Houtsnijwerk paneel Barcelona antique white 90 x 90 cm

Houtsnijwerk paneel Barcelona antique white 90 x 90 cm. Er zitten twee haken achterop om het houten wandpaneel aan op te hangen. De kleur is een mengeling van rood, groen, goud, en wit.

Al onze wandpanelen zijn met de handgemaakt in verschillende dorpen in India, hierdoor krijgen de wandpanelen meer karakter en verschillen daardoor soms van elkaar. Eerst wordt de omlijsting uitgezaagd en daarna wordt het grove werk uitgezaagd met een figuurzaag. Daarna gaat een Artisan (een kunstenaar) ontelbare uren met een handbeitel vorm geven, diepte en details aanbrengen, verven, schuren, verven en afwerken. Dit complete proces zorgt voor een geweldig resultaat en een wanddecoratie waar je nog jaren van zal genieten.

Gratis verzending binnen Nederland.

€ 99.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Houtsnijwerk paneel Barcelona antique white 90 x 90 cm
Houtsnijwerk paneel Barcelona antique white 90 x 90 cm
 

Grote wandklok metaal black white Ø80 cm

Prachtige grote metalen wandklok XL. Wat het mooie aan deze grote Wandklok is dat het een klassiek model is. Gewoon zwart en wit en verder geen toeters en bellen. Deze klok zal in elk interieur een prachtige aanwinst zijn. Deze robuuste metalen klok is ongeveer 7,5 cm dik en de diameter is ongeveer 80 cm. De kleur van de wijzerplaat is wit met zwart en de buitenkant van het metaal is zwart. Een kleine oneffenheid in het metaal is bijna niet te voorkomen. Aan de achterkant zit een ophangsysteem. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 134.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Grote wandklok metaal black white Ø80 cm
Grote wandklok metaal black white Ø80 cm
 

Grote klok XL Patrijspoort metaal antiek zilver Ø80 cm

Prachtige grote metalen wandklok XL. Wat het mooie aan deze grote Wandklok is dat het een model patrijspoort is. Een patrijspoort is een kajuitraampje of een scheepsraampje van een zeeschip, marinevaartuig of sleepboten. Deze robuuste metalen klok is ongeveer 12 cm dik en de diameter is ongeveer 80 cm. De kleur van de wijzerplaat is zwart en de buitenkant van het metaal is grijs. Aan de achterkant zit een ophangsysteem. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 199.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Grote klok XL Patrijspoort metaal antiek zilver Ø80 cm
Grote klok XL Patrijspoort metaal antiek zilver Ø80 cm
 

Houtsnijwerk paneel Barcelona light grey 60 x 60 cm

Houtsnijwerk paneel Barcelona light grey 60 x 60 cm. Er zitten twee haken achterop om het houten wandpaneel aan op te hangen. Verkrijgbaar in de maten 60 x 60, 90 x 90, 120 x 120, 160 x 160 en 180 x 180 cm en in de kleuren burned grey en white wash. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 50.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Houtsnijwerk paneel Barcelona light grey 60 x 60 cm
Houtsnijwerk paneel Barcelona light grey 60 x 60 cm
 

Grote Wandklok Patrijspoort metaal zwart Ø73 cm

Wat het mooie aan deze grote Wandklok is dat het een model patrijspoort is. Een patrijspoort is een kajuitraampje of een scheepsraampje van een zeeschip, marinevaartuig of sleepboten. Deze robuuste metalen klok is ongeveer 12 cm dik en de diameter is ongeveer 73 cm. De kleur van de wijzerplaat is zwart en de buitenkant van het metaal is grijs. Aan de achterkant zit een ophangsysteem. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 145.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Grote Wandklok Patrijspoort metaal zwart Ø73 cm
Grote Wandklok Patrijspoort metaal zwart Ø73 cm
 

Wanddecoratie Map of the World 3 Luik 210 cm

Prachtige wanddecoratie in een drie luik met als afbeelding de gehele wereld. Deze muurdecoratie bestaat uit 3 gedeeltes van 70 cm breed en 120 cm hoog. De dikte van het geheel is ongeveer 4 cm.

Elk paneel heeft aan de bovenkant 2 grote metalen ogen ter decoratie. Hierdoor krijgt het drieluik een robuuste en stoere uitstraling. De panelen zijn gemaakt van vurenhout en de opdruk is gemaakt van wit gips. Omdat elk exemplaar handgemaakt en uniek is, kunnen de namen van de landen in meer of mindere maten zichtbaar zijn.

Het gewicht per paneel is circa 5,5 kg. Het totale gewicht is ongeveer 16,5 kg.

De totale afmeting van deze world map zijn 210 cm breed, 120 cm hoog en 4 cm dik. 

€ 199.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wanddecoratie Map of the World 3 Luik 210 cm
Wanddecoratie Map of the World 3 Luik 210 cm
 

Alarmklok tandwiel wekker metaal brons Ø19 cm

Prachtige alarmklok in de kleur goud/brons. Ook is deze tafelklok is verkrijgbaar in het zwart. Deze robuuste klok is ongeveer 7,5 cm dik, de diameter is 19 cm en de hoogte is 26 cm. Wat deze tafelklok heel bijzonder maakt is het zichtbare en beweegbare uurwerk. De tandwielen worden aangestuurd door een apart batterij-blok (1 x AA-batterij + 2 x AA-batterij). Deze klok heeft een landelijke, stoere en industriële uitstraling.

€ 54.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Alarmklok tandwiel wekker metaal brons Ø19 cm
Alarmklok tandwiel wekker metaal brons Ø19 cm
 

Tafelklok tandwiel wekker metaal zwart Ø19 cm

Deze prachtige tafelklok is verkrijgbaar in het brons en het zwart. Deze robuuste klok is ongeveer 7,5 cm dik, de diameter is 19 cm en de hoogte is 26 cm. Wat deze tafelklok heel bijzonder maakt is het zichtbare en beweegbare uurwerk. De tandwielen worden aangestuurd door een apart batterij-blok (1 x AA-batterij + 2 x AA-batterij). Deze klok heeft een landelijke, stoere en industriële uitstraling.

€ 54.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Tafelklok tandwiel wekker metaal zwart Ø19 cm
Tafelklok tandwiel wekker metaal zwart Ø19 cm
 

Klok bewegende tandwielen metaal grijsgroen Ø60 cm

Deze prachtige wandklok met beweegbare tandwielen is verkrijgen in vele kleuren en in verschillende maten (van 46-80 cm) Deze robuuste klok is ongeveer 8 cm dik en de diameter is 60 cm. De kleur is grijs met een uitstraling naar donkergroen. Wat deze wandklok heel bijzonder maakt is het zichtbare uurwerk. De tandwielen worden aangestuurd door een apart batterij-blok. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. 1 x AA-batterij + 2 x AA-batterij. Aan de achterkant zit een haak om de klok aan op te hangen. Deze klok heeft een landelijke, stoere en industriële uitstraling. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 109.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Klok bewegende tandwielen metaal grijsgroen Ø60 cm
Klok bewegende tandwielen metaal grijsgroen Ø60 cm
 

Klok tandwiel Open Ø60cm Metaal Donkergroen Grijs

Ben je zoek naar een unieke industriële grote wandklok? Dan is Klok tandwiel Open - Ø60cm - Metaal - Donkergroen - Grijs zeker iets voor jouw. Deze robuuste grote klok is ongeveer 5 cm dik en de diameter is maar liefst 60 cm. De kleur van deze metalen wandklok is een mengelmoes van grijs, donkergroen tegen het brons aan. Wat ook zeker uniek is zijn de radars van deze klok. Uiteraard kunnen deze ook draaien. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Deze klok heeft een stoere en industriële uitstraling. Deze klok is ook verkrijgbaar in diameter 90 cm. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 139.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Klok tandwiel Open Ø60cm Metaal Donkergroen Grijs
Klok tandwiel Open Ø60cm Metaal Donkergroen Grijs
 

Grote klok antiek wit Bewegende tandwielen Ø60 cm

Deze prachtige wandklok met beweegbare tandwielen is verkrijgen in vele kleuren en in verschillende maten (van 46-80 cm) Deze robuuste klok is ongeveer 8 cm dik en de diameter is 60 cm. De kleur is antiek wit. Wat deze wandklok heel bijzonder maakt is het zichtbare uurwerk. De tandwielen kunnen draaien en worden aangestuurd door een apart batterij-blok. Aan de achterkant zit een haak om de klok aan op te hangen. Deze klok heeft een landelijke, stoere en industriële uitstraling. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 109.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Grote klok antiek wit Bewegende tandwielen Ø60 cm
Grote klok antiek wit Bewegende tandwielen Ø60 cm
 

Grote Klok tandwiel Union Hotel Ø60cm

Grote klok Union Hotel is een unieke klok door de half zichtbare bewegende tandwielen. Wat ook fijn aan deze klok is dat er niet alleen de uren op staan, maar de minuten worden aan de zijkant ook aangegeven door cijfers. Deze robuuste metalen klok is ongeveer 9 cm dik en de diameter is ongeveer 60 cm. De kleur is grijs met een rusty uitstraling. Aan de achterkant zit een ophangsysteem. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 135.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Grote Klok tandwiel Union Hotel Ø60cm
Grote Klok tandwiel Union Hotel Ø60cm
 

Klok metaal Berlin zwart Ø46cm

Wat het mooie aan deze Wandklok Berlin is dat het een model patrijspoort is. Een patrijspoort is een kajuitraampje of een scheepsraampje van een zeeschip, marinevaartuig of sleepboten. Deze robuuste metalen klok is ongeveer 16 cm dik en de diameter is ongeveer 46 cm. De kleur van de wijzerplaat is zwart en de buitenkant van het metaal is grijs. Aan de achterkant zit een ophangsysteem. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 99.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Klok metaal Berlin zwart Ø46cm
Klok metaal Berlin zwart Ø46cm
 

Riverdale Newbridge klok zwart 70 cm

Zeer fraaie Riverdale Newbridge klok in de kleur oud zwart.
Deze Newbridge klok van Riverdale heeft een diameter van 70 cm.
De klok gebruikt Romeinse cijfers voor het aangeven van de tijd.
Deze wandklok is een echte blikvanger in uw huis.
Gratis verzending Riverdale klokken binnen Nederland!!

€ 115.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Riverdale Newbridge klok zwart 70 cm
Riverdale Newbridge klok zwart 70 cm
 

Wandklok Spazio metaal Ø 75cm

Wandklok Spazio - metaal - Ø 75cm. Deze houten/metalen klok is ongeveer 5 cm breed en de diameter is ongeveer 75 cm. De kleur van deze wandklok is zwart/wit met grijze accenten. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 84.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandklok Spazio metaal Ø 75cm
Wandklok Spazio metaal Ø 75cm
 

Wandklok Abbey hout Ø 70cm

Ben je zoek naar een wandklok van hout met accenten van metaal? Dan is Wandklok Abbey - hout - Ø 70cm zeker iets voor jou. Deze houten klok is ongeveer 5 cm breed en de diameter is ongeveer 70 cm. De kleur van deze wandklok is grijs en bruin. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Deze klok heeft een stoere uitstraling. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 129.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandklok Abbey hout Ø 70cm
Wandklok Abbey hout Ø 70cm
 

Grote Wandklok metaal Ø 80cm

Ben je zoek naar een grote wandklok? Dan is Grote Wandklok - metaal - Ø 80cm zeker iets voor jou. Deze metalen klok is ongeveer 6 cm dik en de diameter is ongeveer 80 cm. De kleur van deze metalen wandklok is grijs. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Deze klok heeft een stoere uitstraling. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 119.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Grote Wandklok metaal Ø 80cm
Grote Wandklok metaal Ø 80cm
 

Metalen Wandklok Ø 80cm mat zwart

Ben je zoek naar een grote metalen wandklok? Dan is Metalen Wandklok - Ø 80cm - mat zwart zeker iets voor jou. Deze metalen klok is ongeveer 6 cm dik en de diameter is ongeveer 80 cm. De kleur van deze metalen wandklok is mat zwart / grijs. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Deze klok heeft een stoere uitstraling. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 119.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Metalen Wandklok Ø 80cm mat zwart
Metalen Wandklok Ø 80cm mat zwart
 

Grote Wandklok XL koper Bewegende tandwielen Ø 80 cm

Bent u zoek naar een grote unieke wandklok? Dan is Grote Wandklok XL - koper - Bewegende tandwielen - Ø 80 cm zeker iets voor u. Deze robuuste klok is ongeveer 8 cm dik en de diameter is 80 cm. De kleur is een mengelmoes van antiek brons en antiek goud. Wat deze wandklok heel bijzonder maakt is het zichtbare uurwerk. De tandwielen kunnen draaien en worden aangestuurd door een apart batterij-blok. Aan de achterkant zit een haak om de klok aan op te hangen. Deze klok heel een landelijk, stoere en industriële uitstraling. Deze klok is ook vekrijgbaar in diameter 46 en 60 cm en in de kleur zwart. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 199.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Grote Wandklok XL koper Bewegende tandwielen Ø 80 cm
Grote Wandklok XL koper Bewegende tandwielen Ø 80 cm
 

Metalen wandobject 3D 111x62 cm

Dit grote metalen wandobject met 3D effect heeft grote cirkels met ieder een eigen design. Deze muurdecoratie zal in een modern als in een industrieel interieur zeker niet misstaan. Na het schilderen is deze muurdecoratie vintage gemaakt, dat wil zeggen dat de kleuren vervaagd zijn in het wit, paars, grijs en zwart. Het is een flinke blikvanger met een breedte van 111 cm en 62 cm hoogte. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 119.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Metalen wandobject 3D 111x62 cm
Metalen wandobject 3D 111x62 cm
 

Wandobject metalen boom 3D 107x86 cm

Dit grote wandobject met een mooie designboom heeft een exclusieve uitstraling. De boom heeft verschillende contrasten omdat de blaadjes selectief gekleurd zijn! Heb je een klassiek- of landelijk interieur dit object valt direct op en is een elegante eye catcher. De afmetingen zijn 107 x 86.

€ 75.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandobject metalen boom 3D 107x86 cm
Wandobject metalen boom 3D 107x86 cm
 

Grote Wandklok tandwiel zwart Ø 60 cm

Bent u zoek naar een unieke wandklok? Dan is Grote Wandklok - tandwiel - zwart - Ø 60 cm zeker iets voor u. Deze robuuste klok is ongeveer 8 cm dik en de diameter is 60 cm. De kleur is zwart. Wat deze wandklok heel bijzonder maakt zijn de bewegende tandwielen. De tandwielen kunnen draaien en worden aangestuurd door een apart batterij-blok. Aan de achterkant zit een haak om de klok aan op te hangen. Deze klok heel een landelijk, stoere en industriële uitstraling. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 109.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Grote Wandklok tandwiel zwart Ø 60 cm
Grote Wandklok tandwiel zwart Ø 60 cm
 

Grote Wandklok koper Bewegende tandwielen Ø 60 cm

Ben je op zoek naar een unieke wandklok? Dan is Wandklok antiek brons metaal met radars 60 cm zeker iets voor jou. Deze robuuste klok is ongeveer 8 cm dik en de diameter is 60 cm. De kleur is een mengelmoes van antiek brons en antiek goud. Wat deze wandklok heel bijzonder maakt is het zichtbare uurwerk. De tandwielen kunnen draaien en worden aangestuurd door een apart batterij-blok. Aan de achterkant zit een haak om de klok aan op te hangen. Deze klok heeft een landelijke, stoere en industriële uitstraling. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 109.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Grote Wandklok koper Bewegende tandwielen Ø 60 cm
Grote Wandklok koper Bewegende tandwielen Ø 60 cm
 

Riverdale Newbridge klok taupe grey 70 cm

Wilt u bij de tijd zijn? Dan is de Riverdale Newbridge klok taupe grey 70 cm (diameter) iets voor u. Deze Riverdale klok heeft een landelijke / brocante uitstraling. De verf is wat korrelig van aard, hierdoor kan soms de kleur eraf zijn. Dat geeft deze klok wel karakter. Deze Riverdale klok wordt gratis verzonden binnen Nederland.  

€ 115.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Riverdale Newbridge klok taupe grey 70 cm
Riverdale Newbridge klok taupe grey 70 cm
 

Houtsnijwerk paneel Barcelona burnt grey 90 x 90 cm

Houtsnijwerk paneel Barcelona burnt grey 90 x 90 cm. Er zitten twee haken achterop om het houten wandpaneel aan op te hangen. Verkrijgbaar in de maten 60 x 60, 90 x 90 en 120 x 120 in de kleuren grey en white wash/distressed white. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 129.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Houtsnijwerk paneel Barcelona burnt grey 90 x 90 cm
Houtsnijwerk paneel Barcelona burnt grey 90 x 90 cm
 

Metalen Wandklok Justus Ø 55cm grijs

Ben je zoek naar een strakke wandklok? Dan is Metalen Wandklok Justus - Ø 55cm - grijs zeker iets voor jou. Deze metalen klok is ongeveer 4 cm dik en de diameter is ongeveer 55 cm. De kleur van deze metalen wandklok is grijs. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Deze klok heeft een stoere en minimalistische uitstraling. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 84.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Metalen Wandklok Justus Ø 55cm grijs
Metalen Wandklok Justus Ø 55cm grijs
 

Wandklok tandwiel Ø 60cm gestanst staal grijs

Ben je zoek naar een robuuste grote wandklok met tandwielen? Dan is Wandklok tandwiel - Ø 60cm - gestanst staal - grijs zeker iets voor jou. Deze robuuste grote klok is ongeveer 10,5 cm dik en de diameter is ongeveer 60 cm. De kleur van deze metalen wandklok is grijs. Wat ook zeker uniek is zijn de bewegende tandwielen van deze klok. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Deze klok heeft een stoere en industriële uitstraling. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 249.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandklok tandwiel Ø 60cm gestanst staal grijs
Wandklok tandwiel Ø 60cm gestanst staal grijs
 

Wandklok Grand Hotel 68 cm

Wandklok Grand Hotel is gemaakt van metaal en glas. Deze robuuste grote wandklok klok is ongeveer 6,5 cm dik en de diameter is ongeveer 68 cm. De kleur van deze metalen wandklok is donkergijs/zwart. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Deze klok heeft een stoere uitstraling. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 79.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandklok Grand Hotel 68 cm
Wandklok Grand Hotel 68 cm
 

Grote houten wandklok Homemade 73,5x7,5x90 cm

Ben je zoek naar een grote houten wandklok? Dan is Grote houten wandklok Homemade 73,5x7,5x90 cm zeker iets voor jou. Deze robuuste grote klok is ongeveer 7,5 cm dik en de diameter is ongeveer 73,5 cm. De kleur van deze metalen wandklok is naturel houtkleur. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Deze klok heeft een stoere uitstraling. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 129.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Grote houten wandklok Homemade 73,5x7,5x90 cm
Grote houten wandklok Homemade 73,5x7,5x90 cm
 

Wijnrek zwart 9 flessen 37 cm

Plaats uw favoriete flessen wijn in deze kleine maar degelijk wijnrek. In dit wijnrek passen 9 flessen. De afmetingen van dit wijnrek 26 cm diep, 33 cm breed en 37 cm hoog.

€ 50.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wijnrek zwart 9 flessen 37 cm
Wijnrek zwart 9 flessen 37 cm
 

Schilderij Brooklyn Bridge metaal 3D 120 cm

Schilderij Brooklyn Bridge metaal 3D 120 cm. Deze stoere wanddecoratie past in een modern, landelijk, industrieel en stoer interieur. Ook zal dit prachtig staan in een kantoor of studeerkamer. Het schilderij is gemaakt van metaal en heeft een mooie, ruige afwerking en uitstekende delen (3D). De afmetingen zijn 4 (D) x 120 (B) x 60 (H) cm. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 169.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Schilderij Brooklyn Bridge metaal 3D 120 cm
Schilderij Brooklyn Bridge metaal 3D 120 cm
 

Schilderij Empire state building metaal 3D 120 cm

Schilderij Empire state building metaal 3D 120 cm. Deze stoere wanddecoratie past in een modern, landelijk, industrieel en stoer interieur. Ook zal dit prachtig staan in een kantoor of studeerkamer. Het schilderij is gemaakt van metaal en heeft een mooie, ruige afwerking en uitstekende delen (3D). De afmetingen zijn 3,5 (D) x 40 (B) x 120 (H) cm. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 124.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Schilderij Empire state building metaal 3D 120 cm
Schilderij Empire state building metaal 3D 120 cm
 

Schilderij Chrystler metaal 3D 120 cm

Schilderij Chrystler metaal 3D 120 cm. Deze stoere wanddecoratie past in een modern, landelijk, industrieel en stoer interieur. Ook zal dit prachtig staan in een kantoor of studeerkamer. Het schilderij is gemaakt van metaal en heeft een mooie, ruige afwerking en uitstekende delen (3D). De afmetingen zijn 3 (D) x 40 (B) x 120 (H) cm. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 124.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Schilderij Chrystler metaal 3D 120 cm
Schilderij Chrystler metaal 3D 120 cm
 

Metalen Wandrek zwart 110x55 cm

Metalen Wandrek zwart 110x55 cm is gemaakt van metaal. De kleur van het metaal is zwart. De afmetingen van dit wandrek zijn 16 (D) x 110 (B) x 55 (H) cm. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 165.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Metalen Wandrek zwart 110x55 cm
Metalen Wandrek zwart 110x55 cm
 

Wandrek metaal zwart 64x90 cm

Wandrek metaal zwart 64x90 cm is gemaakt van metaal. De kleur van het metaal is zwart. De afmetingen van dit wandrek zijn 20 (D) x 64 (B) x 90 (H) cm. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 159.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandrek metaal zwart 64x90 cm
Wandrek metaal zwart 64x90 cm
 

Industriële Wandspiegel 66x71cm Metaal grijs

Ben je op zoek naar een unieke wandspiegel? Dan is Industriële Wandspiegel 66x71cm Metaal grijs iets voor jou. De afmetingen van deze spiegel zijn 66 cm breed, 11 cm dik en 71 cm hoog. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 159.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Industriële Wandspiegel 66x71cm Metaal grijs
Industriële Wandspiegel 66x71cm Metaal grijs
 

Klok ijzer gekleurd 80 cm

Klok ijzer gekleurd 80 cm. Deze wandklok heeft bij elk nummer een gekleurde nummerbord van een Amerikaanse staat. Deze klok heeft een landelijke uitstraling en een doorsnede van 80 cm. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 69.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Klok ijzer gekleurd 80 cm
Klok ijzer gekleurd 80 cm
 

Wandrek metaal grijs 80 cm

Wandrek metaal grijs 80 cm is gemaakt van metaal. De kleur van het metaal is grijs. De afmetingen van dit wandrek zijn 17 (D) x 60 (B) x 80 (H) cm. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 75.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandrek metaal grijs 80 cm
Wandrek metaal grijs 80 cm
 

Wandklok tandwiel Ø 52cm Metaal grijs

Ben je zoek naar een wandklok met tandwielen? Dan is Wandklok tandwiel - Ø 52cm - Metaal - grijs zeker iets voor jou. Deze robuuste grote klok is ongeveer 8,5 cm dik en de diameter is ongeveer 52 cm. De kleur van deze metalen wandklok is grijs. Wat ook zeker uniek is zijn de bewegende tandwielen van deze klok. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Deze klok heeft een stoere en industriële uitstraling. Ook verkrijgbaar in het zwartGratis verzending binnen Nederland.

€ 119.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandklok tandwiel Ø 52cm Metaal grijs
Wandklok tandwiel Ø 52cm Metaal grijs
 

Wandklok tandwiel Ø 52cm Metaal zwart

Ben je zoek naar een wandklok met tandwielen? Dan is Wandklok tandwiel - Ø 52cm - Metaal - zwart zeker iets voor jou. Deze robuuste grote klok is ongeveer 8,5 cm dik en de diameter is ongeveer 52 cm. De kleur van deze metalen wandklok is zwart. Wat ook zeker uniek is zijn de bewegende tandwielen van deze klok. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Deze klok heeft een stoere en industriële uitstraling. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 119.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandklok tandwiel Ø 52cm Metaal zwart
Wandklok tandwiel Ø 52cm Metaal zwart
 

Wandklok tandwiel Ø 46cm Metaal grijs

Ben je zoek naar een wandklok met tandwielen? Dan is Wandklok tandwiel - Ø 46cm - Metaal - grijs zeker iets voor jou. Deze robuuste grote klok is ongeveer 8 cm dik en de diameter is ongeveer 46 cm. De kleur van deze metalen wandklok is zwart. Wat ook zeker uniek is zijn de bewegende tandwielen van deze klok. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Deze klok heeft een stoere en industriële uitstraling. Ook verkrijgbaar in zwart en brons. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 89.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandklok tandwiel Ø 46cm Metaal grijs
Wandklok tandwiel Ø 46cm Metaal grijs
 

Wandklok draaiende tandwiel Ø 60cm Metaal grijs

Ben je zoek naar een wandklok met draaiende tandwielen? Dan is Wandklok draaiende tandwiel - Ø 60cm - Metaal - grijs zeker iets voor jouw. Deze robuuste grote klok is ongeveer 8 cm dik en de diameter is ongeveer 60 cm. De kleur van deze metalen wandklok is zwart. Wat ook zeker uniek is zijn de bewegende tandwielen van deze klok. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Deze klok heeft een stoere en industriële uitstraling. Ook verkrijgbaar in zwart en brons. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 114.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandklok draaiende tandwiel Ø 60cm Metaal grijs
Wandklok draaiende tandwiel Ø 60cm Metaal grijs
 

Industriële Wandspiegel 53x58cm Metaal zwart

Ben je op zoek naar een metalen wandspiegel? Dan is Industriële Wandspiegel - 53x58cm - Metaal - zwart iets voor jouw. De afmetingen van deze spiegel zijn 53 cm breed, 4 cm dik en 58 cm hoog. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 69.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Industriële Wandspiegel 53x58cm Metaal zwart
Industriële Wandspiegel 53x58cm Metaal zwart
 

Wandkapstok Fiore 80cm Metaal zwart

Ben je zoek naar een metalen wandkapstok? Dan is Wandkapstok Fiore - 80cm - Metaal - zwart zeker iets voor jouw. Deze breedte van deze metalen wandkapstok is 80 cm breed, 18 cm diep en 18 cm hoog. De kleur van deze kapstok is zwart. Er zitten 5 haken aan deze kapstok. Deze wandkapstok van metaal heeft een stoere en industriële uitstraling.

€ 44.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandkapstok Fiore 80cm Metaal zwart
Wandkapstok Fiore 80cm Metaal zwart
 

Wandklok Grant Ø 59cm Metaal zwart

Ben je zoek naar een wandklok met draaiende tandwielen? Dan is Wandklok Grant - Ø 59cm - Metaal - zwart zeker iets voor jouw. Deze robuuste grote klok is ongeveer 8 cm dik en de diameter is ongeveer 59 cm. De kleur van deze metalen wandklok is zwart. Wat ook zeker uniek is zijn de beweegende tandwielen van deze klok. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Deze klok heeft een stoere en industriële uitstraling. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 114.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandklok Grant Ø 59cm Metaal zwart
Wandklok Grant Ø 59cm Metaal zwart
 

Houtsnijwerk paneel Barcelona light grey 160 x 160 cm

Heb je een grote lege muur en weet je niet wat u daar neer moet hangen?
Misschien is het Houtsnijwerk paneel Barcelona light grey 160 x 160 cm iets voor jouw.
Dit wandpaneel bestaat uit 3 verschillende delen.
Elk gedeelte moet apart worden opgehangen.
Verkrijgbaar in de maten 60 x 60, 90 x 90, 120 x 120 en 180 x 180 cm en in de kleuren white wash en burned grey.
Al onze wandpanelen zijn met de handgemaakt, hierdoor krijgen de wandpanelen meer karakter en verschillen daardoor soms van elkaar. Ook soms een kleine oneffenheid, soms moet er een klein beetje geschuurd of geverfd worden, kleine verschillen van een paar mm of een cm kunnen aanwezig zijn. Als u een kleine ruimte laat tussen de panelen, dan valt dit totaal niet op.
Gratis verzending binnen Nederland.

€ 349.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Houtsnijwerk paneel Barcelona light grey 160 x 160 cm
Houtsnijwerk paneel Barcelona light grey 160 x 160 cm
 

Industrieel Wandrek Mark 95 cm

Industrieel Wandrek Mark is gemaakt van massief mangohout en staal. De kleur van het metaal is zwart. De afmetingen van dit wandrek zijn 16 (D) x 95 (B) x 95 (H) cm. Gratis verzending binnen Nederland.

Graag willen we je nog even attenderen op het feit dat het hout van deze wandrekken geen beschermlaag hebben tegen vlekken. Zet je bijvoorbeeld een vetplantje in het wandrek en geef je die water en knoei je hierbij, dan is de kans groot dat je vlekken in het hout krijgt. Hieronder kan je de anti-vlekken olie toevoegen aan je bestelling. Dan ben je er zeker van dat er geen vlekken in je nieuwe wandrek komen.

€ 189.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Industrieel Wandrek Mark 95 cm
Industrieel Wandrek Mark 95 cm
 

Houtsnijwerk paneel Sevilla brown black 120 x 120 cm

Houtsnijwerk paneel Sevilla brown black 120 x 120 x 3,6 cm. Er zitten twee haken achterop om het houten wandpaneel aan op te hangen. De kleur is bruin, wit, zwart. Al onze wandpanelen zijn met de handgemaakt, hierdoor krijgen de wandpanelen meer karakter en verschillen daardoor soms van elkaar. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 159.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Houtsnijwerk paneel Sevilla brown black 120 x 120 cm
Houtsnijwerk paneel Sevilla brown black 120 x 120 cm
 

Raampaneel Alicante light grey 50 x 90 cm

Raampaneel Alicante light grey 50 x 90 cm. Het mooie van dit wandpaneel is dat deze aan twee kanten is gesneden. De kleur is light grey. Al onze wandpanelen zijn met de handgemaakt, hierdoor krijgen de wandpanelen meer karakter en verschillen daardoor soms van elkaar. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 84.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Raampaneel Alicante light grey 50 x 90 cm
Raampaneel Alicante light grey 50 x 90 cm
 

Wandpaneel Barcelona antique grey 120 x 120 cm

Wandpaneel Barcelona antique grey 120 x 120 cm. Er zitten twee haken achterop om het houten wandpaneel aan op te hangen. De kleur is antique grijs. Al onze wandpanelen zijn met de handgemaakt, hierdoor krijgen de wandpanelen meer karakter en verschillen daardoor soms van elkaar. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 159.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandpaneel Barcelona antique grey 120 x 120 cm
Wandpaneel Barcelona antique grey 120 x 120 cm
 

Wandpaneel Barcelona antique brown 120 x 120 cm

Wandpaneel Barcelona antique brown 120 x 120 cm. Er zitten twee haken achterop om het houten wandpaneel aan op te hangen. De kleur is een mengeling van verschillende tinten bruin, zwart en wit. Al onze wandpanelen zijn met de handgemaakt, hierdoor krijgen de wandpanelen meer karakter en verschillen daardoor soms van elkaar. Gratis verzending binnen Nederland.

€ 159.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Wandpaneel Barcelona antique brown 120 x 120 cm
Wandpaneel Barcelona antique brown 120 x 120 cm
 

Houten wandpaneel Palma burned grey 120 x 120 cm

Houten wandpaneel Palma burned grey 120 x 120 cm. De afmetingen van dit houtsnijwerk zijn 120 x 120 x 3,6 cm. Let op gratis verzending binnen Nederland.

€ 159.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Houten wandpaneel Palma burned grey 120 x 120 cm
Houten wandpaneel Palma burned grey 120 x 120 cm
 

Industriële salontafel Elin set van 3

Super aanbieding! Deze stoere salontafel set bestaat uit drie salontafels die over elkaar heen geschoven kunnen worden. Het zwart stalen frame is de basis voor een twee centimeter dik, hardhouten tafelblad van hergebruikt hout. De eventuele noesten en schuren in het hout geven deze salontafel set een prachtige, industriële uitstraling. Deze handgemaakte tafels zijn uniek en geven veel uitstraling in uw interieur. Onderzetters zijn bij deze tafel niet nodig, omdat het hout bewerkt is met een laagje olie. Deze set wordt gratis geleverd binnen Nederland. Trouwens, wist u dat deze salontafels ook verkrijgbaar zijn in een set van twee?

Afmetingen:
Grootste tafel: Ø 77 cm en 47 cm hoog.
Middelste tafel: Ø 60 cm en 40 cm hoog.
Kleinste tafel: Ø 43 cm en 33 cm hoog.

€ 179.00

Lees meer....

Homestylingshop.nl Industriële salontafel Elin set van 3
Industriële salontafel Elin set van 3
 

Houten raampaneel Mallorca white wash dubbelzijdig 50 x 90 cm

Houten raampaneel Mallorca white wash dubbelzijdig 50 x 90 cm.
Het mooie van dit raampaneel is dat het aan beide kanten bewerkt is. Er zijn twee mooie kanten. De afmetingen van dit houtsnijwerk paneel zijn 50 x 90 cm.
Ook verkrijgbaar in white wash. Al onze wandpanelen zijn met de handgemaakt, hierdoor krijgen de wandpanelen meer karakter en verschillen daardoor soms van elkaar. Let op gratis verzending binnen Nederland!!

€ 84.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Houten raampaneel Mallorca white wash dubbelzijdig 50 x
Houten raampaneel Mallorca white wash dubbelzijdig 50 x 90 cm
 

Houten raampaneel Mallorca burned grey dubbelzijdig 50 x 90 cm

Houten raampaneel Mallorca burned grey dubbelzijdig 50 x 90 cm.
Het mooie van dit raampaneel is dat het aan beide kanten bewerkt is. Er zijn twee mooie kanten. De afmetingen van dit houtsnijwerk paneel zijn 50 x 90 cm.
Ook verkrijgbaar in white wash. Al onze wandpanelen zijn met de handgemaakt, hierdoor krijgen de wandpanelen meer karakter en verschillen daardoor soms van elkaar. Let op gratis verzending binnen Nederland!!

€ 84.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Houten raampaneel Mallorca burned grey dubbelzijdig 50
Houten raampaneel Mallorca burned grey dubbelzijdig 50 x 90 cm
 

Houtsnijwerk paneel Barcelona white wash 90 x 90 cm

Houtsnijwerk paneel Barcelona white wash 90 x 90 cm.
Er zitten twee haken achterop om het houten wandpaneel aan op te hangen.
Verkrijgbaar in de maten 60 x 60, 90 x 90, 120 x 120 cm en in de kleuren burned grey en white wash/distressed white.
Gratis verzending binnen Nederland.

€ 129.95

Lees meer....

Homestylingshop.nl Houtsnijwerk paneel Barcelona white wash 90 x 90 cm
Houtsnijwerk paneel Barcelona white wash 90 x 90 cm
 

Verfijn Resultaten

Woonshops