Vibia Wireflow 0311 hanglamp 250x64cm

De Vibia Wireflow 0311 hanglamp 250x64cm (8719624647950) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Vibia, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Arik Levy is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Vibia waar de Wireflow 0311 hanglamp 250x64cm onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Vibia Wireflow 0311 hanglamp 250x64cm is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium,Geperst glas,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Vibia raad aan dit armatuur te combineren met een 4,5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Wireflow 0311 hanglamp 250x64cm geeft Alle richtingen. De Vibia Wireflow 0311 hanglamp 250x64cm is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Vibia design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1089.69

Lees meer....

Lightbrands.nl Vibia Vibia Wireflow 0311 hanglamp 250x64cm
Vibia Wireflow 0311 hanglamp 250x64cm
 

Petite Friture Lanterna hanglamp small wit

De Petite Friture Lanterna hanglamp small wit (8719624512906) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Petite Friture, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Sam Baron is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Petite Friture waar de Lanterna hanglamp small wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Petite Friture Lanterna hanglamp small wit is 22 cm breed en 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen PVC,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Petite Friture raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 40W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Lanterna hanglamp small wit geeft Alle richtingen. De Petite Friture Lanterna hanglamp small wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Petite Friture design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 185.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Petite Friture Petite Friture Lanterna hanglamp small wit
Petite Friture Lanterna hanglamp small wit
 

Tonone Bolt side fit wandlamp (snoer) met zwarte vleugelmoer midnight grey

De Tonone Bolt side fit wandlamp (snoer) met zwarte vleugelmoer midnight grey (8719624786116) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt side fit wandlamp (snoer) met zwarte vleugelmoer midnight grey onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt side fit wandlamp (snoer) met zwarte vleugelmoer midnight grey is 15 cm breed en 9 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt side fit wandlamp (snoer) met zwarte vleugelmoer midnight grey geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt side fit wandlamp (snoer) met zwarte vleugelmoer midnight grey is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 230.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt side fit wandlamp (snoer) met zwarte vleuge
Tonone Bolt side fit wandlamp (snoer) met zwarte vleugelmoer midnight grey
 

Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer midnight grey

De Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer midnight grey (8719624786338) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer midnight grey onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer midnight grey is 139 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer midnight grey geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer midnight grey is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 3039.69

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer midnight
Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer midnight grey
 

Tonone Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow

De Tonone Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624891360) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 22 cm breed en 77,2 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 335.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yell
Tonone Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow
 

Tonone Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow

De Tonone Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624891353) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 22 cm breed en 39 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 325.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer sunn
Tonone Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow
 

Tonone Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose

De Tonone Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose (8719624891339) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose is 22 cm breed en 77,2 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 335.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak r
Tonone Bolt tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose
 

Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow

De Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624891063) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 139 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 3040.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yel
Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow
 

Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose

De Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose (8719624891056) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose is 139 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 3039.69

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak
Tonone Bolt 8 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose
 

Tonone Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow

De Tonone Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624891049) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 99 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2490.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yel
Tonone Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow
 

Tonone Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose

De Tonone Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose (8719624891032) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose is 99 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2490.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak
Tonone Bolt 6 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose
 

Tonone Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow

De Tonone Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624891025) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 219 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 4140.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny ye
Tonone Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow
 

Tonone Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose

De Tonone Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose (8719624891018) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose is 219 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 4140.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak
Tonone Bolt 12 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose
 

Tonone Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow

De Tonone Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624891001) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 179 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar beneden. De Tonone Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 3590.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny ye
Tonone Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow
 

Tonone Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose

De Tonone Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose (8719624890998) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose is 179 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose geeft Naar beneden. De Tonone Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 3590.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak
Tonone Bolt 10 hanglamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose
 

Tonone Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow

De Tonone Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624890868) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 20 cm breed en 29 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 310.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vl
Tonone Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow
 

Tonone Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak...

De Tonone Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose (8719624890851) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose is 20 cm breed en 29 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 310.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vl
Tonone Bolt enkel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak...
 

Tonone Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow

De Tonone Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624890844) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 15 cm breed en 29 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 295.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vl
Tonone Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow
 

Tonone Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer daybreak...

De Tonone Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer daybreak rose (8719624890837) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer daybreak rose onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer daybreak rose is 15 cm breed en 29 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer daybreak rose geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer daybreak rose is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 295.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vl
Tonone Bolt enkel small bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer daybreak...
 

Tonone Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow

De Tonone Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624890820) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 20 cm breed en 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 325.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelm
Tonone Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow
 

Tonone Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose

De Tonone Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose (8719624890813) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose is 20 cm breed en 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 325.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelm
Tonone Bolt enkel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose
 

Tonone Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow

De Tonone Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624890806) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 15 cm breed en 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 299.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelm
Tonone Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow
 

Tonone Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer daybreak rose

De Tonone Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer daybreak rose (8719624890790) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer daybreak rose onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer daybreak rose is 15 cm breed en 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer daybreak rose geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer daybreak rose is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 299.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelm
Tonone Bolt enkel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer daybreak rose
 

Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer thunder...

De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer thunder blue (8719624890714) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer thunder blue onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer thunder blue is 18 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer thunder blue geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer thunder blue is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 325.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte v
Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer thunder...
 

Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny...

De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624890707) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 18 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 325.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte v
Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny...
 

Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer smokey...

De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer smokey black (8719624890684) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer smokey black onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer smokey black is 18 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer smokey black geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer smokey black is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 325.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte v
Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer smokey...
 

Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer pure white

De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer pure white (8719624890677) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer pure white onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer pure white is 18 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer pure white geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer pure white is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 325.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte v
Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer pure white
 

Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer flux green

De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer flux green (8719624890646) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer flux green onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer flux green is 18 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer flux green geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer flux green is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 325.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte v
Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer flux green
 

Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer...

De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose (8719624890639) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose is 18 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 325.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte v
Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer...
 

Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer ash grey

De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer ash grey (8719624890622) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer ash grey onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer ash grey is 18 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer ash grey geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer ash grey is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 325.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte v
Tonone Bolt dubbel small bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer ash grey
 

Tonone Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow

De Tonone Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624890370) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 20 cm breed en 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 385.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugel
Tonone Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer sunny yellow
 

Tonone Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose

De Tonone Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose (8719624890363) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose is 20 cm breed en 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 385.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugel
Tonone Bolt dubbel bureaulamp (voet) met zwarte vleugelmoer daybreak rose
 

Tonone Bolt dubbel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow

De Tonone Bolt dubbel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624890356) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt dubbel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt dubbel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 15 cm breed en 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt dubbel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt dubbel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 370.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt dubbel bureaulamp (klem) met zwarte vleugel
Tonone Bolt dubbel bureaulamp (klem) met zwarte vleugelmoer sunny yellow
 

Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer sunny yellow

De Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624890332) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 120 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2490.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer sunny yel
Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer sunny yellow
 

Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer daybreak rose

De Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer daybreak rose (8719624890325) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer daybreak rose onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer daybreak rose is 120 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer daybreak rose geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer daybreak rose is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2490.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer daybreak
Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer daybreak rose
 

Delta Light Montur M LED (27K) wandlamp zwart

De Delta Light Montur M LED (27K) wandlamp zwart (8719624397541) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Montur M LED (27K) wandlamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Montur M LED (27K) wandlamp zwart is 16 cm breed en 24 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een 6,3W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Montur M LED (27K) wandlamp zwart geeft Alle richtingen. De Delta Light Montur M LED (27K) wandlamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 412.36

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Montur M LED (27K) wandlamp zwart
Delta Light Montur M LED (27K) wandlamp zwart
 

Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer midnight grey

De Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer midnight grey (8719624786314) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer midnight grey onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer midnight grey is 120 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer midnight grey geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer midnight grey is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2490.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer midnight
Tonone Bolt chandelier met zwarte vleugelmoer midnight grey
 

Brand van Egmond Edison element L.30xH.55x D.20 cm wit mat

De Brand van Egmond Edison element L.30xH.55x D.20 cm wit mat (8719624784051) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Brand van Egmond, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Annet van Egmond,William Brand is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Brand van Egmond waar de Edison element L.30xH.55x D.20 cm wit mat onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Brand van Egmond Edison element L.30xH.55x D.20 cm wit mat is 30 cm breed en 55 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Brand van Egmond raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Edison element L.30xH.55x D.20 cm wit mat geeft Alle richtingen. De Brand van Egmond Edison element L.30xH.55x D.20 cm wit mat is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Brand van Egmond design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1580.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Brand van Egmond Brand van Egmond Edison element L.30xH.55x D.20 cm wit
Brand van Egmond Edison element L.30xH.55x D.20 cm wit mat
 

Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot wit

De Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot wit (8719624372951) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 311 T50 opbouwspot wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot wit is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 311 T50 opbouwspot wit geeft . De Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 329.80

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot wit
Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot wit
 

Delta Light Montur S LED (27K) wandlamp zwart

De Delta Light Montur S LED (27K) wandlamp zwart (8719624397602) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Montur S LED (27K) wandlamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Montur S LED (27K) wandlamp zwart is 15 cm breed en 15 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een 6,3W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Montur S LED (27K) wandlamp zwart geeft Alle richtingen. De Delta Light Montur S LED (27K) wandlamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 368.76

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Montur S LED (27K) wandlamp zwart
Delta Light Montur S LED (27K) wandlamp zwart
 

Delta Light Orbit LED (27K) wandlamp zwart goud

De Delta Light Orbit LED (27K) wandlamp zwart/goud (8719624364543) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Orbit LED (27K) wandlamp zwart/goud onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Orbit LED (27K) wandlamp zwart/goud is 10 cm breed en 8,8 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een 3W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Orbit LED (27K) wandlamp zwart/goud geeft Naar boven en beneden. De Delta Light Orbit LED (27K) wandlamp zwart/goud is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 209.04

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Orbit LED (27K) wandlamp zwart goud
Delta Light Orbit LED (27K) wandlamp zwart goud
 

Delta Light Rand 411 T50 opbouwspot aluminiumgrijs

De Delta Light Rand 411 T50 opbouwspot aluminiumgrijs (8719624372968) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 411 T50 opbouwspot aluminiumgrijs onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 411 T50 opbouwspot aluminiumgrijs is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 411 T50 opbouwspot aluminiumgrijs geeft . De Delta Light Rand 411 T50 opbouwspot aluminiumgrijs is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 375.33

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 411 T50 opbouwspot aluminiumgrijs
Delta Light Rand 411 T50 opbouwspot aluminiumgrijs
 

Delta Light Montur L O wandlamp zwart

De Delta Light Montur L O wandlamp zwart (8719624361665) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Montur L O wandlamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Montur L O wandlamp zwart is 14 cm breed en 48,4 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 40W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Montur L O wandlamp zwart geeft Alle richtingen. De Delta Light Montur L O wandlamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 382.38

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Montur L O wandlamp zwart
Delta Light Montur L O wandlamp zwart
 

Delta Light Montur S O wandlamp zwart

De Delta Light Montur S O wandlamp zwart (8719624361917) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Montur S O wandlamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Montur S O wandlamp zwart is 15 cm breed en 15 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 40W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Montur S O wandlamp zwart geeft Alle richtingen. De Delta Light Montur S O wandlamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 269.42

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Montur S O wandlamp zwart
Delta Light Montur S O wandlamp zwart
 

Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot aluminiumgrijs

De Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot aluminiumgrijs (8719624372654) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 111 T50 opbouwspot aluminiumgrijs onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot aluminiumgrijs is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 111 T50 opbouwspot aluminiumgrijs geeft . De Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot aluminiumgrijs is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 170.77

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot aluminiumgrijs
Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot aluminiumgrijs
 

Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot zwart

De Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot zwart (8719624372944) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 311 T50 opbouwspot zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot zwart is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 311 T50 opbouwspot zwart geeft . De Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 329.81

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot zwart
Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot zwart
 

Delta Light Vision wandlamp chroom

De Delta Light Vision wandlamp chroom (8719624388754) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Vision wandlamp chroom onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Vision wandlamp chroom is 12,6 cm breed en 4,3 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Vision wandlamp chroom geeft Naar boven en beneden. De Delta Light Vision wandlamp chroom is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 227.55

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Vision wandlamp chroom
Delta Light Vision wandlamp chroom
 

Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot zwart

De Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot zwart (8719624404973) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 211 LED (27K) opbouwspot zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot zwart is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 211 LED (27K) opbouwspot zwart geeft . De Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 480.82

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot zwart
Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot zwart
 

Delta Light Ultra TW wandlamp wit

De Delta Light Ultra TW wandlamp wit (8719624388556) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Ultra TW wandlamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Ultra TW wandlamp wit is 8,4 cm breed en 11,6 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ultra TW wandlamp wit geeft Naar boven en beneden. De Delta Light Ultra TW wandlamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 94.48

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Ultra TW wandlamp wit
Delta Light Ultra TW wandlamp wit
 

Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrijs

De Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrijs (8719624404966) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 211 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrijs onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrijs is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 211 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrijs geeft . De Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrijs is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 480.82

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrij
Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrijs
 

Delta Light Tiga LED (27K) wandlamp wit

De Delta Light Tiga LED (27K) wandlamp wit (8719624412534) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Tiga LED (27K) wandlamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Tiga LED (27K) wandlamp wit is 13 cm breed en 10,5 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een 7W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Tiga LED (27K) wandlamp wit geeft Naar boven en beneden. De Delta Light Tiga LED (27K) wandlamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 319.16

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Tiga LED (27K) wandlamp wit
Delta Light Tiga LED (27K) wandlamp wit
 

Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot aluminiumgrijs

De Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot aluminiumgrijs (8719624372876) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 211 T50 opbouwspot aluminiumgrijs onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot aluminiumgrijs is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 211 T50 opbouwspot aluminiumgrijs geeft . De Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot aluminiumgrijs is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 230.19

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot aluminiumgrijs
Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot aluminiumgrijs
 

Delta Light Vision wandlamp wit

De Delta Light Vision wandlamp wit (8719624388747) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Vision wandlamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Vision wandlamp wit is 12,6 cm breed en 4,3 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Vision wandlamp wit geeft Naar boven en beneden. De Delta Light Vision wandlamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 193.84

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Vision wandlamp wit
Delta Light Vision wandlamp wit
 

Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot wit

De Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot wit (8719624405017) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 311 LED (27K) opbouwspot wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot wit is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 311 LED (27K) opbouwspot wit geeft . De Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 728.88

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot wit
Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot wit
 

Delta Light Rand 111 LED (27K) opbouwspot wit

De Delta Light Rand 111 LED (27K) opbouwspot wit (8719624404874) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 111 LED (27K) opbouwspot wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 111 LED (27K) opbouwspot wit is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 111 LED (27K) opbouwspot wit geeft . De Delta Light Rand 111 LED (27K) opbouwspot wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 317.63

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 111 LED (27K) opbouwspot wit
Delta Light Rand 111 LED (27K) opbouwspot wit
 

Delta Light Orbit LED (27K) wandlamp wit

De Delta Light Orbit LED (27K) wandlamp wit (8719624364550) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Orbit LED (27K) wandlamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Orbit LED (27K) wandlamp wit is 10 cm breed en 8,8 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een 3W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Orbit LED (27K) wandlamp wit geeft Naar boven en beneden. De Delta Light Orbit LED (27K) wandlamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 209.04

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Orbit LED (27K) wandlamp wit
Delta Light Orbit LED (27K) wandlamp wit
 

Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot wit

De Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot wit (8719624404980) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 211 LED (27K) opbouwspot wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot wit is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 211 LED (27K) opbouwspot wit geeft . De Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 480.82

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot wit
Delta Light Rand 211 LED (27K) opbouwspot wit
 

Delta Light Visa wandlamp wit

De Delta Light Visa wandlamp wit (8719624388709) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Visa wandlamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Visa wandlamp wit is 14,8 cm breed en 14,8 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Visa wandlamp wit geeft Naar boven en beneden. De Delta Light Visa wandlamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 171.93

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Visa wandlamp wit
Delta Light Visa wandlamp wit
 

Delta Light Montur M O wandlamp zwart

De Delta Light Montur M O wandlamp zwart (8719624361788) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Montur M O wandlamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Montur M O wandlamp zwart is 16 cm breed en 24 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 40W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Montur M O wandlamp zwart geeft Alle richtingen. De Delta Light Montur M O wandlamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 331.10

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Montur M O wandlamp zwart
Delta Light Montur M O wandlamp zwart
 

Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot zwart

De Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot zwart (8719624372661) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 111 T50 opbouwspot zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot zwart is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 111 T50 opbouwspot zwart geeft . De Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 170.77

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot zwart
Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot zwart
 

Delta Light Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot zwart

De Delta Light Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot zwart (8719624409008) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot zwart is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot zwart geeft . De Delta Light Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 673.58

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot zwart
Delta Light Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot zwart
 

Delta Light Montur R LED (27K) wandlamp zwart

De Delta Light Montur R LED (27K) wandlamp zwart (8719624397558) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Montur R LED (27K) wandlamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Montur R LED (27K) wandlamp zwart is 25 cm breed en 25 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een 6,3W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Montur R LED (27K) wandlamp zwart geeft Alle richtingen. De Delta Light Montur R LED (27K) wandlamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 437.37

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Montur R LED (27K) wandlamp zwart
Delta Light Montur R LED (27K) wandlamp zwart
 

Delta Light Rand 111 LED (27K) opbouwspot zwart

De Delta Light Rand 111 LED (27K) opbouwspot zwart (8719624404867) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 111 LED (27K) opbouwspot zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 111 LED (27K) opbouwspot zwart is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 111 LED (27K) opbouwspot zwart geeft . De Delta Light Rand 111 LED (27K) opbouwspot zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 317.63

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 111 LED (27K) opbouwspot zwart
Delta Light Rand 111 LED (27K) opbouwspot zwart
 

Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot wit

De Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot wit (8719624372890) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 211 T50 opbouwspot wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot wit is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 211 T50 opbouwspot wit geeft . De Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 230.19

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot wit
Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot wit
 

Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrijs

De Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrijs (8719624404997) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 311 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrijs onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrijs is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 311 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrijs geeft . De Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrijs is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 728.88

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrij
Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot aluminiumgrijs
 

Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot aluminiumgrijs

De Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot aluminiumgrijs (8719624372937) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 311 T50 opbouwspot aluminiumgrijs onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot aluminiumgrijs is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 311 T50 opbouwspot aluminiumgrijs geeft . De Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot aluminiumgrijs is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 329.80

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot aluminiumgrijs
Delta Light Rand 311 T50 opbouwspot aluminiumgrijs
 

Delta Light Montur M wandlamp zwart

De Delta Light Montur M wandlamp zwart (8719624361733) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Montur M wandlamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Montur M wandlamp zwart is 16 cm breed en 24 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 40W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Montur M wandlamp zwart geeft Alle richtingen. De Delta Light Montur M wandlamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 408.86

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Montur M wandlamp zwart
Delta Light Montur M wandlamp zwart
 

Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot zwart

De Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot zwart (8719624372883) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 211 T50 opbouwspot zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot zwart is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 211 T50 opbouwspot zwart geeft . De Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 230.19

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot zwart
Delta Light Rand 211 T50 opbouwspot zwart
 

Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot zwart

De Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot zwart (8719624405000) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 311 LED (27K) opbouwspot zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot zwart is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 311 LED (27K) opbouwspot zwart geeft . De Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 728.89

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot zwart
Delta Light Rand 311 LED (27K) opbouwspot zwart
 

Delta Light Wa T LED (D2W) wandlamp wit

De Delta Light Wa-T LED (D2W) wandlamp wit (8719624414767) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Wa-T LED (D2W) wandlamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Wa-T LED (D2W) wandlamp wit is 28 cm breed en 10 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een 9W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Wa-T LED (D2W) wandlamp wit geeft Naar boven en beneden. De Delta Light Wa-T LED (D2W) wandlamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 260.66

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Wa T LED (D2W) wandlamp wit
Delta Light Wa T LED (D2W) wandlamp wit
 

Delta Light Wa T LED (D2W) wandlamp zwart goud

De Delta Light Wa-T LED (D2W) wandlamp zwart/goud (8719624414750) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Wa-T LED (D2W) wandlamp zwart/goud onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Wa-T LED (D2W) wandlamp zwart/goud is 28 cm breed en 10 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een 9W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Wa-T LED (D2W) wandlamp zwart/goud geeft Naar boven en beneden. De Delta Light Wa-T LED (D2W) wandlamp zwart/goud is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 260.66

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Wa T LED (D2W) wandlamp zwart goud
Delta Light Wa T LED (D2W) wandlamp zwart goud
 

Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot wit

De Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot wit (8719624372678) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 111 T50 opbouwspot wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot wit is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 111 T50 opbouwspot wit geeft . De Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 170.77

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot wit
Delta Light Rand 111 T50 opbouwspot wit
 

Delta Light Rand 411 T50 opbouwspot wit

De Delta Light Rand 411 T50 opbouwspot wit (8719624372975) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Rand 411 T50 opbouwspot wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Rand 411 T50 opbouwspot wit is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Rand 411 T50 opbouwspot wit geeft . De Delta Light Rand 411 T50 opbouwspot wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 375.33

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Rand 411 T50 opbouwspot wit
Delta Light Rand 411 T50 opbouwspot wit
 

Delta Light Montur SQL LED (27K) wandlamp zwart

De Delta Light Montur SQL LED (27K) wandlamp zwart (8719624397619) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Montur SQL LED (27K) wandlamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Montur SQL LED (27K) wandlamp zwart is 24,1 cm breed en 24,1 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een 6,3W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Montur SQL LED (27K) wandlamp zwart geeft Alle richtingen. De Delta Light Montur SQL LED (27K) wandlamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 458.37

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Montur SQL LED (27K) wandlamp zwart
Delta Light Montur SQL LED (27K) wandlamp zwart
 

Delta Light Tiga LED (27K) wandlamp aluminiumgrijs

De Delta Light Tiga LED (27K) wandlamp aluminiumgrijs (8719624412510) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Tiga LED (27K) wandlamp aluminiumgrijs onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Tiga LED (27K) wandlamp aluminiumgrijs is 13 cm breed en 10,5 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een 7W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Tiga LED (27K) wandlamp aluminiumgrijs geeft Naar boven en beneden. De Delta Light Tiga LED (27K) wandlamp aluminiumgrijs is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 319.16

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Tiga LED (27K) wandlamp aluminiumgrijs
Delta Light Tiga LED (27K) wandlamp aluminiumgrijs
 

Delta Light Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot wit

De Delta Light Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot wit (8719624409015) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Delta Light, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Delta Light waar de Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Delta Light Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot wit is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Delta Light raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot wit geeft . De Delta Light Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Delta Light design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 673.58

Lees meer....

Lightbrands.nl Delta Light Delta Light Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot wit
Delta Light Spy ON 3 LED (27K) opbouwspot wit
 

Radius Design Bijzettafel X Centric Zwart

De Radius Design Bijzettafel X-Centric Zwart (8719624525227) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Radius Design, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Michael Rösing is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Radius Design waar de Bijzettafel X-Centric Zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Radius Design Bijzettafel X-Centric Zwart is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Radius Design raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bijzettafel X-Centric Zwart geeft . De Radius Design Bijzettafel X-Centric Zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Radius Design design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 253.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Radius Design Radius Design Bijzettafel X Centric Zwart
Radius Design Bijzettafel X Centric Zwart
 

Radius Design Bijzettafel X Centric Groen

De Radius Design Bijzettafel X-Centric Groen (8719624525210) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Radius Design, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Michael Rösing is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Radius Design waar de Bijzettafel X-Centric Groen onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Radius Design Bijzettafel X-Centric Groen is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Radius Design raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bijzettafel X-Centric Groen geeft . De Radius Design Bijzettafel X-Centric Groen is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Radius Design design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 253.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Radius Design Radius Design Bijzettafel X Centric Groen
Radius Design Bijzettafel X Centric Groen
 

Radius Design Bijzettafel X Centric Wit

De Radius Design Bijzettafel X-Centric Wit (8719624525203) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Radius Design, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Michael Rösing is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Radius Design waar de Bijzettafel X-Centric Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Radius Design Bijzettafel X-Centric Wit is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Radius Design raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bijzettafel X-Centric Wit geeft . De Radius Design Bijzettafel X-Centric Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Radius Design design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 253.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Radius Design Radius Design Bijzettafel X Centric Wit
Radius Design Bijzettafel X Centric Wit
 

Radius Design Bijzettafel X Centric Oranje

De Radius Design Bijzettafel X-Centric Oranje (8719624525197) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Radius Design, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Michael Rösing is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Radius Design waar de Bijzettafel X-Centric Oranje onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Radius Design Bijzettafel X-Centric Oranje is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Radius Design raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bijzettafel X-Centric Oranje geeft . De Radius Design Bijzettafel X-Centric Oranje is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Radius Design design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 253.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Radius Design Radius Design Bijzettafel X Centric Oranje
Radius Design Bijzettafel X Centric Oranje
 

Radius Design Bijzettafel X Centric Zilver

De Radius Design Bijzettafel X-Centric Zilver (8719624525180) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Radius Design, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Michael Rösing is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Radius Design waar de Bijzettafel X-Centric Zilver onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Radius Design Bijzettafel X-Centric Zilver is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Radius Design raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bijzettafel X-Centric Zilver geeft . De Radius Design Bijzettafel X-Centric Zilver is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Radius Design design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 253.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Radius Design Radius Design Bijzettafel X Centric Zilver
Radius Design Bijzettafel X Centric Zilver
 

Absolut Lighting 493 B Aluring 1 hanglamp

De Absolut Lighting 493 B Aluring 1 hanglamp (8719624288689) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Absolut Lighting, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Absolut Lighting waar de 493 B Aluring 1 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Absolut Lighting 493 B Aluring 1 hanglamp is Ø 30 cm breed en 5 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Absolut Lighting raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 75W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de 493 B Aluring 1 hanglamp geeft Naar boven en beneden gericht licht. De Absolut Lighting 493 B Aluring 1 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Absolut Lighting design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 379.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Absolut Lighting Absolut Lighting 493 B Aluring 1 hanglamp
Absolut Lighting 493 B Aluring 1 hanglamp
 

Segula E27 LED 8W 2000K 2900K globe 125 helder dimbaar

De Segula E27 LED 8W 2000K - 2900K globe 125 helder dimbaar (8719624533826) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Segula, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Segula waar de E27 LED 8W 2000K - 2900K globe 125 helder dimbaar onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Segula E27 LED 8W 2000K - 2900K globe 125 helder dimbaar is 12,5 cm breed en 18,0 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Segula raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de E27 LED 8W 2000K - 2900K globe 125 helder dimbaar geeft . De Segula E27 LED 8W 2000K - 2900K globe 125 helder dimbaar is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Segula design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 34.96

Lees meer....

Lightbrands.nl Segula Segula E27 LED 8W 2000K 2900K globe 125 helder dimbaar
Segula E27 LED 8W 2000K 2900K globe 125 helder dimbaar
 

Modular Gypkit Multiple 2x (Gips)

De Modular Gypkit Multiple 2x (Gips) (8719624579435) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Modular, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Modular waar de Gypkit Multiple 2x (Gips) onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Modular Gypkit Multiple 2x (Gips) is 38,5 cm breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Modular raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Gypkit Multiple 2x (Gips) geeft . De Modular Gypkit Multiple 2x (Gips) is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Modular design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 37.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Modular Modular Gypkit Multiple 2x (Gips)
Modular Gypkit Multiple 2x (Gips)
 

Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor geel

De Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor geel (8719624880401) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Artemide, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Michele De Lucchi , Giancarlo Fassina is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Artemide waar de Tolomeo Micro tafellamp bicolor geel onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor geel is 17 cm breed en 37 - 73 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 160 cm. Artemide raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 46W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Tolomeo Micro tafellamp bicolor geel geeft Naar beneden. De Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor geel is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Artemide design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 206.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Artemide Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor geel
Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor geel
 

Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor wit

De Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor wit (8719624880395) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Artemide, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Michele De Lucchi , Giancarlo Fassina is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Artemide waar de Tolomeo Micro tafellamp bicolor wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor wit is 17 cm breed en 37 - 73 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 160 cm. Artemide raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 46W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Tolomeo Micro tafellamp bicolor wit geeft Naar beneden. De Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Artemide design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 206.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Artemide Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor wit
Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor wit
 

Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor rood

De Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor rood (8719624880388) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Artemide, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Michele De Lucchi , Giancarlo Fassina is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Artemide waar de Tolomeo Micro tafellamp bicolor rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor rood is 17 cm breed en 37 - 73 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 160 cm. Artemide raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 46W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Tolomeo Micro tafellamp bicolor rood geeft Naar beneden. De Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Artemide design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 206.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Artemide Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor rood
Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor rood
 

Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor blauw

De Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor blauw (8719624880371) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Artemide, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Michele De Lucchi , Giancarlo Fassina is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Artemide waar de Tolomeo Micro tafellamp bicolor blauw onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor blauw is 17 cm breed en 37 - 73 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 160 cm. Artemide raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 46W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Tolomeo Micro tafellamp bicolor blauw geeft Naar beneden. De Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor blauw is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Artemide design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 206.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Artemide Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor blauw
Artemide Tolomeo Micro tafellamp bicolor blauw
 

Artemide Mercury Mini LED (30K) hanglamp

De Artemide Mercury Mini LED (30K) hanglamp (8719624769324 ) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Artemide, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ross Lovegrove is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Artemide waar de Mercury Mini LED (30K) hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Artemide Mercury Mini LED (30K) hanglamp is 70 cm breed en 56,2 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gepolijst aluminium ,Gepolijst roestvrij staal ,Geschilderd aluminium ,RVS en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Artemide raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 30W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Mercury Mini LED (30K) hanglamp geeft Alle richtingen. De Artemide Mercury Mini LED (30K) hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Artemide design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1242.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Artemide Artemide Mercury Mini LED (30K) hanglamp
Artemide Mercury Mini LED (30K) hanglamp
 

Artemide Mercury Mini LED (27K) plafondlamp

De Artemide Mercury Mini LED (27K) plafondlamp (8719624769317 ) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Artemide, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ross Lovegrove is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Artemide waar de Mercury Mini LED (27K) plafondlamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Artemide Mercury Mini LED (27K) plafondlamp is 70 cm breed en 56,2 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gepolijst aluminium ,Gepolijst roestvrij staal ,Geschilderd aluminium ,RVS en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Artemide raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 30W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Mercury Mini LED (27K) plafondlamp geeft Alle richtingen. De Artemide Mercury Mini LED (27K) plafondlamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Artemide design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1134.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Artemide Artemide Mercury Mini LED (27K) plafondlamp
Artemide Mercury Mini LED (27K) plafondlamp
 

Artemide Mercury LED (30K) hanglamp

De Artemide Mercury LED (30K) hanglamp (8719624769300 ) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Artemide, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ross Lovegrove is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Artemide waar de Mercury LED (30K) hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Artemide Mercury LED (30K) hanglamp is 110 cm breed en 60 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gepolijst aluminium ,Gepolijst roestvrij staal ,Geschilderd aluminium ,RVS en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Artemide raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 30W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Mercury LED (30K) hanglamp geeft Alle richtingen. De Artemide Mercury LED (30K) hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Artemide design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2502.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Artemide Artemide Mercury LED (30K) hanglamp
Artemide Mercury LED (30K) hanglamp
 

Artemide Mercury LED (27K) plafondlamp

De Artemide Mercury LED (27K) plafondlamp (8719624769294 ) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Artemide, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ross Lovegrove is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Artemide waar de Mercury LED (27K) plafondlamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Artemide Mercury LED (27K) plafondlamp is 110 cm breed en 60 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gepolijst aluminium ,Gepolijst roestvrij staal ,Geschilderd aluminium ,RVS en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Artemide raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 58W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Mercury LED (27K) plafondlamp geeft Alle richtingen. De Artemide Mercury LED (27K) plafondlamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Artemide design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2376.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Artemide Artemide Mercury LED (27K) plafondlamp
Artemide Mercury LED (27K) plafondlamp
 

Segula E27 LED 8W 2700K globe 95 helder

De Segula E27 LED 8W 2700K globe 95 helder (8719624758533 ) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Segula, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Segula waar de E27 LED 8W 2700K globe 95 helder onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Segula E27 LED 8W 2700K globe 95 helder is 9,5 cm breed en 14 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Segula raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de E27 LED 8W 2700K globe 95 helder geeft . De Segula E27 LED 8W 2700K globe 95 helder is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Segula design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 20.96

Lees meer....

Lightbrands.nl Segula Segula E27 LED 8W 2700K globe 95 helder
Segula E27 LED 8W 2700K globe 95 helder
 

Artemide Mercury Mini LED (30K) plafondlamp

De Artemide Mercury Mini LED (30K) plafondlamp (8719624293010) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Artemide, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ross Lovegrove is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Artemide waar de Mercury Mini LED (30K) plafondlamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Artemide Mercury Mini LED (30K) plafondlamp is 70 cm breed en 56,2 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gepolijst aluminium ,Gepolijst roestvrij staal ,Geschilderd aluminium ,RVS en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Artemide raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 30W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Mercury Mini LED (30K) plafondlamp geeft Alle richtingen. De Artemide Mercury Mini LED (30K) plafondlamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Artemide design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1134.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Artemide Artemide Mercury Mini LED (30K) plafondlamp
Artemide Mercury Mini LED (30K) plafondlamp
 

Artemide Mercury Mini LED (27K) hanglamp

De Artemide Mercury Mini LED (27K) hanglamp (8719624293027) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Artemide, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ross Lovegrove is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Artemide waar de Mercury Mini LED (27K) hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Artemide Mercury Mini LED (27K) hanglamp is 70 cm breed en 56,2 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gepolijst aluminium ,Gepolijst roestvrij staal ,Geschilderd aluminium ,RVS en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Artemide raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 30W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Mercury Mini LED (27K) hanglamp geeft Alle richtingen. De Artemide Mercury Mini LED (27K) hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Artemide design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1242.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Artemide Artemide Mercury Mini LED (27K) hanglamp
Artemide Mercury Mini LED (27K) hanglamp
 

Artemide Mercury LED (27K) hanglamp

De Artemide Mercury LED (27K) hanglamp (8719624292778) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Artemide, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ross Lovegrove is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Artemide waar de Mercury LED (27K) hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Artemide Mercury LED (27K) hanglamp is 110 cm breed en 60 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gepolijst aluminium ,Gepolijst roestvrij staal ,Geschilderd aluminium ,RVS en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Artemide raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 23W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Mercury LED (27K) hanglamp geeft Alle richtingen. De Artemide Mercury LED (27K) hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Artemide design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2502.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Artemide Artemide Mercury LED (27K) hanglamp
Artemide Mercury LED (27K) hanglamp
 

Radius Design Handschoenen Glovers blauw

De Radius Design Handschoenen Glovers blauw (8719624526620) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Radius Design, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Michael Rösing is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Radius Design waar de Handschoenen Glovers blauw onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Radius Design Handschoenen Glovers blauw is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Radius Design raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Handschoenen Glovers blauw geeft . De Radius Design Handschoenen Glovers blauw is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Radius Design design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 17.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Radius Design Radius Design Handschoenen Glovers blauw
Radius Design Handschoenen Glovers blauw
 

Artemide Mercury LED (30K) plafondlamp

De Artemide Mercury LED (30K) plafondlamp (8719624292877) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Artemide, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ross Lovegrove is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Artemide waar de Mercury LED (30K) plafondlamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Artemide Mercury LED (30K) plafondlamp is 110 cm breed en 60 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gepolijst aluminium ,Gepolijst roestvrij staal ,Geschilderd aluminium ,RVS en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Artemide raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 30W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Mercury LED (30K) plafondlamp geeft Alle richtingen. De Artemide Mercury LED (30K) plafondlamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Artemide design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 2106.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Artemide Artemide Mercury LED (30K) plafondlamp
Artemide Mercury LED (30K) plafondlamp
 

Kartell Space outdoor tafellamp draadloos chroom

De Kartell Space outdoor tafellamp draadloos chroom (8719624901588) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Kartell, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Adam Tihany is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Kartell waar de Space outdoor tafellamp draadloos chroom onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Kartell Space outdoor tafellamp draadloos chroom is 15 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Kartell raad aan dit armatuur te combineren met een 1,5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Space outdoor tafellamp draadloos chroom geeft Alle richtingen. De Kartell Space outdoor tafellamp draadloos chroom is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Kartell design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 213.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Kartell Kartell Space outdoor tafellamp draadloos chroom
Kartell Space outdoor tafellamp draadloos chroom
 

Kartell Space tafellamp draadloos chroom

De Kartell Space tafellamp draadloos chroom (8719624901571) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Kartell, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Adam Tihany is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Kartell waar de Space tafellamp draadloos chroom onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Kartell Space tafellamp draadloos chroom is 15 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Kartell raad aan dit armatuur te combineren met een 1,5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Space tafellamp draadloos chroom geeft Alle richtingen. De Kartell Space tafellamp draadloos chroom is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Kartell design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 209.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Kartell Kartell Space tafellamp draadloos chroom
Kartell Space tafellamp draadloos chroom
 

Kartell Space tafellamp draadloos titanium

De Kartell Space tafellamp draadloos titanium (8719624901564) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Kartell, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Adam Tihany is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Kartell waar de Space tafellamp draadloos titanium onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Kartell Space tafellamp draadloos titanium is 15 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Kartell raad aan dit armatuur te combineren met een 1,5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Space tafellamp draadloos titanium geeft Alle richtingen. De Kartell Space tafellamp draadloos titanium is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Kartell design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 209.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Kartell Kartell Space tafellamp draadloos titanium
Kartell Space tafellamp draadloos titanium
 

Kartell Space tafellamp draadloos koper

De Kartell Space tafellamp draadloos koper (8719624901540) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Kartell, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Adam Tihany is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Kartell waar de Space tafellamp draadloos koper onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Kartell Space tafellamp draadloos koper is 15 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Kartell raad aan dit armatuur te combineren met een 1,5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Space tafellamp draadloos koper geeft Alle richtingen. De Kartell Space tafellamp draadloos koper is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Kartell design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 209.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Kartell Kartell Space tafellamp draadloos koper
Kartell Space tafellamp draadloos koper
 

Kartell Space tafellamp draadloos goud

De Kartell Space tafellamp draadloos goud (8719624901533) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Kartell, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Adam Tihany is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Kartell waar de Space tafellamp draadloos goud onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Kartell Space tafellamp draadloos goud is 15 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Kartell raad aan dit armatuur te combineren met een 1,5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Space tafellamp draadloos goud geeft Alle richtingen. De Kartell Space tafellamp draadloos goud is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Kartell design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 209.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Kartell Kartell Space tafellamp draadloos goud
Kartell Space tafellamp draadloos goud
 

Tonone Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose

De Tonone Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose (8719624891346) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose is 22 cm breed en 39 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 325.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer dayb
Tonone Bolt small tafellamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose
 

Segula E14 LED Fridge Lamp Curved clear 2200K 60 lm

De Segula E14 LED Fridge Lamp Curved clear 2200K 60 lm (8719624758144 ) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Segula, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Segula waar de E14 LED Fridge Lamp Curved clear 2200K 60 lm onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Segula E14 LED Fridge Lamp Curved clear 2200K 60 lm is 26 mm breed en 60 mm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Segula raad aan dit armatuur te combineren met een 1,5W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de E14 LED Fridge Lamp Curved clear 2200K 60 lm geeft Diffuus licht. De Segula E14 LED Fridge Lamp Curved clear 2200K 60 lm is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Segula design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 15.96

Lees meer....

Lightbrands.nl Segula Segula E14 LED Fridge Lamp Curved clear 2200K 60 lm
Segula E14 LED Fridge Lamp Curved clear 2200K 60 lm
 

Segula E27 LED 8W 2000K 2900K bulb helder dimbaar

De Segula E27 LED 8W 2000K - 2900K bulb helder dimbaar (8719624533758) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Segula, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Segula waar de E27 LED 8W 2000K - 2900K bulb helder dimbaar onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Segula E27 LED 8W 2000K - 2900K bulb helder dimbaar is 6 cm breed en 11 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Segula raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de E27 LED 8W 2000K - 2900K bulb helder dimbaar geeft . De Segula E27 LED 8W 2000K - 2900K bulb helder dimbaar is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Segula design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 28.96

Lees meer....

Lightbrands.nl Segula Segula E27 LED 8W 2000K 2900K bulb helder dimbaar
Segula E27 LED 8W 2000K 2900K bulb helder dimbaar
 

Segula E27 LED 8W 2600K bulb helder dimbaar

De Segula E27 LED 8W 2600K bulb helder dimbaar (8719624534038) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Segula, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Segula waar de E27 LED 8W 2600K bulb helder dimbaar onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Segula E27 LED 8W 2600K bulb helder dimbaar is 6 cm breed en 11 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Segula raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de E27 LED 8W 2600K bulb helder dimbaar geeft . De Segula E27 LED 8W 2600K bulb helder dimbaar is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Segula design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 23.96

Lees meer....

Lightbrands.nl Segula Segula E27 LED 8W 2600K bulb helder dimbaar
Segula E27 LED 8W 2600K bulb helder dimbaar
 

Segula E14 LED 2,7W 2000K 2900K drop lamp mat (D2W)

De Segula E14 LED 2,7W 2000K-2900K drop lamp mat (D2W) (8719624533710) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Segula, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Segula waar de E14 LED 2,7W 2000K-2900K drop lamp mat (D2W) onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Segula E14 LED 2,7W 2000K-2900K drop lamp mat (D2W) is 4,8 cm breed en 8,7 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Segula raad aan dit armatuur te combineren met een E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de E14 LED 2,7W 2000K-2900K drop lamp mat (D2W) geeft . De Segula E14 LED 2,7W 2000K-2900K drop lamp mat (D2W) is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Segula design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 16.95

Lees meer....

Lightbrands.nl Segula Segula E14 LED 2,7W 2000K 2900K drop lamp mat (D2W)
Segula E14 LED 2,7W 2000K 2900K drop lamp mat (D2W)
 

Segula E27 LED 8W 2000K 2900K globe 125 kopspiegel koper dimbaar

De Segula E27 LED 8W 2000K - 2900K globe 125 kopspiegel koper dimbaar (8719624534151) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Segula, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Segula waar de E27 LED 8W 2000K - 2900K globe 125 kopspiegel koper dimbaar onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Segula E27 LED 8W 2000K - 2900K globe 125 kopspiegel koper dimbaar is 12,5 cm breed en 18 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Segula raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de E27 LED 8W 2000K - 2900K globe 125 kopspiegel koper dimbaar geeft . De Segula E27 LED 8W 2000K - 2900K globe 125 kopspiegel koper dimbaar is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Segula design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 38.96

Lees meer....

Lightbrands.nl Segula Segula E27 LED 8W 2000K 2900K globe 125 kopspiegel kope
Segula E27 LED 8W 2000K 2900K globe 125 kopspiegel koper dimbaar
 

Segula E27 LED 8W 2600K bulb mat wit dimbaar

De Segula E27 LED 8W 2600K bulb mat wit dimbaar (8719624534021) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Segula, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Segula waar de E27 LED 8W 2600K bulb mat wit dimbaar onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Segula E27 LED 8W 2600K bulb mat wit dimbaar is 6 cm breed en 11 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Segula raad aan dit armatuur te combineren met een E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de E27 LED 8W 2600K bulb mat wit dimbaar geeft . De Segula E27 LED 8W 2600K bulb mat wit dimbaar is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Segula design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 23.96

Lees meer....

Lightbrands.nl Segula Segula E27 LED 8W 2600K bulb mat wit dimbaar
Segula E27 LED 8W 2600K bulb mat wit dimbaar
 

Tonone Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow

De Tonone Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow (8719624890974) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow is 30 cm breed en 164,7 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 415.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer
Tonone Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer sunny yellow
 

Tonone Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose

De Tonone Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose (8719624890967) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tonone, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Anton de Groof is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tonone waar de Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tonone Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose is 30 cm breed en 164,7 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 300 cm. Tonone raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose geeft Naar boven en beneden. De Tonone Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tonone design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 415.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tonone Tonone Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer
Tonone Bolt enkel lang vloerlamp met zwarte vleugelmoer daybreak rose
 

Kartell Mini Kabuki tafellamp kristal

De Kartell Mini Kabuki tafellamp kristal (8719624889923) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Kartell, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ferruccio Laviani is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Kartell waar de Mini Kabuki tafellamp kristal onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Kartell Mini Kabuki tafellamp kristal is 30 cm breed en 70 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Kartell raad aan dit armatuur te combineren met een 8,4W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Mini Kabuki tafellamp kristal geeft Alle richtingen. De Kartell Mini Kabuki tafellamp kristal is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Kartell design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 310.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Kartell Kartell Mini Kabuki tafellamp kristal
Kartell Mini Kabuki tafellamp kristal
 

Kartell Mini Kabuki tafellamp lichtblauw

De Kartell Mini Kabuki tafellamp lichtblauw (8719624889916) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Kartell, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ferruccio Laviani is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Kartell waar de Mini Kabuki tafellamp lichtblauw onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Kartell Mini Kabuki tafellamp lichtblauw is 30 cm breed en 70 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Kartell raad aan dit armatuur te combineren met een 8,4W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Mini Kabuki tafellamp lichtblauw geeft Alle richtingen. De Kartell Mini Kabuki tafellamp lichtblauw is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Kartell design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 310.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Kartell Kartell Mini Kabuki tafellamp lichtblauw
Kartell Mini Kabuki tafellamp lichtblauw
 

Kartell Big Battery tafellamp draadloos paars

De Kartell Big Battery tafellamp draadloos paars (8719624889848) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Kartell, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ferruccio Laviani is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Kartell waar de Big Battery tafellamp draadloos paars onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Kartell Big Battery tafellamp draadloos paars is 17 cm breed en 37,3 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Kartell raad aan dit armatuur te combineren met een 3W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Big Battery tafellamp draadloos paars geeft Alle richtingen. De Kartell Big Battery tafellamp draadloos paars is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Kartell design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 250.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Kartell Kartell Big Battery tafellamp draadloos paars
Kartell Big Battery tafellamp draadloos paars
 

Kartell Big Battery tafellamp draadloos cola

De Kartell Big Battery tafellamp draadloos cola (8719624889831) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Kartell, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ferruccio Laviani is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Kartell waar de Big Battery tafellamp draadloos cola onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Kartell Big Battery tafellamp draadloos cola is 17 cm breed en 37,3 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Kartell raad aan dit armatuur te combineren met een 3W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Big Battery tafellamp draadloos cola geeft Alle richtingen. De Kartell Big Battery tafellamp draadloos cola is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Kartell design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 250.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Kartell Kartell Big Battery tafellamp draadloos cola
Kartell Big Battery tafellamp draadloos cola
 

Kartell Big Battery tafellamp draadloos kristal

De Kartell Big Battery tafellamp draadloos kristal (8719624889824) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Kartell, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ferruccio Laviani is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Kartell waar de Big Battery tafellamp draadloos kristal onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Kartell Big Battery tafellamp draadloos kristal is 17 cm breed en 37,3 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Kartell raad aan dit armatuur te combineren met een 3W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Big Battery tafellamp draadloos kristal geeft Alle richtingen. De Kartell Big Battery tafellamp draadloos kristal is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Kartell design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 250.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Kartell Kartell Big Battery tafellamp draadloos kristal
Kartell Big Battery tafellamp draadloos kristal
 

Kartell Big Battery tafellamp draadloos lichtblauw

De Kartell Big Battery tafellamp draadloos lichtblauw (8719624889817) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Kartell, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ferruccio Laviani is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Kartell waar de Big Battery tafellamp draadloos lichtblauw onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Kartell Big Battery tafellamp draadloos lichtblauw is 17 cm breed en 37,3 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Kartell raad aan dit armatuur te combineren met een 3W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Big Battery tafellamp draadloos lichtblauw geeft Alle richtingen. De Kartell Big Battery tafellamp draadloos lichtblauw is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Kartell design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 250.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Kartell Kartell Big Battery tafellamp draadloos lichtblauw
Kartell Big Battery tafellamp draadloos lichtblauw
 

Kartell Big Battery tafellamp met snoer paars

De Kartell Big Battery tafellamp met snoer paars (8719624889800) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Kartell, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ferruccio Laviani is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Kartell waar de Big Battery tafellamp met snoer paars onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Kartell Big Battery tafellamp met snoer paars is 17 cm breed en 37,3 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Kartell raad aan dit armatuur te combineren met een 3W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Big Battery tafellamp met snoer paars geeft Alle richtingen. De Kartell Big Battery tafellamp met snoer paars is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Kartell design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 186.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Kartell Kartell Big Battery tafellamp met snoer paars
Kartell Big Battery tafellamp met snoer paars
 

Kartell Big Battery tafellamp met snoer cola

De Kartell Big Battery tafellamp met snoer cola (8719624889794) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Kartell, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Ferruccio Laviani is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Kartell waar de Big Battery tafellamp met snoer cola onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Kartell Big Battery tafellamp met snoer cola is 17 cm breed en 37,3 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Kartell raad aan dit armatuur te combineren met een 3W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Big Battery tafellamp met snoer cola geeft Alle richtingen. De Kartell Big Battery tafellamp met snoer cola is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Kartell design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 186.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Kartell Kartell Big Battery tafellamp met snoer cola
Kartell Big Battery tafellamp met snoer cola
 

Verfijn Resultaten

Woonshops