Uitschuifbare Eettafel Xenon 160cm tot 210cm Hoogglans cappuccino met wit

Uitschuifbare Eettafel Xenon van 160cm tot 210cm in Hoogglans cappuccino met witDesign hoogglans eettafel Xenon is een nieuwe modern groot tafel in de kleurencombinatie hoogglans cappuccino met hoogglans wit voor in de eetkamer. De tafelblad is verlengbaar met een Uitschuifbare systeem die verlengd kan worden met een extra blad van 160cm breed naar 210cm lengte. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen.De blad kan opgeborgen worden in de tafelblad. De dikke tafelblad en de X-poten geven deze tafel een extra stoer robuuste karakter. De tafel is maar liefst in 5 hoogglans kleuren combinaties leverbaar. Esthetisch en strak design vormen een compleet nieuw uitstraling met de Victoria eettafel.Eettafel is gemaakt van hoogglans MDF, en de nauwkeurige afwerking garandeert een lange levensduur. Modern en origineel design creëren een ideale combinatie voor zelfs de meest veeleisende gebruikers.Kleuren:Hoogglans Wit met Hoogglans cappuccino voetplaat en tafelbladHoogglans cappuccino met Hoogglans Wit voetplaat en tafelbladHoogglans Wit met Hoogglans Grijs voetplaat en tafelbladHoogglans Sevilla walnoot met Hoogglans Cappucino voetplaat en tafelbladHoogglans Donker Eiken Faro met Hoogglans Bruin voetplaat en tafelbladAfmetingen:Breedte: 1600 - 2100 mm Hoogte:750  mmDiepte: 890 mmMontage Eettafel Victoria: Zelf-assemblage, een zeer gedetailleerde handleiding aanwezig!

€ 859.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Hubertus Meble Uitschuifbare Eettafel Xenon 160cm tot 210cm Hoogglans
Uitschuifbare Eettafel Xenon 160cm tot 210cm Hoogglans cappuccino met wit
 

Salontafel Xenon mini 120 cm breed Hoogglans cappuccino met wit

Salontafel Xenon mini 120 cm breed in hoogglans cappuccino met witDeze Stijlvolle salontafel Xenon mini is mooi afgewerkt in de kleur Hoogglans cappuccino met wit. Dankzij het unieke design is de salontafel Xenon een echte blikvanger in je woonkamer of eetkamer. Het dikke tafelblad en de gekruiste poot geven deze hoogglans eettafel een robuuste uitstraling. Salontafel Xenon mini is verkrijgbaar in 5 kleuren combinaties leverbaar. Salontafel is uitgevoerd uit MDF hout. Door zijn kwaliteit materiaal en nauwkeurige afwerkingen is de meubel gegarandeerd voor een lange levens en gebruiksduur. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Gekruiste poten- Robuuste uitstraling- Verkrijgbaar in 5 kleurenAfmetingen: Breedte: 120 cm Hoogte: 49 cm Diepte: 60 cm Montage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 330.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Hubertus Meble Salontafel Xenon mini 120 cm breed Hoogglans cappuccino
Salontafel Xenon mini 120 cm breed Hoogglans cappuccino met wit
 

Uitschuifbare Eettafel Victoria 160cm tot 256cm Hoogglans cappuccino met Wit

Uitschuifbare Eettafel Victoria van 160cm tot 256cm in Hoogglans cappuccino met WitDesign hoogglans eettafel Victoria is een nieuwe modern groot tafel in de kleurencombinatie hoogglans cappuccino met wit voor in de eetkamer. De tafelblad is verlengbaar met een Uitschuifbare systeem die verlengd kan worden met 2 extra bladen van 160cm breed naar 208cm tot maar liefst 256cm lengte. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 14 personen.De bladen kunnen opgeborgen worden in de tafelblad. De dikke tafelblad en de V-poten geven deze tafel een extra stoer robuuste karakter. De tafel is maar liefst in 5 hoogglans kleuren combinaties leverbaar. Esthetisch en strak design vormen een compleet nieuw uitstraling met de Victoria eettafel.Eettafel is gemaakt van hoogglans MDF, en de nauwkeurige afwerking garandeert een lange levensduur. Modern en origineel design creëren een ideale combinatie voor zelfs de meest veeleisende gebruikers.Kleuren: Hoogglans Wit met Hoogglans cappuccino voetplaat en tafelbladHoogglans Wit met Hoogglans Grijs voetplaat en tafelbladHoogglans cappuccino met Hoogglans Wit voetplaat en tafelbladHoogglans Sevilla walnoot met Hoogglans Cappucino voetplaat en tafelbladAvola Bruin met Hoogglans Bruin voetplaat en tafelbladAfmetingen: Breedte: 160 - 256 cm Hoogte:75  cm Diepte: 89 cmMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 899.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Hubertus Meble Uitschuifbare Eettafel Victoria 160cm tot 256cm Hooggla
Uitschuifbare Eettafel Victoria 160cm tot 256cm Hoogglans cappuccino met Wit
 

Salontafel Victoria mini 120 cm breed Hoogglans cappuccino met wit

Design Salontafel Victoria Mini in Hoogglans cappuccino met wit Deze Salontafel Victoria mini is mooi afgewerkt in de kleur hoogglans cappuccino met wit. Deze stijlvolle salontafel kunt u gebruiken in vele ruimtes. U kunt het bv. gebruiken als salontafel voor in de woonkamer of als bijzettafel voor op uw kantoor. De dikke tafelblad en de V-poten geven deze tafel een extra stoere robuuste karakter. De tafel is maar liefst in 4 kleuren combinaties leverbaar.Salontafel is uitgevoerd uit kwaliteit MDF hout. Door zijn kwaliteit materiaal en nauwkeurige afwerkingen is de meubel gegarandeerd voor een lange levens en gebruiksduur. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Robuuste uitstraling- Verkrijgbaar in 4 kleuren- Geheel in MDF hout - V-poten met voetplaat Afmetingen: Breedte: 120 cm Hoogte: 49 cm Diepte: 60 cm Materiaal: MDF houtMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 330.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Hubertus Meble Salontafel Victoria mini 120 cm breed Hoogglans cappucc
Salontafel Victoria mini 120 cm breed Hoogglans cappuccino met wit
 

Salontafel Victoria mini 120 cm breed Hoogglans zwart met wit

Design Salontafel Victoria Mini in Hoogglans zwart met wit Deze Salontafel Victoria mini is mooi afgewerkt in de kleur hoogglans zwart met wit. Deze stijlvolle salontafel kunt u gebruiken in vele ruimtes. U kunt het bv. gebruiken als salontafel voor in de woonkamer of als bijzettafel voor op uw kantoor. De dikke tafelblad en de V-poten geven deze tafel een extra stoere robuuste karakter. De tafel is maar liefst in 4 kleuren combinaties leverbaar.Salontafel is uitgevoerd uit kwaliteit MDF hout. Door zijn kwaliteit materiaal en nauwkeurige afwerkingen is de meubel gegarandeerd voor een lange levens en gebruiksduur. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Robuuste uitstraling- Verkrijgbaar in 4 kleuren- Geheel in MDF hout - V-poten met voetplaat Afmetingen: Breedte: 120 cm Hoogte: 49 cm Diepte: 60 cm Materiaal: MDF houtMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 330.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Hubertus Meble Salontafel Victoria mini 120 cm breed Hoogglans zwart m
Salontafel Victoria mini 120 cm breed Hoogglans zwart met wit
 

Salontafel Victoria mini 120 cm breed Hoogglans wit met zwart

Design Salontafel Victoria Mini in Hoogglans wit met zwart Deze Salontafel Victoria mini is mooi afgewerkt in de kleur hoogglans wit met zwart. Deze stijlvolle salontafel kunt u gebruiken in vele ruimtes. U kunt het bv. gebruiken als salontafel voor in de woonkamer of als bijzettafel voor op uw kantoor. De dikke tafelblad en de V-poten geven deze tafel een extra stoere robuuste karakter. De tafel is maar liefst in 4 kleuren combinaties leverbaar.Salontafel is uitgevoerd uit kwaliteit MDF hout. Door zijn kwaliteit materiaal en nauwkeurige afwerkingen is de meubel gegarandeerd voor een lange levens en gebruiksduur. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Robuuste uitstraling- Verkrijgbaar in 4 kleuren- Geheel in MDF hout - V-poten met voetplaat Afmetingen: Breedte: 120 cm Hoogte: 49 cm Diepte: 60 cm Materiaal: MDF houtMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 330.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Hubertus Meble Salontafel Victoria mini 120 cm breed Hoogglans wit met
Salontafel Victoria mini 120 cm breed Hoogglans wit met zwart
 

Salontafel Victoria mini 120 cm breed Hoogglans grijs met wit

Design Salontafel Victoria Mini in Hoogglans grijs met wit Deze Salontafel Victoria mini is mooi afgewerkt in de kleur hoogglans grijs met wit. Deze stijlvolle salontafel kunt u gebruiken in vele ruimtes. U kunt het bv. gebruiken als salontafel voor in de woonkamer of als bijzettafel voor op uw kantoor. De dikke tafelblad en de V-poten geven deze tafel een extra stoere robuuste karakter. De tafel is maar liefst in 4 kleuren combinaties leverbaar.Salontafel is uitgevoerd uit kwaliteit MDF hout. Door zijn kwaliteit materiaal en nauwkeurige afwerkingen is de meubel gegarandeerd voor een lange levens en gebruiksduur. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Robuuste uitstraling- Verkrijgbaar in 4 kleuren- Geheel in MDF hout - V-poten met voetplaat Afmetingen: Breedte: 120 cm Hoogte: 49 cm Diepte: 60 cm Materiaal: MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 330.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Hubertus Meble Salontafel Victoria mini 120 cm breed Hoogglans grijs m
Salontafel Victoria mini 120 cm breed Hoogglans grijs met wit
 

Salontafel Xenon mini 120 cm breed Hoogglans grijs met wit

Salontafel Xenon mini 120 cm breed in hoogglans grijs met witDeze Stijlvolle salontafel Xenon mini is mooi afgewerkt in de kleur Hoogglans grijs met wit. Dankzij het unieke design is de salontafel Xenon een echte blikvanger in je woonkamer of eetkamer. Het dikke tafelblad en de gekruiste poot geven deze hoogglans eettafel een robuuste uitstraling. Salontafel Xenon mini is verkrijgbaar in 5 kleuren combinaties leverbaar. Salontafel is uitgevoerd uit MDF hout. Door zijn kwaliteit materiaal en nauwkeurige afwerkingen is de meubel gegarandeerd voor een lange levens en gebruiksduur. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Gekruiste poten- Robuuste uitstraling- Verkrijgbaar in 5 kleurenAfmetingen: Breedte: 120 cm Hoogte: 49 cm Diepte: 60 cm Montage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 330.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Hubertus Meble Salontafel Xenon mini 120 cm breed Hoogglans grijs met
Salontafel Xenon mini 120 cm breed Hoogglans grijs met wit
 

Salontafel Xenon mini 120 cm breed hoogglans wit met zwart

Salontafel Xenon mini 120 cm breed in hoogglans wit met zwartDeze Stijlvolle salontafel Xenon mini is mooi afgewerkt in de kleur hoogglans wit met zwart. Dankzij het unieke design is de salontafel Xenon een echte blikvanger in je woonkamer of eetkamer. Het dikke tafelblad en de gekruiste poot geven deze hoogglans eettafel een robuuste uitstraling. Salontafel Xenon mini is verkrijgbaar in 5 kleuren combinaties leverbaar. Salontafel is uitgevoerd uit MDF hout. Door zijn kwaliteit materiaal en nauwkeurige afwerkingen is de meubel gegarandeerd voor een lange levens en gebruiksduur. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Gekruiste poten- Robuuste uitstraling- Verkrijgbaar in 5 kleurenAfmetingen: Breedte: 120 cm Hoogte: 49 cm Diepte: 60 cm Montage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 330.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Hubertus Meble Salontafel Xenon mini 120 cm breed hoogglans wit met zw
Salontafel Xenon mini 120 cm breed hoogglans wit met zwart
 

Salontafel Xenon mini 120 cm breed Hoogglans zwart met wit

Salontafel Xenon mini 120 cm breed in hoogglans zwart met witDeze Stijlvolle salontafel Xenon mini is mooi afgewerkt in de kleur Hoogglans zwart met wit. Dankzij het unieke design is de salontafel Xenon een echte blikvanger in je woonkamer of eetkamer. Het dikke tafelblad en de gekruiste poot geven deze hoogglans eettafel een robuuste uitstraling. Salontafel Xenon mini is verkrijgbaar in 5 kleuren combinaties leverbaar. Salontafel is uitgevoerd uit MDF hout. Door zijn kwaliteit materiaal en nauwkeurige afwerkingen is de meubel gegarandeerd voor een lange levens en gebruiksduur. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Gekruiste poten- Robuuste uitstraling- Verkrijgbaar in 5 kleurenAfmetingen: Breedte: 120 cm Hoogte: 49 cm Diepte: 60 cm Montage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 330.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Hubertus Meble Salontafel Xenon mini 120 cm breed Hoogglans zwart met
Salontafel Xenon mini 120 cm breed Hoogglans zwart met wit
 

Barkruk Marko in donkerbruin

Barkruk Marko in donkerbruinKenmerken:Hoogte: 94 cmZit hoogte: 76 cmBreedte: 38 cmDiepte: 48 cmGewicht: 6 KgMateriaal: ecoleer / gepoedercoat staalGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Marko in donkerbruin
Barkruk Marko in donkerbruin
 

Barkruk Bruna in donkergrijs

Barkruk Bruna in donkergrijsKenmerken:Hoogte: 87 tot 109 cmZit hoogte: 63 tot 85 cmBreedte: 41 cmDiepte: 50 cmGewicht: 9 KgMateriaal: ecoleer / chroomstaalGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 79.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Bruna in donkergrijs
Barkruk Bruna in donkergrijs
 

Barkruk Jackson in bruin

Barkruk Jackson in bruinKenmerken:Hoogte: 87 tot 109 cmZit hoogte: 63 tot 85 cmBreedte: 40 cmDiepte: 47 cmGewicht: 8 KgMateriaal: ecoleer / chroomstaalGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Jackson in bruin
Barkruk Jackson in bruin
 

Barkruk Ferdi 91 cm hoog in wit met grijs

Barkruk Ferdi 91 cm hoog in wit met grijsKenmerken:Hoogte: 91 cmZit hoogte: 60 cmBreedte: 45 cmDiepte: 60 cmGewicht: 10 KgMateriaal: ecoleer / chroomstaalGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 119.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Ferdi 91 cm hoog in wit met grijs
Barkruk Ferdi 91 cm hoog in wit met grijs
 

Barkruk Inno 81 cm hoog in wit met grijs

Barkruk Inno 81 cm hoog in wit met grijsKenmerken:Hoogte: 81 cmZit hoogte: 76 cmBreedte: 43 cmDiepte: 42 cmGewicht: 7 KgMateriaal: Doek / polypropyleen / multiplexGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 89.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Inno 81 cm hoog in wit met grijs
Barkruk Inno 81 cm hoog in wit met grijs
 

Barkruk Dorado 97 cm hoog in grijs

Barkruk Dorado 97 cm hoog in grijsKenmerken:Hoogte: 97 cmZit hoogte: 65 cmBreedte: 48 cmDiepte: 50 cmGewicht: 7 KgMateriaal: doek / ecoleer / gepoedercoat staalGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Dorado 97 cm hoog in grijs
Barkruk Dorado 97 cm hoog in grijs
 

Barkruk Dorado 113 cm hoog in grijs

Barkruk Dorado 113 cm hoog in grijsKenmerken:Hoogte: 113 cmZit hoogte: 85 cmBreedte: 49 cmDiepte: 53 cmGewicht: 8 KgMateriaal: doek / ecoleer / gepoedercoat staalGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Dorado 113 cm hoog in grijs
Barkruk Dorado 113 cm hoog in grijs
 

Barkruk Nancy in zwart

Barkruk Nancy in zwartKenmerken:Hoogte: 91 tot 111 cmZit hoogte: 61 tot 81 cmBreedte: 48 cmDiepte: 55 cmGewicht: 9 KgMateriaal: chroomstaal / ecoleerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Nancy in zwart
Barkruk Nancy in zwart
 

Barkruk Dallas in Old fasion

Barkruk Dallas in Old fasionKenmerken:Hoogte: 63 tot 80 cmZit hoogte: 63 tot 80 cmBreedte: 30 cmDiepte: 30 cmGewicht: 11 KgMateriaal: Gelakt staal / gelamineerd MDF houtGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 59.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Dallas in Old fasion
Barkruk Dallas in Old fasion
 

Barkruk Nevada in zwart

Barkruk Nevada in zwartKenmerken:Hoogte: 115 cmZit hoogte: 76 cmBreedte: 46 cmDiepte: 54 cmGewicht: 7 KgMateriaal: massief hout / gelakt staal / polypropyleenGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Nevada in zwart
Barkruk Nevada in zwart
 

Barkruk Nevada in wit

Barkruk Nevada in witKenmerken:Hoogte: 115 cmZit hoogte: 76 cmBreedte: 46 cmDiepte: 54 cmGewicht: 7 KgMateriaal: massief hout / gelakt staal / polypropyleenGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Nevada in wit
Barkruk Nevada in wit
 

Barkruk Chino in wit met zwart

Barkruk Chino in wit met zwartKenmerken:Hoogte: 80 tot 102 cmBreedte: 39 cmDiepte: 43 cmGewicht: 8 KgMateriaal: chroomstaal / polypropyleen / ecoleerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 79.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Chino in wit met zwart
Barkruk Chino in wit met zwart
 

Barkruk Sing in zwart

Barkruk Sing in zwartKenmerken:Hoogte: 83 tot 105 cmBreedte: 37 cmDiepte: 36 cmGewicht: 7 KgMateriaal: chroomstaal / polypropyleenGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 79.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Sing in zwart
Barkruk Sing in zwart
 

Barkruk Sing in wit

Barkruk Sing in witKenmerken:Hoogte: 83 tot 105 cmBreedte: 37 cmDiepte: 36 cmGewicht: 7 KgMateriaal: chroomstaal / polypropyleenGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 79.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Sing in wit
Barkruk Sing in wit
 

Barkruk Mardin in zwart met wit

Barkruk Mardin in zwart met witKenmerken:Hoogte: 93 tot 115 cmBreedte: 60 cmDiepte: 46 cmGewicht: 12 KgMateriaal: chroomstaal / eco-leerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 119.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Mardin in zwart met wit
Barkruk Mardin in zwart met wit
 

Barkruk Canada in eiken met zwart

Barkruk Canada in eiken met zwartKenmerken:Hoogte: 90 tot 112 cmBreedte: 59 cmDiepte: 46 cmGewicht: 11 KgMateriaal: chroomstaal / gebogen multiplex / eco-leerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 129.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Canada in eiken met zwart
Barkruk Canada in eiken met zwart
 

Barkruk New jersey in eiken met creme

Barkruk New jersey in eiken met cremeKenmerken:Hoogte: 93 tot 115 cmBreedte: 53 cmDiepte: 48 cmGewicht: 13 KgMateriaal: chroomstaal / gebogen multiplex / eco-leerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 149.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk New jersey in eiken met creme
Barkruk New jersey in eiken met creme
 

Barkruk New jersey in eiken met zwart

Barkruk New jersey in eiken met zwartKenmerken:Hoogte: 93 tot 115 cmBreedte: 53 cmDiepte: 48 cmGewicht: 13 KgMateriaal: chroomstaal / gebogen multiplex / eco-leerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 149.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk New jersey in eiken met zwart
Barkruk New jersey in eiken met zwart
 

Barkruk New york in eiken met wit

Barkruk New york in eiken met witKenmerken:Hoogte: 89 tot 111 cmBreedte: 53 cmDiepte: 47 cmGewicht: 12 KgMateriaal: chroomstaal / gebogen multiplex / eco-leerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 129.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk New york in eiken met wit
Barkruk New york in eiken met wit
 

Barkruk Vegas in zwart met walnoot

Barkruk Vegas in zwart met walnootKenmerken:Hoogte: 87 tot 108 cmBreedte: 41 cmDiepte: 45 cmGewicht: 9 KgMateriaal: chroomstaal / gebogen multiplex / eco-leerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 109.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Vegas in zwart met walnoot
Barkruk Vegas in zwart met walnoot
 

Barkruk Miami in zwart

Barkruk Miami in zwartKenmerken:Hoogte: 93 tot 115 cmBreedte: 42 cmDiepte: 44 cmGewicht: 8 KgMateriaal: chroomstaal / gebogen multiplex / eco-leerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 89.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Miami in zwart
Barkruk Miami in zwart
 

Barkruk California in zwart

Barkruk California in zwartKenmerken:Hoogte: 93 tot 115 cmBreedte: 40 cmDiepte: 42 cmGewicht: 8 KgMateriaal: chroomstaal / gebogen multiplex / eco-leerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 89.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk California in zwart
Barkruk California in zwart
 

Barkruk California in grijs

Barkruk California in grijsKenmerken:Hoogte: 93 tot 115 cmBreedte: 40 cmDiepte: 42 cmGewicht: 8 KgMateriaal: chroomstaal / gebogen multiplex / eco-leerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 89.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk California in grijs
Barkruk California in grijs
 

Barkruk California in creme

Barkruk California in cremeKenmerken:Hoogte: 93 tot 115 cmBreedte: 40 cmDiepte: 42 cmGewicht: 8 KgMateriaal: chroomstaal / gebogen multiplex / eco-leerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 89.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk California in creme
Barkruk California in creme
 

Tweepersoonsbed Elanda 160x200cm in lichtgrijs

Tweepersoonsbed Elanda 160x200cm in lichtgrijsSpecificaties:Breedte: 179 cmDiepte: 232 cmHoogte: 86 cmMateriaal: StofMateriaal Base: Massief houtInclusief LattenbodemZonder MatrasOptioneel Matras Polariz 160x200cmGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgiëMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 379.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Tweepersoonsbed Elanda 160x200cm in lichtgrijs
Tweepersoonsbed Elanda 160x200cm in lichtgrijs
 

Barstoel Vlinder set van 4 stuks in zwart

Barstoel Vlinder set van 4 stuks in zwartDeze barstoel Vlinder is voorzien van een vlinderkuip in gewaxt PU. Dit houdt in dat de kuip een stoere oneffen lederlook heeft. De rugleuning en de zitting zijn beide aan de voorzijde mooi afgewerkt met horizontale stiknaden. De vier poten zijn uitgevoerd in vintage staal. Verpakt per 4 stuks.Om meer Barstoelen en barkrukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Afmetingen:- Hoogte: 97 cm- Zithoogte: 70 cm - Breedte: 47 cm- Diepte: 52 cmKenmerken:- Uitgevoerd in wax PU- Voorzien van een vlinderkuip- Stofsamenstelling: 100% polyurethaan PU- Materiaal onderstel: Gepoedercoat staal- Verkrijgbaar enkel per 4 stuksMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 349.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Zaloni Barstoel Vlinder set van 4 stuks in zwart
Barstoel Vlinder set van 4 stuks in zwart
 

Ronde salontafel set Mistro in antiek nikkel

Ronde salontafel set Mistro in antiek nikkelDeze salontafel set Mistro bestaat uit twee ronde tafels. Beide zijn uitgevoerd in staal met een nickel antiek finish. De bladen zijn gemaakt van hout.Om meer meubels te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Beide zijn uitgevoerd in staal- met een nickel antiek finish- De bladen zijn gemaakt van hout.- Onderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekAfmetingen:Hoogte: 27-31 cmBreedte: 60-76 cmDiepte: 60-76 cmMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 239.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Zaloni Ronde salontafel set Mistro in antiek nikkel
Ronde salontafel set Mistro in antiek nikkel
 

Kapstok Industrial van 50 cm breed met 9 haken Zilver

Kapstok Industrial van 50 cm breed met 9 haken in de kleur ZilverDeze kapstok Industrial is uitgevoerd in grijs gepoedercoat staal. In totaal is dit model voorzien van 9 haakjes. Aangezien de haakjes schuin boven elkaar zijn bevestigd, kunnen jassen gemakkelijker en wat meer verspreid worden opgehangen. De kapstok is verder voorzien van twee bevestigingsogen aan de achterzijde, zodat hij eenvoudig aan de wand kan worden gemonteerd.Om meer kapstokken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- industriele kapstok- uitgevoerd in grijs gepoedercoat staal- Afgewerkt in de kleur zilver grijs- Opgebouwd geleverdAfmetingen:Hoogte: 20 cmBreedte: 50 cmDiepte: 2 cmMontage: Kapstok wordt opgebouwd geleverd

€ 39.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Zaloni Kapstok Industrial van 50 cm breed met 9 haken Zilver
Kapstok Industrial van 50 cm breed met 9 haken Zilver
 

Eettafel Teca van 240 cm breed in Teakhout verweerd

Eettafel Teca van 240 cm breed uit Teakhout verweerdDeze Eettafel Teca komt uit onze Teca-serie is uitgevoerd in verweerd teakhout, gelegd in strookjes. Dit terwijl het speelse metalen frame een mooie antiek grijze afwerking heeft. De tafel heeft een lengte van 200 centimeter, waardoor er 4 tot 6 stoelen aan te plaatsen zijn. Binnen de Teca-serie zijn diverse ladekasten en tafels beschikbaar, die perfect met elkaar te combineren zijn.Deze Eettafel is tevens verkrijgbaar in twee andere afmetingen. Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Het tafelblad is uitgevoerd uit verweerd teakhout- Metalen frame met mooie antiek grijze afwerking- Tafelblad bestaat uit ingelegde strookjes hout- Optioneel Eetkamerstoel Striped in zwartAfmetingen:Breedte: 240 cmDiepte: 100 cmHoogte: 78 cmMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 719.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Zaloni Eettafel Teca van 240 cm breed in Teakhout verweerd
Eettafel Teca van 240 cm breed in Teakhout verweerd
 

Eettafel Teca van 200 cm breed in Teakhout verweerd

Eettafel Teca van 200 cm breed uit Teakhout verweerdDeze Eettafel Teca komt uit onze Teca-serie is uitgevoerd in verweerd teakhout, gelegd in strookjes. Dit terwijl het speelse metalen frame een mooie antiek grijze afwerking heeft. De tafel heeft een lengte van 200 centimeter, waardoor er 4 tot 6 stoelen aan te plaatsen zijn. Binnen de Teca-serie zijn diverse ladekasten en tafels beschikbaar, die perfect met elkaar te combineren zijn.Deze Eettafel is tevens verkrijgbaar in twee andere afmetingen. Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Het tafelblad is uitgevoerd uit verweerd teakhout- Metalen frame met mooie antiek grijze afwerking- Tafelblad bestaat uit ingelegde strookjes hout- Optioneel Eetkamerstoel Striped in zwartAfmetingen:Breedte: 200 cmDiepte: 100 cmHoogte: 78 cmMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 579.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Zaloni Eettafel Teca van 200 cm breed in Teakhout verweerd
Eettafel Teca van 200 cm breed in Teakhout verweerd
 

Eetkamerstoel Porti in Bruin met minimale afname 2 stuks

Eetkamerstoel Porti in Bruin met minimale afname 2 stuksDeze Eetkamerstoel Porti is uitgevoerd in 'washed' PU, oftewel een gepoetste lederlook. Doordat het PU op ambachtelijke wijze wordt geschuurd, is geen enkele stoel hetzelfde. Deze mooie afwerking geeft uiteindelijk een unieke en subtiele kleurovergang van het materiaal. De vier gekruiste poten zijn gemaakt van grijs gepoedercoat metaal. De stoel is verkrijgbaar in 2 kleuren en wordt verpakt per 2 stuks.Om vergelijkbare en/of bijbehorende meubels te bekijken kijk hieronder.Kenmerken:- Stoel is uitgevoerd in Washed PU- Het PU is op ambachtelijke wijze geschuurd- Stofsamenstelling: 100% polyurethaan PU- Materiaal onderstel: Grijs Gepoedercoat metaal- Verkrijgbaar enkel per 2 stuksAfmetingen:Breedte: 46 cmDiepte: 63 cmHoogte: 87 cmZithoogte: 48 cmZitdiepte: 46 cmMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 230.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Zaloni Eetkamerstoel Porti in Bruin met minimale afname 2 stuk
Eetkamerstoel Porti in Bruin met minimale afname 2 stuks
 

Barstoel Grid 96 cm hoog per 2x Taupe

Barstoel Grid van 96 cm hoog minimaal per 4x in de kleur TaupeDeze barstoel Grid heeft een kuip, uitgevoerd in gewaxt PU. Het gehele kuipje is voorzien van een geruit patroon. De stoel is afgemaakt met een sledepoot van zwart geschuurd RVS. Aan de voorzijde van het frame zijn zwarte siliconen dopjes geplaatst, die de stoel nog extra stabiliteit bieden. Verder is deze barstoel voorzien van een voetensteun. Verpakt per 2 stuks.Barstoel Grid is verkrijgbaar in 2 Kleuren: Zwart en Taupe. Op aanvraag kunnen we kleuren staaltje opsturen.Om meer Barstoelen en barkrukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in wax PU- Voorzien van een geruit patroon- Voorzien van een sledepoot- Zwart geschuurd RVS Sledepoot- Stofsamenstelling: 100% polyurethaan PU- Verkrijgbaar enkel per 2 stuksAfmeting:Hoogte: 96 cmZithoogte: 69 cm Breedte: 44 cmDiepte: 54 cmMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 319.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Zaloni Barstoel Grid 96 cm hoog per 2x Taupe
Barstoel Grid 96 cm hoog per 2x Taupe
 

Barstoel Grid 96 cm hoog per 2x Zwart

Barstoel Grid van 96 cm hoog minimaal per 4x in de kleur ZwartDeze barstoel Grid heeft een kuip, uitgevoerd in gewaxt PU. Het gehele kuipje is voorzien van een geruit patroon. De stoel is afgemaakt met een sledepoot van zwart geschuurd RVS. Aan de voorzijde van het frame zijn zwarte siliconen dopjes geplaatst, die de stoel nog extra stabiliteit bieden. Verder is deze barstoel voorzien van een voetensteun. Verpakt per 2 stuks.Barstoel Grid is verkrijgbaar in 2 Kleuren: Zwart en Taupe. Op aanvraag kunnen we kleuren staaltje opsturen.Om meer Barstoelen en barkrukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in wax PU- Voorzien van een geruit patroon- Voorzien van een sledepoot- Zwart geschuurd RVS Sledepoot- Stofsamenstelling: 100% polyurethaan PU- Verkrijgbaar enkel per 2 stuksAfmeting:Hoogte: 96 cmZithoogte: 69 cm Breedte: 44 cmDiepte: 54 cmMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 319.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Zaloni Barstoel Grid 96 cm hoog per 2x Zwart
Barstoel Grid 96 cm hoog per 2x Zwart
 

Barstoel Vlinder set van 4 stuks in donkerbruin

Barstoel Vlinder set van 4 stuks in donkerbruinDeze barstoel Vlinder is voorzien van een vlinderkuip in gewaxt PU. Dit houdt in dat de kuip een stoere oneffen lederlook heeft. De rugleuning en de zitting zijn beide aan de voorzijde mooi afgewerkt met horizontale stiknaden. De vier poten zijn uitgevoerd in vintage staal. Verpakt per 4 stuks.Barstoel Vlinder is verkrijgbaar in 2 Kleuren: Zwart en donkerbruin. Op aanvraag kunnen we kleuren staaltje opsturen.Om meer Barstoelen en barkrukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in wax PU- Voorzien van een vlinderkuip- Stofsamenstelling: 100% polyurethaan PU- Materiaal onderstel: Gepoedercoat staal- Verkrijgbaar enkel per 4 stuksAfmeting:Hoogte: 97 cmZithoogte: 70 cm Breedte: 47 cmDiepte: 52 cmMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 359.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Zaloni Barstoel Vlinder set van 4 stuks in donkerbruin
Barstoel Vlinder set van 4 stuks in donkerbruin
 

Barstoel Ginger 98 cm hoog per 4x Zwart

Barstoel Ginger van 98 cm hoog per 4x in de kleur ZwartDeze barstoel Ginger is uitgevoerd in wax PU. Dit betekent dat de stoel een oneffen lederlook heeft. De rugleuning en de zitting staan los van elkaar en zijn beide voorzien van een kruis stiksel. De rugleuning en de zitting zijn bevestigd middels een stalen constructie die in verbinding staat met de vier platte poten. Verpakt per 4 stuks.Barstoel Ginger is verkrijgbaar in 2 Kleuren: Zwart en Zwart. Op aanvraag kunnen we kleuren staaltje opsturen.Om meer Barstoelen en barkrukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in wax PU- Voorzien van gestikt kruis stiksel- Stofsamenstelling: 100% polyurethaan PU- Materiaal onderstel: Gepoedercoat staal- Verkrijgbaar enkel per 4 stuksAfmeting:Hoogte: 98 cmZithoogte: 68 cm Breedte: 43 cmDiepte: 55 cmMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 499.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Zaloni Barstoel Ginger 98 cm hoog per 4x Zwart
Barstoel Ginger 98 cm hoog per 4x Zwart
 

Barstoel Ginger 98 cm hoog per 4x Donkerbruin

Barstoel Ginger van 98 cm hoog per 4x in de kleur DonkerbruinDeze barstoel Ginger is uitgevoerd in wax PU. Dit betekent dat de stoel een oneffen lederlook heeft. De rugleuning en de zitting staan los van elkaar en zijn beide voorzien van een kruis stiksel. De rugleuning en de zitting zijn bevestigd middels een stalen constructie die in verbinding staat met de vier platte poten. Verpakt per 4 stuks.Barstoel Ginger is verkrijgbaar in 2 Kleuren: Zwart en donkerbruin. Op aanvraag kunnen we kleuren staaltje opsturen.Om meer Barstoelen en barkrukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in wax PU- Voorzien van gestikt kruis stiksel- Stofsamenstelling: 100% polyurethaan PU- Materiaal onderstel: Gepoedercoat staal- Verkrijgbaar enkel per 4 stuksAfmeting:Hoogte: 98 cmZithoogte: 68 cm Breedte: 43 cmDiepte: 55 cmMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 499.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Zaloni Barstoel Ginger 98 cm hoog per 4x Donkerbruin
Barstoel Ginger 98 cm hoog per 4x Donkerbruin
 

Barstoel Dan Zwart

Barstoel Dan in ZwartBarstoel Dan wordt geleverd in een set van 2. PVC zitting. In hoogte verstelbaar met een gaslift van 57 tot 79 cm bereik van 22 cm. Verchroomde voet en voetsteun diameter 38 mm.Om meer Barstoelen en barkrukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Geleverd in een set van 2- PVC zitting- In hoogte verstelbaar gaslift van 57 tot 79 cm- Verchroomde voet en voetsteunAfmeting:Hoogte: 65 cmBreedte: 39 cmDiepte: 38 cmMateriaal: PVC zitting met Chromen metalen voetMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 59.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Young Furniture Barstoel Dan Zwart
Barstoel Dan Zwart
 

Salontafel set Linda Zwart Nikkel

Salontafel set Linda van Zwart NikkelDeze salontafels zijn een mooie aanvulling voor je interieur. Bovendien kun je een tafeltjes overal en voor verschillende doeleinde gebruiken. Door de combinatie van Staal materiaal straalt de bijzettafel in je huis. Gebruik de bijzettafel naast je bank om je kopje koffie op te zetten of als losstaand object in je woonkamer. Daarnaast kun je de design bijzettafels gebruiken om bijvoorbeeld een grote plant of een vaas met bloemen op te zetten.Deze salontafel heeft een uniek reliëf. Het metalen blad is namelijk handgemaakt en in zand gegoten. Elke tafel heeft daardoor een ander patroon. Dankzij de stalen 3-poot krijgt de salontafel een vintage-look. Dit model heeft een organische vorm en heeft een diameter van 60 en 73 centimeter. Deze serie is als set van 2 tafels verkrijgbaar. Aangezien ze onder elkaar geplaatst kunnen worden, zijn beide salontafels als set te gebruiken. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Set van 2 tafels- Metalen Blad- Stalen poten- vintage uitstralingAfmetingen A:Hoogte: 30 cmBreedte: 55 cmDiepte: 60 cmAfmetingen B:Hoogte: 36 cmBreedte: 65 cmDiepte: 73 cmKleur: Zwart nikkelMateriaal: Metaal en staalMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 359.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Zaloni Salontafel set Linda Zwart Nikkel
Salontafel set Linda Zwart Nikkel
 

Barstoel Aura Donkerbruin per 4x

Barstoel Aura in donkerbruin per 4 stuksDeze barstoel is voorzien van een zitting uitgevoerd in wax PU. Dit is een onderhoudsvriendelijke stoelbekleding in lederlook. Dankzij de wax krijgt de zitting een gave oneffen uitstraling. De dubbele stiknaad maakt het model netjes af. Verder heeft de barstoel 4 platte poten in zwart gepoedercoat staal. Aan de onderzijde heeft het model nog een gelaste dwarsbalk, waar eventueel voeten op kunnen rusten. De stoel wordt verpakt per 4 stuks.Barstoel Aura is verkrijgbaar in 2 Kleuren Zwart en donkerbruin. Op aanvraag kunnen we kleuren staaltje opsturen.Om meer Barstoelen en barkrukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- PU wax- Lederen uitstraling- Stofsamenstelling: 100% polyurethaan PU- Materiaal onderstel: Gepoedercoat staal- Verkrijgbaar enkel per 4 stuksAfmeting:Hoogte: 90 cmZithoogte: 67 cm Breedte: 45 cmDiepte: 50 cmKleur: DonkerbruinMateriaal: Kunstleer Wax PU met Gepoedercoat staalMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 389.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Zaloni Barstoel Aura Donkerbruin per 4x
Barstoel Aura Donkerbruin per 4x
 

Barstoel Aura Zwart per 4x

Barstoel Aura in Zwart per 4xDeze barstoel is voorzien van een zitting uitgevoerd in wax PU. Dit is een onderhoudsvriendelijke stoelbekleding in lederlook. Dankzij de wax krijgt de zitting een gave oneffen uitstraling. De dubbele stiknaad maakt het model netjes af. Verder heeft de barstoel 4 platte poten in zwart gepoedercoat staal. Aan de onderzijde heeft het model nog een gelaste dwarsbalk, waar eventueel voeten op kunnen rusten. De stoel wordt verpakt per 4 stuks.Barstoel Aura is verkrijgbaar in 2 Kleuren Zwart en donkerbruin. Op aanvraag kunnen we kleuren staaltje opsturen.Om meer Barstoelen en barkrukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- PU wax- Lederen uitstraling- Stofsamenstelling: 100% polyurethaan PU- Materiaal onderstel: Gepoedercoat staal- Verkrijgbaar enkel per 4 stuksAfmeting:Hoogte: 90 cmZithoogte: 67 cm Breedte: 45 cmDiepte: 50 cmKleur: ZwartMateriaal: Kunstleer Wax PU met Gepoedercoat staalMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 389.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Zaloni Barstoel Aura Zwart per 4x
Barstoel Aura Zwart per 4x
 

Barkruk Shine in wit

Barkruk Shine in witKenmerken:Hoogte: 67 tot 88 cmBreedte: 44 cmDiepte: 38 cmGewicht: 6 KgMateriaal: chroomstaal / gelakt kunststof ABSGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 69.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Shine in wit
Barkruk Shine in wit
 

Barkruk Miya in grijs

Barkruk Miya in grijsKenmerken:Hoogte: 80 tot 102 cmBreedte: 54 cmDiepte: 46 cmGewicht: 9 KgMateriaal: chroomstaal / ecoleerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Miya in grijs
Barkruk Miya in grijs
 

Barkruk Miya in rood

Barkruk Miya in roodKenmerken:Hoogte: 80 tot 102 cmBreedte: 54 cmDiepte: 46 cmGewicht: 9 KgMateriaal: chroomstaal / ecoleerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Miya in rood
Barkruk Miya in rood
 

Barkruk Miya in beige

Barkruk Miya in beigeKenmerken:Hoogte: 80 tot 102 cmBreedte: 54 cmDiepte: 46 cmGewicht: 9 KgMateriaal: chroomstaal / ecoleerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Miya in beige
Barkruk Miya in beige
 

Barkruk Miya in zwart

Barkruk Miya in zwartKenmerken:Hoogte: 80 tot 102 cmBreedte: 54 cmDiepte: 46 cmGewicht: 9 KgMateriaal: chroomstaal / ecoleerGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Miya in zwart
Barkruk Miya in zwart
 

Barkruk Miya in walnoot met beige

Barkruk Miya in walnoot met beigeKenmerken:Hoogte: 81 tot 103 cmBreedte: 51 cmDiepte: 42 cmGewicht: 10 KgMateriaal: chroomstaal / gebogen multiplex / ecoleerKleur: hout - walnoot, ecoleer - CremeGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Miya in walnoot met beige
Barkruk Miya in walnoot met beige
 

Barkruk Menny 84 cm hoog in zwart

Barkruk Menny 84 cm hoog in zwartKenmerken:Hoogte: 63 tot 84 cmBreedte: 40 cmDiepte: 39 cmGewicht: 6 KgMet GasveerMateriaal: PVC met Verchroomd stalen frameGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 59.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Menny 84 cm hoog in zwart
Barkruk Menny 84 cm hoog in zwart
 

Barkruk Borys 83 cm hoog in sonoma eiken

Barkruk Borys 83 cm hoog in sonoma eikenBeschrijving:Hoogte: 83 cmZithoogte: 58 cm Breedte: 41 cmDiepte: 48 cmGewicht: 8 KgMateriaal: Massief houtMateriaal zitting: Stof doekGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 119.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Borys 83 cm hoog in sonoma eiken
Barkruk Borys 83 cm hoog in sonoma eiken
 

Barkruk Borys 83 cm hoog in walnoot

Barkruk Borys 83 cm hoog in walnootBeschrijving:Hoogte: 83 cmZithoogte: 58 cm Breedte: 41 cmDiepte: 48 cmGewicht: 8 KgMateriaal: Massief houtMateriaal zitting: Stof doekGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 119.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Borys 83 cm hoog in walnoot
Barkruk Borys 83 cm hoog in walnoot
 

Barkruk Borys 83 cm hoog in wit

Barkruk Borys 83 cm hoog in witBeschrijving:Hoogte: 83 cmZithoogte: 58 cm Breedte: 41 cmDiepte: 48 cmGewicht: 8 KgMateriaal: Massief houtMateriaal zitting: Stof doekGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 119.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Borys 83 cm hoog in wit
Barkruk Borys 83 cm hoog in wit
 

Barkruk Borys 105 cm hoog in walnoot

Barkruk Borys 105 cm hoog in walnootBeschrijving:Hoogte: 105 cmZithoogte: 79 cm Breedte: 41 cmDiepte: 51 cmGewicht: 8 KgMateriaal: Massief houtMateriaal zitting: Stof doekGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 119.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Borys 105 cm hoog in walnoot
Barkruk Borys 105 cm hoog in walnoot
 

Barkruk Borys 105 cm hoog in wit

Barkruk Borys 105 cm hoog in witBeschrijving:Hoogte: 105 cmZithoogte: 79 cm Breedte: 41 cmDiepte: 51 cmGewicht: 8 KgMateriaal: Massief houtMateriaal zitting: Stof doekGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 119.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Barkruk Borys 105 cm hoog in wit
Barkruk Borys 105 cm hoog in wit
 

Tv meubel Noki 80 cm breed in zwart

Tv-meubel Noki 80 cm breed in zwartSpecificaties:Breedte: 80 cmDiepte: 40 cmHoogte: 50 cmGewicht: 15 KgMateriaal: zwart glasMateriaal poten: Staal in chroomOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Om meer meubels te bekijken uit onze Home Style kunt u hieronder kijken.

€ 69.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Tv meubel Noki 80 cm breed in zwart
Tv meubel Noki 80 cm breed in zwart
 

Wandrek Bamboo van 95 cm hoog

Wandrek Bamboo van 95 cm hoogSpecificaties:Breedte: 39 cmDiepte: 32 cmHoogte: 95 cmGewicht: 4 Kgmateriaal: massief hout - bamboe / gepoedercoat staalGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 59.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Wandrek Bamboo van 95 cm hoog
Wandrek Bamboo van 95 cm hoog
 

Wandrek Bamboo van 71 cm hoog

Wandrek Bamboo van 71 cm hoogSpecificaties:Breedte: 39 cmDiepte: 32 cmHoogte: 71 cmGewicht: 4 Kgmateriaal: massief hout - bamboe / gepoedercoat staalGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 39.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Wandrek Bamboo van 71 cm hoog
Wandrek Bamboo van 71 cm hoog
 

Ladekast Helga 83 cm hoog in grijs

Ladekast Helga 83 cm hoog in grijsSpecificaties:Breedte: 28 cmDiepte: 26 cmHoogte: 83 cmGewicht: 5 KgMateriaal: massief hout / doek stofGratis thuisbezorgd binnen Nederland en België

€ 49.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Ladekast Helga 83 cm hoog in grijs
Ladekast Helga 83 cm hoog in grijs
 

Open Boekenkast Metro 142 cm hoog in Beige

Open Boekenkast Metro 142 cm hoog in BeigeKenmerken:Breedte: 105 cmHoogte: 142 cmDiepte: 29 cmTotaal 12 vakkenNa eigen wens te monteren in aantal vakkenGewicht: 5 KgMateriaal: Gepoedercoat staal / kunststof / PVCOptioneel Opbergboxen zijn in 9 kleuren verkrijgbaarOpbergboxen minimale afname van 2 stuksAfmeting box:Breedte: 320 mmHoogte: 320 mmDiepte: 320 mmMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 59.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Open Boekenkast Metro 142 cm hoog in Beige
Open Boekenkast Metro 142 cm hoog in Beige
 

Keukentrolley Lipo 84 cm hoog in zwart

Keukentrolley Lipo 84 cm hoog in zwartKenmerken:Hoogte: 84 cmBreedte: 74 cmDiepte: 41 cmVerrijdbaar op 4 wieltjesMateriaal: Staal met houtGewicht: 6 KgGratis levering Binnen NL en BelgiëMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Keukentrolley Lipo 84 cm hoog in zwart
Keukentrolley Lipo 84 cm hoog in zwart
 

Keukentrolley Dino 75 cm hoog in zwart

Keukentrolley Dino 75 cm hoog in zwartKenmerken:Hoogte: 75 cmBreedte: 44 cmDiepte: 44 cmVerrijdbaar op 4 wieltjesMateriaal: Staal met houtGewicht: 6 KgGratis levering Binnen NL en BelgiëMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Keukentrolley Dino 75 cm hoog in zwart
Keukentrolley Dino 75 cm hoog in zwart
 

Keukentrolley Shiny 71 cm hoog in zwart

Keukentrolley Shiny 71 cm hoog in zwartKenmerken:Hoogte: 71 cmBreedte: 42 cmDiepte: 42 cmVerrijdbaar op 4 wieltjesMateriaal: Glas / chroomstaalGewicht: 7 KgGratis levering Binnen NL en BelgiëMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Keukentrolley Shiny 71 cm hoog in zwart
Keukentrolley Shiny 71 cm hoog in zwart
 

Keukentrolley Fancy 74 cm hoog in zwart

Keukentrolley Fancy 74 cm hoog in zwartKenmerken:Hoogte: 74 cmBreedte: 69 cmDiepte: 42 cmVerrijdbaar op 4 wieltjesMateriaal: Glas / chroomstaalGewicht: 10 KgGratis levering Binnen NL en BelgiëMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 129.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Keukentrolley Fancy 74 cm hoog in zwart
Keukentrolley Fancy 74 cm hoog in zwart
 

Keukentrolley Shave 75 cm hoog in beuken

Keukentrolley Shave 75 cm hoog in beukenKenmerken:Hoogte: 75 cmBreedte: 60 cmDiepte: 40 cmVerrijdbaar op 4 wieltjesMateriaal: MDF gelamineerdGewicht: 8 KgGratis levering Binnen NL en BelgiëMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 109.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Keukentrolley Shave 75 cm hoog in beuken
Keukentrolley Shave 75 cm hoog in beuken
 

Keukentrolley Classic 76 cm hoog in zwart

Keukentrolley Classic 76 cm hoog in zwartKenmerken:Hoogte: 77 cmBreedte: 70 cmDiepte: 40 cmVerrijdbaar op 4 wieltjesMateriaal: Glas / chroomstaalGewicht: 10 KgGratis levering Binnen NL en BelgiëMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 109.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Keukentrolley Classic 76 cm hoog in zwart
Keukentrolley Classic 76 cm hoog in zwart
 

Kledingrek Orta 90 cm breed in zwart

Kledingrek Orta 90 cm breed in zwartKenmerken:Hoogte: 180 cmBreedte: 90 cmDiepte: 42 cmGewicht: 7 kgMateriaal: gepoedercoat staal / massief houtGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Kledingrek Orta 90 cm breed in zwart
Kledingrek Orta 90 cm breed in zwart
 

Kledingrek Robin 120 cm breed in Chroom

Kledingrek Robin 120 cm breed in ChroomKenmerken:Hoogte: 181 cmBreedte: 120 cmDiepte: 49 cmGewicht: 6 kgVerrijdbaar op wielenMateriaal: ChroomstaalGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 89.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Kledingrek Robin 120 cm breed in Chroom
Kledingrek Robin 120 cm breed in Chroom
 

Kledingrek Tetra 90 tot 142 cm breed in zwart

Kledingrek Tetra 90 tot 142 cm breed in zwartKenmerken:Hoogte: 97 tot 170 cmBreedte: 90 tot 142 cmDiepte: 44 cmGewicht: 5 kgVerrijdbaar op wielenMateriaal: Chroomstaal / kunststofGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 49.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Kledingrek Tetra 90 tot 142 cm breed in zwart
Kledingrek Tetra 90 tot 142 cm breed in zwart
 

Kledingrek Easy twin 88 cm breed in zwart

Kledingrek Easy twin 88 cm breed in zwartKenmerken:Hoogte: 94 tot 168 cmBreedte: 88 cmDiepte: 44 cmGewicht: 5 kgVerrijdbaar op wielenMateriaal: Chroomstaal / kunststofGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 39.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Kledingrek Easy twin 88 cm breed in zwart
Kledingrek Easy twin 88 cm breed in zwart
 

Kledingrek Easy 88 cm breed in zwart

Kledingrek Easy 88 cm breed in zwartKenmerken:Hoogte: 94 tot 170 cmBreedte: 88 cmDiepte: 44 cmGewicht: 3 kgVerrijdbaar op wielenMateriaal: Chroomstaal / kunststofGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 29.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Kledingrek Easy 88 cm breed in zwart
Kledingrek Easy 88 cm breed in zwart
 

Staande kapstok World 170 cm hoog in nikkel

Staande kapstok World 170 cm hoog in nikkelKenmerken:Hoogte: 170 cmBreedte: 30 cmDiepte: 30 cmGewicht: 7 kgMateriaal: NikkelstaalGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 69.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok World 170 cm hoog in nikkel
Staande kapstok World 170 cm hoog in nikkel
 

Staande kapstok Berry 176 cm hoog in zwart

Staande kapstok Berry 176 cm hoog in zwartKenmerken:Hoogte: 176 cmBreedte: 28 cmDiepte: 28 cmGewicht: 5 kgMateriaal: gepoedercoat staal/Massief houtGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 69.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Berry 176 cm hoog in zwart
Staande kapstok Berry 176 cm hoog in zwart
 

Staande kapstok Martis 180 cm hoog in wit

Staande kapstok Martis 180 cm hoog in witKenmerken:Hoogte: 180 cmBreedte: 40 cmDiepte: 40 cmGewicht: 10 kgMateriaal: Gepoedercoat staalGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Martis 180 cm hoog in wit
Staande kapstok Martis 180 cm hoog in wit
 

Staande kapstok Izzy 170 cm hoog in wit met beuken

Staande kapstok Izzy 170 cm hoog in wit met beukenKenmerken:Hoogte: 170 cmBreedte: 35 cmDiepte: 35 cmGewicht: 5 kgMateriaal: gepoedercoat staal/Massief houtGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 69.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Izzy 170 cm hoog in wit met beuken
Staande kapstok Izzy 170 cm hoog in wit met beuken
 

Staande kapstok Ziggy 180 cm hoog in wit

Staande kapstok Ziggy 180 cm hoog in witKenmerken:Hoogte: 180 cmBreedte: 35 cmDiepte: 35 cmGewicht: 5 kgMateriaal: Gepoedercoat staalGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 49.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Ziggy 180 cm hoog in wit
Staande kapstok Ziggy 180 cm hoog in wit
 

Staande kapstok Ship 180 cm hoog in zwart

Staande kapstok Ship 180 cm hoog in zwartKenmerken:Hoogte: 180 cmBreedte: 35 cmDiepte: 35 cmGewicht: 10 kgMateriaal: Gepoedercoat staalGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 89.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Ship 180 cm hoog in zwart
Staande kapstok Ship 180 cm hoog in zwart
 

Staande kapstok Ship 180 cm hoog in wit

Staande kapstok Ship 180 cm hoog in witKenmerken:Hoogte: 180 cmBreedte: 35 cmDiepte: 35 cmGewicht: 10 kgMateriaal: Gepoedercoat staalGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 89.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Ship 180 cm hoog in wit
Staande kapstok Ship 180 cm hoog in wit
 

Staande kapstok Sofi 180 cm hoog in grijs

Staande kapstok Sofi 180 cm hoog in grijsKenmerken:Hoogte: 180 cmBreedte: 38 cmDiepte: 38 cmGewicht: 10 kgMateriaal: Gepoedercoat staal/massief hout/natuursteenGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 69.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Sofi 180 cm hoog in grijs
Staande kapstok Sofi 180 cm hoog in grijs
 

Uitschuifbare eettafel Vega 160 tot 256 cm breed in mat wit

Uitschuifbare eettafel Vega 160 tot 256 cm breed in mat witDeze uitschuifbare eettafel Vega is mooi afgewerkt in de kleur mat wit. Het grote voordeel van deze tafel is natuurlijk de mogelijkheid om zich van de basis 160 cm naar 208 cm of 256 cm te verspreiden. De extra werkbladen worden opgeslagen in het werkblad, dat altijd bij de hand is. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.Het meubel is uitgevoerd in MDF hout, en de nauwkeurige afwerking garandeert een lange levensduur. Modern en origineel design creëren een ideale combinatie voor zelfs de meest veeleisende gebruikers. Kenmerken:- Woonprogramma Vega- Verlengbaar tot 256 cm breed- Compleet mat afgewerkt- Tafelbladen worden in de tafel geplaatst- Krasbestendige hardcoating- Materiaal: MDF hout- Gratis verzending binnen Nederland en BelgieAfmetingen:Breedte: 160 t/m 256 cm Hoogte: 75 cmDiepte: 90 cmMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 999.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Hubertus Meble Uitschuifbare eettafel Vega 160 tot 256 cm breed in mat
Uitschuifbare eettafel Vega 160 tot 256 cm breed in mat wit
 

Staande kapstok Texas 180 cm hoog in zilver

Staande kapstok Texas 180 cm hoog in zilverKenmerken:Hoogte: 180 cmBreedte: 38 cmDiepte: 38 cmGewicht: 10 kgMateriaal: Gepoedercoat staal/massief hout/natuursteenKleur: zilverGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 49.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Texas 180 cm hoog in zilver
Staande kapstok Texas 180 cm hoog in zilver
 

Staande kapstok Olly 186 cm hoog in zwart

Staande kapstok Olly 186 cm hoog in zwartKenmerken:Hoogte: 186 cmBreedte: 38 cmDiepte: 38 cmGewicht: 9 kgMateriaal: Gepoedercoat staal / massief hout / nat. steenKleur: zwartGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 59.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Olly 186 cm hoog in zwart
Staande kapstok Olly 186 cm hoog in zwart
 

Staande kapstok Krul 180 cm hoog in chroom

Staande kapstok Krul 180 cm hoog in chroomKenmerken:Hoogte: 180 cmBreedte: 30 cmDiepte: 30 cmGewicht: 7 kgMaterial: Acrylic / chrome steelGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Krul 180 cm hoog in chroom
Staande kapstok Krul 180 cm hoog in chroom
 

Staande kapstok Turna 180 cm hoog in zilver

Staande kapstok Turna 180 cm hoog in zilverKenmerken:Hoogte: 180 cmBreedte: 38 cmDiepte: 38 cmGewicht: 10 kgMateriaal: gepoedercoat staal / natuursteenKleur: zilverGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 49.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Turna 180 cm hoog in zilver
Staande kapstok Turna 180 cm hoog in zilver
 

Staande kapstok Jonny 188 cm hoog in wenge

Staande kapstok Jonny 188 cm hoog in wengeKenmerken:Hoogte: 188 cmBreedte: 49 cmDiepte: 49 cmGewicht: 4 kgMateriaal: Materiaal: Gebogen houtKleur: WengeGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 59.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Jonny 188 cm hoog in wenge
Staande kapstok Jonny 188 cm hoog in wenge
 

Staande kapstok Jonny 188 cm hoog in Buk

Staande kapstok Jonny 188 cm hoog in BukKenmerken:Hoogte: 188 cmBreedte: 49 cmDiepte: 49 cmGewicht: 4 kgMateriaal: Materiaal: Gebogen houtKleur: BukGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 59.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Jonny 188 cm hoog in Buk
Staande kapstok Jonny 188 cm hoog in Buk
 

Staande kapstok Sella 185 cm hoog in wenge

Staande kapstok Sella 185 cm hoog in wengeKenmerken:Hoogte: 185 cmBreedte: 38 cmDiepte: 38 cmGewicht: 10 kgMateriaal: Materiaal: hout / natuursteenGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 59.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Sella 185 cm hoog in wenge
Staande kapstok Sella 185 cm hoog in wenge
 

Staande kapstok Alem 185 cm hoog in wenge

Staande kapstok Alem 185 cm hoog in wengeKenmerken:Hoogte: 185 cmBreedte: 38 cmDiepte: 38 cmGewicht: 10 kgMateriaal: Materiaal: hout / natuursteenGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 59.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Alem 185 cm hoog in wenge
Staande kapstok Alem 185 cm hoog in wenge
 

Staande kapstok Alem 185 cm hoog in Els

Staande kapstok Alem 185 cm hoog in ElsKenmerken:Hoogte: 185 cmBreedte: 38 cmDiepte: 38 cmGewicht: 10 kgMateriaal: Materiaal: hout / natuursteenGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 59.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Alem 185 cm hoog in Els
Staande kapstok Alem 185 cm hoog in Els
 

Staande kapstok Alem 185 cm hoog in kersen

Staande kapstok Alem 185 cm hoog in kersenKenmerken:Hoogte: 185 cmBreedte: 38 cmDiepte: 38 cmGewicht: 10 kgMateriaal: Materiaal: hout / natuursteenGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 59.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Alem 185 cm hoog in kersen
Staande kapstok Alem 185 cm hoog in kersen
 

Staande kapstok Alem 185 cm hoog in wit

Staande kapstok Alem 185 cm hoog in witKenmerken:Hoogte: 185 cmBreedte: 38 cmDiepte: 38 cmGewicht: 10 kgMateriaal: Materiaal: hout / natuursteenGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 59.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Alem 185 cm hoog in wit
Staande kapstok Alem 185 cm hoog in wit
 

Staande kapstok Zaki 178 cm hoog in zwart

Staande kapstok Zaki 178 cm hoog in zwartKenmerken:Hoogte: 178 cmBreedte: 48 cmDiepte: 48 cmGewicht: 3 kgMateriaal: gepoedercoat staalGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 39.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Staande kapstok Zaki 178 cm hoog in zwart
Staande kapstok Zaki 178 cm hoog in zwart
 

Schoenenrek Sera 48 cm hoog in naturel met zwart

Schoenenrek Sera 48 cm hoog in naturel met zwartSpecificaties:Breedte: 81 cmDiepte: 31 cmHoogte: 48 cmMateriaal: Staal met massief houtMateriaal zitting: Eco-leerOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en Belgie

€ 79.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Schoenenrek Sera 48 cm hoog in naturel met zwart
Schoenenrek Sera 48 cm hoog in naturel met zwart
 

Schoenenrek Sera 48 cm hoog in wit met grijs

Schoenenrek Sera 48 cm hoog in wit met grijsSpecificaties:Breedte: 81 cmDiepte: 31 cmHoogte: 48 cmMateriaal: Staal met massief houtMateriaal zitting: Eco-leerOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en Belgie

€ 79.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Schoenenrek Sera 48 cm hoog in wit met grijs
Schoenenrek Sera 48 cm hoog in wit met grijs
 

Schoenenrek Pepa 65 cm hoog in naturel

Schoenenrek Pepa 65 cm hoog in naturelSpecificaties:Breedte: 53 cmDiepte: 26 cmHoogte: 65 cmMateriaal: Massief houtOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en Belgie

€ 39.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Schoenenrek Pepa 65 cm hoog in naturel
Schoenenrek Pepa 65 cm hoog in naturel
 

Schoenenrek Antony 50 cm hoog in sonoma eiken

Schoenenrek Antony 50 cm hoog in sonoma eikenSpecificaties:Breedte: 80 cmDiepte: 30 cmHoogte: 50 cmMateriaal: Gelamineerd MDF houtOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en Belgie

€ 79.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Schoenenrek Antony 50 cm hoog in sonoma eiken
Schoenenrek Antony 50 cm hoog in sonoma eiken
 

Schoenenrek Pana 46 cm hoog in zwart

Schoenenrek Pana 46 cm hoog in zwartSpecificaties:Breedte: 80 cmDiepte: 31 cmHoogte: 46 cmMateriaal: Staal in de kleur ChroomMateriaal zitting: Zwart Eco-leerOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en Belgie

€ 79.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Schoenenrek Pana 46 cm hoog in zwart
Schoenenrek Pana 46 cm hoog in zwart
 

Schoenenrek Stark 49 cm hoog in zwart met wit

Schoenenrek Stark 49 cm hoog in zwart met witSpecificaties:Breedte: 81 cmDiepte: 31 cmHoogte: 49 cmMateriaal: StaalMateriaal zitting: Eco-leerOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en Belgie

€ 89.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Schoenenrek Stark 49 cm hoog in zwart met wit
Schoenenrek Stark 49 cm hoog in zwart met wit
 

Passpiegel staand Lustro 134 cm hoog in wit

Passpiegel staand Lustro 134 cm hoog in witBeschrijving:Breedte: 44 cmDiepte: 35 cmHoogte: 134 cmMateriaal: Hout met spiegelGratis levering binnen Nederland en BelgieMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 69.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Passpiegel staand Lustro 134 cm hoog in wit
Passpiegel staand Lustro 134 cm hoog in wit
 

Kinderbed Speed 70x140cm

Kinderbed Speed 70x140cmSpecificaties:Breedte: 162 cmDiepte: 75 cmHoogte: 55 cmMateriaal: Gelamineerde spaanplaatMet zachte PVC randenInclusief LattenbodemBed met inclusief matras 70x140cmGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgiëMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

€ 189.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Kinderbed Speed 70x140cm
Kinderbed Speed 70x140cm
 

Bureau Lima 120 cm breed in sonoma eiken met hoogglans wit

Bureau Lima 120 cm breed in sonoma eiken met hoogglans witSpecificaties:Breedte: 120 cmDiepte: 55 cmHoogte: 75 cmMateriaal: Gelamineerd spaanplaatMet ABS randenOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.

€ 99.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Bureau Lima 120 cm breed in sonoma eiken met hoogglans
Bureau Lima 120 cm breed in sonoma eiken met hoogglans wit
 

Eettafel Ksawery 120 cm breed in sonoma eiken

Eettafel Ksawery 120 cm breed in sonoma eikenSpecificaties:Breedte: 120 cmDiepte: 68 cmHoogte: 76 cmMateriaal Tafelblad: MDF HoutKleur Tafelblad: Sonoma eikenKleur verlengblad: Sonoma eikenMateriaal poten: MDF hout met spaanplaatKleur poten: WitOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Om meer Tafels te bekijken van onze HomeStyle kunt u hieronder kijken.

€ 119.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Eettafel Ksawery 120 cm breed in sonoma eiken
Eettafel Ksawery 120 cm breed in sonoma eiken
 

Glazen eettafel Vilmer 160 cm breed

Glazen eettafel Vilmer 160 cm breedSpecificaties:Breedte: 160 cmDiepte: 90 cmHoogte: 76 cmMateriaal tafelblad: GlasKleur tafelblad: TransparantMateriaal Base: MDF hout met StaalKleur Base: Wit met sonoma eikenOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Om meer Tafels te bekijken van onze HomeStyle kunt u hieronder kijken.

€ 399.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Glazen eettafel Vilmer 160 cm breed
Glazen eettafel Vilmer 160 cm breed
 

Uitschuifbare eettafel Valetti 160 tot 200 cm breed in mat wit

Uitschuifbare eettafel Valetti 160 tot 200 cm breed in mat witSpecificaties:Breedte: 160 tot 200 cmDiepte: 90 cmHoogte: 76 cmMateriaal tafelblad: MDF houtKleur tafelblad: mat wit met sonoma eikenKleur verlengblad: Goud eikenMateriaal Base: MDF Hout met staalKleur Base: Mat wit met goud eikenOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Om meer Tafels te bekijken van onze HomeStyle kunt u hieronder kijken.

€ 759.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Uitschuifbare eettafel Valetti 160 tot 200 cm breed in
Uitschuifbare eettafel Valetti 160 tot 200 cm breed in mat wit
 

Uitschuifbare eettafel Trevor 130 tot 170 cm breed in sonoma eiken met wit

Uitschuifbare eettafel Trevor 130 tot 170 cm breed in sonoma eiken met witSpecificaties:Breedte: 130 tot 170 cmDiepte: 80 cmHoogte: 76 cmMateriaal Tafelblad: MDF HoutKleur Tafelblad: Sonoma eikenKleur verlengblad: WitMateriaal poten: StaalKleur poten: StaalOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Om meer Tafels te bekijken van onze HomeStyle kunt u hieronder kijken.

€ 389.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Uitschuifbare eettafel Trevor 130 tot 170 cm breed in s
Uitschuifbare eettafel Trevor 130 tot 170 cm breed in sonoma eiken met wit
 

Glazen eettafel Trax 140 cm breed in gerookt glas met zwart

Glazen eettafel Trax 140 cm breed in gerookt glas met zwartSpecificaties:Breedte: 140 cmDiepte: 80 cmHoogte: 75 cmMateriaal tafelblad: GlasKleur tafelblad: GerooktMateriaal poten: StaalKleur poten: ZwartOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Om meer Tafels te bekijken van onze HomeStyle kunt u hieronder kijken.

€ 159.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Glazen eettafel Trax 140 cm breed in gerookt glas met z
Glazen eettafel Trax 140 cm breed in gerookt glas met zwart
 

Uitschuifbare eettafel Toronto 140 tot 180 cm breed in wit

Uitschuifbare eettafel Toronto 140 tot 180 cm breed in witSpecificaties:Breedte: 140 tot 180 cmDiepte: 70-80 cmHoogte: 76 cmMateriaal tafelblad: MDF hout met glazen bovenbladKleur tafelblad: WitKleur verlengblad: Goud eikenMateriaal Base: MDF Hout met staalKleur Base: Wit met goud eikenOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Om meer Tafels te bekijken van onze HomeStyle kunt u hieronder kijken.

€ 619.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Uitschuifbare eettafel Toronto 140 tot 180 cm breed in
Uitschuifbare eettafel Toronto 140 tot 180 cm breed in wit
 

Glazen eettafel Next 130 cm breed in gerookt glas met eiken

Glazen eettafel Next 130 cm breed in gerookt glas met eikenSpecificaties:Breedte: 130 cmDiepte: 80 cmHoogte: 75 cmMateriaal tafelblad: GlasKleur tafelblad: GerooktMateriaal poten: StaalKleur poten: eikenOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Om meer Tafels te bekijken van onze HomeStyle kunt u hieronder kijken.

€ 109.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Glazen eettafel Next 130 cm breed in gerookt glas met e
Glazen eettafel Next 130 cm breed in gerookt glas met eiken
 

Glazen eettafel Next 130 cm breed in gerookt glas met zwart

Glazen eettafel Next 130 cm breed in gerookt glas met zwartSpecificaties:Breedte: 130 cmDiepte: 80 cmHoogte: 75 cmMateriaal tafelblad: GlasKleur tafelblad: GerooktMateriaal poten: StaalKleur poten: ZwartOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Om meer Tafels te bekijken van onze HomeStyle kunt u hieronder kijken.

€ 109.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Glazen eettafel Next 130 cm breed in gerookt glas met z
Glazen eettafel Next 130 cm breed in gerookt glas met zwart
 

Uitschuifbare eettafel Montreat 180 tot 220 cm breed in wit

Uitschuifbare eettafel Montreat 180 tot 220 cm breed in witSpecificaties:Breedte: 180 tot 220 cmDiepte: 90 cmHoogte: 76 cmMateriaal Tafelblad: KeramischKleur Tafelblad: Wit keramischKleur verlengblad: Wit keramischMateriaal poten: Massief houtKleur poten: Massief houtOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Om meer Tafels te bekijken van onze HomeStyle kunt u hieronder kijken.

€ 999.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Uitschuifbare eettafel Montreat 180 tot 220 cm breed in
Uitschuifbare eettafel Montreat 180 tot 220 cm breed in wit
 

Uitschuifbare eettafel Lord 160 tot 200 cm breed in licht grijs met grijs

Uitschuifbare eettafel Lord 160 tot 200 cm breed in licht grijs met grijsSpecificaties:Breedte: 160 tot 200 cmDiepte: 90 cmHoogte: 76 cmMateriaal Base: MDF HoutKleur Base: Donker grijsMateriaal Tafelblad: MDF houtKleur tafelblad: Licht grijsKleur verlengblad: Donker grijsOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Om meer Tafels te bekijken van onze HomeStyle kunt u hieronder kijken.

€ 789.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Uitschuifbare eettafel Lord 160 tot 200 cm breed in lic
Uitschuifbare eettafel Lord 160 tot 200 cm breed in licht grijs met grijs
 

Uitschuifbare eettafel Kajetan 135 tot 185 cm breed in eiken met wit

Uitschuifbare eettafel Kajetan 135 tot 185 cm breed in eiken met witSpecificaties:Breedte: 135 tot 185 cmDiepte: 82 cmHoogte: 76 cmMateriaal Tafelblad: MDF houtKleur Tafelblad: Honing eikenKleur verlengblad: Honing eikenMateriaal Poten: Massief beukenhoutKleur Poten: WitOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Om meer Tafels te bekijken van onze HomeStyle kunt u hieronder kijken.

€ 389.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Uitschuifbare eettafel Kajetan 135 tot 185 cm breed in
Uitschuifbare eettafel Kajetan 135 tot 185 cm breed in eiken met wit
 

Uitschuifbare eettafel Kajetan 150 tot 200 cm breed in mat wit

Uitschuifbare eettafel Kajetan 150 tot 200 cm breed in mat witSpecificaties:Breedte: 150 tot 200 cmDiepte: 85 cmHoogte: 76 cmMateriaal Tafelblad: MDF houtKleur Tafelblad: mat witKleur verlengblad: mat witMateriaal Poten: Massief beukenhoutKleur Poten: Honing eikenOnderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doekGratis thuisbezorgd binnen Nederland en BelgieMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Om meer Tafels te bekijken van onze HomeStyle kunt u hieronder kijken.

€ 409.00

Lees meer....

Stylemeubels.nl Home Style Uitschuifbare eettafel Kajetan 150 tot 200 cm breed in
Uitschuifbare eettafel Kajetan 150 tot 200 cm breed in mat wit
 

Verfijn Resultaten

Woonshops