Holly Pewter Bevelled Spiegel 70 x 50 cm

Holly Pewter Bevelled Spiegel - 70 x 50 cm, Zie jezelf terug in een prachtig afgewerkte badkamerspiegel. De opvallende omlijsting zorgt voor een stijlvolle uitstraling zodat jij er zo mooi mogelijk uitkomt! De spiegel zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

€ 33.24

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Holly Pewter Bevelled Spiegel 70 x 50 cm
Holly Pewter Bevelled Spiegel 70 x 50 cm
 

Hibiscus Traditionele Pewter Spiegel Nikkel Look 70 x 50 cm

Hibiscus Traditionele Pewter Spiegel Nikkel Look - 70 x 50 cm, Zie jezelf terug in een prachtig afgewerkte badkamerspiegel. De traditionele omlijsting zorgt voor een stijlvolle uitstraling zodat jij er zo mooi mogelijk uitkomt! De spiegel zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

€ 37.99

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Hibiscus Traditionele Pewter Spiegel Nikkel Look 70 x 5
Hibiscus Traditionele Pewter Spiegel Nikkel Look 70 x 50 cm
 

Thermostatische Curved Premium RVS Douchepaneel Handdouche

Thermostatische Curved Premium RVS Douchepaneel + Handdouche. Laat je inspireren met deze premium douchepaneel! De slanke esthetische lijnen en design details brengen je douche direct op een hoger niveau. Een douchepaneel met luxe roestvrijstalen uitstraling. Functionaliteit wordt niet vergeten, met de afneembare handdouche die je handig kunt plaatsen op het paneel. Het paneel heeft een buitenmaat van 15 cm en beschikt over 2 flexibele slangen met een 1/2" aansluiting. Tevens is dit douchepaneel ook geschikt voor buiten! Een douche monteren was nog nooit zo eenvoudig.

€ 249.84

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Curved Premium RVS Douchepaneel Handdou
Thermostatische Curved Premium RVS Douchepaneel Handdouche
 

Thermostatische Premium Inbouw Regendoucheset Rond 40 cm

Thermostatische Premium Inbouw Regendoucheset Rond - 40 cm, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De mengkraan en de leiding zijn gemaakt van massief koper en verchroomd ABS. De douchekop van gepolijst roestvrij staal. Beide materialen zijn uiterst duurzaam. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Bereikbare klantenservice, Een inbouw regendouche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 398.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Premium Inbouw Regendoucheset Rond 40 c
Thermostatische Premium Inbouw Regendoucheset Rond 40 cm
 

Thermostatische Inbouw Regendoucheset RVS Rond 30 cm Met Handdouche

Thermostatische Inbouw Regendoucheset RVS Rond - 30 cm - Met Handdouche, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De mengkraan en de leiding zijn gemaakt van massief koper, de douchekop van roestvrij staal. Beide materialen zijn uiterst duurzaam. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Bereikbare klantenservice, Een inbouw regendouche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 227.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Inbouw Regendoucheset RVS Rond 30 cm Me
Thermostatische Inbouw Regendoucheset RVS Rond 30 cm Met Handdouche
 

Thermostatische 3 Weg Inbouw Waterval Regendoucheset RVS Vierkant 22 cm Met Handdouche

Thermostatische 3-Weg Inbouw Waterval Regendoucheset RVS Vierkant - 22 cm - Met Handdouche, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De mengkraan en de leiding zijn gemaakt van massief koper, de douchekop van roestvrij staal. Beide materialen zijn uiterst duurzaam. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Bereikbare klantenservice, Een inbouw douche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 359.09

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische 3 Weg Inbouw Waterval Regendoucheset RV
Thermostatische 3 Weg Inbouw Waterval Regendoucheset RVS Vierkant 22 cm Met Handdouche
 

Thermostatische Inbouw Regendoucheset RVS Vierkant 30 cm Met Handdouche

Thermostatische Inbouw Regendoucheset RVS Vierkant - 30 cm - Met Handdouche, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De mengkraan en de leiding zijn gemaakt van massief koper, de douchekop van roestvrij staal. Beide materialen zijn uiterst duurzaam. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Bereikbare klantenservice, Een inbouw regendouche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 227.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Inbouw Regendoucheset RVS Vierkant 30 c
Thermostatische Inbouw Regendoucheset RVS Vierkant 30 cm Met Handdouche
 

Thermostatische Plafond Inbouw Regendoucheset RVS Rond 30 cm Met Handdouche

Thermostatische Plafond Inbouw Regendoucheset RVS Rond - 30 cm - Met Handdouche, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De mengkraan en de leiding zijn gemaakt van massief koper, de douchekop van roestvrij staal. Beide materialen zijn uiterst duurzaam. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Bereikbare klantenservice, Een inbouw regendouche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 249.84

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Plafond Inbouw Regendoucheset RVS Rond
Thermostatische Plafond Inbouw Regendoucheset RVS Rond 30 cm Met Handdouche
 

Thermostatische Inbouw Waterval Regendoucheset RVS Vierkant 22 cm

Thermostatische Inbouw Waterval Regendoucheset RVS Vierkant - 22 cm, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De mengkraan en de leiding zijn gemaakt van massief koper, de douchekop van roestvrij staal. Beide materialen zijn uiterst duurzaam. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Bereikbare klantenservice, Een inbouw douche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 284.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Inbouw Waterval Regendoucheset RVS Vier
Thermostatische Inbouw Waterval Regendoucheset RVS Vierkant 22 cm
 

Thermostatische Premium Inbouw Regendoucheset Vierkant 30 cm Met Handdouche

Thermostatische Premium Inbouw Regendoucheset Vierkant - 30 cm - Met Handdouche, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De mengkraan en de leiding zijn gemaakt van massief koper en verchroomd ABS. De douchekop van gepolijst roestvrij staal. Beide materialen zijn uiterst duurzaam. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Bereikbare klantenservice, Een inbouw regendouche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 299.24

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Premium Inbouw Regendoucheset Vierkant
Thermostatische Premium Inbouw Regendoucheset Vierkant 30 cm Met Handdouche
 

Thermostatische Retro Opbouw Doucheset Concentrisch Chroom

Thermostatische Retro Opbouw Doucheset Concentrisch Chroom, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De concentrische kraan is gemaakt van massief koper en ABS. De douchekop is gemaakt van kunststof. Beiden zijn afgewerkt met een laag chroom dus eenvoudig schoon te houden. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douche monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 218.49

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Retro Opbouw Doucheset Concentrisch Chr
Thermostatische Retro Opbouw Doucheset Concentrisch Chroom
 

Thermostatische Retro Opbouw Doucheset Chroom Rond Ø 15 cm

Thermostatische Retro Opbouw Doucheset Chroom Rond - Ø 15 cm, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De concentrische kraan is gemaakt van massief koper en ABS. De douchekop is gemaakt van gepolijst RVS. Beiden zijn afgewerkt met een laag chroom dus eenvoudig schoon te houden. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douche monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 269.79

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Retro Opbouw Doucheset Chroom Rond Ø 15
Thermostatische Retro Opbouw Doucheset Chroom Rond Ø 15 cm
 

Thermostatische Premium RVS Body Jets Douchepaneel Zwart Handdouche

Thermostatische Premium RVS Body Jets Douchepaneel Zwart + Handdouche. Laat je inspireren met deze premium douchepaneel! De slanke esthetische lijnen en design details brengen je douche direct op een hoger niveau. Een douchepaneel met luxe roestvrijstalen uitstraling. Functionaliteit wordt niet vergeten, met de afneembare douchekop die je handig kunt plaatsen op het paneel. Een douche monteren was nog nooit zo eenvoudig. Sportdouche, De sporter in jou zal helemaal blij worden. Want met deze douche zal je je spieren heerlijk kunnen verwennen. De body jets zorgen voor een heerlijke beleving. Zo geef jij je spieren een betere kans tot herstel. Bereikbare klantenservice, Een inbouw regendouche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 339.14

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Premium RVS Body Jets Douchepaneel Zwar
Thermostatische Premium RVS Body Jets Douchepaneel Zwart Handdouche
 

Thermostatische Inbouw Regendoucheset Traditioneel Chroom Wit 20 cm Met Handdouche Glijstang

Thermostatische Inbouw Regendoucheset Traditioneel Chroom / Wit - 20 cm - Met Handdouche & Glijstang, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De kraan is gemaakt van massief koper, de hoofddouche van gepolijst roestvrij staal. Beide materialen zijn uiterst duurzaam. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Bereikbare klantenservice, Een inbouw regendouche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 269.79

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Inbouw Regendoucheset Traditioneel Chro
Thermostatische Inbouw Regendoucheset Traditioneel Chroom Wit 20 cm Met Handdouche Glijstang
 

Thermostatische Inbouw Regendoucheset 4 Jets Chroom Vierkant 20 cm Met Handdouche

Thermostatische Inbouw Regendoucheset 4 Jets Chroom Vierkant - 20 cm - Met Handdouche, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Sportdouche, De sporter in jou zal helemaal blij worden. Want met deze douche zal je je spieren heerlijk kunnen verwennen. Vier bodyjets zorgen voor een heerlijke beleving. Zo geef jij je spieren een betere kans tot herstel. Doordacht design, De kraan is gemaakt van massief koper en ABS, de hoofddouche van gepolijst roestvrij staal. Beide materialen zijn uiterst duurzaam. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. De douche is beveiligd met een anti-hitte module. Deze is vooraf ingesteld op 42 graden als ooit het koude water uitvalt. Bereikbare klantenservice, Een inbouw regendouche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 284.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Inbouw Regendoucheset 4 Jets Chroom Vie
Thermostatische Inbouw Regendoucheset 4 Jets Chroom Vierkant 20 cm Met Handdouche
 

Thermostatische Inbouw Regendoucheset Traditioneel Chroom Wit Rond 20 cm Met Handdouche

Thermostatische Inbouw Regendoucheset Traditioneel Chroom / Wit Rond - 20 cm - Met Handdouche, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De kraan is gemaakt van massief koper en ABS, de hoofddouche van gepolijst roestvrij staal. Beide materialen zijn uiterst duurzaam. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Bereikbare klantenservice, Een inbouw regendouche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 218.49

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Inbouw Regendoucheset Traditioneel Chro
Thermostatische Inbouw Regendoucheset Traditioneel Chroom Wit Rond 20 cm Met Handdouche
 

Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Vierkant 20 cm Met Handdouche

Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Vierkant - 20 cm - Met Handdouche, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De kraan is gemaakt van massief koper en ABS, de douchekop van gepolijst roestvrij staal. Beide materialen zijn uiterst duurzaam. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Bereikbare klantenservice, Een inbouw regendouche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 161.49

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Vierkant 2
Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Vierkant 20 cm Met Handdouche
 

Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Vierkant 20 cm

Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Vierkant - 20 cm, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De thermostatische kraan is gemaakt van massief koper en ABS. Beide materialen zijn uiterst duurzaam. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Bereikbare klantenservice, Een inbouw regendouche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 139.64

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Vierkant 2
Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Vierkant 20 cm
 

Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Rond Ø 20 cm

Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Rond - Ø 20 cm, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De thermostatische kraan is gemaakt van massief koper en ABS. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Bereikbare klantenservice, Een inbouw regendouche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 139.64

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Rond Ø 20
Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Rond Ø 20 cm
 

Thermostatische SafeTouch Opbouw Regendoucheset Chroom Wit Rond Ø 22 cm Met Handdouche

Thermostatische SafeTouch Opbouw Regendoucheset Chroom / Wit Rond - Ø 22 cm - Met Handdouche, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De kraan is gemaakt van massief koper en verchroomd ABS. De hoofddouche is gemaakt van gepolijst RVS. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een regendouche monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 265.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische SafeTouch Opbouw Regendoucheset Chroom
Thermostatische SafeTouch Opbouw Regendoucheset Chroom Wit Rond Ø 22 cm Met Handdouche
 

Thermostatische SafeTouch Opbouw Regendoucheset Chroom Rond Ø 25 cm Met Handdouche

Thermostatische SafeTouch Opbouw Regendoucheset Chroom Rond - Ø 25 cm - Met Handdouche, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De mengkraan is gemaakt van massief koper en de knoppen van verchroomd ABS. De douchekop is gemaakt van kunststof. Beiden zijn afgewerkt met een laag chroom dus eenvoudig schoon te houden. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een regendouche monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 215.83

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische SafeTouch Opbouw Regendoucheset Chroom
Thermostatische SafeTouch Opbouw Regendoucheset Chroom Rond Ø 25 cm Met Handdouche
 

Crosby II 3 in 1 Badmeubel Hoogglans Wit

Functioneel design? Kies voor een Crosby II 3-in-1 badmeubel!, , Ideaal voor kleinere ruimtes en compacte indelingen. Jij zit praktisch prima met de Crosby badmeubel. Want deze 3-in-1 meubel geeft je heel veel mogelijkheden om zaken op te bergen. Afgewerkt in hoogglans wit. Je badkamer zal helemaal opfleuren want dit meubel past zich aan bij heel veel stijlen. Altijd plek dus voor de Crosby II!, Om je badmeubel compleet te maken kies je hieronder je kraan, afvoerplug en montageset.

€ 474.99

Lees meer....

Soak.nl Meubels Crosby II 3 in 1 Badmeubel Hoogglans Wit
Crosby II 3 in 1 Badmeubel Hoogglans Wit
 

Thermostatische Curved Premium Geborsteld RVS Douchepaneel Handdouche

Thermostatische Curved Premium Geborsteld RVS Douchepaneel + Handdouche. Laat je inspireren met deze premium douchepaneel! De slanke esthetische lijnen en design details brengen je douche direct op een hoger niveau. Een douchepaneel met luxe geborsteld rvs uitstraling. Functionaliteit wordt niet vergeten, met de afneembare handdouche die je handig kunt plaatsen op het paneel. Het paneel heeft een buitenmaat van 15 cm en beschikt over 2 flexibele slangen met een 1/2" aansluiting. Tevens is dit douchepaneel ook geschikt voor buiten! Een douche monteren was nog nooit zo eenvoudig.

€ 246.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Curved Premium Geborsteld RVS Douchepan
Thermostatische Curved Premium Geborsteld RVS Douchepaneel Handdouche
 

Thermostatische Opbouw Regendoucheset Chroom Vierkant 20 cm Met Handdouche

Thermostatische Opbouw Regendoucheset Chroom Vierkant - 20 cm - Met Handdouche, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal. Doordacht design, De kraan en de leiding zijn gemaakt van massief koper en ABS, uiterst duurzaam. De douchekop is gemaakt van kunststof. Beiden zijn afgewerkt met een laag chroom dus eenvoudig schoon te houden. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een regendouche monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.

€ 129.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Thermostatische Opbouw Regendoucheset Chroom Vierkant 2
Thermostatische Opbouw Regendoucheset Chroom Vierkant 20 cm Met Handdouche
 

Clover Hangende Deurspiegel Hoogglans Wit 126 x 36 cm

Clover Hangende Deurspiegel Hoogglans Wit - 126 x 36 cm, Zie jezelf terug in een prachtig afgewerkte badkamerspiegel. De strakke omlijsting zorgt voor een neutraal uiterlijk zodat jij er zo mooi mogelijk uitkomt! Ideaal als je weinig plaats in de badkamer hebt, want deze Clover spiegel kun je gewoon over de rand van de deur hangen.

€ 47.49

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Clover Hangende Deurspiegel Hoogglans Wit 126 x 36 cm
Clover Hangende Deurspiegel Hoogglans Wit 126 x 36 cm
 

Clover Spiegel Metallic Nikkel Look 45 x 30 cm

Clover Spiegel Metallic Nikkel Look - 45 x 30 cm, Zie jezelf terug in een prachtig afgewerkte badkamerspiegel. De strakke omlijsting zorgt voor een neutraal uiterlijk zodat jij er zo mooi mogelijk uitkomt! De spiegel zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

€ 18.99

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Clover Spiegel Metallic Nikkel Look 45 x 30 cm
Clover Spiegel Metallic Nikkel Look 45 x 30 cm
 

Clover Spiegel Metallic Nikkel Look 70 x 50 cm

Clover Spiegel Metallic Nikkel Look - 70 x 50 cm, Zie jezelf terug in een prachtig afgewerkte badkamerspiegel. De strakke omlijsting zorgt voor een neutraal uiterlijk zodat jij er zo mooi mogelijk uitkomt! De spiegel zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

€ 33.24

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Clover Spiegel Metallic Nikkel Look 70 x 50 cm
Clover Spiegel Metallic Nikkel Look 70 x 50 cm
 

Clover Spiegel Hoogglans Wit 45 x 30 cm

Clover Spiegel Hoogglans Wit - 45 x 30 cm, Zie jezelf terug in een prachtig afgewerkte badkamerspiegel. De strakke omlijsting zorgt voor een neutraal uiterlijk zodat jij er zo mooi mogelijk uitkomt! De spiegel zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

€ 18.99

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Clover Spiegel Hoogglans Wit 45 x 30 cm
Clover Spiegel Hoogglans Wit 45 x 30 cm
 

Clover Spiegel Hoogglans Wit 70 x 50 cm

Clover Spiegel Hoogglans Wit - 70 x 50 cm, Zie jezelf terug in een prachtig afgewerkte badkamerspiegel. De strakke omlijsting zorgt voor een neutraal uiterlijk zodat jij er zo mooi mogelijk uitkomt! De spiegel zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

€ 33.24

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Clover Spiegel Hoogglans Wit 70 x 50 cm
Clover Spiegel Hoogglans Wit 70 x 50 cm
 

Orion Spiegel 50 x 70 cm

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand? Wie is de mooiste...?, Designspiegel met ledverlichting, voor een hele mooie prijs. Even je haar of make-up bijwerken wordt nu wel erg makkelijk. Doordacht design, Dit lijkt een normale spiegel, maar dat is maar schijn. Een druk op de makkelijk bereikbare schakelaar aan de zijkant van de spiegel werpt een heel ander licht op jou. De subtiele verlichting in de spiegel maakt dat je jezelf goed in beeld hebt, zonder dat het je verblindt. Zo zie jij er in een oogwenk weer oogverblindend uit!, Zuinig met energie, Ledverlichting verbruikt erg weinig energie. Dat is goed nieuws voor het milieu, want hoe zuiniger de lamp, hoe minder aanspraak je maakt op de energiebronnen. Tegelijk is het leuk voor je portemonnee, want energie is niet goedkoop. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een spiegel ophangen was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 1 jaar garantie op onze spiegels.

€ 159.59

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Orion Spiegel 50 x 70 cm
Orion Spiegel 50 x 70 cm
 

Cosmic Spiegel 60 x 80 cm

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand? Wie is de mooiste...?, Designspiegel met ledverlichting, voor een hele mooie prijs. Even je haar of make-up bijwerken wordt nu wel erg makkelijk. Doordacht design, Dit lijkt een normale spiegel, maar dat is maar schijn. Een druk op de makkelijk bereikbare schakelaar aan de zijkant van de spiegel werpt een heel ander licht op jou. De subtiele verlichting in de spiegel maakt dat je jezelf goed in beeld hebt, zonder dat het je verblindt. Zo zie jij er in een oogwenk weer oogverblindend uit!, Zuinig met energie, Ledverlichting verbruikt erg weinig energie. Dat is goed nieuws voor het milieu, want hoe zuiniger de lamp, hoe minder aanspraak je maakt op de energiebronnen. Tegelijk is het leuk voor je portemonnee, want energie is niet goedkoop. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een spiegel ophangen was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 1 jaar garantie op onze spiegels.

€ 229.89

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Cosmic Spiegel 60 x 80 cm
Cosmic Spiegel 60 x 80 cm
 

Hatton Spiegel 80 x 60 cm

Hatton Spiegel - 80 x 60 cm, Zie jezelf terug in een prachtig afgewerkte badkamerspiegel. De strakke omranding zorgt voor een neutraal uiterlijk zodat jij zo mooi mogelijk uitkomt in de spiegel.

€ 47.49

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Hatton Spiegel 80 x 60 cm
Hatton Spiegel 80 x 60 cm
 

Bloom Spiegelkast Met Stopcontact En Led Verlichting Met Bewegingssensor 80 x 60 cm

Opbergruimte? Of een spiegel? Met deze spiegelkast heb je het allebei. Superpraktisch deze spiegelkasten. Een opbergkast voor je kleine badkamerspulletjes. Met een spiegeldeur ervoor, zo zijn je spulletjes uit, en jij in het zicht!, Doordacht design, De magneetsluiting past helemaal in dat idee: onopvallend en praktisch. Geen roest, Gemaakt van roestvrij staal, dus kun je dit rustig in de vochtige ruimte ophangen: het zal niet roesten. Het supergladde oppervlak is mooi om te zien en makkelijk schoon te maken. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een toiletkast monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 1 jaar garantie op onze toiletkasten.

€ 513.94

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Bloom Spiegelkast Met Stopcontact En Led Verlichting Me
Bloom Spiegelkast Met Stopcontact En Led Verlichting Met Bewegingssensor 80 x 60 cm
 

Bloom Spiegelkast Met Stopcontact En Led Verlichting Met Bewegingssensor 45 x 60 cm

Opbergruimte? Of een spiegel? Met deze spiegelkast heb je het allebei. Superpraktisch deze spiegelkasten. Een opbergkast voor je kleine badkamerspulletjes. Met een spiegeldeur ervoor, zo zijn je spulletjes uit, en jij in het zicht!, Doordacht design, De magneetsluiting past helemaal in dat idee: onopvallend en praktisch. Geen roest, Gemaakt van roestvrij staal, dus kun je dit rustig in de vochtige ruimte ophangen: het zal niet roesten. Het supergladde oppervlak is mooi om te zien en makkelijk schoon te maken. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een toiletkast monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 1 jaar garantie op onze toiletkasten.

€ 349.59

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Bloom Spiegelkast Met Stopcontact En Led Verlichting Me
Bloom Spiegelkast Met Stopcontact En Led Verlichting Met Bewegingssensor 45 x 60 cm
 

Cambridge Spiegelkast Dubbeldeurs Grijs 80 cm

Cambridge Spiegelkast Dubbeldeurs Grijs - 80 cm, Een opbergkast voor je kleine badkamerspulletjes. Met een spiegeldeur ervoor, zo zijn je spulletjes uit, en jij in het zicht!, Doordacht design, Vooral in de kleine badkamer is het vaak een hele uitdaging om alle spulletjes op te bergen. Cambridge is een hele praktische en tegelijk mooie oplossing: een kastje met spiegeldeurtjes. Ontworpen met oog voor de kleinere ruimte en met gevoel voor stijl. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een kast monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 1 jaar garantie op onze spiegelkasten.

€ 209.94

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Cambridge Spiegelkast Dubbeldeurs Grijs 80 cm
Cambridge Spiegelkast Dubbeldeurs Grijs 80 cm
 

Omega Spiegelkast Met Stopcontact En Led Verlichting Met Bewegingssensor 70 x 50 cm

Opbergruimte die jou in het zonnetje zet: Omega, Een opbergkast met spiegeldeur en led-verlichting. Prachtig en praktisch!, Doordacht design, Het kan een uitdaging zijn om alle spulletjes in je badkamer op te bergen. Deze Omega helpt je op die uitdaging aan te gaan. De handige tweezijdige spiegeldeur verbergt je spulletjes. Binnenin is een handig stopcontact geplaatst voor je scheerapparaat. De voorzijde is voorzien van energiezuinige led-verlichting om jou in de schijnwerpers te zetten. Natuurlijk met bewegings sensor, dus hij geeft licht als hij jou ziet. Geen roest, De kast is gemaakt van aluminium. Dat is een duurzaam metaal, dat niet roest en makkelijk schoon te houden is. Uitstekend geschikt voor de badkamer dus. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een toiletkast monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 1 jaar garantie op onze toiletkasten.

€ 329.64

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Omega Spiegelkast Met Stopcontact En Led Verlichting Me
Omega Spiegelkast Met Stopcontact En Led Verlichting Met Bewegingssensor 70 x 50 cm
 

Luminaire Spiegelkast Met Bluetooth Speaker En Stopcontact Led Verlichting Met Bewegingssensor 65 x 50 cm

Luminaire Spiegelkast Met Bluetooth Speaker En Stopcontact + Led-Verlichting Met Bewegingssensor - 65 x 50 cm, Voortaan neem jij je smartphone mee naar de badkamer en stream je jouw muziek de badkamer in!, Doordacht design, Het kan een uitdaging zijn om alle spulletjes in je badkamer op te bergen. Deze Luminaire helpt je op lumineuze manier die uitdaging aan te gaan. De handige tweezijdige spiegeldeur verbergt je spulletjes. Binnenin is een handig stopcontact geplaatst voor je scheerapparaat. De voorzijde is voorzien van energiezuinige led-verlichting om jou in de schijnwerpers te zetten. En keurig uit het zicht is een bluetooth speaker in de bovenkant verwerkt. Zie je jezelf al luisteren?, Geen roest, De kast is gemaakt van aluminium. Dat is een duurzaam metaal, dat niet roest en makkelijk schoon te houden is. Uitstekend geschikt voor de badkamer dus. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een toiletkast monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 1 jaar garantie op onze toiletkasten.

€ 438.89

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Luminaire Spiegelkast Met Bluetooth Speaker En Stopcont
Luminaire Spiegelkast Met Bluetooth Speaker En Stopcontact Led Verlichting Met Bewegingssensor 65 x 50 cm
 

Omega Led Verlichte Badkamerspiegel 60 x 80 cm

Omega Led-Verlichte Badkamerspiegel - 60 x 80 cm, Designspiegel met ledverlichting, voor een hele mooie prijs. Even je haar of make-up bijwerken wordt nu wel erg makkelijk. Doordacht design, Dit lijkt een normale spiegel, maar dat is maar schijn. Een druk op de makkelijk bereikbare schakelaar aan de zijkant van de spiegel werpt een heel ander licht op jou. De subtiele verlichting in de spiegel maakt dat je jezelf goed in beeld hebt, zonder dat het je verblindt. Zo zie jij er in een oogwenk weer oogverblindend uit!, Zuinig met energie, Ledverlichting verbruikt erg weinig energie. Dat is goed nieuws voor het milieu, want hoe zuiniger de lamp, hoe minder aanspraak je maakt op de energiebronnen. Tegelijk is het leuk voor je portemonnee, want energie is niet goedkoop. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een spiegel ophangen was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 1 jaar garantie op onze spiegels.

€ 130.14

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Omega Led Verlichte Badkamerspiegel 60 x 80 cm
Omega Led Verlichte Badkamerspiegel 60 x 80 cm
 

Galactic Spiegel 90 x 60 cm

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand? Wie is de mooiste...?, Designspiegel met ledverlichting, voor een hele mooie prijs. Even je haar of make-up bijwerken wordt nu wel erg makkelijk. Doordacht design, Dit lijkt een normale spiegel, maar dat is maar schijn. Een druk op de makkelijk bereikbare schakelaar aan de zijkant van de spiegel werpt een heel ander licht op jou. De subtiele verlichting in de spiegel maakt dat je jezelf goed in beeld hebt, zonder dat het je verblind. Zo zie jij er in een oogwenk weer oogverblindend uit!, Zuinig met energie, Ledverlichting verbruikt erg weinig energie. Dat is goed nieuws voor het milieu, want hoe zuiniger de lamp, hoe minder aanspraak je maakt op de energiebronnen. Tegelijk is het leuk voor je portemonnee, want energie is niet goedkoop. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een spiegel ophangen was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 1 jaar garantie op onze spiegels.

€ 185.24

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Galactic Spiegel 90 x 60 cm
Galactic Spiegel 90 x 60 cm
 

Standard Spiegelkast Dubbeldeurs Noten Fineer 60 cm

Standard Spiegelkast Dubbeldeurs Noten Fineer - 60 cm, Een opbergkast voor je kleine badkamerspulletjes. Met een spiegeldeur ervoor, zo zijn je spulletjes uit, en jij in het zicht!, Doordacht design, Vooral in de kleine badkamer is het vaak een hele uitdaging om alle spulletjes op te bergen. Liberty is een hele praktische en tegelijk mooie oplossing. Ontworpen met oog voor de kleinere ruimte en met gevoel voor stijl. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een toiletkast monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 1 jaar garantie op onze spiegelkasten.

€ 119.69

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Standard Spiegelkast Dubbeldeurs Noten Fineer 60 cm
Standard Spiegelkast Dubbeldeurs Noten Fineer 60 cm
 

Cambridge Spiegelkast Dubbeldeurs Wit 80 cm

Cambridge Spiegelkast Dubbeldeurs Wit - 80 cm, Een opbergkast voor je kleine badkamerspulletjes. Met een spiegeldeur ervoor, zo zijn je spulletjes uit, en jij in het zicht!, Doordacht design, Vooral in de kleine badkamer is het vaak een hele uitdaging om alle spulletjes op te bergen. Cambridge is een hele praktische en tegelijk mooie oplossing: een kastje met spiegeldeurtjes. Ontworpen met oog voor de kleinere ruimte en met gevoel voor stijl. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een kast monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 1 jaar garantie op onze spiegelkasten.

€ 209.94

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Cambridge Spiegelkast Dubbeldeurs Wit 80 cm
Cambridge Spiegelkast Dubbeldeurs Wit 80 cm
 

Lunar Led Verlichte Verwarmde Badkamerspiegel met Bewegingssensor 80 x 60 cm

Zet jezelf in de spotlight, Prachtige designspiegel met ledverlichting én verwarming, voor een lichte prijs. Met een blik in de Lunar-spiegel begint je dag glashelder. Doordacht design, Een spiegel met mooi strak desig, dat is Lunar. Ga ervoor staan en ervaar de magie: de subtiele verlichting in de spiegel gaat vanzelf aan. Zo heb je elk moment van de dag scherp zicht op jezelf. De verwarming achter de spiegel zorgt dat dat zo blijft, ook als je gedoucht hebt. Een beslagen spiegel behoort tot het verleden. Zuinig met energie, Ledverlichting verbruikt erg weinig energie. Dat is goed nieuws voor het milieu, want hoe zuiniger de lamp, hoe minder aanspraak je maakt op de energiebronnen. Tegelijk is het leuk voor je portemonnee, want energie is niet goedkoop. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een spiegel ophangen was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis een jaar garantie op onze spiegels.

€ 189.99

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Lunar Led Verlichte Verwarmde Badkamerspiegel met Beweg
Lunar Led Verlichte Verwarmde Badkamerspiegel met Bewegingssensor 80 x 60 cm
 

Quasar Led Verlichte Verwarmde Badkamerspiegel met Bewegingssensor 70 x 50 cm

Kijk eens wat vaker in je eigen spiegel!, Een mooie designspiegel met spiegelverwarming, voor een scherpe prijs. Quasar, de spiegel die je een heldere blik op jezelf geeft. Doordacht design, Ook een spiegel mag er mooi uitzien. Het elegante design met ronde hoeken past prachtig in elke badkamer. Ga ervoor staan en ervaar de magie: de subtiele verlichting in de spiegel gaat vanzelf aan. Gedoucht? Een beslagen spiegel behoort tot het verleden dankzij de spiegelverwarming. Netjes uit het zicht weggewerkt, om jou een heldere blik op jezelf te geven!, Zuinig met energie, Ledverlichting verbruikt erg weinig energie. Dat is goed nieuws voor het milieu, want hoe zuiniger de lamp, hoe minder aanspraak je maakt op de energiebronnen. Tegelijk is het leuk voor je portemonnee, want energie is niet goedkoop. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een spiegel ophangen was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 1 jaar garantie op onze spiegels.

€ 179.54

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Quasar Led Verlichte Verwarmde Badkamerspiegel met Bewe
Quasar Led Verlichte Verwarmde Badkamerspiegel met Bewegingssensor 70 x 50 cm
 

Amazi Premium Spiegel 100 cm

Amazi Premium Spiegel - 100 cm, Zie jezelf terug in een prachtig afgewerkte badkamerspiegel. Een geborsteld aluminium omlijsting en strakke omranding zorgen voor een neutraal uiterlijk zodat jij zo mooi mogelijk uitkomt in de spiegel. Dit product wordt geleverd exclusief verlichting.

€ 66.49

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Amazi Premium Spiegel 100 cm
Amazi Premium Spiegel 100 cm
 

Amazi Premium Spiegel 80 cm

Amazi Premium Spiegel - 80 cm, Zie jezelf terug in een prachtig afgewerkte badkamerspiegel. Een geborsteld aluminium omlijsting en strakke omranding zorgen voor een neutraal uiterlijk zodat jij zo mooi mogelijk uitkomt in de spiegel. Dit product wordt geleverd exclusief verlichting.

€ 55.85

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Amazi Premium Spiegel 80 cm
Amazi Premium Spiegel 80 cm
 

Amazi Premium Spiegel 60 cm

Amazi Premium Spiegel - 60 cm, Zie jezelf terug in een prachtig afgewerkte badkamerspiegel. Een geborsteld aluminium omlijsting en strakke omranding zorgen voor een neutraal uiterlijk zodat jij zo mooi mogelijk uitkomt in de spiegel. Dit product wordt geleverd exclusief verlichting.

€ 49.20

Lees meer....

Soak.nl Spiegels Amazi Premium Spiegel 60 cm
Amazi Premium Spiegel 60 cm
 

Douchebak Vierkant Lichtgewicht PU 90 x 90 cm

Maak je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Acryl afwerking, Gemaakt van kunststof, afgewerkt met acryl. Dat gaat lang mee en is makkelijk schoon te houden. Jarenlang genieten van een schone douche!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 117.13

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Vierkant Lichtgewicht PU 90 x 90 cm
Douchebak Vierkant Lichtgewicht PU 90 x 90 cm
 

Douchebak Rechthoek Lichtgewicht PU 140 x 90 cm

Maak je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Acryl afwerking, Gemaakt van kunststof, afgewerkt met acryl. Dat gaat lang mee en is makkelijk schoon te houden. Jarenlang genieten van een schone douche!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 170.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Rechthoek Lichtgewicht PU 140 x 90 cm
Douchebak Rechthoek Lichtgewicht PU 140 x 90 cm
 

Douchebak Vierkant Polystone Easy Plumb 90 x 90 cm

Maak je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Polystone, Natuursteen met kunsthars. Keihard en enorm duurzaam. Jarenlang onbezorgd douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 170.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Vierkant Polystone Easy Plumb 90 x 90 cm
Douchebak Vierkant Polystone Easy Plumb 90 x 90 cm
 

Douchebak Vierkant Polystone Easy Plumb 80 x 80 cm

Maak je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Polystone, Natuursteen met kunsthars. Keihard en enorm duurzaam. Jarenlang onbezorgd douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 153.04

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Vierkant Polystone Easy Plumb 80 x 80 cm
Douchebak Vierkant Polystone Easy Plumb 80 x 80 cm
 

Douchebak Rechthoek Polystone Easy Plumb 120 x 80 cm

Maak je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Polystone, Natuursteen met kunsthars. Keihard en enorm duurzaam. Jarenlang onbezorgd douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 206.90

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Rechthoek Polystone Easy Plumb 120 x 80 cm
Douchebak Rechthoek Polystone Easy Plumb 120 x 80 cm
 

Douchebak Rechthoek Polystone Easy Plumb 110 x 76 cm

Maak je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Polystone, Natuursteen met kunsthars. Keihard en enorm duurzaam. Jarenlang onbezorgd douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 161.59

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Rechthoek Polystone Easy Plumb 110 x 76 cm
Douchebak Rechthoek Polystone Easy Plumb 110 x 76 cm
 

Douchebak Rechthoek Polystone Ultra Slim 110 x 80 cm

Maak je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Polystone, Natuursteen met kunsthars. Keihard en enorm duurzaam. Jarenlang onbezorgd douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 153.04

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Rechthoek Polystone Ultra Slim 110 x 80 cm
Douchebak Rechthoek Polystone Ultra Slim 110 x 80 cm
 

Douchebak Rechthoek Polystone Easy Plumb 100 x 76 cm

Maak je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Polystone, Natuursteen met kunsthars. Keihard en enorm duurzaam. Jarenlang onbezorgd douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 153.04

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Rechthoek Polystone Easy Plumb 100 x 76 cm
Douchebak Rechthoek Polystone Easy Plumb 100 x 76 cm
 

Douchebak Kwartrond Polystone Easy Plumb 90 x 90 cm

Maak je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Doordacht design, Polystone, Natuursteen met kunsthars. Keihard en enorm duurzaam. Jarenlang onbezorgd douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 153.04

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Kwartrond Polystone Easy Plumb 90 x 90 cm
Douchebak Kwartrond Polystone Easy Plumb 90 x 90 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 90 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean - 90 cm, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 249.84

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 90 cm
Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 90 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas 80 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas - 80 cm, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchewanden.

€ 199.49

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas 80 cm
Inloopdouche Premium 8 mm Glas 80 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas 100 90 25 cm

Loop binnen met deze douchewand, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 339.14

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas 100 90 25 cm
Inloopdouche Premium 8 mm Glas 100 90 25 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas 100 80 cm

Loop binnen met deze douchewand, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 299.24

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas 100 80 cm
Inloopdouche Premium 8 mm Glas 100 80 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas 100 70 cm

Loop binnen met deze douchewand, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 284.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas 100 70 cm
Inloopdouche Premium 8 mm Glas 100 70 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas 90 70 cm | 25 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas - 90 + 70 cm | 25 cm, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 269.79

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas 90 70 cm | 25 cm
Inloopdouche Premium 8 mm Glas 90 70 cm | 25 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas 120 25 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas - 120 + 25 cm, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houdt de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 239.39

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas 120 25 cm
Inloopdouche Premium 8 mm Glas 120 25 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas 90 25 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas - 90 + 25 cm, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 219.44

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas 90 25 cm
Inloopdouche Premium 8 mm Glas 90 25 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean 100 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean - 100 cm, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 299.24

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean 100 cm
Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean 100 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean 80 25 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean - 80 + 25 cm , Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 249.84

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean 80 25 cm
Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean 80 25 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean Met Spiegel 140 cm

Loop binnen met deze douchewand, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het spiegelscherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheids-spiegelglas is maar liefst 8 mm dik. Daar kun je gerust een blik in werpen!, EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen. Zelf monteren?, Een inloopdouche monteren is niet eenvoudig, je hebt wel enige kluskennis nodig om met glas te werken. Om het je makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 374.29

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean Met Spiegel 14
Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean Met Spiegel 140 cm
 

Chester Handdoek Rail

Maak je badkamer compleet met onze soak accessoires, Gemaakt van koolstofarm staal, dus duurzaam. Roestvrij, dus prima geschikt voor de vochtige ruimte. Verticale kolom, maakt de ruimte dus optisch groter. Warmte met een cool design!

€ 37.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Chester Handdoek Rail
Chester Handdoek Rail
 

Pendle Handdoek Rail

Maak je badkamer compleet met onze soak accessoires.

€ 37.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Pendle Handdoek Rail
Pendle Handdoek Rail
 

Doucherekje 3 laags

Maak je badkamer compleet met onze soak accessoires.

€ 53.19

Lees meer....

Soak.nl Douche Doucherekje 3 laags
Doucherekje 3 laags
 

Doucherekje 2 Laags Chroom

Maak je badkamer compleet met onze soak accessoires.

€ 47.49

Lees meer....

Soak.nl Douche Doucherekje 2 Laags Chroom
Doucherekje 2 Laags Chroom
 

Jesmond Handdoekrail 60 cm

Maak je badkamer compleet met onze soak accessoires. Gemaakt van koolstofarm staal, dus duurzaam. Roestvrij, dus prima geschikt voor de vochtige ruimte. Verticale kolom, maakt de ruimte dus optisch groter. Warmte met een cool design!

€ 25.64

Lees meer....

Soak.nl Douche Jesmond Handdoekrail 60 cm
Jesmond Handdoekrail 60 cm
 

Jesmond Handdoek Ophanghaak

Maak je badkamer compleet met onze soak accessoires.

€ 9.49

Lees meer....

Soak.nl Douche Jesmond Handdoek Ophanghaak
Jesmond Handdoek Ophanghaak
 

Finsbury Handdoek Rail

Maak je badkamer compleet met onze soak accessoires.

€ 18.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Finsbury Handdoek Rail
Finsbury Handdoek Rail
 

Finsbury Handdoek Ophanghaak

Maak je badkamer compleet met onze soak accessoires.

€ 9.49

Lees meer....

Soak.nl Douche Finsbury Handdoek Ophanghaak
Finsbury Handdoek Ophanghaak
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean Met Spiegel 120 cm

Loop binnen met deze douchewand, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het spiegelscherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheids-spiegelglas is maar liefst 8 mm dik. Daar kun je gerust een blik in werpen!, EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 349.59

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean Met Spiegel 12
Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean Met Spiegel 120 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean Met Spiegel 100 cm

Loop binnen met deze douchewand, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het spiegelscherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheids-spiegelglas is maar liefst 8 mm dik. Daar kun je gerust een blik in werpen!, EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 319.19

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean Met Spiegel 10
Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean Met Spiegel 100 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 90 25 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean - 90 + 25 cm, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen. Zelf monteren?, Een inloopdouche monteren is niet eenvoudig, je hebt wel enige kluskennis nodig om met glas te werken. Om het je makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 259.34

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 90 25 cm
Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 90 25 cm
 

Douchebak Kwartrond Links Polystone Easy Plumb 90 x 76 cm

Creëer je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Doordacht design, Een kwartronde vorm bespaart ruimte. De ene kant plaats je in de hoek, de andere kant is afgerond. Zo stap je altijd makkelijk uit. Polystone, Natuursteen met kunsthars. Keihard en enorm duurzaam. Jarenlang onbezorgd douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 153.04

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Kwartrond Links Polystone Easy Plumb 90 x 76
Douchebak Kwartrond Links Polystone Easy Plumb 90 x 76 cm
 

Zijpaneel Premium 8 mm Glas 190 x 25 cm

Zijpaneel Premium 8 mm Glas EasyClean - 190 x 25 cm, Zijpaneel met 8 mm glas ten behoeve van inloopdouche. Let op:, Exclusief inloopdouche en douchebak.

€ 47.49

Lees meer....

Soak.nl Douche Zijpaneel Premium 8 mm Glas 190 x 25 cm
Zijpaneel Premium 8 mm Glas 190 x 25 cm
 

Zijpaneel Premium 8 mm Glas EasyClean 195 x 25 cm

Zijpaneel Premium 8 mm Glas EasyClean - 195 x 25 cm, Zijpaneel met 8 mm EasyClean glas ten behoeve van inloopdouche. Let op:, Exclusief inloopdouche.

€ 75.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Zijpaneel Premium 8 mm Glas EasyClean 195 x 25 cm
Zijpaneel Premium 8 mm Glas EasyClean 195 x 25 cm
 

Wandaansluitbocht Vierkant RVS Chroom Universeel

Wandaansluitbocht Vierkant RVS Chroom - Universeel, Universele slangaansluiting met houder voor handdouches.

€ 37.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Wandaansluitbocht Vierkant RVS Chroom Universeel
Wandaansluitbocht Vierkant RVS Chroom Universeel
 

Traditionele Wandaansluitbocht Rond RVS Chroom Universeel

Traditionele Wandaansluitbocht Met Houder Rond RVS Chroom - Universeel, Universele slangaansluiting met houder voor handdouches.

€ 37.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Traditionele Wandaansluitbocht Rond RVS Chroom Universe
Traditionele Wandaansluitbocht Rond RVS Chroom Universeel
 

Douchearm Curved Muurbevestiging Rond RVS Chroom 40 cm

Douchearm Curved Muurbevestiging Rond RVS Chroom - 40 cm, Universele gebogen douchearm voor regendouchekoppen.

€ 47.49

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchearm Curved Muurbevestiging Rond RVS Chroom 40 cm
Douchearm Curved Muurbevestiging Rond RVS Chroom 40 cm
 

Wandaansluitbocht Vierkant Chroom Universeel

Wandaansluitbocht Vierkant Chroom - Universeel, Universele slangaansluiting voor handdouches.

€ 37.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Wandaansluitbocht Vierkant Chroom Universeel
Wandaansluitbocht Vierkant Chroom Universeel
 

Traditionele Wandaansluitbocht Met Houder Rond RVS Chroom Universeel

Traditionele Wandaansluitbocht Met Houder Rond RVS Chroom - Universeel, Universele slangaansluiting met houder voor handdouches.

€ 28.49

Lees meer....

Soak.nl Douche Traditionele Wandaansluitbocht Met Houder Rond RVS Chro
Traditionele Wandaansluitbocht Met Houder Rond RVS Chroom Universeel
 

Wandaansluitbocht Rond Chroom Universeel

Wandaansluitbocht Rond Chroom - Universeel, Universele slangaansluiting voor handdouches.

€ 35.14

Lees meer....

Soak.nl Douche Wandaansluitbocht Rond Chroom Universeel
Wandaansluitbocht Rond Chroom Universeel
 

Douchearm Muurbevestiging Rond RVS Chroom 40 cm

Douchearm Muurbevestiging Rond RVS Chroom - 40 cm, Universele douchearm voor regendouchekoppen.

€ 47.49

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchearm Muurbevestiging Rond RVS Chroom 40 cm
Douchearm Muurbevestiging Rond RVS Chroom 40 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas 80 | 25 cm Douchebak 140 x 80 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas - 80 | 25 cm + Douchebak - 140 x 80 cm, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, Zelf monteren?, Een inloopdouche monteren is niet eenvoudig, je hebt wel enige kluskennis nodig om met glas te werken. Om het je makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 339.14

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas 80 | 25 cm Douchebak 140
Inloopdouche Premium 8 mm Glas 80 | 25 cm Douchebak 140 x 80 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas 80 | 25 cm Douchebak 140 x 90 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas - 80 | 25 cm + Douchebak - 140 x 90 cm, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, Zelf monteren?, Een inloopdouche monteren is niet eenvoudig, je hebt wel enige kluskennis nodig om met glas te werken. Om het je makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 349.59

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas 80 | 25 cm Douchebak 140
Inloopdouche Premium 8 mm Glas 80 | 25 cm Douchebak 140 x 90 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean 80 70 | 25 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean - 80 + 70 | 25 cm, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. Maar wel het scherm, om bijvoorbeeld de handdoeken droog te houden. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 284.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean 80 70 | 25 cm
Inloopdouche Premium 8 mm Glas Easyclean 80 70 | 25 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 140 x 80 cm | 25 cm Douchebak

Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean - 140 x 80 cm | 25 cm + Douchebak, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog!, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is jouw inloopdouche in een mum van tijd streeploos schoon. Zelf monteren?, Een inloopdouche monteren is niet eenvoudig, je hebt wel enige kluskennis nodig om met glas te werken. Om het je makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 429.39

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 140 x 80 cm |
Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 140 x 80 cm | 25 cm Douchebak
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 80 90 cm | 25 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean - 80 + 90 cm | 25 cm, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is jouw inloopdouche in een mum van tijd streeploos schoon. Zelf monteren?, Een inloopdouche monteren is niet eenvoudig, je hebt wel enige kluskennis nodig om met glas te werken. Om het je makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 299.24

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 80 90 cm | 25
Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 80 90 cm | 25 cm
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas 140 x 90 cm | 25 cm Douchebak

Inloopdouche Premium 8 mm Glas - 140 x 90 cm | 25 cm + Douchebak, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog!, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, Zelf monteren?, Een inloopdouche monteren is niet eenvoudig, je hebt wel enige kluskennis nodig om met glas te werken. Om het je makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 429.39

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas 140 x 90 cm | 25 cm Douc
Inloopdouche Premium 8 mm Glas 140 x 90 cm | 25 cm Douchebak
 

Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 80 80 cm | 25 cm

Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean - 80 + 80 cm | 25 cm, Bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Alsof je zo onder een waterval doorloopt! Schermt de douche praktisch af en houd de badkamer droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Minimalistisch in stijl, maximaal vrij in toepassing. Geen deur, dus enorm ruimtebesparend. De smalle zijwand geeft je dat knusse cabine-gevoel. Het glimmende aluminium frame is sterk en roest niet. Het veiligheidsglas is maar liefst 8 mm dik. Daar loop je echt niet doorheen!, EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is jouw inloopdouche in een mum van tijd streeploos schoon. Zelf monteren?, Een inloopdouche monteren is niet eenvoudig, je hebt wel enige kluskennis nodig om met glas te werken. Om het je makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 284.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 80 80 cm | 25
Inloopdouche Premium 8 mm Glas EasyClean 80 80 cm | 25 cm
 

Douchebak Rechthoek Polystone Ultra Slim 120 x 70 cm

Creëer je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Doordacht design, Dankzij het rechthoekige vorm bespaar je ruimte. En je bent flexibel in waar je de deur plaatst. Zo stap je altijd makkelijk uit. Polystone, Natuursteen met kunsthars. Keihard en enorm duurzaam. Jarenlang onbezorgd douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 135.08

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Rechthoek Polystone Ultra Slim 120 x 70 cm
Douchebak Rechthoek Polystone Ultra Slim 120 x 70 cm
 

Douchebak Vierkant Polystone Easy Plumb 70 x 70 cm

Creëer je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Doordacht design, Dankzij de compacte vierkante vorm bespaar je ruimte. En je bent flexibel in waar je de deur plaatst. Zo stap je altijd makkelijk uit. Polystone, Natuursteen met kunsthars. Keihard en enorm duurzaam. Jarenlang onbezorgd douchen!, Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 135.08

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Vierkant Polystone Easy Plumb 70 x 70 cm
Douchebak Vierkant Polystone Easy Plumb 70 x 70 cm
 

Douchebak Rechthoek Polystone Easy Plumb 120 x 70 cm

Creëer je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Doordacht design, Dankzij het rechthoekige vorm bespaar je ruimte. En je bent flexibel in waar je de deur plaatst. Zo stap je altijd makkelijk uit. Polystone, Natuursteen met kunsthars. Keihard en enorm duurzaam. Jarenlang onbezorgd douchen!, Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 161.59

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Rechthoek Polystone Easy Plumb 120 x 70 cm
Douchebak Rechthoek Polystone Easy Plumb 120 x 70 cm
 

Douchebak Kwartrond Rechts Polystone Easy Plumb 100 x 80 cm

Creëer je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Doordacht design, Een kwartronde vorm bespaart ruimte. De ene kant plaats je in de hoek, de andere kant is afgerond. Zo stap je altijd makkelijk uit. Polystone, Natuursteen met kunsthars. Keihard en enorm duurzaam. Jarenlang onbezorgd douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 179.54

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Kwartrond Rechts Polystone Easy Plumb 100 x 8
Douchebak Kwartrond Rechts Polystone Easy Plumb 100 x 80 cm
 

Douchebak Kwartrond Rechts Polystone Easy Plumb 120 x 80 cm

Creëer je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Doordacht design, Een kwartronde vorm bespaart ruimte. De ene kant plaats je in de hoek, de andere kant is afgerond. Zo stap je altijd makkelijk uit. Polystone, Natuursteen met kunsthars. Keihard en enorm duurzaam. Jarenlang onbezorgd douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 188.95

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Kwartrond Rechts Polystone Easy Plumb 120 x 8
Douchebak Kwartrond Rechts Polystone Easy Plumb 120 x 80 cm
 

Douchebak Kwartrond Rechts Polystone Easy Plumb 120 x 90 cm

Creëer je eigen douchehoek en houd de rest van de badkamer droog, De badkamer, met recht een vochtige ruimte. En wie moet dat elke keer schoon maken? Juist. Daarom: droog houden is makkelijker dan droog maken, dus baken de douche netjes af. In combinatie met een douchecabine heb je een geweldige douchehoek. Doordacht design, Een kwartronde vorm bespaart ruimte. De ene kant plaats je in de hoek, de andere kant is afgerond. Zo stap je altijd makkelijk uit. Polystone, Natuursteen met kunsthars. Keihard en enorm duurzaam. Jarenlang onbezorgd douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchebak monteren is erg eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchebakken.

€ 224.86

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchebak Kwartrond Rechts Polystone Easy Plumb 120 x 9
Douchebak Kwartrond Rechts Polystone Easy Plumb 120 x 90 cm
 

Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Luxe 6 mm Glas 80 x 80 cm

Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Luxe 6 mm Glas - 80 x 80 cm, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Doordacht design, Een kwartronde vorm bespaart ruimte. De ene kant plaats je in de hoek, de andere kant is afgerond. Zo stap je altijd makkelijk uit. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchecabines.

€ 199.49

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Luxe 6 mm Glas 80 x 8
Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Luxe 6 mm Glas 80 x 80 cm
 

Douchecabine Rechthoek Draaideur Premium EasyClean 8 mm Glas 100 x 76 cm

Douchedeur met een twist, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen! En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Het solide draaideursysteem is soepel in gebruik. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk. En roesten niet. Het glas is maar liefst 8 mm dik en past dus helemaal in deze duurzame douchedeur. EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 449.34

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Rechthoek Draaideur Premium EasyClean 8 mm
Douchecabine Rechthoek Draaideur Premium EasyClean 8 mm Glas 100 x 76 cm
 

Douchecabine Rechthoek Draaideur Premium EasyClean 8 mm Glas 100 x 80 cm

Douchedeur met een twist, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen! En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Het solide draaideursysteem is soepel in gebruik. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk. En roesten niet. Het glas is maar liefst 8 mm dik en past dus helemaal in deze duurzame douchedeur. EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen!, Zelf monteren?, Een douchecabine monteren is niet eenvoudig, je hebt wel enige kluskennis nodig om met glas te werken. Om het je makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 444.59

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Rechthoek Draaideur Premium EasyClean 8 mm
Douchecabine Rechthoek Draaideur Premium EasyClean 8 mm Glas 100 x 80 cm
 

Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos Met Spiegel 120 x 80 cm

Breeduit douchen, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Het solide schuifdeursysteem bespaart veel ruimte. De deur draait niet de badkamer in, dus ook in een kleinere badkamer kun deze deur plaatsen. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk en duurzaam. En roesten niet. Het glas is maar liefst 8 mm dik en past dus helemaal in deze robuuste douchedeur. EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 573.79

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 m
Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos Met Spiegel 120 x 80 cm
 

Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos Met Spiegel 120 x 76 cm

Breeduit douchen, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Het solide schuifdeursysteem bespaart veel ruimte. De deur draait niet de badkamer in, dus ook in een kleinere badkamer kun deze deur plaatsen. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk en duurzaam. En roesten niet. Het glas is maar liefst 8 mm dik en past dus helemaal in deze robuuste douchedeur. EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Een douchecabine monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 569.04

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 m
Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos Met Spiegel 120 x 76 cm
 

Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos Met Spiegel 100 x 80 cm

Breeduit douchen, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Het solide schuifdeursysteem bespaart veel ruimte. De deur draait niet de badkamer in, dus ook in een kleinere badkamer kun deze deur plaatsen. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk en duurzaam. En roesten niet. Het glas is maar liefst 8 mm dik en past dus helemaal in deze robuuste douchedeur. EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 549.09

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 m
Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos Met Spiegel 100 x 80 cm
 

Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos Met Spiegel 100 x 76 cm

Breeduit douchen, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Het solide schuifdeursysteem bespaart veel ruimte. De deur draait niet de badkamer in, dus ook in een kleinere badkamer kun deze deur plaatsen. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk en duurzaam. En roesten niet. Het glas is maar liefst 8 mm dik en past dus helemaal in deze robuuste douchedeur. EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 538.64

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 m
Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos Met Spiegel 100 x 76 cm
 

Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos 140 x 80 cm

Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos - 140 x 80 cm, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Het solide schuifdeursysteem bespaart veel ruimte. De deur draait niet de badkamer in, dus ook in een kleinere badkamer kun deze deur plaatsen. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk en duurzaam. En roesten niet. Het glas is maar liefst 8 mm dik en past dus helemaal in deze robuuste douchedeur. EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen!, Zelf monteren?, Een douchecabine monteren is niet eenvoudig, je hebt wel enige kluskennis nodig om met glas te werken. Om het je makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 489.24

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 m
Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos 140 x 80 cm
 

Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos 120 x 80 cm

Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos - 120 x 80 cm, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Het solide schuifdeursysteem bespaart veel ruimte. De deur draait niet de badkamer in, dus ook in een kleinere badkamer kun deze deur plaatsen. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk en duurzaam. En roesten niet. Het glas is maar liefst 8 mm dik en past dus helemaal in deze robuuste douchedeur. EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 469.29

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 m
Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos 120 x 80 cm
 

Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos 110 x 80 cm

Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos - 110 x 80 cm, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Het solide schuifdeursysteem bespaart veel ruimte. De deur draait niet de badkamer in, dus ook in een kleinere badkamer kun deze deur plaatsen. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk en duurzaam. En roesten niet. Het glas is maar liefst 8 mm dik en past dus helemaal in deze robuuste douchedeur. EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 438.89

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 m
Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos 110 x 80 cm
 

Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos 100 x 76 cm

Breeduit douchen, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Het solide schuifdeursysteem bespaart veel ruimte. De deur draait niet de badkamer in, dus ook in een kleinere badkamer kun deze deur plaatsen. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk en duurzaam. En roesten niet. Het glas is maar liefst 8 mm dik en past dus helemaal in deze robuuste douchedeur. EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 398.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 m
Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos 100 x 76 cm
 

Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Luxe 6 mm Glas 120 x 80 cm

Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Luxe 6 mm Glas - 120 x 80 cm, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Het solide schuifdeursysteem bespaart veel ruimte. De deur draait niet de badkamer in, dus ook in een kleinere badkamer kun deze deur plaatsen. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk en duurzaam. En roesten niet. Het glas is maar liefst 6 mm dik en past dus helemaal in deze robuuste douchedeur. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 239.39

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Luxe 6 mm Glas 120 x
Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Luxe 6 mm Glas 120 x 80 cm
 

Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos 80 x 80 cm

Als een vis in het water met deze douchecabine, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Doordacht design, Een kwartronde vorm bespaart ruimte. De ene kant plaats je in de hoek, de andere kant is afgerond. Zo stap je altijd makkelijk uit. EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. Zo houd je tijd over om te douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchecabines.

€ 379.99

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Premium EasyClean 8 m
Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos 80 x 80 cm
 

Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas 80 x 80 cm

Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas - 80 x 80 cm, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Doordacht design, Een kwartronde vorm bespaart ruimte. De ene kant plaats je in de hoek, de andere kant is afgerond. Zo stap je altijd makkelijk uit. EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. Zo houd je tijd over om te douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. p>Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchecabines.

€ 279.29

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Premium EasyClean 8 m
Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas 80 x 80 cm
 

Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Luxe 6 mm Glas 120 x 80 cm

Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Luxe 6 mm Glas - 120 x 80 cm, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Doordacht design, Een kwartronde vorm bespaart ruimte. De ene kant plaats je in de hoek, de andere kant is afgerond. Zo stap je altijd makkelijk uit. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchecabines.

€ 259.34

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Luxe 6 mm Glas 120 x
Douchecabine Kwartrond Schuifdeur Luxe 6 mm Glas 120 x 80 cm
 

Douchecabine Vierkant Vouwdeur Economic 4 mm Glas 90 x 76 cm

Douchecabine Vierkant Vouwdeur Economic 4 mm Glas - 90 x 76 cm, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen! En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. De douchedeur kun je handig vouwen, wat ruimtebesparend werkt. Doordacht design, Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk. En roesten niet. Het glas is maar liefst 4 mm dik en past dus helemaal in deze duurzame douchedeur. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 279.29

Lees meer....

Soak.nl Douche Douchecabine Vierkant Vouwdeur Economic 4 mm Glas 90 x
Douchecabine Vierkant Vouwdeur Economic 4 mm Glas 90 x 76 cm
 

Schuifdeur Premium 8 mm Glas EasyClean 110 cm

Schuifdeur Premium 8 mm Glas EasyClean - 110 cm, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Het solide schuifdeursysteem bespaart veel ruimte. De deur draait niet de badkamer in, dus ook in een kleinere badkamer kun deze deur plaatsen. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk en duurzaam. En roesten niet. Het glas is maar liefst 8 mm dik en past dus helemaal in deze robuuste douchedeur. EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen!, Zelf monteren?, Een schuifdeur monteren is niet eenvoudig, je hebt wel enige kluskennis nodig om met glas te werken. Om het je makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 237.49

Lees meer....

Soak.nl Douche Schuifdeur Premium 8 mm Glas EasyClean 110 cm
Schuifdeur Premium 8 mm Glas EasyClean 110 cm
 

Schuifdeur Luxe 6 mm Glas 140 cm

Schuifdeur Luxe 6 mm Glas - 140 cm, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen. Doordacht design, Het solide schuifdeursysteem bespaart veel ruimte. De deur draait niet de badkamer in, dus ook in een kleinere badkamer kun deze deur plaatsen. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk en duurzaam. En roesten niet. Het glas is maar liefst 6 mm dik en past dus helemaal in deze robuuste douchedeur. Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag. Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 179.54

Lees meer....

Soak.nl Douche Schuifdeur Luxe 6 mm Glas 140 cm
Schuifdeur Luxe 6 mm Glas 140 cm
 

Verfijn Resultaten

Woonshops