Schoenenrek Wit Hout Chedworth 12 Paar

Deze praktische en stijlvolle schoenenrek hout Chedworth voor 12 paar schoenen is nu ook verkrijgbaar in een white wash uitvoering! Het schoenenrek wit hout of de schoenenkast white wash is de perfecte manier om al die verdwaalde sneakers, instappers, laarsjes, voetbalschoenen, kinderschoenen te verzamelen en in op te bergen. Het schoenenrek 3 laags is daarnaast super mooi, stijlvol en tijdloos voor in de hal of gang, voor op je slaapkamer of in de bijkeuken. Door de white wash kleurstelling kan je er veel kanten mee op, het schoenenrek 100 cm breed is mooi te combineren met andere accessoires en meubels met een neutrale kleurtint of juist met een meer uitgsproken kleurtint.nbsp;

Het schoenenrek wit hout Chedworth is ook als schoenenrek 2 laags met 8 vakken te verkrijgen.


Productdetails Schoenenrek Wit Hout Chedworth 12 Paar:

 • Materiaal: sparrenhout
 • Kleur: white wash
 • Hoogte: 66 cm
 • Lengte: bovenkant 97 cm, onderkant 98 cm
 • Breedte/diepte: 35 cm
 • Vakmaat: lengte 21,5 cm x breedte/diepte 33 cm x hoogte 15,5 cm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: het schoenenrek wordt geassembleerd geleverd. Het schoenenrek wit hout is alleen binnenshuis te gebruiken. Het hout van het schoenenrek heeft een rustieke afwerking. Doordat het een natuurlijk materiaal is, kan het hout een kiertje en/of een knoest bevatten. Hierdoor is elk schoenenrek uniek!

€ 449.00

Lees meer....

Trendyard.nl Schoenenrek Wit Hout Chedworth 12 Paar
Schoenenrek Wit Hout Chedworth 12 Paar
 

Schoenenbank Wit Hout Chedworth 8 Paar

Deze praktische en stijlvolle schoenenbank hout Chedworth voor 8 paar schoenen is nu ook verkrijgbaar in een white wash uitvoering! De schoenenbank wit hout of schoenenkast white wash is de perfecte manier om al die verdwaalde sneakers, instappers, laarsjes, voetbalschoenen, kinderschoenen te verzamelen en in op te bergen. Daarnaast kan je bij het aantrekken van je schoenen de schoenenbank gebruiken om er even op te zitten. De schoenenbank 100 cm is daarnaast een super mooie en stijlvolle accessoire voor in de hal of gang, voor op je slaapkamer of in de bijkeuken. Door de white wash kleurstelling kan je er veel kanten mee op, het schoenenrek is mooi te combineren met andere accessoires en meubels met een neutrale kleurtint of juist met een meer uitgsproken kleurtint.nbsp;

De schoenenbank wit hout Chedworth is ook als 12 vaks uitvoering te verkrijgen.


Productdetails Schoenenbank Wit Hout Chedworth 8 Paar:

 • Materiaal: sparrenhout
 • Kleur: white wash
 • Hoogte: 46 cm
 • Lengte: bovenkant 97 cm, onderkant 98 cm
 • Breedte/diepte: 35 cm
 • Vakmaat: lengte 21,5 cm x breedte/diepte 33 cm x hoogte 15,5 cm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: de schoenenbank wordt geassembleerd geleverd. De schoenenbank is alleen voor gebruik binnenshuis. Het hout van de schoenenbank heeft een rustieke afwerking. Doordat het een natuurlijk materiaal is, kan het hout een kiertje en/of een knoest bevatten. Hierdoor is elke schoenenbank uniek!

€ 349.00

Lees meer....

Trendyard.nl Schoenenbank Wit Hout Chedworth 8 Paar
Schoenenbank Wit Hout Chedworth 8 Paar
 

Haardset Zwart 4 Delig Beton

Hoe mooi staat deze haardset zwart 4 delig beton bij jouw open haard of houtkachel? De haardset of haardgereedschapset is niet alleen een mooie accessoire om te zien, het 4 delige gereedschap is ook super functioneel. Een echte hulp bij het behouden van je vuurtje in de openhaard of houtkachel en daarna ook het schoonmaken ervan. nbsp;Het haardgereedschap is gemaakt van staal en heeft een matzwarte afwerking. Daarbij heeft de haardset een strakke cirkelvormige voet van beton waardoor het haardstel een moderne look krijgt.nbsp;

De gereedschapsset past bijvoorbeeld goed bij het haardscherm zwart. Samen zouden ze een geweldige aanvulling zijn op een meer eigentijdse open haard of houtkachel!


Productdetails Haardset Zwart 4 Delig Beton:

 • Materiaal: staal en beton
 • Kleur: het haardgereedschap heeft een matzwarte afwerking, de voet is betongrijs
 • Hoogte: 60 cm
 • Lengte: 11,6 cm
 • Breedte/ diepte: 11,6 cm
 • Haardstel bestaande uit: haardschep, borstel, pook en haardtang

Bijzonderheden: de haardset is alleen voor binnengebruik en gemakkelijk schoon te maken door 'm af te nemen met een vochtige doek.

€ 169.00

Lees meer....

Trendyard.nl Haardset Zwart 4 Delig Beton
Haardset Zwart 4 Delig Beton
 

Haardscherm Zwart

Dit haardscherm zwart brengt die heerlijke warmte van het openhaard vuur in je woonkamer en houdt de wegspringende vonken op veilige afstand, binnen in de open haard of houtkachel. Het haardscherm rechthoekig of vonkenscherm open haard oogt strak en modern en past hierdoor heel goed binnen verschillende woonstijlen. Want naast z'n functionaliteit is zo'n stijlvol en tijdloos openhaard scherm of vonkenscherm toch ook een sieraad voor in huis!

Combineer het haardscherm zwart of vonkenscherm zwart met één van de mooie bijpassende haardsets of haardgereedschapsets zoals de haardset zwart 4 delig beton.nbsp;Samen zouden ze een geweldige aanvulling zijn op een meer eigentijdse open haard of houtkachel!


Productdetails Haardscherm Zwart:

 • Materiaal: ijzer
 • Kleur: zwart
 • Afmetingen: Lengte 72,5 cm x Breedte/diepte 12 cm nbsp;x Hoogte 61 cm
 • Kenmerk: dit product is met de handgemaakt, een kleine oneffenheid is juist wat het zo bijzonder maakt.

Bijzonderheden: Het haardscherm open haard is alleen voor binnengebruik. Het haardscherm is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

€ 119.00

Lees meer....

Trendyard.nl Haardscherm Zwart
Haardscherm Zwart
 

Jute Deurmat Dubbele Deur Zwart

Deze jute deurmat dubbele deur in zwart is iets zachter dan de, vaak standaard gekozen, deurmat van kokos. Daarnaast is het formaat van de deurmat 125 cm perfect om neer te leggen in huis voor een dubbele deur, bijvoorbeeld de openslaande, dubbele deuren naar je tuin of terras. De dubbele deurmat heeft een eenvoudig, tijdloos ontwerp en is alleen voor gebruik binnenshuis. De deurmat groot is niet alleen om te gebruiken, denbsp;deurmat gevlochten touw voegt tegelijk warmte en sfeer toe aan een houten en/of betegelde vloer. De droogloop deurmat is overal in huis te gebruiken, denk aan je entree of hal, je woonkamer maar ook voor op je slaapkamer, in je keuken of voor in de serre.

Verkrijgbaar in twee kleuren; zwart en naturel.


Productdetails Jute Deurmat Dubbele Deur Zwart:

 • Materiaal: jute
 • Kleur: zwart
 • Lengte: 125 cm
 • Breedte/diepte: 55 cm
 • Hoogte: 2 cm
 • Reinigen: stofzuigen

Bijzonderheden: alleen voor gebruik binnenshuis, kan niet worden gewassen omdat anders de natuurlijke vezels uiteenvallen bij overtollig vocht.nbsp;Het betreft een deurmat zonder rubber onderkant.

€ 69.00

Lees meer....

Trendyard.nl Jute Deurmat Dubbele Deur Zwart
Jute Deurmat Dubbele Deur Zwart
 

Metalen Schoenenrek Ashbury

Zo zijn alle schoenen nog eens netjes geordend!nbsp;Dit metalen schoenenrek Ashbury met z'n industriële look biedt in totaal plaats aan 12 paar schoenen zoals sneakers, instappers, enkellaarsjes en lage laarzen. Het schoenenrek 80 cm breed heeft een slank ontwerp en is hierdoor ook ideaal voor de wat kleinere gang of hal.nbsp;

Het schoenenrek 12 paar is erg leuk te combineren met de metalen laarzenrekken Farringdon!


Productdetails Metalen Schoenenrek Ashbury:

 • Materiaal: staal
 • Afmeting: hoogte 55 cm x breedte 80 cm x diepte 24 cm

Bijzonderheden: het schoenenrek metaal is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis en biedt plaats aan totaal 12 paar schoenen, 4 paar schoenen per plank. Het schoenenrek is volledig geassembleerd.

€ 179.00

Lees meer....

Trendyard.nl Metalen Schoenenrek Ashbury
Metalen Schoenenrek Ashbury
 

Schoenenrek Eikenhout Hambledon

Voor de wat kleinere hal of gang is dit schoenenrek eikenhout Hambledon de ideale opberger voor al die rondslingerende schoenen en laarzen! Gemaakt van eikenhout geeft dit schoenenrek direct een warme en gezellige sfeer af in de ruimte waar die staat, zoals een vaak kille hal of gang.

Dit schoenenrek 70 cm breed biedt plaats aan totaal 9 paar schoenen zoals sneakers, instappers, lage laarzen en kinderschoenen en is ook heel goed te combineren met de houten laarzenrekken uit dezelfde serie Hambledon.


Productdetails Schoenenrek Eikenhout Hambledon:

 • Materiaal: eikenhout
 • Afmeting: hoogte 50 cm x breedte 70 cm x diepte 20 cm

Bijzonderheden: het houten schoenenrek is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis en biedt plaats aan totaal 9 paar schoenen, 3 paar schoenen per plank. Het schoenenrek is volledig geassembleerd.

€ 149.00

Lees meer....

Trendyard.nl Schoenenrek Eikenhout Hambledon
Schoenenrek Eikenhout Hambledon
 

Jute Deurmat Dubbele Deur Naturel

Deze jute deurmat dubbele deur in naturel is iets zachter dan de, vaak standaard gekozen, deurmat van kokos. Daarnaast is het formaat van de deurmat 125 cm perfect om neer te leggen in huis voor een dubbele deur, bijvoorbeeld de openslaande, dubbele deuren naar je tuin of terras. De dubbele deurmat heeft een eenvoudig, tijdloos ontwerp en is alleen voor gebruik binnenshuis. De deurmat groot is niet alleen om te gebruiken, denbsp;deurmat gevlochten touw voegt tegelijk warmte en sfeer toe aan een houten en/of betegelde vloer. De droogloop deurmat is overal in huis te gebruiken, denk aan je entree of hal, je woonkamer maar ook voor op je slaapkamer, in je keuken of voor in de serre.

Verkrijgbaar in twee kleuren; naturel en zwart.


Productdetails Jute Deurmat Dubbele Deur Naturel:

 • Materiaal: jute
 • Kleur: naturel
 • Lengte: 125 cm
 • Breedte/diepte: 55 cm
 • Hoogte: 2 cm
 • Reinigen: stofzuigen

Bijzonderheden: alleen voor gebruik binnenshuis, kan niet worden gewassen omdat anders de natuurlijke vezels uiteenvallen bij overtollig vocht. Het betreft een deurmat zonder rubber onderkant.

€ 69.00

Lees meer....

Trendyard.nl Jute Deurmat Dubbele Deur Naturel
Jute Deurmat Dubbele Deur Naturel
 

Houten Laarzenrek 6 Paar Hambledon

Mooi en eenvoudig qua ontwerp en gemaakt van eikenhout is dit houten laarzenrek 6 paar Hambledon. De laarzenstandaard of het opbergrek laarzen biedt plek aan 6 paar laarzen en is door z'n natuurlijke uitstraling tijdloos en de perfecte accessoire voor in de hal of bijkeuken. De achterste rij staanders biedt plek aan 3 paar laarzen, zoals regenlaarzen, paardrijlaarzen of dameslaarzen. De voorste rij staanders biedt plek aan 3 paar kleinere laarsjes zoals kinderlaarzen of kinderregenlaarzen.

Het laarzenrek is ook in een kleinere variant verkrijgbaar, voor 4 paar laarzen. En bekijk ook eens de houten paraplubak Hambledon, erg leuk om te combineren met elkaar!


Productdetails Houten Laarzenrek 6 Paar Hambledon:

 • Materiaal: eikenhout
 • Afmeting: hoogte 48 cm x lengte 57 cm x breedte/diepte 26 cm

Bijzonderheden: het laarzenrek is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis en biedt plaats aan 6 paar laarzen.

€ 139.00

Lees meer....

Trendyard.nl Houten Laarzenrek 6 Paar Hambledon
Houten Laarzenrek 6 Paar Hambledon
 

Wandrek Ladder Hout Hambledon

Deze wandrek ladder hout Hambledon is een nuttige opberger voor naast je bureau, in je werkkamer of in de woonkamer. Door het mooie eikenhout en het open design oogt de ladder sfeervol en luchtig en je kan er toch aardig wat in kwijt. Want ten opzichte van de decoratie ladder eikenhout (FUOA02) uit dezelfde serie Hambledon, heeft deze wandrek ladder minder planken (5 stuks) maar er zit meer ruimte tussen de planken waardoor je op de onderste twee planken een standaard A4-map gemakkelijk kwijt kunt. Dit ladderrek hout kan dus ook goed gebruikt worden als boekenrek ladder of boekenkast ladder.nbsp;

Elke plankladder is gemaakt van onbewerkt eikenhout uit duurzame bronnen en is individueel met de hand gemaakt, waardoor kleine variaties in kleur, nerf en textuur mogelijk zijn. Dit maakt dat het ladderrek uniek is in z'n soort is en geen enkel exemplaar hetzelfde zal zijn.nbsp;


Productdetails Wandrek Ladder Hout Hambledon:

 • Materiaal: onbewerkt eiken
 • Hoogte: 178 cm
 • Breedte: 48 cm
 • Diepte: 35 cm
 • Hoogte en diepte van elke plank, 1: bovenste plank tot 5: onderste plank:
  1: D10.5cm
  2: H32cm x D15.5cm
  3: H36.5cm x D20.5cm
  4: H37 x D27cm
  5: H37 x D32.5cm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: alleen voor gebruik binnenshuis. Omdat elke plankladder van met de hand is gemaakt kunnen er variaties zijn in kleur, nerf en textuur. De wandrek ladder wordt geleverd inclusief stoffen strips om aan de muur te bevestigen. De wandladdernbsp;is niet behandeld en kan daarom worden geverfd of gebeitst.nbsp;Let op; dit artikel is onbewerkt gelaten en niet getest voor gebruik in badkamers.nbsp;We raden je aan om voor aankoop advies in te winnen over de behandeling van het materiaal als je het in een badkamer wilt gaan gebruiken.

€ 429.00

Lees meer....

Trendyard.nl Wandrek Ladder Hout Hambledon
Wandrek Ladder Hout Hambledon
 

Messing Salontafel Rond Freddy

De meeste salon- en/of bijzettafels van Broste Copenhagen hebben zo wel een eigen identiteit, eigen uitstraling. Deze salontafel spant wel de kroon, het lijkt net of de tafel zo uit de TV-serie Dynasty komt gelopen! Maar nee, de messing salontafel Freddy heeft échte Scandinavische roots. De tafel is een echte icoon in je woonkamer. Met z'n opzichtigheid trekt de salontafel alle aandacht naar zich toe en staat de tafel erg mooi in een simpel of sober interieur.


Productdetails Messing Salontafel Rond Freddy:

 • Materiaal: het tafelblad is van rookglas en het onderstel van messing
 • Doorsnee: Ø 56 cm
 • Hoogte: 45 cm

€ 349.00

Lees meer....

Trendyard.nl Messing Salontafel Rond Freddy
Messing Salontafel Rond Freddy
 

Ladderkast Hout Southbourne Small

Door z'n open karakter en minimale oppervlakte oogt deze ladderkast hout Southbourne small lekker licht en luchtig! Tegelijkertijd is deze kleine opbergkast of plankenkast trendy en eigentijds om te zien. En gemakkelijk ergens neer te zetten zoals in de badkamer als bijzetkastje, in de slaapkamer als nachtkastje en in de woonkamer staat de kleine wandlkast gewoon erg mooi met wat leuke accessoires en wat groen.

De ladderkast is gemaakt van onbehandeld beukenhout. Naar eigen wens en afhankelijk van de ruimte in huis waar je de opbergkast klein voor ogen hebt, zou je de kast nog kunnen behandelen met bijvoorbeeld een beits. De plankenkast is volledig geassembleerd en heeft 2 polyester strips aan de achterkant zodat je de wandkast hout gemakkelijk aan een muur kan bevestigen.


Productdetails Ladderkast Hout Southbourne Small:

 • Materiaal: natuurlijk, onbehandeld beukenhout
 • Hoogte: 75 cm
 • Breedte: 48 cm
 • Diepte: 35 cm
 • Afmetingen van elke plank, 1: bovenste plank tot 3: onderste plank:
 • 1: B44 x D14cm
 • 2: H23 x B44 x D23 cm
 • 3: H23 x B44 x D32 cm
 • Afstand tussen vloer tot onderkant ladderkast: H14 cm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: De ladderkast is alleen binnenshuis te gebruiken. Hetnbsp;beukenhout is natuurlijk en ongelakt en kan worden geverfd of gebeitst (dit is aan te raden bij gebruik in de badkamer, voor bescherming tegen vocht).nbsp;De ladderkast kan niet als droogrek gebruikt worden. De ladderkast niet binnen een meter van een warmtebron plaatsen. De ladderkast hout wordt volledig geassembleerd geleverd.nbsp;

€ 298.00

Lees meer....

Trendyard.nl Ladderkast Hout Southbourne Small
Ladderkast Hout Southbourne Small
 

Ladderkast Hout Southbourne Large

Door z'n open karakter en minimale oppervlakte oogt deze ladderkast hout Southbourne large lekker licht en luchtig! Tegelijkertijd staat er toch ook een hele mooie en trendy opbergkast welke door z'n natuurlijke uiterlijk een extra dimensie toevoegt aan de ruimte waarbinnen je 'm neer zet. En praktisch gezien, aardig wat opbergruimte biedt! Gebruik de ladderkast als mooie opvulling voor in je woonkamer of slaapkamer en kleed 'm aan met sfeervolle woonaccessoires, en wat groene (vet)planten. Zet 'm in de keuken en gebruik de opbergkast als extra voorraadkast voor je weckpotten, als opberger voor je kookboeken en thee- en handdoeken bijvoorbeeld. Plaats 'm in de badkamer als opbergkast voor je handdoeken en je verzorgingsproducten. Of gebruik 'm als opbergkast voor je boeken, dus als boekenkast.

De ladderkast of plankenkast is gemaakt van onbehandeld beukenhout. Naar eigen wens en afhankelijk van de ruimte in huis waar je de wandkast voor ogen hebt, zou je de kast nog kunnen behandelen met bijvoorbeeld een beits. De plankenkast is volledig geassembleerd en heeft 2 polyester strips aan de achterkant zodat je de opbergkast gemakkelijk aan een muur kan bevestigen.


Productdetails Ladderkast Hout Southbourne Large:

 • Materiaal: natuurlijk, onbehandeld beukenhout
 • Hoogte: 160 cm
 • Breedte: 48 cm
 • Diepte: 35 cm
 • Afmetingen van elke plank, 1: bovenste plank tot 4: onderste plank:
 • 1: B44.2 cm x D15 cm
 • 2: B44.2 cm x D19.7 cm
 • 3: B44.2 cm x D26.2 cm
 • 4: B44.2 cm x D34 cm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: De ladderkast is alleen binnenshuis te gebruiken. Hetnbsp;beukenhout is natuurlijk en ongelakt en kan worden geverfd of gebeitst (dit is aan te raden bij gebruik in de badkamer, voor bescherming tegen vocht).nbsp;De ladderkast kan niet als droogrek gebruikt worden. De ladderkast niet binnen een meter van een warmtebron plaatsen. De ladderkast hout wordt volledig geassembleerd geleverd.nbsp;

€ 498.00

Lees meer....

Trendyard.nl Ladderkast Hout Southbourne Large
Ladderkast Hout Southbourne Large
 

Handdoekenladder Hout Southbourne

Een mooie, natuurlijke aanvulling op je badkamer is deze handdoekenladder hout Southbourne. Het handdoekenrek is nbsp;perfect voor het organiseren en opruimen van handdoeken en/of badlakens van het hele gezin. Het handdoekrek is vervaardigt uit onbehandeld beukenhout en door de natuurlijke tinten van het hout past de ladder gemakkelijk in veel verschillende ruimtes en woonstijlen. Want ook op de slaapkamer is het handdoekenrek leuk om bijvoorbeeld als kledingrek te gebruiken.nbsp;

De handdoekenladder is volledig geassembleerd en wordt geleverd met 2 polyester strips voor aan de achterkant van de ladder, zodat deze gemakkelijk aan een muur kan worden bevestigd. Het beukenhout is onbehandeld en kan naar wens geverfd of gebeitst worden.


Productdetails Handdoekenladder Hout Southbourne:

 • Materiaal: onbehandeld beukenhout
 • Afmetingen: hoogte 170 cm x lengte 50 cm x breedte/diepte 4 cm

Bijzonderheden: De handdoekenladder is alleen voor gebruik binnenshuis. De handdoekenladder wordt volledig geassembleerd geleverd. De handdoekenladder niet binnen een meter van een warmtebron plaatsen.nbsp;Bij gebruik in de badkamer is het aan te raden, om vlekvorming door vocht op het hout tegen te gaan, het handdoekenrek te behandelen met olie, bijvoorbeeld RMC Oil Plus 2C. Deze specifieke olie kleurt en beschermt het hout al na één laag en is aan te schaffen bij een bouwmarkt.nbsp;

nbsp;

€ 139.00

Lees meer....

Trendyard.nl Handdoekenladder Hout Southbourne
Handdoekenladder Hout Southbourne
 

Bistroset Metaal Rood

Deze op Franrkijk geïnspireerde Bistroset in de kleur rood is ontworpen voor veel verschillende buitenruimtes, van binnenplaatsen tot patio's, van stadstuinen tot balkons. De bistro set is volledig opvouwbaar en verkrijgbaar in een ruime keuze aan kleuren. Geweldig voor dat eerste kopje thee of de lunch heerlijk buiten! Maar ook binnenshuis kan de bistroset goed van pas komen, zoals in de serre of in de keuken.

Voor meer zitcomfort zijn er ook bijpassende zitkussens in verschillende kleuren verkrijgbaar.nbsp;


Productdetails Bistroset Metaal Rood:

 • Materiaal: gepoedercoat metaal
 • Kleur: rood
 • Hoogte tafel: 71 cm
 • Doorsnee tafel: 58 cm
 • Maximale gewicht tafel: 40 kg
 • Hoogte stoelen: 78 cm
 • Lengte stoelen: 50 cm
 • Breedte/diepte stoelen: 42 cm
 • Maximale gewicht stoel: 120 kg
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: Geschikt voor gebruik zowel buiten als binnen.nbsp;Het is aan te raden dat als je de set gedurende lange perioden buiten wilt laten staan deze af te dekken en tijdens de wintermaanden geheel binnen op te bergen.

€ 189.00

Lees meer....

Trendyard.nl Bistroset Metaal Rood
Bistroset Metaal Rood
 

Bistroset Metaal Lichtblauw

Deze op Franrkijk geïnspireerde Bistroset in de kleur lichtblauw is ontworpen voor veel verschillende buitenruimtes, van binnenplaatsen tot patio's, van stadstuinen tot balkons. De bistro set is volledig opvouwbaar en verkrijgbaar in een ruime keuze aan kleuren. Geweldig voor dat eerste kopje thee of de lunch heerlijk buiten! Maar ook binnenshuis kan de bistroset goed van pas komen, zoals in de serre of in de keuken.

Voor meer zitcomfort zijn er ook bijpassende zitkussens in verschillende kleuren verkrijgbaar.nbsp;


Productdetails Bistroset Metaal Lichtblauw:

 • Materiaal: gepoedercoat metaal
 • Kleur: lichtblauw
 • Hoogte tafel: 71 cm
 • Doorsnee tafel: 58 cm
 • Maximale gewicht tafel: 40 kg
 • Hoogte stoelen: 78 cm
 • Lengte stoelen: 50 cm
 • Breedte/diepte stoelen: 42 cm
 • Maximale gewicht stoel: 120 kg
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: Geschikt voor gebruik zowel buiten als binnen.nbsp;Het is aan te raden dat als je de set gedurende lange perioden buiten wilt laten staan deze af te dekken en tijdens de wintermaanden geheel binnen op te bergen.

€ 189.00

Lees meer....

Trendyard.nl Bistroset Metaal Lichtblauw
Bistroset Metaal Lichtblauw
 

Bistroset Metaal Geel

Deze op Franrkijk geïnspireerde Bistroset in de kleur geel is ontworpen voor veel verschillende buitenruimtes, van binnenplaatsen tot patio's, van stadstuinen tot balkons. De bistro set is volledig opvouwbaar en verkrijgbaar in een ruime keuze aan kleuren. Geweldig voor dat eerste kopje thee of de lunch heerlijk buiten! Maar ook binnenshuis kan de bistroset goed van pas komen, zoals in de serre of in de keuken.

Voor meer zitcomfort zijn er ook bijpassende zitkussens in verschillende kleuren verkrijgbaar.nbsp;


Productdetails Bistroset Metaal Geel:

 • Materiaal: gepoedercoat metaal
 • Kleur: citroengeel
 • Hoogte tafel: 71 cm
 • Doorsnee tafel: 58 cm
 • Maximale gewicht tafel: 40 kg
 • Hoogte stoelen: 78 cm
 • Lengte stoelen: 50 cm
 • Breedte/diepte stoelen: 42 cm
 • Maximale gewicht stoel: 120 kg
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: Geschikt voor gebruik zowel buiten als binnen.nbsp;Het is aan te raden dat als je de set gedurende lange perioden buiten wilt laten staan deze af te dekken en tijdens de wintermaanden geheel binnen op te bergen.

€ 189.00

Lees meer....

Trendyard.nl Bistroset Metaal Geel
Bistroset Metaal Geel
 

Wandspot Buiten Zwart Bodnant

Verlicht de buitenkant van je huis, tuinhuis of blokhut vanuit alle hoeken met deze wandspot buiten zwart Bodnant. De spot is verstelbaar en 360 graden draaibaar. Hierdoor is de wandspot zwart flexibel en kan je 'm in verschillende richtingen laten schijnen, net zoals jij wilt. De wandspot voor buiten is ook als dubbele wandspot verkrijgbaar.nbsp;


Productdetails Wandspot Buiten Zwart Bodnant:

 • Materiaal: gepoedercoat aluminiumnbsp;
 • Kleur: carbon zwartnbsp;met een vleugje donkerblauw (hierdoor krijgt de lamp een grijsblauwe tint)
 • Gebruik: IP44 geschikt voor gebruik buitenshuis en in de badkamer
 • Afmetingen: Lengte 6 cm x Hoogte 16 cm
 • Fitting Wattage: 1x GU10, max. 6.5W Led vereist

Bijzonderheden: De wandspot voor buiten is verstelbaar en 360 graden draaibaar. De wandspot kan zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd. LED GU10 lamp is niet inbegrepen, kan apart meebesteld worden onder artikelcode LAMP21.

nbsp;

€ 79.00

Lees meer....

Trendyard.nl Wandspot Buiten Zwart Bodnant
Wandspot Buiten Zwart Bodnant
 

Dubbele Wandspot Buiten Zwart Bodnant

Verlicht de buitenkant van je huis, tuinhuis of blokhut vanuit alle hoeken met deze dubbele wandspot buiten zwart Bodnant. De spots zijn verstelbaar en 360 graden draaibaar. Hierdoor is de dubbele wandspot of dubbele plafondspot flexibel en kan je de spots in verschillende richtingen laten schijnen, net zoals jij wilt. De wandspot zwart dubbel is ook als enkele wandspot verkrijgbaar.nbsp;


Productdetails Dubbele Wandspot Buiten Zwart Bodnant:

 • Materiaal: gepoedercoat aluminiumnbsp;
 • Kleur: carbon zwartnbsp;met een vleugje donkerblauw (hierdoor krijgt de lamp een grijsblauwe tint)
 • Gebruik: IP44 geschikt voor gebruik buitenshuis en in de badkamer
 • Afmetingen: Lengte 16,7 cm x Hoogte 16 cm
 • Fitting Wattage: 2x GU10, max. 6.5W Led vereist

Bijzonderheden: De dubbele wandspots zijn verstelbaar en 360 graden draaibaar. De wandspot kan zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd. LED GU10 lampen zijn niet inbegrepen en kunnen apart meebesteld worden onder artikelcodenbsp;LAMP21.

€ 99.00

Lees meer....

Trendyard.nl Dubbele Wandspot Buiten Zwart Bodnant
Dubbele Wandspot Buiten Zwart Bodnant
 

Up Downlight Buiten Beton Kew

Mooi, minimalistisch met een industrieel randje is deze up downlight buiten beton Kew of up down wandlamp voor buiten. De up down buitenlamp heeft twee ingebouwde 5W niet-vervangbare LED lampen met een indrukwekkende levensduur van 30.000 uur. Door het gebruik van beton krijgt elke up downlighter z'n unieke kleurmarkeringen. Dit maakt elke up down buitenlamp uniek!nbsp;


Productdetails Up Downlight Buiten Beton Kew:

 • Materiaal: beton
 • Gebruik: IP44 geschikt voor gebruik buitenshuis en in de badkamer
 • Afmetingen: Lengte 12 cm x Hoogte 19 cm x Uitsprong 10 cm
 • Fitting Wattage: 2x geïntegreerde, niet vervangbare 5W (560 Lumen) Led lampen, 30.000 branduren, kleurtemperatuur 3000K, kleurweergave index 80, stralingshoek 120

Bijzonderheden: Vanwege het natuurlijke materiaal kunnen tinten/ kleuren en markeringen afwijken van de getoonde afbeeldingen van de buitenlamp. nbsp;

€ 129.00

Lees meer....

Trendyard.nl Up Downlight Buiten Beton Kew
Up Downlight Buiten Beton Kew
 

Wandlamp Buiten Beton Kew

Industrieel maar toch minimalistisch in z'n ontwerp! Deze wandlamp buiten beton of downligt buiten is gegoten uit ruw beton en de armatuur bevat een 5W niet-vervangbare LED lamp met een indrukwekkende levensduur van 30.000 uur. Door het gebruik van beton krijgt elke wandlamp z'n unieke kleurmarkeringen. Dit maakt elke downlighter uniek!nbsp;


Productdetails Wandlamp Buiten Beton Kew:

 • Materiaal: beton
 • Gebruik: IP44 geschikt voor gebruik buitenshuis en in de badkamer
 • Afmetingen: Lengte 12 cm x Hoogte 12 cm x Uitsprong 10 cm
 • Fitting Wattage: geïntegreerde, niet vervangbare 5W (280 Lumen) Led lamp, 30.000 branduren, kleurtemperatuur 3000K, kleurweergave index 80, stralingshoek 120

Bijzonderheden: Vanwege het natuurlijke materiaal kunnen tinten/ kleuren en markeringen afwijken van de getoonde afbeeldingen van de buitenlamp. nbsp;

€ 99.00

Lees meer....

Trendyard.nl Wandlamp Buiten Beton Kew
Wandlamp Buiten Beton Kew
 

Witte Houten Dubbele Tuindeur Tokyo 200 x 180 CM

Productdetails Wit Houten Dubbele Tuindeur Tokyo 200 x 180 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 100, schimmelwerend behandeld.
 • Kleur: wit (2 lagen) RAL 9010
 • Lengte: 200 cm
 • Hoogte: 180 cm
 • Frame: 44 x 44 mm en raamwerk 42 x 90 mm
 • Lamellen: 15 x 44 mm en afstand tussen de lamellen is 21 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden:nbsp;de tuindeur is afgemonteerd met slagschroeven van rvs en heeft als versteviging schuine schoren. Exclusief hang- en sluitwerk.

€ 639.00

Lees meer....

Trendyard.nl Witte Houten Dubbele Tuindeur Tokyo 200 x 180 CM
Witte Houten Dubbele Tuindeur Tokyo 200 x 180 CM
 

Witte Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 300 x 90 CM

Productdetails Wit Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 300 x 90 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 100, schimmelwerend behandeld.
 • Kleur: wit (2 lagen) RAL 9010
 • Lengte: 300 cm
 • Hoogte: 90 cm
 • Frame: 44 x 44 mm en raamwerk 42 x 90 mm
 • Lamellen: 15 x 44 mm en afstand tussen de lamellen is 21 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden:nbsp;de tuinpoort is afgemonteerd met slagschroeven van rvs en heeft als versteviging schuine schoren. Exclusief hang- en sluitwerk.

€ 639.00

Lees meer....

Trendyard.nl Witte Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 300 x 90 CM
Witte Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 300 x 90 CM
 

Witte Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 90 CM

Productdetails Wit Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 90 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 100, schimmelwerend behandeld.
 • Kleur: wit (2 lagen) RAL 9010
 • Lengte: 200 cm
 • Hoogte: 90 cm
 • Frame: 44 x 44 mm en raamwerk 42 x 90 mm
 • Lamellen: 15 x 44 mm en afstand tussen de lamellen is 21 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden:nbsp;de tuinpoort is afgemonteerd met slagschroeven van rvs en heeft als versteviging schuine schoren. Exclusief hang- en sluitwerk.

€ 495.00

Lees meer....

Trendyard.nl Witte Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 90 CM
Witte Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 90 CM
 

Witte Houten Tuinpoort Tokyo 100 x 90 CM

Productdetails Wit Houten Tuinpoort Tokyo 100 x 90 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 100, schimmelwerend behandeld.
 • Kleur: wit (2 lagen) RAL 9010
 • Lengte: 100 cm
 • Hoogte: 90 cm
 • Frame: 44 x 44 mm en raamwerk 42 x 90 mm
 • Lamellen: 15 x 44 mm en afstand tussen de lamellen is 21 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden:nbsp;de tuinpoort is afgemonteerd met slagschroeven van rvs en heeft als versteviging schuine schoren. Exclusief hang- en sluitwerk.

€ 255.00

Lees meer....

Trendyard.nl Witte Houten Tuinpoort Tokyo 100 x 90 CM
Witte Houten Tuinpoort Tokyo 100 x 90 CM
 

Witte Houten Tuinpoort Tokyo 150 x 90 CM

Productdetails Wit Houten Tuinpoort Tokyo 150 x 90 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 100, schimmelwerend behandeld.
 • Kleur: wit (2 lagen) RAL 9010
 • Lengte: 150 cm
 • Hoogte: 90 cm
 • Frame: 44 x 44 mm en raamwerk 42 x 90 mm
 • Lamellen: 15 x 44 mm en afstand tussen de lamellen is 21 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden:nbsp;de tuinpoort is afgemonteerd met slagschroeven van rvs en heeft als versteviging schuine schoren. Exclusief hang- en sluitwerk.

€ 329.00

Lees meer....

Trendyard.nl Witte Houten Tuinpoort Tokyo 150 x 90 CM
Witte Houten Tuinpoort Tokyo 150 x 90 CM
 

Witte Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 140 CM

Productdetails Wit Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 140 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 100, schimmelwerend behandeld.
 • Kleur: wit (2 lagen) RAL 9010
 • Lengte: 200 cm
 • Hoogte: 140 cm
 • Frame: 44 x 44 mm en raamwerk 42 x 90 mm
 • Lamellen: 15 x 44 mm en afstand tussen de lamellen is 21 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden:nbsp;de tuinpoort is afgemonteerd met slagschroeven van rvs en heeft als versteviging schuine schoren. Exclusief hang- en sluitwerk.

€ 569.00

Lees meer....

Trendyard.nl Witte Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 140 CM
Witte Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 140 CM
 

Stallamp Buiten Koper Howick

Omlijst je tuinpad en verlicht de deuropening van je voordeur op een stijlvolle manier met deze stallamp buiten in koper Howick. Met z'n klassieke zwanenhals en z'n koperen look is deze wandlamp voor buiten een echte eyecatcher in je tuin of bij je voordeur. Het materiaal is gemaakt van onbewerkt koper en zal van nature een patina krijgen zodra het aan de lucht (zuurstof) wordt blootgesteld.nbsp;Bij aankoop is de buitenlamp glanzend waarna deze door de weersinvloeden een meer verweerde, natuurlijke uitstraling zal krijgen.nbsp;Met z'n rustieke, verouderde look past de wandlamp voor buiten dan ook perfect binnen een natuurlijke omgeving en match deze ook perfect met andere natuurlijke materialen zoals hout en steen.


Productdetails Stallamp Buiten Koper:

 • Materiaal: onbewerkt koper krijgt in de loop van de tijd een patina als gevolg van oxidatie van het metaal.
 • Weerbestendig: IP44
 • Gebruik: binnen en buiten
 • Fitting Wattage: LED E27 / 7Wnbsp;
 • Hoogte: 27 cm
 • Doorsnee lamp(enkap): 27,5 cmnbsp;
 • Uitsprong: 38 cm
 • Wandplaat: doorsnee 11 cm
 • Glazen kap: H16,2 cm x Doorsnee 9,5 cm

Bijzonderheden: LED gloeilamp is niet inbegrepen, kan apart meebesteld worden onder artikelcode LAMP23. Denbsp;buitenlamp is gemaakt van onbewerkt koper, zodat deze opzettelijk een patina krijgt bij blootstelling aan en aanraking met lucht (zuurstof).nbsp;Let extra op met het aandraaien van het glas, zorg ervoor dat deze niet te strak wordt aangedraaid, het glas kan barsten onder druk.

nbsp;

€ 149.00

Lees meer....

Trendyard.nl Stallamp Buiten Koper Howick
Stallamp Buiten Koper Howick
 

Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 140 CM

Productdetails Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 140 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 1000
 • Kleur: zwart RAL 9005
 • Lengte: 200 cm
 • Hoogte: 140 cm
 • Frame: 44 x 44 mm en raamwerk 42 x 90 mm
 • Lamellen: 15 x 44 mm en afstand tussen de lamellen is 21 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden:nbsp;de tuinpoort is afgemonteerd met slagschroeven van rvs en heeft als versteviging schuine schoren. Exclusief hang- en sluitwerk.

€ 495.00

Lees meer....

Trendyard.nl Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 140 CM
Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 140 CM
 

Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 90 CM

Productdetails Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 90 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 1000
 • Kleur: zwart RAL 9005
 • Lengte: 200 cm
 • Hoogte: 90 cm
 • Frame: 44 x 44 mm en raamwerk 42 x 90 mm
 • Lamellen: 15 x 44 mm en afstand tussen de lamellen is 21 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden:nbsp;de tuinpoort is afgemonteerd met slagschroeven van rvs en heeft als versteviging schuine schoren. Exclusief hang- en sluitwerk.

€ 419.00

Lees meer....

Trendyard.nl Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 90 CM
Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 200 x 90 CM
 

Zwart Houten Tuinpoort Tokyo 100 x 90 CM

Productdetails Zwart Houten Tuinpoort Tokyo 100 x 90 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 1000
 • Kleur: zwart RAL 9005
 • Lengte: 100 cm
 • Hoogte: 90 cm
 • Frame: 44 x 44 mm en raamwerk 42 x 90 mm
 • Lamellen: 15 x 44 mm en afstand tussen de lamellen is 21 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden:nbsp;de tuinpoort is afgemonteerd met slagschroeven van rvs en heeft als versteviging schuine schoren. Exclusief hang- en sluitwerk.

€ 219.00

Lees meer....

Trendyard.nl Zwart Houten Tuinpoort Tokyo 100 x 90 CM
Zwart Houten Tuinpoort Tokyo 100 x 90 CM
 

Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 300 x 90 CM

Productdetails Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 300 x 90 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 1000
 • Kleur: zwart RAL 9005
 • Lengte: 300 cm
 • Hoogte: 90 cm
 • Frame: 44 x 44 mm en raamwerk 42 x 90 mm
 • Lamellen: 15 x 44 mm en afstand tussen de lamellen is 21 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden:nbsp;de tuinpoort is afgemonteerd met slagschroeven van rvs en heeft als versteviging schuine schoren. Exclusief hang- en sluitwerk.

€ 575.00

Lees meer....

Trendyard.nl Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 300 x 90 CM
Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Tokyo 300 x 90 CM
 

Zwart Houten Tuinpoort Tokyo 150 x 90 CM

Productdetails Zwart Houten Tuinpoort Tokyo 150 x 90 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 1000
 • Kleur: zwart RAL 9005
 • Lengte: 150 cm
 • Hoogte: 90 cm
 • Frame: 44 x 44 mm en raamwerk 42 x 90 mm
 • Lamellen: 15 x 44 mm en afstand tussen de lamellen is 21 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden:nbsp;de tuinpoort is afgemonteerd met slagschroeven van rvs en heeft als versteviging schuine schoren. Exclusief hang- en sluitwerk.

€ 295.00

Lees meer....

Trendyard.nl Zwart Houten Tuinpoort Tokyo 150 x 90 CM
Zwart Houten Tuinpoort Tokyo 150 x 90 CM
 

Zwart Houten Dubbele Tuindeur Tokyo 200 x 180 CM

Productdetails Zwart Houten Dubbele Tuindeur Tokyo 200 x 180 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 100
 • Kleur: zwart RAL 9005
 • Lengte: 200 cm
 • Hoogte: 180 cm
 • Frame: 44 x 44 mm en raamwerk 42 x 90 mm
 • Lamellen: 15 x 44 mm en afstand tussen de lamellen is 21 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden:nbsp;de tuindeur is afgemonteerd met slagschroeven van rvs en heeft als versteviging schuine schoren. Exclusief hang- en sluitwerk.

€ 569.00

Lees meer....

Trendyard.nl Zwart Houten Dubbele Tuindeur Tokyo 200 x 180 CM
Zwart Houten Dubbele Tuindeur Tokyo 200 x 180 CM
 

Wandlamp Uittrekbaar Aberdeen

Geweldige industriële wandlamp uit de Citylights collectie van It's about RoMi. Lamp Aberdeen is gemaakt van ijzer en is uitrekbaar tot maar liefst 85 cm. Hiermee creeer je op iedere plek het gewenste licht; bijvoorbeeld in de zithoek of bij je bed. Lamp Aberdeen geeft jouw interieur hoe dan ook die stoere urban uitstraling!nbsp;


Productdetails Wandlamp Aberdeen:

 • Materiaal: ijzer
 • Kleur: mat zwart, mat wit, mat groengrijs en koper
 • Hoogte: 27 cm
 • Doorsnee lampenkap: 20 cm
 • Lengte: min 59 - max 85 cm
 • Fitting Wattage: E14 - max 40w.nbsp;
 • Lengte aansluitsnoer: 200 cm grijs textiel met hand aan/ uitschakelaar
 • Wandplaat: 6 x 6 x 26 cm

Bijzonderheden: exclusief gloeilamp.nbsp;

€ 185.00

Lees meer....

Trendyard.nl Wandlamp Uittrekbaar Aberdeen
Wandlamp Uittrekbaar Aberdeen
 

Tafellamp Newport

Tafellamp nbsp;Newport uit de Citylights collectie van It's about RoMi heeft door zijn vormgeving een retro uitstraling. Lamp Newport is gemaakt van ijzer met een matte rubber finish wat hem toch ook die urban style geeft. nbsp;Een unieke en originele lamp die volledig tot zijn recht zal komen in woon-, slaap- of werkkamer.nbsp;


Productdetails Tafellamp Newport:

 • Materiaal: ijzer met een matte rubber finish
 • Kleur: zwart, wit en grijs
 • Hoogte :28 cm
 • Afmeting kap: 11x 13 cm
 • Fitting Wattage: E27- max. 25w.nbsp;

Bijzonderheden: exclusief gloeilamp.nbsp;

€ 85.00

Lees meer....

Trendyard.nl Tafellamp Newport
Tafellamp Newport
 

Tafellamp Cardiff

Minimalistische tafellamp uit de Citylights collectie van It's about RoMi. Lamp Cardiff is gemaakt van ijzer met een matte rubber finish. Dit in combinatie met zijn strakke lijnen, maakt dat deze lamp die echte urban style heeft. Exact waar de lampen uit de Citylights collectie voor staan.nbsp;

Ook verkrijgbaar als vloerlamp.


Productdetails Tafellamp Cardiff:

 • Materiaal: ijzer met een matte rubber finish
 • Kleur: zwart, wit en grijs
 • Hoogte : 54 cm
 • Afmeting kap: 20 x 15 cm
 • Fitting Wattage: E27- max. 25w.nbsp;

Bijzonderheden: exclusief gloeilamp.nbsp;

€ 135.00

Lees meer....

Trendyard.nl Tafellamp Cardiff
Tafellamp Cardiff
 

Wandlamp Uittrekbaar Belfast

Geweldige industriële wandlamp uit de Citylights collectie van It's about RoMi. Lamp Belfast is gemaakt van ijzer en is verkrijgbaar in 3 eigentijdse matte kleuren. De lamp kun je echt in elke ruimte van je huis een eyecatcher laten zijn. Denk aan de hal, de woonkamer, werkkamer of keuken. De lamp is uitrekbaar tot 90 cm dus het perfecte licht heb je altijd bij de hand!nbsp;

Ook verkrijgbaar als hanglamp en vloerlamp.


Productdetails Wandlamp Belfast:

 • Materiaal: ijzer
 • Kleur: mat zwart, mat wit en mat groengrijs
 • Hoogte: 42 cm
 • Lengte: 50 cm, uitrekbaar tot 90 cm
 • Fitting Wattage: E27- max. 25w.nbsp;

Bijzonderheden: exclusief gloeilamp.nbsp;

€ 289.00

Lees meer....

Trendyard.nl Wandlamp Uittrekbaar Belfast
Wandlamp Uittrekbaar Belfast
 

Tafellamp Hout Metaal Sydney

Voor wie van rechte lijnen houdt! Tafellamp Sydney uit de Citylights collectie van It's about RoMi is een strakke lamp gemaakt van hout in combinatie met ijzer. Dit geeft de lamp die geweldige Scandinavische uitstraling. Hij past perfect in bijvoorbeeld woonkamer, slaapkamer, werkkamer of hal.nbsp;

Ook verkrijgbaar als vloerlamp.


Productdetails Tafellamp Sydney:

 • Materiaal: essenhout en ijzer (kap en voet)nbsp;
 • Kleur: zwart/ naturel en wit/ naturel
 • Hoogte : 54 cm
 • Afmeting kap: 15 x 15 cm
 • Fitting Wattage: E27- max. 25w.nbsp;

Bijzonderheden: exclusief gloeilamp.nbsp;

€ 157.00

Lees meer....

Trendyard.nl Tafellamp Hout Metaal Sydney
Tafellamp Hout Metaal Sydney
 

Vloerlamp Driepoot Hollywood

Opvallende industriële lamp uit de Citylights collectie van It's about RoMi. Lamp Hollywood is gemaakt van ijzer en valt op door zijn grote kap met industriële uitstraling. Dit geeft jouw kamer die urban style die je zoekt. De lamp heeft een driepoot onderstel en is in hoogte verstelbaar. nbsp;


Productdetails Vloerlamp Hollywood:

 • Materiaal: ijzer
 • Kleur: mat zwart en mat wit
 • Hoogte : 183 cm
 • Afmeting kap: 59 x 38 cm
 • Fitting Wattage: E27- max. 25w.nbsp;

Bijzonderheden: exclusief gloeilamp.nbsp;

€ 499.00

Lees meer....

Trendyard.nl Vloerlamp Driepoot Hollywood
Vloerlamp Driepoot Hollywood
 

Vloerlamp Cardiff

Geweldig minimalistische design! Dat is wat deze vloerlamp Cardiff uit de Citylights collectie van It's about RoMi is. De lamp is bij de kap verstelbaar, waardoor je het licht altijd op de gewenste plek hebt.nbsp;Wat deze lamp daarnaast nog bijzonder maakt, is de uitvoering in ijzer met een rubber finish.nbsp;

Ook verkrijgbaar als tafellamp.


Productdetails Vloerlamp Cardiff:

 • Materiaal: ijzer met een matte rubber finish
 • Kleur: zwart, grijs en wit
 • Hoogte : 140 cm
 • Afmeting kap: 20 x 15 cm
 • Fitting Wattage: Max 40W / E14, 8W CFL spaarlamp

Bijzonderheden: exclusief gloeilamp.nbsp;

€ 189.00

Lees meer....

Trendyard.nl Vloerlamp Cardiff
Vloerlamp Cardiff
 

Tafellamp Barcelona

Minimalistische driepoot tafellamp uit de Citylights collectie van It's about RoMi. Lamp Barcelona is gemaakt van ijzer en heeft een eenvoudige, maar stijlvolle vormgeving. Geef hem een mooie plek in de woonkamer, hal of werkkamer. Deze lamp zal op iedere plek een echte eyecather zijn! nbsp;

Ook verkrijgbaar als vloerlamp.


Productdetails Tafellamp Barcelona:

 • Materiaal: ijzer
 • Kleur: mat wit en mat blauw
 • Breedte: 42 x 25 cm
 • Hoogte : 59 cm
 • Fitting Wattage: E27- max. 25w.nbsp;

Bijzonderheden: exclusief gloeilamp.nbsp;

€ 58.00

Lees meer....

Trendyard.nl Tafellamp Barcelona
Tafellamp Barcelona
 

Vloerlamp Belfast

Geweldige industriële vloerlamp uit de Citylights collectie van It's about RoMi. Lamp Belfast is gemaakt van ijzer en is verkrijgbaar in 3 eigentijdse matte kleuren. De lamp is op verschillende punten verstelbaar, zodat je het licht altijd op de juiste plek hebt.nbsp;

Ook verkrijgbaar als hanglamp en wandlamp.


Productdetails Vloerlamp Belfast:

 • Materiaal: ijzer
 • Kleur: mat zwart, mat wit en mat groengrijs
 • Afmeting kap: 27 x 25 cm
 • Hoogte : 165 cm
 • Fitting Wattage: E27- max. 25w.nbsp;

Bijzonderheden: exclusief gloeilamp.nbsp;

€ 309.00

Lees meer....

Trendyard.nl Vloerlamp Belfast
Vloerlamp Belfast
 

Houten Schuur Met Veranda

Stel je voor dat je een huisje in de tuin hebt dat je kan gebruiken als tuinschuur of tuinberging, wat plaats biedt aan je tuingereedschap, je hobbyuitrusting, de fietsen, etc. In combinatie met een prachtige, overdekte buitenruimte die je geheel kan inrichten naar jouw wensen en behoeften en waar je met het hele gezin je kan vermaken, beschut tegen wind en regen. Zoek niet verder en neem een kijkje bij deze houten schuur met veranda!nbsp;

De tuinschuur heeft dubbele deuren, hierdoor is er voldoende ruimte om je tuingereedschap, machines en fietsen op te bergen of te stallen. De grote veranda biedt voldoende ruimte voor het creëeren van een beschutte en gezellige buitenruimte waar je het gehele jaar door met je gezin kan genieten.nbsp;

Het bijzondere aan deze tuinschuur met veranda of open tuinhuis is dat de gevels en zijkanten in voorgemonteerde elementennbsp;worden geleverd. Zelf een tuinschuur of tuinhuis bouwen wordt op deze manier een stuk makkelijker.nbsp;

Deze collectie tuinschuren, tuinhuizen en veranda's bestaat uit totaal 5 modellen om uit te kiezen,nbsp;er zal er vast eentje bij zitten welke aansluit op jouw wensen en behoeften.nbsp;Bekijk de verschillende modellen en kies je favoriet!


Productdetails Houten Schuur Met Veranda 15,5 m² :

 • Materiaal: onbehandeld Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70nbsp;
 • Kleur: naturel
 • Afmetingen:nbsp;Lengte 650 cm x Breedte/ diepte 248 cm x Hoogte 250/ 145 cm
 • Totale grondoppervlakte palenplan fundering: lengte 6,20 m x breedte/diepte 2,38 m
 • Overige afmetingen:
 • Palen: 95 x 95 mm druk geïmpregneerdnbsp;(diverse lengtes)
 • Wandelementen: 19 x 100 mm zaagsnede twee opnbsp;één (zijn voorgemonteerd)
 • Liggers: 45 x 95 mm (diverse lengtes)
 • Dakplanken: 18 x 110 mm
 • Dubbele deur schuur: lengte 193 cm x hoogte 190 cm, inclusief beslag en deurvergrendeling (deurpanelen zijn voorgemonteerd)
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten
 • Let op:nbsp;de houten schuur met veranda moet op H-ankers (11 stuks) gemonteerd worden en deze moeten ingegoten worden in beton. Wij raden aan om de H-ankers in beton te verankeren tot een vorstvrije diepte van ca. 90 cm. De H-ankers dienen apart besteld te worden via art.nr. 4839-1. De schuur met veranda wordt geleverd inclusief beugels en schroeven, de zijkanten en gevels zijn voorgemonteerd. De dakconstructie, liggers en dakplanken, worden los meegeleverd. Dakleer los te bestellen art.nr. 167970-1. De dubbele deuren kunnen alléén aan de linkerzijde worden geplaatst. Daarnaast is het hout onbehandeld, aangeraden wordt om dit direct te behandelen na het afmonteren.nbsp;

Bijzonderheden: bouwpakket, ongemonteerd geleverd, zelf in elkaar te zetten en nabehandelen.nbsp;

€ 3198.00

Lees meer....

Trendyard.nl Houten Schuur Met Veranda
Houten Schuur Met Veranda
 

Grote Houten Schuur Met Overkapping

Stel je eens voor; een grote houten schuur welke je als werkplaats en als tuinberging kan gebruiken voor je tuingereedschap, je hobbyuitrusting, de fietsen en/of een scooter, het buitenspeelgoed van de kindere etc. Deze grote houten schuur in combinatie met een overkapping, een overdekte buitenruimte is uniek en biedt plaats voor bijvoorbeeld de opslag van je openhaardhout. Met sommige machines sta je liever buiten en dan is deze overdekte werkruimte een uitkomst. Want je staat heerlijk beschut tegen wind en regen!

Creëer je eigen werkplaats alias tuinschuur met deze grote houten schuur met dubbele deur. De tuinschuur biedt voldoende ruimte om 'm geheel naar eigen wens en behoeften in te delen en te gebruiken. Houd je van koken? Maak dan je eigen buitenkeuken!nbsp;Met z'n mooie strakke vormgeving is de grote schuur tevens een aanwinst voor in de tuin!

Het bijzondere aan deze tuinschuur is dat de gevels en zijkanten in voorgemonteerde elementennbsp;worden geleverd. Zelf een tuinschuur of tuinhuis bouwen wordt op deze manier een stuk makkelijker.nbsp;

Deze collectie tuinschuren, tuinhuizen met overkapping of een veranda bestaat uit totaal 5 modellen om uit te kiezen.nbsp;Bekijk de verschillende modellen en kies je favoriet!


Productdetails Grote Houten Schuur Met Overkapping 15,5 m² :

 • Materiaal: onbehandeld Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70nbsp;
 • Kleur: naturel
 • Afmetingen:nbsp;Lengte 650 cm x Breedte/ diepte 248 cm x Hoogte 250/ 145 cm
 • Totale grondoppervlakte palenplan fundering: lengte 6,20 m x breedte/diepte 2,38 m
 • Overige afmetingen:
 • Palen: 95 x 95 mm druk geïmpregneerdnbsp;(diverse lengtes)
 • Wandelementen: 19 x 100 mm zaagsnede twee opnbsp;één (zijn voorgemonteerd)
 • Liggers: 45 x 95 mm (diverse lengtes)
 • Dakplanken: 18 x 110 mm
 • Dubbele deur schuur: lengte 193 cm x hoogte 190 cm, inclusief beslag en deurvergrendeling (deurpanelen zijn voorgemonteerd)
 • Verzendkosten: dit item onderworpen aan hogere verzendkosten
 • Let op:nbsp;de grote houten schuur met overkapping moet op H-ankers (11 stuks) gemonteerd worden en deze moeten ingegoten worden in beton. Wij raden aan om de H-ankers in beton te verankeren tot een vorstvrije diepte van ca. 90 cm. De H-ankers dienen apart besteld te worden via art.nr.nbsp;4839-1. De schuur met overkapping wordt geleverd inclusief beugels en schroeven, de zijkanten en gevels zijn voorgemonteerd. De dakconstructie, liggers en dakplanken, worden los meegeleverd. Dakleer los te bestellen art.nr.nbsp;167970-1. De dubbele deuren kunnen alléén aan de linkerzijde worden geplaatst. Daarnaast is het hout onbehandeld, aangeraden wordt om dit direct te behandelen na het afmonteren.nbsp;

Bijzonderheden: bouwpakket, ongemonteerd geleverd, zelf in elkaar te zetten en nabehandelen.nbsp;

€ 3398.00

Lees meer....

Trendyard.nl Grote Houten Schuur Met Overkapping
Grote Houten Schuur Met Overkapping
 

U Anker 9 x 9 x 30 CM Zwart

Productdetails U-Anker 9 x 9 x 30 CM Zwart:

 • Materiaal: staal, thermisch verzinkt 5 mm
 • Kleur: zwart gepoedercoat RAL 9005
 • U-Paalhouder: voor het vastzetten van houten palen van 9 x 9 cm met een maximale hoogte van 188 cm op een betonnen ondergrond.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 27.50

Lees meer....

Trendyard.nl U Anker 9 x 9 x 30 CM Zwart
U Anker 9 x 9 x 30 CM Zwart
 

U Anker 9 x 9 x 30 CM

Productdetails U-Anker 9 x 9 x 30 CM:

 • Materiaal: staal, thermisch verzinkt 5 mm
 • U-Paalhouder: voor het vastzetten van houten palen van 9 x 9 cm met een maximale hoogte van 188 cm op een betonnen ondergrond.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 24.50

Lees meer....

Trendyard.nl U Anker 9 x 9 x 30 CM
U Anker 9 x 9 x 30 CM
 

Paalhouder Hoek 9 x 9 x 30 CM

Productdetails Paalhouder Hoek 9 x 9 x 30 CM:

 • Materiaal: staal, thermisch verzinkt 5 mm
 • Paalhouder: voor het vastzetten van houten palen van 9 x 9 cm met een maximale hoogte van 188 cm op een betonnen ondergrond.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 30.00

Lees meer....

Trendyard.nl Paalhouder Hoek 9 x 9 x 30 CM
Paalhouder Hoek 9 x 9 x 30 CM
 

Houtschroeven Torx Zwart

Productdetails Houtschroeven Torx Zwart:

 • Materiaal: staal
 • Kleur: zwart gepoedercoat RAL 9005
 • Afmeting: 5 x 50 mm
 • Bijzonderheden: voor montage in hout, aantal per zak 24 stuk

€ 13.99

Lees meer....

Trendyard.nl Houtschroeven Torx Zwart
Houtschroeven Torx Zwart
 

L Beslag Tuinscherm Zwart

Productdetails L-Beslag Schutting:

 • Materiaal: staal, thermisch verzinkt.
 • Kleur: zwart gepoedercoat RAL 9005

Bijzonderheden: L-beslag bevestigingsmateriaal, exclusief schroeven, schroef je eerstnbsp;op denbsp;tuinpalen alvorens ze worden vastgemaakt aan de zijkanten van de houten tuinschermen. Per schuttingdeel heeft u 1 set van 4 schermsteunen nodig.

€ 7.99

Lees meer....

Trendyard.nl L Beslag Tuinscherm Zwart
L Beslag Tuinscherm Zwart
 

Gaaspaneelklemmen Zwart 6 Stuks

Productdetails Gaaspaneelklemmen Zwart:

 • Materiaal: thermisch verzinkt staal
 • Kleur: zwart gepoedercoat RAL 9005
 • Klem: voor draad met doorsnee 5 mm, schroefgat is 4 mm.
 • Verpakking: 6 stuks, exclusief schroeven.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 7.99

Lees meer....

Trendyard.nl Gaaspaneelklemmen Zwart 6 Stuks
Gaaspaneelklemmen Zwart 6 Stuks
 

Bevestigingsmateriaal Tuinscherm Zwart

Productdetails Bevestigingsmateriaal Tuinscherm Zwart:

 • Materiaal: staal, thermisch verzinkt
 • Kleur: zwart gepoedercoat RAL 9005
 • Afmeting: 70 x 30 x 3 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: Bevestigingsmateriaal schroef je eerstnbsp;op het tuinscherm alvorens ze worden vastgemaakt aan de zijkanten van de houten tuinpalen. Per schuttingdeel heeft u 1 set van 4 schermsteunen nodig, deze worden geleverd exclusief schroeven.

€ 8.99

Lees meer....

Trendyard.nl Bevestigingsmateriaal Tuinscherm Zwart
Bevestigingsmateriaal Tuinscherm Zwart
 

Paalhouder Op Plaat 9 x 9 CM Zwart

Productdetails Paalhouder Op Plaat 9 x 9 CM Zwart:

 • Materiaal: staal, thermisch verzinkt
 • Kleur: zwart gepoedercoat RAL 9005
 • Paalhouder: voor het vastzetten van houten palen van 9 x 9 cm op een betonnen ondergrond.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 35.00

Lees meer....

Trendyard.nl Paalhouder Op Plaat 9 x 9 CM Zwart
Paalhouder Op Plaat 9 x 9 CM Zwart
 

Paalhouder Op Plaat 7 x 7 CM Zwart

Productdetails Paalhouder Op Plaat 7 x 7 CM Zwart:

 • Materiaal: staal, thermisch verzinkt
 • Kleur: zwart gepoedercoat RAL 9005
 • Paalhouder: voor het vastzetten van houten palen van 7 x 7 cm op een betonnen ondergrond.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 30.00

Lees meer....

Trendyard.nl Paalhouder Op Plaat 7 x 7 CM Zwart
Paalhouder Op Plaat 7 x 7 CM Zwart
 

U Paalhouder Beton 9 x 9 CM Zwart

Productdetails U-Paalhouder Beton 9 x 9 CM Zwart:

 • Materiaal: staal 5 mm, thermisch verzinkt
 • Kleur: zwart gepoedercoat RAL 9005
 • Lengte: 41 cm
 • Beton dikte: 20 cm
 • U-Paalhouder met betonanker: voor montage in beton, de houten tuinpalen (maximale hoogte 110 cm) worden op deze manier los van de grond gemonteerd, voor een langere levensduur van de paal.
 • Bevestigingsmateriaal: exclusief schroeven
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 25.00

Lees meer....

Trendyard.nl U Paalhouder Beton 9 x 9 CM Zwart
U Paalhouder Beton 9 x 9 CM Zwart
 

Bitumen Dakbedekking 6 Rollen 0,70 x 42 Meter

Een bitumineuze dakbedekking bestaat uit een onderlaag (zelfklevend) en een bovenlaag (met leislag zodat je dakbedekking beschermd wordt tegen UV-stralen). Dit 2-laags systeem garandeert een waterdicht dak. Als onderkant gebruik de zelfklevende onderlaag.


Productdetails Bitumen Dakbedekking 6 Rollen:

 • Materiaal: bitumen
 • Afmetingen: lengte 42 meter (6 rollen 0,7 x 7 meter)
 • Bevestigingsmethode: zelfklevend
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 389.00

Lees meer....

Trendyard.nl Bitumen Dakbedekking 6 Rollen 0,70 x 42 Meter
Bitumen Dakbedekking 6 Rollen 0,70 x 42 Meter
 

Bitumen Dakbedekking 3 Rollen 0,70 x 30 Meter

Een bitumineuze dakbedekking bestaat uit een onderlaag (zelfklevend) en een bovenlaag (met leislag zodat je dakbedekking beschermd wordt tegen UV-stralen). Dit 2-laags systeem garandeert een waterdicht dak. Als onderkant gebruik de zelfklevende onderlaag.


Productdetails Bitumen Dakbedekking 3 Rollen:

 • Materiaal: bitumen
 • Afmetingen: lengte 30 meter (3 rollen 0,7 x 10 meter)
 • Bevestigingsmethode: zelfklevend
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 259.00

Lees meer....

Trendyard.nl Bitumen Dakbedekking 3 Rollen 0,70 x 30 Meter
Bitumen Dakbedekking 3 Rollen 0,70 x 30 Meter
 

Bitumen Dakbedekking 2 Rollen 0,70 x 12 Meter

Een bitumineuze dakbedekking bestaat uit een onderlaag (zelfklevend) en een bovenlaag (met leislag zodat je dakbedekking beschermd wordt tegen UV-stralen). Dit 2-laags systeem garandeert een waterdicht dak. Als onderkant gebruik de zelfklevende onderlaag.


Productdetails Bitumen Dakbedekking 2 Rollen:

 • Materiaal: bitumen
 • Afmetingen: lengte 12 meter (2 rollen 0,7 x 6 meter)
 • Bevestigingsmethode: zelfklevend
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 119.00

Lees meer....

Trendyard.nl Bitumen Dakbedekking 2 Rollen 0,70 x 12 Meter
Bitumen Dakbedekking 2 Rollen 0,70 x 12 Meter
 

Bitumen Dakbedekking 1 Rol 0,70 x 6 Meter

Een bitumineuze dakbedekking bestaat uit een onderlaag (zelfklevend) en een bovenlaag (met leislag zodat je dakbedekking beschermd wordt tegen UV-stralen). Dit 2-laags systeem garandeert een waterdicht dak. Als onderkant gebruik de zelfklevende onderlaag.


Productdetails Bitumen Dakbedekking 1 Rol:

 • Materiaal: bitumen
 • Afmetingen: lengte 6 meter (1 rol 0,7 x 6 meter)
 • Bevestigingsmethode: zelfklevend
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 69.00

Lees meer....

Trendyard.nl Bitumen Dakbedekking 1 Rol 0,70 x 6 Meter
Bitumen Dakbedekking 1 Rol 0,70 x 6 Meter
 

Paalhouder H Anker 9 x 9 x 60 CM Zwart

Productdetails Paalhouder H-Anker 9 x 9 x 60 CM Zwart:

 • Materiaal: staal 6 mm, thermisch verzinkt.
 • Kleur: zwart RAL9005
 • Beton: de paalvoet moet in beton worden verankerd tot een vorstvrije diepte van ca. 90 cm
 • Bevestigingsmateriaal: exclusief schroeven
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 42.50

Lees meer....

Trendyard.nl Paalhouder H Anker 9 x 9 x 60 CM Zwart
Paalhouder H Anker 9 x 9 x 60 CM Zwart
 

Bitumen Dakbedekking 3 Rollen 0,70 x 18 Meter

Een bitumineuze dakbedekking bestaat uit een onderlaag (zelfklevend) en een bovenlaag (met leislag zodat je dakbedekking beschermd wordt tegen UV-stralen). Dit 2-laags systeem garandeert een waterdicht dak. Als onderkant gebruik de zelfklevende onderlaag.


Productdetails Bitumen Dakbedekking 3 Rollen:

 • Materiaal: bitumen
 • Afmetingen: lengte 18 meter (3 rollen 0,7 x 6 meter)
 • Bevestigingsmethode: zelfklevend
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 179.00

Lees meer....

Trendyard.nl Bitumen Dakbedekking 3 Rollen 0,70 x 18 Meter
Bitumen Dakbedekking 3 Rollen 0,70 x 18 Meter
 

Houten Schuur Met Dubbele Deur

Stel je deze houten schuur met dubbele deur eens voor, voldoende ruimte voor je tuingereedschap, je hobbyuitrusting, hout voor de open haard en het buitenspeelgoed van de kinderen. Maar tegelijk een mooie, overdekte werkplaats waar je ook je machines veilig en goed kwijt kan en een fietsenberging of fietsenhok voor de fietsen en/of een scooter. Kortom met deze schuur heb je én een mooi object in je tuin én voldoende opbergruimte én een mooie werkruimte c.q. hobbyruimte om je even helemaal in terug te trekken!

Het bijzondere aan deze tuinschuren of open tuinhuizen is dat de gevels en zijkanten in voorgemonteerde elementennbsp;worden geleverd. Zelf een tuinschuur of tuinhuis bouwen wordt op deze manier een stuk makkelijker.nbsp;

Zoek niet verder en neem een kijkje bij ons gehele assortiment houten tuinschuren, tuinhuizen met overkapping, veranda en dubbele deur. Er zijn totaal 5 modellen om uit te kiezen, dus er zal er vast eentje bij zitten welke aansluit op jouw wensen en behoeften.nbsp;Bekijk de verschillende modellen en kies je favoriet!


Productdetails Houten Schuur Met Dubbele Deur 10,5 m²nbsp;:

 • Materiaal: onbehandeld Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70nbsp;
 • Kleur: naturel
 • Afmetingen:nbsp;Lengte 432 cm x Breedte/ diepte 248 cm x Hoogte 250/ 145 cm
 • Totale grondoppervlakte palenplan fundering: lengte 4,16 m x breedte/diepte 2,38 m
 • Binnenruimte: lengte 386 cm x breedte/diepte 238 cm nbsp; 9,2 m2
 • Overige afmetingen:
 • Palen: 95 x 95 mm druk geïmpregneerdnbsp;(diverse lengtes)
 • Wandelementen: 19 x 100 mm zaagsnede twee opnbsp;éénnbsp;(zijn voorgemonteerd)
 • Liggers: 45 x 95 mm (diverse lengtes)
 • Dakplanken: 18 x 110 mm
 • Dubbele deur: lengte 193 cm x hoogte 190 cm, inclusief beslag en deurvergrendeling (deurpanelen zijn voorgemonteerd)
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten
 • Let op:nbsp;de houten schuur met dubbele deur moet op H-ankers (8 stuks) gemonteerd worden en deze moeten ingegoten worden in beton. Wij raden aan om de H-ankers in beton te verankeren tot een vorstvrije diepte van ca. 90 cm. De H-ankers dienen apart besteld te worden via art.nr. 4839-1. De tuinschuur wordt geleverd inclusief beugels en schroeven, de zijkanten en gevels zijn voorgemonteerd. De dakconstructie, liggers en dakplanken, worden los meegeleverd. Dakleer los te bestellen art.nr. 167980-1. De dubbele deuren kunnen zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde geplaatst worden. Daarnaast is het hout onbehandeld, aangeraden wordt om dit direct te behandelen na het afmonteren.nbsp;

Bijzonderheden: bouwpakket, ongemonteerd geleverd, zelf in elkaar te zetten en nabehandelen.nbsp;

€ 2698.00

Lees meer....

Trendyard.nl Houten Schuur Met Dubbele Deur
Houten Schuur Met Dubbele Deur
 

Houten Veranda

Stel je eens voor dat je een losstaande veranda in de tuin hebt dat je kan gebruiken als prachtige, overdekte buitenruimte of open tuinhuis,nbsp;die je geheel kan inrichten naar jouw wensen en behoeften, een plek waar je je met het hele gezin kan vermaken, beschut tegen wind en regen. Een andere invulling is om de veranda losstaand of veranda los van huis te gebruiken als opennbsp;tuinschuur, open tuinberging of open werkruimte, wat plaats biedt aan je tuingereedschap, je hobbyuitrusting, hout voor de open haard en wat tevens kan functioneren als open fietsenberging of open fietsenhok voor fietsen en/of een scooter. Zoek niet verder en neem een kijkje bij ons assortiment houten veranda's, tuinschuren, tuinhuizen met overkapping en dubbele deur. Er zijn totaal 5 modellen om uit te kiezen, dus er zal er vast eentje bij zitten welke aansluit op jouw wensen en behoeften!

Het bijzondere aan deze houten veranda's, tuinschuren of open tuinhuizen is dat de gevels en zijkanten in voorgemonteerde elementennbsp;worden geleverd. Zelf een veranda maken wordt op deze manier een stuk makkelijker.nbsp;

Deze houten veranda is met recht een sieraad in je tuin! En op deze manier kan je het gehele jaar door van buiten genieten. In de koude maanden leg je wat warme plaids om je heen en zet je een vuurkorf erbij voor wat extra warmte, hierdoor kan je nog lang genieten van je tuin en dat is heerlijk. Ook als je de tuin veranda als open werkruimte of open tuinschuur wilt gaan gebruiken is het prettig als je ten allen tijden een ruime, overdekte ruimte buiten hebt!nbsp;

Bekijk de verschillende modellen en kies je favoriet!


Productdetails Houten Veranda 10,5 m²nbsp;:

 • Materiaal: onbehandeld Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70nbsp;
 • Kleur: naturel
 • Afmetingen:nbsp;Lengte 432 cm x Breedte/ diepte 248 cm x Hoogte 250/ 145 cm
 • Totale grondoppervlakte palenplan fundering: lengte 4,16 m x breedte/diepte 2,38 m
 • Overige afmetingen:
 • Palen: 95 x 95 mm druk geïmpregneerdnbsp;(diverse lengtes)
 • Wandelementen: 19 x 100 mm zaagsnede twee opnbsp;éénnbsp;(zijn voorgemonteerd)
 • Liggers: 45 x 95 mm (diverse lengtes)
 • Dakplanken: 18 x 110 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten
 • Let op:nbsp;de houten veranda moet op H-ankers (8 stuks) gemonteerd worden en deze moeten ingegoten worden in beton. Wij raden aan om de H-ankers in beton te verankeren tot een vorstvrije diepte van ca. 90 cm. De H-ankers dienen apart besteld te worden via art.nr. 4839-1. De veranda tuin wordt geleverd inclusief beugels en schroeven, de zijkanten en gevels zijn voorgemonteerd. De dakconstructie, liggers en dakplanken, worden los meegeleverd.nbsp;Dakleer los te bestellen art.nr. 167980-1. Daarnaast is het hout onbehandeld, aangeraden wordt om dit direct te behandelen na het afmonteren.nbsp;

Bijzonderheden: bouwpakket, ongemonteerd geleverd, zelf in elkaar te zetten en nabehandelen.nbsp;

€ 2198.00

Lees meer....

Trendyard.nl Houten Veranda
Houten Veranda
 

Los Glas Buitenlamp Ships Light

Wees voorbereid op een onverwachte breuk en zorg ervoor dat je huis verlicht blijft met dit losse glas, reserveglas of vervangende glas speciaal bedoeld voor de buitenlamp, wandlamp Ships Light.nbsp;


Productdetails Los Glas Buitenlamp Ships Light:

 • Materiaal: glas
 • Past bij de Ships Light wandlamp LAHP08, LACN27 en LALW02

Bijzonderheden: Let op met het aandraaien van het glas, zorg ervoor dat deze niet te strak wordt aangedraaid, het glas kan barsten onder druk.nbsp;

nbsp;

€ 29.95

Lees meer....

Trendyard.nl Los Glas Buitenlamp Ships Light
Los Glas Buitenlamp Ships Light
 

Los Glas Buitenlamp Swan Neck Light

Wees voorbereid op een onverwachte breuk en zorg ervoor dat je huis verlicht blijft met dit losse glas, reserveglas of vervangende glas speciaal bedoeld voor de buitenlamp, wandlamp Swan Neck Light.nbsp;


Productdetails Los Glas Buitenlamp Swan Neck Light:

 • Materiaal: glas
 • Past bij de Swan Neck Light wandlamp LAHP01, LACN02, LALW06, LAFL06 en LAHP33

Bijzonderheden: Let op met het aandraaien van het glas, zorg ervoor dat deze niet te strak wordt aangedraaid, het glas kan barsten onder druk.nbsp;

nbsp;

€ 24.95

Lees meer....

Trendyard.nl Los Glas Buitenlamp Swan Neck Light
Los Glas Buitenlamp Swan Neck Light
 

Los Glas Buitenlamp Barn Light

Wees voorbereid op een onverwachte breuk en zorg ervoor dat je huis verlicht blijft met dit losse glas, reserveglas of vervangende glas speciaal bedoeld voor de buitenlamp, wandlamp Barn Light.nbsp;


Productdetails Los Glas Buitenlamp Barn Light:

 • Materiaal: glas
 • Past bij de Barn Light wandlamp LACO10, LACN20, LACB06 en LALW05

Bijzonderheden: Let op met het aandraaien van het glas, zorg ervoor dat deze niet te strak wordt aangedraaid, het glas kan barsten onder druk.nbsp;

nbsp;

€ 29.95

Lees meer....

Trendyard.nl Los Glas Buitenlamp Barn Light
Los Glas Buitenlamp Barn Light
 

Los Glas Buitenlamp Finsbury

Wees voorbereid op een onverwachte breuk en zorg ervoor dat je huis verlicht blijft met dit losse glas, reserveglas of vervangende glas speciaal bedoeld voor de buitenlamp, wandlamp Finsbury.nbsp;


Productdetails Los Glas Buitenlamp Finsbury:

 • Materiaal: glas
 • Past bij de Finsbury wandlamp LACO30

Bijzonderheden: Let op met het aandraaien van het glas, zorg ervoor dat deze niet te strak wordt aangedraaid, het glas kan barsten onder druk.nbsp;

nbsp;

€ 24.95

Lees meer....

Trendyard.nl Los Glas Buitenlamp Finsbury
Los Glas Buitenlamp Finsbury
 

Tuinslanghouder Metaal Zwart Farringdon

En met deze stijlvolle en tijdloze tuinslanghouder metaal zwart Farringdon maak je je tuinslangset compleet!


Productdetails Tuinslanghouder Metaal Zwart Farringdon:

 • Materiaal: gepoedercoat staal
 • Kleur: zwart
 • Afmetingen: lengte 46 cm x breedte/diepte 17 cm x hoogte 22 cm
 • Exclusief: tuinslang

Bijzonderheden: de muurbevestigingen worden niet meegeleverd.nbsp;Er kunnen lassporen zichtbaar zijn vanwege de aard van het materiaal en de fabricage.

€ 69.00

Lees meer....

Trendyard.nl Tuinslanghouder Metaal Zwart Farringdon
Tuinslanghouder Metaal Zwart Farringdon
 

Tuinslang 15 Meter Grijs

Deze flexibele tuinslangen met sproeikop of spuitpistool en messing koppelstukken zijn perfect voor zowel grote tuinen als de wat kleinere stadstuin. nbsp;De tuinslangen met verstelbare sproeikop zijn verkrijgbaar in 15 meter en 30 meter. De combinatie van de lichtgrijze slang met de messing koppelstukken maken de tuinslang tevens een mooie tuinaccessoire die gezien mag worden!


Productdetails Tuinslang 15 Meter Grijs:

 • Materiaal: polyster (slang), messing (koppelstukken), verzinkt en kunststof (spuitpistool)
 • Kleur slang: grijs
 • Lengte slang; 15 meternbsp;
 • Exclusief: tuinslanghouder en messing kraantje

Bijzonderheden: messing kan na verloop van tijd oxideren wanneer het in contact komt met water, dit heeft geen invloed op de prestaties van het spuitpistool. Hetnbsp;spuitpistool is verstelbaar. nbsp;De tuinslang wordt geleverd in een zwarte tas met trekkoord.

nbsp;

€ 69.00

Lees meer....

Trendyard.nl Tuinslang 15 Meter Grijs
Tuinslang 15 Meter Grijs
 

Los Glas Buitenlamp Belfast Light

Wees voorbereid op een onverwachte breuk en zorg ervoor dat je huis verlicht blijft met dit losse glas, reserveglas of vervangende glas speciaal bedoeld voor de buitenlamp, wandlamp Belfast Light.nbsp;


Productdetails Los Glas Buitenlamp Belfast Light:

 • Materiaal: glas
 • Past bij de Belfast Light wandlamp LACO08

Bijzonderheden: Let op met het aandraaien van het glas, zorg ervoor dat deze niet te strak wordt aangedraaid, het glas kan barsten onder druk.nbsp;

nbsp;

€ 34.95

Lees meer....

Trendyard.nl Los Glas Buitenlamp Belfast Light
Los Glas Buitenlamp Belfast Light
 

Los Glas Buitenlamp Southbank

Wees voorbereid op een onverwachte breuk en zorg ervoor dat je huis verlicht blijft met dit losse glas, reserveglas of vervangende glas speciaal bedoeld voor de buitenlamp, wandlamp Southbank.nbsp;


Productdetails Los Glas Buitenlamp Southbank:

 • Materiaal: glas
 • Past bij de Southbank wandlamp LAPC02

Bijzonderheden: Let op met het aandraaien van het glas, zorg ervoor dat deze niet te strak wordt aangedraaid, het glas kan barsten onder druk.nbsp;

nbsp;

€ 29.95

Lees meer....

Trendyard.nl Los Glas Buitenlamp Southbank
Los Glas Buitenlamp Southbank
 

Los Glas Buitenlamp Harbour Light

Wees voorbereid op een onverwachte breuk en zorg ervoor dat je huis verlicht blijft met dit losse glas, reserveglas of vervangende glas speciaal bedoeld voor de buitenlamp, wand- en hanglamp Harbour Light.nbsp;


Productdetails Los Glas Buitenlamp Harbour Light:

 • Materiaal: glas
 • Past bij de Harbour Light wand- en hanglamp LAHP09, LAHP41, LACN28 en LALW03

Bijzonderheden: Let op met het aandraaien van het glas, zorg ervoor dat deze niet te strak wordt aangedraaid, het glas kan barsten onder druk.nbsp;

nbsp;

€ 29.95

Lees meer....

Trendyard.nl Los Glas Buitenlamp Harbour Light
Los Glas Buitenlamp Harbour Light
 

Houten Schuur Met Overkapping

Stel je voor dat je een huisje in de tuin hebt dat je kan gebruiken als tuinschuur en open tuinberging, wat plaats biedt aan je tuingereedschap, je hobbyuitrusting, het buitenspeelgoed van de kinderen en wat kan functioneren als fietsenberging voor fietsen en/of een scooter. In combinatie met een prachtige, overdekte buitenruimte die je geheel kan inrichten naar jouw wensen en behoeften en waar je met het hele gezin je kan vermaken, beschut tegen wind en regen. Zoek niet verder en neem een kijkje bij ons assortiment houten tuinschuren, tuinhuizen met overkapping, veranda en dubbele deur.nbsp;

Een ruime tuinberging is een aanrader voor wie een gereedschapsschuur wil combineren met een open buitenruimte/ bergruimte. In deze houten schuur met overkapping kan je met gemak je gereedschap, de fietsen en machines kwijt en tegelijkertijd biedt het een extra open overdekte werkplaats of overdekte buitenruimte voor je tuingereedschap, een oppottafel, een tuinkast en/of een opbergkist die op deze manier altijd overdekt staan. En wat dacht je van een opslagplek voor je openhaardhout?

Het bijzondere aan deze tuinschuren of open tuinhuizen is dat de gevels en zijkanten in voorgemonteerde elementennbsp;worden geleverd. Zelf een tuinschuur of tuinhuis bouwen wordt op deze manier een stuk makkelijker.nbsp;

Er zijn totaal 5 modellen om uit te kiezen, dus er zal er vast eentje bij zitten welke aansluit op jouw wensen en behoeften.nbsp;Bekijk de verschillende modellen en kies je favoriet!


Productdetails Houten Schuur Met Overkapping 10,5 m²nbsp;:

 • Materiaal: onbehandeld Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70nbsp;
 • Kleur: naturel
 • Afmetingen:nbsp;Lengte 432 cm x Breedte/ diepte 248 cm x Hoogte 250/ 145 cm
 • Totale grondoppervlakte palenplan fundering: lengte 4,16 m x breedte/diepte 2,38 m
 • Overkapping/ open buitenruimte: lengte 193 cm x breedte/diepte 238 cm nbsp; 4,6 m2
 • Overige afmetingen:
 • Palen: 95 x 95 mm druk geïmpregneerdnbsp;(diverse lengtes)
 • Wandelementen: 19 x 100 mm zaagsnede twee opnbsp;éénnbsp;(zijn voorgemonteerd)
 • Liggers: 45 x 95 mm (diverse lengtes)
 • Dakplanken: 18 x 110 mm
 • Dubbele deur: lengte 193 cm x hoogte 190 cm, inclusief beslag en deurvergrendeling (deurpanelen zijn voorgemonteerd)
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten
 • Let op:nbsp;de houten schuur met overkapping moet op H-ankers (8 stuks) gemonteerd worden en deze moeten ingegoten worden in beton. Wij raden aan om de H-ankers in beton te verankeren tot een vorstvrije diepte van ca. 90 cm. De H-ankers dienen apart besteld te worden via art.nr. 4839-1. De tuinschuur wordt geleverd inclusief beugels en schroeven, de zijkanten en gevels zijn voorgemonteerd. De dakconstructie, liggers en dakplanken, worden los meegeleverd.nbsp;Dakleer los te bestellen art.nr. 167980-1. De dubbele deuren kunnen alléén aan de linkerzijde worden geplaatst. Daarnaast is het hout onbehandeld, aangeraden wordt om dit direct te behandelen na het afmonteren.nbsp;

Bijzonderheden: bouwpakket, ongemonteerd geleverd, zelf in elkaar te zetten en nabehandelen.nbsp;

€ 2698.00

Lees meer....

Trendyard.nl Houten Schuur Met Overkapping
Houten Schuur Met Overkapping
 

Tuinslang 30 Meter Grijs

Deze flexibele tuinslangen met sproeikop of spuitpistool en messing koppelstukken zijn perfect voor zowel grote tuinen als de wat kleinere stadstuin. nbsp;De tuinslangen met verstelbare sproeikop zijn verkrijgbaar in 15 meter en 30 meter. De combinatie van de lichtgrijze slang met de messing koppelstukken maken de tuinslang tevens een mooie tuinaccessoire die gezien mag worden!


Productdetails Tuinslang 30 Meter Grijs:

 • Materiaal: polyster (slang), messing (koppelstukken), verzinkt en kunststof (spuitpistool)
 • Kleur slang: grijs
 • Lengte slang; 30 meter
 • Exclusief: tuinslanghouder en messing kraantje

Bijzonderheden: messing kan na verloop van tijd oxideren wanneer het in contact komt met water, dit heeft geen invloed op de prestaties van het spuitpistool. Hetnbsp;spuitpistool is verstelbaar. nbsp;De tuinslang wordt geleverd in een zwarte tas met trekkoord.

€ 89.00

Lees meer....

Trendyard.nl Tuinslang 30 Meter Grijs
Tuinslang 30 Meter Grijs
 

Tuin Shelter Hout

Kamperen in eigen tuin doe je gemakkelijk en snel met deze tuin shelter hout! De shelter is solide en geeft voldoende bescherming tegen de zon, wind en regen.

Gezellig en knus met het hele gezin biedt deze nieuwe tuin shelter of daybed voor in de tuin voldoende slaapplek voor allemaal. En het levert jou en je gezin fantastische ervaringen op! En je vermijdt het gedoe met inpakken en zo. Steek een vuurtje aan, maak de heerlijkste marshmallows, vertel elkaar de mooiste verhalen en geniet 's nachts van de sterren en 's morgens van de zonsopgang. Wordt wakker met de natuur en de vogels en dit allemaal in eigen tuin!

De tuin shelter kan je eventueel ook neerzetten op een perceel van een vakantiehuis of stacaravan bijvoorbeeld. Op deze manier heb je ten allen tijden extra slaapplekken voor familie en/of vrienden die langs komen.

Deze extra grote shelter of houten hut kan je zelf bouwen en naar eigen wens schilderen. Het houten daybed tuin wordt gedeeltelijk gemonteerd en blanco geleverd, inclusief dakleer, welke je zelf moet leggen. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is een fijne slaapzak te zoeken en wat goed gezelschap, dan kan het kamperen in eigen tuin beginnen!


Productdetails Tuin Shelter Hout:

 • Materiaal: onbehandeld Scandinavisch sparrenhout, FSC Mix 70
 • Kleur: naturel
 • Onderstel: drukgeïmpregneerd 9,5 x 9,5 cm
 • Balken: 4,5 x 9,5 cmnbsp;
 • Planken: 18 mm x 110 mm en 22 mm x 120 mm
 • Wanddikte: 19 mm x 100 mm
 • Lengte: 379 cm
 • Breedte/ diepte: 290 cm
 • Hoogte: 168/106 cm
 • Hoogte vanaf de grond: 40 cm
 • Binnenafmeting: 2 vakken van 160 x 210 cm, biedt ruimte voor 4 matrassen van 80 x 200 cm
 • Dakleer: is inclusief en wordt meegeleverd.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voorgemonteerd, zelf in elkaar te zetten. De gevelzijwanden en achterwanden zijn volledig voorgemonteerd. Daarnaast is het hout onbehandeld, aangeraden wordt om dit direct te behandelen na het afmonteren.

€ 2898.00

Lees meer....

Trendyard.nl Tuin Shelter Hout
Tuin Shelter Hout
 

Zinken Bloembak 60 cm

Fleur je balkon of tuin op met deze zinken bloembak 60 cm of balkon bloembak 60 cm. Deze zinken bloembak balkon is de perfecte plantenbak voor buiten op een vensterbank of tuinmuur, maar ook binnen op de keukentafel met verse kruiden komt deze zinken plantenbak rechthoekig goed tot zijn recht.nbsp;

Om kruiden te kweken heb je geen grote moestuin nodig. Vele kruiden kan je ook kweken in deze plantenbak op je balkon of terras, zoals basilicum, koriander, rozemarijn en vele andere soorten.nbsp;

De zinken bloembak is verkrijgbaar in 40, 60 en 80 cm.


Productdetails Zinken Bloembak 60 CM:

 • Materiaal: verzinkt staal
 • Hoogte: 12 cm
 • Breedte: 60 cm
 • Diepte: 17 cm

Bijzonderheden: de zinken bloembak is zonder afvoergaten.

€ 32.50

Lees meer....

Trendyard.nl Zinken Bloembak 60 cm
Zinken Bloembak 60 cm
 

Zinken Bloembak 80 cm

Fleur je balkon of tuin op met deze zinken bloembak 80 cm of bloembak balkon 80 cm. Deze zinken bloembak balkon is de perfecte plantenbak voor buiten op een vensterbank of tuinmuur, maar ook binnen op de keukentafel met verse kruiden komt deze zinken plantenbak rechthoekig goed tot zijn recht.nbsp;

Om kruiden te kweken heb je geen grote moestuin nodig. Vele kruiden kan je ook kweken in deze plantenbak op je balkon of terras, zoals basilicum, koriander, rozemarijn en vele andere soorten.nbsp;

De zinken bloembak is verkrijgbaar in 40, 60 en 80 cm.


Productdetails Zinken Bloembak 80 CM:

 • Materiaal: verzinkt staal
 • Hoogte: 12 cm
 • Breedte: 80 cm
 • Diepte: 17 cm

Bijzonderheden: de zinken bloembak is zonder afvoergaten.

€ 37.50

Lees meer....

Trendyard.nl Zinken Bloembak 80 cm
Zinken Bloembak 80 cm
 

Zinken Bloembak 40 cm

Fleur je balkon of tuin op met deze zinken bloembak 40 cm of plantenbak balkon 40 cm. Deze zinken bloembak balkon is de perfecte plantenbak voor buiten op een vensterbank of tuinmuur, maar ook binnen op de keukentafel met verse kruiden komt deze zinken plantenbak rechthoekig goed tot zijn recht.nbsp;

Om kruiden te kweken heb je geen grote moestuin nodig. Vele kruiden kan je ook kweken in deze plantenbak op je balkon of terras, zoals basilicum, koriander, rozemarijn en vele andere soorten.nbsp;

De zinken bloembak is verkrijgbaar in 40, 60 en 80 cm.


Productdetails Zinken Bloembak 40 CM:

 • Materiaal: verzinkt staal
 • Hoogte: 12 cm
 • Breedte: 40 cm
 • Diepte: 17,7 cm

Bijzonderheden: de zinken bloembak is zonder afvoergaten.

€ 29.50

Lees meer....

Trendyard.nl Zinken Bloembak 40 cm
Zinken Bloembak 40 cm
 

Wijnrek Muur Hout Hambledon 24 flessen

Elke wijncollectie (ongeacht de grootte) verdient een plek om gezien te worden. Dat is waar dit wijnrek muur hout Hambledon goed van pas komt. Het is een waar schilderij waarvan je de compositie keer op keer kunt veranderen. Een mooie, tijdloze opvulling voor een lege muur of wand in de keuken, woonkamer of de werkkamer.nbsp;

Het wijnrek voor aan de muur is gemaakt van onbewerkt eikenhout waardoor het een puur en tijdloze uitstraling afgeeft. Eennbsp;design wijnrek welke in elke interieurstijl zal passen.

Het wijnrek eikenhout is verkrijgbaar in drie maten, voor 8, 12 of 24 flessen wijn. Plaats elke fles eenvoudig op de schuine houten lat zodat deze tegen de muur zit en hem stevig op zijn plaats houdt.


Wijnrek Muur Hout Hambledon 24 Flessen:

 • Materiaal: onbewerkt eikenhout
 • Hoogte: 165 cm
 • Lengte: 45 cm
 • Breedte/ diepte: 6,5 cm
 • Maximaal gewicht 24 flessen: 33,5 kg
 • Aantal wijnflessen: 24 stuks

Bijzonderheden: Uitsluitend voor gebruik binnenshuis. Muurbevestigingen worden niet meegeleverd.nbsp;We raden aan om dit item alleen op massieve muren te monteren.

nbsp;

€ 249.00

Lees meer....

Trendyard.nl Wijnrek Muur Hout Hambledon 24 flessen
Wijnrek Muur Hout Hambledon 24 flessen
 

Houten Kweekkas Op Poten Foxmore

De perfecte kweekkas of kweekbak, voor de enthousiaste tuinders met een stadstuin of kleine binnenplaats, is deze houten kweekkas op poten Foxmore. De kweekkas met deksel is o.a. vervaardigd uit sparrenhout en met z'n natuurlijke uitstraling past de plantenkas of kweekbak op poten gemakkelijk binnen elk soort tuin, terras of balkon.

De verhoogde deksel heeft een plexiglas bovenkant en zijkanten en een stevig metalen scharnier met zes standen waardoor de deksel in verschillende hoogtes gesteld kan worden en verse lucht gemakkelijk kan circuleren.

De onderste plank van de plantenkas buiten biedt opbergruimte voor bijvoorbeeld potten, gieters en klein tuindgereedschap. De kweekkas met deksel of de plantenkas hout is ideaal voor de wat kleinere stadstuinen, balkons en binnenplaatsen. Daarnaast is de tuinkas hout ook perfect om planten te kunnen zaaien, ze veilig te kunnen houden voordat ze in een grotere moestuin of volkstuin worden uitgeplant. Duurzaam en stevig en perfect te combineren met je bestaande tuinaccessoires!

De houten kweekkas is ook erg leuk te combineren met het houten plantenrek voor buiten Aldsworth!


Productdetails Houten Kweekkas Op Poten Foxmore:

 • Materiaal: sparrenhout en polycarbonaat (het hout is behandeld, gedompeld en gekleurd)
 • Kleur: naturel
 • Afmetingen: lengte 79 cm x breedte/diepte 38 cm x hoogte 86/125 cm
 • Binnenafmetingen: lengte 72 cm x hoogte 22/31 cm
 • Onderplank: lengte 72 cm x breedte/diepte 29/38 cm en tussenruimte 32 cm
 • Gewicht: 13 kg
 • Deksel: wordt geleverd met scharnier aannbsp;één zijde met zes standen.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: De houten kweekkas moet afgemonteerd worden (montage-instructies meegeleverd). Wij raden aannbsp;het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om de levensduur te verlengen. Daarnaast is het aan te raden de kweekkas buiten op een beschutte/ overdekte plek neer te zetten. Houd het plexiglas gemakkelijk schoon met warm water en een zachte doek, zonder aanvullende chemische schoonmaakmiddelen.

€ 269.00

Lees meer....

Trendyard.nl Houten Kweekkas Op Poten Foxmore
Houten Kweekkas Op Poten Foxmore
 

Decoratie Ladder Hout Zwart Moreton

Deze veelzijdige decoratie ladder hout zwart Moreton is niet alleen de perfecte opberger voor tuinaccessoires in de tuinschuur of garage. Naast z'n functionaliteit heeft de houten ladder met planken ook een decoratieve functie als muurdecoratie of wanddecoratie. Je kan de decoratie ladder gebruiken als plantenrek of plantenstandaard, de ladder is ook mooi met verschillende accessoires erop ter aankleding van je veranda bijvoorbeeld.

Doordat de planken niet massief zijn maar een open structuur hebben, oogt de ladder niet zwaar en past deze gemakkelijk binnen veel verschillende soorten ruimtes buitenshuis maar ook zeker binnenshuis!


Productdetails Decoratie Ladder Hout Zwart Moreton:

 • Materiaal: sparrenhoutnbsp;
 • Kleur: antraciet grijs/ zwart gebeitst
 • Lengte: 45 cm
 • Breedte/ diepte: 12 cm
 • Hoogte: 170 cm
 • Inclusief 2x polyester strips om aan de muur te bevestigen om kantelen te voorkomen
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: de zwart houten decoratie ladder is zowel buiten als binnen te gebruiken. Bij buitengebruik raden wij aan om de decoratie ladder in een beschutte/ overdekte ruimte neer te zetten. De decoratie ladder wordt volledig geassembleerd geleverd.

€ 249.00

Lees meer....

Trendyard.nl Decoratie Ladder Hout Zwart Moreton
Decoratie Ladder Hout Zwart Moreton
 

Wijnrek Muur Hout Hambledon 12 Flessen

Elke wijncollectie (ongeacht de grootte) verdient een plek om gezien te worden. Dat is waar dit wijnrek muur hout Hambledon goed van pas komt. Het is een waar schilderij waarvan je de compositie keer op keer kunt veranderen. Een mooie, tijdloze opvulling voor een lege muur of wand in de keuken, woonkamer of de werkkamer.nbsp;

Het wijnrek voor aan de muur is gemaakt van onbewerkt eikenhout waardoor het een puur en tijdloze uitstraling afgeeft. Eennbsp;design wijnrek welke in elke interieurstijl zal passen.

Het wijnrek eikenhout is verkrijgbaar in drie maten, voor 8, 12 of 24 flessen wijn. Plaats elke fles eenvoudig op de schuine houten lat zodat deze tegen de muur zit en hem stevig op zijn plaats houdt.


Wijnrek Muur Hout Hambledon 12 Flessen:

 • Materiaal: onbewerkt eikenhout
 • Hoogte: 80 cm
 • Lengte: 45 cm
 • Breedte/ diepte: 6,5 cm
 • Maximaal gewicht 12 flessen: 22,5 kg
 • Aantal wijnflessen: 12 stuks

Bijzonderheden: Uitsluitend voor gebruik binnenshuis. Muurbevestigingen worden niet meegeleverd.nbsp;We raden aan om dit item alleen op massieve muren te monteren.

€ 149.00

Lees meer....

Trendyard.nl Wijnrek Muur Hout Hambledon 12 Flessen
Wijnrek Muur Hout Hambledon 12 Flessen
 

Tuinkast Hout Aldsworth

Deze tuinkast hout Aldsworth is een veelzijdige opbergkast voor in de tuin, op je terras of balkon. De tuinkast dubbele deur is gemaakt van natuurlijk sparrenhout en heeft twee uitneembare planken voor het opbergen van je tuinspullen. De bovenkant oftewel het blad is van gegalvaniseerd plaatstaal en is te gebruiken als een handig werkblad.

De tuinkast hout is ook als opbergkast binnen te gebruiken, zoals in je tuinschuur, garage of bijkeuken!


Productdetails Tuinkast Hout Aldsworth:

 • Materiaal: sparrenhout met gegalvaniseerd plaatstalen (werk)blad
 • Kleur: naturel
 • Lengte: 110 cm
 • Breedte/ diepte: 40 cm
 • Hoogte: 90 cm
 • Uitneembare planken; 2 stuks
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: de tuinkast is zowel buiten als binnen te gebruiken. Bij buitengebruik raden wij aan om de tuinkast in een beschutte/ overdekte ruimte neer te zetten. De tuinkast wordt volledig geassembleerd geleverd.

€ 498.00

Lees meer....

Trendyard.nl Tuinkast Hout Aldsworth
Tuinkast Hout Aldsworth
 

Tuinkast Hout Zwart Moreton

Deze tuinkast hout zwart Moreton is een veelzijdige opbergkast voor in de tuin, op je terras of balkon. De tuinkast dubbele deur is gemaakt van natuurlijk sparrenhout en heeft twee uitneembare planken voor het opbergen van je tuinspullen. De bovenkant oftewel het blad is van gegalvaniseerd plaatstaal en is te gebruiken als een handig werkblad.

De houten tuinkast zwart is ook als opbergkast binnen te gebruiken, zoals in je tuinschuur, garage of bijkeuken!


Productdetails Tuinkast Hout Zwart Moreton:

 • Materiaal: sparrenhout met gegalvaniseerd plaatstalen (werk)blad
 • Kleur: antraciet grijs/ zwart gebeitst
 • Lengte: 110 cm
 • Breedte/ diepte: 40 cm
 • Hoogte: 90 cm
 • Uitneembare planken; 2 stuks
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: de tuinkast zwart hout is zowel buiten als binnen te gebruiken. Bij buitengebruik raden wij aan om de tuinkast in een beschutte/ overdekte ruimte neer te zetten. De tuinkast wordt volledig geassembleerd geleverd.

€ 498.00

Lees meer....

Trendyard.nl Tuinkast Hout Zwart Moreton
Tuinkast Hout Zwart Moreton
 

Wijnrek Muur Hout Hambledon 8 Flessen

Elke wijncollectie (ongeacht de grootte) verdient een plek om gezien te worden. Dat is waar dit wijnrek muur hout Hambledon goed van pas komt. Het is een waar schilderij waarvan je de compositie keer op keer kunt veranderen. Een mooie, tijdloze opvulling voor een lege muur of wand in de keuken, woonkamer of de werkkamer.nbsp;

Het wijnrek voor aan de muur is gemaakt van onbewerkt eikenhout waardoor het een puur en tijdloze uitstraling afgeeft. Eennbsp;design wijnrek welke in elke interieurstijl zal passen.

Het wijnrek eikenhout is verkrijgbaar in drie maten, voor 8, 12 of 24 flessen wijn. Plaats elke fles eenvoudig op de schuine houten lat zodat deze tegen de muur zit en hem stevig op zijn plaats houdt.


Wijnrek Muur Hout Hambledon 8 Flessen:

 • Materiaal: onbewerkt eikenhout
 • Hoogte: 55 cm
 • Lengte: 45 cm
 • Breedte/ diepte: 6,5 cm
 • Maximaal gewicht 8 flessen: 11 kg
 • Aantal wijnflessen: 8 stuks

Bijzonderheden: Uitsluitend voor gebruik binnenshuis. Muurbevestigingen worden niet meegeleverd.nbsp;We raden aan om dit item alleen op massieve muren te monteren.

€ 99.00

Lees meer....

Trendyard.nl Wijnrek Muur Hout Hambledon 8 Flessen
Wijnrek Muur Hout Hambledon 8 Flessen
 

Houten Plantenrek Voor Buiten Moreton

Creëer een gezellige, kleurrijke wand in je tuin, op je terras of balkon met dit houten plantenrek of plantenstandaard 'Moreton'. Door het combineren van verschillende bloem- en plantenpotten, kruiden en ook wat leuke tuinaccessoires krijg je al snel een levendig schilderij. Het plantenrek voor tegen de wand is vervaardigd uit sparrenhout, behandeld, gedompeld en gekleurd in een antraciet grijze/ zwarte beits. De donkere look van de plantenstandaard geeft een mooi contrast af tegen al dat verse groen, de felle bloemen en bijvoorbeeld een leuke, gekleurde gieter.

Het plantenrek met 3 verdiepingen heeft verschillende dieptes. Hierdoor kan je de grotere plantenbakken makkelijk op de onderste plank kwijt. De overige 2 verdiepingen kan je ook leuk aanvullen met bijvoorbeeld wat (zaai)gereedschap, de kleinere bloempotten en wat leuke kruidenpotten.


Productdetails: Houten Plantenrek Voor Buiten Moreton:

 • Materiaal: FSC sparrenhout
 • Kleur: antraciet grijs/ zwart gebeitst
 • Onderste plank: lengte 57,5 x breedte/diepte 22 cm
 • Hoogte: 73 cm
 • Lengte: 67,5 cm
 • Breedte/diepte: 48,5 cm
 • Polyester lint houdt de achterpoten op hun plaats
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: voor binnen- en buitengebruik. De poten en planken kunnen worden ingeklapt waardoor het plantenrek goed verplaatsbaar is en tevens gemakkelijk op te bergen is. Wij raden aan om het plantenrek onder een afdak te plaatsen om zo de levensduur te verlengen.nbsp;

€ 169.00

Lees meer....

Trendyard.nl Houten Plantenrek Voor Buiten Moreton
Houten Plantenrek Voor Buiten Moreton
 

Wanddroogrek Inklapbaar Hout Chalford

Benut de ruimte voor het drogen van je was op een goede manier met dit veelzijdige wanddroogrek inklapbaar hout Chalford. Het droogrek voor aan de muur of wasrek voor aan de muur is gemaakt van beukenhout en gegalvaniseerd staal, heeft drie hoogte-opties en kan na gebruik plat worden opgevouwen om zo gemakkelijk ruimte te besparen. Mooi en tijdloos en passend binnen elk soort interieur!


Productdetails Wanddroogrek Inklapbaar Hout Chalford

 • Materiaal: beukenhout, gegalvaniseerd staal
 • Kleur: naturel
 • Afmetingen: lengte 60 cm x breedte/ diepte 8 cm x hoogte 70 cm
 • Gewicht: maximaal 10 kg (gelijkmatig verdeeld)

Bijzonderheden: inclusief 4 muurhaken, exclusief bevestigingsmateriaal. Wij raden aan om het droogrek alleen op massieve muren te monteren. Plaats het droogrek niet binnen een meter van een warmtebron. Niet blootstellen aan overmatig vocht.nbsp;Door het gebruikte natuurlijke materiaal kan het hout gaan verkleuren.nbsp;

€ 169.00

Lees meer....

Trendyard.nl Wanddroogrek Inklapbaar Hout Chalford
Wanddroogrek Inklapbaar Hout Chalford
 

Kinderschommel Aqua Blauw Outdoor Stof

Kan de marshmallow swing buiten hangen?

Ja, de schommel "Marshmallow Swing Curacao Aqua" is geschikt voor binnen en buiten gebruik. De schommel kan tegen een beetje regen, door de waterafstotende stof. Met zware buien en in de winter raden we aan om de schommel binnen te hangen. Is de schommel binnenin nat geworden, haal de vulling er dan uit om te drogen. De hoes kan in de handwas gewassen worden. Bij het opbergen is het belangrijk dat alles goed droog is.

Is de schommel inclusief touwen en ringen?

Ja, deze blauwe schommel is inclusief zwarte 2,3mtr lange, verstelbare touwen. Aan het uiteinde van de touw is een RVS ophangring bevestigd. Hang de schommel niet aan het touw op, om vroegtijdige slijtage door wrijving van het touw te voorkomen.

Hoe kan ik de producten het beste schoonmaken?

De producten zijn gemakkelijk te reinigenmet lauw water en zachte zeep. Is het product erg vies, dan kan een speciaal reinigingsmiddel voor tuinmeubelen gebruikt worden. De vulling van de Marshmallow Swing kan eruit gehaald worden, zodat het hoesje ook in de handwas kan.

Wat is het maximale gewicht voor de schommels?

Voor de kleine Marshmallow Swing 70 Kg

De Marshmallow Swing kinderschommel is verkrijgbaar in de kleuren: lime groen (Summer Lime), aqua blauw (Curacao Aqua), roze (Honeysuckle Pink), grijs (Dolphin Grey) en zwart (Moonless Night Black). De kinderschommels zijn van een hoogwaardige outdoor stof.


Productdetails Kinderschommel Aqua Blauw:

 • Materiaal: waterdicht polyester met waterafstotende finishing
 • Geschikt voor: binnen en buiten
 • Afmeting zitje: Breedte: 40 cm x Diepte: 25 cm x Hoogte: 6 cm

Bijzonderheden: soft pillow, flexibele seat, strong safe, exclusief schommelhaak

€ 74.95

Lees meer....

Trendyard.nl Kinderschommel Aqua Blauw Outdoor Stof
Kinderschommel Aqua Blauw Outdoor Stof
 

Kinderschommel Lime Groen Outdoor Stof

Kan de marshmallow swing buiten hangen?

Ja, de schommel "Marshmallow Swing Summer Lime" is geschikt voor binnen en buiten gebruik. De schommel kan tegen een beetje regen, door de waterafstotende stof. Met zware buien en in de winter raden we aan om de schommel binnen te hangen. Is de schommel binnenin nat geworden, haal de vulling er dan uit om te drogen. De hoes kan in de handwas gewassen worden. Bij het opbergen is het belangrijk dat alles goed droog is.

Is de schommel inclusief touwen en ringen?

Ja, deze lime schommel is inclusief zwarte 2,3mtr lange, verstelbare touwen. Aan het uiteinde van de touw is een RVS ophangring bevestigd. Hang de schommel niet aan het touw op, om vroegtijdige slijtage door wrijving van het touw te voorkomen.

Hoe kan ik de producten het beste schoonmaken?

De producten zijn gemakkelijk te reinigenmet lauw water en zachte zeep. Is het product erg vies, dan kan een speciaal reinigingsmiddel voor tuinmeubelen gebruikt worden. De vulling van de Marshmallow Swing kan eruit gehaald worden, zodat het hoesje ook in de handwas kan.

Wat is het maximale gewicht voor de schommels?

Voor de kleine Marshmallow Swing 70 Kg

De Marshmallow Swing kinderschommel is verkrijgbaar in de kleuren: lime groen (Summer Lime), aqua blauw (Curacao Aqua), roze (Honeysuckle Pink), grijs (Dolphin Grey) en zwart (Moonless Night Black). De kinderschommels zijn van een hoogwaardige outdoor stof.


Productdetails Kinderschommel Lime Groen:

 • Materiaal: waterdicht polyester met waterafstotende finishing
 • Geschikt voor: binnen en buiten
 • Afmeting zitje: Breedte: 40 cm x Diepte: 25 cm x Hoogte: 6 cm

Bijzonderheden: soft pillow, flexibele seat, strong safe, exclusief schommelhaak

€ 74.95

Lees meer....

Trendyard.nl Kinderschommel Lime Groen Outdoor Stof
Kinderschommel Lime Groen Outdoor Stof
 

Kinderschommel Roze Outdoor Stof

Kan de marshmallow swing buiten hangen?

Ja, de schommel "Marchmallow Swing Honeysuckle Pink" is geschikt voor binnen en buiten gebruik. De schommel kan tegen een beetje regen, door de waterafstotende stof. Met zware buien en in de winter raden we aan om de schommel binnen te hangen. Is de schommel binnenin nat geworden, haal de vulling er dan uit om te drogen. De hoes kan in de handwas gewassen worden. Bij het opbergen is het belangrijk dat alles goed droog is.

Is de schommel inclusief touwen en ringen?

Ja, deze roze schommel is inclusief zwarte 2,3mtr lange, verstelbare touwen. Aan het uiteinde van de touw is een RVS ophangring bevestigd. Hang de schommel niet aan het touw op, om vroegtijdige slijtage door wrijving van het touw te voorkomen.

Hoe kan ik de producten het beste schoonmaken?

De producten zijn gemakkelijk te reinigenmet lauw water en zachte zeep. Is het product erg vies, dan kan een speciaal reinigingsmiddel voor tuinmeubelen gebruikt worden. De vulling van de Marshmallow Swing kan eruit gehaald worden, zodat het hoesje ook in de handwas kan.

Wat is het maximale gewicht voor de schommels?

Voor de kleine Marshmallow Swing 70 Kg

De Marchmallow Swing kinderschommel is verkrijgbaar in de kleuren: lime groen (Summer Lime), aqua blauw (Curacao Aqua, roze (Honeysuckle Pink), grijs (Dolphin Grey) en zwart (Moonless Night Black). De kinderschommels zijn van een hoogwaardige outdoor stof.


Productdetails Kinderschommel Roze:

 • Materiaal: waterdicht polyester met waterafstotende finishing
 • Geschikt voor: binnen en buiten
 • Afmeting zitje: Breedte: 40 cm x Diepte: 25 cm x Hoogte: 6 cm

Bijzonderheden: soft pillow, flexibele seat, strong safe, exclusief schommelhaak

€ 74.95

Lees meer....

Trendyard.nl Kinderschommel Roze Outdoor Stof
Kinderschommel Roze Outdoor Stof
 

Stalen Paal Zwart Voor In Beton 4,5 x 4,5 x 186 CM

Productdetails Stalen Paal Voor In Beton 4,5 x 4,5 x 186 CM:

 • Materiaal: thermisch verzinkt staal, gepoedercoat
 • Kleur: zwart RAL 9005
 • Afmeting: 4,5 x 4,5 x 186 cm
 • Wanddikte paal: 2 mm
 • Bijzonderheden: de stalen palen voor in beton worden standaard met afdekdop geleverd.
 • Let op: niet geschikt als balkon- of dakterras omheining.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 75.00

Lees meer....

Trendyard.nl Stalen Paal Zwart Voor In Beton 4,5 x 4,5 x 186 CM
Stalen Paal Zwart Voor In Beton 4,5 x 4,5 x 186 CM
 

Spijlenhekwerk Zwart 150 x 85 CM

Productdetails Spijlenhekwerk Zwart 150 x 85 CM:

 • Materiaal: thermisch verzinkt staal, gepoedercoat
 • Kleur: zwart RAL 9005
 • Afmeting: lengte 150 cm x hoogte 85 cm
 • U-profiel: boven- en onderkant 16 x 30 mm, dikte 2 mm
 • Verticale spijlen: 10 x 20 mm, dikte 1 mm
 • Zijprofiel: 30 x 3 mm
 • Bijzonderheden: montage spijlenhekwerk met 3 schroeven aan elke kant,nbsp;exclusief schroeven art. nr. 17517-1 voor montage op stalen paal.
 • Let op: niet geschikt als balkon- of dakterras omheining.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 169.00

Lees meer....

Trendyard.nl Spijlenhekwerk Zwart 150 x 85 CM
Spijlenhekwerk Zwart 150 x 85 CM
 

Spijlenhekwerk Staal 90 x 98 CM

Productdetails Spijlenhekwerk Gegalvaniseerd Staal 90 x 98 CM:

 • Materiaal: gegalvaniseerd staal
 • Lengte: 90 cm
 • Hoogte: 98 cm
 • U-profiel: boven- en onderkant 16 x 30 mm, dikte 2 mm
 • Verticale spijlen: 10 x 20 mm, dikte 1 mm
 • Zijprofiel: 30 x 3 mm
 • Bijzonderheden: montage spijlenhekwerk met 2 schroeven aan elke kant, exclusief schroeven art. nr. 17520-1 voor montage op stalen paal.
 • Let op: niet geschikt als balkon- of dakterras omheining.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 129.00

Lees meer....

Trendyard.nl Spijlenhekwerk Staal 90 x 98 CM
Spijlenhekwerk Staal 90 x 98 CM
 

Houten Overdekte Tuinbank Siesta

Geniet optimaal van het buitenleven in eigen tuin met deze houten overdekte tuinbank Siesta.nbsp;Met dit zithuisje of zithoekje op wielen ontstaan genoeg creatieve ideëen om de juiste invulling aan dit kleine buitenverblijf te kunnen geven. Gebruik 'm zoals hier op de foto als een overdekte tuinbank of patio tuinbank, ook wel patio bench. Maak het zithuisje eigen en versier het met nbsp;behang of geef 'm jouw favoriete kleur door 'm te schilderen. Hang mooie accessoires op zoals een spiegel, foto's, kleine schilderijtjes. En voor het comfort, leg er lekkere zachte, grote (tuin)kussens in of een klein matras.

Je kan de tuinbank ook deels gebruiken voor het opbergen, opslaan van je openhaard hout, dan wordt het in dit geval een houten overdekte tuinbank met openhaard hout opslag. Of maak er een opslagruimte van voor je meest gebruikte (tuin)gereedschap. nbsp;

De houten overdekte tuinbank kan je ook naast je bestaande tuinmeubelen of tuinset gebruiken. Met deze patio tuinbank creëer je direct een intieme, gezellige en warme zithoek in je tuin of op je terras. Ook is het kleine buitenverblijf of buitenkamer een mooie aanvulling tegen een saaie, lege buitenmuur.

Kortom je kan de houten tuinbank de invulling geven die jij wilt!


Productdetails Houten Overdekte Tuinbank Siesta:

 • Materiaal: onbehandeld Scandinavisch sparrenhout, FSC Mix 70
 • Afmeting: lengte 179 x breedte/diepte 67 x hoogte 183 cm
 • Wanddikte: profielplaten 18 mm mes en groefnbsp;
 • Zithoogte: 47 cm
 • Binnenafmeting: lengte 175 cm
 • Dakbedekking: inclusief, dakleer met aluminium dakafwerking (moet zelf op maat worden gemaakt).
 • Wielen: 4 stuks waarvan 2 met stop, doorsnee 125 mm.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voorgemonteerd secties, zelf in elkaar te zetten. Daarnaast is het hout onbehandeld, nbsp;aangeraden wordt om dit direct te behandelen na het afmonteren.

€ 798.00

Lees meer....

Trendyard.nl Houten Overdekte Tuinbank Siesta
Houten Overdekte Tuinbank Siesta
 

Verstelbaar Poortbeslag

Productdetails Verstelbaar Poortbeslag:

 • Materiaal: staal, thermisch verzinkt.
 • Bevestigingsmateriaal: inclusief schroeven voor houten palen.
 • Serie: montage o.a. voor Retro en Skagen Lux
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 79.00

Lees meer....

Trendyard.nl Verstelbaar Poortbeslag
Verstelbaar Poortbeslag
 

Verstelbaar Dubbel Poortbeslag

Productdetails Verstelbaar Dubbel Poortbeslag:

 • Materiaal: staal, thermisch verzinkt.
 • Bevestigingsmateriaal: inclusief schroeven voor houten palen.
 • Serie: montage o.a. voor Retro en Skagen Lux
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 135.00

Lees meer....

Trendyard.nl Verstelbaar Dubbel Poortbeslag
Verstelbaar Dubbel Poortbeslag
 

Paalhouder Op Plaat 9 x 9 CM

Productdetails Paalhouder Op Plaat 9 x 9 CM:

 • Materiaal: staal, thermisch verzinkt.
 • Paalhouder: voor het vastzetten van houten palen van 9 x 9 cm op een betonnen ondergrond.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 20.00

Lees meer....

Trendyard.nl Paalhouder Op Plaat 9 x 9 CM
Paalhouder Op Plaat 9 x 9 CM
 

Paalhouder Op Plaat 7 x 7 CM

Productdetails Paalhouder Op Plaat 7 x 7 CM:

 • Materiaal: staal, thermisch verzinkt.
 • Paalhouder: voor het vastzetten van houten palen van 7 x 7 cm op een betonnen ondergrond.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 17.50

Lees meer....

Trendyard.nl Paalhouder Op Plaat 7 x 7 CM
Paalhouder Op Plaat 7 x 7 CM
 

Houtschroeven Torx

Productdetails Houtschroeven Torx:

 • Materiaal: staal
 • Afmeting: 5 x 50 mm
 • Bijzonderheden: voor montage in hout, aantal per zak 24 stuk

€ 9.99

Lees meer....

Trendyard.nl Houtschroeven Torx
Houtschroeven Torx
 

Grondstop Poort

Productdetails Grondstop Poort:

 • Materiaal: staal, thermisch verzinkt.
 • Afmeting: lengte 19 cm x breedte/diepte 17 cm
 • Bevestigingsmateriaal: inclusief schroeven voor houten tuinpaal.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 22.50

Lees meer....

Trendyard.nl Grondstop Poort
Grondstop Poort
 

Houtschroef Zeskant

Productdetails Houtschroef Zeskant:

 • Materiaal: thermisch verzinkt staal
 • Afmeting: 10 x 40 mm
 • Bijzonderheden: voor montage op houten palen, aantal per zakje 4 stuk

€ 4.99

Lees meer....

Trendyard.nl Houtschroef Zeskant
Houtschroef Zeskant
 

Betonschroeven

Productdetails Betonschroeven:

 • Materiaal: thermisch verzinkt staal
 • Afmeting: 10 x 65 mm
 • Bijzonderheden: voor montage in hout (voorboren met houtboor 7,5 mm) en beton (voorboren met betonboor 8 mm), aantal per zakje 4 stuk

€ 6.99

Lees meer....

Trendyard.nl Betonschroeven
Betonschroeven
 

Grondgrendel Poort

Productdetails Grondgrendel Poort:

 • Materiaal: staal, thermisch verzinkt.
 • Afmeting: lengte 40 cm x doorsnee 16 mm
 • Bevestigingsmateriaal: inclusief schroeven voor houten tuinpaal.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

€ 22.50

Lees meer....

Trendyard.nl Grondgrendel Poort
Grondgrendel Poort
 

Wit Houten Dubelle Tuinpoort Linea 300 x 80 CM

Productdetails Wit Houten Dubelle Tuinpoort Linea 300 x 80 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70, schimmelwerend behandeld.
 • Kleur: wit (2 lagen) RAL 9010
 • Lengte: 300 cm
 • Hoogte: 80 cm
 • Frame: boven- en onderframe 44 x 68 mm, gelijmde zijframes 44 x 90 mm
 • Spijlen: 18 x 32 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: de wit houten tuinpoort Linea is afgemonteerd met rvs materialen en heeft als versteviging schuine schoren.

€ 419.00

Lees meer....

Trendyard.nl Wit Houten Dubelle Tuinpoort Linea 300 x 80 CM
Wit Houten Dubelle Tuinpoort Linea 300 x 80 CM
 

Kliko Ombouw Composiet Futura Model 4

Strak, stevig en duurzaam is deze kliko ombouw of container ombouw van composiet in de kleur leigrijs! Deze moderne container ombouw voor 2 containers van 240 liter is bijna niet te onderscheiden van vergrijsd hout met als voordeel minimaal onderhoud en een lange levensduur. Middels deze stijlvolle container afscheiding worden de afvalbakken bijna onzichtbaar in je tuin of op je terras, waardoor je geen belemmeringen ziet als je de ruimte inkijkt. Heerlijk toch?!

Kies je liever kunststof boven hout? Zoek dan niet verder want dit bouwpakket container ombouw past perfect in elke soort tuin. De kliko ombouw heeft composiet palen met een stalen voetplaat voor montage op de fundering.

Zet de ombouw tegen een groene muur en ook deze variant in kunststof wordtnbsp;één met je tuin.

nbsp;

Productdetails Kliko Ombouw Composiet Futura Model 4:

 • Materiaal: composiet
 • Kleur: leigrijs textuur
 • Afmeting: lengte 198 cm x breedte/diepte 108 cm x hoogte 127 cm
 • Palen: thermisch verzinkt staal 8 x 8 x 132 cm met voetplaat voor montage op fundering.
 • Planken: 25 x 180 mm, kleur zal maximaal 10 veranderen.
 • Frame: nbsp;gegalvaniseerd staal 30 x 30 x 2 mm wordt direct op paal gemonteerd.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten.

€ 709.00

Lees meer....

Trendyard.nl Kliko Ombouw Composiet Futura Model 4
Kliko Ombouw Composiet Futura Model 4
 

Kliko Ombouw Grijs Hout Silence

Deze kliko ombouw hout of ombouw voor je rolcontainer geeft plek voor 2 containers en plaatst die lelijk uitziende afvalcontainers gemakkelijk en mooi uit het zicht. De kliko's zijn noodzakelijk voor het bergen van je huisvuil en tuinafval, maar de afvalbakken blijven altijd een doorn in het oog. Dus een mooie, stijlvolle vuilcontainer ombouw is functioneel, decoratief en geen overbodige luxe in je tuin of bij de oprit van je huis.

De kliko ombouw Silence zwart en grijs antraciet is gemaakt van Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70. De container ombouw van hout is mooi afgewerkt en duurzaam. De kliko ombouw wordt bezorgd als bouwpakket, dus als je je hand er niet voor om draait om een kliko ombouw zelf te maken, dan is dit de perfecte keus!


Productdetails Kliko Ombouw Grijs Hout Silence:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70, schimmelwerend behandeld.
 • Kleur: grijs antraciet RAL 7016
 • Afmeting: lengte 194 cm x breedte/diepte 82 cm x hoogte 110/140 cm
 • Houten paneel: frame 34 x 68 mm, lamellen 11,5 x 120 mm en de spijlen 11,5 x 25 mm
 • Tuinpalen: 9 x 9 x 208/238 gelijmd en drukgeïmpregneerd
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten. Het houten paneel is afgemonteerd met rvs materialen.

€ 769.00

Lees meer....

Trendyard.nl Kliko Ombouw Grijs Hout Silence
Kliko Ombouw Grijs Hout Silence
 

Wit Houten Tuinhek Skagen Lux 150 x 120 CM

Productdetails Wit Houten Tuinhek Skagen Lux 150 x 120 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70, schimmelwerend behandeld.
 • Kleur: wit (2 lagen) RAL 9010
 • Lengte: 150 cm
 • Hoogte: 120 cm
 • Spijlen: 21 x 55 mm (afstand tussen spijlen 4,5 cm)
 • Liggers: 21 x 70 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: het tuinhek is afgemonteerd met rvs materialen en kan met L-beslag art.nr. 0230-1 bevestigd worden aan de houten tuinpalen.

€ 169.00

Lees meer....

Trendyard.nl Wit Houten Tuinhek Skagen Lux 150 x 120 CM
Wit Houten Tuinhek Skagen Lux 150 x 120 CM
 

Kliko Ombouw Wit Hout Tokyo

Deze super stijlvolle houten ombouw voor 2 containers Tokyo is geheel nieuw in ons assortiment kliko ombouw. Naast de populaire tuinschermen Tokyo is er dus nu ook een kliko ombouw! Zet deze houten kliko ombouw tussen het groen in je tuin en de ombouw zal vanzelf opgaan in je tuin. Bij het ontwerp van deze container ombouw is het ook prima dat de houten ombouw open en transparant is, voordeel hiervan is ook dat je gemakkelijk bij je afvalbakken of afvalcontainers kan.

Mooi, natuurlijk, eigentijds, tijdloos en duurzaam is deze kliko ombouw wel te noemen. De kliko ombouw hout is verkrijgbaar in twee kleuren; zwart en wit. Hierdoor zie je deze houten ombouw voor containers prima in verschillende tuinstijlen terug!


Productdetails Kliko Ombouw Wit Hout Tokyo:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 100, schimmelwerend behandeld
 • Kleur: wit (2 lagen) RAL 9010
 • Afmeting: lengte 194 cm x breedte/diepte 97 cm x hoogte 140 cm
 • Houten paneel: frame 44 x 44 mm, lamellen 15 x 44 mm en afstand tussen de lamellen 21 mm
 • Tuinpalen: 9 x 9 x 238 cm gelijmd en drukgeïmpregneerdnbsp;
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten. Het houten paneel is afgmonteerd met rvs materialen.

€ 749.00

Lees meer....

Trendyard.nl Kliko Ombouw Wit Hout Tokyo
Kliko Ombouw Wit Hout Tokyo
 

Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Linea 300 x 80 CM

Productdetails Zwart Houten Dubelle Tuinpoort Linea 300 x 80 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70, schimmelwerend behandeld.
 • Kleur: zwart (2 lagen) RAL 9005
 • Lengte: 300 cm
 • Hoogte: 80 cm
 • Frame: boven- en onderframe 44 x 68 mm, gelijmde zijframes 44 x 90 mm
 • Spijlen: 18 x 32 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: zwart houten tuinpoort Linea is afgemonteerd met rvs materialen en heeft als versteviging schuine schoren.

€ 359.00

Lees meer....

Trendyard.nl Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Linea 300 x 80 CM
Zwart Houten Dubbele Tuinpoort Linea 300 x 80 CM
 

Kliko Ombouw Zwart Hout Tokyo

Deze super stijlvolle houten ombouw voor 2 containers Tokyo is geheel nieuw in ons assortiment kliko ombouw. Naast de populaire tuinschermen Tokyo is er dus nu ook een kliko ombouw! Zet deze houten kliko ombouw tussen het groen in je tuin en de ombouw zal vanzelf opgaan in je tuin. Bij het ontwerp van deze container ombouw is het ook prima dat de houten ombouw open en transparant is, voordeel hiervan is ook dat je gemakkelijk bij je afvalbakken of afvalcontainers kan.

Mooi, natuurlijk, eigentijds, tijdloos en duurzaam is deze kliko ombouw wel te noemen. De kliko ombouw hout is verkrijgbaar in twee kleuren; zwart en wit. Hierdoor zie je deze houten ombouw voor containers prima in verschillende tuinstijlen terug!


Productdetails Kliko Ombouw Zwart Hout Tokyo:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 100, schimmelwerend behandeld
 • Kleur: zwart (2 lagen) RAL 9005
 • Afmeting: lengte 194 cm x breedte/diepte 97 cm x hoogte 140 cm
 • Houten paneel: frame 44 x 44 mm, lamellen 15 x 44 mm en afstand tussen de lamellen 21 mm
 • Tuinpalen: 9 x 9 x 238 cm gelijmd en drukgeïmpregneerdnbsp;
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten. Het houten paneel is afgmonteerd met rvs materialen.

€ 679.00

Lees meer....

Trendyard.nl Kliko Ombouw Zwart Hout Tokyo
Kliko Ombouw Zwart Hout Tokyo
 

Wit Houten Tuinpoort Skagen Lux 100 x 80 CM

Productdetails Wit Houten Tuinpoort Skagen Lux 100 x 80 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70, schimmelwerend behandeld.
 • Kleur: wit (2 lagen) RAL 9010
 • Lengte: 100 cm
 • Hoogte: 80 cm
 • Spijlen: 21 x 55 mm (afstand tussen spijlen 4,5 cm)
 • Liggers: 21 x 70 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: de tuinpoort is afgemonteerd met rvs materialen en heeft als versteviging schuine schoren.

€ 125.00

Lees meer....

Trendyard.nl Wit Houten Tuinpoort Skagen Lux 100 x 80 CM
Wit Houten Tuinpoort Skagen Lux 100 x 80 CM
 

Zwart Houten Tuinhek Linea 150 x 80 CM

Productdetails Zwart Houten Tuinhek Linea 150 x 80 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70, schimmelwerend behandeld.
 • Kleur: zwart (2 lagen) RAL 9005
 • Lengte: 150 cm
 • Hoogte: 80 cm
 • Frame: boven- en zijframe 44 x 68 mm, onderframe sandwich 2 st. 13 x 68 mm
 • Spijlen: 18 x 32 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: het zwart houten tuinhek Linea is afgemonteerd met rvs materialen.

€ 169.00

Lees meer....

Trendyard.nl Zwart Houten Tuinhek Linea 150 x 80 CM
Zwart Houten Tuinhek Linea 150 x 80 CM
 

Wit Houten Tuinhek Linea 150 x 80 CM

Productdetails Wit Houten Tuinhek Linea 150 x 80 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70, schimmelwerend behandeld.
 • Kleur: wit (2 lagen) RAL 9010
 • Lengte: 150 cm
 • Hoogte: 80 cm
 • Frame: boven- en zijframe 44 x 68 mm, onderframe sandwich 2 st. 13 x 68 mm
 • Spijlen: 18 x 32 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: het wit houten tuinhek Linea is afgemonteerd met rvs materialen.

€ 179.00

Lees meer....

Trendyard.nl Wit Houten Tuinhek Linea 150 x 80 CM
Wit Houten Tuinhek Linea 150 x 80 CM
 

Kliko Ombouw Zwart 245 CM

Productdetails Kliko Ombouw Zwart 245 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 100, schimmelwerend behandeld en thermisch verzinkt en gepoedercoat stalen palen.
 • Kleur: zwart (hout 2 lagen) RAL 9005
 • Afmeting: lengte 245 cm x breedte/diepte 85 cm x hoogte 124 cm
 • Houten paneel: frame 34 x 68 mm, lamellen 7 x 72 mm
 • Stalen palen: 4,5 x 4,5 x 186 cm om in beton te gieten
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

€ 519.00

Lees meer....

Trendyard.nl Kliko Ombouw Zwart 245 CM
Kliko Ombouw Zwart 245 CM
 

Kliko Ombouw Zwart Gaas 288 CM

Productdetails Kliko Ombouw Zwart Gaas 288 CM:

 • Materiaal: thermisch verzinkt en gepoedercoat staal
 • Kleur: zwart RAL 9005
 • Afmeting: lengte 288 cm x breedte/diepte 99 cm x hoogte 140 cm
 • Gaaspaneel: 90 x 140 cm, maaswijdte 10 x 10 cm
 • Stalen palen: 4,5 x 4,5 x 186 cm om in beton te gieten
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

€ 579.00

Lees meer....

Trendyard.nl Kliko Ombouw Zwart Gaas 288 CM
Kliko Ombouw Zwart Gaas 288 CM
 

Kliko Ombouw Gaas 258 CM

Productdetails Kliko Ombouw Gaas 258 CM:

 • Materiaal: thermisch verzinkt staal
 • Kleur: zilver
 • Afmeting: lengte 258 cm x breedte/diepte 89 cm x hoogte 140 cm
 • Gaaspaneel: 80 x 140 cm, maaswijdte 10 x 10 cm
 • Stalen palen: 4,5 x 4,5 x 186 cm om in beton te gieten
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

€ 439.00

Lees meer....

Trendyard.nl Kliko Ombouw Gaas 258 CM
Kliko Ombouw Gaas 258 CM
 

Kliko Ombouw Gaas 173,5 CM

Productdetails Kliko Ombouw Gaas 173,5 CM:

 • Materiaal: thermisch verzinkt staal
 • Kleur: zilver
 • Afmeting: lengte 173,5 cm x breedte/diepte 89 cm x hoogte 140 cm
 • Gaaspaneel: 80 x 140 cm, maaswijdte 10 x 10 cm
 • Stalen palen: 4,5 x 4,5 x 186 cm om in beton te gieten
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

€ 369.00

Lees meer....

Trendyard.nl Kliko Ombouw Gaas 173,5 CM
Kliko Ombouw Gaas 173,5 CM
 

Kliko Ombouw Composiet Futura Model 3

Strak, stevig en duurzaam is deze kliko ombouw of container ombouw van composiet in de kleur leigrijs! Deze moderne container ombouw voor 2 containers van 240 liter is bijna niet te onderscheiden van vergrijsd hout met als voordeel minimaal onderhoud en een lange levensduur. Middels deze stijlvolle container afscheiding worden de afvalbakken bijna onzichtbaar in je tuin of op je terras, waardoor je geen belemmeringen ziet als je de ruimte inkijkt. Heerlijk toch?!

Kies je liever kunststof boven hout? Zoek dan niet verder want dit bouwpakket container ombouw past perfect in elke soort tuin. De kliko ombouw heeft composiet palen met een stalen voetplaat voor montage op de fundering.

Zet de ombouw tegen een groene muur en ook deze variant in kunststof wordtnbsp;één met je tuin.

nbsp;

Productdetails Kliko Ombouw Composiet Futura Model 3:

 • Materiaal: composietnbsp;
 • Kleur: leigrijs textuur
 • Afmeting: lengte 198 cm x breedte/diepte 108 cm x hoogte 127 cm
 • Palen: thermisch verzinkt staal 8 x 8 x 236 cm voor het gieten in beton.
 • Planken: 25 x 180 mm, kleur zal maximaal 10 veranderen.
 • Frame: nbsp;gegalvaniseerd staal 30 x 30 x 2 mm wordt direct op paal gemonteerd.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten.

€ 759.00

Lees meer....

Trendyard.nl Kliko Ombouw Composiet Futura Model 3
Kliko Ombouw Composiet Futura Model 3
 

Airco Ombouw Zwart Hout

Een airconditioning in huis is heerlijk voor de warme zomermaanden, alleen de buitenunit van de airco is vaak een lelijk en groot uitziend apparaat wat op het dak van je huis of buiten tegen je huis aan staat. Met deze airco ombouw van hout of airco omkasting van hout verberg je de airco buitenunit op een gemakkelijke manier en door het gebruik van hout ziet het er ook heel natuurlijk uit. De beschermkooi of airco omkasting is niet alleen om het apparaat uit het zicht te plaatsen, de airco buitenunit ombouw biedt ook bescherming.nbsp;

De airco ombouw hout is verkrijgbaar in naturel geïmpregneerd hout, wit RAL 9010 en zwart RAL 9005 gebeitste hout.


Productdetails Airco Ombouw Zwart Hout:

 • Materiaal: geïmpregneerd Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 100nbsp;
 • Kleur: zwart (2 lagen) RAL 9005
 • Afmetingen binnenmaat: lengte 95,5 cm x breedte/diepte 51,5 cm x hoogte 57/70 cmnbsp;
 • Afmetingen buitenmaat: lengte 116 cm x breedte/diepte 56 x hoogte 78 cm
 • Technische tekening: zie foto's
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voorgemonteerd, zelf in elkaar te zetten.nbsp;

€ 229.00

Lees meer....

Trendyard.nl Airco Ombouw Zwart Hout
Airco Ombouw Zwart Hout
 

Wit Houten Tuinpoort Skagen Lux 150 x 120 CM

Productdetails Wit Houten Tuinpoort Skagen Lux 150 x 120 CM:

 • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70, schimmelwerend behandeld.
 • Kleur: wit (2 lagen) RAL 9010
 • Lengte: 150 cm
 • Hoogte: 120 cm
 • Spijlen: 21 x 55 mm (afstand tussen spijlen 4,5 cm)
 • Liggers: 21 x 70 mm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: de tuinpoort is afgemonteerd met rvs materialen en heeft als versteviging schuine schoren.

€ 189.00

Lees meer....

Trendyard.nl Wit Houten Tuinpoort Skagen Lux 150 x 120 CM
Wit Houten Tuinpoort Skagen Lux 150 x 120 CM
 

Verfijn Resultaten

Woonshops