Deurgreep Ton Basic 75 150mm op vierkant rozet nikkel mat ebbenhout

Deurgreep Ton nikkel mat/ebbenhout op vierkant rozet, eenzijdige bevestiging. Een veel gebruikt model deurkruk in de jaren 30 is het Ton model. Deze klassieke deurgreep in nikkel wordt naderhand geborsteld, waardoor deze een matte uitstraling krijgt. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep op vierkant opschroevend rozet wordt per stuk geleverd en heeft een hoogte van 150 mm. Deze deurgreep kan ook worden gebruikt bij openslaande deuren waarbij op de andere deur een espagnolet is geplaatst.

€ 20.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Deurgreep Ton Basic 75 150mm op vierkant rozet nikkel m
Deurgreep Ton Basic 75 150mm op vierkant rozet nikkel mat ebbenhout
 

Schild renovatie rechthoekig 250 x 55mm x 2mm met toilet badkamersluiting 57 5mm RVS

Een voordeel van losse schilden is dat u eindeloos kunt combineren met losse deurkrukken. Dit schild is uitgevoerd in RVS en geborsteld waardoor het een matte uitstraling heeft. Dit vierkante schild is voorzien van schroefgaten en wordt per paar geleverd. Het voordeel van schilden is dat ze vaak de gaten afdekken die voorheen in de deur zaten.

Deze schilden zijn voorzien van toilet-/badkamersluiting op 57mm. met 5mm. stift.

Intersteel Living - RVS
Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De producten uit de Living collectie passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De Living collectie bestaat uit producten met een hoge kwaliteit in diverse kleuren zoals roestvast staal, messing, zwart, nikkel en meer. Geef deuren en ramen een eigen finishing touch met de producten uit de Living collectie.

€ 27.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Schild renovatie rechthoekig 250 x 55mm x 2mm met toile
Schild renovatie rechthoekig 250 x 55mm x 2mm met toilet badkamersluiting 57 5mm RVS
 

Veiligheidsrozet SKG3 met kerntrekbeveiliging nikkel mat

Mat nikkel set veiligheidsrozetten met een bescherming tegen cilindertrekken. Dit product wordt naderhand geborsteld waardoor de set een mat uiterlijk krijgt. Het veiligheidsbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermt tegen het uitrekken en uitboren van de cilinderkern.

Kerntrekbeveiliging is sinds eind 2013 verplicht in nieuwbouw en sinds april 2014 ook voor bestaande bouw. Het veiligheidsbeslag is daarnaast SKG*** gekeurd, wat betekent dat het om extra zwaar inbraakwerend beslag gaat. Ook voldoet deze set veiligheidsrozetten aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

€ 109.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Veiligheidsrozet SKG3 met kerntrekbeveiliging nikkel ma
Veiligheidsrozet SKG3 met kerntrekbeveiliging nikkel mat
 

Formani One PBWC50 toiletgarnituur incl. 8mm stift mat zwart

Mat zwart toiletgarnituur PIET BOON ONE. Wordt geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen.

€ 69.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Formani One PBWC50 toiletgarnituur incl. 8mm stift mat
Formani One PBWC50 toiletgarnituur incl. 8mm stift mat zwart
 

Briefplaat Ellen messing PVD

De briefplaat Ellen zorgt voor een elegante afwerking van uw voordeur. Deze briefplaat is perfect te combineren met de tochtwering Alena voor plaatsing aan de binnenzijde van uw voordeur. De PVD finish in messing kleur zorgt voor een extreme slijtvastheid en wordt levenslang gegarandeerd!

Afmetingen (bxh): 330x79 mm.
Hart op hart schroefmaat: 309 mm.
Wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Combinatie met postinbouwkast Stoer!
Deze briefplaat kan worden gecombineerd met de flexibele post inbouwkast van het merk Stoer! Deze box is gemakkelijk inzetbaar voor post doorvoer door muren en pilaren. Klik hier.

€ 184.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Briefplaat Ellen messing PVD
Briefplaat Ellen messing PVD
 

Deurkruk Ton Basic op schild met toilet badkamersluiting 72 8 nikkel ebbenhout

Jaren 30 deurkruk Ton Basic op rechthoekig schild met groef met toiletsluiting op 72mm.Dit is één van de populairste deurkruk modellen. Deze deurklink en de schilden zijn uitgevoerd in nikkel en naderhand gepolijst waardoor het een glanzend uiterlijk krijgt. De greep is van ebbenhout. 

Deze deurklink op rechthoekig blind schild wordt per paar geleverd en het schild is voorzien van schroefgaten. Het voordeel van deurkrukken op schild is dat ze vaak de gaten afdekken die voorheen in de deur zaten.

€ 39.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Deurkruk Ton Basic op schild met toilet badkamersluitin
Deurkruk Ton Basic op schild met toilet badkamersluiting 72 8 nikkel ebbenhout
 

Leuninghouder opschroevend hol zadel messing gelakt

Met deze leuninghouder kunt u de leuning langs de muur begeleiden en biedt u extra veiligheid. Deze opschroevende messing leuninghouder heeft een hol zadel, waardoor deze alleen geschikt is voor bijvoorbeeld een ronde leuning. Montage is eenvoudig met het meegeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 9.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Leuninghouder opschroevend hol zadel messing gelakt
Leuninghouder opschroevend hol zadel messing gelakt
 

Secumax brievenbusbeveiliger Plus zilvergrijs

De SecuMax brievenbusbeveiliger Plus voorkomt het manipuleren van oplegslot of deurklink (van buitenaf door de brievenbus hengelen). De brievenbusbeveiliger past in combinatie met de meest gangbare tochtborstels in de voordeur en vormt geen belemmering voor de post. De Secumax brievenbusbeveiliging Plus voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen® en SKG®V. Uitgevoerd in zilvergrijs (RAL 9006).

Afmetingen (hxbxd): 155x4045x65 mm.

Beveiliging van uw brievenbus

Het is bijna niet voor te stellen, maar jaarlijks vinden er duizenden inbraken plaats via de brievenbus. Door middel van een ijzerdraadje 'bedient' de inbreker van buitenaf door de brievenbus de deurklink en komt zo eenvoudig binnen. Dit wordt ook wel 'hengelen' genoemd. Een goede beveiliging van de brievenbus is dus geen luxe.

SecuMax brievenbusbeveiliger Plus
- Voorkomt 'openhengelen'
- Vormt geen belemmering voor de post
- SKG getest en goedgekeurd
- Uitgevoerd in geëpoxeerd staal
- Compleet geleverd met montage-materiaal (4 spaanplaatschroeven 5x40mm bolkop, 4 afdekdopjes)
- Past op elk type horzontale brievenbus in de voordeur
- Inclusief stap-voor-stap gebruikshandleiding
- De brievenbusbeveiliger past bijna over alle tochtborstels, kijk voor passing bij de maatvoeringen.

€ 55.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Secumax brievenbusbeveiliger Plus zilvergrijs
Secumax brievenbusbeveiliger Plus zilvergrijs
 

Boorsjabloon voor binnendeurbeslag RVS

Met dit roestvast stalen sjabloon kunt u nog eenvoudiger Intersteel deurbeslag monteren. 

€ 9.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Boorsjabloon voor binnendeurbeslag RVS
Boorsjabloon voor binnendeurbeslag RVS
 

Deurkruk Lissabon op rond rozet zwart

De zwarte deurkruk Lissabon is zowel qua design als techniek het beste wat verkrijgbaar is én is ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Wordt geleverd als complete set inclusief bevestigingsmateriaal. Bijpassende zwarte badkamer-/toiletsluiting, sleutelrozetten en cilinderrozetten zijn apart bij te bestellen.

Montage
Door een vastdraaibaar systeem worden deurkkruk en rozet (met een zwarte lager) aan elkaar vast gezet. Dit zorgt voor een uiterst sterke connectie waardoor de deurkruk altijd mooi op het rozet blijft zitten. Over montage is ook goed nagedacht. Bij elke set worden onderrozetten meegeleverd die doorgaand bevestigd worden met nokken die 4mm in de deur gaan. Dit zorgt dat de deurkruk recht blijft staan en er geen ruimte ontstaat tussen het rozet en de deur. Hierdoor is de montage van de krukken ook veel veiliger tegen krassen.

Wanneer de onderrozetten op de deur zitten, kunnen de krukken eroverheen geklikt worden. Deze worden vervolgens volledig vastgezet door middel van de meegeleverde inbusboutjes. Deze hebben een scherpe punt die sterk in de stift verankerd en is voorzien van een lock-pasta. Hierdoor kunnen deze er niet meer uit trillen tijdens gebruik.

RVS met mat zwarte coating
De deurkrukken zijn in de basis van roestvaststaal en zijn vervolgens afgewerkt met een licht matte zwarte coating. Deze is diepzwart en voelt prettig aan door de matte coating, hierdoor zijn vingerafdrukken ook niet zichtbaar.

€ 37.25

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Deurkruk Lissabon op rond rozet zwart
Deurkruk Lissabon op rond rozet zwart
 

Deurkruk Lepel op rozet mat zwart

Deurkruk Lepel heeft een klassieke vormgeving en is uitgevoerd in mat zwart. Het opschroevende ronde rozet is maar liefst 5 mm dun en hierdoor krijgt uw deur een strak afgewerkt uiterlijk. Deze deurkruk op rozet wordt er paar geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Deurkruk Lepel op rozet mat zwart
Deurkruk Lepel op rozet mat zwart
 

Deurkruk Jura op massieve rozet achterdeurbeslag RVS

Deurkruk Jura op ronde rozet is geschikt voor toepassing op buitendeuren, zoals een achterdeur, tuindeur of een schuurdeur. De strakke deurkruk is uitgevoerd in rvs en naderhand geborsteld waardoor hij een matte uitstraling heeft. Doordat de rozet van massief rvs is, verkleint dit de kans op roestvorming door invloeden van buitenaf. De verdekte rozet is voorzien van nokken, waardoor hij beter op zijn plek wordt gehouden. Daarnaast is de rozet dubbel geveerd, waardoor hij ook geschikt is voor een krukbediende meerpuntssluiting. Deurkruk Jura op ronde rozet wordt per paar geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor montage.

Set achterdeurbeslag rond, deurkruk Jura met massieve rozetten rvs

€ 49.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Deurkruk Jura op massieve rozet achterdeurbeslag RVS
Deurkruk Jura op massieve rozet achterdeurbeslag RVS
 

Wisselstift schroefdraad M14 zaagsnede 8x90mm

Wisselstift schroefdraad M14/zaagsnede 8x90mm. Prijs per stuk.

De deurkrukstiften van Intersteel zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een stift met een zaagsnede, een massieve stift of een stift waar beide zijden hol zijn. Let bij de montage van een deurkruk erop dat als u gebruik maakt van een stift waar beide zijden hol zijn, u de stift op de juiste wijze monteert. De krukstift is namelijk niet aan alle zijden even dik, de dunne kant gebruikt u om de inbusschroef in te schroeven. Bij het aandraaien voelt u weerstand, doordraaien totdat de inbusbout gelijk ligt met de hals van de kruk.

€ 5.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Wisselstift schroefdraad M14 zaagsnede 8x90mm
Wisselstift schroefdraad M14 zaagsnede 8x90mm
 

WC overslag vlak vrij bezet nikkel

Een wc-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze overslag is uitgevoerd in nikkel en wordt naderhand gepolijst, zodat het een glanzende uitstraling krijgt. Deze vlakke toiletoverslag met schroefgaten is voorzien van een emaille vrij/bezet venster en wordt als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag vlak vrij bezet nikkel
WC overslag vlak vrij bezet nikkel
 

WC overslag vlak vrij bezet messing ongelakt

Een wc-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze overslag is uitgevoerd in messing en wordt naderhand gepolijst, zodat het een glanzende uitstraling krijgt. Deze vlakke toiletoverslag met schroefgaten is voorzien van een emaille vrij/bezet venster en wordt als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag vlak vrij bezet messing ongelakt
WC overslag vlak vrij bezet messing ongelakt
 

WC overslag met bocht groen rood nikkel mat

Een WC-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze WC-overslag is uitgevoerd in nikkel en geborsteld waardoor het een matte uitstraling heeft. Voorzien van emaille plaatje met groen / rood indicatie. De WC-overslag met schroefgaten wordt geleverd als set. WC-overslag met bocht is geschikt voor naar buitendraaiende toilet-/badkamerdeuren en is zowel links als rechts op de deur te plaatsen.

Tip! Een WC-overslag wordt veelal boven de deurkruk geplaatst. Daarnaast volstaat voor een WC-overslag een loopslot en heeft u geen speciaal toilet-/badkamerslot nodig.

€ 31.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag met bocht groen rood nikkel mat
WC overslag met bocht groen rood nikkel mat
 

WC overslag met bocht groen rood nikkel

Een WC-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze WC-overslag is uitgevoerd in nikkel en gepolijst waardoor het een glanzende uitstraling heeft. Voorzien van emaille plaatje met groen / rood indicatie. De WC-overslag met schroefgaten wordt geleverd als set. WC-overslag met bocht is geschikt voor naar buitendraaiende toilet-/badkamerdeuren en is zowel links als rechts op de deur te plaatsen.

Tip! Een WC-overslag wordt veelal boven de deurkruk geplaatst. Daarnaast volstaat voor een WC-overslag een loopslot en heeft u geen speciaal toilet-/badkamerslot nodig.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag met bocht groen rood nikkel
WC overslag met bocht groen rood nikkel
 

WC overslag met bocht groen rood chroom

Een WC-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze WC-overslag is uitgevoerd in chroom en gepolijst waardoor het een glanzende uitstraling heeft. Voorzien van emaille plaatje met groen / rood indicatie. De WC-overslag met schroefgaten wordt geleverd als set. WC-overslag met bocht is geschikt voor naar buitendraaiende toilet-/badkamerdeuren en is zowel links als rechts op de deur te plaatsen.

Tip! Een WC-overslag wordt veelal boven de deurkruk geplaatst. Daarnaast volstaat voor een WC-overslag een loopslot en heeft u geen speciaal toilet-/badkamerslot nodig.

€ 31.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag met bocht groen rood chroom
WC overslag met bocht groen rood chroom
 

WC garnituur minimal 2mm vierkant zwart

Deze dunne toiletsluiting (slechts 2mm dik) is onderdeel van de Hardbrass Shuffle Serie. Een sterk en makkelijk te monteren kunststof onderrozet met een RVS met een mat zwarte poedercoating cover. De rozetten hebben een prettige prijs en hoogwaardige kwaliteit. Het WC-garnituur bestaat uit een rozet een WC stift die zowel voor een 5mm als een 8mm uitsparing geschikt is.

€ 72.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC garnituur minimal 2mm vierkant zwart
WC garnituur minimal 2mm vierkant zwart
 

WC garnituur RVS vierkant

Dit rozet is onderdeel van de Hardbrass Shuffle Serie. Een sterk en makkelijk te monteren kunststof onderrozet met een RVS cover. De rozetten hebben een prettige prijs en hoogwaardige kwaliteit. Het WC-garnituur bestaat uit een rozet een WC sift die zowel voor een 5mm als een 8mm uitsparing geschikt is. Het rozet wordt daarnaast geleverd met een zichtbare groen/rood indicatie.

€ 59.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC garnituur RVS vierkant
WC garnituur RVS vierkant
 

Voordeurknop zwaar ø80 75mm oud grijs

Deze ronde voordeurknop is uitgevoerd in messing en wordt eerst vernikkeld, vervolgens voorzien van een zwarte finish en ondergaat daarna een trommelbehandeling. Hierdoor krijgt de voordeurknop een bijzonder uiterlijk. De knop heeft een diameter van 75 mm en de achterplaat is 80 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 49.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop zwaar ø80 75mm oud grijs
Voordeurknop zwaar ø80 75mm oud grijs
 

Voordeurknop zwaar ø80 75mm messing ongelakt

Deze ronde voordeurknop is uitgevoerd in messing en wordt naderhand gepolijst, waardoor het een glanzend uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 72 mm en de achterplaat is 80 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 30.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop zwaar ø80 75mm messing ongelakt
Voordeurknop zwaar ø80 75mm messing ongelakt
 

Voordeurknop vierkant vast centraal ø64 54mm RVS mat zwart

Deze vierkante voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal en voorzien van een mat zwarte finish. Door het gebruik van massief RVS heeft deze voordeurknop een lange levensduur. De knop heeft een diameter van 64 mm en de achterplaat 54 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal voor een max. deurdikte van 65 mm.

Intersteel Living - Mat zwart
Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De producten uit de Living collectie passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De Living collectie bestaat uit producten met een hoge kwaliteit in diverse kleuren zoals roestvast staal, messing, zwart, nikkel en meer. Geef deuren en ramen een eigen finishing touch met de producten uit de Living
collectie.

€ 49.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop vierkant vast centraal ø64 54mm RVS mat zw
Voordeurknop vierkant vast centraal ø64 54mm RVS mat zwart
 

Voordeurknop rond ø55mm aluminium, éénzijdige montage

Deze voordeurknop bestaat uit aluminium en is hierdoor licht van gewicht en sterk tegelijk. De knop is F1 gematteerd, waardoor het een zilverkleurige uitstraling krijgt. Hij heeft een diameter van 55 mm en de achterplaat is 60 mm. Montage is éénzijdig en eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 13.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop rond ø55mm aluminium, éénzijdige montage
Voordeurknop rond ø55mm aluminium, éénzijdige montage
 

Voordeurknop rond verkropt RVS

Deze voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. Deze voordeurknop heeft een diameter van 55 mm en is voorzien van nokken, waardoor hij beter op zijn plek wordt gehouden.

Daarnaast voldoet deze deurkruk aan de Europese Norm 1906, die zich richt op onder andere duurzaamheid, sterkte en veiligheid van deurbeslag. Deze deurkruk is getest op intensief gebruik en heeft gebruikersklasse vier meegekregen. Deze knop kan eenzijdig gemonteerd worden met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 49.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop rond verkropt RVS
Voordeurknop rond verkropt RVS
 

Voordeurknop rond op rozet RVS

Deze voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. Daarnaast voldoet deze knop aan de Europese Norm 1906, die zich richt op onder andere duurzaamheid, sterkte en veiligheid van deurbeslag. Deze deurkruk is getest op intensief gebruik en heeft gebruikersklasse vier meegekregen.

€ 64.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop rond op rozet RVS
Voordeurknop rond op rozet RVS
 

Voordeurknop paddenstoel ø58 66mm RVS, éénzijdige montage

Deze ronde voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief RVS heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een diameter van 58 mm en de achterplaat 66 mm. Eenzijdige montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 42.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop paddenstoel ø58 66mm RVS, éénzijdige monta
Voordeurknop paddenstoel ø58 66mm RVS, éénzijdige montage
 

Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm messing gelakt

Deze ronde voordeurknop Paddenstoel is uitgevoerd in messing en wordt naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor het een glanzend uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 57 mm en de achterplaat is 66 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 34.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm messing gelakt
Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm messing gelakt
 

Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm messing gebruineerd

Deze ronde voordeurknop Paddenstoel is uitgevoerd in messing en wordt naderhand gebruineerd, waardoor het een verouderd uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 57 mm en de achterplaat is 66 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 37.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm messing gebruineerd
Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm messing gebruineerd
 

Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm chroom

Deze ronde voordeurknop is uitgevoerd in chroom en wordt naderhand gepolijst waardoor de voordeurknop een glanzend uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 57 mm en de achterplaat 66 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 55.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm chroom
Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm chroom
 

Voordeurknop paddenstoel vast op rozet 10mm RVS

Moderne roestvast stalen paddenstoel voordeurknop met een geborstelde finish. Door het gebruik van rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur. Deze voordeurknop is toepasbaar op binnen- en buitendeuren in combinatie met een deurkruk, met een deurdikte van 38-42mm. Deze voordeurknop zit vast aan een rozet en wordt per stuk geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 79.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop paddenstoel vast op rozet 10mm RVS
Voordeurknop paddenstoel vast op rozet 10mm RVS
 

Voordeurknop Nobile plat vast op rozet RVS

Moderne roestvast stalen platte voordeurknop met een geborstelde finish. Door het gebruik van massief RVS heeft deze voordeurknop een lange levensduur. Deze voordeurknop is toepasbaar op binnen- en buitendeuren met een deurdikte van 38-42mm. Deze voordeurknop zit vast aan een rozet en wordt per stuk geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 62.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop Nobile plat vast op rozet RVS
Voordeurknop Nobile plat vast op rozet RVS
 

Verstelbare deurgeleider tbv onderzijde schuifdeur mat zwart

Deurgeleider om een schuifdeur over de grond te geleiden. Deze deurgeleider is instelbaar voor de gewenste deurdikte en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Prijs per stuk.

Eenvoudig een ruimte afsluiten met een schuifdeursysteem, voor elk interieur!
U kunt met een schuifdeur een kamer scheiden of gebruiken als ruimtebesparende toegangsdeur. Daarnaast geeft het uw interieur een fraai uiterlijk en is het de trend van dit moment. Dit stalen schuifdeursysteem heeft een verouderingsproces ondergaan. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren.

€ 14.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Verstelbare deurgeleider tbv onderzijde schuifdeur mat
Verstelbare deurgeleider tbv onderzijde schuifdeur mat zwart
 

Veiligheidsschuifrozet SKG3 rechthoek 10mm RVS

Rechthoekige veiligheid-schuifrozet voor profielcilinder in roestvast stalen uitvoering. Dit product wordt geproduceerd uit massief rvs en wordt daarna geborsteld waardoor het product zijn matte uitstraling krijgt. De montage vindt plaats door het rozet over de montageplaat te schuiven. Geschikt voor deuren met een dikte van 38-54 mm.

€ 14.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Veiligheidsschuifrozet SKG3 rechthoek 10mm RVS
Veiligheidsschuifrozet SKG3 rechthoek 10mm RVS
 

WC overslag vlak groen rood messing ongelakt

Een WC-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze overslag is uitgevoerd in messing en wordt naderhand gepolijst, zodat het een glanzende uitstraling krijgt. Deze vlakke toiletoverslag met schroefgaten is voorzien van een emaille groen/rood plaatje en wordt als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Deze WC-overslag vlak is geschikt voor naar binnendraaiende toilet-/badkamerdeuren en is zowel links als rechts op de deur te plaatsen. Daarnaast is deze WC-overslag voorzien van schroefgaten en wordt geleverd inclusief sluithaak en sluitplaat, zodat u zelf de keuze kunt maken of u de sluiting op of in het kozijn wilt monteren. Tot slot bevat deze set bevestigingsmateriaal voor montage.

Tip! Een WC-overslag wordt veelal boven de deurkruk geplaatst. Daarnaast volstaat voor een WC-overslag een loopslot en heeft u geen speciaal toilet-/badkamerslot nodig.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag vlak groen rood messing ongelakt
WC overslag vlak groen rood messing ongelakt
 

WC overslag met bocht vrij bezet chroom

Een wc-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze overslag is uitgevoerd in chroom en wordt naderhand gepolijst, zodat het een glanzende uitstraling krijgt. Deze toiletoverslag met bocht en met schroefgaten is voorzien van een emaille vrij/bezet venster en wordt als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag met bocht vrij bezet chroom
WC overslag met bocht vrij bezet chroom
 

WC overslag met bocht groen rood messing gelakt

Een WC-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze WC-overslag is uitgevoerd in messing gelakt en is voorzien van een emaille plaatje met groen / rood indicatie. De WC-overslag met schroefgaten wordt geleverd als set. WC-overslag met bocht is geschikt voor naar buitendraaiende toilet-/badkamerdeuren en is zowel links als rechts op de deur te plaatsen.

Tip! Een WC-overslag wordt veelal boven de deurkruk geplaatst. Daarnaast volstaat voor een WC-overslag een loopslot en heeft u geen speciaal toilet-/badkamerslot nodig.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag met bocht groen rood messing gelakt
WC overslag met bocht groen rood messing gelakt
 

WC garnituur Zwart rond

Dit rozet is onderdeel van de Hardbrass Shuffle Serie. Een sterk en makkelijk te monteren kunststof onderrozet met een RVS met een mat zwarte poedercoating cover. De rozetten hebben een prettige prijs en hoogwaardige kwaliteit. Het WC-garnituur bestaat uit een rozet een WC stift die zowel voor een 5mm als een 8mm uitsparing geschikt is. Het rozet wordt daarnaast geleverd met een zichtbare groen/rood indicatie.

€ 42.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC garnituur Zwart rond
WC garnituur Zwart rond
 

Voordeurknop zwaar ø80 75mm chroom mat

Deze ronde voordeurknop is uitgevoerd in chroom en wordt naderhand geborsteld waardoor de voordeurknop een mat uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 72 mm en de achterplaat 80 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 49.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop zwaar ø80 75mm chroom mat
Voordeurknop zwaar ø80 75mm chroom mat
 

Voordeurknop zwaar ø80 75mm chroom

Deze ronde voordeurknop is uitgevoerd in chroom en wordt naderhand gepolijst waardoor de voordeurknop een glanzend uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 72 mm en de achterplaat 80 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 49.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop zwaar ø80 75mm chroom
Voordeurknop zwaar ø80 75mm chroom
 

Voordeurknop vierkant vast verkropt ø64 54mm RVS, éénzijdige montage

Deze vierkante voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief RVS heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een diameter van 64 mm en de achterplaat 54 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 58.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop vierkant vast verkropt ø64 54mm RVS, éénzi
Voordeurknop vierkant vast verkropt ø64 54mm RVS, éénzijdige montage
 

Voordeurknop rond ø55mm aluminium zwart, éénzijdige montage

Deze voordeurknop bestaat uit aluminium en is hierdoor licht van gewicht en sterk tegelijk. De knop is vervolgens voorzien van een zwarte coating. Hij heeft een diameter van 55 mm en de achterplaat is 60 mm. Montage is éénzijdig en eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 13.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop rond ø55mm aluminium zwart, éénzijdige mon
Voordeurknop rond ø55mm aluminium zwart, éénzijdige montage
 

Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm messing ongelakt

Deze ronde voordeurknop is uitgevoerd in messing ongelakt en heeft een klassieke uitstraling. De knop heeft een diameter van 57 mm en de achterplaat 66 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 36.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm messing ongelakt
Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm messing ongelakt
 

Voordeurknop brandvertragend RVS

Deze voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. Deze voordeurknop werkt brandvertragend, wat betekent dat hij een hoog smeltpunt heeft. Deze knop kan eenzijdig gemonteerd worden met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 95.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop brandvertragend RVS
Voordeurknop brandvertragend RVS
 

Voordeurknop bol schuin RVS

Deze bolronde voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 79.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop bol schuin RVS
Voordeurknop bol schuin RVS
 

Voordeurknop bol ø75mm RVS, éénzijdige montage

Deze ronde voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een diameter van 75 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal voor enkelzijdige montage.

€ 69.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop bol ø75mm RVS, éénzijdige montage
Voordeurknop bol ø75mm RVS, éénzijdige montage
 

Voordeurknop bol vast op rozet 4mm RVS

Deze bolle voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. Deze voordeurknop heeft een diameter van 50 mm en een lengte van 70 mm en kan eenzijdig gemonteerd worden met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 85.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop bol vast op rozet 4mm RVS
Voordeurknop bol vast op rozet 4mm RVS
 

Voordeurknop bol vast op rozet 2mm RVS

Deze bolle voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. Deze voordeurknop heeft een diameter van 58 mm en een lengte van 52 mm en kan eenzijdig gemonteerd worden met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 85.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop bol vast op rozet 2mm RVS
Voordeurknop bol vast op rozet 2mm RVS
 

Voordeurknop Venere rond ø70 mm messing ongelakt

Deze ronde voordeurknop Venere is uitgevoerd in messing en wordt naderhand gepolijst, waardoor het een glanzend uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 70 mm en de achterplaat is 70 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 46.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop Venere rond ø70 mm messing ongelakt
Voordeurknop Venere rond ø70 mm messing ongelakt
 

Voordeurknop Venere rond ø70 mm messing gelakt

Deze ronde voordeurknop Venere is uitgevoerd in messing en wordt naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor het een glanzend uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 70 mm en de achterplaat is 70 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 52.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop Venere rond ø70 mm messing gelakt
Voordeurknop Venere rond ø70 mm messing gelakt
 

Voordeurknop T recht op vierkante achterplaat RVS geborsteld

Deze voordeurknop T-model recht op vierkante achterplaat is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop T-model heeft een hoogte van 105 mm, een diameter van 19 mm en de achterplaat is 55 mm. Eénzijdige montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 69.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop T recht op vierkante achterplaat RVS gebor
Voordeurknop T recht op vierkante achterplaat RVS geborsteld
 

Voordeurknop Paddestoel RVS

Stijlvolle RVS voordeurknop Paddestoel. Deze knop is vervaardigd in AISI 304 roestvaststaal en wordt door middel van een dummy stift gemonteerd blind gemonteerd op de deur. Diameter 72 mm.

€ 53.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop Paddestoel RVS
Voordeurknop Paddestoel RVS
 

Voordeurknop IRIS 72mm PVD RVS

Voordeurknop Iris 72mm. met zijn klassieke vormgeving misstaat op geen enkele deur. De PVD finish in RVS kleur zorgt voor een extreme slijtvastheid en wordt levenslang gegarandeerd.

De voordeurknop Iris heeft een diameter van 80mm en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal (blinde bevestiging).

€ 144.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop IRIS 72mm PVD RVS
Voordeurknop IRIS 72mm PVD RVS
 

Voordeurknop Golf puurzwart

Stijlvolle compacte zwarte voordeurknop Golf. Deze knop is vervaardigd in AISI 304 roestvaststaal en wordt door middel van een dummy stift gemonteerd blind gemonteerd op de deur.

Met de PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek, PUURzwart is altijd een goede keuze.

€ 44.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop Golf puurzwart
Voordeurknop Golf puurzwart
 

Verloop huls 8 9mm metaal

Verloop huls 8>9mm. Metaal.

Prijs per stuk.

€ 0.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Verloop huls 8 9mm metaal
Verloop huls 8 9mm metaal
 

Verloop huls 6 8mm metaal

Verloop huls 6>8mm. Metaal.

Prijs per stuk.

€ 0.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Verloop huls 6 8mm metaal
Verloop huls 6 8mm metaal
 

Veiligheidsschuifrozet SKG3 ovaal met kerntrekbeveiliging RVS

Ovale veiligheid-schuifrozet voor profielcilinder in roestvast stalen uitvoering. Dit product wordt geproduceerd uit massief rvs en wordt daarna geborsteld waardoor het product zijn matte uitstraling krijgt. De profielcilinder wordt beschermt door kerntrekbeveiliging. De montage vindt plaats door het rozet over de montageplaat te schuiven.

€ 23.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Veiligheidsschuifrozet SKG3 ovaal met kerntrekbeveiligi
Veiligheidsschuifrozet SKG3 ovaal met kerntrekbeveiliging RVS
 

Veiligheidsschuifrozet SKG3 ovaal 10mm RVS gepolijst

Ovale veiligheid-schuifrozet voor profielcilinder in roestvast stalen uitvoering. Dit product wordt geproduceerd uit massief rvs en wordt daarna gepolijst, waardoor het product zijn glanzende uitstraling krijgt. De montage vindt plaats door het rozet over de montageplaat te schuiven.

€ 20.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Veiligheidsschuifrozet SKG3 ovaal 10mm RVS gepolijst
Veiligheidsschuifrozet SKG3 ovaal 10mm RVS gepolijst
 

Meubelgreep 167mm nikkel mat

Deze meubelgreep is uitgevoerd in nikkel. Naderhand is deze greep geborsteld, waardoor hij een mat uiterlijk krijgt. Deze meubelgreep heeft een breedte van 167 mm en een boormaat van 128 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door een goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

€ 13.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Meubelgreep 167mm nikkel mat
Meubelgreep 167mm nikkel mat
 

Meubelgreep 87mm nikkel mat

Deze meubelgreep is uitgevoerd in mat nikkel en heeft een lengte van 87 mm en een hart op hart maat van 64 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door een goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

€ 7.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Meubelgreep 87mm nikkel mat
Meubelgreep 87mm nikkel mat
 

Meubelgreep 74mm wit nylon (set 10 stuks)

Deze meubelgreep in een witte nylon uitvoering heeft een lengte van 74 mm en een boormaat van 64 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door en goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp. Wordt geleverd per 10 stuks.

€ 7.75

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Meubelgreep 74mm wit nylon (set 10 stuks)
Meubelgreep 74mm wit nylon (set 10 stuks)
 

Meubelgreep Anna 149mm chroom mat

Meubelgreep Anna is uitgevoerd in chroom en is daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. De meubelgreep heeft een breedte van 149 mm en een hart op hart maat van 128 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door een goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

€ 5.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Meubelgreep Anna 149mm chroom mat
Meubelgreep Anna 149mm chroom mat
 

XXL huiscijfer 50 cm hoog zwart

Dit grote zwarte huisnummer is een echte eye-catcher op uw woning. Dit XXL huisnummer is vervaardigd uit RVS en gecoat in de trendy kleur zwart. De huiscijfers hebben een hoogte van 50 cm en een dikte van 2 mm. 

Niet alleen zorgt een groot huisnummer voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor een betere herkenbaarheid. Dit huisnummer is geschikt voor montage op stenen muren met behulp van de twee M5 draadeinden aan de achterzijde.

Prijs per stuk.

€ 69.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl XXL huiscijfer 50 cm hoog zwart
XXL huiscijfer 50 cm hoog zwart
 

WC overslag vlak vrij bezet mat zwart

Een wc-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze overslag is uitgevoerd in messing en voorzien van een mat zwarte finish. Deze vlakke toiletoverslag met schroefgaten is voorzien van een emaille vrij/bezet venster en wordt als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Een klassieke mat zwarte WC-overslag met bocht uit de jaren 30.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag vlak vrij bezet mat zwart
WC overslag vlak vrij bezet mat zwart
 

WC overslag met bocht groen rood messing ongelakt

Een WC-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze WC-overslag is uitgevoerd in messing ongelakt en is voorzien van een emaille plaatje met groen / rood indicatie. De WC-overslag met schroefgaten wordt geleverd als set. WC-overslag met bocht is geschikt voor naar buitendraaiende toilet-/badkamerdeuren en is zowel links als rechts op de deur te plaatsen.

Tip! Een WC-overslag wordt veelal boven de deurkruk geplaatst. Daarnaast volstaat voor een WC-overslag een loopslot en heeft u geen speciaal toilet-/badkamerslot nodig.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag met bocht groen rood messing ongelakt
WC overslag met bocht groen rood messing ongelakt
 

WC garnituur vario rond dun 4mm zwart

Deze dunne toiletsluiting (4mm dik) is onderdeel van de Hardbrass Shuffle Serie. Een sterk en makkelijk te monteren kunststof onderrozet met een RVS met een mat zwarte poedercoating cover. De rozetten hebben een prettige prijs en hoogwaardige kwaliteit. Het WC-garnituur bestaat uit een rozet een WC stift die zowel voor een 5mm als een 8mm uitsparing geschikt is. Het rozet wordt daarnaast geleverd met een zichtbare groen/rood indicatie.

€ 42.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC garnituur vario rond dun 4mm zwart
WC garnituur vario rond dun 4mm zwart
 

WC garnituur minimal 2mm rond zwart

Deze dunne toiletsluiting (slechts 2mm dik) is onderdeel van de Hardbrass Shuffle Serie. Een sterk en makkelijk te monteren kunststof onderrozet met een RVS met een mat zwarte poedercoating cover. De rozetten hebben een prettige prijs en hoogwaardige kwaliteit. Het WC-garnituur bestaat uit een rozet een WC stift die zowel voor een 5mm als een 8mm uitsparing geschikt is. 

€ 68.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC garnituur minimal 2mm rond zwart
WC garnituur minimal 2mm rond zwart
 

WC garnituur Zwart vierkant

Dit rozet is onderdeel van de Hardbrass Shuffle Serie. Een sterk en makkelijk te monteren kunststof onderrozet met een RVS met een mat zwarte poedercoating cover. De rozetten hebben een prettige prijs en hoogwaardige kwaliteit. Het WC-garnituur bestaat uit een rozet een WC stift die zowel voor een 5mm als een 8mm uitsparing geschikt is. Het rozet wordt daarnaast geleverd met een zichtbare groen/rood indicatie.

€ 63.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC garnituur Zwart vierkant
WC garnituur Zwart vierkant
 

WC garnituur RVS ovaal

Dit rozet is onderdeel van de Hardbrass Shuffle Serie. Een sterk en makkelijk te monteren kunststof onderrozet met een RVS cover. De rozetten hebben een prettige prijs en hoogwaardige kwaliteit. Het WC-garnituur bestaat uit een rozet een WC sift die zowel voor een 5mm als een 8mm uitsparing geschikt is. Het rozet wordt daarnaast geleverd met een zichtbare groen/rood indicatie.

€ 59.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC garnituur RVS ovaal
WC garnituur RVS ovaal
 

Voordeurknop vierkant ø65 55mm messing getrommeld

Deze vierkante voordeurknop is uitgevoerd in messing en ondergaat een trommelbehandeling, waardoor het een doffe en donkere uitstraling krijgt. De knop heeft een breedte van 65 mm en de achterplaat is 55 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 79.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop vierkant ø65 55mm messing getrommeld
Voordeurknop vierkant ø65 55mm messing getrommeld
 

Voordeurknop vierkant ø65 55mm chroom

Deze vierkante voordeurknop is uitgevoerd in chroom en wordt naderhand gepolijst waardoor de voordeurknop een glanzend uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 65 mm en de achterplaat 55 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 85.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop vierkant ø65 55mm chroom
Voordeurknop vierkant ø65 55mm chroom
 

WC overslag met bocht vrij bezet nikkel mat

Een wc-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze overslag is uitgevoerd in nikkel en wordt naderhand geborsteld, zodat het een matte uitstraling krijgt. Deze toiletoverslag met bocht en met schroefgaten is voorzien van een emaille vrij/bezet venster en wordt als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag met bocht vrij bezet nikkel mat
WC overslag met bocht vrij bezet nikkel mat
 

WC overslag met bocht vrij bezet mat zwart

Een wc-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze overslag is uitgevoerd in messing en voorzien van een mat zwarte finish. Deze toiletoverslag met bocht en met schroefgaten is voorzien van een emaille vrij/bezet venster en wordt als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Een klassieke mat zwarte WC-overslag met bocht uit de jaren 30.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag met bocht vrij bezet mat zwart
WC overslag met bocht vrij bezet mat zwart
 

WC overslag met bocht vrij bezet chroom mat

Een wc-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze overslag is uitgevoerd in chroom en wordt naderhand geborsteld, zodat het een matte uitstraling krijgt. Deze toiletoverslag met bocht en met schroefgaten is voorzien van een emaille vrij/bezet venster en wordt als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag met bocht vrij bezet chroom mat
WC overslag met bocht vrij bezet chroom mat
 

WC garnituur Zwart rechthoek

Dit rozet is onderdeel van de Hardbrass Shuffle Serie. Een sterk en makkelijk te monteren kunststof onderrozet met een RVS met een mat zwarte poedercoating cover. De rozetten hebben een prettige prijs en hoogwaardige kwaliteit. Het WC-garnituur bestaat uit een rozet een WC stift die zowel voor een 5mm als een 8mm uitsparing geschikt is.

€ 63.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC garnituur Zwart rechthoek
WC garnituur Zwart rechthoek
 

WC garnituur RVS rond

Dit rozet is onderdeel van de Hardbrass Shuffle Serie. Een sterk en makkelijk te monteren kunststof onderrozet met een RVS cover. De rozetten hebben een prettige prijs en hoogwaardige kwaliteit. Het WC-garnituur bestaat uit een rozet een WC sift die zowel voor een 5mm als een 8mm uitsparing geschikt is. Het rozet wordt daarnaast geleverd met een zichtbare groen/rood indicatie.

€ 39.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC garnituur RVS rond
WC garnituur RVS rond
 

WC badkamersluiting Qbe 8mm chroom

Sleutelgatplaatjes, onderdeel van de Qbe serie. Dit is een serie deurbeslag dat wordt gekenmerkt door de strakke vierkante lijnen met afgeronde hoeken voor een fijne touch. De glans chromen afwerking kenmerkt zich door enerzijds het strakke spiegelende voorkomen en anderzijds door de hardheid van de afwerking. Prijs per set.

€ 53.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC badkamersluiting Qbe 8mm chroom
WC badkamersluiting Qbe 8mm chroom
 

WC badkamerslot 63 8 met zwarte voorplaat

Dulimex slot voor toilet- of badkamerdeur. De doornmaat van dit slot is 50mm. Wordt geleverd inclusief rechthoekige sluitplaat e en zwarte afgeronde voorplaat.

Materiaal slotkast: staal verzinkt
Materiaal dagschoot: zamac vernikkeld
Mraairichting dagschoot: omkeerbaar
Materiaal nachtschoot: zamac vernikkeld
Aantal toeren: 1 toers
Model voorplaat: afgerond
Afmeting voorplaat: 174 x 20 mm

€ 7.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC badkamerslot 63 8 met zwarte voorplaat
WC badkamerslot 63 8 met zwarte voorplaat
 

WC badkamerslot 63 8 met witte voorplaat

Dulimex slot voor toilet- of badkamerdeur. De doornmaat van dit slot is 50mm. Wordt geleverd inclusief rechthoekige sluitplaat e en witte afgeronde voorplaat.

Materiaal slotkast: staal verzinkt
Materiaal dagschoot: zamac vernikkeld
Mraairichting dagschoot: omkeerbaar
Materiaal nachtschoot: zamac vernikkeld
Aantal toeren: 1 toers
Model voorplaat: afgerond
Afmeting voorplaat: 174 x 20 mm

€ 7.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC badkamerslot 63 8 met witte voorplaat
WC badkamerslot 63 8 met witte voorplaat
 

Voordeurknop paddenstoel ø58 66mm RVS mat zwart, éénzijdige montage

Deze ronde vaste voordeurknop is uitgevoerd in RVS en voorzien van een mat zwarte finish. De knop heeft een diameter van 58,2 mm en de achterplaat 66 mm.  Eenzijdige montage, opschroevend op de onderplaat M8. Bevestiging dmv inbusboutje.

Intersteel Living - Mat zwart
Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De producten uit de Living collectie passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De Living collectie bestaat uit producten met een hoge kwaliteit in diverse kleuren zoals roestvast staal, messing, zwart, nikkel en meer. Geef deuren en ramen een eigen finishing touch met de producten uit de Living collectie.

€ 39.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop paddenstoel ø58 66mm RVS mat zwart, éénzij
Voordeurknop paddenstoel ø58 66mm RVS mat zwart, éénzijdige montage
 

Voordeurknop paddenstoel vast ø58 66mm RVS

Deze ronde voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief RVS heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een diameter van 58 mm en de achterplaat 66 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 39.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop paddenstoel vast ø58 66mm RVS
Voordeurknop paddenstoel vast ø58 66mm RVS
 

Voordeurknop bolrond ø50 66mm messing getrommeld

Deze bolronde voordeurknop is uitgevoerd in messing en ondergaat een trommelbehandeling, waardoor het een doffe en donkere uitstraling krijgt. De knop heeft een diameter van 50 mm en de achterplaat is 60 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 36.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop bolrond ø50 66mm messing getrommeld
Voordeurknop bolrond ø50 66mm messing getrommeld
 

Voordeurknop bol schuin vast op rozet 4mm RVS

Deze schuine voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. Deze voordeurknop heeft een lengte van 80 mm en de knop heeft een diameter van 50 mm. Deze knop kan eenzijdig gemonteerd worden met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 95.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop bol schuin vast op rozet 4mm RVS
Voordeurknop bol schuin vast op rozet 4mm RVS
 

Voordeurknop bol schuin vast op rozet 10mm RVS

Deze bijzondere ronde voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. Deze voordeurknop is toepasbaar op binnen- en buitendeuren in combinatie met een deurkruk, met een deurdikte van 38-42 mm. Deze voordeurknop zit vast aan een rozet en wordt per stuk geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 97.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop bol schuin vast op rozet 10mm RVS
Voordeurknop bol schuin vast op rozet 10mm RVS
 

Voordeurknop bol schuin vast op ovaal rozet 4mm RVS

Deze voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. Deze knop wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor montage.

€ 95.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop bol schuin vast op ovaal rozet 4mm RVS
Voordeurknop bol schuin vast op ovaal rozet 4mm RVS
 

Voordeurknop T recht op ronde achterplaat RVS geborsteld

Deze voordeurknop T-model recht op ronde achterplaat is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop T-model heeft een hoogte van 105 mm en een diameter van 19 mm en de achterplaat is 66 mm. Doorgaande montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 65.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop T recht op ronde achterplaat RVS geborstel
Voordeurknop T recht op ronde achterplaat RVS geborsteld
 

Voordeurknop IRIS 56mm PVD grafiet

Voordeurknop Iris 56mm. met zijn klassieke vormgeving misstaat op geen enkele deur. De PVD finish in grafiet kleur zorgt voor een extreme slijtvastheid en wordt levenslang gegarandeerd.

De voordeurknop Iris heeft een diameter van 80mm en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal (blinde bevestiging).

€ 129.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop IRIS 56mm PVD grafiet
Voordeurknop IRIS 56mm PVD grafiet
 

Vierkante beugelgreep 20x200mm enkel mat zwart

Een ideale zwarte greep voor gebruik op binnen én buitendeuren. Door het industriële uiterlijk goed te combineren met stalen en houten industriële deuren (staal-look). De kleine grepen lenen zich voornamelijk goed voor schuifdeuren en klapdeuren.

Afmetingen: ø20mm, HoH 220mm, diepte 60mm.

Bevestiging
Deze RVS AISI304 greep met zwarte coating wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor blinde, enkelzijdige montage op een (houten) deur en een halve montageset voor dubbelzijdige montage op houten of glazen deuren.

€ 69.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Vierkante beugelgreep 20x200mm enkel mat zwart
Vierkante beugelgreep 20x200mm enkel mat zwart
 

Vierkant huisletter Didheya 60mm. RVS

Breng een moderne uitstraling naar uw voordeur. Deze huisletter is voorzien van een stijlvol kader en heeft een afmeting van 60x60 mm. Deze letter is vervaardigd in AISI 304 roestvaststaal en vervolgens geborsteld waardoor het een matte uitstraling heeft. Montage is eenvoudig door het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 22.49

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Vierkant huisletter Didheya 60mm. RVS
Vierkant huisletter Didheya 60mm. RVS
 

Vierkant huiscijfer Didheya 150mm. RVS

Breng een moderne uitstraling naar uw voordeur. Dit huisnummer is voorzien van een stijlvol kader en heeft een afmeting van 150x150 mm. Dit huiscijfer is vervaardigd in AISI 304 roestvaststaal en vervolgens geborsteld waardoor het een matte uitstraling heeft. Montage is eenvoudig door het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 69.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Vierkant huiscijfer Didheya 150mm. RVS
Vierkant huiscijfer Didheya 150mm. RVS
 

Verloop huls 8 10mm metaal

Verloop huls 8>10mm. Metaal.

Prijs per stuk.

€ 0.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Verloop huls 8 10mm metaal
Verloop huls 8 10mm metaal
 

Verloop huls 7 8mm metaal

Verloop huls 7>8mm. Metaal.

Prijs per stuk.

€ 0.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Verloop huls 7 8mm metaal
Verloop huls 7 8mm metaal
 

Veiligheidsschuifrozet SKG3 rechthoek 10mm RVS gepolijst

Rechthoekige veiligheid-schuifrozet voor profielcilinder in roestvast stalen uitvoering. Dit product wordt geproduceerd uit massief rvs en wordt daarna gepolijst, waardoor het product zijn glanzende uitstraling krijgt. De montage vindt plaats door het rozet over de montageplaat te schuiven.

Geschikt voor deuren met een dikte van 38-54 mm.

€ 20.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Veiligheidsschuifrozet SKG3 rechthoek 10mm RVS gepolijs
Veiligheidsschuifrozet SKG3 rechthoek 10mm RVS gepolijst
 

Huisletter Jazz puurzwart

Een strak RVS huisletter met zwarte coating voor een moderne uitstraling. Deze letter heeft een hoogte van 80 of 115 mm. en is vervaardigd in AISI 304 roestvaststaal en vervolgens voorzien van een diepe zwarte coating. Montage is eenvoudig door het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

Keuze uit a, b, c en d.
a en c hebben een hoogte van 80 mm. b en d zijn 115 mm. hoog.
Dikte materiaal: 2mm. Voorzien van nokken van 10mm. waardoor de letter iets van de muur afkomt.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Huisletter Jazz puurzwart
Huisletter Jazz puurzwart
 

Huiscijfer modern 200mm RVS

Modern roestvast stalen Huisnummer met een geborstelde finish. Een lange levensduur door het gebruik van massief rvs. Dit Huisnummer heeft een hoogte van 200 mm en een dikte van 2 mm. Montage is eenvoudig door het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

Prijs per stuk.

€ 24.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Huiscijfer modern 200mm RVS
Huiscijfer modern 200mm RVS
 

Wisselstift klem 8x65 mm

Wisselstift met klem 8x65mm. Staal verzinkt.

€ 6.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Wisselstift klem 8x65 mm
Wisselstift klem 8x65 mm
 

Wisselstift keilbout bevestiging 8x60mm

Met deze wisselstift (8x60 mm) kunt u een enkele deurkruk (gatdeel) aan één zijde van de deur monteren. Bijvoorbeeld aan de binnenzijde van de voordeur of aan de buitenzijde van een meterkast of kelderdeur. 

Bij een voordeur of (meter)kast gebruiken we vaak een halve kruk  (gatdeel) aan de binnenzijde van de deur. Deze wordt vastgezet met een stift die als een keilbout wordt vastgezet. Steek de stift in de opening van het slot aan de binnenzijde van de deur. Het M4 boutje wordt aangedraaid en de stift zet uit in het slot. Vervolgens kan de deurkruk worden gemonteerd.

Prijs per stuk.

€ 4.75

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Wisselstift keilbout bevestiging 8x60mm
Wisselstift keilbout bevestiging 8x60mm
 

WC overslag vlak vrij bezet chroom mat

Een wc-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze overslag is uitgevoerd in chroom en wordt naderhand geborsteld, zodat het een matte uitstraling krijgt. Deze vlakke toiletoverslag met schroefgaten is voorzien van een emaille vrij/bezet venster en wordt als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag vlak vrij bezet chroom mat
WC overslag vlak vrij bezet chroom mat
 

WC overslag vlak groen rood mat zwart

Een WC-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze overslag is uitgevoerd in messing en voorzien van een mat zwarte finish. Deze vlakke toiletoverslag met schroefgaten is voorzien van een emaille groen/rood plaatje en wordt als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Deze WC-overslag vlak is geschikt voor naar binnendraaiende toilet-/badkamerdeuren en is zowel links als rechts op de deur te plaatsen. Daarnaast is deze WC-overslag voorzien van schroefgaten en wordt geleverd inclusief sluithaak en sluitplaat, zodat u zelf de keuze kunt maken of u de sluiting op of in het kozijn wilt monteren. Tot slot bevat deze set bevestigingsmateriaal voor montage.

Tip! Een WC-overslag wordt veelal boven de deurkruk geplaatst. Daarnaast volstaat voor een WC-overslag een loopslot en heeft u geen speciaal toilet-/badkamerslot nodig.

Een klassieke mat zwarte WC-overslag uit de jaren 30.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag vlak groen rood mat zwart
WC overslag vlak groen rood mat zwart
 

WC overslag met bocht vrij bezet nikkel

Een wc-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze overslag is uitgevoerd in nikkel en wordt naderhand gepolijst, zodat het een glanzende uitstraling krijgt. Deze toiletoverslag met bocht en met schroefgaten is voorzien van een emaille vrij/bezet venster en wordt als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag met bocht vrij bezet nikkel
WC overslag met bocht vrij bezet nikkel
 

WC overslag met bocht vrij bezet messing ongelakt

Een wc-overslag zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Deze overslag is uitgevoerd in messing en wordt naderhand gepolijst, zodat het een glanzende uitstraling krijgt. Deze toiletoverslag met bocht en met schroefgaten is voorzien van een emaille vrij/bezet venster en wordt als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 29.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC overslag met bocht vrij bezet messing ongelakt
WC overslag met bocht vrij bezet messing ongelakt
 

WC garnituur Zwart ovaal

Dit rozet is onderdeel van de Hardbrass Shuffle Serie. Een sterk en makkelijk te monteren kunststof onderrozet met een RVS met een mat zwarte poedercoating cover. De rozetten hebben een prettige prijs en hoogwaardige kwaliteit. Het WC-garnituur bestaat uit een rozet een WC stift die zowel voor een 5mm als een 8mm uitsparing geschikt is. Het rozet wordt daarnaast geleverd met een zichtbare groen/rood indicatie.

€ 64.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC garnituur Zwart ovaal
WC garnituur Zwart ovaal
 

WC garnituur RVS rechthoek

Dit rozet is onderdeel van de Hardbrass Shuffle Serie. Een sterk en makkelijk te monteren kunststof onderrozet met een RVS cover. De rozetten hebben een prettige prijs en hoogwaardige kwaliteit. Het WC-garnituur bestaat uit een rozet een WC sift die zowel voor een 5mm als een 8mm uitsparing geschikt is.

€ 59.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl WC garnituur RVS rechthoek
WC garnituur RVS rechthoek
 

Voordeurknop vierkant ø65 55mm messing gelakt

Deze vierkante voordeurknop is uitgevoerd in messing en wordt naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor het een glanzend uiterlijk krijgt. De knop heeft een breedte van 65 mm en de achterplaat is 55 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

 

€ 81.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop vierkant ø65 55mm messing gelakt
Voordeurknop vierkant ø65 55mm messing gelakt
 

Voordeurknop vierkant vast verkropt ø64 54mm RVS mat zwart, éénzijdige montage

Roestvast stalen verkropte massieve vaste vierkante voordeurknop in een mat zwarte uitvoering. De knop heeft een maat van 64 mm en de rozet een maat van 54 mm. 
Deze deurknop wordt aan de buitenzijde gemonteerd door middel van een onderrozet. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

Intersteel Living - Mat zwart
Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De producten uit de Living collectie passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De Living collectie bestaat uit producten met een hoge kwaliteit in diverse kleuren zoals roestvast staal, messing, zwart, nikkel en meer. Geef deuren en ramen een eigen finishing touch met de producten uit de Living collectie.

€ 59.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop vierkant vast verkropt ø64 54mm RVS mat zw
Voordeurknop vierkant vast verkropt ø64 54mm RVS mat zwart, éénzijdige montage
 

Voordeurknop vierkant vast verkropt ø64 54mm RVS

Deze vierkante voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief RVS heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een diameter van 64 mm en de achterplaat 54 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Doorgaande bevestiging M8.

€ 69.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop vierkant vast verkropt ø64 54mm RVS
Voordeurknop vierkant vast verkropt ø64 54mm RVS
 

Voordeurknop vierkant vast centraal ø64 54mm RVS

Deze vierkante voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief RVS heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een diameter van 64 mm en de achterplaat 54 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 51.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop vierkant vast centraal ø64 54mm RVS
Voordeurknop vierkant vast centraal ø64 54mm RVS
 

Voordeurknop vierkant 60x60mm aluminium, éénzijdige montage

Deze vierkante voordeurknop bestaat uit aluminium en is hierdoor licht van gewicht en sterk tegelijk. De knop is F1 gematteerd, waardoor het een zilverkleurige uitstraling krijgt. De knop heeft een afmeting van 58 x 58 mm en de achterplaat is 60 x 60 mm. Montage is éénzijdig en eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 21.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop vierkant 60x60mm aluminium, éénzijdige mon
Voordeurknop vierkant 60x60mm aluminium, éénzijdige montage
 

Voordeurknop vierkant 60x60mm alu zwart, éénzijdige montage

Deze vierkante voordeurknop bestaat uit aluminium en is hierdoor licht van gewicht en sterk tegelijk. De knop is vervolgens voorzien van een zwarte coating. De knop heeft een afmeting van 58 x 58 mm en de achterplaat is 60 x 60 mm. Montage is éénzijdig en eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 22.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop vierkant 60x60mm alu zwart, éénzijdige mon
Voordeurknop vierkant 60x60mm alu zwart, éénzijdige montage
 

Voordeurknop rond verkropt vast op rozet staal met nokken en stift RVS

Deze ronde voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een diameter van 53 mm en de achterplaat 53 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 49.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop rond verkropt vast op rozet staal met nokk
Voordeurknop rond verkropt vast op rozet staal met nokken en stift RVS
 

Voordeurknop rond centraal vast op rozet met nokken en stift RVS

Deze ronde voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een diameter van 53 mm en de achterplaat 53 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 49.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop rond centraal vast op rozet met nokken en
Voordeurknop rond centraal vast op rozet met nokken en stift RVS
 

Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm chroom mat

Deze ronde voordeurknop is uitgevoerd in chroom en wordt naderhand geborsteld waardoor de voordeurknop een mat uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 57 mm en de achterplaat 66 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 54.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm chroom mat
Voordeurknop paddenstoel ø57 66mm chroom mat
 

Voordeurknop paddenstoel vast op rozet 2mm RVS

Voordeurknop Paddenstoel is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. Deze voordeurknop heeft een diameter van 58 mm en kan eenzijdig gemonteerd worden met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 79.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop paddenstoel vast op rozet 2mm RVS
Voordeurknop paddenstoel vast op rozet 2mm RVS
 

Voordeurknop bolrond ø50 66mm messing gelakt

Deze bolronde voordeurknop is uitgevoerd in messing en wordt naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor het een glanzend uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 50 mm en de achterplaat is 66 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 36.50

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop bolrond ø50 66mm messing gelakt
Voordeurknop bolrond ø50 66mm messing gelakt
 

Voordeurknop bol ø75mm RVS

Deze ronde voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief RVS heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een diameter van 75 mm en de achterplaat 75 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 63.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop bol ø75mm RVS
Voordeurknop bol ø75mm RVS
 

Voordeurknop Venere rond ø70 mm chroom mat

Deze ronde voordeurknop is uitgevoerd in chroom en wordt naderhand geborsteld waardoor de voordeurknop een mat uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 70 mm en de achterplaat 70 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 64.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop Venere rond ø70 mm chroom mat
Voordeurknop Venere rond ø70 mm chroom mat
 

Voordeurknop Venere rond ø70 mm chroom

Deze ronde voordeurknop is uitgevoerd in chroom en wordt naderhand gepolijst waardoor de voordeurknop een glanzend uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 70 mm en de achterplaat 70 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 59.00

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop Venere rond ø70 mm chroom
Voordeurknop Venere rond ø70 mm chroom
 

Voordeurknop Sfera 50mm. puurzwart

Stijlvolle kogelvormige zwarte voordeurknop Sfera. Deze knop is vervaardigd in AISI 304 roestvaststaal en wordt door middel van een dummy stift gemonteerd blind gemonteerd op de deur. Diameter 50 mm.

Met de PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek, PUURzwart is altijd een goede keuze.

€ 44.95

Lees meer....

Deurbeslagdirect.nl Voordeurknop Sfera 50mm. puurzwart
Voordeurknop Sfera 50mm. puurzwart
 

Verfijn Resultaten

Woonshops