Taxus Media Groenland Venijnboom

Taxus Media Groenland - Venijnboom. Potmaat C2Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 13.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Haagplanten Taxus Media Groenland Venijnboom
Taxus Media Groenland Venijnboom
 

Hagenmest AZ Ecostyle 1.6 kg. Bio

Organische Mest voor 30 meter haag.Bijzonder aan de Hagen-AZ zijn de toegevoegde bodemschimmels. Deze dragen bij aan een rijk bodemleven. Tevens bevat het product RhizaMax®-wortelactivator. Een bijkomend voordeel hiervan is dat dit ingrediënt het wortelstelsel verbetert waardoor de haag meer water en voedingsstoffen opneemt. Bij nieuwe hagen is het uitvalspercentage hierdoor beduidend minder gebleken. Met Rhizamax 100% organische meststof. Meststof voor volle en groene hagen 120 dagen voeding Met extra bacteriën voor sterke wortels

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Meststoffen Hagenmest AZ Ecostyle 1.6 kg. Bio
Hagenmest AZ Ecostyle 1.6 kg. Bio
 

Spiraea Japonica Little Princess Japanse Spierstruik

Spiraea japonica 'Little Princess' (ook bekend als struikspiraea) is een bekende en zeer geliefde heester met elegant blad en sierlijke bloemschermen. Het zijn zeer sterke, onderhoudsvriendelijke planten die mooi combineren met andere heesters, hagen en vaste planten. Ze verlangen normale tuingrond en hoeven alleen gesnoeid te worden als u dat nodig vind. Een uitstekende bijen- en vlinderplant.  Potmaat: C1.5Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 5.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Spiraea Spiraea Japonica Little Princess Japanse Spierstruik
Spiraea Japonica Little Princess Japanse Spierstruik
 

Taxus Media Groenland Venijnboom (Sixpack)

Taxus Media Groenland - Venijnboom. Potmaat C2. SixpackDeze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 60.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Haagplanten Taxus Media Groenland Venijnboom (Sixpack)
Taxus Media Groenland Venijnboom (Sixpack)
 

Spiraea Japonica Genpei Spierstruik

Spiraea Japonica Genpei - Spierstruik.l Potmaat: P14.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 5.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Spiraea Spiraea Japonica Genpei Spierstruik
Spiraea Japonica Genpei Spierstruik
 

Spiraea Japonica Anthony Waterer

Spiraea japonica ‘Anthony Waterer’ (ook bekend als struikspiraea) is een bekende en zeer geliefde heester met elegant blad en sierlijke bloemschermen. Het zijn zeer sterke, onderhoudsvriendelijke planten die mooi combineren met andere heesters, hagen en vaste planten. Ze verlangen normale tuingrond en hoeven alleen gesnoeid te worden als u dat nodig vind. Een uitstekende bijen- en vlinderplant. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 5.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Spiraea Spiraea Japonica Anthony Waterer
Spiraea Japonica Anthony Waterer
 

Lonicera Periclymenum Belgica Select Kamperfoelie

Lonicera Periclymenum ‘Belgica Select’. Kamperfoelie is een zeer sierlijke klimplant met opvallende, exotische, heerlijk geurende bloemen. Gedijt prima op een halfschaduwrijk plekje in de tuin en is een echte aanwinst. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 14.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kamperfoelie Lonicera Periclymenum Belgica Select Kamperfoelie
Lonicera Periclymenum Belgica Select Kamperfoelie
 

Lonicera Heckrottii Goldflame Kamperfoelie

Kamperfoelie (Lonicera) 'Goldflame' is een zeer sierlijke klimplant met opvallende, exotische, heerlijk geurende bloemen. Gedijt prima op een halfschaduwrijk plekje in de tuin en is een echte aanwinst.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 14.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kamperfoelie Lonicera Heckrottii Goldflame Kamperfoelie
Lonicera Heckrottii Goldflame Kamperfoelie
 

Ilex Crenata Convexa Japanse Hulst

Ilex Crenata 'Convexa' (Japanse Hulst). Ilex heeft veel weg van Buxus en is een ideale haagplant. Het is een schitterende groenblijvende plant en zeer onderhoudsvriendelijk.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 12.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Haagplanten Ilex Crenata Convexa Japanse Hulst
Ilex Crenata Convexa Japanse Hulst
 

Spiraea Japonica Albiflora Spierstruik

Spiraea japonica 'Albiflora' (ook bekend als struikspiraea) is een bekende en zeer geliefde heester met elegant blad en sierlijke bloemschermen. Het zijn zeer sterke, onderhoudsvriendelijke planten die mooi combineren met andere heesters, hagen en vaste planten. Ze verlangen normale tuingrond en hoeven alleen gesnoeid te worden als u dat nodig vind. Een uitstekende bijen- en vlinderplant.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 5.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Spiraea Spiraea Japonica Albiflora Spierstruik
Spiraea Japonica Albiflora Spierstruik
 

Spiraea Japonica Goldflame

Spiraea japonica 'Goldflame' (ook bekend als struikspiraea) is een bekende en zeer geliefde heester met elegant blad en sierlijke bloemschermen. Het zijn zeer sterke, onderhoudsvriendelijke planten die mooi combineren met andere heesters, hagen en vaste planten. Ze verlangen normale tuingrond en hoeven alleen gesnoeid te worden als u dat nodig vind. Een uitstekende bijen- en vlinderplant. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 5.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Spiraea Spiraea Japonica Goldflame
Spiraea Japonica Goldflame
 

Kardinaalsmuts Euonymus Alatus

Kardinaalsmuts - Euonymus Alatus zorgt voor een schitterende herfstkleur, door de prachtige rode opengesprongen vruchtjes die veel weghebben van een kardinaalshoed. Vandaar dat Eunonymus in de volksmond ook Kardinaalshoed word genoemd. Het is een robuuste, winterharde, groenblijvende heester die ook geschikt is als haagbeplanting. Geeft structuur aan de tuin en is zeer onderhoudsvriendelijk. Ook ideaal om de tuin te vullen. Plant in humusrijke, lichte waterdoorlatende grond in zon of halfschaduw.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 13.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Euonymus Kardinaalsmuts Euonymus Alatus
Kardinaalsmuts Euonymus Alatus
 

Haagliguster Ligustrum ovalifolium 10x

Haagliguster (Ligustrum ovalifolium) is een echte tuin klassieker. Haagliguster is een populaire bladhoudende plant dat de nodige structuur geeft aan de tuin. Het is een perfecte haagplant, dat veelvuldig geknipt en gesnoeid kan worden. Haagligusters zijn bijzonder mooi om bloemborders en bomen te omlijsten en ook moestuinen en kruidentuinen.Haagliguster hoogte 40-60 cm. U heeft 5 planten per strekkende meter nodig. Dit pakket bevat 10 planten voor 2 meter haag.

€ 26.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Ligusterhaag Haagliguster Ligustrum ovalifolium 10x
Haagliguster Ligustrum ovalifolium 10x
 

Euonymus Fortunei Emerald Gaiety Kardinaalsmuts

Kardinaalshoed (Euonymus Fortunei) 'Emerald Gaiety' is een schitterende, wintergroene bodenbedekker met opvallend bont groen/wit blad. Geeft structuur aan de tuin en is zeer onderhoudsvriendelijk. Ook ideaal om de tuin te vullen. Plant in humusrijke, lichte waterdoorlatende grond in zon of halfschaduw.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Euonymus Euonymus Fortunei Emerald Gaiety Kardinaalsmuts
Euonymus Fortunei Emerald Gaiety Kardinaalsmuts
 

Euonymus Fortunei Emerald 'n Gold Kardinaalsmuts

Kardinaalshoed (Euonymus Fortunei) 'Emerald 'n' Gold' is een schitterende, wintergroene bodenbedekker met opvallend bont groen/goud blad. Geeft structuur aan de tuin en is zeer onderhoudsvriendelijk. Ook ideaal om de tuin te vullen. Plant in humusrijke, lichte waterdoorlatende grond in zon of halfschaduw. Bloeit van mei to juni.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Euonymus Euonymus Fortunei Emerald 'n Gold Kardinaalsmuts
Euonymus Fortunei Emerald 'n Gold Kardinaalsmuts
 

Spiraea Japonica Little Princess

Spiraea japonica 'Little Princess' (ook bekend als struikspiraea) is een bekende en zeer geliefde heester met elegant blad en sierlijke bloemschermen. Het zijn zeer sterke, onderhoudsvriendelijke planten die mooi combineren met andere heesters, hagen en vaste planten. Ze verlangen normale tuingrond en hoeven alleen gesnoeid te worden als u dat nodig vind. Een uitstekende bijen- en vlinderplant. Potmaat: P14Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 5.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Spiraea Spiraea Japonica Little Princess
Spiraea Japonica Little Princess
 

Haagbeuk Carpinus Betulus 10x

Haagbeuk (Carpinus Betulus) is een echte tuin klassieker. Haagbeuk is een populaire groenblijvende plant dat de nodige structuur geeft aan de tuin. Het is een perfecte haagplant, dat veelvuldig geknipt en gesnoeid kan worden. Haagbeuk hagen zijn bijzonder mooi om bloemborders en bomen te omlijsten en ook moestuinen en kruidentuinen.Hoogte 40-60 cm. U heeft 5 planten per strekkende meter nodig. Dit pakket bevat 10 planten voor 2 meter haag.

€ 24.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Haagbeuk Haagbeuk Carpinus Betulus 10x
Haagbeuk Carpinus Betulus 10x
 

Komkommer Sonja EKO

25-30 cm lange vruchten met een heerlijke smaak. Geschikt voor bij voorkeur een teelt aan draad onder glas of in de vollegrond. Pas na half mei buiten uitplanten op zonnige, goedbemeste en beschutte plaats. Als per rank 2 tot 3 vruchten gezet zijn, de top uit de rank knijpen. Hierdoor voorkomt u teveel aan vruchten en kan de plant een langere oogst geven.

€ 2.49

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Komkommer zaden Komkommer Sonja EKO
Komkommer Sonja EKO
 

Lonicera Japonica Hall's Prolific Japanse Kamperfoelie

Lonicera Japonica Hall's Prolific - Japanse Kamperfoelie is een zeer sierlijke klimplant met opvallende, exotische, heerlijk geurende bloemen. Gedijt prima op een halfschaduwrijk plekje in de tuin en is een echte aanwinst. Potmaat 75 cm C2.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 14.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kamperfoelie Lonicera Japonica Hall's Prolific Japanse Kamperfoelie
Lonicera Japonica Hall's Prolific Japanse Kamperfoelie
 

Lonicera Heckrottii American Beauty Kamperfoelie

Lonicera Heckrottii American Beauty - Kamperfoelie is een zeer sierlijke klimplant met opvallende, exotische, heerlijk geurende bloemen. Gedijt prima op een halfschaduwrijk plekje in de tuin en is een echte aanwinst. Potmaat 75 cm C2.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 14.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kamperfoelie Lonicera Heckrottii American Beauty Kamperfoelie
Lonicera Heckrottii American Beauty Kamperfoelie
 

Ilex Crenata Caroline Upright Japanse Hulst (Sixpack)

Ilex Crenata Caroline Upright - Japanse Hulst. Ilex heeft veel weg van Buxus en is een ideale haagplant. Het is een schitterende groenblijvende plant en zeer onderhoudsvriendelijk. Sixpack. Potmaat: 30-40 C2.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 56.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Haagplanten Ilex Crenata Caroline Upright Japanse Hulst (Sixpack)
Ilex Crenata Caroline Upright Japanse Hulst (Sixpack)
 

Pieris japonica Mountain Fire Rotsheide

Pieris japonica Mountain Fire - Rotsheide, is een zuurminnende wintergroene sierheester. Een plant met zeer veel sierwaarde het hele jaar rond. Potmaat: C2Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 12.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Pieris Pieris japonica Mountain Fire Rotsheide
Pieris japonica Mountain Fire Rotsheide
 

Klimop Goldheart Hedera Helix C2

De Klimop Goldheart - Hedera Helix is één van de meest bekende kleinbladige klimplanten in de tuin. Deze klimop heeft zijn populariteit te danken aan zijn snelle groei en zijn winterhardheid. Met zijn kleine, wintergroene blad wordt de Helix vaak gebruikt om  tuinschermen of gaaspanelen mee te bedekken. Wordt ook wel als bodembedekker gebruikt. Deze plant kan eigenlijk overal worden geplaatst. Van een zonnige tot meest donkere plaats in de tuin. De Hedera helix ook geschikt is als kamerplant.  Potmaat: C2Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen (+ - 20cm). Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 15.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Klimop planten Klimop Goldheart Hedera Helix C2
Klimop Goldheart Hedera Helix C2
 

Euonymus Japonicus Green Spire Japanse Kardinaalsmuts C2

Euonymus Japonicus Green Spire - Japanse Kardinaalsmuts. Potmaat: C2Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 10.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Euonymus Euonymus Japonicus Green Spire Japanse Kardinaalsmuts C
Euonymus Japonicus Green Spire Japanse Kardinaalsmuts C2
 

Clematis Princess Diana â Bosrank

Clematis Princess Diana – Bosrank. Potmaat: C2-75 cm.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 24.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Clematis Clematis Princess Diana â Bosrank
Clematis Princess Diana â Bosrank
 

Spiraea Arguta â Spierstruik

Spiraea Arguta – Spierstruik. Potmaat: 40-60 cm C2.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 8.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Spiraea Spiraea Arguta â Spierstruik
Spiraea Arguta â Spierstruik
 

Ilex Crenata Caroline Upright Japanse Hulst

Ilex Crenata Caroline Upright - Japanse Hulst. Ilex heeft veel weg van Buxus en is een ideale haagplant. Het is een schitterende groenblijvende plant en zeer onderhoudsvriendelijk. Potmaat: 30-40 C2.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 12.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Haagplanten Ilex Crenata Caroline Upright Japanse Hulst
Ilex Crenata Caroline Upright Japanse Hulst
 

Hydrangea Paniculata Little Lime® Pluim Hortensia

Hydrangea Paniculata Little Lime® - Pluim Hortensia (Hortensia Little Limelight). Hortensia’s zijn onmisbare tuinplanten en zijn bijna het jaar rond zeer decoratief. Hortensia’s gedijen uitstekend op schaduwrijke plekken, geven prachtige bloemen en vullen de tuin mooi op. Hortensia’s kan je daarom scharen onder het kopje ‘perfecte tuinplant’. En het zijn niet alleen geschikte tuinplanten. Hortensia’s zijn ook uitstekende kamerplanten en ideaal om cadeau te geven. En wanneer ze binnen hun elegantie beginnen te verliezen, kunt u ze in de tuin planten. Zo kunt u nog jarenlang van uw Hortensia genieten.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hortensia Hydrangea Paniculata Little Lime® Pluim Hortensia
Hydrangea Paniculata Little Lime® Pluim Hortensia
 

Hydrangea Arborescens Incrediball ® Sneeuwbal Hortensia

Hydrangea Arborescens Incrediball ® - Sneeuwbal Hortensia is witbloeiend. Hortensia’s zijn onmisbare tuinplanten en zijn bijna het jaar rond zeer decoratief. Hortensia’s gedijen uitstekend op schaduwrijke plekken, geven prachtige bloemen en vullen de tuin mooi op. Hortensia’s kan je daarom scharen onder het kopje ‘perfecte tuinplant’. En het zijn niet alleen geschikte tuinplanten. Hortensia’s zijn ook uitstekende kamerplanten en ideaal om cadeau te geven. En wanneer ze binnen hun elegantie beginnen te verliezen, kunt u ze in de tuin planten. Zo kunt u nog jarenlang van uw Hortensia genieten. Potmaat: C3Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 23.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Hortensia Hydrangea Arborescens Incrediball ® Sneeuwbal Hortensi
Hydrangea Arborescens Incrediball ® Sneeuwbal Hortensia
 

Euonymus Japonicus Green Spire Japanse Kardinaalsmuts P10,5

Euonymus Japonicus Green Spire - Japanse Kardinaalsmuts. Potmaat: P10,5Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Euonymus Euonymus Japonicus Green Spire Japanse Kardinaalsmuts P
Euonymus Japonicus Green Spire Japanse Kardinaalsmuts P10,5
 

Bio Aardappelmest 4 kg Viano

Bio Aardappelmest 4 kg - Viano. Viano meststof voor aardappelen is een samengestelde organische meststof voor toepassing bij vruchtvormers. Het hoge gehalte aan kalium (potas) in deze zachtwerkende formule zorgt voor een verhoogde bloemknopvorming, meer vruchten, minder ‘indrukgevoelige’ vruchten bij het oogsten en een langere houdbaarheid van de aardappelen na de oogst.Viano meststof voor aardappelen kan aangewend worden bij de aanplanting of als bijkomende bemesting tijdens het groeiseizoen. Werkt tot 3 maanden lang.

€ 14.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Meststoffen Bio Aardappelmest 4 kg Viano
Bio Aardappelmest 4 kg Viano
 

Ecostyle Lavameel 1.6 kg Organische Tuinverbeteraar

Ecostyle Lavameel 1.6 kg - Organische tuinverbeteraar. Lavameel is rijk aan mineralen en sporenelementen en wordt gebruikt om de bodem te verrijken en te verbeteren. Deze lavameel bevat onder andere Silicium wat de weerstand verhoogt van de planten tegen droogte, ziekten en plagen. Je kan lavameel ook bestuiven over je planten. Verbetert de structuur en vruchtbaarheid van de bodem Versnelt de compostering Voor gezonde, mooie en sterke planten

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Meststoffen Ecostyle Lavameel 1.6 kg Organische Tuinverbeteraar
Ecostyle Lavameel 1.6 kg Organische Tuinverbeteraar
 

Houten Steeketiketten Sogo

Houten Steeketiketten - Sogo. Gemakkelijk om planten duidelijk van een naam te voorzien en ideaal voor de moestuin. Productinformatie: Lengte: 15 cm FSC hout Aantal: 25 stuks

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Zaaien planten oogsten Houten Steeketiketten Sogo
Houten Steeketiketten Sogo
 

Garden Home Plastic Potje Rond Rood en Geel 45mm

Garden@Home Plastic Potje Rond Rood en Geel 45mm. 6 ronde rode en 6 ronde gele potjes van 4,5 cm in een handige koker. Afmeting 5 x 5 x 18 cm.

€ 2.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenpotten Garden Home Plastic Potje Rond Rood en Geel 45mm
Garden Home Plastic Potje Rond Rood en Geel 45mm
 

Turfpotjes Romberg 8 cm rond 18st.

De biologisch afbreekbare, milieuvriendelijke turfpotjes van het merk Romberg zijn uitstekend om te gebruiken voor zaailingen en stekjes. De wortels van de planten groeien door de turfpotjes heen, waardoor ze makkelijk te verplanten zijn vanuit de kweekkas. Deze turfpotjes zijn gemaakt van 2/3 spaghnumturf en 1/3 houtpulp. Er zijn ook meststoffen toegevoegd.  Turfpotjes 18 potjes (8 cm) Biologisch afbreekbaar Merk: Romberg

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Zaaien planten oogsten Turfpotjes Romberg 8 cm rond 18st.
Turfpotjes Romberg 8 cm rond 18st.
 

Beverboom Susan Magnolia

De Paarsbloeiende Magnolia ‘Susan’ – in Nederland ook bekend als valse tulpenboom of beverboom  – is een decoratieve kleine boom, met schitterende bloemen in het vroege voorjaar. Een aanwinst voor grote en kleine tuinen.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 19 cm en 21 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 15.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Magnolia Beverboom Susan Magnolia
Beverboom Susan Magnolia
 

Wildemanskruid Pulsatilla Vulgaris

Wildemanskruid (Pulsatilla Vulgaris) Is van oorsprong inheems in Europa. De plant bloeit in de periode maart-april met anemoonachtige bloemen. De plant behoort echter tot de ranonkel familie.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tuinplanten Wildemanskruid Pulsatilla Vulgaris
Wildemanskruid Pulsatilla Vulgaris
 

Wildemanskruid Pulsatilla Vulgaris Alba

Wildemanskruid (Pulsatilla Vulgaris) Is van oorsprong inheems in Europa. De plant bloeit in de periode maart-april met anemoonachtige bloemen. De plant behoort echter tot de ranonkel familie.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Potplanten Wildemanskruid Pulsatilla Vulgaris Alba
Wildemanskruid Pulsatilla Vulgaris Alba
 

Pomodori Kerstomaat Cereza Amarilla

Tomaten kunnen ook buiten worden geplant mits op een beschutte, zonnige plek! Regelmatig zijscheuten verwijderen! Vanaf eind februari in een zaaibakje bij 20°C of later buiten onder glas. Na het verspenen, in een kastje of in potten uitplanten.

€ 1.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tomaten zaden Pomodori Kerstomaat Cereza Amarilla
Pomodori Kerstomaat Cereza Amarilla
 

Wildemanskruid Pulsatilla Vulgaris Rubra

Wildemanskruid (Pulsatilla Vulgaris) Is van oorsprong inheems in Europa. De plant bloeit in de periode maart-april met anemoonachtige bloemen. De plant behoort echter tot de ranonkel familie.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Vaste planten Wildemanskruid Pulsatilla Vulgaris Rubra
Wildemanskruid Pulsatilla Vulgaris Rubra
 

Bossalie Ostfriesland Salvia nemorosa (Sixpack)

Bossalie 'Ostfriesland' (Salvia nemorosa) is een bijzonder mooie, sterke en zeer geliefde borderplant. Salvia nemorosa 'Ostfriesland' is een echte tuinklassieker en bloeit van juli tot november met prachtige violet-paars gekleurde bloemen. Salvia is eenvoudig te combineren met diverse vaste planten en bloembollen. Sixpack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 15.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Bossalie Ostfriesland Salvia nemorosa (Sixpack)
Bossalie Ostfriesland Salvia nemorosa (Sixpack)
 

Bossalie Mainacht Salvia Nemorosa (Sixpack)

Een van de vroegstbloeiende soorten en zeer geliefd door bijen en vlinders. Salie Mainacht  - Salvia Nemorosa, is rijkbloeiende vaste plant. U kunt van mei tot juni genieten van de schitterende paarse bloeiaren. Knip uitgebloeide stengels weg om de bloeitijd te verlengen. Sixpack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 20.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Bossalie Mainacht Salvia Nemorosa (Sixpack)
Bossalie Mainacht Salvia Nemorosa (Sixpack)
 

Bossalie Mainacht Salvia Nemorosa (Driepack)

Een van de vroegstbloeiende soorten en zeer geliefd door bijen en vlinders. Salie Mainacht  - Salvia Nemorosa, is rijkbloeiende vaste plant. U kunt van mei tot juni genieten van de schitterende paarse bloeiaren. Knip uitgebloeide stengels weg om de bloeitijd te verlengen. Driepack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 10.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Bossalie Mainacht Salvia Nemorosa (Driepack)
Bossalie Mainacht Salvia Nemorosa (Driepack)
 

Parrot Lelie Pink Cariba

Papegaai, of Parkiet, lelies zijn echt eens iets anders dan de klassieke lelies die wij kennen. Parkiet lelies hebben prachtige geschulpte randen. De bloemblaadjes lijken op exotische veren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren. Lelie Pink Cariba heeft de meest prachtige koninklijke roze bloemen met een rode vlam erin die er absoluut extravagant en adembenemend in uw tuin zal uitzien. Het is met recht een bijzondere sieraad voor de tuin.

€ 29.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Leliebollen Parrot Lelie Pink Cariba
Parrot Lelie Pink Cariba
 

Bossalie Rose Queen Salvia Nemorosa (Driepack)

Bossalie - Salvia Rose Queen is een laatbloeiende soort en zeer geliefd door bijen en vlinders. Het is een zomerbloeier. U kun van juni tot oktober genieten van de schitterende roze bloeiaren. Knip uitgebloeide stengels weg om de bloeitijd te verlengen. Een uitstekende bijen- en vlinderplant. Driepack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Bossalie Rose Queen Salvia Nemorosa (Driepack)
Bossalie Rose Queen Salvia Nemorosa (Driepack)
 

Bossalie Hot Lips Salvia microphylla (Sixpack)

Bossalie 'Hot Lips' (Salvia microphylla) is een bijzonder mooie, sterke en zeer geliefde borderplant. Salvia microphylla 'Hot Lips' is een echte tuinklassieker en bloeit van juli tot november met prachtige rood-wit gekleurde bloemen. Salvia is eenvoudig te combineren met diverse vaste planten en bloembollen. SixpackDeze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 16.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Bossalie Hot Lips Salvia microphylla (Sixpack)
Bossalie Hot Lips Salvia microphylla (Sixpack)
 

Bossalie Caradonna Salvia nemerosa

Bossalie 'Caradonna' (Salvia nemorosa) is een bijzonder mooie, sterke en zeer geliefde borderplant. Salvia nemorosa 'Caradonna' bloeit van mei tot en met juni met prachtige paarsgekleurde bloemen. Salvia is eenvoudig te combineren met diverse vaste planten en bloembollen. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Bossalie Caradonna Salvia nemerosa
Bossalie Caradonna Salvia nemerosa
 

Bossalie Hot Lips Salvia microphylla

Bossalie 'Hot Lips' (Salvia microphylla) is een bijzonder mooie, sterke en zeer geliefde borderplant. Salvia microphylla 'Hot Lips' is een echte tuinklassieker en bloeit van juli tot november met prachtige rood-wit gekleurde bloemen. Salvia is eenvoudig te combineren met diverse vaste planten en bloembollen.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Bossalie Hot Lips Salvia microphylla
Bossalie Hot Lips Salvia microphylla
 

Bossalie Ostfriesland Salvia nemorosa

Bossalie 'Ostfriesland' (Salvia nemorosa) is een bijzonder mooie, sterke en zeer geliefde borderplant. Salvia nemorosa 'Ostfriesland' is een echte tuinklassieker en bloeit van juli tot november met prachtige violet-paars gekleurde bloemen. Salvia is eenvoudig te combineren met diverse vaste planten en bloembollen. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Bossalie Ostfriesland Salvia nemorosa
Bossalie Ostfriesland Salvia nemorosa
 

Kiwi Actinidia Deliciosa Jenny (Zelfbestuivende Kiwi)

Kiwi – Actinidia deliciosa 'Jenny' is een zelfbestuivende Kiwi. Het is een prachtige klimplant met mooi hartvormig blad en een groeihoogte tot ongeveer 3.5 meter. Plant in vruchtbare, vochthoudend, maar ook waterdoorlatend grond, op een beschutte plek in de volle zon, bijvoorbeeld tegen een muur op het zuiden. Kiwi planten zijn prachtig voor een pergola. Deze bladverliezende soort bloeit in juni met mooie witte bloemen en vruchten in september/oktober. Een aanrader! Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. Potmaat: C2 75cm. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 19.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Actinidia Kiwi Actinidia Deliciosa Jenny (Zelfbestuivende Kiwi)
Kiwi Actinidia Deliciosa Jenny (Zelfbestuivende Kiwi)
 

Grasrand 15cm x 9meter Kunststof Nature

Grasrand 15cm x 9meter Kunststof - Nature. Nature Grasrand - Gazonranden zijn gemaakt van polyethyleen. Ideaal voor het begrenzen van planten en bloemperken. De grasranden zijn duurzaam en heel eenvoudig aan te brengen.

€ 8.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Accessoires Grasrand 15cm x 9meter Kunststof Nature
Grasrand 15cm x 9meter Kunststof Nature
 

Green Basics Balkonbak 40cm Elho

Laat je inspirerenDeze complete balkonbak heeft een handige afwatering in de bodem van de plantenbak. Dit zorgt voor een gezond plantklimaat dankzij de overlooppijpjes en bijbehorende schotel. Tuinieren op het balkon is nog nooit zo leuk geweest met zoveel keuze!• Gemaakt met gerecycled plastic, met eigen windenergie, 100% recyclebaar• Deze plantenbak is leuk voor op je vensterbank, schutting of aan je balkon.• Ideaal te combineren met plantjes van ongeveer een potmaat 16cm doorsnede.Technische specificatie• Grootte: B 39,3 x H 14 x D 16,5 cm• Volume: 6 l• Gewicht: 270 g• Kleur: living black• Vorm: langwerpig• Materiaal: geregenereerd polypropyleen• Type: plantenbak• Geschikt voorbuiten, balkon

€ 5.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenpotten Green Basics Balkonbak 40cm Elho
Green Basics Balkonbak 40cm Elho
 

Salvia Microphylla White Butterfly Bossalie

Salvia Microphylla White Butterfly - Salie is een bijzonder mooie, sterke en zeer geliefde borderplant. White Butterfly is een echte tuinklassieker en bloeit van juli tot november met prachtige rood-wit gekleurde bloemen. Salvia is eenvoudig te combineren met diverse vaste planten en bloembollen.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Salvia Microphylla White Butterfly Bossalie
Salvia Microphylla White Butterfly Bossalie
 

Oppottafel Opvouwbaar Verzinkt Staal Nature

Oppottafel opvouwbaar verzinkt staal - Nature met twee etages en 6 bakkken, H77xL77xB40 cm.Deze oppottafel van Nature is ideaal voor het planten of herplanten van planten of zaailingen. De tafel kan worden ingeklapt wanneer hij niet wordt gebruikt. De oppottafel bestaat uit een gegalvaniseerd stalen frame en 6 bakken.

€ 46.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Accessoires Oppottafel Opvouwbaar Verzinkt Staal Nature
Oppottafel Opvouwbaar Verzinkt Staal Nature
 

Houten Klimrek FSC Hout 50x150cm Nature

Houten Klimrek FSC Hout 50x150cm - Nature. Verstelbaar klimrek van naturel hout. Door het harmonica systeem is dit klimrek in breedte verstelbaar. Ideaal voor het decoreren van de muur of het ondersteunen van klimplanten, clematissen en klimrozen. Het klimrek wordt geleverd met een bevestigingsset. De houtkwaliteit is FSC-gecertificeerd en draagt zo bij aan de natuurlijke bescherming voor het behoud van het leefgebied van planten en dieren. Afmeting 50 x 150 cm.

€ 9.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Accessoires Houten Klimrek FSC Hout 50x150cm Nature
Houten Klimrek FSC Hout 50x150cm Nature
 

Chamaedorea Mexicaanse Dwergpalm Buzzy House Plants

Mexicaanse Dwergpalm - Buzzy House Plants. De zaden 48 uur in water laten weken. Binnen zaaien vanaf half januari tot half oktober, bij ca. 25°C, in een zaaibakje. Aarde vochtig maken, bij voorkeur met een plantenspuit. Bij voorkeur afdekken met huishoudfolie om uitdrogen te vermijden. Na opkomst van de plantjes de folie verwijderen. Als de plantjes 5 à 5 cm hoog zijn kunt u deze verplanten in bloempotten.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kamerplanten Chamaedorea Mexicaanse Dwergpalm Buzzy House Plants
Chamaedorea Mexicaanse Dwergpalm Buzzy House Plants
 

Bossalie Caradonna Salvia Nemorosa (Driepack)

Bossalie 'Caradonna' (Salvia nemorosa) is een bijzonder mooie, sterke en zeer geliefde borderplant. Salvia nemorosa 'Caradonna' bloeit van mei tot en met juni met prachtige paarsgekleurde bloemen. Salvia is eenvoudig te combineren met diverse vaste planten en bloembollen. Driepack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 9.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Bossalie Caradonna Salvia Nemorosa (Driepack)
Bossalie Caradonna Salvia Nemorosa (Driepack)
 

Bossalie Caradonna Salvia Nemorosa (Sixpack)

Bossalie 'Caradonna' (Salvia nemorosa) is een bijzonder mooie, sterke en zeer geliefde borderplant. Salvia nemorosa 'Caradonna' bloeit van mei tot en met juni met prachtige paarsgekleurde bloemen. Salvia is eenvoudig te combineren met diverse vaste planten en bloembollen. Sixpack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 18.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Bossalie Caradonna Salvia Nemorosa (Sixpack)
Bossalie Caradonna Salvia Nemorosa (Sixpack)
 

Bossalie Rose Queen Salvia Nemorosa (Sixpack)

Bossalie Sensation Rose Queen - Salvia Nemorosa is een laatbloeiende soort en zeer geliefd door bijen en vlinders. Het is een zomerbloeier. U kun van juni tot oktober genieten van de schitterende roze bloeiaren. Knip uitgebloeide stengels weg om de bloeitijd te verlengen. Een uitstekende bijen- en vlinderplant. Sixpack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 14.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Bossalie Rose Queen Salvia Nemorosa (Sixpack)
Bossalie Rose Queen Salvia Nemorosa (Sixpack)
 

Bossalie Mainacht Salvia Nemorosa

Een van de vroegstbloeiende soorten en zeer geliefd door bijen en vlinders. Salie Mainacht  - Salvia Nemorosa, is rijkbloeiende vaste plant. U kunt van mei tot juni genieten van de schitterende paarse bloeiaren. Knip uitgebloeide stengels weg om de bloeitijd te verlengen. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Bossalie Mainacht Salvia Nemorosa
Bossalie Mainacht Salvia Nemorosa
 

Mini Kiwi Actinidia Arguta Issai

De Mini Kiwi (Kiwibes) (Actinidia Arguta) is een onweerstaanbare klimplant (vaste plant) en ook nog eens winterhard! Dit in tegenstelling tot de gewone kiwi. Mini Kiwi’s hebben bijzonder mooie vruchten, die een miniatuur zijn van de gewone kiwi. Ze kunnen in zijn geheel opgegeten worden, net als vijgen. Actinidia Arguta heeft ook nog eens prachtig blad. Zeer de moeite waard om in uw tuin te planten.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot is 9 cm. in doorsnede. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Actinidia Mini Kiwi Actinidia Arguta Issai
Mini Kiwi Actinidia Arguta Issai
 

Bossalie Rose Queen Salvia Nemorosa

Bossalie - Salvia Rose Queen is een laatbloeiende soort en zeer geliefd door bijen en vlinders. Het is een zomerbloeier. U kun van juni tot oktober genieten van de schitterende roze bloeiaren. Knip uitgebloeide stengels weg om de bloeitijd te verlengen. Een uitstekende bijen- en vlinderplant. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Bossalie Rose Queen Salvia Nemorosa
Bossalie Rose Queen Salvia Nemorosa
 

Bossalie Ostfriesland Salvia nemorosa (Driepack)

Bossalie 'Ostfriesland' (Salvia nemorosa) is een bijzonder mooie, sterke en zeer geliefde borderplant. Salvia nemorosa 'Ostfriesland' is een echte tuinklassieker en bloeit van juli tot november met prachtige violet-paars gekleurde bloemen. Salvia is eenvoudig te combineren met diverse vaste planten en bloembollen. Driepack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bossalie Bossalie Ostfriesland Salvia nemorosa (Driepack)
Bossalie Ostfriesland Salvia nemorosa (Driepack)
 

Snackkomkommer Kalimero F1 Buzzy Patio Vegetables

Snackkomkommer Kalimero F1- Buzzy Patio Vegetables. Een moestuin op het balkon, (dak)terras of in de tuin? Komkommer Kalimero kan uitstekend in potten, bakken, plantzakken of in een vierkante meter tuin opgekweekt worden. In maart-juni voorzaaien in potjes bij 22-25°C en na vier tot vijf weken uitplanten op plaats van bestemming. Begeleidt de plant (tonkin)stokken. Kalimero produceert komkommers van ongeveer 10-15cm groot. Vruchten hebben een gladde en dunne schil Ideaal als snack Heeft geen bestuiving nodig

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Komkommer zaden Snackkomkommer Kalimero F1 Buzzy Patio Vegetables
Snackkomkommer Kalimero F1 Buzzy Patio Vegetables
 

Paprika Snacking Red Buzzy Patio Vegetables

Paprika Snacking Red - Buzzy Patio Vegetables. Een moestuin op het balkon, (dak)terras of in de tuin? Paprika Snacking Red kan uitstekend in potten, bakken, plantzakken of in een vierkante meter tuin opgekweekt worden. Februari-mei voorzaaien onder glas, zodra de kiemplanten groot genoeg zijn uitplanten in potten. Een heerlijk zoete en productieve mini-paprika.

€ 4.79

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Paprika zaden Paprika Snacking Red Buzzy Patio Vegetables
Paprika Snacking Red Buzzy Patio Vegetables
 

Aloë Gemengde Soorten Buzzy House Plants

Aloë Gemengde Soorten - Buzzy House Plants. Het gehele jaar binnen op te kweken bij ca. 20°C, in een zaaibakje. Verspenen in stekpotjes. Door zo dun mogelijk te zaaien worden de plantjes goed hanteerbaar en het uitplanten makkelijk. Een trendy plant welke makkelijk te verzorgen is.

€ 3.29

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kamerplanten Aloë Gemengde Soorten Buzzy House Plants
Aloë Gemengde Soorten Buzzy House Plants
 

Luciferplantje Cuphea Buzzy House Plants

Luciferplantje Cuphea - Buzzy House Plants. Kamerplant Cuphea is binnenshuis vanaf januari tot en met april op te kweken bij ca. 20 C in een zaaibakje of bloempot. Uitplanten in grotere potten wanneer de plantjes circa 8-10 cm groot zijn. Plantjes kunnen vanaf mei ook worden uitgeplant in de border.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kamerplanten Luciferplantje Cuphea Buzzy House Plants
Luciferplantje Cuphea Buzzy House Plants
 

Coffea Arabica, Koffieplant Buzzy House Plants

Coffea Arabica, Koffieplant - Buzzy House Plants. Het gehele jaar binnen op te kweken bij ca. 20°C in zaaibakje. Zaden 24 uur laten weken in handwarm water alvorens ze te zaaien. Grond niet laten uitdrogen. Als de plantjes de eerste bladeren ontwikkelen overplaatsen in een pot. Bloeit met witte bloemclusters, hierna verschijnen bessen aan deze plant.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kamerplanten Coffea Arabica, Koffieplant Buzzy House Plants
Coffea Arabica, Koffieplant Buzzy House Plants
 

Romeinse Mini sla Red and Green Buzzy Patio Vegetables

Romeinse Mini-sla gemengd - Buzzy Patio Vegetables. Sla Moonred and Little Gem. Een moestuin op het balkon, (dak)terras of in de tuin? De Romeinse mini sla kan uitstekend in potten, bakken, plantzakken of in een vierkante meter tuin opgekweekt worden. Februari-maart op zaaibed onder glas, of vanaf half maart tot begin augustus in regels. Een lekkere, smaakvolle en knapperige gezonde zomerse hap.

€ 1.79

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Sla zaden Romeinse Mini sla Red and Green Buzzy Patio Vegetables
Romeinse Mini sla Red and Green Buzzy Patio Vegetables
 

Tomaat Gourmandise Red Buzzy Patio Vegetables

Tomaat Gourmandise Red - Buzzy Patio Vegetables. Een moestuin op het balkon, (dak)terras of in de tuin? Gourmandise kan uitstekend in potten, bakken, plantzakken of in een vierkante meter tuin opgekweekt worden. Vanaf eind februari in een zaaibakje bij 20°c of later buiten onder glas. Na het verspenen, in potten uitplanten. Gourmandise is een zoete, middelgrote kerstomaat en wordt maar 30 cm hoog. Doet het goed op zwaardere grond Heerlijk sappig en zoet Kunnen vroeg geoogst worden

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tomaten zaden Tomaat Gourmandise Red Buzzy Patio Vegetables
Tomaat Gourmandise Red Buzzy Patio Vegetables
 

Kruidje Roer Mij Niet Mimosa Buzzy House Plants

Kruidje Roer Mij Niet Mimosa - Buzzy House Plants. Het gehele jaar binnen op te kweken bij ca. 20°C, in een zaaibak en 1 of 2 keer verspenen. Wanneer men de blaadjes aanraakt, vouwen deze zich samen en gaan hangen. Na enige tijd ontvouwen ze zich weer.

€ 1.79

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kruidje roer mij niet Kruidje Roer Mij Niet Mimosa Buzzy House Plants
Kruidje Roer Mij Niet Mimosa Buzzy House Plants
 

Citroeneucalyptus Lemon Bush Buzzy House Plants

Citroeneucalyptus Lemon Bush - Buzzy House Plants. Het gehele jaar binnen op te kweken bij ca. 20°C, verspenen in stekpotjes. De bladeren ruiken bij aanraking heerlijk naar citronella en houden de muggen op afstand.

€ 4.79

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kamerplanten Citroeneucalyptus Lemon Bush Buzzy House Plants
Citroeneucalyptus Lemon Bush Buzzy House Plants
 

Californische Palm Buzzy House Plants

Californische Palm - Buzzy House Plants. Het gehele jaar binnen op te kweken, bij ca. 20°C, zaden 24 uur laten weken in handwarm water alvorens ze te zaaien. Na opkomst overplanten in stekpotjes. Grond niet laten uitdrogen. Een robuuste palm welke in de zomer naar buiten kan.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kamerplanten Californische Palm Buzzy House Plants
Californische Palm Buzzy House Plants
 

Biet Hula Hoop mix 4 kleuren Buzzy Patio Vegetables

Biet Hula Hoop mix 4 kleuren - Buzzy Patio Vegetables. Een moestuin op het balkon, (dak)terras of in de tuin? Bieten Hula Hoop kan uitstekend in potten, bakken, plantzakken of in een vierkante meter tuin opgekweekt worden. Vanaf half april tot half juli in regels. Prachtige kleurrijke mix van bietensoorten met een ronde vorm.

€ 1.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bieten zaden Biet Hula Hoop mix 4 kleuren Buzzy Patio Vegetables
Biet Hula Hoop mix 4 kleuren Buzzy Patio Vegetables
 

Siernetel Rainbow mixed Buzzy House Plants

Siernetel Rainbow mixed - Buzzy House Plants. Kamerplant Coleus is vanaf maart tot en met juli op te kweken bij ca. 20 C in een zaaibakje of bloempot. Uitplanten in grotere potten wanneer de plantjes circa 5-8 cm groot zijn. Het zaad niet bedekken, licht aandrukken en vochtig houden. Bij te snelle groei de toppen eruit knippen.

€ 1.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Siernetel Siernetel Rainbow mixed Buzzy House Plants
Siernetel Rainbow mixed Buzzy House Plants
 

Oranjeboompje New Paterson Buzzy House Plants

Oranjeboompje New Paterson (Solanum pseudocapsicum Jubilee) - Buzzy House Plants. Kamerplant Solanum kunt u binnenshuis vanaf februari tot en met april opkweken bij ca.15-20 C in een zaaibakje of bloempot. Uitplanten in grotere potten wanneer de plantjes circa 8-10 cm groot zijn. Na de bloei de plant verpotten in verse potgrond. De plant is zeer giftig.

€ 1.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kamerplanten Oranjeboompje New Paterson Buzzy House Plants
Oranjeboompje New Paterson Buzzy House Plants
 

Pak Soi Green F1 Buzzy Patio Vegetables

Paksoi (Brassica chinensis). Een moestuin op het balkon, (dak)terras of in de tuin? Deze Pak Choi Green F1 kan uitstekend in potten, bakken, plantzakken of in een vierkante meter tuin opgekweekt worden. Vanaf half juli tot eind augustus op plaats van bestemming zaaien en eventueel uitdunnen. Deze Paksoi heeft een zachte smaak en is zeer geschikt om mee te roerbakken. Buzzy seeds. Éénjarige. Heerlijk zoete bietjes Prachtig geel vruchtvlees Geschikt voor vollegrondsteelt

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bladgewassen Pak Soi Green F1 Buzzy Patio Vegetables
Pak Soi Green F1 Buzzy Patio Vegetables
 

Wortel Parijse Markt 4 Buzzy Patio Vegetables

Wortel Parijse Markt - Buzzy Patio Vegetables. Een moestuin op het balkon, (dak)terras of in de tuin? Wortel Parijse Markt kan uitstekend in potten, bakken, plantzakken of in een vierkante meter tuin opgekweekt worden. Zaaien kan vanaf half maart tot begin juli in op regels, eventueel iets uitdunnen. Ze zijn heerlijk sappig en zoet en kunnen door de snelle groei al heel vroeg worden geoogst. Buzzy seeds. Éénjarige. Doet het goed op zwaardere grond Heerlijk sappig en zoet Kunnen vroeg geoogst worden

€ 1.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Wortel zaden Wortel Parijse Markt 4 Buzzy Patio Vegetables
Wortel Parijse Markt 4 Buzzy Patio Vegetables
 

Echinacea Purpurea Wit

Witte Zonnehoed - Echinacea Purpurea Alba. Dit is een witte variant van de populaire Echinacea purpurea (of rode zonnehoed). Echinacea wordt commercieel gekweekt als medicinale plant. De plant wordt veel gebruikt om het immuunsysteem te versterken. In de bloementuin echter is Echinacea een populaire sierplant, met schitterende madeliefachtige bloemen. Echinacea is een uitstekende snijbloem en vult de border mooi op. Daarnaast is deze geliefde tuinplant heel eenvoudig te combineren met andere tuinplanten. Een echte aanwinst dus!Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Echinacea Echinacea Purpurea Wit
Echinacea Purpurea Wit
 

Pepino Meloenpeer Xotica Collection

Pepino - Meloenpeer (Solanum muricatum) - Xotica Collection. Deze vrucht heeft een zachte smaak en wordt, behalve als fruit, ook in sla gebruikt of meegekookt in een ragout. Ook als sier- of bladplant binnen wordt de pepino gebruikt. Vanaf maart binnenshuis zaaien bij 20-22’C in een zaaibakje. Na het verspenen uitplanten in een hobbykasje of binnen in grote potten. De plant geeft na ca. 9 maanden vruchten. Vorstvrij laten overwinteren. Buzzy seeds. Éénjarige. Voldoende zaad voor 7m²

€ 3.79

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Meloen zaden Pepino Meloenpeer Xotica Collection
Pepino Meloenpeer Xotica Collection
 

Kixx Handschoen Bouncing Black maat 8 zwart

De KIXX Tuinhandschoen Bouncing Black is een prachtige tuinhandschoen uit de Collectie "Color Line" en is leverbaar in 3 maten: maat 8, maat 10 en maat 11. De kleur van deze handschoen is zwart.

€ 5.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Accessoires Kixx Handschoen Bouncing Black maat 8 zwart
Kixx Handschoen Bouncing Black maat 8 zwart
 

Peul Delikett Buzzy Patio Vegetables

Peul Delikett - Buzzy Patio Vegetables. Een moestuin op het balkon, (dak)terras of in de tuin? Sugar Snap Delikett kan uitstekend in potten, bakken, plantzakken of in een vierkante meter tuin opgekweekt worden. Zaaien vanaf februari tot april direct op de plaats van bestemming. Pluk de peulen zo jong mogelijk, dan zijn ze lekker sappig en zoet. Buzzy seeds. Éénjarige. De smaak is extra zoet Geschikt voor invriezen Kan als peul en doperwt gebruikt worden

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Peulen zaden Peul Delikett Buzzy Patio Vegetables
Peul Delikett Buzzy Patio Vegetables
 

Aubergine Patio Baby F1 Buzzy Patio Vegetables

Aubergine Patio Baby F1 - Buzzy Patio Vegetables. Een moestuin op het balkon, (dak)terras of in de tuin? Aubergine Patio Baby kan uitstekend in potten, bakken, plantzakken of in een vierkante meter tuin opgekweekt worden.In januari zaaien in een zaaibakje bij 20°C (binnenshuis) of later buiten onder glas. Na het verspenen uitplanten in potten, en zet ze op en beschutte en zonnige plaats. Buzzy seeds. Éénjarige. Kleine ovaalronde vruchten Wegen 50-180 gram Ook leuk voor in pot

€ 3.29

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Aubergine zaden Aubergine Patio Baby F1 Buzzy Patio Vegetables
Aubergine Patio Baby F1 Buzzy Patio Vegetables
 

Mini Courgette Patio Star F1 Buzzy Patio Vegetables

Mini-Courgette Patio Star F1 - Buzzy Patio Vegetables. Een moestuin op het balkon, (dak)terras of in de tuin? Courgette Patio Star kan uitstekend in potten, bakken, plantzakken of in een vierkante meter tuin opgekweekt worden. Half april onder glas zaaien, verspenen en half mei buiten uitplanten of dan direct in de potten zaaien. De vruchten in een jong stadium oogsten. Buzzy seeds. Éénjarige.

€ 3.79

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Kalebassen zaden Mini Courgette Patio Star F1 Buzzy Patio Vegetables
Mini Courgette Patio Star F1 Buzzy Patio Vegetables
 

Twister Plantensteun Spiraal tot 2 mtr hoogte, 3st

Plantensteun "Twisters", set van 3. Gemaakt van gegalvaniseerd staal. Uitrekbaar in hoogte tot circa 2 meter. Kan gebruikt worden in de tuin en in potten. Zowel geschikt voor het opkweken van planten en bloemen als voor het geleiden van groenten en fruit, bijvoorbeeld als tomatenspiraal.

€ 17.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Zaaien planten oogsten Twister Plantensteun Spiraal tot 2 mtr hoogte, 3st
Twister Plantensteun Spiraal tot 2 mtr hoogte, 3st
 

Grow it Plantzakken voor groente, 3 maten

Grow-it Plantzakken voor groente, 3 maten. Set van drie plantzakken van verschillende grootte. Met steunring in rand en drainagegaten in de bodem. Gemaakt van stevig geweven polyethyleen. Kan seizoen na seizoen gebruikt worden.Verpakking van 3 stuks 1 x H 50 cm x Dia. 36 cm 1 x H 38 cm x Dia. 42 cm 1 x H 30 cm x Dia. 48 cm

€ 12.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenzakken Grow it Plantzakken voor groente, 3 maten
Grow it Plantzakken voor groente, 3 maten
 

SOGO Plastic potje terracotta 6cm

SOGO Plastic potje terracotta 6cm. Zoekt u een potje om in te zaaien, kweken of om mee te knutselen? Deze terracotta potjes zijn daar erg geschikt voor. Plaats de potjes in een kweekkas of op een schoteltje, er zit een gaatje in de bodem voor goede afwatering. Veelzijdig in gebruik Natuurlijk materiaal

€ 2.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Plantenpotten SOGO Plastic potje terracotta 6cm
SOGO Plastic potje terracotta 6cm
 

Dille Nano Buzzy Patio Vegetables

Dille Nano - Buzzy Patio Vegetables. Een moestuin op het balkon, (dak)terras of in de tuin? Deze extra compacte Nano Dille kan uitstekend in potten, bakken, plantzakken of in een vierkante meter tuin opgekweekt worden. Buiten zaaien van maart tot augustus, niet te dicht zaaien en eventueel iets uitdunnen. Buzzy seeds. Éénjarige.

€ 1.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Dille zaden Dille Nano Buzzy Patio Vegetables
Dille Nano Buzzy Patio Vegetables
 

Bloemkool Amazing Buzzy Patio Vegetables

Bloemkool Amazing - Buzzy Patio Vegetables. Zelfdekkende winterbloemkool. Overwintert bij matige vorst. Oogst in de late winter / vroege voorjaar. Zaaien bij voorkeur onder glas direct in potjes of eerst op plantbed. Grond vochtig houden. Vervolgens tijdig uitplanten in goed bewerkte/ bemeste grond, ter voorkoming dat de plant voortijdig een kooltje vormt. Jonge plantjes beschermen tegen koolgalmug en koolvlieg d.m.v. anti-insektengaas. Jaarlijks op een andere plaats telen. Buzzy seeds. Éénjarige.

€ 3.29

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Bloemkool Bloemkool Amazing Buzzy Patio Vegetables
Bloemkool Amazing Buzzy Patio Vegetables
 

SOGO Kweekstolp van PVC, Ã26 cm, 3 stuks

SOGO Kweekstolp van PVC, Ø26 cm, 3 stuks. Creëer een warm klimaat onder deze kweekstolp voor je jonge plantjes en ze zullen snel groeien. Weet je wat ook handig is? Deze stolp houdt slakken, vogels en gure weersomstandigheden op afstand!• Stevig• Meerdere keren te gebruiken

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tuinkas SOGO Kweekstolp van PVC, Ã26 cm, 3 stuks
SOGO Kweekstolp van PVC, Ã26 cm, 3 stuks
 

Kistje Bloembollen Pink Pride Roze Zomerbollen

Kistje Bloembollen Pink Pride – Zomerbollen bevat een verzameling van 100 populaire zomerbloeiende bloembollen, waar je de hele zomer van kunt genieten. Een gemengd bloembollenpakket is fantastisch om cadeau te geven en een lust voor het oog in de tuin. Zeer geschikt als relatiegeschenk / relatiegeschenken. Inhoud: 12x Gladiolus Pink 1x Dahlia Cactus White 30x Oxalis Deppei Iron Cross 27x Acidenthera Murielae 30x Anemone Sylphiide

€ 14.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Gemengde Bloembollen Kistje Bloembollen Pink Pride Roze Zomerbollen
Kistje Bloembollen Pink Pride Roze Zomerbollen
 

Buzzy Cerise Kerstomaat

Zaai eind februari in een zaaibak bij 20°C of later buiten onder glas. Na het verspenen, in een kas of pot uitplanten. Kan ook buiten op een beschutte en zonnige plek staan. Regelmatig zijscheuten verwijderen. Cerise heeft een bijzonder een zoete smaak.

€ 3.79

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tomaten zaden Buzzy Cerise Kerstomaat
Buzzy Cerise Kerstomaat
 

Aziatische Lelies Mix (Grootverpakking)

Inhoud grootverpakking: 40 bollen Aziatische Lelies Mix!Aziatische lelies bloeien uitbundig met exotische bloemen in een regenboog van kleuren. Aziatische lelies zijn geweldige snijbloemen en makkelijk te kweken en te verzorgen. Ons Gemengde Aziatische bloembollenpakket is uitstekend geschikt om in de bloemborder te planten. Ook zeer geschikt om in potten te planten, om uw terras of balkon op te fleuren.

€ 24.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Leliebollen Aziatische Lelies Mix (Grootverpakking)
Aziatische Lelies Mix (Grootverpakking)
 

Xotica Mizuna Japanse Mosterdsla

Mizuna of Xiu cai (Brassica rapa subsp. Nipposinica var. japonica). Mizuna komt oorspronkelijk uit China waar het bekend staat als Xiu cai. Het vormt een rozet van lange getande bladeren, die pikant van smaak zijn. Geschikt voor in de salade, als garnering van vleesschotels en ook om te roerbakken. Zaaien in de volle grond van half april tot eind augustus. Uitplanten op 25x40 cm. U kunt na 6-8 weken oogsten. Snij het blad vlak boven de grond af.

€ 2.59

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Mosterdzaden Xotica Mizuna Japanse Mosterdsla
Xotica Mizuna Japanse Mosterdsla
 

Paeonia Kansas Pioenroos

Pioenroos Kansas - Paeonia. Een klassieke pioenroos met rijke, goedgevulde diep rode bloemen. Haar bloemen zijn heerlijk geurend. Een perfecte snijbloem, maar komt het mooist tot haar recht in volle bloei in de tuin.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 5.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Pioenroos Paeonia Kansas Pioenroos
Paeonia Kansas Pioenroos
 

Vinca Major Variegata â Grote Maagdenpalm

Vinca Major Variegata – Grote Maagdenpalm. Vinca major Variegata is een groenblijvende bodembedekker met bont blad. Bloeit van april tot juli, met mooie paarse bloemen. Maagdenpalm is een zeer mooie tuinplant, die uitstekend groeit en bloeit in schaduwrijke plekken. Vanwege zijn groeiwijze, een ideale bodembedekker om onkruid tegen te gaan. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Maagdenpalm Vinca Major Variegata â Grote Maagdenpalm
Vinca Major Variegata â Grote Maagdenpalm
 

Persicaria Amplexicaulis Alba Witte Duizenknoop (Sixpack)

Persicaria Amplexicaulis Alba - Witte Duizenknoop is een zeer populaire en dankbare tuinplant. Het is een favoriete bloemborder plant, met een groeihoogte tot 125 cm, met prachtige bloemen van juli tot oktober. Sixpack, zes plantjes.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 29.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Persicaria Persicaria Amplexicaulis Alba Witte Duizenknoop (Sixpac
Persicaria Amplexicaulis Alba Witte Duizenknoop (Sixpack)
 

Miscanthus Sinensis Kleine Silberspinne Prachtriet

Miscanthus Sinensis Kleine Silberspinne – Prachtriet. Siergrassen zorgen voor een mooie element in de tuin, geplant tussen vaste planten en heesters. En ze zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. Miscanthus sinensis is één zeer decoratieve plant met een prachtige groeivorm en mooie sierlijke graspluimen in het najaar. Mooi als solitair. Groeit bij voorkeur in vochtige, humusrijke grond. Tip: plant in een pot, die u in de grond kunt ingraven, om de wortelgroei in toom te houden.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Miscanthus Miscanthus Sinensis Kleine Silberspinne Prachtriet
Miscanthus Sinensis Kleine Silberspinne Prachtriet
 

Geranium Sanguineum Elke Ooievaarsbek (Sixpack)

Geranium Sanguineum Elke - Ooievaarsbek. Tuingeraniums zijn onmisbare tuinplanten die weinig introductie nodig hebben. Het zijn uitstekende bodembedekkers met sierlijk blad en mooie delicate bloemen. Een heerlijke vaste plant, die de gehele zomer door blijft bloeien. De plant is drachtplant voor honingbijen, hommels en vlinders. De bloemen staan vaak met 2 bijeen. Tuingeraniums zijn prachtige, rijkbloeiende, winterharde vaste planten die in geen enkele tuin mogen ontbreken. Sixpack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 23.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Geranium planten Geranium Sanguineum Elke Ooievaarsbek (Sixpack)
Geranium Sanguineum Elke Ooievaarsbek (Sixpack)
 

Geranium All Summer Pleasure â Ooievaarsbek

Geranium All Summer Pleasure – Ooievaarsbek. Tuingeraniums zijn onmisbare tuinplanten die weinig introductie nodig hebben. Het zijn uitstekende bodembedekkers met sierlijk blad en mooie delicate bloemen. Een heerlijke vaste plant, die de gehele zomer door blijft bloeien. De plant is drachtplant voor honingbijen, hommels en vlinders. De bloemen staan vaak met 2 bijeen. Tuingeraniums zijn prachtige, rijkbloeiende, winterharde vaste planten die in geen enkele tuin mogen ontbreken. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 6.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Geranium planten Geranium All Summer Pleasure â Ooievaarsbek
Geranium All Summer Pleasure â Ooievaarsbek
 

Phlox Subulata White Delight Kruipende Vlambloem (Driepack)

Phlox Subulata White Delight - Kruipende Vlambloem is een prachtige vaste plant. Deze soort heeft mooie stervormige sneeuwwitgekleurde bloemen. De bloeitijd is van april tot juni. Kruipende Phlox is een wintergroene en laaggroeiende (tussen de 10 en 15 cm) bodembedekker en groeit uit tot een aantrekkelijk – en in het oog springend – groen tapijt.  Vanwege de rijkelijke bloei, is kruipende phlox een zeer geliefde plant. Het is een ideale rotstuin- of bosplant en ook een aanwinst in de bloemborder of langs paden aangeplant. Driepack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 7.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Phlox planten Phlox Subulata White Delight Kruipende Vlambloem (Driep
Phlox Subulata White Delight Kruipende Vlambloem (Driepack)
 

Euphorbia Amygdaloides Robbiae Amandelwolfsmelk

Euphorbia Amygdaloides Robbiae - Amandelwolfsmelk. Euphorbia amygdaloides Robbiae, of Wolfsmelk is een groenblijvende vaste plant met glanzend, donkergroen gekleurd blad en limoengroene bloemen van april tot juni. Door zijn stevige, compacte groeiwijze is het een uitstekende aanvulling op de bloemenborder, omdat de plant steun geeft aan andere planten. Euphorbia is een onderhoudsarme plant die zowel in de zon als in halfschaduw groeit.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Potplanten Euphorbia Amygdaloides Robbiae Amandelwolfsmelk
Euphorbia Amygdaloides Robbiae Amandelwolfsmelk
 

Euphorbia amygdaloides Purpurea Amandelwolfsmelk paars

Amandelwolfsmelk paars (Euphorbia amygdaloides 'Purpurea') is een wintergroene plant met paars-rood blad en gele schutbladeren. Het is een prachtige plant voor de rotstuin. Groeit prima in de zon en halfschaduw. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Potplanten Euphorbia amygdaloides Purpurea Amandelwolfsmelk paars
Euphorbia amygdaloides Purpurea Amandelwolfsmelk paars
 

Aar ereprijs Rotfuchs Veronica Spicata

Aar-ereprijs 'Rotfuchs' (Veronica spicata) is een zeer geliefde en elegante tuinplant met mooie roze-rood gekleurde bloemaren. Veronica spicata 'Rotfuchs' is een dankbare en makkelijke borderplant en bloeit van juli tot augustus. Deze prachtige plant is eenvoudig te combineren met andere vaste planten en bloembollen en is ook een prachtige snijbloem.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Veronica Aar ereprijs Rotfuchs Veronica Spicata
Aar ereprijs Rotfuchs Veronica Spicata
 

Viola Odorata Königin Charlotte â Maarts Viooltje

Viola Odorata Königin Charlotte – Maarts Viooltje. Viola odorata Königin Charlotte is een vaste plant met een groeihoogte van ongeveer 10 cm. Bloeit van maart tot en met april. Planten zijn groenblijvend en wist je dat viooltjes ook eetbaar zijn? Prachtig in de bloemborder, hanging baskets en de moestuin.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Potplanten Viola Odorata Königin Charlotte â Maarts Viooltje
Viola Odorata Königin Charlotte â Maarts Viooltje
 

Veronica Gentianoides Ereprijs

Veronica Gentianoides - Ereprijs. Veronica gentianoides is een elegante tuinklassieker. Deze soort bloeit van mei tot juli met sierlijke lichtblauw gekleurde bloemen. Het is een onderhoudsarme vaste plant met een groeihoogte van ongeveer 50 cm, ideaal voor voorin de bloemborder. Deze plant is goed te combineren met andere vaste planten en bloembollen.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Veronica Veronica Gentianoides Ereprijs
Veronica Gentianoides Ereprijs
 

Persicaria Amplexicaulis Rosea Duizenknoop (Sixpack)

Persicaria Amplexicaulis Rosea - Witte Duizenknoop is een zeer populaire en dankbare tuinplant. Het is een favoriete bloemborder plant, met een groeihoogte tot 125 cm, met prachtige bloemen van juli tot oktober. Sixpack, zes plantjes.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 29.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Persicaria Persicaria Amplexicaulis Rosea Duizenknoop (Sixpack)
Persicaria Amplexicaulis Rosea Duizenknoop (Sixpack)
 

Persicaria Amplexicaulis Rosea Duizenknoop

Persicaria Amplexicaulis Rosea - Duizenknoop is een zeer populaire en dankbare tuinplant. Het is een favoriete bloemborder plant, met een groeihoogte tot 125 cm, met prachtige bloemen van juli tot oktober.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Persicaria Persicaria Amplexicaulis Rosea Duizenknoop
Persicaria Amplexicaulis Rosea Duizenknoop
 

Phlox Subulata White Delight Kruipende Vlambloem (Sixpack)

Phlox Subulata White Delight - Kruipende Vlambloem is een prachtige vaste plant. Deze soort heeft mooie stervormige sneeuwwitgekleurde bloemen. De bloeitijd is van april tot juni. Kruipende Phlox is een wintergroene en laaggroeiende (tussen de 10 en 15 cm) bodembedekker en groeit uit tot een aantrekkelijk – en in het oog springend – groen tapijt.  Vanwege de rijkelijke bloei, is kruipende phlox een zeer geliefde plant. Het is een ideale rotstuin- of bosplant en ook een aanwinst in de bloemborder of langs paden aangeplant. Sixpack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 15.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Phlox planten Phlox Subulata White Delight Kruipende Vlambloem (Sixpa
Phlox Subulata White Delight Kruipende Vlambloem (Sixpack)
 

Persicaria Amplexicaulis Alba Witte Duizenknoop

Persicaria Amplexicaulis Alba - Witte Duizenknoop is een zeer populaire en dankbare tuinplant. Het is een favoriete bloemborder plant, met een groeihoogte tot 125 cm, met prachtige bloemen van juli tot oktober.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Persicaria Persicaria Amplexicaulis Alba Witte Duizenknoop
Persicaria Amplexicaulis Alba Witte Duizenknoop
 

Lysimachia Clethroides Wederik

Lysimachia Clethroides - Wederik. Lysimachia clethroides is een compact groeiende, witbloeiende, onderhoudsvriendelijke vaste plant. Bloeit van juli tot september met sierlijk gebogen bloemaren. Groeihoogte ongeveer 80 cm.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Potplanten Lysimachia Clethroides Wederik
Lysimachia Clethroides Wederik
 

Geranium Sanguineum Elke Ooievaarsbek

Geranium Sanguineum Elke - Ooievaarsbek. Tuingeraniums zijn onmisbare tuinplanten die weinig introductie nodig hebben. Het zijn uitstekende bodembedekkers met sierlijk blad en mooie delicate bloemen. Een heerlijke vaste plant, die de gehele zomer door blijft bloeien. De plant is drachtplant voor honingbijen, hommels en vlinders. De bloemen staan vaak met 2 bijeen. Tuingeraniums zijn prachtige, rijkbloeiende, winterharde vaste planten die in geen enkele tuin mogen ontbreken. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Geranium planten Geranium Sanguineum Elke Ooievaarsbek
Geranium Sanguineum Elke Ooievaarsbek
 

Phlox Subulata White Delight Kruipende Vlambloem

Phlox Subulata White Delight - Kruipende Vlambloem is een prachtige vaste plant. Deze soort heeft mooie stervormige sneeuwwitgekleurde bloemen. De bloeitijd is van april tot juni. Kruipende Phlox is een wintergroene en laaggroeiende (tussen de 10 en 15 cm) bodembedekker en groeit uit tot een aantrekkelijk – en in het oog springend – groen tapijt.  Vanwege de rijkelijke bloei, is kruipende phlox een zeer geliefde plant. Het is een ideale rotstuin- of bosplant en ook een aanwinst in de bloemborder of langs paden aangeplant.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Phlox planten Phlox Subulata White Delight Kruipende Vlambloem
Phlox Subulata White Delight Kruipende Vlambloem
 

Digitalis purpurea Gloxiniiflora Vingerhoedskruid

Digitalis purpurea Gloxiniiflora - Vingerhoedskruid. Vingerhoedskruid is een klassieke cottage garden plant en een bijen- en vlinderlokker. Het is een prachtige aanvulling in de bloemborder. De bloemen zijn geurend.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Tuinplanten Digitalis purpurea Gloxiniiflora Vingerhoedskruid
Digitalis purpurea Gloxiniiflora Vingerhoedskruid
 

Aubrieta Cascade Red Blauwkussen

Aubrieta Cascade Red - Blauwkussen. Aubrieta Cascade Red – ook bekend als randjesbloem of blauwkussen, heeft grijsgroen blad en bloeit rijkelijk van april tot mei met paarse bloemetjes. Cascade Red is een ideale rotsplant en komt ook tot zijn recht vooraan de bloemborder of langs tuinpaden. Planten groeien tot een hoogte van ongeveer 15 cm.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Vaste planten Aubrieta Cascade Red Blauwkussen
Aubrieta Cascade Red Blauwkussen
 

Aster ageratoides Asran Herfstaster

Aster ageratoides Asran - Herfstaster. Herfstasters zijn echte favorieten in het najaar. Ze fleuren de herfsttuin mooi op en zijn ook schitterende potplanten. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 3.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Herfstaster Aster ageratoides Asran Herfstaster
Aster ageratoides Asran Herfstaster
 

Aziatische Lelie Rood

Lilium Red County - Aziatische Lelie Rood. Aziatische lelies bloeien uitbundig met exotische bloemen in een regenboog van kleuren. Aziatische lelies zijn geweldige snijbloemen en zijn makkelijk te kweken en te verzorgen. Deze lelie heeft indrukwekkende dieprode bloemen en oogt prachtig in de bloemborder. Zij is ook zeer geschikt om in potten en containers te planten om uw terras of balkon op te fleuren.

€ 4.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Leliebollen Aziatische Lelie Rood
Aziatische Lelie Rood
 

Oriëntaalse Lelies Mix (Grootverpakking)

Inhoud grootverpakking: 40 bollen Oriëntaalse Lelies MixOriëntaalse lelies bloeien uitbundig met exotische bloemen in een regenboog van kleuren. Oriental lelies zijn geweldige snijbloemen en makkelijk te kweken en te verzorgen. Ons Gemengde oriëntaals bloembollenpakket is uitstekend geschikt om in de bloemborder te planten. Ook zeer geschikt om in potten te planten, om uw terras of balkon op te fleuren.

€ 29.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Leliebollen Oriëntaalse Lelies Mix (Grootverpakking)
Oriëntaalse Lelies Mix (Grootverpakking)
 

Geranium Sanguineum Album Ooievaarsbek (Sixpack)

Geranium Sanguineum Album - Ooievaarsbek. Tuingeraniums zijn onmisbare tuinplanten die weinig introductie nodig hebben. Het zijn uitstekende bodembedekkers met sierlijk blad en mooie delicate bloemen. Een heerlijke vaste plant, die de gehele zomer door blijft bloeien. De plant is drachtplant voor honingbijen, hommels en vlinders. De bloemen staan vaak met 2 bijeen. Tuingeraniums zijn prachtige, rijkbloeiende, winterharde vaste planten die in geen enkele tuin mogen ontbreken. Sixpack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 21.99

Lees meer....

Tuincentrumkoeman.nl Geranium planten Geranium Sanguineum Album Ooievaarsbek (Sixpack)
Geranium Sanguineum Album Ooievaarsbek (Sixpack)
 

Verfijn Resultaten

Woonshops