NOUR EV9 160 massieve meubelgreep mat zwart RVS

Een massieve meubelgreep, mat zwart RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie NOUR. De meubelgreep heeft een lengte van 210 mm en een dikte van 12 mm. De meubelgreep is vervaardigd uit RVS met een zwarte PVD coating. De coating kan bij intensief gebruik plaatselijk slijten, wij geven geen garantie op de coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over NOUR Edward van Vliet ontwierp voor FORMANI® de serie NOUR: een design met internationale allure en uitstraling. NOUR is een serie deurkrukken en accessoires die gemaakt zijn voor de menselijke hand. De hand versmelt als het ware met de deurkruk op het moment van aanraking. Los van deze uitmuntende ergonomie is een ander uniek kenmerk het bijzondere design dat tot stand is gekomen met behulp van oosterse invloeden. Dit wordt onder andere vertaald in het gebruik van finishes als gepolijst rvs en mat goud, afgewerkt met een voor FORMANI® uniek ontworpen signatuur/logo dat verwerkt zit in de kopse kant van de deurkruk. NOUR werd in 2015 bekroond met de German Design Award, een van 's werelds meest voorname design awards. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 57.70

Lees meer....

Rvsproducts.nl NOUR EV9 160 massieve meubelgreep mat zwart RVS
NOUR EV9 160 massieve meubelgreep mat zwart RVS
 

Massieve set hefschuifdeurbeslag ONE PB230 mat zwart

Massieve set hefschuifdeurbeslag, mat zwart Dit massieve set RVS hefschuifdeurbeslag is onderdeel van de serie One by Piet Boon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 277.85

Lees meer....

Rvsproducts.nl Massieve set hefschuifdeurbeslag ONE PB230 mat zwart
Massieve set hefschuifdeurbeslag ONE PB230 mat zwart
 

Massieve paarsgewijze set hefschuifdeurbeslag ONE PB230PA mat zwart

Massieve paarsgewijze set hefschuifdeurbeslag, mat zwart Dit massieve set RVS hefschuifdeurbeslag is onderdeel van de serie One by Piet Boon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 520.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Massieve paarsgewijze set hefschuifdeurbeslag ONE PB230
Massieve paarsgewijze set hefschuifdeurbeslag ONE PB230PA mat zwart
 

Deurvastzetter met magneet wandbevestiging ONE PB30W mat zwart

Deurvastzetter met magneet wandbevestiging, mat zwart Deze deurvastzetter met magneet is onderdeel van de serie One by Piet Boon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 151.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurvastzetter met magneet wandbevestiging ONE PB30W ma
Deurvastzetter met magneet wandbevestiging ONE PB30W mat zwart
 

TENSE BB25 160 massieve meubelgreep mat zwart RVS

Een massieve meubelgreep, mat zwart RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie TENSE. De meubelgreep heeft een lengte van 217 mm en een dikte van 4 mm. De meubelgreep is vervaardigd uit RVS met een zwarte PVD coating. De coating kan bij intensief gebruik plaatselijk slijten, wij geven geen garantie op de coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over TENSE Deurbeslag moet mooi zijn en prettig in de hand liggen, en het ontwerp moet in harmonie zijn met de architectuur van een pand. Het lijkt misschien een onopvallend detail in huis, maar the devil is in the detail. Formani presenteert regelmatig innovatieve nieuwe collecties en zoekt daarvoor steeds de samenwerking met bekende Nederlandse ontwerpers. Een inspirerende ontmoeting met Bertram Beerbaum leidde al gauw tot spannende, nieuwe ideeën voor deurbeslag en uiteindelijk tot de fantastische 'Tense'-collectie. Tense by Bertram Beerbaum is een totaalconcept voor deur-, raam- en meubelbeslag. De ontwerpen zijn uniek omdat de nek en het handvat overal op een speciale manier bij elkaar komen. Het hart van het ontwerp is de cilindrische nek, die in ieder ontwerp de basis vormt. Aan deze nek wordt elke keer op een bijzondere manier het handvat bevestigd. Een duidelijke, stoere maar vooral chique vormentaal vormt de kracht achter deze ontwerpen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 83.25

Lees meer....

Rvsproducts.nl TENSE BB25 160 massieve meubelgreep mat zwart RVS
TENSE BB25 160 massieve meubelgreep mat zwart RVS
 

Deurstopper wand ONE PB75 mat zwart

Deurstopper wand, mat zwart Deze deurstopper is onderdeel van de serie One by Piet Boon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 45.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurstopper wand ONE PB75 mat zwart
Deurstopper wand ONE PB75 mat zwart
 

Handdoekstang enkel ONE PB750 mat zwart

Handdoekstang enkel, mat zwart Deze handdoekstang is onderdeel van de serie One by Piet Boon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 219.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Handdoekstang enkel ONE PB750 mat zwart
Handdoekstang enkel ONE PB750 mat zwart
 

NOUR EV9 96 massieve meubelgreep mat zwart RVS

Een massieve meubelgreep, mat zwart RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie NOUR. De meubelgreep heeft een lengte van 146 mm en een dikte van 12 mm. De meubelgreep is vervaardigd uit RVS met een zwarte PVD coating. De coating kan bij intensief gebruik plaatselijk slijten, wij geven geen garantie op de coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over NOUR Edward van Vliet ontwierp voor FORMANI® de serie NOUR: een design met internationale allure en uitstraling. NOUR is een serie deurkrukken en accessoires die gemaakt zijn voor de menselijke hand. De hand versmelt als het ware met de deurkruk op het moment van aanraking. Los van deze uitmuntende ergonomie is een ander uniek kenmerk het bijzondere design dat tot stand is gekomen met behulp van oosterse invloeden. Dit wordt onder andere vertaald in het gebruik van finishes als gepolijst rvs en mat goud, afgewerkt met een voor FORMANI® uniek ontworpen signatuur/logo dat verwerkt zit in de kopse kant van de deurkruk. NOUR werd in 2015 bekroond met de German Design Award, een van 's werelds meest voorname design awards. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 45.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl NOUR EV9 96 massieve meubelgreep mat zwart RVS
NOUR EV9 96 massieve meubelgreep mat zwart RVS
 

Handdoekstang enkel ONE PB550 mat zwart

Handdoekstang enkel, mat zwart Deze handdoekstang is onderdeel van de serie One by Piet Boon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 206.10

Lees meer....

Rvsproducts.nl Handdoekstang enkel ONE PB550 mat zwart
Handdoekstang enkel ONE PB550 mat zwart
 

TENSE BB26 320 massieve meubelgreep mat zwart RVS

Een massieve meubelgreep, mat zwart RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie TENSE. De meubelgreep heeft een lengte van 336 mm en een dikte van 4 mm. De meubelgreep is vervaardigd uit RVS met een zwarte PVD coating. De coating kan bij intensief gebruik plaatselijk slijten, wij geven geen garantie op de coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over TENSE Deurbeslag moet mooi zijn en prettig in de hand liggen, en het ontwerp moet in harmonie zijn met de architectuur van een pand. Het lijkt misschien een onopvallend detail in huis, maar the devil is in the detail. Formani presenteert regelmatig innovatieve nieuwe collecties en zoekt daarvoor steeds de samenwerking met bekende Nederlandse ontwerpers. Een inspirerende ontmoeting met Bertram Beerbaum leidde al gauw tot spannende, nieuwe ideeën voor deurbeslag en uiteindelijk tot de fantastische 'Tense'-collectie. Tense by Bertram Beerbaum is een totaalconcept voor deur-, raam- en meubelbeslag. De ontwerpen zijn uniek omdat de nek en het handvat overal op een speciale manier bij elkaar komen. Het hart van het ontwerp is de cilindrische nek, die in ieder ontwerp de basis vormt. Aan deze nek wordt elke keer op een bijzondere manier het handvat bevestigd. Een duidelijke, stoere maar vooral chique vormentaal vormt de kracht achter deze ontwerpen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 107.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl TENSE BB26 320 massieve meubelgreep mat zwart RVS
TENSE BB26 320 massieve meubelgreep mat zwart RVS
 

RIBBON BM20 160 massieve meubelgreep mat zwart RVS

Een massieve meubelgreep, mat zwart RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie RIBBON. De meubelgreep heeft een lengte van 200 mm en een dikte van 4 mm. De meubelgreep is vervaardigd uit RVS met een zwarte PVD coating. De coating kan bij intensief gebruik plaatselijk slijten, wij geven geen garantie op de coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over RIBBON Ribbon architecture is de term die wordt gebruikt voor de manier waarop de muren, vloeren en het dak van een gebouw samen een zelfdragende maar onderling verbonden structuur vormen. Een dergelijke constructie geeft een voortdurend gevoel van beweging en momentum doordat de ruimtes in elkaar overlopen. Ditzelfde principe komt in het klein ook terug in de door Bob Manders ontworpen RIBBON-collectie. RIBBON is een collectie deur-, raam- en meubelbeslag die is ontworpen door de Nederlandse topdesigner Bob Manders. Het design is uniek, met name in de manier waarop de onderdelen tot één geheel worden gesmeed. Traditionele handgrepen bestaan altijd uit drie onderdelen: de rozet, de hals en de greep. De handgrepen van deze collectie zijn uit één stuk gemaakt voor een zeer uniek design met een unieke bajonetbevestiging. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 63.10

Lees meer....

Rvsproducts.nl RIBBON BM20 160 massieve meubelgreep mat zwart RVS
RIBBON BM20 160 massieve meubelgreep mat zwart RVS
 

Ketting 2mm, kortschalmig DIN 5685 A

Ketting 2mm, kortschalmig DIN 5685-A Deze RVS ketting is vervaardigd uit RVS-316 (A4) en heeft een hoogglans gepolijste afwerking. Prijs is per meter. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tabel bij de afbeeldingen. Bestel informatie: Aantal stuks = aantal meter uit één stuk. Wilt u meerdere stukken en/of met verschillende lengtes? Dat kan, graag als opmerking bij de bestelling vermelden. Waarom een ketting 2mm van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Ketting 2mm, kortschalmig DIN 5685 A
Ketting 2mm, kortschalmig DIN 5685 A
 

Deurvastzetter met magneet vloerbevestiging ONE PB30 mat zwart

Deurvastzetter met magneet vloerbevestiging, mat zwart Deze deurvastzetter  is onderdeel van de serie One by Piet Boon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 130.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurvastzetter met magneet vloerbevestiging ONE PB30 ma
Deurvastzetter met magneet vloerbevestiging ONE PB30 mat zwart
 

Ketting 3mm, kortschalmig DIN 5685 A

Ketting 3mm, kortschalmig DIN 5685-A Deze RVS ketting is vervaardigd uit RVS-316 (A4) en heeft een hoogglans gepolijste afwerking. Prijs is per meter. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tabel bij de afbeeldingen. Bestel informatie: Aantal stuks = aantal meter uit één stuk. Wilt u meerdere stukken en/of met verschillende lengtes? Dat kan, graag als opmerking bij de bestelling vermelden. Waarom een ketting 3mm van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 3.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl Ketting 3mm, kortschalmig DIN 5685 A
Ketting 3mm, kortschalmig DIN 5685 A
 

TENSE BB25 320 massieve meubelgreep mat zwart RVS

Een massieve meubelgreep, mat zwart RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie TENSE. De meubelgreep heeft een lengte van 377 mm en een dikte van 4 mm. De meubelgreep is vervaardigd uit RVS met een zwarte PVD coating. De coating kan bij intensief gebruik plaatselijk slijten, wij geven geen garantie op de coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over TENSE Deurbeslag moet mooi zijn en prettig in de hand liggen, en het ontwerp moet in harmonie zijn met de architectuur van een pand. Het lijkt misschien een onopvallend detail in huis, maar the devil is in the detail. Formani presenteert regelmatig innovatieve nieuwe collecties en zoekt daarvoor steeds de samenwerking met bekende Nederlandse ontwerpers. Een inspirerende ontmoeting met Bertram Beerbaum leidde al gauw tot spannende, nieuwe ideeën voor deurbeslag en uiteindelijk tot de fantastische 'Tense'-collectie. Tense by Bertram Beerbaum is een totaalconcept voor deur-, raam- en meubelbeslag. De ontwerpen zijn uniek omdat de nek en het handvat overal op een speciale manier bij elkaar komen. Het hart van het ontwerp is de cilindrische nek, die in ieder ontwerp de basis vormt. Aan deze nek wordt elke keer op een bijzondere manier het handvat bevestigd. Een duidelijke, stoere maar vooral chique vormentaal vormt de kracht achter deze ontwerpen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 107.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl TENSE BB25 320 massieve meubelgreep mat zwart RVS
TENSE BB25 320 massieve meubelgreep mat zwart RVS
 

TENSE BB26 160 massieve meubelgreep mat zwart RVS

Een massieve meubelgreep, mat zwart RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie TENSE. De meubelgreep heeft een lengte van 176 mm en een dikte van 4 mm. De meubelgreep is vervaardigd uit RVS met een zwarte PVD coating. De coating kan bij intensief gebruik plaatselijk slijten, wij geven geen garantie op de coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over TENSE Deurbeslag moet mooi zijn en prettig in de hand liggen, en het ontwerp moet in harmonie zijn met de architectuur van een pand. Het lijkt misschien een onopvallend detail in huis, maar the devil is in the detail. Formani presenteert regelmatig innovatieve nieuwe collecties en zoekt daarvoor steeds de samenwerking met bekende Nederlandse ontwerpers. Een inspirerende ontmoeting met Bertram Beerbaum leidde al gauw tot spannende, nieuwe ideeën voor deurbeslag en uiteindelijk tot de fantastische 'Tense'-collectie. Tense by Bertram Beerbaum is een totaalconcept voor deur-, raam- en meubelbeslag. De ontwerpen zijn uniek omdat de nek en het handvat overal op een speciale manier bij elkaar komen. Het hart van het ontwerp is de cilindrische nek, die in ieder ontwerp de basis vormt. Aan deze nek wordt elke keer op een bijzondere manier het handvat bevestigd. Een duidelijke, stoere maar vooral chique vormentaal vormt de kracht achter deze ontwerpen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 83.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl TENSE BB26 160 massieve meubelgreep mat zwart RVS
TENSE BB26 160 massieve meubelgreep mat zwart RVS
 

NOUR EV9 128 massieve meubelgreep mat zwart RVS

Een massieve meubelgreep, mat zwart RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie NOUR. De meubelgreep heeft een lengte van 178 mm en een dikte van 12 mm. De meubelgreep is vervaardigd uit RVS met een zwarte PVD coating. De coating kan bij intensief gebruik plaatselijk slijten, wij geven geen garantie op de coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over NOUR Edward van Vliet ontwierp voor FORMANI® de serie NOUR: een design met internationale allure en uitstraling. NOUR is een serie deurkrukken en accessoires die gemaakt zijn voor de menselijke hand. De hand versmelt als het ware met de deurkruk op het moment van aanraking. Los van deze uitmuntende ergonomie is een ander uniek kenmerk het bijzondere design dat tot stand is gekomen met behulp van oosterse invloeden. Dit wordt onder andere vertaald in het gebruik van finishes als gepolijst rvs en mat goud, afgewerkt met een voor FORMANI® uniek ontworpen signatuur/logo dat verwerkt zit in de kopse kant van de deurkruk. NOUR werd in 2015 bekroond met de German Design Award, een van 's werelds meest voorname design awards. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 51.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl NOUR EV9 128 massieve meubelgreep mat zwart RVS
NOUR EV9 128 massieve meubelgreep mat zwart RVS
 

RIBBON BM20 320 massieve meubelgreep mat zwart RVS

Een massieve meubelgreep, mat zwart RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie RIBBON. De meubelgreep heeft een lengte van 360 mm en een dikte van 4 mm. De meubelgreep is vervaardigd uit RVS met een zwarte PVD coating. De coating kan bij intensief gebruik plaatselijk slijten, wij geven geen garantie op de coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over RIBBON Ribbon architecture is de term die wordt gebruikt voor de manier waarop de muren, vloeren en het dak van een gebouw samen een zelfdragende maar onderling verbonden structuur vormen. Een dergelijke constructie geeft een voortdurend gevoel van beweging en momentum doordat de ruimtes in elkaar overlopen. Ditzelfde principe komt in het klein ook terug in de door Bob Manders ontworpen RIBBON-collectie. RIBBON is een collectie deur-, raam- en meubelbeslag die is ontworpen door de Nederlandse topdesigner Bob Manders. Het design is uniek, met name in de manier waarop de onderdelen tot één geheel worden gesmeed. Traditionele handgrepen bestaan altijd uit drie onderdelen: de rozet, de hals en de greep. De handgrepen van deze collectie zijn uit één stuk gemaakt voor een zeer uniek design met een unieke bajonetbevestiging. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 79.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl RIBBON BM20 320 massieve meubelgreep mat zwart RVS
RIBBON BM20 320 massieve meubelgreep mat zwart RVS
 

Deurvastzetter met magneet vloerbevestiging ONE PB30 mat RVS

Deurvastzetter met magneet vloerbevestiging, mat RVS Deze deurvastzetter  is onderdeel van de serie One by Piet Boon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 130.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurvastzetter met magneet vloerbevestiging ONE PB30 ma
Deurvastzetter met magneet vloerbevestiging ONE PB30 mat RVS
 

Deurstopper wand ONE PB75 mat RVS

Deurstopper wand, mat RVS Deze deurstopper is onderdeel van de serie One by Piet Boon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 45.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurstopper wand ONE PB75 mat RVS
Deurstopper wand ONE PB75 mat RVS
 

Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 10 mm, model 0747, RVS 304

Glasadapter vlak, 50 mm, model 0747 RVS glasadapter met draadstift M10 x 50 (L) mm voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen. Deze glasadapter heeft een diameter van 50 mm en een glasdikte tussen de 8 -17,52 mm. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 14.95

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 10 mm, model 0747, RVS 30
Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 10 mm, model 0747, RVS 304
 

Glasadapter, vlak, 70 mm, H = 30 mm, model 0748, RVS 304

Glasadapter vlak, 70 mm, H = 30 mm, model 0748 RVS glasadapter met draadstift M12 x 90 (L) mm. Deze glasadapter heeft een diameter van 70 mm en een hoogte van 30 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 8 - 21,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 26.45

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 70 mm, H = 30 mm, model 0748, RVS 30
Glasadapter, vlak, 70 mm, H = 30 mm, model 0748, RVS 304
 

Glasadapter, vlak, 30 mm, H = 40 mm, model 0746, RVS 304

Glasadapter vlak, 30 mm, model 0746 RVS glasadapter met draadstift M8 x 80 (L) mm. Deze glasadapter heeft een diameter van 30 mm en een hoogte van 40 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 6 - 17,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 11.85

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 30 mm, H = 40 mm, model 0746, RVS 30
Glasadapter, vlak, 30 mm, H = 40 mm, model 0746, RVS 304
 

Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 40 mm, model 0749, RVS 304

Glasadapter vlak en verstelbaar, 50mm, H = 40 mm, model 0749 RVS glasadapter voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen. Deze glasadapter heeft een hoogte van 40 mm en een diameter van 50 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 8 - 25,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 31.65

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 40 mm, model 0749,
Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 40 mm, model 0749, RVS 304
 

Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 50 mm, model 0749, RVS 304

Glasadapter vlak en verstelbaar, 50mm, H = 50 mm, model 0749 RVS glasadapter voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen. Deze glasadapter heeft een hoogte van 50 mm en een diameter van 50 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 8 - 25,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 33.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 50 mm, model 0749,
Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 50 mm, model 0749, RVS 304
 

Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 20 mm, model 0747, RVS 304

Glasadapter vlak, 50 mm, H = 20 mm, model 0747 RVS glasadapter met draadstift M10 x 70 (L) mm voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen. Deze glasadapter heeft een diameter van 50 mm en een glasdikte tussen de 8 - 25,52 mm. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 18.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 20 mm, model 0747, RVS 30
Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 20 mm, model 0747, RVS 304
 

Deurgrepen per paar T vorm 300x70x25 HoH 200 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een lengte van 300 mm, diameter van 25 mm en hoogte van 65 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 78.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T vorm 300x70x25 HoH 200 rvs
Deurgrepen per paar T vorm 300x70x25 HoH 200 rvs
 

Deurgreep per stuk T vorm 600x80x30 HoH 400 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een lengte van 600 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 80 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 55.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T vorm 600x80x30 HoH 400 rvs
Deurgreep per stuk T vorm 600x80x30 HoH 400 rvs
 

Buis bevestigingsflens 25,4 mm, model 500

Buis bevestigingsflens, model 500 Fraaie RVS bevestigingsflens met een diameter van 25,4 mm. Deze bevestigingsflens is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een bevestigingsflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 8.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Buis bevestigingsflens 25,4 mm, model 500
Buis bevestigingsflens 25,4 mm, model 500
 

Buis bevestigingsflens 38,1 mm, model 500, glanzend

Buis bevestigingsflens, model 500 Bevestigingsflens geschikt voor buizen met een diameter van 38,1 mm. Deze adapter is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een bevestigingsflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 11.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Buis bevestigingsflens 38,1 mm, model 500, glanzend
Buis bevestigingsflens 38,1 mm, model 500, glanzend
 

Buis bevestigingsflens 38,1 mm, model 500

Buis bevestigingsflens, model 500 Bevestigingsflens geschikt voor buizen met een diameter van 38,1 mm. Deze adapter is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een bevestigingsflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 11.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Buis bevestigingsflens 38,1 mm, model 500
Buis bevestigingsflens 38,1 mm, model 500
 

Buis bevestigingsflens 80°, 25,4 mm, model 502, glanzend

Buis bevestigingsflens, model 502 Bevestigingsflens geschikt voor buizen met een diameter van 25,4 mm. Deze adapter is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een bevestigingsflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 13.25

Lees meer....

Rvsproducts.nl Buis bevestigingsflens 80°, 25,4 mm, model 502, glanzen
Buis bevestigingsflens 80°, 25,4 mm, model 502, glanzend
 

Combinatieflens 25,4 mm, model 503

Combinatieflens, model 503 RVS combinatieflens geschikt voor een buis van 25,4 mm. Deze flens is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een combinatieflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 7.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl Combinatieflens 25,4 mm, model 503
Combinatieflens 25,4 mm, model 503
 

Halve muurflens 25,4 mm, model 508

Halve muurflens, model 508 RVS muurflens geschikt voor een buis van 25,4 mm. Deze flens is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een halve muurflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 4.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Halve muurflens 25,4 mm, model 508
Halve muurflens 25,4 mm, model 508
 

Glasadapter, vlak, 30 mm, H = 50 mm, model 0746, RVS 304

Glasadapter vlak, 30 mm, H = 50 mm, model 0746 RVS glasadapter met draadstift M8 x 90 (L) mm. Deze glasadapter heeft een diameter van 30 mm en een hoogte van 50 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 6 - 17,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 13.90

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 30 mm, H = 50 mm, model 0746, RVS 30
Glasadapter, vlak, 30 mm, H = 50 mm, model 0746, RVS 304
 

Buis bevestigingsflens 80°, 38,1 mm, model 502

Buis bevestigingsflens, model 502 Bevestigingsflens geschikt voor buizen met een diameter van 38,1 mm. Deze adapter is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een bevestigingsflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 16.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Buis bevestigingsflens 80°, 38,1 mm, model 502
Buis bevestigingsflens 80°, 38,1 mm, model 502
 

Combinatieflens 25,4 mm, model 503, glanzend

Combinatieflens, model 503 RVS combinatieflens geschikt voor een buis van 25,4 mm. Deze flens is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een combinatieflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 7.65

Lees meer....

Rvsproducts.nl Combinatieflens 25,4 mm, model 503, glanzend
Combinatieflens 25,4 mm, model 503, glanzend
 

Deurgreep per stuk T vorm 400x70x25 HoH 300 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een hoogte van 400 mm, diameter van 25 mm en lengte van 70 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 44.05

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T vorm 400x70x25 HoH 300 rvs
Deurgreep per stuk T vorm 400x70x25 HoH 300 rvs
 

Deurgrepen per paar T vorm 300x80x30 HoH 200 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een lengte van 300 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 65 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 84.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T vorm 300x80x30 HoH 200 rvs
Deurgrepen per paar T vorm 300x80x30 HoH 200 rvs
 

Deurgrepen per paar T vorm 400x80x30 HoH 300 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een lengte van 400 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 65 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 96.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T vorm 400x80x30 HoH 300 rvs
Deurgrepen per paar T vorm 400x80x30 HoH 300 rvs
 

Deurgrepen per paar T schuin 300x85x25 HoH 200 rvs

Deurgreep T-schuin staat onder een hoek van 45° en is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van massief rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een hoogte van 300 mm, een diameter van 25 mm en een diepte van 85 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 103.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T schuin 300x85x25 HoH 200 rvs
Deurgrepen per paar T schuin 300x85x25 HoH 200 rvs
 

Deurgreep per stuk T vorm 350x70x25 HoH 200 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een lengte van 350 mm, diameter van 25 mm en hoogte van 65 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 40.45

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T vorm 350x70x25 HoH 200 rvs
Deurgreep per stuk T vorm 350x70x25 HoH 200 rvs
 

Deurgreep per stuk T vorm 1000x70x25 HoH 800 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een hoogte van 1000 mm, diameter van 25 mm en lengte van 70 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 62.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T vorm 1000x70x25 HoH 800 rvs
Deurgreep per stuk T vorm 1000x70x25 HoH 800 rvs
 

Deurgrepen per paar T vorm 700x80x30 HoH 500 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een lengte van 700 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 65 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 120.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T vorm 700x80x30 HoH 500 rvs
Deurgrepen per paar T vorm 700x80x30 HoH 500 rvs
 

Deurgreep per stuk T vorm 800x80x30 HoH 600 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een lengte van 800 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 80 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 67.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T vorm 800x80x30 HoH 600 rvs
Deurgreep per stuk T vorm 800x80x30 HoH 600 rvs
 

Deurgreep per stuk T schuin 300x85x25 HoH 200 rvs

Deurgreep T-schuin staat onder een hoek van 45° en is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een hoogte van 300 mm, een diameter van 25 mm en een diepte van 85 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 53.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T schuin 300x85x25 HoH 200 rvs
Deurgreep per stuk T schuin 300x85x25 HoH 200 rvs
 

Buis bevestigingsflens 80°, 38,1 mm, model 502, glanzend

Buis bevestigingsflens, model 502 Bevestigingsflens geschikt voor buizen met een diameter van 38,1 mm. Deze adapter is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een bevestigingsflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 16.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Buis bevestigingsflens 80°, 38,1 mm, model 502, glanzen
Buis bevestigingsflens 80°, 38,1 mm, model 502, glanzend
 

Deurgrepen per paar T vorm 400x70x25 HoH 300 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een hoogte van 400 mm, diameter van 25 mm en lengte van 70 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 89.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T vorm 400x70x25 HoH 300 rvs
Deurgrepen per paar T vorm 400x70x25 HoH 300 rvs
 

Deurgreep per stuk T vorm 600x70x25 HoH 400 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een hoogte van 600 mm, diameter van 25 mm en lengte van 70 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 49.35

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T vorm 600x70x25 HoH 400 rvs
Deurgreep per stuk T vorm 600x70x25 HoH 400 rvs
 

Deurgreep per stuk T vorm 350x80x30 HoH 200 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een lengte van 350 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 80 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 42.95

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T vorm 350x80x30 HoH 200 rvs
Deurgreep per stuk T vorm 350x80x30 HoH 200 rvs
 

Deurgreep per stuk T vorm 400x80x30 HoH 300 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een lengte van 400 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 80 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 46.85

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T vorm 400x80x30 HoH 300 rvs
Deurgreep per stuk T vorm 400x80x30 HoH 300 rvs
 

Deurgrepen per paar T vorm 1000x80x30 HoH 800 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een lengte van 1000 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 65 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 141.10

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T vorm 1000x80x30 HoH 800 rvs
Deurgrepen per paar T vorm 1000x80x30 HoH 800 rvs
 

Deurgreep per stuk T vorm 300x70x25 HoH 200 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een lengte van 300 mm, diameter van 25 mm en hoogte van 65 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 38.25

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T vorm 300x70x25 HoH 200 rvs
Deurgreep per stuk T vorm 300x70x25 HoH 200 rvs
 

Deurgrepen per paar T vorm 600x80x30 HoH 400 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een lengte van 600 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 65 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 107.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T vorm 600x80x30 HoH 400 rvs
Deurgrepen per paar T vorm 600x80x30 HoH 400 rvs
 

Deurgrepen per paar T vorm 800x80x30 HoH 600 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een lengte van 800 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 65 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 131.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T vorm 800x80x30 HoH 600 rvs
Deurgrepen per paar T vorm 800x80x30 HoH 600 rvs
 

Muur en vloerflens 25,4 mm, model 505, glanzend

Muur- en vloerflens, model 505 RVS muur- en vloerflens geschikt voor een buis van 25,4 mm. Deze flens is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een muur- en vloerflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 5.90

Lees meer....

Rvsproducts.nl Muur en vloerflens 25,4 mm, model 505, glanzend
Muur en vloerflens 25,4 mm, model 505, glanzend
 

Halve muurflens 38,1 mm, model 508

Halve muurflens, model 508 RVS muurflens geschikt voor een buis van 38,1 mm. Deze flens is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een halve muurflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 8.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Halve muurflens 38,1 mm, model 508
Halve muurflens 38,1 mm, model 508
 

Deurgrepen per paar T vorm 500x80x30 HoH 300 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een lengte van 500 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 65 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 101.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T vorm 500x80x30 HoH 300 rvs
Deurgrepen per paar T vorm 500x80x30 HoH 300 rvs
 

Deurgreep per stuk T vorm 700x80x30 HoH 500 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een lengte van 700 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 80 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 59.25

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T vorm 700x80x30 HoH 500 rvs
Deurgreep per stuk T vorm 700x80x30 HoH 500 rvs
 

Deurgrepen per paar T vorm 1200x80x30 HoH 1000 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een lengte van 1200 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 65 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 157.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T vorm 1200x80x30 HoH 1000 rvs
Deurgrepen per paar T vorm 1200x80x30 HoH 1000 rvs
 

Buis bevestigingsflens 80°, 25,4 mm, model 502

Buis bevestigingsflens, model 502 Bevestigingsflens geschikt voor buizen met een diameter van 25,4 mm. Deze adapter is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een bevestigingsflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 13.25

Lees meer....

Rvsproducts.nl Buis bevestigingsflens 80°, 25,4 mm, model 502
Buis bevestigingsflens 80°, 25,4 mm, model 502
 

Deurgrepen per paar T vorm 350x70x25 HoH 200 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een lengte van 350 mm, diameter van 25 mm en hoogte van 65 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 82.25

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T vorm 350x70x25 HoH 200 rvs
Deurgrepen per paar T vorm 350x70x25 HoH 200 rvs
 

Deurgrepen per paar T vorm 1000x70x25 HoH 800 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een hoogte van 1000 mm, diameter van 25 mm en lengte van 70 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 125.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T vorm 1000x70x25 HoH 800 rvs
Deurgrepen per paar T vorm 1000x70x25 HoH 800 rvs
 

Deurgreep per stuk T vorm 1200x80x30 HoH 1000 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een lengte van 1200 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 80 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 76.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T vorm 1200x80x30 HoH 1000 rvs
Deurgreep per stuk T vorm 1200x80x30 HoH 1000 rvs
 

Deurgreep per stuk T vorm 1000x80x30 HoH 800 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een lengte van 1000 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 80 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 70.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T vorm 1000x80x30 HoH 800 rvs
Deurgreep per stuk T vorm 1000x80x30 HoH 800 rvs
 

Deurgreep per stuk T schuin 350x85x25 HoH 200 rvs

Deurgreep T-schuin staat onder een hoek van 45° en is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een hoogte van 350 mm, een diameter van 25 mm en een diepte van 85 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 53.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T schuin 350x85x25 HoH 200 rvs
Deurgreep per stuk T schuin 350x85x25 HoH 200 rvs
 

Halve muurflens 25,4 mm, model 508, glanzend

Halve muurflens, model 508 RVS muurflens geschikt voor een buis van 25,4 mm. Deze flens is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een halve muurflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 4.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Halve muurflens 25,4 mm, model 508, glanzend
Halve muurflens 25,4 mm, model 508, glanzend
 

Deurgrepen per paar T vorm 600x70x25 HoH 400 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een hoogte van 600 mm, diameter van 25 mm en lengte van 70 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 107.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T vorm 600x70x25 HoH 400 rvs
Deurgrepen per paar T vorm 600x70x25 HoH 400 rvs
 

Deurgreep per stuk T vorm 500x80x30 HoH 300 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een lengte van 500 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 80 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 48.85

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T vorm 500x80x30 HoH 300 rvs
Deurgreep per stuk T vorm 500x80x30 HoH 300 rvs
 

Buis bevestigingsflens 50,8 mm, model 500

Buis bevestigingsflens, model 500 Bevestigingsflens geschikt voor buizen met een diameter van 50,8 mm. Deze adapter is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een bevestigingsflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 14.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl Buis bevestigingsflens 50,8 mm, model 500
Buis bevestigingsflens 50,8 mm, model 500
 

Muur en vloerflens 25,4 mm, model 505

Muur- en vloerflens, model 505 RVS muur- en vloerflens geschikt voor een buis van 25,4 mm. Deze flens is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een muur- en vloerflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 5.90

Lees meer....

Rvsproducts.nl Muur en vloerflens 25,4 mm, model 505
Muur en vloerflens 25,4 mm, model 505
 

Deurgreep per stuk T vorm 300x80x30 HoH 200 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een lengte van 300 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 80 mm. Deze deurgreep wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 41.55

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgreep per stuk T vorm 300x80x30 HoH 200 rvs
Deurgreep per stuk T vorm 300x80x30 HoH 200 rvs
 

Deurgrepen per paar T vorm 350x80x30 HoH 200 rvs

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per stuk geleverd en heeft een lengte van 350 mm, diameter van 30 mm en hoogte van 65 mm. Deze deurgrepen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Waarom een deurgreep van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 88.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurgrepen per paar T vorm 350x80x30 HoH 200 rvs
Deurgrepen per paar T vorm 350x80x30 HoH 200 rvs
 

Buis bevestigingsflens 25,4 mm, model 500, glanzend

Buis bevestigingsflens, model 500 Bevestigingsflens geschikt voor buizen met een diameter van 25,4 mm. Deze adapter is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-Look (Zamak) met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een bevestigingsflens van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 8.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Buis bevestigingsflens 25,4 mm, model 500, glanzend
Buis bevestigingsflens 25,4 mm, model 500, glanzend
 

Adapter voor buis 25,4 x 1,27 mm, model 728, glanzend

Adapter voor buis, vlak, model 728 Adapter geschikt voor buizen met een diameter van 25,4 x 1,27 mm. Deze adapter is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 8.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor buis 25,4 x 1,27 mm, model 728, glanzend
Adapter voor buis 25,4 x 1,27 mm, model 728, glanzend
 

Glasadapter vlak, 50 mm, H = 10 mm, model 0747, Zamak

Glasadapter vlak, 50 mm, H = 10 mm, model 0747 RVS glasadapter met draadstift M10 x 50 (L) mm voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen. Deze glasadapter heeft een diameter van 50 mm en een glasdikte tussen de 8 -17,52 mm. Vervaardigd uit onbewerkt Zamak. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasklem van Zamak? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een zwarte coating komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 7.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter vlak, 50 mm, H = 10 mm, model 0747, Zamak
Glasadapter vlak, 50 mm, H = 10 mm, model 0747, Zamak
 

Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 10 mm, model 0747, RVS 316

Glasadapter vlak, 50 mm, H = 10 mm, model 0747 RVS glasadapter met draadstift M10 x 50 mm. Deze glasadapter heeft een diameter van 50 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 8 -17,52 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-look (Zamak).  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-Look (Zamak)? Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 12.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 10 mm, model 0747, RVS 31
Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 10 mm, model 0747, RVS 316
 

Rozet met boring 10 mm, voor buis 50,8 mm, model 501, glanzend

Rozet met boring 10 mm, model 501 RVS rozet geschikt voor een buis van 50,8 mm. Dit rozet is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een rozet van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 8.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Rozet met boring 10 mm, voor buis 50,8 mm, model 501, g
Rozet met boring 10 mm, voor buis 50,8 mm, model 501, glanzend
 

Rozet met boring 10 mm, voor buis 38,1 mm, model 501, glanzend

Rozet met boring 10 mm, model 501 RVS rozet geschikt voor een buis van 38,1 mm. Dit rozet is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een rozet van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 7.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl Rozet met boring 10 mm, voor buis 38,1 mm, model 501, g
Rozet met boring 10 mm, voor buis 38,1 mm, model 501, glanzend
 

Rozet met boring 10 mm, voor buis 38,1 mm, model 501

Rozet met boring 10 mm, model 501 RVS rozet geschikt voor een buis van 38,1 mm. Dit rozet is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een rozet van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 7.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl Rozet met boring 10 mm, voor buis 38,1 mm, model 501
Rozet met boring 10 mm, voor buis 38,1 mm, model 501
 

Rozet met boring 10 mm, voor buis 50,8 mm, model 501

Rozet met boring 10 mm, model 501 RVS rozet geschikt voor een buis van 50,8 mm. Dit rozet is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een rozet van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 8.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Rozet met boring 10 mm, voor buis 50,8 mm, model 501
Rozet met boring 10 mm, voor buis 50,8 mm, model 501
 

Rozet met boring 10 mm, voor buis 25,4 mm, model 501

Rozet met boring 10 mm, model 501 RVS rozet geschikt voor een buis van 25,4 mm. Dit rozet is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een rozet van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 6.70

Lees meer....

Rvsproducts.nl Rozet met boring 10 mm, voor buis 25,4 mm, model 501
Rozet met boring 10 mm, voor buis 25,4 mm, model 501
 

Muur en vloerflens 19,0 mm, model 505

Muur- en vloerflens, model 505 RVS muur- en vloerflens geschikt voor een buis van 19,0 mm. Deze flens is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een muur- en vloerflens van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 7.45

Lees meer....

Rvsproducts.nl Muur en vloerflens 19,0 mm, model 505
Muur en vloerflens 19,0 mm, model 505
 

SQUARE V35 192 massieve meubelgreep mat RVS

Een massieve meubelgreep, mat RVS Deze RVS massieve meubelgreep is onderdeel van de serie Square. Deze serie is herkenbaar aan haar vierkante design voorzien van een elegant detail. De meubelgreep heeft een lengte van 232 mm en een dikte van 12 mm. De Meubelgreep is vervaardigd uit massief RVS met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over SQUARE SQUARE, de naam zegt het al, staat voor een zeer minimalistisch design, gecombineerd met louter vierkante en rechthoekige vormen. SQUARE is een sinds lange tijd bestaande serie en mede om die reden ook een van de meest omvangrijke series qua hoeveelheid producten. Hoewel de serie eenvoudig oogt, zijn er zat kleine details die de serie bijzonder maken. Zo lijken alle producten scherp, maar zijn ze door het vakkundig breken van de randjes toch zacht genoeg voor de handen. Elk product wordt bovendien met behulp van diverse tools en mallen handmatig getest op 100% rechtheid. SQUARE moet immers 'square' zijn. Zeer recent werd de serie uitgebreid met enkele nieuwe finishes en nieuwe producten, ontworpen door niemand minder dan Jan des Bouvrie, de 'founding father' van 'Dutch Design'. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 37.70

Lees meer....

Rvsproducts.nl SQUARE V35 192 massieve meubelgreep mat RVS
SQUARE V35 192 massieve meubelgreep mat RVS
 

SQUARE V35 160 massieve meubelgreep mat RVS

Een massieve meubelgreep, mat RVS Deze RVS massieve meubelgreep is onderdeel van de serie Square. Deze serie is herkenbaar aan haar vierkante design voorzien van een elegant detail. De meubelgreep heeft een lengte van 200 mm en een dikte van 12 mm. De Meubelgreep is vervaardigd uit massief RVS met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over SQUARE SQUARE, de naam zegt het al, staat voor een zeer minimalistisch design, gecombineerd met louter vierkante en rechthoekige vormen. SQUARE is een sinds lange tijd bestaande serie en mede om die reden ook een van de meest omvangrijke series qua hoeveelheid producten. Hoewel de serie eenvoudig oogt, zijn er zat kleine details die de serie bijzonder maken. Zo lijken alle producten scherp, maar zijn ze door het vakkundig breken van de randjes toch zacht genoeg voor de handen. Elk product wordt bovendien met behulp van diverse tools en mallen handmatig getest op 100% rechtheid. SQUARE moet immers 'square' zijn. Zeer recent werd de serie uitgebreid met enkele nieuwe finishes en nieuwe producten, ontworpen door niemand minder dan Jan des Bouvrie, de 'founding father' van 'Dutch Design'. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 34.55

Lees meer....

Rvsproducts.nl SQUARE V35 160 massieve meubelgreep mat RVS
SQUARE V35 160 massieve meubelgreep mat RVS
 

SQUARE V35 128 massieve meubelgreep mat RVS

Een massieve meubelgreep, mat RVS Deze RVS massieve meubelgreep is onderdeel van de serie Square. Deze serie is herkenbaar aan haar vierkante design voorzien van een elegant detail. De meubelgreep heeft een lengte van 136 mm en een dikte van 12 mm. De Meubelgreep is vervaardigd uit massief RVS met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over SQUARE SQUARE, de naam zegt het al, staat voor een zeer minimalistisch design, gecombineerd met louter vierkante en rechthoekige vormen. SQUARE is een sinds lange tijd bestaande serie en mede om die reden ook een van de meest omvangrijke series qua hoeveelheid producten. Hoewel de serie eenvoudig oogt, zijn er zat kleine details die de serie bijzonder maken. Zo lijken alle producten scherp, maar zijn ze door het vakkundig breken van de randjes toch zacht genoeg voor de handen. Elk product wordt bovendien met behulp van diverse tools en mallen handmatig getest op 100% rechtheid. SQUARE moet immers 'square' zijn. Zeer recent werd de serie uitgebreid met enkele nieuwe finishes en nieuwe producten, ontworpen door niemand minder dan Jan des Bouvrie, de 'founding father' van 'Dutch Design'.   Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 31.40

Lees meer....

Rvsproducts.nl SQUARE V35 128 massieve meubelgreep mat RVS
SQUARE V35 128 massieve meubelgreep mat RVS
 

RIBBON BM20 160 massieve meubelgreep mat RVS

Een massieve meubelgreep, mat RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie RIBBON. De meubelgreep heeft een lengte van 200 mm en een dikte van 4 mm. De Meubelgreep is vervaardigd uit massief RVS met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over RIBBON Ribbon architecture is de term die wordt gebruikt voor de manier waarop de muren, vloeren en het dak van een gebouw samen een zelfdragende maar onderling verbonden structuur vormen. Een dergelijke constructie geeft een voortdurend gevoel van beweging en momentum doordat de ruimtes in elkaar overlopen. Ditzelfde principe komt in het klein ook terug in de door Bob Manders ontworpen RIBBON-collectie. RIBBON is een collectie deur-, raam- en meubelbeslag die is ontworpen door de Nederlandse topdesigner Bob Manders. Het design is uniek, met name in de manier waarop de onderdelen tot één geheel worden gesmeed. Traditionele handgrepen bestaan altijd uit drie onderdelen: de rozet, de hals en de greep. De handgrepen van deze collectie zijn uit één stuk gemaakt voor een zeer uniek design met een unieke bajonetbevestiging. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 54.95

Lees meer....

Rvsproducts.nl RIBBON BM20 160 massieve meubelgreep mat RVS
RIBBON BM20 160 massieve meubelgreep mat RVS
 

TENSE BB25 160 massieve meubelgreep mat RVS

Een massieve meubelgreep, mat RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie TENSE. De meubelgreep heeft een lengte van 217 mm en een dikte van 4 mm. De Meubelgreep is vervaardigd uit massief RVS met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over TENSE Deurbeslag moet mooi zijn en prettig in de hand liggen, en het ontwerp moet in harmonie zijn met de architectuur van een pand. Het lijkt misschien een onopvallend detail in huis, maar the devil is in the detail. Formani presenteert regelmatig innovatieve nieuwe collecties en zoekt daarvoor steeds de samenwerking met bekende Nederlandse ontwerpers. Een inspirerende ontmoeting met Bertram Beerbaum leidde al gauw tot spannende, nieuwe ideeën voor deurbeslag en uiteindelijk tot de fantastische 'Tense'-collectie. Tense by Bertram Beerbaum is een totaalconcept voor deur-, raam- en meubelbeslag. De ontwerpen zijn uniek omdat de nek en het handvat overal op een speciale manier bij elkaar komen. Het hart van het ontwerp is de cilindrische nek, die in ieder ontwerp de basis vormt. Aan deze nek wordt elke keer op een bijzondere manier het handvat bevestigd. Een duidelijke, stoere maar vooral chique vormentaal vormt de kracht achter deze ontwerpen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 73.25

Lees meer....

Rvsproducts.nl TENSE BB25 160 massieve meubelgreep mat RVS
TENSE BB25 160 massieve meubelgreep mat RVS
 

TENSE BB25 320 massieve meubelgreep mat RVS

Een massieve meubelgreep, mat RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie TENSE. De meubelgreep heeft een lengte van 377 mm en een dikte van 4 mm. De Meubelgreep is vervaardigd uit massief RVS met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over TENSE Deurbeslag moet mooi zijn en prettig in de hand liggen, en het ontwerp moet in harmonie zijn met de architectuur van een pand. Het lijkt misschien een onopvallend detail in huis, maar the devil is in the detail. Formani presenteert regelmatig innovatieve nieuwe collecties en zoekt daarvoor steeds de samenwerking met bekende Nederlandse ontwerpers. Een inspirerende ontmoeting met Bertram Beerbaum leidde al gauw tot spannende, nieuwe ideeën voor deurbeslag en uiteindelijk tot de fantastische 'Tense'-collectie. Tense by Bertram Beerbaum is een totaalconcept voor deur-, raam- en meubelbeslag. De ontwerpen zijn uniek omdat de nek en het handvat overal op een speciale manier bij elkaar komen. Het hart van het ontwerp is de cilindrische nek, die in ieder ontwerp de basis vormt. Aan deze nek wordt elke keer op een bijzondere manier het handvat bevestigd. Een duidelijke, stoere maar vooral chique vormentaal vormt de kracht achter deze ontwerpen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 91.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl TENSE BB25 320 massieve meubelgreep mat RVS
TENSE BB25 320 massieve meubelgreep mat RVS
 

SQUARE V35 224 massieve meubelgreep mat RVS

Een massieve meubelgreep, mat RVS Deze RVS massieve meubelgreep is onderdeel van de serie Square. Deze serie is herkenbaar aan haar vierkante design voorzien van een elegant detail. De meubelgreep heeft een lengte van 264 mm en een dikte van 12 mm. De Meubelgreep is vervaardigd uit massief RVS met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over SQUARE SQUARE, de naam zegt het al, staat voor een zeer minimalistisch design, gecombineerd met louter vierkante en rechthoekige vormen. SQUARE is een sinds lange tijd bestaande serie en mede om die reden ook een van de meest omvangrijke series qua hoeveelheid producten. Hoewel de serie eenvoudig oogt, zijn er zat kleine details die de serie bijzonder maken. Zo lijken alle producten scherp, maar zijn ze door het vakkundig breken van de randjes toch zacht genoeg voor de handen. Elk product wordt bovendien met behulp van diverse tools en mallen handmatig getest op 100% rechtheid. SQUARE moet immers 'square' zijn. Zeer recent werd de serie uitgebreid met enkele nieuwe finishes en nieuwe producten, ontworpen door niemand minder dan Jan des Bouvrie, de 'founding father' van 'Dutch Design'. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 40.85

Lees meer....

Rvsproducts.nl SQUARE V35 224 massieve meubelgreep mat RVS
SQUARE V35 224 massieve meubelgreep mat RVS
 

TENSE BB26 320 massieve meubelgreep mat RVS

Een massieve meubelgreep, mat RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie TENSE. De meubelgreep heeft een lengte van 336 mm en een dikte van 4 mm. De Meubelgreep is vervaardigd uit massief RVS met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over TENSE Deurbeslag moet mooi zijn en prettig in de hand liggen, en het ontwerp moet in harmonie zijn met de architectuur van een pand. Het lijkt misschien een onopvallend detail in huis, maar the devil is in the detail. Formani presenteert regelmatig innovatieve nieuwe collecties en zoekt daarvoor steeds de samenwerking met bekende Nederlandse ontwerpers. Een inspirerende ontmoeting met Bertram Beerbaum leidde al gauw tot spannende, nieuwe ideeën voor deurbeslag en uiteindelijk tot de fantastische 'Tense'-collectie. Tense by Bertram Beerbaum is een totaalconcept voor deur-, raam- en meubelbeslag. De ontwerpen zijn uniek omdat de nek en het handvat overal op een speciale manier bij elkaar komen. Het hart van het ontwerp is de cilindrische nek, die in ieder ontwerp de basis vormt. Aan deze nek wordt elke keer op een bijzondere manier het handvat bevestigd. Een duidelijke, stoere maar vooral chique vormentaal vormt de kracht achter deze ontwerpen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 91.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl TENSE BB26 320 massieve meubelgreep mat RVS
TENSE BB26 320 massieve meubelgreep mat RVS
 

TENSE BB26 160 massieve meubelgreep mat RVS

Een massieve meubelgreep, mat RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie TENSE. De meubelgreep heeft een lengte van 176 mm en een dikte van 4 mm. De Meubelgreep is vervaardigd uit massief RVS met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over TENSE Deurbeslag moet mooi zijn en prettig in de hand liggen, en het ontwerp moet in harmonie zijn met de architectuur van een pand. Het lijkt misschien een onopvallend detail in huis, maar the devil is in the detail. Formani presenteert regelmatig innovatieve nieuwe collecties en zoekt daarvoor steeds de samenwerking met bekende Nederlandse ontwerpers. Een inspirerende ontmoeting met Bertram Beerbaum leidde al gauw tot spannende, nieuwe ideeën voor deurbeslag en uiteindelijk tot de fantastische 'Tense'-collectie. Tense by Bertram Beerbaum is een totaalconcept voor deur-, raam- en meubelbeslag. De ontwerpen zijn uniek omdat de nek en het handvat overal op een speciale manier bij elkaar komen. Het hart van het ontwerp is de cilindrische nek, die in ieder ontwerp de basis vormt. Aan deze nek wordt elke keer op een bijzondere manier het handvat bevestigd. Een duidelijke, stoere maar vooral chique vormentaal vormt de kracht achter deze ontwerpen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 73.25

Lees meer....

Rvsproducts.nl TENSE BB26 160 massieve meubelgreep mat RVS
TENSE BB26 160 massieve meubelgreep mat RVS
 

NOUR EV9 160 massieve meubelgreep gepolijst RVS

Een massieve meubelgreep, gepolijst RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie NOUR. De meubelgreep heeft een lengte van 210 mm en een dikte van 12 mm. De meubelgreep is vervaardigd uit RVS met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over NOUR Edward van Vliet ontwierp voor FORMANI® de serie NOUR: een design met internationale allure en uitstraling. NOUR is een serie deurkrukken en accessoires die gemaakt zijn voor de menselijke hand. De hand versmelt als het ware met de deurkruk op het moment van aanraking. Los van deze uitmuntende ergonomie is een ander uniek kenmerk het bijzondere design dat tot stand is gekomen met behulp van oosterse invloeden. Dit wordt onder andere vertaald in het gebruik van finishes als gepolijst rvs en mat goud, afgewerkt met een voor FORMANI® uniek ontworpen signatuur/logo dat verwerkt zit in de kopse kant van de deurkruk. NOUR werd in 2015 bekroond met de German Design Award, een van 's werelds meest voorname design awards. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 57.70

Lees meer....

Rvsproducts.nl NOUR EV9 160 massieve meubelgreep gepolijst RVS
NOUR EV9 160 massieve meubelgreep gepolijst RVS
 

FERROVIA FV195 96 massieve meubelgreep mat RVS

Een massieve meubelgreep, mat RVS Deze RVS massieve meubelgreep is onderdeel van de serie Fold by Tord Boontje. De meubelgreep heeft een lengte van 200 mm en een dikte van 4 mm. De Meubelgreep is vervaardigd uit massief RVS met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over FERROVIA FERROVIA is Italiaans voor 'spoorweg' en de deurkruk werd in de volksmond dan ook regelmatig het spoorwegkrukje genoemd. Dit verwijst naar begin 20e eeuw, toen dit model deurkruk veelal werd toegepast in de treinstellen in diverse West-Europese landen zoals België, Frankrijk en Italië. In Frankrijk en delen van België is dit design ook wel beter bekend als 'Chemin de Fer'. De serie is gemoderniseerd en gefabriceerd uit massief roestvast staal (mat en gepolijst leverbaar) en gecompleteerd met de nodige accessoires, zoals diverse soorten raam- en meubelbeslag, waardoor alle functies binnen een huis (of ander object) met één en dezelfde stijl kunnen worden ingevuld.

€ 37.70

Lees meer....

Rvsproducts.nl FERROVIA FV195 96 massieve meubelgreep mat RVS
FERROVIA FV195 96 massieve meubelgreep mat RVS
 

Deurvastzetter met magneet wandbevestiging ONE PB30W mat RVS

Deurvastzetter met magneet wandbevestiging, mat RVS Deze deurvastzetter met magneet is onderdeel van de serie One by Piet Boon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 151.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Deurvastzetter met magneet wandbevestiging ONE PB30W ma
Deurvastzetter met magneet wandbevestiging ONE PB30W mat RVS
 

Handdoekstang enkel ONE PB750 mat RVS AISI 316

Handdoekstang enkel, mat RVS Deze handdoekstang is onderdeel van de serie One by Piet Boon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 219.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Handdoekstang enkel ONE PB750 mat RVS AISI 316
Handdoekstang enkel ONE PB750 mat RVS AISI 316
 

Massieve paarsgewijze set hefschuifdeurbeslag ONE PB230PA mat RVS

Massieve paarsgewijze set hefschuifdeurbeslag, mat RVS Dit massieve set RVS hefschuifdeurbeslag is onderdeel van de serie One by Piet Boon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 520.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Massieve paarsgewijze set hefschuifdeurbeslag ONE PB230
Massieve paarsgewijze set hefschuifdeurbeslag ONE PB230PA mat RVS
 

RIBBON BM20 320 massieve meubelgreep mat RVS

Een massieve meubelgreep, mat RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie RIBBON. De meubelgreep heeft een lengte van 360 mm en een dikte van 4 mm. De Meubelgreep is vervaardigd uit massief RVS met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over RIBBON Ribbon architecture is de term die wordt gebruikt voor de manier waarop de muren, vloeren en het dak van een gebouw samen een zelfdragende maar onderling verbonden structuur vormen. Een dergelijke constructie geeft een voortdurend gevoel van beweging en momentum doordat de ruimtes in elkaar overlopen. Ditzelfde principe komt in het klein ook terug in de door Bob Manders ontworpen RIBBON-collectie. RIBBON is een collectie deur-, raam- en meubelbeslag die is ontworpen door de Nederlandse topdesigner Bob Manders. Het design is uniek, met name in de manier waarop de onderdelen tot één geheel worden gesmeed. Traditionele handgrepen bestaan altijd uit drie onderdelen: de rozet, de hals en de greep. De handgrepen van deze collectie zijn uit één stuk gemaakt voor een zeer uniek design met een unieke bajonetbevestiging. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 68.70

Lees meer....

Rvsproducts.nl RIBBON BM20 320 massieve meubelgreep mat RVS
RIBBON BM20 320 massieve meubelgreep mat RVS
 

Handdoekstang enkel ONE PB550 mat RVS AISI 316

Handdoekstang enkel, mat RVS AISI 316 Deze handdoekstang is onderdeel van de serie One by Piet Boon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 206.10

Lees meer....

Rvsproducts.nl Handdoekstang enkel ONE PB550 mat RVS AISI 316
Handdoekstang enkel ONE PB550 mat RVS AISI 316
 

NOUR EV9 96 massieve meubelgreep gepolijst RVS

Een massieve meubelgreep, gepolijst RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie NOUR. De meubelgreep heeft een lengte van 146 mm en een dikte van 12 mm. De meubelgreep is vervaardigd uit RVS met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over NOUR Edward van Vliet ontwierp voor FORMANI® de serie NOUR: een design met internationale allure en uitstraling. NOUR is een serie deurkrukken en accessoires die gemaakt zijn voor de menselijke hand. De hand versmelt als het ware met de deurkruk op het moment van aanraking. Los van deze uitmuntende ergonomie is een ander uniek kenmerk het bijzondere design dat tot stand is gekomen met behulp van oosterse invloeden. Dit wordt onder andere vertaald in het gebruik van finishes als gepolijst rvs en mat goud, afgewerkt met een voor FORMANI® uniek ontworpen signatuur/logo dat verwerkt zit in de kopse kant van de deurkruk. NOUR werd in 2015 bekroond met de German Design Award, een van 's werelds meest voorname design awards. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 45.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl NOUR EV9 96 massieve meubelgreep gepolijst RVS
NOUR EV9 96 massieve meubelgreep gepolijst RVS
 

NOUR EV9 128 massieve meubelgreep gepolijst RVS

Een massieve meubelgreep, gepolijst RVS Deze meubelgreep is onderdeel van de serie NOUR. De meubelgreep heeft een lengte van 178 mm en een dikte van 12 mm. De meubelgreep is vervaardigd uit RVS met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over NOUR Edward van Vliet ontwierp voor FORMANI® de serie NOUR: een design met internationale allure en uitstraling. NOUR is een serie deurkrukken en accessoires die gemaakt zijn voor de menselijke hand. De hand versmelt als het ware met de deurkruk op het moment van aanraking. Los van deze uitmuntende ergonomie is een ander uniek kenmerk het bijzondere design dat tot stand is gekomen met behulp van oosterse invloeden. Dit wordt onder andere vertaald in het gebruik van finishes als gepolijst rvs en mat goud, afgewerkt met een voor FORMANI® uniek ontworpen signatuur/logo dat verwerkt zit in de kopse kant van de deurkruk. NOUR werd in 2015 bekroond met de German Design Award, een van 's werelds meest voorname design awards. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 51.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl NOUR EV9 128 massieve meubelgreep gepolijst RVS
NOUR EV9 128 massieve meubelgreep gepolijst RVS
 

Massieve set hefschuifdeurbeslag ONE PB230 mat RVS

Massieve set hefschuifdeurbeslag, mat RVS Dit massieve set RVS hefschuifdeurbeslag is onderdeel van de serie One by Piet Boon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 277.85

Lees meer....

Rvsproducts.nl Massieve set hefschuifdeurbeslag ONE PB230 mat RVS
Massieve set hefschuifdeurbeslag ONE PB230 mat RVS
 

Rozet met boring 10 mm, voor buis 25,4 mm, model 501, glanzend

Rozet met boring 10 mm, model 501 RVS rozet geschikt voor een buis van 25,4 mm. Dit rozet is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een rozet van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 6.70

Lees meer....

Rvsproducts.nl Rozet met boring 10 mm, voor buis 25,4 mm, model 501, g
Rozet met boring 10 mm, voor buis 25,4 mm, model 501, glanzend
 

Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 50 mm, model 0747, RVS 316

Glasadapter vlak, 50 mm, model 0747 RVS glasadapter met draadstift M10 x 90 (L) mm voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen. Deze glasadapter heeft een diameter van 50 mm en een glasdikte tussen de 8 -17,52 mm. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 34.20

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 50 mm, model 0747, RVS 31
Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 50 mm, model 0747, RVS 316
 

Glasadapter, vlak, 60 mm, H = 10 mm, model 0745, RVS 316

Glasadapter vlak, 60 mm, H = 10 mm, model 0745 RVS glasadapter met draadstift M10 x 70 mm. Deze glasadapter heeft een diameter van 60 mm en een hoogte van 10 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 8 - 21,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 25.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 60 mm, H = 10 mm, model 0745, RVS 31
Glasadapter, vlak, 60 mm, H = 10 mm, model 0745, RVS 316
 

Glasadapter, vlak, 30 mm, H = 15 mm, model 0746, RVS 316

Glasadapter vlak, 30 mm, H = 15 mm, model 0746 RVS glasadapter met draadstift M8 x 50 mm. Deze glasadapter heeft een diameter van 30 mm en een hoogte van 15 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 6 - 17,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 9.95

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 30 mm, H = 15 mm, model 0746, RVS 31
Glasadapter, vlak, 30 mm, H = 15 mm, model 0746, RVS 316
 

Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 30 mm, model 0749, RVS 316

Glasadapter vlak en verstelbaar, 50 mm, H = 30 mm, model 0749 RVS glasadapter voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen. Deze glasadapter heeft een hoogte van 30 mm en een diameter van 50 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 12 - 25,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 38.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 30 mm, model 0749,
Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 30 mm, model 0749, RVS 316
 

Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 100 mm, model 0749, RVS 316

Glasadapter vlak en verstelbaar, 50 mm, H = 100 mm, model 0749 RVS glasadapter voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen. Deze glasadapter heeft een hoogte van 100 mm en een diameter van 50 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 8 - 25,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 53.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 100 mm, model 0749
Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 100 mm, model 0749, RVS 316
 

Glasadapter, vlak, 70 mm, H = 40 mm, model 0748, RVS 316

Glasadapter vlak, 70 mm, H = 40 mm, model 0748 RVS glasadapter met draadstift M12 x 100 (L) mm. Deze glasadapter heeft een diameter van 70 mm en een hoogte van 40 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 8 - 21,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 39.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 70 mm, H = 40 mm, model 0748, RVS 31
Glasadapter, vlak, 70 mm, H = 40 mm, model 0748, RVS 316
 

Glasadapter, vlak, 58 x 58 mm, H = 10 mm, model 4747, RVS 316

Glasadapter vlak, 58 x 58 mm, H = 10 mm, model 4747 RVS glasadapter met draadstift M10 x 60 (L) mm. De afstand tussen de ondergrond en het glas is 10 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 8 -21,52 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 36.45

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 58 x 58 mm, H = 10 mm, model 4747, R
Glasadapter, vlak, 58 x 58 mm, H = 10 mm, model 4747, RVS 316
 

Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 50 mm, model 0749, RVS 316

Glasadapter vlak en verstelbaar, 50 mm , H = 50 mm, model 0749 RVS glasadapter voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen. Deze glasadapter heeft een hoogte van 50 mm en een diameter van 50 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 8 - 25,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 43.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 50 mm, model 0749,
Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 50 mm, model 0749, RVS 316
 

Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 50 mm, model 0749, RVS 316, glanzend

Glasadapter vlak en verstelbaar, 50 mm, H = 50 mm, model 0749 RVS glasadapter voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen. Deze glasadapter heeft een hoogte van 50 mm en een diameter van 50 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 8 - 25,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met glanzend gepolijste afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 48.40

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 50 mm, model 0749,
Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 50 mm, model 0749, RVS 316, glanzend
 

Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 30 mm, model 0747, RVS 316

Glasadapter vlak, 50 mm, H = 30 mm, model 0747 RVS glasadapter met draadstift M10 x 80 (L) mm voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen. Deze glasadapter heeft een diameter van 50 mm en een glasdikte tussen de 8 -25,52 mm. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 27.25

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 30 mm, model 0747, RVS 31
Glasadapter, vlak, 50 mm, H = 30 mm, model 0747, RVS 316
 

Glasadapter, vlak, 70 mm, H = 30 mm, model 0748, RVS 316

Glasadapter vlak, 70 mm, H = 30 mm, model 0748 RVS glasadapter met draadstift M12 x 90 (L) mm. Deze glasadapter heeft een diameter van 70 mm en een hoogte van 30 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 8 - 21,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl

€ 34.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 70 mm, H = 30 mm, model 0748, RVS 31
Glasadapter, vlak, 70 mm, H = 30 mm, model 0748, RVS 316
 

Glasadapter voor Frans balkon, 50 mm, H = 38 mm, model 0748, RVS 316

Glasadapter, 50 mm, model 0748 RVS glasadapter met draadstift M10 x 350 mm voor het monteren van een Frans balkon. Deze glasadapter heeft een diameter van 50 mm en een lengte van 38 mm. Geschikt voor glasdikte 8 - 17,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 37.85

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter voor Frans balkon, 50 mm, H = 38 mm, model
Glasadapter voor Frans balkon, 50 mm, H = 38 mm, model 0748, RVS 316
 

Glasadapter voor Frans balkon, 50 mm, H = 38 mm, model 0748, RVS 316, glanzend

Glasadapter, 50 mm, H = 38 mm, model 0748 RVS glasadapter met draadstift M10 x 300 mm voor het monteren van een Frans balkon. Deze glasadapter heeft een diameter van 50 mm en een lengte van 38 mm. Geschikt voor glasdikte 8 - 17,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 42.05

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter voor Frans balkon, 50 mm, H = 38 mm, model
Glasadapter voor Frans balkon, 50 mm, H = 38 mm, model 0748, RVS 316, glanzend
 

Glasadapter, vlak, 70 mm, H = 10 mm, model 0748, RVS 316

Glasadapter vlak, 70 mm, H = 10 mm, model 0748 RVS glasadapter met draadstift M12 x 70 (L) mm. Deze glasadapter heeft een diameter van 70 mm en een hoogte van 10 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 8 - 21,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 27.20

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 70 mm, H = 10 mm, model 0748, RVS 31
Glasadapter, vlak, 70 mm, H = 10 mm, model 0748, RVS 316
 

Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 40 mm, model 0749, RVS 316

Glasadapter vlak en verstelbaar, 50 mm, H = 40 mm, model 0749 RVS glasadapter voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen. Deze glasadapter heeft een hoogte van 40 mm en een diameter van 50 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 8 - 25,52 mm en vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 41.05

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 40 mm, model 0749,
Glasadapter, verstelbaar, 50 mm, H = 40 mm, model 0749, RVS 316
 

Glasadapter, vlak, 58 x 58 mm, H = 30 mm, model 4747, RVS 316

Glasadapter vlak, 58 x 58 mm, H = 30 mm, model 4747 RVS glasadapter met draadstift M10 x 80 (L) mm. De afstand tussen de ondergrond en het glas is 30 mm. Geschikt voor een glasdikte tussen de 8 - 21,52 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 43.85

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, vlak, 58 x 58 mm, H = 30 mm, model 4747, R
Glasadapter, vlak, 58 x 58 mm, H = 30 mm, model 4747, RVS 316
 

Set massieve glasdeurknoppen ONE PBT100G vast op rozet mat RVS

Set massieve glasdeurknoppen vast op rozet mat RVS Deze RVS glasdeurknoppen zijn onderdeel van de serie One by Piet Boon. Wordt als set (2 stuks) geleverd. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Over Piet Boon: De Piet Boon stijl is simple sophistication, met aandacht voor comfort en detail. De heldere en eigenzinnige ontwerpstijl van Piet Boon heeft een internationale uitstraling die hem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen tot één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers heeft gemaakt. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 321.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl Set massieve glasdeurknoppen ONE PBT100G vast op rozet
Set massieve glasdeurknoppen ONE PBT100G vast op rozet mat RVS
 

Verfijn Resultaten

Woonshops