2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø60 x 20cm

Vuurschaal Robusta Ø60 x 20cm Vuurschaal Robusta Ø60 x 20cm is een robuuste schaal met een industrieel karakter. Met deze robuuste schaal heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Verwarm elke koele avond met een sfeervol vuurtje. Ideaal voor elk tuinfeestje, of om te steken bij een hapje en een drankje in de tuin. De prachtige stevige schaal is gemaakt van 3mm dik staal en heeft een diameter van 60cm. Door de 3 poten van 20cm, staat de Robusta op elke ondergrond als een huis. De 2 handvaten maken het je erg makkelijk om de schaal voor of na gebruik te verplaatsen. De schaal is afgewerkt met een zwarte hittebestendige coating.

€ 64.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø60 x 20cm
2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø60 x 20cm
 

Terrasverwarmer Elegance met LED zwart muurbevestiging

Terrasverwarmer Elegance met LED Met terrasverwarmer Elegance verwarm je elke koele avond! Heeft u een tuinfeestje? Of zit u graag s avonds nog even in de tuin? Laat de kou de pret niet bederven. Met de terraskachel van 2L Home and Garden kan je nog heerlijk verwarmd buiten zitten tot in de late uurtjes. De terraskachel Elegance is volledig gemaakt van aluminium en is afgewerkt met een mooie matte coating. Door het gebruik van aluminium zal de terrasverwarmer nooit gaan roesten. Hij behoud zijn strakke zwarte uitstraling. De heater beschikt over een 1500 watt carbon fibre verwarmingselement. Het carbon fibre element zorgt er voor dat de gehele omgeving wordt verwarmd. Het rendement van de verwarming is stukken hogen dan bij quartz-heaters. Naast het verwarmingselement heeft deze uitvoering van de Elegance 2 LED lampen. Vang 2 vliegen in 1 klap: verwarm én verlicht je terras! De Elegance wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee zowel de verwarming als het licht wordt bediend. Om weer of regen hoeft u geen zorgen te maken. De terrasheater is IP24 gecertificeerd. Dit willen zeggen dat hij plenswaterdicht is! Hij kan dus gewoon het hele jaar buiten blijven hangen. Deze uitvoering van de Elegance is geschikt om aan het plafond te bevestigen. Alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. De heater is zo ontworpen dat u zelf de hang hoogte kunt bepalen. De maximale lengte is 60cm vanaf het plafond. Kortom: met de terrasverwarmer Elegance LED plafond haal je een heater in huis van top kwaliteit. Met deze heater zal je jarenlang plezier hebben. De IP24 certificering zorgt er voor dat hij het hele jaar kan blijven hangen. Met de afstandsbediening bedien je licht én verwarming vanuit de stoel. Voordelen- Kan zowel aan de muur als aan het plafond bevestigd worden.- Met een afstandsbediening bedien je de verwarming en verlichting vanuit je stoel.- Heeft een IP24 certificering en is plenswaterdicht.- Lager energieverbruik dan bij quartz-verwarming.- Heel eenvoudig aan de muur of plafond te bevestigen.- Heeft verwarming én LED verlichtingBelangrijkste specificaties- De afmetingen van de terrasverwarmer zijn 90cm x10cm x 9cm.- 1500 watt vermogen.- Volledig gemaakt van aluminium. - Schitterende zwarte afwerking.- De heater beschikt over een carbon verwarmingselement.- Voozien van 2 LED lampenOver het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 129.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Terrasverwarmer Elegance met LED zwart muurbevestiging
Terrasverwarmer Elegance met LED zwart muurbevestiging
 

2L Home Garden Vuurschaal Robusta Ø80x60cm

2L Home Garden Vuurschaal Robusta Ø80x60cmVuurschaal Robusta is een robuuste schaal met een industrieel karakter. Met deze robuuste schaal heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Verwarm elke koele avond met een sfeervol vuurtje. Ideaal voor elk tuinfeestje, of om te steken bij een hapje en een drankje in de tuin. De prachtige stevige schaal is gemaakt van 3mm dik staal en heeft een diameter van 80cm. Door de 3 poten van 60cm, staat de Robusta op elke ondergrond als een huis. De 2 handvaten maken het je erg makkelijk om de schaal voor of na gebruik te verplaatsen. De schaal is afgewerkt met een zwarte hittebestendige coating.Voordelen- De vuurschaal heeft een ruime stookplaats.- Schitterend robuust ontwerp, een echte eye-catcher voor de tuin.- De twee handvaten maakt verplaatsen erg gemakkelijk.- Doordat de vuurschaal robusta op een onderstel staat zal hij geen hitte uitstralen naar de bodem.- De hittebestendige lak beschermd het staal. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd.- Het bouwpakketje staat in no-time gebruiksklaar Belangrijkste specificaties- De vuurschaal heeft een diameter van 80cm en poten van 60cm hoog.- Wordt als bouwpakket geleverd. Geen zorgen, er zit een handleiding bij.- De schaal is volledig gemaakt van staal. - Het staal is afgewerkt met hittebestendige lak.- De schaal wordt geleverd als een bouwpakket. Geen zorgen, hij staat echt in no-time gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 89.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L Home Garden Vuurschaal Robusta Ø80x60cm
2L Home Garden Vuurschaal Robusta Ø80x60cm
 

2L Home Garden Vuurschaal Robusta Ø80x40cm

2L Home Garden Vuurschaal Robusta Ø80x40cmVuurschaal Robusta is een robuuste schaal met een industrieel karakter. Met deze robuuste schaal heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Verwarm elke koele avond met een sfeervol vuurtje. Ideaal voor elk tuinfeestje, of om te steken bij een hapje en een drankje in de tuin. De prachtige stevige schaal is gemaakt van 3mm dik staal en heeft een diameter van 80cm. Door de 3 poten met een lengte van 40cm, staat de Robusta op elke ondergrond als een huis. De 2 handvaten maken het je erg makkelijk om de schaal voor of na gebruik te verplaatsen. De schaal is afgewerkt met een zwarte hittebestendige coating.Voordelen- De vuurschaal heeft een ruime stookplaats.- Schitterend robuust ontwerp, een echte eye-catcher voor de tuin.- De twee handvaten maakt verplaatsen erg gemakkelijk.- Doordat de vuurschaal robusta op een onderstel staat zal hij geen hitte uitstralen naar de bodem.- De hittebestendige lak beschermd het staal. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd.- Het bouwpakketje staat in no-time gebruiksklaar Belangrijkste specificaties- De vuurschaal heeft een diameter van 80cm en poten van 40cm hoog.- Wordt als bouwpakket geleverd. Geen zorgen, er zit een handleiding bij.- De schaal is volledig gemaakt van staal. - Het staal is afgewerkt met hittebestendige lak.- De schaal wordt geleverd als een bouwpakket. Geen zorgen, hij staat echt in no-time gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 89.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L Home Garden Vuurschaal Robusta Ø80x40cm
2L Home Garden Vuurschaal Robusta Ø80x40cm
 

2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø80x20cm

2L Home Garden Vuurschaal Robusta Ø80x20cmVuurschaal Robusta is een robuuste schaal met een industrieel karakter. Met deze robuuste schaal heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Verwarm elke koele avond met een sfeervol vuurtje. Ideaal voor elk tuinfeestje, of om te steken bij een hapje en een drankje in de tuin. De prachtige stevige schaal is gemaakt van 3mm dik staal en heeft een diameter van 80cm. Door de 3 poten met een lengte van 20cm, staat de Robusta op elke ondergrond als een huis. De 2 handvaten maken het je erg makkelijk om de schaal voor of na gebruik te verplaatsen. De schaal is afgewerkt met een zwarte hittebestendige coating.Voordelen- De vuurschaal heeft een ruime stookplaats.- Schitterend robuust ontwerp, een echte eye-catcher voor de tuin.- De twee handvaten maakt verplaatsen erg gemakkelijk.- Doordat de vuurschaal robusta op een onderstel staat zal hij geen hitte uitstralen naar de bodem.- De hittebestendige lak beschermd het staal. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd.- Het bouwpakketje staat in no-time gebruiksklaar Belangrijkste specificaties- De vuurschaal heeft een diameter van 80cm en poten van 20cm hoog.- Wordt als bouwpakket geleverd. Geen zorgen, er zit een handleiding bij.- De schaal is volledig gemaakt van staal. - Het staal is afgewerkt met hittebestendige lak.- De schaal wordt geleverd als een bouwpakket. Geen zorgen, hij staat echt in no-time gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 89.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø80x20cm
2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø80x20cm
 

2L Home Garden Vuurschaal Robusta Ø60x60cm

Vuurschaal Robusta Ø60 x 60cm Vuurschaal Robusta is een robuuste schaal met een industrieel karakter. Met deze robuuste schaal heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Verwarm elke koele avond met een sfeervol vuurtje. Ideaal voor elk tuinfeestje, of om te steken bij een hapje en een drankje in de tuin.De prachtige stevige schaal is gemaakt van 3mm dik staal en heeft een diameter van 60cm. Door de 3 poten van 60cm, staat de Robusta op elke ondergrond als een huis. De 2 handvaten maken het je erg makkelijk om de schaal voor of na gebruik te verplaatsen. De schaal is afgewerkt met een zwarte hittebestendige coating. Voordelen - De vuurschaal heeft een ruime stookplaats.- Schitterend robuust ontwerp, een echte eye-catcher voor de tuin.- De twee handvaten maakt verplaatsen erg gemakkelijk.- Doordat de vuurschaal robusta op een onderstel staat zal hij geen hitte uitstralen naar de bodem.- De hittebestendige lak beschermd het staal. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd.- Het bouwpakketje staat in no-time gebruiksklaar Belangrijkste specificaties - De vuurschaal heeft een diameter van 60cm en poten van 60cm hoog.- Wordt als bouwpakket geleverd. Geen zorgen, er zit een handleiding bij.- De schaal is volledig gemaakt van staal. - Het staal is afgewerkt met hittebestendige lak.- De schaal wordt geleverd als een bouwpakket. Geen zorgen, hij staat echt in no-time gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 64.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L Home Garden Vuurschaal Robusta Ø60x60cm
2L Home Garden Vuurschaal Robusta Ø60x60cm
 

2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø60 x 40cm

Vuurschaal Robusta Ø60 x 40cm Vuurschaal Robusta is een robuuste schaal met een industrieel karakter. Met deze robuuste schaal heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Verwarm elke koele avond met een sfeervol vuurtje. Ideaal voor elk tuinfeestje, of om te steken bij een hapje en een drankje in de tuin.De prachtige stevige schaal is gemaakt van 3mm dik staal en heeft een diameter van 60cm. Door de 3 poten van 40cm, staat de Robusta op elke ondergrond als een huis. De 2 handvaten maken het je erg makkelijk om de schaal voor of na gebruik te verplaatsen. De schaal is afgewerkt met een zwarte hittebestendige coating.Voordelen- De vuurschaal heeft een ruime stookplaats.- Schitterend robuust ontwerp, een echte eye-catcher voor de tuin.- De twee handvaten maakt verplaatsen erg gemakkelijk.- Doordat de vuurschaal robusta op een onderstel staat zal hij geen hitte uitstralen naar de bodem.- De hittebestendige lak beschermd het staal. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd.- Het bouwpakketje staat in no-time gebruiksklaar Belangrijkste specificaties- De vuurschaal heeft een diameter van 60cm en poten van 40cm hoog.- Wordt als bouwpakket geleverd. Geen zorgen, er zit een handleiding bij.- De schaal is volledig gemaakt van staal. - Het staal is afgewerkt met hittebestendige lak.- De schaal wordt geleverd als een bouwpakket. Geen zorgen, hij staat echt in no-time gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 64.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø60 x 40cm
2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø60 x 40cm
 

Tuinhaard LEON

Tuinhaard Leon Tuinhaard Leon van 2L Home Garden is opnieuw een geweldige buitenhaard. De modern vormgegeven haard is een stijlvolle vierkante haard met een ruime stookplaats. Hierdoor is de tuinhaard Leon geschikt voor het steken van een groter vuurtje. Terrashaard Leon is volledig gemaakt van staal. Daaroverheen zit een matzwarte coating. De rook wordt afgevoerd door de schoorsteen. Zo heb je nooit meer last van rook! Voor inregenen heeft de tuinhaard Leon ook een oplossing, namelijk het dakje. De Leon staat zeer stevig op zijn poten en is dus erg veilig. En om het af te maken krijg je met deze tuinhaard gratis een pook meegeleverdVoordelen- Door de poten staat hij stevig op elk ondergrond.- De stookplaats biedt genoeg ruimte voor een mooi vuur.- De schoorsteen zorgt voor de afvoer van het rook.- De zwarte lak beschermd tegen roestvorming.- Unieke moderne vormgevingSpecificaties- De afmetingen zijn 49cm x 49cm x 117cm.- Gemaakt van ca.1.5mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 99.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Tuinhaard LEON
Tuinhaard LEON
 

Tuinhaard SEVILLA

Tuinhaard Sevilla Tuinhaard Sevilla van 2L Home and Garden is alles behalve normaal. Dit bijzondere model tuinhaard is gemaakt in de vorm van een vuurtoren en is volledig doorzichtig. Door rondom gebruik te maken van dik gaas, is het vuur van alle kanten goed zichtbaar. De haard is hierdoor niet alleen goed zichtbaar, het houd ook alle rondvliegende vonken tegen en voorkomt dat deze op de grond vallen. Aan de voorkant heeft de tuinhaard Sevilla een ruime opening en is erg toegankelijk voor haardhout. Ook heeft de stookplaats genoeg ruimte voor de grootste blokken haardhout. Onder de opening zit een handige opbergruimte voor extra houtblokken. Dit ziet er niet alleen gezellig uit, het is ook zeer praktisch. Zo hoef je namelijk niet heel de avond op en neer te lopen voor nieuw haardhout. En om de tuinhaard Sevilla compleet te maken, wordt er ook een gratis pook meegeleverd.Voordelen- Het vuur is vanaf alle mogelijke hoeken zichtbaar- De stookplaats biedt genoeg ruimte voor een mooi vuur.- De zwarte lak beschermd tegen roestvorming.- De haard is super leuk vormgegeven, namelijk als een vuurtoren.Specificaties- De afmetingen zijn 47cm x 47cm x 124cm (lxbxh).- Gemaakt van ca.1.5mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 119.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Tuinhaard SEVILLA
Tuinhaard SEVILLA
 

Zweedse fakkel 25cm 2 stuks

Zweedse fakkel De Zweedse fakkel wordt steeds populairder in Nederland. En dat is niet zo gek. Je kan uren lang genieten van een brandende Zweedse fakkel van 2L Home and Garden. Ga er omheen zitten met vrienden of familie. De Zweedse fakkel creëert warmte, licht en een mooie vlam. Samen met nog een drankje erbij heb je de perfecte ingrediënten voor een geslaagde avond. De Zweedse fakkel is niet zomaar een fakkel voor in de tuin. De fakkel is een boomstam met een hoogte van ongeveer 30cm. Hierin zitten zaadsneden gemaakt met een circelzaag. Wanneer het aanmaakblokje aan wordt gestoken, begint de boomstaan te branden. Door de zaagsneden wordt de zuurstof van onderaf aangetrokken. De zaagsneden zorgen er vervolgens voor dat de boomstam netjes van binnenuit helemaal op brandt. De Zweedse fakkel van 2L Home and Garden wordt inclusief draagkoord en aanmaakblokje geleverd. Je kunt dus direct aan de slag. De vochtigheid van de Zweedse fakkel bedraagt 16% tot 18% voor optimale verbranding. Hoogte +-30 cm, diameter 18-24cm.

€ 9.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Zweedse fakkel 25cm 2 stuks
Zweedse fakkel 25cm 2 stuks
 

2L Home and Garden Vuurschaal 90 cm zwart op onderstel

2L Home and Garden Vuurschaal 90 zwart met onderstel De vuurschaal 90 zwart met onderstel is een sfeervolle schaal met een strak en modern design. Verwarm elke avond met een mooi vuur. Ideaal voor elke tuinfeestje, of maak een vuurtje bij een hapje en een drankje in de tuin.Met een diameter van 90cm is de vuurschaal erg ruim. Je kunt er grote blokken hout in opstoken. Door het onderstel staat de schaal op kniehoogte. Het strakke ontwerp maakt de vuurschaal in elke tuin een eye-catcher. De schaal is volledig van gemaakt van staal en heeft een zwarte hittebestendige lak. Voordelen - De vuurschaal heeft een ruime stookplaats.- Het vuur is hoger boven de grond, wat een extra dimensie geeft aan de vlammen.- Strak design, een echte eye-catcher voor de tuin.- De hittebestendige lak beschermd het staal. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd.- Door de afmetingen is de schaal geschikt kleine en ruimere tuinen. - Ook onwijs leuk om als cadeau te geven.- Uit de doos direct bruikbaar.Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de vuurschaal zijn 90cm x 50cm.- Heeft een hittebestendige lak.- De schaal is volledig gemaakt van staal.Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 89.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L Home and Garden Vuurschaal 90 cm zwart op onderstel
2L Home and Garden Vuurschaal 90 cm zwart op onderstel
 

2L Home and Garden Vuurschaal 80cm zwart

2L Home and Garden Vuurschaal 80 zwart De vuurschaal 80 zwart is een sfeervolle schaal met een strak en modern design. Verwarm elke avond met een mooi vuur. Ideaal voor elke tuinfeestje, of maak een vuurtje bij een hapje en een drankje in de tuin.Met een diameter van 80cm is de vuurschaal erg ruim. Je kunt er grote blokken hout in opstoken. Door het strakk ontwerp is de vuurschaal in elke tuin een eye-catcher. De schaal is volledig van gemaakt van staal en heeft een zwarte hittebestendige lak. Voordelen - De vuurschaal heeft een ruime stookplaats.- Strak design, een echte eye-catcher voor de tuin.- De hittebestendige lak beschermd het staal. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd.- Door de afmetingen is de schaal ook geschikt kleine en ruimere tuinen. - Ook onwijs leuk om als cadeau te geven.- Uit de doos direct bruikbaar.Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de vuurschaal zijn 80cm x 27cm.- Heeft een hittebestendige lak.- De schaal is volledig gemaakt van staal.Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 59.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L Home and Garden Vuurschaal 80cm zwart
2L Home and Garden Vuurschaal 80cm zwart
 

Vangkooi wild val voor grotere dieren 90x31x31cm enkele ingang

Vangkooi - wild val voor grotere dieren - 75x30x30cm - enkele ingang Vangkooi voor allerlei dieren. Wildkooi om dieren levend te vangen. Vanaf januari 2015 is het in Europa verboden om rattengif in de buitenlucht te gebruiken. Dit maakt het lastiger om ratten en ander ongedierte te vangen. De 2L Home Garden vangkooi maakt het mogelijk om alle ongedierte in en om je huis levend te vangen en zónder gif te gebruiken. Deze vangkooi - rattenval heeft afmetingen van 75x30x30cm. De val heeft een enkele ingang, wat betekend dat ongedierte vanuit 1 kant de val binnen kunnen komen. Het dier wordt gelokt door lokaas in de kooi. Dit kan bijvoorbeeld kaas zijn. Zodra het dier het plateau in het midden betreed, valt de deur dicht. Door het handvat aan de bovenkant is de kooi makkelijk weg te halen. Je hoeft de kooi zelf met het dier erin niet aan te raken. De wildkooi is gemaakt van staal. Deze heeft een groene schutkleur. Zo valt de kooi minder snel op en is de pakkans groter.

€ 49.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vangkooi wild val voor grotere dieren 90x31x31cm enkele
Vangkooi wild val voor grotere dieren 90x31x31cm enkele ingang
 

Rookoven XL rook kast van verzinkt plaatstaal met kijkruit en thermometer

2L Home and Garden Rookoven XL Rookoven XL met 3 verdiepingen van 2L Home and Garden is een geweldig staaltje werk. De rookoven is gemaakt van verzinkt staal en wordt geleverd met een breed scala aan accessoires De rook kast is ideaal voor het roken en koken van vis, vlees, ham en meer. Daarbij is de oven ook geschikt voor bijvoorbeeld aardappelen of tofu. De mogelijkheden om unieke gerechten te maken zijn eindeloos.Maak jezelf bekend met de eeuwen oude methode van het roken van eten. Verfijn je eten en ontdek nieuwe smaken. Voordelen - Het glazen venster maakt het mogelijk om het proces van het eten te bekijken.- Het glas is niet breekbaar en hittebestendig.- De oven is voorzien van een professionele thermometer (0-120 deg. C) die aangeeft wat de ideale temperatuur is voor verschillende vleeswaren.- De handvaten aan de zijkanten maakt verplaatsen zeer eenvoudig. Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de oven zijn 80cm x 39cm x 27,5cm.- De rookoven wordt geleverd inclusief thermometer.- Met de handleiding wordt je direct op weg geholpen.- De oven is volledig gemaakt van verzinkt staal De bevestiging is middels roestvrijstalen popnagels . Meegeleverde accessoires - 2 rekken voor vlees of vis.- 3 spiezen voor vlees en vis- 10 vleeshaken- 1 mini plateau- 1 lekplateau Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 89.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Rookoven XL rook kast van verzinkt plaatstaal met kijkr
Rookoven XL rook kast van verzinkt plaatstaal met kijkruit en thermometer
 

Insectenhotel Home

Insectenhotel Home Insectenhotel Home van 2L Home and Garden maakt je tuin extra aantrekkelijk voor allerlei verschillende soort insecten. Het grote huis is volledig met de hand gemaakt is behandeld met ecoline, waardoor er een blauwe kleur ontstaat. Het insectenhotel home is voor een insectenhotel erg groot. Met een hoogte van 44cm en breedte van 42cm is het insectenhotel home een stuk groter dan het gemiddelde huis. Het insectenhuis heeft 4 verschillende vakken. Elk vak is gemaakt van andere materialen en is daardoor geschikt voor andere soorten insecten. In de vakken zijn onder andere hout met geboren gaatjes, riet, openingen met verticale ingangen en openingen met gaatjes. Door de verscheidenheid aan vakken kunnen verschillende insectsoort zich bij de Home thuis voelen. Insecten die je bijvoorbeeld kunt verwachten zijn lieveheersbeestjes, vlinders of solitaire bijen. Om de kleine beestjes zich het meest thuis te laten voelen is het aan te raden om het insectenhotel op een warme beschutte plek op te hangen of neer te zetten. Specificaties 2L Home and Garden insectenhotel Home: 4 verschillende vakken gemaakt van stevig hout afmetingen zijn 60 x 45 x 15 cm geschikt voor vlinders, lieveheersbeestjes en bijen volledig handgemaakt

€ 24.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Insectenhotel Home
Insectenhotel Home
 

Tuinhaard Potkachel medium roest

Tuinhaard Potkachel medium roest Tuinhaard potkachel medium roest look van het merk 2L Home and Garden heeft een authentieke vormgeving. Dit klassieke model is al jaren populair en nu komt 2L met een roest kleurige variant. Tuinhaard potkachel medium roest staat door met zijn 3 poten zeer stevig op de grond. Een bijkomend voordeel is ook dat er geen onderplaat meer nodig is, en je de buitenhaard direct op het terras of gazon kan zetten. De tuinhaar potkachel roest look is gemaakt van dik staal(+/-2 mm). De haard is behandeld zodat een roest look ontstaat. Potkachel medium heeft een ruime stookplaats. Genoeg plaats voor de grootste blokken haardhout. Het hout wordt geplaatst op een rooster. Hierdoor blijft er genoeg zuurstoftoevoer om een schitterend vuur te krijgen. Van rook heb je geen last meer. Dit wordt afgevoerd door de schoorsteen.Voordelen- Door de 3 poten staat hij stevig op elk ondergrond.- Robuust en duurzaam ontwerp.- De grote stookplaats biedt ruimte voor een mooie groot vuur.- De schoorsteen zorgt voor de afvoer van het rook.- Door de roestige kleur zie je verdere verkleuring van roest nauwelijks.- Leuke authentieke vormgeving.Specificaties- De afmetingen zijn 140cm hoog x 40cm doorsnede.- Gemaakt van ca. 2mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 119.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Tuinhaard Potkachel medium roest
Tuinhaard Potkachel medium roest
 

Tuinhaard Potkachel small roest

Tuinhaard Potkachel small roest Tuinhaard potkachel small roest van het merk 2L Home and Garden heeft een authentieke vormgeving. Dit klassieke model is al jaren populair en nu komt 2L met een industriele roest variant. Terraskachel potkachel small roest staat door met zijn 3 poten zeer stevig op de grond. Een bijkomend voordeel is ook dat er geen onderplaat meer nodig is, en je de terrashaard direct op het terras of gazon kan zetten. De tuinhaard potkachel small roest is gemaakt van dik staal(+/-2 mm). Het staal is behandeld waardoor een roestige look ontstaat. Potkachel small roest heeft een ruime stookplaats. Genoeg plaats voor de blokken haardhout. Het hout wordt geplaatst op een rooster. Hierdoor blijft er genoeg zuurstoftoevoer om een schitterend vuur te krijgen. Van rook heb je geen last meer. Dit wordt afgevoerd door de schoorsteen.Voordelen- Door de 3 poten staat hij stevig op elk ondergrond.- Robuust en duurzaam ontwerp.- De stookplaats biedt ruimte voor een mooie vuurtje.- De schoorsteen zorgt voor de afvoer van het rook.- Door de roestige kleur zie je verdere verkleuring van roest nauwelijks.- Leuke authentieke vormgeving.Specificaties- De afmetingen zijn 115cm hoog x 30cm doorsnede.- Gemaakt van ca. 2mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 89.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Tuinhaard Potkachel small roest
Tuinhaard Potkachel small roest
 

Terrasverwarmer Elegance zwart muurbevestiging

Met terrasverwarmer Elegance verwarm je elke koele avond!Heeft u een tuinfeestje? Of zit u graag s avonds nog even in de tuin? Laat de kou de pret niet bederven. Met de terraskachel van 2L Home and Garden kan je nog heerlijk verwarmd buiten zitten tot in de late uurtjes. De terraskachel Elegance is volledig gemaakt van aluminium en is afgewerkt met een mooie matte coating. Door het gebruik van aluminium zal de terrasverwarmer nooit gaan roesten. Hij behoud zijn strakke zwarte uitstraling. De heater beschikt over een 1500 watt carbon fibre verwarmingselement. Het carbon fibre element zorgt er voor dat de gehele omgeving wordt verwarmd. Het energieverbruik bij carbon is stukken lager dan bij quartz-heaters. De Elegance wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee de verwarming wordt bediend. Om weer of regen hoeft u geen zorgen te maken. De terrasheater is IP24 gecertificeerd. Dit willen zeggen dat hij plenswaterdicht is! Hij kan dus gewoon het hele jaar buiten blijven hangen. Deze uitvoering van de Elegance is geschikt om aan de muur te bevestigen. Alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Kortom: met de terrasverwarmer Elegance plafond haal je een heater in huis van top kwaliteit. Voordelen- Kan zowel aan de muur als aan het plafond bevestigd worden.- Met een afstandsbediening bedien je de verwarming vanuit je stoel- Heeft een IP24 certificering en is plenswaterdicht- Lager energieverbruik dan bij quartz-verwarming- Heel eenvoudig aan de muur te bevestigenBelangrijkste specificaties- De afmetingen van de terrasverwarmer zijn 90cm x10cm x 9cm.- 1500 watt vermogen.- Volledig gemaakt van aluminium. - Schitterende zwarte afwerking.- De heater beschikt over een carbon verwarmingselement.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 109.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Terrasverwarmer Elegance zwart muurbevestiging
Terrasverwarmer Elegance zwart muurbevestiging
 

Tuinhaard Cadiz

Tuinhaard Ibiza Tuinhaard Ibiza van het merk 2L Home Garden is alles behalve alledaags. Deze terrashaard is bijzonder en heeft een spannend ontwerp. Door zijn symmetrische vorm is hij volledig in harmony. De matzwarte tuinhaard Cadiz heeft een aflopende pijp met een ronde vorm in het midden met twee openingen. In de bol is er genoeg ruimte om een lekker vuurtje te steken. Door de doorkijk kan er van twee kanten genoten worden van het vuur. De rook wordt perfect afgevoerd door de schoorsteen. En het dakje bovenop voorkomt dat de tuinhaard in kan regenen. De 2L Home and Garden terrashaard is volledig gemaakt van metaal. Hierdoor is hij sterk en duurzaam. Het staal is afgewerkt met een matzwarte coating. En door zijn grote voet staat de haard zo stevig als een huis. Stijlvol ontwerp Matzwarte afwerking Hoogwaardige kwaliteit Staat zeer stevig Het dakje voorkomt inregenen

€ 119.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Tuinhaard Cadiz
Tuinhaard Cadiz
 

Tuinhaard Potkachel large roest

Tuinhaard Potkachel large roest Tuinhaard potkachel Large roest look van het merk 2L Home and Garden heeft een authentieke vormgeving. Dit klassieke model is al jaren populair en nu komt 2L met een extra grote roestige variant. Tuinhaard potkachel large roest staat door met zijn 3 poten zeer stevig op de grond. Een bijkomend voordeel is ook dat er geen onderplaat meer nodig is, en je de buitenhaard direct op het terras of gazon kan zetten. De tuinhaard potkachel large roest look is gemaakt van dik staal(+/-2 mm). De een behandeling van het staal instaat er een roest uitstraling. Potkachel large heeft een ruime stookplaats. Genoeg plaats voor de grootste blokken haardhout. Het hout wordt geplaatst op een rooster. Hierdoor blijft er genoeg zuurstoftoevoer om een schitterend vuur te krijgen. Van rook heb je geen last meer. Dit wordt afgevoerd door de schoorsteen.Voordelen- Door de 3 poten staat hij stevig op elk ondergrond.- Robuust en duurzaam ontwerp.- De grote stookplaats biedt ruimte voor een mooie groot vuur.- De schoorsteen zorgt voor de afvoer van het rook.- Door de roestige kleur zie je verdere verkleuring van roest nauwelijks.- Leuke authentieke vormgeving.Specificaties- De afmetingen zijn 160cm hoog x 50cm doorsnede.- Gemaakt van ca. 2mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 129.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Tuinhaard Potkachel large roest
Tuinhaard Potkachel large roest
 

2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø100x60cm hoog vuurschaal 2 handvaten hoge kwaliteit en zeer stevig zwart

2L Home and Garden vuurschaal Robusta 100 x 60 Vuurschaal Robusta is een robuuste schaal met een industrieel karakter. Met deze robuuste schaal heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Verwarm elke koele avond met een sfeervol vuurtje. Ideaal voor elk tuinfeestje, of om te steken bij een hapje en een drankje in de tuin. Voordelen - De vuurschaal is gemaakt van onwijs dik staal. Hierdoor gaat hij gegarandeerd jaren mee. - Doordat het as in de schaal blijft liggen is hij velen maler schoner in gebruik dan een vuurkorf. - Ruime stookplaats met genoeg ruimte voor de grootste blokken hout. - Door zijn onderstel van 3 poten staat de Robusta op elk ondergrond als een huis. - De poten zijn verwisselbaar. Er is keuze uit poten van 20cm, 40cm en 60cm. Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de vuurschaal zijn 100cm x 60cm. -De vuurschaal is gemaakt van 3mm dik staal. - De vuurschaal is afgewerkt met een zwarte hittebestendige lak. Sfeerimpressie van de vuurschaal Robusta 100cm Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 139.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø100x60cm hoog vuursc
2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø100x60cm hoog vuurschaal 2 handvaten hoge kwaliteit en zeer stevig zwart
 

2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø100x40cm hoog vuurschaal 2 handvaten hoge kwaliteit en zeer stevig zwart

2L Home and Garden vuurschaal Robusta 100 x 40 Vuurschaal Robusta is een robuuste schaal met een industrieel karakter. Met deze robuuste schaal heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Verwarm elke koele avond met een sfeervol vuurtje. Ideaal voor elk tuinfeestje, of om te steken bij een hapje en een drankje in de tuin. Voordelen - De vuurschaal is gemaakt van onwijs dik staal. Hierdoor gaat hij gegarandeerd jaren mee. - Doordat het as in de schaal blijft liggen is hij velen maler schoner in gebruik dan een vuurkorf. - Ruime stookplaats met genoeg ruimte voor de grootste blokken hout. - Door zijn onderstel van 3 poten staat de Robusta op elk ondergrond als een huis. - De poten zijn verwisselbaar. Er is keuze uit poten van 20cm, 40cm en 60cm. Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de vuurschaal zijn 100cm x 40cm. -De vuurschaal is gemaakt van 3mm dik staal. - De vuurschaal is afgewerkt met een zwarte hittebestendige lak. Sfeerimpressie van de vuurschaal Robusta 100cm Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 139.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø100x40cm hoog vuursc
2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø100x40cm hoog vuurschaal 2 handvaten hoge kwaliteit en zeer stevig zwart
 

2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø100x20cm hoog vuurschaal 2 handvaten hoge kwaliteit en zeer stevig zwart

2L Home and Garden vuurschaal Robusta 100 x 20 Vuurschaal Robusta is een robuuste schaal met een industrieel karakter. Met deze robuuste schaal heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Verwarm elke koele avond met een sfeervol vuurtje. Ideaal voor elk tuinfeestje, of om te steken bij een hapje en een drankje in de tuin. Voordelen - De vuurschaal is gemaakt van onwijs dik staal. Hierdoor gaat hij gegarandeerd jaren mee. - Doordat het as in de schaal blijft liggen is hij velen maler schoner in gebruik dan een vuurkorf. - Ruime stookplaats met genoeg ruimte voor de grootste blokken hout. - Door zijn onderstel van 3 poten staat de Robusta op elk ondergrond als een huis. - De poten zijn verwisselbaar. Er is keuze uit poten van 20cm, 40cm en 60cm. Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de vuurschaal zijn 100cm x 20cm. -De vuurschaal is gemaakt van 3mm dik staal. - De vuurschaal is afgewerkt met een zwarte hittebestendige lak. Sfeerimpressie van de vuurschaal Robusta 100cm Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 139.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø100x20cm hoog vuursc
2L Home Garden vuurschaal Robusta Ø100x20cm hoog vuurschaal 2 handvaten hoge kwaliteit en zeer stevig zwart
 

Houten terrarium 120cm x 60cm x 60cm

Houten terrarium 120cm x 60cm x 60cmHet houten terrarium is voor de echt doe-het-zelf er. De houten platen zijn van 12mm dik triplex hout. Het hout is onbehandeld en daarom ben je helemaal vrij om zelf een prachtig landschap in je terrarium te maken. Maak een invulling helemaal naar eigen wens en stijl. Houten terrarium met 2 ventilatie gaten aan de elke zijkant. De afmetingen zijn 120cm lang bij 60cm breed en 60cm hoog. Het terrarium bestaat uit een houten frame met een glazen voorkant. In de voorkant zitten 3 glazen. Een daar van zit vast in het frame. De 2 andere glazen worden gebruikt als schuifdeuren. Het gebruikte glas is 4mm dik. De montage van het terrarium is erg eenvoudig. De hele voorzijde is vooraf in elkaar gezet. Alleen het houten constructie hoeft nog in elkaar gezet te worden. Volg gewoon de instructies op het meegeleverde instructie en hij staat in no-time in elkaar. Het enige wat je nog hebt is een kruiskop schroevendraaier.Voordelen- Je kan de terrarium helemaal naar eigen smaak maken.- De twee ventilatiegaten zorgen voor een goede zuurstoftoevoer.- De twee glazen panelen fungeren als deurSpecificaties- De afmetingen zijn 120cm x 60cm x 60cm.- De terrarium is gemaakt van 12mm dik triplex hout.- De voorkant is afgesloten met 4mm dik glas- Bouwinstructies zijn meegeleverd.Het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 99.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Houten terrarium 120cm x 60cm x 60cm
Houten terrarium 120cm x 60cm x 60cm
 

Houten terrarium 80cm x 40cm x 40cm

Houten terrarium 80cm x 40cm x 40cmHet houten terrarium is voor de echt doe-het-zelf er. De houten platen zijn van 12mm dik triplex hout. Het hout is onbehandeld en daarom ben je helemaal vrij om zelf een prachtig landschap in je terrarium te maken. Maak een invulling helemaal naar eigen wens en stijl. Houten terrarium met 2 ventilatie gaten aan de elke zijkant. De afmetingen zijn 80cm lang bij 40cm breed en 40cm hoog. Het terrarium bestaat uit een houten frame met een glazen voorkant. In de voorkant zitten 3 glazen. Een daar van zit vast in het frame. De 2 andere glazen worden gebruikt als schuifdeuren. Het gebruikte glas is 4mm dik. De montage van het terrarium is erg eenvoudig. De hele voorzijde is vooraf in elkaar gezet. Alleen het houten constructie hoeft nog in elkaar gezet te worden. Volg gewoon de instructies op het meegeleverde instructie en hij staat in no-time in elkaar. Het enige wat je nog hebt is een kruiskop schroevendraaier.Voordelen- Je kan de terrarium helemaal naar eigen smaak maken.- De twee ventilatiegaten zorgen voor een goede zuurstoftoevoer.- De twee glazen panelen fungeren als deurSpecificaties- De afmetingen zijn 80cm x 40cm x 40cm.- De terrarium is gemaakt van 12mm dik triplex hout.- De voorkant is afgesloten met 4mm dik glas- Bouwinstructies zijn meegeleverd.Het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 79.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Houten terrarium 80cm x 40cm x 40cm
Houten terrarium 80cm x 40cm x 40cm
 

Vuurblik paraffine

Vuurblik paraffine Vuurblik paraffine is een te gekke sfeermaker wanneer de zon achter de horizon verdwijnt. Het vuurblik is bijna tot de rand gevuld met paraffine, een vorm van kaarsvet dat geschikt is om buiten een branden. Met de emmer heb je avonden lang plezier. Door de 3,5 liter paraffine dat in de emmer zit, is de vuurblik goed voor zeker 10 branduren! Dat zijn 10 uren branden met een vlam van ongeveer 30cm hoogte! Mocht de emmer na een avond branden nog niet op zijn, dan sluit je de zuurstoftoevoeg af met de deksel, en het vuur is binnen een seconde gedoofd.

€ 15.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurblik paraffine
Vuurblik paraffine
 

2L Terrasverwarmer Tuinhaard ANDALUCIA

Tuinhaard Andalucia Tuinhaard Andalucia van het merk 2L Home and Garden biedt veel brand plezier voor in de tuin. De tuinhaard Andalucia is traditioneel vormgegeven en heeft genoeg ruimte om grote blokken hout te branden. De terrashaard heeft 2 ruime openingen. Hierdoor is de stookplaats goed toegankelijk. Een nieuw haardblok toevoegen aan het vuur is erg eenvoudig. De 2 grote openingen geven niet alleen toegankelijkheid tot het vuur, maar zorgt er ook voor dat er genoeg warmte vrij komt. De 2 openingen zijn voorzien van een wand met gaas. Hierdoor wordt het zicht naar het vuur niet vermindert, maar blijven de haardblokken netjes binnen de tuinhaard. Dit maakt de tuinhaard extra veilig in gebruik. De tuinhaard staat als een huis op zijn 4 poten. Tussen de poten is er een rooster gemonteerd voor de opslag van extra haardhout. Zo hoef je nooit meer op en neer te lopen voor nieuw haardhout! De tuinhaard Andalucia van 2L Home and Garden is afgemaakt met een leuk speels dakje aan de bovenkant die voorkomt dat de haard in regent. Voordelen- Door de 4 poten staat hij stevig op elk ondergrond.- De stookplaats biedt genoeg ruimte voor een groot vuur.- De schoorsteen zorgt voor de afvoer van het rook.- De zwarte lak beschermd tegen roestvorming.- Unieke open vormgevingSpecificaties- De afmetingen zijn 55cm x 45cm x 112cm (lxbxh).- Gemaakt van ca. 2mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 99.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L Terrasverwarmer Tuinhaard ANDALUCIA
2L Terrasverwarmer Tuinhaard ANDALUCIA
 

Insectenhotel bijenhuis vlinderhuis Bigboy XXL

Insectenhotel bigboy Insectenhotel bigboy van 2L Home and Garden maakt je tuin extra aantrekkelijk voor allerlei verschillende soort insecten. Het grote huis is volledig met de hand gemaakt is behandeld met ecoline, waardoor er een blauwe kleur ontstaat. Het insectenhotel bigboy is voor een insectenhotel erg groot. Met een hoogte van 60cm en breedte van 45cm is het misschien wel de het grootste hotel dat te verkrijgen is. Het insectenhuis heeft 8 verschillende vakken. Elk vak is gemaakt van andere materialen en is daardoor geschikt voor andere soorten insecten. In de vakken zijn onder andere hout met geboren gaatjes, riet, boomschors, een baksteen en hout te vinden. Door de grote verscheidenheid aan vakken zullen meerdere verschillende insectsoort zich bij de Bigboy thuis voelen. Insecten die je bijvoorbeeld kunt verwachten zijn lieveheersbeestjes, vlinders of solitaire bijen. Om de kleine beestjes zich het meest thuis te laten voelen is het aan te raden om het insectenhotel op een warme beschutte plek op te hangen of neer te zetten. Specificaties 2L Home and Garden insectenhotel bigboy: - 8 verschillende - Gemaakt van stevig hout - Afmetingen zijn 60 x 45 x 15 cm - Geschikt voor vlinders, lieveheersbeestjes en bijen - Volledig handgemaakt

€ 29.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Insectenhotel bijenhuis vlinderhuis Bigboy XXL
Insectenhotel bijenhuis vlinderhuis Bigboy XXL
 

2L Home and Garden Vuurplaat Ø 50cm

Vuurplaat rond 50cm De ronde vuurplaat van het merk 2L Home and Garden is geschikt om onder de vuurkorf te plaatsen. Hierdoor valt er geen as en hout meer op de grond. De veiligheid wordt dus verhoogd en alles blijft schoon. Zo is je tuin of terras dus altijd schoon, terwijl je wel rusteloos kunt genieten van een mooi vuurtje met familie of vrienden. Door het gangbare ontwerp is de vuurplaat van 2L Home and Garden voor elke van onze vuurkorven geschikt. De vuurplaat rond heeft een diameter van 50cm. Specificaties: gemaakt van ijzer zwarte afwerking diameter van 50cm houdt de ondergrond schoon

€ 9.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L Home and Garden Vuurplaat Ø 50cm
2L Home and Garden Vuurplaat Ø 50cm
 

Vuurkorf straight

Vuurkorf straight Vuurkorf straight van het merk 2L Home and Garden is het basis model korf. Het is een eenvoudige vuurkorf, maar werkt daarom zeker niet minder. De vuurkorf straight is volledig gemaakt van staal. Het is daardoor sterk en gaat lang mee. Over het staal zit een matzwarte hittebestendige coating en is hij bestemd tegen hoge temperaturen. De vuurkorf wordt in 2 delen geleverd. Het onderstel en de vuurkorf zelf. Beide schuiven in elkaar en de vuurkorf staat als een huis. Het licht ontwerp zorgt er voor dat de korf heel eenvoudig te verplaatsen is. Pak hem op aan de handvaten en zet hem neer op elke gewenste plek in de tuin of op het terras. Voordelen- Een leuke vuurkorf voor een zeer scherpe prijs.- Door de handvaten erg makkelijk te verplaatsen- De zwarte lak heeft een berschermende fuctie voor het staal.- De vuurkorf is uit de verpakking direct gebruiksklaar.Belangrijkste specificaties- De afmetingen van de vuurkorf zijn 59cm hoog bij 35cm breed.- Wordt als bouwpakket geleverd. Geen zorgen, er zit een handleiding bij.- Heeft een hittebestendige lak.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 24.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurkorf straight
Vuurkorf straight
 

Terrasverwarmer Elegance zwart plafond

Met terrasverwarmer Elegance verwarm je elke koele avond!Heeft u een tuinfeestje? Of zit u graag s avonds nog even in de tuin? Laat de kou de pret niet bederven. Met de terraskachel van 2L Home and Garden kan je nog heerlijk verwarmd buiten zitten tot in de late uurtjes. De terraskachel Elegance is volledig gemaakt van aluminium en is afgewerkt met een mooie matte coating. Door het gebruik van aluminium zal de terrasverwarmer nooit gaan roesten. Hij behoud zijn strakke zwarte uitstraling. De heater beschikt over een 1500 watt carbon fibre verwarmingselement. Het carbon fibre element zorgt er voor dat de gehele omgeving wordt verwarmd. Het energieverbruik bij carbon is stukken lager dan bij quartz-heaters. De Elegance wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee de verwarming wordt bediend. Om weer of regen hoeft u geen zorgen te maken. De terrasheater is IP24 gecertificeerd. Dit willen zeggen dat hij plenswaterdicht is! Hij kan dus gewoon het hele jaar buiten blijven hangen. Deze uitvoering van de Elegance is geschikt om aan de muur te bevestigen. Alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Kortom: met de terrasverwarmer Elegance plafond haal je een heater in huis van top kwaliteit. Voordelen- Kan zowel aan de muur als aan het plafond bevestigd worden.- Met een afstandsbediening bedien je de verwarming vanuit je stoel- Heeft een IP24 certificering en is plenswaterdicht- Lager energieverbruik dan bij quartz-verwarming- Heel eenvoudig aan de muur te bevestigenBelangrijkste specificaties- De afmetingen van de terrasverwarmer zijn 90cm x10cm x 9cm.- 1500 watt vermogen.- Volledig gemaakt van aluminium. - Schitterende zwarte afwerking.- De heater beschikt over een carbon verwarmingselement.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 109.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Terrasverwarmer Elegance zwart plafond
Terrasverwarmer Elegance zwart plafond
 

Esschert Design Barbequerooster (voor vuurschaal)

Grillrooster voor vuurschaal Na het stoken van een vuurtje in je vuurschaal is het heerlijk om nog vlees te braden om smeulend hout. Het grillrooster van Esschert maakt dit mogelijk. Het grillrooster is heeft een diameter van 60 centimeter en past daarmee gemakkelijk om kleinere vuurschalen. Met de twee handvaten is het rooster heel eenvoudig op te pakken te verplaatsen. Barbecueën met deze grillrooster is heerlijk en een eitje. Het staal is verchroomd en is geschikt voor voeding. Door het verchromen blijft het vlees niet onnodig op het rooster plakken. Ook zorgt het rooster voor een gelijkmatige hitteverdeling. Kortom, de grillrooster van Esschert geeft een nieuwe dimensie aan het vuurtje steken in een vuurschaal. Langere avonden zitten en geen hongerige buikjes meer! Esschert grillrooster voor vuurschalen: Rooster is geschikt voor voeding Gemaakt van verchroomd staal Eenvoudig te reinigen Voorzien van een praktische handgreep Dit grillrooster is geschikt voor: Vuurschaal 60cm, vuurschaal 55 aarde, vuurschaal 55 stam, vuurschaal 55 lounge, Vuurschaal .

€ 15.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Esschert Design Esschert Design Barbequerooster (voor vuurschaal)
Esschert Design Barbequerooster (voor vuurschaal)
 

Redfire olielamp tafelmodel triangel

Redfire olielamp tafelmodel triangel Redfire olielamp tafelmodel triangel van het merk Outtrade is een super aanvulling voor de tafel in de tuin. De Outtrade olielamp verlicht de tafel op prachtige wijze tijdens de heldere zomeravonden en de donkere winteravonden. Het is een musthave als je er van houdt om s avonds, wanneer de zon onder is, nog even in een lichtje buiten te zitten. Wanneer er meerdere fakkels gecombineerd worden ontstaat er een prachtig romantisch effect. De Redfire olielamp tafelmodel triangel voor op tafel is gemaakt van roestvrijstaal en is van hoge kwaliteit. Een lange levensduur is daarom gewaarborgd. Met zijn stevige voet staat hij als een huis op tafel. De olielamp brandt op olie. Voeg deze via de bovenzijde toe, steek hem aan en je hebt hele avonden plezier. De dikke lont zorgt er voor dat hij niet door de wind wordt uitgeblazen, dus je kan in alle rust van de avond genieten. Specificaties Roestvrijstalen behuizing Stevige voet Afmetingen van 8cm X 25cm

€ 29.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Outtrade Redfire olielamp tafelmodel triangel
Redfire olielamp tafelmodel triangel
 

RedFire olielamp tafelmodel tube

RedFire olielamp tafelmodel tube RedFire olielamp tafelmodel tube van Outtade is een super aanvulling voor de tafel in de tuin. De Outtrade olielamp verlicht de tafel op prachtige wijze tijdens de heldere zomeravonden en de donkere winteravonden. Het is een musthave als je er van houdt om s avonds, wanneer de zon onder is, nog even in een lichtje buiten te zitten. Wanneer er meerdere fakkels gecombineerd worden ontstaat er een prachtig romantisch effect. De RedFire olielamp tafelmodel tube voor op tafel is gemaakt van roestvrijstaal en is van hoge kwaliteit. Een lange levensduur is daarom gewaarborgd. Met zijn stevige voet staat hij als een huis op tafel. De olielamp brandt op olie. Voeg deze via de bovenzijde toe, steek hem aan en je hebt hele avonden plezier. De dikke lont zorgt er voor dat hij niet door de wind wordt uitgeblazen, dus je kan in alle rust van de avond genieten. Specificaties Roestvrijstalen behuizing Stevige voet Afmetingen van 8cm X 25cm

€ 15.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Outtrade RedFire olielamp tafelmodel tube
RedFire olielamp tafelmodel tube
 

RedFire olielamp tafelmodel rond

RedFire olielamp tafelmodel rond RedFire olielamp tafelmodel rond van het merk Outtrade is een super aanvulling voor de tafel in de tuin. De Outtrade tuinfakkel verlicht de tafel op prachtige wijze tijdens de heldere zomeravonden en de donkere winteravonden. Het is een musthave als je er van houdt om s avonds, wanneer de zon onder is, nog even in een lichtje buiten te zitten. Wanneer er meerdere fakkels gecombineerd worden ontstaat er een prachtig romantisch effect. De Outtrade RedFire olielamp tafelmodel rond voor op tafel is gemaakt van roestvrijstaal en is van hoge kwaliteit. Een lange levensduur is daarom gewaarborgd. Met zijn stevige voet staat hij als een huis op tafel. De tuinfakkel brandt op olie. Voeg deze via de bovenzijde toe, steek hem aan en je hebt hele avonden plezier. De dikke lont zorgt er voor dat hij niet door de wind wordt uitgeblazen, dus je kan in alle rust van de avond genieten. Specificaties Roestvrijstalen behuizing Stevige voet Afmetingen van 8cm X 25cm

€ 15.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Outtrade RedFire olielamp tafelmodel rond
RedFire olielamp tafelmodel rond
 

Insectenhotel Berk insectenhuis 26 x 23cm Berkenhout

Insectenhotel Berk - insectenhuis - 26 x 23cm - Berkenhout Insectenhotel Berk - insectenhuis - 26 x 23cm - Berkenhout van 2L Home and Garden is je tuin extra aantrekkelijk voor Solitaire bijen. Het insectenhotel van 2L Home and Garden is gemaakt van berkenhout en kan je neerzetten of ophangen waar je zelf wil. Het insectenhotel bijen laag is geheel met de hand gemaakt. Het bijenhuis is speciaal ontworpen voor solitaire bijen. Bijen komen op het riet en hout met geboorde gaatjes af om voort te planten. Het insectenhotel van 2L Home and Garden heeft een hoogte van ongeveer 26cm en is 23cm breed. Specificaties 2L Home and Garden insectenhotel bijen laag: geheel gemaakt van berkenhout en stro geschikt voor bijen handgemaakt afmetingen zijn 26cm x 23cm x 16cm

€ 9.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Insectenhotel Berk insectenhuis 26 x 23cm Berkenhout
Insectenhotel Berk insectenhuis 26 x 23cm Berkenhout
 

Tuinhaard Granada Medium

Tuinhaard Granada MediumDe populaire terrashaard Granada Medium brengt gegarandeerd veel sfeer en warmte in uw tuin of op uw terras! Tuinhaard Granada van 2L Home and Garden is een leuke aanvulling op de tuin. Verwarm elke koele avond met een sfeervol vuurtje. Het ontwerp is afgeleid van een oliedrum. De terraskachel Granada is volledig gemaakt van staal. Het staal is afgewerkt met een mat zwarte hittebestendige lak. Het staal is zo n 2 mm dik. Hierdoor is hij vrij zwaar (+- 10 kg). De afmetingen van deze haard zijn 140cm x 45cm (h x b). De tuinhaard Granada wordt geleverd als bouwpakketje. Vrees niet, hij staat in no-time in elkaar. Met het meegeleverde schroevensetje wordt alles in elkaar gedraaid. Al met al krijg je met deze terrashaard echt waar voor je geld. Een stevige kachel waar je jaren plezier van zal hebben!Voordelen- Door zijn 3 poten staat hij zeer stevig.- De stookplaats biedt genoeg ruimte voor een mooi vuur.- De zwarte lak beschermd tegen roestvorming.- De haard heeft een leuke authentieke vormgeving.- De haard is van iets dikker materiaal gemaakt, waardoor hij langer mee zal gaan.Specificaties- De afmetingen zijn 140cm x 45cm (h x b). - Gemaakt van ca.2mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 129.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Tuinhaard Granada Medium
Tuinhaard Granada Medium
 

Tuinhaard Granada Small

Tuinhaard Granada SmallDe populaire terrashaard Granada brengt gegarandeerd veel sfeer en warmte in uw tuin of op uw terras! Tuinhaard Granada van 2L Home and Garden is een leuke aanvulling op de tuin. Verwarm elke koele avond met een sfeervol vuurtje. Het ontwerp is afgeleid van een oliedrum. De terraskachel Granada is volledig gemaakt van staal. Het staal is afgewerkt met een mat zwarte hittebestendige lak. Het staal is zo n 2 mm dik. Hierdoor is hij vrij zwaar (+- 5 kg). De afmetingen van deze haard zijn 115cm x 40cm (h x b). De tuinhaard Granada wordt geleverd als bouwpakketje. Vrees niet, hij staat in no-time in elkaar. Met het meegeleverde schroevensetje wordt alles in elkaar gedraaid. Al met al krijg je met deze terrashaard echt waar voor je geld. Een stevige kachel waar je jaren plezier van zal hebben!Voordelen- Door zijn 3 poten staat hij zeer stevig.- De stookplaats biedt genoeg ruimte voor een mooi vuur.- De zwarte lak beschermd tegen roestvorming.- De haard heeft een leuke authentieke vormgeving.- De haard is van iets dikker materiaal gemaakt, waardoor hij langer mee zal gaan.Specificaties- De afmetingen zijn 115cm x 40cm (h x b). - Gemaakt van ca.2mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 99.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Tuinhaard Granada Small
Tuinhaard Granada Small
 

Terrasverwarmer Elegance met LED zwart plafond

Terrasverwarmer Elegance met LED Met terrasverwarmer Elegance verwarm je elke koele avond! Heeft u een tuinfeestje? Of zit u graag s avonds nog even in de tuin? Laat de kou de pret niet bederven. Met de terraskachel van 2L Home and Garden kan je nog heerlijk verwarmd buiten zitten tot in de late uurtjes. De terraskachel Elegance is volledig gemaakt van aluminium en is afgewerkt met een mooie matte coating. Door het gebruik van aluminium zal de terrasverwarmer nooit gaan roesten. Hij behoud zijn strakke zwarte uitstraling. De heater beschikt over een 1500 watt carbon fibre verwarmingselement. Het carbon fibre element zorgt er voor dat de gehele omgeving wordt verwarmd. Het rendement van de verwarming is stukken hogen dan bij quartz-heaters. Naast het verwarmingselement heeft deze uitvoering van de Elegance 2 LED lampen. Vang 2 vliegen in 1 klap: verwarm én verlicht je terras! De Elegance wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee zowel de verwarming als het licht wordt bediend. Om weer of regen hoeft u geen zorgen te maken. De terrasheater is IP24 gecertificeerd. Dit willen zeggen dat hij plenswaterdicht is! Hij kan dus gewoon het hele jaar buiten blijven hangen. Deze uitvoering van de Elegance is geschikt om aan het plafond te bevestigen. Alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. De heater is zo ontworpen dat u zelf de hang hoogte kunt bepalen. De maximale lengte is 60cm vanaf het plafond. Kortom: met de terrasverwarmer Elegance LED plafond haal je een heater in huis van top kwaliteit. Met deze heater zal je jarenlang plezier hebben. De IP24 certificering zorgt er voor dat hij het hele jaar kan blijven hangen. Met de afstandsbediening bedien je licht én verwarming vanuit de stoel. Voordelen- Kan zowel aan de muur als aan het plafond bevestigd worden.- Met een afstandsbediening bedien je de verwarming en verlichting vanuit je stoel.- Heeft een IP24 certificering en is plenswaterdicht.- Lager energieverbruik dan bij quartz-verwarming.- Heel eenvoudig aan de muur of plafond te bevestigen.- Heeft verwarming én LED verlichtingBelangrijkste specificaties- De afmetingen van de terrasverwarmer zijn 90cm x10cm x 9cm.- 1500 watt vermogen.- Volledig gemaakt van aluminium. - Schitterende zwarte afwerking.- De heater beschikt over een carbon verwarmingselement.- Voozien van 2 LED lampenOver het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 129.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Terrasverwarmer Elegance met LED zwart plafond
Terrasverwarmer Elegance met LED zwart plafond
 

Vangkooi rattenval 61x21x23cm dubbele ingang

Vangkooi - rattenval - 61x21x23cm - dubbele ingang Vangkooi voor allerlei dieren. Wildkooi om dieren levend te vangen. Vanaf januari 2015 is het in Europa verboden om rattengif in de buitenlucht te gebruiken. Dit maakt het lastiger om ratten en ander ongedierte te vangen. De 2L Home Garden vangkooi maakt het mogelijk om alle ongedierte in en om je huis levend te vangen en zónder gif te gebruiken. Deze vangkooi - rattenval heeft afmetingen van 61x21x23cm. De val heeft 2 ingangen, wat betekend dat ongedierte vanuit 2 kanten de val binnen kan komen. Dit vergroot de pakkans ten opzichte van een kooi met 1 ingang. Het dier wordt gelokt door lokaas in de kooi. Dit kan bijvoorbeeld kaas zijn. Zodra het dier het plateau in het midden betreed, valt de deur dicht. Door het handvat aan de bovenkant is de kooi makkelijk weg te halen. Je hoeft de kooi zelf met het dier erin niet aan te raken. De wildkooi is gemaakt van staal. Deze heeft een groene schutkleur. Zo valt de kooi minder snel op en is de pakkans groter.

€ 39.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vangkooi rattenval 61x21x23cm dubbele ingang
Vangkooi rattenval 61x21x23cm dubbele ingang
 

Vangkooi rattenval 100x25x25cm dubbele ingang

Vangkooi - rattenval - 100x25x25cm - dubbele ingang Vangkooi voor allerlei dieren. Wildkooi om dieren levend te vangen. Vanaf januari 2015 is het in Europa verboden om rattengif in de buitenlucht te gebruiken. Dit maakt het lastiger om ratten en ander ongedierte te vangen. De 2L Home Garden vangkooi maakt het mogelijk om alle ongedierte in en om je huis levend te vangen en zónder gif te gebruiken. Deze vangkooi - rattenval heeft afmetingen van 100x25x25cm. De val heeft 2 ingangen, wat betekend dat ongedierte vanuit 2 kanten de val binnen kan komen. Dit vergroot de pakkans ten opzichte van een kooi met 1 ingang. Het dier wordt gelokt door lokaas in de kooi. Dit kan bijvoorbeeld kaas zijn. Zodra het dier het plateau in het midden betreed, valt de deur dicht. Door het handvat aan de bovenkant is de kooi makkelijk weg te halen. Je hoeft de kooi zelf met het dier erin niet aan te raken. De wildkooi is gemaakt van staal. Deze heeft een groene schutkleur. Zo valt de kooi minder snel op en is de pakkans groter.

€ 69.96

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vangkooi rattenval 100x25x25cm dubbele ingang
Vangkooi rattenval 100x25x25cm dubbele ingang
 

Vangkooi rattenval 50x18x18cm dubbele ingang

Vangkooi - rattenval - 50x18x18cm - dubbele ingang Vangkooi voor allerlei dieren. Wildkooi om dieren levend te vangen. Vanaf januari 2015 is het in Europa verboden om rattengif in de buitenlucht te gebruiken. Dit maakt het lastiger om ratten en ander ongedierte te vangen. De 2L Home Garden vangkooi maakt het mogelijk om alle ongedierte in en om je huis levend te vangen en zónder gif te gebruiken. Deze vangkooi - rattenval heeft afmetingen van 50x18x18cm. De val heeft 2 ingangen, wat betekend dat ongedierte vanuit 2 kanten de val binnen kan komen. Dit vergroot de pakkans ten opzichte van een kooi met 1 ingang. Het dier wordt gelokt door lokaas in de kooi. Dit kan bijvoorbeeld kaas zijn. Zodra het dier het plateau in het midden betreed, valt de deur dicht. Door het handvat aan de bovenkant is de kooi makkelijk weg te halen. Je hoeft de kooi zelf met het dier erin niet aan te raken. De wildkooi is gemaakt van staal. Deze heeft een groene schutkleur. Zo valt de kooi minder snel op en is de pakkans groter.

€ 34.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vangkooi rattenval 50x18x18cm dubbele ingang
Vangkooi rattenval 50x18x18cm dubbele ingang
 

Vangkooi rattenval 61x21x23cm enkele ingang

Vangkooi - rattenval - 61x21x23cm - enkele ingang; Vangkooi voor allerlei dieren. Wildkooi om dieren levend te vangen. Vanaf januari 2015 is het in Europa verboden om rattengif in de buitenlucht te gebruiken. Dit maakt het lastiger om ratten en ander ongedierte te vangen. De 2L Home and Garden vangkooi maakt het mogelijk om alle ongedierte in en om je huis levend te vangen en zónder gif te gebruiken. Deze vangkooi - rattenval heeft afmetingen van 61x21x23cm. De val heeft een enkele ingang, wat betekend dat ongedierte vanuit 1 kant de val binnen kunnen komen. Het dier wordt gelokt door lokaas in de kooi. Dit kan bijvoorbeeld kaas zijn. Zodra het dier het plateau in het midden betreed, valt de deur dicht. Door het handvat aan de bovenkant is de kooi makkelijk weg te halen. Je hoeft de kooi zelf met het dier erin niet aan te raken. De wildkooi is gemaakt van staal. Deze heeft een groene schutkleur. Zo valt de kooi minder snel op en is de pakkans groter.

€ 39.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vangkooi rattenval 61x21x23cm enkele ingang
Vangkooi rattenval 61x21x23cm enkele ingang
 

Vuurkorf en Grill Cube 40

Vuurkorf en Grill Cube 40 Vuurkorf en Grill Cube 40 van 2L Home and Garden is een echte multi-functional. Als je een keer in de avond met vrienden of familie rond een lekker vuurtje wilt zitten is dit geen enkel probleem. De vuurkorf is ruim en kan een lekker vuurtje in gestookt worden. Je zult er lekker mee op kunnen warmen op de frisse avonden. Wanneer je trek krijgt, is de vuurkorf cube eenvoudig om te toveren naar een barbecue. Met het meegeleverde rooster is de vuurkorf eenvoudig af te dekken. Hierdoor ontstaat er ruimte voor kolen om mee te barbecueën. Natuurlijk kan je ook op het nagloeien van het hout gaan barbecueën, hierdoor krijg het vlees een heerlijke authentieke smaak. De vuurkorf cube van 2L Home and Garden is volledig gemaakt van staal en heeft een matzwarte, hittebestendige coating. Doordat de vuurkorf volledig van staal is gemaakt is hij erg stevig en sterk. * Let op, de vuurkorf heeft 3 spijlen Voordelen- 2 voor de prijs van 1: een vuurkorf en barbecue in 1- Na het barbecuen kan je direct een leuk vuurtje maken.- De stookplaats is ruim genoeg voor grote blokken hout.Belangrijkste specificaties- Volledig genaakt van staal - Afgewerkt met een hittebestendige lak- De afmetingen zijn 38cm x 38cm x 38cmOver het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 29.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurkorf en Grill Cube 40
Vuurkorf en Grill Cube 40
 

Rookoven XXL 110cm

2L Home and Garden Rookoven XL - 110cm x 48cm x 28cm Rookoven XL met 8 verdiepingen van 2L Home and Garden is een geweldig staaltje werk. De rookoven is gemaakt van verzinkt staal en wordt geleverd met een breed scala aan accessoires De rook kast is ideaal voor het roken en koken van vis, vlees, ham en meer. Daarbij is de oven ook geschikt voor bijvoorbeeld aardappelen of tofu. De mogelijkheden om unieke gerechten te maken zijn eindeloos.Maak jezelf bekend met de eeuwen oude methode van het roken van eten. Verfijn je eten en ontdek nieuwe smaken. Voordelen- Door zijn afmetingen kan er extra veel eten tegelijk gerookt worden.- Door de hoogte kan er ook paling gerookt worden.- Het glazen venster maakt het mogelijk om het proces van het eten te bekijken.- Het glas is niet breekbaar en hittebestendig.- De oven is voorzien van een professionele thermometer (0-120 deg. C) die aangeeft wat de ideale temperatuur is voor verschillende vleeswaren.- De handvaten aan de zijkanten maakt verplaatsen zeer eenvoudig. Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de oven zijn 110cm x 48cm x 28cm.- De rookoven wordt geleverd inclusief thermometer.- Met de handleiding wordt je direct op weg geholpen.- De oven is volledig gemaakt van verzinkt staal. De bevestiging is middels roestvrijstalen popnagels . Meegeleverde accessoires - 6 rekken voor vlees of vis.- 3 spiezen voor vlees en vis- 10 vleeshaken- 1 mini plateau- 1 lekplateau- 1 uitneembare stookbak Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 149.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Rookoven XXL 110cm
Rookoven XXL 110cm
 

Vogelhuisje Nestkast XL Blauw dak

Vogelhuisje - Nestkast XL Blauw dak Vogelhuisje XL blauw dak is een super leuk huisje voor aan de boom. Met zijn opvallende kleur en grootte, springt ie werkelijk in het oog. Het huisje is volledig met de hand gemaakt. Het hout is bewerkt met een blauwe ecoline laag. De afmetingen van het vogelhuisje XL zijn 19x21x29cm. Het nestkastje heeft aan de zijkant een deurtje die af te sluiten is. Dit maakt het vogelhuisje erg eenvoudig schoon te maken.

€ 11.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vogelhuisje Nestkast XL Blauw dak
Vogelhuisje Nestkast XL Blauw dak
 

EcoGrill set 3 stuks mini grillrooster

De EcoGrill is de leukste, lekkerste én eenvoudigste manier van barbecueën. De EcoGrill is gemaakt van Elzenhout en is 100% duurzaam. De kolen die uit het elzenhout vervaardigd worden geven een robuuste rokerige smaak en geur aan de barbecue. De EcoGrill is 100% natuurlijk.Door het unieke ontwerp van de EcoGrill wordt het barbecueën kinderspel. Het elzen houtskool zit verwerkt in the elzenstam. De ingezaagde stam voert genoeg zuurstof toe om de grill goed te laten branden. Om de grill gebruiksklaar te maken hoef je alleen maar het aanmaakblokje aan te steken. Na het aansteken van het aanmaakblokje plaats je de grill op de gewenste plaats. Binnen 20 minuten is de grill gereed om te gebruiken. Na het aansteken is de EcoGrill ongeveer 2 - 2,5 uur te gebruiken.De EcoGrill kan op meerdere manieren gebruikt worden. Plaats hem in je eigen barbecue of plaats een klein rooster bovenop. Ook kan je gebruik maken van een vlees- of visklem. Met de EcoGrill kan je werkelijk overal barbecueën. Door zijn formaat is hij zeer eenvoudig mee te nemen naar een park of het strand.De voordelen van de EcoGrill op een rijtje:-100% natuurlijk en duurzame grondstoffen-Ontbrand onmiddellijk en is binnen 20 minuten gebruiksklaar-2 tot 2,5 uur grillplezier-Overal te gebruiken: camping, strand, park, thuis etc.-Past in elke moderne barbecue

€ 19.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden EcoGrill set 3 stuks mini grillrooster
EcoGrill set 3 stuks mini grillrooster
 

Rookoven XL RVS

2L Home and Garden Rookoven XL Rookoven XL met 3 verdiepingen van 2L Home and Garden is een geweldig staaltje werk. De rookoven is gemaakt van verzinkt staal en wordt geleverd met een breed scala aan accessoires De rook kast is ideaal voor het roken en koken van vis, vlees, ham en meer. Daarbij is de oven ook geschikt voor bijvoorbeeld aardappelen of tofu. De mogelijkheden om unieke gerechten te maken zijn eindeloos.Maak jezelf bekend met de eeuwen oude methode van het roken van eten. Verfijn je eten en ontdek nieuwe smaken. Voordelen - Het glazen venster maakt het mogelijk om het proces van het eten te bekijken.- Het glas is niet breekbaar en hittebestendig.- De oven is voorzien van een professionele thermometer (0-120 deg. C) die aangeeft wat de ideale temperatuur is voor verschillende vleeswaren.- De handvaten aan de zijkanten maakt verplaatsen zeer eenvoudig. Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de oven zijn 80cm x 39cm x 27,5cm.- De rookoven wordt geleverd inclusief thermometer.- Met de handleiding wordt je direct op weg geholpen.- De oven is volledig gemaakt van roestvrijstaal. De bevestiging is middels roestvrijstalen popnagels . Meegeleverde accessoires - 2 rekken voor vlees of vis.- 3 spiezen voor vlees en vis- 10 vleeshaken- 1 mini plateau- 1 lekplateau Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 159.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Rookoven XL RVS
Rookoven XL RVS
 

Windcandle groot assorti set 3 stuks

Windcandle groot assorti 3 stuks De windcandle klein is een leuke tuinfakkel waar je 1 tot 2 uur plezier van kunt hebben. De boorgaten brandt de vlam mooi van binnenuit. Vlammen kunnen tot wel 30cm hoog rijken. De windcandle kan heel eenvoudig aangestoken worden. Door onderin de lont aan te steken, gaat de windcandle aan. Na ongeveer een minuut of 10 zal de vlam tot boven de windcandle uit komen. De windcandles worden in een assorti verpakking met verschillende kleuren van 4 stuks geleverd. Per stuk kost de windcandle €4,95.

€ 24.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Windcandle groot assorti set 3 stuks
Windcandle groot assorti set 3 stuks
 

Windcandle klein assorti 4 stuks

Windcandle klein assorti 4 stuks De windcandle klein is een leuke tuinfakkel waar je 1 tot 2 uur plezier van kunt hebben. De boorgaten brandt de vlam mooi van binnenuit. Vlammen kunnen tot wel 30cm hoog rijken. De windcandle kan heel eenvoudig aangestoken worden. Door onderin de lont aan te steken, gaat de windcandle aan. Na ongeveer een minuut of 10 zal de vlam tot boven de windcandle uit komen. De windcandles worden in een assorti verpakking met verschillende kleuren van 4 stuks geleverd. Per stuk kost de windcandle €3,95.

€ 22.50

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Windcandle klein assorti 4 stuks
Windcandle klein assorti 4 stuks
 

Vuurschaal Vintage 50cm roest

Vuurschaal Vintage 50cm roest Met de vuurschaal Vintage 50cm roest haal je een bijzonder vuurschaaltje in je tuin. De stijlvolle vuurschaal is gemaakt van geroest staal. Hierdoor krijgt hij een oude industriële vintage look. De vuurschaal is te plaatsen op de ronde voet. De afmetingen van de schaal zijn Ø50cm x 25cm hoog. Door zijn formaat is de Vintage vuurschaal erg geschikt voor de kleinere tuin. Doordat het vuur op de schaal wordt gestookt, is er geen last meer van vallend as. Mede hierdoor is het gebruik van deze vuurschaal dus een stuk schoner voor de tuin of terras. Specificaties vuurschaal Vintage 50cm: Oud industriëel ontwerp Gemaakt van geroest staal Diameter van 50cm X 25cm hoog Geen last meer van vallend as

€ 24.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal Vintage 50cm roest
Vuurschaal Vintage 50cm roest
 

Tuinhaard potkachel medium

Tuinhaard potkachel mediumTuinhaard potkachel medium van het merk 2L Home Garden heeft een authentieke vormgeving. Hij heeft de vorm van een oud olievat. Dit klassieke model is al jaren populair en nu komt 2L met zijn eigen variant.Tuinhaard potkachel medium staat door met zijn 3 poten zeer stevig op de grond. Een bijkomend voordeel is ook dat er geen onderplaat meer nodig is, en je de buitenhaard direct op het terras of gazon kan zetten.De tuinhaar potkachel medium is gemaakt van dik staal(+/-2 mm). Hier is een matzwarte coating overheen gespoten.Potkachel medium heeft een ruime stookplaats. Genoeg plaats voor de grootste blokken haardhout. Het hout wordt geplaatst op een rooster. Hierdoor blijft er genoeg zuurstoftoevoer om een schitterend vuur te krijgen. Van rook heb je geen last meer. Dit wordt perfect afgevoerd door de schoorsteen.Voordelen- Door de 3 poten staat hij stevig op elk ondergrond.- Robuust en duurzaam ontwerp.- De grote stookplaats biedt ruimte voor een mooie groot vuur.- De schoorsteen zorgt voor de afvoer van het rook.- De hittebestendige lak beschermd tegen roestvorming.- Leuke authentieke vormgeving.Specificaties- De afmetingen zijn 140cm hoog x 40cm doorsnede.- Gemaakt van ca. 2mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 119.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Tuinhaard potkachel medium
Tuinhaard potkachel medium
 

Vuurschaal 90 roest op ring

Vuurschaal 90 roest op ring Als je echt lekker buiten wil zitten met een sfeervolle ambiance, dan is deze vuurschaal van 2L home and Garden een echte aanrader. Met een diameter van 90cm is de roestkleurige vuurschaal van 2L Home and Garden erg ruim. Je kunt er dus mooie grote blokken hout in opstoken. Door de ruime schaal is de vuurschaal extra veilig en door het strakke ontwerp is de vuurschaal in elke tuin of terras en echte eye catcher. Het ontwerp is van staal, maar door de mat zwarte afwerking ziet de vuurschaal er zeer strak uit. Het is de ideale vuurschaal om gezellig omheen te zitten met vrienden en familie.Voordelen- Staat door de ring op elk ondergrond zeer stevig.- Strak design, een echte eye-catcher voor de tuin.- Door de roestige kleur zie je verdere verkleuring van roest nauwelijks.- Door de afmetingen is de schaal ook geschikt grotere tuinen. - Ook onwijs leuk om als cadeau te geven.- De vuurschaal is vanuit de verpakking direct gebruiksklaar.Belangrijkste specificaties- De afmetingen van de vuurschaal zijn 90x27cm.- Behandeld waardoor er een roestachtige kleur ontstaat.- De schaal is volledig gemaakt van staal.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 69.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal 90 roest op ring
Vuurschaal 90 roest op ring
 

Vuurschaal 80 roest op ring

2L Home and Garden Vuurschaal 80 roest De vuurschaal 80 roest is een sfeervolle schaal met een strak en modern design. Verwarm elke avond met een mooi vuur. Ideaal voor elke tuinfeestje, of maak een vuurtje bij een hapje en een drankje in de tuin.Met een diameter van 80cm is de vuurschaal erg ruim. Je kunt er grote blokken hout in opstoken. Door het strakk ontwerp is de vuurschaal in elke tuin een eye-catcher. De schaal is volledig van gemaakt van staal, de vuurschaal is tevens bewerkt, waardoor er een roestige laag is ontstaan.Voordelen - De vuurschaal heeft een ruime stookplaats.- Strak design, een echte eye-catcher voor de tuin.- De schaal is behandeld, waardoor een mooie roestige industriële look ontstaat.- Door de afmetingen is de schaal ook geschikt kleine en ruimere tuinen. - Ook onwijs leuk om als cadeau te geven.- Uit de doos direct bruikbaar.Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de vuurschaal zijn 80cm x 27cm.- Heeft een roestige afwerking.- De schaal is volledig gemaakt van staal.Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 59.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal 80 roest op ring
Vuurschaal 80 roest op ring
 

Zweedse fakkelstandaard inclusief fakkel

Zweedse fakkel standaard inclusief fakkel De Zweedse Fakkel is al een tijdje bekend. Een flinke boomstam met zaagsneden om mooi van binnenuit te kunnen branden. Een veelvoorkomend probleem is alleen, waar zet je deze neer? Op de grond, of in de vuurkorf? Hier heeft 2L Home and Garden de fakkelstandaard op gevonden. Een mini vuurkorf die precies groot genoeg is voor de Zweedse fakkel. Naast een Zweedse fakkel past de paraffine berkenstam ook prima. De mini vuurkorf is gemaakt van staal en heeft een mooi zwarte hittebestendige lak afwerking. Door zijn formaat is de standaard heel eenvoudig te verplaatsen. De standaard en voetstuk worden los geleverd en in enkele stappen staat hij gereed om te gebruiken. De afmetingen van de fakkelstandaard zijn 25cm X 25cm X 50cm. De fakkelstandaard wordt inclusief 1 Zweedse fakkel geleverd.

€ 14.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Zweedse fakkelstandaard inclusief fakkel
Zweedse fakkelstandaard inclusief fakkel
 

Cocktail set BARcrafts 7 delig

Cocktail set - BARcrafts - 7-delig De cocktailshaker set van BARcrafts is het ultieme hebbeding voor elk feestje. Maak heerlijke cocktails, probeer nieuwe recepten en ontdek nieuwe smaken. Met de cocktail set van BARcrafts heb je de perfecte basis om als een professionele bartender aan de slag te kunnen. De cocktail set is geheel gemaakt van roestvrij staal. Dit is praktisch want na gebruik kan alles gewoon in de vaatwasser. De shaker set wordt geleverd in een mooi verpakking en is daarom ook zeer geschikt om als cadeau te geven. De set bestaat uit: 1 cocktailshaker van 500 ml 1 barmaatje (Jigger) 1 cocktailzeef (Strainer) 1 cocktaillepel 1 Muddler 1 ijstang 1 ijsemmer van 1l Specificaties: Meest complete cocktail shaker set (7 delig) Cocktail set geschikt voor beginners en gevorderden Gemaakt van roestvrijstaal, kan gewoon in de vaatwasser Geleverd in een aantrekkelijk cadeauverpakking Cocktail set is geschikt voor alle soorten cocktails

€ 20.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Cocktail set BARcrafts 7 delig
Cocktail set BARcrafts 7 delig
 

Vuurkorf Up XXL

Vuurkorf Up XXL Vuurkorf Up XXL is het nieuwste model vuurkorf van 2L Home and Garden. Het industrieel ontwerp, zijn grootte en het dikke staal maken deze vuurkorf uniek. De Up XXL steekt overal met kop en schouders bovenuit. Bij elk feest zal dit de aandachtstrekker zijn. De vuurkorf wordt geleverd als bouwpakketje. In het pakketje zitten de 3 poten, de korf bodem, 3 ringen en een schroevensetje om alles in elkaar te zetten. De korf zelf is 120cm(!) hoog en heeft een diameter van 52cm(!). Door het dikke staal is het een zeer stevige vuurkorf die gegarandeerd jaren lang mee gaat. Het staal heeft een matzwarte hittebestendige afwerking. Let er wel op dat de korf niet van roestvrijstaal is. Na verloop van tijd zal er een roestlaagje ontstaan. Specificaties: Gemaakt van stevig staal Wordt geleverd als bouwpakketje, alle benodigdheden worden meegeleverd Afmetingen zijn: 120cm hoog x 52cm breed Matzwarte hittebestendige afwerking

€ 79.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurkorf Up XXL
Vuurkorf Up XXL
 

Vuurkorf Up

Vuurkorf Up Vuurkorf Up is het nieuwste model vuurkorf van 2L Home and Garden. Het unieke industrieel ontwerp, samen met het dikke hoog kwaliteit staal, maakt dit de ideale vuurkorf voor thuis. De vuurkorf wordt geleverd als bouwpakketje. In het pakketje zitten de 3 poten, de korf bodem, 2 ringen en een schroevensetje om alles in elkaar te zetten. De korf zelf is 60cm hoog en heeft een diameter van 32cm. Door het dikke staal is het een zeer stevige vuurkorf die gegarandeerd jaren lang mee gaat. Het staal heeft een matzwarte hittebestendige afwerking. Let er wel op dat de korf niet van roestvrijstaal is. Na verloop van tijd zal er een roestlaagje ontstaan. Specificaties vuurkorf Up: Gemaakt van stevig staal Wordt geleverd als bouwpakketje, alle benodigdheden worden meegeleverd Afmetingen zijn: 60cm hoog x 32cm breed Matzwarte hittebestendige afwerking 2L Home and Garden 2L Home Garden biedt een breed programma sfeer- en decoratie artikelen voor huis, tuin en balkon. Zij maken sfeervolle huis en tuin artikelen, zoals deze leuke vuurkorf, die voor iedereen betaalbaar zijn. 2L Home Garden is maatschappelijk verantwoord bezig door alleen natuurvriendelijk te produceren met verantwoorde grondstoffen zoals FSC gecertificeerd hout. Bij 2L Home Garden bent u ook zeker van kinderarbeid vrije producten.

€ 31.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurkorf Up
Vuurkorf Up
 

Vuurschaal 60cm DeluXe zilver look

Vuurschaal 60cm DeluXe zilver-look Vuurschaal 60cm DeluXe zilver-look van het merk 2L Home Garden is een mooie alternatief op de vuurkorf. Een vuurtje stoken in een vuurschaal creëert een gezellige ambiance en een fijne sfeer. De vuurschaal zilver-look is gemaakt van staal. Deze is onbehandeld gebleven waardoor een roestvrijstaal achtige look ontstaat. De schaal zelf is niet van RVS maar van in Nederland geproduceerd scheepsstaal. Na verloop van tijd zal er wel een roestlaag op de schaal komen. De schaal krijgt hierdoor een modern trendy industrieel design. Door het unieke ontwerp is de vuurschaal een mooie aanvulling op de tuin. Doordat het vuur op de schaal wordt gestookt, is er geen last meer van vallend as. Mede hierdoor is het gebruik van deze vuurschaal dus een stuk schoner voor de tuin of terras. Het formaat van deze schaal is ideaal. Met een diameter van 60cm past de schaal overal. Specificaties: Gemaakt van metaal Roestvrijstaal achtige kleur Afmetingen zijn 60cm x 17cm Modern industrieel ontwerp *Let op, tijdens het gebruik van de schaal ontstaat hitte. Plaats de schaal tijdens gebruik niet op of in de buurt van brandbare objecten.

€ 34.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal 60cm DeluXe zilver look
Vuurschaal 60cm DeluXe zilver look
 

Tuinhaard Vica black

Tuinhaard Vica black Tuinhaard Vica black van het merk Gardenmaxx heeft een speelse uitstraling met stijvolle ronde vormen. De behuizing van de haard bestaat uit 1 stuk. Onderin heeft hij 3 stevige poten die zelfs op ongelijk ondergrond goed in evenwicht staat. De tuinhaard Vica black is volledig gemaakt van staal. Het staal is voorzien van een hittebestendige coating die temperaturen kan weerstaan van meer dan 600 graden. De afmetingen van de terrashaard zijn 120 x 56 x 56cm. Door de diameter van 56cm heeft de buitenkachel een ruime stookplaats. De stookplaats is aan de voorzijde te bereiken en is in de vorm van een druppel. Via de opening kan heel eenvoudig blokken hout aan het vuur worden toegevoegd. Aan de bovenkant van de tuinhaard bevindt zich de schoorsteen. Deze geleidt tijdens het branden netjes alle rook af. Zo zit je tijdens een avond branden nooit meer in de rook! De terrashaard Vica black is te verkrijgen in 2 kleuren, zwart en corten. Specificaties tuinhaard Vica black Uniek ontwerp Ruime stookplaats Afmetingen zijn 120 x 56cm Voorzien van hittebestendige coating Gemaakt van staal Rookafvoer via schoorsteen *De leveringtijd van deze haard is ongeveer 3 dagen

€ 219.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Gardenmaxx Tuinhaard Vica black
Tuinhaard Vica black
 

Tuinhaard Soler black

Tuinhaard Soler black Tuinhaard soler black van Gardenmaxx is een trendy terrashaard met een opvallend ontwerp. Door het ontwerp is de haard heel eenvoudig aan te steken. De stookplaats is zeer goed bereikbaar en je kunt er flinke blokken hout in kwijt. De stookplaats van deze tuinhaard is daarbij voorzien van een aslade. Hierdoor is de kachel na gebruik heel eenvoudig schoon te maken. De tuinhaard Soler black is volledig gemaakt van staal. Het staal bevat een zwarte hittebestendige coating die temperaturen kan weerstaan tot 600 graden. Onder de stookplaats heeft de tuinhaard een ruimte voor houtblokken. Dit is ziet er leuk uit en is super handig op een avondje stoken. Je hoeft namelijk niet meer op en neer te lopen voor nieuwe houtblokken. De wieltjes onder de tuinhaard maken het heel eenvoudig om te soler corten te verplaatsen. Verhuis je van het terras naar de tuin? Dan rij je je buitenkachel gewoon mee! Specificaties: Gemaakt van staal Voorzien van hittebestendige coating Trendy ontwerp Inclusief aslade voor eenvoudige schoonmaak Afmetingen 120cm x 44cm Wieltjes voor eenvoudig verplaatsen Houtopslag onder stookplaats Stookplaats eenvoudig bereikbaar *De levering van deze haard duurt ongeveer 3 dagen

€ 239.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Gardenmaxx Tuinhaard Soler black
Tuinhaard Soler black
 

Tuinhaard Vica corten

Tuinhaard Vica corten Tuinhaard Vica corten van het merk Gardenmaxx heeft een speelse uitstraling met stijvolle ronde vormen. De behuizing van de haard bestaat uit 1 stuk. Onderin heeft hij 3 stevige poten die zelfs op ongelijk ondergrond goed in evenwicht staat. De tuinhaard Vica corten is volledig gemaakt van cortenstaal. Een staal mix met een roest achtige kleur. Het mengsel van staal zorgt er voor dat de haard extra is beschermd tegen weersomstandigheden. De afmetingen van de terrashaard zijn 120 x 56 x 56cm. Door de diameter van 56cm heeft de buitenkachel een ruime stookplaats. De stookplaats is aan de voorzijde te bereiken en is in de vorm van een druppel. Via de opening kan heel eenvoudig blokken hout aan het vuur worden toegevoegd. Aan de bovenkant van de tuinhaard bevindt zich de schoorsteen. Deze geleidt tijdens het branden netjes alle rook af. Zo zit je tijdens een avond branden nooit meer in de rook! De terrashaard Vica black is te verkrijgen in 2 kleuren, corten en zwart. Specificaties tuinhaard Vica corten Uniek ontwerp Ruime stookplaats Afmetingen zijn 120 x 56cm Roestachtige kleur Gemaakt van cortenstaal Rookafvoer via schoorsteen *De leveringtijd van deze haard is ongeveer 3 dagen

€ 219.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Gardenmaxx Tuinhaard Vica corten
Tuinhaard Vica corten
 

Buitenkaars vuurpotje assorti

Buitenkaars vuurpotje assorti Buitenkaars vuurpotje dennenappel assorti is een grote paraffine kaars die heel de avond sfeer brengt in de tuin. Het assorti doosje bevat 6 vuurpotjes met de kleuren; blauw, wit, groen, geel, oranje en roze. Het terracotta schaaltje met een diameter van 15cm en is 6cm hoog. Het schaaltje is gevuld met paraffine kaarsvet dat speciaal gemaakt is om buiten te branden. Na het aansteken van de dikke lont in het midden, gaan de dennenappels ook als lont fungeren. Zo ontstaat er een mooi vlam ter breedte van het hele schaaltje. Het vuurpotje geeft een 30cm hoge vlam. De grote hoeveelheid paraffine wax in het schaaltje, is de buitenkaars geschikt om heel de avond te branden. Eenmaal aangestoken kan de paraffine buitenkaars ongeveer 3 uur branden. Specificaties Kleur aarde Merk 2L Home and Garden Ongeveer 3 branduren Afmetingen schaaltje zijn 15cm x 6cm Wordt niet uitgeblazen door de wind 30cm hoge vlam

€ 28.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Buitenkaars vuurpotje assorti
Buitenkaars vuurpotje assorti
 

Vuurschaal vierkant roest

Vuurschaal vierkant roest Vuurschaal vierkant roest van het merk Esschet Design draagt op bijzondere wijze bij aan het verhogen van de sfeer in de tuin. Door zijn aparte vierkante vormgeving geeft deze schaal een unieke uitstraling. De vuurschaal is gemaakt van gietijzer. Door de gietijzeren vuurschaal vooraf te laten oxideren, wordt er een sfeervolle roestachtige uitstraling gecreëerd. Door zijn afmeting past de roestige schaal ook goed in kleinere tuinen. De afmetingen zijn L50 x B50 x H37cm. De schaal zelf weegt 4,3 kg. De schaal rust op een vierkante voet. Hierdoor komt de schaal op 37cm hoogte te staan. Specificaties vuurschaal vierkant roest: Schaal met unieke uitstraling Afmetingen zijn 50 x 50 x 37cm Kleur roestbruin Staat zeer stevig Uitstekende kwaliteit. Gewicht 4,3kg

€ 55.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Esschert Design Vuurschaal vierkant roest
Vuurschaal vierkant roest
 

Vuurschaal ovaal

Vuurschaal ovaal Vuurschaal ovaal van het merk Esschert Design is een zware gietijzeren vuurschaal. De schaal heeft een hoogte van 26cm en weegt in totaal 17,5kg. Door zijn lengte van 78cm en breedte van 38cm, is de schaal voor vrijwel elke afmeting tuin geschikt. De gietijzeren vuurschaal heeft een hittebestendige coating waardoor hij zeer goed tegen hoge temperaturen kan. Het gietijzer houdt de warmte van het vuur goed vast. Zelf tot in de late uren zul je geen kou hebben naast deze schaal. De Esschert vuurschaal ovaal bestaat uit 2 delen. De schaal en het voetstuk. Het voetstuk heeft een diameter van 30cm en is met 3 meegeleverde schroeven aanvoudig aan de schaal te bevestigen. Eenmaal bevestigd staat de vuurschaal stevig op elk ondergrond. Specificaties Esschert Design vuurschaal ovaal: Gietijzeren vuurschaal Vrijwel voor elke afmeting tuin geschikt Afmetingen zijn 78cm x 38cm Gewicht 17,5kg Hoge kwaliteit Voet eenvoudig te bevestigen Stabiel onderstel

€ 60.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Esschert Design Vuurschaal ovaal
Vuurschaal ovaal
 

Vuurkorf tulp

Vuurkorf tulp Vuurkorf tulp van het merk Esschert Design is een stevige metalen korf. De vuurkorf heeft een speels ontwerp en zorgt voor veel sfeer en gezelligheid. Door de 2 handgrepen aan de zijkanten is hij makkelijk te verplaatsen en te legen na afloop. De vuurkorf tulp is volledig gemaakt van staal. Het staal is bedekt met een zwarte hittebestendige coating. Dit zorgt voor een langere levensduur van de korf. De afmetingen zijn 61,5cm hoog, 55cm breed en 50cm diep. Specificaties: Kleur zwart Gemaakt van staal Voorzien van hittebestendige coating Ruime vuurkorf Gemakkelijk verplaatsbaar

€ 41.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Esschert Design Vuurkorf tulp
Vuurkorf tulp
 

Tuinhaard Vilos XL corten

Tuinhaard Vilos XL Corten Tuinhaard Vilos XL Corten is de bruin roestkleurige versie van de 2 extra large Vilos van het merk Gardenmaxx. De tuinhaard Vilos heeft, zoals bijna alle Gardenmaxx tuinkachel, een modern en stijlvol ontwerp. De haard is vierkant en loopt taps toe. In de voorzijde zit een stookplaats die genoeg ruimte biedt voor grote blokken hout. Tijdens het branden wordt de rook netjes aan de bovenkant door de schoorsteen geleid. Ze zit je bij deze tuinhaard tijdens het branden nooit meer in de rook! De tuinhaard is gemaakt van corten staal en is door en door gelast. Dit maakt de buitenkachel erg sterk en kan hij wel tegen een stootje. Het model is erg gangbaar voor elke tuin. De afmetingen van de buitenhaard zijn 122cm hoog en 37cm breed. Onderin de terrashaard zit een handig opbergvak voor houtblokken. Zowel leuk voor het oog als praktisch. Kortom heeft de tuinhaard Vilos corten XL een stijlvolle uitstraling en is het een blikvanger voor de tuin of terras. De haard is van degelijke kwaliteit en werkt op de koelere avonden zeker sfeerverhogend. Specificaties: Gemaak van corten staal Kleur roestbruin Ruime stookplaats Rookafvoer via schoorsteen Stijlvol ontwerp Opbergvak voor brandhout Afmetingen 122cm x 37cm x 37cm *De tuinhaard Vilos corten XL heeft een levertijd van 1 - 3 werkdagen.

€ 277.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Gardenmaxx Tuinhaard Vilos XL corten
Tuinhaard Vilos XL corten
 

Tuinhaard Vilos corten

Tuinhaard Vilos Corten Tuinhaard Vilos Corten is de bruin roestkleurige versie van de 2 kleine Vilos van het merk Gardenmaxx. De tuinhaard Vilos heeft, zoals bijna alle Gardenmaxx terrashaard, een modern en stijlvol ontwerp. De haard is vierkant en loopt taps toe. In de voorzijde zit een stookplaats die genoeg ruimte biedt voor grote blokken hout. Tijdens het branden wordt de rook netjes aan de bovenkant door de schoorsteen geleid. Ze zit je bij deze tuinhaard tijdens het branden nooit meer in de rook! De tuinhaard is gemaakt van cortenstaal en is door en door gelast. Dit maakt de buitenkachel erg sterk en kan hij wel tegen een stootje. Het model is erg gangbaar voor elke tuin. De afmetingen van de buitenhaard zijn 122cm hoog en 37cm breed. Onderin de terrashaard zit een handig opbergvak voor houtblokken. Zowel leuk voor het oog als praktisch. Kortom heeft de tuinhaard Vilos corten een stijlvolle uitstraling en is het een blikvanger voor de tuin of terras. De haard is van degelijke kwaliteit en werkt op de koelere avonden zeker sfeerverhogend. Specificaties: Gemaak van staal Kleur roestbruin Ruime stookplaats Rookafvoer via schoorsteen Stijlvol ontwerp Opbergvak voor brandhout Afmetingen 122cm x 37cm x 37cm *De tuinhaard Vilos corten heeft een levertijd van 1 - 3 werkdagen.

€ 187.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Gardenmaxx Tuinhaard Vilos corten
Tuinhaard Vilos corten
 

Tuinhaard Vilos XL zwart

Tuinhaard Vilos XL zwart Tuinhaard Vilos XL zwart is de zwarte versie van de 2 extra large Vilos kachels van het merk Gardenmaxx. De tuinhaard Vilos heeft, zoals bijna alle Gardenmaxx buitenkachels, een modern en stijlvol ontwerp. De haard is vierkant en loopt taps toe. In de voorzijde zit een stookplaats die genoeg ruimte biedt voor grote blokken hout. Tijdens het branden wordt de rook netjes aan de bovenkant door de schoorsteen geleid. Ze zit je bij deze tuinhaard tijdens het branden nooit meer in de rook! De tuinhaard is gemaakt van staal en is door en door gelast. Dit maakt de buitenkachel erg sterk en kan hij wel tegen een stootje. Het model is erg gangbaar voor elke tuin. De afmetingen van de buitenhaard zijn 150cm hoog, 42cm breed en 37cm diep. Onderin de terrashaard zit een handig opbergvak voor houtblokken. Zowel leuk voor het oog als praktisch. Kortom heeft de tuinhaard Vilos XL zwart een stijlvolle uitstraling en is het een blikvanger voor de tuin of terras. De haard is van degelijke kwaliteit en werkt op de koelere avonden zeker sfeerverhogend. Specificaties: Gemaak van staal Kleur zwart Ruime stookplaats Rookafvoer via schoorsteen Stijlvol ontwerp Opbergvak voor brandhout Afmetingen 150cm x 42cm x 37cm *De tuinhaard Vilos XL zwart heeft een levertijd van 1 - 3 werkdagen.

€ 277.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Gardenmaxx Tuinhaard Vilos XL zwart
Tuinhaard Vilos XL zwart
 

Tuinhaard Vilos zwart

Tuinhaard Vilos zwart Tuinhaard Vilos zwart is de zwarte versie van de 2 kleine Vilos van het merk Gardenmaxx. De tuinhaard Vilos heeft, zoals bijna alle Gardenmaxx buitenkachels, een modern en stijlvol ontwerp. De haard is vierkant en loopt taps toe. In de voorzijde zit een stookplaats die genoeg ruimte biedt voor grote blokken hout. Tijdens het branden wordt de rook netjes aan de bovenkant door de schoorsteen geleid. Ze zit je bij deze tuinhaard tijdens het branden nooit meer in de rook! De tuinhaard is gemaakt van staal en is door en door gelast. Dit maakt de buitenkachel erg sterk en kan hij wel tegen een stootje. Het model is erg gangbaar voor elke tuin. De afmetingen van de buitenhaard zijn 122cm hoog en 37cm breed. Onderin de terrashaard zit een handig opbergvak voor houtblokken. Zowel leuk voor het oog als praktisch. Kortom heeft de tuinhaard Vilos zwart een stijlvolle uitstraling en is het een blikvanger voor de tuin of terras. De haard is van degelijke kwaliteit en werkt op de koelere avonden zeker sfeerverhogend. Specificaties: Gemaak van staal Kleur zwart Ruime stookplaats Rookafvoer via schoorsteen Stijlvol ontwerp Opbergvak voor brandhout Afmetingen 122cm x 37cm x 37cm *De tuinhaard Vilos zwart heeft een levertijd van 1 - 3 werkdagen.

€ 187.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Gardenmaxx Tuinhaard Vilos zwart
Tuinhaard Vilos zwart
 

Buitenkaars vuurpotje dennenappel aarde

Buitenkaars vuurpotje dennenappel aarde Buitenkaars vuurpotje dennenappel aarde is een grote paraffine kaars die heel de avond sfeer brengt in de tuin. Het terracotta schaaltje met een diameter van 15cm en is 6cm hoog. Het schaaltje is gevuld met paraffine kaarsvet dat speciaal gemaakt is om buiten te branden. Na het aansteken van de dikke lont in het midden, gaan de dennenappels ook als lont fungeren. Zo ontstaat er een mooi vlam ter breedte van het hele schaaltje. De vlam behaalt een hoogte van ongeveer 30cm. De grote hoeveelheid paraffine wax in het schaaltje, is de buitenkaars geschikt om heel de avond te branden. Eenmaal aangestoken kan de paraffine buitenkaars ongeveer 3 uur branden. Specificaties Kleur aarde Merk 2L Home and Garden Ongeveer 3 branduren Afmetingen schaaltje zijn 15cm x 6cm Wordt niet uitgeblazen door de wind

€ 4.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Buitenkaars vuurpotje dennenappel aarde
Buitenkaars vuurpotje dennenappel aarde
 

Vuurkorf rechthoek

Vuurkorf rechthoek Vuurkorf rechthoek van Esschert Design is het rechthoekige model uit de strakke vuurkorven lijn van 3. Door de strakkelijnen heeft de vuurkorf een moderne uitstraling. De afmetingen van de vuurkorf zijn 30cm x 50cm x 50cm. De vuurkorf rechthoek is gemaakt van plaatstaal. Een stevig materiaal dat erg lang mee gaat. Daaroverheen heeft de vuurkorf rechthoek een matzwarte hittebestendige coating. Met de handgrepen is de korf voor of na gebruik heel eenvoudig weer te verplaatsen. De rechthoek van Esschert wordt geleverd als bouwpakketje. Het smalle pakketje zit in elkaar getimmerd in een houten kratje, dat na het in elkaar zetten als brandhout kan worden gebruikt! De vuurkorf zelf is heel eenvoudig in elkaar te zetten. Alle onderdelen kan je zo in elkaar schuiven. Er komt geen schroefje bij aan te pas! Specificaties: Moderne look Matzwarte hittebestendige coating Afmetingen zijn 30cm x 50cm x 50cm Eenvoudig te verplaatsen met handgrepen Eenvoudig zelf in elkaar te zetten

€ 44.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Esschert Design Vuurkorf rechthoek
Vuurkorf rechthoek
 

Vuurschaal XL 80cm

Vuurschaal XL 80cm Vuurschaal XL 80cm van het merk Esschert Design is een zware gietijzeren vuurschaal. De schaal heeft een hoogte van 30cm en weegt in totaal 36kg. Door zijn diameter van 80cm is de schaal voor vrijwel elke afmeting tuin geschikt. De gietijzeren vuurschaal heeft een hittebestendige coating waardoor hij zeer goed tegen hoge temperaturen kan. Het gietijzer houdt de warmte van het vuur goed vast. Zelf tot in de late uren zul je geen kou hebben naast deze vuurschaal. De Esschert vuurschaal 80cm bestaat uit 2 delen. De schaal en het voetstuk. Het voetstuk heeft een diameter van 30cm en is met 3 meegeleverde schroeven aanvoudig aan de schaal te bevestigen. Eenmaal bevestigd staat de vuurschaal stevig op elk ondergrond. Met een speciaal ontworpen barbecue rooster is de vuurschaal eenvoudig te veranderen naar barbecue. Zo kan je op het smeulende hout nog eten bereiden. Specificaties Esschert Design vuurschaal XL (80cm): Gietijzeren vuurschaal Vrijwel voor elke afmeting tuin geschikt Afmetingen zijn 80cm x 30cm Gewicht 38kg Hoge kwaliteit Voet eenvoudig te bevestigen

€ 130.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Esschert Design Vuurschaal XL 80cm
Vuurschaal XL 80cm
 

Vuurschaal L 60cm

Vuurschaal L 60cm Vuurschaal L 60cm van het merk Esschert Design is een zware gietijzeren vuurschaal. De schaal heeft een hoogte van 20cm en weegt in totaal 19kilogram. Door zijn diameter van 60cm is de schaal zeer geschikt voor kleinere tuinen. De gietijzeren vuurschaal heeft een hittebestendige coating waardoor hij zeer goed tegen hoge temperaturen kan. Het gietijzer houdt de warmte van het vuur goed vast. Zelf tot in de late uren zul je geen kou hebben naast deze vuurschaal. De Esschert vuurschaal 60cm bestaat uit 2 delen. De schaal en het voetstuk. Het voetstuk heeft een diameter van 30cm en is met 3 meegeleverde schroeven aanvoudig aan de schaal te bevestigen. Eenmaal bevestigd staat de vuurschaal stevig op elk ondergrond. Met een speciaal ontworpen barbecue rooster is de vuurschaal eenvoudig te veranderen naar barbecue. Zo kan je op het smeulende hout nog eten bereiden. Specificaties: Gietijzeren vuurschaal Ook geschikt voor de kleinere tuin Afmetingen zijn 60cm x 20cm Gewicht 19kilo Hoge kwaliteit Voet eenvoudig te bevestigen

€ 57.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Esschert Design Vuurschaal L 60cm
Vuurschaal L 60cm
 

Vuurschaal BBQ 55cm

Vuurschaal BBQ 55cm Vuurschaal BBQ 55 cm van Esschert Design laat je volop genieten van gestookt vuur. De zware vuurschaal is gemaakt van gietijzer weegt wel 28kg en is zeer sterk. Met een zwarte hittebestendige coating is de vuurschaal barbecue combinatie goed bestand tegen hoge temperaturen. Wanneer de trek begint te komen dek je de smeulende blokken hout af met het meegeleverde rooster. In mum van tijd is de schaal verandert in een barbecue. Zo kan je nog door gaan tot de late uurtje. Specificaties Esschert Design vuurschaal bbq 55cm: Robuust traditioneel ontwerp Staat zeer stevig Diameter van 56cm Te gebruiken als vuurschaal en barbecue Volledig gemaakt van gietijzer

€ 69.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Esschert Design Vuurschaal BBQ 55cm
Vuurschaal BBQ 55cm
 

Vuurschaal Moderna 60

Vuurschaal Moderna 60 Vuurschaal Moderna 60 van het merk 2L Home Garden is een leuke schaal met een uniek karakter. Deze vuurschaal staat stevig op zijn 3 poten. Hij is heel eenvoudig zelf in elkaar te zetten met het meegeleverde gereedschapsetje. De schaal heeft een diameter van 60cm met een hoogte van 33cm. Door het compacte ontwerp is de vuurschaal vrij licht en dus heel eenvoudig te verplaatsen. Deze schaal van het merk 2L Home and Garden is gemaakt van staal en heeft een matte coating. Alles bij elkaar opgeteld heeft deze vuurschaal alle ingrediënten voor een geslaagde avond. Steek het vuurtje aan en geniet heel de avond van de warme vlammen. Voordelen- De vuurschaal heeft een ruime stookplaats.- Prachtig ontwerp, een echte eye-catcher voor de tuin.- Doordat de Moderna op een onderstel staat zal hij nooit op een gevaarlijke manier hitte uitstralen naar de bodem.- De hittebestendige lak beschermd het staal. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd.- Het bouwpakketje staat in no-time gebruiksklaar Belangrijkste specificaties- De afmetingen van de vuurschaal zijn 70cm x 33cm.- Wordt als bouwpakket geleverd. Geen zorgen, er zit een handleiding bij.- Heeft een hittebestendige lak.- De schaal is volledig gemaakt van gelakt staal.- De oven wordt geleverd als een bouwpakket. Geen zorgen, hij staat echt in no-time gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 39.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal Moderna 60
Vuurschaal Moderna 60
 

Vuurschaal Moderna 75

2L Home and Garden Vuurschaal Moderna 75 De vuurschaal Moderna 75 is een sfeervolle schaal met een trendy design. Verwarm elke avond met een mooi vuur. Ideaal voor elke tuinfeestje, of om aan te steken bij een hapje en een drankje in de tuin.Met een diameter van 75cm is de vuurschaal erg ruim. Je kunt er mooie grote blokken hout in opstoken. Door het moderne ontwerp is de Moderna in elke tuin een eye-catcher. De schaal is volledig van gemaakt van staal en heeft een zwarte hittebestendige lak. Voordelen - De vuurschaal heeft een ruime stookplaats.- Prachtig ontwerp, een echte eye-catcher voor de tuin.- Doordat de Moderna op een onderstel staat zal hij nooit op een gevaarlijke manier hitte uitstralen naar de bodem.- De hittebestendige lak beschermd het staal. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd.- Het bouwpakketje staat in no-time gebruiksklaar Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de vuurschaal zijn 75cm x 38cm.- Wordt als bouwpakket geleverd. Geen zorgen, er zit een handleiding bij.- Heeft een hittebestendige lak.- De schaal is volledig gemaakt van gelakt staal.- De oven wordt geleverd als een bouwpakket. Geen zorgen, hij staat echt in no-time gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 64.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal Moderna 75
Vuurschaal Moderna 75
 

Zweedse fakkel standaard

Zweedse fakkel standaard De Zweedse Fakkel is al een tijdje bekend. Een flinke boomstam met zaagsneden om mooi van binnenuit te kunnen branden. Een veelvoorkomend probleem is alleen, waar zet je deze neer? Op de grond, of in de vuurkorf? Hier heeft 2L Home and Garden de fakkelstandaard op gevonden. Een mini vuurkorf die precies groot genoeg is voor de Zweedse fakkel. Naast een Zweedse fakkel past de paraffine berkenstam ook prima. De mini vuurkorf is gemaakt van staal en heeft een mooi zwarte lak afwerking. Door zijn formaat is de standaard heel eenvoudig te verplaatsen. De standaard en voetstuk worden los geleverd en in enkele stappen staat hij gereed om te gebruiken. De afmetingen van de fakkelstandaard zijn 25cm X 25cm X 50cm.

€ 9.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Zweedse fakkel standaard
Zweedse fakkel standaard
 

2L vogelhuisje fire single

2L vogelhuisje fire single 2L vogelhuisje fire single is een van de 3 uit de fire serie. Dit vogelhuisje is klein en schattig en heeft 1 opening aan de voorzijde. Voor de ingang is een stokje als opgang. Vogelhuisje fire single wordt gekenmerkt door zijn ontwerp. De nestkast is gemaakt van hout en daaroverheen is fakkel gegaan om een unieke structuur te creeren. Hierdoor is elk huisje uniek.

€ 9.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L vogelhuisje fire single
2L vogelhuisje fire single
 

Tuinhaard Hendrik

Tuinhaard Hendrik Tuinhaard Hendrik van het merk 2L Home Garden is een schattige kleine kachel kachel voor in de tuin. Door zijn afmetingen is hij gemakkelijk te verplaatsen en past hij overal tussen. Het is ideaal voor de kleinere tuin. Onderin de tuinhaard is ruimte om vuur te stoken. Vier wandjes houden de houtstukken bij elkaar om veilig te kunnen stoken. In de wandjes zitten gaten om zuurstof door te laten en maken het vuur beter zichtbaar. De rook wordt afgevoerd door de schoorsteen. Zo zit je zelf minder in de rook tijdens het stoken. Het dakje bovenop de schoorsteen vuurkorven inregenen. De tuinhaard zelf is gemaakt van staal en heeft een matzwarte afwerking. Deze schattige tuinhaard Hendrik heeft afmetingen van 98cm X 30cm. Past goed in kleinere tuinen Matzwarte afwerking Volledig van staal Schoorsteen voor rookafvoer Afmetingen zijn 98cm X 30CM

€ 44.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Tuinhaard Hendrik
Tuinhaard Hendrik
 

Tuinhaard potkachel large

Tuinhaard potkachel large Tuinhaard potkachel large van 2L Home Garden heeft een authentieke vormgeving. Dit klassieke model is al jaren populair en nu komt 2L Home and Garden met zijn eigen variant. Tuinhaard potkachel large staat door met zijn 3 poten stevig op de grond. Een bijkomend voordeel is ook dat er geen onderplaat meer nodig is, en je de buitenhaard direct op het terras of gazon kan zetten. De tuinhaar potkachel large is gemaakt van dik staal(+/-2 mm). Hier zit een matzwarte hittebestendige coating overheen. Potkachel large heeft een ruime stookplaats. Genoeg plaats voor de grootste blokken haardhout. Het hout wordt geplaatst op een rooster. Hierdoor blijft er genoeg zuurstoftoevoer om een schitterend vuur te krijgen. Van rook heb je amper last meer. Dit wordt afgevoerd door de schoorsteen.Voordelen- Door de 3 poten staat hij stevig op elk ondergrond.- Robuust en duurzaam ontwerp.- De grote stookplaats biedt ruimte voor een mooie groot vuur.- De schoorsteen zorgt voor de afvoer van het rook.- De hittebestendige lak beschermd tegen roestvorming.- Leuke authentieke vormgeving.Specificaties- De afmetingen zijn 160cm hoog x 50cm doorsnede.- Gemaakt van ca. 2mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 129.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Tuinhaard potkachel large
Tuinhaard potkachel large
 

Tuinhaard potkachel small

Tuinhaard potkachel small Tuinhaard potkachel small van 2L Home and Garden heeft een authentieke vormgeving. Dit klassieke model is al jaren populair en nu komt 2L met zijn eigen variant. Tuinhaard potkachel small staat door met zijn 3 poten zeer stevig op de grond. Een bijkomend voordeel is ook dat er geen onderplaat meer nodig is, en je de buitenhaard direct op het terras of gazon kan zetten. De tuinhaar potkachel small is gemaakt van dik staal(+/-2 mm). Het staal wordt beschermd door een matzwarte hittebestendige coating. De stookplaats is ruim genoeg voor houtblokken. Het hout wordt geplaatst op een rooster. Hierdoor blijft er genoeg zuurstoftoevoer om een schitterend vuur te krijgen. Van rook heb je amper last meer. Dit wordt afgevoerd door de schoorsteen.Voordelen- Door de 3 poten staat hij stevig op elk ondergrond.- Robuust en duurzaam ontwerp.- De stookplaats biedt ruimte voor een mooie vuurtje.- De schoorsteen zorgt voor de afvoer van het rook.- De hittebestendige lak beschermd tegen roestvorming.- Leuke authentieke vormgeving.Specificaties- De afmetingen zijn 115cm hoog x 30cm doorsnede.- Gemaakt van ca. 2mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 89.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Tuinhaard potkachel small
Tuinhaard potkachel small
 

Tuinhaard Valencia

Tuinhaard Valencia Tuinhaard Valencia van 2L Home and Garden is een van de mooiste modellen die afkomstig zijn van 2L. De zeer ruime tuinhaard is schitterend vormgegeven die je tuin eenvoudig voorziet van warmte en sfeer. De tuinhaard Valencia is rond en heeft een diameter van 45cm. De haard is volledig gemaakt van dik staal(+/- 2 mm) en heeft daaroverheen een matzwarte coating. De schoorsteen zorgt er voor dat alle rook netjes via de bovenkant wordt afgevoerd. Je hoeft dus nooit meer in de rook te zitten! De schoorsteen wordt afgedekt door een rond dakje eb voorkomt inregenen wanneer de tuinhaard buiten staat. De stookplaats is zeer ruim opgezet. Er is voldoende ruimte voor grote blokken hout. Door de ruime opening is de stookplaats ook nog eens erg toegankelijk en komt veel warmte uit vrij. Onder de stookplaats is genoeg ruimte voor al je haardhout. Heel de avond heen en weer lopen voor nieuw hout is dus verleden tijd! En ben je klaar met branden? Dan maakt de uitneembare as-opvangbak het zeer eenvoudig om de as- en houtresten de verwijderen. Ruime stookplaats Extra bergruimte voor hout Perfecte rookafvoer Matzwarte afwerking Hoogwaardige kwaliteit

€ 129.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Tuinhaard Valencia
Tuinhaard Valencia
 

Tuinhaard Soler corten

Tuinhaard Soler corten Tuinhaard soler corten van Outtrade is een trendy terrashaard met een opvallend ontwerp. Door het ontwerp is de haard heel eenvoudig aan te steken. De stookplaats is goed bereikbaar en je kunt er flinke blokken hout in kwijt. De stookplaats van deze tuinhaard is daarbij voorzien van een aslade. Ze is de kachel na gebruik heel eenvoudig schoon te maken. De tuinhaard Soler corten is gemaakt van cortenstaal. Dit is een koperhoudende staalsoort die bekend staat als weervast staal. Door het mengsel van staal krijg je een koperachtige kleur. Door de kwaliteit van het mengsel ben je verzekerd van een lange levensduur. Onder de stookplaats heeft de tuinhaard een ruimte voor houtblokken. Dit is ziet er leuk uit en is super handig op een avondje stoken. Je hoeft namelijk niet meer op en neer te lopen voor nieuwe houtblokken. De wieltjes onder de tuinhaard maken het heel eenvoudig om te soler corten te verplaatsen. Verhuis je van het terras naar de tuin? Dan rij je je buitenkachel gewoon mee! Specificaties: Gemaakt van corten staal Trendy ontwerp Inclusief aslade voor eenvoudige schoonmaak Afmetingen 120cm x 44cm Wieltjes voor eenvoudig verplaatsen Houtopslag onder stookplaats Stookplaats eenvoudig bereikbaar

€ 239.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Outtrade Tuinhaard Soler corten
Tuinhaard Soler corten
 

Kooki 2 pits buitenkeuken

2-pits Buitenkeuken merk: Kooki (type 1800EDI) .Een stijlvolle 2-pits gas-barbecue / grill van Kooki voor jarenlang barbecue plezier. .Kooki barbecues zijn bekend om hun veiligheid. .Eenvoudig de juiste temperatuur in te stellen. .De barbecue is makkelijk te verplaatsen door de robuuste wielen. .Alleen buitenshuis gebruiken. Verdere specificaties: .Zwart gelakt stalen deksel. .Afmeting na montage: Breedte: 122cm, Diepte: 44cm, Hoogte: 96,5cm. .2 branders (2x 4,7Kw). .2 Bedieningsknoppen. .Stalen frontpaneel. .Met zijtafels. .Stalen trolley en bijzettafels. Deze BBQ wordt geleverd zonder gasfles, slang en regelaar.

€ 149.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Kooki Kooki 2 pits buitenkeuken
Kooki 2 pits buitenkeuken
 

Golden Flame aanmakers

Golden Flame aanmakers Met de Golden Flame aanmakers kan je elk vuur heel makkelijk aansteken. Of je nu een vuurtje stookt in een vuurkorf, vuurschaal, tuinhaard of openhaard binnen in huis. Het is allemaal geen punt met de Golden Flame aanmakers. Je legt een aanmaker in het midden van de gewenste plek van het vuur. Hieromheen leg je het te branden hout. Zodra je het papier van het paraffine haardblok hebt aangestoken, doet het vuur de rest. Binnen enkele minuten heb je al een lekker warm vuurtje. De Golden Flame aanmakers zijn gemaakt van paraffine en worden per 6 geleverd. De Golden Flame paraffine aanmakers zijn FSC gecertificeerd.

€ 2.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Golden Flame Golden Flame aanmakers
Golden Flame aanmakers
 

Golden Flame paraffine haardblokken

Golden Flame paraffine haardblokken Golden Flame paraffine haardblokken zijn ideaal om s avonds in je vuurkorf of vuurschaal te branden. Met de paraffine haardblokken is een vuurtje aansteken nog nooit zo eenvoudig geweest. Er zijn geen enkele vaardigheden vereist en je krijgt moeiteloos een vuur aan het branden. Plaats simpelweg de Golden Flame paraffine haardblokken op de gewenste plek. Dit kan in een vuurkorf zijn, een tuinhaard of de openhaard in huis. Wanneer de paraffine haardblok is neergelegd kan het papier van de verpakking worden aangestoken. De vlam van het papier doet het werk en zorgt dat de paraffine snipper in de haardblok gaan branden. Golden Flame paraffine haardblokken zitten per 4 stuks verpakt. Per stuk branden de blokken 2 tot 3 uur. De paraffine haardblokken zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Pas wel altijd op, je bent immers wel met echt vuur bezig. De Golden Flame paraffine haardblokken zijn FSC gecertificeerd. Snel, veilig en efficient vuur aansteken Brandt 2 tot 3 uur per stuk Per 4 stuks verpakt FSC gecertificeerd

€ 7.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Golden Flame Golden Flame paraffine haardblokken
Golden Flame paraffine haardblokken
 

Golden Flame aanmaakblokjes 96 stuks

Golden Flame aanmaakblokjes 96 stuks Golden Flame aanmaakblokjes 96 stuks maken het aansteken van een vuurtje wel heel makkelijk. Plaats de aanmaakblokjes tussen het haardhout, steek de blokjes aan en kijk hoe het hout vanzelf aangestoken wordt. Het is niet alleen een hele eenvoudige manier om je vuur aan te steken, het is ook een veilige manier. De blokjes zijn na het aansteken een geconcentreerde vuurbron. Het verspreid zich niet zoals bij aanmaakvloeistof het geval is. En als het toch fout dreigt te gaan kunnen de blokje met een tang gemakkelijk worden opgepakt. De bruine aanmaakblokjes zijn onbeperkt houdbaar. De Golden Flame aanmaakblokjes zitten per 96 verpakt De Golden Flame aanmaakblokjes zijn FSC gecertificeerd.

€ 1.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Golden Flame Golden Flame aanmaakblokjes 96 stuks
Golden Flame aanmaakblokjes 96 stuks
 

Golden Flame aanmaakblokjes 24 stuks

Golden Flame aanmaakblokjes 24 stuks Golden Flame aanmaakblokjes 24 stuks maken het aansteken van een vuurtje wel heel makkelijk. Plaats de aanmaakblokjes tussen het haardhout, steek de blokjes aan en kijk hoe het hout vanzelf aangestoken wordt. Het is niet alleen een hele eenvoudige manier om je vuur aan te steken, het is ook een veilige manier. De blokjes zijn na het aansteken een geconcentreerde vuurbron. Het verspreid zich niet zoals bij aanmaakvloeistof het geval is. En als het toch fout dreigt te gaan kunnen de blokje met een tang gemakkelijk worden opgepakt. De bruine aanmaakblokjes zijn onbeperkt houdbaar. De Golden Flame aanmaakblokjes zitten per 24 verpakt. De Golden Flame aanmaakblokjes zijn FSC gecertificeerd.

€ 0.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Golden Flame Golden Flame aanmaakblokjes 24 stuks
Golden Flame aanmaakblokjes 24 stuks
 

Golden Flame aanmaakblokjes 192 stuks

Golden Flame aanmaakblokjes 192 stuks Golden Flame aanmaakblokjes maken het aansteken van een vuurtje wel heel makkelijk. Plaats de aanmaakblokjes tussen het haardhout, steek de blokjes aan en kijk hoe het hout vanzelf aangestoken wordt. Het is niet alleen een hele eenvoudige manier om je vuur aan te steken, het is ook een veilige manier. De blokjes zijn na het aansteken een geconcentreerde vuurbron. Het verspreid zich niet zoals bij aanmaakvloeistof het geval is. En als het toch fout dreigt te gaan kunnen de blokje met een tang gemakkelijk worden opgepakt. De bruine aanmaakblokjes zijn onbeperkt houdbaar. De Golden Flame aanmaakblokjes zitten per 192 verpakt. De Golden Flame aanmaakblokjes zijn FSC gecertificeerd.

€ 3.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl Golden Flame Golden Flame aanmaakblokjes 192 stuks
Golden Flame aanmaakblokjes 192 stuks
 

Vuurschaal square zwart

Vuurschaal square zwart Vuurschaal square zwart is dezelfde schaal als de roestkleurige variant. De 2L Home and Garden vuurschaal square zwart is een leuke en aparte schaal. Hij is identiek aan de vuurschaal vierkant roest. Het is niet je typische vuurschaal. Vierkante vuurschalen zijn uniek en kom je niet vaak tegen in tuinen. De vuurschaal vierkant zwart is 70cm breed en 70cm lang en volledig gemaakt van staal. Over het staal zit een matzwarte hittebestendige coating afwerking. De zwarte vierkante vuurschaal heeft een stevig voet. Dit maakt de schaal erg veilig. Het is onmogelijk om te kunnen omvallen. In het midden van de vuurschaal zit een smalle spleet. Zo kan, wanneer hij buiten blijven staan, regenwater gemakkelijk weglopen. Specificaties vuurschaal vierkant zwart: Geheel gemaakt van staal Uniek vierkant ontwerp Matzwarte afwerking Staat zeer stevig Geen last van vallend as Ook verkrijgbaar in Roest kleur

€ 60.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal square zwart
Vuurschaal square zwart
 

Vuurschaal hoog zwart

Vuurschaal hoog zwart Vuurschaal hoog zwart is het broertje van de roest versie. Wat de 2L Home and Garden vuurschaal hoog zwart onderscheidend maakt van andere vuurschalen is zijn hoogte. In totaal is hij 110cm hoog en heeft een schaal van 60cm. Doordat deze vuurschaal anders is dan de gemiddelde vuur is hij ook leuk om neer te zetten als decoratie. Bijvoorbeeld bij de oprit van je woning. Specificaties 2L Home and Garden vuurschaal hoog zwart: gemaakt van ijzer zwarte afwerking 60 x 60 x 110 centimeter staat stevig geen last van vallend as

€ 85.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal hoog zwart
Vuurschaal hoog zwart
 

Vuurschaal 80cm zwart op onderstel

2L Home and Garden Vuurschaal 80 zwart met onderstel De vuurschaal 80 zwart met onderstel is een sfeervolle schaal met een strak en modern design. Verwarm elke avond met een mooi vuur. Ideaal voor elke tuinfeestje, of maak een vuurtje bij een hapje en een drankje in de tuin.Met een diameter van 80cm is de vuurschaal erg ruim. Je kunt er grote blokken hout in opstoken. Door het onderstel staat de schaal op kniehoogte. Het strakke ontwerp maakt de vuurschaal in elke tuin een eye-catcher. De schaal is volledig van gemaakt van staal en heeft een zwarte hittebestendige lak. Voordelen - De vuurschaal heeft een ruime stookplaats.- Het vuur is hoger boven de grond, wat een extra dimensie geeft aan de vlammen.- Strak design, een echte eye-catcher voor de tuin.- De hittebestendige lak beschermd het staal. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd.- Door de afmetingen is de schaal geschikt kleine en ruimere tuinen. - Ook onwijs leuk om als cadeau te geven.- Uit de doos direct bruikbaar.Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de vuurschaal zijn 80cm x 50cm.- De hoogte van het onderstel is 40cm- Heeft een hittebestendige lak.- De schaal is volledig gemaakt van staal.Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 79.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal 80cm zwart op onderstel
Vuurschaal 80cm zwart op onderstel
 

Vuurschaal Gigant

Vuurschaal Gigant Vuurschaal Gigant van het merk 2L Home and Garden is werkelijke een schitterende vuurschaal. Met een diameter van 1 meter, is de vuurschaal Gigant de grootste vuurschaal in ons assortiment. Hij is in zijn geheel gemaakt van staal en heeft een matzwarte afwerking. De vuurschaal Gigant wordt met een los onderstel geleverd. Het onderstel is eenvoudig in elkaar te zetten met het meegeleverde gereedschapssetje. Wanneer hij in elkaar staat, staat de Gigant met zijn 3 poten als een huis. Voordelen- Staat zeer stevig door het onderstel van 3 poten.- Strak design, een echte eye-catcher voor de tuin.- De hittebestendige lak beschermd het staal. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd.- Door de afmetingen is de schaal ook geschikt grotere tuinen. - Ook onwijs leuk om als cadeau te geven.- De vuurschaal staat in 3 minuten gebruiksklaar.Belangrijkste specificaties- De afmetingen van de vuurschaal zijn 100cm x 33cm.- Heeft een hittebestendige lak.- De schaal is volledig gemaakt van staal.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 109.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal Gigant
Vuurschaal Gigant
 

Tuinhaard Triangle

Tuinhaard triangle Tuinhaard triangle van 2L Home and Garden is een leuke haard. De driehoekige haard is 55cm breed, 55cm diep en 125cm hoog. De tuinhaard triangle is volledig gemaakt van staal met daaroverheen een zwarte coating. De terrashaard is door zijn afmetingen erg licht en zeer makkelijk verplaatsbaar. Daarbij staat hij zeer stevig op zijn 3 poten. De stookplaats is ruim genoeg voor het branden van flinke openhaardblokken. De haardblokken worden geplaatst op een rooster. Hierdoor is er van onderaf een zeer goede zuurstoftoevoer. Zo kan je met de 2L Home and Garden tuinhaard triangle perfect gebruiken voor de koele avonden in de tuin of op het terras.Voordelen- Door zijn 3 poten staat hij - De stookplaats biedt genoeg ruimte voor een mooi vuur.- De zwarte lak beschermd tegen roestvorming.- De haard is super leuk vormgegeven, namelijk als een vuurtoren.Specificaties- De afmetingen zijn 55cm breed, 55cm diep en 125cm hoog.- Gemaakt van ca.1.5mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 69.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Tuinhaard Triangle
Tuinhaard Triangle
 

Vuurschaal 80cm op onderstel roestkleurig

2L Home and Garden Vuurschaal 80 roest met onderstel De vuurschaal 80 roest met onderstel is een sfeervolle schaal met een strak en modern design. Verwarm elke avond met een mooi vuur. Ideaal voor elke tuinfeestje, of maak een vuurtje bij een hapje en een drankje in de tuin.Met een diameter van 80cm is de vuurschaal erg ruim. Je kunt er grote blokken hout in opstoken. Door het onderstel staat de schaal op kniehoogte. Het strakke ontwerp maakt de vuurschaal in elke tuin een eye-catcher. De schaal is volledig van gemaakt van staal en heeft een zwarte hittebestendige lak. Voordelen - De vuurschaal heeft een ruime stookplaats.- Het vuur is hoger boven de grond, wat een extra dimensie geeft aan de vlammen.- Strak design, een echte eye-catcher voor de tuin.- De schaal is behandeld, waardoor een mooie roestige industriële look ontstaat.- Door de afmetingen is de schaal geschikt kleine en ruimere tuinen. - Ook onwijs leuk om als cadeau te geven.- Uit de doos direct bruikbaar.Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de vuurschaal zijn 80cm x 50cm.- Hoogte onderstel is 40cm.- Heeft een roestige afwerken.- De schaal is volledig gemaakt van staal.Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 79.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal 80cm op onderstel roestkleurig
Vuurschaal 80cm op onderstel roestkleurig
 

Vuurkorf met houtopslag

Vuurkorf met houtopslag Vuurkorf met houtopslag van 2L Home and Garden is een vrij grote korf met een stijlvol design. De korf is 37cm x 37cm x 92cm. De vuurkorf met houtopslag is een zeer stevige korf. Hij is volledig gemaakt van staal en alles zit netjes vast gelast. Het staal van de vuurkorf heeft een matzwarte hittebestendige coating en kan op tegen hoge temperaturen. Kwaliteit is dus verzekerd. Onderin de korf is een trede voor de opslag van hout. Erg handig, want zo hoef je gedurende te avond niet continu op en neer te lopen voor brandhout. Specificaties 2L Home and Garden vuurkorf met houtopslag: Volledig gemaakt van staal Matzwarte hittebestendige coating Afmetingen zijn 37 x 37 x 92 centimeter Houtopslag onderin

€ 39.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurkorf met houtopslag
Vuurkorf met houtopslag
 

Vuurkorf diamond

Vuurkorf diamond Vuurkorf diamond van 2L Home and Garden heeft zijn naar te danken aan zijn vorm. De diamantvormige vuurkorf is vrij ruim en biedt genoeg ruimte om grote blokken hout te branden. Zo zorgt hij voor avonden lang plezier. De robuuste vuurkorf 58cm hoog, heeft een breedte van 40cm enis in geheel gemaakt van staal. Met een zwarte hittebestendige coating kan de korf veel hitte verdragen. De korf wordt bestaat uit 3 onderdelen; de korf, het onderstel en gratis krijg je een vuurplaat meegeleverd. Erg handig om vallend as mee op te vangen. De diamond is vrij licht en door de handvaten aan de korf is hij heel eenvoudig te verplaatsen. Specificaties 2L Home and Garden vuurkorf diamond: zwarte hittebestendige coating handgrepen voor eenvoudig verplaatsen 58 centimeter hoog x 40 centimeter breed gemaakt van ijzer

€ 24.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurkorf diamond
Vuurkorf diamond
 

2L Vogelhuisje blauw puntdak

Vogelhuisje blauw puntdakje is een super leuk huisje voor aan de boom. Met zijn opvallende kleur en grootte, springt ie werkelijk in het oog. Het huisje is volledig met de hand gemaakt. Het hout is bewerkt met een blauwe ecoline laag. De afmetingen van het vogelhuisje XL zijn 15x21x29cm. Het nestkastje heeft aan de zijkant een deurtje die af te sluiten is. Dit maakt het vogelhuisje erg eenvoudig schoon te maken.

€ 11.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden 2L Vogelhuisje blauw puntdak
2L Vogelhuisje blauw puntdak
 

Vuurschaal vierkant

Vuurschaal vierkant Vuurschaal vierkant is dezelfde schaal als de zwarte variant. De 2L Home and Garden vuurschaal vierkant is een leuke en aparte schaal. Hij is identiek aan de vuurschaal square zwart. Het is niet je typische vuurschaal. Vierkante vuurschalen zijn uniek en kom je niet vaak tegen in tuinen. De vuurschaal vierkant is 70cm breed en 70cm lang en volledig gemaakt van staal. Over het staal zit een matzwarte hittebestendige coating afwerking. De roestkleurige vierkante vuurschaal heeft een stevig voet. Dit maakt de schaal erg veilig. Het is onmogelijk om te kunnen omvallen. In het midden van de vuurschaal zit een smalle spleet. Zo kan, wanneer hij buiten blijven staan, regenwater gemakkelijk weglopen. Specificaties vuurschaal vierkant zwart: Geheel gemaakt van staal Uniek vierkant ontwerp Matzwarte afwerking Staat zeer stevig Geen last van vallend as Ook verkrijgbaar in Zwarte kleur

€ 60.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal vierkant
Vuurschaal vierkant
 

Vuurschaal hoog

Vuurschaal hoog Vuurschaal hoog heeft een doorsnede van 60 cm. De vuurschaal staat op ongeveer 110cm hoogte. Door het verroeste uiterlijk is hij uniek. Echt een sfeermaker en aanvulling aan de tuin. De Vuurschaal hoog van 2L Home and Garden is weer eens wat anders dan de standaard vuurschaal. Door een voet van 110cm staat de schaal hoger. Hierdoor geeft de de vlam een andere ervaring. In combinatie met een tweede vuurschaal hoog, geeft het de tuin een nieuwe dimensie. Het zelfs een leuke accessoire wanneer hij niet in gebruik is. De Vuurschaal hoog van 2L Home and Garden wordt geleverd met een roest uitstraling. Hierdoor is de vuurschaal echt uniek en een aanvulling op elke omgeving. Specificaties 2L Home and Garden vuurschaal hoog: gemaakt van ijzer roestkleurige afwerking 60 x 60 x 110 centimeter staat stevig geen last van vallend as

€ 85.00

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal hoog
Vuurschaal hoog
 

Vuurschaal staand 90cm roest

Vuurschaal staand 90cm roest De Vuurschaal staand van 2L Home and Garden is weer eens wat anders dan de standaard vuurschaal. Door een voet van 60cm staat de schaal hoger. Hierdoor geeft de de vlam een andere ervaring. De staande vuurschaal is ideaal om een gemoedelijke sfeer te creëeren. Je kan er heerlijk omheen zitten met vrienden of familie en je zal bijdragen aan het verwarmen van de koelere avonden. De vuurschaal zelf heeft een diameter van 90cm. De vuurschaal rust op een voet met een hoogte van 60cm. De Vuurschaal staand 90cm van 2L Home and Garden wordt geleverd met een roest uitstraling. Hierdoor is de vuurschaal echt uniek en een aanvulling op elke omgeving. Specificaties vuurschaal staand 90cm roest: gemaakt van ijzer roestkleurige afwerking diameter van 90 cm 60 cm hoog staat stevig geen last van vallend as zeer veilig

€ 89.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal staand 90cm roest
Vuurschaal staand 90cm roest
 

Vuurschaal 90cm

2L Home and Garden Vuurschaal 90 zwart De vuurschaal 90 zwart is een sfeervolle schaal met een strak en modern design. Verwarm elke avond met een mooi vuur. Ideaal voor elke tuinfeestje, of maak een vuurtje bij een hapje en een drankje in de tuin.Met een diameter van 90cm is de vuurschaal erg ruim. Je kunt er grote blokken hout in opstoken. Door het strakk ontwerp is de vuurschaal in elke tuin een eye-catcher. De schaal is volledig van gemaakt van staal en heeft een zwarte hittebestendige lak. Voordelen - De vuurschaal heeft een ruime stookplaats.- Strak design, een echte eye-catcher voor de tuin.- De hittebestendige lak beschermd het staal. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd.- Door de afmetingen is de schaal ook geschikt kleine en ruimere tuinen. - Ook onwijs leuk om als cadeau te geven.- Uit de doos direct bruikbaar.Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de vuurschaal zijn 90cm x 27cm.- Heeft een hittebestendige lak.- De schaal is volledig gemaakt van staal.Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 69.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal 90cm
Vuurschaal 90cm
 

Vuurschaal 60cm Zwart

2L Home and Garden Vuurschaal 60 zwart De vuurschaal 60 zwart is een sfeervolle schaal met een trendy design. Verwarm elke avond met een mooi vuur. Ideaal voor elke tuinfeestje, of om aan te steken bij een hapje en een drankje in de tuin.Met een diameter van 60cm is de vuurschaal erg ruim. Je kunt er grote blokken hout in opstoken. Door het compacte ontwerp past deze vuurschaal in elke tuin. De schaal is volledig van gemaakt van staal en heeft een zwarte hittebestendige lak. Voordelen - De vuurschaal heeft een ruime stookplaats.- Trendy ontwerp, een echte eye-catcher voor de tuin.- De hittebestendige lak beschermd het staal. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd.- Door de afmetingen is de schaal ook geschikt voor kleinere tuinen. - Ook onwijs leuk om als cadeau te geven.- Uit de doos direct bruikbaar.Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de vuurschaal zijn 60cm x 17cm.- Heeft een hittebestendige lak.- De schaal is volledig gemaakt van staal.Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 29.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurschaal 60cm Zwart
Vuurschaal 60cm Zwart
 

Vuurkorf tulip

Vuurkorf TulipVuurkorf tulip van 2L Home and Garden is een unieke korf met tulp-vormig ontwerp. Tijdens het branden in de korf komt het ontwerp mooi tot zijn recht.De vuurkorf tulip is volledig gemaakt van staal. Door de zwarte hittebestendige coating is hij bestendig tegen hoge temperaturen. De vuurkorf is 58cm hoog en heeft een diameter van 39cm.De korf bestaat uit 2 delen; de korf zelf en het onderstel. Wanneer ze in elkaar geschoven worden staat de tulip stevig.Doordat hij klein en licht is, is de korf overal te plaatsen. Zoek een mooie plekje uit in te tuin of op het terras en geniet van een warme avond.Voordelen- De korf heeft een ontwerp dat lijkt op een tulp.- De klein is licht en heel eenvoudig te verplaatsen.- De korf biedt genoeg ruimte voor grote blokken hout.Vanuit de verpakking is de korf direct klaar om te gebruiken.Belangrijkste specificaties- Volledig genaakt van staal - Afgewerkt met een hittebestendige lak- De afmetingen zijn 58cm hoog en 39cm breed.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

€ 18.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Vuurkorf tulip
Vuurkorf tulip
 

Paraffine vuurpot stro

Paraffine vuurpot stro Een leuke en verwarmende sfeer creëren in je tuin, op je terras of balkon is met de paraffine vuurpot stro zo gelukt. De 2L Home and Garden vuurpot, met een diameter van 15cm, is gevuld met paraffine. Hierdoor brand de vuurpot tot wel 3 uur. De vlam die er vanaf komt is tot ongeveer 30cm hoog. De vuurpot paraffine van 2L Home and Garden is geschikt voor allerlei momenten. Zo is het een leuke sfeermaker als je een feestje heb, maar de vuurpot is ook zeker geschikt als je romantisch in de tuin wilt zitten met een geliefde. Afmetingen zijn: 15cm x 7cm

€ 3.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Paraffine vuurpot stro
Paraffine vuurpot stro
 

Paraffine berkenstam set 2 stuks

Paraffine berkenstam Voor sfeer in de tuin, op het terras of balkon is het paraffine berkenstammetje ideaal. Het berkenstammetje van 2L Home and Garden is een verbeterde variant op de bekende Zweedse fakkel. Het unieke aan de Zweedse fakkel zijn de verticale zaagsneden. Hierdoor wordt de zuurstoftoename geoptimaliseerd waardoor een schitterende vlam ontstaat en brand de fakkel van binnenuit op. Bij het paraffine berkenstammetje is dit principe ook toegepast. Hierbij is alleen wel de kern van de stam verbeterd. Deze is gevuld met een paraffine-buitenkaars waardoor er een langdurige en mooie vlam ontstaat. Doordat er aan de fakkel paraffine is toegevoegd kan het berkenstammetje wel 2 tot 3 uur branden. En door de handgreep is de berkenstam fakkel gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen. Net als de vuurpot stro en de Zweedse fakkel is het paraffine berkenstammetje van 2L Home and Garden een mooie sfeermaker. Zo is het berkenstammetje een leuke toevoeging op een feestje, bruiloft of een romantische avond. Afmetingen zijn: Ongeveer 30 x 14cm

€ 15.95

Lees meer....

Sfeertjemaken.nl 2L Home and Garden Paraffine berkenstam set 2 stuks
Paraffine berkenstam set 2 stuks
 

Verfijn Resultaten

Woonshops