Qeeboo plantenbak Mexico Studio Job avory

Eng! Op het eerste oog! Kijk goed, dan zie je details, mooi! Studio Job gaat buiten de gebaande paden met de Mexico plantenbak voor de Qeeboo collectie. Zoekt de randjes op. Wil opvallen. Mexico is een object waarmee je lef toont, artistieke vrijheid in beweging brengt. Mexico geeft je mogelijkheden. De Mexico is verkrijgbaar als bijzettafel, plantenbak en met verlichting. Binnen, buiten. Is het goed, is het fout? In elk geval iconisch en stoer! Durf jij? Verkrijgbaar in de kleuren, zwart, ivoor, groen, terracotta of met verlichting. De led uitvoering is voorzien van een 8w led lichtbron met rgb kleuren programma ( 16 kleuren). Deze bijzettafel is voorzien van een accu en dus oplaadbaar, een opgeladen Mexico geeft ongeveer 6 uur licht. Design: Studio Job

€ 199.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Qeeboo Qeeboo plantenbak Mexico Studio Job avory
Qeeboo plantenbak Mexico Studio Job avory
 

Qeeboo Rabbit Chair baby roze

Hoe gaaf zijn ze deze nieuwe stoelen ontworpen door Stefano Giovannoni! De Rabbit Chair is gemaakt onder het eigen label van Giovannoni en er volgen nog meer mooie ontwerpen door onder meer Richard Hutten en Marcel Wanders voor Qeeboo. De Rabbit Chair is verkrijgbaar in twee maten waarvan deze de kleine, genaamd Baby. Deze maat is ideaal als kinderstoel of gewoon als object. De Rabbit Chair is geschikt voor binnen en buiten gebruik en is zelfs verkrijgbaar in een verlichte versie. Dit konijn is een echt pronkstuk en heeft, best bijzonder voor een stoel een hoge aai factor! De vormgeving is mooi en vriendelijk wat de stoel zeer geschikt maakt voor de kinderkamer, geen scherpe randen of hoeken. Dit is niet alleen een stoel maar ook een leuk speel kameraadje! Deze Rabbit Chair heeft een mooie roze kleur, een schitterend object voor de babykamer of stoere meiden kamer.Kijk hier voor al onze Qeeboo producten!

€ 99.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Qeeboo Qeeboo Rabbit Chair baby roze
Qeeboo Rabbit Chair baby roze
 

Pt Nimble kandelaar Triplicate zwart

Een mooie 3-armige kandelaar van Pt uit de Nimble serie. De kandelaar is gemaakt van metaal met een zand coating. Deze zwarte Triplicate kandelaar van pt heeft een standaard kaarsen maat en is door de afmeting goed te gebruiken op verschillende plekken in huis. Uw diner tafel, bijzettafel of zelfs uw kookeiland mag verfraaid worden met de pt Triplicate 3-armige kandelaar.

€ 29.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Pt Pt Nimble kandelaar Triplicate zwart
Pt Nimble kandelaar Triplicate zwart
 

Leitmotiv tafellamp Enchant groen

Verfraai je interieur met deze mooie Enchant tafellamp van Leitmotiv. Verkrijgbaar in meerdere warme kleuren is hij ideaal voor dat donkere hoekje, bureau of boekenkast. De lamp is gemaakt van metaal en heeft een aan- en uitschakelaar in het gestoffeerde koord.

€ 24.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Leitmotiv Leitmotiv tafellamp Enchant groen
Leitmotiv tafellamp Enchant groen
 

Qeeboo Killer paraplubak Studio Job blue denim

Absoluut fun is deze paraplubak van Studio Job. Een statement naast de voordeur zowel thuis als in uw bedrijf. Het gedoe, zoals we kennen met aanstekers, pennen en paraplu’s - vergeten, jammer weg- is verleden tijd. Deze haai paraplubak beschermt jouw paraplu, wedden! Studio Job projecteert een sterk verhaal, dat een heroïsch gevecht suggereert tussen goed en fout. Killer is iconisch, tegelijkertijd heraldisch, als een stripfiguur. Het resultaat is voor de fantasierijke. Verkrijgbaar in zwart, grijs, lichtgrijs, jeansblauw.

€ 199.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Qeeboo Qeeboo Killer paraplubak Studio Job blue denim
Qeeboo Killer paraplubak Studio Job blue denim
 

B Bag zitzak Indoor chestnut

Extreem lekker loungen doe je met deze stoere beanbag met mooie bruine lederlook. De B-bag dankt zijn naar aan de Engelse benaming van de zitzak, de Bean Bag en dat is niet zo verwonderlijk aangezien deze super de luxe zitzak uit Engeland komt. Elke zitzak wordt in Engeland gemaakt en zelfs de Styropor vulling wordt in de eigen fabriek gemaakt. en dat garandeert een hoge kwaliteit afwerking en duurzaamheid. Dit is de Indoor uitvoering van de B-bag en heeft een prachtige lederlook. Welke mooi en warm staat in je interieur. Deze beanbag collectie is enkel geschikt voor binnengebruik. In tegenstelling tot de gewone zitzak die je kunt modelleren als kussen of stoel of welke vorm ook, is de B-bag vooral bedoelt als een soort lounge stoel, je zult er verbaast over zijn hoe goed hij zit bij de instap. Direct goede ondersteuning in je rug en je hoeft niet eindeloos op te schudden. Geniet dus van dat heerlijke relax moment met de Extreme Lounging B-bag.

€ 249.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Extreme Lounging B Bag zitzak Indoor chestnut
B Bag zitzak Indoor chestnut
 

Coconuts kinderhelm groen XS

De CoConut helm heeft een uniek design en deze groene kleur past perfect bij de groene Trybike. De helm is robuust, handig en voorzien van de vereiste veiligheidskeurmerken. De helm heeft een verstelbare binnenring die, door middel van een verstelbare hoofdband, altijd in de juiste pasvorm te stellen is. De harde buitenschaal geeft de helm, in tegenstelling tot foam-helmen, een langere levensduur en betere bescherming bij kinderen. Deze XS variant is geschikt voor de hoofdomtrek van 44 tot 47 cm en is extra licht in gewicht. Meet de hoofdomtrek van je kind net boven de ogen, op het breedste deel van het hoofd. Dat gaat eenvoudig met een touwtje.

€ 34.95

Lees meer....

Pogodesign.nl CoConuts Coconuts kinderhelm groen XS
Coconuts kinderhelm groen XS
 

Qeeboo Rabbit Chair roze 80 cm

Hoe gaaf zijn ze deze nieuwe stoelen ontworpen door Stefano Giovannoni! De Rabbit Chair is gemaakt onder het eigen label van Giovannoni en er volgen nog meer mooie ontwerpen door onder meer Richard Hutten en Marcel Wanders voor Qeeboo. De Rabbit Chair is verkrijgbaar in twee maten waarvan deze de grote is met een hoogte van 80 cm.De Rabbit Chair is geschikt voor binnen en buiten gebruik en is zelfs verkrijgbaar in een verlichte versie. Dit konijn is een echt pronkstuk en heeft, best bijzonder voor een stoel een hoge aai factor! De vormgeving is mooi en vriendelijk wat de stoel zeer geschikt maakt voor de kinderkamer, geen scherpe randen of hoeken. Dit is niet alleen een stoel maar ook een leuk speel kameraadje!Deze grote stoel heeft een hoogte van 80, breedte van 39,5 en lengte van 68,8 cm. Met deze mooie roze kleur heeft u wel een heel zoet konijn in huis!Kijk hier voor al onze Qeeboo producten!

€ 189.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Qeeboo Qeeboo Rabbit Chair roze 80 cm
Qeeboo Rabbit Chair roze 80 cm
 

B Bag zitzak Indoor charcoal

Extreem lekker loungen doe je met deze stoere beanbag met mooie zwarte lederlook. De B-bag dankt zijn naar aan de Engelse benaming van de zitzak, de Bean Bag en dat is niet zo verwonderlijk aangezien deze super de luxe zitzak uit Engeland komt. Elke zitzak wordt in Engeland gemaakt en zelfs de Styropor vulling wordt in de eigen fabriek gemaakt. en dat garandeert een hoge kwaliteit afwerking en duurzaamheid. Dit is de Indoor uitvoering van de B-bag en heeft een prachtige lederlook. Welke mooi en warm staat in je interieur. Deze beanbag collectie is enkel geschikt voor binnengebruik. In tegenstelling tot de gewone zitzak die je kunt modelleren als kussen of stoel of welke vorm ook, is de B-bag vooral bedoelt als een soort lounge stoel, je zult er verbaast over zijn hoe goed hij zit bij de instap. Direct goede ondersteuning in je rug en je hoeft niet eindeloos op te schudden. Geniet dus van dat heerlijke relax moment met de Extreme Lounging B-bag.

€ 249.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Extreme Lounging B Bag zitzak Indoor charcoal
B Bag zitzak Indoor charcoal
 

Qeeboo Rabbit Chair Dove Grey 80 cm

Hoe gaaf zijn ze deze nieuwe stoelen ontworpen door Stefano Giovannoni! De Rabbit Chair is gemaakt onder het eigen label van Giovannoni en er volgen nog meer mooie ontwerpen door onder meer Richard Hutten en Marcel Wanders voor Qeeboo. De Rabbit Chair is verkrijgbaar in twee maten waarvan deze de grote is met een hoogte van 80 cm.De Rabbit Chair is geschikt voor binnen en buiten gebruik en is zelfs verkrijgbaar in een verlichte versie. Dit konijn is een echt pronkstuk en heeft, best bijzonder voor een stoel een hoge aai factor! De vormgeving is mooi en vriendelijk wat de stoel zeer geschikt maakt voor de kinderkamer, geen scherpe randen of hoeken. Dit is niet alleen een stoel maar ook een leuk speel kameraadje!Deze grote stoel heeft een hoogte van 80, breedte van 39,5 en lengte van 68,8 cm. De Dove Grey van Qeedoo komt het meest in de buurt van een lichte taupe kleur.Kijk hier voor al onze Qeeboo producten!

€ 189.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Qeeboo Qeeboo Rabbit Chair Dove Grey 80 cm
Qeeboo Rabbit Chair Dove Grey 80 cm
 

Qeeboo Rabbit lamp PLUG klein indoor

Deze leuke nieuwe lampen van Qeeboo zijn wel heel erg vertederend en hebben een hoge aai factor.De Rabbit lamp is gemaakt onder het eigen label van Giovannoni en er volgen nog meer mooie ontwerpen door onder meer Richard Hutten en Marcel Wanders voor Qeeboo.  De Rabbit lamp is verkrijgbaar in twee maten en in zowel als binnen- en als buitenlamp.Het verschil tussen de binnenlamp en de buitenlamp is dat de binnenlamp is voorzien van een standaard grote fitting heeft en wordt geleverd met een spaarlamp.Deze versie wordt aangesloten op het lichtnet middels de vaste stroomkabel.De Outdoor versie van de Rabbit lamp is voorzien van een accu en een rgb led lamp met afstandsbediening waarmee je een kleurprogramma kunt bedienen.De Qeeboo is een geweldige lamp voor op vele plaatsen is huis, va woonkamer tot kinderkamer, van binnen tot buiten want uiteraard kunt u de LED outdoor versie ook gewoon binnen gebruiken.De Rabbit lamp zelf is verkrijgbaar in één kleur te weten wit. Deze is ook echt wit in tegenstelling tot de room witte Rabbit Chair.Dit is de kleine maat Rabbit lamp met spaarlamp en vaste stromaansluiting voor binnen.Kijk hier voor al onze Qeeboo producten!

€ 169.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Qeeboo Qeeboo Rabbit lamp PLUG klein indoor
Qeeboo Rabbit lamp PLUG klein indoor
 

Qeeboo plantenbak Mexico Studio Job zwart

Eng! Op het eerste oog! Kijk goed, dan zie je details, mooi! Studio Job gaat buiten de gebaande paden met de Mexico plantenbak voor de Qeeboo collectie. Zoekt de randjes op. Wil opvallen. Mexico is een object waarmee je lef toont, artistieke vrijheid in beweging brengt. Mexico geeft je mogelijkheden. De Mexico is verkrijgbaar als bijzettafel, plantenbak en met verlichting. Binnen, buiten. Is het goed, is het fout? In elk geval iconisch en stoer! Durf jij? Verkrijgbaar in de kleuren, zwart, ivoor, groen, terracotta of met verlichting. De led uitvoering is voorzien van een 8w led lichtbron met rgb kleuren programma ( 16 kleuren). Deze bijzettafel is voorzien van een accu en dus oplaadbaar, een opgeladen Mexico geeft ongeveer 6 uur licht. Design: Studio Job

€ 199.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Qeeboo Qeeboo plantenbak Mexico Studio Job zwart
Qeeboo plantenbak Mexico Studio Job zwart
 

B Bag zitzak Quilted grijs

Extreem lekker loungen doe je met deze nieuwe beanbag. De B-bag dankt zijn naar aan de Engelse benaming van de zitzak, de Bean Bag en dat is niet zo verwonderlijk aangezien deze super de luxe zitzak uit Engeland komt. Elke zitzak wordt in Engeland gemaakt en zelfs de Styropor vulling wordt in de eigen fabriek gemaakt. en dat garandeert een hoge kwaliteit afwerking en duurzaamheid. Dit is de Quilted uitvoering van de B-bag en deze is ruitvormig gestikt wat een extra luxe uitstraling geeft en daarnaast direct voor een betere ventilatie van de zitzak zorgt. Deze beanbag collectie mag u zowel binnen als buiten gebruiken en dan is de ventilatie extra belangrijk als we een Hollands buitje gehad hebben. In tegenstelling tot de gewone zitzak die je kunt modelleren als kussen of stoel of welke vorm ook, is de B-bag vooral bedoelt als een soort lounge stoel, je zult er verbaast over zijn hoe goed hij zit bij de instap. Direct goede ondersteuning in je rug en je hoeft niet eindeloos op te schudden, de zak is ook voorzien van een handvat waarmee je hem makkelijk kunt verplaatsen. Geniet dus van dat heerlijke relax moment met de Extreme Lounging B-bag.

€ 199.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Extreme Lounging B Bag zitzak Quilted grijs
B Bag zitzak Quilted grijs
 

B bag Mini b kinderzitzak zwart

Erg leuk deze kleinere versie van de B-bag zitzak. Deze Mini heeft een afmeting van 75 x 75 x 50 cm en is ideaal voor kinderen. Net als de grote broer gemaakt van hoogwaarde stof met een coating aan de binnenkant tegen vocht en vuil. Daarnaast beschikken alle B-bag zitzakken en dus ook de Mini over een zeer hoge uv blocker, u heeft dus weinig tot geen last van verkleuring zodat deze zwarte uitvoering niet grijs wordt. Deze B-bag mini kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en zal zeker garant staan voor veel relaxed plezier.

€ 99.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Extreme Lounging B bag Mini b kinderzitzak zwart
B bag Mini b kinderzitzak zwart
 

pt Kaketoe beeldje keramiek wit

Een leuk beeldje van een kaketoe van pt. Het beeldje is 28 cm hoog en gemaakt van keramiek. Een mooie decoratie voor uw interieur, geschikt voor diverse ruimtes. Ook een leuk cadeau voor een housewarming!

€ 15.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Pt Pt Kaketoe beeldje keramiek wit
pt Kaketoe beeldje keramiek wit
 

Handles and more toiletrolhouder Zwart

Deze toiletrolhouder van Handles and more bestaat uit twee leren riemen met een beukenhouten rol er tussen. Een mooie sfeervolle toiletrolhouder, iets anders dan al het staal wat je in de meeste badkamers en toiletten ziet. Verwisselen van de rol is eenvoudig en de banden hebben een zwarte kleur. Om het af te maken worden er twee zwarte sierschroeven meegeleverd.

€ 24.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Handles and more Handles and more toiletrolhouder Zwart
Handles and more toiletrolhouder Zwart
 

Karlsson Gummy wekker blauw rubber

De Gummy wekker van Karlsson is terug, verbeterd en nog net zo leuk! Het ontwerp is nagenoeg het zelfde gebleven e alleen de bediening aan de voorkant is iets duidelijker geworden. Deze blauwe wekker van Karlsson werkt op 3x AAA batterijen en heeft naast de snooze functie ook een lichtknop. Ideaal dus als je in de nacht even wilt weten hoe laat het is, maar niet de rest van de nacht een verlichte wekker naast je bed wilt. Een handige wekker met een siliconen rubber buitenkant, die kun je dus nog een keer van je nachtkastje af stoten!

€ 24.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Karlsson Karlsson Gummy wekker blauw rubber
Karlsson Gummy wekker blauw rubber
 

Handles and more leren plankdragers Cognac

Een set van twee stoeren leren plankendragers van Handles an more. De plankendragers worden geleverd inclusief de schroefhaken, de kleur van de schroefhaak verschilt per kleur van de plankendrager. De Handles and more plankendragers worden geleverd zonder planken.

€ 29.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Handles and more Handles and more leren plankdragers Cognac
Handles and more leren plankdragers Cognac
 

B Bag zitzak Indoor tan

Extreem lekker loungen doe je met deze stoere beanbag met mooie lichtbruine kleur lederlook. De B-bag dankt zijn naar aan de Engelse benaming van de zitzak, de Bean Bag en dat is niet zo verwonderlijk aangezien deze super de luxe zitzak uit Engeland komt. Elke zitzak wordt in Engeland gemaakt en zelfs de Styropor vulling wordt in de eigen fabriek gemaakt. en dat garandeert een hoge kwaliteit afwerking en duurzaamheid. Dit is de Indoor uitvoering van de B-bag en heeft een prachtige lederlook. Welke mooi en warm staat in je interieur. Deze beanbag collectie is enkel geschikt voor binnengebruik. In tegenstelling tot de gewone zitzak die je kunt modelleren als kussen of stoel of welke vorm ook, is de B-bag vooral bedoelt als een soort lounge stoel, je zult er verbaast over zijn hoe goed hij zit bij de instap. Direct goede ondersteuning in je rug en je hoeft niet eindeloos op te schudden. Geniet dus van dat heerlijke relax moment met de Extreme Lounging B-bag.

€ 249.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Extreme Lounging B Bag zitzak Indoor tan
B Bag zitzak Indoor tan
 

Handles and more leren plankdragers zwart

Een set van twee stoeren leren plankendragers van Handles an more. De plankendragers worden geleverd inclusief de schroefhaken, de kleur van de schroefhaak verschilt per kleur van de plankendrager. De Handles and more plankendragers worden geleverd zonder planken.

€ 29.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Handles and more Handles and more leren plankdragers zwart
Handles and more leren plankdragers zwart
 

Kikkerland Beer organiser postbak

Deze leuke beer organizer kun je zowel neerzetten als ophangen met het meegeleverde montage materiaal. Hij is ideaal om je post in op te bergen of andere papieren of hang hem ergens aan de wand en doe er je sleutels in en andere zaken. De Beer organizer is zo bij zo leuk om te zien! Hij is gemaakt van metaal en is ook een leuk cadeau!

€ 22.50

Lees meer....

Pogodesign.nl Kikkerland Kikkerland Beer organiser postbak
Kikkerland Beer organiser postbak
 

Coconuts kinderhelm roze XS

De CoConut helm heeft een uniek design en deze roze kleur past perfect bij de roze Trybike. De helm is robuust, handig en voorzien van de vereiste veiligheidskeurmerken. De helm heeft een verstelbare binnenring die, door middel van een verstelbare hoofdband, altijd in de juiste pasvorm te stellen is. De harde buitenschaal geeft de helm, in tegenstelling tot foam-helmen, een langere levensduur en betere bescherming bij kinderen. Deze XS variant is geschikt voor de hoofdomtrek van 44 tot 47 cm en is extra licht in gewicht. Meet de hoofdomtrek van je kind net boven de ogen, op het breedste deel van het hoofd. Dat gaat eenvoudig met een touwtje.

€ 34.95

Lees meer....

Pogodesign.nl CoConuts Coconuts kinderhelm roze XS
Coconuts kinderhelm roze XS
 

Yamazaki Paraplubak 9 Square zwart

Deze moderne paraplubak Square 9 van Yamazaki is geschikt voor maar liefst negen (grote) paraplus. De vakken worden gevormd door slechts 4 metalen staven, hierdoor is deze paraplubak een echte eyecatcher in elke entree, thuis of in uw bedrijf.

€ 52.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Yamazaki Yamazaki Paraplubak 9 Square zwart
Yamazaki Paraplubak 9 Square zwart
 

Blomus set van twee bijzettafels FERA

Een mooie set van twee, gepoedercoate, stalen bijzettafels van Blomus. De twee tafels zijn mooie strak en zijn zo gemaakt dat je ze (deels) onder elkaar kunt schuiven. Natuurlijk kunt u deze twee Blomus Fera bijzettafels ook los van elkaar plaatsen, het blijft dan een strak geheel in de ruimte. De grootste tafel van de twee heeft een afmeting van 40 x 40 cm, de kleinere 35 x 35 x 35 cm en de bladen zijn voorzien van een dempende laag aan de achterkant.

€ 149.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Blomus Blomus set van twee bijzettafels FERA
Blomus set van twee bijzettafels FERA
 

Balvi boekensteun Sherlock

Balvi boekensteun Sherlock is een mooie zwarte boekensteun met daarop het silhouet van niemand minder dan Sherlock Holmes. De onderkant van de boekensteun zijn voorzien van siliconen nopjes zodat de steun niet snel wegglijd.

€ 11.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Balvi Balvi boekensteun Sherlock
Balvi boekensteun Sherlock
 

Balvi starfish glazen waterfles 1,2 L

Deze Balvi waterfles is gemaakt van borosilicaatglas, dus maar zeer stevig en heeft in de fles op de bodem een zeester. Een erg leuk detail bij deze waterfles met een inhoud van 1,2 liter en met dop. De Starfish aanvulling is ook in glas gemaakt en geeft als de fles gevuld is een mooi effect.

€ 24.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Balvi Balvi starfish glazen waterfles 1,2 L
Balvi starfish glazen waterfles 1,2 L
 

Balvi boekensteun The Reader

Balvi boekensteun The Reader is een leuke knipoog in je boekenkast of op je bureau. De onderkant van de boekensteun zijn voorzien van siliconen nopjes zodat de steun niet snel wegglijd.

€ 11.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Balvi Balvi boekensteun The Reader
Balvi boekensteun The Reader
 

Balvi boekenlegger Book Crush

Erg leuk deze boekenlegger van Balvi. Het mannetje lijkt geplet door het boek. Met de Book Crush van Balvi weet je altijd waar je gebleven bent in je boek! Ook leuk als cadeau! Met of zonder boek.

€ 5.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Balvi Balvi boekenlegger Book Crush
Balvi boekenlegger Book Crush
 

Balvi boekensteun Bond

Balvi boekensteun Bond is een mooie zwarte boekensteun met daarop het silhouet niemand minder dan James Bond. De onderkant van de boekensteun zijn voorzien van siliconen nopjes zodat de steun niet snel wegglijd.

€ 11.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Balvi Balvi boekensteun Bond
Balvi boekensteun Bond
 

Balvi tafellamp Light Jar

Deze glazen pot is voorzien van een fitting met strijkijzer snoer. Aan het snoer vindt je een stekker en een aan en uitschakelaar. De LED lichtbron is meegeleverd. Je kunt de Balvi Light Jar neerzetten maar ook hangen met de meegeleverde kit.

€ 34.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Balvi Balvi tafellamp Light Jar
Balvi tafellamp Light Jar
 

Umbra Tesora sieradenboom

Een schitterende sieradenboom van Umbra. De Tesora heeft drie staanders en een marmeren voet. De hele juwelenboom is 41,3 cm hoog en daar kun je een hele collectie sieraden aan hangen.

€ 30.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Umbra Umbra Tesora sieradenboom
Umbra Tesora sieradenboom
 

Balvi Tembo ringhouder

Deze ringhouder van Balvi is een leuke decoratie manier om je sieraden op te bergen voor zowel volwassenen als kinderen. De Tembo heeft een afmeting van 10 x 10 x 9,5 cm en is gemaakt van keramiek. De schaal is wit en de olifant heeft een zilverkleur, lekker chique!

€ 7.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Balvi Balvi Tembo ringhouder
Balvi Tembo ringhouder
 

Balvi poef La Vache bruin

Een leuke speelse decoratie voor je interieur is deze La Vache poef van Balvi. De La Vache staat op houten poten en is zelf gemaakt van kunstleer. Lekker zacht en goed te reinigen. Deze poef is geschikt op op te zitten maar kan zeker ook als voetenbank gebruikt worden.

€ 119.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Balvi Balvi poef La Vache bruin
Balvi poef La Vache bruin
 

Balvi Music set van 6 onderzetters in houder

Erg vrolijk deze glazen onderzetters van Balvi. De onderzetters zijn gemaakt van glas en hebben 3 viltjes aan de onderkant zodat de tafel maximaal beschermd blijft. De naam van de onderzetters verraad het thema al, muziek! de onderzetter Music van Balvi zitten in een houder, dus je houdt ze makkelijk bij elkaar.

€ 13.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Balvi Balvi Music set van 6 onderzetters in houder
Balvi Music set van 6 onderzetters in houder
 

Balvi Greatest hits bijzettafel geel

De Greatest Hits bijzettafel van Balvi heeft een glazen blad met houten poten. Erg leuk deze vintage uitziende tafel van Balvi. Deze LP bijzettafel verdient een mooi plekje in jouw interieur,

€ 39.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Balvi Balvi Greatest hits bijzettafel geel
Balvi Greatest hits bijzettafel geel
 

Bibetta mouwslab Flamingo Helderblauw

De leuke en handige mouwslab flamingo van Bibetta is een ideale slab voor de grote (en kleine) kliederraars. De slab is al geschikt vanaf 6 maanden tot ongeveer 30 maanden. De mouwslab is net als de gewone slabben van Bibetta een unieke slab, gemaakt van Neopreen (bekend van bijvoorbeeld wetsuits) en is eenvoudig schoon te maken. Daarbij zit de slab comfortabel en is het gemaakt van duurzaam materiaal. De Bibetta slab heeft een waterdichte, rubberen binnenlaag en een buitenzijde van stevig duurzaam nylon. Dit zorgt ervoor dat de slab makkelijk schoon te maken is, snel droogt en goed absorbeert. Verder heeft ook deze slab een uitvouwbaar opvanggootje. De onderkant van de slab is eenvoudig naar voren te vouwen om gemorst eten of drinken op te vangen. Wat ons betreft voor alle kliederaars een topper in gebruik! De Bibetta mouwslab heeft een halsomtrek van 22-35 cm welke makkelijk te verstellen is door het klittenband.

€ 16.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Bibetta Bibetta mouwslab Flamingo Helderblauw
Bibetta mouwslab Flamingo Helderblauw
 

Balvi boekensteun Marilyn

Balvi boekensteun Marilyn is een mooie zwarte boekensteun met daarop het silhouet van de bekende Marilyn Monroe. De onderkant van de boekensteun heeft ook echt het roosterwerk uitgewerkt. De onderkant van de boekensteun zijn voorzien van siliconen nopjes zodat de steun niet snel wegglijd.

€ 11.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Balvi Balvi boekensteun Marilyn
Balvi boekensteun Marilyn
 

Bibetta mouwslab vos staalblauw

De leuke en handige mouwslab vos van Bibetta is een ideale slab voor de grote (en kleine) kliederraars. De slab is al geschikt vanaf 6 maanden tot ongeveer 30 maanden. De mouwslab is net als de gewone slabben van Bibetta een unieke slab, gemaakt van Neopreen (bekend van bijvoorbeeld wetsuits) en is eenvoudig schoon te maken. Daarbij zit de slab comfortabel en is het gemaakt van duurzaam materiaal. De Bibetta slab heeft een waterdichte, rubberen binnenlaag en een buitenzijde van stevig duurzaam nylon. Dit zorgt ervoor dat de slab makkelijk schoon te maken is, snel droogt en goed absorbeert. Verder heeft ook deze slab een uitvouwbaar opvanggootje. De onderkant van de slab is eenvoudig naar voren te vouwen om gemorst eten of drinken op te vangen. Wat ons betreft voor alle kliederaars een topper in gebruik! De Bibetta mouwslab heeft een halsomtrek van 22-35 cm welke makkelijk te verstellen is door het klittenband.

€ 16.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Bibetta Bibetta mouwslab vos staalblauw
Bibetta mouwslab vos staalblauw
 

Blomus Ponto kapstokhaken set van 4 Lily white

Deze set van 4 wandhaken van Blomus zijn gemaakt van polystone en hebben een mooie matte afwerking. De wandhaken hebben aan de achterkant de schroef er al inzitten, u hoeft alleen maar de plug in de muur te zetten en de haken zijn klaar voor gebruik. In de verpakking van de Blomus Ponto wandhaak vindt u 4 haken in twee maten, 8,5 en 5 cm in diameter en alle haken hebben een diepte van 4,5 cm. De Lily white kleur is een mooie witte kleur, de haken kunnen zowel in de natte ruimte als badkamer en toilet als in de woonkamer of hal gebruikt worden.

€ 29.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Blomus Blomus Ponto kapstokhaken set van 4 Lily white
Blomus Ponto kapstokhaken set van 4 Lily white
 

Bibetta slab Flamingo helderblauw

Een leuke en vrolijke slab; dat is deze Bibetta slab flamingo in het helder blauw. Met de vrolijke zomerse flamingo zit je kindje trots aan tafel. En als ze knoeit maakt dat helemaal niets uit; de kleertjes blijven schoon en droog en de slab zelf is ook weer zo schoongemaakt. De slab is namelijk gemaakt van neopreen, wetsuitmateriaal, waardoor het waterproof, vlekwerend, heel zacht en gemakkelijk schoon te maken is. Ook kan de onderkant van de slab omgevouwen worden tot een handig opvangbakje voor de echte kliederaars. De slab is geschikt voor kinderen van 3 maanden en ouder. Het wordt in de nek vastgezet met klittenband en kan zo onder de kraan met wat afwasmiddel worden schoongespoeld of gewassen in de wasmachine. Het is bovendien heel duurzaam waardoor het lang mooi blijft, hoe vaak het ook wordt gebruikt De Bibetta slab is geschikt voor kinderen van 3 maanden tot 2,5 jaar.

€ 9.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Bibetta Bibetta slab Flamingo helderblauw
Bibetta slab Flamingo helderblauw
 

Blomus Ponto kapstokhaken set van 4 Micro chip

Deze set van 4 wandhaken van Blomus zijn gemaakt van polystone en hebben een mooie matte afwerking. De wandhaken hebben aan de achterkant de schroef er al inzitten, u hoeft alleen maar de plug in de muur te zetten en de haken zijn klaar voor gebruik. In de verpakking van de Blomus Ponto wandhaak vindt u 4 haken in twee maten, 8,5 en 5 cm in diameter en alle haken hebben een diepte van 4,5 cm. De Micro Chip kleur is een mooie licht blauwe kleur, de haken kunnen zowel in de natte ruimte als badkamer en toilet als in de woonkamer of hal gebruikt worden.

€ 29.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Blomus Blomus Ponto kapstokhaken set van 4 Micro chip
Blomus Ponto kapstokhaken set van 4 Micro chip
 

Blomus Ponto kapstokhaken set van 4 Gunmetal

Deze set van 4 wandhaken van Blomus zijn gemaakt van polystone en hebben een mooie matte afwerking. De wandhaken hebben aan de achterkant de schroef er al inzitten, u hoeft alleen maar de plug in de muur te zetten en de haken zijn klaar voor gebruik. In de verpakking van de Blomus Ponto wandhaak vindt u 4 haken in twee maten, 8,5 en 5 cm in diameter en alle haken hebben een diepte van 4,5 cm. De Gunmettal kleur is een mooie antraciete kleur, de haken kunnen zowel in de natte ruimte als badkamer en toilet als in de woonkamer of hal gebruikt worden.

€ 29.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Blomus Blomus Ponto kapstokhaken set van 4 Gunmetal
Blomus Ponto kapstokhaken set van 4 Gunmetal
 

Balvi boekensteun Hamlet

Balvi boekensteun Sherlock is een mooie zwarte boekensteun met daarop het silhouet van Hamlet. De onderkant van de boekensteun zijn voorzien van siliconen nopjes zodat de steun niet snel wegglijd.

€ 11.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Balvi Balvi boekensteun Hamlet
Balvi boekensteun Hamlet
 

Balvi Home magazine rack

Leuke lectuurhouder voor de tijdschriften van Balvi. In de vorm van een huis met verschillende vakken waar je je favoriete tijdschriften stijlvol en rechtop in kunt presenteren. Deze Home lectuurhouder is leuk voor op de vloer of op de leestafel

€ 20.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Balvi Balvi Home magazine rack
Balvi Home magazine rack
 

Balvi Gatto ringhouder

Deze ringhouder van Balvi is een leuke decoratie manier om je sieraden op te bergen voor zowel volwassenen als kinderen. De Gatto heeft een afmeting van 10 x 10 x 9,5 cm en is gemaakt van keramiek. De schaal is wit en de kat heeft een zilverkleur, lekker chique!

€ 7.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Balvi Balvi Gatto ringhouder
Balvi Gatto ringhouder
 

Bijtring Konijntje A little lovely Company

Komen de tandjes van jouw baby door en heeft jouw kleintje daar last van? Dan is de bijtring van A little lovely company in de vorm van een konijntje een echte must-have. De bijtring bevat geen schadelijke stoffen, is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en heeft een subtiele geur. Veilig en vriendelijk als jouw kleintje last heeft van doorkomende tandjes De lieve konijnen bijtring wordt verkocht in een mooi geschenkdoosje en is daarom erg leuk om weg te geven als cadeautje aan kersverse ouders.

€ 12.95

Lees meer....

Pogodesign.nl A Little Lovely Company Bijtring Konijntje A little lovely Company
Bijtring Konijntje A little lovely Company
 

Bibetta slab Voertuigen blauw

Een stoere slab voor echte jongens; dat is deze Bibetta slab cars in mooi denimblauw. Met snelle autootjes en leuke tractors zit elke kleine man hier heel trots mee aan tafel. En als hij knoeit maakt dat helemaal niets uit; de kleertjes blijven schoon en droog en de slab zelf is ook weer zo schoongemaakt. De slab is namelijk gemaakt van neopreen, wetsuitmateriaal, waardoor het waterproof, vlekwerend, heel zacht en gemakkelijk schoon te maken is. Ook kan de onderkant van de slab omgevouwen worden tot een handig opvangbakje voor de echte kliederaars. De slab is geschikt voor kinderen van 3 maanden en ouder. Het wordt in de nek vastgezet met klittenband en kan zo onder de kraan met wat afwasmiddel worden schoongespoeld of gewassen in de wasmachine. Het is bovendien heel duurzaam waardoor het lang mooi blijft, hoe vaak het ook wordt gebruikt De Bibetta slab is geschikt voor kinderen van 3 maanden tot 2,5 jaar.

€ 9.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Bibetta Bibetta slab Voertuigen blauw
Bibetta slab Voertuigen blauw
 

Poster Hangers 50 x 70 A Little Lovely Company

Met deze handige blank houten poster hangers, hang je gemakkelijk een 50 x 70 formaat poster op. De hanger werkt met magneetjes, trek ze uit elkaar, plaats de poster er tussen en klaar, super eenvoudig en toch een mooi en traditionele fotolijst op je poster! Afmeting: 50 x 1,5 cm Materiaal: Triplex

€ 13.95

Lees meer....

Pogodesign.nl A Little Lovely Company Poster Hangers 50 x 70 A Little Lovely Company
Poster Hangers 50 x 70 A Little Lovely Company
 

Rugzak Poezen A little lovely Company

Meow! Deze A Little lovely company, roze rugzak met all over poezen print is een echte eye-catcher. Of de tas nou gebruikt wordt om mee te nemen naar school of naar een logeerpartij; door de grote vakken en de twee handige zijvakjes kan jouw kleintje alles in de rugzak opbergen. En dankzij de extra gesp aan de voorkant zakken de handig verstelbare schouderbanden van deze rugzak niet af. Kortom, jouw kleintje is ready to go!

€ 19.95

Lees meer....

Pogodesign.nl A Little Lovely Company Rugzak Poezen A little lovely Company
Rugzak Poezen A little lovely Company
 

A Little Lovely Company kinderrugzak Konijnen

Een leuke rugzak voor kinderen vol met konijntjes. De kinderrugzak Rabbit van A Little Lovely Company heeft een afmeting van 30 x 27 x 13 cm en heeft twee vakken. De rugzak heeft een extra gesp aan de voorkant waardoor de banden niet van de schouder af kunnen glijden.

€ 16.95

Lees meer....

Pogodesign.nl A Little Lovely Company A Little Lovely Company kinderrugzak Konijnen
A Little Lovely Company kinderrugzak Konijnen
 

A Little Lovely Company Grote Wolklamp

Deze prachtige grote wolklamp van A Little Lovely company is een eyecatcher in iedere kinderkamer! Het is een touchlamp, door er op te tikken gaat de lamp aan, dimmen of uit. Je kind valt rustig in slaap naast deze zacht schijnende nachtlamp. Je kunt kiezen of je het lampje aan, uit of op timer zet. Wanneer je wolk aantikt, gaat de lamp na 30 minuten vanzelf uit. Wel zo vriendelijk voor het milieu! Zet de wolklamp waar je maar wilt: de lamp werkt op zowel elektriciteit als op batterijen. Ideaal! Deze lamp is gemaakt van kindvriendelijk BPA-, lood- en phthalate vrij PVC. Doordat er een LED-lamp in zit wordt het materiaal niet heet en kan het veilig door kinderen gebruikt worden.

€ 59.95

Lees meer....

Pogodesign.nl A Little Lovely Company A Little Lovely Company Grote Wolklamp
A Little Lovely Company Grote Wolklamp
 

Bijtring Panda A little lovely Company

Komen de tandjes van jouw baby door en heeft jouw kleintje daar last van? Dan is de bijtring van A little lovely company in de vorm van een Panda een echte must-have. De bijtring bevat geen schadelijke stoffen, is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en heeft een subtiele geur. Veilig en vriendelijk als jouw kleintje last heeft van doorkomende tandjes De lieve konijnen bijtring wordt verkocht in een mooi geschenkdoosje en is daarom erg leuk om weg te geven als cadeautje aan kersverse ouders.

€ 12.95

Lees meer....

Pogodesign.nl A Little Lovely Company Bijtring Panda A little lovely Company
Bijtring Panda A little lovely Company
 

Rugzak Honden A little lovely Company

Woof, woof! Deze coole, blauwe rugzak met all over honden print is een echte must-have. Of de A Little lovely company tas nou gebruikt wordt om mee te nemen naar een logeerpartij of naar school; door de grote vakken en handige zijvakjes kan jouw kleintje alles in de rugzak opbergen. En dankzij de extra gesp aan de voorkant zakken de handig verstelbare schouderbanden van deze rugzak niet af. Kortom, jouw kleintje is ready to go!

€ 19.95

Lees meer....

Pogodesign.nl A Little Lovely Company Rugzak Honden A little lovely Company
Rugzak Honden A little lovely Company
 

Kikkerland party prikkers set mieren

Dit is een erg leuke manier om je snacks te serveren op tafel. 20 party prikkers in de vorm van een mier. Een mier kan tig keer zijn eigen lichaamsgewicht dragen en daarmee was het idee geboren voor deze leuke paty picks van Kikkerland. De Worker Ants set bestaat uit 20 mieren met een pin op de rug. Daarmee kun jij je hapje presenteren, van hartig tot fruit, alles dragen ze voor je. Een erg leuk cadeau idee van Kikkerland.

€ 8.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Kikkerland Kikkerland party prikkers set mieren
Kikkerland party prikkers set mieren
 

Vitra House Bird Eames zwart

Prachtige zwarte vogel gemaakt uit massief elzenhout. De Eames House Bird is zwart afgelakt en vindt je deze foto in de interieurs van het Eames house. De vogel staat voor een stukje Amerikaanse volkskunst en werd zeer gewaardeerd door Charles en Ray Eames. De House Bird van Vitra is schitterend in al haar eenvoud en blijft je verwonderen.

€ 169.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Vitra Vitra House Bird Eames zwart
Vitra House Bird Eames zwart
 

Trybike Steel 2 in 1 loopfiets jaipur pink

Dit is de nieuwe kleur van de Trybike Steel, de nieuwe jaipur pink, een stoere roze loopfiets. Ook deze nieuwe jaipur pink, heeft net als de andere retro kleuren witte wielen, erg fris! De Trybike steel is de broer van de Trybike Wood. Met dezelfde uitgangspunten als de Trybike Wood is de stalen versie ontwikkeld met als doel: leren fietsen leuk en makkelijk maken. De eerste stand van de Trybike is de lage driewieler met veel stabiliteit om makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen. Hiermee leren kinderen al vanaf 15 maanden lopen én fietsen. Tussen de 2 à 3 jaar kan de Trybike in de tweede stand gezet worden, de tweewieler. Met slechts 2 inbussleutels bouw je de lage driewieler eenvoudig om naar een lage tweewieler. Haal de wielen los en vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen en het vinden van je evenwicht. In het begin kan het nog wat onwennig gaan, gezien de stabiliteit van het derde wiel mist, maar je zult zien dat het door het oefenen niet lang duur voor ze de straat door racen. De Trybike steel heeft een handige voetensteun, zodat de voetjes daar op kunnen rusten als ze tempo hebben. En niet te vergeten. Zo leren ze nog beter balanceren. Een ideale opstap naar fietsen met trappers! Als laatste heeft de Trybike steel een zogenoemde control disk voor het achterwiel. Hiermee kun je de fiets nog lager of hoger zetten en kun je de wielbasis lager of korter maken. Op deze manier creëer je de perfecte instelling voor het niveau en de vaardigheden van elk kind. Een ideale loopfiets voor je kindje dus!

€ 129.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Trybike Trybike Steel 2 in 1 loopfiets jaipur pink
Trybike Steel 2 in 1 loopfiets jaipur pink
 

Trybike Steel 2 in 1 loopfiets mandan blue

Dit is de nieuwe kleur van de Trybike Steel, de nieuwe Mandan Blue, een stoere blauwe loopfiets. Ook deze nieuwe Mandan Blue, heeft net als de retro kleuren witte wielen, erg fris! De Trybike steel is de broer van de Trybike Wood. Met dezelfde uitgangspunten als de Trybike Wood is de stalen versie ontwikkeld met als doel: leren fietsen leuk en makkelijk maken. De eerste stand van de Trybike is de lage driewieler met veel stabiliteit om makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen. Hiermee leren kinderen al vanaf 15 maanden lopen én fietsen. Tussen de 2 à 3 jaar kan de Trybike in de tweede stand gezet worden, de tweewieler. Met slechts 2 inbussleutels bouw je de lage driewieler eenvoudig om naar een lage tweewieler. Haal de wielen los en vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen en het vinden van je evenwicht. In het begin kan het nog wat onwennig gaan, gezien de stabiliteit van het derde wiel mist, maar je zult zien dat het door het oefenen niet lang duur voor ze de straat door racen. De Trybike steel heeft een handige voetensteun, zodat de voetjes daar op kunnen rusten als ze tempo hebben. En niet te vergeten. Zo leren ze nog beter balanceren. Een ideale opstap naar fietsen met trappers! Als laatste heeft de Trybike steel een zogenoemde control disk voor het achterwiel. Hiermee kun je de fiets nog lager of hoger zetten en kun je de wielbasis lager of korter maken. Op deze manier creëer je de perfecte instelling voor het niveau en de vaardigheden van elk kind. Een ideale loopfiets voor je kindje dus!

€ 129.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Trybike Trybike Steel 2 in 1 loopfiets mandan blue
Trybike Steel 2 in 1 loopfiets mandan blue
 

Wijck Zwolle Stad poster 50 x 70 cm

Hoe leuk is dat, je eigen wijk als poster? De mannen van Wijck hadden precies die gedachte, vaak zie je alleen de stad of andere highlights maar Wijck kiest juist naast die bekendere plaatsen vooral voor de wijken van de steden. Natuurlijk kun je vaak ook de stad zelf kopen, maar als je in Zwolle of specifiek Zwolle Centrum woont is het natuurlijk wel zo leuk als je die wijk kunt kopen. Naast de wijken is er nu ook de hele stad Zwolle verkrijgbaar, wel handig als je in een wijk woont die nog niet gemaat is door Wijck!Het aanbod verschilt per stad maar blijf kijken want misschien staat jouw wijk er wel in 1 keer tussen! Heb je wensen? Vragen kan altijd. Deze poster heeft een afmeting van 50 x 70 cm en met de afbeelding van de stad Zwolle.Voor ons volledige assortiment WIJCK

€ 39.90

Lees meer....

Pogodesign.nl Wijck Wijck Zwolle Stad poster 50 x 70 cm
Wijck Zwolle Stad poster 50 x 70 cm
 

Secrid Mini wallet Crisple black gold

Erg mooi is deze Crisple uitvoerig van de Secrid wallet. Crisple is bedrukt met een fijne Saffiano-print, waardoor het langdurig een luxueus gevoel behoudt. Daarnaast is dit leer bestand tegen vlekken en krassen. De zwarte wallet heeft een goudkleurige cardprotector. Erg luxe qua uitstraling. De combinatie van pashouder en portemonnee en ook nog RFID skim proof! Deze Mini Wallet is voorzien van een drukknoop sluiting en is een combinatie van een Cardprotector en een portemonnee. Door het unieke systeem bedien je de kaarthouder met één hand en door de RFID blocking zijn je passen veilig en skimproof opgeborgen. - 6 passen op creditcardformaat zijn beschermd in de Secrid Cardprotector - 2 vakjes voor papiergeld, muntjes of maximaal 6 extra passen ( geen RFID bescherming.) - speciaal vak voor visitekaartjes en/of nota’s De pasjes schuiven trapsgewijs uit de Miniwallet zonder hem open te hoeven maken

€ 54.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Mini wallet Crisple black gold
Secrid Mini wallet Crisple black gold
 

Secrid Slim wallet Prism Stone

Een combinatie van pashouder en portemonnee en ook nog RFID skim proof? De Secrid Slimwallet biedt dat en meer. Deze Slim Wallet is een combinatie van een Cardprotector in de kleur titanium met een grijze Prism wallet. Door het unieke systeem bedien je de kaarthouder met één hand en door de RFID blocking zijn je passen veilig en skimproof opgeborgen. Prism is gecorrigeerd leer met een 3D reliëf, gemaakt in Italië van Europese runderhuiden - 6 passen op creditcardformaat zijn beschermd in de Secrid Cardprotector - 2 vakjes voor papiergeld, muntjes of maximaal 6 extra passen ( geen RFID bescherming.) - speciaal vak voor visitekaartjes en/of nota’s De pasjes schuiven trapsgewijs uit de slimwallet zonder hem open te hoeven maken

€ 54.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Slim wallet Prism Stone
Secrid Slim wallet Prism Stone
 

Secrid Mini wallet original green

De combinatie van pashouder en portemonnee en ook nog RFID skim proof! Deze Mini Wallet is voorzien van een drukknop sluiting en is een combinatie van een Cardprotector en een portemonnee. Deze Secrid miniwallet original heeft een mooie groene kleur met een bijpassende groene cardprotector. Door het unieke systeem bedien je de kaarthouder met één hand en door de RFID blocking zijn je passen veilig en skimproof opgeborgen. - 6 passen op creditcardformaat zijn beschermd in de Secrid Cardprotector - 2 vakjes voor papiergeld, muntjes of maximaal 6 extra passen ( geen RFID bescherming.) - speciaal vak voor visitekaartjes en/of nota’s De pasjes schuiven trapsgewijs uit de Miniwallet zonder hem open te hoeven maken

€ 49.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Mini wallet original green
Secrid Mini wallet original green
 

Secrid Mini wallet vintage Rose

Een mooie roze kleur heeft deze Secrid Mini Wallet met een zelfde kleur cardprotector, een matching pair dus!. De combinatie van pashouder en portemonnee en ook nog RFID skim proof! Deze Mini Wallet is voorzien van een drukknoop sluiting en is een combinatie van een Cardprotector en een portemonnee. Door het unieke systeem bedien je de kaarthouder met één hand en door de RFID blocking zijn je passen veilig en skimproof opgeborgen. - 6 passen op creditcardformaat zijn beschermd in de Secrid Cardprotector - 2 vakjes voor papiergeld, muntjes of maximaal 6 extra passen ( geen RFID bescherming.) - speciaal vak voor visitekaartjes en/of nota’s De pasjes schuiven trapsgewijs uit de Miniwallet zonder hem open te hoeven maken

€ 49.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Mini wallet vintage Rose
Secrid Mini wallet vintage Rose
 

Klud vaatdoekset 7 stuks mint groen

We weten het allemaal. Het vaatdoekje is een bron van bacteriën en na een dag gebruik ruikt het ook niet altijd even fris meer. Met deze mint groen gelabelde stijlvolle en fijne microvezel vaatdoekjes van Klud word je er elke dag aan herinnerd oom een schone vaatdoek te pakken. Lekker hygiënisch! Deze set van 7 doekjes, voor elke dag één, zijn gelabeld met de dagen van de week. De microvezel doekjes zijn gemaakt van 80% polyester en 20% polyamide en zijn ideaal in gebruik. De labels van maandag tot en met vrijdag zijn zwart en van zaterdag en zondag wit. Zo gebruik je iedere dag een schoon Klud vaatdoekje!

€ 14.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Klud Klud vaatdoekset 7 stuks mint groen
Klud vaatdoekset 7 stuks mint groen
 

Secrid Slim Wallet vintage chocolate

Pasjes, geld, bonnetjes en visitekaartjes. Wat je ook wilt meenemen, de Secrid city Wallet chocolade biedt bescherming en gemak. De Secrid City Wallet is een combinatie van de bruine Secrid Cardprotector én een hoogwaardige lederen portemonnee. Bij de Slim Wallet is het ontwerp nog iets platter geworden en de sluiting is ar afgehaald, waardoor je hem makkelijker kunt openen en je hebt de dikte van de drukknoop niet bij je. Dankzij het slimme ontwerp kun je er praktisch alles compact én veilig in opbergen. - 6 belangrijkste passen zijn beschermd in de Cardprotector - 2 vakjes voor papiergeld, muntjes of max 6 onbeschermde passen - speciaal vak voor businesscards en/of nota’s De pasjes schuiven trapsgewijs uit de Slim Wallet zonder hem open te hoeven maken.

€ 49.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Slim Wallet vintage chocolate
Secrid Slim Wallet vintage chocolate
 

Goodnight Light The Duck Duck lamp Wit

Geinspireerd op de iconische rubberen badeend, de Duck Duck lamp van Marke Newton. Deze ontzettend grote variant als LED lamp is voor kids en tegelijkertijd voor volwassenen omdat deze leuke en lollige herinneringen kan oproepen van de baddertijd of speeltijd van vroeger. Duck Duck is meer dan alleen vloerverlichting. Deze iconische lamp is ontworpen om te gaan waar je ook gaat. Doordat je de eend oplaadt en uiteindelijk draadloos kunt gebruiken, kun je de lamp aan het handvat mee naar buiten nemen en zelfs gebruiken in het zwembad of vijver. Deze lamp brengt een glimlach waar je deze ook laat schitteren, binnen of buiten. De Duck Duck lamp komt met een oplader met USB kabel en een poweradapter met EU plug type C. Daarnaast heb je een afstandbediening waarmee je het licht kunt aanpassen in felheid en in kleur! De lamp heeft een IPX8 rating, dat ervoor zorgt dat de lamp lang mee gaat. Voluit zelfs tot 8 uur lang, wanneer je het licht gedimd laat, kun je er zelfs 12-16 uur mee vooruit. Zo hoef je niet continu bij te laden en geniet je vele avonden van Duck. Duck Duck is gemaakt in Barcelona en is heeft een oplaadbare lithium batterij voor Led. Middels een basisstation laad je Duck op en neem Duck overal mee naar toe. De Duck Duck lamp mag zelfs drijven op het water, net als je oude vertrouwde badeendje!

€ 260.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Goodnight Light The Duck Duck lamp Wit
Goodnight Light The Duck Duck lamp Wit
 

Secrid Mini wallet Bordeaux

De combinatie van pashouder en portemonnee en ook nog RFID skim proof! Deze Mini Wallet is voorzien van een drukknop sluiting en is een combinatie van een Cardprotector en een portemonnee. De bordeaux uitvoering van de mini wallet is voorzien van een bordeaux kleurige Cardprotector wat het weer een mooi geheel maakt. Door het unieke systeem bedien je de kaarthouder met één hand en door de RFID blocking zijn je passen veilig en skimproof opgeborgen. - 6 passen op creditcardformaat zijn beschermd in de Secrid Cardprotector - 2 vakjes voor papiergeld, muntjes of maximaal 6 extra passen ( geen RFID bescherming.) - speciaal vak voor visitekaartjes en/of nota’s De pasjes schuiven trapsgewijs uit de Miniwallet zonder hem open te hoeven maken

€ 49.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Mini wallet Bordeaux
Secrid Mini wallet Bordeaux
 

Secrid Mini wallet vintage blauw

De Secrid Mini Wallet in het vintage blauw is een combinatie van pashouder en portemonnee en ook nog RFID skim proof. Deze Mini Wallet is voorzien van een drukknoop sluiting en is een combinatie van een Cardprotector en een portemonnee. De vintage blauwe Secrid Portemonnee is voorzien van een titanium cardprotector en vormt zo een mooi geheel. Door het unieke systeem bedien je de kaarthouder met één hand en door de RFID blocking zijn je passen veilig en skimproof opgeborgen. - 6 passen op creditcardformaat zijn beschermd in de Secrid Cardprotector - 2 vakjes voor papiergeld, muntjes of maximaal 6 extra passen ( geen RFID bescherming.) - speciaal vak voor visitekaartjes en/of nota’s De pasjes schuiven trapsgewijs uit de Miniwallet zonder hem open te hoeven maken

€ 49.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Mini wallet vintage blauw
Secrid Mini wallet vintage blauw
 

Pt bloempot set Pedestal klei bruin

Deze set van Pt bestaat uit twee bloempotten in de kleur klei bruin en twee metalen houders in de kleur zwart. Een leuke combi om samen ergens neer te zetten, je kunt ze natuurlijk ook apart van elkaar neerzetten. De Pedestal van pt gaat je interieur in elk geval opvrolijken!

€ 24.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Pt Pt bloempot set Pedestal klei bruin
Pt bloempot set Pedestal klei bruin
 

Secrid Mini wallet Perforated Cognac

De cognac kleurige mini wallet met perforatie patroon heeft een zwarte cardprotector. De combinatie van pashouder en portemonnee en ook nog RFID skim proof! Deze Mini Wallet is voorzien van een drukknoop sluiting en is een combinatie van een Cardprotector en een portemonnee. Door het unieke systeem bedien je de kaarthouder met één hand en door de RFID blocking zijn je passen veilig en skimproof opgeborgen. - 6 passen op creditcardformaat zijn beschermd in de Secrid Cardprotector - 2 vakjes voor papiergeld, muntjes of maximaal 6 extra passen ( geen RFID bescherming.) - speciaal vak voor visitekaartjes en/of nota’s De pasjes schuiven trapsgewijs uit de Miniwallet zonder hem open te hoeven maken

€ 54.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Mini wallet Perforated Cognac
Secrid Mini wallet Perforated Cognac
 

Secrid Mini wallet Crisple Pistachio floral

Erg mooi is deze Crisple uitvoerig van de Secrid wallet. Crisple is bedrukt met een fijne Saffiano-print, waardoor het langdurig een luxueus gevoel behoudt. Daarnaast is dit leer bestand tegen vlekken en krassen. De Pistache wallet is aan de binnenkant voorzien van een mooi bloemenpatroon en de cardprotector is groen. De combinatie van pashouder en portemonnee en ook nog RFID skim proof! Deze Mini Wallet is voorzien van een drukknoop sluiting en is een combinatie van een Cardprotector en een portemonnee. Door het unieke systeem bedien je de kaarthouder met één hand en door de RFID blocking zijn je passen veilig en skimproof opgeborgen. - 6 passen op creditcardformaat zijn beschermd in de Secrid Cardprotector - 2 vakjes voor papiergeld, muntjes of maximaal 6 extra passen ( geen RFID bescherming.) - speciaal vak voor visitekaartjes en/of nota’s De pasjes schuiven trapsgewijs uit de Miniwallet zonder hem open te hoeven maken

€ 54.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Mini wallet Crisple Pistachio floral
Secrid Mini wallet Crisple Pistachio floral
 

Secrid Cardprotector rust

We betalen steeds meer met passen en creditcards en kunnen deze vanaf nu goed en veilig beschermen met de Secrid Card protector. Deze creditcardhouder of pashouder is een luxe en ultradunne aluminium kaarthouder in een mooie glanzende roestbruine kleur en is beschikbaar in tal van kleuren.Je vindt eenvoudig de kaart die je zoekt, omdat de kaarthouder beschikt over een handig uitschuifmechanisme, ook wel de Cardslide genoemd. Met slechts één klik schuiven alle pasjes trapsgewijs naar buiten en kun je deze naar wens in- en uitschuiven om de gewenste kaart te pakken. De Secrid Cardprotector: - beschermt bankpassen, creditcards, toegangspassen en andere passen tegen buigen en breken - beschermt passen tegen identiteitsdiefstal en ongewenst aflezen van RFID-kaarten (RFID blocking) - beschermt maximaal zes kaarten (afhankelijk van de dikte van de kaarten) - past moeiteloos in elke jaszak, broekzak of tas. Toch meer ruimte nodig? Kijk dan eens naar de Secrid Wallet, het zelfde systeem maar dan met een portemonnee er om heen. Klik hier voor ons volledige overzicht Secrid.

€ 24.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Cardprotector rust
Secrid Cardprotector rust
 

Pt bloempot set Pedestal zwart

Deze set van Pt bestaat uit twee bloempotten in de kleur zwart en twee metalen houders in de kleur goud. Een leuke combi om samen ergens neer te zetten, je kunt ze natuurlijk ook apart van elkaar neerzetten. De Pedestal van pt gaat je interieur in elk geval opvrolijken!

€ 24.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Pt Pt bloempot set Pedestal zwart
Pt bloempot set Pedestal zwart
 

Goodnight Light The Duck Duck lamp small Wit

Geinspireerd op de iconische rubberen badeend, de Duck Duck lamp van Marke Newton. Deze 30 cm variant als LED lamp is voor kids en tegelijkertijd voor volwassenen omdat deze leuke en lollige herinneringen kan oproepen van de baddertijd of speeltijd van vroeger. Duck Duck is meer dan alleen vloerverlichting. Deze iconische lamp is ontworpen om te gaan waar je ook gaat. Doordat je de eend oplaadt en uiteindelijk draadloos kunt gebruiken, kun je de lamp aan het handvat mee naar buiten nemen en zelfs gebruiken in het zwembad of vijver. Deze lamp brengt een glimlach waar je deze ook laat schitteren, binnen of buiten. De Duck Duck lamp komt met een oplader met USB kabel en een poweradapter met EU plug type C. Daarnaast heb je een afstandbediening waarmee je het licht kunt aanpassen in felheid en in kleur! De lamp heeft een IPX8 rating, dat ervoor zorgt dat de lamp lang mee gaat. Voluit zelfs tot 8 uur lang, wanneer je het licht gedimd laat, kun je er zelfs 12-16 uur mee vooruit. Zo hoef je niet continu bij te laden en geniet je vele avonden van Duck. Duck Duck is gemaakt in Barcelona en is heeft een oplaadbare lithium batterij voor Led. Middels een basisstation laad je Duck op en neem Duck overal mee naar toe. De Duck Duck lamp mag zelfs drijven op het water, net als je oude vertrouwde badeendje!

€ 125.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Goodnight Light The Duck Duck lamp small Wit
Goodnight Light The Duck Duck lamp small Wit
 

Secrid Slim Wallet vintage bruin

Pasjes, geld, bonnetjes en visitekaartjes. Wat je ook wilt meenemen, de Secrid city Wallets bieden bescherming en gemak. De Secrid City Wallet is een combinatie van de aluminium Secrid Cardprotector én een hoogwaardige lederen portemonnee. Bij de Slim Wallet is het ontwerp nog iets platter geworden en de sluiting is ar afgehaald, waardoor je hem makkelijker kunt openen en je hebt de dikte van de drukknoop niet bij je. Dankzij het slimme ontwerp kun je er praktisch alles compact én veilig in opbergen. - 6 belangrijkste passen zijn beschermd in de Cardprotector - 2 vakjes voor papiergeld, muntjes of max 6 onbeschermde passen - speciaal vak voor businesscards en/of nota’s De pasjes schuiven trapsgewijs uit de Slim Wallet zonder hem open te hoeven maken.

€ 49.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Slim Wallet vintage bruin
Secrid Slim Wallet vintage bruin
 

Goodnight Light The Duck Duck lamp Geel

Geinspireerd op de iconische rubberen badeend, de Duck Duck lamp van Marke Newton. Deze ontzettend grote variant als LED lamp is voor kids en tegelijkertijd voor volwassenen omdat deze leuke en lollige herinneringen kan oproepen van de baddertijd of speeltijd van vroeger. Duck Duck is meer dan alleen vloerverlichting. Deze iconische lamp is ontworpen om te gaan waar je ook gaat. Doordat je de eend oplaadt en uiteindelijk draadloos kunt gebruiken, kun je de lamp aan het handvat mee naar buiten nemen en zelfs gebruiken in het zwembad of vijver. Deze lamp brengt een glimlach waar je deze ook laat schitteren, binnen of buiten. De Duck Duck lamp komt met een oplader met USB kabel en een poweradapter met EU plug type C. Daarnaast heb je een afstandbediening waarmee je het licht kunt aanpassen in felheid en in kleur! De lamp heeft een IPX8 rating, dat ervoor zorgt dat de lamp lang mee gaat. Voluit zelfs tot 8 uur lang, wanneer je het licht gedimd laat, kun je er zelfs 12-16 uur mee vooruit. Zo hoef je niet continu bij te laden en geniet je vele avonden van Duck. Duck Duck is gemaakt in Barcelona en is heeft een oplaadbare lithium batterij voor Led. Middels een basisstation laad je Duck op en neem Duck overal mee naar toe. De Duck Duck lamp mag zelfs drijven op het water, net als je oude vertrouwde badeendje!

€ 260.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Goodnight Light The Duck Duck lamp Geel
Goodnight Light The Duck Duck lamp Geel
 

Secrid Slim wallet original green

Een combinatie van pashouder en portemonnee en ook nog RFID skim proof? De Secrid Slimwallet biedt dat en meer. Deze Slim Wallet is een combinatie van een Cardprotector in de kleur groen en een portemonnee in even groen leer. Door het unieke systeem bedien je de kaarthouder met één hand en door de RFID blocking zijn je passen veilig en skimproof opgeborgen. - 6 passen op creditcardformaat zijn beschermd in de Secrid Cardprotector - 2 vakjes voor papiergeld, muntjes of maximaal 6 extra passen ( geen RFID bescherming.) - speciaal vak voor visitekaartjes en/of nota’s De pasjes schuiven trapsgewijs uit de slimwallet zonder hem open te hoeven maken

€ 49.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Slim wallet original green
Secrid Slim wallet original green
 

Secrid Mini wallet original navy blue

Een mooie navy blauwe kleur heeft deze Secrid Mini Wallet met een iets lichtere blauwe cardprotector. De combinatie van pashouder en portemonnee en ook nog RFID skim proof! Deze Mini Wallet is voorzien van een drukknoop sluiting en is een combinatie van een Cardprotector en een portemonnee. Door het unieke systeem bedien je de kaarthouder met één hand en door de RFID blocking zijn je passen veilig en skimproof opgeborgen. - 6 passen op creditcardformaat zijn beschermd in de Secrid Cardprotector - 2 vakjes voor papiergeld, muntjes of maximaal 6 extra passen ( geen RFID bescherming.) - speciaal vak voor visitekaartjes en/of nota’s De pasjes schuiven trapsgewijs uit de Miniwallet zonder hem open te hoeven maken

€ 49.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Mini wallet original navy blue
Secrid Mini wallet original navy blue
 

Secrid Mini wallet Matte Black Black

De combinatie van pashouder en portemonnee en ook nog RFID skim proof! Deze Mini Wallet is voorzien van een drukknop sluiting en is een combinatie van een Cardprotector en een portemonnee. Deze Secrid miniwallet heeft een matte zwarte kleur met een zwarte cardprotector. Door het unieke systeem bedien je de kaarthouder met één hand en door de RFID blocking zijn je passen veilig en skimproof opgeborgen. - 6 passen op creditcardformaat zijn beschermd in de Secrid Cardprotector - 2 vakjes voor papiergeld, muntjes of maximaal 6 extra passen ( geen RFID bescherming.) - speciaal vak voor visitekaartjes en/of nota’s De pasjes schuiven trapsgewijs uit de Miniwallet zonder hem open te hoeven maken

€ 49.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Mini wallet Matte Black Black
Secrid Mini wallet Matte Black Black
 

Secrid Cardprotector groen

We betalen steeds meer met passen en creditcards en kunnen deze vanaf nu goed en veilig beschermen met de Secrid Card protector. Deze creditcardhouder of pashouder is een luxe en ultradunne aluminium kaarthouder in een mooie warme groen kleur kleur en is beschikbaar in tal van kleuren.Je vindt eenvoudig de kaart die je zoekt, omdat de kaarthouder beschikt over een handig uitschuifmechanisme, ook wel de Cardslide genoemd. Met slechts één klik schuiven alle pasjes trapsgewijs naar buiten en kun je deze naar wens in- en uitschuiven om de gewenste kaart te pakken. De Secrid Cardprotector: - beschermt bankpassen, creditcards, toegangspassen en andere passen tegen buigen en breken - beschermt passen tegen identiteitsdiefstal en ongewenst aflezen van RFID-kaarten (RFID blocking) - beschermt maximaal zes kaarten (afhankelijk van de dikte van de kaarten) - past moeiteloos in elke jaszak, broekzak of tas. Toch meer ruimte nodig? Kijk dan eens naar de Secrid Wallet, het zelfde systeem maar dan met een portemonnee er om heen. Klik hier voor ons volledige overzicht Secrid.

€ 24.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Cardprotector groen
Secrid Cardprotector groen
 

Goodnight Light The Duck Duck lamp small Geel

Geinspireerd op de iconische rubberen badeend, de Duck Duck lamp van Marke Newton. Deze 30 cm variant als LED lamp is voor kids en tegelijkertijd voor volwassenen omdat deze leuke en lollige herinneringen kan oproepen van de baddertijd of speeltijd van vroeger. Duck Duck is meer dan alleen vloerverlichting. Deze iconische lamp is ontworpen om te gaan waar je ook gaat. Doordat je de eend oplaadt en uiteindelijk draadloos kunt gebruiken, kun je de lamp aan het handvat mee naar buiten nemen en zelfs gebruiken in het zwembad of vijver. Deze lamp brengt een glimlach waar je deze ook laat schitteren, binnen of buiten. De Duck Duck lamp komt met een oplader met USB kabel en een poweradapter met EU plug type C. Daarnaast heb je een afstandbediening waarmee je het licht kunt aanpassen in felheid en in kleur! De lamp heeft een IPX8 rating, dat ervoor zorgt dat de lamp lang mee gaat. Voluit zelfs tot 8 uur lang, wanneer je het licht gedimd laat, kun je er zelfs 12-16 uur mee vooruit. Zo hoef je niet continu bij te laden en geniet je vele avonden van Duck. Duck Duck is gemaakt in Barcelona en is heeft een oplaadbare lithium batterij voor Led. Middels een basisstation laad je Duck op en neem Duck overal mee naar toe. De Duck Duck lamp mag zelfs drijven op het water, net als je oude vertrouwde badeendje!

€ 125.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Goodnight Light The Duck Duck lamp small Geel
Goodnight Light The Duck Duck lamp small Geel
 

Pt bloempot set Pedestal oker geel

Deze set van Pt bestaat uit twee bloempotten in de kleur oker geel en twee metalen houders in de kleur zwart. Een leuke combi om samen ergens neer te zetten, je kunt ze natuurlijk ook apart van elkaar neerzetten. De Pedestal van pt gaat je interieur in elk geval opvrolijken!

€ 24.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Pt Pt bloempot set Pedestal oker geel
Pt bloempot set Pedestal oker geel
 

Secrid Mini wallet Crisple Amber

Erg mooi is deze Crisple uitvoerig van de Secrid wallet. Crisple is bedrukt met een fijne Saffiano-print, waardoor het langdurig een luxueus gevoel behoudt. Daarnaast is dit leer bestand tegen vlekken en krassen. De Amber kleurige wallet heeft een zilverkleurige cardprotector. De combinatie van pashouder en portemonnee en ook nog RFID skim proof! Deze Mini Wallet is voorzien van een drukknoop sluiting en is een combinatie van een Cardprotector en een portemonnee. Door het unieke systeem bedien je de kaarthouder met één hand en door de RFID blocking zijn je passen veilig en skimproof opgeborgen. - 6 passen op creditcardformaat zijn beschermd in de Secrid Cardprotector - 2 vakjes voor papiergeld, muntjes of maximaal 6 extra passen ( geen RFID bescherming.) - speciaal vak voor visitekaartjes en/of nota’s De pasjes schuiven trapsgewijs uit de Miniwallet zonder hem open te hoeven maken

€ 54.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Mini wallet Crisple Amber
Secrid Mini wallet Crisple Amber
 

Secrid Cardprotector blauw

We betalen steeds meer met passen en creditcards en kunnen deze vanaf nu goed en veilig beschermen met de Secrid Card protector. De Secrid Card protector is een luxe en ultradunne aluminium kaarthouder. Je vindt eenvoudig de kaart die je zoekt, omdat de kaarthouder beschikt over een innovatief én handig uitschuifmechanisme. Met slechts één klik schuiven alle pasjes trapsgewijs naar buiten en kun je deze naar wens in- en uitschuiven om de gewenste kaart te pakken. De Secrid Card protector: - beschermt bankpassen, creditcards, toegangspassen en andere passen tegen buigen en breken - beschermt passen tegen identiteitsdiefstal en ongewenst aflezen van RFID-kaarten (zoals bijvoorbeeld de OV-chipkaart) - beschermt maximaal zes kaarten (afhankelijk van de dikte van de kaarten) - past moeiteloos in elke jaszak, broekzak of tas Naast de aluminium versie is de cardprotector van Secrid nu ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Een super handige pashouder dus.

€ 24.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Secrid Secrid Cardprotector blauw
Secrid Cardprotector blauw
 

Blomus Ponto kapstokhaken set van 4 terrazzo gekleurd

Deze set van 4 wandhaken van Blomus zijn gemaakt van polystone en hebben het herkenbare gekleurde terrazzo patroon. De wandhaken hebben aan de achterkant de schroef er al inzitten, u hoeft alleen maar de plug in de muur te zetten en de haken zijn klaar voor gebruik. In de verpakking van de Blomus Ponto wandhaak vindt u 4 haken in twee maten, 8,5 en 5 cm in diameter en alle haken hebben een diepte van 4,5 cm. De haken kunnen zowel in de natte ruimte als badkamer en toilet als in de woonkamer of hal gebruikt worden.

€ 29.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Blomus Blomus Ponto kapstokhaken set van 4 terrazzo gekleurd
Blomus Ponto kapstokhaken set van 4 terrazzo gekleurd
 

KOOK ovenwant vintage antraciet

Een mooie ovenwant van KOOK in een vintage uitstraling. De ovenwant heeft een lengte van 30 cm en is voorzien van een metalen ring waarmee je hem makkelijk zou kunnen ophangen. Ook deze ovenwanten zijn gemaakt van 100% katoen met een polyester vulling en zijn ook prima te gebruiken voor mensen met grote handen. Naast de vintage ovenwant is er ook een mooi vintage schort, dat maakt een mooie cadeau set!

€ 6.99

Lees meer....

Pogodesign.nl KOOK KOOK ovenwant vintage antraciet
KOOK ovenwant vintage antraciet
 

Umbra Buddy Overdeurhaak zwart

Een super leuke aanvulling op de Buddy serie van Umbra. Deze overdeurhaak bestaat uit twee hangende mannetjes waarbij de benen qals haak fungeren. Deze Buddy haak is makkelijk over een deur of kastdeur te hangen waarbij je dus niet hoeft te boren of schroeven.

€ 17.50

Lees meer....

Pogodesign.nl Umbra Umbra Buddy Overdeurhaak zwart
Umbra Buddy Overdeurhaak zwart
 

Koziol gieter Camilla 2 L eucalyptus groen

Is het een vaas? Of is het een gieter? Waarom niet allebei... De Camilla van Koziol heeft een inhoud van 2 Liter en pak je makkelijk vast als gieter maar staat ook prima op tafel met een paar bloemen er in! Zeker in deze mooie eucalyptus groene kleur!

€ 12.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Koziol Koziol gieter Camilla 2 L eucalyptus groen
Koziol gieter Camilla 2 L eucalyptus groen
 

Leitmotiv Oiled Globe hanglamp

Deze hanglamp van Leitmotiv heeft een mooie transparant grijze kleur. De Oiled Globe is één model uit de serie van drie verschillende modellen in deze stijl. Zo is er deze Globe, De Cone en de Tube. Individueel mooi maar ook als set goed te combineren. De lampen worden geleverd inclusief armatuur en plafondkap.

€ 69.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Leitmotiv Leitmotiv Oiled Globe hanglamp
Leitmotiv Oiled Globe hanglamp
 

Blomus Lounge Stalen ijsklontjes set 4 stuks

Een drankje 'on the rocks'. We kennen het allemaal, maar weten ook dat het soms vervelend is dat de smaak van het drankje verloren gaat door smeltende ijsblokjes. Met de Lounge ijsklontjes van Blomus is dit verleden tijd. De ijsblokjes gebruik je gewoon in je glas, je drankje blijft cool, maar wordt niet waterig. Ideaal! De set van 4 stalen ijsblokjes met een afmeting van 2,5 x2,5 x 2,5 cm per ijsblokje worden geleverd inclusief een opbergzakje in een mooie geschenkverpakking. Een ideaal cadeau voor iedereen die houdt van drinken 'on the rocks'.

€ 20.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Blomus Blomus Lounge Stalen ijsklontjes set 4 stuks
Blomus Lounge Stalen ijsklontjes set 4 stuks
 

Koziol Light to Go Organic green oplaadbare lamp met powerbank

Een leuk en veelzijdig lampje van Koziol. De Light to Go Mood Light van Koziol is een oplaadbare lamp met 4 verschillende dim standen. Je kunt deze Koziol tafellamp binnen en buiten gebruiken en als stroombron gebruikt Koziol een powerbank. Ideaal want deze stroombron dient niet alleen als stroomvoorziening voor je Koziol lamp, maar kan ook gebruikt worden om je apparaat mee op te laden. Bijvoorbeeld je telefoon! Er wordt een usb kabel meegeleverd en de accu gaat tot wel 14 uur mee! Bij deze lamp is de voet organic green, erg mooi!

€ 49.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Koziol Koziol Light to Go Organic green oplaadbare lamp met po
Koziol Light to Go Organic green oplaadbare lamp met powerbank
 

Blomus gieter Limbo wit

Met de mooie gieter Limbo van Blomus is bloemen en planten water geven een feestje. Met een inhoud van 1,5 liter en een mooie lange en slanke schenktuit wordt gieten in een volle pot gemakkelijk. De roomwitte gieter van Blomus kenmerkt zicht door een prachtig ontwerp van Floz design en mag ook zeker na het water geven gezien worden. Deze mooie gieter is gemaakt van kunststof in combinatie met gepolijst rvs. Een mooi en praktisch product van Blomus.

€ 39.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Blomus Blomus gieter Limbo wit
Blomus gieter Limbo wit
 

Koziol Crystal beker transparant aquamarine

Als u een mooie waterkaraf heeft zijn bij passende bekers wel zo mooi, toch? Deze Koziol Crystal bekers passen perfect bij de waterkaraf die dezelfde naam draagt. De beker is transparant blauw ( aquamarine) heeft een inhoud van 200 ml en een afmeting van 8,4 x 8,4 x 9 cm en natuurlijk stapelbaar. De bekers mogen in de vaatwasser maar doe dat niet te heet, daar worden ze niet mooier van.

€ 1.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Koziol Koziol Crystal beker transparant aquamarine
Koziol Crystal beker transparant aquamarine
 

KOOK ovenwant vintage mosterd

Een mooie ovenwant van KOOK in een vintage uitstraling. De ovenwant heeft een lengte van 30 cm en is voorzien van een metalen ring waarmee je hem makkelijk zou kunnen ophangen. Ook deze ovenwanten zijn gemaakt van 100% katoen met een polyester vulling en zijn ook prima te gebruiken voor mensen met grote handen. Naast de vintage ovenwant is er ook een mooi vintage schort, dat maakt een mooie cadeau set!

€ 6.99

Lees meer....

Pogodesign.nl KOOK KOOK ovenwant vintage mosterd
KOOK ovenwant vintage mosterd
 

Design Letters Toolbox gereedschapsset 6 delig

Deze set van Design Letters bestaat uit 6 stuks gereedschap gemaakt van berkenhout en zijn hand gelakt. In deze leuke speelset voor kinderen vind je een zaag, hamer, schroevendraaier, boor, winkelhaak en een moersleutel. Om het allemaal bijvelkaar te houden zit de gereedschapsset in een hoge kwaliteit kartonnen verpakking. ( gereedschapskist.) Een mooi cadeau van Design Letters.

€ 25.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Design letters Design Letters Toolbox gereedschapsset 6 delig
Design Letters Toolbox gereedschapsset 6 delig
 

Eend nachtlampje A Little lovely company

Het stoere, witte eend lampje van A Little Lovely Company voelt zich helemaal thuis op het nachtkastje van jouw kleintje en jaagt met zijn zachte glow alle slaapkamermonsters weg. In de walvis zit een veilige LED-lamp die ervoor zorgt dat het lampje niet heet wordt. Jouw kleintje kan dit coole lampje dus gerust mee naar bed nemen. Het stoere, maar oh so lovely lampje werkt net als al onze andere little lights op batterijen. Bespaar batterijen door de slimme timer optie aan te zetten; het lampje schakelt na 15 minuten automatisch uit. Specificaties Afmetingen: 13 x 10,8 x 10,8 cm Materiaal: BPA-, lood- en phthalate vrij PVC Werkt op 3LR44 batterijen (meegeleverd) Gloeit voor ongeveer 20 uur in totaal

€ 12.95

Lees meer....

Pogodesign.nl A Little Lovely Company Eend nachtlampje A Little lovely company
Eend nachtlampje A Little lovely company
 

KOOK Thee en Keukendoekset Ruit grijs

Deze set bestaat uit een keukendoek, (handdoek) en een theedoek. Beide gemaakt van katoen en voelen lekker zacht aan. De KOOK Thee- en Keukendoekset Ruit is voorzien van een oog waarmee je ze makkelijk ophangt en hebben een leuk ruit motief. Een leuke cadeauset van het merk KOOK, bijpassend zijn er ook een geruite ovenwant en pannenlap verkrijgbaar van KOOK.

€ 7.99

Lees meer....

Pogodesign.nl KOOK KOOK Thee en Keukendoekset Ruit grijs
KOOK Thee en Keukendoekset Ruit grijs
 

Blomus dienblad Wilo groot

Blomus dienblad Wilo groot, Houten dienblad, verkrijgbaar in twee maten, met anti slip laag.

€ 34.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Blomus Blomus dienblad Wilo groot
Blomus dienblad Wilo groot
 

Umbra Ribbon klok zwart

Een schitterende klok van Umbra in zwart metaal. Deze Ribbon klok heeft een diameter van 30,5 cm en is 5,5 cm dik. Het mat zwart combineert erg mooi met het zilver van de wijzers en maakt dat de klok ook duidelijk afleesbaar is. De Linten van de Ribbon klok zijn gemaakt van metaal en hebben een speels maar toch strak karakter. Deze wandklok werkt op 1 niet meegeleverde AA batterij en het advies is deze 1 maal per jaar te verwisselen. Geniet van dit mooie Umbra sieraad aan de muur!

€ 49.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Umbra Umbra Ribbon klok zwart
Umbra Ribbon klok zwart
 

Koziol Crystal karaf 1,6 L met 4 glazen

Handig deze Crystal geschenk set van Koziol. Een karaf van 1,6 litermet deksel en 4 glazen, een echte alles in 1 set dus. De Crystal karaf en glazen zijn gemaakt van thermoplastic en mogen in de vaatwasser maar niet te warm. De karaf heeft een deksel waarmee je hem kunt afsluiten maar waar wel schenk openingen in zitten, afhankelijk hoe je de deksel plaatst heb je een opening of een opening met een raster zodat je ijs er niet uit gaat, of je fruit oid. Een mooie set voor thuis maar ook perfect voor mee op vakantie of op de boot.

€ 14.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Koziol Koziol Crystal karaf 1,6 L met 4 glazen
Koziol Crystal karaf 1,6 L met 4 glazen
 

Kook pannenlap geruit zwart

Binnen het merk KOOK vindt je al die handige en functionele zaken voor in de keuken of op tafel. Zo ook deze pannenlappen van katoen met een polyester binnen vulling en ruit patroon. De pannenlappen hebben een afmeting van 21 x 21 cm en een lusje om ze aan op te hangen. Je kunt de geruite pannenlap van KOOK in meerdere kleuren verkrijgen.

€ 3.99

Lees meer....

Pogodesign.nl KOOK Kook pannenlap geruit zwart
Kook pannenlap geruit zwart
 

Koziol Light to Go Organic Pink oplaadbare lamp met powerbank

Een leuk en veelzijdig lampje van Koziol. De Light to Go Mood Light van Koziol is een oplaadbare lamp met 4 verschillende dim standen. Je kunt deze Koziol tafellamp binnen en buiten gebruiken en als stroombron gebruikt Koziol een powerbank. Ideaal want deze stroombron dient niet alleen als stroomvoorziening voor je Koziol lamp, maar kan ook gebruikt worden om je apparaat mee op te laden. Bijvoorbeeld je telefoon! Er wordt een usb kabel meegeleverd en de accu gaat tot wel 14 uur mee! Bij deze lamp is de voet organic pink, erg mooi!

€ 49.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Koziol Koziol Light to Go Organic Pink oplaadbare lamp met pow
Koziol Light to Go Organic Pink oplaadbare lamp met powerbank
 

Umbra Keyhole keukenrolhouder

De Keyhole van Umbra is een eenvoudige maar mooie keukenrolhouder waar de keukenrol makkelijk overheen glijdt. Het ontwerp is van David Green - Eugenie de Loynes en is gemaakt van een metalen basis met een kunststof houder voor de rol. Je hebt altijd een stuk keukenrol bij de hand als je de Keyhole in de buurt hebt!

€ 15.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Umbra Umbra Keyhole keukenrolhouder
Umbra Keyhole keukenrolhouder
 

Umbra Casa tissue dispenser wit

Hoe simpel kan een leuk design cadeau zijn? Nou heel simpel eigenlijk, maar niet minder leuk! De Casa tissue dispenser van Umbra is een geweldig leuk cadeau, ideaal als house warming of gewoon een leuk cadeau. De kunststoffen houder past perfect op een vierkante tissuebox die tegenwoordig gewoon goed verkrijgbaar zijn, een wc rol eronder is ook al leuk! Je trekt de tissue zo door de schoorsteen naar buiten en zeg zelf het is een erg leuk gezicht als een tissue uit de schoorsteen komt. Door het gebruikte materiaal kun je hem makkelijk schoonhouden, even afspoelen onder de kraan en klaar. Wederom een erg leuk design cadeau van Umbra!

€ 7.50

Lees meer....

Pogodesign.nl Umbra Umbra Casa tissue dispenser wit
Umbra Casa tissue dispenser wit
 

Blomus Loop keukenrolhouder

Laat je verrassen door het gewicht in deze mooie keukenaccessoire. De Loop keukenrolhouder van Blomus heeft een mooie zware basis waardoor hij bij het afscheuren van de rol stevig blijft staan. Handig als je maar 1 hand kunt gebruiken bijvoorbeeld tijdens het koken. De Loop is gemaakt van mat rvs en kunststof en heeft een siliconen bodem, handig tegen het schuiven en hij beschadigd je aanrecht niet. De keukenrol wordt goed geklemd maar niet te hard zodat je wel goed kunt scheuren, de Blomus Loop keukenrolhouder is volop functie en design.

€ 36.50

Lees meer....

Pogodesign.nl Blomus Blomus Loop keukenrolhouder
Blomus Loop keukenrolhouder
 

Umbra Bolo hangende bloempot

Deze hangende bloempot van Umbra kun je aan het plafond bevestigen maar ook aan de muur. De meegeleverde beugel kun je op twee manieren gebruiken, super handig dus! Een mooie en strak design van Simone Ferkul voor de collectie van Umbra, de pot is gemaakt van keramiek, het touw loopt door een metalen buis en hang je dan simpel op aan de beugel. Van de onderkant van de pot tot de bovenkant van de metalen beugel meet de Umbra Bolo ongeveer 62,5 cm.

€ 39.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Umbra Umbra Bolo hangende bloempot
Umbra Bolo hangende bloempot
 

Unicorn nachtlampje A Little Lovely Company

Dit leuke kleine, pastelkleurige Eenhoorn LED lampje is oh so magical. Deze eenhoorn staat zo Lovely op het nachtkastje en ze jaagt alle slaapkamermonsters weg met haar zachte glow. Het lieve Unicorn lampje is leuk voor elke meisjeskamer. Het witte lampje met roze accenten in de vorm van een eenhoorn staat leuk en decoratief in de (kinder)kamer. Het lampje van A Little Lovely Company is gemaakt van BPA-, en loodvrij PVC en heeft een LED-lampje. Doordat er een LED-lamp in zit wordt het materiaal niet heet en kan het veilig door kinderen gebruikt worden. Dit unicorn lampje van A Little Lovely Company kan aan, uit of op timer gezet worden. Wanneer je de timer inschakelt, gaat het lichtje na 15 minuten automatisch uit. Dat spaart de batterijen en is beter voor het milieu! Het lampje werkt op 3 LR44 batterijen (welke zijn meegeleverd). Wat ons betreft is het een super leuk (kraam)cadeautje en een musthave voor de meisjeskamer!

€ 12.95

Lees meer....

Pogodesign.nl A Little Lovely Company Unicorn nachtlampje A Little Lovely Company
Unicorn nachtlampje A Little Lovely Company
 

Little Lovely Company nachtlampje Panda

Wie wordt nu niet goed wakker als er zo een lieve panda naast je bed staat. En ook het in slaap vallen wordt een stuk eenvoudiger als de panda over je waakt! Deze nachtlamp is iets groter dan de meeste lampjes en werkt op batterijen ( 3x AAA niet meegeleverd)maar kan ook op een adapter. ( niet meegeleverd.) Ook dit lampje heeft een handige timer functie van 15 minuten.

€ 26.95

Lees meer....

Pogodesign.nl A Little Lovely Company Little Lovely Company nachtlampje Panda
Little Lovely Company nachtlampje Panda
 

KOOK ovenwant uni zwart

Een handige hulp in iedere keuken deze ovenwant van Kook. Deze Uni kleur is gemaakt van katoen en heeft een stevige polyester vulling en is ongeveer 30cm lang. De ovenwant is verkrijgbaar is verschillende kleuren, bij elke keukenoutfit is er wel een KOOK ovenwant te vinden.

€ 5.99

Lees meer....

Pogodesign.nl KOOK KOOK ovenwant uni zwart
KOOK ovenwant uni zwart
 

Koziol Crystal beker crystal clear

Als u een mooie waterkaraf heeft zijn bij passende bekers wel zo mooi, toch? Deze Koziol Crystal bekers passen perfect bij de waterkaraf die dezelfde naam draagt. De beker is transparant ( crystal clear) heeft een inhoud van 200 ml en een afmeting van 8,4 x 8,4 x 9 cm en natuurlijk stapelbaar. De bekers mogen in de vaatwasser maar doe dat niet te heet, daar worden ze niet mooier van.

€ 1.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Koziol Koziol Crystal beker crystal clear
Koziol Crystal beker crystal clear
 

Little Lovely Company nachtlampje Salted Caramel Bear

Met dit vriendelijke beer lampje van Little Lovely Company slapen ze als een roosje. Het Salted Caramel Bear nachtlampje werkt op 3 lr 44 batterijtjes welke worden meegeleverd en deze geven ongeveer 20 uur licht. Dankzij de handige timer valt het nachtlampje na 15 minuten automatisch uit!

€ 12.95

Lees meer....

Pogodesign.nl A Little Lovely Company Little Lovely Company nachtlampje Salted Caramel Bear
Little Lovely Company nachtlampje Salted Caramel Bear
 

Koziol Stixx roomdivider set 4 stuks transparant antraciet

De decoratie elementen Stixx van Koziol zijn abstract en toch vrolijk. Het licht wat in de transparante kleuren schijnt maakt de Stixx levend en speels. Deze decoratie elementen zijn zeer divers te gebruiken, raamdecoratie, kamerafscheiding, muurdecoratie en vele andere toepassingen. De Stixx van Koziol worden geleverd incl. haakjes. Materiaal: kunststof Afmeting: 27 x 27 cm Ontwerp: René Barba, Parijs Deze elementen worden in sets van 4 stuks geleverd.

€ 13.95

Lees meer....

Pogodesign.nl Koziol Koziol Stixx roomdivider set 4 stuks transparant antrac
Koziol Stixx roomdivider set 4 stuks transparant antraciet
 

Umbra Casa tissue dispenser

Hoe simpel kan een leuk design cadeau zijn? Nou heel simpel eigenlijk, maar niet minder leuk! De Casa tissue dispenser van Umbra is een geweldig leuk cadeau, ideaal als house warming of gewoon een leuk cadeau. De kunststoffen houder past perfect op een vierkante tissuebox die tegenwoordig gewoon goed verkrijgbaar zijn, een wc rol eronder is ook al leuk! Je trekt de tissue zo door de schoorsteen naar buiten en zeg zelf het is een erg leuk gezicht als een tissue uit de schoorsteen komt. Door het gebruikte materiaal kun je hem makkelijk schoonhouden, even afspoelen onder de kraan en klaar. Wederom een erg leuk design cadeau van Umbra!

€ 7.50

Lees meer....

Pogodesign.nl Umbra Umbra Casa tissue dispenser
Umbra Casa tissue dispenser
 

Kook pannenlap geruit rood

Binnen het merk KOOK vindt je al die handige en functionele zaken voor in de keuken of op tafel. Zo ook deze pannenlappen van katoen met een polyester binnen vulling en ruit patroon. De pannenlappen hebben een afmeting van 21 x 21 cm en een lusje om ze aan op te hangen. Je kunt de geruite pannenlap van KOOK in meerdere kleuren verkrijgen.

€ 3.99

Lees meer....

Pogodesign.nl KOOK Kook pannenlap geruit rood
Kook pannenlap geruit rood
 

Little Lovely Company Lunchbox Wolk

Maak van de lunch een feestje! De Wolk lunch box van a Little Lovely Company is perfect voor mee naar school of onderweg. De lunch box heeft een handige indeling en de deksel met siliconen ring zorgt ervoor dat je de lunchtrommel goed kunt afsluiten. Zo blijft alles netjes geordend en kan jouw kleintje gemakkelijk haar lunch meenemen. Omdat je bij de lunch natuurlijk ook iets wilt drinken heeft A Little Lovely Company er ook een passende drinkbeker bij gemaakt, een dubbelwandige zelfs! Specificaties Afmetingen: 15,5 x 8 x 11,5 cm Inhoud: 800 ml Materiaal bakjes: BPA vrij PP plastic Materiaal deksel: BPA vrij PS plastic Geschikt voor vaatwasser (bovenste rek), maar handwas wordt aanbevolen. Opdruk kan vervagen in vaatwasser.

€ 8.95

Lees meer....

Pogodesign.nl A Little Lovely Company Little Lovely Company Lunchbox Wolk
Little Lovely Company Lunchbox Wolk
 

Trybike hout 3 in 1 loopfiets rood

Eindelijk is er een mooie nieuwe 3 in 1 driewieler gemaakt voor kinderen. De Trybike is een Nederlands ontwerp dat technisch goed doordacht is. In de basis is het gewoon weer een super coole meegroeifiets waar je je kind wel op ziet fietsen, goed mee kunt nemen naar het bos of naar het strand en door de drie standen kunnen de kinderen er lang plezier van hebben. Daarnaast is het zadelhoogte systeem aangepast ten opzichte van andere merken. Door een extra schroef toe te voegen schuift het zadel automatisch iets naar achteren en komt het kind niet te dicht op het stuur te zitten. Niet alleen de benen groeien immers! Het zadel kan nu versteld worden van 27 cm tot aan 50 cm. Technisch gezien staan deze maten al voor een vanaf leeftijd van ongeveer 12 maanden. Voorlopig komt de fiets in één uitvoering waarbij er wel keuze is tussen een bruine of roze accessoire set bestaande uit de zadelhoes en hoofdbeschermer voor op het stuur. Concreet bestaat de Trybike dus uit een driewieler, lage tweewieler en hoge tweewieler. Natuurlijk kun je er ook nog een hoge driewieler van maken! Deze fiets is gemaakt van hout met rode accessoires.

€ 169.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Trybike Trybike hout 3 in 1 loopfiets rood
Trybike hout 3 in 1 loopfiets rood
 

Trybike hout 3 in 1 loopfiets bruin

Eindelijk is er een mooie nieuwe 3 in 1 driewieler gemaakt voor kinderen. De Trybike is een Nederlands ontwerp dat technisch goed doordacht is. In de basis is het gewoon weer een super coole meegroeifiets waar je je kind wel op ziet fietsen, goed mee kunt nemen naar het bos of naar het strand en door de drie standen kunnen de kinderen er lang plezier van hebben. Daarnaast is het zadelhoogte systeem aangepast ten opzichte van andere merken. Door een extra schroef toe te voegen schuift het zadel automatisch iets naar achteren en komt het kind niet te dicht op het stuur te zitten. Niet alleen de benen groeien immers! Het zadel kan nu versteld worden van 27 cm tot aan 50 cm. Technisch gezien staan deze maten al voor een vanaf leeftijd van ongeveer 12 maanden. Voorlopig komt de fiets in één uitvoering waarbij er wel keuze is tussen een bruine of roze accessoire set bestaande uit de zadelhoes en hoofdbeschermer voor op het stuur. Concreet bestaat de Trybike dus uit een driewieler, lage tweewieler en hoge tweewieler. Natuurlijk kun je er ook nog een hoge driewieler van maken! Deze houten Trybike heeft bruine accessoires.

€ 169.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Trybike Trybike hout 3 in 1 loopfiets bruin
Trybike hout 3 in 1 loopfiets bruin
 

Blomus Nexio wc borstel glans

Deze Blomus wc-borstel is zeer compact gemaakt, met een afmeting 35 cm hoog en een doorsnede van 9 cm kan deze toiletborstel makkelijk in een hoek gezet worden, of als u het echt wilt achter het toilet verstopt worden. Natuurlijk mag deze wc-borstel ook gewoon gezien worden. De Nexio wc-borstel is subtiel aanwezig, maar natuurlijk ook gewoon een functionele accessoire die naadloos aansluit bij de overige rvs badkameraccessoires van Blomus. De zwarte borstel is vervangbaar voor langdurig gebruiksgemak. Materiaal: rvs Afmeting: H 35 x Ø 9 cm Ontwerp: Stotz-design

€ 39.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Blomus Blomus Nexio wc borstel glans
Blomus Nexio wc borstel glans
 

Trybike hout 3 in 1 loopfiets blauw

Eindelijk is er een mooie nieuwe 3 in 1 driewieler gemaakt voor kinderen. De Trybike is een Nederlands ontwerp dat technisch goed doordacht is. In de basis is het gewoon weer een super coole meegroeifiets waar je je kind wel op ziet fietsen, goed mee kunt nemen naar het bos of naar het strand en door de drie standen kunnen de kinderen er lang plezier van hebben. Daarnaast is het zadelhoogte systeem aangepast ten opzichte van andere merken. Door een extra schroef toe te voegen schuift het zadel automatisch iets naar achteren en komt het kind niet te dicht op het stuur te zitten. Niet alleen de benen groeien immers! Het zadel kan nu versteld worden van 27 cm tot aan 50 cm. Technisch gezien staan deze maten al voor een vanaf leeftijd van ongeveer 12 maanden. Voorlopig komt de fiets in één uitvoering waarbij er wel keuze is tussen een bruine of roze accessoire set bestaande uit de zadelhoes en hoofdbeschermer voor op het stuur. Concreet bestaat de Trybike dus uit een driewieler, lage tweewieler en hoge tweewieler. Natuurlijk kun je er ook nog een hoge driewieler van maken! Deze fiets is gemaakt van hout met blauwe accessoires.

€ 169.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Trybike Trybike hout 3 in 1 loopfiets blauw
Trybike hout 3 in 1 loopfiets blauw
 

Qeeboo Rabbit Chair baby zwart

Hoe gaaf zijn ze deze nieuwe stoelen ontworpen door Stefano Giovannoni! De Rabbit Chair is gemaakt onder het eigen label van Giovannoni en er volgen nog meer mooie ontwerpen door onder meer Richard Hutten en Marcel Wanders voor Qeeboo. De Rabbit Chair is verkrijgbaar in twee maten waarvan deze de kleine, genaamd Baby. Deze maat is ideaal als kinderstoel of gewoon als object. Deze zwarte uitvoering is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Want ja, wij houden van zwart en monochrome is het helemaal!De Rabbit Chair is geschikt voor binnen en buiten gebruik en is zelfs verkrijgbaar in een verlichte versie. Dit konijn is een echt pronkstuk en heeft, best bijzonder voor een stoel een hoge aai factor! De vormgeving is mooi en vriendelijk wat de stoel zeer geschikt maakt voor de kinderkamer, geen scherpe randen of hoeken. Dit is niet alleen een stoel maar ook een leuk speel kameraadje! Kijk hier voor al onze Qeeboo producten!

€ 99.00

Lees meer....

Pogodesign.nl Qeeboo Qeeboo Rabbit Chair baby zwart
Qeeboo Rabbit Chair baby zwart
 

Verfijn Resultaten

Woonshops