Grote Houten Schuur Met Overkapping

Stel je eens voor; een grote houten schuur welke je als werkplaats en als tuinberging kan gebruiken voor je tuingereedschap, je hobbyuitrusting, de fietsen en/of een scooter, het buitenspeelgoed van de kindere etc. Deze grote houten schuur in combinatie met een overkapping, een overdekte buitenruimte is uniek en biedt plaats voor bijvoorbeeld de opslag van je openhaardhout. Met sommige machines sta je liever buiten en dan is deze overdekte werkruimte een uitkomst. Want je staat heerlijk beschut tegen wind en regen!

Creëer je eigen werkplaats alias tuinschuur met deze grote houten schuur met dubbele deur. De tuinschuur biedt voldoende ruimte om 'm geheel naar eigen wens en behoeften in te delen en te gebruiken. Houd je van koken? Maak dan je eigen buitenkeuken!nbsp;Met z'n mooie strakke vormgeving is de grote schuur tevens een aanwinst voor in de tuin!

Het bijzondere aan deze tuinschuur is dat de gevels en zijkanten in voorgemonteerde elementennbsp;worden geleverd. Zelf een tuinschuur of tuinhuis bouwen wordt op deze manier een stuk makkelijker.nbsp;

Deze collectie tuinschuren, tuinhuizen met overkapping of een veranda bestaat uit totaal 5 modellen om uit te kiezen.nbsp;Bekijk de verschillende modellen en kies je favoriet!


Productdetails Grote Houten Schuur Met Overkapping 15,5 m² :

 • Materiaal: onbehandeld Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70nbsp;
 • Kleur: naturel
 • Afmetingen:nbsp;Lengte 650 cm x Breedte/ diepte 248 cm x Hoogte 250/ 145 cm
 • Totale grondoppervlakte palenplan fundering: lengte 6,20 m x breedte/diepte 2,38 m
 • Overige afmetingen:
 • Palen: 95 x 95 mm druk geïmpregneerdnbsp;(diverse lengtes)
 • Wandelementen: 19 x 100 mm zaagsnede twee opnbsp;één (zijn voorgemonteerd)
 • Liggers: 45 x 95 mm (diverse lengtes)
 • Dakplanken: 18 x 110 mm
 • Dubbele deur schuur: lengte 193 cm x hoogte 190 cm, inclusief beslag en deurvergrendeling (deurpanelen zijn voorgemonteerd)
 • Let op:nbsp;de grote houten schuur met overkapping moet op H-ankers (11 stuks) gemonteerd worden en deze moeten ingegoten worden in beton. Wij raden aan om de H-ankers in beton te verankeren tot een vorstvrije diepte van ca. 90 cm. De H-ankers dienen apart besteld te worden via art.nr.nbsp;4839-1. De schuur met overkapping wordt geleverd inclusief beugels en schroeven, de zijkanten en gevels zijn voorgemonteerd. De dakconstructie, liggers en dakplanken, worden los meegeleverd. Dakleer los te bestellen art.nr.nbsp;167970-1. De dubbele deuren kunnen alléén aan de linkerzijde worden geplaatst. Daarnaast is het hout onbehandeld, aangeraden wordt om dit direct te behandelen na het afmonteren.nbsp;

Bijzonderheden: bouwpakket, ongemonteerd geleverd, zelf in elkaar te zetten en nabehandelen.nbsp;

€ 2998.00

Lees meer....

Trendyard.nl Grote Houten Schuur Met Overkapping
Grote Houten Schuur Met Overkapping
 

Verfijn Resultaten

Woonshops