40 watt Dompel UVC filter amalgaam

Voorkom een groene vijver en plaats een UVC filter in uw filter systeem, met dit UVC filter vernietigen we eenvoudig de zweefalgen door middel van UVC straling. Een dompel UVC kun je zo in een Trommelfilter, Zeeffilter, Vortex of Leiding plaatsen. Doordat er geen unit omheen zit heb je geen weerstand en dus capaciteit verlies van je vijverpomp. Tevens deminicering van schadelijke bacterien en ziektekiemen. Optische controle van het UVC-verlichtingsmiddel. VGE International levert het product zoals u gewend was voortaan als industrieel product. Dit betekent in de praktijk dat de Xclear Dompel UV-C zonder stekker geleverd wordt. De installateur / eindgebruiker is hiermee verantwoordelijk voor de veiligheid. De Dompel UV-C mag niet in werking worden gesteld, voordat dit apparaat is ingebouwd in of samengebouwd is tot een apparaat/machine welke voldoet aan de geharmoniseerde Europese normen, geldende voor het/de samengesteld(e) apparaat/machine, met in het bijzonder de normeringen als gedefinieerd in de NEN-EN-IEC 60335-2-109:2010. Voordelen X-Clear dompel UVC 40 watt amalgaam: * Compact en eenvoudig te monteren * Vernietiging van de zweefalgen * Snelsluiting voor het eenvoudig vervangen UVC vervanglamp * Incl. hoogwaardige UVC lamp * 8.000 branduren * Zonder weerstand te monteren. * Aansluiting ingang van Ø 32mm Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Elektrisch gedeelte 40 watt amalgaam * Draadbus glas type D * Kwartsglas + lamp 40 watt type D * Tankdoorvoer 1½ voor Dompel UVC Tip van de vijverspecialist Let op UVC straling is schadelijk voor ogen en huid, plaats de Dompel UVC dus op een veilige plaats in je systeem. Maak deze schakelbaar met een wandcontactdoos zodat deze altijd uitstaat bij het onderhoud!

€ 269.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte 40 watt Dompel UVC filter amalgaam
40 watt Dompel UVC filter amalgaam
 

40 watt Dompel UVC filter

Voorkom een groene vijver en plaats een UVC filter in uw filter systeem, met dit UVC filter vernietigen we eenvoudig de zweefalgen door middel van UVC straling. Een dompel UVC kun je zo in een Trommelfilter, Zeeffilter, Vortex of Leiding plaatsen. Doordat er geen unit omheen zit heb je geen weerstand en dus capaciteit verlies van je vijverpomp. Tevens deminicering van schadelijke bacterien en ziektekiemen. Optische controle van het UVC-verlichtingsmiddel. VGE International levert het product zoals u gewend was voortaan als industrieel product. Dit betekent in de praktijk dat de Xclear Dompel UV-C zonder stekker geleverd wordt. De installateur / eindgebruiker is hiermee verantwoordelijk voor de veiligheid. De Dompel UV-C mag niet in werking worden gesteld, voordat dit apparaat is ingebouwd in of samengebouwd is tot een apparaat/machine welke voldoet aan de geharmoniseerde Europese normen, geldende voor het/de samengesteld(e) apparaat/machine, met in het bijzonder de normeringen als gedefinieerd in de NEN-EN-IEC 60335-2-109:2010. Voordelen X-Clear dompel UVC 40 watt: * Compact en eenvoudig te monteren * Vernietiging van de zweefalgen * Snelsluiting voor het eenvoudig vervangen UVC vervanglamp * Incl. hoogwaardige UVC lamp * 8.000 branduren * Zonder weerstand te monteren. * Aansluiting ingang van Ø 32mm Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Elektrisch gedeelte 40 watt * Draadbus glas type D * Kwartsglas + lamp 40 watt type D * Tankdoorvoer 1½ voor Dompel UVC Tip van de vijverspecialist Let op UVC straling is schadelijk voor ogen en huid, plaats de Dompel UVC dus op een veilige plaats in je systeem. Maak deze schakelbaar met een wandcontactdoos zodat deze altijd uitstaat bij het onderhoud!

€ 179.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte 40 watt Dompel UVC filter
40 watt Dompel UVC filter
 

75 watt Dompel UVC filter

Voorkom een groene vijver en plaats een UVC filter in uw filter systeem, met dit UVC filter vernietigen we eenvoudig de zweefalgen door middel van UVC straling. Een dompel UVC kun je zo in een Trommelfilter, Zeeffilter, Vortex of Leiding plaatsen. Doordat er geen unit omheen zit heb je geen weerstand en dus capaciteit verlies van je vijverpomp. Tevens deminicering van schadelijke bacterien en ziektekiemen. Optische controle van het UVC-verlichtingsmiddel. VGE International levert het product zoals u gewend was voortaan als industrieel product. Dit betekent in de praktijk dat de Xclear Dompel UV-C zonder stekker geleverd wordt. De installateur / eindgebruiker is hiermee verantwoordelijk voor de veiligheid. De Dompel UV-C mag niet in werking worden gesteld, voordat dit apparaat is ingebouwd in of samengebouwd is tot een apparaat/machine welke voldoet aan de geharmoniseerde Europese normen, geldende voor het/de samengesteld(e) apparaat/machine, met in het bijzonder de normeringen als gedefinieerd in de NEN-EN-IEC 60335-2-109:2010. Voordelen X-Clear dompel UVC 75 watt: * Compact en eenvoudig te monteren * Vernietiging van de zweefalgen * Snelsluiting voor het eenvoudig vervangen UVC vervanglamp * Incl. hoogwaardige UVC lamp * 8.000 branduren * Zonder weerstand te monteren. * Aansluiting ingang van Ø 32mm Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Elektrisch gedeelte 75 watt * Draadbus glas type D * Kwartsglas + lamp 75 watt type D * Tankdoorvoer 1½ voor Dompel UVC Tip van de vijverspecialist Let op UVC straling is schadelijk voor ogen en huid, plaats de Dompel UVC dus op een veilige plaats in je systeem. Maak deze schakelbaar met een wandcontactdoos zodat deze altijd uitstaat bij het onderhoud!

€ 199.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte 75 watt Dompel UVC filter
75 watt Dompel UVC filter
 

80 watt Dompel UVC filter amalgaam

Voorkom een groene vijver en plaats een UVC filter in uw filter systeem, met dit UVC filter vernietigen we eenvoudig de zweefalgen door middel van UVC straling. Een dompel UVC kun je zo in een Trommelfilter, Zeeffilter, Vortex of Leiding plaatsen. Doordat er geen unit omheen zit heb je geen weerstand en dus capaciteit verlies van je vijverpomp. Tevens deminicering van schadelijke bacterien en ziektekiemen. Optische controle van het UVC-verlichtingsmiddel. VGE International levert het product zoals u gewend was voortaan als industrieel product. Dit betekent in de praktijk dat de Xclear Dompel UV-C zonder stekker geleverd wordt. De installateur / eindgebruiker is hiermee verantwoordelijk voor de veiligheid. De Dompel UV-C mag niet in werking worden gesteld, voordat dit apparaat is ingebouwd in of samengebouwd is tot een apparaat/machine welke voldoet aan de geharmoniseerde Europese normen, geldende voor het/de samengesteld(e) apparaat/machine, met in het bijzonder de normeringen als gedefinieerd in de NEN-EN-IEC 60335-2-109:2010. Voordelen X-Clear dompel UVC 80 watt amalgaam: * Compact en eenvoudig te monteren * Vernietiging van de zweefalgen * Snelsluiting voor het eenvoudig vervangen UVC vervanglamp * Incl. hoogwaardige UVC lamp * 8.000 branduren * Zonder weerstand te monteren. * Aansluiting ingang van Ø 32mm Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Elektrisch gedeelte 80 watt amalgaam * Draadbus glas type D * Kwartsglas + lamp 80 watt type D * Tankdoorvoer 1½ voor Dompel UVC Tip van de vijverspecialist Let op UVC straling is schadelijk voor ogen en huid, plaats de Dompel UVC dus op een veilige plaats in je systeem. Maak deze schakelbaar met een wandcontactdoos zodat deze altijd uitstaat bij het onderhoud!

€ 289.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte 80 watt Dompel UVC filter amalgaam
80 watt Dompel UVC filter amalgaam
 

Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 40 watt

T5 vervanglamp 40 watt met oranje aansluiting, geschikt voor de Jumbo Tech Unit Controleer goed of u de juiste lamp besteld. Verzendkosten & levertijd van Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 40 watt Wij versturen alle pakketten binnen Nederland en België voor € 4,95 per bestelling, wanneer je aankoopbedrag hoger dan € 49,- is dan versturen we het gratis met uitzondering van vijverfolie & grote verpakkingen (dit word bij het artikel vermeld). Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 40 watt Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 40 watt op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 40 watt besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 40 watt? Kijk dan op de pagina verzending (). Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 40 watt bestellen Bestel dus snel je nieuwe Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 40 watt bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 40 watt binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop. Klik hier () voor de handleiding.

€ 42.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 40 watt
Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 40 watt
 

Flexibele koi vat 1500 liter

Een quarantaine of behandelbak is onmisbaar in de hobby, met deze flexibele bowl heb je het bij de hand. Klein op te bergen en eenvoudig weer op te zetten, compleet met afristbaar afdeknet. Wordt geleverd in opbergtas, verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Voordelen Flexibele koi vat 1500 liter : * Compact en eenvoudig in gebruik * Voorzien van afritsbaar afdeknet * incl. opbergtas Bij de levering in begrepen: * Flexibele koi bowl * Opbergtas * Afdeknet Tip van de vijverspecialist Zorg voor een aparte bak om een zieke, beschadigde of nieuwe vis in op te vangen.

€ 117.50

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Flexibele koi vat 1500 liter
Flexibele koi vat 1500 liter
 

Vervanglamp Losse Ozon UVC lamp (75 watt)

Losse Ozon vervanglamp 75 watt met blauwe aansluiting, voor Aquaforte Ozon Redox UVC Controleer goed of u de juiste lamp besteld. Verzendkosten & levertijd van Vervanglamp Losse Ozon UVC lamp (75 watt) Wij versturen de Vervanglamp Losse Ozon UVC lamp (75 watt) gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Vervanglamp Losse Ozon UVC lamp (75 watt) Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Vervanglamp Losse Ozon UVC lamp (75 watt) op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Vervanglamp Losse Ozon UVC lamp (75 watt) besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Vervanglamp Losse Ozon UVC lamp (75 watt)? Kijk dan op de pagina verzending (). Vervanglamp Losse Ozon UVC lamp (75 watt) bestellen Bestel dus snel je nieuwe Vervanglamp Losse Ozon UVC lamp (75 watt) bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Vervanglamp Losse Ozon UVC lamp (75 watt) binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop. Klik hier () voor de handleiding.

€ 99.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Vervanglamp Losse Ozon UVC lamp (75 watt)
Vervanglamp Losse Ozon UVC lamp (75 watt)
 

Aquaforte O 4600

De vuilwaterpompen van Aquaforte hebben een goede prijs en zijn multi-inzetbaar voor beeklopen, watervallen, fonteinen en vijverfilters. De a-synchrome motor is regelbaar met de aquaforte fc-300 flow control.  De vijverpomp kan tot wel 6 millimeter vuil verplaatsen en is tevens droog opstelbaar. Voordelen Aquaforte O-serie 4600: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp kan vuil tot wel 6mm. verplaatsen * Regelbaar met de aquaforce fc-300 Flow control Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte O-serie 4600 * Getrapte slangtules in de maten 1½'' - 2'' Verzendkosten & levertijd van Aquaforte O-4600 Wij versturen de Aquaforte O-4600 gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte O-4600? Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte O-4600 op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte O-4600 besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte O-4600? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte O-4600 bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte O-4600 bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte O-4600 binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop.

€ 89.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte O 4600
Aquaforte O 4600
 

AquaForte verlichtingset fontein 3x6W

AquaForte verlichtingset fontein 3x6W geschikt voor de Aquaforte drijvende vijverfontein

€ 250.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte AquaForte verlichtingset fontein 3x6W
AquaForte verlichtingset fontein 3x6W
 

AquaForte Drijvende Fonteinset Nozzle Set

Drijvende fonteinset van Aquaforte, zeer compleet uitgerust met 3 prachtige sproeibeelden. De fontein is (optioneel) te bedienen middels een afstandsbediening om een timer en de flow te regelen. De 3 fonteinkoppen zorgen voor de voor de volgende sproeibeelden: * Breed en hoog 150 cm. * Breed en hoog 220 cm. * smal en hoog 400 cm. De set is optioneel uit te breiden met 2 setjes LED verlichting om de fontein ook 's avonds extra sfeer te geven. Voordelen Aquaforte drijvende fontein: * Minder last van vervuiling * Eenvoudig in montage * 3 verschillende sproeibeelden mogelijk * Optioneel met een afstandsbediening regelbaar * Verlichting optioneel Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte drijvende fontein * 3 opzetstukken sproeibeelden * 30 meter kabel

€ 899.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte AquaForte Drijvende Fonteinset Nozzle Set
AquaForte Drijvende Fonteinset Nozzle Set
 

AquaForte verlichtingset fontein 6x6W

AquaForte verlichtingset fontein 6x6W geschikt voor de Aquaforte drijvende vijverfontein

€ 357.60

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte AquaForte verlichtingset fontein 6x6W
AquaForte verlichtingset fontein 6x6W
 

Aquaforte UV C unit 55 watt

Voorkom een groene vijver en plaats een UVC filter in uw filter systeem, met dit UVC filter vernietigen we eenvoudig de zweefalgen door middel van UVC straling. Tevens deminicering van schadelijke bacterien en ziektekiemen. Optische controle van het UVC-verlichtingsmiddel. Behuizing voorzien van snelkoppeling om de kwartsbuis snel en eenvoudig schoon te maken.  Voordelen Aquaforte UV-C unit 55 watt: * Compact en eenvoudig te monteren * Vernietiging van de zweefalgen * Snelsluiting voor het eenvoudig vervangen UVC vervanglamp * Incl. hoogwaardige UVC lamp * Tot 15.000 l/h Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte UVC filter 55 watt * Hoogwaardig UVC lamp * 4 aansluitingen waarvan 3 met slangtule 20/25/32/40mm. * UV indicatievenster Tip van de vijverspecialist De UVC lamp heeft circa 8.500 branduren, deze dient elk seizoen vervangen te worden.

€ 119.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte UV C unit 55 watt
Aquaforte UV C unit 55 watt
 

Aquaforte RC 400 afstandsbediening

Met deze handige schakelaar kun je je pomp of verlichting eenvloudig op afstand bedienen. Voorkom kapotte stekkers door het elke keer loshalen uit het stopcontact en gebruik deze schakelaar. Maximaal vermogen 1.000 watt en frequentie 433.92MHz

€ 19.95

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte RC 400 afstandsbediening
Aquaforte RC 400 afstandsbediening
 

Aquaforte dm 3500

Ben je op zoek naar een innovatieve vuilwaterpomp? Kies dan voor de vuilwaterpomp van Aquaforte. Deze is enorm energiezuinig en is voor zowel zoet als zout water geschikt. Stel de pomp droog op met een gravity opstelling. Daarnaast is de vuilwaterpomp voorzien van een slijtvaste keramische as en is het beveiligd tegen eventueel drooglopen. Plaats de inlaat onder de waterspiegel en zorg ervoor dat vuildeeltjes tot wel 6 millimeter moeiteloos verplaatst worden. Voordelen Aquaforte DM-3500: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp kan vuil tot wel 6mm. verplaatsen. * Geschikt voor zowel zee als zoutwater * Beveiligd tegen drooglopen Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte DM-3500 * Getrapte slangtule in de maat 20 - 25 - 32mm. * Vuilkorf Verzendkosten & levertijd van Aquaforte dm-3500 Wij versturen de Aquaforte dm-3500 gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte dm-3500? Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte dm-3500 op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte dm-3500 besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte dm-3500? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte dm-3500 bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte dm-3500 bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte dm-3500 binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop. Klik hier () voor de handleiding.

€ 104.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte dm 3500
Aquaforte dm 3500
 

Aquaforte drijvende skimmer met pomp

De drijvende skimmer van Aquaforte is een complete oppervlakte filter, door de ingebouwde pomp is dit plug & play. Bestel hem nu voordelig bij Haxo.nl, en houdt uw vijver schoon! De skimmer heeft 3 drijvers die ervoor zorgen dat deze mooi aan de oppervlakte blijft liggen. Wanneer de pomp ingeschakeld word dan zuigt deze het oppervlakte vuil, als bladeren, stuifmeel takjes etc. naar het afvalbakje. Deze is eenvoudig te legen in de gft container, kortom dit is een complete set die ervoor zorgt dat uw vijver oppervlakte schoon blijft. Het aangezogen water word aan de onderzijde weer de vijver in geblazen, dit zorgt voor een werveling en zuurstof toevoer. Voordelen Aquaforte drijvende skimmer met pomp: * Compact en eenvoudig te monteren * Geluidsarme en energiezuinige techniek * Handige afvoerbakje * Zuurstofvoorziening door injector * Geschikt tot wel 50m2 Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte drijvende skimmer met pomp * Skimmermandje * Schuimfilter Tip van de vijverspecialist Plaats een skimmer om te voorkomen dat uw vuil afdaalt naar de bodem, dit is een onnodige belasting voor uw vijver. Koop dus nu de Aquaforte drijvende skimmer gemakkelijk en snel, online bij Haxo.nl! Naast vijverskimmers hebben we ook andere producten die zeker zullen interesseren. Voor al uw vijver artikelen bent u hier op het juiste adres.

€ 99.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte drijvende skimmer met pomp
Aquaforte drijvende skimmer met pomp
 

Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 75 watt

T5 vervanglamp 75 watt met oranje aansluiting, geschikt voor de Jumbo Tech Unit Controleer goed of u de juiste lamp besteld. Verzendkosten & levertijd van Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 75 watt Wij versturen alle pakketten binnen Nederland en België voor € 4,95 per bestelling, wanneer je aankoopbedrag hoger dan € 49,- is dan versturen we het gratis met uitzondering van vijverfolie & grote verpakkingen (dit word bij het artikel vermeld). Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 75 watt Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 75 watt op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 75 watt besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 75 watt? Kijk dan op de pagina verzending (). Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 75 watt bestellen Bestel dus snel je nieuwe Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 75 watt bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 75 watt binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop. Klik hier () voor de handleiding.

€ 59.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 75 watt
Vervanglamp T5 voor Jumbo Tech UVC 75 watt
 

Flexibele koi vat 380 liter

Een quarantaine of behandelbak is onmisbaar in de hobby, met deze flexibele bowl heb je het bij de hand. Klein op te bergen en eenvoudig weer op te zetten, compleet met afristbaar afdeknet. Wordt geleverd in opbergtas, verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Voordelen Flexibele koi vat 380 liter : * Compact en eenvoudig in gebruik * Voorzien van afritsbaar afdeknet * incl. opbergtas Bij de levering in begrepen: * Flexibele koi bowl * Opbergtas * Afdeknet Tip van de vijverspecialist Zorg voor een aparte bak om een zieke, beschadigde of nieuwe vis in op te vangen.

€ 55.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Flexibele koi vat 380 liter
Flexibele koi vat 380 liter
 

Koisok Ø 30 cm

Handige koisok voor het overzetten of transporteren van je vissen. Voordelen Koi sok 30cm. : * Compact en eenvoudig in gebruik * Houten steel Bij de levering in begrepen: * Koisok 30cm. Tip van de vijverspecialist Onderhoud aan uw planten en vijver zorgen voor een optimale leefomgeving voor u en uw vissen.

€ 17.95

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Koisok Ø 30 cm
Koisok Ø 30 cm
 

AquaForte Drijvende Fonteinset 60W

Verhoog de amusement waarde van je vijver met de drijvende fontein van Aquaforte. Deze is eenvoudig te plaatsen en doordat deze drijft veel minder gevoelig voor vervuiling. Je hebt de keuze uit 2 verschillende fonteinkoppen, de 3-traps fontein en de waterbel. Voordelen Aquaforte drijvende fontein set: * Complete set met pomp, drijflichaam, spuitkoppen * Zuinig in gebruik * Eenvoudig te installeren * Onderhoudsvriendelijk Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Pomp * Drijflichaam * 2 fonteinkoppen

€ 79.70

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte AquaForte Drijvende Fonteinset 60W
AquaForte Drijvende Fonteinset 60W
 

Aquaforte UV C Lamp PL 11 Watt

Aquaforte UV-C Lamp PL 11 Watt Geschikt voor onder andere de volgende UV-C filters: * Velda UV-C filter 11 watt * X-clear UVC unit 11 watt * Aquaforte UVC unit 11 watt En diverse andere merken en modellen 11 watt VC filtersystemen

€ 6.96

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte UV C Lamp PL 11 Watt
Aquaforte UV C Lamp PL 11 Watt
 

Aquaforte UV C Lamp PL 55 Watt

Aquaforte UV-C Lamp PL 55 Watt Geschikt voor onder andere de volgende UV-C filters: * VT UV-C filter 55 watt * Velda Clear control 100 + uvc * Velda UV-C unit voor inbouw 55 watt * Aquaforte UV-C unit 55 watt Uiteraard ook veel andere merken waar een PL UVC lamp van 55 watt in zit.

€ 15.60

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte UV C Lamp PL 55 Watt
Aquaforte UV C Lamp PL 55 Watt
 

Aquaforte UV C Lamp PL 36 Watt

Aquaforte UV-C Lamp PL 36 Watt Geschikt voor onder andere de volgende UV-C filters: * VT UV-C filter 36 watt * Velda Clear control 75 + uvc * Velda UV-C unit voor inbouw 36 watt * Velda Giant Biofill XL set 12000 * Aquaforte UV-C unit 36 watt Uiteraard ook veel andere merken waar een PL UVC lamp van 36 watt in zit. ]

€ 12.95

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte UV C Lamp PL 36 Watt
Aquaforte UV C Lamp PL 36 Watt
 

Aquaforte UV C Lamp PL 18 Watt

Aquaforte UV-C Vervanglamp 18 Watt Product informatie * VT UV-C filter 18 watt * Velda Clear control 50 + uvc * Velda UV-C unit voor inbouw 18 watt * Velda Cross-flow biofill * Velda Giant biofill XL set 6000 * Aquaforte UV-C unit 18 watt Uiteraard ook veel andere merken waar een PL UVC lamp van 18 watt in zit.

€ 19.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte UV C Lamp PL 18 Watt
Aquaforte UV C Lamp PL 18 Watt
 

Aquaforce FC 300 flow control

Regel eenvoudig de flow van je pomp, met dit kastje in je stopcontact regel je makkelijk de opbrengst van je vijverpomp. Geschikt voor A-synchroom motoren, niet geschikt voor zwembadpompen, Sequence/performance, Bluw Eco, Aquaforte DM, O-plus en 12 volt pompen. Wel geschikt voor de meeste Oase, Messner, aquaforte en Multipower pompen. De pomp kan ook worden uitgezet middels de draaiknop!

€ 19.95

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforce FC 300 flow control
Aquaforce FC 300 flow control
 

Aquaforte hi flow luchtpomp v 60

Kies voor de luchtpompset van Aquaforte wanneer je op zoek bent naar een manier om je vijver of filter te beluchten. De pomp is enorm stil en zeer krachtig. Met een aluminium behuizing gaat de pomp lang mee.  Voordelen Aquaforte Hi-Flow luchtpompset V-60: * Compact en eenvoudig te monteren * Geluidsarme en energiezuinige techniek * Spatwaterdicht  Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte V-60 luchtpomp Tip van de vijverspecialist Plaats een terugslagklep indien u de luchtpomp gelijk of onder waterniveau van de vijver plaatst.

€ 118.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte hi flow luchtpomp v 60
Aquaforte hi flow luchtpomp v 60
 

Aquaforte voerautomaat 5 liter

Handige voerautomaat, die ervoor zorgt dat je vissengevoerd worden als je niet thuisbent i.v.m. werk of vakantie. De voerautomaat van aquaforte is in te stellen tot 6 voerbeurten per dag, elke voertijd is in te stellen. Led display geeft de klok en voerparameters weer, knop voor extra handmatig voeren. Voordelen Aquaforte automatic fishfeeder : * Zowel op netstroom als op batterijen * 6 voerbeurten per dag * Voerhoeveelheid instelbaar Bij de levering in begrepen: * Aquaforte fishfeeder * Trafo * Deksel * Montagesteuntjes Tip van de vijverspecialist Voer meerdere keren per dag de hoeveelheid die binnen 5 minuten word opgegeten, teveel voeren zorgt voor onnodige belastig van het filter of ecosysteem.

€ 79.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte voerautomaat 5 liter
Aquaforte voerautomaat 5 liter
 

Aquaforte midi power UVC 75 watt

Economische uitvoering van de zeer populaire power UVC, de MIDI heeft een korte RVS behuizing en een kortere T5 75watt UV-C lamp. Voorzien van een electronische balast + aansluitstukken. Voordelen Aquaforte Midi Power UVC 75 watt: * Compact en eenvoudig te monteren * Vernietiging van de zweefalgen * Snelsluiting voor het eenvoudig vervangen UVC vervanglamp * Incl. hoogwaardige UVC lamp Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte MIDI Power UVC unit * Hoogwaardig UVC lamp * Slangtules * Lijmverbinding 63mm. Verzendkosten & levertijd van Aquaforte midi power UVC 75 watt Wij versturen de Aquaforte midi power UVC 75 watt gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte midi power UVC 75 watt Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte midi power UVC 75 watt op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte midi power UVC 75 watt besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte midi power UVC 75 watt? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte midi power UVC 75 watt bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte midi power UVC 75 watt bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte midi power UVC 75 watt binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop.

€ 149.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte midi power UVC 75 watt
Aquaforte midi power UVC 75 watt
 

Aquaforte midi power UVC 40 watt

Economische uitvoering van de zeer populaire power UVC, de MIDI heeft een korte RVS behuizing en een kortere T5 40/75watt UV-C lamp. Voorzien van een electronische balast + aansluitstukken. Voordelen Aquaforte Midi Power UVC watt: * Compact en eenvoudig te monteren * Vernietiging van de zweefalgen * Snelsluiting voor het eenvoudig vervangen UVC vervanglamp * Incl. hoogwaardige UVC lamp Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte MIDI Power UVC unit * Hoogwaardig UVC lamp * Slangtules * Lijmverbinding 63mm. Verzendkosten & levertijd van Aquaforte midi power UVC 40 watt Wij versturen de Aquaforte midi power UVC 40 watt gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte midi power UVC 40 watt Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte midi power UVC 40 watt op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte midi power UVC 40 watt besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte midi power UVC 40 watt? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte midi power UVC 40 watt bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte midi power UVC 40 watt bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte midi power UVC 40 watt binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop.

€ 139.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte midi power UVC 40 watt
Aquaforte midi power UVC 40 watt
 

Aquaforte UV C unit 36 watt

Voorkom een groene vijver en plaats een UVC filter in uw filter systeem, met dit UVC filter vernietigen we eenvoudig de zweefalgen door middel van UVC straling. Tevens deminicering van schadelijke bacterien en ziektekiemen. Optische controle van het UVC-verlichtingsmiddel. Behuizing voorzien van snelkoppeling om de kwartsbuis snel en eenvoudig schoon te maken.  Voordelen Aquaforte UV-C unit 36 watt: * Compact en eenvoudig te monteren * Vernietiging van de zweefalgen * Snelsluiting voor het eenvoudig vervangen UVC vervanglamp * Incl. hoogwaardige UVC lamp * Tot 10.000 l/h Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte UVC filter 36 watt * Hoogwaardig UVC lamp * 4 aansluitingen waarvan 3 met slangtule 20/25/32/40mm. * UV indicatievenster Tip van de vijverspecialist De UVC lamp heeft circa 8.500 branduren, deze dient elk seizoen vervangen te worden.

€ 115.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte UV C unit 36 watt
Aquaforte UV C unit 36 watt
 

Aquaforte UV C unit 18 watt

Voorkom een groene vijver en plaats een UVC filter in uw filter systeem, met dit UVC filter vernietigen we eenvoudig de zweefalgen door middel van UVC straling. Tevens deminicering van schadelijke bacterien en ziektekiemen. Optische controle van het UVC-verlichtingsmiddel. Behuizing voorzien van snelkoppeling om de kwartsbuis snel en eenvoudig schoon te maken.  Voordelen Aquaforte UV-C unit 18 watt: * Compact en eenvoudig te monteren * Vernietiging van de zweefalgen * Snelsluiting voor het eenvoudig vervangen UVC vervanglamp * Incl. hoogwaardige UVC lamp * Tot 5.000 l/h Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte UVC filter 18 watt * Hoogwaardig UVC lamp * 4 aansluitingen waarvan 3 met slangtule 20/25/32/40mm. * UV indicatievenster Tip van de vijverspecialist De UVC lamp heeft circa 8.500 branduren, deze dient elk seizoen vervangen te worden.

€ 88.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte UV C unit 18 watt
Aquaforte UV C unit 18 watt
 

Aquaforte hi flow luchtpompset v 30

Kies voor de luchtpompset van Aquaforte wanneer je op zoek bent naar een manier om je vijver of filter te beluchten. De pomp is enorm stil en zeer krachtig. Met een aluminium behuizing gaat de pomp lang mee. De set is compleet met een luchtpomp die 30 liter per minuut pompt, 6 luchtbollen van 5 cm, een luchtverdeler en een luchtslang van 6 millimeter. Voordelen Aquaforte Hi-Flow luchtpompset V-30: * Compact en eenvoudig te monteren * Geluidsarme en energiezuinige techniek * Spatwaterdicht  * Complete set Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte V-30 luchtpomp * 25m. luchtslang 4mm. * 6x luchtstenen rond 5cm. * luchtverdeler Tip van de vijverspecialist Plaats een terugslagklep indien u de luchtpomp gelijk of onder waterniveau van de vijver plaatst.

€ 76.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte hi flow luchtpompset v 30
Aquaforte hi flow luchtpompset v 30
 

Aquaforte hi flow luchtpompset v 20

Kies voor de luchtpompset van Aquaforte wanneer je op zoek bent naar een manier om je vijver of filter te beluchten. De pomp is enorm stil en zeer krachtig. Met een aluminium behuizing gaat de pomp lang mee. De set is compleet met een luchtpomp die 20 liter per minuut pompt, 4 luchtbollen van 5 cm, een luchtverdeler en een luchtslang van 6 millimeter. Voordelen Aquaforte Hi-Flow luchtpompset V-20: * Compact en eenvoudig te monteren * Geluidsarme en energiezuinige techniek * Spatwaterdicht  * Complete set Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte V-20 luchtpomp * 25m. luchtslang 4mm. * 4x luchtstenen rond 5cm. * luchtverdeler Tip van de vijverspecialist Plaats een terugslagklep indien u de luchtpomp gelijk of onder waterniveau van de vijver plaatst.

€ 63.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte hi flow luchtpompset v 20
Aquaforte hi flow luchtpompset v 20
 

Aquaforte hi flow luchtpompset v 10

Kies voor de luchtpompset van Aquaforte wanneer je op zoek bent naar een manier om je vijver of filter te beluchten. De pomp is enorm stil en zeer krachtig. Met een aluminium behuizing gaat de pomp lang mee. De set is compleet met een luchtpomp die 10 liter per minuut pompt, 4 luchtbollen van 5 cm, een luchtverdeler en een luchtslang van 6 millimeter. Voordelen Aquaforte Hi-Flow luchtpompset V-10: * Compact en eenvoudig te monteren * Geluidsarme en energiezuinige techniek * Spatwaterdicht  * Complete set Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte V-10 luchtpomp * 4x luchtslang 4mm. * 4x luchtstenen rond 5cm. * luchtverdeler Tip van de vijverspecialist Plaats een terugslagklep indien u de luchtpomp gelijk of onder waterniveau van de vijver plaatst.

€ 44.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte hi flow luchtpompset v 10
Aquaforte hi flow luchtpompset v 10
 

Aquaforte drijvende fontein set

Verhoog de amusement waarde van je vijver met de drijvende fontein van Aquaforte. Deze is eenvoudig te plaatsen en doordat deze drijft veel minder gevoelig voor vervuiling. Je hebt de keuze uit 2 verschillende fonteinkoppen, de 3-traps fontein en de waterbel. Voordelen Aquaforte drijvende fontein set: * Complete set met pomp, drijflichaam, spuitkoppen * Zuinig in gebruik * Eenvoudig te installeren * Onderhoudsvriendelijk Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Pomp * Drijflichaam * 2 fonteinkoppen Tip van de vijverspecialist Met de speciale reiniger AquaActiv Pumpclean verlengt u de levensduur van uw fonteinpomp.

€ 75.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte drijvende fontein set
Aquaforte drijvende fontein set
 

Aquaforte ultrasieve 3 300

De meest compacte, zwaartekracht gevoede, zeef met de hoogste pompcapaciteit! Al jarenlang hét toonaangevende en betrouwbare voorfilter voor professionele koivijvers. Nu voorzien van extra grote vuiluitlaat, met schuifkraan 90/110mm! Werking: het vijverwater stroomt over de top van de verschuifbare wand.  Deze verschuifbare wand is verbonden met een drijver zodat de hoogte van deze wand automatisch wordt geregeld.  Deze niveauregeling zorgt er dus voor dat de hoeveelheid water die verpompt wordt ook weer exact binnenkomt.  De pompaansluiting is standaard voorzien van een lange aanzuigbuis die het water vanonder de vlotter aanzuigt zodat er geen lucht meegezogen wordt. 2 ingangen van 110mm. Meerdere ingangen mogelijk. Gepatenteerde flowregeling. Grote vuiluitlaat, incl. schuifkraan 90/110mm! Sterke polypropyleen behuizing. Verbeterde randen rondom zeef. Max. flow van 30.000 liter/uur! Zeefelement 200 of 300 micron. Deksel apart leverbaar. Voordelen Aquaforte Ultrasieve 3 300: * Compact en eenvoudig te monteren * Filtert tot 300micron * 2x 110mm. ingangen * Grote vuiluitlaat 90/110mm. Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte Ultrasieve 3 300 micron Tip van de vijverspecialist Regelmatig onderhoud verlengd de houdbaarheid van uw pomp en filter, de UVC lamp dient elk seizoen vervangen te worden. Klik hier () voor de handleiding.

€ 999.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte ultrasieve 3 300
Aquaforte ultrasieve 3 300
 

Aquaforte ultrasieve 3 200

De meest compacte, zwaartekracht gevoede, zeef met de hoogste pompcapaciteit! Al jarenlang hét toonaangevende en betrouwbare voorfilter voor professionele koivijvers. Nu voorzien van extra grote vuiluitlaat, met schuifkraan 90/110mm! Werking: het vijverwater stroomt over de top van de verschuifbare wand.  Deze verschuifbare wand is verbonden met een drijver zodat de hoogte van deze wand automatisch wordt geregeld.  Deze niveauregeling zorgt er dus voor dat de hoeveelheid water die verpompt wordt ook weer exact binnenkomt.  De pompaansluiting is standaard voorzien van een lange aanzuigbuis die het water vanonder de vlotter aanzuigt zodat er geen lucht meegezogen wordt. 2 ingangen van 110mm. Meerdere ingangen mogelijk. Gepatenteerde flowregeling. Grote vuiluitlaat, incl. schuifkraan 90/110mm! Sterke polypropyleen behuizing. Verbeterde randen rondom zeef. Max. flow van 30.000 liter/uur! Zeefelement 200 of 300 micron. Deksel apart leverbaar. Voordelen Aquaforte Ultrasieve 3 200: * Compact en eenvoudig te monteren * Filtert tot 200micron * 2x 110mm. ingangen * Grote vuiluitlaat 90/110mm. Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte Ultrasieve 3 200 micron Tip van de vijverspecialist Regelmatig onderhoud verlengd de houdbaarheid van uw pomp en filter, de UVC lamp dient elk seizoen vervangen te worden. Klik hier () voor de handleiding.

€ 999.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte ultrasieve 3 200
Aquaforte ultrasieve 3 200
 

Aquaforte trommelfilter

Geen zin meer in vuile handen en op zoek naar een bijna onderhoudsvrij voorfilter? Dan is dit trommelfilter wellicht een prima optie, een voorfilter met een perfecte prijs kwaliteitsverhouding. De prijs is revolutionair, zo ook het formaat met een afmeting van 47x57x43cm. zeer compact te installeren. Inbouwhoogte van dit filter is 10cm. boven de waterspiegel en vangt al het vuil tot 60micron zonder moeite af. De trommel van Aquaforte is zowel gravity als pompgevoed te plaatsen. Eenvoudige bediening middels een controller met eigen software, de vlotter bepaald de spoeltijden. Voordelen Aquaforte trommelfilter: * Compact en eenvoudig te monteren * Incl. controller en vlotterregeling * 3x 110mm. ingangen * 2x 110mm. uitgangen * Extra lage inbouw Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aqua forte trommelfilter * Witte dekswel * Controller Tip van de vijverspecialist Regelmatig onderhoud verlengd de houdbaarheid van uw pomp en filter, de UVC lamp dient elk seizoen vervangen te worden. Klik hier voor d ()e handleiding.

€ 1499.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte trommelfilter
Aquaforte trommelfilter
 

Aquaforte dm 13000

Ben je op zoek naar een innovatieve vuilwaterpomp? Kies dan voor de vuilwaterpomp van Aquaforte. Deze is enorm energiezuinig en is voor zowel zoet als zout water geschikt. Stel de pomp droog op met een gravity opstelling. Daarnaast is de vuilwaterpomp voorzien van een slijtvaste keramische as en is het beveiligd tegen eventueel drooglopen. Plaats de inlaat onder de waterspiegel en zorg ervoor dat vuildeeltjes tot wel 6 millimeter moeiteloos verplaatst worden. Voordelen Aquaforte DM-13000: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp kan vuil tot wel 6mm. verplaatsen. * Geschikt voor zowel zee als zoutwater * Beveiligd tegen drooglopen Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte DM-13000 * Getrapte slangtule in de maat 20 - 25 - 32mm. * Vuilkorf Verzendkosten & levertijd van Aquaforte dm-13000 Wij versturen de Aquaforte dm-13000 gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte dm-13000? Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte dm-13000 op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte dm-13000 besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte dm-13000? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte dm-13000 bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte dm-13000 bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte dm-13000 binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop. Klik hier () voor de handleiding.

€ 159.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte dm 13000
Aquaforte dm 13000
 

Aquaforte dm 10000

Ben je op zoek naar een innovatieve vuilwaterpomp? Kies dan voor de vuilwaterpomp van Aquaforte. Deze is enorm energiezuinig en is voor zowel zoet als zout water geschikt. Stel de pomp droog op met een gravity opstelling. Daarnaast is de vuilwaterpomp voorzien van een slijtvaste keramische as en is het beveiligd tegen eventueel drooglopen. Plaats de inlaat onder de waterspiegel en zorg ervoor dat vuildeeltjes tot wel 6 millimeter moeiteloos verplaatst worden. Voordelen Aquaforte DM-10000: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp kan vuil tot wel 6mm. verplaatsen. * Geschikt voor zowel zee als zoutwater * Beveiligd tegen drooglopen Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte DM-10000 * Getrapte slangtule in de maat 20 - 25 - 32mm. * Vuilkorf Verzendkosten & levertijd van Aquaforte dm-10000 Wij versturen de Aquaforte dm-10000 gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte dm-10000? Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte dm-10000 op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte dm-10000 besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte dm-10000? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte dm-10000 bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte dm-10000 bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte dm-10000 binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop. Klik hier () voor de handleiding.

€ 139.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte dm 10000
Aquaforte dm 10000
 

Aquaforte dm 8000

Ben je op zoek naar een innovatieve vuilwaterpomp? Kies dan voor de vuilwaterpomp van Aquaforte. Deze is enorm energiezuinig en is voor zowel zoet als zout water geschikt. Stel de pomp droog op met een gravity opstelling. Daarnaast is de vuilwaterpomp voorzien van een slijtvaste keramische as en is het beveiligd tegen eventueel drooglopen. Plaats de inlaat onder de waterspiegel en zorg ervoor dat vuildeeltjes tot wel 6 millimeter moeiteloos verplaatst worden. Voordelen Aquaforte DM-8000: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp kan vuil tot wel 6mm. verplaatsen. * Geschikt voor zowel zee als zoutwater * Beveiligd tegen drooglopen Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte DM-8000 * Getrapte slangtule in de maat 20 - 25 - 32mm. * Vuilkorf Verzendkosten & levertijd van Aquaforte dm-8000 Wij versturen de Aquaforte dm-8000 gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte dm-8000? Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte dm-8000 op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte dm-8000 besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte dm-8000? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte dm-8000 bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte dm-8000 bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte dm-8000 binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop. Klik hier () voor de handleiding.

€ 138.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte dm 8000
Aquaforte dm 8000
 

Aquaforte dm 6500

Ben je op zoek naar een innovatieve vuilwaterpomp? Kies dan voor de vuilwaterpomp van Aquaforte. Deze is enorm energiezuinig en is voor zowel zoet als zout water geschikt. Stel de pomp droog op met een gravity opstelling. Daarnaast is de vuilwaterpomp voorzien van een slijtvaste keramische as en is het beveiligd tegen eventueel drooglopen. Plaats de inlaat onder de waterspiegel en zorg ervoor dat vuildeeltjes tot wel 6 millimeter moeiteloos verplaatst worden. Voordelen Aquaforte DM-6500: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp kan vuil tot wel 6mm. verplaatsen. * Geschikt voor zowel zee als zoutwater * Beveiligd tegen drooglopen Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte DM-6500 * Getrapte slangtule in de maat 20 - 25 - 32mm. * Vuilkorf Verzendkosten & levertijd van Aquaforte dm-6500 Wij versturen de Aquaforte dm-6500 gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte dm-6500? Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte dm-6500 op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte dm-6500 besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte dm-6500? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte dm-6500 bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte dm-6500 bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte dm-6500 binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop. Klik hier () voor de handleiding.

€ 129.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte dm 6500
Aquaforte dm 6500
 

Aquaforte dm 5000

Ben je op zoek naar een innovatieve vuilwaterpomp? Kies dan voor de vuilwaterpomp van Aquaforte. Deze is enorm energiezuinig en is voor zowel zoet als zout water geschikt. Stel de pomp droog op met een gravity opstelling. Daarnaast is de vuilwaterpomp voorzien van een slijtvaste keramische as en is het beveiligd tegen eventueel drooglopen. Plaats de inlaat onder de waterspiegel en zorg ervoor dat vuildeeltjes tot wel 6 millimeter moeiteloos verplaatst worden.Voordelen Aquaforte DM-5000: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp kan vuil tot wel 6mm. verplaatsen. * Geschikt voor zowel zee als zoutwater * Beveiligd tegen drooglopen Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte DM-5000 * Getrapte slangtule in de maat 20 - 25 - 32mm. * Vuilkorf Verzendkosten & levertijd van Aquaforte dm-5000 Wij versturen de Aquaforte dm-5000 gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte dm-5000? Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte dm-5000 op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte dm-5000 besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte dm-5000? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte dm-5000 bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte dm-5000 bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte dm-5000 binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop. Klik hier () voor de handleiding.

€ 129.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte dm 5000
Aquaforte dm 5000
 

Aquaforte O 18000

De vuilwaterpompen van Aquaforte hebben een goede prijs en zijn multi-inzetbaar voor beeklopen, watervallen, fonteinen en vijverfilters. De a-synchrome motor is regelbaar met de aquaforte fc-300 flow control.  De vijverpomp kan tot wel 6 millimeter vuil verplaatsen en is tevens droog opstelbaar. Voordelen Aquaforte O-serie 18000: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp kan vuil tot wel 6mm. verplaatsen * Regelbaar met de aquaforce fc-300 Flow control Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte O-serie 18000 * Getrapte slangtules in de maten 1½'' - 2'' Verzendkosten & levertijd van Aquaforte O-18000 Wij versturen de Aquaforte O-18000 gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte O-18000? Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte O-18000 op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte O-18000 besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte O-18000? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte O-18000 bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte O-18000 bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte O-18000 binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop.

€ 161.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte O 18000
Aquaforte O 18000
 

Aquaforte O 16000

De vuilwaterpompen van Aquaforte hebben een goede prijs en zijn multi-inzetbaar voor beeklopen, watervallen, fonteinen en vijverfilters. De a-synchrome motor is regelbaar met de aquaforte fc-300 flow control.  De vijverpomp kan tot wel 6 millimeter vuil verplaatsen en is tevens droog opstelbaar. Voordelen Aquaforte O-serie 16000: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp kan vuil tot wel 6mm. verplaatsen * Regelbaar met de aquaforce fc-300 Flow control Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte O-serie 16000 * Getrapte slangtules in de maten 1½'' - 2'' Verzendkosten & levertijd van Aquaforte O-16000 Wij versturen de Aquaforte O-16000 gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte O-16000? Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte O-16000 op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte O-16000 besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte O-16000? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte O-16000 bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte O-16000 bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte O-16000 binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop.

€ 156.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte O 16000
Aquaforte O 16000
 

Aquaforte O 13000

De vuilwaterpompen van Aquaforte hebben een goede prijs en zijn multi-inzetbaar voor beeklopen, watervallen, fonteinen en vijverfilters. De a-synchrome motor is regelbaar met de aquaforte fc-300 flow control.  De vijverpomp kan tot wel 6 millimeter vuil verplaatsen en is tevens droog opstelbaar. Voordelen Aquaforte O-serie 13000: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp kan vuil tot wel 6mm. verplaatsen * Regelbaar met de aquaforce fc-300 Flow control Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte O-serie 13000 * Getrapte slangtules in de maten 1½'' - 2'' Verzendkosten & levertijd van Aquaforte O-13000 Wij versturen de Aquaforte O-13000 gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte O-13000? Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte O-13000 op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte O-13000 besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte O-13000? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte O-13000 bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte O-13000 bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte O-13000 binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop.

€ 146.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte O 13000
Aquaforte O 13000
 

Aquaforte O 10000

De vuilwaterpompen van Aquaforte hebben een goede prijs en zijn multi-inzetbaar voor beeklopen, watervallen, fonteinen en vijverfilters. De a-synchrome motor is regelbaar met de aquaforte fc-300 flow control.  De vijverpomp kan tot wel 6 millimeter vuil verplaatsen en is tevens droog opstelbaar. Voordelen Aquaforte O-serie 10000: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp kan vuil tot wel 6mm. verplaatsen * Regelbaar met de aquaforce fc-300 Flow control Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte O-serie 10000 * Getrapte slangtules in de maten 1½'' - 2'' Verzendkosten & levertijd van Aquaforte O-10000 Wij versturen de Aquaforte O-10000 gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte O-10000? Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte O-10000 op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte O-10000 besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte O-10000? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte O-10000 bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte O-10000 bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte O-10000 binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop.

€ 103.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte O 10000
Aquaforte O 10000
 

Aquaforte O 8500

De vuilwaterpompen van Aquaforte hebben een goede prijs en zijn multi-inzetbaar voor beeklopen, watervallen, fonteinen en vijverfilters. De a-synchrome motor is regelbaar met de aquaforte fc-300 flow control.  De vijverpomp kan tot wel 6 millimeter vuil verplaatsen en is tevens droog opstelbaar. Voordelen Aquaforte O-serie 8500: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp kan vuil tot wel 6mm. verplaatsen * Regelbaar met de aquaforce fc-300 Flow control Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte O-serie 8500 * Getrapte slangtules in de maten 1½'' - 2'' Verzendkosten & levertijd van Aquaforte O-8500 Wij versturen de Aquaforte O-8500 gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte O-8500? Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte O-8500 op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte O-8500 besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte O-8500? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte O-8500 bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte O-8500 bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte O-8500 binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop.

€ 97.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte O 8500
Aquaforte O 8500
 

Aquaforte O 6500

De vuilwaterpompen van Aquaforte hebben een goede prijs en zijn multi-inzetbaar voor beeklopen, watervallen, fonteinen en vijverfilters. De a-synchrome motor is regelbaar met de aquaforte fc-300 flow control.  De vijverpomp kan tot wel 6 millimeter vuil verplaatsen en is tevens droog opstelbaar. Voordelen Aquaforte O-serie 6500: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp kan vuil tot wel 6mm. verplaatsen * Regelbaar met de aquaforce fc-300 Flow control Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte O-serie 6500 * Getrapte slangtules in de maten 1½'' - 2'' Verzendkosten & levertijd van Aquaforte O-6500 Wij versturen de Aquaforte O-6500 gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Aquaforte O-6500? Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Aquaforte O-6500 op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Aquaforte O-6500 besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Aquaforte O-6500? Kijk dan op de pagina verzending (). Aquaforte O-6500 bestellen Bestel dus snel je nieuwe Aquaforte O-6500 bij Haxo.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact () met ons op, we helpen u graag! U kunt uw gekochte Aquaforte O-6500 binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retouren () in onze online shop.

€ 91.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte Aquaforte O 6500
Aquaforte O 6500
 

AquaForte vijverstofzuiger

De stofzuiger van Aquaforte is geschikt voor zowel de vijver als het zwembad, complete set incl. 3 hulpstukken. Deze vijver stofzuiger is voorzien van wieltjes voor eenvoudig transport, de afvoerslang is 1,5 meter. maximale zuighoogte is 2 meter, de lengte van de aanzuigbuis is eenvoudig in te korten met stukken van 50cm. Voordelen Aquaforte vijverstofzuiger : * Compact en eenvoudig in gebruik * Kleine krachtpatser voor vijver, woning e.d. * Compleet met 3 zuighulpstukken * Zuigt krachtig tot 2m. diepte Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Aquaforte vacuum cleaner * 3 zuighulpstukken * 4 meter zuigslang * 1,5 meter afvoerslang * 4 aanzuigbuizen (2 transparant) Tip van de vijverspecialist Onderhoud je vijver stofzuiger goed, maak deze direct schoon na gebruik. Het vuil en kalk vormt na verdroging een gevaar voor de electrische delen.

€ 125.00

Lees meer....

Haxo.nl Aquaforte AquaForte vijverstofzuiger
AquaForte vijverstofzuiger
 

Verfijn Resultaten

Woonshops