Stanley Ratel Ringsteeksleutelset 7 delig 8 10 12 13 14 17 19mm

Deze Stanley ringsteeksleutelset bevat 7 ringsteekratelsleutels met de afmetingen 8, 10, 12, 13, 14, 17, 19 mm. Ze zijn gemaakt van glanzend chroom en zijn van hoge kwaliteit. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje op  onze sleutels-doppen (https://haxo.nl/sleutels-doppen/) pagina voor nog veel meer handig gereedschap!

€ 50.99

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Ratel Ringsteeksleutelset 7 delig 8 10 12 13 14
Stanley Ratel Ringsteeksleutelset 7 delig 8 10 12 13 14 17 19mm
 

FatMax Kapzaag 350mm 13TPI

Dit is de FatMax Kapzaag 350mm 13TPI. De zaag heeft een ergonomische bimateriale handgreep die vastgeschroefd zit op het blad. Dankzij de verstevigde rug heeft u een betere beheersing bij het zagen. De zaag heeft een vertanding met 3 snijvlakken die super scherp zijn. Er zitten 7 tanden per inch. De handgreep voorzien van aftekenhoeken voor 45° en 90°. * Vertanding met 3 snijvlakken In de doos: * FatMax Kapzaag 350mm 13TPI Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van zagen (https://haxo.nl/zagen/)!

€ 18.12

Lees meer....

Haxo.nl Stanley FatMax Kapzaag 350mm 13TPI
FatMax Kapzaag 350mm 13TPI
 

Stanley 6 delige Schroevendraaierset Met Waterpomptang

Dit is de Stanley 6-delige Schroevendraaierset Met Waterpomptang. De schroevendraaier heeft een smalle hals en een afgerond uiteinde van de handgreep voor snelle draaibewegingen en optimale controle. Dankzij de soft-grip handgreep heeft de schroevendraaier een comfortabel gebruik en kleurcode voor snel kiezen van de juiste schroevendraaier. Ook beschikt de schroevendraaier over een chroom-vanadium stalen kling voor een hoge weerstand en beperkte kans op afbreken van de tip. * Gezandstraalde tip voor een betere grip op de schroef en een langere levensduur In de set: * Inhoud: 3.5 x 75, 4 x 100, 5.5 x 125, PH1, PH2 & waterpomptang Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 39.34

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley 6 delige Schroevendraaierset Met Waterpomptang
Stanley 6 delige Schroevendraaierset Met Waterpomptang
 

Stanley FatMax Priem

Dit is de Stanley FatMax Priem. Deze is geschikt om gaten in hout te maken en te boren en te schroeven. De priem heeft een ergonomische handgreep. * Priem 0 x 75mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 8.75

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley FatMax Priem
Stanley FatMax Priem
 

Stanley Metaalzaagblad 300mm 24TPI

Dit is de Stanley Metaalzaagblad 300mm 24TPI. * Volledig warmtebehandeld molybdeenstaal (HSS) * Stijf, extra duurzaam blad - ontworpen om alle soorten metaal te zagen Niet helemaal waar u naar zocht? Bekijk dan het volledige zaagbladen (https://haxo.nl/metaalzaagbladen-winkel/) assortiment!

€ 5.24

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Metaalzaagblad 300mm 24TPI
Stanley Metaalzaagblad 300mm 24TPI
 

Stanley Schroevendraaier Pozidriv PZ1 X 30mm

Dit is de Stanley Schroevendraaier Pozidriv PZ1 X 30mm. De handgreep van de schroevendraaier is rechtstreeks op de kling gevormd. Dit maakt de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft de schroevendraaier een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. De handgreep heeft antislip zodat u extra veel grip hebt. Dit geeft beperkt vermoeidheid van de hand. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de schroevendraaier is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele en vlotte draaibewegingen. In de doos: * Stanley Schroevendraaier Pozidriv PZ1 X 30mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 4.46

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaier Pozidriv PZ1 X 30mm
Stanley Schroevendraaier Pozidriv PZ1 X 30mm
 

Stanley Reserve Mesjes 1991 zonder Gaten (10x)

Dit is de Stanley Reserve Mesjes 1991 zonder Gaten (10x). Dit is het korte model. Het mes is bedoeld voor algemeen snijwerk. Ze zijn geschikt voor papier, karton en leder. * Lengte 50mm * Dikte 0.43mm * Hoogte 19mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van reservemessen (https://haxo.nl/reserve-messen/)!

€ 3.80

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Reserve Mesjes 1991 zonder Gaten (10x)
Stanley Reserve Mesjes 1991 zonder Gaten (10x)
 

Stanley Reserveblad Verstekzaag

Dit is de Stanley Reserveblad Verstekzaag. Deze precisie verstekbak is ideaal voor de thuis-klusser. het reserveblad is gehard en getemperd en heeft extra fijne tanden. De aanspanschroef op het blad vergemakkelijkt het verwisselen van bladen en verzekert zuivere en nauwkeurige zaagsneden. De verstek is instelbaar op 30, 45, 60, en 90°.  De verstekbak is ook instelbaar in lengte voor herhaalde zaagsneden, De verstekbak heeft een handgreep met een comfortabele elastomere strip. Het werk stuk kan vlug worden vastgezet door verstelbare klampspijkers De Stanley Verstekbak Verstelbaar komt Inclusief zaagblad (560mm). * Verstelbare lengtemeter voor herhaalde zaagsneden * Handgreep met comfortabele elastomeer strip * Werkstuk kan vlug worden vastgezet door verstelbare klampspijkers In de doos: * Stanley Reserveblad Verstekzaag * Zaagblad (560mm) Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van zagen (https://haxo.nl/zagen/)!

€ 9.92

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Reserveblad Verstekzaag
Stanley Reserveblad Verstekzaag
 

Stanley 3 delige Slijpset

Dit is de Stanley 3-delige Slijpset. De slijpset heeft een gelakte klem voor het vastklemmen van schaafbeitels en steekbeitels. Deze set heeft een uitklapbare hoekmeter met nauwkeurige standen (25°,30° en 35°). Voor het slijpen en wetten van alle schaaf en steekbeitels in breedten van 3 tot 60 mm. * Voor een preciese scherpe hoek * Met slijpsteen: een zijde voor het ontvetten en een zijde voor het slijpen Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van handgereedschap (https://haxo.nl/handgereedschap/)!

€ 10.86

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley 3 delige Slijpset
Stanley 3 delige Slijpset
 

Stanley Afbreekmes Interlock 18mm

Dit is de Stanley Interlock Afbreekmes 18mm. Dit is de metalen uitvoering. Deze is duurzaam en licht. De InterLock neusverbinding kan het snijmesje, ook onder grote kracht, niet naar boven gedrukt worden. Het mes heeft een gebruikersvriendelijk meswisselsysteem. Hierbij heeft u geen gereedschap meer nodig. In uitgeschoven positie wordt snijmesje onwrikbaar vastgeklemd en kan niet onbedoeld terugschieten. * Handig schoon te maken * Lengte 165mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van afbreekmesjes (https://haxo.nl/stanley-afbreekmes/)!

€ 8.11

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Afbreekmes Interlock 18mm
Stanley Afbreekmes Interlock 18mm
 

Stanley Parallel Schroevendraaier 4 X 100mm

Dit is de Stanley Parallel Schroevendraaier 4 X 100mm. De handgreep van de schroevendraaier is rechtstreeks op de kling gevormd. Dit maakt de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft de schroevendraaier een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. Dit is bimateriaal ook wel antislip genoemd. Dit geeft uitstekende grip en beperkt vermoeidheid van de hand. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de 3-serie is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele en vlotte draaibewegingen. * Stalen kling van hoge kwaliteit * Ergonomische handgreep * Kleurcode ROOD In de doos: * Stanley Parallel Schroevendraaier 4 X 100mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 3.34

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Parallel Schroevendraaier 4 X 100mm
Stanley Parallel Schroevendraaier 4 X 100mm
 

Stanley Schroevendraaierset Essentieel 8 delig

Dit is de Stanley Schroevendraaierset Essentieel 8-delig. Dit zijn schroevendraaiers voor dagelijks gebruik. De schroevendraaiers hebben een zachte handgreep voor extra comfort en controle tijdens het schroeven. Elke schroevendraaier heeft een chroom-vanadium kling voor sterkte en corrosie weerstand. Ook hebben ze ieder een geharde tip voor een langere levensduur. De schroevendraaiers zijn van hoge kwaliteit en zijn ideaal voor de doe-het-zelver. In de set: PH0 (50mm pocket), PH1 (75mm small), PH2 (100mm medium), Standard (flared) 3mm (75mm small), 5.5mm (100mm medium), 6.5mm (150mm large), Cabinet (parallel) 4mm (100mm small), 6.5mm (150mm large). Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 15.16

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaierset Essentieel 8 delig
Stanley Schroevendraaierset Essentieel 8 delig
 

Stanley Surform Reserveblad Schraper 60mm

Dit is de Stanley Surform Reserveblad Schraper 60mm. Het reservemes dient voor het snel verwijderen van stukjes. * Geschikt voor 21-115 Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schrapers (https://haxo.nl/stanley-schraper/)!

€ 2.44

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Surform Reserveblad Schraper 60mm
Stanley Surform Reserveblad Schraper 60mm
 

Stanley Uitschuifmes ABS Kunststof

Dit is de Stanley Uitschuifmes ABS Kunststof. het mes is vervaardigd uit ABS kunststof. Dit materiaal is duurzaam en licht. Het mes is uitschuifbaar in 5 verschillende standen. Dankzij het knipslot kunt u de mesjes vlug en gemakkelijk verwisselen. Hiervoor is geen gereedschap meer nodig. Het mes wordt geleverd met 2 mesjes voor zwaar werk. * Lengte 150mm * Gelevered met 2 mesjes voor zwaar werk Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van uitschuifmessen (https://haxo.nl/uitschuifmessen/)!

€ 4.55

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Uitschuifmes ABS Kunststof
Stanley Uitschuifmes ABS Kunststof
 

Stanley FatMax Veiligheidsmes TriSlide Metaal

Dit is de Stanley FatMax Veiligheidsmes TriSlide Metaal. Het automatische mes trekt automatisch terug wanneer de druk op de trekker verdwijnt of wanneer het contact met het materiaal verloren gaat. Dit zorgt voor een maximale veiligheid. het mes heeft een instelbare meshoogte & vergrendeling. Ook heeft het mes 3 standen voor verschillende materialen & toepassingen plus een vergrendeling om het mes veilig op te bergen en mee te nemen. De geïntegreerde opslag van messen zorgt voor meer gebruiksgemak. Het product wordt geleverd met 4 veiligheidsmesjes met ronde punt, 1 op het mes, 3 in de opslag. De metalen constructie zorgt voor een ongeëvenaarde sterkte & duurzaamheid in veeleisende omstandigheden. * Bevestigingslus, voor meer veiligheid of om het mes op te bergen * Bimat greep, voor antislip comfort en een perfecte grip * Snelle meswissel, meer efficiëntie dankzij een snelle meswissel zonder gereedschap Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van veiligheidsmessen (https://haxo.nl/stanley-veiligheidsmessen/)!

€ 15.00

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley FatMax Veiligheidsmes TriSlide Metaal
Stanley FatMax Veiligheidsmes TriSlide Metaal
 

Stanley Afbreekmesjes 9mm (10x)

Dit zijn de Stanley Afbreekmesjes 9mm (10x). Dit reservemes is 9mm met 12 segmenten. het mes komt met een dispenser met kapje om messegmenten af te breken en compartiment om gebruikte segmenten veilig op te bergen. * Geschikt voor alle 9,5 mm afbreekmessen Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van afbreekmesjes (https://haxo.nl/stanley-afbreekmes/)!

€ 4.08

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Afbreekmesjes 9mm (10x)
Stanley Afbreekmesjes 9mm (10x)
 

Stanley VDE Schroevendraaierset PZ1 x 100mm En PZ2 x 125mm

Dit is de Stanley VDE Schroevendraaierset PZ1 x 100mm En PZ2 x 125mm. De handgreep van de schroevendraaier is rechtstreeks op de kling gevormd. Dit maakt de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft de schroevendraaier een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. De handgreep is bimateriaal, dit geeft uitstekende grip en beperkt hierbij vermoeidheid van de hand. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de schroevendraaier is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele en vlotte draaibewegingen. * Geïsoleerd blad voor veiliger werken. Aalle STANLEY VDE schroevendraaiers worden getest tot 10,000 volt en zijn gegarandeerd veilig tot 1,000 volt Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 14.16

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley VDE Schroevendraaierset PZ1 x 100mm En PZ2 x 12
Stanley VDE Schroevendraaierset PZ1 x 100mm En PZ2 x 125mm
 

Stanley 40 Delige Pistoolgreep Ratel Bit Set

Dit is de Stanley 40-Delige Pistoolgreep Ratel-Bit-Set. De set heeft 1 plooibare pistoolgreep ratel-bit en 1 verlengstuk. In de set: * 6 lange bits: Phillips® n° 1, n° 2, n° 3 - Parallel 5, 6,7 mm * 24 standard bits: Phillips® n° 0, n° 1, n° 2 (X3)n° 3 - Parallel 5, 6, 7 mm - Zeskant 2, 3, 4, 5, 5.5, 6 mm - Vierkant S1, S2, S3 - Torx® T10, T15, T20, T25, T27, T30 * 6 doppen 5, 6, 8, 9,10, 11 mm

€ 31.25

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley 40 Delige Pistoolgreep Ratel Bit Set
Stanley 40 Delige Pistoolgreep Ratel Bit Set
 

Stanley Blokschaaf Bailey n°3, 4, 4 1 2 245mm

Dit is de Stanley Blokschaaf Bailey n°3, 4, 4 1/2 - 245mm. De blokschaaf is bedoeld voor algemeen gebruik. Deze gelakte, zwarte stalen uitvoering met gladde geslepen zool en zijkanten is ideaal voor de doe-het-zelver. De schaaf komt met een verstelbare kikker en ook de fijnregeling kunt u instellen naar wens. In de doos: * Stanley Blokschaaf Bailey n°3, 4, 4 1/2 - 245mm * Beitel Breedte (mm): 50mm * Beitel lengte (mm): 250mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schaven (http://haxo.nl/schaven/)!

€ 66.93

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Blokschaaf Bailey n°3, 4, 4 1 2 245mm
Stanley Blokschaaf Bailey n°3, 4, 4 1 2 245mm
 

Stanley Schroevendraaier Pozidriv PZ1 X 75mm

Dit is de Stanley Schroevendraaier Pozidriv PZ1 X 75mm. De schroevendraaier beschikt over een bimateriale handgreep. Hierdoor is de schroevendraaier uitermate geschikt voor comfort en controle tijdens het schroeven. De schroevendraaier heeft een tri-lobe ergonomisch ontwerp. Hierdoor ligt de schroevendraaier fijn in de hand. De handgreep beschikt over een grote diameter. De handgreep is aan het einde afgerond voor extra comfortabele en vlotte bewegingen. Dankzij de chroom afwerking wordt het risico op afbraak verminderd en biedt de schroevendraaier de maximale bescherming tegen roest. De tip is magnetisch waardoor u geen problemen zult hebben met het oppakken en vastschroeven. In de doos: * Stanley Schroevendraaier Pozidriv PZ1 X 75mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 1.94

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaier Pozidriv PZ1 X 75mm
Stanley Schroevendraaier Pozidriv PZ1 X 75mm
 

Stanley Standaard Schroevendraaier 8 X 175mm

Dit is de Stanley Standaard Schroevendraaier 8 X 175mm. De handgreep van de schroevendraaier is rechtstreeks op de kling gevormd. Dit maakt de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft de schroevendraaier een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. De handgreep heeft antislip, dit geeft uitstekende grip en beperkt vermoeidheid van de hand. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de schroevendraaier is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele en vlotte draaibewegingen. In de doos: * Stanley Standaard Schroevendraaier 8 X 175mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 8.47

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Standaard Schroevendraaier 8 X 175mm
Stanley Standaard Schroevendraaier 8 X 175mm
 

Stanley FatMax Pro Uitschuifmes

Dit is de Stanley FatMax Pro Uitschuifmes. Het mes kan tot wel 15 vervangmessen bevatten. Om het mes zit een extra lichte, maar onverwoestbare, aluminium behuizing. De magnetische tip houdt het vervangmes op zijn plaats tijdens het wisselen. Het mes heeft een draaiknop om de mesopening bij te stellen bij gebruik van extra stevige vervangmessen. Het mes heeft een geveerd openingssysteem om vlot messen te vervangen. De handgreep met reliëf heeft een diamantvorm voor betere grip. * Geleverd met 10 reservemesjes * Lengte 205mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van uitschuifmessen (https://haxo.nl/uitschuifmessen/)!

€ 21.14

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley FatMax Pro Uitschuifmes
Stanley FatMax Pro Uitschuifmes
 

Stanley RVS Schroevendraaier PH1 x 100mm

Dit is de Stanley RVS Schroevendraaier PH1 x 100mm. De schroevendraaier heeft een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. De handgreep heeft antislip, dit geeft uitstekende grip en beperkt vermoeidheid van de hand. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de schroevendraaier is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele en vlotte draaibewegingen. In de doos: * Stanley RVS Schroevendraaier PH1 x 100mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 5.84

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley RVS Schroevendraaier PH1 x 100mm
Stanley RVS Schroevendraaier PH1 x 100mm
 

Stanley Dubbele Bimat Foliesnijder

Dit is de Stanley Dubbele Bimat Foliesnijder. Dit is een dubbelzijdig verzonken mes. Hierdoor heeft u minder kans op letsel en een langere levensduur van het product. De bimat greep zorgt voor antislip comfort en een perfecte grip. De foliesnijder heeft een haakpriem voor het doorboren en snijden van enkel- en dubbelwandig golfkarton. De geïntegreerde splitter snijdt door plastic tape. Hierdoor heeft u een multifunctioneel gebruiksgemak. De lichtgewicht constructie helpt de vermoeidheid van de gebruiker te verminderen, in vergelijking met zwaardere metalen messen. * Bevestigingslus voor meer veiligheid of om het mes op te bergen Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van veiligheidsmessen (https://haxo.nl/stanley-veiligheidsmessen/)!

€ 3.75

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Dubbele Bimat Foliesnijder
Stanley Dubbele Bimat Foliesnijder
 

Stanley Schroevendraaier Phillips VDE PH2 X 125mm

Dit is de Stanley Schroevendraaier Phillips VDE PH2 X 125mm. De handgreep van de schroevendraaier is rechtstreeks op de kling gevormd. Dit maakt de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft de schroevendraaier een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. De handgreep heeft antislip zodat u extra veel grip hebt. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de schroevendraaier is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele draaibewegingen. In de doos: * Stanley Schroevendraaier Phillips VDE PH2 X 125mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 5.12

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaier Phillips VDE PH2 X 125mm
Stanley Schroevendraaier Phillips VDE PH2 X 125mm
 

Stanley Schroevendraaier Parallel VDE 2,5 X 50mm

Dit is de Stanley Schroevendraaier Parallel VDE 2,5 X 50mm. De handgreep van de schroevendraaier is rechtstreeks op de kling gevormd. Dit maakt de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft de schroevendraaier een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. De handgreep is bimateriaal, dit geeft uitstekende grip en beperkt hierbij vermoeidheid van de hand. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de schroevendraaier is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele en vlotte draaibewegingen. Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 4.24

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaier Parallel VDE 2,5 X 50mm
Stanley Schroevendraaier Parallel VDE 2,5 X 50mm
 

Stanley Handzaag JetCut SP 500mm

Dit is de Stanley Handzaag JetCut SP 500mm. Deze handzaag heeft een handgreep van antichoc kunststof en zacht elastomeer voor een betere, comfortabele greep en controle. De zaag beschikt over een zogeheten “HardPoint” vertanding. Deze is erg sterk en scherp en moet niet geslepen worden. De JetCut vertanding heeft drie snijvlakken voor sneller en gladder zagen. De zaag heeft 7 tanden per 25 mm waardoor het zagen eenvoudiger en precieser wordt. * Ideaal voor zacht hout, geplastificeerde spaanplaat en PVC * Handgreep voorzien van aftekenhoeken voor 45° en 90° In de doos: * Stanley Handzaag JetCut SP 500mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van zagen (https://haxo.nl/zagen/)!

€ 18.08

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Handzaag JetCut SP 500mm
Stanley Handzaag JetCut SP 500mm
 

Stanley Uitschuifmes Titan

Dit is de Stanley Uitschuifmes Titan. Dit is een uitschuifmes met gebogen vorm voor betere greep en bescherming van de vingers tijdens het snijden. De mesjes zijn geschikt voor zware snijtoepassingen. Dit is de robuuste aluminium uitvoering. Dankzij de InterLock neusverbinding kan het snijmesje, ook onder grote kracht, niet naar boven gedrukt worden. Het mes heeft een koperen draaiknop om mesjes te verwisselen en vast te klemmen. Het mes heeft een opbergruimte voor 7 reservemesjes in de handgreep. * Geleverd met 3 reservemesjes * Lengte 185mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van uitschuifmessen (https://haxo.nl/uitschuifmessen/)!

€ 20.31

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Uitschuifmes Titan
Stanley Uitschuifmes Titan
 

Stanley Dubbele Foliesnijder (10x)

Dit is de Stanley Dubbele Foliesnijder (10x). Dit is een bubbelzijdig verzonken mes. Hierdoor heeft u minder kans op letsel en een langere levensduur van het product. De geprofileerde greep zorgt voor antislip comfort en een perfecte grip. De haakpriem zorgt voor het doorboren en snijden van enkel- en dubbelwandig golfkarton. De geïntegreerde splitter voor plastic tape heeft een multifunctioneel gebruiksgemak. Dit is de lichtgewicht constructie die de vermoeidheid van de gebruiker helpt te verminderen. In vergelijking met zwaardere metalen messen ligt deze fijner in de hand. * Bevestigingslus voor meer veiligheid of om het mes op te bergen Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan ons gehele veiligheidsmessen (https://haxo.nl/stanley-veiligheidsmessen/) assortiment!

€ 18.76

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Dubbele Foliesnijder (10x)
Stanley Dubbele Foliesnijder (10x)
 

Stanley RVS Schroevendraaier 6.5mm x 150mm

Dit is de Stanley RVS Schroevendraaier 6.5mm x 150mm. Deze schroevendraaier is volledig gemaakt van roestvrijstaal. De kling is ook gemaakt van roestvrijstaal voor hoge slijtvastheid. Dit voorkomt ook externe roestvorming op de schroef. De schroevendraaier heeft een smalle hals en een afgerond uiteinde. Hierdoor heeft de schroevendraaier snelle draaibewegingen en optimale controle. Het handvat heeft een soft-grip handgreep voor comfortabel gebruik en kleurcode voor snel kiezen van de juiste schroevendraaier. Met de gezandstraalde tip heeft u een betere grip op de schroef en heeft de schrovendraaier een langere levensduur. Kleurcode: ROOD * Gezandstraalde tip * Met soft-grip handgreep * Volledige roestvrijstalen kling In de doos: * Stanley RVS Schroevendraaier 6.5mm x 150mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 8.35

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley RVS Schroevendraaier 6.5mm x 150mm
Stanley RVS Schroevendraaier 6.5mm x 150mm
 

Stanley Precisie Schroenvendraaierset 32 delig

Dit is de Stanley Precisie Schroenvendraaierset 32-delig. Deze multibit-set met handige opslag van bladen in de handgreep is ideaal voor de doe-het-zelver. De precisieschroevendraaier heeft een nauwkeurige klem voor het vastzetten van bits. De soft-grip handgreep zorgt voor meer comfort en een optimale controle. De precisieschroevendraaier wordt geleverd in een handige, herbruikbare opbergdoos. * Inhoud: Parallel 1, 1.2, 1.5, 1.8, 2, 2.5, 3 & PH000, PH00, PH0 & PZ0, PZ1 & T5, T6, T7, T8, T9 & Hex 0.9, 1.3, 1.5, 2, 2.5, 3, 4 & TT10, TT15, TT20 & Triwings 2,3,4 & Square 2,3 Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 62.64

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Precisie Schroenvendraaierset 32 delig
Stanley Precisie Schroenvendraaierset 32 delig
 

Stanley Schroevendraaier Standaard 4 X 100mm

Dit is de Stanley Schroevendraaier Standaard 4 X 100mm. De handgreep van de schroevendraaier is rechtstreeks op de kling gevormd. Dit maakt de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft de schroevendraaier een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. Dit is bimateriaal ook wel antislip genoemd. Dit geeft uitstekende grip en beperkt vermoeidheid van de hand. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de schroevendraaier is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele en vlotte draaibewegingen. * Stalen kling van hoge kwaliteit * Ergonomische handgreep * Kleurcode ROOD In de doos: * Stanley Schroevendraaier Standaard 4 X 100mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 4.34

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaier Standaard 4 X 100mm
Stanley Schroevendraaier Standaard 4 X 100mm
 

Stanley Multibit Precisie Schroevendraaierset 15 delig

Dit is de Stanley Multibit Precisie Schroevendraaierset 15-delig. Deze multibit-set met handige opslag van bladen in de handgreep is ideaal voor de doe-het-zelver. De precisieschroevendraaier heeft een nauwkeurige klem voor het vastzetten van bits Dankzij de soft-grip handgreep heeft u meer comfort en een optimale controle. De schroevendraaier wordt geleverd in een handige, herbruikbare opbergdoos. Inhoud: Parallel 1, 1.2, 1.5, 1.8, 2, 2.5 & PH000, PH00 & T5, T6, T7, T8 & Hex 0.9, 1.3, 1.5, 2 Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 33.40

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Multibit Precisie Schroevendraaierset 15 delig
Stanley Multibit Precisie Schroevendraaierset 15 delig
 

Stanley RVS Schroevendraaier Parallel 4 x 100mm

Dit is de Stanley RVS Schroevendraaier Parallel 4 x 100mm. De schroevendraaier bestaat uit een volledig roestvrijstalen kling voor hoge slijtvastheid. Dit voorkomt ook externe roestvorming op de schroef. De hals is smal en de schroevendraaier heeft een afgerond uiteinde. Dit zorgt voor snelle draaibewegingen en optimale controle. De schroevendraaier beschikt over een soft-grip handgreep voor comfortabel gebruik en een kleurcode (ROOD) voor het snel kiezen van de juiste schroevendraaier. De tip van de schroevendraaier is gezandstraald. Hierdoor heeft u een betere grip op de schroef en heeft de schroef een langere levensduur. In de doos: * Stanley RVS Schroevendraaier Parallel 4 x 100mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 5.43

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley RVS Schroevendraaier Parallel 4 x 100mm
Stanley RVS Schroevendraaier Parallel 4 x 100mm
 

Stanley 6 Delige Torx Schroevendraaierset

Dit is de Stanley 6-Delige Torx Schroevendraaierset. De handgreep van de schroevendraaier is rechtstreeks op de kling gevormd. Dit maakt de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft de schroevendraaier een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. De handgreep heeft antislip zodat u extra veel grip hebt. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de schroevendraaier is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele draaibewegingen. * Kleurcode: GROEN In de set: * Torx TT10 x 75mm, TT15 x 75mm, TT20 x 100mm, TT25 x 100mm, TT30 x 125mm, TT40 x 125mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 28.99

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley 6 Delige Torx Schroevendraaierset
Stanley 6 Delige Torx Schroevendraaierset
 

Stanley Interlock Afbreekmes 18mm

Dit is de Stanley Interlock Afbreekmes 18mm. Dit is de metalen uitvoering. Deze is duurzaam en licht. De InterLock neusverbinding kan het snijmesje, ook onder grote kracht, niet naar boven gedrukt worden. Het mes heeft een gebruikersvriendelijk meswisselsysteem. Hierbij heeft u geen gereedschap meer nodig. In uitgeschoven positie wordt snijmesje onwrikbaar vastgeklemd en kan niet onbedoeld terugschieten. * Handig schoon te maken * Lengte 165mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van afbreekmesjes (https://haxo.nl/stanley-afbreekmes/)!

€ 8.26

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Interlock Afbreekmes 18mm
Stanley Interlock Afbreekmes 18mm
 

Stanley Bitset 7 Delig

* 6 bits en bithouder (60mm) in opbergdoos van kunststof * 0-68-739 T10, T15, T20, T25, T30, T40 - Magnetische bithouder

€ 11.69

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Bitset 7 Delig
Stanley Bitset 7 Delig
 

Stanley Stanley Foliesnijder (10x)

Dit is de Stanley Stanley Foliesnijder (10x). De foliesnijder heeft een geprofileerde greep voor antislip comfort en een perfecte grip. De haakpriem zorgt voor het doorboren en snijden van enkel- en dubbelwandig golfkarton. De snijder heeft een verzonken mes. Dit zorgt ervoor dat u minder kans op letsel heeft. Ook komt het mes met een geïntegreerde splitter voor plastic tape wat zorgt voor een multifunctioneel gebruiksgemak. De lichtgewicht constructie helpt de vermoeidheid van de gebruiker te verminderen. Het mes is, in vergelijking met zwaardere metalen messen, veel fijner in gebruik. De bevestigingslus zorgt voor meer veiligheid of om het mes op te bergen. * 10 pack * Eenvoudig mee te nemen Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan ons gehele veiligheidsmessen (https://haxo.nl/stanley-veiligheidsmessen/) assortiment!

€ 15.00

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Stanley Foliesnijder (10x)
Stanley Stanley Foliesnijder (10x)
 

Stanley Schroevendraaier Standaard 8 X 150mm

Dit is de Stanley Schroevendraaier Standaard 8 X 150mm. De handgreep van de schroevendraaier is rechtstreeks op de kling gevormd. Dit maakt de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft de schroevendraaier een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. De handgreep heeft antislip, dit geeft uitstekende grip en beperkt vermoeidheid van de hand. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de schroevendraaier is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele en vlotte draaibewegingen. In de doos: * Stanley Schroevendraaier Standaard 8 X 150mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 7.69

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaier Standaard 8 X 150mm
Stanley Schroevendraaier Standaard 8 X 150mm
 

Stanley Schroevendraaier Torx TT30 x 80mm

Dit is de Stanley Schroevendraaier Torx TT30 x 80mm. De schroevendraaier beschikt over een bimateriale handgreep. Hierdoor is die schroevendraaier uitermate geschikt voor comfort en controle tijdens het schroeven. De TT25 heeft een tri-lobe ergonomisch ontwerp. Hierdoor ligt de schroevendraaier fijn in de hand. De handgreep beschikt over een grote diameter. Hierdoor heeft u voldoende draaikracht als u werkt met bijvoorbeeld houtschroeven. De handgreep is aan het einde afgerond voor extra comfortabele en vlotte bewegingen. Dankzij de chroom afwerking wordt het risico op afbraak verminderd en biedt de schroevendraaier de maximale bescherming tegen roest. De tip is magnetisch waardoor u geen problemen zult hebben met het oppakken en vastschroeven. In de doos: * Stanley Schroevendraaier Torx TT30 x 80mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 3.08

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaier Torx TT30 x 80mm
Stanley Schroevendraaier Torx TT30 x 80mm
 

Stanley Schroevendraaier PH1 (75mm)

Dit is de Stanley Schroevendraaier PH1 (75mm). De handgreep van de schroevendraaier is rechtstreeks op de kling gevormd. Dit maakt de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft de schroevendraaier een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. De handgreep heeft antislip zodat u extra veel grip hebt. Dit geeft uitstekende grip en beperkt vermoeidheid van de hand. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de schroevendraaier is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele en vlotte draaibewegingen. Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 2.05

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaier PH1 (75mm)
Stanley Schroevendraaier PH1 (75mm)
 

Stanley Timmermanshamer Hout 100 gr

Deze Stanley timmermanshamer is sterk en gaat lang mee. De kop is gemaakt van gehard en getemperd staal, voor een langere levensduur. Ook heeft de kop afgeschuinde hoeken om beschadigingen te voorkomen, maar ook voor extra stevigheid. De steel is dankzij een supersterke verbinding tussen kop en handgreep onbreekbaar. Ook is de steel gemaakt van hoge kwaliteit essenhout voor duurzaamheid en evenwicht. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 7.89

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Timmermanshamer Hout 100 gr
Stanley Timmermanshamer Hout 100 gr
 

Stanley Sloopbeitel FatMax 25 mm

Deze Stanley sloopbeitel heeft een slagdop zodat hij met een hamer gebruikt kan worden. De handgreep is ergonomisch gevormd voor fijn gebruik. Deze sloopbeitel heeft een dubbele snijkant en is geschikt voor slopen, wrikken en splijten. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitels (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 15.19

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Sloopbeitel FatMax 25 mm
Stanley Sloopbeitel FatMax 25 mm
 

Stanley Steekbeitel Dynagrip 40 mm

Deze Stanley beitel is 167 millimeter lang en 40 millimeter breed. De beitel heeft een stalen slagkop, waardoor het samen met een hamer gebruikt kan worden. De langere ergonomische handgreep zorgt voor betere grip en maximale controle. Het blad is gemaakt van staal en is hierbij erg sterk. ook is dit blad al geslepen zodat hij direct gebruikt kan worden. Het blad heeft bladbescherming voor veilig gebruik te bevorderen. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitels (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 18.39

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitel Dynagrip 40 mm
Stanley Steekbeitel Dynagrip 40 mm
 

Stanley Houtbeitel 18 mm

Deze stanley houtbeitel is 18 millimeter breed. Het blad van de beitel heeft een roestwerende laklaag. De handgreep is doordat hij gemaakt is van polypropyleen nagenoeg onbreekbaar! Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 8.75

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Houtbeitel 18 mm
Stanley Houtbeitel 18 mm
 

Stanley Centerpunt 10 mm

Deze Stanley centerpunt is 140 millimeter lang en heeft een tip van 10 millimeter breed. De beitel is gemaakt van chroom-vanadium staal, en is uit-één-stuk gevormd voor sterkte en duurzaamheid. Hij is gehard en getemperd voor een verlengde levensduur en voor veiligheid. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje op onze drevels (https://haxo.nl/drevels/) pagina voor nog veel meer handig gereedschap!

€ 3.19

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Centerpunt 10 mm
Stanley Centerpunt 10 mm
 

Stanley FatMax Schroevendraaier Torx TT20 X 100mm

Dit is de Stanley FatMax Schroevendraaier Torx TT20 X 100mm. De handgreep van de schroevendraaier is rechtstreeks op de kling gevormd. Dit maakt de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft de schroevendraaier een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. De handgreep heeft antislip zodat u extra veel grip hebt. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de schroevendraaier is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele draaibewegingen. * Kleurcode: GROEN In de doos: * Stanley FatMax Schroevendraaier Torx TT20 X 100mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 5.31

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley FatMax Schroevendraaier Torx TT20 X 100mm
Stanley FatMax Schroevendraaier Torx TT20 X 100mm
 

Stanley FatMax Voorhamer Antivibratie 2721gr

Deze moker heeft veel eigenschappen waardoor het vibraties voorkomt, zo absorbeert de glasvezelkern vibraties en impactschokken. De FatMax Antivibe schokabsorberende laag beperkt vibraties, en de schokabsorberende kraag absorbeert de trillingen van de kop. Dit allemaal om het gebruik zo aangenaam mogelijk te maken! Het bullet nose ontwerp van de kop van de moker zorgt er voor dat elke slag 2x zoveel slagkracht heeft. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 55.59

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley FatMax Voorhamer Antivibratie 2721gr
Stanley FatMax Voorhamer Antivibratie 2721gr
 

Stanley Steekbeitel FatMax 35 mm

Deze Stanley steekbeitel heeft een stalen blad dat doorloopt tot in het slagkop, waardoor de handgreep tot 50% sterker wordt en er minder kans is op afbraak. Dit valt te zien doordat het handvat doorzichtig is. Doordat de slagkop van staal gemaakt is kan deze gebruikt worden met een hamer. Er is bladbescherming over de hele lengte voor extra veiligheid. Ook is deze handgreep is ergonomisch gevormd voor fijn gebruik.  Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 23.49

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitel FatMax 35 mm
Stanley Steekbeitel FatMax 35 mm
 

Stanley Bekistingshamer Glasvezel 750 gr

Deze Stanley hamer heeft een bimat antislip handgreep, hierdoor heb je meer grip. De handgreep is ook lang voor betere prestaties. Ook heeft de hamer overslag bescherming. De kop is 750 gram en is met een epoxy verbinding verbonden aan de steel. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 30.65

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Bekistingshamer Glasvezel 750 gr
Stanley Bekistingshamer Glasvezel 750 gr
 

Stanley Schroevendraaier Phillips PH2 X 250mm

Dit is de Stanley Schroevendraaier Phillips PH2 X 250mm. De handgreep van de schroevendraaier is rechtstreeks op de kling gevormd. Dit maakt de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft de schroevendraaier een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. Dit is bimateriaal ook wel antislip genoemd. Dit geeft uitstekende grip en beperkt vermoeidheid van de hand. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de schroevendraaier is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele en vlotte draaibewegingen. * Stalen kling van hoge kwaliteit * Ergonomische handgreep In de doos: * Stanley Schroevendraaier Phillips PH2 X 250mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 6.59

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaier Phillips PH2 X 250mm
Stanley Schroevendraaier Phillips PH2 X 250mm
 

Stanley Guts Bailey 8 mm

Deze Stanley guts is 8 millimeter breed. Het blad van de guts is gehard en ontlaten. De guts heeft een koperen afwerking. De handgreep is gemaakt van beukenhout en heeft een fijne vorm! Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 21.29

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Guts Bailey 8 mm
Stanley Guts Bailey 8 mm
 

Stanley Vuisthamer Glasvezel 1250gr kop

Deze stanley vuisthamer heeft een bimat antislip handgreep, hierdoor heb je meer grip. De handgreep is ook langer voor betere prestaties. Ook heeft de vuisthamer overslag bescherming. De kop is 1250 gram en is met een epoxy verbinding verbonden aan de steel. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 23.29

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Vuisthamer Glasvezel 1250gr kop
Stanley Vuisthamer Glasvezel 1250gr kop
 

Stanley Autolock Afbreekmes 18mm

Dit is de Stanley Autolock Afbreekmes 18mm. Het mes heeft een nieuw ergonomisch design met zachte handgreep uit twee materialen voor meer comfort en controle. Het toelopend middenstuk zorgt voor extra controle en snijprecisie. De schuiver uit roestvrij staal met automatische vergrendeling zet het blad stevig vast. Het mes wordt geleverd met 3 reservemessen en een verwijderbare mesbladbreker. Ideaal voor alle lichte, middelzware en zware snijtoepassingen. In de doos: * Stanley Autolock Afbreekmes 18mm * 3 reservemessen Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van Stanley Messen (https://haxo.nl/stanleymessen/)!

€ 6.19

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Autolock Afbreekmes 18mm
Stanley Autolock Afbreekmes 18mm
 

Stanley Kaphamer Staal 500gr

Deze Stanley kaphamer is gemaakt van staal en heeft een 500 gram kop. De kop heeft een uitstekende klauw, om leisteen te doorboren voordat men de nagel er doorslaat. Het heeft een getemperde en gesmede kop met plat oppervlak voor beter resultaat. De buisvormige, ovalen, stalen steel; combineert kracht met laag gewicht. De handgreep is ergonomisch gevormd (Dynagrip® Pro) voor een comfortabele greep en meer veiligheid. Verbinding van kop en handgreep weerstaat een slag van 5 ton. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 20.19

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Kaphamer Staal 500gr
Stanley Kaphamer Staal 500gr
 

Stanley Afbreekmes MPO 9mm (12 segmenten)

Dit is de Stanley Afbreekmes MPO 9mm (12 segmenten). Dit is een roestvrij schuifmes. Hij is gebruiksvriendelijk en heeft een lange levensduur. Dankzij de ergonomische vorm heeft u een comfortabele greep onder alle omstandigheden. De blokkeerschroef zorgt voor veiligheid en nauwkeurigheid tijdens zware snijtoepassingen. De gekartelde behuizing dient voor extra vergrendeling. Het afbreekmes wordt geleverd met 1 reservemesje. * Lengte 135mm In de doos: * Stanley Afbreekmes MPO 9mm (12 segmenten) Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van afbreekmes (https://haxo.nl/stanley-afbreekmes/)!

€ 7.02

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Afbreekmes MPO 9mm (12 segmenten)
Stanley Afbreekmes MPO 9mm (12 segmenten)
 

Stanley Schroevendraaier Phillips PH2 X 45mm

Dit is de Stanley Schroevendraaier Phillips PH2 X 45mm. De schroevendraaier beschikt over een bimateriale handgreep. Hierdoor is de schroevendraaier uitermate geschikt voor comfort en controle tijdens het schroeven. De schroevendraaier heeft een tri-lobe ergonomisch ontwerp. Hierdoor ligt de schroevendraaier fijn in de hand. De handgreep beschikt over een grote diameter. De handgreep is aan het einde afgerond voor extra comfortabele en vlotte bewegingen. Dankzij de chroom afwerking wordt het risico op afbraak verminderd en biedt de schroevendraaier de maximale bescherming tegen roest. De tip is magnetisch waardoor u geen problemen zult hebben met het oppakken en vastschroeven. In de doos: * Stanley Schroevendraaier Phillips PH2 X 45mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 2.11

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaier Phillips PH2 X 45mm
Stanley Schroevendraaier Phillips PH2 X 45mm
 

Stanley Steekbeitel Dynagrip 35 mm

Deze stanley beitel is 162 millimeter lang en 35 millimeter breed. De beitel heeft een stalen slagkop, waardoor het samen met een hamer gebruikt kan worden. De langere ergonomische handgreep zorgt voor betere grip en maximale controle. Het blad is gemaakt van staal en is hierbij erg sterk. ook is dit blad al geslepen zodat hij direct gebruikt kan worden. Het blad heeft bladbescherming voor veilig gebruik te bevorderen Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 17.29

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitel Dynagrip 35 mm
Stanley Steekbeitel Dynagrip 35 mm
 

Stanley 1 4 Bits Torx T30

* Geschikt voor industrie, bouwwerken en DHZ Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van bits (https://haxo.nl/boorbitjes/)!

€ 19.84

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley 1 4 Bits Torx T30
Stanley 1 4 Bits Torx T30
 

Stanley Schroevendraaierset Essentieel 20 delig

Dit is de Stanley Schroevendraaierset Essential 20-delig. Deze schroevendraaier zijn ideaal voor dagelijks gebruik. De schroevendraaiers hebben een zachte handgreep voor comfort en extra controle. Elke schroevendraaier heeft een chroom-vanadium kling voor sterkte en corrosie weerstand. Hierdoor is de schroevendraaier erg duurzaam. De tip van de schroevendraaier is gehard zodat een lange levensduur garant staat. * Sterk en duurzaam * Comfort * Set van 20 In de doos: PH0 (50mm pocket), PH1 (75mm small), PH2 x 2 (100mm medium), Standard (flared) 5.5mm x2 (100mm medium), 6.5mm x2 (150mm large), 8mm (175mm large), Cabinet (parallel) 2.5mm (50mm pocket), 3mm x2 (75mm small), 4mm x2 (100mm small), PZ1 (100mm small), PZ2 x2. Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 36.56

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaierset Essentieel 20 delig
Stanley Schroevendraaierset Essentieel 20 delig
 

Stanley Essentieel Gereedschapswagen 3in1

Deze Stanley gereedschapswagen is 3-delig en perfect om je gereedschap op te bergen maar ook te vervoeren. Door de lange aluminium handgreep is vervoeren fijn en gemakkelijk. De robuuste roestvrij stalen sluitingen hebben een fijn en gemakkelijk mechanisme. Niet helemaal wat u zocht? Bekijk dan hier ons volledige stanley-gereedschapskoffer () assortiment!

€ 51.49

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Essentieel Gereedschapswagen 3in1
Stanley Essentieel Gereedschapswagen 3in1
 

Stanley Penbankhamer 100 gr

Deze Stanley heeft een steel gemaakt van hoge kwaliteit essenhout voor duurzaamheid en evenwicht. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 17.59

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Penbankhamer 100 gr
Stanley Penbankhamer 100 gr
 

Stanley Steekbeitel Dynagrip 28 mm

Deze stanley beitel is 150 millimeter lang en 28 millimeter breed. De beitel heeft een stalen slagkop, waardoor het samen met een hamer gebruikt kan worden. De langere ergonomische handgreep zorgt voor betere grip en maximale controle. Het blad is gemaakt van staal en is hierbij erg sterk. ook is dit blad al geslepen zodat hij direct gebruikt kan worden. Het blad heeft bladbescherming voor veilig gebruik te bevorderen. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitels (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 15.99

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitel Dynagrip 28 mm
Stanley Steekbeitel Dynagrip 28 mm
 

Stanley Halfronde Vijl 150 mm second cut

Deze halfronde stanley vijl is 150 millimeter lang en is een second cut. Doordat deze vijl aan de ene kant rond is en de andere kant plat, kunt u hem gemakkelijk gebruiken voor meerdere situaties. De vijl is gemaakt van hoogwaardig carbonstaal. En de handgreep is ergonomisch gevormd voor een fijnere ervaring. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons vijlen & raspen () assortiment!

€ 7.29

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Halfronde Vijl 150 mm second cut
Stanley Halfronde Vijl 150 mm second cut
 

Stanley Bankhamer Glasvezel 300 gr

Deze stanley bankhamer heeft een bimat antislip handgreep, hierdoor heb je meer grip. De handgreep is ook langer voor betere prestaties. Ook heeft de vuisthamer overslag bescherming. De kop is 300 gram en is met een epoxy verbinding verbonden aan de steel. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 15.79

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Bankhamer Glasvezel 300 gr
Stanley Bankhamer Glasvezel 300 gr
 

Stanley Metsersbeitel 45 mm

Deze stanley metsersbetel is gemaakt van chroom-vanadium staal, en is daarbij uit één stuk gevormd voor sterkte en duurzaamheid! Ook is het gehard en getemperd om de levensduur te verlengen en voor extra veiligheid. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje op onze beitels (https://haxo.nl/beitels/) pagina voor nog veel meer handig gereedschap!

€ 6.69

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Metsersbeitel 45 mm
Stanley Metsersbeitel 45 mm
 

Stanley Reserve Mesjes 1992 Zonder Gaten (10x)

Dit zijn de Stanley Reserve Mesjes 1992 Zonder Gaten (10x). Dit is een lang model. De mesjes zijn geschikt voor zwaar snijwerk zoals tapijten en vinyl. * Lengte 62mm * Dikte 0.65mm * Hoogte 19mm In de doos: Stanley Reserve Mesjes 1992 Zonder Gaten (10x) Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van reservemessen (https://haxo.nl/stanley-reservemes/)!

€ 30.06

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Reserve Mesjes 1992 Zonder Gaten (10x)
Stanley Reserve Mesjes 1992 Zonder Gaten (10x)
 

Stanley FatMax Dubbele Foliesnijder Vervangbare Kop

Dit is de Stanley FatMax Dubbele Foliesnijder Vervangbare Kop. De foliesnijder heeft een verwisselbare snijkop. Dit dient voor een langere levensduur en optimale kostenefficiëntie. Het is een dubbelzijdig verzonken mes wat minder kans op letsel geeft. Ook staat een langere levensduur garant. Dankzij de bevestigingslus heeft u meer veiligheid en kunt u het mes op bergen. De foliesnijder heeft een bimat greep - voor antislip, comfort en een perfecte grip. De haakpriem zorgt voor het doorboren en snijden van enkel- en dubbelwandig golfkarton. De geïntegreerde splitter zorgt voor het eenvoudig wegsnijden van plastic tape. Hierdoor heeft de snijder een multifunctioneel gebruiksgemak. * Lichtgewicht constructie * Sterk en scherp * Ideaal in elke kluskoffer In de doos: * Stanley FatMax Dubbele Foliesnijder Vervangbare Kop. Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan ons gehele veiligheidsmessen (https://haxo.nl/stanley-veiligheidsmessen/) assortiment!

€ 5.62

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley FatMax Dubbele Foliesnijder Vervangbare Kop
Stanley FatMax Dubbele Foliesnijder Vervangbare Kop
 

Stanley FatMax Vouwbare Beitel 25 mm

Deze Stanley beitel is opvouwbaar, hierdoor is het blad veilig. De handgreep vouwt rond het gehele blad, hierdoor kunt u hem ook gemakkelijk en veilig transporteren in uw broekzak.  Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 15.19

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley FatMax Vouwbare Beitel 25 mm
Stanley FatMax Vouwbare Beitel 25 mm
 

Stanley Bankhamer Hout 500gr

Deze Stanley bankhamer is sterk en gaat lang mee. De kop is gemaakt van gehard en getemperd staal, voor een langere levensduur. Ook heeft de kop afgeschuinde hoeken om beschadigingen te voorkomen, maar ook voor extra stevigheid. De steel is dankzij een supersterke verbinding tussen kop en handgreep onbreekbaar. Ook is de steel gemaakt van hoge kwaliteit essenhout voor duurzaamheid en evenwicht. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 9.99

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Bankhamer Hout 500gr
Stanley Bankhamer Hout 500gr
 

Stanley Timmermanshamer Hout 315 gr

Deze Stanley timmermanshamer is sterk en gaat lang mee. De kop is gemaakt van gehard en getemperd staal, voor een langere levensduur. Ook heeft de kop afgeschuinde hoeken om beschadigingen te voorkomen, maar ook voor extra stevigheid. De steel is dankzij een supersterke verbinding tussen kop en handgreep onbreekbaar. Ook is de steel gemaakt van hoge kwaliteit essenhout voor duurzaamheid en evenwicht. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 10.69

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Timmermanshamer Hout 315 gr
Stanley Timmermanshamer Hout 315 gr
 

Stanley Vuisthamer 1.25 kg

Deze Stanley vuisthamer heeft een kop van gehard en getemperd staal, voor een langere levensduur. Ook heeft de kop afgeschuinde hoeken voor extra stevigheid, en voorkomt het beschadegingen. De essenhout steel is onbreekbaar van de kop dankzij de supersterke verbinding. Niet helemaal waar u naar zocht? Neem dan een kijkje in ons hele hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 15.00

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Vuisthamer 1.25 kg
Stanley Vuisthamer 1.25 kg
 

Stanley FatMax Bitschroevendraaier X 125mm

Dit is de Stanley FatMax Bitschroevendraaier  X 125mm. De handgreep van de schroevendraaier is rechtstreeks op de kling gevormd. Dit maakt de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft de schroevendraaier een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. De handgreep is gemaakt van bimateriaal, dit geeft uitstekende grip en beperkt vermoeidheid van de hand. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de schroevendraaier is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele en vlotte draaibewegingen. In de doos: * Stanley FatMax Bitschroevendraaier  X 125mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 8.35

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley FatMax Bitschroevendraaier X 125mm
Stanley FatMax Bitschroevendraaier X 125mm
 

Stanley Steekbeitel Bailey 16 mm

Deze stanley steekbeitel is 16 millimeter breed en heeft een lengte van 140 mm. Het blad van de beitel is gehard en ontlaten. De steekbeitel heeft een koperen afwerking. De handgreep is gemaakt van beukenhout! Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 13.59

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitel Bailey 16 mm
Stanley Steekbeitel Bailey 16 mm
 

Stanley FatMax Reservemes (10st)

Dit is de Stanley FatMax Reservemes (10st). Dit is een reservemes met inductie geharde rand. De mesjes zijn tot 75% scherper dan standaard mesjes. Ook hebben ze een 2 x langere levensduur dan b-merken. Doordat de mesjes tot 20% sterker zijn zullen ze niet afbreken. Het mes breekt niet en heeft een weerstand tot 35 kg. Geschikt voor alle snijtoepassingen. * Lengte 63mm * Dikte 0.65mm * Hoogte 20mm In de doos: * Stanley FatMax Reservemes (10st) Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van reservemessen (https://haxo.nl/reservemessen/)!

€ 5.20

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley FatMax Reservemes (10st)
Stanley FatMax Reservemes (10st)
 

Stanley Molenzaag 150mm smooth cut

Deze halfronde Stanley molenzaag is 150 millimeter lang en is een smooth cut. De vijl is gemaakt van hoogwaardig carbonstaal. Het handvat is ergonomisch gevormd voor een fijnere ervaring. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons vijlen & raspen () assortiment!

€ 5.75

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Molenzaag 150mm smooth cut
Stanley Molenzaag 150mm smooth cut
 

Stanley Reserve Mesjes 1991 Zonder Gaten (5st)

Dit is de Stanley Reserve Mesjes 1991 Zonder Gaten (5st). Dit is een kort model voor algemeen snijwerk. Het mes is geschikt voor papier, karton en leder. * Lengte 50mm * Dikte 0.43mm * Hoogte 19mm In de doos: * Stanley Reserve Mesjes 1991 Zonder Gaten (5st) Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van reserve messen (https://haxo.nl/reserve-messen/)!

€ 2.25

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Reserve Mesjes 1991 Zonder Gaten (5st)
Stanley Reserve Mesjes 1991 Zonder Gaten (5st)
 

Stanley Carbide Reserve Afbreekmes 18mm (10st)

Dit is de Stanley Carbide Reserve Afbreekmes 18mm (10st). Dit is een uniek reservemes met nieuwe technologie. De bladen bieden de vereiste duurzaamheid om door verschillende toepassingen te snijden, zoals roofing, gipsplaat, plafondtegels en andere bouwmaterialen waar traditionele bladen het moeilijk mee hebben. De messen hebben een lange levensduur. Ze zijn ontworpen om het blad langer te laten meegaan, de scherpte langer te behouden en losschieten te voorkomen. Dit zijn drie essentiële factoren voor de hedendaagse professional. Dit mes heeft een verbeterde duurzaamheid. Ze zijn geproduceerd met een uniek proces dat door middel van krachtige lasertechnologie wolfraamcarbidepoeder op de rand van het blad aanbrengt, waardoor het blad 10 keer langer meegaat dan een conventioneel blad Met precisie geslepen door diamanten wielen voor een extra scherpe snijrand. Dit proces creëert een duurzame bladrand terwijl het stalen blad toch flexibel blijft * Bespaar tijd en geld door minder van blad te moeten wisselen In de doos: * Stanley Carbide Reserve Afbreekmes 18mm (10st) Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van afbreekmessen (https://haxo.nl/stanley-afbreekmes/)!

€ 12.93

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Carbide Reserve Afbreekmes 18mm (10st)
Stanley Carbide Reserve Afbreekmes 18mm (10st)
 

Stanley Multitool 12in1

Dit is de Stanley Multitool 12in1. Deze multitool bevat een combinatietang, draadsnijder, zaag, zakmes, groot mes, flesopener, schroevendraaier 3mm / 6mm / 8mm / PH1 en een vijl. Deze multitool komt met een étui. De multitool is gemaakt van roestvrij staal. * Lengte (gesloten) 105mm * Lengte (open) 165 mm In de doos: * Stanley Multitool 12in1 * Heuptas/opbergzak Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van handgereedschap (https://haxo.nl/handgereedschap/)!

€ 20.81

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Multitool 12in1
Stanley Multitool 12in1
 

Stanley Houtbeitel 38 mm

Deze stanley houtbeitel is 38 millimeter breed. Het blad van de beitel heeft een roestwerende laklaag. De handgreep is doordat hij gemaakt is van polypropyleen nagenoeg onbreekbaar! Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 15.59

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Houtbeitel 38 mm
Stanley Houtbeitel 38 mm
 

Stanley Rijschaaf Bailey 460mm

Dit is de Stanley Rijschaaf Bailey 460mm. De schaaf heeft een gladde zool en is hoog van kwaliteit. De rijschaaf is bedoeld voor het nauwkeurig afschaven van uitstekende kanten en om brede lange planken vlak te schaven. In de doos: * Stanley Rijschaaf Bailey 460mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schaven (https://haxo.nl/stanley-blokschaaf/)!

€ 101.59

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Rijschaaf Bailey 460mm
Stanley Rijschaaf Bailey 460mm
 

Stanley FatMax Schrobzaagbladen (2st)

* Reservebladen voor FatMax Schrob/Metaalzaag 20-220 Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van zagen (http://haxo.nl/zagen/)!

€ 4.06

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley FatMax Schrobzaagbladen (2st)
Stanley FatMax Schrobzaagbladen (2st)
 

Stanley Essentieel Schroevendraaierset 6 delig

Dit is de Stanley Essential Schroevendraaierset 6-delig. De schroevendraaier zijn voor dagelijks gebruik rondom het huis, de tuin of de garage. De schroevendraaiers hebben een zachte handgreep. Dit zorgt voor comfort wanneer u de schroevendraaier vast heeft. De kling is gemaakt van chroom-vanadium. Dit zorgt voor sterkte en corrosie weerstand. De veharde tip zorgt voor een langere levensduur. In de set: PH0 (50mm pocket), PH1 (75mm small), PH2 (100mm medium), Standard (flared) 5.5mm (100mm medium), 6.5mm (150mm large), Cabinet (parallel) 3mm (75mm small). Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 10.86

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Essentieel Schroevendraaierset 6 delig
Stanley Essentieel Schroevendraaierset 6 delig
 

Stanley Essentieel Gereedschapswagen 53L

Deze Stanley gereedschapswagen heeft een maximale capaciteit van 53 liter en is perfect om je gereedschap op te bergen maar ook te vervoeren. Door de lange uitschuifbare handgreep is vervoeren fijn en gemakkelijk. De wagen heeft een uitneembare 2/3 gereedschapsbak die opbergen overzichtelijker maakt, en mobiliteit verhoogd tijdens werkzaamheden. Niet precies wat u zocht? Bekijk dan hier ons volledige stanley-gereedschapskoffer () assortiment!

€ 74.19

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Essentieel Gereedschapswagen 53L
Stanley Essentieel Gereedschapswagen 53L
 

Stanley Dynagrip Drevel 2,4 mm

Deze Stanley drevel heeft een diameter van 2,4mm en is 125mm lang. De drevel is gemaakt van getemperd en gehard staal voor veiligheid en betere prestaties. De drevel heeft een elastomeer omhulsel waardoor u goeie grip kunt behouden.  Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons hele drevel (https://haxo.nl/drevels/) assortiment!

€ 5.10

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Dynagrip Drevel 2,4 mm
Stanley Dynagrip Drevel 2,4 mm
 

Stanley Steekbeitelset FatMax 5 delig 6,10,15,20,25mm

Deze stanley beitelset bevat 5 beitels met de breedtes: 6, 10, 15, 20, 25mm. De beitels hebben een stalen slagkop, waardoor het samen met een hamer gebruikt kan worden. De langere ergonomische handgrepen zorgen voor betere grip en maximale controle. De bladen zijn gemaakt van staal en zijn hierbij erg sterk. Ook zijn deze bladen al geslepen zodat ze direct gebruikt kunnen worden. De bladen hebben bladbescherming om veilig gebruik te bevorderen. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje op onze beitels (https://haxo.nl/beitels/) pagina voor nog veel meer handig gereedschap!

€ 89.19

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitelset FatMax 5 delig 6,10,15,20,25mm
Stanley Steekbeitelset FatMax 5 delig 6,10,15,20,25mm
 

Stanley Drevel 3,2 mm

Deze stanley drevel tip heeft een diameter van 3,2 mm en is 101 mm lang. De drevel is gemaakt van getemperd en gehard staal voor veiligheid en betere prestaties. De drevel heeft een gekarteld handvat zodat u hem makkelijker vast kan houden Ook heeft de kop een vierkante afwerking met afgeplatte hoeken. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje op onze drevels (https://haxo.nl/drevels/) pagina voor nog veel meer handig gereedschap!

€ 4.99

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Drevel 3,2 mm
Stanley Drevel 3,2 mm
 

Stanley Schroevendraaierset Torx 6 delig

Dit is de Stanley Schroevendraaierset Torx 6-delig. De schroevendraaier beschikt over een bimateriale handgreep. Hierdoor is die schroevendraaier uitermate geschikt voor comfort en controle tijdens het schroeven. De schroevendraaiers hebben een tri-lobe ergonomisch ontwerp. Hierdoor ligt de schroevendraaier fijn in de hand. De handgreep beschikt over een grote diameter. Hierdoor heeft u voldoende draaikracht als u werkt met bijvoorbeeld houtschroeven. De handgreep is aan het einde afgerond voor extra comfortabele en vlotte bewegingen. Dankzij de chroom afwerking wordt het risico op afbraak verminderd en biedt de schroevendraaier de maximale bescherming tegen roest. De tip is magnetisch waardoor u geen problemen zult hebben met het oppakken en vastschroeven. * Magnetische tip * Tri-lobe ergonomisch ontwerp In de doos: * Stanley Schroevendraaierset Torx 6-delig Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 13.57

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaierset Torx 6 delig
Stanley Schroevendraaierset Torx 6 delig
 

Stanley Verstekbak Kunststof Zonder Kapzaag

Dit is de Stanley Verstekbak Kunststof Zonder Kapzaag. * L300mm/B130mm/H80mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van verstekbakken (https://haxo.nl/verstekbakken-winkel/)!

€ 15.75

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Verstekbak Kunststof Zonder Kapzaag
Stanley Verstekbak Kunststof Zonder Kapzaag
 

Stanley Dynagrip Drevel 1,6 mm

Deze Stanley drevel heeft een diameter van 1,6mm en is 125mm lang. De drevel is gemaakt van getemperd en gehard staal voor veiligheid en betere prestaties. De drevel heeft een elastomeer omhulsel waardoor u goeie grip kunt behouden.  Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons hele drevel (https://haxo.nl/drevels/) assortiment!

€ 4.99

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Dynagrip Drevel 1,6 mm
Stanley Dynagrip Drevel 1,6 mm
 

Stanley Bankhamer Glasvezel 500 gr

Deze stanley bankhamer heeft een bimat antislip handgreep, hierdoor heb je meer grip. De handgreep is ook langer voor betere prestaties. Ook heeft de vuisthamer overslag bescherming. De kop is 500 gram en is met een epoxy verbinding verbonden aan de steel. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 17.99

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Bankhamer Glasvezel 500 gr
Stanley Bankhamer Glasvezel 500 gr
 

Stanley Houtbeitel 16 mm

Deze stanley houtbeitel is 16 millimeter breed. Het blad van de beitel heeft een roestwerende laklaag. De handgreep is doordat hij gemaakt is van polypropyleen nagenoeg onbreekbaar! Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 8.59

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Houtbeitel 16 mm
Stanley Houtbeitel 16 mm
 

Stanley Steekbeitel FatMax 12 mm

Deze Stanley FatMax steekbeitel heeft een stalen blad dat doorloopt tot in het slagkop, waardoor de handgreep tot 50% sterker wordt en er minder kans is op afbraak. Dit valt te zien doordat de handvat doorzichtig is. Doordat de slagkop van staal gemaakt is kan deze gebruikt worden met een hamer. Er is bladbescherming over de hele lengte voor extra veiligheid. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 17.15

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitel FatMax 12 mm
Stanley Steekbeitel FatMax 12 mm
 

Stanley Verstekbak Hout L350mm B82mm H48mm

Dit is de Stanley Verstekbak Hout L350mm/B82mm/H48mm. Dit is een traditionele verstekbak van gedroogd beukenhout. De verstekbak is verlijmd en geschroefd voor extra stevigheid. Ook is deze instelbaar op hoeken van 45° en 90°. De verstekbak is voorzien van een ophangoog om deze te bevestigen aan een werktafel. Afmeting Verstekbak: L350mm/B82mm/H48mm In de doos: Stanley Verstekbak Hout L350mm/B82mm/H48mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van verstekbakken (https://haxo.nl/verstekbakken-winkel/)!

€ 14.71

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Verstekbak Hout L350mm B82mm H48mm
Stanley Verstekbak Hout L350mm B82mm H48mm
 

Stanley Bankhamer Hout 100gr

Deze Stanley bankhamer is sterk en gaat lang mee. De kop is gemaakt van gehard en getemperd staal, voor een langere levensduur. Ook heeft de kop afgeschuinde hoeken om beschadigingen te voorkomen, maar ook voor extra stevigheid. De steel is dankzij een supersterke verbinding tussen kop en handgreep onbreekbaar. Ook is de steel gemaakt van hoge kwaliteit essenhout voor duurzaamheid en evenwicht. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 6.69

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Bankhamer Hout 100gr
Stanley Bankhamer Hout 100gr
 

Stanley Verstekbak Kunststof

Dit is de Stanley Verstekbak Kunststof. De verstekbak heeft een lichte antichoc ABS laag. Er zitten gaten in de bodem van de verstekbak om deze vast te maken aan een werkbank. De verstekbak is instelbaar op hoeken van 90°, 45° en 22.5°. Een object kan vastgezet worden dankzij 2 meegeleverde pinnen. In de doos: * Stanley Verstekbak Kunststof Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van verstekbakken (https://haxo.nl/verstekbakken-winkel/)!

€ 8.12

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Verstekbak Kunststof
Stanley Verstekbak Kunststof
 

Stanley Klauwhamer 450gr

Deze Stanley klauwhamer is gemaakt van staal en heeft een 450 gram kop. De buisvormige, ovalen, stalen steel combineert kracht met laag gewicht. De handgreep is ergonomisch gevormd (Dynagrip® Pro) voor een comfortabele greep en meer veiligheid. Verbinding van kop en handgreep weerstaat een slag van 5 ton. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 25.99

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Klauwhamer 450gr
Stanley Klauwhamer 450gr
 

Stanley Steekbeitel FatMax 38 mm

Deze Stanley FatMax steekbeitel heeft een stalen blad dat doorloopt tot in het slagkop, waardoor de handgreep tot 50% sterker wordt en er minder kans is op afbraak. Dit valt te zien doordat de handvat doorzichtig is. Doordat de slagkop van staal gemaakt is kan deze gebruikt worden met een hamer. Er is bladbescherming over de hele lengte voor extra veiligheid. De handgreep is ergonomisch gevormd voor fijn gebruik.  Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 25.69

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitel FatMax 38 mm
Stanley Steekbeitel FatMax 38 mm
 

Stanley Steekbeitelset 6 delig 6, 12, 18, 25mm

Deze Stanley steekbeitelset bevat 4 steekbeitels met de breedtes; 6, 12, 18, 25 millimeter. De bladen van de beitels hebben een roestwerende laklaag. De handgrepen zijn doordat ze gemaakt zijn van polypropyleen nagenoeg onbreekbaar! De set bevat ook een slijpsteen met bijpasselijke olie! Ze worden geleverd in een handig opbergbakje, die ook goed gebruikt kan worden voor vervoer. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 25.99

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitelset 6 delig 6, 12, 18, 25mm
Stanley Steekbeitelset 6 delig 6, 12, 18, 25mm
 

Stanley Japanse Zaag Fijn Grof 600mm

Dit is de Stanley Japanse Zaag Fijn/Grof 600mm. Dit is een zaagblad voor fijne (17 tanden/25 mm) & grove (8 tanden/25 mm) werkzaamheden. De zaag heeft een JetCut vertanding. Deze heeft een agressieve vertanding met 3 snijvlakken voor snel en precies zagen. Ook heeft de zaag een bi-materiale handgreep.  Een ergonomische DynaGrip handgreep. Het flexible zaagblad is bedoeld voor moeilijk werk. Deze is naslijpbaar. * Bi-materiale handgreep In de doos: * Stanley Japanse Zaag Fijn/Grof 600mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van zagen (https://haxo.nl/zagen/)!

€ 27.55

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Japanse Zaag Fijn Grof 600mm
Stanley Japanse Zaag Fijn Grof 600mm
 

Stanley Steekbeitelset 4 delig 6, 12, 18, 25mm

Deze Stanley steekbeitelset bevat 4 steekbeitels met de breedtes; 6, 12, 18, 25 millimeter. De bladen van de beitels hebben een roestwerende laklaag. De handgrepen zijn doordat ze gemaakt zijn van polypropyleen nagenoeg onbreekbaar! Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 23.99

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitelset 4 delig 6, 12, 18, 25mm
Stanley Steekbeitelset 4 delig 6, 12, 18, 25mm
 

Stanley Cushiongrip Schroevendraaier 10 X 200mm

Dit is de Stanley Cushiongrip Schroevendraaier 10 X 200mm. De schroevendraaier beschikt over een bimateriale handgreep. Hierdoor is die schroevendraaier uitermate geschikt voor comfort en controle tijdens het schroeven. De 10-serie heeft een tri-lobe ergonomisch ontwerp. Hierdoor ligt de schroevendraaier fijn in de hand. De handgreep beschikt over een grote diameter. Hierdoor heeft u voldoende draaikracht als u werkt met bijvoorbeeld houtschroeven. De handgreep is aan het einde afgerond voor extra comfortabele en vlotte bewegingen. Dankzij de chroom afwerking wordt het risico op afbraak verminderd en biedt de schroevendraaier de maximale bescherming tegen roest. De tip is magnetisch waardoor u geen problemen zult hebben met het oppakken en vastschroeven. * Magnetische tip * Tri-lobe ergonomisch ontwerp In de doos: * Stanley Cushiongrip Schroevendraaier 10 X 200mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 4.11

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Cushiongrip Schroevendraaier 10 X 200mm
Stanley Cushiongrip Schroevendraaier 10 X 200mm
 

Stanley Schroevendraaierset Essentieel 10 delig

Dit is de Stanley Schroevendraaierset Essential 10-delig. De schroevendraaier is voor dagelijks gebruik. De schroevendraaier heeft een zachte handgreep voor comfort. De chroom-vanadium kling zorgt voor sterkte en een corrosie weerstand. De geharde tip zorgt voor een langere levensduur. In deze set: PH0 (50mm pocket), PH1 (75mm small), PH2 (100mm medium), Standard (flared) 5.5mm (100m medium), 8mm (175mm large), Cabinet (parallel) 3mm (75mm small), 4mm (100mm small), 6.5mm (150mm large), PZ1 (100mm small), PZ2 (100mm medium). Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 19.43

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaierset Essentieel 10 delig
Stanley Schroevendraaierset Essentieel 10 delig
 

Stanley Schroevendraaier Parallel 4 X 150mm

Dit is de Stanley Schroevendraaier Parallel 4 X 150mm. De handgreep van de schroevendraaier is rechtstreeks op de kling gevormd. Dit maakt de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft de schroevendraaier een hoge weerstand en een beperkte kans op het afbreken van de tip. De schroevendraaier ligt fijn in de hand door de ergonomische handgreep. Dit is bimateriaal ook wel antislip genoemd. Dit geeft uitstekende grip en beperkt vermoeidheid van de hand. De handgreep heeft een grote diameter waardoor u voldoende draaikracht voor houtschroeven hebt. De hals van de schroevendraaier is smal voor een snelle draaibeweging. Het uiteinde van de handgreep is afgerond. Hierdoor heeft de schroevendraaier comfortabele en vlotte draaibewegingen. * Stalen kling van hoge kwaliteit * Ergonomische handgreep * Kleurcode ROOD In de doos: * Stanley Schroevendraaier Parallel 4 X 150mm Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 3.56

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaier Parallel 4 X 150mm
Stanley Schroevendraaier Parallel 4 X 150mm
 

Stanley Bankhamer Glasvezel 1250 gr

Deze stanley bankhamer heeft een bimat antislip handgreep, hierdoor heb je meer grip. De handgreep is ook langer voor betere prestaties. Ook heeft de vuisthamer overslag bescherming. De kop is 1250 gram en is met een epoxy verbinding verbonden aan de steel. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 30.65

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Bankhamer Glasvezel 1250 gr
Stanley Bankhamer Glasvezel 1250 gr
 

Stanley Steekbeitel FatMax 6 mm

Deze Stanley FatMax steekbeitel heeft een stalen blad dat doorloopt tot in het slagkop, waardoor de handgreep tot 50% sterker wordt en er minder kans is op afbraak. Dit valt te zien doordat de handvat doorzichtig is. Doordat de slagkop van staal gemaakt is kan deze gebruikt worden met een hamer. Er is bladbescherming over de hele lengte voor extra veiligheid. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 16.59

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitel FatMax 6 mm
Stanley Steekbeitel FatMax 6 mm
 

Stanley Rechte Fatmax Klauwhamer Antivibe 453gr

Deze Stanley hamer heeft een gepatenteerde kop die 25% groter is dan traditionele hamers. Deze kop is nauwkeurig gebalanceerd, hierdoor kunt u hem met precisie gebruiken. Voor fijn gebruik te bevorderen is de anti-vibratie hangreep zacht gemaakt en heeft het een subtiele ergonomische vorm. Het antivibe stemvork systeem helpt ook tegen vibraties. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 36.49

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Rechte Fatmax Klauwhamer Antivibe 453gr
Stanley Rechte Fatmax Klauwhamer Antivibe 453gr
 

Stanley Schroevendraaierset Essentieel (6 delig)

Dit is de Stanley Schroevendraaierset Essential (6-delig). Deze schroevendraaier zijn ideaal voor dagelijks gebruik. De schroevendraaiers hebben een zachte handgreep voor comfort en extra controle. Elke schroevendraaier heeft een chroom-vanadium kling voor sterkte en corrosie weerstand. Hierdoor is de schroevendraaier erg duurzaam. De tip van de schroevendraaier is verhard zodat een lange levensduur garant staat. * Sterk en duurzaam * Comfort * Set van 6 In de doos: PH0 (50mm pocket), PH1 (75mm small), PH2 (100mm medium), Standard (flared) 5.5mm (100mm medium), 6.5mm (150mm large), Cabinet (parallel) 3mm (75mm small). Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van schroevendraaiers (https://haxo.nl/schroevendraaiers/)!

€ 10.86

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Schroevendraaierset Essentieel (6 delig)
Stanley Schroevendraaierset Essentieel (6 delig)
 

Stanley Essentieel Gereedschapswagen 50L

Deze Stanley gereedschapswagen heeft een maximale capaciteit van 40 kilo en 50 liter en is perfect om je gereedschap op te bergen maar ook te vervoeren. Door de lange uitschuifbare handgreep is vervoeren fijn en gemakkelijk. De wagen heeft een uitneembare gereedschapsbak die opbergen overzichtelijker maakt, en mobiliteit verhoogd tijdens werkzaamheden. Niet precies wat u zocht? Bekijk dan hier ons volledige stanley-gereedschapskoffer () assortiment!

€ 74.19

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Essentieel Gereedschapswagen 50L
Stanley Essentieel Gereedschapswagen 50L
 

Stanley Gereedschapskoffer Essentieel Medium

Deze Stanley gereedschapskoffer maakt het mogelijk om gereedschap op te bergen maar ook te vervoeren. Hij bevat een organizer voor kleine onderdelen. Niet helemaal wat u zocht? Bekijk dan hier ons volledige stanley-gereedschapskoffer () assortiment!

€ 12.69

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Gereedschapskoffer Essentieel Medium
Stanley Gereedschapskoffer Essentieel Medium
 

Stanley Bankhamer Glasvezel 1000 gr

Deze stanley bankhamer heeft een bimat antislip handgreep, hierdoor heb je meer grip. De handgreep is ook langer voor betere prestaties. Ook heeft de vuisthamer overslag bescherming. De kop is 1000 gram en is met een epoxy verbinding verbonden aan de steel. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige hamer (https://haxo.nl/hamers/) assortiment!

€ 24.99

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Bankhamer Glasvezel 1000 gr
Stanley Bankhamer Glasvezel 1000 gr
 

Stanley Steekbeitel Bailey 6 mm

Deze stanley steekbeitel is 6 millimeter breed en heeft een lengte van 125 mm. Het blad van de beitel is gehard en ontlaten. De steekbeitel heeft een koperen afwerking. De handgreep is gemaakt van beukenhout! Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 12.89

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitel Bailey 6 mm
Stanley Steekbeitel Bailey 6 mm
 

Stanley Steekbeitel FatMax 14 mm

Deze Stanley steekbeitel heeft een stalen blad dat doorloopt tot in het slagkop, waardoor de handgreep tot 50% sterker wordt en er minder kans is op afbraak. Dit valt te zien doordat het handvat doorzichtig is. Doordat het slagkop van staal gemaakt is kan deze gebruikt worden met een hamer. Er is bladbescherming over de hele lengte voor extra veiligheid. De handgreep is ergonomisch gevormd voor fijn gebruik.  Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitels (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 17.59

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitel FatMax 14 mm
Stanley Steekbeitel FatMax 14 mm
 

Stanley Raspenset 200mm bastard cut 3 delig

Deze stanley raspenset bevat 3 bastard cut raspen van 200 millimeter lang. De set heeft een ronde, halfronde en een platte rasp. Hierdoor is de set geschikt voor bijna elke rasp situatie! Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje op onze vijlen-raspen (https://haxo.nl/vijlen-raspen/) pagina voor nog veel meer handig gereedschap!

€ 25.99

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Raspenset 200mm bastard cut 3 delig
Stanley Raspenset 200mm bastard cut 3 delig
 

Stanley Steekbeitel Bailey 35 mm

Deze stanley steekbeitel is 35 millimeter breed en heeft een lengte van 170 mm. Het blad van de beitel is gehard en ontlaten. De steekbeitel heeft een koperen afwerking. De handgreep is gemaakt van beukenhout! Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje op onze beitels (https://haxo.nl/beitels/) pagina voor nog veel meer handig gereedschap!

€ 17.99

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitel Bailey 35 mm
Stanley Steekbeitel Bailey 35 mm
 

Stanley Vijlenset 150mm bastard cut 3 delig

Deze stanley vijlenset bevat 3 bastard cut vijlen van 150 millimeter lang. De set heeft een driehoekige, platte en een ronde vijl. Hierdoor is de set geschikt voor bijna elke vijl situatie! Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje op onze vijlen-raspen (https://haxo.nl/vijlen-raspen/) pagina voor nog veel meer handig gereedschap!

€ 15.09

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Vijlenset 150mm bastard cut 3 delig
Stanley Vijlenset 150mm bastard cut 3 delig
 

Stanley Koudbeitel Drevelset 12 delig

Deze Stanley koudbeitels en drevelset bevat een breed assortiment aan beitels en drevels. Doordat de set zoveel maten heeft is het voor veel situaties geschikt. De drevels en beitels zijn uit-één-stuk gevormd voor extra stevigheid. Ze zijn gemaakt van chroom-vanadium staal. Ook zijn ze gehard en getemperd voor een langere levensduur, en voor veiligheid. Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje op onze beitels (https://haxo.nl/beitels/) pagina voor nog veel meer handig gereedschap!

€ 17.19

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Koudbeitel Drevelset 12 delig
Stanley Koudbeitel Drevelset 12 delig
 

Stanley Guts Bailey 20 mm

Deze Stanley guts is 20 millimeter breed. Het blad van de guts is gehard en ontlaten. De guts heeft een koperen afwerking. De handgreep is gemaakt van beukenhout! Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 22.99

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Guts Bailey 20 mm
Stanley Guts Bailey 20 mm
 

Stanley Steekbeitel Bailey 8 mm

Deze stanley steekbeitel is 8 millimeter breed en heeft een lengte van 132 mm. Het blad van de beitel is gehard en ontlaten. De steekbeitel heeft een koperen afwerking. De handgreep is gemaakt van beukenhout! Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Neem dan een kijkje in ons volledige beitel (https://haxo.nl/beitels/) assortiment!

€ 13.15

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Steekbeitel Bailey 8 mm
Stanley Steekbeitel Bailey 8 mm
 

Stanley Reserve Mesjes 1996 Zonder Gaten (100x)

Haakmesje met scherpe punt voor doorboren en snijden van vloerbedekking en plastiek, verpakkingsmateriaal. * Lengte 50mm * Dikte 0.65mm * Hoogte 19mm In de doos: * Stanley Reserve Mesjes 1996 Zonder Gaten (100x) Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk dan eens ons gehele assortiment van reservemessen (https://haxo.nl/reserve-messen/)!

€ 44.94

Lees meer....

Haxo.nl Stanley Stanley Reserve Mesjes 1996 Zonder Gaten (100x)
Stanley Reserve Mesjes 1996 Zonder Gaten (100x)
 

Verfijn Resultaten

Woonshops