Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie (netvoeding)

Duidelijk bericht

De berichtgeving van de Nest Protect is subtiel en doordacht. De meldingen zijn eerst vriendelijk gesproken ter voorkoming van onnodige paniek. Dreigt er serieus gevaar? Dan volgen er piepjes en mobiele notificaties. Heb je meerdere Nest Protect melders geïnstalleerd? Ze werken samen en geven allemaal hetzelfde bericht. Zo weet je altijd, waar je ook bent, wat er in welke kamer aan de hand is.


Goed om te weten

Heb je geen meldingen meer nodig omdat de situatie onder controle is? Schakel het alarm uit via de Nest-app. Elk gezinslid kan zonder wachtwoorden te delen toegang krijgen tot de app met een eigen Nest-account. Er kan zo altijd iemand reageren, ook wanneer er niemand thuis is.


Controle voor het hele gezin

Nest Protect controleert zelf meer dan 400 keer per dag de batterijen en sensoren zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Bovendien checkt het zonder veel lawaai één keer per maand de luidspreker en sirene. Jij bepaalt wanneer dit gebeurt dus zit je nooit meer midden in de nacht rechtop in bed vanwege een geluidstest. Wil je zelf testen? Dat kan. Met één klik op je scherm test je alle rookmelders in huis en ontvang je direct een rapport.


Automatische controles

De ingebouwde split spectrum sensor gebruikt twee lichtstralen op verschillende golflengten om rook van zowel snel brandend als langzaam smeulend vuur te detecteren.


Detecteert verschillende soorten vuur

Stoom is geen rook en dus hoort een rookmelder ook niet te piepen wanneer jij staat te strijken of een keertje heter doucht. Dankzij aangepaste algoritmen en een luchtvochtigheidssensor herkent Nest Protect de verschillen tussen rook en stoom.


Strijken zonder piepen

Het is niet te zien of te ruiken, maar koolmonoxide is erg giftig. Het is het belangrijk dat je bij lekkages direct gewaarschuwd wordt. De betrouwbare koolmonoxidesensor in de Nest Protect gaat wel 10 jaar mee.


Alarm bij koolmonoxide-lekkage

Wanneer je 's avonds het licht uit doet gloeit de Nachtwacht-functie groen op zodat jij weet dat alles naar behoren werkt. Loop je in het donker onder de Nest Protect door? Dan gaat hij aan en functioneert hij met Lichtpad als nachtlampje.


Betrouwbare groene gloed

Alle Nest-producten werken samen, en met producten waarop het “Works with Nest” logo staat. Laat je Nest rookmelder bij een koolmonoxide alarm je thermostaat uitschakelen, je Philips Hue verlichting oplichten en je Nest Cam Indoor inschakelen, zodat jij ook op afstand alles onder controle hebt.


Jouw veilige thuis met een Nest

De aanwezigheidssensor heeft een 120° gezichtsveld tot 6 meter. De elektrochemische koolmonoxide sensor heeft een levensduur van tien jaar. Met de luchtvochtheidssensor van ± 3% RV weet Nest Protect het verschil tussen stoom en rook. De omgevingslichtsensor 1-100.000 lux weet dat het nachtlampje aan moet wanneer het donker is. De split-spectrumsensor werkt op 450 nm en 880 nm golflengte en ontdekt hierdoor smeulend of snel brandend vuur. De warmtesensor in Nest Protect kan ongeveer 1 °C afwijken.Werkt je Nest Protect op netvoeding? Dan gloeit het lichtpad 10 seconden op, en kun je ervoor kiezen om lichtpad permanent aan te hebben wanneer het donker is. Wanneer je Nest Protect op batterijen werkt blijft lichtpad 5 seconden aan en is permanente verlichting geen optie.

€ 94.00

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie (n
Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie (netvoeding)
 

HomeKit Energiebesparing Advanced Pakket 2

Overal de controle dankzij Apple TV

Apple TV is een ontzettend handig apparaat waarmee je jouw favoriete films, series, muziek, games en zelfs eigen iPhone foto's op je tv kunt streamen. De grote meerwaarde van Apple TV in dit pakket is dat het ook nog een hub is voor de rest van je meegeleverde apparaten. Zo ontvang al je meldingen op één plek, in de Home app.


Jouw klimaatassistent van Honeywell

Altijd comfortabel thuiskomen in een warm huis kán. De Honeywell Lyric T6 stel je handmatig in op basis van jouw plannen en schema's. Automatisch de temperatuur in huis laten bepalen kan óók. Deze slimme thermostaat regelt de temperatuur in huis dan op basis van jouw locatie: het past zich dus ook aan aan gewijzigde plannen. De Lyric TR6 maakt gebruik van Geofencing en weet waar jij je bevindt. Ben je op vakantie of nog onderweg? Dan schakelt je verwarming terug tot het moment waarop je huis weer warm en aangenaam moet zijn. Door de Lyric TR6 toe te voegen aan Apple HomeKit bedien je voortaan ook van afstand de thermostaat.


Verlichting die precies doet wat jij wilt

Ook zit er in deze pack een Philips Hue Starterkit die bestaat uit drie slimme white ambiance LED-lampen met E27-fitting, een Hue bridge en een dimmer switch. Deze laatste is een draadloze schakelaar waarmee je de lampen kunt in- en uitschakelen, dimmen en kiezen tussen diverse voorgeprogrammeerde lichtrecepten. Via de Bluetooth app kan je tot wel 50.000 wittinten kiezen en je verlichting zo instellen voor extra focus of een ontspannen avond. Voor optimale energiebesparing kun je de lampen laten samenwerken met de andere producten uit deze pack.


Maak je verlichting slim met de Philips Hue Slimme Stekker

Maak je 'gewone' verlichting slim met de Philips Hue slimme stekker. Steek de Philips Hue slimme stekker in het stopcontact en sluit vervolgens je bestaande verlichting er op aan. Schakel je verlichting aan of uit met de Philips Hue Bluetooth app of zelfs met je stem via Siri. Het instellen van extra functies, zoals een timer, is ook zeer eenvoudig te doen zodra dit apparaat onderdeel uitmaakt van je HomeKit. De Philips Hue slimme stekker heeft een onopvallend en compact formaat met aan de bovenkant een extra aan/uit-schakelaar. De stekker is voorzien van randaarde (type F), geschikt voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen.


Gemak en veiligheid met Eve Door & Window

Heb ik het raam wel dicht gedaan? Dat vraag je je wel eens af als je net van huis bent vertrokken. Met de EVE Door & Window contactsensor bekijk je gemakkelijk op je iPhone, iPad of Apple Watch of het raam open staat of niet. Je hoeft hiervoor niet eens de app te openen, want EVE producten werken naadloos samen met onder andere Siri. Je hoeft het haar alleen maar te vragen! Met deze 3-pack voor HomeKit kun je niet alleen meerdere kamers beveiligen, maar kun je ook een groot deel van je woning automatiseren met scenario's voor je verlichting of verwarming.

€ 473.87

Lees meer....

50Five.nl Apple HomeKit Energiebesparing Advanced Pakket 2
HomeKit Energiebesparing Advanced Pakket 2
 

Hombli Smart LED Spot Wit en Kleur GU10 4 pack

Altijd de passende kleur

Met deze smart LED spotjes van Hombli laat je de verlichting altijd aansluiten bij de sfeer van het moment. Deze lampen stralen wit licht uit, maar ook licht in 16 miljoen verschillende kleuren. De lampen zijn bovendien dimbaar en kunnen op verschillende slimme manieren bestuurd worden.


Slim besturen

De Hombli spotjes verbinden met jouw thuisnetwerk. Daar heb je geen bridge of hub voor nodig. Vervolgens kan je de Hombli lampen besturen via de Hombli app op je smartphone. Daarnaast ondersteunen de lampen spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant. Tot slot kan je timers en scenario's instellen om het schakelen van de lamp te automatiseren.


Goed om te weten

Deze lamp heeft een GU10 fitting. De lamp heeft een stroomverbruik van 4,5 Watt en een lichtopbrengst van 380 lumen. De Hombli app, die je nodig hebt om de lamp te installeren en te besturen, is gratis beschikbaar op Google Play Store en App Store.


€ 63.90

Lees meer....

50Five.nl Hombli Hombli Smart LED Spot Wit en Kleur GU10 4 pack
Hombli Smart LED Spot Wit en Kleur GU10 4 pack
 

Nest Cam Outdoor met installatie

Altijd up-to-date

Je moet op je beveiligingscamera kunnen vertrouwen. Het laatste wat je wilt is dat je niets kunt terugkijken, omdat de batterijen toevallig net leeg zijn. De Nest Cam Outdoor sluit je aan op het stroomnetwerk, zodat hij altijd op betrouwbare manier een oogje in het zeil houdt.


Alleen meldingen als er echt iets is

Jij hebt niet de hele dag de tijd om actief met de beveiliging van je huis bezig te zijn. Daarom stuurt de Nest Cam Outdoor je notificaties van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals wanneer er mensen in je tuin rondlopen of er opvallend geluid is, zoals een harde dreun of gerinkel van glas. Hij stuurt een melding naar je mobiel of een e-mail met een foto van het belangrijkste moment. Heb je de melding net even gemist? Gebeurtenissen tot drie uur terug worden gratis opgeslagen in de Cloud, dus kun je deze gerust terugkijken via de Nest-app.


Haarscherp Full HD-beeld, ook 's nachts

Met de 130° groothoekstand van de Nest Cam Outdoor breng je meer in beeld. Dit beeld is haarscherp full-HD zodat je de kleinste details kunt zien. Met het nachtzicht is het beeld 's nachts gelijkmatig verlicht en overdag zie je alles kraakhelder, dankzij de glazen lens.


Installatie door 50five

Wil je zelf niet rommelen met kabels, wifi signalen, bevestigingsmaterialen en lange handleidingen? Laat jouw aankoop dan installeren door onze 50five professional! Zo hoef je je geen zorgen te maken, en weet je zeker dat jouw product correct wordt geïnstalleerd en functioneert. Let op: Wanneer je deze installatievoucher aanschaft krijg je geen fysieke voucher toegestuurd! We nemen binnen één week na aanschaf contact met je op. Je hoeft daarvoor niets te doen na de aankoop. Binnen twee weken komt de 50five professional jouw camera installeren (als de route dit toelaat).

Samengevat

Om misverstanden te voorkomen zetten we hier op een rij wat je kan verwachten wanneer je deze voucher koopt: De voucher dekt één uur werk van de 50five professional De voucher is geldig voor het installeren van een beveiligingscamera Je betaalt geen aparte voorrijkosten We nemen binnen één week contact op om de installatie te plannen De installatie vind binnen twee weken plaats, mits de route van onze installateurs dit toelaat De 50five professional installeert de beveiligingscamera De 50five professional installeert de app De 50five professional legt de werking uit

€ 246.51

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Cam Outdoor met installatie
Nest Cam Outdoor met installatie
 

HomeKit Energiebesparing Advanced Pakket 1

Overal de controle dankzij Apple TV

Apple TV is een ontzettend handig apparaat waarmee je jouw favoriete films, series, muziek, games en zelfs eigen iPhone foto's op je tv kunt streamen. De grote meerwaarde van Apple TV in dit pakket is dat het ook nog een hub is voor de rest van je meegeleverde apparaten. Zo ontvang al je meldingen op één plek, in de Home app.


Jouw klimaatassistent van tado°

Meer comfort, eenvoudiger te bedienen én platformondersteuning. Met de tado° Smart Thermostat V3+ kun je snel beginnen aan het slimmer verwarmen van je huis. De Slimme Thermostaat kun je via de app of rechtstreeks via het apparaat, zowel automatisch op basis van de locatie van je smartphone, als handmatig of volgens het ingestelde tijdschema aansturen. De Internetbridge brengt via de router de verbinding met het internet tot stand. De Slimme Thermostaat en de Internetbridge communiceren draadloos via radiosignalen.


Verwarm je kamers afzonderlijk met slimme radiatorknoppen

Dit pakket bestaat uit een starterkit van 6 thermostaatknoppen, een bridge en de thermostaat v3+. Met deze samenstelling van producten heb je alles wat je nodig hebt om je verwarming per kamer te gaan regelen. Vergeet niet dat je nog altijd meer knoppen erbij kan bestellen om in je hele huis optimaal verwarmcomfort te ervaren met HomeKit en tado!


Verlichting die precies doet wat jij wilt

Ook zit er in deze pack een Philips Hue Starterkit die bestaat uit drie slimme white ambiance LED-lampen met E27-fitting, een Hue bridge en een dimmer switch. Deze laatste is een draadloze schakelaar waarmee je de lampen kunt in- en uitschakelen, dimmen en kiezen tussen diverse voorgeprogrammeerde lichtrecepten. Via de Bluetooth app kan je tot wel 50.000 wittinten kiezen en je verlichting zo instellen voor extra focus of een ontspannen avond. Voor optimale energiebesparing kun je de lampen laten samenwerken met de andere producten uit deze pack.


Automatiseer met Philips Hue Motion

Als de Philips Hue Motion Sensor beweging waarneemt, kun je via de app instellen dat de verlichting wordt ingeschakeld; handig voor als je weer thuis komt! Tegelijkertijd kun je er ook voor zorgen dat je een pushmelding op je smartphone of tablet ontvangt en wordt gewaarschuwd als beweging in huis wordt waargenomen. Zo bespaar je energie én kun je altijd met een gerust hart van huis.


Gemak en veiligheid met Eve Door & Window

Heb ik het raam wel dicht gedaan? Dat vraag je je wel eens af als je net van huis bent vertrokken. Met de EVE Door & Window contactsensor bekijk je gemakkelijk op je iPhone, iPad of Apple Watch of het raam open staat of niet. Je hoeft hiervoor niet eens de app te openen, want EVE producten werken naadloos samen met onder andere Siri. Je hoeft het haar alleen maar te vragen! Met deze 3-pack voor HomeKit kun je niet alleen meerdere kamers beveiligen, maar kun je ook een groot deel van je woning automatiseren met scenario's voor je verlichting of verwarming.

€ 644.92

Lees meer....

50Five.nl Apple HomeKit Energiebesparing Advanced Pakket 1
HomeKit Energiebesparing Advanced Pakket 1
 

Nest Hello met aansluitmateriaal

De Nest Hello

De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Hij kan een melding sturen wanneer iemand aanbelt of wanneer hij een persoon, beweging of geluid waarneemt. Bij meldingen op je telefoon ontvang je ook een foto, zodat je snel kunt zien wat er aan de hand is.


De Honeywell Gong

De Honeywell gong is eenvoudig, betrouwbaar en werkt probleemloos. Hij heeft een betrouwbare, draadloze verbinding en een prachtig geluid. Door de geluidssterkte van 80dB is het geluid zowel binnenshuis als in de tuin goed te horen. Je hebt de keuze uit 4 melodieën: Hello, Ding Dong, Telephone en Soft Alert.


De Gacia Beltrafo Transformator

De Gacia TF6 is de perfecte transformator voor je Nest Hello videodeurbel. De TF6 transformator zorgt voor de juiste stroomtoevoer, zodat je optimaal van de Hello kunt genieten.


De Honeywell Draadloze Omvormer

De Honeywell Omvormer is de perfecte omvormer voor je Nest Hello videodeurbel. De converter en de Hello werken perfect samen en zorgen dat je optimaal kunt genieten van de Nest deurbel.

Stekker met 3 meter snoer

De stekker kan worden gebruikt om de Beltrafo van de Nest Hello van elektriciteit te voorzien. Gebruik altijd de miniverdeler om de Beltrafo in te monteren.


Adapter Omron Relais P2RF

Gebruik dit voetje om een Omron relais op de DIN rail te plaatsen in de meterkast. Dit is een 5-pins adapter die geschikt is tot 10 A en 250V. De installatie van deze relais-adapter moet in de meterkast gebeuren.


Omron aansluiting

Met dit relais kan de Nest hello video deurbel aangesloten worden op je "ouderwetse" gong.

€ 254.99

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Hello met aansluitmateriaal
Nest Hello met aansluitmateriaal
 

Bold Smart Lock SX

Sneller toegang

Als jij sneller toegang wil tot je eigen huis zonder steeds je sleutels te hoeven pakken, dan is dit Bold slimme deurslot de ideale oplossing. Door het Bold SX slimme deurslot te installeren kan je jouw deur op twee manieren openen; met je smartphone of met een unieke pincode. Die pincode kan je uiteraard zelf instellen.


Draaiknop

De unieke pincode die je instelt voor het Bold slimme deurslot kan je gebruiken door aan de knop van het slot te draaien. Een codepaneel is (nog) niet beschikbaar.


Goed om te weten

Het Bold slimme deurslot is eenvoudig te installeren in 3 minuten. Het slimme slot past op de meeste deuren en kan eenvoudig geplaatst worden door het traditionele cilinderslot te vervangen. Het slimme slot past op alle deuren met een binnenmaat van 30 to 35 mm, maar is met meegeleverde verlengstukken ook te vergroten tot 45 mm. Het slimme slot werkt op batterijen met een batterijduur van 2 jaar.

€ 199.00

Lees meer....

50Five.nl Bold Bold Smart Lock SX
Bold Smart Lock SX
 

Hombli Smart LED Spot Wit en Kleur GU10

Altijd de passende kleur

Met deze smart LED spot van Hombli laat je de verlichting altijd aansluiten bij de sfeer van het moment. Deze lamp straalt wit licht uit, maar ook licht en 16 miljoen verschillende kleuren. De lamp is bovendien dimbaar en kan op verschillende slimme manieren bestuurd worden.


Slim besturen

De Hombli spot verbindt met jouw thuisnetwerk. Daar heb je geen bridge of hub voor nodig. Vervolgens kan je de Hombli lamp besturen via de Hombli app op je smartphone. Daarnaast ondersteunt de lamp spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant. Tot slot kan je timers en scenario's instellen om het schakelen van de lamp te automatiseren.


Goed om te weten

Deze lamp heeft een GU10 fitting. De lamp heeft een stroomverbruik van 4,5 Watt en een lichtopbrengst van 380 lumen. De Hombli app, die je nodig hebt om de lamp te installeren en te besturen, is gratis beschikbaar op Google Play Store en App Store.

€ 17.95

Lees meer....

50Five.nl Hombli Hombli Smart LED Spot Wit en Kleur GU10
Hombli Smart LED Spot Wit en Kleur GU10
 

Arlo Chime

Deurbelmelodie

De Arlo Chime is een deurbelmelodie die je kunt koppelen aan je Arlo Audio Doorbell. Zo weet je altijd dat er iemand voor je deur staat, ook als je thuis bent en je smartphone niet bij de hand hebt. Je kunt het volume instellen, kiezen voor een stille modus en een sirene laten afgaan.


Goed om te weten

Om de Arlo Chime te gebruiken heb je een Arlo deurbel nodig. De Chime verbindt draadloos met je deurbel en hoef je alleen nog in het een stopcontact te steken.

€ 59.99

Lees meer....

50Five.nl Arlo Arlo Chime
Arlo Chime
 

Arlo Audio Doorbell

Slimmer en sneller

Met de Audio Doorbell van Arlo kun je slimmer en sneller reageren op mensen die voor je deur staan. Als iemand voor de deur staat, krijg je een melding op je smartphone die je kunt accepteren of negeren. Na het accepteren kun je je gasten begroeten of de bezorger vragen om je pakketje ergens achter te laten.


Niet bereikbaar

Ben je even niet bereikbaar? Dan kunnen bezoekers een spraakbericht achterlaten, die je kunt luisteren op het moment dat het jou uitkomt. Wanneer je een oproep wel ziet binnenkomen, maar even niet kunt praten, dan kun je een reactie sturen uit een lijst met vooraf opgenomen berichten.


Goed om te weten

Om de Arlo Audio Doorbell te gebruiken heb je een bestaand Arlo systeem nodig. Deze deurbel beschikt niet over een camera, dus je kunt bezoekers wel horen en met ze praten, maar niet zien. 

€ 77.99

Lees meer....

50Five.nl Arlo Arlo Audio Doorbell
Arlo Audio Doorbell
 

Arlo Pro 3 Draadloze Beveiligingscamera Systeem (2 pack)

Binnen of buiten

Houd je huis of bedrijf dag en nacht in de gaten met Arlo Pro 3. De camera's zijn weerbestendig, waardoor ze voor zowel binnen als buiten geschikt zijn. Voor 's nachts beschikken de camera's over nachtzicht in kleur en een spotlight. Die spotlight kan handmatig geactiveerd worden, of automatisch bij beweging.


Draadloos

De camera's zijn volledig draadloos, waardoor je geen vervelende kabels hoeft te trekken. Het is alleen belangrijk dat de camera's beide verbonden zijn met het basisstation. Opladen van de camera's is eenvoudig met de meegeleverde magnetische oplaadkabel. 


Goed om te weten

De camera's beschikken over een hele goede geluidskwaliteit, waardoor je bezoekers hoort praten en door 2-weg audio ook terug kunt praten. Ook kun je op afstand een ingebouwde sirene laten afgaan of deze automatisch laten activeren bij bepaalde gebeurtenissen. 

€ 559.00

Lees meer....

50Five.nl Arlo Arlo Pro 3 Draadloze Beveiligingscamera Systeem (2 pack
Arlo Pro 3 Draadloze Beveiligingscamera Systeem (2 pack)
 

NewStar LED W240 Flatscreen Wandsteun

Strak tegen de wand

Deze LED steun is slechts 39 mm diep waardoor jouw LED TV één geheel wordt met de wand. De afstand tot de wand kan indien nodig met de meegeleverde opvulbussen worden vergroot tot 5 cm.


Draagvermogen
De LED-W240 heeft een draagvermogen van 50 kg en kan gemonteerd worden op schermen met een maximaal VESA gatenpatroon van 400x400 mm aan de achterzijde van het scherm. Hiermee hang je eenvoudig schermen t/m 52 inch (132 cm) aan de wand.


Montage
De montage is een fluitje van een cent. Je monteert de horizontale strip op de wand en de 2 haken achterop je scherm. Vervolgens haak je het scherm over de strip en kun je optimaal genieten van jouw LED televisie. Deze wandsteun wordt geleverd inclusief installatie materiaal.

€ 49.00

Lees meer....

50Five.nl NewStar NewStar LED W240 Flatscreen Wandsteun
NewStar LED W240 Flatscreen Wandsteun
 

NewStar LED W220 Flatscreen Wandsteun

Strak tegen de wand

Deze LED steun is slechts 39 mm diep waardoor jouw LED TV één geheel wordt met de wand. De afstand tot de wand kan indien nodig met de meegeleverde opvulbussen worden vergroot tot 5 cm.


Draagvermogen
De PLASMA-W220 heeft een draagvermogen van 50 kg en kan gemonteerd worden op schermen met een maximaal VESA gatenpatroon van 200x200 mm aan de achterzijde van het scherm. Hiermee hang je eenvoudig schermen t/m 40 inch (102 cm) aan de wand.


Montage
De montage is een fluitje van een cent. Je monteert de horizontale strip op de wand en de 2 haken achterop je scherm. Vervolgens haak je het scherm over de strip en kun je optimaal genieten van jouw LED televisie. Deze wandsteun wordt geleverd inclusief installatie materiaal.

€ 39.00

Lees meer....

50Five.nl NewStar NewStar LED W220 Flatscreen Wandsteun
NewStar LED W220 Flatscreen Wandsteun
 

NewStar FPMA W110 Flatscreen Wandsteun

Schilderij-effect

Door gebruik te maken van een wandsteun profiteer je optimaal van de mogelijkheden van je scherm. Met deze vlakke wandsteun creëer je een schitterend schilderij-effect.


Goed om te weten
De FPMA-W110 is geschikt voor schermen t/m 40 inch (102 cm). Het draagvermogen van de steun is 35 kg. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm tot 200x200 mm. Heb je een afwijkend (groter) gatenpatroon? Dan kun je dit oplossen met een VESA verloopplaat.
€ 29.00

Lees meer....

50Five.nl NewStar NewStar FPMA W110 Flatscreen Wandsteun
NewStar FPMA W110 Flatscreen Wandsteun
 

Yale Smart Home Indoor Camera

Veilig gevoel

Een camera kan dienen als een effectief afschrikmiddel voor mogelijke inbrekers, alleen al door de aanwezigheid. De camera is geschikt voor gebruik binnen. Zo gebruik je hem bijvoorbeeld om te zien wie er als eerste thuiskomt, om te luisteren en praten met iemand in de woonkamer of om je huisdier in de gaten te houden.


Smartphone meldingen

Als de camera beweging detecteert, ontvang je een melding op je smartphone. Je kunt direct op afstand de beveiligingsbeelden live bekijken of later terugkijken via de app of op een monitor. Ook kun je via de app communiceren met degene die dichtbij de camera staat.


Goed om te weten

De camera heeft een nachtzicht van 8 meter. Hij werkt zelfstandig, maar kan ook gekoppeld worden aan andere beveiligingsproducten in de Yale Smart Living familie, zoals een CCTV camera systeem.

€ 59.00

Lees meer....

50Five.nl Yale Yale Smart Home Indoor Camera
Yale Smart Home Indoor Camera
 

Beats EP (Wit)

Eindeloos luisteren

De Beats EP-koptelefoon levert een perfect getuned geluid, waar je dankzij het ontbreken van een batterij eindeloos naar kunt luisteren. De koptelefoon wordt geleverd met een handig opbergtasje waarmee je hem veilig overal mee naartoe kunt nemen.


Eersteklas geluid

De Beats EP-koptelefoon levert helder, wijd en uitgebalanceerd geluid dat klinkt zoals het bedoeld is. Hierdoor klinkt jouw favoriete muziek nóg beter. De koptelefoon is daarom het ideale instapmodel voor iedereen die op zoek is naar het iconische en dynamische Beats geluid.


Een leven lang luisterplezier
De Beats EP is stevig, licht en comfortabel om te dragen. Het sterke frame is verstevigd met roestvrij staal, waardoor de koptelefoon lang meegaat. De schelpen zijn daarnaast in hoogte verstelbaar voor nog meer comfort. 

€ 119.00

Lees meer....

50Five.nl Beats Beats EP (Wit)
Beats EP (Wit)
 

Beats EP (Rood)

Eindeloos luisteren

De Beats EP-koptelefoon levert een perfect getuned geluid, waar je dankzij het ontbreken van een batterij eindeloos naar kunt luisteren. De koptelefoon wordt geleverd met een handig opbergtasje waarmee je hem veilig overal mee naartoe kunt nemen.


Eersteklas geluid

De Beats EP-koptelefoon levert helder, wijd en uitgebalanceerd geluid dat klinkt zoals het bedoeld is. Hierdoor klinkt jouw favoriete muziek nóg beter. De koptelefoon is daarom het ideale instapmodel voor iedereen die op zoek is naar het iconische en dynamische Beats geluid.


Een leven lang luisterplezier
De Beats EP is stevig, licht en comfortabel om te dragen. Het sterke frame is verstevigd met roestvrij staal, waardoor de koptelefoon lang meegaat. De schelpen zijn daarnaast in hoogte verstelbaar voor nog meer comfort. 

€ 119.00

Lees meer....

50Five.nl Beats Beats EP (Rood)
Beats EP (Rood)
 

Beats EP (Blauw)

Eindeloos luisteren

De Beats EP-koptelefoon levert een perfect getuned geluid, waar je dankzij het ontbreken van een batterij eindeloos naar kunt luisteren. De koptelefoon wordt geleverd met een handig opbergtasje waarmee je hem veilig overal mee naartoe kunt nemen.


Eersteklas geluid

De Beats EP-koptelefoon levert helder, wijd en uitgebalanceerd geluid dat klinkt zoals het bedoeld is. Hierdoor klinkt jouw favoriete muziek nóg beter. De koptelefoon is daarom het ideale instapmodel voor iedereen die op zoek is naar het iconische en dynamische Beats geluid.


Een leven lang luisterplezier
De Beats EP is stevig, licht en comfortabel om te dragen. Het sterke frame is verstevigd met roestvrij staal, waardoor de koptelefoon lang meegaat. De schelpen zijn daarnaast in hoogte verstelbaar voor nog meer comfort. 

€ 119.00

Lees meer....

50Five.nl Beats Beats EP (Blauw)
Beats EP (Blauw)
 

Beats EP (Zwart)

Eindeloos luisteren

De Beats EP-koptelefoon levert een perfect getuned geluid, waar je dankzij het ontbreken van een batterij eindeloos naar kunt luisteren. De koptelefoon wordt geleverd met een handig opbergtasje waarmee je hem veilig overal mee naartoe kunt nemen.


Eersteklas geluid

De Beats EP-koptelefoon levert helder, wijd en uitgebalanceerd geluid dat klinkt zoals het bedoeld is. Hierdoor klinkt jouw favoriete muziek nóg beter. De koptelefoon is daarom het ideale instapmodel voor iedereen die op zoek is naar het iconische en dynamische Beats geluid.


Een leven lang luisterplezier
De Beats EP is stevig, licht en comfortabel om te dragen. Het sterke frame is verstevigd met roestvrij staal, waardoor de koptelefoon lang meegaat. De schelpen zijn daarnaast in hoogte verstelbaar voor nog meer comfort. 

€ 119.00

Lees meer....

50Five.nl Beats Beats EP (Zwart)
Beats EP (Zwart)
 

Gigaset Security Pakket

Een slimmer en veiliger huis

Met het Gigaset Security Pakket begin je met het slimmer en veiliger maken van je huis. Via de app kun je alles goed in de gaten houden en ontvang je meldingen wanneer een of meerdere sensoren afgaan. Het pakket bestaat uit een basisstation, een nuniversele raam-deursensor en een bewegingsmelder. Uitbreiden met andere sensoren en accessoires kan natuurlijk ook.


Raam-deursensor

De universele sensor beveiligt elk soort raam of deur. Wordt deze gewoon geopend? Dan krijg je meteen een melding via de app. Wordt deze met geweld geopend? Dan gaat er naast de melding ook een alarmsignaal in huis af. De sensor meet daarnaast ook de luchtdruk en temperatuur in huis.


Bewegingsmelder

De infrarood bewegingsmelder houdt in de gaten of er beweging in huis is. Wanneer je zelf niet thuis bent ontvang je hier ook meldingen van via de app. Heb je huisdieren? Dat is geen probleem, alle beweging onder de 25kg registreert de sensor niet.

€ 99999.00

Lees meer....

50Five.nl Gigaset Security Pakket
Gigaset Security Pakket
 

Apple Lightning naar USB Camera Adapter

Foto's en video's op je iPad

Met de Lightning-naar-USB-camera-adapter kun je eenvoudig foto's en video's van je digitale camera naar je iPad met Retina-display of iPad mini downloaden, zodat je ze kunt bekijken op het prachtige iPad-display en ze aan familie en vrienden kunt laten zien.


Hoe werkt het?
Zodra je de Lightning-naar-USB-camera-adapter aansluit, wordt op je iPad automatisch de Foto's-app geopend. Je kunt dan aangeven welke foto's en video's je wilt importeren, waarna ze netjes in albums worden geordend. Wanneer je je iPad met je Mac of pc synchroniseert, worden de foto's en video's op je iPad toegevoegd aan de fotobibliotheek op je computer.


Ondersteuning
De Lightning-naar-USB-camera-adapter ondersteunt standaardfotostructuren zoals JPEG en RAW, en ook SD- en HD-videostructuren, waaronder H. 264 en MPEG-4.

€ 49.00

Lees meer....

50Five.nl Apple Apple Lightning naar USB Camera Adapter
Apple Lightning naar USB Camera Adapter
 

Apple Lightning naar USB C Kabel (2m)

Goed om te weten
Met deze USB-2.0-kabel kun je iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector aansluiten op de USB-poort van je computer om de batterij op te laden en je device te synchroniseren. Of sluit je device via deze kabel aan op de Apple USB-lichtnetadapter en een stopcontact.

Lengte kabel
Door de lengte van 2 meter is deze kabel ideaal om je apparaat te kunnen blijven gebruiken terwijl je aan het laden of synchroniseren bent. Vind je 2 meter te lang? Ga dan voor een kabel van 0,5 of 1 meter.


€ 49.00

Lees meer....

50Five.nl Apple Apple Lightning naar USB C Kabel (2m)
Apple Lightning naar USB C Kabel (2m)
 

Apple iPad Air 9,7 inch Smart Screen Cover (Houtskoolgrijs)

Optimale bescherming

De dunne en sterke Smart Cover beschermt het scherm van je iPad Air, maar laat de aluminium achterkant onbedekt. Voor optimale bescherming rondom kun je de Smart Cover combineren met een siliconenhoes voor iPad Air.


Functioneel

Een magnetisch scharnier zorgt ervoor dat de Smart Cover perfect op je iPad Air aansluit en houdt 'm bovendien op z'n plek. Doe je de Smart Cover open, dan is je iPad Air direct klaar voor gebruik. Doe je 'm dicht, dan wordt automatisch de sluimerstand actief. Ook kun je de cover zo opvouwen dat je iPad rechtop blijft staan, ideaal wanneer je een video of film kijkt.


Goed om te weten

De beschermhoes is geschikt voor de iPad Air 9,7 inch. Om jouw iPad een persoonlijk tintje te geven, kies je voor de cover in jouw favoriete kleur!

€ 59.00

Lees meer....

50Five.nl Apple Apple iPad Air 9,7 inch Smart Screen Cover (Houtskoolgr
Apple iPad Air 9,7 inch Smart Screen Cover (Houtskoolgrijs)
 

Apple USB C naar 3,5mm Jack Adapter

Adapter

Met de USB-C naar mini-jack adapter kun je devices met een mini-jack, zoals een koptelefoon of speaker, aansluiten op een device met een USB-C-connector.


Goed om te weten

Deze adapter heeft geen lightning aansluiting. 

€ 19.00

Lees meer....

50Five.nl Apple Apple USB C naar 3,5mm Jack Adapter
Apple USB C naar 3,5mm Jack Adapter
 

Apple Lightning kabel Lightning naar USB (2 m)

Goed om te weten

Met deze USB-2.0-kabel kun je iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector aansluiten op de USB-poort van je computer om de batterij op te laden en je device te synchroniseren. Of sluit je device via deze kabel aan op de Apple USB-lichtnetadapter en een stopcontact.


Lengte kabel

Door de lengte van 2 meter is deze kabel ideaal om je apparaat te kunnen blijven gebruiken terwijl je aan het laden of synchroniseren bent. Vind je 2 meter te lang? Ga dan voor een kabel van 0,5 of 1 meter.

€ 49.00

Lees meer....

50Five.nl Apple Apple Lightning kabel Lightning naar USB (2 m)
Apple Lightning kabel Lightning naar USB (2 m)
 

Apple iPhone XR 128 GB Wit

Liquid Retina

De iPhone XR heeft een LCD-display met een innovatief ontwerp. Het scherm wordt namelijk tot in de hoeken benut, waardoor je levensechte beelden van rand tot rand ziet. Het scherm is daarnaast gemaakt van het sterkste glas voor smartphones ooit. Dit maakt hem water- en stofbestendig.


Face ID

Met een enkele blik ontgrendel je je telefoon, log je in bij verschillende apps of voer je betalingen uit. Met Face ID is je gezicht je wachtwoord. Face ID is de veiligste vorm van gezichtsherkenning in smartphones en werkt heel snel. 


12 megapixel camera

De iPhone XR heeft een 12 megapixel camera met één enkele lens en machine learning, die ervoor zorgt dat mensen op de voorgrond scherp zijn en de achtergrond vervaagd. Deze scherptediepte bij portretten zijn ook nadat de foto al gemaakt is nog aan te passen. De A12 Bionic-chip zorgt er daarnaast voor dat je foto's nog meer details krijgen bij licht en schaduw. 

€ 799.00

Lees meer....

50Five.nl Apple Apple iPhone XR 128 GB Wit
Apple iPhone XR 128 GB Wit
 

ASUS ROG Rapture GT AC5300 Tri band Gaming Router

Next-level gaming

Deze ASUS GT-AC5300 router is perfect voor echte gamers. De router is tri-band, en kan dus tegelijk gebruik maken van 3 verschillende WiFi banden. Daarmee worden ongeëvenaarde snelheden bereikt. Over de 3 verschillende banden ondersteunt de GT-AC5300 snelheden van 1000 Mbps en 2x2167 Mbps respectievelijk, voor een totale maximale snelheid van 5334 Mbps. Naast de enorme snelheden beschikt de router over nog veel meer handige functionaliteit. Ingebouwde WTFast optimaliseert online gaming, zodat je minder last hebt van lag.


AiMesh

Deze router is geschikt voor ASUS AiMesh. Dankzij AiMesh technologie, uniek aan ASUS routers, zet je eenvoudig een netwerk op dat ondersteund wordt door meerdere ASUS routers. Zo versterk je het WiFi signaal zodat je overal in huis goed bereik hebt. AiMesh maakt het mogelijk om niet alleen identieke routers van ASUS aan elkaar te koppelen, maar ook verschillende modellen


Quality of service

Door de hoge snelheid van deze routers kan je moeiteloos een HD film naar je smart TV streamen terwijl je ook aan het gamen bent. Meerdere personen in huis maken gebruik van het netwerk? Geen probleem. Deze tri-band router die kan werken op 2.4 GHz en twee 5 GHz banden zorgt niet alleen voor een enorme bandbreedte, maar geeft ook prioriteit aan bijvoorbeeld streams, zodat jouw HD film niet hapert of stopt wanneer de verbinding belast wordt.


Bescherm jezelf en je familie

Deze router is voorzien van Parental Control en AiProtection functies. Met deze functies kan je jouw kinderen beschermen tegen schadelijke of onfatsoenlijke websites, en bescherm je jouw netwerk tegen virussen, malware en hackers.


Handig om te weten

De ASUS GT-AC5300 router heeft 8 draaibare en kantelbare antennes die je kan richten voor een zo goed mogelijk signaal. Bovendien heeft de router twee USB 3.0 poorten voor het aansluiten van media-apparaten. De router wordt voorzien van stroom via een voedingskabel, en moeten dus wel enigszins dicht bij een stopcontact worden geplaatst.

€ 299.00

Lees meer....

50Five.nl ASUS ASUS ROG Rapture GT AC5300 Tri band Gaming Router
ASUS ROG Rapture GT AC5300 Tri band Gaming Router
 

Apple Lightning naar 3,5 mm Audiojack Adapterkabel

Adapterkabel

Met deze adapterkabel maak je het mogelijk om oordopjes met een AUX-aansluiting te gebruiken bij nieuwere iPhones, die zelf geen audio aansluiting hebben. Deze kabel gaat van lightning aansluiting naar 3,5 mm AUX aansluiting. De kabel is lekker compact, dus ontzettend makkelijk mee te nemen.


Apple original

Deze adapterkabel is een officieel Apple product. Je bent dus verzekerd van de hoge kwaliteit die je van Apple gewend bent.

€ 19.00

Lees meer....

50Five.nl Apple Apple Lightning naar 3,5 mm Audiojack Adapterkabel
Apple Lightning naar 3,5 mm Audiojack Adapterkabel
 

Yale Smart Home SV DB4MX B

WiFi camera

Met de Yale Smart Home WiFi camera voor buiten kun je met eeen gerust hart de deur uit en erop vertrouwen dat jouw huis goed wordt beveiligd. en buitencamera kan dienen als een effectief afschrikmiddel voor mogelijke inbrekers, alleen al door zijn aanwezigheid.


Live beelden

Als de camera beweging detecteert, ontvang je een melding op je smartphone. Je kunt direct op afstand de beveiligingsbeelden live bekijken of terugkijken via de app.


Beeldkwaliteit

Deze camera heeft een verbeterd nachtzicht tot 30 meter en geeft zelfs in slechte weeromstandigheden heldere beelden dankzij de IP67 weerbestendige behuizing en 4Mp HD beeldkwaliteit.

€ 129.00

Lees meer....

50Five.nl Yale Yale Smart Home SV DB4MX B
Yale Smart Home SV DB4MX B
 

Yale Smart Home SV ABFX B

Veilig gevoel

Een CCTV-systeem kan dienen als een effectief afschrikmiddel voor mogelijke inbrekers, alleen al door de aanwezigheid. Deze Yale Smart Home CCTV-kit bestaat uit een Digitale Video Recorder (DVR) voor de opslag van camerabeelden en twee bekabelde buiten camera's.


Intelligente camera's
Dankzij de ingebouwde intelligente video analyse is de Digitale Video Recorder (DVR) in staat om bewegende objecten te herkennen en te analyseren met de CCTV-camera's. De camera's hebben een verbeterd nachtzicht tot 30 meter en geven zelfs in slechte weersomstandigheden heldere beelden dankzij de IP67 weerbestendige behuizing en Full HD 1080p beeldkwaliteit.


Smartphone meldingen

Als één van de camera's beweging detecteert, ontvang je een melding op je smartphone. Je kunt direct op afstand de beveiligingsbeelden live bekijken of later terugkijken via de app of op een monitor. 

€ 99999.00

Lees meer....

50Five.nl Yale Yale Smart Home SV ABFX B
Yale Smart Home SV ABFX B
 

Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie 4 pack (netvoeding)

Duidelijk bericht

De berichtgeving van de Nest Protect is subtiel en doordacht. De meldingen zijn eerst vriendelijk gesproken ter voorkoming van onnodige paniek. Dreigt er serieus gevaar? Dan volgen er piepjes en mobiele notificaties. Heb je meerdere Nest Protect melders geïnstalleerd? Ze werken samen en geven allemaal hetzelfde bericht. Zo weet je altijd, waar je ook bent, wat er in welke kamer aan de hand is.


Automatische controles

Heb je geen meldingen meer nodig omdat de situatie onder controle is? Schakel het alarm uit via de Nest-app. Elk gezinslid kan zonder wachtwoorden te delen toegang krijgen tot de app met een eigen Nest-account. Er kan zo altijd iemand reageren, ook wanneer er niemand thuis is.


Detecteert verschillende soorten vuur

Nest Protect controleert zelf meer dan 400 keer per dag de batterijen en sensoren zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Bovendien checkt het zonder veel lawaai één keer per maand de luidspreker en sirene. Jij bepaalt wanneer dit gebeurt dus zit je nooit meer midden in de nacht rechtop in bed vanwege een geluidstest. Wil je zelf testen? Dat kan. Met één klik op je scherm test je alle rookmelders in huis en ontvang je direct een rapport.


Strijken zonder piepen

De ingebouwde split spectrum sensor gebruikt twee lichtstralen op verschillende golflengten om rook van zowel snel brandend als langzaam smeulend vuur te detecteren.


Alarm bij koolmonoxide-lekkage

Stoom is geen rook en dus hoort een rookmelder ook niet te piepen wanneer jij staat te strijken of een keertje heter doucht. Dankzij aangepaste algoritmen en een luchtvochtigheidssensor herkent Nest Protect de verschillen tussen rook en stoom.

€ 372.24

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie 4
Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie 4 pack (netvoeding)
 

Nest Cam Outdoor 3 pack

Altijd up-to-date

Je moet op je beveiligingscamera kunnen vertrouwen. Het laatste wat je wilt is dat je niets kunt terugkijken, omdat de batterijen toevallig net leeg zijn. De Nest Cam Outdoor sluit je aan op het stroomnetwerk, zodat hij altijd op betrouwbare manier een oogje in het zeil houdt.


Alleen meldingen als er echt iets is

Jij hebt niet de hele dag de tijd om actief met de beveiliging van je huis bezig te zijn. Daarom stuurt de Nest Cam Outdoor je notificaties van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals wanneer er mensen in je tuin rondlopen of er opvallend geluid is, zoals een harde dreun of gerinkel van glas. Hij stuurt een melding naar je mobiel of een e-mail met een foto van het belangrijkste moment. Heb je de melding net even gemist? Gebeurtenissen tot drie uur terug worden gratis opgeslagen in de Cloud, dus kun je deze gerust terugkijken via de Nest-app.


Haarscherp Full HD-beeld, ook 's nachts

Met de 130° groothoekstand van de Nest Cam Outdoor breng je meer in beeld. Dit beeld is haarscherp full-HD zodat je de kleinste details kunt zien. Met het nachtzicht is het beeld 's nachts gelijkmatig verlicht en overdag zie je alles kraakhelder, dankzij de glazen lens.


Samen sterker met Nest

De Nest Cam Outdoor werkt samen met andere Nest-producten en apparaten met het “works with Nest” logo. Zo kun je met apps de Nest Cam Outdoor verbinden met lampen, huishoudelijke apparatuur, fitnesstrackers en zelfs auto's. Verbind de Nest Cam Outdoor met je lampen, zodat het tijdens jouw afwezigheid lijkt alsof er toch iemand thuis is. Stel geofencing in, zodat je Nest Cam Outdoor weet wanneer je bijna thuis bent. Ook kun je de Nest Cam Outdoor aansluiten op een slimme tuinsproeier, zodat inbrekers gegarandeerd nat gaan.


Meer intelligentie met Nest Aware

Je kunt de Nest Cam Outdoor gebruiken zonder abonnement, maar voor €10,- per maand wordt je Nest Cam Outdoor een extra intelligente beveiligingscamera. Dankzij geavanceerde algoritmen in de Cloud krijg je nog slimmere meldingen en een uitgebreide videogeschiedenis waar je gemakkelijk doorheen kunt scrollen, die ook nog eens 30 dagen lang opgeslagen wordt in plaats van 3 uur.

€ 496.58

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Cam Outdoor 3 pack
Nest Cam Outdoor 3 pack
 

Nest Cam Indoor 3 pack

Altijd up-to-date

Jij hebt niet de hele dag de tijd om actief met de beveiliging van je huis bezig te zijn. Daarom stuurt de Nest Cam Indoor je notificaties van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals wanneer er mensen in je huis rondlopen of er opvallend geluid is, zoals een harde dreun of gerinkel van glas. Hij stuurt een melding naar je mobiel of een e-mail met een foto van het belangrijkste moment. Heb je de melding net even gemist? Gebeurtenissen tot drie uur terug worden gratis opgeslagen in de Cloud, dus kun je deze gerust terugkijken via de Nest-app.

Alleen meldingen als er echt iets is

Jij hebt niet de hele dag de tijd om actief met de beveiliging van je huis bezig te zijn. Daarom stuurt de Nest Cam Indoor je notificaties van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals wanneer er mensen in je huis rondlopen of er opvallend geluid is, zoals een harde dreun of gerinkel van glas. Hij stuurt een melding naar je mobiel of een e-mail met een foto van het belangrijkste moment. Heb je de melding net even gemist? Gebeurtenissen tot drie uur terug worden gratis opgeslagen in de Cloud, dus kun je deze gerust terugkijken via de Nest-app.

Luisteren en praten op afstand

De Nest Cam Indoor heeft een ingebouwde microfoon, zodat je in de app en op de opgeslagen beelden kunt horen wat er thuis gebeurt. Met de ingebouwde luidspreker kun je ongewenst bezoek de deur wijzen, je kinderen toespreken, of je hond of kat van de bank jagen.

Haarscherp Full HD-beeld, ook 's nachts

De beelden kun je live volgen in haarscherp Full HD, in daglicht maar ook 's nachts met de nachtzicht-functie. De 130° groothoeklens toont de hele ruimte met de mogelijkheid om in te zoomen voor een close-up.

Samen sterker met Nest

De Nest Cam Indoor werkt samen met andere Nest-producten en apparaten met het “works with Nest” logo. Zo kun je met apps de Nest Cam Indoor verbinden met lampen, huishoudelijke apparatuur, fitnessbandjes en zelfs auto's. Verbind de Nest Cam Indoor en Outdoor met je lampen zodat het tijdens jouw afwezigheid lijkt alsof er toch iemand thuis is. Of stel geofencing in, zodat je Nest Cam Indoor weet wanneer jij bijna thuis bent.

€ 264.33

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Cam Indoor 3 pack
Nest Cam Indoor 3 pack
 

Nest Cam Outdoor 2 pack

Altijd up-to-date

Je moet op je beveiligingscamera kunnen vertrouwen. Het laatste wat je wilt is dat je niets kunt terugkijken, omdat de batterijen toevallig net leeg zijn. De Nest Cam Outdoor sluit je aan op het stroomnetwerk, zodat hij altijd op betrouwbare manier een oogje in het zeil houdt.


Alleen meldingen als er echt iets is

Jij hebt niet de hele dag de tijd om actief met de beveiliging van je huis bezig te zijn. Daarom stuurt de Nest Cam Outdoor je notificaties van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals wanneer er mensen in je tuin rondlopen of er opvallend geluid is, zoals een harde dreun of gerinkel van glas. Hij stuurt een melding naar je mobiel of een e-mail met een foto van het belangrijkste moment. Heb je de melding net even gemist? Gebeurtenissen tot drie uur terug worden gratis opgeslagen in de Cloud, dus kun je deze gerust terugkijken via de Nest-app.


Haarscherp Full HD-beeld, ook 's nachts

Met de 130° groothoekstand van de Nest Cam Outdoor breng je meer in beeld. Dit beeld is haarscherp full-HD zodat je de kleinste details kunt zien. Met het nachtzicht is het beeld 's nachts gelijkmatig verlicht en overdag zie je alles kraakhelder, dankzij de glazen lens.


Samen sterker met Nest

De Nest Cam Outdoor werkt samen met andere Nest-producten en apparaten met het “works with Nest” logo. Zo kun je met apps de Nest Cam Outdoor verbinden met lampen, huishoudelijke apparatuur, fitnesstrackers en zelfs auto's. Verbind de Nest Cam Outdoor met je lampen, zodat het tijdens jouw afwezigheid lijkt alsof er toch iemand thuis is. Stel geofencing in, zodat je Nest Cam Outdoor weet wanneer je bijna thuis bent. Ook kun je de Nest Cam Outdoor aansluiten op een slimme tuinsproeier, zodat inbrekers gegarandeerd nat gaan.


Meer intelligentie met Nest Aware

Je kunt de Nest Cam Outdoor gebruiken zonder abonnement, maar voor €10,- per maand wordt je Nest Cam Outdoor een extra intelligente beveiligingscamera. Dankzij geavanceerde algoritmen in de Cloud krijg je nog slimmere meldingen en een uitgebreide videogeschiedenis waar je gemakkelijk doorheen kunt scrollen, die ook nog eens 30 dagen lang opgeslagen wordt in plaats van 3 uur.

€ 342.79

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Cam Outdoor 2 pack
Nest Cam Outdoor 2 pack
 

Nest Protect 2e generatie Batterij Nest Protect 2e generatie Netvoeding

Nest bewijst dat de rookmelder een stuk slimmer kan

De Nest Protect is een zeer robuuste rookmelder die maar liefst tien jaar meegaat. Hij meet niet alleen rook, maar ook koolmonoxide. Belangrijk: koolmonoxide is erg giftig, maar je ruikt het niet.


Doe meer met Nest

Deze slimme rookmelder waarschuwt je op verschillende manieren voor gevaar. Heb je in meer ruimtes een Nest Protect, dan gaat ook daar het alarm. Voordat hij gaat piepen, zegt hij in gewoon Nederlands wat er aan de hand is en waar. Via de Nest-app krijg je ook een melding op je telefoon. Daarmee zet je het alarm eenvoudig weer uit als je de situatie onder controle hebt.


Tal van functies met Nest

Vergeet de jaarlijkse batterijtest: Nest Protect test zichzelf, iedere dag. En laat met een groene gloed zien dat alles goed is. Zodat jij gerust kunt slapen. En moet je er 's nachts uit, dan licht deze veelzijdige rookmelder je bij. Laat je Nest lerende thermostaat automatisch de verwarming uitzetten bij een koolmonoxide-alarm. Bekijk direct via de Nest Cam wat er aan de hand is als je een waarschuwing krijgt op je telefoon. Laat je Philips Hue verlichting automatisch rood opgloeien bij gevaar. Nest Protect werkt naadloos samen met andere apparaten van Nest of met het 'Works with Nest' logo.


Batterij en netvoeding

Deze bundel bestaat uit een Nest Protect op batterijen en een Nest Protect op netvoeding. Handig voor huishoudens die graag de mogelijkheid hebben om zowel voor draadloos als bedraad te gaan.

€ 186.12

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Protect 2e generatie Batterij Nest Protect 2e gene
Nest Protect 2e generatie Batterij Nest Protect 2e generatie Netvoeding
 

Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie 2 pack (batterij)

Duidelijk bericht

De berichtgeving van de Nest Protect is subtiel en doordacht. De meldingen zijn eerst vriendelijk gesproken ter voorkoming van onnodige paniek. Dreigt er serieus gevaar? Dan volgen er piepjes en mobiele notificaties. Heb je meerdere Nest Protect melders geïnstalleerd? Ze werken samen en geven allemaal hetzelfde bericht. Zo weet je altijd, waar je ook bent, wat er in welke kamer aan de hand is.


Controle voor het hele gezin

Heb je geen meldingen meer nodig omdat de situatie onder controle is? Schakel het alarm uit via de Nest-app. Elk gezinslid kan zonder wachtwoorden te delen toegang krijgen tot de app met een eigen Nest-account. Er kan zo altijd iemand reageren, ook wanneer er niemand thuis is.


Automatische controles

Nest Protect controleert zelf meer dan 400 keer per dag de batterijen en sensoren zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Bovendien checkt het zonder veel lawaai één keer per maand de luidspreker en sirene. Jij bepaalt wanneer dit gebeurt dus zit je nooit meer midden in de nacht rechtop in bed vanwege een geluidstest. Wil je zelf testen? Dat kan. Met één klik op je scherm test je alle rookmelders in huis en ontvang je direct een rapport.


Detecteert verschillende soorten vuur

De ingebouwde split spectrum sensor gebruikt twee lichtstralen op verschillende golflengten om rook van zowel snel brandend als langzaam smeulend vuur te detecteren.


Strijken zonder piepen

Stoom is geen rook en dus hoort een rookmelder ook niet te piepen wanneer jij staat te strijken of een keertje heter doucht. Dankzij aangepaste algoritmen en een luchtvochtigheidssensor herkent Nest Protect de verschillen tussen rook en stoom.

€ 186.12

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie 2
Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie 2 pack (batterij)
 

Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie 3 pack (netvoeding)

Duidelijk bericht

De berichtgeving van de Nest Protect is subtiel en doordacht. De meldingen zijn eerst vriendelijk gesproken ter voorkoming van onnodige paniek. Dreigt er serieus gevaar? Dan volgen er piepjes en mobiele notificaties. Heb je meerdere Nest Protect melders geïnstalleerd? Ze werken samen en geven allemaal hetzelfde bericht. Zo weet je altijd, waar je ook bent, wat er in welke kamer aan de hand is.


Controle voor het hele gezin

Heb je geen meldingen meer nodig omdat de situatie onder controle is? Schakel het alarm uit via de Nest-app. Elk gezinslid kan zonder wachtwoorden te delen toegang krijgen tot de app met een eigen Nest-account. Er kan zo altijd iemand reageren, ook wanneer er niemand thuis is.


Automatische controles

Nest Protect controleert zelf meer dan 400 keer per dag de batterijen en sensoren zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Bovendien checkt het zonder veel lawaai één keer per maand de luidspreker en sirene. Jij bepaalt wanneer dit gebeurt dus zit je nooit meer midden in de nacht rechtop in bed vanwege een geluidstest. Wil je zelf testen? Dat kan. Met één klik op je scherm test je alle rookmelders in huis en ontvang je direct een rapport.


Detecteert verschillende soorten vuur

De ingebouwde split spectrum sensor gebruikt twee lichtstralen op verschillende golflengten om rook van zowel snel brandend als langzaam smeulend vuur te detecteren.


Strijken zonder piepen

Stoom is geen rook en dus hoort een rookmelder ook niet te piepen wanneer jij staat te strijken of een keertje heter doucht. Dankzij aangepaste algoritmen en een luchtvochtigheidssensor herkent Nest Protect de verschillen tussen rook en stoom.

€ 279.18

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie 3
Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie 3 pack (netvoeding)
 

Arlo Pro Oplaadbare Batterij

Oplaadbare batterij

Besteed je tijd beter dan ongepland te moeten wachten op het opladen van een lege batterij. Zorg dat je camera ten alle tijden aan kan staan met de oplaadbare batterij van Arlo Pro. Verwissel de batterijen snel en makkelijk indien nodig en mis niks van wat er rond je huis gebeurt. De batterij is voorzien van 2440mAh waarmee er voor een langdurig gebruik wordt gezorgd.

€ 79.00

Lees meer....

50Five.nl Arlo Arlo Pro Oplaadbare Batterij
Arlo Pro Oplaadbare Batterij
 

Belkin Universele thuislader met micro USB Kabel (wit)

Sneller dan andere laders

Deze Belkin Universele thuislader van 12W laadt sneller op dan de gebruikelijke 5W laders. Het slanke, compacte ontwerp is daarnaast gemaakt van een duurzaam materiaal waardoor hij lang mee zal gaan.


Met micro USB kabel

Deze lader wordt geleverd met een micro USB kabel, de meest voorkomende lader voor smartphones. Hierdoor kun je hem meteen voor verschillende apparaten gebruiken!


Één lader voor al je apparaten

Heb jij een andere aansluiting voor je smartphone nodig? Indien je zelf in het bezit bent van de benodigde kabel, kun je deze eenvoudig aansluiten aan de lader. Zo heb je nog maar één lader nodig voor al je apparaten!

€ 99999.00

Lees meer....

50Five.nl Belkin Belkin Universele thuislader met micro USB Kabel (wit)
Belkin Universele thuislader met micro USB Kabel (wit)
 

Ring Chime

Staat er iemand voor de deur?

Hoor je je deurbel soms niet omdat je net even in de tuin of op zolder bent? Of omdat je naar muziek luistert, of stofzuigt? Je mist je deurbel nooit meer met de Ring Chime. Deze handige uitbreiding op de Ring Video Deurbel maakt je Ring overal in huis hoorbaar. Je weet zo direct wanneer je bezoek hebt, ook wanneer je je telefoon even niet bij de hand hebt.


Personaliseer je deurbel

Met de Ring app kun je het volume van de Ring Chime aanpassen of kiezen om hem op "niet storen" te zetten. Er zijn elf verschillende melodieën beschikbaar; van de klassieke bel tot een hond die blaft wanneer iemand aanbelt. Je vind er altijd eentje die bij je past.


Chime of Chime Pro?

Er zijn twee verschillende varianten van de Ring Chime; de Ring Chime en de Ring Chime Pro. Hoe kies je de beste voor jou? Beiden zijn een uitbreiding voor de Ring Video Deurbel, maar ze zijn wel degelijk verschillend. De Chime Pro versterkt het wifi-signaal naar uw andere Ring apparaten. Wanneer je wifi-signaal al krachtig is bij je voordeur of bij de beveiligingscamera's, dan heb je waarschijnlijk genoeg aan alleen de Chime. Heb je verbindingsproblemen bij deze apparaten? Kies dan de Ring Chime Pro. Houd er rekening mee dat de wifi-versterker geen wonderen kan verrichten. Op sommige plaatsen, zoals in een stenen garage of bij een metalen deur, heb je meer aan een deurbel met bekabelde verbinding. Daarnaast zijn ze ook verschillend in grootte; de Chime Pro is net iets kleiner en heeft twee antennes in plaats van een.


Goed om te weten

De installatie van de Chime is een fluitje van een cent. Je steekt hem in het stopcontact en je kiest vervolgens het gewenste geluid in de app.

€ 40.00

Lees meer....

50Five.nl Ring Ring Chime
Ring Chime
 

Linksys Velop WHW0103 Multiroom WiFi Systeem (3 pack)

Zelflerend WiFi-mesh-systeem

Doordat de Linksys Velop gebruik maakt van Intelligent Mesh-technologie, wordt het Velop-systeem aangepast aan je huis. Mocht de stekker van de node ongewenst uit het stopcontact komen, dan kunnen andere nodes het werk overnemen. Ook in een druk netwerk selecteert Velop het beste kanaal voor je apparaat. Door de strakke vormgeving past deze in elk interieur. 


Snel en betrouwbaar

De router heeft automatische updates waardoor deze altijd up-to-date en veilig is in gebruik. Met een totale WiFi-snelheid van 2300 mbps surf jij zelfs op een drukbezet netwerk razendsnel over het internet. 


Goed om te weten

Voor woningen met 5 tot 6 kamers is het aan te raden een 3-pack aan te schaffen. Op deze manier profiteer je optimaal van een sterk WiFi-signaal. De installatie is binnen enkele minuten gedaan. 

€ 329.00

Lees meer....

50Five.nl Linksys Linksys Velop WHW0103 Multiroom WiFi Systeem (3 pack)
Linksys Velop WHW0103 Multiroom WiFi Systeem (3 pack)
 

Linksys LAPAC1200C Dual Band Cloud Toegangspunt

Beheer centraal
Het Linksys LAPAC1200C-toegangspunt kan je beheren via Cloud Manager. Dit brengt de kosten en de complexiteit van het beheren van meerdere toegangspunten omlaag. Via meldingen en statistieken helpt de Cloud Manager eventuele netwerkproblemen te voorkomen. Je kan meerdere toegangspunten op hetzelfde moment configureren en netwerkbeveiliging centraliseren. 

Wireless-AC-technologie
De nieuwste Wireless-AC-technologie ondersteunt hogere WiFi-snelheden waarmee de productiviteit flink omhooggaat. Het toegangspunt werkt met dual-band (2,4 GHz en 5 GHz) waarmee het voeren van videogesprekken vlekkeloos verloopt. Door de PoE+ heb slechts een Ethernet-kabel nodig voor de installatie. 

Draadloze beveiliging
De Linksys LAPAC1200C is uitgerust met verschillende beveiligingsfuncties. Je hebt volledige controle over toegangsrechten met WPA/WPA2-beveiliging. Je kan geautoriseerde toegangspunten in het netwerk herkennen en door filtering van MAC-adressen heb je een extra beveiligingslaag. 

€ 129.00

Lees meer....

50Five.nl Linksys Linksys LAPAC1200C Dual Band Cloud Toegangspunt
Linksys LAPAC1200C Dual Band Cloud Toegangspunt
 

Linksys Velop WHW0102 Multiroom WiFi Systeem (2 pack)

Zelflerend WiFi-mesh-systeem

Doordat de Velop gebruik maakt van Intelligent Mesh-technologie, wordt het Velop-systeem aangepast aan je huis. Mocht de stekker van de node ongewenst uit het stopcontact komen, dan kunnen andere nodes het werk overnemen. Ook in een druk netwerk selecteert Velop het beste kanaal voor je apparaat. Door de strakke vormgeving past deze in elk interieur. 


Snel en betrouwbaar

De router heeft automatische updates waardoor deze altijd up-to-date en veilig is in gebruik. Met een totale WiFi-snelheid van 1200 mbps surf jij zelfs op een drukbezet netwerk razendsnel over het internet. 


Goed om te weten

Voor woningen met 3 tot 4 kamers is het aan te raden een 2-pack aan te schaffen. Op deze manier profiteer je optimaal van een sterk WiFi-signaal. De installatie is binnen enkele minuten gedaan. 

€ 249.00

Lees meer....

50Five.nl Linksys Linksys Velop WHW0102 Multiroom WiFi Systeem (2 pack)
Linksys Velop WHW0102 Multiroom WiFi Systeem (2 pack)
 

WD Elements Portable 1 TB

Western Digital

Miljoenen mensen wereldwijd vertrouwen hun gegevens al jarenlang toe aan harde schijven van WD. De schijf is gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen omtrent duurzaamheid, schokbestendigheid en langdurige betrouwbaarheid.


USB 3.0

Dit losse station maakt verbinding met USB 3.0. Beschikt je computer niet over USB 3.0? Dan werkt de schijf via USB 2.0. Hierdoor heb je geen aparte voedingskabel nodig voor de schijf.


Goed om te weten

De harde schijf is geformatteerd voor Windows, waardoor hij snel klaar is voor gebruik. Maak je gebruik van MacOS? Dan zul je de schijf eerst moeten formatteren.

€ 69.00

Lees meer....

50Five.nl WD WD Elements Portable 1 TB
WD Elements Portable 1 TB
 

Hombli Smart LED Spot Wit en Kleur GU10 3 pack

Altijd de passende kleur

Met deze smart LED spotjes van Hombli laat je de verlichting altijd aansluiten bij de sfeer van het moment. Deze lampen stralen wit licht uit, maar ook licht in 16 miljoen verschillende kleuren. De lampen zijn bovendien dimbaar en kunnen op verschillende slimme manieren bestuurd worden.


Slim besturen

De Hombli spotjes verbinden met jouw thuisnetwerk. Daar heb je geen bridge of hub voor nodig. Vervolgens kan je de Hombli lampen besturen via de Hombli app op je smartphone. Daarnaast ondersteunen de lampen spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant. Tot slot kan je timers en scenario's instellen om het schakelen van de lamp te automatiseren.


Goed om te weten

Deze lamp heeft een GU10 fitting. De lamp heeft een stroomverbruik van 4,5 Watt en een lichtopbrengst van 380 lumen. De Hombli app, die je nodig hebt om de lamp te installeren en te besturen, is gratis beschikbaar op Google Play Store en App Store.


€ 47.93

Lees meer....

50Five.nl Hombli Hombli Smart LED Spot Wit en Kleur GU10 3 pack
Hombli Smart LED Spot Wit en Kleur GU10 3 pack
 

Hombli Smart LED Spot Wit en Kleur GU10 2 pack

Altijd de passende kleur

Met deze smart LED spotjes van Hombli laat je de verlichting altijd aansluiten bij de sfeer van het moment. Deze lampen stralen wit licht uit, maar ook licht in 16 miljoen verschillende kleuren. De lampen zijn bovendien dimbaar en kunnen op verschillende slimme manieren bestuurd worden.


Slim besturen

De Hombli spotjes verbinden met jouw thuisnetwerk. Daar heb je geen bridge of hub voor nodig. Vervolgens kan je de Hombli lampen besturen via de Hombli app op je smartphone. Daarnaast ondersteunen de lampen spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant. Tot slot kan je timers en scenario's instellen om het schakelen van de lamp te automatiseren.


Goed om te weten

Deze lamp heeft een GU10 fitting. De lamp heeft een stroomverbruik van 4,5 Watt en een lichtopbrengst van 380 lumen. De Hombli app, die je nodig hebt om de lamp te installeren en te besturen, is gratis beschikbaar op Google Play Store en App Store.


€ 32.67

Lees meer....

50Five.nl Hombli Hombli Smart LED Spot Wit en Kleur GU10 2 pack
Hombli Smart LED Spot Wit en Kleur GU10 2 pack
 

Sonos Arc Wit

De premium soundbar

De Sonos Arc is dé premium soundbar voor tv, films, muziek, games en meer. De Arc is voorzien van acht elliptische woofers voor diepe, rijke bass en drie silk-dome tweeters voor heldere hoge tonen en dialogen. Zo geniet je van de ultieme thuisbioscoop. Maar ook als de tv uit staat is de Arc het kroonjuweel van de huiskamer. Dan stream je eenvoudig muziek via jouw favoriete streamingdienst.


Spraakbesturing

De Arc heeft 4 ingebouwde far-field microfoons, voor spraakbesturing. De Arc werkt met Google Assistant, maar ook met Apple AirPlay 2 en uiteraard met de nieuwste versie van de Sonos app. Ook heeft de Arc een capacitief touchpaneel waarmee je de soundbar kan bedienen.


Trueplay

De Sonos Trueplay-software stemt het geluid af op de akoestiek van de kamer. Zo geniet je van het optimale geluid, ongeacht de vorm of inrichting van de huiskamer. Let wel op dat Trueplay-tuning alleen mogelijk is in iOS versie van de Sonos app.


Goed om te weten

De Sonos Arc verbindt via jouw thuisnetwerk met internet. De Arc kan via wifi met jouw netwerk verbinden, maar heeft ook een ethernetpoort zodat je de soundbar met een kabel direct met router kan verbinden.

€ 899.00

Lees meer....

50Five.nl Sonos Sonos Arc Wit
Sonos Arc Wit
 

Honeywell Relais aan uit

Goed om te weten

Met de Honeywell Relais Aan/Uit kan het Evohome klimaatsysteem een cv-ketel inschakelen bij warmtevraag vanuit de woning of een van de kamers. Hij is geschikt voor aansturing van aan/uit toestellen en de aansturing van zone-kleppen. Hij werkt zonder batterijen.

€ 89.95

Lees meer....

50Five.nl Honeywell Honeywell Relais aan uit
Honeywell Relais aan uit
 

HomeKit Beveiliging Uitbreidingspakket 3

Veiligheid en gemak met Eve Door & Window

Heb ik het raam wel dicht gedaan? Dat vraag je je wel eens af als je net van huis bent vertrokken. Met de EVE Door & Window contactsensor bekijk je gemakkelijk op je iPhone, iPad of Apple Watch of het raam open staat of niet. Je hoeft hiervoor niet eens de app te openen, want EVE producten werken naadloos samen met onder andere Siri. Je hoeft het haar alleen maar te vragen! Met deze Expansion Pack voor HomeKit kun je niet alleen meerdere kamers beveiligen, maar kun je ook een groot deel van je woning automatiseren met scenario's.

€ 119.85

Lees meer....

50Five.nl EVE HomeKit Beveiliging Uitbreidingspakket 3
HomeKit Beveiliging Uitbreidingspakket 3
 

HomeKit Beveiliging Startpakket 3

Een veilig thuis met Apple HomeKit, Eve en Philips Hue

Met deze HomeKit Starterpack heb je binnen de kortste keren je hele huis beveiligd en kun je alle apparaten in de pack laten samenwerken en eenvoudig bedienen vanaf je iPhone of iPad. Dit wordt mogelijk gemaakt door Apple TV die als hub functioneert.


Overal de controle dankzij Apple TV

Apple TV is een ontzettend handig apparaat waarmee je jouw favoriete films, series, muziek, games en zelfs eigen iPhone foto's op je tv kunt streamen. De grote meerwaarde van Apple TV in dit pakket is dat het ook nog een hub is voor de rest van je meegeleverde apparaten. Hou in de gaten of er beweging wordt gedetecteerd door de Eve Motion of dat er een deur of raam wordt geopend met Eve Door & Window. Bedien je verlichting precies zoals je wil met de Philips Hue White Ambiance Starterkit en ontvang al je meldingen op één plek, in de Home app.


Op de hoogte van elke beweging met Eve Motion

Als de EVE Motion beweging waarneemt, kun je via de app instellen dat je een pushmelding op je smartphone of tablet ontvangt. Zo kun je met een gerust hart van huis en word je gewaarschuwd als beweging in huis wordt waargenomen. Tegelijkertijd kun je er ook voor zorgen dat de verlichting wordt ingeschakeld, handig voor als je weer thuis komt!


Altijd het overzicht van je deuren en ramen met Eve Door & Window

Heb ik het raam wel dicht gedaan? Dat vraag je je wel eens af als je net van huis bent vertrokken. Met de EVE Door & Window contactsensor bekijk je gemakkelijk op je iPhone, iPad of Apple watch of het raam open staat of niet. Je hoeft hiervoor niet eens de app te openen, want EVE producten werken naadloos samen met onder andere Siri. Je hoeft het haar alleen maar te vragen!


Verlichting die precies doet wat jij wilt

Tot slot zit in deze pack een Philips Hue Starterkit die bestaat uit drie slimme White Ambiance LED-lampen met E27-fitting, een Hue bridge en een dimmer switch. Deze laatste is een draadloze schakelaar waarmee je de lampen in- en uit kunt schakelen, dimmen en kiezen tussen diverse voorgeprogrammeerde lichtrecepten. Via de Bluetooth app kan je tot wel 50.000 wittinten kiezen en je verlichting zo instellen voor extra focus of energie of een ontspannen avond. Voor een optimaal veilig gevoel kun je de lampen laten samenwerken met de andere producten uit deze pack.

€ 373.93

Lees meer....

50Five.nl Apple HomeKit Beveiliging Startpakket 3
HomeKit Beveiliging Startpakket 3
 

NETGEAR Nighthawk M2 Mobiele Hotspot

Nighthawk M2

De Nighthawk M2 mobiele router van NETGEAR is een innovatieve Gigabit Class LTE mobiele router. Hij is supersnel, ook als meerdere apparaten zijn aangesloten, waardoor jouw mobiele breedbandervaring naar een ongeëvenaard nieuw niveau wordt getild.


20 apparaten

Wil jij meerdere apparaten tegelijkertijd verbinden? Dat is met deze mobiele router geen enkel probleem. Je kunt tot 20 apparaten tegerlijkertijd verbinden. Ook kun je toegang voor gasten inschakelen, waardoor je jouw beveiligde verbinding met anderen kunt delen. 


Touchscreen

Het nieuwe aanraakschermontwerp zorgt ervoor dat het nog makkelijker is om jouw netwerk en instellingen te beheren. Op dit scherm kun je jouw datagebruik controleren, je WiFi-naam en wachtwoord bekijken, de signaalsterkte controleren en netwerkinstellingen beheren.

€ 479.00

Lees meer....

50Five.nl NETGEAR NETGEAR Nighthawk M2 Mobiele Hotspot
NETGEAR Nighthawk M2 Mobiele Hotspot
 

Philips Hue Starterkit White Ambiance E27 (met bluetooth)

Makkelijke slimme verlichting

Vind het juiste licht voor je dagelijkse activiteiten met de Philips Hue starterkit. Deze kit bestaat uit drie slimme white ambiance LED-lampen met E27-fitting, een Hue bridge en een dimmer switch. Deze laatste is een draadloze schakelaar waarmee je de lampen kunt in- en uitschakelen, dimmen en kiezen tussen diverse voorgeprogrammeerde lichtrecepten. Via de Bluetooth app kan je tot wel 50.000 wittinten kiezen en je verlichting zo instellen voor extra focus of energie of een ontspannen avond. Met de bijgeleverde Hue bridge heb je toegang tot alle uitgebreide verlichtingsfuncties, zoals draadloos dimmen, routines en timers. Draai gewoon de Hue lampen in je bestaande verlichting en ontdek de vele mogelijkheden in de Philips Hue app!


Onbegrensde mogelijkheden

Deze lampen bieden verschillende tinten warm tot koelwit licht. Omdat de lampen volledig kunnen worden gedimd van zeer helder tot subtiele nachtlampjes, kun je de lampen instellen op de perfecte tint en helderheid voor elk moment.


Creëer de perfecte lichtrecepten voor je dagelijkse activiteiten

Ervaar het gemak en de aangename sfeer van vier standaardlichtrecepten, speciaal voor je dagelijkse activiteiten: Energie en Concentratie, Lezen en Ontspannen. De twee scènes met koele kleuren, Energie en Concentratie, helpen je 's ochtends op weg en houden je scherp. De warmere scènes Lezen en Ontspannen zijn perfect voor het lezen van een boek en om te ontspannen na een drukke dag.


Plaats de dimmer switch waar je maar wilt

De Philips Hue dimmer switch werkt als een normale wandschakelaar en dimmer, maar dan beter. Gebruik slimme instellingen zoals het schakelen tussen verschillende lichtrecepten, moeiteloos dimmen of gewoon in- of uitschakelen. Je kunt de dimmer monteren met schroeven of tape, maar je kunt de magnetische dimmer ook van de houder halen en gebruiken als afstandsbediening voor je verlichting.


Bedien je lampen met je stem

Bedien je lampen handsfree en gebruik je stem in plaats van een mobiel apparaat! Met eenvoudige spraakopdrachten kun je meerdere lampen of slechts één lamp in een kamer bedienen. Werkt samen met Alexa, Google Assistent of Siri.


De Hue bridge

De bijgeleverde Hue bridge is het hart van je Hue systeem. Ze ontgrendelt alle slimme verlichtingsfuncties. Zo kun je tot maar liefst 50 lampen en slimme accessoires, zoals een bewegingssensor, toevoegen om zo overal de perfecte sfeer te creëren. Maak timers en routines, gebruik je lichten om beter wakker te worden en bij het slapengaan. Bedien je lampen ook als je niet thuis bent en geef zo de indruk dat je thuis bent en hou ongewenste gasten op afstand. Dankzij de locatiebepaling in de Philips Hue app, kom je bovendien nooit meer thuis in het donker. Jouw geselecteerde verlichting springt automatisch aan wanneer je bijna thuis komt. Kortom: met een Hue bridge neem je jouw verlichting helemaal in eigen handen.

€ 129.99

Lees meer....

50Five.nl Philips Philips Hue Starterkit White Ambiance E27 (met bluetoot
Philips Hue Starterkit White Ambiance E27 (met bluetooth)
 

NewStar FPMA W835 Flatscreen Wandsteun

Ideale kijkhoek

Met deze NewStar wandsteun, model FPMA-W815, bevestig je een LCD/LED/TFT scherm aan de muur. Door gebruik te maken van een wandsteun profiteer je optimaal van de mogelijkheden van jouw scherm. De wandsteun is eenvoudig in diepte te verstellen. Tevens kun je het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëer je de ideale kijkhoek. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de arm.


Goed om te weten
De FPMA-W815 heeft 3 draaipunten en is geschikt voor schermen t/m 40 inch (102 cm). Het draagvermogen van de arm is 20 kg. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75, 100x100, 200x100 of 200x200. Heb je een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kun je dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten.
€ 79.00

Lees meer....

50Five.nl NewStar NewStar FPMA W835 Flatscreen Wandsteun
NewStar FPMA W835 Flatscreen Wandsteun
 

NewStar FPMA C200D Flatscreen Plafondsteun

Ideale kijkhoek

Door gebruik te maken van een plafondsteun profiteer je optimaal van de mogelijkheden van jouw monitor of televisie. De steun is eenvoudig in hoogte te verstellen. Tevens kun je het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëer je de ideale kijkhoek. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom.


Goed om te weten
De FPMA-C200D heeft één draaipunt en is geschikt voor 2 schermen van maximaal 40 inch (102 cm). Het draagvermogen van dit product is 20 kg. De plafondsteun is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm t/m 200x200 mm. Heb je een afwijkend (groter) gatenpatroon? Dan kun je dit oplossen met een VESA verloopplaat.€ 159.00

Lees meer....

50Five.nl NewStar NewStar FPMA C200D Flatscreen Plafondsteun
NewStar FPMA C200D Flatscreen Plafondsteun
 

NewStar FPMA W960 Flatscreen Wandsteun

Ideale kijkhoek

De wandsteun is eenvoudig te verstellen. Zo kan de steun kantelen en zwenken, waardoor je de voor jouw optimale kijkhoek kunt creëeren. 


Draagvermogen
De FPMA-W960 heeft een draagvermogen van 20 kg en kan gemonteerd worden op schermen met een maximaal VESA gatenpatroon van 400x400 mm aan de achterzijde van het scherm. Hiermee hang je eenvoudig schermen t/m 52 inch (132 cm) aan de wand.


Montage
De montage is een fluitje van een cent. Je monteert de horizontale strip op de wand en de 2 haken achterop je scherm. Vervolgens haak je het scherm over de strip en kun je optimaal genieten van jouw LED televisie. Deze wandsteun wordt geleverd inclusief installatie materiaal.

€ 89.00

Lees meer....

50Five.nl NewStar NewStar FPMA W960 Flatscreen Wandsteun
NewStar FPMA W960 Flatscreen Wandsteun
 

NewStar FPMA W115 Flatscreen Wandsteun

Ideale kijkhoek

De wandsteun is eenvoudig te verstellen. Zo kan de steun kantelen en zwenken, waardoor je de voor jouw optimale kijkhoek kunt creëeren. 


Draagvermogen
De FPMA-W115 heeft een draagvermogen van 20 kg en kan gemonteerd worden op schermen met een maximaal VESA gatenpatroon van 200x200 mm aan de achterzijde van het scherm. Hiermee hang je eenvoudig schermen t/m 40 inch (102 cm) aan de wand.


Montage
De montage is een fluitje van een cent. Je monteert de horizontale strip op de wand en de 2 haken achterop je scherm. Vervolgens haak je het scherm over de strip en kun je optimaal genieten van jouw LED televisie. Deze wandsteun wordt geleverd inclusief installatie materiaal.

€ 49.00

Lees meer....

50Five.nl NewStar NewStar FPMA W115 Flatscreen Wandsteun
NewStar FPMA W115 Flatscreen Wandsteun
 

Apple EarPods 3,5mm jack

Comfortabel design

Anders dan bij traditionele ronde oordopjes is het ontwerp van de Apple EarPods gebaseerd op de geometrie van het oor. Hierdoor zijn ze voor veel meer mensen een stuk comfortabeler dan gewone oordopjes.


Indrukwekkende audio
De luidsprekers in de Apple EarPods zijn ontworpen voor een minimaal geluidsverlies en een maximale geluidsuitvoer. Het resultaat is hoogwaardige audio die even indrukwekkend is als bij duurdere hoofdtelefoons.


Ingebouwde afstandsbediening
De Apple EarPods met microfoon zijn ook voorzien van een ingebouwde afstandsbediening. Hiermee regel je het volume en kun je het afspelen van muziek en video's regelen, gesprekken beantwoorden of beëindigen en dat allemaal met één snelle knijpbeweging.

€ 39.00

Lees meer....

50Five.nl Apple Apple EarPods 3,5mm jack
Apple EarPods 3,5mm jack
 

ASUS BRT AC828 Dual band Business Router

Dual-band snelheid

Deze ASUS BRT-AC828 router beschikt over dual-band technologie. Met snelheden tot 800 Mbps op de 2,4 GHz band en 1734 Mbps op de 5 GHz band beschikt de router over een totale maximale snelheid van 2534 Mbps. Door taken te verdelen over de twee banden kan je meerdere netwerktaken tegelijk uitvoeren, zonder haperingen in de verbinding.


Ideaal voor bedrijven

De BRT-AC828 is ideaal voor bedrijven. Dat komt door verschillende handige features. Gevoelige informatie wordt beschermd door AiProtection en een hardwarecrypto-engine. Bovendien kan je in een handomdraai een WiFi-welkomstpagina maken voor klanten, en ze verwijzen naar een promotiepagina van jouw bedrijf. Dat doe je met behulp van gebruiksvriendelijke ontwerpsjablonen.


Beheer je netwerk overal

Met de ASUS Router app kan je het netwerk overal computerloos beheren, instellingen veranderen, een gastnetwerk opzetten of updates uitvoeren. De ASUS Router app is beschikbaar in de App Store en Google Play Store, en de app is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.


Hardware koppelen

De ASUS BRT-AC828 beschikt over twee USB 3.0 poorten en een SATA slot voor het plaatsen van SSD. Dit maakt de router perfect voor het delen van bestanden en multimedia, zodat jij downloads zoals films en series gemakkelijk kan streamen vanaf een schijf naar je TV of computer. De USB poorten op de BRT-AC828 zijn zodanig geplaatst dat je nooit problemen hebt met het verbinden van twee USB apparaten.

€ 289.00

Lees meer....

50Five.nl ASUS ASUS BRT AC828 Dual band Business Router
ASUS BRT AC828 Dual band Business Router
 

ASUS ROG Rapture GT AX11000 Tri band Gaming Router

Nieuwste technologie

Deze ASUS ROG Rapture router maakt gebruik van het nieuwe, supersnelle AX WiFi standaard. De router is tri-band, en kan dus tegelijk gebruik maken van 3 verschillende WiFi banden. Daarmee worden ongeëvenaarde snelheden bereikt. Over de 3 verschillende banden ondersteunt de Rapture snelheden van 1148 Mbps en 2x4804 Mbps respectievelijk, voor een totale maximale snelheid van 10.756 Mbps. Daarmee is de Rapture 's werelds eerste Gigabit WiFi router. Naast de gigantische snelheden beschikt de Rapture over nog veel meer handige functionaliteit.


AiMesh

Deze router is geschikt voor ASUS AiMesh. Dankzij AiMesh technologie, uniek aan ASUS routers, zet je eenvoudig een netwerk op dat ondersteund wordt door meerdere ASUS routers. Zo versterk je het WiFi signaal zodat je overal in huis goed bereik hebt. AiMesh maakt het mogelijk om niet alleen identieke routers van ASUS aan elkaar te koppelen, maar ook verschillende modellen


Quality of service

Door de hoge snelheid van deze routers kan je moeiteloos een HD film naar je smart TV streamen terwijl je ook aan het gamen bent. Meerdere personen in huis maken gebruik van het netwerk? Geen probleem. Deze tri-band router die kan werken op 2.4 GHz en twee 5 GHz banden zorgt niet alleen voor een gigantische bandbreedte, maar geeft ook prioriteit aan bijvoorbeeld streams, zodat jouw HD film niet hapert of stopt wanneer de verbinding belast wordt. Bovendien is de Rapture router voorzien van ingebouwde WTFast, voor optimalisatie van online gaming.


Bescherm jezelf en je familie

Deze router is voorzien van Parental Control en AiProtection Pro functies. Met deze functies kan je jouw kinderen beschermen tegen schadelijke of onfatsoenlijke websites, en bescherm je jouw netwerk tegen virussen, malware en hackers.


Handig om te weten

De ASUS Rapture router heeft 8 draaibare en kantelbare antennes die je kan richten voor een zo goed mogelijk signaal. Bovendien heeft de router twee USB 3.0 poorten voor het aansluiten van media-apparaten. De router wordt voorzien van stroom via een voedingskabel, en moeten dus wel enigszins dicht bij een stopcontact worden geplaatst.

€ 379.00

Lees meer....

50Five.nl ASUS ASUS ROG Rapture GT AX11000 Tri band Gaming Router
ASUS ROG Rapture GT AX11000 Tri band Gaming Router
 

Yale Smart Home CCTV kit SV 4C 2ABFX

Veilig gevoel

Een CCTV-systeem kan dienen als een effectief afschrikmiddel voor mogelijke inbrekers, alleen al door de aanwezigheid. Deze Yale Smart Home CCTV-kit bestaat uit een Digitale Video Recorder (DVR) voor de opslag van camerabeelden en twee bekabelde buiten camera's.


Intelligente camera's
Dankzij de ingebouwde intelligente video analyse is de Digitale Video Recorder (DVR) in staat om bewegende objecten te herkennen en te analyseren met de CCTV-camera's. De camera's hebben een verbeterd nachtzicht tot 30 meter en geven zelfs in slechte weersomstandigheden heldere beelden dankzij de IP67 weerbestendige behuizing en Full HD 1080p beeldkwaliteit.


Smartphone meldingen

Als één van de camera's beweging detecteert, ontvang je een melding op je smartphone. Je kunt direct op afstand de beveiligingsbeelden live bekijken of later terugkijken via de app of op een monitor. 

€ 249.00

Lees meer....

50Five.nl Yale Yale Smart Home CCTV kit SV 4C 2ABFX
Yale Smart Home CCTV kit SV 4C 2ABFX
 

Yale ENTR Vingerscan

ENTR Vingerscan

De vingerscan is één van de accessoires die je kunt kiezen om jouw ENTR slot te bedienen. Met de ENTR vingerscan kun je door middel van een vingerafdruk jouw deur gemakkelijk openen. Voortaan heb je geen sleutels of smartphone meer nodig.


20 gebruikers

De vingerscan heeft een geheugen voor 20 personen. Deze gebruikers zijn eenvoudig toe te voegen en weer te verwijderen. Ideaal voor tijdelijke toegang van bijvoorbeeld een schoonmaakster. Met deze vingerscan kun je het beveiligingsniveau volledig aanpassen aan jouw wensen. Zo kun je ervoor kiezen om iemand alleen via een pincode of vingerafdruk toegang te geven of een combinatie van beide.


Draadloze communicatie

De communicatie tussen het ENTR cilinder en de vingerscan loopt volledig draadloos. Ook is de vingerscan eenvoudig te plaatsen zonder hak- en breekwerk. 

€ 169.00

Lees meer....

50Five.nl Yale Yale ENTR Vingerscan
Yale ENTR Vingerscan
 

NETGEAR Plus GS108Ev3 8 poorts Gigabit Netwerkswitch

Gigabit speed

Verbind meerdere apparaten in jouw huis of bedrijf bedraad met het netwerk, via deze NETGEAR netwerkswitch. De switch heeft 8 gigabit poorten. Gigabit wil zeggen dat de maximale snelheid van data-overdracht 1000Mbps bedraagt. De switch schakelt automatisch tussen 10Mbps, 100Mbps en 1000Mbps, afhankelijk van welk apparaat verbonden wordt.


Smart managed

Deze switch is smart managed. De switch is plug & play en kan dus onmiddelijk gebruikt worden als je ethernetkabels aansluit op de switch en apparaten. Je kan deze switch echter configureren en beheren naar wens via meegeleverde software. Bovendien beschikt de switch over quality of service en automatische denial of service preventie. Quality of service geeft prioriteit aan belangrijk netwerkgebruik. Zo krijgt videobellen bijvoorbeeld prioriteit over een download, zodat de verbinding nooit wegvalt.


Goed om te weten

De NETGEAR netwerkswitch bespaart energie op meerdere manieren. Vergeleken met voorgaande switches verbruikt deze NETGEAR switch tot 60% met elektriciteit. Daarnaast beschikt de switch over auto power-down mode. Daarmee wordt een ethernetpoort uitgeschakeld wanneer er geen ethernetkabel verbonden is. Deze NETGEAR switch heeft een compacte metalen behuizing, en is dankzij meegeleverd montagemateriaal eenvoudig onder een tafel of bureau, of tegen de muur te monteren.

€ 49.00

Lees meer....

50Five.nl NETGEAR NETGEAR Plus GS108Ev3 8 poorts Gigabit Netwerkswitch
NETGEAR Plus GS108Ev3 8 poorts Gigabit Netwerkswitch
 

ASUS RT AC68U Dual band Router

Dual-Band snelheid

Deze ASUS RT-AC68U router beschikt over dual-band technologie. Met snelheden tot 600 Mbps op de 2,4 GHz band en 1300 Mbps op de 5 GHz band, beschikt de router over een totale snelheid van maximaal 1900 Mbps. Door taken te verdelen over de twee banden kan je soepel films of series blijven streamen terwijl je ook een bestand download, of aan het gamen bent.


Beheer je netwerk overal

Met de ASUS Router app kan je het netwerk overal computerloos beheren, instellingen veranderen, een gastnetwerk opzetten of updates uitvoeren. De ASUS Router app is beschikbaar in de App Store en Google Play Store, en de app is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.


Bescherm jezelf en je familie

Met Advanced Parental Control kan jij de online activiteiten van jouw kinderen in de gaten houden en gevaarlijke of ongepaste websites blokkeren. Daarnaast beschikt de router over AiProtection technologie, die jouw netwerk beschermt tegen virussen, malware en hacker-aanvallen.


Hardware koppelen

De ASUS RT-AC68U beschikt over twee USB poorten, een 2.0 poort en een 3.0 poort. Dit maakt de router perfect voor het delen van bestanden en multimedia, zodat jij downloads zoals films en series gemakkelijk kan streamen vanaf een schijf naar je TV of computer. De USB poorten op de RT-AC68U zijn zodanig geplaatst dat je nooit problemen hebt met het verbinden van twee USB apparaten.

€ 129.00

Lees meer....

50Five.nl ASUS ASUS RT AC68U Dual band Router
ASUS RT AC68U Dual band Router
 

Linksys LGS108P Gigabit Netwerk switch PoE 8 port (50W)

Unmanaged switch

Een unmanaged switch stelt Ethernet-verbonden apparaten in staat met elkaar te communiceren, zoals een computer en een netwerk printer. Dit valt onder de noemer "Plug and Play" en het zorgt voor een efficiënt en naadloos gebruik van je digitale apparaten. Het stelt je in staat je LAN te configureren, managen en monitoren.Een unmanaged Switch beschikt - in tegenstelling tot de managed switch - niet over geavanceerde functies die je naar eigen wens kunt aanpassen.


WPA/WPA2-versleuteling

Bescherm je netwerk met draadloze WPA/WPA2-versleuteling en een SPI-firewall. WPA staat voor 'WiFi Protected Access' en zorgt ervoor dat datapakketten worden versleuteld zodat deze niet kunnen worden ontcijfert wanneer onderschept. WPA3 is recent gelanceerd maar nog niet overal bruikbaar en beschikbaar. WPA2 is daarom momenteel de meest gebruikte en veilige data-encryptie voor je datanetwerk en ontworpen om de encryptie nog sterker te maken.Het grootste voordeel ten opzichte van voorgaande data encrypties zoals WEP (Wired Equivalent Privacy) is dat bij elk datapakket de sleutel veranderd, waardoor als er één datapakket wordt onderschept dezelfde sleutel níet kan worden gebruikt om alle andere datapakketten te ontcijferen. Bij de oudere WEP-versie kreeg elk datapakket dezelfde sleutel toegewezen. Ook is de controle van echtheid op datapakketten bij WPA beter dan bij WEP.


Fast Ethernet versus Gigabit-netwerk

Fast Ethernet en Gigabit zijn beide voorbeelden van netwerken. Het Gigabit-netwerk is echter nieuwer en sneller dan een Fast Ethernet-connectie. Dit komt door de hoeveelheid gegevens die per seconde verzonden kunnen worden. Meestal komen internet-snelheden niet tot de 100Mbit, wat maakt dat een Gigabit-netwerk eigenlijk enkel zinvol is tussen digitale apparaten in een thuisnetwerk of op kantoor.Fast Ethernet: Maximaal 100Mbit (+- 11 Mb)Gigabit-netwerk: Maximaal 1000Mbit (+- 90Mb)

€ 89.00

Lees meer....

50Five.nl Linksys Linksys LGS108P Gigabit Netwerk switch PoE 8 port (50W)
Linksys LGS108P Gigabit Netwerk switch PoE 8 port (50W)
 

Nest Cam Indoor 2 pack

Altijd up-to-date

Je moet op je beveiligingscamera kunnen vertrouwen. Het laatste wat je wilt is dat je niets kunt terugkijken, omdat de batterijen toevallig net leeg zijn. De Nest Cam Indoor sluit je aan op het stopcontact zodat hij altijd op betrouwbare manier een oogje in het zeil houdt.

Alleen meldingen als er echt iets is

Jij hebt niet de hele dag de tijd om actief met de beveiliging van je huis bezig te zijn. Daarom stuurt de Nest Cam Indoor je notificaties van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals wanneer er mensen in je huis rondlopen of er opvallend geluid is, zoals een harde dreun of gerinkel van glas. Hij stuurt een melding naar je mobiel of een e-mail met een foto van het belangrijkste moment. Heb je de melding net even gemist? Gebeurtenissen tot drie uur terug worden gratis opgeslagen in de Cloud, dus kun je deze gerust terugkijken via de Nest-app.

Luisteren en praten op afstand

De Nest Cam Indoor heeft een ingebouwde microfoon, zodat je in de app en op de opgeslagen beelden kunt horen wat er thuis gebeurt. Met de ingebouwde luidspreker kun je ongewenst bezoek de deur wijzen, je kinderen toespreken, of je hond of kat van de bank jagen.

Haarscherp Full HD-beeld, ook 's nachts

De beelden kun je live volgen in haarscherp Full HD, in daglicht maar ook 's nachts met de nachtzicht-functie. De 130° groothoeklens toont de hele ruimte met de mogelijkheid om in te zoomen voor een close-up.

Samen sterker met Nest

De Nest Cam Indoor werkt samen met andere Nest-producten en apparaten met het “works with Nest” logo. Zo kun je met apps de Nest Cam Indoor verbinden met lampen, huishoudelijke apparatuur, fitnessbandjes en zelfs auto's. Verbind de Nest Cam Indoor en Outdoor met je lampen zodat het tijdens jouw afwezigheid lijkt alsof er toch iemand thuis is. Of stel geofencing in, zodat je Nest Cam Indoor weet wanneer jij bijna thuis bent.

€ 176.22

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Cam Indoor 2 pack
Nest Cam Indoor 2 pack
 

Nest Indoor Outdoor Camera Installatieservice

Altijd up-to-date

Direct beveiliging in en rondom je huis dankzij de Nest Indoor + Outdoor camera bundel. Met dit pakket haal je voordelig twee extra paar ogen in huis. De Nest camera's werken uiteraard perfect samen en bieden je een gevoel van rust en veiligheid.


Alleen meldingen als er echt iets is

Beide camera's sturen je notificaties wanneer er iets mis is. Loopt er iemand door je tuin terwijl je op vakantie bent? De Nest Outdoor stuurt je een berichtje. Hetzelfde geldt voor de Indoor, die jou op de hoogte stelt wanneer er iemand door de woonkamer loopt.


De Outdoor Cam

Met de 130° groothoekstand van de Nest Cam Outdoor breng je meer in beeld. Dit beeld is haarscherp full-HD zodat je de kleinste details kunt zien. Met het nachtzicht is het beeld 's nachts gelijkmatig verlicht en overdag zie je alles kraakhelder, dankzij de glazen lens.


De Indoor Cam

De Nest Cam Indoor heeft een ingebouwde microfoon, zodat je in de app en op de opgeslagen beelden kunt horen wat er thuis gebeurt. Met de ingebouwde luidspreker kun je ongewenst bezoek de deur wijzen, je kinderen toespreken, of je hond of kat van de bank jagen. De beelden kun je live volgen in haarscherp Full HD, in daglicht maar ook 's nachts met de nachtzicht-functie. De 130° groothoeklens toont de hele ruimte met de mogelijkheid om in te zoomen voor een close-up.


Samen sterker met Nest

Verbind de Nest Cam Indoor en Outdoor met je lampen zodat het tijdens jouw afwezigheid lijkt alsof er toch iemand thuis is. Of stel geofencing in, zodat je Nest Cam Indoor weet wanneer jij bijna thuis bent. Om videobeelden in de cloud op te slaan heb je een Nest Aware abonnement nodig. Zonder Nest Aware abonnement kan je snapshots terugkijken van de laatste 3 uur.

€ 334.62

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Indoor Outdoor Camera Installatieservice
Nest Indoor Outdoor Camera Installatieservice
 

Nest Indoor Nest Outdoor Camera

Altijd up-to-date

Direct beveiliging in en rondom je huis dankzij de Nest Indoor + Outdoor camera bundel. Met dit pakket haal je voordelig twee extra paar ogen in huis. De Nest camera's werken uiteraard perfect samen en bieden je een gevoel van rust en veiligheid.


Alleen meldingen als er echt iets is

Beide camera's sturen je notificaties wanneer er iets mis is. Loopt er iemand door je tuin terwijl je op vakantie bent? De Nest Outdoor stuurt je een berichtje. Hetzelfde geldt voor de Indoor, die jou op de hoogte stelt wanneer er iemand door de woonkamer loopt.


De Outdoor Cam

Met de 130° groothoekstand van de Nest Cam Outdoor breng je meer in beeld. Dit beeld is haarscherp full-HD zodat je de kleinste details kunt zien. Met het nachtzicht is het beeld 's nachts gelijkmatig verlicht en overdag zie je alles kraakhelder, dankzij de glazen lens.


De Indoor Cam

De Nest Cam Indoor heeft een ingebouwde microfoon, zodat je in de app en op de opgeslagen beelden kunt horen wat er thuis gebeurt. Met de ingebouwde luidspreker kun je ongewenst bezoek de deur wijzen, je kinderen toespreken, of je hond of kat van de bank jagen. De beelden kun je live volgen in haarscherp Full HD, in daglicht maar ook 's nachts met de nachtzicht-functie. De 130° groothoeklens toont de hele ruimte met de mogelijkheid om in te zoomen voor een close-up.


Samen sterker met Nest

Verbind de Nest Cam Indoor en Outdoor met je lampen zodat het tijdens jouw afwezigheid lijkt alsof er toch iemand thuis is. Of stel geofencing in, zodat je Nest Cam Indoor weet wanneer jij bijna thuis bent. Om videobeelden in de cloud op te slaan heb je een Nest Aware abonnement nodig. Zonder Nest Aware abonnement kan je snapshots terugkijken van de laatste 3 uur.

€ 257.16

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Indoor Nest Outdoor Camera
Nest Indoor Nest Outdoor Camera
 

Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie 2 pack (netvoeding)

Duidelijk bericht

De berichtgeving van de Nest Protect is subtiel en doordacht. De meldingen zijn eerst vriendelijk gesproken ter voorkoming van onnodige paniek. Dreigt er serieus gevaar? Dan volgen er piepjes en mobiele notificaties. Heb je meerdere Nest Protect melders geïnstalleerd? Ze werken samen en geven allemaal hetzelfde bericht. Zo weet je altijd, waar je ook bent, wat er in welke kamer aan de hand is.


Controle voor het hele gezin

Heb je geen meldingen meer nodig omdat de situatie onder controle is? Schakel het alarm uit via de Nest-app. Elk gezinslid kan zonder wachtwoorden te delen toegang krijgen tot de app met een eigen Nest-account. Er kan zo altijd iemand reageren, ook wanneer er niemand thuis is.


Automatische controles

Nest Protect controleert zelf meer dan 400 keer per dag de batterijen en sensoren zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Bovendien checkt het zonder veel lawaai één keer per maand de luidspreker en sirene. Jij bepaalt wanneer dit gebeurt dus zit je nooit meer midden in de nacht rechtop in bed vanwege een geluidstest. Wil je zelf testen? Dat kan. Met één klik op je scherm test je alle rookmelders in huis en ontvang je direct een rapport.


Detecteert verschillende soorten vuur

De ingebouwde split spectrum sensor gebruikt twee lichtstralen op verschillende golflengten om rook van zowel snel brandend als langzaam smeulend vuur te detecteren.


Strijken zonder piepen

Stoom is geen rook en dus hoort een rookmelder ook niet te piepen wanneer jij staat te strijken of een keertje heter doucht. Dankzij aangepaste algoritmen en een luchtvochtigheidssensor herkent Nest Protect de verschillen tussen rook en stoom.

€ 186.12

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie 2
Nest Protect rook en koolmonoxidemelder 2e generatie 2 pack (netvoeding)
 

Linksys Velop Dual band WiFi Systeem (3 pack)

Eindelijk echt goede WiFi

De Linksys Velop AC3900 zorgt ervoor dat de WiFi problemen eindelijk opgelost zijn. Deze dual-band Velop modules zijn krachtige satellieten, waarbij je er een aansluit op je modem / router en de andere(n) neerzet op een gewenste plek in huis. Deze satellieten zijn in staat om het WiFi signaal vlekkeloos aan elkaar door te geven. De eerste geeft het signaal door aan de tweede, de tweede aan de derde enzovoort. Dit zorgt ervoor dat je, volledig zonder kabels, een sterk WiFi netwerk in huis aanlegt. Een set met drie satellieten is genoeg om een huis met vier slaapkamers van snel internet te voorzien.


Makkelijk te installeren

Een sterk WiFi netwerk aanleggen kan best ingewikkeld zijn. Ook hier rekent de Velop mee af. Download de Linksys app op je smartphone, koppel de eerste Velop aan je modem / router en volg de instructies op de app. In een paar simpele stappen heb je de eerste satelliet al werkend. De tweede satelliet plug je vervolgens in op een gewenste plek, de app herkent deze direct en maakt de koppeling met de eerste Velop. That's it! Wanneer je meer dan twee nodes hebt, is het een simpele herhaling van stap twee. Vanaf het moment dat het netwerk is opgezet, gaat de Mesh-technologie aan de slag om je Velop-systeem aan te passen aan je huis. Bovendien heeft het systeem een zelfherstel functie. Mocht de stekker van één van de satellieten per ongeluk uit het stopcontact worden getrokken, neemt een ander het werk over.


De app

De app komt bovendien ook nog met enkele voordelen. Zo kun je heel makkelijk zien welke apparaten er allemaal zijn aangesloten op je WiFi netwerk, krijg je meldingen wanneer er iets niet in orde is en kun je bepaalde sites op bepaalde systemen uitschakelen. Handig voor gezinnen met kinderen!


Handig om te weten

De Linksys Velop AC3900 maakt gebruik van een zogenaamd dual-band systeem. Dit betekent dat de satellieten op zowel een 2,4GHz (867 Mbps) als een 5GHz (400 Mbps) frequentieband communiceren. De Velop zorgt voor een goede verdeling van aangesloten apparaten op deze frequenties, waardoor je WiFi sneller en stabieler wordt. De Velop beschikt daarnaast over MU-MIMO technologie. Dit zorgt ervoor dat de satellieten met meerdere apparaten tegelijk kunnen communiceren, zonder dat deze lang moeten wachten op een signaal. Gamen, streamen, Spotify; het kan allemaal zonder haperingen met de Velop!

€ 229.00

Lees meer....

50Five.nl Linksys Linksys Velop Dual band WiFi Systeem (3 pack)
Linksys Velop Dual band WiFi Systeem (3 pack)
 

Nest Learning Thermostat Zwart (3e generatie)

Comfort en besparing

Hoe hoog je energierekening is, wordt grotendeels bepaald door hoe je verwarmt. Is het dan niet handig wanneer de thermostaat je hierbij helpt? Dit is wat de Nest Learning Thermostat Zwart (3e Generatie) voor je doet. Hij leert, rapporteert, meldt en geeft je visuele seintjes om slim en energiezuinig te verwarmen. Net dat beetje extra.


Het voordeel van zelflerend

De slimme algoritmen van Nest Sense zijn altijd op de achtergrond bezig met leren, updaten en zoeken naar de juiste balans tussen comfort en besparing. De Nest Learning Termostat leert wanneer je thuis bent en past de verwarming daar op aan. Dit voorkomt onnodig energieverbruik. Hij leert je huis kennen. Zo weet hij hoe lang het duurt om je huis op te warmen en hoe tochtig het kan zijn. Of hoe je verwarmingssystemen in elkaar zitten, zodat hij deze efficiënter kan maken.Ook wordt er rekening gehouden met het weer. Schijnt de zon op de thermostaat? Dankzij zonbescherming blijft hij toch de juiste temperatuur regelen en aangeven.


Bedien thuis én op afstand

Draai aan de knop om de temperatuur in huis te veranderen of zet de thermostaat op afstand aan of uit via de Nest-app. Handig wanneer je een keer later thuis bent of onverwachts kunt uitslapen.


Je verbruik inzichtelijk

Weet je hoeveel energie je verbruikt? Dan weet je ook hoe je meer kunt besparen. Met Energiegeschiedenis zie je hoeveel je dagelijks uitgeeft aan energie en met het Nest-rapport heb je maandelijks inzicht. Let ook op het groene blaadje op het scherm. Zie je dit? Dan weet je dat je aan het besparen bent.


Met afstandsweergave

Wanneer je de kamer binnenloopt, licht het grote, ronde scherm op waarna je de tijd, de temperatuur of het weer kunt zien. Kies voor een digitale of analoge klok op je scherm.


Geen bevroren leidingen

Wanneer temperaturen dalen, kunnen leidingen bevriezen. Zeker bij vakantiewoningen of tweede huizen, omdat leidingen hier minder vaak gebruikt worden. Dit voorkom je met veiligheidstemperaturen. Daalt de temperatuur in huis tot onder een ingesteld minimum? Dan gaat de verwarming aan. Zolang hij online is, beschermt de Nest Learning Thermostat je leidingen om schade en ongemak te voorkomen.


Samen sterker met Nest

De Nest Learning Thermostat (3e generatie) werkt samen met andere Nest-producten en apparaten met het “works with Nest” logo. Laat je Nest thermostaat bijvoorbeeld automatisch de verwarming uitzetten bij een koolmonoxide-alarm of zet de Nest Cam automatisch aan als de thermostaat op 'afwezig' staat. Zo combineer je besparen ook nog eens met veiligheid.


Goed om te weten

Deze thermostaat is zelflerend waardoor hij zicht aanpast aan jouw leefritme. Naast dat hij zelflerend is, werkt deze thermostaat ook met geofencing waardoor hij via een connectie met jouw smartphone weet wanneer jij wel of niet thuis bent. In de verpakking van de Nest Thermostat vind je ook een Nest Heat Link. Deze hang je vlakbij je ketel. De Heat Link maakt draadloos of via de bestaande thermostaatdraden verbinding met je thermostaat. Als je op je thermostaat de temperatuur hoger of lager zet, wordt dat gecommuniceerd naar de Heat Link. De verwarming gaat dan aan of uit, of kan modulerend aangestuurd worden.Met de Nest-app heb je je thermostaat in huis en op zak. Zodra hij verbonden is met wifi, kun je de thermostaat overal bedienen. Wijzig de temperatuur in de app en de Nest Thermostat past direct de temperatuur in huis aan. Er is een standaard voor de Nest Learning Thermostat beschikbaar zodat je hem ook kunt neerzetten. Echter is deze op dit moment niet via 50five verkrijgbaar.

€ 225.00

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Learning Thermostat Zwart (3e generatie)
Nest Learning Thermostat Zwart (3e generatie)
 

Arlo Go oplaadbare batterij (VMA4410)

Oplaadbare batterij

Besteed je tijd beter dan ongepland te moeten wachten op het opladen van een lege batterij. Zorg dat je camera ten alle tijden aan kan staan met de oplaadbare batterij van Arlo Go. Verwissel de batterijen snel en makkelijk indien nodig en mis niks van wat er rond je huis gebeurt. De batterij is voorzien van 3660mAh waarmee er voor een langdurig gebruik wordt gezorgd.

€ 69.00

Lees meer....

50Five.nl Arlo Arlo Go oplaadbare batterij (VMA4410)
Arlo Go oplaadbare batterij (VMA4410)
 

Nest Cam Indoor

Altijd up-to-date

Je moet op je beveiligingscamera kunnen vertrouwen. Het laatste wat je wil is dat je niets kunt terugkijken, omdat de batterijen toevallig net leeg zijn. De Nest Cam Indoor sluit je aan op een stopcontact zodat hij altijd op betrouwbare manier een oogje in het zeil houdt.


Alleen meldingen als er echt iets is

Jij hebt niet de hele dag de tijd om actief met de beveiliging van jouw huis bezig te zijn. Daarom stuurt de Nest Cam Indoor je meldingen van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals wanneer er mensen in je huis rondlopen of er opvallend geluid is, zoals een harde dreun of gerinkel van glas. Hij stuurt een melding naar je smartphone of een e-mail met een foto van het belangrijkste moment. Heb je de melding net even gemist? Gebeurtenissen tot drie uur terug worden gratis opgeslagen in de Cloud, dus je kan deze gerust terugkijken via de Nest app.


Luisteren en praten op afstand

De Nest Cam Indoor heeft een ingebouwde microfoon, zodat je in de app en op de opgeslagen beelden kan horen wat er voor de camera gebeurt. Met de ingebouwde luidspreker kan je ongewenst bezoek de deur wijzen, je kinderen toespreken, of de hond of kat van de bank jagen.


Haarscherp Full HD

De beelden kan je live volgen in haarscherp Full HD, in daglicht maar ook 's nachts met de nachtzicht-functie. De groothoeklens met een kijkhoek van 130 graden toont de hele ruimte met de mogelijkheid om in te zoomen voor een close-up.


Samen sterker met Nest

De Nest Cam Indoor werkt samen met andere Nest-producten en apparaten met het 'works with Nest' logo. Zo kan je met apps de Nest Cam Indoor verbinden met lampen, huishoudelijke apparaten, fitnesstrackers en zelfs auto's. Verbind de Nest Cam Indoor en Outdoor met de verlichting zodat het tijdens jouw afwezigheid lijkt alsof er toch iemand thuis is. Of stel geofencing in, zodat je Nest Cam Indoor weet wanneer jij bijna thuis bent.


Meer intelligentie met Nest Aware

Je kan de Nest Cam Indoor gebruiken zonder abonnement, maar voor 10 euro per maand extra wordt je Nest Cam Indoor een extra intelligente beveiligingscamera. Dankzij geavanceerde algoritmen in de Cloud krijg je nog slimmere meldingen en een uitgebreide videogeschiedenis waar je gemakkelijk doorheen kan scrollen, en die ook nog eens 30 dagen lang opgeslagen wordt in plaats van 3 uur. Als je kiest om geen Nest Aware abonnement aan te schaffen kan je snapshots tot 3 uur terug bekijken.

€ 89.00

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Cam Indoor
Nest Cam Indoor
 

Apple Lightning kabel Lightning naar USB (50 cm)

Goed om te weten

Met deze USB-2.0-kabel kun je iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector aansluiten op de USB-poort van je computer om de batterij op te laden en je device te synchroniseren. Of sluit je device via deze kabel aan op de Apple USB-lichtnetadapter en een stopcontact.


Lengte kabel

Door de lengte van 50 centimeter is deze kabel ideaal om overal mee naar toe te nemen en ligt hij niet snel in de weg. Vind je 50 centimeter te kort? Ga dan voor een kabel van 1 of 2 meter.

€ 39.00

Lees meer....

50Five.nl Apple Apple Lightning kabel Lightning naar USB (50 cm)
Apple Lightning kabel Lightning naar USB (50 cm)
 

Linksys EA6900 Gigabit Dual band AC Router

In een notendop

Waar reguliere routers met Fast Ethernet een maximale snelheid van 100MBs kunnen bereiken, heeft deze Linksys Linksys EA6900 Dual-band AC Router door Gigabit een maximale snelheid van 1000MBs. Dit komt neer op 10 keer sneller. Via de app heb je niet alleen controle over het surfgedrag van je kinderen en gasten, er kunnen ook gastaccounts worden aangemaakt zodat niemand jouw smart home apparaten kan bedienen. Dual band zorgt er tevens voor dat de 2.4GHz en 5.0GHz bandbreedte naast elkaar werken, waardoor de druk verdeeld wordt en het internetsnelheid zo snel mogelijk blijft. Daarbij zorgt Beamforming Technologie ervoor dat de WiFi-signalen in een specifieke richting worden verzonden, waardoor er geen dode zones ontstaan en het WiFi-bereik sneller wordt. De EA6900 heeft zowel een USB 3.0 als een 2.0 poort. USB 3.0 is tot 10 keer sneller dan USB 2.0, zowel bedraad als draadloos.


Port doorschakeling

Port doorschakeling betekend dat je vanaf buitenaf via het internet (de firewall) naar een specifiek digitaal apparaat in je thuisnetwerk wordt geleidt. Dit kan echter alleen als je deze optie hebt ingeschakeld, en geldt voor het apparaat naar keuze. Zie dit als een open deur in de firewall van je WiFi-netwerk. Hiermee kan het internet een bepaald apparaat bereiken 'zonder te kloppen'. Normaliter beschermt een router je thuisnetwerk tegen de buitenwereld en zorgt voor een toegang die enkel het internet van buitenaf toelaat. Er zijn echter ook digitale apparaten en programma's, zoals online games en bijvoorbeeld IP-camera's die een verbinding nodig hebben met het internet, zonder dat deze wordt onderbroken door een firewall. Vaak wordt deze poort-doorschakeling automatisch tot stand gebracht tussen je WiFi-punt(en) en de digitale apparaten die UPnP-compatibel zijn.


Van modem naar router

Een modem is een apparaat dat het binnenkomende signaal omzet in een internet signaal. Omdat je meestal meerdere apparaten wilt aansluiten op het internet is daarnaast nog een router nodig. De router is het hart van je netwerk en zorgt ervoor dat er meerdere verbindingen kunnen worden gemaakt via één internetaansluiting. Het is dan ook de router die alle apparaten in het netwerk een IP-adres toewijst en je helpt bij het zoeken van informatie op het internet. Een router verbindt je met het modem. De router laat verschillende apparaten met elkaar communiceren, waardoor er een (WiFi-)netwerk ontstaat. Tegenwoordig hebben veel modems een router ingebouwd; dan noem je het een modem/router. Het modem regelt de internettoegang en de router zorgt voor het systeem op lokale schaal. Dit kan uiteraard zowel met draad als draadloos. Deze moeten altijd bij elkaar in de buurt staan. Waar het modem vaak in de meterkast wordt geïnstalleerd - die zich tevens niet in een centrale plek in het huis bevindt - en de router bij het modem in de buurt moet staan, ervaart men vaak dat niet overal in huis het internet even snel en sterk is. Dit is de reden waarom mensen oplossingen zoeken voor meer snelheid, bereik en betrouwbaarheid.


Verhoog het bereik van je internet

De kans is groot dat je thuis gebruik maakt van het internet met meer dan één apparaat, zoals smartphone, tablet, laptop en televisie. Dit wordt tevens mogelijk gemaakt door de router. Ook is de kans aanwezig dat er meer dan één persoon gebruik maakt van het internet. Het resultaat hiervan is dat het internet langzamer wordt omdat de bandbreedte gedeeld moet worden met meerdere mensen. De netwerksnelheid kan echter worden verbeterd door het aansluiten van een access point, Homeplug/Powerline of WiFi-repeaters. Dit noem je dan een bridge. Het access point is hierin de beste optie, vooral bij omgevingen waar meerdere vaste aansluitingen te vinden zijn of er (lange) kabels zijn getrokken. Dit access point kun je een vast IP-adres geven in je thuisnetwerk zodat er niet elke keer een IP-adres opgehaald moet worden bij de hoofd-router. Klein nadeel: de configuratie van een access point is vrij lastig. De andere twee meteen inleveren aan sterkte waardoor de kwaliteit en snelheid van het hoofdsignaal slechter wordt. Ook kun je eventuele oude routers instellen als access point door deze om te zetten van DHCP-server naar bridge-modus; anders delen beide routers IP-adressen uit aan verbonden apparaten wat voor onnodige moeilijkheden zorgt. Heb je nog geen internetaansluiting of kabels, dan is de Homeplug - zowel bekabeld als draadloos - is een andere oplossing. Dit apparaat is in te pluggen in elk stopcontact in- of eventueel buitenshuis en zorgt ervoor dat je kunt internetten via het elektriciteitsnetwerk, waardoor je overal internet hebt. WiFi repeaters is ook een optie. Deze ontvangen het draadloze signaal vanaf je modem-/router en zenden dit weer uit. De internetsnelheid wordt echter gehalveerd en de originele sterkte neemt af. Echter zijn deze wel goedkoop en gemakkelijk te installeren.


Single-band, dual-band en tri-band

Band staat voor de frequentie die een modem/router gebruikt, die gegevensoverdracht ondersteund. Single-band gebruikt de 2,4 GHz frequentie en dual-band gebruikt zowel de 2,4 GHz frequentie als de 5 GHz frequentie. Dan is er nog tri-band, die 3 verschillende frequentiebanden naast elkaar kan gebruiken. In sommige gevallen betekend dit éénmaal 2,4 GHz frequentie en tweemaal de 5 GHz frequentie óf 2,4 GHz, 5 GHz en 60 GHz-band. Hoe hoger het aantal banden en of deze naast elkaar ("simultaan") kunnen werken, hoe hoger je internetsnelheid kan zijn. Dit is echter ook afhankelijk van de modem/router en accessoires, zoals je Ethernet-kabels, de access points, Homeplug/Powerline of WiFi-repeaters.


WiFi-standaarden: Wireless AC

Over de jaren zijn er verschillende WiFi-standaarden ontwikkeld. WiFi wordt in technische termen ook wel 'IEEE 802.11' genoemd, waar recentelijk één of meerdere letters aan worden toegevoegd om verschillende nieuwere versies te duiden. Deze "Linksys Single Band N300 PoE Access Point (plafondmodule)" werkt op Wireless N, ofwel 'IEEE 802.11N'. Wireless N werkt zowel op 2,4 GHz als 5 GHz, waarbij met 'dualband' snelheden tot wel 600Mbps behaald kan worden. Wireless AC en AD zijn de nieuwste standaarden en zorgen ervoor dat HD-videostreaming naar een nieuw level wordt getild. AC-technologie biedt WiFi met Gigabit-snelheid en krachtige signaalversterkers. Op deze manier wordt content sneller gedownload en grote bestanden sneller gesynchroniseerd, waardoor je soepeler kunt streamen. Momenteel is Wireless N de meest gebruikte en functionele WiFi-standaard, omdat veel producten hier compatibel mee zijn. Wireless B, A en G zijn verouderde standaarden die in vergelijking tot Wireless N langzamer data overdragen. Deze Linksys N300 werkt uiteraard wel met Wireless B, A en G.


Beamforming technologie & dode zones

Beamforming technologie houdt in dat het WiFi-signaal in een specifieke richting wordt verzonden naar digitale apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. Normaliter ontstaan er veel dode zones doordat het signaal niet rechtstreeks wordt verzonden, maar uitstraalt in willekeurige richtingen. Dit verslechterd de kwaliteit van de verbinding en snelheid van dataoverdracht. De twee verwijderbare antenne's helpen hier bij het versterken van het netwerk signaal, waardoor je netwerk efficiënter wordt en een groter bereik krijgt. Digitale apparaten ontvangen op hun beurt gemakkelijker gegevens, wat inhoudt dat de batterij van het aangesloten apparaat ook langer meegaat. Kortom: het optimaliseert prestaties en vermindert storing bij dataoverdracht met aangesloten apparaten.


Fast Ethernet versus Gigabit-netwerk

Fast Ethernet en Gigabit zijn beide voorbeelden van netwerken. Het Gigabit-netwerk is echter nieuwer en sneller dan een Fast Ethernet-connectie. Dit komt door de hoeveelheid gegevens die per seconde verzonden kunnen worden. Meestal komen internet-snelheden niet tot de 100Mbit, wat maakt dat een Gigabit-netwerk eigenlijk enkel zinvol is tussen digitale apparaten in een thuisnetwerk of op kantoor. Fast Ethernet: Maximaal 100Mbit (+- 11 Mb) Gigabit-netwerk: Maximaal 1000Mbit (+- 90Mb).


WPA/WPA2-versleuteling & SPI-firewall

Bescherm je netwerk met draadloze WPA/WPA2-versleuteling en een SPI-firewall. WPA staat voor 'WiFi Protected Access' en zorgt ervoor dat datapakketten worden versleuteld zodat deze niet kunnen worden ontcijfert wanneer onderschept. WPA3 is recent gelanceerd maar nog niet overal bruikbaar en beschikbaar. WPA2 is daarom momenteel de meest gebruikte en veilige data-encryptie voor je datanetwerk en ontworpen om de encryptie nog sterker te maken. Het grootste voordeel ten opzichte van voorgaande data encrypties zoals WEP (Wired Equivalent Privacy) is dat bij elk datapakket de sleutel veranderd, waardoor als er één datapakket wordt onderschept dezelfde sleutel níet kan worden gebruikt om alle andere datapakketten te ontcijferen. Bij de oudere WEP-versie kreeg elk datapakket dezelfde sleutel toegewezen. Ook is de controle van echtheid op datapakketten bij WPA beter dan bij WEP. SPI firewall staat voor 'Stateful Packet Inspection' en is een geavanceerd beveiligingsmechanisme dat de status van netwerkverbindingen bijhoudt. Het doet diepgaande inspectie van pakketten zoals de bron, het doel en andere informatie. Ook biedt het dynamische bescherming tegen kwaadaardige pakketten gebaseerd op de status van verbindingen.


DLNA gecertificeerd

DLNA staat voor Digital Living Network Alliance en zorgt ervoor dat digitale apparaten die aangesloten zijn op hetzelfde (draadloze) thuisnetwerk met elkaar kunnen communiceren. Dit maakt het mogelijk om muziek en films te streamen tussen verschillende apparaten zonder wijzigingen aan te brengen en ingewikkelde instellingen tegen te komen. Het maakt hierin ook niet uit waar bepaalde mediabestanden binnen het thuisnetwerk zijn opgeslagen. Aangezien veel van onze media tegenwoordig digitaal wordt opgeslagen is deze naadloze verbinding tussen digitale apparaten in huis extreem handig en zorgt voor comfort.

€ 159.00

Lees meer....

50Five.nl Linksys Linksys EA6900 Gigabit Dual band AC Router
Linksys EA6900 Gigabit Dual band AC Router
 

Sonos Amp Draadloze Versterker

Adembenemend geluid

De Sonos Amp is een luxe versterker met een indrukwekkend vermogen van 2 keer 125 Watt. De Amp stuurt zonder problemen verschillende goede hifi-speakers aan, maar biedt met name indrukwekkende mogelijkheden in combinatie met de Sonos Architectural inbouwspeakers. De Amp heeft analoge RCA aansluitingen en een HDMI aansluiting. Je kan dus niet alleen speakers aansluiten, maar ook de televisie, waardoor het geluid van de televisie kristalhelder en met indrukwekkende bass door de speakers wordt afgespeeld.


Architecturals

Samen met specialist van inbouwspeakers Sonance heeft Sonos de Architecturals ontwikkeld. Dat zijn inbouwspeakers die onopvallend in de muur of het plafond gemonteerd worden, zodat ze volledig opgaan in het interieur. In combinatie met de Architectural speakers beschikt de Amp over Sonos Trueplay. Trueplay herkent de positie van de speakers in de kamer en verdeelt het vermogen zodat het geluid op elke plek in de kamer hetzelfde wordt ervaren.


Functies en diensten

De Sonos Amp werkt samen met verschillende streaming diensten. Voorbeelden zijn Spotify, TIDAL, Apple Music en Deezer. Je kan de Amp bedienen via de aanraaktoetsen aan de voorkant van het apparaat zelf, maar ook via de Sonos app of met spraakbesturing via Google Assistant. Met de Sonos app maak je eenvoudig gebruik van alle streaming diensten, dus je hoeft niet voor elke dienst een aparte app te gebruiken. Voor spraakbesturing heb je een slimme speaker nodig, maar ook hiervoor heeft Sonos verschillende oplossingen. Spraakbesturing is namelijk niet alleen mogelijk via de Google Home slimme speaker, maar ook via de Sonos One of Beam.


Goed om te weten

De Amp verbindt draadloos met jouw thuisnetwerk via 2,4 GHz WiFi. Bluetooth verbinding is met de Amp niet mogelijk. Als je de Amp altijd bedient via de app of spraakbesturing, kan je deze zelfs uit het zicht plaatsen, bijvoorbeeld in een kastje of tv-meubel. Bovendien heeft 50five in onze Store in Haarlem een Sonos Demo Room ingericht met de Sonos architectural speakers. Wil je eerst een kijkje nemen voor je beslist? Kom dan naar de Store!

€ 699.00

Lees meer....

50Five.nl Sonos Sonos Amp Draadloze Versterker
Sonos Amp Draadloze Versterker
 

Synology M2D18 SSD adapter

SSD adapter

De Synology M.2 SSD-adapter M2D18 is bedoeld om de I/O-prestaties van uw NAS de sporen te geven en vermindert de willekeurige I/O-latentie aanzienlijk, wat voordelen heeft voor toepassingen zoals het indexeren van foto's, zoeken van bestanden en virtualiseren van omgevingen.
De dubbele M.2 SSD slots ondersteunen zowel SATA als NVMe SSD, wat betekent dat de SSD met de grotere cache voor lezen/schrijven en meer primaire bays voor schijven voor gegevensopslag gereserveerd zijn. Door de mogelijkheid koellichamen te monteren wordt de M.2 SSD beter gekoeld om een stabieler systeem en uitstekende prestaties te garanderen.

€ 189.00

Lees meer....

50Five.nl Synology Synology M2D18 SSD adapter
Synology M2D18 SSD adapter
 

Synology RackStation RS217 NAS server

Synology NAS

De term NAS betekent Network Attached Storage. Het gaat dus om digitale opslag, zoals een harde schijf, maar dan verbonden met jouw netwerk. Deze Synology NAS heeft een werkgeheugen van 512 MB waardoor je met meerdere gebruikers tegelijk gebruik kan maken van de opslagserver. De quad-core processor zorgt ervoor dat meerdere zware taken verdeeld worden en tegelijk kunnen worden uitgevoerd. Je kan daardoor bijvoorbeeld 4K video streamen en tegelijk back-ups maken.


Opslagruimte

De RS217 NAS heeft ruimte voor 2 harde schijven. Deze harde schijven worden niet met de NAS meegeleverd. De totale opslagcapaciteit is afhankelijk van de harde schijven die in de NAS geplaatst worden, en de maximaal toelaatbare opslagcapaciteit is 28 TB.


Transcodering

De Synology RS217 kan videobestanden transcoderen. Dat wil zeggen dat de NAS 4K video's kan laten afspelen op schermen die geen 4K ondersteunen. Dat is natuurlijk niet echt 4K, omdat zo'n scherm die resolutie niet kan weergeven. De NAS vult videobeelden echter aan om 4K video in een zo hoog mogelijke kwaliteit weer te geven.


Goed om te weten

Deze NAS heeft twee netwerkaansluitingen en een USB poort. De maximale doorvoersnelheid bedraagt 226Mbps, en dankzij AES-256 bit encryptie zijn je bestanden altijd beschermd. De Synology NAS is ook geschikt als NVR opslagstation voor camerabeelden van jouw beveiligingscamera's. Zo combineer je verschillende ontzettend handige functies in dit enkele apparaat.

€ 489.00

Lees meer....

50Five.nl Synology Synology RackStation RS217 NAS server
Synology RackStation RS217 NAS server
 

D Link DWM 222 4G Mobiele Modem

Echt overal

Wil jij altijd genieten van internet, zelfs als je onderweg bent? Met deze mobiele modem van D-Link kan jij waar je ook bent gebruik maken van internet op een apparaat naar keuze, overal ter wereld. De modem werkt met door een geactiveerde SIM-kaart te plaatsen met een internet abonnement. Je steekt de mobiele modem dan in een USB poort van jouw laptop of computer, en je geniet meteen van razendsnel mobiel internet.


4G LTE

De D-Link mobiele modem maakt gebruik van 4G LTE technologie, en behaalt daarmee downloadsnelheden van maximaal 150 Mbps. Uploadsnelheden bereiken maximaal 50 Mbps. Door een ingebouwde antenne is het signaal altijd sterk en stabiel.


Goed om te weten

De D-Link mobiele modem is plug & play en vereist dus geen ingewikkelde installatie. Zolang er een SIM-kaart geplaatst is hoef je de modem alleen in een USB poort te steken. Je kan dan meteen aan de slag. Door het zeer compacte en stevige ontwerp van deze D-Link modem is het een ideaal apparaat om mee te nemen op reis.

€ 69.99

Lees meer....

50Five.nl D Link D Link DWM 222 4G Mobiele Modem
D Link DWM 222 4G Mobiele Modem
 

Synology NVR1218 Standalone NVR

Koppel jouw camera's

Koppel jouw beveiligingscamera's aan deze Synology NVR en gebruik deze als centrale hub voor elke beveiligingscamera in jouw huis. Je kan maximaal 12 camera's aan deze NVR koppelen en de NVR ondersteunt een maximale resolutie van 4K Ultra HD.


Compact en zuinig

De Synology VR heeft een compact ontwerp waardoor deze makkelijk geplaatst kan worden op een plek naar keuze. Bovendien is de Synology NVR zeer energiezuinig. Met een nominaal vermogen van 7,2W verbruikt de NVR niet veel stroom.


Onmiddellijk inzien

De Synology NVR heeft 1 HDMI aansluiting die 4K Ultra HD ondersteunt, zodat je een scherm direct kan koppelen Je kan camerabeelden dan onmiddellijk inzien, zodat je altijd en totaal overzicht hebt over jouw huis en de directe omgeving. Bovendien heeft de NVR drie USB poorten en een gigabit ethernetpoort.

€ 259.00

Lees meer....

50Five.nl Synology Synology NVR1218 Standalone NVR
Synology NVR1218 Standalone NVR
 

TP Link TL SG105 5 Port Metal Gigabit Switch switch 5 poorten onbeheerd

De 10/100/1000 Mbps Desktop switch met 5 aansluitingen van TP-LINK biedt een eenvoudige manier om de overstap naar gigabit ethernet te maken. U kunt de snelheid van uw netwerkserver en backbone verbindigen verhogen, of van gigabit op uw desktop een realiteit maken. De TL-SG105 heeft bovendien een laag energieverbruik. Dankzij zijn innovatieve energiebesparende techniek kan met de TL-SG105 tot 65% op het stroomverbruik worden bespaard, waardoor hij een milieuvriendelijke oplossing voor uw bedrijfsnetwerk is.

€ 29.00

Lees meer....

50Five.nl TP LINK TP Link TL SG105 5 Port Metal Gigabit Switch switch 5 p
TP Link TL SG105 5 Port Metal Gigabit Switch switch 5 poorten onbeheerd
 

Zyxel NWA1123 AC Pro draadloos WiFi toegangspunt 3 pack

Breid WiFi netwerken uit

Met deze Zyxel access points breid je een WiFi netwerk eenvoudig uit. De access points zijn zeer geschikt voor het uitbreiden van een groot WiFi netwerk, zoals dat van een groter bedrijf, een school of een horeca bedrijf. Deze dual-band access points bereiken snelheden tot 450Mbps op de 2,4 GHz band en 1300Mbps op de 5 GHz band. In deze set zitten 3 Zyxel access points.


Goed om te weten

De Zyxel access point ondersteunt power over ethernet, of PoE. Dat wil zeggen dat je alleen een ethernetkabel hoeft aan te sluiten, en dat deze kabel tevens dient als voeding. De access point kan eenvoudig tegen een muur of tegen een plafond gemonteerd worden, en wordt met de benodigde materialen geleverd om dat zelf te doen. Je kan de access point beheren via het Nebula platform. Je hebt voor het Nebula platform een abonnement nodig, maar bij aankoop van de Nebula krijg je een jaarlicentie voor het Nebula platform gratis.

€ 459.00

Lees meer....

50Five.nl ZyXEL Zyxel NWA1123 AC Pro draadloos WiFi toegangspunt 3 pack
Zyxel NWA1123 AC Pro draadloos WiFi toegangspunt 3 pack
 

Eminent EM6304 NVR Opslagstation

Sla beeldmateriaal op

Op deze EM6304 NVR van Eminent kan je camerabeelden van IP camera's opslaan. Je kan tot vier IP camera's koppelen aan de NVR. Dat kunnen Eminent camera's zijn maar ook andere camera's zijn compatibel met de EM6304 zolang deze camera's ONVIF 2.4 ondersteunen. De opslagcapaciteit van de EM6304 kan uitgebreid worden tot een maximum van 8 TB.


Configureer

Je kan de NVR configureren zodat deze automatisch camerabeelden opslaat op ingestelde tijdstippen, of juist wanneer een camera beweging detecteert. Ook kan je back-ups maken van camerabeelden door een externe harde schijf of USB stick aan te sluiten via de ingebouwde USB poort. Bovendien kan je ook een back-up maken met de netwerk back-up functie.

€ 99.00

Lees meer....

50Five.nl Eminent Eminent EM6304 NVR Opslagstation
Eminent EM6304 NVR Opslagstation
 

TP Link TL PA4010KIT

Overal in huis internet

Breid je wifi-netwerk uit met behulp van het bestaande stroomnet. Steek de TL-PA4010 in een stopcontact om het wifi-signaal naar iedere ruimte in je huis te sturen en de internetverbinding te delen met al je favoriete bedrade en draadloze apparaten. Eén uniform netwerk houdt je verbinding stabiel, zelfs wanneer je door het huis beweegt.


Dual-band

Deze TP-Link extender beschikt over dual-band WiFi (2,4 GHz en 5 GHz banden) en bereikt hiermee een snelheid van 500 Mbps. MIMO technologie brengt tegelijkertijd meerdere verbindingen tot stand zodat je nooit last hebt van uitval en altijd van internet met hoge snelheden voorzien bent.


Handig om te weten

Deze TP-Link extender heeft een 'WiFi Clone' knop en een 'Pair' knop. Met de WiFi Clone knop kan je de extender automatisch de netwerkgegevens van jouw netwerk laten overnemen. De Pair knop maakt het makkelijk om meer extenders toe te voegen aan jouw netwerk. De configuratie daarvan is binnen minuten gebeurd.

€ 39.00

Lees meer....

50Five.nl TP LINK TP Link TL PA4010KIT
TP Link TL PA4010KIT
 

Netatmo Slimme Thermostaat met 4 Radiatorknoppen

Verwarmen en besparen met Netatmo

Met deze slimme thermostaat starterkit van Netatmo met een extra radiatorkraan maak je de verwarming in jouw huis slim. Met de slimme thermostaat en vier radiatorknoppen kan je de verwarming instellen gebaseerd op jouw leefstijl. Elke ruimte waar een slimme radiatorkraan is geplaatst kan apart geregeld worden. De thermostaat is op afstand te bedienen via de Netatmo app, en het systeem is voorzien van verschillende slimme functies.


Slimme functies

Met deze Netatmo verwarmingsset geniet je van open raam detectie. Wanneer het systeem herkent dat er een raam open staat, dan zal de thermostaat de verwarming uitschakelen. Zo wordt er niet onnodig gestookt. Met nachtmodus verwarm je 's nachts alleen de slaapkamers, en wordt de rest van het huis niet onnodig verwarmd.


Eenvoudige bediening

De Netatmo slimme radiatorkraan bedien je door middel van de Netatmo app op je smartphone, vauit je bed of stoel, of waar ook ter wereld. De radiatorkraan houdt rekening met allerlei omstandigheden en herkent wanneer een raam open staat. In gebruik nemen is simpel en kan per ruimte. Je hebt geen aparte thermostaat nodig om het geheel te laten functioneren. Wil je in heel je huis comfortabel energie besparen? Monteer dan in elke ruimte een slimme radiatorkraan van Netatmo. In totaal kan je 20 radiatorkranen monteren per systeem. Een goed werkende WiFi verbinding is een vereiste.


Goed om te weten

Het Netatmo verwarmingsset werkt met Apple HomeKit en Google Assistant. Door de Netatmo slimme thermostaat en radiatorkranen te integreren in Apple HomeKit worden ze een heus onderdeel van jouw smart home. Heb jij een Google Home slimme speaker? Dan vraag je simpelweg aan Google Assistant om de temperatuur hoger of lager te zetten. De radiatorkranen van Netatmo werken op batterijen, met een batterijduur van 2 jaar.

€ 298.99

Lees meer....

50Five.nl Netatmo Netatmo Slimme Thermostaat met 4 Radiatorknoppen
Netatmo Slimme Thermostaat met 4 Radiatorknoppen
 

Linksys EA8300 MU MIMO Tri band Gigabit AC Router

In een notendop

Waar reguliere routers met Fast Ethernet een maximale snelheid van 100Mbs kunnen bereiken, heeft deze Linksys EA8300 MU-MIMO Tri-band Gigabit AC Router door Gigabit een maximale netwerk-snelheid van 1000MBs. Dit komt neer op zo'n 10 keer sneller, zowel met als zonder draad. Hier bovenop komt tri-band die het toelaat dat er drie bandbreedtes simultaan naast elkaar werken, namelijk 2.4GHz en tweemaal 5.0GHz. Combineer dit met MU-MIMO waarbij meerdere mensen en apparaten met de router kunnen verbinden zonder de snelheid en stabiliteit van het netwerk aan te passen. Via Linksys Smart WiFi heb je tevens niet alleen controle over het surfgedrag van je kinderen en gasten, er kunnen ook gastaccounts worden aangemaakt zodat niemand jouw smart home apparaten kan bedienen via NAS. Gasten vallen je overigens ook niet lastig met de hoeveelheid verbonden apparaten, want de router maakt gebruik van prioritering en verbindt je apparaat automatisch met de minst drukke en snelste bandbreedte. Voilá, een baas van een router!De router heeft ook een USB 3.0 poort, een poort die tot 10 keer sneller data overdraagt dan de oudere USB 2.0-versie. De poort leent zich voor het aansluiten van opslagapparaten en het overdragen van bestanden of het delen van digitale apparaten via het WiFi-netwerk. Wanneer de printer met de USB-kabel is aangesloten op de router kan iedereen die op datzelfde netwerk is aangesloten draadloos verbinding met- en gebruik maken met de printer.


Verhoog het bereik van je internet

De kans is groot dat je thuis gebruik maakt van het internet met meer dan één apparaat, zoals smartphone, tablet, laptop en televisie. Dit wordt tevens mogelijk gemaakt door de router. Ook is de kans aanwezig dat er meer dan één persoon gebruik maakt van het internet. Het resultaat hiervan is dat het internet langzamer wordt omdat de bandbreedte gedeeld moet worden met meerdere mensen. De netwerksnelheid kan echter worden verbeterd door het aansluiten van een access point, Homeplug/Powerline of WiFi-repeaters. Dit noem je dan een bridge. Het access point is hierin de beste optie, vooral bij omgevingen waar meerdere vaste aansluitingen te vinden zijn of er (lange) kabels zijn getrokken. Dit access point kun je een vast IP-adres geven in je thuisnetwerk zodat er niet elke keer een IP-adres opgehaald moet worden bij de hoofd-router. Klein nadeel: de configuratie van een access point is vrij lastig. De andere twee meteen inleveren aan sterkte waardoor de kwaliteit en snelheid van het hoofdsignaal slechter wordt. Ook kun je eventuele oude routers instellen als access point door deze om te zetten van DHCP-server naar bridge-modus; anders delen beide routers IP-adressen uit aan verbonden apparaten wat voor onnodige moeilijkheden zorgt.Heb je nog geen internetaansluiting of kabels, dan is de Homeplug - zowel bekabeld als draadloos - is een andere oplossing. Dit apparaat is in te pluggen in elk stopcontact in- of eventueel buitenshuis en zorgt ervoor dat je kunt internetten via het elektriciteitsnetwerk, waardoor je overal internet hebt. WiFi repeaters is ook een optie. Deze ontvangen het draadloze signaal vanaf je modem-/router en zenden dit weer uit. De internetsnelheid wordt echter gehalveerd en de originele sterkte neemt af. Echter zijn deze wel goedkoop en gemakkelijk te installeren.


MU-MIMO - Hoe en wat

De wereld is aan het digitaliseren. Iedereen gebruikt meerdere digitale apparaten die vrijwel allemaal met het WiFi-thuisnetwerk zijn verbonden en deze apparaten worden ook tegelijkertijd gebruikt. Echter, hoe meer apparaten in verbinding staan met hetzelfde WiFi-netwerk, hoe trager elke afzonderlijke verbinding wordt. Veel routers zijn erop gemaakt maar met één apparaat tegelijk te communiceren. Dit noem je single-user routers (SI-MIMO), en elk ander, extra apparaat moet wachten met het verzenden en ontvangen van gegevens van het internet.Elke keer als een nieuw apparaat verbinding maakt met het WiFi-netwerk, wordt deze wachtrij langer en dat heeft effect op de wachttijd. Dit is verleden tijd, want MU-MIMO is dé oplossing voor trage verbindingen die vermoeiende situaties doen voorkomen.MU-MIMO staat voor multi-user, multiple-input of multiple-output technologie (ook wel de nieuwste generatie AC of AC Wave 2), en is een technologie standaard die deze wachttijd flink reduceert. MU-MIMO is - wanneer ingebouwd - onderdeel van een WiFi-router en zorgt ervoor dat meerdere apparaten tegelijkertijd met de router kunnen communiceren. Dit verkort de wachttijd en maakt het netwerk sneller, omdat apparaten minder lang hoeven wachten op een signaal. Maak een einde aan bufferen en haperende content, met MU-MIMO kan iedereen genieten van een WiFi-netwerk dat hoge prestaties levert. Geen frustraties meer, een flinke verbetering voor je WiFi-ervaring!


Single-band, dual-band en tri-band

Band staat voor de frequentie die een modem/router gebruikt, die gegevensoverdracht ondersteund. Single-band gebruikt de 2,4 GHz frequentie en dual-band gebruikt zowel de 2,4 GHz frequentie als de 5 GHz frequentie. Dan is er nog tri-band, die 3 verschillende frequentiebanden naast elkaar kan gebruiken. In sommige gevallen betekend dit éénmaal 2,4 GHz frequentie en tweemaal de 5 GHz frequentie óf 2,4 GHz, 5 GHz en 60 GHz-band.Hoe hoger het aantal banden en of deze naast elkaar ("simultaan") kunnen werken, hoe hoger je internetsnelheid kan zijn. Dit is echter ook afhankelijk van modem/router en accessoires, zoals je Ethernet-kabels, de access points, Homeplug/Powerline of WiFi-repeaters.


WiFi-standaarden: Wireless AC

Over de jaren zijn er verschillende WiFi-standaarden ontwikkeld. WiFi wordt in technische termen ook wel 'IEEE 802.11' genoemd, waar recentelijk één of meerdere letters aan worden toegevoegd om verschillende nieuwere versies te duiden. Deze "Linksys EA8300 MU-MIMO Tri-band Gigabit AC Router" werkt op Wireless N, ofwel 'IEEE 802.11N'. Wireless N werkt zowel op 2,4 GHz als 5 GHz, waarbij met 'dualband' snelheden tot wel 600Mbps behaald kan worden.Wireless AC en AD zijn de nieuwste standaarden en zorgen ervoor dat HD-videostreaming naar een nieuw level wordt getild. AC-technologie biedt WiFi met Gigabit-snelheid en krachtige signaalversterkers. Op deze manier wordt content sneller gedownload en grote bestanden sneller gesynchroniseerd, waardoor je soepeler kunt streamen.Momenteel is Wireless N de meest gebruikte en functionele WiFi-standaard, omdat veel producten hier compatibel mee zijn. Wireless B, A en G zijn verouderde standaarden die in vergelijking tot Wireless N langzamer data overdragen. Deze Linksys EA8300 MU-MIMO Tri-band Gigabit AC Router werkt uiteraard wel met Wireless B, A en G.


Beamforming technologie & dode zones

Beamforming technologie houdt in dat het WiFi-signaal in een specifieke richting wordt verzonden naar digitale apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. Normaliter ontstaan er veel dode zones doordat het signaal niet rechtstreeks wordt verzonden, maar uitstraalt in willekeurige richtingen. Dit verslechterd de kwaliteit van de verbinding en snelheid van dataoverdracht. De twee verwijderbare antenne's helpen hier bij het versterken van het netwerk signaal, waardoor je netwerk efficiënter wordt en een groter bereik krijgt. Digitale apparaten ontvangen op hun beurt gemakkelijker gegevens, wat inhoudt dat de batterij van het aangesloten apparaat ook langer meegaat. Kortom: het optimaliseert prestaties en vermindert storing bij dataoverdracht met aangesloten apparaten.


Fast Ethernet versus Gigabit-netwerk

Fast Ethernet en Gigabit zijn beide voorbeelden van netwerken. Het Gigabit-netwerk is echter nieuwer en sneller dan een Fast Ethernet-connectie. Dit komt door de hoeveelheid gegevens die per seconde verzonden kunnen worden. Meestal komen internet-snelheden niet tot de 100Mbit, wat maakt dat een Gigabit-netwerk eigenlijk enkel zinvol is tussen digitale apparaten in een thuisnetwerk of op kantoor.Fast Ethernet: Maximaal 100Mbit (+- 11 Mb)Gigabit-netwerk: Maximaal 1000Mbit (+- 90Mb).


WPA/WPA2-versleuteling & SPI

Bescherm je netwerk met draadloze WPA/WPA2-versleuteling en een SPI-firewall. WPA staat voor 'WiFi Protected Access' en zorgt ervoor dat datapakketten worden versleuteld zodat deze niet kunnen worden ontcijfert wanneer onderschept. WPA3 is recent gelanceerd maar nog niet overal bruikbaar en beschikbaar. WPA2 is daarom momenteel de meest gebruikte en veilige data-encryptie voor je datanetwerk en ontworpen om de encryptie nog sterker te maken.Het grootste voordeel ten opzichte van voorgaande data encrypties zoals WEP (Wired Equivalent Privacy) is dat bij elk datapakket de sleutel veranderd, waardoor als er één datapakket wordt onderschept dezelfde sleutel níet kan worden gebruikt om alle andere datapakketten te ontcijferen. Bij de oudere WEP-versie kreeg elk datapakket dezelfde sleutel toegewezen. Ook is de controle van echtheid op datapakketten bij WPA beter dan bij WEP.SPI firewall staat voor 'Stateful Packet Inspection' en is een geavanceerd beveiligingsmechanisme dat de status van netwerkverbindingen bijhoudt. Het doet diepgaande inspectie van pakketten zoals de bron, het doel en andere informatie. Ook biedt het dynamische bescherming tegen kwaadaardige pakketten gebaseerd op de status van verbindingen.


Port doorschakeling

Port doorschakeling betekend dat je vanaf buitenaf via het internet (de firewall) naar een specifiek digitaal apparaat in je thuisnetwerk wordt geleidt. Dit kan echter alleen als je deze optie hebt ingeschakeld, en geldt voor het apparaat naar keuze. Zie dit als een open deur in de firewall van je WiFi-netwerk. Hiermee kan het internet een bepaald apparaat bereiken 'zonder te kloppen'. Normaliter beschermt een router je thuisnetwerk tegen de buitenwereld en zorgt voor een toegang die enkel het internet van buitenaf toelaat.Er zijn echter ook digitale apparaten en programma's, zoals online games en bijvoorbeeld IP-camera's die een verbinding nodig hebben met het internet, zonder dat deze wordt onderbroken door een firewall. Vaak wordt deze poort-doorschakeling automatisch tot stand gebracht tussen je WiFi-punt(en) en de digitale apparaten die UPnP-compatibel zijn.


Van modem naar router

Een modem is een apparaat dat het binnenkomende signaal omzet in een internet signaal. Omdat je meestal meerdere apparaten wilt aansluiten op het internet is daarnaast nog een router nodig. De router is het hart van je netwerk en zorgt ervoor dat er meerdere verbindingen kunnen worden gemaakt via één internetaansluiting. Het is dan ook de router die alle apparaten in het netwerk een IP-adres toewijst en je helpt bij het zoeken van informatie op het internet. Een router verbindt je met het modem. De router laat verschillende apparaten met elkaar communiceren, waardoor er een (WiFi-)netwerk ontstaat. Tegenwoordig hebben veel modems een router ingebouwd; dan noem je het een modem/router. Het modem regelt de internettoegang en de router zorgt voor het systeem op lokale schaal. Dit kan uiteraard zowel met draad als draadloos. Deze moeten altijd bij elkaar in de buurt staan. Waar het modem vaak in de meterkast wordt geïnstalleerd - die zich tevens niet in een centrale plek in het huis bevindt - en de router bij het modem in de buurt moet staan, ervaart men vaak dat niet overal in huis het internet even snel en sterk is. Dit is de reden waarom mensen oplossingen zoeken voor meer snelheid, bereik en betrouwbaarheid.

€ 139.00

Lees meer....

50Five.nl Linksys Linksys EA8300 MU MIMO Tri band Gigabit AC Router
Linksys EA8300 MU MIMO Tri band Gigabit AC Router
 

Somfy Indoor Beveiligingscamera

Je interieur is perfect beveiligd

Verlaat je huis vanaf nu met een gerust gevoel, dankzij een betrouwbare beveiligingscamera voor binnen met vele functionaliteiten. De Somfy Indoor Full HD beveiligingscamera beschermt je interieur op doeltreffende wijze. Door de vele functionaliteiten kan hij hoogstaande beelden van relevante gebeurtenissen in je woning registreren. Je ontvangt dan een notificatie.


Heel slimme functionaliteiten

Deze Somfy binnencamera heeft talloze voordelen. Allereerst is hij Plug & Play Hem installeren kost slechts een minuut of tien.Deze camera registreert niet continu, maar zodra er een verdachte beweging plaatsvindt. Je krijgt dus alleen notificaties via de Somfy app als er iets gebeurt. Verder is deze camera uitgerust met Somfy Vision (technologie die warmtedetectie combineert met beeldanalyse), maar je hebt ook de mogelijkheid om de gevoeligheid in te stellen (drie niveaus) et de gebieden te kiezen die in de gaten moeten worden gehouden (je hebt zo de mogelijkheid om de camera op een raam te richten). Zo ben je er dus zeker van geen vals alarm te ontvangen. Bijvoorbeeld als je hond in het gezichtsveld van de camera komt.


Compatibel met andere domotica-ecosystemen

De door de camera geregistreerde beelden worden automatisch 24 uur in de Cloud opgeslagen. Je kunt je beelden direct bekijken, en ook de 10 seconden die voorafgaan aan de gebeurtenis. Je kunt zelfs (uit)zoomen.Deze beelden zijn van heel hoge kwaliteit, ook 's nachts dankzij het nachtzicht. De Somfy Indoor camera werkt ook samen met verschillende diensten zoals Apple Homekit, IFTTT en Amazon Alexa en is hierdoor helemaal klaar voor een slimme toekomst.


Goed om te weten

De tweewegcommunicatie zorgt ervoor dat je met bezoekers kunt communiceren. Handig om de kinderen te begroeten als ze uit school komen of ongewenste gasten weg te sturen!
Met de "kinder"modus weet je wanneer je kinderen van school komen.En je kunt de privacymodus via de app activeren, zodat deze automatisch aangaat als je thuiskomt. Er wordt dan geen enkel beeld meer geregistreerd, zodat je van je privacy kunt genieten zonder het risico op voyeuristische hackers.
Als je thuis weggaat herinnert de "Smart Activation" functie je eraan om de camera te activeren. Als je voor een lange periode vertrekt (vakantie, lang weekend...) kun je de toegang tot het systeem delen met vertrouwde personen die je huis tijdens je afwezigheid in de gaten houden. Deze camera gaat samen met Nest, IFTTTT, Google Assistant en Amazon Alexa. Zeer binnenkort is hij ook compatibel met TaHoma (juli 2018).Deze uitgebreide compatibiliteit biedt vele mogelijkheden op domoticagebied. Je kunt scenario's creëren om je apparaten te automatiseren al naargelang precieze situaties. Je kunt er bijvoorbeeld zorgen dat je Nest thermostaat de verwarming lager zet zodra je weggaat en de camera reactiveert.


Specificaties
De Somfy binnencamera heeft een gezichtshoek van 130°, sensor met 3 megapixels en een 4x zoom (Magic Zoom).Hij is full HD en biedt een beeldkwaliteit van 1080 pixels. Het nachtzicht heeft een bereik van 6 m en de bewegingsdetector van 5 m.De camera is door de magnetische beugel gemakkelijk te installeren en werkt op stroom. Hij ondersteunt WiFi WiFi 802.11 b / g / n (2.4 GHz) - open / WEP / WPA WPA2-Personal support netwerken. De camera gaat samen met apparaten met iOS9 (of nieuwere versie) en Android 4.4 (of nieuwer). Hij is los te gebruiken of met een Somfy One, One+ of Home Alarm beveiligingssysteem.

€ 126.75

Lees meer....

50Five.nl Somfy Somfy Indoor Beveiligingscamera
Somfy Indoor Beveiligingscamera
 

Somfy Home alarm met rookmelder en indoor cam

Somfy Protect Home Alarm

Wil je je huis tegen inbrekers beschermen? Zelfs als je nog nooit slachtoffer bent geweest van inbraak ben je wellicht bang dat het je ook overkomt, dat is logisch. Wees gerust, want Somfy biedt een complete oplossing om je woning te beschermen. De Somfy Protect Home Alarm set bevat namelijk alle nodige onderdelen voor het creëren van een doeltreffend veiligheidssysteem: 3 IntelliTAG sensoren voor ramen en deuren die pogingen tot inbraak herkennen, 1 bewegingsdetector, 1 sirene, 1 bridge voor de WiFi verbinding en 2 badges om het systeem te deactiveren. Met Somfy Protect Home Alarm zorg je voor een veilige plek voor u en de rest van het gezin.


Somfy Protect Rooksensor

Zodra de sensor rook detecteert gaat de luide 85dB sirene af en wordt er direct een notificatie naar je smartphone gestuurd. Als je meerdere Somfy Protect rookmelders in huis hebt zullen deze allemaal afgaan. Ook kan de sirene van je Protect alarmsysteem worden geactiveerd door de rookmelder en gaat de camera direct opnemen en beelden opslaan. Ook kan je direct via de livestream bekijken wat er aan de hand is.


Somy Indoor Beveiligingscamera

Verlaat je huis vanaf nu met een gerust gevoel, dankzij een betrouwbare beveiligingscamera voor binnen met vele functionaliteiten. De Somfy Indoor Full HD beveiligingscamera beschermt je interieur op doeltreffende wijze. Door de vele functionaliteiten kan hij hoogstaande beelden van relevante gebeurtenissen in je woning registreren. Je ontvangt dan een notificatie.


€ 546.74

Lees meer....

50Five.nl Somfy Somfy Home alarm met rookmelder en indoor cam
Somfy Home alarm met rookmelder en indoor cam
 

Innr Outdoor LED spot 3 pack Wit en Kleur Verlengkabel

Jouw tuin in kleur

Geniet ook in de tuin van prachtige kleurverlichting met de Innr Outdoor ledspots. Deze ledspots stralen licht uit in 16 miljoen verschillende kleuren, en zijn bovendien dimbaar. Je kan de ledspots eenvoudig in de grond prikken, of tegen een muur of schutting monteren. Kies bij deze voordeelbundel een verlengkabel van 2 meter of van 5 meter, zodat je de ledspots nog verder bij een stopcontact vandaan kan plaatsen.


Slimme integratie

De Innr ledspots kunnen worden bestuurd met spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant. Let wel op dat je daarvoor een slimme speaker nodig hebt. De ledspots werken ook samen met Philips Hue verlichting. Hiervoor heb je een Hue Bridge nodig, maar als je Hue verlichting in huis hebt, heb je vaak al een bridge.


Goed om te weten

In deze starterkit zitten drie ledspots met alle benodigdheden zoals de stroommodule die je nodig hebt om de lampen aan te sluiten. Je kan extra lampen kopen als uitbreiding, waar deze module niet bij zit.


€ 153.43

Lees meer....

50Five.nl Innr Outdoor LED spot 3 pack Wit en Kleur Verlengkabel
Innr Outdoor LED spot 3 pack Wit en Kleur Verlengkabel
 

Innr Outdoor LED spot 3 pack Wit en Kleur Innr Outdoor LED strip

Jouw tuin in kleur

Geniet ook in de tuin van prachtige kleurverlichting met de Innr Outdoor ledspots en ledstrip. De ledspots en ledstrip stralen licht uit in 16 miljoen verschillende kleuren, en zijn bovendien dimbaar. Je kan de ledspots eenvoudig in de grond prikken, of tegen een muur of schutting monteren. In deze voordeelbundel kan je zelf kiezen voor de ledstrip van 4 meter of van 2 meter.


Slimme integratie

De Innr verlichting kan worden bestuurd met spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant. Let wel op dat je daarvoor een slimme speaker nodig hebt. De verlichting werkt ook samen met Philips Hue. Hiervoor heb je een Hue Bridge nodig, maar als je Hue verlichting in huis hebt, heb je vaak al een bridge.


Goed om te weten

In deze starterkit zitten drie ledspots met alle benodigdheden zoals de stroommodule die je nodig hebt om de lampen aan te sluiten. Daarnaast zit er één ledstrip in, met alle benodigdheden. Je kan extra lampen kopen als uitbreiding, waar de stroommodule niet bij zit.

€ 197.98

Lees meer....

50Five.nl Innr Outdoor LED spot 3 pack Wit en Kleur Innr Outdoor
Innr Outdoor LED spot 3 pack Wit en Kleur Innr Outdoor LED strip
 

Philips Hue White and Color Ambiance Starterkit E27 met Nest Protect 2e generatie

Start met connected verlichting met Philips Hue

Maak een eerste stap richting slimme verlichting met deze Philips Hue starter kit. Deze starter kit bestaat uit twee White and Colour Ambiance lampen, één bridge en één dimschakelaar. De LED lampen zijn zeer energiezuinig en stralen licht in 16 miljoen kleuren uit.


Beschermd tegen rook en koolmonoxide met Nest

De berichtgeving van de Nest Protect is subtiel en doordacht. De meldingen zijn eerst vriendelijk gesproken ter voorkoming van onnodige paniek. Dreigt er serieus gevaar? Dan volgen er piepjes en mobiele notificaties. Heb je meerdere Nest Protect melders geïnstalleerd? Ze werken samen en geven allemaal hetzelfde bericht. Zo weet je altijd, waar je ook bent, wat er in welke kamer aan de hand is.


€ 122.76

Lees meer....

50Five.nl Philips Philips Hue White and Color Ambiance Starterkit E27 met
Philips Hue White and Color Ambiance Starterkit E27 met Nest Protect 2e generatie
 

Innr Outdoor LED spot 3 pack Wit en Kleur

Jouw tuin in kleur

Geniet ook in de tuin van prachtige kleurverlichting met de Innr Outdoor ledspots. Deze ledspots stralen licht uit in 16 miljoen verschillende kleuren, en zijn bovendien dimbaar. Je kan de ledspots eenvoudig in de grond prikken, of tegen een muur of schutting monteren. 


Slimme integratie

De Innr ledspots kunnen worden bestuurd met spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant. Let wel op dat je daarvoor een slimme speaker nodig hebt. De ledspots werken ook samen met Philips Hue verlichting. Hiervoor heb je een Hue Bridge nodig, maar als je Hue verlichting in huis hebt, heb je vaak al een bridge.


Goed om te weten

In deze starterkit zitten drie ledspots met alle benodigdheden zoals de stroommodule die je nodig hebt om de lampen aan te sluiten. Je kan extra lampen kopen als uitbreiding, waar deze module niet bij zit.


€ 139.99

Lees meer....

50Five.nl Innr Innr Outdoor LED spot 3 pack Wit en Kleur
Innr Outdoor LED spot 3 pack Wit en Kleur
 

Honeywell Round Connected Modulation

Overal ter wereld de verwarming regelen

Weet je niet zeker meer of je vanochtend de verwarming wel hebt uitgezet en wil je op afstand controleren of hij nog brandt? Dankzij de Total Connect Comfort app die communiceert met je thermostaat bedien je je verwarming waar je ook bent. Zit je gewoon binnen in huis en wil je de temperatuur aanpassen? De Honeywell Round Connected Modulation bedien je ook gemakkelijk op de thermostaat zelf. Draai de draaiknop met de klok mee en verhoog de temperatuur.


Bespaar energie

Ongeveer 75% van de energie die je in huis verbruikt, gaat naar de verwarming en warm water. Met een Honeywell Round thermostaat bespaar je op je energiekosten. Je regelt voortaan namelijk automatisch de verwarming in je huis. 


Goed om te weten

Een energiezuinige regeling voor modulerende cv-toestellen,
die eenvoudig via smartphone en tablet te bedienen is via de Total Connect Comfort-app. Doordat het pakket ingeleerd wordt geleverd, is een snelle montage gegarandeerd. Ook omdat dat de Round Connected Modulation precies op de bestaande montageplaat past!

€ 139.95

Lees meer....

50Five.nl Honeywell Honeywell Round Connected Modulation
Honeywell Round Connected Modulation
 

Honeywell Round On Off T87G2014

Round On/Off
De Round On/Off toont standaard de gemeten kamertemperatuur en tijdens het bedienen de ingestelde temperatuur. In het installatiemenu kan het aantal schakelingen per uur worden ingesteld, waardoor het regelgedrag wordt aanpast aan de snelheid van het verwarmingssysteem. Extra knoppen ontbreken, zodat de bediening voor iedereen eenvoudig en toegankelijk is. Batterijen vervangen hoeft niet, want de thermostaat voedt zich vanuit het cv-toestel.

€ 49.95

Lees meer....

50Five.nl Honeywell Honeywell Round On Off T87G2014
Honeywell Round On Off T87G2014
 

Honeywell Round Wireless Modulation Y87RF2008

Round Wireless Modulation
De Round Wireless Modulation is een pakket en bestaat uit de Round Wireless en de Wireless Modulation module. De componenten zijn in de fabriek al toegewezen en direct gereed voor gebruik. Bij het cv-toestel wordt de ontvanger - Wireless Modulation module - geplaatst. De ontvanger heeft geen aparte voeding nodig, deze wordt verzorgd door de OpenTherm-verbinding met het cv-toestel. De thermostaat wordt gevoed door batterijen en wordt geplaatst zonder hak- en breekwerk!

Uitbreiden
Bovendien kan de Round Modulation  eenvoudig worden uitgebreid met een internet-gateway RFG100 voor bediening via smartphone en tablet. (Deze is niet inbegrepen, maar kan los besteld worden.)

€ 119.95

Lees meer....

50Five.nl Honeywell Honeywell Round Wireless Modulation Y87RF2008
Honeywell Round Wireless Modulation Y87RF2008
 

Honeywell Round Wireless

Toepassing 
Wanneer een thermostaat verplaatst moet worden, is de Round Wireless de ideale manier om het omleggen van bekabeling te vermijden. De thermostaat kan overal in huis worden geplaatst. De beproefde en betrouwbare draadloze communicatie verzorgt een perfecte verbinding met andere draadloze Honeywellapparatuur, zonder hak- en breekwerk.

Let op!
Deze Round is zonder ontvanger, voor gebruik bij het Evohome systeem.
Voor het aansluiten op een toestel zonder eigen RF ontvanger kan dat met de: Round Wireless On/Off of de Round Wireless Modulation.

€ 69.95

Lees meer....

50Five.nl Honeywell Honeywell Round Wireless
Honeywell Round Wireless
 

Arlo Ultra 4K Wire Free Security Camera

Superscherp beeld

Houd je huis of bedrijf dag en nacht in de gaten met Arlo Ultra. De camera's beschikken over nachtzicht in kleur, waardoor je geen korrelig, wazig of zwart-wit beeld meer hebt. De opnames worden bewaard in 4K HDR kwaliteit, waardoor je superscherpe beelden hebt.


Draadloos

De camera's volledig draadloos, waardoor je geen vervelende kabels hoeft te trekken. Het is alleen belangrijk dat de camera's verbonden zijn met het basisstation. Opladen van de camera's is eenvoudig met de meegeleverde magnetische oplaadkabel. 


Goed om te weten

De camera's beschikken over een hele goede geluidskwaliteit, waardoor je bezoekers hoort praten en door 2-weg audio ook terug kunt praten. Ook kun je op afstand een ingebouwde sirene laten afgaan of deze automatisch laten activeren bij bepaalde gebeurtenissen. 

€ 439.00

Lees meer....

50Five.nl Arlo Arlo Ultra 4K Wire Free Security Camera
Arlo Ultra 4K Wire Free Security Camera
 

Eve Degree Slim weerstation voor Apple Homekit (2 pack)

Smart Home volgens Apple

Met Apple Homekit maakt Apple zijn intrede in de smart home wereld. Het platform van de tech-gigant is al compatibel met tientallen slimme producten. De EVE Degree is hier één van en is een oplossing die perfect afgemeten is op het Homekit platform. De EVE Degree is een slim weerstation die je in huis of in de tuin plaatst. De Degree voorziet je van precieze info over het binnen- en buitenklimaat.


Temperatuur en luchtvochtigheid meten

De EVE Degree meet de temperatuur en luchtvochtigheid en slaat deze ook op voor de langere termijn, zodat je inzicht krijgt in je binnen- of buitenklimaat. Deze gegevens zijn terug te vinden in de App van Eve. Op basis hiervan kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een luchtbevochtiger in huis te halen of je verwarming af te stemmen op bepaalde momenten van de dag.Ook is het mogelijk om scenes in te stellen. Zorg bijvoorbeeld dat je ventilator aanspringt (indien verbonden met een slimme stekker), zodra het warmer is dan 27 graden.


Uitgebreide mogelijkheden

Door de mogelijkheden die de EVE producten en Homekit met zich meebrengen, kun je helemaal los met het configureren van jouw ideale smart home. De EVE Degree staat in contact met de andere Elgato en Homekit compatible apparaten, waardoor je per situatie scenes in kunt stellen.De mogelijkheden zijn eindeloos. Al jouw apparaten met Homekit ondersteuning, staan met elkaar in contact.


Handig om te weten

Voor het bedienen van de EVE Degree en andere Elgato producten heb je een apparaat met iOS nodig, zoals een iPhone, iPad of Apple TV. Een iPad of Apple TV kun je instellen als hub, die dient als hart van jouw slimme Homekit omgeving.De EVE Degree communiceert via Bluetooth en werkt alleen met Apple!

€ 129.00

Lees meer....

50Five.nl EVE Eve Degree Slim weerstation voor Apple Homekit (2 pack)
Eve Degree Slim weerstation voor Apple Homekit (2 pack)
 

Philips Hue White and Color Ambiance Starterkit E27

De perfecte start voor connected verlichting

Maak een eerste stap richting slimme verlichting met deze Philips Hue starter kit. Deze starter kit bestaat uit twee White and Colour Ambiance lampen, één bridge en één dimschakelaar. De LED lampen zijn zeer energiezuinig en stralen licht in 16 miljoen kleuren uit.


Dimschakelaar

Per dimschakelaar bedien je tot maximaal 10 lampen tegelijk. Leg de schakelaar op tafel of plaats 'm in de magnetische wnadhouder. De dimschakelaar is volledig draadloos en heeft een groot bereik.


Uitbreiden

Met deze starter kit heb jij de basis van Philips Hue in huis. Vervolgens kan je zeer eenvoudig uitbreiden door meer Hue lampen toe te voegen. Aan een enkele bridge kan je tot maximaal 50 lampen koppelen.

€ 124.00

Lees meer....

50Five.nl Philips Philips Hue White and Color Ambiance Starterkit E27
Philips Hue White and Color Ambiance Starterkit E27
 

Zyxel GS1920 24HP V2 24 poorts PoE Netwerkswitch

Bedraad internet voor elk apparaat

Met deze Zyxel netwerkswitch voorzie je elk apparaat in huis van bedraad internet. Met deze 24-poorts switch kan je tot 24 apparaten bedraad verbinden met jouw netwerk. Dat maakt deze switch zeer geschikt voor bedrijven die hun bedrijfsnetwerk willen uitbreiden. Met deze switch heb je toegang tot uitgebreide managementfuncties om een stabiel en veilig netwerk te garanderen.


Supersnel

Deze netwerkswitch ondersteunt Gigabit snelheden, tot een maximum van 1000 Mbps. Daarmee geniet je altijd van supersnel internet zonder onderbrekingen of haperen.


Power over Ethernet

Deze netwerkswitch is voorzien van Power over Ethernet. Daarmee kan je verbonden apparaten van stroom voorzien via de aangesloten netwerkkabel. Dat is ontzettend handig voor smart home apparaten zoals camera's of een videodeurbel.


Goed om te weten

De netwerkswitch heeft een compact en duurzaam ontwerp, en kan geplaatst worden waar jij wil. Je kan deze netwerkswitch zelfs tegen de muur monteren. Bovendien is de switch zeer energiezuinig. Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van de verbinding gaat de switch automatisch in energiebesparingsmodus, en de switch houdt rekening met de lengte van kabels. Hoe korter de kabel, hoe minder energie er nodig is om data te versturen.

€ 399.00

Lees meer....

50Five.nl ZyXEL Zyxel GS1920 24HP V2 24 poorts PoE Netwerkswitch
Zyxel GS1920 24HP V2 24 poorts PoE Netwerkswitch
 

Zyxel GS1200 8 8 poorts Netwerkswitch

Bedraad internet voor elk apparaat

Met deze Zyxel netwerkswitch voorzie je elk apparaat in huis van bedraad internet. Met deze 8-poorts switch kan je tot 8 apparaten bedraad verbinden met jouw thuisnetwerk. Twee van de poorten zijn high priority poorten, die altijd de hoogste prioriteit zullen krijgen over de andere poorten. Twee poorten zijn medium prioriteit, en de andere poorten zijn lage prioriteit.


Supersnel

Deze netwerkswitch ondersteunt Gigabit snelheden, tot een maximum van 1000 Mbps. Daarmee geniet je altijd van supersnel internet zonder onderbrekingen of haperen.


Goed om te weten

De netwerkswitch heeft een compact en duurzaam ontwerp, en kan geplaatst worden waar jij wil. Je kan deze netwerkswitch zelfs tegen de muur monteren. Bovendien is de switch zeer energiezuinig. Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van de verbinding gaat de switch automatisch in energiebesparingsmodus, en de switch houdt rekening met de lengte van kabels. Hoe korter de kabel, hoe minder energie er nodig is om data te versturen.

€ 49.00

Lees meer....

50Five.nl ZyXEL Zyxel GS1200 8 8 poorts Netwerkswitch
Zyxel GS1200 8 8 poorts Netwerkswitch
 

Zyxel GS1200 5HP V2 5 poorts PoE Netwerkswitch

Bedraad internet voor elk apparaat

Met deze Zyxel netwerkswitch voorzie je elk apparaat in huis van bedraad internet. Met deze 5-poorts switch kan je tot 5 apparaten bedraad verbinden met jouw thuisnetwerk. Eén van de drie poorten is een high priority poort, die altijd de hoogste prioriteit zal krijgen over de andere poorten. Twee poorten zijn medium prioriteit, en de laatste twee poorten zijn lage prioriteit.


Supersnel

Deze netwerkswitch ondersteunt Gigabit snelheden, tot een maximum van 1000 Mbps. Daarmee geniet je altijd van supersnel internet zonder onderbrekingen of haperen.


Power over Ethernet

Deze netwerkswitch is voorzien van Power over Ethernet. Daarmee kan je verbonden apparaten van stroom voorzien via de aangesloten netwerkkabel. Dat is ontzettend handig voor smart home apparaten zoals camera's of een videodeurbel.


Goed om te weten

De netwerkswitch heeft een compact en duurzaam ontwerp, en kan geplaatst worden waar jij wil. Je kan deze netwerkswitch zelfs tegen de muur monteren. Bovendien is de switch zeer energiezuinig. Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van de verbinding gaat de switch automatisch in energiebesparingsmodus, en de switch houdt rekening met de lengte van kabels. Hoe korter de kabel, hoe minder energie er nodig is om data te versturen.

€ 79.00

Lees meer....

50Five.nl ZyXEL Zyxel GS1200 5HP V2 5 poorts PoE Netwerkswitch
Zyxel GS1200 5HP V2 5 poorts PoE Netwerkswitch
 

Zyxel GS 108B V3 8 poorts Netwerkswitch

Bedraad internet voor elk apparaat

Met deze Zyxel netwerkswitch voorzie je elk apparaat in huis van bedraad internet. Met deze 8-poorts switch kan je tot 8 apparaten bedraad verbinden met jouw thuisnetwerk. Twee van de acht poorten zijn high priority poorten, die altijd de hoogste prioriteit zullen krijgen over de andere poorten. Twee poorten zijn medium prioriteit, en de rest van de poorten zijn lage prioriteit.


Supersnel

Deze netwerkswitch ondersteunt Gigabit snelheden, tot een maximum van 1000 Mbps. Daarmee geniet je altijd van supersnel internet zonder onderbrekingen of haperen.


Goed om te weten

De netwerkswitch heeft een compact en duurzaam ontwerp, en kan geplaatst worden waar jij wil. Je kan deze netwerkswitch zelfs tegen de muur monteren. Bovendien is de switch zeer energiezuinig. Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van de verbinding gaat de switch automatisch in energiebesparingsmodus, en de switch houdt rekening met de lengte van kabels. Hoe korter de kabel, hoe minder energie er nodig is om data te versturen.

€ 39.00

Lees meer....

50Five.nl ZyXEL Zyxel GS 108B V3 8 poorts Netwerkswitch
Zyxel GS 108B V3 8 poorts Netwerkswitch
 

TP Link Deco E4 WiFi Systeem

Onbeperkt internet, overal in huis
Een huis zonder internet is bijna ondenkbaar. Voor het functioneren van veel van onze apparaten zijn we afhankelijk van een sterk en stabiel internetsignaal. Toch is het signaal in huis niet overal even krachtig. Met het TP-Link Deco E4 WiFi systeem heb je sterk en stabiel internet in alle hoeken van je huis.

Manage internetgebruik
Onbeperkt internet klinkt prachtig, maar misschien vind je het juist wel prettig als niet iedereen altijd online is. Denk aan gamen, streamen en social media gebruiken. Maak voor elk gezinslid een profiel aan en bepaal op welk niveau ze online kunnen zijn, op basis van vier filters: kind, vroege tiener en volwassene. Zelfs het blokkeren van specifieke apps of websites is mogelijk. Wil je tussentijds internet even stopzetten, dan regel je dat snel en eenvoudig. Bepaal bovendien binnen welke tijden ze van internet gebruik mogen maken en stel een tijdlimiet in. Nooit meer discussies over hoe lang je zoon of dochter online is geweest. Jouw systeem houdt het exact bij. Is het bedtijd? Dan kan hij of zij via jouw thuisnetwerk niet meer online.

Veilig online
Deco zorgt voor een veilig netwerk. De ingebouwde virusscanner scant alle apparaten die worden verbonden met het netwerk. Dus niet alleen de computer of laptop, maar ook jouw tv en alle andere apparaten die verbonden zijn. Probeer je onwetend een onveilige website te bezoeken? Dan laat Deco het je weten.

Goed om te weten
Deze set bestaat uit twee Deco E4 units met elk 2 ethernetpoorten. Je sluit een unit aan op de hoofdrouter in huis en plaats de andere unit op een andere plek, om het WiFi singaal door te sturen. De rest regelt zichzelf. Je kan jouw Deco systeem uitbreiden tot een maximum van 10 units. Je hoeft de Deco units niet apart te benoemen; ze maken allemaal deel uit van hetzelfde netwerk. Dankzij Adaptive Routing technologie wordt altijd verbinding gemaakt met de dichtsbijzijnde Deco unit als je door huis loopt.

€ 109.00

Lees meer....

50Five.nl TP LINK TP Link Deco E4 WiFi Systeem
TP Link Deco E4 WiFi Systeem
 

NETGEAR Orbi Pro AC3000

Maximale snelheden

De Netgear Orbi Pro bestaat uit een WiFi-router en twee satellieten. Deze bereiken een internetsnelheid van meer dan 100 Mbps en hebben een bereik tot wel 525 m². 


Eenvoudige installatie

Het installeren is snel en eenvoudig met de Insight App. Binnen een paar minuten ben je verbonden. Met de App kun je ook de WiFi verbinding beheren en bewaken, waar ter wereld je ook bent.


Geen bedrading

De verbinding tussen de router en satellieten is geheel draadloos, waardoor je geen last hebt van irritante kabels. Daarnaast kun je het WiFi-netwerk eenvoudig scheiden, hierdoor heb je een speciale portal voor gasten, werknemers en beheerders.

€ 699.00

Lees meer....

50Five.nl NETGEAR NETGEAR Orbi Pro AC3000
NETGEAR Orbi Pro AC3000
 

NETGEAR Nighthawk RAX200

Nighthawk RAX200

De Netgear Nighthawk RAX200 draadloze router heeft tot 10.8Gbps aan gecombineerde, draadloze snelheid. Met de 12-Stream Tri-band heb je acht streams van 5GHz en vier streams van 2.4GHz, waardoor er meer bandbreedte beschikbaar is en je minder last hebt van opstoppingen.


Smart Connect

De Netgear router maakt gebruik van Smart Connect. Dit zorgt ervoor dat hij automatisch de snelste WiFi-band voor jouw apparaten zoekt. Daarnaast heb je één WiFi-naam voor het hele huis!


Nighthawk App

Met de Nighthawk App stel je eenvoudig je router in en haal je nog meer uit je wifinetwerk. Ook kun je door middel van externe toegang het netwerk van buiten het huis beheren.

€ 439.00

Lees meer....

50Five.nl NETGEAR NETGEAR Nighthawk RAX200
NETGEAR Nighthawk RAX200
 

Google Nest Audio Chalk

All about the sound
De Google Nest Audio is een slimme speaker die 75% luider is dan diens voorganger, de Google Home. Deze speaker heeft zelfs een 50% krachtigere bas. Onveranderd is dat je nog steeds je favoriete muziek, radiozenders en podcasts kan beluisteren via een veelvoud aan streamingservices. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een keer de magische woorden “Heey Google, speel muziek af!” uit te spreken. Je kamer vult zich hierna met nóg beter geluid.

Overal muziek
Maak je eigen audiosysteem door het hele huis heen en luister naar muziek in hoogwaardige stereokwaliteit. De Google Nest Audio is eenvoudig te verbinden met andere Google Nest speakers, schermen en apparaten die Chromecast ondersteunen. Het instellen is heel eenvoudig, dus je tovert je huis zo om tot één groot muzikaal feest.


Hulpje in huis
Zoals altijd kun je ook bij deze speaker terecht voor al je vragen en verzoekjes aan Google. Zeg “Heey Google, wat wordt het weer dit weekend?” en je komt er zo achter. Gebruik de Google Nest Audio als je persoonlijke agenda, vraag de sportuitslagen op, bel iemand of doe de lampen aan; de mogelijkheden met stembediening zijn vrijwel eindeloos.

Oog voor privacy

De Google Nest Audio beschikt over ingebouwde functies om je privacy te waarborgen. Je kunt bijvoorbeeld je laatste spraakopdracht aan de Google Assistant verwijderen door te zeggen “Hey Google, verwijder wat ik net heb gezegd!” Je kan natuurlijk ook gewoon de microfoon uitzetten met de knop aan de achterkant van het apparaat.

€ 99.00

Lees meer....

50Five.nl Google Google Nest Audio Chalk
Google Nest Audio Chalk
 

Google Nest Wifi Router met 1 Point

Nooit meer slechte wifi

Ben jij het beu op steeds maar weer een slecht wifi signaal te hebben in je slaapkamer, of op zolder? Met de Google Nest Wifi heb je daar nooit meer last van. Deze opvolger van de Google Wifi bestaat uit twee onderdelen; de Wifi Router en de Wifi Points. De Wifi Router verbindt bekabeld met jouw modem, en vervolgens kan je zo veel Wifi Points als je wil toevoegen. bovendien hebben de Router en Point een mooi, modern ontwerp.


Overal slim

De Wifi Points zijn niet alleen wifi versterkers. Elke Point dient ook als slimme speaker. Zo bestuur je overal in huis jouw smart home via Google Assistant. Let wel op dat de Wifi Router geen slimme speaker is. Dat geldt alleen voor de Points.


Goed om te weten

Deze set van de Nest Wifi Router en één Nest Wifi Point biedt een dekking voor een woning van ongeveer 200 vierkante meter. In realiteit kan de dekking licht afwijken afhankelijk van de situatie.

€ 239.00

Lees meer....

50Five.nl Google Google Nest Wifi Router met 1 Point
Google Nest Wifi Router met 1 Point
 

Google Nest Wifi Router

Nooit meer slechte wifi

Ben jij het beu op steeds maar weer een slecht wifi signaal te hebben in je slaapkamer, of op zolder? Met de Google Nest Wifi heb je daar nooit meer last van. Deze Nest Wifi Router dient als het basisstation, en verbindt via een kabel met jouw modem. Vervolgens kan je Nest Wifi Points aanschaffen voor dekking over een groter gebied. Wifi Points zijn apart verkrijgbaar.


Overal slim

De Wifi Points zijn niet alleen wifi versterkers. Elke Point dient ook als slimme speaker. Zo bestuur je overal in huis jouw smart home via Google Assistant. Let wel op dat de Wifi Router geen slimme speaker is. Dat geldt alleen voor de Points.


Goed om te weten

De Nest Wifi Router is een behoorlijke upgrade ten opzichte van zijn voorganger, de Google Wifi. Zo gebruikt de Nest Wifi Router het ac2200 wifi standaard, en ondersteunt deze router dual-band wifi via 2.4GHz en 5GHz. De Wifi Router heeft twee gigabit ethernetpoorten.

€ 149.00

Lees meer....

50Five.nl Google Google Nest Wifi Router
Google Nest Wifi Router
 

Google Nest Mini Wit

De nieuwe generatie

De Google Nest Mini is de opvolger van de Google Home Mini. Met het vertrouwde ontwerp, de bekende Google Assistant en nieuwe functies is de Google Nest Mini een must-have in huis! De Google Nest Mini biedt namelijk handsfree hulp, overal in huis. Je krijgt realtime antwoord op vragen, kan muziek afspelen via populaire diensten zoals YouTube Music en Spotify, en je kan de Google Nest Mini gebruiken om jouw smart home aan te sturen.


Vertrouwd, maar nog milieuvriendelijker

De Google Nest Mini is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Daarmee is de Google Nest Mini nóg milieuvriendelijker dan zijn voorganger. Het vertrouwde ontwerp van de kleine speaker is hetzelfde gebleven. De speaker is alleen 8 gram zwaarder geworden. Ook heeft de Google Nest Mini een ingebouwde gleuf om de speaker tegen de muur te monteren, terwijl je bij de Google Home Mini daarvoor een extra onderdeel nodig had.


Goed om te weten

Het vermogen van deze slimme speaker is hoger dan dat van zijn voorganger. De Google Nest Mini biedt een vermogen van 15 Watt. De aansluiting voor een USB-oplaadkabel is nog steeds aanwezig.

€ 49.99

Lees meer....

50Five.nl Google Google Nest Mini Wit
Google Nest Mini Wit
 

Nest Learning Thermostat (3e generatie)

Comfort en besparing

Hoe hoog je energierekening is, wordt grotendeels bepaald door hoe je verwarmt. Is het dan niet handig wanneer de thermostaat je hierbij helpt?  Dit is wat de Nest Learning Thermostat (3e Generatie) voor je doet. Hij leert, rapporteert, meldt en geeft je visuele seintjes om slim en energiezuinig te verwarmen. Net dat beetje extra. 


Het voordeel van zelflerend

De slimme algoritmen van Nest Sense zijn altijd op de achtergrond bezig met leren, updaten en zoeken naar de juiste balans tussen comfort en besparing. De Nest Learning Termostat leert wanneer je thuis bent en past de verwarming daar op aan. Dit voorkomt onnodig energieverbruik. Hij leert je huis kennen. Zo weet hij hoe lang het duurt om je huis op te warmen en hoe tochtig het kan zijn. Of hoe je verwarmingssystemen in elkaar zitten, zodat hij deze efficiënter kan maken.


Bedien thuis én op afstand

Draai aan de knop om de temperatuur in huis te veranderen of zet de thermostaat op afstand aan of uit via de Nest-app. Handig wanneer je een keer later thuis bent of onverwachts kunt uitslapen.


 Je verbruik inzichtelijk

Weet je hoeveel energie je verbruikt? Dan weet je ook hoe je meer kunt besparen. Met Energiegeschiedenis zie je hoeveel je dagelijks uitgeeft aan energie en met het Nest-rapport heb je maandelijks inzicht. Let ook op het groene blaadje op het scherm. Zie je dit? Dan weet je dat je aan het besparen bent.


Met afstandsweergave

Wanneer je de kamer binnenloopt, licht het grote, ronde scherm op waarna je de tijd, de temperatuur of het weer kunt zien. Kies voor een digitale of analoge klok op je scherm.


Geen bevroren leidingen

Wanneer temperaturen dalen, kunnen leidingen bevriezen. Zeker bij vakantiewoningen of tweede huizen, omdat leidingen hier minder vaak gebruikt worden. Dit voorkom je met veiligheidstemperaturen. Daalt de temperatuur in huis tot onder een ingesteld minimum? Dan gaat de verwarming aan. Zolang hij online is, beschermt de Nest Learning Thermostat je leidingen om schade en ongemak te voorkomen.


Samen sterker met Nest

De Nest Learning Thermostat (3e generatie) werkt samen met andere Nest-producten en apparaten met het “works with Nest” logo. Laat je Nest thermostaat bijvoorbeeld automatisch de verwarming uitzetten bij een koolmonoxide-alarm of zet de Nest Cam automatisch aan als de thermostaat op 'afwezig' staat. Zo combineer je besparen ook nog eens met veiligheid.


Goed om te weten

Deze thermostaat is zelflerend waardoor hij zicht aanpast aan jouw leefritme. Naast dat hij zelflerend is, werkt deze thermostaat ook met geofencing waardoor hij via een connectie met jouw smartphone weet wanneer jij wel of niet thuis bent. 

In de verpakking van de Nest Thermostat vind je ook een Nest Heat Link. Deze hang je vlakbij je ketel. De Heat Link maakt draadloos of via de bestaande thermostaatdraden verbinding met je thermostaat. Als je op je thermostaat de temperatuur hoger of lager zet, wordt dat gecommuniceerd naar de Heat Link. De verwarming gaat dan aan of uit, of kan modulerend aangestuurd worden. 


Met de Nest-app heb je je thermostaat in huis en op zak. Zodra hij verbonden is met wifi, kun je de thermostaat overal bedienen. Wijzig de temperatuur in de app en de Nest Thermostat past direct de temperatuur in huis aan.


Er is een standaard voor de Nest Learning Thermostat beschikbaar zodat je hem ook kunt neerzetten. Echter is deze op dit moment niet via 50five verkrijgbaar. 

€ 235.00

Lees meer....

50Five.nl Google Nest Learning Thermostat (3e generatie)
Nest Learning Thermostat (3e generatie)
 

Verfijn Resultaten

Woonshops