Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp groen met dimmer

De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp groen met dimmer (8719624859933) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello LED tafellamp groen met dimmer onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp groen met dimmer is 55 cm breed en 66-68 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 14W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello LED tafellamp groen met dimmer geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp groen met dimmer is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1242.39

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp groen met dim
Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp groen met dimmer
 

Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp brass met dimmer

De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp brass met dimmer (8719624859926) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello LED tafellamp brass met dimmer onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp brass met dimmer is 55 cm breed en 66-68 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 14W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello LED tafellamp brass met dimmer geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp brass met dimmer is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1789.59

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp brass met dim
Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp brass met dimmer
 

Graypants Drum 18 hanglamp

De Graypants Drum 18 hanglamp (8719624453056) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Drum 18 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Drum 18 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 100W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Drum 18 hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Drum 18 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 749.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Drum 18 hanglamp
Graypants Drum 18 hanglamp
 

Graypants Ohio 24 hanglamp

De Graypants Ohio 24 hanglamp (8719624453278) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Ohio 24 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Ohio 24 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Opaalglas zijdemat en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 100W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ohio 24 hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Ohio 24 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 832.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Ohio 24 hanglamp
Graypants Ohio 24 hanglamp
 

Nemo Ellisse Minor LED Down hanglamp goud hoogglans

De Nemo Ellisse Minor LED Down hanglamp goud hoogglans (8719624762240 ) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Nemo, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Federico Palazzari is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Nemo waar de Ellisse Minor LED Down hanglamp goud hoogglans onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Nemo Ellisse Minor LED Down hanglamp goud hoogglans is 40 cm breed en 96 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Nemo raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ellisse Minor LED Down hanglamp goud hoogglans geeft Naar beneden. De Nemo Ellisse Minor LED Down hanglamp goud hoogglans is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Nemo design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1064.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Nemo Nemo Ellisse Minor LED Down hanglamp goud hoogglans
Nemo Ellisse Minor LED Down hanglamp goud hoogglans
 

Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp verguld (goud) met dimmer

De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp verguld (goud) met dimmer (8719624490648) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello LED tafellamp verguld (goud) met dimmer onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp verguld (goud) met dimmer is 55 cm breed en 66-68 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 14W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello LED tafellamp verguld (goud) met dimmer geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp verguld (goud) met dimmer is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 26658.39

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp verguld (goud
Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp verguld (goud) met dimmer
 

Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer snoerloos donkerbruin

De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer snoerloos donkerbruin (8719624490761) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer snoerloos donkerbruin onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer snoerloos donkerbruin is 27 cm breed en 35 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Opaalglas,Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 4,5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer snoerloos donkerbruin geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer snoerloos donkerbruin is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 721.60

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touch
Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer snoerloos donkerbruin
 

Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp rood met dimmer

De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp rood met dimmer (8719624490655) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello LED tafellamp rood met dimmer onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp rood met dimmer is 55 cm breed en 66-68 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 14W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello LED tafellamp rood met dimmer geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp rood met dimmer is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1351.19

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp rood met dimm
Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp rood met dimmer
 

Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp titanium met dimmer

De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp titanium met dimmer (8719624490662) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello LED tafellamp titanium met dimmer onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp titanium met dimmer is 55 cm breed en 66-68 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 14W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello LED tafellamp titanium met dimmer geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp titanium met dimmer is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1973.59

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp titanium met
Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp titanium met dimmer
 

Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer rood

De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer rood (8719624490792) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer rood is 27 cm breed en 35 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Opaalglas,Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 190 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 7W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer rood geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 665.60

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touch
Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer rood
 

Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp wit met dimmer

De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp wit met dimmer (8719624490600) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello LED tafellamp wit met dimmer onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp wit met dimmer is 55 cm breed en 66-68 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 14W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello LED tafellamp wit met dimmer geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp wit met dimmer is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1206.39

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp wit met dimme
Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp wit met dimmer
 

Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer goud

De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer goud (8719624490730) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer goud onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer goud is 27 cm breed en 35 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Opaalglas,Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 190 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 7W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer goud geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer goud is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 896.79

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touch
Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer goud
 

Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer koper

De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer koper (8719624490778) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer koper onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer koper is 27 cm breed en 35 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Opaalglas,Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 190 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 7W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer koper geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer koper is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 859.20

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touch
Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer koper
 

Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp zwart met dimmer

De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp zwart met dimmer (8719624490631) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello LED tafellamp zwart met dimmer onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp zwart met dimmer is 55 cm breed en 66-68 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 14W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello LED tafellamp zwart met dimmer geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp zwart met dimmer is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1380.79

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp zwart met dim
Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp zwart met dimmer
 

Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer wit

De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer wit (8719624490747) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer wit is 27 cm breed en 35 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Opaalglas,Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 190 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 7W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer wit geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 650.40

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touch
Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer wit
 

Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer titanium

De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer titanium (8719624490808) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer titanium onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer titanium is 27 cm breed en 35 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Opaalglas,Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 190 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 7W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer titanium geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer titanium is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 883.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touch
Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer titanium
 

Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp donkerbruin met dimmer

De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp donkerbruin met dimmer (8719624490624) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello LED tafellamp donkerbruin met dimmer onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp donkerbruin met dimmer is 55 cm breed en 66-68 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 14W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello LED tafellamp donkerbruin met dimmer geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp donkerbruin met dimmer is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1206.39

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp donkerbruin m
Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp donkerbruin met dimmer
 

Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp aluminium met dimmer

De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp aluminium met dimmer (8719624490594) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello LED tafellamp aluminium met dimmer onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp aluminium met dimmer is 55 cm breed en 66-68 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 14W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello LED tafellamp aluminium met dimmer geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp aluminium met dimmer is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1605.60

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp aluminium met
Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp aluminium met dimmer
 

Martinelli Luce Pipistrello medium LED tafellamp met dimmer wit

De Martinelli Luce Pipistrello medium LED tafellamp met dimmer wit (8719624490884) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello medium LED tafellamp met dimmer wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello medium LED tafellamp met dimmer wit is Ø 40 breed en 50-62 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 9W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello medium LED tafellamp met dimmer wit geeft Diffuus licht. De Martinelli Luce Pipistrello medium LED tafellamp met dimmer wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 905.59

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello medium LED tafellamp met di
Martinelli Luce Pipistrello medium LED tafellamp met dimmer wit
 

Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer donkerbruin

De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer donkerbruin (8719624490785) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer donkerbruin onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer donkerbruin is 27 cm breed en 35 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Opaalglas,Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 190 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 7W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer donkerbruin geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer donkerbruin is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 650.40

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touch
Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer donkerbruin
 

Martinelli Luce Pipistrello medium LED tafellamp met dimmer donkerbruin

De Martinelli Luce Pipistrello medium LED tafellamp met dimmer donkerbruin (8719624490891) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello medium LED tafellamp met dimmer donkerbruin onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello medium LED tafellamp met dimmer donkerbruin is Ø 40 breed en 50-62 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 9W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello medium LED tafellamp met dimmer donkerbruin geeft Diffuus licht. De Martinelli Luce Pipistrello medium LED tafellamp met dimmer donkerbruin is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 905.59

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello medium LED tafellamp met di
Martinelli Luce Pipistrello medium LED tafellamp met dimmer donkerbruin
 

Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer snoerloos wit

De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer snoerloos wit (8719624490754) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer snoerloos wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer snoerloos wit is 27 cm breed en 35 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Opaalglas,Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 4,5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer snoerloos wit geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer snoerloos wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 676.09

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touch
Martinelli Luce MiniPipistrello tafellamp LED met touchdimmer snoerloos wit
 

Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp koper met dimmer

De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp koper met dimmer (8719624490617) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello LED tafellamp koper met dimmer onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp koper met dimmer is 55 cm breed en 66-68 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 14W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello LED tafellamp koper met dimmer geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp koper met dimmer is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1805.60

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp koper met dim
Martinelli Luce Pipistrello LED tafellamp koper met dimmer
 

Louis Poulsen Collage 600 hanglamp mat wit

De Louis Poulsen Collage 600 hanglamp mat wit (8719624464281) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Louis Poulsen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Louise Campbell is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Louis Poulsen waar de Collage 600 hanglamp mat wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Louis Poulsen Collage 600 hanglamp mat wit is 60 cm breed en 36 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Geanodiseerd aluminium ,Lasergesneden acrylaat en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Louis Poulsen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 100W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Collage 600 hanglamp mat wit geeft Diffuus licht,Naar beneden gericht licht. De Louis Poulsen Collage 600 hanglamp mat wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Louis Poulsen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1188.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Louis Poulsen Louis Poulsen Collage 600 hanglamp mat wit
Louis Poulsen Collage 600 hanglamp mat wit
 

Moooi Valentine Flat Hanglamp Goud LED

De Moooi Valentine Flat Hanglamp Goud LED (8719624494257) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Valentine Flat Hanglamp Goud LED onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Valentine Flat Hanglamp Goud LED is Ø 60cm breed en 11cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Geblazen glas ,Metaal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Valentine Flat Hanglamp Goud LED geeft Naar beneden. De Moooi Valentine Flat Hanglamp Goud LED is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2863.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Valentine Flat Hanglamp Goud LED
Moooi Valentine Flat Hanglamp Goud LED
 

Moooi Valentine Flat Hanglamp Chroom LED

De Moooi Valentine Flat Hanglamp Chroom LED (8719624494240) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Valentine Flat Hanglamp Chroom LED onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Valentine Flat Hanglamp Chroom LED is Ø 60cm breed en 11cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Geblazen glas ,Metaal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Valentine Flat Hanglamp Chroom LED geeft Naar beneden. De Moooi Valentine Flat Hanglamp Chroom LED is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2432.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Valentine Flat Hanglamp Chroom LED
Moooi Valentine Flat Hanglamp Chroom LED
 

Moooi Paper Chandelier Hanglamp XL

De Moooi Paper Chandelier Hanglamp XL (8719624493755) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Studio Job is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Paper Chandelier Hanglamp XL onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Paper Chandelier Hanglamp XL is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout,Kunststof ,Papier en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een 40W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Paper Chandelier Hanglamp XL geeft Alle richtingen. De Moooi Paper Chandelier Hanglamp XL is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 6397.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Paper Chandelier Hanglamp XL
Moooi Paper Chandelier Hanglamp XL
 

Moooi Juuyo Hanglamp Tattoo

De Moooi Juuyo Hanglamp Tattoo (8719624493441) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Lorenza Bozzoli is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Juuyo Hanglamp Tattoo onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Juuyo Hanglamp Tattoo is 24 cm breed en 23 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Keramiek en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 28W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Juuyo Hanglamp Tattoo geeft Naar beneden. De Moooi Juuyo Hanglamp Tattoo is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 735.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Juuyo Hanglamp Tattoo
Moooi Juuyo Hanglamp Tattoo
 

Moooi Juuyo Hanglamp Flowers

De Moooi Juuyo Hanglamp Flowers (8719624493434) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Lorenza Bozzoli is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Juuyo Hanglamp Flowers onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Juuyo Hanglamp Flowers is 24 cm breed en 23 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Keramiek en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 28W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Juuyo Hanglamp Flowers geeft Naar beneden. De Moooi Juuyo Hanglamp Flowers is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 735.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Juuyo Hanglamp Flowers
Moooi Juuyo Hanglamp Flowers
 

Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Smoke

De Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Smoke (8719624493076) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Bell Hanglamp Small gold bow Smoke onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Smoke is Ø 22 cm breed en 23 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Keramiek en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bell Hanglamp Small gold bow Smoke geeft Alle richtingen. De Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Smoke is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 605.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Smoke
Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Smoke
 

Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Wit

De Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Wit (8719624493069) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Bell Hanglamp Small gold bow Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Wit is Ø 22 cm breed en 23 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Keramiek en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bell Hanglamp Small gold bow Wit geeft Alle richtingen. De Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 605.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Wit
Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Wit
 

Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Transparant

De Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Transparant (8719624493052) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Bell Hanglamp Small gold bow Transparant onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Transparant is Ø 22 cm breed en 23 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Keramiek en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bell Hanglamp Small gold bow Transparant geeft Alle richtingen. De Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Transparant is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 605.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Transparant
Moooi Bell Hanglamp Small gold bow Transparant
 

Moooi Bell Hanglamp Small white bow Smoke

De Moooi Bell Hanglamp Small white bow Smoke (8719624493045) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Bell Hanglamp Small white bow Smoke onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Bell Hanglamp Small white bow Smoke is Ø 22 cm breed en 23 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Keramiek en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bell Hanglamp Small white bow Smoke geeft Alle richtingen. De Moooi Bell Hanglamp Small white bow Smoke is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 515.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Bell Hanglamp Small white bow Smoke
Moooi Bell Hanglamp Small white bow Smoke
 

Moooi Bell Hanglamp Small white bow Wit

De Moooi Bell Hanglamp Small white bow Wit (8719624493038) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Bell Hanglamp Small white bow Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Bell Hanglamp Small white bow Wit is Ø 22 cm breed en 23 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Keramiek en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bell Hanglamp Small white bow Wit geeft Alle richtingen. De Moooi Bell Hanglamp Small white bow Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 507.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Bell Hanglamp Small white bow Wit
Moooi Bell Hanglamp Small white bow Wit
 

Moooi Bell Hanglamp Small white bow Transparant

De Moooi Bell Hanglamp Small white bow Transparant (8719624493021) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Bell Hanglamp Small white bow Transparant onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Bell Hanglamp Small white bow Transparant is Ø 22 cm breed en 23 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Keramiek en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bell Hanglamp Small white bow Transparant geeft Alle richtingen. De Moooi Bell Hanglamp Small white bow Transparant is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 507.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Bell Hanglamp Small white bow Transparant
Moooi Bell Hanglamp Small white bow Transparant
 

Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Smoke

De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Smoke (8719624493137) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Smoke onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Smoke is Ø 35 cm breed en 36 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Keramiek en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Smoke geeft Alle richtingen. De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Smoke is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 910.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Smoke
Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Smoke
 

Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Wit

De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Wit (8719624493120) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Wit is Ø 35 cm breed en 36 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Keramiek en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Wit geeft Alle richtingen. De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 910.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Wit
Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Wit
 

Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Transparant

De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Transparant (8719624493113) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Transparant onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Transparant is Ø 35 cm breed en 36 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Keramiek en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Transparant geeft Alle richtingen. De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Transparant is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 910.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Transparant
Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm gold bow Transparant
 

Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Smoke

De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Smoke (8719624493106) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Smoke onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Smoke is Ø 35 cm breed en 36 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Keramiek en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Smoke geeft Alle richtingen. De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Smoke is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 791.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Smoke
Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Smoke
 

Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Wit

De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Wit (8719624493090) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Wit is Ø 35 cm breed en 36 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Keramiek en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Wit geeft Alle richtingen. De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 791.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Wit
Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Wit
 

Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Transparant

De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Transparant (8719624493083) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Transparant onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Transparant is Ø 35 cm breed en 36 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Keramiek en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Transparant geeft Alle richtingen. De Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Transparant is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 791.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Transparant
Moooi Bell Hanglamp Ø 35 cm white bow Transparant
 

Moooi Construction Lamp L Vloerlamp Wit

De Moooi Construction Lamp L Vloerlamp Wit (8719624492567) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Joost Van Bleiswijk is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Construction Lamp L Vloerlamp Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Construction Lamp L Vloerlamp Wit is Ø 90 cm breed en 185 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium ,Hout en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 75W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Construction Lamp L Vloerlamp Wit geeft Naar boven en beneden. De Moooi Construction Lamp L Vloerlamp Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 4382.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Construction Lamp L Vloerlamp Wit
Moooi Construction Lamp L Vloerlamp Wit
 

Moooi Construction Lamp L Vloerlamp Zwart

De Moooi Construction Lamp L Vloerlamp Zwart (8719624492550) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Joost Van Bleiswijk is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Construction Lamp L Vloerlamp Zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Construction Lamp L Vloerlamp Zwart is Ø 90 cm breed en 185 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium ,Hout en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 75W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Construction Lamp L Vloerlamp Zwart geeft Naar boven en beneden. De Moooi Construction Lamp L Vloerlamp Zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 3674.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Construction Lamp L Vloerlamp Zwart
Moooi Construction Lamp L Vloerlamp Zwart
 

Moooi Construction Lamp M Vloerlamp Wit

De Moooi Construction Lamp M Vloerlamp Wit (8719624492581) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Joost Van Bleiswijk is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Construction Lamp M Vloerlamp Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Construction Lamp M Vloerlamp Wit is Ø 67 cm breed en 139 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium ,Hout en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 75W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Construction Lamp M Vloerlamp Wit geeft Naar boven en beneden. De Moooi Construction Lamp M Vloerlamp Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 3489.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Construction Lamp M Vloerlamp Wit
Moooi Construction Lamp M Vloerlamp Wit
 

Moooi Construction Lamp M Vloerlamp Zwart

De Moooi Construction Lamp M Vloerlamp Zwart (8719624492574) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Joost Van Bleiswijk is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Construction Lamp M Vloerlamp Zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Construction Lamp M Vloerlamp Zwart is Ø 67 cm breed en 139 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium ,Hout en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 75W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Construction Lamp M Vloerlamp Zwart geeft Naar boven en beneden. De Moooi Construction Lamp M Vloerlamp Zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2895.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Construction Lamp M Vloerlamp Zwart
Moooi Construction Lamp M Vloerlamp Zwart
 

Graypants Ohio 32 hanglamp

De Graypants Ohio 32 hanglamp (8719624453292) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Ohio 32 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Ohio 32 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Opaalglas zijdemat en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 100W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ohio 32 hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Ohio 32 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1200.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Ohio 32 hanglamp
Graypants Ohio 32 hanglamp
 

Graypants Sun 48 hanglamp

De Graypants Sun 48 hanglamp (8719624453216) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Sun 48 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Sun 48 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Sun 48 hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Sun 48 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 4250.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Sun 48 hanglamp
Graypants Sun 48 hanglamp
 

Graypants Ausi 14 hanglamp

De Graypants Ausi 14 hanglamp (8719624452899) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Ausi 14 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Ausi 14 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 40W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ausi 14 hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Ausi 14 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 445.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Ausi 14 hanglamp
Graypants Ausi 14 hanglamp
 

Graypants Ausi 8 hanglamp

De Graypants Ausi 8 hanglamp (8719624452875) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Ausi 8 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Ausi 8 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 40W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ausi 8 hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Ausi 8 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 215.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Ausi 8 hanglamp
Graypants Ausi 8 hanglamp
 

Louis Poulsen Toldbod 155 (glas) hanglamp

De Louis Poulsen Toldbod 155 (glas) hanglamp (8719624465875) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Louis Poulsen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Louis Poulsen A / S is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Louis Poulsen waar de Toldbod 155 (glas) hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Louis Poulsen Toldbod 155 (glas) hanglamp is 15,5/22 cm breed en 16/22,5 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Opaalglas,Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Louis Poulsen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 33W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Toldbod 155 (glas) hanglamp geeft Diffuus licht,Naar beneden gericht licht. De Louis Poulsen Toldbod 155 (glas) hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Louis Poulsen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 279.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Louis Poulsen Louis Poulsen Toldbod 155 (glas) hanglamp
Louis Poulsen Toldbod 155 (glas) hanglamp
 

Louis Poulsen LC Shutters Hanglamp Wit

De Louis Poulsen LC Shutters Hanglamp Wit (8719624464410) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Louis Poulsen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Louise Campbell is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Louis Poulsen waar de LC Shutters Hanglamp Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Louis Poulsen LC Shutters Hanglamp Wit is 44 cm breed en 30,1 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium ,Gegoten aluminium ,Polypropyleen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Louis Poulsen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 70W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de LC Shutters Hanglamp Wit geeft Naar beneden gericht licht. De Louis Poulsen LC Shutters Hanglamp Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Louis Poulsen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 482.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Louis Poulsen Louis Poulsen LC Shutters Hanglamp Wit
Louis Poulsen LC Shutters Hanglamp Wit
 

Louis Poulsen Wohlert 300 hanglamp

De Louis Poulsen Wohlert 300 hanglamp (8719624465929) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Louis Poulsen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Vilhelm Wohlert is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Louis Poulsen waar de Wohlert 300 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Louis Poulsen Wohlert 300 hanglamp is Ø 30 / 35 cm breed en 32 / 37 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Opaalglas,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Louis Poulsen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 200W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Wohlert 300 hanglamp geeft Diffuus licht,Naar beneden gericht licht. De Louis Poulsen Wohlert 300 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Louis Poulsen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 476.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Louis Poulsen Louis Poulsen Wohlert 300 hanglamp
Louis Poulsen Wohlert 300 hanglamp
 

Louis Poulsen Moser 250 hanglamp

De Louis Poulsen Moser 250 hanglamp (8719624464458) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Louis Poulsen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anu Moser is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Louis Poulsen waar de Moser 250 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Louis Poulsen Moser 250 hanglamp is Ø 18,5 / 20,5 / 25 cm breed en 25,5 / 28,5 / 36 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gepolijst aluminium ,Opaalglas en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Louis Poulsen raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Moser 250 hanglamp geeft Diffuus licht. De Louis Poulsen Moser 250 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Louis Poulsen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 441.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Louis Poulsen Louis Poulsen Moser 250 hanglamp
Louis Poulsen Moser 250 hanglamp
 

Louis Poulsen Moser 205 hanglamp

De Louis Poulsen Moser 205 hanglamp (8719624464441) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Louis Poulsen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anu Moser is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Louis Poulsen waar de Moser 205 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Louis Poulsen Moser 205 hanglamp is Ø 18,5 / 20,5 / 25 cm breed en 25,5 / 28,5 / 36 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gepolijst aluminium ,Opaalglas en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Louis Poulsen raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Moser 205 hanglamp geeft Diffuus licht. De Louis Poulsen Moser 205 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Louis Poulsen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 405.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Louis Poulsen Louis Poulsen Moser 205 hanglamp
Louis Poulsen Moser 205 hanglamp
 

Louis Poulsen Moser 185 hanglamp

De Louis Poulsen Moser 185 hanglamp (8719624464434) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Louis Poulsen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anu Moser is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Louis Poulsen waar de Moser 185 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Louis Poulsen Moser 185 hanglamp is Ø 18,5 / 20,5 / 25 cm breed en 25,5 / 28,5 / 36 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gepolijst aluminium ,Opaalglas en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Louis Poulsen raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Moser 185 hanglamp geeft Diffuus licht. De Louis Poulsen Moser 185 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Louis Poulsen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 355.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Louis Poulsen Louis Poulsen Moser 185 hanglamp
Louis Poulsen Moser 185 hanglamp
 

Graypants Drop 26 hanglamp

De Graypants Drop 26 hanglamp (8719624453254) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Drop 26 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Drop 26 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Drop 26 hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Drop 26 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 510.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Drop 26 hanglamp
Graypants Drop 26 hanglamp
 

Graypants Drop 18 hanglamp

De Graypants Drop 18 hanglamp (8719624453230) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Drop 18 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Drop 18 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Drop 18 hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Drop 18 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 400.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Drop 18 hanglamp
Graypants Drop 18 hanglamp
 

Graypants Sun 32 hanglamp

De Graypants Sun 32 hanglamp (8719624453193) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Sun 32 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Sun 32 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Sun 32 hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Sun 32 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2025.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Sun 32 hanglamp
Graypants Sun 32 hanglamp
 

Graypants Drum 36 hanglamp

De Graypants Drum 36 hanglamp (8719624453094) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Drum 36 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Drum 36 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 100W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Drum 36 hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Drum 36 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1200.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Drum 36 hanglamp
Graypants Drum 36 hanglamp
 

Graypants Drum 24 hanglamp

De Graypants Drum 24 hanglamp (8719624453070) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Drum 24 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Drum 24 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 100W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Drum 24 hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Drum 24 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 925.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Drum 24 hanglamp
Graypants Drum 24 hanglamp
 

Graypants Bell 16 hanglamp

De Graypants Bell 16 hanglamp (8719624452936) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Bell 16 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Bell 16 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 40W,Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bell 16 hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Bell 16 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 385.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Bell 16 hanglamp
Graypants Bell 16 hanglamp
 

Graypants Bell 10 hanglamp

De Graypants Bell 10 hanglamp (8719624452912) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Bell 10 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Bell 10 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 40W,Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bell 10 hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Bell 10 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 285.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Bell 10 hanglamp
Graypants Bell 10 hanglamp
 

Graypants Ausi 12 hanglamp

De Graypants Ausi 12 hanglamp (8719624452851) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Ausi 12 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Ausi 12 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 40W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ausi 12 hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Ausi 12 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 255.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Ausi 12 hanglamp
Graypants Ausi 12 hanglamp
 

Louis Poulsen Collage 450 hanglamp mat wit

De Louis Poulsen Collage 450 hanglamp mat wit (8719624464212) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Louis Poulsen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Louise Campbell is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Louis Poulsen waar de Collage 450 hanglamp mat wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Louis Poulsen Collage 450 hanglamp mat wit is 45 cm breed en 28,8 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Geanodiseerd aluminium ,Lasergesneden acrylaat en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Louis Poulsen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 100W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Collage 450 hanglamp mat wit geeft Diffuus licht,Naar beneden gericht licht. De Louis Poulsen Collage 450 hanglamp mat wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Louis Poulsen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 765.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Louis Poulsen Louis Poulsen Collage 450 hanglamp mat wit
Louis Poulsen Collage 450 hanglamp mat wit
 

Moooi Square Light Hanglamp Wit

De Moooi Square Light Hanglamp Wit (8719624494127) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Square Light Hanglamp Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Square Light Hanglamp Wit is 43cm breed en 45cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Katoen ,Metaal,PVC en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Square Light Hanglamp Wit geeft Alle richtingen. De Moooi Square Light Hanglamp Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 344.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Square Light Hanglamp Wit
Moooi Square Light Hanglamp Wit
 

Moooi Square Light Hanglamp Zwart

De Moooi Square Light Hanglamp Zwart (8719624494110) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Square Light Hanglamp Zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Square Light Hanglamp Zwart is 43cm breed en 45cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Katoen ,Metaal,PVC en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Square Light Hanglamp Zwart geeft Alle richtingen. De Moooi Square Light Hanglamp Zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 344.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Square Light Hanglamp Zwart
Moooi Square Light Hanglamp Zwart
 

Moooi Round Light Hanglamp Wit

De Moooi Round Light Hanglamp Wit (8719624495735) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Round Light Hanglamp Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Round Light Hanglamp Wit is 42cm breed en 45cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Laminaat ,PVC,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Round Light Hanglamp Wit geeft Alle richtingen. De Moooi Round Light Hanglamp Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 277.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Round Light Hanglamp Wit
Moooi Round Light Hanglamp Wit
 

Moooi Round Light Hanglamp Zwart

De Moooi Round Light Hanglamp Zwart (8719624495728) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Round Light Hanglamp Zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Round Light Hanglamp Zwart is 42cm breed en 45cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Laminaat ,PVC,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Round Light Hanglamp Zwart geeft Alle richtingen. De Moooi Round Light Hanglamp Zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 265.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Round Light Hanglamp Zwart
Moooi Round Light Hanglamp Zwart
 

Moooi Oval Light Hanglamp Wit

De Moooi Oval Light Hanglamp Wit (8719624493748) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Oval Light Hanglamp Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Oval Light Hanglamp Wit is 61,5cm breed en 47cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Katoen ,Metaal,PVC en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Oval Light Hanglamp Wit geeft Alle richtingen. De Moooi Oval Light Hanglamp Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 623.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Oval Light Hanglamp Wit
Moooi Oval Light Hanglamp Wit
 

Moooi Oval Light Hanglamp Zwart

De Moooi Oval Light Hanglamp Zwart (8719624493731) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Oval Light Hanglamp Zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Oval Light Hanglamp Zwart is 61,5cm breed en 47cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Katoen ,Metaal,PVC en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Oval Light Hanglamp Zwart geeft Alle richtingen. De Moooi Oval Light Hanglamp Zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 623.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Oval Light Hanglamp Zwart
Moooi Oval Light Hanglamp Zwart
 

Moooi Long Light Hanglamp Wit

De Moooi Long Light Hanglamp Wit (8719624493618) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Long Light Hanglamp Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Long Light Hanglamp Wit is 105 cm breed en 47 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen PVC en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Long Light Hanglamp Wit geeft Alle richtingen. De Moooi Long Light Hanglamp Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 608.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Long Light Hanglamp Wit
Moooi Long Light Hanglamp Wit
 

Moooi Long Light Hanglamp Zwart

De Moooi Long Light Hanglamp Zwart (8719624493601) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Long Light Hanglamp Zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Long Light Hanglamp Zwart is 105 cm breed en 47 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen PVC en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Long Light Hanglamp Zwart geeft Alle richtingen. De Moooi Long Light Hanglamp Zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 608.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Long Light Hanglamp Zwart
Moooi Long Light Hanglamp Zwart
 

Moooi Lolita Tafellamp Wit

De Moooi Lolita Tafellamp Wit (8719624494356) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Nika Zupanc is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Lolita Tafellamp Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Lolita Tafellamp Wit is Ø 37cm breed en 78cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen ABS met spuitgegoten vorm en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een 60W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Lolita Tafellamp Wit geeft Naar beneden. De Moooi Lolita Tafellamp Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1100.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Lolita Tafellamp Wit
Moooi Lolita Tafellamp Wit
 

Moooi Lolita Tafellamp Roze

De Moooi Lolita Tafellamp Roze (8719624494349) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Nika Zupanc is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Lolita Tafellamp Roze onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Lolita Tafellamp Roze is Ø 37cm breed en 78cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen ABS met spuitgegoten vorm en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een 60W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Lolita Tafellamp Roze geeft Naar beneden. De Moooi Lolita Tafellamp Roze is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1100.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Lolita Tafellamp Roze
Moooi Lolita Tafellamp Roze
 

Moooi Lolita Hanglamp Wit

De Moooi Lolita Hanglamp Wit (8719624493656) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Nika Zupanc is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Lolita Hanglamp Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Lolita Hanglamp Wit is Ø 37 cm breed en 40 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 20W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Lolita Hanglamp Wit geeft Naar beneden. De Moooi Lolita Hanglamp Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 618.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Lolita Hanglamp Wit
Moooi Lolita Hanglamp Wit
 

Moooi Lolita Hanglamp Roze

De Moooi Lolita Hanglamp Roze (8719624493649) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Nika Zupanc is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Lolita Hanglamp Roze onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Lolita Hanglamp Roze is Ø 37 cm breed en 40 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 20W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Lolita Hanglamp Roze geeft Naar beneden. De Moooi Lolita Hanglamp Roze is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 618.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Lolita Hanglamp Roze
Moooi Lolita Hanglamp Roze
 

Moooi Hang Hanglamp Wit

De Moooi Hang Hanglamp Wit (8719624493267) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Hang Hanglamp Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Hang Hanglamp Wit is Ø 60 cm breed en 46 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen PVC en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Hang Hanglamp Wit geeft Alle richtingen. De Moooi Hang Hanglamp Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 369.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Hang Hanglamp Wit
Moooi Hang Hanglamp Wit
 

Moooi Hang Hanglamp Zwart

De Moooi Hang Hanglamp Zwart (8719624493250) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marcel Wanders is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Hang Hanglamp Zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Hang Hanglamp Zwart is Ø 60 cm breed en 46 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen PVC en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Hang Hanglamp Zwart geeft Alle richtingen. De Moooi Hang Hanglamp Zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 363.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Hang Hanglamp Zwart
Moooi Hang Hanglamp Zwart
 

Moooi Emperor L Hanglamp Rood

De Moooi Emperor L Hanglamp Rood (8719624493205) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Neri & Hu is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Emperor L Hanglamp Rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Emperor L Hanglamp Rood is Ø 160 cm breed en 115 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Bamboe en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een 36W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Emperor L Hanglamp Rood geeft Alle richtingen. De Moooi Emperor L Hanglamp Rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 5513.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Emperor L Hanglamp Rood
Moooi Emperor L Hanglamp Rood
 

Moooi Emperor L Hanglamp Zwart

De Moooi Emperor L Hanglamp Zwart (8719624493199) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Neri & Hu is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Emperor L Hanglamp Zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Emperor L Hanglamp Zwart is Ø 160 cm breed en 115 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Bamboe en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een 36W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Emperor L Hanglamp Zwart geeft Alle richtingen. De Moooi Emperor L Hanglamp Zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 5513.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Emperor L Hanglamp Zwart
Moooi Emperor L Hanglamp Zwart
 

Moooi Emperor M Hanglamp Rood

De Moooi Emperor M Hanglamp Rood (8719624493229) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Neri & Hu is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Emperor M Hanglamp Rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Emperor M Hanglamp Rood is Ø 100 cm breed en 73 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Bamboe en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Emperor M Hanglamp Rood geeft Alle richtingen. De Moooi Emperor M Hanglamp Rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2742.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Emperor M Hanglamp Rood
Moooi Emperor M Hanglamp Rood
 

Moooi Emperor M Hanglamp Zwart

De Moooi Emperor M Hanglamp Zwart (8719624493212) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Neri & Hu is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Emperor M Hanglamp Zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Emperor M Hanglamp Zwart is Ø 100 cm breed en 73 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Bamboe en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Emperor M Hanglamp Zwart geeft Alle richtingen. De Moooi Emperor M Hanglamp Zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2742.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Emperor M Hanglamp Zwart
Moooi Emperor M Hanglamp Zwart
 

Moooi Emperor S Hanglamp Rood

De Moooi Emperor S Hanglamp Rood (8719624493243) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Neri & Hu is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Emperor S Hanglamp Rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Emperor S Hanglamp Rood is Ø 60 cm breed en 43 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Bamboe en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Emperor S Hanglamp Rood geeft Alle richtingen. De Moooi Emperor S Hanglamp Rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1216.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Emperor S Hanglamp Rood
Moooi Emperor S Hanglamp Rood
 

Moooi Emperor S Hanglamp Zwart

De Moooi Emperor S Hanglamp Zwart (8719624493236) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Neri & Hu is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Emperor S Hanglamp Zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Emperor S Hanglamp Zwart is Ø 60 cm breed en 43 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Bamboe en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Emperor S Hanglamp Zwart geeft Alle richtingen. De Moooi Emperor S Hanglamp Zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1216.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Emperor S Hanglamp Zwart
Moooi Emperor S Hanglamp Zwart
 

Moooi Random Light LED small hanglamp wit

De Moooi Random Light LED small hanglamp wit (8719624493946) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Bertjan Pot is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Random Light LED small hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Random Light LED small hanglamp wit is Ø 50 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glasvezel en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een 9W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Random Light LED small hanglamp wit geeft Alle richtingen. De Moooi Random Light LED small hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 640.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Random Light LED small hanglamp wit
Moooi Random Light LED small hanglamp wit
 

Moooi Random Light LED small hanglamp zwart

De Moooi Random Light LED small hanglamp zwart (8719624493953) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Bertjan Pot is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Random Light LED small hanglamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Random Light LED small hanglamp zwart is Ø 50 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glasvezel en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een 9W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Random Light LED small hanglamp zwart geeft Alle richtingen. De Moooi Random Light LED small hanglamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 699.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Random Light LED small hanglamp zwart
Moooi Random Light LED small hanglamp zwart
 

Moooi Random Light LED medium hanglamp zwart

De Moooi Random Light LED medium hanglamp zwart (8719624493939) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Bertjan Pot is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Random Light LED medium hanglamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Random Light LED medium hanglamp zwart is Ø 80 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glasvezel en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een 11,5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Random Light LED medium hanglamp zwart geeft Alle richtingen. De Moooi Random Light LED medium hanglamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1083.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Random Light LED medium hanglamp zwart
Moooi Random Light LED medium hanglamp zwart
 

Moooi Random Light LED medium hanglamp wit

De Moooi Random Light LED medium hanglamp wit (8719624493922) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Bertjan Pot is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Random Light LED medium hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Random Light LED medium hanglamp wit is Ø 80 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glasvezel en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een 11,5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Random Light LED medium hanglamp wit geeft Alle richtingen. De Moooi Random Light LED medium hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1007.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Random Light LED medium hanglamp wit
Moooi Random Light LED medium hanglamp wit
 

Moooi Random Light medium hanglamp zwart

De Moooi Random Light medium hanglamp zwart (8719624493977) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Bertjan Pot is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Random Light medium hanglamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Random Light medium hanglamp zwart is Ø 80 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glasvezel en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Random Light medium hanglamp zwart geeft Alle richtingen. De Moooi Random Light medium hanglamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 858.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Random Light medium hanglamp zwart
Moooi Random Light medium hanglamp zwart
 

Moooi Random Light medium hanglamp wit

De Moooi Random Light medium hanglamp wit (8719624493960) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Bertjan Pot is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Random Light medium hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Random Light medium hanglamp wit is Ø 80 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glasvezel en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Random Light medium hanglamp wit geeft Alle richtingen. De Moooi Random Light medium hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 805.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Random Light medium hanglamp wit
Moooi Random Light medium hanglamp wit
 

Moooi Paper Chandelier Hanglamp Large

De Moooi Paper Chandelier Hanglamp Large (8719624493762) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Moooi, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Studio Job is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Moooi waar de Paper Chandelier Hanglamp Large onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Moooi Paper Chandelier Hanglamp Large is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout,Kunststof ,Papier en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Moooi raad aan dit armatuur te combineren met een 40W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Paper Chandelier Hanglamp Large geeft Alle richtingen. De Moooi Paper Chandelier Hanglamp Large is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Moooi design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2531.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Moooi Moooi Paper Chandelier Hanglamp Large
Moooi Paper Chandelier Hanglamp Large
 

Hollands Licht Lotek XL doek wit (40 x 40 cm)

De Hollands Licht Lotek XL doek wit (40 x 40 cm) (8719624453605) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Hollands Licht, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Benno Premsela is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Hollands Licht waar de Lotek XL doek wit (40 x 40 cm) onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Hollands Licht Lotek XL doek wit (40 x 40 cm) is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Hollands Licht raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Lotek XL doek wit (40 x 40 cm) geeft . De Hollands Licht Lotek XL doek wit (40 x 40 cm) is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Hollands Licht design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 40.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Hollands Licht Hollands Licht Lotek XL doek wit (40 x 40 cm)
Hollands Licht Lotek XL doek wit (40 x 40 cm)
 

Hollands Licht Lotek XS doek wit (22,5 x 22,5 cm)

De Hollands Licht Lotek XS doek wit (22,5 x 22,5 cm) (8719624453599) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Hollands Licht, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Benno Premsela is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Hollands Licht waar de Lotek XS doek wit (22,5 x 22,5 cm) onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Hollands Licht Lotek XS doek wit (22,5 x 22,5 cm) is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Hollands Licht raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Lotek XS doek wit (22,5 x 22,5 cm) geeft . De Hollands Licht Lotek XS doek wit (22,5 x 22,5 cm) is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Hollands Licht design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 25.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Hollands Licht Hollands Licht Lotek XS doek wit (22,5 x 22,5 cm)
Hollands Licht Lotek XS doek wit (22,5 x 22,5 cm)
 

Hollands Licht Lotek Classic doek wit (30 x 30 cm)

De Hollands Licht Lotek Classic doek wit (30 x 30 cm) (8719624453582) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Hollands Licht, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Benno Premsela is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Hollands Licht waar de Lotek Classic doek wit (30 x 30 cm) onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Hollands Licht Lotek Classic doek wit (30 x 30 cm) is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Hollands Licht raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Lotek Classic doek wit (30 x 30 cm) geeft . De Hollands Licht Lotek Classic doek wit (30 x 30 cm) is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Hollands Licht design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 26.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Hollands Licht Hollands Licht Lotek Classic doek wit (30 x 30 cm)
Hollands Licht Lotek Classic doek wit (30 x 30 cm)
 

Graypants Selwyn hanglamp zwart

De Graypants Selwyn hanglamp zwart (8719624453377) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Selwyn hanglamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Selwyn hanglamp zwart is Ø 18 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Selwyn hanglamp zwart geeft Diffuus licht. De Graypants Selwyn hanglamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 180.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Selwyn hanglamp zwart
Graypants Selwyn hanglamp zwart
 

Radius Design Handschoenen Glovers oranje

De Radius Design Handschoenen Glovers oranje (8719624526668) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Radius Design, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Michael Rösing is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Radius Design waar de Handschoenen Glovers oranje onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Radius Design Handschoenen Glovers oranje is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Radius Design raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Handschoenen Glovers oranje geeft . De Radius Design Handschoenen Glovers oranje is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Radius Design design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 17.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Radius Design Radius Design Handschoenen Glovers oranje
Radius Design Handschoenen Glovers oranje
 

Flos Miss Sissi Tafellamp Violet

De Flos Miss Sissi Tafellamp Violet (8719624422984) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Flos, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Philippe Starck is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Flos waar de Miss Sissi Tafellamp Violet onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Flos Miss Sissi Tafellamp Violet is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 125 cm. Flos raad aan dit armatuur te combineren met een E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Miss Sissi Tafellamp Violet geeft . De Flos Miss Sissi Tafellamp Violet is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Flos design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 84.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Flos Flos Miss Sissi Tafellamp Violet
Flos Miss Sissi Tafellamp Violet
 

Flos Tab T Led Tafellamp Zwart

De Flos Tab T Led Tafellamp Zwart (8719624424827) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Flos, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Edward Barber & Jay Osgerby is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Flos waar de Tab T Led Tafellamp Zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Flos Tab T Led Tafellamp Zwart is Ø 17,5 cm breed en 32,7 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Polycarbonaat en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Flos raad aan dit armatuur te combineren met een 8W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Tab T Led Tafellamp Zwart geeft . De Flos Tab T Led Tafellamp Zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Flos design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 249.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Flos Flos Tab T Led Tafellamp Zwart
Flos Tab T Led Tafellamp Zwart
 

Martinelli Luce Pipistrello tafellamp zwart

De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp zwart (8719624490907) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello tafellamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp zwart is 55 cm breed en 66 - 86 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium ,Metaal ,Methylmethacrylaat,Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 5,4W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello tafellamp zwart geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1286.40

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello tafellamp zwart
Martinelli Luce Pipistrello tafellamp zwart
 

Martinelli Luce Pipistrello tafellamp donkerbruin

De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp donkerbruin (8719624490877) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello tafellamp donkerbruin onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp donkerbruin is 55 cm breed en 66 - 86 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium ,Metaal ,Methylmethacrylaat,Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 5,4W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello tafellamp donkerbruin geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp donkerbruin is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1121.60

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello tafellamp donkerbruin
Martinelli Luce Pipistrello tafellamp donkerbruin
 

Martinelli Luce Pipistrello tafellamp aluminium

De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp aluminium (8719624490570) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello tafellamp aluminium onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp aluminium is 55 cm breed en 66 - 86 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium ,Metaal ,Methylmethacrylaat,Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 5,4W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello tafellamp aluminium geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp aluminium is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1461.60

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello tafellamp aluminium
Martinelli Luce Pipistrello tafellamp aluminium
 

Martinelli Luce Pipistrello tafellamp rood

De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp rood (8719624490914) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello tafellamp rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp rood is 55 cm breed en 66 - 86 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium ,Metaal ,Methylmethacrylaat,Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 5,4W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello tafellamp rood geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1247.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello tafellamp rood
Martinelli Luce Pipistrello tafellamp rood
 

Martinelli Luce Pipistrello tafellamp wit

De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp wit (8719624490587) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Martinelli Luce, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Gae Aulenti is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Martinelli Luce waar de Pipistrello tafellamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp wit is 55 cm breed en 66 - 86 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium ,Metaal ,Methylmethacrylaat,Roestvrij staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Martinelli Luce raad aan dit armatuur te combineren met een 5,4W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Pipistrello tafellamp wit geeft Alle richtingen. De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Martinelli Luce design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1121.60

Lees meer....

Lightbrands.nl Martinelli Luce Martinelli Luce Pipistrello tafellamp wit
Martinelli Luce Pipistrello tafellamp wit
 

Foscarini Troag Media Hanglamp Wit

De Foscarini Troag Media Hanglamp Wit (8719624448588) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Foscarini, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Luca Nichetto is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Foscarini waar de Troag Media Hanglamp Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Foscarini Troag Media Hanglamp Wit is 185 cm breed en 8,5 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 190 cm. Foscarini raad aan dit armatuur te combineren met een 54W G5 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Troag Media Hanglamp Wit geeft Naar beneden gericht licht . De Foscarini Troag Media Hanglamp Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Foscarini design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 912.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Foscarini Foscarini Troag Media Hanglamp Wit
Foscarini Troag Media Hanglamp Wit
 

Foscarini Troag Piccola Hanglamp Wit

De Foscarini Troag Piccola Hanglamp Wit (8719624448632) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Foscarini, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Luca Nichetto is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Foscarini waar de Troag Piccola Hanglamp Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Foscarini Troag Piccola Hanglamp Wit is 125 cm breed en 8,5 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 190 cm. Foscarini raad aan dit armatuur te combineren met een 24W G5 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Troag Piccola Hanglamp Wit geeft Naar beneden gericht licht . De Foscarini Troag Piccola Hanglamp Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Foscarini design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 784.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Foscarini Foscarini Troag Piccola Hanglamp Wit
Foscarini Troag Piccola Hanglamp Wit
 

Foscarini Lumiere Kap Piccola Wit (G9 Nieuw)

De Foscarini Lumiere Kap Piccola Wit (G9 - Nieuw) (8719624443569) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Foscarini, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Rodolfo Dordoni is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Foscarini waar de Lumiere Kap Piccola Wit (G9 - Nieuw) onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Foscarini Lumiere Kap Piccola Wit (G9 - Nieuw) is 20 cm breed en 14 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Foscarini raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 42W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Lumiere Kap Piccola Wit (G9 - Nieuw) geeft Alle richtingen. De Foscarini Lumiere Kap Piccola Wit (G9 - Nieuw) is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Foscarini design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 169.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Foscarini Foscarini Lumiere Kap Piccola Wit (G9 Nieuw)
Foscarini Lumiere Kap Piccola Wit (G9 Nieuw)
 

Graypants Rita wandlamp wit

De Graypants Rita wandlamp wit (8719624453483) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Rita wandlamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Rita wandlamp wit is 30 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rita wandlamp wit geeft Diffuus licht. De Graypants Rita wandlamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 279.20

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Rita wandlamp wit
Graypants Rita wandlamp wit
 

Graypants Rita wandlamp lava

De Graypants Rita wandlamp lava (8719624453506) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Rita wandlamp lava onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Rita wandlamp lava is 30 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rita wandlamp lava geeft Diffuus licht. De Graypants Rita wandlamp lava is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 279.20

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Rita wandlamp lava
Graypants Rita wandlamp lava
 

Graypants Rita wandlamp zwart

De Graypants Rita wandlamp zwart (8719624453490) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Rita wandlamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Rita wandlamp zwart is 30 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rita wandlamp zwart geeft Diffuus licht. De Graypants Rita wandlamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 279.20

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Rita wandlamp zwart
Graypants Rita wandlamp zwart
 

Graypants Leland tafellamp wit

De Graypants Leland tafellamp wit (8719624453452) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Leland tafellamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Leland tafellamp wit is 26 cm breed en 47 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Leland tafellamp wit geeft Diffuus licht. De Graypants Leland tafellamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 275.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Leland tafellamp wit
Graypants Leland tafellamp wit
 

Graypants Leland tafellamp lava

De Graypants Leland tafellamp lava (8719624453476) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Leland tafellamp lava onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Leland tafellamp lava is 26 cm breed en 47 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Leland tafellamp lava geeft Diffuus licht. De Graypants Leland tafellamp lava is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 275.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Leland tafellamp lava
Graypants Leland tafellamp lava
 

Graypants Leland tafellamp zwart

De Graypants Leland tafellamp zwart (8719624453469) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Leland tafellamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Leland tafellamp zwart is 26 cm breed en 47 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Leland tafellamp zwart geeft Diffuus licht. De Graypants Leland tafellamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 275.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Leland tafellamp zwart
Graypants Leland tafellamp zwart
 

Graypants Palmer tafellamp wit

De Graypants Palmer tafellamp wit (8719624453421) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Palmer tafellamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Palmer tafellamp wit is 21 cm breed en 39 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Palmer tafellamp wit geeft Diffuus licht. De Graypants Palmer tafellamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 236.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Palmer tafellamp wit
Graypants Palmer tafellamp wit
 

Graypants Palmer tafellamp lava

De Graypants Palmer tafellamp lava (8719624453445) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Palmer tafellamp lava onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Palmer tafellamp lava is 21 cm breed en 39 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Palmer tafellamp lava geeft Diffuus licht. De Graypants Palmer tafellamp lava is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 236.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Palmer tafellamp lava
Graypants Palmer tafellamp lava
 

Graypants Palmer tafellamp zwart

De Graypants Palmer tafellamp zwart (8719624453438) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Palmer tafellamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Palmer tafellamp zwart is 21 cm breed en 39 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Palmer tafellamp zwart geeft Diffuus licht. De Graypants Palmer tafellamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 236.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Palmer tafellamp zwart
Graypants Palmer tafellamp zwart
 

Graypants Ripley hanglamp wit

De Graypants Ripley hanglamp wit (8719624453391) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Ripley hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Ripley hanglamp wit is Ø 29 cm breed en 31 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ripley hanglamp wit geeft Diffuus licht. De Graypants Ripley hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 227.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Ripley hanglamp wit
Graypants Ripley hanglamp wit
 

Graypants Ripley hanglamp lava

De Graypants Ripley hanglamp lava (8719624453414) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Ripley hanglamp lava onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Ripley hanglamp lava is Ø 29 cm breed en 31 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ripley hanglamp lava geeft Diffuus licht. De Graypants Ripley hanglamp lava is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 227.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Ripley hanglamp lava
Graypants Ripley hanglamp lava
 

Graypants Ripley hanglamp zwart

De Graypants Ripley hanglamp zwart (8719624453407) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Ripley hanglamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Ripley hanglamp zwart is Ø 29 cm breed en 31 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ripley hanglamp zwart geeft Diffuus licht. De Graypants Ripley hanglamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 227.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Ripley hanglamp zwart
Graypants Ripley hanglamp zwart
 

Graypants Selwyn hanglamp wit

De Graypants Selwyn hanglamp wit (8719624453360) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Selwyn hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Selwyn hanglamp wit is Ø 18 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Selwyn hanglamp wit geeft Diffuus licht. De Graypants Selwyn hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 180.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Selwyn hanglamp wit
Graypants Selwyn hanglamp wit
 

Verfijn Resultaten

Woonshops