Ubbink Stofzuigerzakken Voor VacuProCleaner Maxi 3 Stuks

Deze Ubbink Stofzuigerzakken zijn geschikt voor de VacuPro Cleaner Maxi. De zakken worden geleverd per 3 stuks en zijn gemaakt van gerecycled papier en zijn zeer stevig.

€ 6.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Stofzuigerzakken Voor VacuProCleaner Maxi 3 Stuk
Ubbink Stofzuigerzakken Voor VacuProCleaner Maxi 3 Stuks
 

Voorgevormde Vijver Iris SII

Voorgevormde Vijver Iris SII Wanneer u graag een vijver in de tuin wilt, is een voorgevormde vijver als de Ubbink Iris SII een goede optie. De inbouw van een voorgevormde vijver is eenvoudig te realiseren in enkele stappen. De voorgevormde vijvers van Ubbink zijn bestand tegen UV-straling en vorst. De vijver is voorzien van plantoppervlakken, moeraszones en biotoopranden. Het mooie van de Vijver Iris SII is de extra grote geïntegreerde moeras- en plantenzone, dit bevordert al het flora en fauna in uw vijver en tuin. Aanlegtips voor de vijverbak: * zet de vijverbak op de plaats waar deze moet komen. Bepaal een strategische plek in de tuin, 4-6 uur zonlicht per dag is ideaal en hud rekening met eventueel vuil van bomen en planten naast de vijver. * markeer de vorm van de vijver met paaltjes. * graaf de vorm binnnen de paaltjes uit en verwijder de wortels en stenen. Een tip is om het gat 10cm. dieper en breder uit te graven. Onder en rondom de vijver kun je dan later nog inspoelen met zand. * de vijver is waterpas gezet, dit is eenvoudig met een lat na te meten. Leg de lat dwars over de vijver en bekijk of deze waterpas staat. Is dit allemaal correct dan vult u de vijver voor 30% met water. * breng nu de desgewenste planten en eventuele pomp aan in de vijver, alles ingericht dan kun je de rest van de vijver afvullen. Let op, een vijver heeft circa 1 jaar nodig om volledig in te draaien, dus alle seizoenen moet de vijver een keer meegemaakt hebben om voldoende te rijpen.

€ 105.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Voorgevormde Vijver Iris SII
Voorgevormde Vijver Iris SII
 

Voorgevormde Vijver Iris SI

Voorgevormde Vijverbak Iris SI Wanneer u graag een vijver in de tuin wilt, is een voorgevormde vijver als de Ubbink Iris SI een goede optie. De inbouw van een voorgevormde vijver is eenvoudig te realiseren in enkele stappen. De voorgevormde vijvers van Ubbink zijn bestand tegen UV-straling en vorst. De vijver is voorzien van plantoppervlakken, moeraszones en biotoopranden. Het mooie van de Vijver Iris SI is de extra grote geïntegreerde moeras- en plantenzone, dit bevordert al het flora en fauna in uw vijver en tuin. Aanlegtips voor de vijverbak: * zet de vijverbak op de plaats waar deze moet komen. Bepaal een strategische plek in de tuin, 4-6 uur zonlicht per dag is ideaal en hud rekening met eventueel vuil van bomen en planten naast de vijver. * markeer de vorm van de vijver met paaltjes. * graaf de vorm binnnen de paaltjes uit en verwijder de wortels en stenen. Een tip is om het gat 10cm. dieper en breder uit te graven. Onder en rondom de vijver kun je dan later nog inspoelen met zand. * de vijver is waterpas gezet, dit is eenvoudig met een lat na te meten. Leg de lat dwars over de vijver en bekijk of deze waterpas staat. Is dit allemaal correct dan vult u de vijver voor 30% met water. * breng nu de desgewenste planten en eventuele pomp aan in de vijver, alles ingericht dan kun je de rest van de vijver afvullen. Let op, een vijver heeft circa 1 jaar nodig om volledig in te draaien, dus alle seizoenen moet de vijver een keer meegemaakt hebben om voldoende te rijpen

€ 82.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Voorgevormde Vijver Iris SI
Voorgevormde Vijver Iris SI
 

Voorgevormde Vijver Iris SIII

Voorgevormde Vijver Iris SIII Wanneer u graag een vijver in de tuin wilt, is een voorgevormde vijver als de Ubbink Iris SIII een goede optie. De inbouw van een voorgevormde vijver is eenvoudig te realiseren in enkele stappen. De voorgevormde vijvers van Ubbink zijn bestand tegen UV-straling en vorst. De vijver is voorzien van plantoppervlakken, moeraszones en biotoopranden. Het mooie van de Vijver Iris SIII is de extra grote geïntegreerde moeras- en plantenzone, dit bevordert al het flora en fauna in uw vijver en tuin. Aanlegtips voor de vijverbak: * zet de vijverbak op de plaats waar deze moet komen. Bepaal een strategische plek in de tuin, 4-6 uur zonlicht per dag is ideaal en hud rekening met eventueel vuil van bomen en planten naast de vijver. * markeer de vorm van de vijver met paaltjes. * graaf de vorm binnnen de paaltjes uit en verwijder de wortels en stenen. Een tip is om het gat 10cm. dieper en breder uit te graven. Onder en rondom de vijver kun je dan later nog inspoelen met zand. * de vijver is waterpas gezet, dit is eenvoudig met een lat na te meten. Leg de lat dwars over de vijver en bekijk of deze waterpas staat. Is dit allemaal correct dan vult u de vijver voor 30% met water. * breng nu de desgewenste planten en eventuele pomp aan in de vijver, alles ingericht dan kun je de rest van de vijver afvullen. Let op, een vijver heeft circa 1 jaar nodig om volledig in te draaien, dus alle seizoenen moet de vijver een keer meegemaakt hebben om voldoende te rijpen.

€ 299.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Voorgevormde Vijver Iris SIII
Voorgevormde Vijver Iris SIII
 

Ubbink Buitendouche Solaris 20L

Ubbink Buitendouche Solaris De Ubbink tuindouche Solaris , een douche met een frame die bestaat uit een zuil van zwart ABS die het opwarmen van het water door de zon mogelijk maakt. Deze douche heeft een capaciteit van 20 liter en heeft een mengkraan voor warm/koud water. De douche Solaris plus is direct op een tuinslang aan te sluiten en is in de grond vast te zetten met het meegeleverde montagemateriaal. Kenmerken van deze Buitendouche Solaris * Douche Solaris 20 liter * Hoogte 208cm * Diameter 15cm * Gemaakt van zwart ABS (kunststof) * Mengkraan voor koud/warm. * Douche direct op de tuinslang aan te sluiten (incl. materiaal) * In de grond vast te zetten (incl. materiaal) * 2 jaar garantie Bekijk in de link al onze andere Buitendouches ().

€ 139.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Buitendouche Solaris 20L
Ubbink Buitendouche Solaris 20L
 

Ubbink Waterval Set Nevada 60 LED

Ubbink Waterval Set Nevada 60 LED Wilt u een buitengewoon fraaie waterval in de tuin? Met de Nevada waterval set heeft u in één keer een complete watervalset. De waterval kan worden ingebouwd, maar ook worden vastgezet aan de wand. Zo creëert u een waterval naar uw wens! De Nevada LED 60 beschikt over 35 LED lampjes en is 13 x 60 x 33 cm. De waterval is gemaakt van Inox 304.  * Waterval Nevada 60 LED, met 35 LED lampjes * Pomp 3900 l/h * 1,50 m vijverslang * Container 150 l Bekijk de afbeeldingen hieronder voor verschillende mogelijkheden van de waterval set. Bespaar uzelf gesjouw en koop de waterval set van Ubbink online in deze winkel met vijverproducten.

€ 349.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Waterval Set Nevada 60 LED
Ubbink Waterval Set Nevada 60 LED
 

Telescopische Steel Voor Clean Magic

Deze telescopische steel is alleen geschikt voor de Ubbink Vijverstofzuiger Clean Magic! De lengte is van 120 cm tot 240 cm.

€ 22.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Telescopische Steel Voor Clean Magic
Telescopische Steel Voor Clean Magic
 

Ubbink Fonteinpomp Xtra 900

Ubbink Fonteinpomp Xtra 900 Een klassieke fonteinpomp is ontworpen voor fonteinen en waterornamenten. De Xtra fonteinpomp is een synchrone pomp. De magneetrotor van de pomp draait dus zowel tegen de klok in als met de klok mee, afhankelijk van de stroomtoevoer. Dankzij de filterspons wordt snelle vervuiling van rotor voorkomen. Bij elke pomp worden een sproeikop en slangaansluitingen bijgeleverd. Geen geforceerde draaibeweging, minimale slijtage. Dit garandeert een lange levensduur! Specificaties Ubbink Fonteinpomp Xtra 900 * Capaciteit 900 l/h * 18 Watt * Uitgang 1/2" * Afmeting 9.5 x 17 x 9.4 cm * Inclusief sproeikoppen en slangverbindingen * Maximaal opvoerhoogte 180 cm * Waterbel: diameter 30 cm U koopt deze Ubbink fonteinpomp met uitstekende prijs- prestatieverhouding eenvoudig en snel in deze online winkel met vijverbenodigdheden.

€ 34.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Fonteinpomp Xtra 900
Ubbink Fonteinpomp Xtra 900
 

Ubbink Vistoren 100cm

Met deze prachtige vistoren van ubbink haal je een echte eye-catcher in huis. Je vissen kun je nu uit elke hoek van de tuin of zelfs vanuit huis zien zwemmen. Plaats de vistoren in je vijver op een vlak kke bodem, zuig met een tuinslang of waterstofzuiger de lucht uit de toren. Nu deze vol met water zit kun je voorzicht wat korrels voer erin laten drijven, je zult zien dan dit de interesse wekt van je vissen. Zodra ze eraan gewend zijn zullen ze vele uren van de dag hierin vertoeven, vooral als het zonnetje lekker schijnt. De vistoren is verkrijgbaar in 3 verschillende maten: * Hoogte 50cm. + 20cm. voet * Hoogte 66cm. + 20cm. voet * Hoogte 100cm. + 20cm. voet

€ 140.10

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vistoren 100cm
Ubbink Vistoren 100cm
 

Ubbink Vijverstofzuiger VacuProCleaner Maxi

Ubbink Vijverstofzuiger VacuProCleaner Maxi De zeer complete vijverstofzuiger van Ubbink Garden. Deze stofzuiger is te gebruiken in huis, voor vijver of zwembad. Deze vijverstofzuiger ()is een multifunctionele zuiger voor het reinigen van zwembaden en vijvers, daarnaast ook geschikt voor droog en nat zuigen. Het apparaat is gecertificeerd (GS-certificaat). Kenmerken Vijverstofzuiger VacuProCleaner Maxi * Motor-Filterspons (Vijver en Zwembad) * Filterinzetstuk (natte reiniging) * Papieren filterzak * Zuigslang met 4.5cm diameter * Afvoerslang van 1.5m met opdraaideel * Slangverlengstuk bestaande uit 4 losse delen 1.8m lengte * Vuilopvangzak (voor zwembad en vijver) * Universele zuigmond * Handzuigmond * Opbergsysteem voor accessoires (4x) * 4 wielen Het grote vermogen (1250 - 1400 W) van de vijver en zwembadstofzuiger en de stabiele behuizing garanderen een lange levensduur. Afhankelijk van de toepassingen kunt u kiezen tussen de automatische of handmatige bediening. Dankzij de transparante zuigmond voor vijver en zwembad ziet u altijd wat u opzuigt. Het vuil wordt opgevangen in de filter en vervolgens wordt het schone water weer afgevoerd via een slang. Deze slang kunt u in uw vijver of zwembad leggen zodat het schone water weer terugstroomt naar uw vijver. De grote inhoud van 35 liter staat stabiel op wielen en kan eenvoudig worden verplaatst. Met de 4,50 meter lange zuigslang heeft u voldoende bewegingsruimte.  Let op wanneer u een grote vijver/zwembad heeft (vanaf 5.000 liter) dan kan deze stofzuiger niet toereikend zijn. Doordat u moet wachten totdat de container weer leeg is gelopen voordat u weer kunt zuigen, kan dit de klus vertragen. Wilt u door kunnen zuigen dan is de Oase Pondovac 4 (https://haxo.nl/oase-pondovac-4/) wellicht een betere optie Specificaties van deze Vijverstofzuiger / Zwembadzuiger * Vermogen 1250 - 1400 Watt * Volume container 35 L * Garantie 2 jaar

€ 147.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijverstofzuiger VacuProCleaner Maxi
Ubbink Vijverstofzuiger VacuProCleaner Maxi
 

Ubbink Vijverstofzuiger Clean Magic

Ubbink Vijverstofzuiger Clean Magic De Ubbink Vijverstofzuiger Clean Magic is de kleinste vijverstofzuiger van Ubbink! Deze Clean Magic wordt aangedreven met behulp van een tuinslang en is gemakkelijk aan te sluiten dankzij zijn Gardena koppeling. De vijverstofzuiger zorgt ervoor dat al het slib en bezinksel uit uw vijver worden gezogen en houdt daarmee uw vijverwater schoon. Ook is de Ubbink Vijverstofzuiger dusdanig gemakkelijk te gebruiken, dat niet alleen u maar ook uw kinderen erg gemakkelijk de vijver kunnen schoonmaken. Bij de vijverstofzuiger ()van Ubbink zit geen telescopische steel inbegrepen, maar deze kunt u wel gemakkelijk mee bestellen! Via de volgende link kunt u de telescopische steel voor de Clean Magic () bestellen. Kenmerken Ubbink Vijverstofzuiger Clean Magic * Compacte vijverstofzuiger * Aangedreven d.m.v. tuinslang * Universele aansluiting * Ideaal voor kinderen * Exclusief steel

€ 24.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijverstofzuiger Clean Magic
Ubbink Vijverstofzuiger Clean Magic
 

Ubbink Vijver Ocean II

Ubbink Vijver Ocean II Ubbink heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van voorgevormde vijvers. U bent daarom verzekerd van kwaliteit, een optimale constructie en daamee een hoogwaardige vijver.  Voordelen Ubbink Voorgevormde Vijvers * Hoogwaardige en duurzame materialen die vriendelijk zijn voor het milieu * Eenvoudig in te bouwen * Bestand tegen vorst en UV-straling * Met plantoppervlakken, moeraszones en biotoopranden op bijna alle modellen * Functioneel biologisch evenwicht door optimale afstemming van de lengte, breedte en diepte van de voorgevormde vijver * 10 of 15 jaar garantie Specificaties Ubbink Voorgevormde Vijver Ocean II * Afmetingen: 265 x 225 cm * Oppervlakte: 4,97 m2 * Inhoud: 2000 l * Max. diepte: 80 cm * Materiaal: HDPE * Bestand tegen UV-straling en vorst * Plantoppervlakken, moeraszones en biotoopranden De luxe Ocean II vijver van Ubbink kunt u nu eenvoudig bestellen in deze online winkel met vijverartikelen om gesjouw te besparen.

€ 799.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijver Ocean II
Ubbink Vijver Ocean II
 

Ubbink Vistoren 50cm

Met deze prachtige vistoren van ubbink haal je een echte eye-catcher in huis. Je vissen kun je nu uit elke hoek van de tuin of zelfs vanuit huis zien zwemmen. Plaats de vistoren in je vijver op een vlak kke bodem, zuig met een tuinslang of waterstofzuiger de lucht uit de toren. Nu deze vol met water zit kun je voorzicht wat korrels voer erin laten drijven, je zult zien dan dit de interesse wekt van je vissen. Zodra ze eraan gewend zijn zullen ze vele uren van de dag hierin vertoeven, vooral als het zonnetje lekker schijnt. De vistoren is verkrijgbaar in 3 verschillende maten: * Hoogte 50cm. + 20cm. voet * Hoogte 66cm. + 20cm. voet * Hoogte 100cm. + 20cm. voet

€ 89.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vistoren 50cm
Ubbink Vistoren 50cm
 

Houten Waterornament Edinburgh

Het houten waterornament uit de collectie van Acqua Arte is voorzien van een landelijk design, dat uitermate goed in een klassieke- of bloementuin past. Het waterornament is voorzien van 3 houten vaten waarbij het water geleidelijk van het ene vat naar het andere vat loopt. Houten waterornament Edinburgh De houten vaten zijn voorzien van een plastic binnenbassin om het behoud van het waterornament te verlengen. Het waterornament wordt als complete set geleverd en is voorzien van een: * Pomp 600 l/u * Aansluitmateriaal * 3 houten bassins Houten Waterornament voor tuin of terras Het aansluiten van het waterornament is zeer eenvoudig door de complete set. Daarnaast is het ornament gemakkelijk te plaatsen omdat het ingraven van het waterornament niet nodig is. Wilt u uw terras opvrolijken? Kies voor het populaire waterornament Edinburgh. De afmetingen van de houten bassins zijn: * Diameter 32 cm * Diameter 46 cm * Diameter 59 cm * Hoogte 72 cm Creëer een ontspannen sfeer in uw tuin met de houten waterornamenten van Vijverbenodigdheden.net. Bereid nu uw tuin voor op de zomer en geniet op elke zomeravond van uw waterornament. Het geluid van het kabbelende water zal u nog meer ontspanning geven. Koop uw houten waterornament voordelig online!   Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 149.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Houten Waterornament Edinburgh
Houten Waterornament Edinburgh
 

Ubbink Buitendouche Solaris Luxe 25L

Ubbink Buitendouche Solaris Luxe 25L De douche Solaris 'Luxe' is een douchezuil van zwart ABS met een zilverkleurige applicatie. De donkere kleur is bevorderlijk voor het verwarmen van water door de zon. Deze douche heeft een capaciteit van 25 liter, heeft een zwenkbare douchekop, een mengkraan voor warm en koud water en is direct aan te sluiten op een tuinslang. Kenmerken van deze Buitendouche Solaris * Douche Solaris 25 liter * Hoogte 214 cm * Diameter: 20 cm * Gemaakt van zwart ABS (kunststof) met zilverkleurige applicatie * Mengkraan voor koud/warm. * Douche direct op de tuinslang aan te sluiten (incl. materiaal) * In de grond vast te zetten (incl. materiaal) * 2 jaar garantie Bekijk in de link al onze andere Buitendouches ().

€ 159.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Buitendouche Solaris Luxe 25L
Ubbink Buitendouche Solaris Luxe 25L
 

Ubbink Buitendouche Solaris Premium 35L

Ubbink Buitendouche Solaris Deluxe Douche Solaris 'Premium', een douche met een frame die bestaat uit een zuil van zwart ABS die het opwarmen van het water door de zon mogelijk maakt. Deze douche heeft een capaciteit van 35 liter, heeft een mengkraan voor warm/koud water en een douche/kraan voor de voeten. De douche Solaris premium is direct op een tuinslang aan te sluiten en is in de grond vast te zetten met het meegeleverde montagemateriaal. Kenmerken van deze Buitendouche Solaris Deluxe * Douche Solaris 35 liter * Hoogte 208cm * Diameter 20cm * Gemaakt van zwart ABS (kunststof) * Mengkraan voor koud/warm * Met voetendouche * Douche direct op de tuinslang aan te sluiten (incl. materiaal) * In de grond vast te zetten (incl. materiaal) * 2 jaar garantie Bekijk in de link al onze andere Buitendouches ().

€ 199.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Buitendouche Solaris Premium 35L
Ubbink Buitendouche Solaris Premium 35L
 

Ubbink Buitendouche Solaris Plus 23L

Ubbink Buitendouche Solaris Plus Douche Solaris Plus, een opvouwbare douche met een frame die bestaat uit een zuil van zwart ABS die het opwarmen van het water door de zon mogelijk maakt. De 'opvouwbaarheid' maakt een compacte en praktische opberging van de douche mogelijk bij niet-gebruik. Deze douche heeft een capaciteit van 23 liter en heeft een mengkraan voor warm/koud water. De douche Solaris Xtra is direct op een tuinslang aan te sluiten en is in de grond vast te zetten met het meegeleverde montagemateriaal. Kenmerken van deze Buitendouche Solaris Plus * Douche Solaris 23 liter * Hoogte 220cm * Diameter 20cm * Gemaakt van zwart ABS (kunststof) * Mengkraan voor koud/warm. * Met voetendouche * Douche direct op de tuinslang aan te sluiten (incl. materiaal) * In de grond vast te zetten (incl. materiaal) * 2 jaar garantie Bekijk in de link al onze andere Buitendouches ().

€ 159.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Buitendouche Solaris Plus 23L
Ubbink Buitendouche Solaris Plus 23L
 

Ubbink Vijversubstraat 21 Kg

Dit Ubbink vijversubstraat is de ideale bedekking voor uw vijverbodem, omdat het de groei van gunstige bacteriën bevordert en het ecosysteem van de vijver in stand houdt. Het Ubbink vijversubstraat bevordert daarnaast de ontwikkeling van nitrificerende bacteriën in uw vijver. Het is geschikt als laag op de bodem of als bovenlaag in hangmanden met waterplanten. Het kan worden gebruikt in vijvers met folie of kant-en-klare vijvers. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk dan de volledige collectie van vijversubstraat en vijveraarde (https://haxo.nl/vijversubstraat/). Ook voor andere producten van Velda bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier de volledige collectie van Velda (http://haxo.nl/velda).

€ 18.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijversubstraat 21 Kg
Ubbink Vijversubstraat 21 Kg
 

Ubbink Vijverstofzuiger Clean Magic Set

Ubbink Vijverstofzuiger Clean Magic Set De Ubbink Vijverstofzuiger Clean Magic Set bevat de kleinste vijverstofzuiger van Ubbink! Deze Clean Magic wordt aangedreven met behulp van een tuinslang en is gemakkelijk aan te sluiten dankzij zijn Gardena koppeling. De vijverstofzuiger zorgt ervoor dat al het slib en bezinksel uit uw vijver worden gezogen en houdt daarmee uw vijverwater schoon. Ook is de Ubbink Vijverstofzuiger dusdanig gemakkelijk te gebruiken, dat niet alleen u maar ook uw kinderen erg gemakkelijk de vijver kunnen schoonmaken. Bij de vijverstofzuiger ()van Ubbink zit een telescopische steel inbegrepen. Natuurlijk kunt u ook een extra Telescopische Steel voor de Clean Magic () bestellen dankzij de link.  Kenmerken Ubbink Vijverstofzuiger Clean Magic * Compacte vijverstofzuiger * Aangedreven d.m.v. tuinslang * Gardena aansluiting * Ideaal voor kinderen * Inclusief steel

€ 45.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijverstofzuiger Clean Magic Set
Ubbink Vijverstofzuiger Clean Magic Set
 

Waterornament Larissa

Een waterornament is een mooie toevoeging aan uw tuin. De bijzondere vormen en het prettig geluid van stromend water geeft uw tuin een rustgevend effect. De waterornamenten van Vijverbenodigdheden.net zijn zowel met als zonder LED verlichting leverbaar en zijn vervaardigd uit de beste materialen. Waterornament Larissa Waterornament Larissa heeft een bijzondere kruik vorm waarbij het water uit de mond van de kruik stroomt. Dit geeft een kabbelend water effect. Samen met de antieke uitstraling van de kruik, is het waterornament uitermate geschikt voor in uw bloementuin. Waterornament met antiek uitstraling Het Waterornament in kruik vorm is gemaakt van keramiek en heeft een afmeting van 30 x 53 x 34 cm en wordt geleverd als complete set inclusief een bassin van 90 liter met een diameter van 68 cm en een hoogte van 36 cm. De afdekplaat plaatst u eenvoudig over het bassin heen. De bijgeleverde pomp stuwt het water gemiddeld met 900 liter per uur rond. Voor het installeren van het waterornament leveren we het benodigde aansluitmateriaal bij uw waterornament. Maak uw tuin compleet met de antieke uitstraling van het waterornament Larissa!

€ 158.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Larissa
Waterornament Larissa
 

Ubbink AquaLight 30 LED Onderwaterverlichting

Voor een sfeervolle vijververlichting hoeft u niet verder te zoeken. Deze onderwaterverlichting is daarnaast ook uitermate geschikt voor andere toepassingen in de tuin.  De Aqualight onderwaterverlichting is voorzien van 30 LED's met een vermogen van 2,5 watt. De set wordt geleverd met een transformator en verschillende kleurschijven om uw tuin of vijver van de perfecte sfeer te voorzien.  Inclusief: grondspies, kleurschijven, transformator en bevestigingsmateriaal voor sproeikop.

€ 52.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink AquaLight 30 LED Onderwaterverlichting
Ubbink AquaLight 30 LED Onderwaterverlichting
 

Ubbink Nevada 90 Waterval RVS 13x90x33cm Met LED Verlichting

Creeer eenvoudig uw eigen waterval bij u vijver of beekloop, met de keuze uit 2 aanslutingen past deze alijd in uw situatie. Afmetingen van de waterval zijn:  13cm. x 90cm.  x 33cm. Voor extra sfeer in de avond uren is deze waterval uitgerust met Led verlichting, kleur wit. Aansluiting 1'' inwendig schroefdraad. De waterval is gemaakt van hoogwaardig RVS 304 dus geschikt om buiten te gebruiken in de zwaarste omstandigheden. Wij adviseren bij deze waterval een vijverpomp te gebruiken van circa 8000 liter afhankelijk van de opvoerhoogte. Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Nevada 90cm. * Ledstrip 90cm. * Trafo * Slangtules en afsluitdop Tip van de vijverspecialist Zorg bij een watergordijn voor de juiste pomp om een stille waterval te krijgen, let op door wind kan er water buiten de vijver komen.

€ 399.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Nevada 90 Waterval RVS 13x90x33cm Met LED Verlic
Ubbink Nevada 90 Waterval RVS 13x90x33cm Met LED Verlichting
 

Ubbink Niagara 90 Waterval RVS 10x90x12,5cm

Creeer eenvoudig uw eigen waterval bij u vijver of beekloop, met de keuze uit 2 aanslutingen past deze alijd in uw situatie. Afmetingen van de waterval zijn:  10 x 90 x 12,5 cm. Aansluiting 1'' inwendig schroefdraad. De waterval is gemaakt van hoogwaardig RVS 304 dus geschikt om buiten te gebruiken in de zwaarste omstandigheden. Wij adviseren bij deze waterval een vijverpomp te gebruiken van circa 8.000 liter afhankelijk van de opvoerhoogte. Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Ubbink Niagara 90cm. * Slangtules en afsluitdop Tip van de vijverspecialist Zorg bij een watergordijn voor de jusite pomp om een stille waterval te krijgen, let op door wind kan er water buiten de vijver komen.

€ 239.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Niagara 90 Waterval RVS 10x90x12,5cm
Ubbink Niagara 90 Waterval RVS 10x90x12,5cm
 

Ubbink Niagara 90 waterval RVS met LED verlichting en langere uitloop

Uw tuin en vijver decoratief sieren met een vleugje design? De gepatenteerde Niagara waterval zorgt voor een brede waterpartij die zachtjes in de vijver of het opvangbekken valt. Ze kunnen zowel ingemetseld worden als vastgezet op een wand. De Niagara waterval voor uw vijver is verkrijgbaar in verschillende breedtes en beschikbaar met en zonder een geïntegreerde LED verlichting.  * 10 cm hoog x 90 cm breed x 20 cm diep * Roestvrijstaal * Aansluiting 1" binnen schroefdraad * 25 mm slangaansluiting * inclusief schroeven en pluggen  * Beschikbaar in 30 / 60 / 90 cm breed * 60 x LED lampjes * Transofrmator 230 VAC / 12 VAC - 50 Hz

€ 344.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Niagara 90 waterval RVS met LED verlichting en l
Ubbink Niagara 90 waterval RVS met LED verlichting en langere uitloop
 

Ubbink Niagara 60 waterval RVS met LED verlichting en langere

Uw tuin en vijver decoratief sieren met een vleugje design? De gepatenteerde Niagara waterval zorgt voor een brede waterpartij die zachtjes in de vijver of het opvangbekken valt. Ze kunnen zowel ingemetseld worden als vastgezet op een wand. De Niagara waterval voor uw vijver is verkrijgbaar in verschillende breedtes en beschikbaar met en zonder een geïntegreerde LED verlichting.  * 10 cm hoog x 60 cm breed x 20 cm diep * Roestvrijstaal * Aansluiting 1" binnen schroefdraad * 25 mm slangaansluiting * inclusief schroeven en pluggen  * Beschikbaar in 30 / 60 / 90 cm breed * 35 x LED lampjes * Transofrmator 230 VAC / 12 VAC - 50 Hz

€ 222.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Niagara 60 waterval RVS met LED verlichting en l
Ubbink Niagara 60 waterval RVS met LED verlichting en langere
 

Ubbink Niagara 30 waterval RVS met LED verlichting en langere uitloop

Ubbink Niagara LED 30 Design Vijver Waterval Uw tuin en vijver decoratief sieren met een vleugje design? De gepatenteerde Niagara waterval zorgt voor een brede waterpartij die zachtjes in de vijver of het opvangbekken valt. Ze kunnen zowel ingemetseld worden als vastgezet op een wand. De Niagara waterval voor uw vijver is verkrijgbaar in verschillende breedtes en beschikbaar met en zonder een geïntegreerde LED verlichting.  * 10 cm hoog x 30 cm breed x 12.5 cm diep * Roestvrijstaal * Aansluiting 1" binnen schroefdraad * 25 mm slangaansluiting * inclusief schroeven en pluggen  * Beschikbaar in 30 / 60 / 90 cm breed * 20 x LED lampjes * Transofrmator 230 VAC / 12 VAC - 50 Hz

€ 168.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Niagara 30 waterval RVS met LED verlichting en l
Ubbink Niagara 30 waterval RVS met LED verlichting en langere uitloop
 

Ubbink Nevada 30 Waterval RVS 13x30x33cm Met LED Verlichting

Creeer eenvoudig uw eigen waterval bij u vijver of beekloop, met de keuze uit 2 aanslutingen past deze alijd in uw situatie. Afmetingen van de waterval zijn:  13cm. x 30cm.  x 33cm. Voor extra sfeer in de avond uren is deze waterval uitgerust met Led verlichting, kleur wit. Aansluiting 1'' inwendig schroefdraad. De waterval is gemaakt van hoogwaardig RVS 304 dus geschikt om buiten te gebruiken in de zwaarste omstandigheden. Wij adviseren bij deze waterval een vijverpomp te gebruiken van circa 3.000 liter afhankelijk van de opvoerhoogte. Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Nevada 30cm. * Ledstrip 30cm. * Trafo * Slangtules en afsluitdop Tip van de vijverspecialist Zorg bij een watergordijn voor de juiste pomp om een stille waterval te krijgen, let op door wind kan er water buiten de vijver komen.

€ 199.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Nevada 30 Waterval RVS 13x30x33cm Met LED Verlic
Ubbink Nevada 30 Waterval RVS 13x30x33cm Met LED Verlichting
 

Ubbink Vistoren 66cm

Met deze prachtige vistoren van ubbink haal je een echte eye-catcher in huis. Je vissen kun je nu uit elke hoek van de tuin of zelfs vanuit huis zien zwemmen. Plaats de vistoren in je vijver op een vlak kke bodem, zuig met een tuinslang of waterstofzuiger de lucht uit de toren. Nu deze vol met water zit kun je voorzicht wat korrels voer erin laten drijven, je zult zien dan dit de interesse wekt van je vissen. Zodra ze eraan gewend zijn zullen ze vele uren van de dag hierin vertoeven, vooral als het zonnetje lekker schijnt. De vistoren is verkrijgbaar in 3 verschillende maten: * Hoogte 50cm. + 20cm. voet * Hoogte 66cm. + 20cm. voet * Hoogte 100cm. + 20cm. voet

€ 119.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vistoren 66cm
Ubbink Vistoren 66cm
 

Ubbink Nevada 90 Waterval RVS 13x90x33cm

Creeer eenvoudig uw eigen waterval bij u vijver of beekloop, met de keuze uit 2 aanslutingen past deze alijd in uw situatie. Afmetingen van de waterval zijn:  13cm. x 90cm.  x 33cm. Aansluiting 1'' inwendig schroefdraad. De waterval is gemaakt van hoogwaardig RVS 304 dus geschikt om buiten te gebruiken in de zwaarste omstandigheden. Wij adviseren bij deze waterval een vijverpomp te gebruiken van circa 8.000 liter afhankelijk van de opvoerhoogte. Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Nevada 90cm. * Slangtules en afsluitdop Tip van de vijverspecialist Zorg bij een watergordijn voor de juiste pomp om een stille waterval te krijgen, let op door wind kan er water buiten de vijver komen.

€ 319.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Nevada 90 Waterval RVS 13x90x33cm
Ubbink Nevada 90 Waterval RVS 13x90x33cm
 

Ubbink Nevada 60 Waterval RVS 13x60x33cm

Creeer eenvoudig uw eigen waterval bij u vijver of beekloop, met de keuze uit 2 aanslutingen past deze alijd in uw situatie. Afmetingen van de waterval zijn:  13cm. x 60cm.  x 33cm. Aansluiting 1'' inwendig schroefdraad De waterval is gemaakt van hoogwaardig RVS 304 dus geschikt om buiten te gebruiken in de zwaarste omstandigheden. Wij adviseren bij deze waterval een vijverpomp te gebruiken van circa 5.000 liter afhankelijk van de opvoerhoogte. Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Nevada 60cm. * Slangtules en afsluitdop Tip van de vijverspecialist Zorg bij een watergordijn voor de juiste pomp om een stille waterval te krijgen, let op door wind kan er water buiten de vijver komen.

€ 249.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Nevada 60 Waterval RVS 13x60x33cm
Ubbink Nevada 60 Waterval RVS 13x60x33cm
 

Ubbink Nevada 30 Waterval RVS 13x30x33cm

Creeer eenvoudig uw eigen waterval bij u vijver of beekloop, met de keuze uit 2 aanslutingen past deze alijd in uw situatie. Afmetingen van de waterval zijn:  13cm. x 30cm.  x 33cm. Aansluiting 1'' inwendig schroefdraad. De waterval is gemaakt van hoogwaardig RVS 304 dus geschikt om buiten te gebruiken in de zwaarste omstandigheden. Wij adviseren bij deze waterval een vijverpomp te gebruiken van circa 3.000 liter afhankelijk van de opvoerhoogte. Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Nevada 30cm. * Slangtules en afsluitdop Tip van de vijverspecialist Zorg bij een watergordijn voor de juiste pomp om een stille waterval te krijgen, let op door wind kan er water buiten de vijver komen.

€ 179.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Nevada 30 Waterval RVS 13x30x33cm
Ubbink Nevada 30 Waterval RVS 13x30x33cm
 

Ubbink Nevada 60 Waterval RVS 13x60x33cm Met LED Verlichting

Creeer eenvoudig uw eigen waterval bij u vijver of beekloop, met de keuze uit 2 aanslutingen past deze alijd in uw situatie. Afmetingen van de waterval zijn:  13cm. x 60cm.  x 33cm. Voor extra sfeer in de avond uren is deze waterval uitgerust met Led verlichting, kleur wit. Aansluiting 1'' inwendig schroefdraad. De waterval is gemaakt van hoogwaardig RVS 304 dus geschikt om buiten te gebruiken in de zwaarste omstandigheden. Wij adviseren bij deze waterval een vijverpomp te gebruiken van circa 5000 liter afhankelijk van de opvoerhoogte. Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Nevada 60cm. * Ledstrip 60cm. * Trafo * Slangtules en afsluitdop Tip van de vijverspecialist Zorg bij een watergordijn voor de juiste pomp om een stille waterval te krijgen, let op door wind kan er water buiten de vijver komen.

€ 299.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Nevada 60 Waterval RVS 13x60x33cm Met LED Verlic
Ubbink Nevada 60 Waterval RVS 13x60x33cm Met LED Verlichting
 

Ubbink Vijverstofzuiger VacuProCleaner Compact

Ubbink Vijverstofzuiger VacuProCleaner Compact De Ubbink Vijverstofzuiger VacuProCleaner Compact is een multifunctionele zuiger voor kleine bassins en kleine vijvers. De stofzuiger is zowel te gebruiken om droog als nat vuil op te zuigen. De 1000 Watt sterke motor en stabiele behuizing zorgen voor een lange levensduur. Afhankelijk van de toepassing kunt u kiezen tussen handmatige of automatische bediening. De 10 liter container heeft wielstjes waardoor de vijverstofzuiger ()gemakkelijk te verplaatsen is. Met de 4 meter slang kunt u elke richting op die u maar wilt. Kenmerken Ubbink Vijverstofzuiger VacuProCleaner Compact * 250 VAC / 50 Hz * 1000 Watt * 10 Liter container * Automatische stop bij volle container * Automatische herstart * Motor-filterinzet (vijver en nat) * Filterinzet droog * 4 Meter zuigslang * Slangverlengstuk 1.5 met opdraaideel * 1,5 Meter afvoerslang * Transparante zuigmond * Afmeting 27 x 42 x 29 cm

€ 114.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijverstofzuiger VacuProCleaner Compact
Ubbink Vijverstofzuiger VacuProCleaner Compact
 

Ubbink Voorgevormde Vijver Neptunus

Ubbink Voorgevormde Vijver Neptunus De voorgevormde vijver Neptunus is de grootste uit ons assortiment. De vijver is gemaakt van glasvezelversterkt polyester. Deze vijver wordt traditioneel gemaakt door het lamineren van de glasvezelmatten en de aansluitende droging in een verwarmingskamer. Gebruik van dit hoogwaardige en duurzame materiaal zorgt er dan ook voor dat deze vijver vriendelijk is voor milieu, planten en dieren. Beplanting is mogelijk op diverse niveaus in de vijver en de biorand voor moerasplanten zorgt voor een natuurlijke overloop. Kenmerken van de voorgevormde vijver Neptunus * Oppervlakte 8,74 vierkante meter * Inhoud 3800 liter * Afmetingen 420 x 240 x 100 cm. * Maximale diepte 100 centimeter * Glasvezelversterkt polyester Bespaar gesjouw en bestel de voorgevormde vijver eenvoudig en snel online in deze webshop met vijverbenodigdheden.

€ 1999.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Voorgevormde Vijver Neptunus
Ubbink Voorgevormde Vijver Neptunus
 

Ubbink Fonteinpomp Xtra 2300

Ubbink Fonteinpomp Xtra 2300 Een klassieke fonteinpomp is ontworpen voor fonteinen en waterornamenten. De Xtra fonteinpomp is een synchrone pomp. De magneetrotor van de pomp draait dus zowel tegen de klok in als met de klok mee, afhankelijk van de stroomtoevoer. Dankzij de filterspons wordt snelle vervuiling van rotor voorkomen. Bij elke pomp worden een sproeikop en slangaansluitingen bijgeleverd. Geen geforceerde draaibeweging, minimale slijtage. Dit garandeert een lange levensduur! Specificaties Ubbink Fonteinpomp Xtra 2300 * Capaciteit 2300 l/h * 35 Watt * Uitgang 1/2" * Afmeting 16 x 22.6 x 15.2 cm * Inclusief sproeikoppen en slangverbindingen * Schuimbron: hoogte 50 cm * Vulkaan: diameter 60 cm en hoogte 90 cm * Twee toepassingen mogelijk, bijvoorbeeld fontein en spuitfiguur U koopt deze Ubbink fonteinpomp met uitstekende prijs- prestatieverhouding eenvoudig en snel in deze online winkel met vijverbenodigdheden.

€ 61.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Fonteinpomp Xtra 2300
Ubbink Fonteinpomp Xtra 2300
 

Waterornament London

Met dit London waterornament met verlichting pakt u het goed aan. Drie bolvormige elementen gemaakt van terrazzo en voorzien van LED verlichting is een bestseller onder de waterornamenten. Het kan een prachtige aanvulling zijn op uw vijver maar kan ook een vijver in zijn geheel vervangen. Plaats deze bollen in uw tuin tussen de bloemen, op uw dakterras of op uw oprit voor een sfeervol karakter. Waterornament met verlichting: • Drie bolvormige terrazzo elementen ᴓ ca. 17/25/33 • Pomp 1600 l/h met driewegkraan • Bassin 150 liter • Inclusief LED verlichting • Aansluitmateriaal Installatie en afwerking van het waterornament met verlichting Dit waterornament is zelfvoorzienend wat betekent dat alles voor het juist installeren van het ornament is inbegrepen. De waterpomp is voorzien van een gepatenteerde driewegkraan wat er voor zorgt dat de drie wateruitgangen individueel van elkaar te regelen zijn. Afhankelijk van de toepassing van het ornament, graaft u het bassin in in uw tuin. Wilt u het waterelement op een balkon gebruiken? Gebruik dan een van onze decowalls. Een kunststofvlechtwerk waar u het bassin in laat zakken en het ornament niet ingegraven hoeft te worden. Daarop plaatst u het afdekrooster en daarop het waterornament. U kunt de bak volgooien met water en voorzie het van stroom en u kunt genieten van het rustgevende geluid van kabbelend water. Fleur uw tuin op met dit prachtige waterornament voorzien van LED verlichting!  Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 279.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament London
Waterornament London
 

Ubbink Mistmaker III LED Outdoor Vernevelaar

Ubbink Mistmaker III LED Outdoor Vernevelaar De Ubbink Mistmaker III zorgt voor een mooie sfeer in uw tuin. Het is een vernevelaar voor vijvers en waterornamenten. De Mistmaker drijft op het wateroppervlak en verspreidt mist over uw vijver. Daarnaast geeft de mistmaker ook een koel wit licht. Het heeft de vorm van een drijvende ring. De Mistmaker is voorzien van een 10 meter lange kabel. Als uw een optimaal effect wilt hebben dient de watertemperatuur tussen de 5 en de 40 graden te zijn. LED-verlichting Deze tuinverlichting is voorzien van een LED-verlichting. Een LED-lamp gebruikt veel minder stroom dan een gloeilamp. Dit is ten eerste goed voor het milieu, maar ook bespaart u kosten. Een LED-lamp heeft 5 tot 10 watt nodig om uw tuin te verlichten. Bij een gloeilamp is dit maarliefst 50 watt! Daarnaast hoeft u uw LED-lamp ook niet snel te vervangen, want een LED-lamp heeft gemiddeld 35000 branduren.  Specificaties Ubbink Mistmaker III LED Outdoor Vernevelaar * Verlichting: LED * Vernevelingssnelheid: 1240 mililiter per uur * Vermogen: 95 Watt * Minimale inbouwdiepte: 6 tot 8 cm * Transformator 230 VAC / 24 VAC U kunt de Ubbink Mistmaker III eenvoudig bij ons in de webshop bestellen. Bekijk ook onze gehele collectie Ubbink Mistmakers (https://haxo.nl/ubbink-mistmaker/) of ons gehele aanbod van Ubbink. (https://haxo.nl/ubbink/)

€ 150.85

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Mistmaker III LED Outdoor Vernevelaar
Ubbink Mistmaker III LED Outdoor Vernevelaar
 

Ubbink Waterornament Bamboo

Water in een tuin maakt de tuin eigenlijk toch wel af. Wanneer u niet zo'n grote tuin heeft of gewoon geen tijd heeft om een vijver te onderhouden is een waterornament een goede oplossing. Een waterornament vergt minder onderhoud dan een vijver en brengt toch de dimensie van water in de tuin. De Ubbink Waterornament Bamboo creërt een rustig en natuurlijke sfeer in uw tuin. Het ornament is gemaakt van bamboe dit geeft een natuurlijke uitstraling. Daarnaast past die in elke vijver. Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 59.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Waterornament Bamboo
Ubbink Waterornament Bamboo
 

Ubbink Waterval Set Nevada 30 LED

Ubbink Waterval Set Nevada 30 LED Wilt u een buitengewoon fraaie waterval in de tuin? Met de Nevada waterval set heeft u in één keer een complete watervalset. De waterval kan worden ingebouwd, maar ook worden vastgezet aan de wand. Zo creëert u een waterval naar uw wens! De Nevada LED 30 beschikt over 20 LED lampjes en is 13x30x33 cm. De waterval is gemaakt van Inox 304.  * Waterval Nevada 30 LED, met 20 LED lampjes * Pomp 2300 l/h * 1,50 m vijverslang * Container 150 l Bekijk de afbeeldingen hieronder voor verschillende mogelijkheden van de waterval set. Wilt u gesjouw besparen? U kunt de Ubbink waterval eenvoudig en snel kopen in deze online winkel met vijverproducten.

€ 269.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Waterval Set Nevada 30 LED
Ubbink Waterval Set Nevada 30 LED
 

Ubbink Niagara LED 90 Design Vijver Waterval

Ubbink Niagara LED 90 Design Vijver Waterval Uw tuin en vijver decoratief sieren met een vleugje design? De gepatenteerde Niagara waterval zorgt voor een brede waterpartij die zachtjes in de vijver of het opvangbekken valt. Ze kunnen zowel ingemetseld worden als vastgezet op een wand. De Niagara waterval voor uw vijver is verkrijgbaar in verschillende breedtes en beschikbaar met en zonder een geïntegreerde LED verlichting.  * 10 cm hoog x 90 cm breed x 12.5 cm diep * Roestvrijstaal * Aansluiting 1" binnen schroefdraad * 25 mm slangaansluiting * inclusief schroeven en pluggen  * Beschikbaar in 30 / 60 / 90 cm breed * 62 x LED lampjes * Transofrmator 230 VAC / 12 VAC - 50 Hz

€ 295.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Niagara LED 90 Design Vijver Waterval
Ubbink Niagara LED 90 Design Vijver Waterval
 

Ubbink Niagara LED 60 Design Vijver Waterval

Ubbink Niagara LED 60 Design Vijver Waterval Uw tuin en vijver decoratief sieren met een vleugje design? De gepatenteerde Niagara waterval zorgt voor een brede waterpartij die zachtjes in de vijver of het opvangbekken valt. Ze kunnen zowel ingemetseld worden als vastgezet op een wand. De Niagara waterval voor uw vijver is verkrijgbaar in verschillende breedtes en beschikbaar met en zonder een geïntegreerde LED verlichting.  * 10 cm hoog x 60 cm breed x 12.5 cm diep * Roestvrijstaal * Aansluiting 1" binnen schroefdraad * 25 mm slangaansluiting * inclusief schroeven en pluggen  * Beschikbaar in 30 / 60 / 90 cm breed * 35 x LED lampjes * Transofrmator 230 VAC / 12 VAC - 50 Hz

€ 229.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Niagara LED 60 Design Vijver Waterval
Ubbink Niagara LED 60 Design Vijver Waterval
 

Ubbink Niagara LED 30 Design Vijver Waterval

Ubbink Niagara LED 30 Design Vijver Waterval Uw tuin en vijver decoratief sieren met een vleugje design? De gepatenteerde Niagara waterval zorgt voor een brede waterpartij die zachtjes in de vijver of het opvangbekken valt. Ze kunnen zowel ingemetseld worden als vastgezet op een wand. De Niagara waterval voor uw vijver is verkrijgbaar in verschillende breedtes en beschikbaar met en zonder een geïntegreerde LED verlichting.  * 10 cm hoog x 30 cm breed x 12.5 cm diep * Roestvrijstaal * Aansluiting 1" binnen schroefdraad * 25 mm slangaansluiting * inclusief schroeven en pluggen  * Beschikbaar in 30 / 60 / 90 cm breed * 20 x LED lampjes * Transofrmator 230 VAC / 12 VAC - 50 Hz

€ 149.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Niagara LED 30 Design Vijver Waterval
Ubbink Niagara LED 30 Design Vijver Waterval
 

Ubbink Niagara 60 Design Vijver Waterval

Ubbink Niagara 60 Design Vijver Waterval Uw tuin en vijver decoratief sieren met een vleugje design? De gepatenteerde Niagara waterval zorgt voor een brede waterpartij die zachtjes in de vijver of het opvangbekken valt. Ze kunnen zowel ingemetseld worden als vastgezet op een wand. De Niagara waterval voor uw vijver is verkrijgbaar in verschillende breedtes en beschikbaar met en zonder een geïntegreerde LED verlichting.  * 10 cm hoog x 60 cm breed x 12.5 cm diep * Roestvrijstaal * Aansluiting 1" binnen schroefdraad * 25 mm slangaansluiting * inclusief schroeven en pluggen  * Beschikbaar in 30 / 60 / 90 cm breed * Met of zonder LED verlichting

€ 157.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Niagara 60 Design Vijver Waterval
Ubbink Niagara 60 Design Vijver Waterval
 

Ubbink Niagara 30 Design Vijver Waterval

Ubbink Niagara 30 Design Vijver Waterval Uw tuin en vijver decoratief sieren met een vleugje design? De gepatenteerde Niagara waterval zorgt voor een brede waterpartij die zachtjes in de vijver of het opvangbekken valt. Ze kunnen zowel ingemetseld worden als vastgezet op een wand. De Niagara waterval voor uw vijver is verkrijgbaar in verschillende breedtes en beschikbaar met en zonder een geïntegreerde LED verlichting.  * 10 cm hoog x 30 cm breed x 12.5 cm diep * Roestvrijstaal * Aansluiting 1" binnen schroefdraad * 25 mm slangaansluiting * inclusief schroeven en pluggen  * Beschikbaar in 30 / 60 / 90 cm breed * Met of zonder LED verlichting

€ 119.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Niagara 30 Design Vijver Waterval
Ubbink Niagara 30 Design Vijver Waterval
 

Ubbink Fonteinpomp Xtra 3900

Ubbink Fonteinpomp Xtra 3900 Een klassieke fonteinpomp is ontworpen voor fonteinen en waterornamenten. De Xtra fonteinpomp is een synchrone pomp. De magneetrotor van de pomp draait dus zowel tegen de klok in als met de klok mee, afhankelijk van de stroomtoevoer. Dankzij de filterspons wordt snelle vervuiling van rotor voorkomen. Bij elke pomp worden een sproeikop en slangaansluitingen bijgeleverd. Geen geforceerde draaibeweging, minimale slijtage. Dit garandeert een lange levensduur! Specificaties Ubbink Fonteinpomp Xtra 3900 * Capaciteit 3900 l/h * 110 Watt * Uitgang 1/2" * Afmeting 12.2 x 18.5 x 11 cm * Inclusief sproeikoppen en slangverbindingen * Schuimbron: hoogte 50 cm * Vulkaan: diameter 90 cm en hoogte 100 cm * Maximaal opvoerhoogte 4.2 m * Twee toepassingen mogelijk, bijvoorbeeld fontein en spuitfiguur U koopt deze Ubbink fonteinpomp met uitstekende prijs- prestatieverhouding eenvoudig en snel in deze online winkel met vijverbenodigdheden.

€ 84.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Fonteinpomp Xtra 3900
Ubbink Fonteinpomp Xtra 3900
 

Ubbink Fonteinpomp Xtra 600

Ubbink Fonteinpomp Xtra 600 Een klassieke fonteinpomp is ontworpen voor fonteinen en waterornamenten. De Xtra fonteinpomp is een synchrone pomp. De magneetrotor van de pomp draait dus zowel tegen de klok in als met de klok mee, afhankelijk van de stroomtoevoer. Dankzij de filterspons wordt snelle vervuiling van rotor voorkomen. Bij elke pomp worden een sproeikop en slangaansluitingen bijgeleverd. Geen geforceerde draaibeweging, minimale slijtage. Dit garandeert een lange levensduur! Specificaties Ubbink Fonteinpomp Xtra 600 * Capaciteit 600 l/h * 16 Watt * Uitgang 1/2" * Afmeting 9 x 14.2 x 8.3 cm * Inclusief sproeikoppen en slangverbindingen * Vulkaan: diameter 55 cm en hoogte 45 cm * Maximaal opvoerhoogte 1.1 m * Twee toepassingen mogelijk, bijvoorbeeld fontein en spuitfiguur U koopt deze Ubbink fonteinpomp met uitstekende prijs- prestatieverhouding eenvoudig en snel in deze online winkel met vijverbenodigdheden.

€ 29.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Fonteinpomp Xtra 600
Ubbink Fonteinpomp Xtra 600
 

Ubbink Fonteinpomp Xtra 400

Ubbink Fonteinpomp Xtra 400 Een klassieke fonteinpomp is ontworpen voor fonteinen en waterornamenten. De Xtra fonteinpomp is een synchrone pomp. De magneetrotor van de pomp draait dus zowel tegen de klok in als met de klok mee, afhankelijk van de stroomtoevoer. Dankzij de filterspons wordt snelle vervuiling van rotor voorkomen. Bij elke pomp worden een sproeikop en slangaansluitingen bijgeleverd. Geen geforceerde draaibeweging, minimale slijtage. Dit garandeert een lange levensduur! Specificaties Ubbink Fonteinpomp Xtra 400 * Capaciteit 400 l/h * 5 Watt * Uitgang 1/2" * Afmeting 6 x 8 x 4.5 cm * Inclusief sproeikoppen en slangverbindingen * Vulkaan: diameter 35 cm en hoogte 30 cm * Maximaal opvoerhoogte 0,7 m * Twee toepassingen mogelijk, bijvoorbeeld fontein en spuitfiguur U koopt deze Ubbink fonteinpomp met uitstekende prijs- prestatieverhouding eenvoudig en snel in deze online winkel met vijverbenodigdheden.

€ 25.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Fonteinpomp Xtra 400
Ubbink Fonteinpomp Xtra 400
 

Waterornament Sonora

Waterornamenten zijn een frisse en sfeervolle aanvulling in uw tuin, entree, oprit, dakterras of waar u ook maar in gedachten heeft. Vijverbenodigdheden.net heeft een ruim assortiment aan waterornamenten in iedere denkbare stijl. Ook uw gewenste sfeer en stijl vindt u gemakkelijk online. Plaatsing is gemakkelijk en kan in vrijwel alle gevallen gewoon zelf gedaan worden met behulp van de heldere handleiding. Waterornament Sonora; stijlvol en strak Waterornament Sonora is kubus-vormig en geschikt voor plaatsing op verschillende locaties. Het terrazzobassin is uitgevoerd in antraciet en hoeft niet worden ingegraven. Dit maakt het ornament zeer geschikt voor op een (dak)terras op oprit. Bovendien beschikt het over ledverlichting voor een sfeervolle zomeravond. Bij bestelling van dit waterornament ontvangt u een complete set. Een pomp, aansluitmateriaal en reinigingsmiddel zijn standaard inbegrepen, zodat u bij ontvangst direct kunt starten met de aansluiting. Senora wordt geleverd als set, inclusief: * antraciet waterornament met afmetingen (lxbxh) van 50 x 50 x 30 cm * LED verlichting * pomp * waterbassin * aansluitmateriaal Ook dit artikel uit de Acqua Arte collectie kent een lange levensduur door de hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen. U geniet jarenlang van een rustgevend geluid en prachtig aangeklede tuin met de aankoop van een waterornament van vijverbenodigdheden.net. Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw waterornament via vijverbenodigdheden.net!  Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 288.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Sonora
Waterornament Sonora
 

Waterornament Vicenza

Een waterornament is een prachtig kunststuk in uw tuin of als aanvulling op uw vijver. Wilt u het goed aanpakken? Dan zit u met dit Vicenza waterornament helemaal goed! Dit decoratieve waterelement is voorzien van een zeer krachtige pomp en vormt een prachtige waterval. Dit ornament is een ware eye catcher! Waterornament Vicenza is een mooi deco-element gemaakt van antraciet-kleurig terrazzo. Dit ornament heeft bij de ingebouwde waterval een ledstrip van 20 lampjes die zorgen voor een mooi sfeervol effect. Het ornament beschikt over de volgende afmetingen (hxbxd) 50 x 35 x 13 centimeter. Het bassin dat inbegrepen is bij het waterornament heeft een afmeting van 30 x 79 x 48 centimeter. Dit product wordt compleet geleverd met een pomp, bassin, metalen rooster en reinigingsmiddel. Specificaties van het waterornament Vicenza * bassin met inhoud van 90 liter * pomp 3900 l/h * LEDstrip met 20 leds * aansluitmateriaal De Vicenza is onderdeel van de Acqua Arte collectie en kent net als alle andere waterornamenten een zeer lange levensduur. De materialen die worden gebruikt zijn van de beste kwaliteit wat ze bestand maakt tegen alle weersinvloeden. Koopt u een Acqua Arte waterornament dan bent u verzekerd van jarenlang genieten. Bekijk de gehele collectie en bestel uw waterornament eenvoudig online!   Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 253.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Vicenza
Waterornament Vicenza
 

Waterornament Nova Scotia

Bent u op zoek naar sfeervolle decoratie voor uw vijver? Of plaatst u liever een waterornament in plaats van een vijver? De Nova Scotia biedt in beide gevallen uitkomst! Dit waterornament is een prachtige aanvulling op uw vijver maar is op zichzelf staand ook een ware eyecatcher in uw tuin.  Waterornament Nova Scotia - Drie Terrazzo schalen  Waterornament Nova Scotia bestaat uit drie lichtgewicht Terrazzo schalen met een antraciet kleur. De schalen kunnen boven elkaar geplaatst worden, waardoor er een mini-waterval effect ontstaat. De uitmonding kan plaatsvinden in uw vijver of door middel van een opvangbassin (niet bijgeleverd). De schalen hebben een doorsnede van 35, 45 en 55 cm. In de rand zit een kleine uitsparing, wat het water prefect naar de andere schaal geleidt.  De waterornament schalen worden geleverd inclusief: * drie antracietkleurige schalen met doorsnede van 35, 45 en 55 cm * waterpomp - 1600 l/h * aansluitmateriaal * exclusief opvangbassin U kunt uw bestelling eenvoudig online plaatsen en afronden met de door u gewenste betaalmethode. Na het afronden van uw bestelling, kunt u uw aankoop binnen enkele werkdagen thuis verwachten. Het aansluiten van uw waterornament is eenvoudig door de heldere handleiding die wordt bijgeleverd. Mocht u vragen hebben over uw order, neemt u dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder. Wacht niet langer met de aankoop van uw waterornament en ga voor topkwaliteit bij Vijverbenodigdheden.net. Maak uw vijver compleet met de waterornamenten van Vijverbenodigdheden.net! Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 248.05

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Nova Scotia
Waterornament Nova Scotia
 

Waterornament Las Palmas

De Acqua Arte collectie biedt een ruime diversiteit aan waterornamenten. Verschillende designs om uw tuin de juiste sfeer te geven. Zo zijn er ornamenten die toegevoegd kunnen worden aan vijver maar bij beperkte ruimte in uw tuin ook een vijver kunnen vervangen. Zelfs bij de afwezigheid van een tuin kunnen de waterornamenten van vijverbenodigdheden.net geplaatst worden op uw balkon, dakterras of oprit. Dit waterornament bestaat uit een grijze granieten pilaar met een hoogte van een halve meter en daarop een glazen, transparante bol. Het ornament is voorzien van pomp dat het water rondpompt en van LED verlichting, erg sfeervol tijdens de donkere avonduren. De ornamenten worden als set geleverd, zodat alle benodigdheden aanwezig zijn om uw ornament te installeren. - hoogte 50 cm - diameter granieten zuil 20 cm - diameter glazen bol 15 cm - diameter waterbassin 68 cm Bestel uw waterornament eenvoudig online Het bestellen van de ornamenten via vijverbenodigdheden.net is erg eenvoudig en kent bovendien een bijzonder snelle levering bij u aan de deur. De complete set wordt bij u thuis afgeleverd zodat u direct aan de slag kunt met het monteren van uw waterornament. Door de heldere handleiding is de klus zo geklaard en geniet u direct van het rustgevende, kabbelende water in uw tuin. Waterornamenten bestelt u eenvoudig online via vijverbenodigdheden.net   Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 219.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Las Palmas
Waterornament Las Palmas
 

Waterornament Modena

De waterornamenten van Acqua Arte zijn vervaardigd uit de beste materialen en geeft uw tuin een bijzondere en sfeervolle uitstraling. In de collectie vindt u onder andere het model Modena. Dit waterornament bestaat uit 3 zuilen en wordt als complete set bij u thuisbezorgd. Waterornament met verlichting De zuilen van het waterornament Modena zijn vervaardigd uit graniet en is voorzien van LED verlichting, waardoor ook wanneer het schemerig is uw tuin een sfeervolle uitstraling krijgt. De afmetingen van de zuilen zijn: * Zuil 1: 15 x 12 x 12 cm * Zuil 2: 30 x 12 x 12 cm * Zuil 3: 45 x 12 x 12 cm Waterornament specificaties Het wateroment wordt als complete set bij u thuis afgeleverd inclusief een krachtige waterpomp die gemiddeld 1600 l/u voor stuwt. Het waterbassin heeft een inhoud van 90 liter en een diameter van 68 cm met een hoogte van 36 cm. De bijgeleverde afdekplaat kunt u eenvoudig over het bassin plaatsen en naar keuze bedekken met stenen. Tenslotte krijgt u bij uw waterornament alle benodigde aansluitmaterialen. Bent u op zoek naar een natuurlijk waterornament met een stijlvolle uitstraling? Kies voor het waterornament Larissa van Vijverbenodigdheden.net. Wij bezorgen uw waterornament snel bij u thuis tegen de scherpste prijzen. Heeft u een vraag over een ornament? Neem contact met ons op. Onze collega's staan elke werkdag voor u klaar. Waterornament kopen? Vijverbenodigdheden.net   Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 199.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Modena
Waterornament Modena
 

Waterornament Taranto Natuursteen

Wilt u uw tuin zomerklaar maken met een waterornament van natuursteen? Bestel dan direct een ornament dat bij u past en ontvang deze binnen 4 werkdagen bij u thuis, als complete set. Geen verrassingen als u bestelt via vijverbenodigdheden.net Waterornament Natuursteen Taranto voor een strakke design look Gaat u voor een strakke design look? Dan is dit Taranto waterornament echt iets voor u. Dit ornament is opgebouwd uit drie granieten zuilen met een robuuste afwerking. Het natuursteen zorgt voor een natuurlijk karakter en maakt het ornament bestand tegen alle weersinvloeden. De kleinste zuil is 15 centimeter, de middelste 30 centimeter en de langste is 45 centimeter. De donkere antraciete kleur geeft een luxe uitstraling aan dit ornament welke goed tot zijn recht komt in tuinen, terrassen of opritten. Taranto is een van de vele artikelen uit het Acqua Arte waterornamenten assortiment en kenmerkt zich door zijn hoogwaardige kwaliteit. Standaard worden de pakketten bij u thuis bezorgd als complete set, inclusief: * waterpomp 1600 l/h * bassin met inhoud van 90 liter * HDPE afdekplaat * aansluitmateriaal Zorg voor een complete afwerking van uw tuin of oprit en bestel het Taranto waterornament vandaag nog. Gemakkelijk online bestellen en veilig betalen. Levering als complete set bij u thuis, met maximaal 4 werkdagen levertijd. Grootste assortiment aan waterornamenten van natuursteen op vijverbenodigdheden.net  Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 159.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Taranto Natuursteen
Waterornament Taranto Natuursteen
 

Waterornament Vernier

Waterornamenten als complete set De waterornamenten van Vijverbenodigdheden.net worden bij u thuis bezorgd en geleverd als complete set. Dit is inclusief: * waterornament / mini-waterval met afmetingen (lxbxh) 78x46x36 cm * waterpomp - 600 l/h * ingebouwd waterreservoir * LED verlichting * aansluitmateriaal * reinigingsmiddel a 50 ml Dit prachtige waterornament uit de Acqua Arte collectie is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Polyresin is een sterke harsverbinding en gaat jarenlang mee ongeacht de weersomstandigheden. Het heeft een natuurlijke hout-achtige look waardoor dit ornament prachtig matched met uw tuin. Door de verschillende niveaus valt het water kleine stukjes naar beneden wat een rustgevend geluid produceert. Dit artikel word geleverd inclusief LED verlichting, waardoor uw waterornament ook 's avonds mooi uitkomt.  Tuindecoratie voor een sfeervolle tuin Voorzie uw tuin van deze prachtige decoratie en geniet tijdens uw zomeravonden van het rustgevende geluid van kabbelend water. Met een goed glas wijn waant u zich in Zuid-Frankrijk. Plaatst u het ornament liever op uw (dak)terras, veranda of balkon? Geen probleem! Door het ingebouwde waterreservoir kan dit ornament overal geplaatst worden, zonder ingraven!  Topkwaliteit waterornamenten koopt u bij Vijverbenodigdheden.net!  Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 258.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Vernier
Waterornament Vernier
 

Waterornament Chios

Heeft u een mooie bloementuin in bloei? Of juist een strakke tuin die nog wat decoratieve aanvulling kan gebruiken? Een waterornament is perfect als decoratie én als rustgevend element tijdens zwoele zomeravonden. Geniet van het rustgevende geluid van kabbelend water, terwijl u ontspannen op de veranda zit. Bestel uw waterornamenten gemakkelijk online bij Vijverbenodigdheden.net!  Waterornament met natuurlijke look Het waterornament Chios is een prachtig ornament met natuurlijke look. Gemaakt van polyresin is een stenen stapel gemaakt vanwaar het water van bovenaf langs de stenen naar beneden loopt. Een natuurlijk element zoals u die in Zuid-Frankrijk zou kunnen tegenkomen. Echter gemaakt van polyresin, een sterke harsverbinding die jarenlang meegaat onder alle weersomstandigheden. Zo geniet u jaren van uw waterornament.  Waterornamenten als complete set De waterornamenten van Vijverbenodigdheden.net zijn van het merk Acqua Arte en worden allemaal geleverd als complete set. Dit betekent dat na ontvangst van uw ornament, u direct aan de slag kunt met het plaatsen er van. Dit is door de heldere handleiding een eenvoudig klusje, u geniet dezelfde dag nog van uw aanwist. Het waterornament Chios wordt geleverd inclusief: * ornament met afmenting: (lxbxh) 59x31x47 cm * waterpomp - 600 l/h * LED verlichting * aansluitmateriaal * water reservoir * afdekplaat * aansluitmateriaal Wacht niet langer met de aankoop van deze prachtige waterornamenten en maak uw tuin op tijd zomerklaar om te kunnen genieten op de lange avonden. Heeft u vragen over uw bestelling of advies nodig bij het maken van een keuze? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.  Ga voor de kwaliteit van waterornamenten van Vijverbenodigdheden.net!  Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 148.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Chios
Waterornament Chios
 

Waterornament Dubai

Niets is zo aangenaam als op een warme zomeravond het geluid van een kabbelend beekje te horen in uw eigen tuin. Een complete vijver is niet meer nodig met de waterornamenten van vijverbenodigdheden.nl. Eenvoudig te plaatsen in uw tuin en met een minimaal stroomverbruik was een waterelement in uw tuin nog nooit zo eenvoudig. Waterornament Dubai Dit antracietkleurige waterornament in de vorm van een bol is gemaakt van terrazzo en is onderdeel van de Acqua Arte serie. Terrazzo is een materiaal bestaande uit marmerkorrels verwerkt in cement en is zeer stoot- en krasvast. Het waterornament beschikt rondom over LED verlichting bestaande uit 36 lampjes. De bol heeft een doorsnede van 36 centimeter en wordt compleet geleverd met een pomp en een bassin. Het bassin graaft u in en wordt vervolgens afgedekt met een metalen rooster, waardoor het water uit het ornament wordt opgevangen in het bijpassende bassin. De set is inclusief 500ml Acqua Arte Clean, een reinigingsmiddel dat aanslag op het waterornament voorkomt en het water helder houdt. Dit waterornament kan perfect gecombineerd worden met het waterornament Canberra, een antracietkleurige halve bol, voor een speels effect. Waterornament wordt geleverd inclusief: • Pomp 900 l/h • Bassin 68 - 36 cm | 90liter • LED ring van 36 lampjes • Aansluitmateriaal Bestel uw complete waterornament eenvoudig online! | Vijverbenodigdheden.net Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 269.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Dubai
Waterornament Dubai
 

Waterornament Halifax

Verrijk uw tuin met een waterornament. Een waterornament is een waar kunstwerk voor in uw tuin en het zacht stromend water geeft een rustgevend effect. Het waterornament Halifax heeft twee kleine waterstromingen met in totaal 4 landelijke emmers. Waterornament specificaties: De afmetingen van het waterornament is 56.5 x 34.5 x 38 cm en is gemaakt van polyhars. Het voordeel van polyhars is dat het bestand is tegen alle weersinvloeden en verkleurd niet in de zon. Waterornament Halifax wordt als complete set bij thuis bezorgd en is direct klaar voor gebruik. De krachtige pomp, verwerkt in het eigen waterreservoir, stuwt het water gemiddeld met 350 liter per uur rond. Waterornamenten in uw tuin Wilt u graag meerdere waterornamenten in uw tuin plaatsen? De volgende waterornamenten zijn uitstekend met elkaar te combineren in uw tuin of op uw terras. Waterornament Portland () Waterornament Tucson () Waterornament Las Vegas () Wacht niet langer met de aanschaf van uw ideale waterornament en bestel deze gemakkelijk online via Vijverbenodigdheden.net. Door de snelle en gratis levering bij u aan de deur heeft u geen omkijken naar de bezorging van het waterornament. Eenmaal in huis, kunt u direct beginnen met de plaatsing. Zo bent u nog voor de lente klaar en kunt u heerlijk genieten van het rustgevende stromende water van het waterornament. Laat uw waterornament Halifax gratis bij uw thuisbezorgen!   Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 155.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Halifax
Waterornament Halifax
 

Waterornament Orange

Dit waterornament van AcquaArte is een perfecte aanvulling op uw tuin. De amfoor (Oud Grieks: buikvormige kruik met twee oren) in antieklook is gemaakt van terracotta. Het ornament heeft de volgende afmetingen (lxbxh) 23 x 31 x 25 cm. Een mooi compact formaat; niet té opvallend maar valt zeker niet weg. Bij levering ontvangt u een complete set inclusief de pomp, bassin, metalen rooster en reinigingsmiddel AcquaArte Clean. Het bassin van dit waterornament heeft een inhoud van 40 liter en is (lxbxh) 40x40x40 centimeter. Door de aankoop van een complete set kunt u direct aan de slag met het plaatsen van uw nieuwe aanwinst in uw tuin. Waterornament Orange geleverd als complete set De ornamenten worden altijd geleverd als complete set. Inclusief: * krachtige waterpomp 900 l/h * bassin met inhoud van 40 liter * aansluitmateriaal * kruikvormig waterornament met afmeting (lxbxh) 21 x 31 x 26 centimeter Wacht niet langer met de aanschaf van uw ideale waterornament en bestel het gemakkelijk online via vijverbenodigdheden.net. Door de snelle levering bij u aan de deur heeft u geen omkijken naar de bezorging van het ornament. Eenmaal in huis, kunt u direct beginnen met de plaatsing er van. Zo bent u nog voor de lente klaar en kunt u heerlijk genieten van het rustgevende kabbelende water van het Orange waterornament. Wacht niet langer en schaf uw Orange waterornament vandaag nog aan!  Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 127.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Orange
Waterornament Orange
 

Waterornament Regina

De waterornamenten van Ubbink zijn ware kunstwerken op zich. De speciale Acqua Arte collectie geeft uw tuin een bijzondere uitstraling. Het stromende water heeft een zeer rustgevend effect als u aan het genieten bent van een zwoele zomeravond. Waterornamenten in uw tuin of op uw terras? Het waterornament Regina wordt als complete set bij u thuis geleverd en is direct klaar voor gebruik. Geen lastige aansluiting, het enige wat u moet doen is een mooie plek in de tuin of op het terras uit te kiezen, en na het toevoegen van water het waterornament aansluiten op het net. Het rustieke waterspel van het dit waterornament past uitermate goed in een klassieke tuin of vrolijke bloementuin. Het waterornament is gemaakt van het materiaal polyhars en is bestand tegen alle weersinvloeden. Het waterornament zal zijn kleur behouden en de authentieke uitstraling past in iedere tuin. Waterornamenten Ubbink De waterornamenten van Ubbink zijn ware kunstwerken en echte eyecatcher in uw tuin. De afmetingen van het ornament zijn: 77 x 40.5 x 40 cm en wordt inclusief waterreservoir geleverd. De pomp op het waterornament laat het water zachtjes in de emmer lopen waardoor vervolgens een nieuwe stroming ontstaat in de laatste emmer. Bent u op zoek naar een kunstwerk voor in uw tuin? Kies voor het waterornament Regina. Kunst in uw tuin? Koop een waterornament!   Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 158.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Regina
Waterornament Regina
 

Waterornament Las Vegas

Het waterornament Las Vegas heeft een zeer lange levensduur ondanks de nostalgische uitstraling. Het voordeel van dit waterornament is dat het gemaakt is van polyhars, wat zeer sterk is en niet wordt afgebroken door de natuur. Ondanks het gebruik van polyhars past het landelijke waterornament uitermate goed in uw landelijke tuin of bloementuin. Het stromend water uit de zwengelpomp heeft een zacht geluid wat zeer rustgevend en ontspannen is. De waterpomp stuwt het water gemiddeld met 350 liter per uur rond en is zeer zuinig in gebruik. Waterornament Las Vegas De afmetingen van het waterornament zijn 80.5 cm x 42 x 36.5 cm. Bent u op zoek naar waterornament voor op uw terras of in uw tuin, welke eenvoudig in gebruik is en waarbij u tijdens het plaatsen geen handleiding nodig heeft? Kies dan voor het waterornament Las Vegas uit de Acqua Arte collectie. Dit waterornament is direct klaar voor gebruik wordt als complete set bij u thuis afgeleverd. U kunt kiezen of de aansluitsnoer boven de grond of onder de grond wil installeren. Bent u op zoek naar een landelijk waterornament, voorzien van alle gemakken en een eenvoudige installatie? Kies dan voor het waterornament Las Vegas! Vijverbenodigdheden.net uw online adres voor uw waterornamenten!   Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 138.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Las Vegas
Waterornament Las Vegas
 

Ubbink Vijververlichting Led Jet Vulcano 1 2

Ubbink Vijververlichting LED Jet Vulcano 1/2 Deze sproeikop van Ubbink is voorzien van diverse ledlampjes en zorgt voor extra sfeer rondom de vijver. Dit komt allemaal door middel van 18 verschillende ledlampjes van 0,2 watt. De telescopische verlengbuis is in hoogte verstelbaar tussen de 18 en 30 centimeter. Dit product beschikt standaard over een kabel van 10 meter en heeft een veiligheidstrabsformator van 12 volt. LED-verlichting Deze tuinverlichting is voorzien van een LED-verlichting. Een LED-lamp gebruikt veel minder stroom dan een gloeilamp. Dit is ten eerste goed voor het milieu, maar ook bespaart u kosten. Een LED-lamp heeft 5 tot 10 watt nodig om uw tuin te verlichten. Bij een gloeilamp is dit maarliefst 50 watt! Daarnaast hoeft u uw LED-lamp ook niet snel te vervangen, want een LED-lamp heeft gemiddeld 35000 branduren.  Specificaties Vijververlichting LED Jet Vulcano 1/2 * Aanbevolen pomp: 500-2500 l/h * Aansluiting: binnenschroefdraad 1/2" * Telescopische verlengbuis 18-30 cm * 18 LED's à 0,2 W * Veiligheidstransformator 230 VAC / 12V * Kabel 10 meter Wilt u deze sfeervolle vijververlichting in uw vijver? U kunt de LED Jet Vulcano 1/2 en andere vijverlampen kopen in deze online winkel met vijverbenodigdheden.  Bekijk ook eens de gehele collectie van het merk Ubbink (https://haxo.nl/ubbink) of al onze vijververlichting (https://haxo.nl/vijververlichting/) producten.

€ 39.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijververlichting Led Jet Vulcano 1 2
Ubbink Vijververlichting Led Jet Vulcano 1 2
 

Ubbink Fonteinpomp Elimax 2500

Ubbink Fonteinpomp Elimax 2500 De Elimax fonteinpomp van Ubbink is een krachtige pomp voor waterornamenten en fonteinen. De Elimax fonteinpomp is er voor ieder formaat vijver. De FFS-techniek zorgt ervoor dat de hoogst mogelijke effectiviteit van de pompen wordt behaald. De vijverpomp heeft een onderhoudsarm toevoersysteem waarbij geen filterspons nodig is. Het flexibele kleppensysteem zorgt voor waterdoorstroming met een lage weerstand, maar hoge effectiviteit. Dankzij de as van hoogwaardig keramiek is de wrijving minimaal.  De steellengte is in te stellen tussen 18 en 30 cm. De pomp heeft een verticale uitlijning tot 45°. De fonteinpomp beschikt over een tweede uitvoer voor bijvoorbeeld een spuitfiguur of filter. Het Thermal Protection System voorkomt oververhitting en zorgt voor extra bescherming. Met de stelpoten kunt u de pomp eenvoudig horizontaal afstellen. Specificaties Ubbink Fonteinpomp Elimax 2500 * Maximale capaciteit 2550 l/h * 46 Watt * Uitgang 1/2" * Afmetingen zonder sproeikop: 17x23x16 cm * Waterbel diameter 100 cm * Vulkaan diameter 100 cm, hoogte 135 cm * Schuimbron hoogte 25 cm * 5 jaar garantie * Maximale opvoerhoogt 2,65 meter De innovatieve fonteinpomp voor waterornamenten en pompen kunt u eenvoudig en snel online kopen in deze winkel met vijver artikelen

€ 82.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Fonteinpomp Elimax 2500
Ubbink Fonteinpomp Elimax 2500
 

Ubbink Fonteinpomp Elimax 4000

Ubbink Fonteinpomp Elimax 4000 De fonteinpomp Elimax van Ubbink is een krachtige pomp voor waterornamenten en fonteinen. De Elimax fonteinpomp is er voor ieder formaat vijver. De FFS-techniek zorgt ervoor dat de hoogst mogelijke effectiviteit van de pompen wordt behaald. De vijverpomp heeft een onderhoudsarm toevoersysteem waarbij geen filterspons nodig is. Het flexibele kleppensysteem zorgt voor waterdoorstroming met een lage weerstand, maar hoge effectiviteit. Dankzij de as van hoogwaardig keramiek is de wrijving minimaal.  De steellengte is in te stellen tussen 28 en 48 cm. De pomp heeft een verticale uitlijning tot 45°. De fonteinpomp beschikt over een tweede uitvoer voor bijvoorbeeld een spuitfiguur of filter. Het Thermal Protection System voorkomt oververhitting en zorgt voor extra bescherming. Met de stelpoten kunt u de pomp eenvoudig horizontaal afstellen. Specificaties Ubbink Fonteinpomp Elimax 4000 * Maximale capaciteit 4100 l/h * 75 Watt * Uitgang 1" * Afmetingen zonder sproeikop: 20x31x20 cm * Waterbel diameter 100 cm * Vulkaan diameter 180 cm, hoogte 120 cm * Schuimbron hoogte 25 cm * 5 jaar garantie De fonteinpomp voor waterornamenten en pompen kunt u eenvoudig en snel online kopen in deze winkel met vijver benodigdheden.

€ 91.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Fonteinpomp Elimax 4000
Ubbink Fonteinpomp Elimax 4000
 

Ubbink Fonteinpomp Elimax 6000

Ubbink Fonteinpomp Elimax 6000 De fonteinpomp Elimax van Ubbink is een krachtige pomp voor waterornamenten en fonteinen. De Elimax fonteinpomp is er voor ieder formaat vijver. De FFS-techniek zorgt ervoor dat de hoogst mogelijke effectiviteit van de pompen wordt behaald. De vijverpomp heeft een onderhoudsarm toevoersysteem waarbij geen filterspons nodig is. Het flexibele kleppensysteem zorgt voor waterdoorstroming met een lage weerstand, maar hoge effectiviteit. Dankzij de as van hoogwaardig keramiek is de wrijving minimaal.  De steellengte is in te stellen tussen 28 en 48 cm. De pomp heeft een verticale uitlijning tot 45°. De fonteinpomp beschikt over een tweede uitvoer voor bijvoorbeeld een spuitfiguur of filter. Het Thermal Protection System voorkomt oververhitting en zorgt voor extra bescherming. Met de stelpoten kunt u de pomp eenvoudig horizontaal afstellen. Specificaties Ubbink Fonteinpomp Elimax 6000 * Maximale capaciteit 6100 l/h * 125 Watt * Uitgang 1" * Afmetingen zonder sproeikop: 20x31x20 cm * Waterbel diameter 110 cm * Vulkaan diameter 220 cm, hoogte 180 cm * Schuimbron hoogte 60 cm * 5 jaar garantie De Ubbink fonteinpomp voor waterornamenten en pompen kunt u eenvoudig en snel online kopen in deze winkel met vijver benodigdheden.

€ 139.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Fonteinpomp Elimax 6000
Ubbink Fonteinpomp Elimax 6000
 

Ubbink Fonteinpomp Elimax 9000

Ubbink Fonteinpomp Elimax 9000 De fonteinpomp Elimax van Ubbink is een krachtige pomp voor waterornamenten en fonteinen. De Elimax fonteinpomp is er voor ieder formaat vijver. De FFS-techniek zorgt ervoor dat de hoogst mogelijke effectiviteit van de pompen wordt behaald. De vijverpomp heeft een onderhoudsarm toevoersysteem waarbij geen filterspons nodig is. Het flexibele kleppensysteem zorgt voor waterdoorstroming met een lage weerstand, maar hoge effectiviteit. Dankzij de as van hoogwaardig keramiek is de wrijving minimaal.  De steellengte is in te stellen tussen 28 en 48 cm. De pomp heeft een verticale uitlijning tot 45°. De fonteinpomp beschikt over een tweede uitvoer voor bijvoorbeeld een spuitfiguur of filter. Het Thermal Protection System voorkomt oververhitting en zorgt voor extra bescherming. Met de stelpoten kunt u de pomp eenvoudig horizontaal afstellen. Specificaties Ubbink Fonteinpomp Elimax 9000 * Maximale capaciteit 8800 l/h * 215 Watt * Uitgang 1" * Afmetingen zonder sproeikop: 20x31x20 cm * Waterbel diameter 120 cm * Vulkaan diameter 250 cm, hoogte 240 cm * Schuimbron hoogte 90 cm * 5 jaar garantie De Elimax fonteinpomp voor waterornamenten en pompen kunt u eenvoudig en snel online kopen in deze winkel met vijverartikelen.

€ 174.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Fonteinpomp Elimax 9000
Ubbink Fonteinpomp Elimax 9000
 

Ubbink Fonteinpomp Elimax 2000

Ubbink Fonteinpomp Elimax 2000 De fonteinpomp Elimax van Ubbink is een krachtige pomp voor waterornamenten en fonteinen. De Elimax fonteinpomp is er voor ieder formaat vijver. De FFS-techniek zorgt ervoor dat de hoogst mogelijke effectiviteit van de pompen wordt behaald. De vijverpomp heeft een onderhoudsarm toevoersysteem waarbij geen filterspons nodig is. Het flexibele kleppensysteem zorgt voor waterdoorstroming met een lage weerstand, maar hoge effectiviteit. Dankzij de as van hoogwaardig keramiek is de wrijving minimaal.  De steellengte is in te stellen tussen 18 en 30 cm. De pomp heeft een verticale uitlijning tot 45°. De fonteinpomp beschikt over een tweede uitvoer voor bijvoorbeeld een spuitfiguur of filter. Het Thermal Protection System voorkomt oververhitting en zorgt voor extra bescherming. Met de stelpoten kunt u de pomp eenvoudig horizontaal afstellen. Specificaties Ubbink Fonteinpomp Elimax 2000 * Maximale capaciteit 2200 l/h * 35 Watt * Uitgang 1/2" * Afmetingen zonder sproeikop: 17x23x16 cm * Waterbel diameter 100 cm * Vulkaan diameter 100 cm, hoogte 130 cm * Schuimbron hoogte 20 cm * 5 jaar garantie De fonteinpomp voor waterornamenten en pompen kunt u eenvoudig en snel online kopen in deze winkel met vijverbenodigdheden.

€ 63.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Fonteinpomp Elimax 2000
Ubbink Fonteinpomp Elimax 2000
 

Ubbink Fonteinpomp Elimax 1500

Ubbink Fonteinpomp Elimax 1500 De Elimax van Ubbink is een krachtige fonteinpomp voor waterornamenten en fonteinen. De Elimax fonteinpomp is er voor ieder formaat vijver. De FFS-techniek zorgt ervoor dat de hoogst mogelijke effectiviteit van de pompen wordt behaald. De vijverpomp heeft een onderhoudsarm toevoersysteem waarbij geen filterspons nodig is. Het flexibele kleppensysteem zorgt voor waterdoorstroming met een lage weerstand, maar hoge effectiviteit. Dankzij de as van hoogwaardig keramiek is de wrijving minimaal.  De steellengte is in te stellen tussen 18 en 30 cm. De pomp heeft een verticale uitlijning tot 45°. De fonteinpomp beschikt over een tweede uitvoer voor bijvoorbeeld een spuitfiguur of filter. Het Thermal Protection System voorkomt oververhitting en zorgt voor extra bescherming. Met de stelpoten kunt u de pomp eenvoudig horizontaal afstellen. Specificaties Ubbink Fonteinpomp Elimax 1500 * Maximale capaciteit 1500 l/h * 20 Watt * Uitgang 1/2" * Afmetingen zonder sproeikop: 17x23x16 cm * Waterbel diameter 90 cm * Vulkaan diameter 80 cm, hoogte 130 cm * Schuimbron hoogte 15 cm * 5 jaar garantie De fonteinpomp voor waterornamenten en pompen kunt u eenvoudig en snel online kopen in deze winkel met vijver benodigdheden.

€ 54.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Fonteinpomp Elimax 1500
Ubbink Fonteinpomp Elimax 1500
 

Ubbink Fonteinpomp Elimax 1000

Ubbink Fonteinpomp Elimax 1000 De Ubbink Elimax is een krachtige fonteinpomp voor waterornamenten en fonteinen. De Elimax fonteinpomp is er voor ieder formaat vijver. De FFS-techniek zorgt ervoor dat de hoogst mogelijke effectiviteit van de pompen wordt behaald. De vijverpomp heeft een onderhoudsarm toevoersysteem waarbij geen filterspons nodig is. Het flexibele kleppensysteem zorgt voor waterdoorstroming met een lage weerstand, maar hoge effectiviteit. Dankzij de as van hoogwaardig keramiek is de wrijving minimaal.  De steellengte is in te stellen tussen 18 en 30 cm. De pomp heeft een verticale uitlijning tot 45°. De fonteinpomp beschikt over een tweede uitvoer voor bijvoorbeeld een spuitfiguur of filter. Het Thermal Protection System voorkomt oververhitting en zorgt voor extra bescherming. Met de stelpoten kunt u de pomp eenvoudig horizontaal afstellen. Specificaties Ubbink Fonteinpomp Elimax 1000 * Maximale capaciteit 1200 l/h * 15 Watt * Uitgang 1/2" * Afmetingen zonder sproeikop: 17x23x16 cm * Waterbel diameter 40 cm * Vulkaan diameter 75 cm, hoogte 55 cm * 5 jaar garantie De veelzijdige pomp voor waterornamenten en pompen kunt u eenvoudig en snel online kopen in deze winkel met vijverbenodigdheden.

€ 51.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Fonteinpomp Elimax 1000
Ubbink Fonteinpomp Elimax 1000
 

Ubbink Fonteinpomp Elimax 500

Ubbink Fonteinpomp Elimax 500 De Elimax is een krachtige fonteinpomp voor waterornamenten en fonteinen. De Ubbink Elimax fonteinpomp is er voor ieder formaat vijver. De FFS-techniek zorgt ervoor dat de hoogst mogelijke effectiviteit van de pompen wordt behaald. De vijverpomp heeft een onderhoudsarm toevoersysteem waarbij geen filterspons nodig is. Het flexibele kleppensysteem zorgt voor waterdoorstroming met een lage weerstand, maar hoge effectiviteit. Dankzij de as van hoogwaardig keramiek is de wrijving minimaal.  De lengte van de steel is in te stellen tussen 18 en 30 cm. De pomp heeft een verticale uitlijning tot 45°. De fonteinpomp beschikt over een tweede uitvoer voor bijvoorbeeld een spuitfiguur of filter. Het Thermal Protection System voorkomt oververhitting en zorgt voor extra bescherming. Met de stelpoten kunt u de pomp eenvoudig horizontaal afstellen. Specificaties Ubbink Fonteinpomp Elimax 500 * Maximale capaciteit 700 l/h * 11 Watt * Uitgang 1/2" * Afmetingen zonder sproeikop: 17x23x16 cm * Waterbel diameter 35 cm * Vulkaan diameter 60 cm, hoogte 40 cm * 5 jaar garantie De veelzijdige pomp voor waterornamenten en pompen kunt u eenvoudig en snel online kopen in deze winkel met vijverartikelen.

€ 41.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Fonteinpomp Elimax 500
Ubbink Fonteinpomp Elimax 500
 

Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus 3

Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus Zowel de kleinste als de grootste voorgevormde vijver in ons assortiment komt uit de Calmus serie. Deze vijvers zijn allemaal bestand tegen uv-straling en vorst.  Door de optimale afstemming tussen de lengte, breedte en diepte van de vijver is er een mooi biologische evenwicht. Mede door de hoogwaardige en duurzame materialen is deze vijver eenvoudig in te bouwen en vriendelijk voor het milieu, planten en dieren. Kenmerken van de voorgevormde vijver Calmus   Calmus S1 Calmus S2 Calmus S3 Calmus S4 Calmus S5 Oppervlakte in m2 0,85 1 1,47 2,30 4,34 Inhoud 145 liter 220 liter 350 liter 530 liter 1400 liter Afmetingen 120 x 90 x 40 cm. 135 x 90 x 45 cm. 165 x 130 x 50 cm. 215 x 145 x 50 cm. 265 x 205 x 55 cm. Max. diepte 40 centimeter 45 centimeter 50 centimeter 50 centimeter 55 centimeter   Wilt u ook graag een vijver in de tuin? Bespaar uzelf gesjouw en koop de voorgevormde vijver Calmus online in deze webshop met vijverartikelen.

€ 199.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus 3
Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus 3
 

Ubbink Vijver Ocean I

Ubbink Vijver Ocean I Ubbink heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van voorgevormde vijvers. U bent daarom verzekerd van kwaliteit, een optimale constructie en daamee een hoogwaardige vijver.  Voordelen Ubbink Voorgevormde Vijvers * Hoogwaardige en duurzame materialen die vriendelijk zijn voor het milieu * Eenvoudig in te bouwen * Bestand tegen vorst en UV-straling * Met plantoppervlakken, moeraszones en biotoopranden op bijna alle modellen * Functioneel biologisch evenwicht door optimale afstemming van de lengte, breedte en diepte van de voorgevormde vijver * 10 of 15 jaar garantie Specificaties Ubbink Voorgevormde Vijver Ocean I * Afmetingen: 230 x 200 cm * Oppervlakte: 3,83 m2 * Inhoud: 1500 l * Max. diepte: 70 cm * Materiaal: HDPE * Bestand tegen UV-straling en vorst * Plantoppervlakken, moeraszones en biotoopranden De luxe voorgevormde vijver kunt u nu eenvoudig bestellen in deze online winkel met vijverartikelen om gesjouw te besparen.

€ 599.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijver Ocean I
Ubbink Vijver Ocean I
 

Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus 4

Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus Zowel de kleinste als de grootste voorgevormde vijver in ons assortiment komt uit de Calmus serie. Deze vijvers zijn allemaal bestand tegen uv-straling en vorst.  Door de optimale afstemming tussen de lengte, breedte en diepte van de vijver is er een mooi biologische evenwicht. Mede door de hoogwaardige en duurzame materialen is deze vijver eenvoudig in te bouwen en vriendelijk voor het milieu, planten en dieren. Kenmerken van de voorgevormde vijver Calmus   Calmus S1 Calmus S2 Calmus S3 Calmus S4 Calmus S5 Oppervlakte in m2 0,85 1 1,47 2,30 4,34 Inhoud 145 liter 220 liter 350 liter 530 liter 1400 liter Afmetingen 120 x 90 x 40 cm. 135 x 90 x 45 cm. 165 x 130 x 50 cm. 215 x 145 x 50 cm. 265 x 205 x 55 cm. Max. diepte 40 centimeter 45 centimeter 50 centimeter 50 centimeter 55 centimeter   Wilt u ook graag de voorgevormde vijver Calmus in uw tuin? U bestelt de voorgevormde vijver eenvoudig en snel in deze online winkel met vijverbenodigdheden. Geen gedoe en geen gesjouw!

€ 315.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus 4
Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus 4
 

Ubbink Voorgevormde Vijver Lobelia SII

Ubbink Voorgevormde Vijver Lobelia SII Voorgevormde vijver van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen die vriendelijk zijn voor het milieu. De voorgevormde vijver van Ubbink is eenvoudig in te bouwen. Specificaties Ubbink Voorgevormde Vijver Lobelia SII * Oppervlakte 1,90 m2 * Inhoud 500 l * Maximale diepte 50 cm * Bestand tegen UV-straling en vorst * Plantoppervlakken, moeraszones en biotoopranden mogelijk * Functionerend, biologisch evenwicht door optimale afstemming van de lengte, breedte en diepte van de vijver.  Voor meer informatie over de inbouw van de vijver kunt u de afbeeldingen hieronder bekijken. Gesjouw besparen? U koopt de voorgevormde vijver eenvoudig en snel online in deze webshop met vijverbenodigdheden!

€ 169.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Voorgevormde Vijver Lobelia SII
Ubbink Voorgevormde Vijver Lobelia SII
 

Ubbink Vijver Start 150

Ubbink Vijver Start 150 Voorgevormde vijver van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen die vriendelijk zijn voor het milieu. De voorgevormde vijver van Ubbink is eenvoudig in te bouwen.  Specificaties Ubbink Voorgevormde Vijver Start 150 * Oppervlakte 0,81 m2 * Inhoud 150 l * Maximale diepte 42 cm * Lengte 119cm * Maximale breedte 79cm * Bestand tegen UV-straling en vorst * Plantoppervlakken, moeraszones en biotoopranden mogelijk * Functionerend, biologisch evenwicht door optimale afstemming van de lengte, breedte en diepte van de vijver.  Gesjouw besparen? U koopt de voorgevormde vijver eenvoudig en snel online in deze webshop met vijverbenodigdheden!

€ 89.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijver Start 150
Ubbink Vijver Start 150
 

Ubbink Vijver Start 750

Ubbink Vijver Start 750 Wanneer u graag een vijver in de tuin wilt, is het gebruik van een voorgevormde vijver een goede optie. De inbouw van een voorgevormde vijver is eenvoudig te realiseren in enkele stappen. De voorgevormde vijvers van Ubbink zijn bestand tegen UV-straling en vorst. De vijver is voorzien van plantoppervlakken, moeraszones en biotoopranden. Specificaties Ubbink Voorgevormde Vijver Start 750  * Afmetingen: 202 x 160 cm * Inhoud: 750 liter * Max. diepte: 55 cm * UV en vorst bestendig * Materiaal: HDPE Wilt u graag een voorgevormde vijver in de tuin? Bestel de vijver eenvoudig online in deze webshop met vijverartikelen om gesjouw te besparen.

€ 179.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijver Start 750
Ubbink Vijver Start 750
 

Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus 2

Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus Zowel de kleinste als de grootste voorgevormde vijver in ons assortiment komt uit de Calmus serie. Deze vijvers zijn allemaal bestand tegen uv-straling en vorst.  Door de optimale afstemming tussen de lengte, breedte en diepte van de vijver is er een mooi biologische evenwicht. Mede door de hoogwaardige en duurzame materialen is deze vijver eenvoudig in te bouwen en vriendelijk voor het milieu, planten en dieren. Kenmerken van de voorgevormde vijver Calmus   Calmus S1 Calmus S2 Calmus S3 Calmus S4 Calmus S5 Oppervlakte in m2 0,85 1 1,47 2,30 4,34 Inhoud 145 liter 220 liter 350 liter 530 liter 1400 liter Afmetingen 120 x 90 x 40 cm. 135 x 90 x 45 cm. 165 x 130 x 50 cm. 215 x 145 x 50 cm. 265 x 205 x 55 cm. Max. diepte 40 centimeter 45 centimeter 50 centimeter 50 centimeter 55 centimeter   Bespaar gesjouw en koop de voorgevormde vijver in deze online winkel met vijverbenodigdheden.

€ 112.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus 2
Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus 2
 

Ubbink SwimPlant Vierkant 35 x 35 cm

Ubbink SwimPlant Vierkant 35 x 35 cm Met de Ubbink SwimPlant kunt u uw waterplanten ook plaatsen in diepe of slecht bereikbare gedeelten van uw vijver. In de holtes van de met vlies omhulde ringen van styropor kunnen de planten direct worden vastgezet. Ook manden met waterplanten kunnen eveneens heel secuur op hun plaats gebracht worden. Het beplanten gebeurt net als bij potten met vijversubstraat of vijveraarde. Kenmerken Ubbink SwimPlant * Afmeting SwimPlant 35 x 35 cm * Styropor * Afmeting vijvermand 20 x 20 x 20 cm (niet inbegrepen) * Geschikt voor diepe of slechte bereikbare plekken van uw vijver

€ 13.62

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink SwimPlant Vierkant 35 x 35 cm
Ubbink SwimPlant Vierkant 35 x 35 cm
 

Ubbink SwimPlant Vierkant 40 x 40 cm

Ubbink SwimPlant Vierkant 40 x 40 cm Met de Ubbink SwimPlant kunt u uw waterplanten ook plaatsen in diepe of slecht bereikbare gedeelten van uw vijver. In de holtes van de met vlies omhulde ringen van styropor kunnen de planten direct worden vastgezet. Ook manden met waterplanten kunnen eveneens heel secuur op hun plaats gebracht worden. Het beplanten gebeurt net als bij potten met vijversubstraat of vijveraarde. Kenmerken Ubbink SwimPlant * Afmeting SwimPlant 40 x 40 cm * Styropor * Afmeting vijvermand 25 x 25 x 25 cm (niet inbegrepen) * Geschikt voor diepe of slechte bereikbare plekken van uw vijver

€ 17.55

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink SwimPlant Vierkant 40 x 40 cm
Ubbink SwimPlant Vierkant 40 x 40 cm
 

Ubbink SwimPlant Rond Ø 25 cm

Ubbink SwimPlant Rond Ø 25cm Met de Ubbink SwimPlant kunt u uw waterplanten ook plaatsen in diepe of slecht bereikbare gedeelten van uw vijver. In de holtes van de met vlies omhulde ringen van styropor kunnen de planten direct worden vastgezet. Ook manden met waterplanten kunnen eveneens heel secuur op hun plaats gebracht worden. Het beplanten gebeurt net als bij potten met vijversubstraat of vijveraarde. Kenmerken Ubbink SwimPlant * Afmeting SwimPlant Ø 25cm * Styropor * Afmeting vijvermand Ø 14cm (niet inbegrepen) * Geschikt voor diepe of slechte bereikbare plekken van uw vijver

€ 8.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink SwimPlant Rond Ø 25 cm
Ubbink SwimPlant Rond Ø 25 cm
 

Ubbink Voorgevormde Vijver Jupiter SI

Ubbink Voorgevormde Vijver Jupiter SI Deze voorgevormde vijver is één van de kleinsten uit ons assortiment en is bestand tegen UV-straling en vorst.. Door de juiste verhoudingen tussen lengte, breedte en diepte beschikt de voorgevormde vijver over een goedwerkende biotoop. Op dit model zitten plantoppervlakken, moeraszones en biotoopranden. Deze voorgevormde vijver kunt u nu snel en eenvoudig online bestellen. Kenmerken van de voorgevormde vijver Jupiter * Oppervlakte 0,94 vierkante meter * Inhoud 230 liter * Afmetingen 119 x 79 x 45 cm. * Maximale diepte 45 centimeter * Zwart polyethyleen Bespaar uzelf gesjouw en koop de voorgevormde vijver eenvoudig online in deze webshop met vijverbenodigdheden!

€ 95.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Voorgevormde Vijver Jupiter SI
Ubbink Voorgevormde Vijver Jupiter SI
 

Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus 1

Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus 1 Zowel de kleinste als de grootste voorgevormde vijver in ons assortiment komt uit de Calmus serie. Deze vijvers zijn allemaal bestand tegen uv-straling en vorst.  Door de optimale afstemming tussen de lengte, breedte en diepte van de vijver is er een mooi biologische evenwicht. Mede door de hoogwaardige en duurzame materialen is deze vijver eenvoudig in te bouwen en vriendelijk voor het milieu, planten en dieren. Kenmerken van de voorgevormde vijver Calmus   Calmus S1 Calmus S2 Calmus S3 Calmus S4 Calmus S5 Oppervlakte in m2 0,85 1 1,47 2,30 4,34 Inhoud 145 liter 220 liter 350 liter 530 liter 1400 liter Afmetingen 120 x 90 x 40 cm. 135 x 90 x 45 cm. 165 x 130 x 50 cm. 215 x 145 x 50 cm. 265 x 205 x 55 cm. Max. diepte 40 centimeter 45 centimeter 50 centimeter 50 centimeter 55 centimeter Bespaar gesjouw en bestel deze voorgevormde vijver eenvoudig en snel in deze online winkel met vijverbenodigdheden.

€ 67.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus 1
Ubbink Voorgevormde Vijver Calmus 1
 

Ubbink SwimPlant Rond Ø 35 cm

Ubbink SwimPlant Rond Ø 35cm Met de Ubbink SwimPlant kunt u uw waterplanten ook plaatsen in diepe of slecht bereikbare gedeelten van uw vijver. In de holtes van de met vlies omhulde ringen van styropor kunnen de planten direct worden vastgezet. Ook manden met waterplanten kunnen eveneens heel secuur op hun plaats gebracht worden. Het beplanten gebeurt net als bij potten met vijversubstraat of vijveraarde. Kenmerken Ubbink SwimPlant * Afmeting SwimPlant Ø 35cm * Styropor * Afmeting vijvermand Ø 21cm (niet inbegrepen) * Geschikt voor diepe of slechte bereikbare plekken van uw vijver

€ 13.45

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink SwimPlant Rond Ø 35 cm
Ubbink SwimPlant Rond Ø 35 cm
 

Ubbink Waterornament RVS Caracas

Heeft u een moderne tuin waarin u meer sfeer wilt creëren? Kies dan voor het RVS waterornament uit de Acqua Arte collectie. Dit moderne ornament heeft een strakke uitstraling en is een echte eyecatcher voor in uw tuin. Het waterval effect van het ornament zorgt voor een rustgevend geluid en geeft een prettige sfeer aan uw tuin. Het waterornament RVS wordt geleverd als complete set waardoor het plaatsen van het ornament in uw tuin of op uw terras eenvoudig is. Waterornament RVS Caracas specificaties Waterornament Caracas wordt als complete set bij u thuis geleverd. De afmetingen van het waterornament zijn: 70 x 30 x 16 cm en is gemaakt van RVS. Naast het waterornament ontvangt u een: * opvang bassin met een inhoud van 150 Liter * metalen afsluitrooster * 4000 l/h pomp * aansluitmateriaal Vijverbenodigdheden.net heeft een uitgebreid assortiment waterornamenten van RVS welke eenvoudig zijn te installeren. Wilt u liever een golvend waterornament van RVS? Bekijk dan het waterornament Fermo. Deze golvende vorm geeft uw tuin een bijzondere uitstraling en is zowel geschikt in een moderne tuin als een klassieke tuin. Waterornament RVS Caracas kopen? Vijverbenodigdheden.net!

€ 398.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Waterornament RVS Caracas
Ubbink Waterornament RVS Caracas
 

Ubbink Waterornament RVS Genova

Het waterornament Genova is één van de RVS waterornamenten uit de collectie van Acqua Arte. Door het gebruik van RVS zijn deze waterornamenten zeer stijlvol en geeft uw tuin, terras of interieur een moderne uitstraling. Het waterornament wordt geleverd inclusief sokkel waardoor het ingraven van het ornament niet meer nodig is. De golvende vorm in combinatie met het geborstelde RVS geeft het waterornament constant een levendige lichteffect. Waterornament RVS als kunstobject Het exclusieve design, de speciale bewerking van materialen en de stroming van het water maakt dit waterornament zeer bijzonder en wordt in tuinen en op terrassen vaak als kunstobject gebruikt. Omdat het ornament voorzien is van een sokkel kan het ornament ook in een hal worden geplaatst. Het installeren van het waterornament is zeer eenvoudig en wordt compleet bij thuis geleverd. Waterornament Genova specificaties De afmetingen van het waterornament is (hxbxd) 100 x 40 x 12 cm en de bijgeleverde sokkel heeft een afmeting van: (hxbxl) 20 x 60 x 60 cm. Het waterreservoir is voorzien van een krachtige pomp dat het water gemiddeld 400l/u rond stuwt. Tussen de sokkel en het waterornament is een afdekplaat geplaatst. Tenslotte leveren wij het juiste aansluitmateriaal bij het ornament waardoor het installeren nog nooit zo eenvoudig is geweest. Bent u op zoek naar een bijzonder waterornament dat uw tuin een stijlvolle uitstraling geeft? Kies dan voor het waterornament Genova. Wilt u verschillende waterornamenten rvs met elkaar vergelijken? Bekijk dan ook de waterornamenten Fermo en Caracas.

€ 699.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Waterornament RVS Genova
Ubbink Waterornament RVS Genova
 

Ubbink Mamba Design Vijver Waterval

Ubbink Cobra Design Vijver Waterval  Design, decoratie en sierlijkheid. Dat zijn drie visuele eigenschappen die de Cobra Design Waterval uitstraalt. Deze waterval is geschikt voor tuinvijvers en zwembaden. Doordat het van roestvrijstaal is gemaakt is het bestand tegen chloor en water. Hierdoor behoudt de waterval zijn bijzondere design look. Deze vijver waterval is te verkrijgen met en zonder geïntegreerde LED-verlichting. Wordt geleverd met de benodigde accessoires voor aansluiting met pomp en filtersysteem. (LET OP pomp en filter niet meegeleverd).  Eigenschappen Cobra Design Waterval * Roestvrijstaal * Beschikbaar met en zonder LED-verlichting * Geschikt voor vijverpompen met circulatievermogen van 6000 - 12000 liter per uur * 54 cm hoog x 30 cm breed x 50 cm diep * Aanbevolen pompcapaciteit zwembad 0.8 bar/5.5 - 11m3 per uur * Aansluiting 1 1/2 " Bespaar uzelf gesjouw en koop de mooie design waterval online in deze webshop met vijverbenodigdheden! Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 499.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Mamba Design Vijver Waterval
Ubbink Mamba Design Vijver Waterval
 

Ubbink Mamba Design Vijver Waterval LED

Ubbink Cobra Design Vijver Waterval LED Design, decoratie en sierlijkheid. Dat zijn drie visuele eigenschappen die de Cobra Design Waterval uitstraalt. Nu met een sfeervolle LED-lichtstrip. Deze bevatten 20 LED's met blauw licht. Wordt geleverd met montagemateriaal en 12 V-veiligheidstransformatoren.  Deze waterval is geschikt voor tuinvijvers en zwembaden. Doordat het van roestvrijstaal is gemaakt is het bestand tegen chloor en water. Hierdoor behoudt de waterval zijn bijzondere design look. Deze vijver waterval is te verkrijgen met en zonder geïntegreerde LED-verlichting. Wordt geleverd met de benodigde accessoires voor aansluiting met pomp en filtersysteem. (LET OP pomp en filter niet meegeleverd).  Eigenschappen Cobra Design Waterval * Roestvrijstaal * Beschikbaar met en zonder LED-verlichting * Geschikt voor vijverpompen met circulatievermogen van 6000 - 12000 liter per uur * 54 cm hoog x 30 cm breed x 50 cm diep * Aanbevolen pompcapaciteit zwembad 0.8 bar/5.5 - 11m3 per uur * Aansluiting 1 1/2 " * 20 LED's blauw * 12VAC/3.25VA (transformator) * 2.5 Watt (vermogen) * 230 VAC/50 Hz (nominaalspanning) * 5 meter kabellengte Wilt u ook gesjouw besparen? Koop de design waterval nu eenvoudig online in deze webshop met vijverartikelen. Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 699.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Mamba Design Vijver Waterval LED
Ubbink Mamba Design Vijver Waterval LED
 

Waterornament Siena

Ornament Siena uit de AcqaArte serie bestaat uit drie antracietkleurige zuilen met LED verlichting. De zuilen hebben een hoogte van 20, 35 en 50 centimeter en zijn gemaakt van graniet. Dit zorgt er voor dat het ornament bestand is tegen verschillende weersinvloeden en jarenlang meegaat. De bijgeleverde LED verlichting zorgt voor een sfeervolle aanblik op donkere avonden.  Het waterornament beschikt bij levering over een bassin, pomp, afdekplaat, reinigingsmiddel en alle aansluitmaterialen. Dit ornament is een uitstekende uitbreiding van uw tuin en is nu eenvouding online te bestellen. Kenmerken van het waterornament Siena: * 3 antracietkleurige zuilen van graniet * LED verlichting * pomp 1600 l/h * bassin 68cm doorsnede en 36cm hoog * aansluitmateriaal Het installeren van een waterornament van vijverbenodigdheden.net is eenvoudig. U ontvangt het complete pakket inclusief duidelijke handleiding. Zodra u het ornament ontvangen heeft, kunt u direct beginnen met het installeren van het waterornament. Het waterbassin kan ingegraven worden in uw tuin of u kiest voor een van onze Decowalls wat ingraven overbodig maakt. De krachtige pomp stuwt het water door een gepatenteerde driewegkraan, zodat de waterstroom naar de drie elementen afzonderlijk te regelen zijn. De waterstroom mondt uit aan de vlakke bovenzijde van de zuilen, waarna het via de zuilen naar beneden loopt en u voorziet van een rustgevend geluid van stromend water.  Maak uw tuin zomerklaar met de waterornamenten van Acqua Arte via vijverbenodigdheden.net Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 268.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Siena
Waterornament Siena
 

Ubbink Vijver Start 250

Ubbink Vijver Start 250 Wanneer u graag een vijver in de tuin wilt, is een voorgevormde vijver een goede optie. De inbouw van een voorgevormde vijver is eenvoudig te realiseren in enkele stappen. De voorgevormde vijvers van Ubbink zijn bestand tegen UV-straling en vorst. De vijver is voorzien van plantoppervlakken, moeraszones en biotoopranden. Specificaties Ubbink Voorgevormde Vijver Start 250  * Afmetingen: 135 x 105 cm * Inhoud: 250 liter * Max. diepte: 45 cm * UV en vorst bestendig * Materiaal: HDPE Wilt u graag een voorgevormde vijver? Bestel de vijver eenvoudig online in deze webshop met vijverartikelen om gesjouw te besparen.

€ 99.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijver Start 250
Ubbink Vijver Start 250
 

Ubbink Vijver Waterval Set Niagara 30 LED

Ubbink Vijver Waterval Set Niagara 30 LED De Niagara LED 30 nu verkrijgbaar in een kant en klare set. Alles wat u nodig heeft om een prachtige waterpartij te creëren in uw tuin in één pakket te bestellen bij vijverbenodigdheden! In combinatie met de vijverpomp ontstaat er een brede waterpartij. Deze vloeit geruisloos en zorgt voor een decoratief en modern sfeertje in uw tuin.  Eigenschappen Ubbink Set Niagara 30 LED * Complete watervalset met een maximale montagehoogte van 75 cm. * Design waterval Niagara 30 LED * Pomp 2300 liter per uur * 2 Meter vijverslang * Fonteinvijver 65 liter * 20 x LED lampjes Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 219.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijver Waterval Set Niagara 30 LED
Ubbink Vijver Waterval Set Niagara 30 LED
 

Ubbink Vijververlichting Multibright Float LED

Ubbink Vijververlichting MultiBright Float LED Mooie verlichtingsbollen voor in de vijver. De set bestaat uit 3 bollen met LED lampen die blijven drijven. Voor extra effect plaatst u de bollen tussen riet of waterplanten.  LED-verlichting Deze tuinverlichting is voorzien van een LED-verlichting. Een LED-lamp gebruikt veel minder stroom dan een gloeilamp. Dit is ten eerste goed voor het milieu, maar ook bespaart u kosten. Een LED-lamp heeft 5 tot 10 watt nodig om uw tuin te verlichten. Bij een gloeilamp is dit maarliefst 50 watt! Daarnaast hoeft u uw LED-lamp ook niet snel te vervangen, want een LED-lamp heeft gemiddeld 35000 branduren.  Specificaties Ubbink Vijververlichting MultiBright Float LED * Diameter bollen: 20 cm * Vermogen: 1.5 Watt * Type verlichting: LED * Kleur verlichting: Warm wit * Aantal leds: 3 * Kabellengte: 10 Meter Wilt u ook sfeer creëren in uw vijver? Kies dan voor deze drijvende vijverlampen van Ubbink (https://haxo.nl/ubbink-vijverlamp/). U kunt de vijverlampen eenvoudig en snel kopen in deze online winkel met vijverartikelen. Bekijk ook eens onze gehele collectie van het merk Ubbink (https://haxo.nl/ubbink).

€ 144.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijververlichting Multibright Float LED
Ubbink Vijververlichting Multibright Float LED
 

Ubbink UV C Lamp PL L 18 Watt

Ubbink UV-C Lamp PL-L 18 Watt UVC lampen worden in een vijver geplaatst voor de bestrijding van draadalg om zo een heldere vijver te houden. Deze lampen maken de opname van de algen door een filter ook eenvoudiger. Om een optimaal resultaat te behouden moeten de uv lampen na negen maanden worden vervangen. De lampen hebben dan de meeste kracht al verloren.

€ 37.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink UV C Lamp PL L 18 Watt
Ubbink UV C Lamp PL L 18 Watt
 

Ubbink UV C Lamp PL S 5 Watt

Ubbink UV-C Lamp PL-S 5 Watt Veel uv-lampen werken na 9 maanden minder krachtig en zijn aan vervanging toe. Dit is een Ubbink UV-C reservelamp van 5 watt voor het voorkomen van draadalg. Deze Ubbink lamp zorgt er eveneens voor dat de algen makkelijker op worden genomen door het filter.

€ 17.99

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink UV C Lamp PL S 5 Watt
Ubbink UV C Lamp PL S 5 Watt
 

Ubbink Mistmaker Outdoor

Ubbink Mistmaker Outdoor Deze mistmaker zorgt voor een mooie sfeer in uw tuinvijver. Deze grote mistmaker is voorzien van een drijfring en drijft daardoor op het wateroppervlak. Hierbij kunt u dus bijvoorbeeld denken aan opstelling in uw vijver. De mistmaker heeft een minimale inbouwdiepte van 60 tot 80 millimeter. De mistmaker is geschikt voor vijvers met een temperatuur tussen de 5 en 40°C. Kenmerken van de Mistmaker Outdoor * doorsnee 68mm, hoogte 30mm (zonder drijfelement). * doorsnee drijfelement 18cm. * kabellengte 10 meter * 95 watt vermogen * watertemperatuur 5 - 40 °C Demonstratie video Ubbink Mistmaker Indoor

€ 126.54

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Mistmaker Outdoor
Ubbink Mistmaker Outdoor
 

Ubbink UV C Lamp PL L 36 Watt

Ubbink UV-C Lamp PL-L 36 Watt UVC lampen worden gebruikt voor de bestrijding van draadalg in de vijver. Deze lampen maken het ook makkelijker voor een filter om de algen op te nemen. Na negen maanden hebben de meeste uv lampen de kracht verloren om de vijver nog goed te reinigen. Om de vijver schoon te houden is het dan ook van belang om deze lampen tijdig te vervangen.

€ 47.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink UV C Lamp PL L 36 Watt
Ubbink UV C Lamp PL L 36 Watt
 

Ubbink Vijver Waterval Set Niagara 60 LED

Ubbink Vijver Waterval Set Niagara 60 LED De Niagara LED 60 nu verkrijgbaar in een kant en klare set. Alles wat u nodig heeft om een prachtige waterpartij te creëren in uw tuin in één pakket te bestellen bij vijverbenodigdheden! In combinatie met de vijverpomp ontstaat er een brede waterpartij. Deze vloeit geruisloos en zorgt voor een decoratief en modern sfeertje in uw tuin.  Eigenschappen Ubbink Set Niagara 60 LED * Complete watervalset met een maximale montagehoogte van 50 cm. * Design waterval Niagara 60 LED * Pomp 3900 liter per uur * 2 Meter vijverslang * Fonteinvijver 65 liter * 35 x LED lampjes Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 304.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijver Waterval Set Niagara 60 LED
Ubbink Vijver Waterval Set Niagara 60 LED
 

Ubbink SwimPlant Vierkant 20 x 20 cm

Ubbink SwimPlant Vierkant 20 x 20 cm Met de Ubbink SwimPlant kunt u uw waterplanten ook plaatsen in diepe of slecht bereikbare gedeelten van uw vijver. In de holtes van de met vlies omhulde ringen van styropor kunnen de planten direct worden vastgezet. Ook manden met waterplanten kunnen eveneens heel secuur op hun plaats gebracht worden. Het beplanten gebeurt net als bij potten met vijversubstraat of vijveraarde. Kenmerken Ubbink SwimPlant * Afmeting SwimPlant 20 x 20 cm * Styropor * Afmeting vijvermand 11 x 11 x 11 cm (niet inbegrepen) * Geschikt voor diepe of slechte bereikbare plekken van uw vijver

€ 8.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink SwimPlant Vierkant 20 x 20 cm
Ubbink SwimPlant Vierkant 20 x 20 cm
 

Ubbink Onderwaterverlichting MultiBright LED

Ubbink Onderwaterverlichting MultiBright LED Dit MultiBright LED model van Ubbink is geschikt voor verlichting in de vijver. De ledverlichting kan onder water worden geplaatst, maar ook langs de vijver of ergens anders in de tuin. Dit product komt standaard met 10 meter elektriciteitskabel en heeft een vermogen van 1,25 watt. LED-verlichting Deze tuinverlichting is voorzien van een LED-verlichting. Een LED-lamp gebruikt veel minder stroom dan een gloeilamp. Dit is ten eerste goed voor het milieu, maar ook bespaart u kosten. Een LED-lamp heeft 5 tot 10 watt nodig om uw tuin te verlichten. Bij een gloeilamp is dit maarliefst 50 watt! Daarnaast hoeft u uw LED-lamp ook niet snel te vervangen, want een LED-lamp heeft gemiddeld 35000 branduren.  Specificaties Onderwaterverlichting MultiBright LED * 1 led lamp * Vermogen 1,25 W * Nominale spanning: 230 VAC, 12V * Kabel 10 meter * Wordt geleverd met gekleurde kapjes Wilt u sfeervolle verlichting in de tuin en vijver? Kies dan voor deze MultiBright LED onderwaterverlichting met uitgebreide set accessoires. U kunt de onderwaterlampen eenvoudig en snel kopen in deze online winkel met vijverbenodigdheden. Bekijk ook eens de gehele collectie van het merk Ubbink (https://haxo.nl/ubbink) of al onze vijververlichting (https://haxo.nl/vijververlichting/) producten.

€ 39.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Onderwaterverlichting MultiBright LED
Ubbink Onderwaterverlichting MultiBright LED
 

Ubbink Vijver Start 1000

Ubbink Vijver Start 1000 Wanneer u graag een vijver in de tuin wilt, is een voorgevormde vijver een goede optie. De inbouw van een voorgevormde vijver is eenvoudig te realiseren in enkele stappen. De voorgevormde vijvers van Ubbink zijn bestand tegen UV-straling en vorst. De vijver is voorzien van plantoppervlakken, moeraszones en biotoopranden. Specificaties Ubbink Voorgevormde Vijver Start 1000  * Afmetingen: 215 x 170 cm * Inhoud: 10000 liter * Oppervlakte: 3,11 m2 * Max. diepte: 65 cm * UV en vorst bestendig * Materiaal: HDPE Wilt u graag een voorgevormde vijver? Bestel de vijver eenvoudig en snel online in deze webshop met vijverartikelen om gesjouw te besparen.

€ 249.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijver Start 1000
Ubbink Vijver Start 1000
 

Ubbink Vijververlichting Led Jet Vulcano 1

Ubbink Vijververlichting LED Jet Vulcano 1 Deze sproeikop van Ubbink is voorzien van 24 verschillende ledlampjes van 0,2 watt en zorgt daardoor voor nog meer sfeer in en om uw vijver. Dit product komt standaard met een elektriciteitskabel van 10 meter en een veiligheidstransformator van 12 volt. De sproeikop is daarnaast in hoogte verstelbaar van 28 tot 48 centimeter. LED-verlichting Deze tuinverlichting is voorzien van een LED-verlichting. Een LED-lamp gebruikt veel minder stroom dan een gloeilamp. Dit is ten eerste goed voor het milieu, maar ook bespaart u kosten. Een LED-lamp heeft 5 tot 10 watt nodig om uw tuin te verlichten. Bij een gloeilamp is dit maarliefst 50 watt! Daarnaast hoeft u uw LED-lamp ook niet snel te vervangen, want een LED-lamp heeft gemiddeld 35000 branduren.  Specificaties Vijververlichting LED Jet Vulcano 1 * Aanbevolen pomp: 3000-10000 l/h * Aansluiting: buitenschroefdraad 1" * Telescopische verlengbuis 28-48 cm * 24 LED's à 0,2 W * Veiligheidstransformator 230 Vac / 12 V * Kabel 10 meter Wilt u ook een sproeier met sfeervolle verlichting? Dan is de LED Jet wellicht iets voor u! De LED Jet Vulcanoo kunt u eenvoudig en snel kopen in deze online winkel met vijverbenodigdheden. Bekijk ook eens de gehele collectie van het merk Ubbink (https://haxo.nl/ubbink) of al onze vijververlichting (https://haxo.nl/vijververlichting/) producten.

€ 52.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijververlichting Led Jet Vulcano 1
Ubbink Vijververlichting Led Jet Vulcano 1
 

Ubbink Vijver Start 500

Ubbink Vijver Start 500 Met een voorgevormde vijver installeert u snel een vijver in uw tuin. De inbouw van een voorgevormde vijver is eenvoudig te realiseren in enkele stappen. De voorgevormde vijvers van Ubbink zijn bestand tegen UV-straling en vorst. De HDPE vijver is voorzien van plantoppervlakken, moeraszones en biotoopranden. Specificaties Ubbink Voorgevormde Vijver Start 500 * Afmetingen: 179 x 140 cm * Inhoud: 500 liter * Max. diepte: 50 cm * UV en vorst bestendig * Materiaal: HDPE Wilt u graag een voorgevormde vijver? Bestel de vijver Start 500 eenvoudig online in deze webshop met vijverartikelen om gesjouw te besparen.

€ 129.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijver Start 500
Ubbink Vijver Start 500
 

Ubbink Vijverlamp MiniBright 1 x 8 LED

Ubbink Vijverlamp MiniBright 1 x 8 LED Deze MiniBright Led van Ubbink  is een sfeerverhogend element voor de vijver. De ledverlichting voor decoratieve elementen wordt standaard geleverd met 3 gekleurde kappen en een bijpassentransformator met 5 meter elektriciteitskabel. De ledlamp bestaat uit 8 verschillende leddioden en beschikt door de kappen over vier verschillende kleuren. LED-verlichting Deze tuinverlichting is voorzien van een LED-verlichting. Een LED-lamp gebruikt veel minder stroom dan een gloeilamp. Dit is ten eerste goed voor het milieu, maar ook bespaart u kosten. Een LED-lamp heeft 5 tot 10 watt nodig om uw tuin te verlichten. Bij een gloeilamp is dit maarliefst 50 watt! Daarnaast hoeft u uw LED-lamp ook niet snel te vervangen, want een LED-lamp heeft gemiddeld 35000 branduren.  Bekijk ook eens de gehele collectie van het merk Ubbink (https://haxo.nl/ubbink) of al onze vijververlichting (https://haxo.nl/vijververlichting/) producten.

€ 24.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijverlamp MiniBright 1 x 8 LED
Ubbink Vijverlamp MiniBright 1 x 8 LED
 

Ubbink Vijverlamp MiniBright 3 x 8 LED

Ubbink Vijverlamp MiniBright 3 x 8 LED Deze MiniBright Led van Ubbink is een sfeerverhogend element voor de vijver. De ledverlichting voor decoratieve elementen wordt standaard geleverd met 3 gekleurde kappen en een bijpassentransformator met 5 meter elektriciteitskabel. De ledlamp bestaat uit 8 verschillende leddioden en beschikt door de kappen over vier verschillende kleuren. LED-verlichting Deze tuinverlichting is voorzien van een LED-verlichting. Een LED-lamp gebruikt veel minder stroom dan een gloeilamp. Dit is ten eerste goed voor het milieu, maar ook bespaart u kosten. Een LED-lamp heeft 5 tot 10 watt nodig om uw tuin te verlichten. Bij een gloeilamp is dit maarliefst 50 watt! Daarnaast hoeft u uw LED-lamp ook niet snel te vervangen, want een LED-lamp heeft gemiddeld 35000 branduren.  Bekijk ook eens de gehele collectie van het merk Ubbink (https://haxo.nl/ubbink) of al onze vijververlichting (https://haxo.nl/vijververlichting/) producten.

€ 54.95

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Vijverlamp MiniBright 3 x 8 LED
Ubbink Vijverlamp MiniBright 3 x 8 LED
 

Ubbink UV C Lamp PL S 9 Watt

Ubbink UV-C Lamp PL-S 9 Watt Deze Ubbink UV-C reservelamp van 9 watt kunt u gebruiken in de vijver voor de bestrijding van draadalg. Na 9 maanden verliezen de meeste uv lampen kracht en zijn deze aan vervanging toe. Deze Ubbink lampen zorgen ervoor dat algen makkelijker door een filter kunnen worden opgenomen en voorkomen draadalg.

€ 19.50

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink UV C Lamp PL S 9 Watt
Ubbink UV C Lamp PL S 9 Watt
 

Ubbink RVS Frame Quadra

Het frame heeft een afmeting van: Hoogte 20cm Diepte  82 cm breedte: 120 cm

€ 241.96

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink RVS Frame Quadra
Ubbink RVS Frame Quadra
 

Ubbink UV C Lamp PL S 11 Watt

Ubbink UV-C Lamp PL-S 11 Watt Na negen maanden verliezen de meeste uv lampen de kracht om een vijver nog optimaal te kunnen reinigen. Deze reservelampen zijn dan ook geschikt om uw oude reservelamp te vervangen. UV-C lampen worden veelal gebruikt voor de bestrijding van draadalg. Daarnaast vergemakkelijken deze lampen de opname van algen door een filter.

€ 20.79

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink UV C Lamp PL S 11 Watt
Ubbink UV C Lamp PL S 11 Watt
 

Ubbink Mistmaker Indoor

Ubbink Mistmaker Indoor Deze mistmaker zorgt voor een mystieke atmosfeer rondom het water. Deze mistmaker is geschikt voor bijvoorbeeld kleine kamerfonteinen. De mistmaker heeft een minimale inbouwdiepte van 60 tot 80 millimeter. Het product is daarnaast geschikt voor watertemperaturen tussen de 5 en 40 graden Celsius. Kenmerken van Mistmaker Indoor * 40mm doorsnee en 25mm hoog * kabellengte 180 centimeter * 30 watt vermogen * watertemperatuur 5 - 40 °C Demonstratie video Ubbink Mistmaker Indoor

€ 31.00

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Ubbink Mistmaker Indoor
Ubbink Mistmaker Indoor
 

Waterornament Newcastle

De houten waterornamenten van Acqua Arte zijn nostalgisch, hebben een antieke uitstraling en passen perfect in uw bloementuin, op uw terras of aan de vijver. Het waterornament Newcastle is voorzien van een landelijke waterpomp van gietijzer. Bereid u voor op een zwoele zomeravond en geniet nog meer van uw tuin met het houten waterornament Newcastle. Waterornament met gietijzeren pomp De gietijzeren pomp brengt extra nostalgie in uw tuin en geeft uw tuin een landelijk sfeer. Het plaatsen van de waterornamenten van Vijverbenodigdheden.net is zeer eenvoudig. Wij leveren u een waterornament als complete set waardoor u gelijk kunt beginnen met het installeren van het ornament. Omdat het niet nodig is om het ornament in te graven, is dit waterornament ook uitermate geschikt voor plaatsing op uw terras. Waterornament Newcastle specificaties: * Diameter bassin 60 cm * Hoogte waterornament 75 cm Het waterornament wordt als complete set geleverd inclusief waterpomp met een stuwkracht van 350 liter per uur en het benodigde aansluitingsmateriaal. Voor de elektrische aansluiting kunt u kiezen of de kabel boven of onder de grond wordt geplaatst. Extra sfeer in uw tuin? Koop een sfeervol waterornament!   Is dit niet het waterornament (https://haxo.nl/waterornament) dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

€ 110.36

Lees meer....

Haxo.nl Ubbink Waterornament Newcastle
Waterornament Newcastle
 

Verfijn Resultaten

Woonshops