Quooker PRO3 Classic Fusion Square messing patina

De Quooker Classic Fusion Square, uitgevoerd in messing patina! De alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld - bruisend water mogelijk. Deze Quooker Classic Fusion Square wordt geleverd met PRO3 boiler met een inhoud van 3 liter. Belangrijkste kenmerken * Classic Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Classic Fusion Square kraan, met een "square" design * Uitgevoerd in het messing patina PRO3 reservoir * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding! Wanneer de afstand naar uw ketel meer dan 6 meter bedraagt, kan het verstandig zijn om voor een Quooker Combi variant te kiezen, het duurt namelijk langer eer u warm water tot u beschikking heeft en kost ook aanzienlijk meer energie. Aangezien de Quooker Combi boiler als een close in boiler functioneert, heeft u dan naast kokend water ook direct warm water tot uw beschikking.

€ 1549.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker PRO3 Classic Fusion Square messing patina
Quooker PRO3 Classic Fusion Square messing patina
 

Quooker PRO3 Classic Fusion Round chroom

De Quooker Classic Fusion Round, uitgevoerd in het chroom! De alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld - bruisend water mogelijk. Deze Quooker Classic Fusion Round wordt geleverd met PRO3 boiler met een inhoud van 3 liter. Belangrijkste kenmerken * Classic Fusion Round 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Classic Fusion Round kraan, met een klassiek sierlijk design * Uitgevoerd in het chroom PRO3 reservoir * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding! Wanneer de afstand naar uw ketel meer dan 6 meter bedraagt, kan het verstandig zijn om voor een Quooker Combi variant te kiezen, het duurt namelijk langer eer u warm water tot u beschikking heeft en kost ook aanzienlijk meer energie. Aangezien de Quooker Combi boiler als een close in boiler functioneert, heeft u dan naast kokend water ook direct warm water tot uw beschikking.

€ 1199.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker PRO3 Classic Fusion Round chroom
Quooker PRO3 Classic Fusion Round chroom
 

Quooker PRO3 Classic Fusion Round messing patina

De Quooker Classic Fusion Round, uitgevoerd in messing patina! De alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld - bruisend water mogelijk. Deze Quooker Classic Fusion Round wordt geleverd met PRO3 boiler met een inhoud van 3 liter. Belangrijkste kenmerken * Classic Fusion Round 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Classic Fusion Round kraan, met een klassiek sierlijk design * Uitgevoerd in messing patina PRO3 reservoir * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding! Wanneer de afstand naar uw ketel meer dan 6 meter bedraagt, kan het verstandig zijn om voor een Quooker Combi variant te kiezen, het duurt namelijk langer eer u warm water tot u beschikking heeft en kost ook aanzienlijk meer energie. Aangezien de Quooker Combi boiler als een close in boiler functioneert, heeft u dan naast kokend water ook direct warm water tot uw beschikking.

€ 1549.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker PRO3 Classic Fusion Round messing patina
Quooker PRO3 Classic Fusion Round messing patina
 

Quooker PRO3 Classic Fusion Square chroom

De Quooker Classic Fusion Square, uitgevoerd in het chroom! De alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld - bruisend water mogelijk. Deze Quooker Classic Fusion Square wordt geleverd met PRO3 boiler met een inhoud van 3 liter. Belangrijkste kenmerken * Classic Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Classic Fusion Square kraan, met een "square" design * Uitgevoerd in het chroom PRO3 reservoir * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding! Wanneer de afstand naar uw ketel meer dan 6 meter bedraagt, kan het verstandig zijn om voor een Quooker Combi variant te kiezen, het duurt namelijk langer eer u warm water tot u beschikking heeft en kost ook aanzienlijk meer energie. Aangezien de Quooker Combi boiler als een close in boiler functioneert, heeft u dan naast kokend water ook direct warm water tot uw beschikking.

€ 1199.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker PRO3 Classic Fusion Square chroom
Quooker PRO3 Classic Fusion Square chroom
 

Quooker COMBI Classic Fusion Square RVS

De Quooker COMBI+ Classic Fusion Square, uitgevoerd in RVS! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is! Over de Classic Fusion: de alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld en bruisend water. Verkrijgbaar in vier finishes. Belangrijkste kenmerken * Classic Fusion Square: de alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje. Kokend, warm en koud water * Quooker Classic Fusion Square kraan, met een klassiek "square" design * Uitgevoerd in RVS * Draaicirkel: 360° * Afmetingen: Hoogte: 366 mm, Sprong: 220 mm, Ø35 mm COMBI+ boiler * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding!

€ 1297.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Classic Fusion Square RVS
Quooker COMBI Classic Fusion Square RVS
 

Quooker COMBI Fusion Square messing patina

De Quooker COMBI+ Fusion Square, uitgevoerd in messing patina! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is! Haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water. Combineer dit model met de Quooker CUBE (optioneel verkrijgbaar) voor ook nog eens gekoeld-bruisend water! Belangrijkste kenmerken * Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Square kraan, met een "square" design * Uitgevoerd in messing patina COMBI+ boiler * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding!

€ 1397.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Fusion Square messing patina
Quooker COMBI Fusion Square messing patina
 

Quooker COMBI Flex RVS

De Quooker COMBI+ Flex, uitgevoerd in RVS, met flexibele en uittrekbare slang. Deze unieke kokend waterkraan combineert kokend, warm en koud water uit één kraan met een handige soepele uittrekbare slang voor warm en koud water. Hiermee kunt u eenvoudig een emmer water mee vullen, uw spoelbak uitspoelen of bijvoorbeeld fruit of groenten makkelijker wassen. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX RVS + COMBI+ reservoir, met flexibele en uittrekbare slang precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik.  COMBI+ reservoir De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water. Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270 tot 360º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid. De belangrijkste kenmerken van de Quooker COMBI+ Flex RVS zijn: * Fusion * Round, met ronde uitloop * Met flexibele en uittrekbare slang * Koud, warm en kokend-water-kraan * Met kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop * Kleur: RVS * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. De Quooker COMBI+ Flex RVS wordt geleverd incl. volledige garantie en handleiding.

€ 1197.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Flex RVS
Quooker COMBI Flex RVS
 

Quooker COMBI Fusion Round chroom

De Quooker COMBI+ Fusion Round, uitgevoerd in het chroom! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is! De belangrijkste kenmerken van de Quooker COMBI+ Fusion Round Chroom zijn: * Fusion Round 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Round kraan, met een sierlijk rond design, uitgevoerd in het Chroom * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Deze Quooker COMBI+ Fusion Round Chroom wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

€ 1047.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Fusion Round chroom
Quooker COMBI Fusion Round chroom
 

Quooker PRO3 Fusion Square messing patina

De Quooker Fusion Square, uitgevoerd in messing patina! Haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water: met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld - bruisend water mogelijk. Deze Quooker Fusion Square wordt geleverd met PRO3 boiler met een inhoud van 3 liter. Belangrijkste kenmerken * Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Square kraan, met een "square" design * Uitgevoerd in het messing patina PRO3 reservoir * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding! Wanneer de afstand naar uw ketel meer dan 6 meter bedraagt, kan het verstandig zijn om voor een Quooker Combi variant te kiezen, het duurt namelijk langer eer u warm water tot u beschikking heeft en kost ook aanzienlijk meer energie. Aangezien de Quooker Combi boiler als een close in boiler functioneert, heeft u dan naast kokend water ook direct warm water tot uw beschikking.

€ 1399.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker PRO3 Fusion Square messing patina
Quooker PRO3 Fusion Square messing patina
 

Quooker PRO3 Fusion Square verguld

De Quooker Fusion Square, verguld! Haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water: met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld - bruisend water mogelijk. Deze Quooker Fusion Square wordt geleverd met PRO3 boiler met een inhoud van 3 liter. Belangrijkste kenmerken * Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Square kraan, met een "square" design * Kleur: verguld PRO3 reservoir * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding! Wanneer de afstand naar uw ketel meer dan 6 meter bedraagt, kan het verstandig zijn om voor een Quooker Combi variant te kiezen, het duurt namelijk langer eer u warm water tot u beschikking heeft en kost ook aanzienlijk meer energie. Aangezien de Quooker Combi boiler als een close in boiler functioneert, heeft u dan naast kokend water ook direct warm water tot uw beschikking.

€ 1799.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker PRO3 Fusion Square verguld
Quooker PRO3 Fusion Square verguld
 

Quooker PRO3 Classic Fusion Round RVS

De Quooker Classic Fusion Round, uitgevoerd in RVS! De alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld - bruisend water mogelijk. Deze Quooker Classic Fusion Round wordt geleverd met PRO3 boiler met een inhoud van 3 liter. Belangrijkste kenmerken * Classic Fusion Round 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Classic Fusion Round kraan, met een klassiek sierlijk design * Uitgevoerd in RVS PRO3 reservoir * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding! Wanneer de afstand naar uw ketel meer dan 6 meter bedraagt, kan het verstandig zijn om voor een Quooker Combi variant te kiezen, het duurt namelijk langer eer u warm water tot u beschikking heeft en kost ook aanzienlijk meer energie. Aangezien de Quooker Combi boiler als een close in boiler functioneert, heeft u dan naast kokend water ook direct warm water tot uw beschikking.

€ 1299.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker PRO3 Classic Fusion Round RVS
Quooker PRO3 Classic Fusion Round RVS
 

Quooker COMBI Fusion Square verguld

De Quooker COMBI+ Fusion Square, verguld! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is! Haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water. Combineer dit model met de Quooker CUBE (optioneel verkrijgbaar) voor ook nog eens gekoeld-bruisend water! Belangrijkste kenmerken * Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Square kraan, met een "square" design * Kleur: verguld COMBI+ boiler * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding!

€ 1797.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Fusion Square verguld
Quooker COMBI Fusion Square verguld
 

Quooker COMBI Classic Fusion Square messing patina

De Quooker COMBI+ Classic Fusion Square, uitgevoerd in messing patina! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is! Over de Classic Fusion: de alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld en bruisend water. Verkrijgbaar in vier finishes. Belangrijkste kenmerken * Classic Fusion Square: de alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje. Kokend, warm en koud water * Quooker Classic Fusion Square kraan, met een klassiek "square" design * Uitgevoerd in messing patina * Draaicirkel: 360° * Afmetingen: Hoogte: 366 mm, Sprong: 220 mm, Ø35 mm COMBI+ boiler * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding!

€ 1547.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Classic Fusion Square messing patina
Quooker COMBI Classic Fusion Square messing patina
 

Quooker COMBI Flex Black

De Quooker COMBI+ FLEX Black, uitgevoerd in zwart, met flexibele en uittrekbare slang. Deze unieke kokend waterkraan combineert kokend, warm en koud water uit één kraan met een handige soepele uittrekbare slang voor warm en koud water. Hiermee kunt u eenvoudig een emmer water mee vullen, uw spoelbak uitspoelen of bijvoorbeeld fruit of groenten makkelijker wassen. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX Black + COMBI+ reservoir, met flexibele en uittrekbare slang precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik.  Naast warm, koud en 100°C kokend water kan de Flex ook gekoeld en bruisend water geven, wanneer u hem combineert met de Quooker CUBE (optioneel verkrijgbaar). In verband met grote populariteit bedraagt de levertijd van dit zwarte model 4 weken! COMBI+ reservoir De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water. Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270 tot 360º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid. Belangrijkste kenmerken * Fusion Round kraan, met ronde uitloop * Met flexibele en uittrekbare slang * Koud, warm en kokend-water-kraan * Met kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop * Kleur: zwart * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding.

€ 1347.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Flex Black
Quooker COMBI Flex Black
 

Quooker COMBI Classic Fusion Square chroom

De Quooker COMBI+ Classic Fusion Square, uitgevoerd in het chroom! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is! Over de Classic Fusion: de alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld en bruisend water. Verkrijgbaar in vier finishes. Belangrijkste kenmerken * Classic Fusion Square: de alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje. Kokend, warm en koud water * Quooker Classic Fusion Square kraan, met een klassiek "square" design * Uitgevoerd in het chroom * Draaicirkel: 360° * Afmetingen: Hoogte: 366 mm, Sprong: 220 mm, Ø35 mm COMBI+ boiler * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding!

€ 1197.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Classic Fusion Square chroom
Quooker COMBI Classic Fusion Square chroom
 

Quooker COMBI Classic Fusion Round chroom

De Quooker COMBI+ Classic Fusion Round, uitgevoerd in het chroom! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is! Over de Classic Fusion: de alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld en bruisend water. Verkrijgbaar in vier finishes. Belangrijkste kenmerken * Classic Fusion Round: de alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje. Kokend, warm en koud water * Quooker Classic Fusion Round kraan, met een klassiek sierlijk rond design * Uitgevoerd in het chroom * Draaicirkel: 360° * Afmetingen: Hoogte: 366 mm, Sprong: 220 mm, Ø35 mm COMBI+ boiler * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding!

€ 1197.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Classic Fusion Round chroom
Quooker COMBI Classic Fusion Round chroom
 

Quooker COMBI Fusion Square Black

De Quooker COMBI+ Fusion Square, uitgevoerd in het zwart! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is!

De belangrijkste kenmerken van de Quooker COMBI+ Fusion Square Black zijn:

 • Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop
 • Quooker Fusion Square kraan, met een strak/ square design, uitgevoerd in het zwart

 • De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water
 • Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water
 • Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C
 • Opwarmtijd: 20 minuten
 • Aansluitwaarde 2200 W./ 230V.
 • COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter

Waarom COMBI+ boiler?
De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water.

Deze Quooker COMBI+ Fusion Square Black wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

De Quooker COMBI+ Fusion Square, uitgevoerd in het zwart! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is! In verband met grote populariteit bedraagt de levertijd van dit zwarte model 4 weken! De belangrijkste kenmerken van de Quooker COMBI+ Fusion Square Black zijn: * Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Square kraan, met een strak/ square design, uitgevoerd in het zwart * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Deze Quooker COMBI+ Fusion Square Black wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

€ 1397.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Fusion Square Black
Quooker COMBI Fusion Square Black
 

Quooker COMBI FLEX RVS

De Quooker COMBI Flex, uitgevoerd in RVS, met flexibele en uittrekbare slang. Deze unieke kokend waterkraan combineert kokend, warm en koud water uit één kraan met een handige soepele uittrekbare slang voor warm en koud water. Hiermee kunt u eenvoudig een emmer water mee vullen, uw spoelbak uitspoelen of bijvoorbeeld fruit of groenten makkelijker wassen. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX RVS + COMBI reservoir, met flexibele en uittrekbare slang precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik.  COMBI reservoir De COMBI mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270 tot 360º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid. De belangrijkste kenmerken van de Quooker COMBI Flex RVS zijn: * Fusion * Round, met ronde uitloop * Met flexibele en uittrekbare slang * Koud, warm en kokend-water-kraan * Met kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop * Kleur: RVS * De COMBI boiler sluit u direct aan op de koudwaterleiding: u kunt langer gebruik maken van kokend water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | 15 liter warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI boiler? Met de Quooker COMBI is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. De Quooker COMBI Flex RVS wordt geleverd incl. volledige garantie en handleiding.

€ 1197.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI FLEX RVS
Quooker COMBI FLEX RVS
 

Quooker PRO3 Fusion Round verguld

De Quooker Fusion Round, verguld! Haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water: met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld - bruisend water mogelijk. Deze Quooker Fusion Round wordt geleverd met PRO3 boiler met een inhoud van 3 liter. Belangrijkste kenmerken * Fusion Round 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Round kraan, met een sierlijk design * Kleur: verguld PRO3 reservoir * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding! Wanneer de afstand naar uw ketel meer dan 6 meter bedraagt, kan het verstandig zijn om voor een Quooker Combi variant te kiezen, het duurt namelijk langer eer u warm water tot u beschikking heeft en kost ook aanzienlijk meer energie. Aangezien de Quooker Combi boiler als een close in boiler functioneert, heeft u dan naast kokend water ook direct warm water tot uw beschikking.

€ 1799.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker PRO3 Fusion Round verguld
Quooker PRO3 Fusion Round verguld
 

Quooker PRO3 Classic Fusion Square RVS

De Quooker Classic Fusion Square, uitgevoerd in RVS! De alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld - bruisend water mogelijk. Deze Quooker Classic Fusion Square wordt geleverd met PRO3 boiler met een inhoud van 3 liter. Belangrijkste kenmerken * Classic Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Classic Fusion Square kraan, met een "square" design * Uitgevoerd in RVS PRO3 reservoir * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding! Wanneer de afstand naar uw ketel meer dan 6 meter bedraagt, kan het verstandig zijn om voor een Quooker Combi variant te kiezen, het duurt namelijk langer eer u warm water tot u beschikking heeft en kost ook aanzienlijk meer energie. Aangezien de Quooker Combi boiler als een close in boiler functioneert, heeft u dan naast kokend water ook direct warm water tot uw beschikking.

€ 1299.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker PRO3 Classic Fusion Square RVS
Quooker PRO3 Classic Fusion Square RVS
 

Quooker COMBI Classic Fusion Round RVS

De Quooker COMBI+ Classic Fusion Round, uitgevoerd in RVS! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is! Over de Classic Fusion: de alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld en bruisend water. Verkrijgbaar in vier finishes. Belangrijkste kenmerken * Classic Fusion Round: de alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje. Kokend, warm en koud water * Quooker Classic Fusion Round kraan, met een klassiek sierlijk rond design * Uitgevoerd in RVS * Draaicirkel: 360° * Afmetingen: Hoogte: 366 mm, Sprong: 220 mm, Ø35 mm COMBI+ boiler * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding!

€ 1297.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Classic Fusion Round RVS
Quooker COMBI Classic Fusion Round RVS
 

Quooker COMBI Fusion Round verguld

De Quooker COMBI+ Fusion Round, verguld! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is! Haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water. Combineer dit model met de Quooker CUBE (optioneel verkrijgbaar) voor ook nog eens gekoeld-bruisend water! Belangrijkste kenmerken * Fusion Round 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Round kraan, met een sierlijk rond design * Kleur: verguld COMBI+ boiler * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding!

€ 1797.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Fusion Round verguld
Quooker COMBI Fusion Round verguld
 

Quooker COMBI Classic Fusion Round messing patina

De Quooker COMBI+ Classic Fusion Round, uitgevoerd in messing patina! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is! Over de Classic Fusion: de alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE (niet meegeleverd), ook gekoeld en bruisend water. Verkrijgbaar in vier finishes. Belangrijkste kenmerken * Classic Fusion Round: de alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje. Kokend, warm en koud water * Quooker Classic Fusion Round kraan, met een klassiek sierlijk rond design * Uitgevoerd in messing patina * Draaicirkel: 360° * Afmetingen: Hoogte: 366 mm, Sprong: 220 mm, Ø35 mm COMBI+ boiler * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding!

€ 1547.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Classic Fusion Round messing patina
Quooker COMBI Classic Fusion Round messing patina
 

Quooker COMBI Fusion Round messing patina

De Quooker COMBI+ Fusion Round, uitgevoerd in messing patina! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is! Haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water. Combineer dit model met de Quooker CUBE (optioneel verkrijgbaar) voor ook nog eens gekoeld-bruisend water! Belangrijkste kenmerken * Fusion Round 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Round kraan, met een sierlijk rond design * Uitgevoerd in messing patina COMBI+ boiler * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Geleverd incl. volledige garantie en handleiding!

€ 1397.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Fusion Round messing patina
Quooker COMBI Fusion Round messing patina
 

Quooker COMBI Nordic Square Twintaps RVS

Quooker COMBI+ Nordic Square Twintaps, uitgevoerd in het RVS. Set bestaande uit 2 kranen in hetzelfde design: 1 mengkraan voor warm en koud water en 1 Quooker-kraan voor kokend water. De kokendwaterkraan is in hoogte verstelbaar. De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is! De belangrijkste kenmerken van de Quooker COMBI Nordic Square Twintaps RVS zijn: * 2 Kranen in hetzelfde design: 1 mengkraan voor warm en koud water en 1 Quooker-kraan voor kokend water * Nordic Round kranen met een strak/ Square design, uitgevoerd in het RVS * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Deze Quooker COMBI+ Nordic Square Twintaps RVS worden geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

€ 1297.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Nordic Square Twintaps RVS
Quooker COMBI Nordic Square Twintaps RVS
 

Quooker COMBI Flex chroom

De Quooker COMBI+ Flex chroom, met flexibele en uittrekbare slang. Deze unieke kokend waterkraan combineert kokend, warm en koud water uit één kraan met een handige soepele uittrekbare slang voor warm en koud water. Hiermee kunt u eenvoudig een emmer water mee vullen, uw spoelbak uitspoelen of bijvoorbeeld fruit of groenten makkelijker wassen. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX chroom + COMBI+ reservoir, met flexibele en uittrekbare slang precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik.  COMBI+ reservoir De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water. Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270 tot 360º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid. Kenmerken van de Quooker COMBI+ Flex chroom, met flexibele en uittrekbare slang: * Fusion * Round, met ronde uitloop * Met flexibele en uittrekbare slang * Koud, warm en kokend-water-kraan * Met kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop * Kleur: chroom * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. De Quooker COMBI+ Flex chroom wordt geleverd incl. volledige garantie en handleiding.

€ 1047.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Flex chroom
Quooker COMBI Flex chroom
 

Quooker COMBI Fusion Square chroom

De Quooker COMBI Fusion Square, uitgevoerd in het chroom! De COMBI boiler mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. De belangrijkste kenmerken van de Quooker COMBI Fusion Square Chroom zijn: * Fusion Round 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Square kraan, met een sierlijk rond design, uitgevoerd in het Chroom * De COMBI boiler sluit u direct aan op de koudwaterleiding: u kunt langer gebruik maken van kokend water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | 15 liter warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI boiler? Met de Quooker COMBI is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. Deze Quooker COMBI Fusion Square Chroom wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

€ 1047.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Fusion Square chroom
Quooker COMBI Fusion Square chroom
 

Quooker COMBI Fusion Round Black

De Quooker COMBI+ Fusion Round, uitgevoerd in het zwart! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is!

De belangrijkste kenmerken van de Quooker COMBI+ Fusion Round Black zijn:

 • Fusion Round 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop
 • Quooker Fusion Round kraan, met een sierlijk rond design, uitgevoerd in het zwart

 • De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water
 • Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water
 • Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C
 • Opwarmtijd: 20 minuten
 • Aansluitwaarde 2200 W./ 230V.
 • COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter

Waarom COMBI+ boiler?
De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water.

Deze Quooker COMBI+ Fusion Round Zwart wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

De Quooker COMBI+ Fusion Round, uitgevoerd in het zwart! De COMBI+ boiler sluit u direct aan op de warmwaterleiding, het voordeel van deze uitvoering is dat u langer gebruik kunt maken van kokend of zelfs onbeperkt van warm water, zeker prettig als u grotere hoeveelheden kokend water nodig heeft. Zo heeft u gegarandeerd direct warm water zodat u niet meer hoeft te wachten tot het water warm is! In verband met grote populariteit bedraagt de levertijd van dit zwarte model 4 weken! De belangrijkste kenmerken van de Quooker COMBI+ Fusion Round Black zijn: * Fusion Round 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Round kraan, met een sierlijk rond design, uitgevoerd in het zwart * De COMBI+ boiler sluit u direct aan op zowel de koud- als de warmwaterleiding: u kunt gebruik maken van kokend of zelfs onbeperkt warm water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI+ boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | onbeperkt warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI+ reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI+ boiler? De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Deze Quooker COMBI+ Fusion Round Zwart wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

€ 1397.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Fusion Round Black
Quooker COMBI Fusion Round Black
 

Quooker COMBI FLEX chroom

De Quooker COMBI FLEX chroom, met flexibele en uittrekbare slang. Deze unieke kokend waterkraan combineert kokend, warm en koud water uit één kraan met een handige soepele uittrekbare slang voor warm en koud water. Hiermee kunt u eenvoudig een emmer water mee vullen, uw spoelbak uitspoelen of bijvoorbeeld fruit of groenten makkelijker wassen. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX chroom + COMBI reservoir, met flexibele en uittrekbare slang precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik. COMBI reservoir De COMBI mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270 tot 360º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid. Kenmerken van de Quooker COMBI FLEX chroom, met flexibele en uittrekbare slang: * Fusion * Round, met ronde uitloop * Met flexibele en uittrekbare slang * Koud, warm en kokend-water-kraan * Met kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop * Kleur: chroom * De COMBI boiler sluit u direct aan op de koudwaterleiding: u kunt langer gebruik maken van kokend water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | 15 liter warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI boiler? Met de Quooker COMBI is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. De COMBI FLEX chroom wordt geleverd incl. volledige garantie en handleiding.

€ 1047.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI FLEX chroom
Quooker COMBI FLEX chroom
 

Quooker COMBI Fusion Square RVS

De Quooker COMBI Fusion Square, uitgevoerd in het RVS! De COMBI boiler mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. De belangrijkste kenmerken van de Quooker COMBI Fusion Square RVS zijn: * Fusion Round 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Square kraan, met een sierlijk rond design, uitgevoerd in het RVS * De COMBI boiler sluit u direct aan op de koudwaterleiding: u kunt langer gebruik maken van kokend water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | 15 liter warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI boiler? Met de Quooker COMBI is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. Deze Quooker COMBI Fusion Square RVS wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

€ 1197.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Fusion Square RVS
Quooker COMBI Fusion Square RVS
 

Quooker COMBI Fusion Round RVS

De Quooker COMBI Fusion Round, uitgevoerd in RVS! De COMBI boiler mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. De belangrijkste kenmerken van de Quooker COMBI Fusion Round RVS zijn: * Fusion Round 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Round kraan, met een sierlijk rond design, uitgevoerd in RVS * De COMBI boiler sluit u direct aan op de koudwaterleiding: u kunt langer gebruik maken van kokend water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | 15 liter warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI boiler? Met de Quooker COMBI is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. Deze Quooker COMBI Fusion Round RVS wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

€ 1197.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Fusion Round RVS
Quooker COMBI Fusion Round RVS
 

Quooker COMBI Nordic Square Twintaps chroom

Quooker COMBI Nordic Square Twintaps, uitgevoerd in het chroom. Set bestaande uit 2 kranen in hetzelfde design: 1 mengkraan voor warm en koud water en 1 Quooker-kraan voor kokend water. De kokendwaterkraan is in hoogte verstelbaar. De COMBI boiler mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. De belangrijkste kenmerken van de Quooker COMBI Nordic Square Twintaps Chroom zijn: * 2 Kranen in hetzelfde design: 1 mengkraan voor warm en koud water en 1 Quooker-kraan voor kokend water * Nordic Square kranen met een strak/ Square design, uitgevoerd in het chroom * De COMBI boiler sluit u direct aan op de koudwaterleiding: u kunt langer gebruik maken van kokend water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | 15 liter warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI boiler? Met de Quooker COMBI is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. Deze Quooker COMBI Nordic Square Twintaps chroom worden geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

€ 1097.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Nordic Square Twintaps chroom
Quooker COMBI Nordic Square Twintaps chroom
 

Quooker COMBI Nordic Round Twintaps chroom

Quooker COMBI Nordic Round Twintaps, uitgevoerd in het chroom. Set bestaande uit 2 kranen in hetzelfde design: 1 mengkraan voor warm en koud water en 1 Quooker-kraan voor kokend water. De kokendwaterkraan is in hoogte verstelbaar. De COMBI boiler mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. De belangrijkste kenmerken van de Quooker COMBI Nordic Round Twintaps Chroom zijn: * 2 Kranen in hetzelfde design: 1 mengkraan voor warm en koud water en 1 Quooker-kraan voor kokend water * Nordic Round kranen met een sierlijk rond design, uitgevoerd in het chroom * De COMBI boiler sluit u direct aan op de koudwaterleiding: u kunt langer gebruik maken van kokend water * Nooit meer wachten: dankzij de COMBI boiler hoeft u niet meer te wachten tot het water warm is: direct warm en kokend heet water * Capaciteit: 7 liter kokend water: 100°C | 15 liter warm water: 60°C * Opwarmtijd: 20 minuten * Aansluitwaarde 2200 W./ 230V. * COMBI reservoir met een inhoud van 7 liter Waarom COMBI boiler? Met de Quooker COMBI is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. De Quooker COMBI Nordic Round Twintaps chroom wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

€ 1097.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker COMBI Nordic Round Twintaps chroom
Quooker COMBI Nordic Round Twintaps chroom
 

Quooker PRO3 Flex Black

Nieuw in ons assortiment is de Quooker FLEX roestvrij staal + PRO3-VAQ, met flexibele en uittrekbare slang. Deze unieke kokend waterkraan combineert kokend, warm en koud water uit één kraan met een handige soepele uittrekbare slang voor warm en koud water. Hiermee kunt u eenvoudig een emmer water mee vullen, uw spoelbak uitspoelen of bijvoorbeeld fruit of groenten makkelijker wassen. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX roestvrij staal + PRO3-VAQ, met flexibele en uittrekbare slang precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik.

Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270 tot 360 draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid.

Showroom Model: ingekocht bij de fabrikant excl. originele verpakking, uiteraard incl. volledige garantie, montage materiaal en accessoires!

 • Quooker FLEX roestvrij staal + PRO3-VAQ, met flexibele en uittrekbare slang
 • Fusion
 • Round, met ronde uitloop
 • Koud, warm en kokend-water-kraan
 • Met kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop
 • Kleur: RVS roestvrijstaal
 • Met flexibele en uittrekbare slang
 • Capaciteit: 3 liter 100°C
 • Opwarmtijd: 10 minuten
 • Aansluitwaarde 1600 W / 230V

Klik hier voor de voorwaarden van de montage actie

Uiteraard is deze kraan ook zonder montage leverbaar, voor een aangepaste prijs!

Wanneer de afstand naar uw ketel meer dan 6 meter bedraagt, kan het verstandig zijn om voor een Quooker Combi variant te kiezen, het duurt namelijk langer eer u warm water tot u beschikking heeft en kost ook aanzienlijk meer energie. Aangezien de Quooker Combi boiler als een close in boiler functioneert, heeft u dan naast kokend water ook direct warm water tot uw beschikking.

De Quooker PRO3 Flex, uitgevoerd in het zwart, met flexibele en uittrekbare slang. Deze unieke kokend waterkraan combineert kokend, warm en koud water uit één kraan met een handige soepele uittrekbare slang voor warm en koud water. Hiermee kunt u eenvoudig een emmer water mee vullen, uw spoelbak uitspoelen of bijvoorbeeld fruit of groenten makkelijker wassen. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX BLACK + PRO3 reservoir, met flexibele en uittrekbare slang precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik. In verband met grote populariteit bedraagt de levertijd van dit zwarte model 4 weken! Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270 tot 360º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid. De belangrijkste kenmerken van de Quooker PRO3 Flex BLACK zijn: * Fusion * Round, met ronde uitloop * Met flexibele en uittrekbare slang * Koud, warm en kokend-water-kraan * Met kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop * Kleur: Black/ zwart * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Boiler produceert kokend water | Warm water dient via de warmwaterleiding te lopen * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. De Quooker PRO3 Flex BLACK wordt geleverd incl. volledige garantie en handleiding. Wanneer de afstand naar uw ketel meer dan 6 meter bedraagt, kan het verstandig zijn om voor een Quooker Combi variant te kiezen, het duurt namelijk langer eer u warm water tot u beschikking heeft en kost ook aanzienlijk meer energie. Aangezien de Quooker Combi boiler als een close in boiler functioneert, heeft u dan naast kokend water ook direct warm water tot uw beschikking.

€ 1349.00

Lees meer....

Budgetplan.nl Quooker Quooker PRO3 Flex Black
Quooker PRO3 Flex Black
 

Quooker PRO3 Flex RVS

De Quooker PRO3 Flex, uitgevoerd in RVS, met flexibele en uittrekbare slang. Deze unieke kokend waterkraan combineert kokend, warm en koud water uit één kraan met een handige soepele uittrekbare slang voor warm en koud water. Hiermee kunt u eenvoudig een emmer water mee vullen, uw spoelbak uitspoelen of bijvoorbeeld fruit of groenten makkelijker wassen. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX RVS + PRO3 reservoir, met flexibele en uittrekbare slang precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik.

Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270 tot 360º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid.

De belangrijkste kenmerken van de Quooker PRO3 Flex RVS zijn:

 • Fusion
 • Round, met ronde uitloop
 • Met flexibele en uittrekbare slang
 • Koud, warm en kokend-water-kraan
 • Met kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop
 • Kleur: RVS

 • PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter
 • Capaciteit: 3 liter 100°C
 • Opwarmtijd: 10 minuten
 • Aansluitwaarde 1600 W./ 230V.

 • Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater.

     De Quooker PRO3 Flex RVS wordt geleverd incl. volledige garantie en handleiding.

     De Quooker PRO3 Flex, uitgevoerd in RVS, met flexibele en uittrekbare slang. Deze unieke kokend waterkraan combineert kokend, warm en koud water uit één kraan met een handige soepele uittrekbare slang voor warm en koud water. Hiermee kunt u eenvoudig een emmer water mee vullen, uw spoelbak uitspoelen of bijvoorbeeld fruit of groenten makkelijker wassen. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX RVS + PRO3 reservoir, met flexibele en uittrekbare slang precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik. Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270 tot 360º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid. De belangrijkste kenmerken van de Quooker PRO3 Flex RVS zijn: * Fusion * Round, met ronde uitloop * Met flexibele en uittrekbare slang * Koud, warm en kokend-water-kraan * Met kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop * Kleur: RVS * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Boiler produceert kokend water | Warm water dient via de warmwaterleiding te lopen * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. De Quooker PRO3 Flex RVS wordt geleverd incl. volledige garantie en handleiding. Wanneer de afstand naar uw ketel meer dan 6 meter bedraagt, kan het verstandig zijn om voor een Quooker Combi variant te kiezen, het duurt namelijk langer eer u warm water tot u beschikking heeft en kost ook aanzienlijk meer energie. Aangezien de Quooker Combi boiler als een close in boiler functioneert, heeft u dan naast kokend water ook direct warm water tot uw beschikking.

     € 1199.00

     Lees meer....

     Budgetplan.nl Quooker Quooker PRO3 Flex RVS
     Quooker PRO3 Flex RVS
      

     Quooker PRO3 Flex chroom

     De Quooker PRO3 Flex chroom, met flexibele en uittrekbare slang. Deze unieke kokend waterkraan combineert kokend, warm en koud water uit één kraan met een handige soepele uittrekbare slang voor warm en koud water. Hiermee kunt u eenvoudig een emmer water mee vullen, uw spoelbak uitspoelen of bijvoorbeeld fruit of groenten makkelijker wassen. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX chroom + PRO3 reservoir, met flexibele en uittrekbare slang precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik.

     Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270 tot 360º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid.

     Kenmerken van de Quooker PRO3 Flex chroom, met flexibele en uittrekbare slang:

     • Fusion
     • Round, met ronde uitloop
     • Met flexibele en uittrekbare slang
     • Koud, warm en kokend-water-kraan
     • Met kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop
     • Kleur: chroom

     • PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter
     • Capaciteit: 3 liter 100°C
     • Opwarmtijd: 10 minuten
     • Aansluitwaarde 1600 W./ 230V.

     • Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater.

         De Quooker PRO3 Flex chroom wordt geleverd incl. volledige garantie en handleiding.

         De Quooker PRO3 Flex chroom, met flexibele en uittrekbare slang. Deze unieke kokend waterkraan combineert kokend, warm en koud water uit één kraan met een handige soepele uittrekbare slang voor warm en koud water. Hiermee kunt u eenvoudig een emmer water mee vullen, uw spoelbak uitspoelen of bijvoorbeeld fruit of groenten makkelijker wassen. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX chroom + PRO3 reservoir, met flexibele en uittrekbare slang precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik. Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270 tot 360º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid. Kenmerken van de Quooker PRO3 Flex chroom, met flexibele en uittrekbare slang: * Fusion * Round, met ronde uitloop * Met flexibele en uittrekbare slang * Koud, warm en kokend-water-kraan * Met kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop * Kleur: chroom * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Boiler produceert kokend water | Warm water dient via de warmwaterleiding te lopen * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. De Quooker PRO3 Flex chroom wordt geleverd incl. volledige garantie en handleiding. Wanneer de afstand naar uw ketel meer dan 6 meter bedraagt, kan het verstandig zijn om voor een Quooker Combi variant te kiezen, het duurt namelijk langer eer u warm water tot u beschikking heeft en kost ook aanzienlijk meer energie. Aangezien de Quooker Combi boiler als een close in boiler functioneert, heeft u dan naast kokend water ook direct warm water tot uw beschikking.

         € 1049.00

         Lees meer....

         Budgetplan.nl Quooker Quooker PRO3 Flex chroom
         Quooker PRO3 Flex chroom
          

         Quooker 3NSCHRTT

         Quooker PRO3 Nordic Square Twintaps, uitgevoerd in het chroom. Set bestaande uit 2 kranen in hetzelfde design: 1 mengkraan voor warm en koud water en 1 Quooker-kraan voor kokend water. De kokendwaterkraan is in hoogte verstelbaar.  Daarnaast heeft de PRO3 boiler een inhoud van 3 liter! De belangrijkste kenmerken van de Quooker PRO3 Nordic Square Twintaps Chroom zijn: * 2 Kranen in hetzelfde design: 1 mengkraan voor warm en koud water en 1 Quooker-kraan voor kokend water * Nordic Square kranen met een strak/ square design, uitgevoerd in het chroom * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Deze Quooker PRO3 Nordic Square Twintaps chroom wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

         € 1099.00

         Lees meer....

         Budgetplan.nl Quooker Quooker 3NSCHRTT
         Quooker 3NSCHRTT
          

         Quooker ZPNCHR

         Deze zeeppomp is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk.

         € 189.00

         Lees meer....

         Budgetplan.nl Quooker Quooker ZPNCHR
         Quooker ZPNCHR
          

         Quooker 3FSRVS

         Quooker PRO3 Fusion Square, uitgevoerd in het RVS! Veilig voor u en uw gezin dankzij een (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Kies uit warm, koud én kokend water uit één kraan! Daarnaast heeft de PRO3 boiler een inhoud van 3 liter! De belangrijkste kenmerken van de Quooker PRO3 Fusion Square RVS zijn: * Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Square kraan, met een strak/ square design, uitgevoerd in het RVS * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Deze Quooker PRO3 Fusion Square RVS wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

         € 1199.00

         Lees meer....

         Budgetplan.nl Quooker Quooker 3FSRVS
         Quooker 3FSRVS
          

         Quooker 3FSCHR

         Quooker PRO3 Fusion Square, uitgevoerd in het chroom! Veilig voor u en uw gezin dankzij een (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Kies uit warm, koud én kokend water uit één kraan! Daarnaast heeft de PRO3 boiler een inhoud van 3 liter! De belangrijkste kenmerken van de Quooker PRO3 Fusion Square Chroom zijn: * Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Square kraan, met een strak/ square design, uitgevoerd in het chroom * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Deze Quooker PRO3 Fusion Square Chroom wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

         € 1049.00

         Lees meer....

         Budgetplan.nl Quooker Quooker 3FSCHR
         Quooker 3FSCHR
          

         Quooker ZPNBLK

         De revolutionaire Nordic zeeppomp van Quooker is nu ook verkrijgbaar in het zwart! U kunt de zeeppomp gemakkelijk met één hand bedienen en eenvoudig van bovenaf vullen wanneer de zeep op is. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk! De belangrijkste kenmerken van deze Quooker Nordic Black zeeppomp zijn: * Met één hand bedienbaar * Perfect te combineren met de Quooker Twintaps en Quooker Fusion kranen * Eenvoudig van bovenaf te vullen * Volledig metalen binnenwerk Deze Quooker Nordic zeeppomp wordt geleverd incl. volledige garantie, montage materiaal en Nederlandstalige handleiding!

         € 325.00

         Lees meer....

         Budgetplan.nl Quooker Quooker ZPNBLK
         Quooker ZPNBLK
          

         Quooker ZPNRVS

         Deze zeeppomp is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk.

         € 235.00

         Lees meer....

         Budgetplan.nl Quooker Quooker ZPNRVS
         Quooker ZPNRVS
          

         Quooker 3NRCHRTT

         Quooker PRO3 Nordic Round Twintaps, uitgevoerd in het chroom. Set bestaande uit 2 kranen in hetzelfde design: 1 mengkraan voor warm en koud water en 1 Quooker-kraan voor kokend water. De kokendwaterkraan is in hoogte verstelbaar.  Daarnaast heeft de PRO3 boiler een inhoud van 3 liter! De belangrijkste kenmerken van de Quooker PRO3 Nordic Round Twintaps Chroom zijn: * 2 Kranen in hetzelfde design: 1 mengkraan voor warm en koud water en 1 Quooker-kraan voor kokend water * Nordic Round kranen met een sierlijk rond design, uitgevoerd in het chroom * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Deze Quooker PRO3 Nordic Round Twintaps chroom wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

         € 1099.00

         Lees meer....

         Budgetplan.nl Quooker Quooker 3NRCHRTT
         Quooker 3NRCHRTT
          

         Quooker 3FRBLK

         De Quooker Fusion Round, uitgevoerd in het zwart! Veilig voor u en uw gezin dankzij een (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Kies uit warm, koud én kokend water uit één kraan! Daarnaast heeft de PRO3 boiler een inhoud van 3 liter!

         De belangrijkste kenmerken van de Quooker PRO3 Fusion Round Black zijn:

         • Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop
         • Quooker Fusion Round kraan, met een sierlijk rond design,  uitgevoerd in het zwart

         • PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter
         • Capaciteit: 3 liter 100°C
         • Opwarmtijd: 10 minuten
         • Aansluitwaarde 1600 W./ 230V.

         • Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater.

         Deze Quooker PRO3 Fusion Round Zwart wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

         De Quooker Fusion Round, uitgevoerd in het zwart! Veilig voor u en uw gezin dankzij een (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Kies uit warm, koud én kokend water uit één kraan! Daarnaast heeft de PRO3 boiler een inhoud van 3 liter! In verband met grote populariteit bedraagt de levertijd van dit zwarte model 4 weken! De belangrijkste kenmerken van de Quooker PRO3 Fusion Round Black zijn: * Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Round kraan, met een sierlijk rond design,  uitgevoerd in het zwart * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Deze Quooker PRO3 Fusion Round Zwart wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

         € 1399.00

         Lees meer....

         Budgetplan.nl Quooker Quooker 3FRBLK
         Quooker 3FRBLK
          

         Quooker 3FRCHR

         Quooker PRO3 Fusion Round, uitgevoerd in het chroom! Veilig voor u en uw gezin dankzij een (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Kies uit warm, koud én kokend water uit één kraan! Daarnaast heeft de PRO3 boiler een inhoud van 3 liter! De belangrijkste kenmerken van de Quooker PRO3 Fusion Round Chroom zijn: * Fusion Round 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Round kraan, met een sierlijk rond design, uitgevoerd in het chroom * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. (https://www.budgetplan.nl/quooker-fusion-actie-leveringsvoorwaarden)Deze Quooker PRO3 Fusion Round Chroom wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

         € 1049.00

         Lees meer....

         Budgetplan.nl Quooker Quooker 3FRCHR
         Quooker 3FRCHR
          

         Quooker PRO3 Fusion Square Black

         De Quooker Fusion Square is nu verkrijgbaar in het zwart! Veilig voor u en uw gezin dankzij een (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Kies uit warm, koud én kokend water uit één kraan! Daarnaast heeft de PRO3 boiler een inhoud van 3 liter!

         De belangrijkste kenmerken van de Quooker PRO3 Fusion Square Black zijn:

         • Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop
         • Quooker Fusion Square kraan, met een strak/ square design, uitgevoerd in het zwart

         • PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter
         • Capaciteit: 3 liter 100°C
         • Opwarmtijd: 10 minuten
         • Aansluitwaarde 1600 W./ 230V.

         • Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater.

         Deze Quooker PRO3 Fusion Square Black wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

         De Quooker Fusion Square is nu verkrijgbaar in het zwart! Veilig voor u en uw gezin dankzij een (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Kies uit warm, koud én kokend water uit één kraan! Daarnaast heeft de PRO3 boiler een inhoud van 3 liter! In verband met grote populariteit bedraagt de levertijd van dit zwarte model 4 weken! De belangrijkste kenmerken van de Quooker PRO3 Fusion Square Black zijn: * Fusion Square 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Square kraan, met een strak/ square design, uitgevoerd in het zwart * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Deze Quooker PRO3 Fusion Square Black wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

         € 1399.00

         Lees meer....

         Budgetplan.nl Quooker Quooker PRO3 Fusion Square Black
         Quooker PRO3 Fusion Square Black
          

         Quooker PRO3 Fusion Round RVS

         De Quooker Fusion Round, uitgevoerd in RVS! Veilig voor u en uw gezin dankzij een (dubbel)druk-draai bedieningsknop. Kies uit warm, koud én kokend water uit één kraan! Daarnaast heeft de PRO3 boiler een inhoud van 3 liter! De belangrijkste kenmerken van de Quooker PRO3 Fusion Round RVS zijn: * Fusion Round 3-in-1 oplossing: koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop * Quooker Fusion Round kraan, met een sierlijk rond design,  uitgevoerd in RVS * PRO3 reservoir met een inhoud van 3 liter * Capaciteit: 3 liter 100°C * Opwarmtijd: 10 minuten * Aansluitwaarde 1600 W./ 230V. * Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Deze Quooker PRO3 Fusion Round RVS wordt geleverd incl. volledige garantie en Nederlandstalige handleiding!

         € 1199.00

         Lees meer....

         Budgetplan.nl Quooker Quooker PRO3 Fusion Round RVS
         Quooker PRO3 Fusion Round RVS
          

         Verfijn Resultaten

         Woonshops