Railingflens vierkant 90 graden, 25mm

Railingflens vierkant 90 graden, 25mm Deze railingflens vierkant 90 graden is vervaardigd uit RVS-316 (A4) en heeft een hoogglans gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tabel bij de afbeeldingen. Waarom een railingflens vierkant 90 graden van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 11.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Railingflens vierkant 90 graden, 25mm
Railingflens vierkant 90 graden, 25mm
 

Ontluchtingskap mini, 64x66mm

Ontluchtingskap mini, 64x66mm Deze ontluchtingskap is vervaardigd uit RVS-304 (A2). Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tabel bij de afbeeldingen. Waarom een ontluchtingskap van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 7.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Ontluchtingskap mini, 64x66mm
Ontluchtingskap mini, 64x66mm
 

T scharnier, 100x54mm

T-scharnier, 100x54mm Deze T-scharnier is vervaardigd uit RVS-316 (A4) en heeft een hoogglans gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tabel bij de afbeeldingen. Waarom een T-scharnier van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 5.85

Lees meer....

Rvsproducts.nl T scharnier, 100x54mm
T scharnier, 100x54mm
 

Dubbele snapsluiting, 80mm

Dubbele snapsluiting, 80mm Deze dubbele snapsluiting is vervaardigd uit RVS-316 (A4) en heeft een hoogglans gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tabel bij de afbeeldingen. Waarom dubbele snapsluiting van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl Dubbele snapsluiting, 80mm
Dubbele snapsluiting, 80mm
 

D sluiting met binnenzeskant, 6mm

D-sluiting met binnenzeskant, 6mm Deze D-sluiting met binnenzeskant is vervaardigd uit RVS-316 (A4) en heeft een hoogglans gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tabel bij de afbeeldingen. Waarom een D-sluiting met binnenzeskant van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.20

Lees meer....

Rvsproducts.nl D sluiting met binnenzeskant, 6mm
D sluiting met binnenzeskant, 6mm
 

Buis 12 x 1,0 mm, lengte 5000 mm, model 0900, RVS 304

Buis 12 mm, lengte 5000 mm Deze buis is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een buis van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 14.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Buis 12 x 1,0 mm, lengte 5000 mm, model 0900, RVS 304
Buis 12 x 1,0 mm, lengte 5000 mm, model 0900, RVS 304
 

Kikker vlak met 2 schroefgaten, 250mm

Kikker vlak met 2 schroefgaten, 250mm Deze kikker is vervaardigd uit RVS-316 (A4) en heeft een hoogglans gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tabel bij de afbeeldingen. Waarom een kikker van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 25.70

Lees meer....

Rvsproducts.nl Kikker vlak met 2 schroefgaten, 250mm
Kikker vlak met 2 schroefgaten, 250mm
 

Zwemtrap 2 treden, 600mm

Zwemtrap 2 treden, 600mm Deze zwemtrap is vervaardigd uit RVS-316 (A4) en heeft een hoogglans gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tabel bij de afbeeldingen. Waarom een zwemtrap van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 92.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Zwemtrap 2 treden, 600mm
Zwemtrap 2 treden, 600mm
 

Spanschroef met gaffel voor kabelsysteem 6,0 mm, model 7250, RVS 316

Spanschroef met gaffel voor kabelsystemen, model 7250 RVS spanschroef met gaffel. Deze spanschroef is geschikt voor een kabel van 6,0 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. D = 9 mm H = 125 mm L = 270 - 325 mm Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een afstandhouder van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 34.35

Lees meer....

Rvsproducts.nl Spanschroef met gaffel voor kabelsysteem 6,0 mm, model
Spanschroef met gaffel voor kabelsysteem 6,0 mm, model 7250, RVS 316
 

Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, buis 42,4 mm, model 7403, RVS 316

Afstandhouder voor kabelsystemen, model 7403 RVS afstandhouder geschikt voor een kabelsysteem van 3,2 - 4,0 mm. Deze afstandhouder kan bevestigd worden aan een buis van 42,4 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een afstandhouder van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 4.05

Lees meer....

Rvsproducts.nl Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, buis 42,4 m
Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, buis 42,4 mm, model 7403, RVS 316
 

Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, buis 48,3 mm, model 7403, RVS 316

Afstandhouder voor kabelsystemen, model 7403 RVS afstandhouder geschikt voor een kabelsysteem van 3,2 - 4,0 mm. Deze afstandhouder kan bevestigd worden aan een buis van 48,3 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een afstandhouder van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 4.05

Lees meer....

Rvsproducts.nl Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, buis 48,3 m
Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, buis 48,3 mm, model 7403, RVS 316
 

Spanschroef met gaffel voor kabelsysteem 3,2 mm, model 7250, RVS 316

Spanschroef met gaffel voor kabelsystemen, model 7250 RVS spanschroef met gaffel. Deze spanschroef is geschikt voor een kabel van 3,2 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. D = 5 mm H = 90 mm L = 155 - 230 mm Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een spanschroef van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 21.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl Spanschroef met gaffel voor kabelsysteem 3,2 mm, model
Spanschroef met gaffel voor kabelsysteem 3,2 mm, model 7250, RVS 316
 

Oogplaat met plat oog, 100 mm, glanzend

Oogplaat met plat oog Een oogplaat met een plat oog. Deze oogplaat heeft een lengte van 100 mm en is vervaardigd uit RVS-316 (A4) met een hoogglans gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tabel bij de afbeeldingen. Waarom een oogplaat met een plat oog van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 15.25

Lees meer....

Rvsproducts.nl Oogplaat met plat oog, 100 mm, glanzend
Oogplaat met plat oog, 100 mm, glanzend
 

Terminal met gaffel voor kabelsysteem 6,0 mm, model 7300, RVS 304

Terminal met gaffel voor kabelsystemen, model 7300 RVS terminal met gaffel. Deze terminal is geschikt voor een kabel van 6,0 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. D = 9 mm L = 97 mm Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een terminal van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 22.95

Lees meer....

Rvsproducts.nl Terminal met gaffel voor kabelsysteem 6,0 mm, model 730
Terminal met gaffel voor kabelsysteem 6,0 mm, model 7300, RVS 304
 

Terminal met gaffel voor kabelsysteem 3,2 mm, model 7300, RVS 304

Terminal met gaffel voor kabelsystemen, model 7300 RVS terminal met gaffel. Deze terminal is geschikt voor een kabel van 3,2 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. D = 5 mm L = 50 mm Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een terminal van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 11.40

Lees meer....

Rvsproducts.nl Terminal met gaffel voor kabelsysteem 3,2 mm, model 730
Terminal met gaffel voor kabelsysteem 3,2 mm, model 7300, RVS 304
 

Spanschroef met gaffel voor kabelsysteem 3,2 mm, model 7250, RVS 304

Spanschroef met gaffel voor kabelsystemen, model 7250 RVS spanschroef met gaffel. Deze spanschroef is geschikt voor een kabel van 3,2 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. D = 5 mm H = 90 mm L = 155 - 230 mm Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een spanschroef van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 18.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Spanschroef met gaffel voor kabelsysteem 3,2 mm, model
Spanschroef met gaffel voor kabelsysteem 3,2 mm, model 7250, RVS 304
 

Spanschroef met gaffel voor kabelsysteem 6,0 mm, model 7250, RVS 304

Spanschroef met gaffel voor kabelsystemen, model 7250 RVS spanschroef met gaffel. Deze spanschroef is geschikt voor een kabel van 6,0 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. D = 9 mm H = 125 mm L = 270 - 325 mm Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een spanschroef van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 32.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Spanschroef met gaffel voor kabelsysteem 6,0 mm, model
Spanschroef met gaffel voor kabelsysteem 6,0 mm, model 7250, RVS 304
 

Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor binnenzeskantschroef, model 020, 6,0 mm

Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, binnenzeskant, model 020 Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving. Met deze schroevendraaier monteert u met het grootste gemak de producten die u op onze website gekocht heeft. De kop van de schroevendraaier is van het type binnenzeskant. Dankzij de dwarsaandrijving vormen lastige hoeken en krappe ruimtes geen enkel probleem meer! Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 14.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor
Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor binnenzeskantschroef, model 020, 6,0 mm
 

Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor Torx, model 021, T10

Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, Torx, model 021 Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving. Met deze schroevendraaier monteert u met het grootste gemak de producten die u op onze website gekocht heeft. De kop van de schroevendraaier is geschikt voor Torxschroeven. Dankzij de dwarsaandrijving vormen lastige hoeken en krappe ruimtes geen enkel probleem meer! Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 24.20

Lees meer....

Rvsproducts.nl Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor
Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor Torx, model 021, T10
 

Latex handschoenen (100 stuks), Grip L, gepoederd, model 2000, grijs

Latex handschoenen Latex handschoenen. Onze latex handschoenen vormen een cruciaal uitrustingsstuk tijdens het monteren van de RVS-producten die u op onze website heeft gekocht. Ze voorkomen vette vingers op het glaswerk en zorgen ervoor dat u schone handen houdt! Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 17.05

Lees meer....

Rvsproducts.nl Latex handschoenen (100 stuks), Grip L, gepoederd, mode
Latex handschoenen (100 stuks), Grip L, gepoederd, model 2000, grijs
 

Beschermingsbril, model 2050

Beschermingsbril Beschermingsbril. Deze beschermingsbril is een absolute noodzakelijkheid als u onze RVS-producten op een veilige wijze wilt bewerken en monteren.   Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 33.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Beschermingsbril, model 2050
Beschermingsbril, model 2050
 

Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor binnenzeskantschroef, model 020, 2,5 mm

Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, binnenzeskant, model 020 Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving. Met deze schroevendraaier monteert u met het grootste gemak de producten die u op onze website gekocht heeft. De kop van de schroevendraaier is van het type binnenzeskant. Dankzij de dwarsaandrijving vormen lastige hoeken en krappe ruimtes geen enkel probleem meer! Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 12.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor
Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor binnenzeskantschroef, model 020, 2,5 mm
 

Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor binnenzeskantschroef, mm 4,0

Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, binnenzeskant, model 020 Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving. Met deze schroevendraaier monteert u met het grootste gemak de producten die u op onze website gekocht heeft. De kop van de schroevendraaier is van het type binnenzeskant. Dankzij de dwarsaandrijving vormen lastige hoeken en krappe ruimtes geen enkel probleem meer! Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 11.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor
Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor binnenzeskantschroef, mm 4,0
 

Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor binnenzeskantschroef, model 020, 3 mm

Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, binnenzeskant, model 020 Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving. Met deze schroevendraaier monteert u met het grootste gemak de producten die u op onze website gekocht heeft. De kop van de schroevendraaier is van het type binnenzeskant. Dankzij de dwarsaandrijving vormen lastige hoeken en krappe ruimtes geen enkel probleem meer! Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 11.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor
Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor binnenzeskantschroef, model 020, 3 mm
 

Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor Torx, model 021 T25

Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, Torx, model 021 Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving. Met deze schroevendraaier monteert u met het grootste gemak de producten die u op onze website gekocht heeft. De kop van de schroevendraaier is geschikt voor Torxschroeven. Dankzij de dwarsaandrijving vormen lastige hoeken en krappe ruimtes geen enkel probleem meer! Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 27.20

Lees meer....

Rvsproducts.nl Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor
Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor Torx, model 021 T25
 

Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor Torx, model 021, T15

Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, Torx, model 021 Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving. Met deze schroevendraaier monteert u met het grootste gemak de producten die u op onze website gekocht heeft. De kop van de schroevendraaier is geschikt voor Torxschroeven. Dankzij de dwarsaandrijving vormen lastige hoeken en krappe ruimtes geen enkel probleem meer! Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 25.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor
Schroevendraaier met dwarsgreep en zijaandrijving, voor Torx, model 021, T15
 

Glasbeschermingshandschoenen (paar) apos Finegrip apos , Gr. 10, model 2020, latex coating (paar)

Glasbeschermingshandschoenen Glasbeschermingshandschoenen. Onze glasbeschermingshandschoenen vormen een cruciaal uitrustingsstuk tijdens het monteren van de RVS-producten die u op onze website heeft gekocht. Ze voorkomen dat u zich aan het glas snijdt en zorgen ervoor dat u schone handen houdt! Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 4.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasbeschermingshandschoenen (paar) apos Finegrip apos
Glasbeschermingshandschoenen (paar) apos Finegrip apos , Gr. 10, model 2020, latex coating (paar)
 

Kitvoeg afschraper set (4 stuks), Fugen ASS, model 2600

Kitvoeg afschraper set Kitvoeg afschraper set. Dit set met vier schillende kitvoeg afschrapers stelt u in staat om een foutloze kitvoeg te leggen bij uw werk, dat uiteraard met onze RVS-producten gecreëerd is. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 21.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Kitvoeg afschraper set (4 stuks), Fugen ASS, model 2600
Kitvoeg afschraper set (4 stuks), Fugen ASS, model 2600
 

Middensteun voor montage op hout, voor koker 8 x 8 mm, L = 78 mm, model 4661

Middensteun voor montage op hout, model 4661 Middensteun voor montage op hout. Deze middensteun vormt een essentieel onderdeel van uw mini rail systeem en is geschikt voor een koker met afmeting 8 x 8 mm. De middensteun is vervaardigd uit RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een middensteun van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 16.20

Lees meer....

Rvsproducts.nl Middensteun voor montage op hout, voor koker 8 x 8 mm,
Middensteun voor montage op hout, voor koker 8 x 8 mm, L = 78 mm, model 4661
 

Middensteun voor montage op glas, voor koker 8 x 8 mm, L = 78 mm, model 4681

Middensteun voor montage op glas, model 4662 Middensteun voor montage op glas. Deze middensteun vormt een essentieel onderdeel van uw mini rail systeem en is geschikt voor een koker met afmeting 8 x 8 mm. De middensteun is vervaardigd uit RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een middensteun van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 21.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Middensteun voor montage op glas, voor koker 8 x 8 mm,
Middensteun voor montage op glas, voor koker 8 x 8 mm, L = 78 mm, model 4681
 

Eindsteun voor montage op glas, voor koker 8 x 8 mm, L = 78 mm, model 4680

Eindsteun voor montage op glas, model 4662 Eindsteun voor montage op glas. Deze eindsteun vormt een essentieel onderdeel van uw mini rail systeem en is geschikt voor een koker met afmeting 8 x 8 mm. De eindsteun is vervaardigd uit RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een eindsteun van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 20.55

Lees meer....

Rvsproducts.nl Eindsteun voor montage op glas, voor koker 8 x 8 mm, L
Eindsteun voor montage op glas, voor koker 8 x 8 mm, L = 78 mm, model 4680
 

Hoeksteun voor montage op hout, voor koker 8 x 8 mm, L = 78 mm, model 4662

Hoeksteun voor montage op hout, model 4662 Hoeksteun voor montage op hout. Deze hoeksteun vormt een essentieel onderdeel van uw mini rail systeem en is geschikt voor een koker met afmeting 8 x 8 mm. De hoeksteun is vervaardigd uit RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een hoeksteun van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 16.45

Lees meer....

Rvsproducts.nl Hoeksteun voor montage op hout, voor koker 8 x 8 mm, L
Hoeksteun voor montage op hout, voor koker 8 x 8 mm, L = 78 mm, model 4662
 

Hoeksteun voor montage op glas, voor koker 8 x 8 mm, L = 78 mm, model 4682

Hoeksteun voor montage op glas, model 4682 Hoeksteun voor montage op glas. Deze hoeksteun vormt een essentieel onderdeel van uw mini rail systeem en is geschikt voor een koker met afmeting 8 x 8 mm. De hoeksteun is vervaardigd uit RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een hoeksteun van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 22.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Hoeksteun voor montage op glas, voor koker 8 x 8 mm, L
Hoeksteun voor montage op glas, voor koker 8 x 8 mm, L = 78 mm, model 4682
 

Vlakke eindkap, 60 x 20 x 2,0 mm, model 5727, RVS 316

Vlakke eindkap, 60 x 20 x 2,0 mm, model 5727 RVS eindkap voor een koker van 60 x 20 x 2,0 mm. Deze vlakke eindkap is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking.  Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.  Waarom een eindkap van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 14.90

Lees meer....

Rvsproducts.nl Vlakke eindkap, 60 x 20 x 2,0 mm, model 5727, RVS 316
Vlakke eindkap, 60 x 20 x 2,0 mm, model 5727, RVS 316
 

Fast Fix adapter voor kabel 3,2 mm, model 7240, RVS 316

Fast Fix adapter, model 7240 RVS adapter voor een kabel van 3,2 mm. Deze adapter is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 12.25

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix adapter voor kabel 3,2 mm, model 7240, RVS 316
Fast Fix adapter voor kabel 3,2 mm, model 7240, RVS 316
 

Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, model 7400, RVS 316

Kabelstopper voor kabelsystemen, model 7400 RVS kabelstopper geschikt voor kabels van 3,2 - 4,0 mm. Deze kabelstopper is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelstopper van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 4.90

Lees meer....

Rvsproducts.nl Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, model 7400,
Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, model 7400, RVS 316
 

Fast Fix kabelset 7,5 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 316

Fast Fix kabelset, model 7901 RVS kabelset met een dikte van 4,0 mm. Deze kabel is 7,5 meter lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelset van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 48.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix kabelset 7,5 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS
Fast Fix kabelset 7,5 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 316
 

Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm neergaand, model 7401, RVS 304

Kabelstopper voor kabelsystemen, model 7401 RVS kabelstopper geschikt voor kabels van 3,2 - 4,0 mm. Deze kabelstopper kan bevestigd worden aan een buis van 48,3 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelstopper van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 4.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm neergaand, mo
Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm neergaand, model 7401, RVS 304
 

Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm vlak, model 7403, RVS 304

Afstandhouder voor kabelsystemen, model 7403 RVS afstandhouder geschikt voor een kabelsysteem van 3,2 - 4,0 mm. Deze afstandhouder kan bevestigd worden aan een koker en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een afstandhouder van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 3.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm vlak, model
Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm vlak, model 7403, RVS 304
 

Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm vlak, model 7403, RVS 316

Afstandhouder voor kabelsystemen, model 7403 RVS afstandhouder geschikt voor een kabelsysteem van 3,2 - 4,0 mm. Deze afstandhouder kan bevestigd worden aan een koker en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een afstandhouder van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 4.05

Lees meer....

Rvsproducts.nl Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm vlak, model
Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm vlak, model 7403, RVS 316
 

Fast Fix kabelset 5 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 316

Fast Fix kabelset, model 7901 RVS kabelset met een dikte van 4,0 mm. Deze kabel is 5 meter lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelset van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 41.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix kabelset 5 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 31
Fast Fix kabelset 5 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 316
 

Fast Fix kabelset 5 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 316

Fast Fix kabelset, model 7901 RVS kabelset met een dikte van 3,2 mm. Deze kabel is 5 meter lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelset van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 34.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix kabelset 5 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 31
Fast Fix kabelset 5 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 316
 

Fast Fix kabelset 2,5 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 316

Fast Fix kabelset, model 7901 RVS kabelset met een dikte van 3,2 mm. Deze kabel is 2,5 meter lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelset van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 28.75

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix kabelset 2,5 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS
Fast Fix kabelset 2,5 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 316
 

Fast Fix kabelset 12,5 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 316

Fast Fix kabelset, model 7901 RVS kabelset met een dikte van 3,2 mm. Deze kabel is 12,5 meter lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelset van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 51.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix kabelset 12,5 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS
Fast Fix kabelset 12,5 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 316
 

Fast Fix kabelset 10 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 316

Fast Fix kabelset, model 7901 RVS kabelset met een dikte van 4,0 mm. Deze kabel is 10 meter lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelset van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 54.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix kabelset 10 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 3
Fast Fix kabelset 10 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 316
 

Fast Fix kabelset 20 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 316

Fast Fix kabelset, model 7901 RVS kabelset met een dikte van 3,2 mm. Deze kabel is 20 meter lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelset van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 65.90

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix kabelset 20 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 3
Fast Fix kabelset 20 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 316
 

Kruis draadklem gesloten, 3mm M12

Kruis draadklem gesloten, 3mm/M12 Deze kruis draadklem gesloten is vervaardigd uit RVS-316 (A4) en heeft een hoogglans gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tabel bij de afbeeldingen. Waarom een kruis draadklem gesloten van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 3.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl Kruis draadklem gesloten, 3mm M12
Kruis draadklem gesloten, 3mm M12
 

Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm opgaand, model 7402, RVS 304

Kabelstopper voor kabelsystemen, model 7402 RVS kabelstopper geschikt voor kabels van 3,2 - 4,0 mm. Deze kabelstopper kan bevestigd worden aan een koker en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom kabelstopper van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 4.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm opgaand, mode
Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm opgaand, model 7402, RVS 304
 

Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, buis 42,4 mm, model 7403, RVS 304

Afstandhouder voor kabelsystemen, model 7403 RVS afstandhouder geschikt voor een kabelsysteem van 3,2 - 4,0 mm. Deze afstandhouder kan bevestigd worden aan een buis van 42,4 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een afstandhouder van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 3.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, buis 42,4 m
Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, buis 42,4 mm, model 7403, RVS 304
 

Afgeronde eindkap voor kabel 3,2 mm, model 5010, RVS 316

Afgeronde eindkap, model 5010 RVS eindkap voor een kabel van 3,2 mm. Deze eindkap is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een eindkap van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 2.45

Lees meer....

Rvsproducts.nl Afgeronde eindkap voor kabel 3,2 mm, model 5010, RVS 31
Afgeronde eindkap voor kabel 3,2 mm, model 5010, RVS 316
 

Fast Fix kabelset 1 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 316

Fast Fix kabelset, model 7901 RVS kabelset met een dikte van 3,2 mm. Deze kabel is 1 meter lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelset van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 25.90

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix kabelset 1 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 31
Fast Fix kabelset 1 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 316
 

Fast Fix kabelset 2,5 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 316

Fast Fix kabelset, model 7901 RVS kabelset met een dikte van 4,0 mm. Deze kabel is 2,5 meter lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelset van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 35.45

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix kabelset 2,5 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS
Fast Fix kabelset 2,5 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 316
 

Fast Fix kabelset 10 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 316

Fast Fix kabelset, model 7901 RVS kabelset met een dikte van 3,2 mm. Deze kabel is 10 meter lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelset van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 46.05

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix kabelset 10 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 3
Fast Fix kabelset 10 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 316
 

Fast Fix kabelset 20 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 316

Fast Fix kabelset, model 7901 RVS kabelset met een dikte van 4,0 mm. Deze kabel is 20 meter lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelset van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 79.95

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix kabelset 20 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 3
Fast Fix kabelset 20 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 316
 

Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, buis 48,3 mm, model 7403, RVS 304

Afstandhouder voor kabelsystemen, model 7403 RVS afstandhouder geschikt voor een kabelsysteem van 3,2 - 4,0 mm. Deze afstandhouder kan bevestigd worden aan een buis van 48,3 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een afstandhouder van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 3.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, buis 48,3 m
Afstandhouder voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm, buis 48,3 mm, model 7403, RVS 304
 

Fast Fix adapter voor kabel 4,0 mm, model 7240, RVS 316

Fast Fix adapter, model 7240 RVS adapter voor een kabel van 4,0 mm. Deze adapter is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 13.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix adapter voor kabel 4,0 mm, model 7240, RVS 316
Fast Fix adapter voor kabel 4,0 mm, model 7240, RVS 316
 

Kabelstopper voor kabelsystemen 3,2 4,0 mm opgaand, model 7402, RVS 316

Kabelstopper voor kabelsystemen, model 7402 RVS kabelstopper geschikt voor kabels van 3,2 - 4,0 mm. Deze kabelstopper kan bevestigd worden aan een buis van 48,3 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelstopper van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 5.20

Lees meer....

Rvsproducts.nl Kabelstopper voor kabelsystemen 3,2 4,0 mm opgaand, mod
Kabelstopper voor kabelsystemen 3,2 4,0 mm opgaand, model 7402, RVS 316
 

Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm opgaand, model 7402, RVS 316

Kabelstopper voor kabelsystemen, model 7402 RVS kabelstopper geschikt voor kabels van 3,2 - 4,0 mm. Deze kabelstopper kan bevestigd worden aan een koker en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelstopper van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 5.20

Lees meer....

Rvsproducts.nl Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm opgaand, mode
Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm opgaand, model 7402, RVS 316
 

Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm neergaand, model 7401, RVS 316

Kabelstopper voor kabelsystemen, model 7401 RVS kabelstopper geschikt voor kabels van 3,2 - 4,0 mm. Deze kabelstopper kan bevestigd worden aan een buis van 42,4 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelstopper van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 5.20

Lees meer....

Rvsproducts.nl Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm neergaand, mo
Kabelstopper voor kabelsysteem 3,2 4,0 mm neergaand, model 7401, RVS 316
 

Fast Fix ontkoppelingsgereedschap, model 7802, RVS 316

Fast Fix ontkoppelingsgereedschap, model 7802 RVS ontkoppelingsgereedschap. Dit gereedschap is geschikt voor een kabel van 3,2 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een ontkoppelingsgereedschap van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 6.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix ontkoppelingsgereedschap, model 7802, RVS 316
Fast Fix ontkoppelingsgereedschap, model 7802, RVS 316
 

Fast Fix kabelset 1 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 316

Fast Fix kabelset, model 7901 RVS kabelset met een dikte van 4,0 mm. Deze kabel is 1 meter lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelset van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 31.20

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix kabelset 1 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 31
Fast Fix kabelset 1 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 316
 

Fast Fix kabelset 7,5 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 316

Fast Fix kabelset, model 7901 RVS kabelset met een dikte van 3,2 mm. Deze kabel is 7,5 meter lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelset van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 40.25

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix kabelset 7,5 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS
Fast Fix kabelset 7,5 m, kabel 3,2 mm, model 7901, RVS 316
 

Fast Fix kabelset 12,5 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 316

Fast Fix kabelset, model 7901 RVS kabelset met een dikte van 4,0 mm. Deze kabel is 12,5 meter lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kabelset van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 60.85

Lees meer....

Rvsproducts.nl Fast Fix kabelset 12,5 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS
Fast Fix kabelset 12,5 m, kabel 4,0 mm, model 7901, RVS 316
 

Huiddoorvoer met schroefdraad, 3 4 inch

Huiddoorvoer met schroefdraad, 3/4 inch Deze huiddoorvoer is vervaardigd uit RVS-316 (A4) en heeft een hoogglans gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tabel bij de afbeeldingen. Waarom een huiddoorvoer van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 15.85

Lees meer....

Rvsproducts.nl Huiddoorvoer met schroefdraad, 3 4 inch
Huiddoorvoer met schroefdraad, 3 4 inch
 

Buis 33,7 x 2,0 mm, voor staf 12 mm, lengte 2500 mm, model 8926, RVS 304

Buis 33,7 x 2,0 mm, lengte 2500 mm Deze buis is geschikt voor een staf van 12 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een buis van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 72.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl Buis 33,7 x 2,0 mm, voor staf 12 mm, lengte 2500 mm, mo
Buis 33,7 x 2,0 mm, voor staf 12 mm, lengte 2500 mm, model 8926, RVS 304
 

Dwarsstafhouder, staf 16 mm, model 0830, RVS 304

Dwarsstafhouder, model 0830 RVS dwarsstafhouder geschikt voor een staf van 16 mm. Deze dwarsstafhouder is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een dwarsstafhouder van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 6.95

Lees meer....

Rvsproducts.nl Dwarsstafhouder, staf 16 mm, model 0830, RVS 304
Dwarsstafhouder, staf 16 mm, model 0830, RVS 304
 

Adapter voor middensteun, voor buis Ø 6 mm, model 691, glanzend

Adapter voor middensteun, model 691 Adapter voor middensteun. Deze adapter kunt u op uw middensteun plaatsen om uniformiteit te creëren in uw rail systeem wanneer er hoeken van 45° en 90° in het rail systeem voorkomen. Ook wanneer u enkel een recht stuk wilt afzetten kan de adapter een stijlvolle decoratie vormen. Deze  adapter is geschikt voor een buis met een diameter van 6 mm en is vervaardigd uit RVS-304 met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor middensteun, voor buis Ø 6 mm, model 691,
Adapter voor middensteun, voor buis Ø 6 mm, model 691, glanzend
 

Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 6 mm, model 693, glanzend

Adapter voor hoeksteun 45°, model 693 Adapter voor een hoeksteun 45°. Deze adapter kunt u op een eindsteun plaatsen om zo een hoek van 45° te creëren in uw railsysteem. De adapter is geschikt voor een buis met een diameter van 6 mm en is vervaardigd uit RVS-304 met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 6 mm, model 693
Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 6 mm, model 693, glanzend
 

Buisadapter Linear Line, buis 33,7 mm, model 0629, RVS 316

Buisadapter Lineair Line, model 0629 RVS buisadapter geschikt voor een buis van 33,7 mm. Deze buisadapter is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een buisadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 9.40

Lees meer....

Rvsproducts.nl Buisadapter Linear Line, buis 33,7 mm, model 0629, RVS
Buisadapter Linear Line, buis 33,7 mm, model 0629, RVS 316
 

Sluitring, voor M12 draad, 24 x 2,5 mm, staal verzinkt, QS 216

Sluitring, QS-216 Deze sluitring is 2,5 mm dik en heeft een diameter van 24 mm. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 0.05

Lees meer....

Rvsproducts.nl Sluitring, voor M12 draad, 24 x 2,5 mm, staal verzinkt,
Sluitring, voor M12 draad, 24 x 2,5 mm, staal verzinkt, QS 216
 

Zeskanttapbout, M12 x 30 mm, A4 70, QS 223

Zeskanttapbout, QS-223 Zeskanttapbout, M12 x 30 mm, A4-70. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een zeskanttapbout van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 0.95

Lees meer....

Rvsproducts.nl Zeskanttapbout, M12 x 30 mm, A4 70, QS 223
Zeskanttapbout, M12 x 30 mm, A4 70, QS 223
 

Sluitring, voor M12 draad, 24 x 2,5 mm, A4 70, QS 215

Sluitring, QS-215 Deze sluitring is 2,5 mm dik en heeft een diameter van 24 mm. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een sluitring van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 0.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Sluitring, voor M12 draad, 24 x 2,5 mm, A4 70, QS 215
Sluitring, voor M12 draad, 24 x 2,5 mm, A4 70, QS 215
 

Buisadapter Linear Line, buis 42,4 mm, model 0629, RVS 316

Buisadapter Lineair Line, model 0629 RVS buisadapter geschikt voor een buis van 42,4 mm. Deze buisadapter is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een buisadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 9.40

Lees meer....

Rvsproducts.nl Buisadapter Linear Line, buis 42,4 mm, model 0629, RVS
Buisadapter Linear Line, buis 42,4 mm, model 0629, RVS 316
 

Buis 33,7 x 2,0 mm, voor staf 12 mm, lengte 2500 mm, model 8926, RVS 316

Buis 33,7 x 2,0 mm, lengte 2500 mm Deze buis is geschikt voor een staf van 12 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een buis van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 94.00

Lees meer....

Rvsproducts.nl Buis 33,7 x 2,0 mm, voor staf 12 mm, lengte 2500 mm, mo
Buis 33,7 x 2,0 mm, voor staf 12 mm, lengte 2500 mm, model 8926, RVS 316
 

Adapter voor stafvulling 12 mm, voor 33,7 mm buis, model 0521, nylon

Adapter voor stafvulling, model 0521 Nylon adapter voor een staf van 12 mm en een buis van 33,7 mm. Deze adapter is vervaardigd uit nylon. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 0.30

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor stafvulling 12 mm, voor 33,7 mm buis, mode
Adapter voor stafvulling 12 mm, voor 33,7 mm buis, model 0521, nylon
 

Eindsteun voor montage op hout, voor koker 8 x 8 mm, L = 78 mm, model 4660

Eindsteun voor montage op hout, model 4660 Eindsteun voor montage op hout. Deze eindsteun vormt een essentieel onderdeel van uw mini rail systeem en is geschikt voor een koker met een afmeting van 8 x 8 mm. Deze eindsteun heeft een lengte van 78 mm en is vervaardigd uit RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een eindsteun van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 15.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Eindsteun voor montage op hout, voor koker 8 x 8 mm, L
Eindsteun voor montage op hout, voor koker 8 x 8 mm, L = 78 mm, model 4660
 

Adapter voor middensteun, voor buis Ø 10 mm, model 691, Antraciet

Adapter voor middensteun, model 691 Adapter voor een middensteun en geschikt voor een buis met een diameter van 10 mm. Deze adapter kunt u op uw middensteun plaatsen om uniformiteit te creëren in uw rail systeem wanneer er hoeken van 45° en 90° in het rail systeem voorkomen. Ook wanneer u enkel een recht stuk wilt afzetten kan de adapter een stijlvolle decoratie vormen. De adapter is vervaardigd uit RVS-304 met een antraciete PVD-coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter met een Antraciet Design? Onze artikelen met een antraciet design zijn vervaardigd uit aluminium met een antraciete PVD coating. Dit geeft een zwarte/antraciete look. Bij intensief gebruik kan de coating plaatselijk lichter worden. Wij geven geen garantie op de coating. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 5.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor middensteun, voor buis Ø 10 mm, model 691,
Adapter voor middensteun, voor buis Ø 10 mm, model 691, Antraciet
 

Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 6 mm, model 693

Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 6 mm, model 693 Adapter voor hoeksteun 45°. Deze adapter kunt u op een eindsteun plaatsen om zo een hoek van 45° te creëren in uw railsysteem. De adapter is vervaardigd uit RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 6 mm, model 693
Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 6 mm, model 693
 

Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 25,4 mm, model 698, glanzend

Adapter voor buisverbinding, model 698 Adapter voor een buisverbinding. Deze adapter stelt u in staat om de steunen die oorspronkelijk bedoeld zijn voor montage op glas te monteren op een buis. Met deze adapter kunt u uw steun monteren op een buis met een diameter van 25,4 mm. De steunen die bedoeld zijn voor montage op hout, kunnen niet op een buis gemonteerd worden. De adapter is vervaardigd uit RVS-304 met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.65

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 25,4 mm, model
Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 25,4 mm, model 698, glanzend
 

Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 38,1 mm, model 698, Antraciet

Adapter voor buisverbinding, model 698 Adapter voor een buisverbinding. Deze adapter stelt u in staat om de steunen die oorspronkelijk bedoeld zijn voor montage op glas te monteren op een buis. Met deze adapter kunt u uw steun monteren op een buis met een diameter van 38,1 mm. De steunen die bedoeld zijn voor montage op hout, kunnen niet op een buis gemonteerd worden. De adapter is vervaardigd uit RVS-304 met een antraciete PVD-coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter met een Antraciet Design? Onze artikelen met een antraciet design zijn vervaardigd uit aluminium met een antraciete PVD coating. Dit geeft een zwarte/antraciete look. Bij intensief gebruik kan de coating plaatselijk lichter worden. Wij geven geen garantie op de coating. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 2.95

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 38,1 mm, model
Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 38,1 mm, model 698, Antraciet
 

Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 38,1 mm, model 698, glanzend

Adapter voor buisverbinding, model 698 Adapter voor buisverbinding. Deze adapter stelt u in staat om de steunen die oorspronkelijk bedoeld zijn voor montage op glas te monteren op een buis. Met deze adapter kunt u uw steun monteren op een buis met een diameter van 38,1 mm. De steunen die bedoeld zijn voor montage op hout, kunnen niet op een buis gemonteerd worden. De adapter is vervaardigd uit RVS-304 met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.65

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 38,1 mm, model
Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 38,1 mm, model 698, glanzend
 

Dubbele eindsteun voor montage op glas, voor buis Ø 10 mm, L = 131 mm, model 685, Antraciet

Dubbele eindsteun voor montage op glas, voor buis Ø 10 mm, L = 131 mm, model 685, Antraciet Dubbele eindsteun voor montage op glas. Deze eindsteun vormt een essentieel onderdeel van uw mini rail systeem. De eindsteun is vervaardigd uit RVS-Look (Zamak) met een antraciete PVD-coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een dubbele eindsteun met een Antraciet Design? Onze artikelen met een antraciet design zijn vervaardigd uit aluminium met een antraciete PVD coating. Dit geeft een zwarte/antraciete look. Bij intensief gebruik kan de coating plaatselijk lichter worden. Wij geven geen garantie op de coating. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 20.55

Lees meer....

Rvsproducts.nl Dubbele eindsteun voor montage op glas, voor buis Ø 10
Dubbele eindsteun voor montage op glas, voor buis Ø 10 mm, L = 131 mm, model 685, Antraciet
 

Glasadapter, staf 16 mm, model 0746, RVS 304

Glasadapter, model 0746 RVS glasadapter geschikt voor het monteren van een staf van 16 mm. Deze glasadapter is geschikt voor glasdikte 6 - 12 mm en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 8.45

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter, staf 16 mm, model 0746, RVS 304
Glasadapter, staf 16 mm, model 0746, RVS 304
 

Adapter voor middensteun, voor buis Ø 6 m, model 691

Adapter voor middensteun, model 691 Adapter voor middensteun. Deze adapter kunt u op uw middensteun plaatsen om uniformiteit te creëren in uw rail systeem wanneer er hoeken van 45° en 90° in het rail systeem voorkomen. Ook wanneer u enkel een recht stuk wilt afzetten kan de adapter een stijlvolle decoratie vormen. Deze  adapter is geschikt voor een buis met een diameter van 6 mm en is vervaardigd uit RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor middensteun, voor buis Ø 6 m, model 691
Adapter voor middensteun, voor buis Ø 6 m, model 691
 

Adapter voor middensteun, voor buis Ø 10 m, model 691, glanzend

Adapter voor middensteun, model 691 Adapter voor middensteun. Deze adapter kunt u op uw middensteun plaatsen om uniformiteit te creëren in uw rail systeem wanneer er hoeken van 45° en 90° in het rail systeem voorkomen. Ook wanneer u enkel een recht stuk wilt afzetten kan de adapter een stijlvolle decoratie vormen. Deze adapter is geschikt voor een buis met een diameter van 10 mm en is vervaardigd uit RVS-304 met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 2.55

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor middensteun, voor buis Ø 10 m, model 691,
Adapter voor middensteun, voor buis Ø 10 m, model 691, glanzend
 

Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 10 mm, model 693, glanzend

Adapter voor hoeksteun 45°, model 693 Adapter voor hoeksteun 45°. Deze adapter kunt u op een eindsteun plaatsen om zo een hoek van 45° te creëren in uw railsysteem. Deze adapter is geschikt voor een buis met een diameter van 10 mm en is vervaardigd uit RVS-304 met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 2.55

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 10 mm, model 69
Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 10 mm, model 693, glanzend
 

Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 6 mm, model 693, Antraciet

Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 10 mm, model 693, Antraciet Adapter voor hoeksteun 45°. Deze adapter kunt u op een eindsteun plaatsen om zo een hoek van 45° te creëren in uw railsysteem. De adapter is vervaardigd uit RVS-304 met een antraciete PVD-coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter met een Antraciet Design? Onze artikelen met een antraciet design zijn vervaardigd uit aluminium met een antraciete PVD coating. Dit geeft een zwarte/antraciete look. Bij intensief gebruik kan de coating plaatselijk lichter worden. Wij geven geen garantie op de coating. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 5.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 6 mm, model 693
Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 6 mm, model 693, Antraciet
 

Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 25,4 mm, model 698, Antraciet

Adapter voor buisverbinding, Antraciet Adapter voor buisverbinding. Deze adapter stelt u in staat om de steunen die oorspronkelijk bedoeld zijn voor montage op glas te monteren op een buis. Met deze adapter kunt u uw steun monteren op een buis met een diameter van 25,4 mm. De steunen die bedoeld zijn voor montage op hout, kunnen niet op een buis gemonteerd worden. De adapter is vervaardigd uit RVS-Look met een antraciete PVD-coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter met een Antraciet Design? Onze artikelen met een antraciet design zijn vervaardigd uit aluminium met een antraciete PVD coating. Dit geeft een zwarte/antraciete look. Bij intensief gebruik kan de coating plaatselijk lichter worden. Wij geven geen garantie op de coating. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 2.95

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 25,4 mm, model
Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 25,4 mm, model 698, Antraciet
 

Adapter voor middensteun, voor buis Ø 10 m, model 691

Adapter voor middensteun, model 691 Adapter voor een middensteun. Deze adapter kunt u op uw middensteun plaatsen om uniformiteit te creëren in uw rail systeem wanneer er hoeken van 45° en 90° in het rail systeem voorkomen. Ook wanneer u enkel een recht stuk wilt afzetten kan de adapter een stijlvolle decoratie vormen. Deze adapter is geschikt voor een buis met een diameter van 10 mm en is vervaardigd uit RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 2.55

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor middensteun, voor buis Ø 10 m, model 691
Adapter voor middensteun, voor buis Ø 10 m, model 691
 

Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 25,4 mm, model 698

Adapter voor buisverbinding, model 698 Adapter voor een buisverbinding. Deze adapter stelt u in staat om de steunen die oorspronkelijk bedoeld zijn voor montage op glas te monteren op een buis. Met deze adapter kunt u uw steun monteren op een buis met een diameter van 25,4 mm. De steunen die bedoeld zijn voor montage op hout, kunnen niet op een buis gemonteerd worden. De adapter is vervaardigd uit RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.35

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 25,4 mm, model
Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 25,4 mm, model 698
 

Dubbele middensteun voor montage op glas, voor buis Ø 10 mm, L = 131 mm, model 686, Antraciet

Dubbele middensteun voor montage op glas, model 686 Dubbele middensteun voor montage op glas en geschikt voor een buis met een diameter van 10 mm. Deze middensteun vormt een essentieel onderdeel van uw mini rail systeem. De middensteun is vervaardigd uit RVS-Look (Zamak) met een antraciete PVD-coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een dubbele middensteun met een Antraciet Design? Onze artikelen met een antraciet design zijn vervaardigd uit aluminium met een antraciete PVD coating. Dit geeft een zwarte/antraciete look. Bij intensief gebruik kan de coating plaatselijk lichter worden. Wij geven geen garantie op de coating. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 20.55

Lees meer....

Rvsproducts.nl Dubbele middensteun voor montage op glas, voor buis Ø 1
Dubbele middensteun voor montage op glas, voor buis Ø 10 mm, L = 131 mm, model 686, Antraciet
 

Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 10 mm, model 693

Adapter voor hoeksteun 45°, model 693 Adapter voor een hoeksteun 45°. Deze adapter kunt u op een eindsteun plaatsen om zo een hoek van 45° te creëren in uw railsysteem. Deze adapter is geschikt voor een buis met een diameter van 10 mm en is vervaardigd uit RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 2.55

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 10 mm, model 69
Adapter voor hoeksteun 45°, voor buis Ø 10 mm, model 693
 

Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 38,1 mm, model 698

Adapter voor buisverbinding, model 698 Een adapter voor buisverbinding. Deze adapter stelt u in staat om de steunen die oorspronkelijk bedoeld zijn voor montage op glas te monteren op een buis. Met deze adapter kunt u uw steun monteren op een buis met een diameter van 38,1 mm. De steunen die bedoeld zijn voor montage op hout, kunnen niet op een buis gemonteerd worden. De adapter is vervaardigd uit RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.35

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 38,1 mm, model
Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 38,1 mm, model 698
 

Della pedaalemmer 50 ltr, EKO

Della pedaalemmer 50 ltr, EKO Fraai vormgegeven pedaalemmer van geborsteld RVS met fingerprint proof coating. Voorzien van geruisloos sluitend deksel, kunststof binnenemmer en handgreep aan de achterzijde. De stay-open functie vergrendelt het deksel, voor het makkelijk schoonmaken van de afvalbak of wisselen van de afvalzak. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 101.90

Lees meer....

Rvsproducts.nl Della pedaalemmer 50 ltr, EKO
Della pedaalemmer 50 ltr, EKO
 

BOBI cylinderslot (inclusief 3 sleutels)

Cylinderslot 'Bobi' Cylinderslot voor een brievenbus van Bobi. Dit cylinderslot wordt geleverd inclusief 3 sleutels. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 33.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl BOBI cylinderslot (inclusief 3 sleutels)
BOBI cylinderslot (inclusief 3 sleutels)
 

Glasadapter vlak, Ø 50 mm, H = 30 mm, model 0747, RVS 304, glanzend

Glasadapter vlak, 50 mm, model 0747 RVS glasadapter met draadstift M10 x 80 (L) mm voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen. Deze glasadapter heeft een diameter van 50 mm en een glasdikte tussen de 8 - 25,52 mm. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 22.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter vlak, Ø 50 mm, H = 30 mm, model 0747, RVS 3
Glasadapter vlak, Ø 50 mm, H = 30 mm, model 0747, RVS 304, glanzend
 

Zeskant houtdraadbout, 7 x 60 mm, A4 70, QS 4

Zeskant houtdraadbout, QS-4 Zeskant houtdraadbout, D=7 x 60 mm, DIN 571, A4-70. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een zeskant houtdraadbout van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 0.65

Lees meer....

Rvsproducts.nl Zeskant houtdraadbout, 7 x 60 mm, A4 70, QS 4
Zeskant houtdraadbout, 7 x 60 mm, A4 70, QS 4
 

Stokeind, M8 x 33 mm x 90 mm, A2 70, QS 85

Stokeind, QS-85 Stokeind M8 x 33 mm, D=7 x 50 mm, L=90 mm, A2-70, Real-Loc. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een stokeind van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Stokeind, M8 x 33 mm x 90 mm, A2 70, QS 85
Stokeind, M8 x 33 mm x 90 mm, A2 70, QS 85
 

Kruiskop houtschroef met verzonken kop, D=4,8 x 12 mm, A2 70, QS 200

Verzonken plaatschroef met kruisgleuf, QS-200 Verzonken plaatschroef met kruisgleuf, D=4 x 12 mm, DIN 7997C, A2-70. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een verzonken plaatschroef met kruisgleuf van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 0.10

Lees meer....

Rvsproducts.nl Kruiskop houtschroef met verzonken kop, D=4,8 x 12 mm,
Kruiskop houtschroef met verzonken kop, D=4,8 x 12 mm, A2 70, QS 200
 

Spaanplaatschroef met schijfkop, 6 x 80 mm, A2 70, QS 264

Spaanplaatschroef met schijfkop, QS-264 RVS spaanplaatschroef. Deze schroef is vervaardigd uit A2-70. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een spaanplaatschroef van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.45

Lees meer....

Rvsproducts.nl Spaanplaatschroef met schijfkop, 6 x 80 mm, A2 70, QS 2
Spaanplaatschroef met schijfkop, 6 x 80 mm, A2 70, QS 264
 

Stokeind M8 x 12 mm x 50 mm, A4 70, QS 2

Stokeind M8 x 12 mm, L=50 mm, A4-70, QS-2 Stokeind M8 x 12 mm, D=7 x 38 mm, L=50 mm, A4-70, Real-Loc Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een stokeind van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 0.90

Lees meer....

Rvsproducts.nl Stokeind M8 x 12 mm x 50 mm, A4 70, QS 2
Stokeind M8 x 12 mm x 50 mm, A4 70, QS 2
 

Kruiskop houtschrouf met verzonken kop, 3,5 x 40 mm, A2 70, QS 49

Kruiskop houtschroef met verzonken kop, D=3,5 x 40 mm, A2-70, QS-49 Kruiskop houtschroef met verzonken kop, D=3,5 x 40 mm, DIN 7997, A2-70. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een kruiskop houtschroef met verzonken kop van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 0.10

Lees meer....

Rvsproducts.nl Kruiskop houtschrouf met verzonken kop, 3,5 x 40 mm, A2
Kruiskop houtschrouf met verzonken kop, 3,5 x 40 mm, A2 70, QS 49
 

Zeskant houtdraadbout, 8 x 90 mm, A4 70, QS 556

Zeskant houtdraadbout, QS-556 Zeskant houtdraadbout, D=8 x 90 mm, DIN 571, A4-70. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een zeskant houtdraadbout van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 0.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Zeskant houtdraadbout, 8 x 90 mm, A4 70, QS 556
Zeskant houtdraadbout, 8 x 90 mm, A4 70, QS 556
 

Zeskantschroef met kozijnanker, 7 x 80 mm, A4 70, QS 213

Zeskantschroef met kozijnanker, QS-213 RVS zeskantschroef. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een zeskantschroef van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 2.25

Lees meer....

Rvsproducts.nl Zeskantschroef met kozijnanker, 7 x 80 mm, A4 70, QS 21
Zeskantschroef met kozijnanker, 7 x 80 mm, A4 70, QS 213
 

Stokeind, M8 x 33 mm x 90 mm, A4 70, QS 86

Stokeind M8 x 33 mm, L=90 mm, A4-70, QS-86 Stokeind M8 x 33 mm, D=7 x 38 mm, L=50 mm, A4-70, Real-Loc Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een stokeind van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.n       M8 x 33 mm, D=7 x 50 mm, L=90 mm, A4-70, Real-Loc

€ 1.95

Lees meer....

Rvsproducts.nl Stokeind, M8 x 33 mm x 90 mm, A4 70, QS 86
Stokeind, M8 x 33 mm x 90 mm, A4 70, QS 86
 

Zeskant houtdraadbout, 7 x 60 mm, A2 70, QS 3

Zeskant houtdraadbout, QS-3 Zeskant houtdraadbout, D=7 x 60 mm, DIN 571, A2-70. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een zeskant houtdraadbout van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 0.45

Lees meer....

Rvsproducts.nl Zeskant houtdraadbout, 7 x 60 mm, A2 70, QS 3
Zeskant houtdraadbout, 7 x 60 mm, A2 70, QS 3
 

Sluitring, voor M12 draad, 20 x 2 mm, A4 70, QS 217

Sluitring, QS-217 Deze sluitring is 2,0 mm dik en heeft een diameter van 20 mm. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een sluitring van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 7.50

Lees meer....

Rvsproducts.nl Sluitring, voor M12 draad, 20 x 2 mm, A4 70, QS 217
Sluitring, voor M12 draad, 20 x 2 mm, A4 70, QS 217
 

Stokeind, M8 x 12 mm x 50 mm, A2 70, QS 1

Stokeind, QS-1 Stokeind M8 x 12 mm, D=7 x 38 mm, L=50 mm, A2-70, Real-Loc. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een stokeind van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 0.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl Stokeind, M8 x 12 mm x 50 mm, A2 70, QS 1
Stokeind, M8 x 12 mm x 50 mm, A2 70, QS 1
 

Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 6 mm, model 692, glanzend

Adapter voor hoeksteun 90°, model 692 Adapter voor hoeksteun 90°. U kunt deze adapter op een eindsteun plaatsen om zo een hoek van 90° te creëren in uw railsysteem. Deze adapter is geschikt voor een buis met een diameter van 6 mm en is vervaardigd uit RVS-304 met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 6 mm, model 692
Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 6 mm, model 692, glanzend
 

Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 10 mm, model 692, Antraciet

Adapter voor hoeksteun 90°, model 692 Adapter voor hoeksteun 90°. Deze adapter kunt u op een eindsteun plaatsen om zo een hoek van 90° te creëren in uw railsysteem en is geschikt voor een buis van 10 mm. De adapter is vervaardigd uit RVS-304 met een antraciete PVD coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter met een Antraciet Design? Onze artikelen met een antraciet design zijn vervaardigd uit aluminium met een antraciete PVD coating. Dit geeft een zwarte/antraciete look. Bij intensief gebruik kan de coating plaatselijk lichter worden. Wij geven geen garantie op de coating. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 5.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 10 mm, model 69
Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 10 mm, model 692, Antraciet
 

Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 10 mm, model 692, glanzend

Adapter voor hoeksteun 90°, model 692 Adapter voor hoeksteun 90°. Deze adapter kunt u op een eindsteun plaatsen om zo een hoek van 90° te creëren in uw railsysteem. Deze adapter is geschikt voor een buis met een diameter van 10 mm en is vervaardigd uit RVS-304 met een glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 2.55

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 10 mm, model 69
Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 10 mm, model 692, glanzend
 

Glasadapter vlak, Ø 50 mm, model 0747, RVS 316, glanzend

Glasadapter vlak, 50 mm, model 0747 RVS glasadapter met draadstift M10 x 80 (L) mm voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen. Deze glasadapter heeft een diameter van 50 mm en een glasdikte tussen de 8 - 25,52 mm. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met glanzend gepolijste afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een glasadapter van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 30.25

Lees meer....

Rvsproducts.nl Glasadapter vlak, Ø 50 mm, model 0747, RVS 316, glanzen
Glasadapter vlak, Ø 50 mm, model 0747, RVS 316, glanzend
 

Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 10 mm, model 692

Adapter voor hoeksteun 90°, model 692 Adapter voor hoeksteun 90°. Deze adapter kunt u op een eindsteun plaatsen om zo een hoek van 90° te creëren in uw railsysteem. Deze adapter is geschikt voor een buis met een diameter van 6 mm en is vervaardigd uit RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 2.55

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 10 mm, model 69
Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 10 mm, model 692
 

Laspaumelle 2 delig met uitneembare scharnierpen, 120mm

Laspaumelle 2-delig met uitneembare scharnierpen, 120mm Deze laspaumelle is vervaardigd uit RVS-304 (A2). Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tabel bij de afbeeldingen. Waarom een laspaumelle van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 5.85

Lees meer....

Rvsproducts.nl Laspaumelle 2 delig met uitneembare scharnierpen, 120mm
Laspaumelle 2 delig met uitneembare scharnierpen, 120mm
 

Verzonken schroef met kozijnanker, 7 x 80 mm, A4 70, QS 214

Verzonken schroef met kozijnanker, QS-214. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een verzonken schroef van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 2.15

Lees meer....

Rvsproducts.nl Verzonken schroef met kozijnanker, 7 x 80 mm, A4 70, QS
Verzonken schroef met kozijnanker, 7 x 80 mm, A4 70, QS 214
 

Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 6 mm, model 692

Adapter voor hoeksteun 90°, model 692 Adapter voor een hoeksteun 90°. U kunt deze adapter op een eindsteun plaatsen om zo een hoek van 90° te creëren in uw railsysteem. Deze adapter is geschikt voor een buis met een diameter van 6 mm en is vervaardigd uit RVS-304 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter van RVS-304 (A2)? RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden). Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 1.60

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 6 mm, model 692
Adapter voor hoeksteun 90°, voor buis Ø 6 mm, model 692
 

Adapter voor eindsteun, voor buis Ø 10 mm, model 690, Antraciet

Adapter voor eindsteun, model 690  Adapter voor een eindsteun en geschikt voor een buis met een diameter van 10 mm. Deze adapter kunt u op uw eindsteun plaatsen om uniformiteit te creëren in uw rail systeem wanneer er hoeken van 45° en 90° in uw rail systeem voorkomen. Ook wanneer u enkel een recht stuk wilt afzetten kan de adapter een stijlvolle decoratie vormen. De adapter is vervaardigd uit RVS-304 met een antraciete PVD coating. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een adapter met een Antraciet Design? Onze artikelen met een antraciet design zijn vervaardigd uit aluminium met een antraciete PVD coating. Dit geeft een zwarte/antraciete look. Bij intensief gebruik kan de coating plaatselijk lichter worden. Wij geven geen garantie op de coating. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 5.80

Lees meer....

Rvsproducts.nl Adapter voor eindsteun, voor buis Ø 10 mm, model 690, A
Adapter voor eindsteun, voor buis Ø 10 mm, model 690, Antraciet
 

Dwarsstafhouder 16 mm, model 0840, RVS 316

Dwarsstafhouder, model 0840 RVS dwarsstafhouder geschikt voor een staf van 16 mm en een buis van 42,4 mm. Deze dwarsstafhouder is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een dwarsstafhouder van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 6.55

Lees meer....

Rvsproducts.nl Dwarsstafhouder 16 mm, model 0840, RVS 316
Dwarsstafhouder 16 mm, model 0840, RVS 316
 

Verbindingsdwarsstafhouder 12 mm, model 0831, RVS 316

Verbindingsdwarsstafhouder RVS dwarsstafhouder geschikt voor een staf van 12 mm en een buis van 48,3 mm. Deze verbindingsdwarsstafhouder is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking. Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen. Waarom een dwarsstafhouder van RVS-316 (A4)? RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren. Bestel nu bij RVS-Products.nl Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

€ 5.55

Lees meer....

Rvsproducts.nl Verbindingsdwarsstafhouder 12 mm, model 0831, RVS 316
Verbindingsdwarsstafhouder 12 mm, model 0831, RVS 316
 

Verfijn Resultaten

Woonshops