s Blue bloeit in de periode mei / juli met blauw paarse bloemen met een vleugje geel en mooie markeringen.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Iris Germanica Iris Sibirica Perryâs Blue Siberische Lis
Iris Sibirica Perryâs Blue Siberische Lis
 

Witte Zonnehoed Echinacea Purpurea Alba

Witte Zonnehoed - Echinacea Purpurea Alba. Dit is een witte variant van de populaire Echinacea purpurea (of rode zonnehoed). Echinacea wordt commercieel gekweekt als medicinale plant. De plant wordt veel gebruikt om het immuunsysteem te versterken. In de bloementuin echter is Echinacea een populaire sierplant, met schitterende madeliefachtige bloemen. Echinacea is een uitstekende snijbloem en vult de border mooi op. Daarnaast is deze geliefde tuinplant heel eenvoudig te combineren met andere tuinplanten. Een echte aanwinst dus!Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Echinacea Witte Zonnehoed Echinacea Purpurea Alba
Witte Zonnehoed Echinacea Purpurea Alba
 

Zonnehoed Goldquelle Rudbeckia laciniata

Zonnehoed Goldquelle - Rudbeckia laciniata is een prachtige vaste plant. Goldquelle heeft grote, citroengeel gekleurde bloemen. Het is een onderhoudsvriendelijke plant dat goed groeit, zowel in de volle zon of halfschaduw. Daarbij is deze plant prachtig te combineren met vele andere tuinplanten.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 2.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Zonnehoed Zonnehoed Goldquelle Rudbeckia laciniata
Zonnehoed Goldquelle Rudbeckia laciniata
 

Zonnehoed purpurea Echinacea

De rode zonnehoed heeft een enorme aantrekkingskracht op vlinders. Het is een stevige plant en behoort thuis in de categorie 'mooiste tuinplanten'. De donkerroze bloemen met het donkere oranjebruine centrum verschijnen in de periode juli-augustus. De bloemen zijn ook zeer geschikt als snijbloem. Groeit snel en bloeit met massa's Mexicaanse Hoed"-bloemen. Eenvoudig op te kweken uit zaad."

€ 1.89

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Zonnehoed zaden Zonnehoed purpurea Echinacea
Zonnehoed purpurea Echinacea
 

Xotica Citroengras

Deze warmteminnende plant is niet vorstbestendig. Daarom is het praktischer om citroengras in potten te kweken. Minimum bewaartemperatuur is 10°C. Vanaf februari t/m augustus binnen op te kweken, bij min. 20°C, in een zaaibakje en verspenen in stekpotjes.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Limoengras Xotica Citroengras
Xotica Citroengras
 

Natria Microsulfo Spuitzwavel 200 gr Bayer

Voor de biologische bestrijding van schimmels op sier- en fruitgewassen (o.a. meeldauw op rozen, druiven, kersen, perziken en aardbeien). Het product kent geen veiligheidstermijn en kan tot direct voor de oogst worden toegepast. Microsulfo Spuitzwavel is biologisch, op basis van zwavel en geeft geen milieubelasting. Indien druiven tijdig tegen meeldauw worden behandeld, worden tevens galmijten op druivenbladeren voorkomen.

€ 11.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Schimmelbestrijding Natria Microsulfo Spuitzwavel 200 gr Bayer
Natria Microsulfo Spuitzwavel 200 gr Bayer
 

Amaryllis Rood Hippeastrum

Amaryllis komt van oorsprong uit de tropische gebieden van Mexico, Argentinië en het Caribisch gebied. Het is een prachtige potplant en zeer geliefd vanwege haar lange (en rijke) bloeiduur.Amaryllis Red (Hippeastrum) heeft langwerpige, leerachtige, groene bladeren en grote, donkerrode, trechtervormige bloemen, gedragen in clusters van 4 tot en met 6 rechtopstaande bloeiaren. Grote bolmaat Bloeit jaarrond (ook met Kerstmis!)Tip! Bekijk onze Wax Amaryllis.

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Amaryllis bollen Amaryllis Rood Hippeastrum
Amaryllis Rood Hippeastrum
 

Mahoniestruik Apollo Mahonia Aquifolium

Mahoniestruik Apollo - Mahonia Aquifolium is een groenblijvende struik, met glanzend donkergroen blad en gele bloemen van maart tot mei. Zeer onderhoudsvriendelijke plant dat weinig verzorging nodig heeft.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 15.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Groenblijvende planten Mahoniestruik Apollo Mahonia Aquifolium
Mahoniestruik Apollo Mahonia Aquifolium
 

Leucothoe Zeblid Druifheide

Nederlands druifheide is een wintergroene heester met veel sierwaarde. Leucothoe Zeblid is een schaduwplant en heeft prachtig rood en groen gekleurd blad. Bloeit in mei - juni met witte bloemen. Ook een mooie potplant. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 13.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Vaste planten Leucothoe Zeblid Druifheide
Leucothoe Zeblid Druifheide
 

Solabiol Insectenmiddel spray RTU Bayer

Solabiol Insectenmiddel spray is een kant en klaar middel tegen insecten en spint op kamerplanten, sierplanten en balkonplanten. Solabiol Insectenmiddel spray is een contactinsecticide en heeft geen systemische werking. De te bestrijden insecten dienen dus goed geraakt te worden.- Snel resultaat door contactwerking- Professionele formuleTer bestrijding van spintmijten (Tetranychus spp), tripsen (Thripidae spp, o.a. Frankliniella occidentalis en Thrips tabaci), bladluizen (Aphididae), kaswittevlieg (Trialeurodes vaporariorum), tabakswitte vlieg (Bemisia argentifolii), dopluizen (Coccidae spp), wolluizen (Pseudococcidae spp) en schildluizen (Diaspididae).Een behandeling uitvoeren zodra aantasting wordt waargenomen. Om een goede werking te verkrijgen kan het nodig zijn de behandeling 2 keer te herhalen met een interval van 3 dagen.

€ 14.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Insectenbestrijding Solabiol Insectenmiddel spray RTU Bayer
Solabiol Insectenmiddel spray RTU Bayer
 

Blauwe Druif Vitis Vinifera

Blauwe Druif - Vitis Vinifera. Een pergola begroeid met de prachtige ranken van een blauwe druif is bijzonder mooi en elegant. Met blauwe druiven kunt u een romantische tuinhoek creëren, waar het heerlijk vertoeven is tijdens zwoele zomerdagen. De heerlijke blauwe druiven beginnen te rijpen in Augustus en kunnen vanaf september tot oktober geoogst kunnen worden. De beste manier om te bepalen of de druiven rijp zijn is om ze eerst even te proeven voordat u gaat oogsten.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Druivenplant Blauwe Druif Vitis Vinifera
Blauwe Druif Vitis Vinifera
 

Witte Druif Vitis Vinifera

Witte Druif - Vitis Vinifera. Een pergola begroeid met de prachtige ranken van een witte druif is bijzonder mooi en elegant. Met witte druiven kunt u een romantische tuinhoek creëren, waar het heerlijk vertoeven is tijdens zwoele zomerdagen. De heerlijke witte druiven beginnen te rijpen in Augustus en kunnen vanaf september tot oktober geoogst kunnen worden. De beste manier om te bepalen of de druiven rijp zijn is om ze eerst even te proeven voordat u gaat oogsten.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Druivenplant Witte Druif Vitis Vinifera
Witte Druif Vitis Vinifera
 

Scilla Siberica Sterhyacint

Scilla, ook bekend als sterhyacint, is een voorjaarsbloeier, met prachtig felblauw gekleurde bloemen waar bijen en hommels dol op zijn. Scilla is ideaal geschikt om in de tuin te laten verwilderen, bijvoorbeeld, onder bomen. De helderblauwe knikkende en ster- tot klokvormige bloempjes worden op ieder bloemblaadje gemarkeerd door een donkerblauwe middennerf.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hyacinten bollen Scilla Siberica Sterhyacint
Scilla Siberica Sterhyacint
 

Xotica Sopropo Bittergourd Momordica charantia

De sopropo (Momordica charantia) uithollen, goed wassen en vullen met vlees of vis. Bereiden in de oven of smoren in een saus. Klein gesneden geschikt voor de wok. Zaaien van april - juni in potjes bij 22-25°C, na 4 weken uitplanten in een hobbykastje. De plant opbinden en regelmatig water geven. De vrouwelijke bloemen, gemakkelijk te herkennen omdat er al een vruchtbeginsel onder zit, moeten voorkeur met de hand worden bestoven.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Komkommer zaden Xotica Sopropo Bittergourd Momordica charantia
Xotica Sopropo Bittergourd Momordica charantia
 

Gourd Birdhouse Bottle Lagenaria leucantha

Gourd Birdhouse Bottle - Lagenaria leucantha. Lichtgroene gourd met ronde net en bolle onderkant, die, gedroogd, zeer geschikt is voor het maken van vogelhuisjes en in sommige gebieden als karaf wordt gebruikt. Wordt daar ook vaak, fraai beschilderd, op de markt aangeboden. Vanaf eind april tot half juli in de volle grond op zaaibed en uitplanten in een vruchtbare grond.

€ 1.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kalebassen zaden Gourd Birdhouse Bottle Lagenaria leucantha
Gourd Birdhouse Bottle Lagenaria leucantha
 

Pompoen Atlantic Giant Cucurbita maxima

Pompoen Atlantic Giant- Cucurbita maxima. 's Werelds grootste pompoen. Een reuze aanrader voor wedstrijden, want de vruchten kunnen in de Benelux een gewicht bereiken van 150-250 kg. Het huidige wereldrecord van 766 kg is ongelofelijk, maar waar. Zaaien onder glas in bakje of direct in een grote bloempot. Uitplanten na half mei als er 4 echte bladeren zijn. Pompoenen zijn zeer gevoelig voor nachtvorst. De plant heeft veel mest, vocht en warmte nodig. Groeit daarom uitstekend op compost- of mesthoop. De ranken afsteken als ze te lang worden en er al één of twee vruchten aan groeien."

€ 3.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Pompoen zaden Pompoen Atlantic Giant Cucurbita maxima
Pompoen Atlantic Giant Cucurbita maxima
 

Verfijn Resultaten

Woonshops