Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3024 DD Plus Lounge Groot Rechts Antraciet

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  *  Dubbele deur 180x198cm: plexi melkglas(4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand De Lounge heeft de volgende eigenschappen: * Dakranden : antraciet * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buiten-en binnenplaten : vuurverzinktstaal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Kan gecombineerd worden met 2424, 2724 en de 3024 * Standaard is de open lounge aan de rechterkant * Optie voor lounge aan de linkerkant (gratis) Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-3024-1-2.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 5189.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3024 DD Plus Lounge
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3024 DD Plus Lounge Groot Rechts Antraciet
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2724 DD Plus Lounge Groot Rechts Antraciet

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  *  Dubbele deur 180x198cm: plexi melkglas(4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand De Lounge heeft de volgende eigenschappen: * Dakranden : antraciet * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buiten-en binnenplaten : vuurverzinktstaal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Kan gecombineerd worden met 2424, 2724 en de 3024 * Standaard is de open lounge aan de rechterkant * Optie voor lounge aan de linkerkant (gratis) Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-2724-2-2.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 5089.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2724 DD Plus Lounge
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2724 DD Plus Lounge Groot Rechts Antraciet
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2424 SD Plus Lounge Groot Rechts Antraciet

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Enkele deur 90x198cm: plexi melkglas (4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand De Lounge heeft de volgende eigenschappen: * Dakranden : antraciet * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buiten-en binnenplaten : vuurverzinktstaal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Kan gecombineerd worden met 2424, 2724 en de 3024 * Standaard is de open lounge aan de rechterkant * Optie voor lounge aan de linkerkant (gratis) Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-2424-1.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 4689.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2424 SD Plus Lounge
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2424 SD Plus Lounge Groot Rechts Antraciet
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3024 DD Plus Lounge Klein Rechts Antraciet

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Dubbele deur 180x198cm: plexi melkglas (4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand De Lounge heeft de volgende eigenschappen: * Dakranden: antraciet * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buiten-en binnenplaten : vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Kan gecombineerd worden met 2424, 2724 en de 3024 * Standaard is de open lounge aan de rechterkant * Optie voor lounge aan de linkerkant (gratis) Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-3024-1-2.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 4989.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3024 DD Plus Lounge
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3024 DD Plus Lounge Klein Rechts Antraciet
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2724 DD Plus Lounge Klein Rechts Antraciet

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Dubbele deur 180x198cm: plexi melkglas (4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand De Lounge heeft de volgende eigenschappen: * Dakranden: antraciet * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buiten-en binnenplaten : vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Kan gecombineerd worden met 2424, 2724 en de 3024 * Standaard is de open lounge aan de rechterkant * Optie voor lounge aan de linkerkant (gratis) Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-2721-2-1.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 4889.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2724 DD Plus Lounge
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2724 DD Plus Lounge Klein Rechts Antraciet
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2424 SD Plus Lounge Klein Rechts Antraciet

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Enkele deur 90x198cm: plexi melkglas (4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand De Lounge heeft de volgende eigenschappen: * Dakranden: antraciet * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buiten-en binnenplaten : vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Kan gecombineerd worden met 2424, 2724 en de 3024 * Standaard is de open lounge aan de rechterkant * Optie voor lounge aan de linkerkant (gratis) Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-2424-1.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 4489.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2424 SD Plus Lounge
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2424 SD Plus Lounge Klein Rechts Antraciet
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3930 DD Wit

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Dubbele deur 180x198cm: plexi melkglas(4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Extra paneel boven deur (30 cm hoger) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 5589.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3930 DD Wit
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3930 DD Wit
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3930 DD Antraciet

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Dubbele deur 180x198cm: plexi melkglas(4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Extra paneel boven deur (30 cm hoger) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 5589.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3930 DD Antraciet
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3930 DD Antraciet
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3330 DD Wit

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Dubbele deur 180x198cm: plexi melkglas(4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-3330-4.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 4189.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3330 DD Wit
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3330 DD Wit
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3330 DD Antraciet

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Dubbele deur 180x198cm: plexi melkglas(4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-3330-4.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 4189.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3330 DD Antraciet
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3330 DD Antraciet
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3024 DD Wit

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Dubbele deur 180x198cm: plexi melkglas(4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-3024-1-2.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 3589.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3024 DD Wit
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3024 DD Wit
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3024 DD Antraciet

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Dubbele deur 180x198cm: plexi melkglas(4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-3024-1-2.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 3589.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3024 DD Antraciet
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 3024 DD Antraciet
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2724 DD Wit

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Dubbele deur 180x198cm: plexi melkglas(4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-2724-2-2.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 3449.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2724 DD Wit
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2724 DD Wit
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2724 DD Antraciet

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Dubbele deur 180x198cm: plexi melkglas(4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-2724-2-2.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 3449.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2724 DD Antraciet
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2724 DD Antraciet
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2721 DD Wit

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Dubbele deur 180x198cm: plexi melkglas (4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-2721-2-1.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 3249.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2721 DD Wit
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2721 DD Wit
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2721 DD Antraciet

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Dubbele deur 180x198cm: plexi melkglas (4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-2721-2-1.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 3249.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2721 DD Antraciet
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2721 DD Antraciet
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2424 SD Wit

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Enkele deur 90x198cm: plexi melkglas (4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-2424-1.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 3049.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2424 SD Wit
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2424 SD Wit
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2424 SD Antraciet

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Enkele deur 90x198cm: plexi melkglas (4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-2424-1.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 3049.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2424 SD Antraciet
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2424 SD Antraciet
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2121 SD Wit

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Enkele deur 90x198cm: plexi melkglas (4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-2121-1.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 2714.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2121 SD Wit
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2121 SD Wit
 

Esschert Metalen Hanging Basket Haak L

Deze klassieke hanging basket haak met sierlijke krullen voegt niet alleen veel sfeer toe, maar is met name geschikt voor het ophangen van hanging baskets. Daarnaast zijn er meerdere toepassingen mogelijk, zoals het ophangen van lantaarns en vogelvoederartikelen. * geschikt voor 35cm hanging basket

€ 9.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Metalen Hanging Basket Haak L
Esschert Metalen Hanging Basket Haak L
 

Esschert Metalen Hanging Basket Haak M

Deze klassieke hanging basket haak met sierlijke krullen voegt niet alleen veel sfeer toe, maar is met name geschikt voor het ophangen van hanging baskets. Daarnaast zijn er meerdere toepassingen mogelijk, zoals het ophangen van lantaarns en vogelvoederartikelen. * geschikt voor 30cm hanging basket

€ 7.00

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Metalen Hanging Basket Haak M
Esschert Metalen Hanging Basket Haak M
 

Esschert Metalen Hanging Basket Haak S

Deze klassieke hanging basket haak met sierlijke krullen voegt niet alleen veel sfeer toe, maar is met name geschikt voor het ophangen van hanging baskets. Daarnaast zijn er meerdere toepassingen mogelijk, zoals het ophangen van lantaarns en vogelvoederartikelen. * geschikt voor 25cm hanging basket

€ 6.00

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Metalen Hanging Basket Haak S
Esschert Metalen Hanging Basket Haak S
 

Esschert Metalen Standing Basket Driedubbel

Deze driedubbele metalen standing basket geeft de hele zomer plezier in de tuin. Naast de deur, bij het terras, op het balkon of in de tuin kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze staande versie past in iedere tuin en biedt meer dan genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of aardbeien. Bovendien zijn de baskets voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. * 3 verschillende diameters (25, 30 en 35cm) * eenvoudig te monteren * inclusief kokos inlegvel

€ 45.00

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Metalen Standing Basket Driedubbel
Esschert Metalen Standing Basket Driedubbel
 

Cellfast Waterverdeler 4 Wegen

Deze waterverdeler zorgt ervoor dat u 4 apparaten gelijktijdig kunt aansluiten, daarnaast is het mogelijk om de waterstroom van elke uitgang afzonderlijk van elkaar te bedienen. Dit is mogelijk door de kleppen die op de waterverdeler zitten. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 24.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Waterverdeler 4 Wegen
Cellfast Waterverdeler 4 Wegen
 

Esschert Metalen Standing Basket Dubbel

Deze dubbele metalen standing basket geeft de hele zomer plezier in de tuin. Naast de deur, bij het terras, op het balkon of in de tuin kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze staande versie past in iedere tuin en biedt meer dan genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of aardbeien. Bovendien zijn de baskets voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. * 2 verschillende diameters (30 en 35cm) * eenvoudig te monteren * inclusief kokos inlegvel

€ 29.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Metalen Standing Basket Dubbel
Esschert Metalen Standing Basket Dubbel
 

Esschert Metalen Standing Basket Enkel

Deze metalen standing basket geeft de hele zomer plezier in de tuin. Naast de deur, bij het terras, op het balkon of in de tuin kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze staande versie past in iedere tuin en biedt meer dan genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of aardbeien. Bovendien is de basket voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. * eenvoudig te monteren * inclusief kokos inlegvel

€ 25.00

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Metalen Standing Basket Enkel
Esschert Metalen Standing Basket Enkel
 

Esschert Reuzen Hanging Basket 60 cm Met Haak

Deze complete set bestaande uit een reuze 60cm hanging basket haak met hanging basket geeft de hele zomer plezier in de tuin. Aan de voorgevel, naast de deur, bij het terras, naast een raam, aan een blinde muur, pergola, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze reuze versie past in iedere tuin en biedt meer dan genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of aardbeien. Bovendien is de 60cm hanging basket voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. * 60cm hanging basket met bijpassende haak * inclusief kokos inlegvel * inclusief ophangkettingen en ophangring

€ 99.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Reuzen Hanging Basket 60 cm Met Haak
Esschert Reuzen Hanging Basket 60 cm Met Haak
 

Esschert Metalen Hooirek

Dit metalen hooirek geeft de hele zomer plezier in de tuin. Onder het raam, bij het terras, op het balkon of in de tuin kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Het rek past in iedere tuin en biedt meer dan genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of aardbeien. Bovendien is hij voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. De afgevlakte achterkant zorgt ervoor dat het item makkelijk tegen de muur te bevestigen is. * inclusief kokos inlegvel

€ 29.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Metalen Hooirek
Esschert Metalen Hooirek
 

Esschert Metalen Ruif S

Deze metalen ruif geeft de hele zomer plezier in de tuin. Naast de deur, bij het terras, op het balkon of in de tuin kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. De ruif past in iedere tuin en biedt meer dan genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of aardbeien. Bovendien is hij voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. De afgevlakte achterkant zorgt ervoor dat het item makkelijk tegen de muur te bevestigen is. * inclusief kokos inlegvel

€ 15.00

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Metalen Ruif S
Esschert Metalen Ruif S
 

Esschert Metalen Ruif L

Deze metalen ruif geeft de hele zomer plezier in de tuin. Naast de deur, bij het terras, op het balkon of in de tuin kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. De ruif past in iedere tuin en biedt meer dan genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of aardbeien. Bovendien is hij voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. De afgevlakte achterkant zorgt ervoor dat het item makkelijk tegen de muur te bevestigen is. * inclusief kokos inlegvel

€ 19.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Metalen Ruif L
Esschert Metalen Ruif L
 

Esschert Metalen Hoekruif

Deze metalen hoekruif geeft de hele zomer plezier in de tuin. Naast de deur, bij het terras, op het balkon of in de tuin kortom in iedere hoek zijn de mogelijkheden eindeloos. De ruif past in iedere tuin en biedt meer dan genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of aardbeien. Bovendien is hij voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water.  * inclusief kokos inlegvel

€ 15.00

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Metalen Hoekruif
Esschert Metalen Hoekruif
 

Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2121 SD Antraciet

Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld uw fiets, werktuig, gereedschap of andere spullen? Dan is de Eleganto lijn van Telluria een uitkomst. Deze tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal (vuurverzinkt). Ze hebben een dikke zinklaag waardoor de Eleganto tuinhuizen nooit zullen roesten. Dit is tevens de reden dat op elk tuinhuis een garantie zit van 20 jaar. De stalen constructie zorgt voor minder funderingsproblemen en geen nood aan zware toestellen bij de opbouw. Nog beter gezegd, de opbouw is zelfs erg eenvoudig. De tuinhuizen van Eleganto zijn bijna onderhoudsvrij in vergelijking met een houten tuinhuis en zijn 100% recycleerbaar. U hoeft de berging nooit te verfen want het behoud altijd zijn stijlvolle kleur en design. Door de vrije ruimte tussen de binnen- en de buitenwand is er de mogelijkheid om gemakkelijk isolatie en nutsvoorzieningen te integreren.  Dit pakket van het Eleganto Tuinhuis bestaat uit het volgende:  * Enkele deur 90x198cm: plexi melkglas (4mm) * Vergrendeling: cilinderslot * Dakranden en deur: antraciet * De hoeken zelfde kleur als buitenwand * De dakranden: 18cm hoog en 10cm breed. * De buitenplaten: vuurverzinkt staal (0,9mm) * Dakbelasting: 150kg/m² * Dak: Geïsoleerde sandwichpanelen (4cm) * Voorzien van ventilatie * Geïntegreerde dakgoot met afloopbuis * Basismodel zonder binnenwand Download de montagehandleiding (https://www.aquaplan.com/wp-content/uploads/Telluria-Eleganto-2121-1.pdf)van dit artikel. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis te laten installeren. Bekijk daarvoor de volgende brochure (). Hieronder vindt u een video voor de montage van een Eleganto tuinhuis. U kunt uiteraard ook ons volledige assortiment tuinhuizen () bekijken.

€ 2714.00

Lees meer....

Haxo.nl Telluria Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2121 SD Antraciet
Telluria Eleganto Metalen Tuinhuis 2121 SD Antraciet
 

Esschert Metalen Hanging Basket 35cm

Een hanging basket geeft de hele zomer plezier in de tuin. Aan de voorgevel, naast de deur, bij het terras, naast een raam, aan een blinde muur, pergola, aan overhangende takken van een boom, aan een paal in de tuin, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze tijdloze versie past in iedere tuin, en biedt genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of aardbeien. Bovendien is de 35cm hanging basket voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. * 35cm hanging basket * inclusief kokos inlegvel * inclusief ophangkettingen en haak

€ 17.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Metalen Hanging Basket 35cm
Esschert Metalen Hanging Basket 35cm
 

Cellfast Koppelstuk met Buitendraad 3 4

Dit koppelstuk zorgt voor een eenvoudige installatie met behulp van een sleutel. Diameter: 3/4" Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 2.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Koppelstuk met Buitendraad 3 4
Cellfast Koppelstuk met Buitendraad 3 4
 

Esschert Metalen Hanging Basket 30cm

Een hanging basket geeft de hele zomer plezier in de tuin. Aan de voorgevel, naast de deur, bij het terras, naast een raam, aan een blinde muur, pergola, aan overhangende takken van een boom, aan een paal in de tuin, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze tijdloze versie past in iedere tuin, en biedt genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of bijvoorbeeld aardbeien. Bovendien is de 30cm hanging basket voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. * 30cm hanging basket * inclusief kokos inlegvel * inclusief ophangkettingen en haak

€ 12.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Metalen Hanging Basket 30cm
Esschert Metalen Hanging Basket 30cm
 

Esschert Metalen Hanging Basket 25cm

Een hanging basket geeft de hele zomer plezier in de tuin. Aan de voorgevel, naast de deur, bij het terras, naast een raam, aan een blinde muur, pergola, aan overhangende takken van een boom, aan een paal in de tuin, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze tijdloze versie past in iedere tuin, en biedt genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of aardbeien. Bovendien is de 25cm hanging basket voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. * 25cm hanging basket * inclusief kokos inlegvel * inclusief ophangkettingen en haak

€ 10.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Metalen Hanging Basket 25cm
Esschert Metalen Hanging Basket 25cm
 

Esschert Metalen Hanging Basket 25cm Bal

Een hanging basket bal geeft de hele zomer plezier in de tuin. Aan de voorgevel, naast de deur, bij het terras, naast een raam, aan een blinde muur, pergola, aan overhangende takken van een boom, aan een paal in de tuin, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze tijdloze versie past in iedere tuin, en biedt genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of aardbeien. Dankzij de balstructuur hebben klimplanten meer steun tijdens de groei. Bovendien is de 25cm hanging basket voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. * 25cm hanging basket bal * bal eenvoudig te openen * inclusief kokos inlegvel * inclusief ophangkettingen en haak

€ 17.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Metalen Hanging Basket 25cm Bal
Esschert Metalen Hanging Basket 25cm Bal
 

Esschert Paalbasket 2 Delig

Een hanging basket geeft de hele zomer plezier in de tuin.  dankzij de tweedelige constructie kan deze mand rond een paal bevestigd worden. Deze tijdloze versie past in iedere tuin of straat, en biedt genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of aardbeien. Bovendien is de hanging basket voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. * inclusief kokos inlegvel

€ 109.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Paalbasket 2 Delig
Esschert Paalbasket 2 Delig
 

Cellfast Koppelstuk met Buitendraad

Dit koppelstuk zorgt voor een eenvoudige installatie met behulp van een sleutel. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 2.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Koppelstuk met Buitendraad
Cellfast Koppelstuk met Buitendraad
 

Cellfast Waterverdeler 2 Wegen 3 4 1

Deze waterverdeler zorgt ervoor dat u 2 apparaten gelijktijdig op 1 kraan kan aansluiten. Deze waterverdeler beschikt over 2 kleppen die de regeling van de waterstroom afzonderlijk van elkaar kunnen aanpassen. - geschikt voor 3/4"en 1"kranen Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 16.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Waterverdeler 2 Wegen 3 4 1
Cellfast Waterverdeler 2 Wegen 3 4 1
 

Esschert Muurhanger Klassiek

Bloemen fleuren elke tuin op, deze muurhanger met een Victoriaans patroon en sierlijke krullen past in iedere klassieke tuin, en biedt genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen. De afgevlakte achterkant zorgt ervoor dat het item makkelijk tegen de muur te bevestigen is en geeft de hele zomer plezier in de tuin. Naast de deur, bij het terras, op het balkon of in de tuin kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is de hanger voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. Deze decoratief gietijzeren ruif is met de hand gegoten volgens eeuwenoud vakmanschap en traditie * inclusief kokos inlegvel * exclusief muurbeslag

€ 21.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Muurhanger Klassiek
Esschert Muurhanger Klassiek
 

Esschert Ruif Met Kokos

Bloemen fleuren elke tuin op, deze klassieke ruif past in iedere tuin, en biedt genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen. Bovendien is de ruif voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. * inclusief kokos inlegvel

€ 21.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Ruif Met Kokos
Esschert Ruif Met Kokos
 

Esschert Hanging Basket Met Kokos 25cm S

Een hanging basket geeft de hele zomer plezier in de tuin. Aan de voorgevel, naast de deur, bij het terras, naast een raam, aan een blinde muur, pergola, aan overhangende takken van een boom, aan een paal in de tuin, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze klassieke versie past in iedere tuin, en biedt genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of aardbeien. Bovendien is de 25cm hanging basket voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. * 25cm hanging basket * inclusief kokos inlegvel * inclusief ophangkettingen en haak

€ 19.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Hanging Basket Met Kokos 25cm S
Esschert Hanging Basket Met Kokos 25cm S
 

Esschert Hanging Basket Met Kokos 30cm L

Een hanging basket geeft de hele zomer plezier in de tuin. Aan de voorgevel, naast de deur, bij het terras, naast een raam, aan een blinde muur, pergola, aan overhangende takken van een boom, aan een paal in de tuin, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze klassieke versie past in iedere tuin, en biedt genoeg ruimte voor allerlei hangbloemen of aardbeien. Bovendien is de 30cm hanging basket voorzien van een kokos inlegvel die zorgt voor een goede afwatering van overtollig water. * 30cm hanging basket * inclusief kokos inlegvel * inclusief ophangkettingen en haak

€ 22.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Hanging Basket Met Kokos 30cm L
Esschert Hanging Basket Met Kokos 30cm L
 

Esschert Kokos Inlegvel 60cm

Een hanging basket geeft de hele zomer plezier in de tuin. Aan de voorgevel, naast de deur, bij het terras, naast een raam, aan een blinde muur, pergola, aan overhangende takken van een boom, aan een paal in de tuin, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit kokos inlegvel dat zorgt voor een goede afwatering van overtollig water, is geschikt voor een 60cm hanging basket.

€ 9.80

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Kokos Inlegvel 60cm
Esschert Kokos Inlegvel 60cm
 

Esschert Kokos Inlegvel Halfrond

Een hanging basket geeft de hele zomer plezier in de tuin. Aan de voorgevel, naast de deur, bij het terras, naast een raam, aan een blinde muur, pergola, aan overhangende takken van een boom, aan een paal in de tuin, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit kokos inlegvel dat zorgt voor een goede afwatering van overtollig water, is geschikt voor een halfronde ruif.

€ 2.49

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Kokos Inlegvel Halfrond
Esschert Kokos Inlegvel Halfrond
 

Esschert Kokos Inlegvel 35cm

Een hanging basket geeft de hele zomer plezier in de tuin. Aan de voorgevel, naast de deur, bij het terras, naast een raam, aan een blinde muur, pergola, aan overhangende takken van een boom, aan een paal in de tuin, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit kokos inlegvel dat zorgt voor een goede afwatering van overtollig water, en is geschikt voor een 35cm hanging basket.

€ 3.25

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Kokos Inlegvel 35cm
Esschert Kokos Inlegvel 35cm
 

Cellfast Koppselstuk met Binnendraad

Dit koppelstuk met binnendraad beschikt over een ergonomische vorm, hierdoor kunt u dit koppelstuk snel en eenvoudig aansluiten op de waterbron. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 4.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Koppselstuk met Binnendraad
Cellfast Koppselstuk met Binnendraad
 

Esschert Kokos Inlegvel 30cm

Een hanging basket geeft de hele zomer plezier in de tuin. Aan de voorgevel, naast de deur, bij het terras, naast een raam, aan een blinde muur, pergola, aan overhangende takken van een boom, aan een paal in de tuin, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit kokos inlegvel dat zorgt voor een goede afwatering van overtollig water, is geschikt voor een 30cm hanging basket.

€ 2.20

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Kokos Inlegvel 30cm
Esschert Kokos Inlegvel 30cm
 

Esschert Kokos Inlegvel 25cm

Een hanging basket geeft de hele zomer plezier in de tuin. Aan de voorgevel, naast de deur, bij het terras, naast een raam, aan een blinde muur, pergola, aan overhangende takken van een boom, aan een paal in de tuin, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit kokos inlegvel dat zorgt voor een goede afwatering van overtollig water, is geschikt voor een 25cm hanging basket.

€ 1.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Kokos Inlegvel 25cm
Esschert Kokos Inlegvel 25cm
 

Cellfast 3 Wegstuk

Deze uitbreidingsconnector zorgt voor een tijdelijke aansluiting van 3 slangen. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 4.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast 3 Wegstuk
Cellfast 3 Wegstuk
 

Esschert Oppottafel Grijs

Robuuste simpele houten meubels en accessoires vormden jarenlang de entourage in de keuken en het leefgedeelte op boerderijen. Het kwalitatief hoogstaande hout zorgt voor een mooie afwerking en stabiliteit. Deze oppottafel voegt niet alleen veel sfeer toe, maar biedt een comfortabel werkhoogte tijdens het oppotten en ompoten van planten. De zinken bak geeft voldoende ruimte om potgrond in te bewaren, daarnaast geeft de plank eronder de mogelijkheid om tuingereedschap of andere benodigdheden op te bergen. * uitklapbaar * inclusief zinken bak * verpakt in bruine doos met full colour sticker * geproduceerd in Europa

€ 129.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Oppottafel Grijs
Esschert Oppottafel Grijs
 

Esschert Oppottafel Wit

Robuuste simpele houten meubels en accessoires vormden jarenlang de entourage in de keuken en het leefgedeelte op boerderijen. Het kwalitatief hoogstaande hout zorgt voor een mooie afwerking en stabiliteit. Deze oppottafel voegt niet alleen veel sfeer toe, maar biedt een comfortabel werkhoogte tijdens het oppotten en ompoten van planten. De zinken bak geeft voldoende ruimte om potgrond in te bewaren, daarnaast geeft de plank eronder de mogelijkheid om tuingereedschap of andere benodigdheden op te bergen. * uitklapbaar * inclusief zinken bak * verpakt in bruine doos met full colour sticker * geproduceerd in Europa

€ 129.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Oppottafel Wit
Esschert Oppottafel Wit
 

Esschert Tuinwerktafel Met Lades Grijs

Robuuste simpele houten meubels en accessoires vormden jarenlang de entourage in de keuken en het leefgedeelte op boerderijen. Het kwalitatief hoogstaande hout zorgt voor een mooie afwerking en stabiliteit. Deze tuinwerktafel voegt niet alleen veel sfeer toe, maar biedt een comfortabel werkhoogte voor het klussen in de tuin. Het zinken tafelblad is weersbestendig. Daarnaast geven de drie lades en het vak eronder de mogelijkheid om tuingereedschap of andere benodigdheden op te bergen. Klein hang- en tuingereedschap kunnen bovendien opgehangen worden aan de drie meegeleverde haken.  * K/D verpakt in bruine doos met full colour sticker * geproduceerd in Europa

€ 109.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Tuinwerktafel Met Lades Grijs
Esschert Tuinwerktafel Met Lades Grijs
 

Cellfast Uitbreidingsconnector

Deze uitbreidingsconnector zorgt voor een tijdelijke aansluiting van 2 slangen. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 2.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Uitbreidingsconnector
Cellfast Uitbreidingsconnector
 

Esschert Tuinwerktafel Met Lades Wit

Robuuste simpele houten meubels en accessoires vormden jarenlang de entourage in de keuken en het leefgedeelte op boerderijen. Het kwalitatief hoogstaande hout zorgt voor een mooie afwerking en stabiliteit. Deze tuinwerktafel voegt niet alleen veel sfeer toe, maar biedt een comfortabel werkhoogte voor het klussen in de tuin. Het zinken tafelblad is weersbestendig. Daarnaast geven de drie lades en het vak eronder de mogelijkheid om tuingereedschap of andere benodigdheden op te bergen. Klein hang- en tuingereedschap kunnen bovendien opgehangen worden aan de drie meegeleverde haken.  * K/D verpakt in bruine doos met full colour sticker * geproduceerd in Europa

€ 109.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Tuinwerktafel Met Lades Wit
Esschert Tuinwerktafel Met Lades Wit
 

Cellfast Slangkoppeling met Waterstop 1 2

Deze slangkoppeling beschikt over een Safetouch™-systeem garandeert een veilige comfortabele greep, daarnaast beschikt de slangkoppeling ook over een klemmechanise die voor een perfecte slangaansluiting zorgt.  - Diameter: 1/2" Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 4.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Slangkoppeling met Waterstop 1 2
Cellfast Slangkoppeling met Waterstop 1 2
 

Esschert Bloembak Met Plantensteun Set Van 2

De Esschert Bloembak Met Plantensteun Set Van 2 is een handige en stijlvolle bloembak set. Door de ijzeren poot staan de bakken stevig op de grond. * Staat stevig op de grond * Ruimte voor veel bloemen * Met bloemensteun

€ 47.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Bloembak Met Plantensteun Set Van 2
Esschert Bloembak Met Plantensteun Set Van 2
 

Esschert Bloembak Op Standaard Rechthoek Set Van 2

De Esschert Bloembak Op Standaard Rechthoek Set/2 is een handige en stijlvolle bloembak set. Door de ijzeren poot staan de bakken stevig op de grond. * Staat stevig op de grond * Ruimte voor veel bloemen

€ 59.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Bloembak Op Standaard Rechthoek Set Van 2
Esschert Bloembak Op Standaard Rechthoek Set Van 2
 

Cellfast Slangkoppeling met Waterstop 3 4

Deze slangkoppeling beschikt over een Safetouch™-systeem garandeert een veilige comfortabele greep, daarnaast beschikt de slangkoppeling ook over een klemmechanise die voor een perfecte slangaansluiting zorgt.  - Diameter: 3/4" Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 5.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Slangkoppeling met Waterstop 3 4
Cellfast Slangkoppeling met Waterstop 3 4
 

Esschert Bloembak Op Standaard Vierkant Set Van 2

De Esschert Bloembak Op Standaard Vierkant Set/2 is een handige en stijlvolle bloembak set. Door de ijzeren poot staan de bakken stevig op de grond. * Staat stevig op de grond * Ruimte voor veel bloemen

€ 42.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Bloembak Op Standaard Vierkant Set Van 2
Esschert Bloembak Op Standaard Vierkant Set Van 2
 

Luxform Solar 4x Bulb Transparant

De Solar 4-set Bulb van Luxform is de meest eenvoudige manier van het plaatsen van verlichting in uw tuin. u heeft immers geen stroomkabels nodig! Alleen voldoende (zon)licht, zodat de accu (vervangbare batterij) via het zonnepaneel overdag bijgeladen kan worden. Zodra het 's avonds schemerig begint te worden, zal de lamp automatisch aangaan. Afhankelijk van het aantal uren (zon)licht die dag, zal de lamp ongeveer 6 uren branden. Dit model heeft 4x warm witte led, dat samen met de industrial-look, geeft het een mooi sfeervol licht en is eenvoudig op te hangen met de bijgeleverde ophangclip. Solar verlichting van Luxform Lighting is de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier om 's avonds sfeer in uw tuin te brengen. Elke lamp bevat een ingenieus ontworpen zonnepaneel dat zonlicht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij, die 's avonds zorgt voor de benodigde energie. Tip: Plaats de lamp overdag op een zonnige plaats, zodat de batterij optimaal geladen kan worden. Wilt u beginnen met het aanleggen van verlichting in uw tuin of bent u op zoek naar een uitbreiding op uw al bestaande tuinverlichting? Bekijk dan snel de gehele collectie van Luxform (https://haxo.nl/luxform). Ook voor andere tuinverlichtingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze gehele buitenverlichting (https://haxo.nl/buitenverlichting) collectie!

€ 16.00

Lees meer....

Haxo.nl Luxform Luxform Solar 4x Bulb Transparant
Luxform Solar 4x Bulb Transparant
 

Esschert Schaal Op Standaard Rond Set Van 2

De Esschert Schaal Op Standaard Rond Set/2 is een handige en stijlvolle plantenbak set. Door de ijzeren poot staan de bakken stevig op de grond. * Staat stevig op de grond * Ruimte voor veel planten

€ 32.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Schaal Op Standaard Rond Set Van 2
Esschert Schaal Op Standaard Rond Set Van 2
 

Luxform Solar Tafel Lantaarn Vogue

Deze solar tafellamp Vogue is de ideale manier om uw tuinset van extra sfeer te voorzien! Deze lamp is voorzien van 51x flame led, waardoor hij een heel mooie vlameffect heeft. Hij is gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor u deze lamp in weer en wind buiten kunt laten staan. Solar verlichting van Luxform Lighting is de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier om 's avonds sfeer in uw tuin te brengen. Elke lamp bevat een ingenieus ontworpen zonnepaneel dat zonlicht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt opgeslagen. Wilt u beginnen met het aanleggen van verlichting in uw tuin of bent u op zoek naar een uitbreiding op uw al bestaande tuinverlichting? Bekijk dan snel de gehele collectie van Luxform (https://haxo.nl/luxform). Ook voor andere tuinverlichtingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze gehele buitenverlichting (https://haxo.nl/buitenverlichting) collectie!

€ 34.99

Lees meer....

Haxo.nl Luxform Luxform Solar Tafel Lantaarn Vogue
Luxform Solar Tafel Lantaarn Vogue
 

Luxform Solar Tafel Lantaarn Swing

Deze solar tafellamp Swing is de ideale manier om uw tuinset van extra sfeer te voorzien! Deze lamp is voorzien van 51x flame led, waardoor hij een heel mooie vlameffect heeft. Hij is gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor u deze lamp in weer en wind buiten kunt laten staan. Solar verlichting van Luxform Lighting is de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier om 's avonds sfeer in uw tuin te brengen. Elke lamp bevat een ingenieus ontworpen zonnepaneel dat zonlicht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt opgeslagen. Wilt u beginnen met het aanleggen van verlichting in uw tuin of bent u op zoek naar een uitbreiding op uw al bestaande tuinverlichting? Bekijk dan snel de gehele collectie van Luxform (https://haxo.nl/luxform). Ook voor andere tuinverlichtingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze gehele buitenverlichting (https://haxo.nl/buitenverlichting) collectie!

€ 34.99

Lees meer....

Haxo.nl Luxform Luxform Solar Tafel Lantaarn Swing
Luxform Solar Tafel Lantaarn Swing
 

Esschert Bloembak Op Standaard Rond Set Van 2

De Esschert Bloembak Op Standaard Rond Set/2 is een handige en stijlvolle plantenbak set. Door de ijzeren poot staan de bakken stevig op de grond. * Staat stevig op de grond * Ruimte voor veel planten

€ 37.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Bloembak Op Standaard Rond Set Van 2
Esschert Bloembak Op Standaard Rond Set Van 2
 

Luxform Solar Dierlamp Parrot Bird

Met de solar tuinlamp Parrot van Luxform haal je een echte blikvanger in je tuin! Deze decoratieve tuinlamp heeft een witte LED die de buik van de Papegaai verlicht, waardoor het savonds ook een blikvanger in je tuin is! Door middel van zijn stabiele poten is deze lamp op vrijwel elke (zonnige) plaats in de tuin te gebruiken. Solar verlichting van Luxform Lighting is de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier om 's avonds sfeer in uw tuin te brengen. Elke lamp bevat een ingenieus ontworpen zonnepaneel dat zonlicht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt opgeslagen Wilt u beginnen met het aanleggen van verlichting in uw tuin of bent u op zoek naar een uitbreiding op uw al bestaande tuinverlichting? Bekijk dan snel de gehele collectie van Luxform (https://haxo.nl/luxform). Ook voor andere tuinverlichtingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze gehele buitenverlichting (https://haxo.nl/buitenverlichting) collectie!

€ 39.99

Lees meer....

Haxo.nl Luxform Luxform Solar Dierlamp Parrot Bird
Luxform Solar Dierlamp Parrot Bird
 

Esschert Terraskachel Keramiek Betonlook L

Een stijlvolle barbecue en tuinhaard in één: dat is deze Esschert Terraskachel Keramiek Betonlook L van Haxo.nl. De betonlook zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling en het materiaal is keramiek - hij is dus gemakkelijk te verplaatsen. Knus, trendy én handig! * De kachel neemt weinig ruimte in beslag * Robuust design met elegant onderstel * Het onderstel zorgt dat de haard stabiel staat * Onmisbaar voor een sfeervolle tuin

€ 136.65

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Terraskachel Keramiek Betonlook L
Esschert Terraskachel Keramiek Betonlook L
 

Cellfast Slangkoppeling met Waterstop 1 2 5 8

Deze slangkoppeling beschikt over een Safetouch™-systeem garandeert een veilige comfortabele greep, daarnaast beschikt de slangkoppeling ook over een klemmechanise die voor een perfecte slangaansluiting zorgt.  Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 4.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Slangkoppeling met Waterstop 1 2 5 8
Cellfast Slangkoppeling met Waterstop 1 2 5 8
 

Esschert Terraskachel Keramiek Betonlook S

Een stijlvolle barbecue en tuinhaard in één: dat is deze Esschert Terraskachel Keramiek Betonlook S van Haxo.nl. De betonlook zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling en het materiaal is keramiek - hij is dus gemakkelijk te verplaatsen. Knus, trendy én handig! * Erg handig: een kachel en barbecue in één! * Met slechts 39 cm breedte neemt de kachel weinig ruimte in beslag * Robuust design met elegant onderstel * Het onderstel zorgt dat de haard stabiel staat * Onmisbaar voor een sfeervolle tuin

€ 135.00

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Terraskachel Keramiek Betonlook S
Esschert Terraskachel Keramiek Betonlook S
 

Cellfast Reparatiekoppeling 1 2 3 4

De reparatiekoppeling zorgt voor een permanente aansluiting van twee slanguiteinden met dezelfde of verschillende diameters. Ook beschikt deze reparatiekoppeling over een klemmechanisme, dit mechanisme zorgt voor een perfecte slangaansluiting. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 4.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Reparatiekoppeling 1 2 3 4
Cellfast Reparatiekoppeling 1 2 3 4
 

Esschert Vuurschaal Keramiek Betonlook

Ook als het kouder wordt geniet je van het buitenleven met deze Esschert Vuurschaal Keramiek Betonlook. Dankzij de betonlook past de vuurschaal in iedere moderne tuin. Ook is de schaal lichtgewicht, dus gemakkelijk te verplaatsen. Handig! * Prachtig industriële vormgeving * Weerbestendig, dus hij kan buiten blijven staan * Hij heeft de uitstraling van beton, maar het lichtere gewicht van keramiek * Robuuste kwaliteit, dus blijft lang mooi * Perfect voor een lange zomeravond of winterse namiddag

€ 85.00

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Vuurschaal Keramiek Betonlook
Esschert Vuurschaal Keramiek Betonlook
 

Fiskars Adapterzaag voor Snoeigiraffen UPX86, UPX82

Fiskars snoeigiraffes maken het mogelijk om te snoeien op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals in boomtoppen of juist dicht bij de grond. Hierdoor kun je comfortabel snoeien zonder een ladder te gebruiken of voorover te buigen. Het kettingmechanisme en het rolkoordsysteem zorgen voor een enorme krachtbesparing. De snoeikop kan 230˚ worden gedraaid, zodat je in iedere positie comfortabel kunt werken. Voor deze snoeigiraffe is een losse adapterzaag verkrijgbaar. Deze adapterzaag is geschikt voor het zagen van takken van een maximale doorsnede van 80 mm, een gehard zaagblad van hoge kwaliteit staal, het ontwerp maakt het zagen makkelijk, de zaaghoek is verstelbaar naar wens, systeem te bevestigen op de snoeigiraffen UPX82 & UPX86

€ 35.95

Lees meer....

Haxo.nl Fiskars Fiskars Adapterzaag voor Snoeigiraffen UPX86, UPX82
Fiskars Adapterzaag voor Snoeigiraffen UPX86, UPX82
 

Cellfast Reparatiekoppeling 3 4

De reparatiekoppeling zorgt voor een permanente aansluiting van twee slanguiteinden met dezelfde of verschillende diameters. Ook beschikt deze reparatiekoppeling over een klemmechanisme, dit mechanisme zorgt voor een perfecte slangaansluiting. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 4.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Reparatiekoppeling 3 4
Cellfast Reparatiekoppeling 3 4
 

Esschert Vuurring Voor Vuurschaal Vlammen

Hoe knus is het om samen te genieten van een vuurtje? Met deze Fancy Flames vuurring van Esschert doe je dat veilig en wel. Je plaatst de ring in de vuurschaal en ziet de vlammen dansen achter het lasercut-design. Inclusief pook en vonkbeschermer! * Gemaakt van onbehandeld staal voor een industriële look * Uniek, modern design * Staat stevig in de vuurschaal * Geschikt voor zowel houtblokken als houtskool * Geeft warmte en sfeer dankzij het laser gesneden vlammenpatroon

€ 57.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Vuurring Voor Vuurschaal Vlammen
Esschert Vuurring Voor Vuurschaal Vlammen
 

Cellfast Reparatiekoppeling 1 2 5 8

De reparatiekoppeling zorgt voor een permanente aansluiting van twee slanguiteinden met dezelfde of verschillende diameters. Ook beschikt deze reparatiekoppeling over een klemmechanisme, dit mechanisme zorgt voor een perfecte slangaansluiting. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 4.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Reparatiekoppeling 1 2 5 8
Cellfast Reparatiekoppeling 1 2 5 8
 

Fiskars StaySharp Max Kooimaaier

De Fiskars StaySharp max kooimaaier is de beste in zijn soort voor wat betreft snijprestaties, voor een superieure maaiervaring. Gras maaien wordt kinderspel dankzij het StaySharp snijsysteem, dat het gras maait zonder dat de bladen elkaar raken. De maaier is dus gemakkelijker te duwen. De bladen van gehard staal hebben precisiegeslepen randen die moeiteloos door het gras snijden. Het allermooiste is, dat dit je niets meer kost dan je eigen duwkracht. Voor extra comfort is de maaier uitgerust met een ergonomische, in hoogte verstelbare en beklede handgreep. Dankzij de VersaCut snijcapaciteitinstellingen van 2,5 cm tot 10 cm kun je ook lang gras moeiteloos maaien en voor gepassioneerde tuiniers, die aan alle kanten een perfect afgewerkt gazon willen, komt deze maaier het dichtst langs de rand van allemaal.

€ 279.95

Lees meer....

Haxo.nl Fiskars Fiskars StaySharp Max Kooimaaier
Fiskars StaySharp Max Kooimaaier
 

Esschert Vuurschaal Schuin

Less is more, deze kwalitatief zware vuurschaal heeft een sobere uitstraling, en past daardoor in iedere tuin. Door de grote stevige poot staat de vuurschaal ook stevig op de grond. De vuurschaal zal niet alleen zorgen voor warmte maar ook voor een leuke sfeer! * zorgt voor extra sfeer * gemaakt van hoogwaardig staal

€ 95.00

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Vuurschaal Schuin
Esschert Vuurschaal Schuin
 

Fiskars Popup Tuin Afvalzak 56 Liter

Werken in de tuin kan behoorlijk wat rommel opleveren, inclusief grote bergen herfstblad en het onvermijdelijke onkruid uit plantbedden en gazons. Toch wordt het verplaatsen van het afval naar de composthoop juist makkelijker met de Fiskars Solid™ pop-up tuinafvalzak van 56 liter. Licht, draagbaar en opvouwbaar: met deze aanvulling op je tuingereedschap is de herfstschoonmaak zó achter de rug.

€ 15.95

Lees meer....

Haxo.nl Fiskars Fiskars Popup Tuin Afvalzak 56 Liter
Fiskars Popup Tuin Afvalzak 56 Liter
 

Esschert Bodemplaat Rond L

Vuur in de tuin zorgt voor een warme sfeer en is een echte blikvanger. Maar veiligheid is ook van belang. Plaats deze ronde bodemplaat onder een vuurkorf om ervoor te zorgen dat as en vonken niet op de grond vallen.

€ 22.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Bodemplaat Rond L
Esschert Bodemplaat Rond L
 

Fiskars Xact Plantvork

De functionele Xact plantvork is ideaal voor het losmaken van de grond, het wieden van onkruid en het beluchten van de grond. De lange, scherpe rvs-tanden zorgen voor maximaal bodemcontact, zodat het werk sneller gaat. Het ontwerp van de ergonomische SoftGrip™ handgreep maakt meerdere handposities mogelijk en zorgt door de langere uitvoering voor perfecte balans en, desgewenst, extra kracht.

€ 13.95

Lees meer....

Haxo.nl Fiskars Fiskars Xact Plantvork
Fiskars Xact Plantvork
 

Cellfast Waterverdeler 4 Wegen 3 4 1

Deze waterverdeler zorgt ervoor dat u 4 besproeiingstoebehoren gelijktijdig kunt gebruiken, ook is de watertoevoer van elke uitgang afzonderlijk instelbaar. - Voor kraanstuk 3/4" en 1" Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 24.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Waterverdeler 4 Wegen 3 4 1
Cellfast Waterverdeler 4 Wegen 3 4 1
 

Fiskars Xact Onkruidsteker

De Xact onkruidsteker is een ideaal en doeltreffend stuk gereedschap voor het verwijderen van diepgeworteld onkruid, paardenbloemen en kleine plantjes die niet sterk wortelen in de grond. Het scherpe, lange rvs-blad zorgt voor precisie en doeltreffendheid. Het ontwerp van de ergonomische SoftGrip™ handgreep maakt meerdere handposities mogelijk en zorgt door de langere uitvoering voor perfecte balans en, desgewenst, een hefboomeffect voor extra kracht.

€ 13.95

Lees meer....

Haxo.nl Fiskars Fiskars Xact Onkruidsteker
Fiskars Xact Onkruidsteker
 

Esschert Vuurbal Strepen Laser Cut Zwart

Deze vuurkorf van Esschert kenmerkt zich door het stijlvolle design en zijn robuuste uiterlijk. Deze vuurkorf zal dan ook een echte eye-catcher zijn in iedere tuin. Het is een opvallend ontwerp, maar tegelijkertijd ook zeer tijdloos. De vuurkorf is vervaardigd uit hoogwaardig metaal. Doordat de vuurkorf beschikt over zoveel verticale spijlen zal er in het donker een prachtig schouwspel ontstaan. Dit zorgt ervoor dat, naast dat hij erg mooi is, deze vuurkorf ook ontzettend veel sfeer geeft. De vuurbal korf staat op drie stevige poten, is maar liefst 66 centimeter hoog en heeft een diameter van 58 centimeter. De vuurkorf heeft een ruime opening, waardoor het plaatsen van hout zeer gemakkelijk zal gaan.

€ 87.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Vuurbal Strepen Laser Cut Zwart
Esschert Vuurbal Strepen Laser Cut Zwart
 

Fiskars Xact Onkruidmes

Het kleine Xact onkruidmes met twee bladen is ideaal voor het verwijderen van onkruid en mos tussen stenen en op kleine oppervlakken. De tweezijdige rvs-bladen zorgen voor ultieme prestaties en doeltreffendheid. Het ontwerp van de ergonomische SoftGrip™ handgreep maakt meerdere handposities mogelijk en zorgt door de langere uitvoering voor perfecte balans en, desgewenst, een hefboomeffect voor extra kracht.

€ 13.95

Lees meer....

Haxo.nl Fiskars Fiskars Xact Onkruidmes
Fiskars Xact Onkruidmes
 

Cellfast Waterverdeler 2 Wegen

Deze waterverdeler zorgt ervoor dat u 2 besproeiingstoebehoren gelijktijdig kunt gebruiken Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 24.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Waterverdeler 2 Wegen
Cellfast Waterverdeler 2 Wegen
 

Fiskars Xact Handhark

De waaiervormige Xact handhark is het perfecte gereedschap voor het opharken van blad, onkruid en grasmaaisel in kleine bloemperken en moeilijk te bereiken delen van de tuin. De perfect afgewerkte rvs kop met zeven tanden zorgt voor ultieme precisie en controle. Het comfortabele ontwerp van de handgreep met SoftGrip™ maakt meerdere handposities mogelijk en zorgt door de langere uitvoering voor perfecte balans en, desgewenst, een hefboomeffect voor extra kracht.

€ 13.95

Lees meer....

Haxo.nl Fiskars Fiskars Xact Handhark
Fiskars Xact Handhark
 

Esschert Haardbloktas

Vervoer het hout makkelijk van buiten naar binnen om een gezellig vuur aan te steken. Deze kwalitatief sterke tas is gesloten zodat het hout ook netjes naast de openhaard bewaard worden. * tas exclusief haardhout

€ 17.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Haardbloktas
Esschert Haardbloktas
 

Esschert Haardblokkenmand Grijs

Deze mand heeft altijd goede diensten bewezen bij het sprokkelen van hout. Door zijn vorm kunnen er takken van verschillende lengtes in worden vervoerd. Tegenwoordig is de functie niet veranderd. Vervoer het hout hiermee eenvoudig van buiten naar binnen om een gezellig vuur aan te steken. Dankzij de ruime handgreep kan het eenvoudig verplaatst en meegenomen worden. Deze decoratieve en authentieke mand zorgt ervoor dat het hout ook netjes naast de openhaard bewaard kan worden.

€ 32.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Haardblokkenmand Grijs
Esschert Haardblokkenmand Grijs
 

Cellfast Professionele Pulserende Sproeier

Deze pulserende sproeier beschikt over een grondpen en extra armen voor maximale stabiliteit, instelbare sproeihoek tussen de 20° - 360° en een maximale sproeioppervlak van 530 M². Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 24.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Professionele Pulserende Sproeier
Cellfast Professionele Pulserende Sproeier
 

Esschert Houtopslag Drager

Met deze trendy houtopslag haal je iets bijzonders in huis. Naast opslag voor het hout, kan deze ook eenvoudig als drager worden gebruikt. De drager kan buiten gevuld worden met hout, en dankzij de handgreep in het midden, makkelijk meegenomen worden naar binnen om bij de open haard geplaatst te worden. * 2-1 functie (drager en opslag) * knock down verpakking met wikkel * eenvoudig te monteren

€ 21.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Houtopslag Drager
Esschert Houtopslag Drager
 

Fiskars Xact Plantschep

De duurzame Xact plantschep is perfect voor het graven van plantgaten, het uitgraven van planten en het omscheppen van de grond. Het extra grote rvs-blad met de scherpe randen gaat sneller door de bodem en snijdt zelfs door harde turf. Het comfortabele ontwerp van de handgreep met SoftGrip™ maakt meerdere handposities mogelijk en zorgt door de langere uitvoering voor perfecte balans en, desgewenst, een hefboomeffect voor extra kracht.

€ 13.95

Lees meer....

Haxo.nl Fiskars Fiskars Xact Plantschep
Fiskars Xact Plantschep
 

Cellfast Digitale Watertimer

Deze digitale watertime is eenvoudig te programmeren via het digitale display. De watertime beschikt over een lege batterij-indicator, instelbaar dagen en weekprogramma, 2 besproeiingscycli en besproeiingsintervallen instelbaar van 1 tot 99 minuten. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 58.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Digitale Watertimer
Cellfast Digitale Watertimer
 

Esschert Houtopslagtoren

Wanneer metaal oxideert krijgt het een mooie en authentieke roestige uitstraling. Bovendien zorgt vuur in de tuin voor een warme sfeer en is een echte blikvanger. In deze houtopslagtoren kan men het hout droog en geordenend bewaren. In de loop van de tijd zal het artikel onder invloed van vuur, weer en tijd verder gaan roesten waardoor het de patina nog authentieker maakt. * tijdloos design

€ 79.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Houtopslagtoren
Esschert Houtopslagtoren
 

Cellfast Manuele Watertimer

Deze manuele watertime is instelbaar tot 120 minuten, eenvoudige bediening en de schaal is gemakkelijk te lezen. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 15.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Manuele Watertimer
Cellfast Manuele Watertimer
 

Fiskars Smartfit Telescopische Spitvork

De Smartfit telescopische spitvork heeft vier scherpe, robuuste tanden en is speciaal ontworpen voor het wieden in harde, steenachtige grond en het beluchten en omspitten van grond. Dankzij de steellengte, die instelbaar is van 1050 mm tot 1250 mm, is de vork comfortabel in gebruik voor zowel grote als kleinere tuiniers. Een toevoeging aan de ergonomie van deze veelzijdige spitvork is de D-vormige handgreep, waardoor de vork gebruiksvriendelijk is voor ieder formaat hand, met of zonder handschoenen. Net als bij de meerderheid van de Fiskars gereedschappen met steel zijn de tanden gemaakt van boronstaal, waardoor ze gemakkelijk in de grond dringen. Door de hefhoek van 13º is deze vork comfortabel in gebruik onder de meeste omstandigheden. U kunt deze tuinschep bij ons in de webwinkel bestellen. Bekijk ook onze gehele collectie spades. (https://haxo.nl/spades-winkel/)

€ 47.95

Lees meer....

Haxo.nl Fiskars Fiskars Smartfit Telescopische Spitvork
Fiskars Smartfit Telescopische Spitvork
 

Esschert Houtopslag Rond

Met deze houtopslag van Esschert heb je altijd voldoende plek voor je hout! En dankzij de stijlvolle look van de opslag past hij overal! * genoeg opslag * stijlvol

€ 99.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Houtopslag Rond
Esschert Houtopslag Rond
 

Fiskars Smartfit Telescopische Tuinspade Spits

De Smartfit telescopische tuinspade (spits) heeft een spitse snijkant voor het beluchten en omspitten van grond en het doorsnijden van wortels. Dit gereedschap is uitermate geschikt voor het bewerken van steenachtige, klei- en harde grond. De D-vormige handgreep is geschikt voor ieder formaat hand, met of zonder handschoenen. Deze telescopische spade heeft een steellengte die kan worden afgesteld van 1050 mm tot 1250 mm en is dus comfortabel in gebruik voor verschillende hoogtes. De gelaste verbinding tussen het blad en de steel zorgt voor topprestaties en duurzaamheid, de constructie van boronstaal voegt extra kracht toe en zorgt dat de spade gemakkelijker in de grond dringt. De hefhoek van 13º zorgt voor een comfortabele werkhouding. U kunt deze tuinspade bij ons in de webwinkel bestellen. Bekijk ook onze gehele collectie spades. (https://haxo.nl/spades-winkel/)

€ 47.95

Lees meer....

Haxo.nl Fiskars Fiskars Smartfit Telescopische Tuinspade Spits
Fiskars Smartfit Telescopische Tuinspade Spits
 

Cellfast Telescopische Lans 68 101 cm

Deze veelzijdige telescopische lans is enorm handig om de moeilijk bereikbare plekken te besproeien, daarnaast kan deze telescopische lans ook gebruikt worden als tuin douche. De telescopische lans beschikt over een regelbare sproeihoek tot 180° en een regelbare watertoevoer (6 sproeipatronen) Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 24.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Telescopische Lans 68 101 cm
Cellfast Telescopische Lans 68 101 cm
 

Cellfast Zwenksproeier Opti

Deze zwenksproeier uit hoogwaardig kunststof van Cellfast beschikt over een sproei bereik tot 263 M², 20 spuitstukken, het watertoevoer en sproeiberoek zijn traploos instelbaar. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 39.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Zwenksproeier Opti
Cellfast Zwenksproeier Opti
 

Esschert Haardtang

Wat is er gezelliger dan tijdens koude avonden het geluid te horen van een knisperend haardblok. Met deze haardtang is het eenvoudig nieuwe blokken hout op het vuur leggen, zonder de vingers te branden. Daarnaast is het mogelijk om met de tang houtblokken te herschikken, zodat ze beter met elkaar in evenwicht zijn. Bovendien is de tang zo ontworpen dat het op zichzelf kan staan, en met een hand te gebruiken is.  * opzichzelfstaand * met een hand te gebruiken

€ 22.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Haardtang
Esschert Haardtang
 

Esschert Haardgereedschapset Op Standaard

Wat is er gezelliger dan tijdens koude avonden het geluid te horen van een knisperend haardblok. Deze haardgereedschapset bestaat uit drie stuks gereedschap en een strak, modern ontworpen frame. Daarnaast is de standaard zo vormgegeven dat het gereedschap staand geplaatst kan worden. Bij deze set worden een schep, een pook  en een bezem geleverd, dit om de haard optimaal te kunnen onderhouden. Het gereedschap is ideaal voor het opruimen en schoonmaken van de haard. * verpakt in open giftbox met handgreep

€ 40.00

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Haardgereedschapset Op Standaard
Esschert Haardgereedschapset Op Standaard
 

Cellfast Roterende Sproeier Economisch 200M²

Deze roterende sproeier uit hoogwaardig kunststof van Cellfast beschikt over een sproei bereik tot 200 M², 15 spuitstukken en een regelbare watertoevoer. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 22.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Roterende Sproeier Economisch 200M²
Cellfast Roterende Sproeier Economisch 200M²
 

Cellfast Sproeier Turbo

Deze sproeier uit hoogwaardig kunststof van Cellfast beschikt over een sproei bereik tot 240 M² en 18 spuitstukken. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 24.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Sproeier Turbo
Cellfast Sproeier Turbo
 

Esschert Smeedijzeren Haardgereedschap

Wat is er gezelliger dan tijdens koude avonden het geluid te horen van een knisperend haardblok. Deze smeedijzeren haardgereedschapset bestaat uit vier stuks gereedschap en een staander. Bij deze set worden een schep, een pook, een tang en een bezem geleverd, dit om de haard optimaal te kunnen onderhouden. Het gereedschap is ideaal voor het opruimen en schoonmaken van de haard. De handgesmeden gereedschappen hebben een authentieke uitstraling, en zijn op traditionele en ambachtelijk wijze gemaakt. De speciale olie afwerking beschermt het ijzer tegen oxidanten en roest. * set van 4 haardgereedschappen en stander * handgesmeden * speciale olie afwerking

€ 89.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Smeedijzeren Haardgereedschap
Esschert Smeedijzeren Haardgereedschap
 

Esschert Bijzettafel Met Haardgereedschap

Esschert Design haardstel voorzien van de drie meestgebruikte accessoires voor de open haard. Daarnaast is het haarstel ook nog een te gebruiken als kleine bijzettafel. Deze bijzettafel met haardgereedschap bestaat uit één kachelpook, één borstel, één haardschep inclusief metalen frame. * 3 meest gebruikte accessoires * Metaal met essenhout

€ 59.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Bijzettafel Met Haardgereedschap
Esschert Bijzettafel Met Haardgereedschap
 

Cellfast Zwenksproeier Expert

Deze zwenksproeier uit hoogwaardig kunststof van Cellfast beschikt over een sproei bereik tot 240 M², vier verschillende waterstraalvormen. Daarnaast beschikt deze zwenksproeier ook over een voet (zie afbeelding), waardoor u de sproeier gemakkelijk overal kunt neerzetten en verplaatsen. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 34.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Zwenksproeier Expert
Cellfast Zwenksproeier Expert
 

Esschert Haardscherm 98x59 Zwart

Dit decoratief gietijzeren haardscherm is volgens eeuwenoud vakmanschap en traditie geproduceerd. Dat maakt hem niet alleen bijzonder door de materiaalkeuze, maar ook door zijn functie. Het voorkomt namelijk dat rondvliegende vonken het parket of tapijt beschadigen, dankzij het fijn metaalgaas achter de sierlijke krullen. * inklapbare zijkanten

€ 79.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Haardscherm 98x59 Zwart
Esschert Haardscherm 98x59 Zwart
 

Fiskars Smartfit Telescopische Tuinspade Rond

De Smartfit telescopische tuinspade (rond) heeft rechte snijkanten voor het splitsen en snijden van graspollen en het verplaatsen en mengen van grond. Deze spade heeft een D-vormige handgreep en is geschikt voor ieder formaat hand, met of zonder handschoenen - een kenmerk van alle producten in deze serie. Deze telescopische spade heeft een steellengte die kan worden afgesteld van 1050 mm tot 1250 mm en is dus comfortabel in gebruik voor verschillende hoogtes. De gelaste verbinding tussen het blad en de steel zorgt voor topprestaties en duurzaamheid, de constructie van boronstaal voegt extra kracht toe en zorgt dat de spade gemakkelijker in de grond dringt. De hefhoek van 13º is ergonomisch ontworpen om te zorgen voor minder inspanning bij het graven. U kunt deze tuinspade bij ons in de webwinkel bestellen. Bekijk ook onze gehele collectie spades. (https://haxo.nl/spades-winkel/)

€ 47.95

Lees meer....

Haxo.nl Fiskars Fiskars Smartfit Telescopische Tuinspade Rond
Fiskars Smartfit Telescopische Tuinspade Rond
 

Esschert BBQ Rookton L

Deze robuuste rookoven van Esschert is niet alleen van zeer hoge kwaliteit, maar hij ziet er ook nog eens heel mooi en stoer uit. Met deze rookton zorg je er voor dat vlees en vis heerlijke rookaroma's krijgen. De ton is zeer snel om temperatuur, waardoor je snel kunt beginnen met roken. Vlees en vis roken is niet alleen leuk in de zomer, maar kan ook prima in de winter gedaan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze kwalitatieve rookton van Esschert. Barbecue Met deze ton kun je niet alleen etenswaren roken, maar je kunt ze ook braden. Deze rookton van Esschert kan namelijk ook gebruikt worden als barbecue. Met één koop heb je dus een barbecue en rookoven in één! Etenswaren roken  Het roken van etenswaren is niet alleen een methode om voedsel langer te kunnen bewaren, het is ook nog eens enorm smaakvol. Vlees, vis, schaaldieren en zelfs kazen kun je roken. In principe kan alles wat normaal gesproken op een barbecue gelegd wordt, ook in de barbecue smoker van Esschert klaargemaakt worden. Er zit een verschil in koud roken en warm roken. Bij koud roken blijft het voedsel rauw en duurt het langer. Bij warm roken wordt het voedsel gegaard en is de rooktijd aanzienlijk korter. Koud roken Bij koud roken mag de temperatuur maximaal 30 °C worden. De rooktijd hangt af van de temperatuur van de oven en de persoonlijke smaak. Hoe hoger de temperatuur, hoe korter de rooktijd. Hoe langer de rooktijd, hoe intenser de smaak zal zijn. Roken kan ook in de winter, omdat de buitentempratuur dan lager is en daarom blijft de temperatuur in de rookoven lager. Gerechten die kort en koud worden gerookt, kunnen verder worden klaargemaakt in een oven of een pan (kip, eend, grote stukken vlees). Aan deze stukken voedsel zal dan een subtiele rooksmaak zitten. Koud gerookte, platte stukken (filets, eendenborst) die lang in de rookoven liggen, kunnen als ze voldoende gepekeld zijn, gewoon worden gegeten. Het is wel verstandig om ze na het roken wat te laten opstijven in de koelkast. Deze robuuste rookoven van Esschert is niet alleen van zeer hoge kwaliteit, maar hij ziet er ook nog eens heel mooi en stoer uit. Met deze rookton zorg je er voor dat vlees en vis heerlijke rookaroma's krijgen. De ton is zeer snel om temperatuur, waardoor je snel kunt beginnen met roken. Vlees en vis roken is niet alleen leuk in de zomer, maar kan ook prima in de winter gedaan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze kwalitatieve rookton van Esschert. Barbecue Met deze ton kun je niet alleen etenswaren roken, maar je kunt ze ook braden. Deze rookton van Esschert kan namelijk ook gebruikt worden als barbecue. Met één koop heb je dus een barbecue en rookoven in één! Etenswaren roken Het roken van etenswaren is niet alleen een methode om voedsel langer te kunnen bewaren, het is ook nog eens enorm smaakvol. Vlees, vis, schaaldieren en zelfs kazen kun je roken. In principe kan alles wat normaal gesproken op een barbecue gelegd wordt, ook in de barbecue smoker van Esschert klaargemaakt worden. Er zit een verschil in koud roken en warm roken. Bij koud roken blijft het voedsel rauw en duurt het langer. Bij warm roken wordt het voedsel gegaard en is de rooktijd aanzienlijk korter. Koud roken Bij koud roken mag de temperatuur maximaal 30 °C worden. De rooktijd hangt af van de temperatuur van de oven en de persoonlijke smaak. Hoe hoger de temperatuur, hoe korter de rooktijd. Hoe langer de rooktijd, hoe intenser de smaak zal zijn. Roken kan ook in de winter, omdat de buitentempratuur dan lager is en daarom blijft de temperatuur in de rookoven lager. Gerechten die kort en koud worden gerookt, kunnen verder worden klaargemaakt in een oven of een pan (kip, eend, grote stukken vlees). Aan deze stukken voedsel zal dan een subtiele rooksmaak zitten. Koud gerookte, platte stukken (filets, eendenborst) die lang in de rookoven liggen, kunnen als ze voldoende gepekeld zijn, gewoon worden gegeten. Het is wel verstandig om ze na het roken wat te laten opstijven in de koelkast. Warm roken Bij warm roken kun je de temperatuur hoger op laten lopen 50 - 80°C. Het is een soort combinatie van grillen en roken, waarbij de deksel gesloten is. Vanzelfsprekend kun je ook een combinatie doen van koud en warm roken. Hierin zal echter wel ervaring vereist zijn, maar op internet is een hoop te vinden. Het aansteken van de barbecue smoker * Gebruik voor het aansteken geen spiritus, benzine of andere vloeistoffen * Gebruik nooit behandeld hout of hout dat is blootgesteld aan chemicaliën * Til het bovenste deel van de Barbecue Smoker op en plaats een kleine hoeveelheid houtskool aan * Wanneer de houtskool op temperatuur is, de houtskool is dan roodgloeiend, voeg dan meer houtskool toe om te grillen. Voeg niet te veel toe, de maximale hoeveelheid is 0,6 kg * Wacht ca. 20 tot 30 minuten voordat je begint met grillen. De houtskool dient bedekt te zijn met een dunne grijze laag Voorbereidingen voor roken met de Esschert FF429 rookton * Laat de etenswaren die je wilt roken minimaal 1 uur drogen in open lucht (niet in zonlicht) * Kruidt de etenswaren naar keuze * Voor het roken worden houtsnippers aan het vuur toegevoegd. Voor gebruik dienen de houtsnippers minimaal 1 uur in water te weken * Steek het brandhout of de kolen aan en voeg de gekweekte houtsnippers toe aan de gloeiend hete kolen * Na een tijdje wordt er zware rook geproduceerd * Bevestig de etenswaren aan de haken en hang ze aan het rookrooster in de ton * De rook moet alle etenswaren gelijkmatig kunnen bereiken * Zorg voor een constante temperatuur in de smoker. Dit kan worden geregeld met behulp van de ventilatieregelaar in de deksel van de thermometer.

€ 199.00

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert BBQ Rookton L
Esschert BBQ Rookton L
 

Cellfast Sectorsproeier Multi

Deze sectorsproeier uit hoogwaardig kunststof van Cellfast beschikt over een sproei bereik tot 346 M², instelbare traploze waterstraal (4 standen) en een regelbare sproeihoek van 20° tot 360°. Daarnaast beschikt deze sectorsproeier ook over een voet (zie afbeelding), waardoor u de sproeier gemakkelijk overal kunt neerzetten en verplaatsen. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen (https://haxo.nl/tuinslangkoppelingen/).

€ 23.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Sectorsproeier Multi
Cellfast Sectorsproeier Multi
 

Esschert BBQ Rookton S

Deze robuuste rookoven van Esschert is niet alleen van zeer hoge kwaliteit, maar hij ziet er ook nog eens heel mooi en stoer uit. Met deze rookton zorg je er voor dat vlees en vis heerlijke rookaroma's krijgen. De ton is zeer snel om temperatuur, waardoor je snel kunt beginnen met roken. Vlees en vis roken is niet alleen leuk in de zomer, maar kan ook prima in de winter gedaan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze kwalitatieve rookton van Esschert. Barbecue Met deze ton kun je niet alleen etenswaren roken, maar je kunt ze ook braden. Deze rookton van Esschert kan namelijk ook gebruikt worden als barbecue. Met één koop heb je dus een barbecue en rookoven in één! Etenswaren roken  Het roken van etenswaren is niet alleen een methode om voedsel langer te kunnen bewaren, het is ook nog eens enorm smaakvol. Vlees, vis, schaaldieren en zelfs kazen kun je roken. In principe kan alles wat normaal gesproken op een barbecue gelegd wordt, ook in de barbecue smoker van Esschert klaargemaakt worden. Er zit een verschil in koud roken en warm roken. Bij koud roken blijft het voedsel rauw en duurt het langer. Bij warm roken wordt het voedsel gegaard en is de rooktijd aanzienlijk korter. Koud roken Bij koud roken mag de temperatuur maximaal 30 °C worden. De rooktijd hangt af van de temperatuur van de oven en de persoonlijke smaak. Hoe hoger de temperatuur, hoe korter de rooktijd. Hoe langer de rooktijd, hoe intenser de smaak zal zijn. Roken kan ook in de winter, omdat de buitentempratuur dan lager is en daarom blijft de temperatuur in de rookoven lager. Gerechten die kort en koud worden gerookt, kunnen verder worden klaargemaakt in een oven of een pan (kip, eend, grote stukken vlees). Aan deze stukken voedsel zal dan een subtiele rooksmaak zitten. Koud gerookte, platte stukken (filets, eendenborst) die lang in de rookoven liggen, kunnen als ze voldoende gepekeld zijn, gewoon worden gegeten. Het is wel verstandig om ze na het roken wat te laten opstijven in de koelkast. Warm roken Bij warm roken kun je de temperatuur hoger op laten lopen 50 - 80°C. Het is een soort combinatie van grillen en roken, waarbij de deksel gesloten is. Vanzelfsprekend kun je ook een combinatie doen van koud en warm roken. Hierin zal echter wel ervaring vereist zijn, maar op internet is een hoop te vinden. Het aansteken van de barbecue smoker * Gebruik voor het aansteken geen spiritus, benzine of andere vloeistoffen * Gebruik nooit behandeld hout of hout dat is blootgesteld aan chemicaliën * Til het bovenste deel van de Barbecue Smoker op en plaats een kleine hoeveelheid houtskool aan * Wanneer de houtskool op temperatuur is, de houtskool is dan roodgloeiend, voeg dan meer houtskool toe om te grillen. Voeg niet te veel toe, de maximale hoeveelheid is 0,6 kg * Wacht ca. 20 tot 30 minuten voordat je begint met grillen. De houtskool dient bedekt te zijn met een dunne grijze laag Voorbereidingen voor roken met de Esschert FF427 rookton * Laat de etenswaren die je wilt roken minimaal 1 uur drogen in open lucht (niet in zonlicht) * Kruidt de etenswaren naar keuze * Voor het roken worden houtsnippers aan het vuur toegevoegd. Voor gebruik dienen de houtsnippers minimaal 1 uur in water te weken * Steek het brandhout of de kolen aan en voeg de gekweekte houtsnippers toe aan de gloeiend hete kolen * Na een tijdje wordt er zware rook geproduceerd * Bevestig de etenswaren aan de haken en hang ze aan het rookrooster in de ton * De rook moet alle etenswaren gelijkmatig kunnen bereiken * Zorg voor een constante temperatuur in de smoker. Dit kan worden geregeld met behulp van de ventilatieregelaar in de deksel van de thermometer.

€ 149.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert BBQ Rookton S
Esschert BBQ Rookton S
 

Esschert Terraskachel Keramiek Zwart L

Heerlijk lang buiten zitten en genieten met deze terraskachel, die zowel warmte als sfeer in de tuin of op het terras brengt. Door de vier vaste poten staat de terrashaard stevig op de grond. * zware kwaliteit * eenvoudig te monteren

€ 119.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Terraskachel Keramiek Zwart L
Esschert Terraskachel Keramiek Zwart L
 

Esschert Terraskachel Keramiek Grijs M

Heerlijk lang buiten zitten en genieten met deze terraskachel, die zowel warmte als sfeer in de tuin of op het terras brengt. Door de drie vaste poten staat de terrashaard stevig op de grond. * zware kwaliteit * eenvoudig te monteren

€ 119.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Terraskachel Keramiek Grijs M
Esschert Terraskachel Keramiek Grijs M
 

Esschert Terraskachel Keramiek Zwart M

Heerlijk lang buiten zitten en genieten met deze terraskachel, die zowel warmte als sfeer in de tuin of op het terras brengt. Door de drie vaste poten staat de terrashaard stevig op de grond. * zware kwaliteit * eenvoudig te monteren

€ 119.79

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Terraskachel Keramiek Zwart M
Esschert Terraskachel Keramiek Zwart M
 

Cellfast Veelzijdige Sproeier op Grondpen 300 M²

Veelzijdige sproeier met grondpen uit hoogwaardig kunststof van Cellfast. Deze sproeier beschikt over een sproei bereik tot 300 M², regelbare watertoevoer en een regelbare sproeihoek van 20° tot 360°. Omdat deze sproeier een puntige onderkant heeft steekt u de sproeier gemakkelijk in de grond. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk hier de collectie voor andere sproeiers (https://haxo.nl/tuinsproeier/). Of bekijk het gehele assortiment tuinslangkoppelingen ().

€ 17.95

Lees meer....

Haxo.nl Cellfast Cellfast Veelzijdige Sproeier op Grondpen 300 M²
Cellfast Veelzijdige Sproeier op Grondpen 300 M²
 

Esschert Terraskachel Terracotta Grijs S

Heerlijk lang buiten zitten en genieten met deze terraskachel, die zowel warmte als sfeer in de tuin of op het terras brengt. Door de vier vaste poten staat de terrashaard stevig op de grond. * zware kwaliteit * eenvoudig te monteren * verouderde stijl

€ 69.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Terraskachel Terracotta Grijs S
Esschert Terraskachel Terracotta Grijs S
 

Esschert Vuurton Lasercuts Vogels Op Tak

Ben jij opzoek naar een vuurton met een twist? Dan is de Esschert Vuurton Lasercuts Vogels Op Tak wat voor jou! Door de lasercuts in de ton is het een echte eyecatcher en valt het vuur bovendien goed op. * Robuust en stabiel op iedere ondergrond * Van iedere kant geniet je van sfeer en warmte * Modern design met een twist * De ton is gemaakt van weerbestendig staal

€ 199.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Vuurton Lasercuts Vogels Op Tak
Esschert Vuurton Lasercuts Vogels Op Tak
 

Esschert Vuurton Lasercuts Vlammen

Ben jij opzoek naar een vuurton met een twist? Dan is de Esschert Vuurton Lasercuts Vlammen wat voor jou! Door de lasercuts in de ton is het een echte eyecatcher en valt het vuur bovendien goed op. * Robuust en stabiel op iedere ondergrond * Van iedere kant geniet je van sfeer en warmte * Modern design met een twist * De ton is gemaakt van weerbestendig staal

€ 199.95

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Vuurton Lasercuts Vlammen
Esschert Vuurton Lasercuts Vlammen
 

Esschert Vuurschaal Laser Cut Zeshoekig

Ben jij opzoek naar een vuurschaal met een twist? Dan is de Esschert Vuurschaal Laser Cut Zeshoekig wat voor jou! Door de lasercuts in de schaal is het een echte eyecatcher en valt het vuur bovendien erg goed op. * Robuust en stabiel op iedere ondergrond * Van iedere kant geniet je van sfeer en warmte * Modern design met een twist * De schaal is gemaakt van weerbestendig staal

€ 82.50

Lees meer....

Haxo.nl Esschert Esschert Vuurschaal Laser Cut Zeshoekig
Esschert Vuurschaal Laser Cut Zeshoekig
 

Verfijn Resultaten

Woonshops