Normann Copenhagen Grant hanglamp large zwart

De Normann Copenhagen Grant hanglamp large zwart (8719624797877) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Grant hanglamp large zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Grant hanglamp large zwart is 45 cm breed en 29 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Graniet,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 7W GX53 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Grant hanglamp large zwart geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Grant hanglamp large zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 481.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant hanglamp large zwart
Normann Copenhagen Grant hanglamp large zwart
 

Normann Copenhagen Grant hanglamp large messing

De Normann Copenhagen Grant hanglamp large messing (8719624797860) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Grant hanglamp large messing onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Grant hanglamp large messing is 45 cm breed en 29 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Graniet,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 7W GX53 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Grant hanglamp large messing geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Grant hanglamp large messing is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 481.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant hanglamp large messing
Normann Copenhagen Grant hanglamp large messing
 

Normann Copenhagen Grant hanglamp small zwart

De Normann Copenhagen Grant hanglamp small zwart (8719624797853) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Grant hanglamp small zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Grant hanglamp small zwart is 23 cm breed en 17 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Graniet,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 5W GX53 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Grant hanglamp small zwart geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Grant hanglamp small zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 243.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant hanglamp small zwart
Normann Copenhagen Grant hanglamp small zwart
 

Normann Copenhagen Grant hanglamp small messing

De Normann Copenhagen Grant hanglamp small messing (8719624797846) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Grant hanglamp small messing onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Grant hanglamp small messing is 23 cm breed en 17 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Graniet,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 5W GX53 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Grant hanglamp small messing geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Grant hanglamp small messing is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 243.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant hanglamp small messing
Normann Copenhagen Grant hanglamp small messing
 

Normann Copenhagen Phantom hanglamp large

De Normann Copenhagen Phantom hanglamp large (8719624798027) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Phantom hanglamp large onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Phantom hanglamp large is 45 cm / 80 cm / 81 cm breed en 44 cm / 47 cm / 64 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 11W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Phantom hanglamp large geeft Alle richtingen. De Normann Copenhagen Phantom hanglamp large is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1089.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Phantom hanglamp large
Normann Copenhagen Phantom hanglamp large
 

Normann Copenhagen Phantom hanglamp medium

De Normann Copenhagen Phantom hanglamp medium (8719624798010) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Phantom hanglamp medium onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Phantom hanglamp medium is 45 cm / 80 cm / 81 cm breed en 44 cm / 47 cm / 64 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 11W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Phantom hanglamp medium geeft Alle richtingen. De Normann Copenhagen Phantom hanglamp medium is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 967.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Phantom hanglamp medium
Normann Copenhagen Phantom hanglamp medium
 

Normann Copenhagen Phantom hanglamp small

De Normann Copenhagen Phantom hanglamp small (8719624798003) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Phantom hanglamp small onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Phantom hanglamp small is 45 cm / 80 cm / 81 cm breed en 44 cm / 47 cm / 64 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 11W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Phantom hanglamp small geeft Alle richtingen. De Normann Copenhagen Phantom hanglamp small is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 544.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Phantom hanglamp small
Normann Copenhagen Phantom hanglamp small
 

Normann Copenhagen Local hanglamp groen

De Normann Copenhagen Local hanglamp groen (8719624797990) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Jonas Wagell is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Local hanglamp groen onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Local hanglamp groen is 28 cm breed en 19 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 8W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Local hanglamp groen geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Local hanglamp groen is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 121.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Local hanglamp groen
Normann Copenhagen Local hanglamp groen
 

Normann Copenhagen Local hanglamp zwart

De Normann Copenhagen Local hanglamp zwart (8719624797983) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Jonas Wagell is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Local hanglamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Local hanglamp zwart is 28 cm breed en 19 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 8W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Local hanglamp zwart geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Local hanglamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 121.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Local hanglamp zwart
Normann Copenhagen Local hanglamp zwart
 

Normann Copenhagen Local hanglamp grijs

De Normann Copenhagen Local hanglamp grijs (8719624797976) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Jonas Wagell is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Local hanglamp grijs onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Local hanglamp grijs is 28 cm breed en 19 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 8W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Local hanglamp grijs geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Local hanglamp grijs is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 121.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Local hanglamp grijs
Normann Copenhagen Local hanglamp grijs
 

Normann Copenhagen Local hanglamp wit

De Normann Copenhagen Local hanglamp wit (8719624797969) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Jonas Wagell is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Local hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Local hanglamp wit is 28 cm breed en 19 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 8W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Local hanglamp wit geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Local hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 121.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Local hanglamp wit
Normann Copenhagen Local hanglamp wit
 

Normann Copenhagen Grant wandlamp large zwart

De Normann Copenhagen Grant wandlamp large zwart (8719624797952) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Grant wandlamp large zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Grant wandlamp large zwart is 111 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Graniet,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 4W GX53 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Grant wandlamp large zwart geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Grant wandlamp large zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 603.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant wandlamp large zwart
Normann Copenhagen Grant wandlamp large zwart
 

Normann Copenhagen Grant wandlamp large messing

De Normann Copenhagen Grant wandlamp large messing (8719624797945) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Grant wandlamp large messing onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Grant wandlamp large messing is 111 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Graniet,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 4W GX53 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Grant wandlamp large messing geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Grant wandlamp large messing is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 603.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant wandlamp large messing
Normann Copenhagen Grant wandlamp large messing
 

Normann Copenhagen Grant wandlamp small zwart

De Normann Copenhagen Grant wandlamp small zwart (8719624797938) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Grant wandlamp small zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Grant wandlamp small zwart is 43 cm breed en 22 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Graniet,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 4W GX53 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Grant wandlamp small zwart geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Grant wandlamp small zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 337.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant wandlamp small zwart
Normann Copenhagen Grant wandlamp small zwart
 

Normann Copenhagen Grant wandlamp small messing

De Normann Copenhagen Grant wandlamp small messing (8719624797921) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Grant wandlamp small messing onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Grant wandlamp small messing is 43 cm breed en 22 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Graniet,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 4W GX53 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Grant wandlamp small messing geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Grant wandlamp small messing is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 337.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant wandlamp small messing
Normann Copenhagen Grant wandlamp small messing
 

Normann Copenhagen Grant tafellamp zwart

De Normann Copenhagen Grant tafellamp zwart (8719624797891) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Grant tafellamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Grant tafellamp zwart is 26 cm breed en 45 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Graniet,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 4W GX53 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Grant tafellamp zwart geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Grant tafellamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 315.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant tafellamp zwart
Normann Copenhagen Grant tafellamp zwart
 

Normann Copenhagen Grant tafellamp messing

De Normann Copenhagen Grant tafellamp messing (8719624797884) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Grant tafellamp messing onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Grant tafellamp messing is 26 cm breed en 45 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Graniet,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 4W GX53 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Grant tafellamp messing geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Grant tafellamp messing is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 315.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant tafellamp messing
Normann Copenhagen Grant tafellamp messing
 

Normann Copenhagen Grant vloerlamp zwart

De Normann Copenhagen Grant vloerlamp zwart (8719624797914) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Grant vloerlamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Grant vloerlamp zwart is 31 cm breed en 136 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Graniet,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 4W GX53 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Grant vloerlamp zwart geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Grant vloerlamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 603.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant vloerlamp zwart
Normann Copenhagen Grant vloerlamp zwart
 

Graypants Kerflight T3 tafellamp rood

De Graypants Kerflight T3 tafellamp rood (8719624682555) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight T3 tafellamp rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight T3 tafellamp rood is 26 cm breed en 47 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight T3 tafellamp rood geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight T3 tafellamp rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 428.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight T3 tafellamp rood
Graypants Kerflight T3 tafellamp rood
 

Graypants Kerflight T2 tafellamp wit

De Graypants Kerflight T2 tafellamp wit (8719624682500) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight T2 tafellamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight T2 tafellamp wit is 21 cm breed en 39 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight T2 tafellamp wit geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight T2 tafellamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 340.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight T2 tafellamp wit
Graypants Kerflight T2 tafellamp wit
 

Graypants Kerflight S2 wandlamp zwart

De Graypants Kerflight S2 wandlamp zwart (8719624682579) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight S2 wandlamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight S2 wandlamp zwart is 30 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight S2 wandlamp zwart geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight S2 wandlamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 412.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight S2 wandlamp zwart
Graypants Kerflight S2 wandlamp zwart
 

Graypants Kerflight P3 hanglamp rood

De Graypants Kerflight P3 hanglamp rood (8719624682524) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight P3 hanglamp rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight P3 hanglamp rood is 29 cm breed en 31 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight P3 hanglamp rood geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight P3 hanglamp rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 360.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight P3 hanglamp rood
Graypants Kerflight P3 hanglamp rood
 

Graypants Kerflight P2 hanglamp wit

De Graypants Kerflight P2 hanglamp wit (8719624682470) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight P2 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight P2 hanglamp wit is 18 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight P2 hanglamp wit geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight P2 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 280.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight P2 hanglamp wit
Graypants Kerflight P2 hanglamp wit
 

Graypants Kerflight P2 hanglamp zwart

De Graypants Kerflight P2 hanglamp zwart (8719624682456) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight P2 hanglamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight P2 hanglamp zwart is 18 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight P2 hanglamp zwart geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight P2 hanglamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 280.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight P2 hanglamp zwart
Graypants Kerflight P2 hanglamp zwart
 

Graypants Nest 32 hanglamp wit

De Graypants Nest 32 hanglamp wit (8719624797730) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Nest 32 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Nest 32 hanglamp wit is 24 cm / 33 cm breed en 62 cm / 85 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Nest 32 hanglamp wit geeft Naar beneden. De Graypants Nest 32 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 572.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Nest 32 hanglamp wit
Graypants Nest 32 hanglamp wit
 

Graypants Nest 24 hanglamp wit

De Graypants Nest 24 hanglamp wit (8719624797723) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Nest 24 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Nest 24 hanglamp wit is 24 cm / 33 cm breed en 62 cm / 85 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Nest 24 hanglamp wit geeft Naar beneden. De Graypants Nest 24 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 308.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Nest 24 hanglamp wit
Graypants Nest 24 hanglamp wit
 

Graypants Hive 9 hanglamp wit

De Graypants Hive 9 hanglamp wit (8719624797693) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Hive 9 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Hive 9 hanglamp wit is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Hive 9 hanglamp wit geeft Naar beneden. De Graypants Hive 9 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 240.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Hive 9 hanglamp wit
Graypants Hive 9 hanglamp wit
 

Graypants Hive 15 hanglamp wit

De Graypants Hive 15 hanglamp wit (8719624797716) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Hive 15 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Hive 15 hanglamp wit is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Hive 15 hanglamp wit geeft Naar beneden. De Graypants Hive 15 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 500.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Hive 15 hanglamp wit
Graypants Hive 15 hanglamp wit
 

Graypants Hive 12 hanglamp wit

De Graypants Hive 12 hanglamp wit (8719624797709) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Hive 12 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Hive 12 hanglamp wit is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Hive 12 hanglamp wit geeft Naar beneden. De Graypants Hive 12 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 340.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Hive 12 hanglamp wit
Graypants Hive 12 hanglamp wit
 

Graypants Dome 36 hanglamp wit

De Graypants Dome 36 hanglamp wit (8719624797686) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Dome 36 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Dome 36 hanglamp wit is 92 cm breed en 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Dome 36 hanglamp wit geeft Naar beneden. De Graypants Dome 36 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1060.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Dome 36 hanglamp wit
Graypants Dome 36 hanglamp wit
 

Graypants Dish 6v hanglamp messing

De Graypants Dish 6v hanglamp messing (8719624682425) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Dish 6v hanglamp messing onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Dish 6v hanglamp messing is 14 cm / 24 cm / 42 cm breed en 14 cm / 24 cm / 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Dish 6v hanglamp messing geeft Alle richtingen. De Graypants Dish 6v hanglamp messing is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 436.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Dish 6v hanglamp messing
Graypants Dish 6v hanglamp messing
 

Graypants Dish 6v hanglamp staal

De Graypants Dish 6v hanglamp staal (8719624797778) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Dish 6v hanglamp staal onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Dish 6v hanglamp staal is 14 cm / 24 cm / 42 cm breed en 14 cm / 24 cm / 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Dish 6v hanglamp staal geeft Alle richtingen. De Graypants Dish 6v hanglamp staal is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 436.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Dish 6v hanglamp staal
Graypants Dish 6v hanglamp staal
 

Graypants Dish 6h hanglamp staal

De Graypants Dish 6h hanglamp staal (8719624797747) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Dish 6h hanglamp staal onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Dish 6h hanglamp staal is 14 cm / 24 cm / 42 cm breed en 18 cm / 23 cm / 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Dish 6h hanglamp staal geeft Alle richtingen. De Graypants Dish 6h hanglamp staal is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 436.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Dish 6h hanglamp staal
Graypants Dish 6h hanglamp staal
 

Graypants Dish 17v hanglamp messing

De Graypants Dish 17v hanglamp messing (8719624682449) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Dish 17v hanglamp messing onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Dish 17v hanglamp messing is 14 cm / 24 cm / 42 cm breed en 14 cm / 24 cm / 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Dish 17v hanglamp messing geeft Alle richtingen. De Graypants Dish 17v hanglamp messing is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1080.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Dish 17v hanglamp messing
Graypants Dish 17v hanglamp messing
 

Graypants Dish 17v hanglamp staal

De Graypants Dish 17v hanglamp staal (8719624797792) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Dish 17v hanglamp staal onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Dish 17v hanglamp staal is 14 cm / 24 cm / 42 cm breed en 14 cm / 24 cm / 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Dish 17v hanglamp staal geeft Alle richtingen. De Graypants Dish 17v hanglamp staal is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1080.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Dish 17v hanglamp staal
Graypants Dish 17v hanglamp staal
 

Graypants Dish 17h hanglamp staal

De Graypants Dish 17h hanglamp staal (8719624797761) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Dish 17h hanglamp staal onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Dish 17h hanglamp staal is 14 cm / 24 cm / 42 cm breed en 18 cm / 23 cm / 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Dish 17h hanglamp staal geeft Alle richtingen. De Graypants Dish 17h hanglamp staal is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1080.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Dish 17h hanglamp staal
Graypants Dish 17h hanglamp staal
 

Graypants Dish 10v hanglamp staal

De Graypants Dish 10v hanglamp staal (8719624797785) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Dish 10v hanglamp staal onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Dish 10v hanglamp staal is 14 cm / 24 cm / 42 cm breed en 14 cm / 24 cm / 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Dish 10v hanglamp staal geeft Alle richtingen. De Graypants Dish 10v hanglamp staal is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 712.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Dish 10v hanglamp staal
Graypants Dish 10v hanglamp staal
 

Graypants Dish 10h hanglamp staal

De Graypants Dish 10h hanglamp staal (8719624797754) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Dish 10h hanglamp staal onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Dish 10h hanglamp staal is 14 cm / 24 cm / 42 cm breed en 18 cm / 23 cm / 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Dish 10h hanglamp staal geeft Alle richtingen. De Graypants Dish 10h hanglamp staal is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 712.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Dish 10h hanglamp staal
Graypants Dish 10h hanglamp staal
 

Graypants Kerflight D9 hanglamp wit

De Graypants Kerflight D9 hanglamp wit (8719624682654) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight D9 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight D9 hanglamp wit is 83 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Acryl,Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight D9 hanglamp wit geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight D9 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1600.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight D9 hanglamp wit
Graypants Kerflight D9 hanglamp wit
 

Graypants Kerflight D9 hanglamp rood

De Graypants Kerflight D9 hanglamp rood (8719624682647) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight D9 hanglamp rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight D9 hanglamp rood is 83 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Acryl,Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight D9 hanglamp rood geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight D9 hanglamp rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1600.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight D9 hanglamp rood
Graypants Kerflight D9 hanglamp rood
 

Graypants Kerflight D6 hanglamp wit

De Graypants Kerflight D6 hanglamp wit (8719624682623) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight D6 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight D6 hanglamp wit is 55 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Acryl,Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight D6 hanglamp wit geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight D6 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1200.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight D6 hanglamp wit
Graypants Kerflight D6 hanglamp wit
 

Normann Copenhagen Grant vloerlamp messing

De Normann Copenhagen Grant vloerlamp messing (8719624797907) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Grant vloerlamp messing onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Grant vloerlamp messing is 31 cm breed en 136 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Graniet,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 4W GX53 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Grant vloerlamp messing geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Grant vloerlamp messing is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 603.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant vloerlamp messing
Normann Copenhagen Grant vloerlamp messing
 

Graypants Kerflight T2 tafellamp zwart

De Graypants Kerflight T2 tafellamp zwart (8719624682487) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight T2 tafellamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight T2 tafellamp zwart is 21 cm breed en 39 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight T2 tafellamp zwart geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight T2 tafellamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 340.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight T2 tafellamp zwart
Graypants Kerflight T2 tafellamp zwart
 

Graypants Kerflight S2 wandlamp wit

De Graypants Kerflight S2 wandlamp wit (8719624682593) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight S2 wandlamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight S2 wandlamp wit is 30 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight S2 wandlamp wit geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight S2 wandlamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 412.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight S2 wandlamp wit
Graypants Kerflight S2 wandlamp wit
 

Graypants Kerflight T3 tafellamp wit

De Graypants Kerflight T3 tafellamp wit (8719624682562) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight T3 tafellamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight T3 tafellamp wit is 26 cm breed en 47 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight T3 tafellamp wit geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight T3 tafellamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 428.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight T3 tafellamp wit
Graypants Kerflight T3 tafellamp wit
 

Graypants Dish 6h hanglamp messing

De Graypants Dish 6h hanglamp messing (8719624682395) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Dish 6h hanglamp messing onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Dish 6h hanglamp messing is 14 cm / 24 cm / 42 cm breed en 18 cm / 23 cm / 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Dish 6h hanglamp messing geeft Alle richtingen. De Graypants Dish 6h hanglamp messing is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 436.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Dish 6h hanglamp messing
Graypants Dish 6h hanglamp messing
 

Graypants Kerflight T3 tafellamp zwart

De Graypants Kerflight T3 tafellamp zwart (8719624682548) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight T3 tafellamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight T3 tafellamp zwart is 26 cm breed en 47 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight T3 tafellamp zwart geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight T3 tafellamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 428.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight T3 tafellamp zwart
Graypants Kerflight T3 tafellamp zwart
 

Graypants Hive 9 hanglamp

De Graypants Hive 9 hanglamp (8719624682340) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Hive 9 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Hive 9 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Hive 9 hanglamp geeft Naar beneden. De Graypants Hive 9 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 232.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Hive 9 hanglamp
Graypants Hive 9 hanglamp
 

Graypants Nest 24 hanglamp

De Graypants Nest 24 hanglamp (8719624682371) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Nest 24 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Nest 24 hanglamp is 24 cm / 33 cm breed en 62 cm / 85 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Nest 24 hanglamp geeft Naar beneden. De Graypants Nest 24 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 280.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Nest 24 hanglamp
Graypants Nest 24 hanglamp
 

Graypants Moa 1 hanglamp

De Graypants Moa 1 hanglamp (8719624682661) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Moa 1 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Moa 1 hanglamp is 10 cm breed en 15 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een 6W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Moa 1 hanglamp geeft Naar beneden. De Graypants Moa 1 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 132.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Moa 1 hanglamp
Graypants Moa 1 hanglamp
 

Graypants Dome 36 hanglamp

De Graypants Dome 36 hanglamp (8719624682333) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Dome 36 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Dome 36 hanglamp is 92 cm breed en 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Dome 36 hanglamp geeft Naar beneden. De Graypants Dome 36 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1060.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Dome 36 hanglamp
Graypants Dome 36 hanglamp
 

Graypants Kerflight D6 hanglamp zwart

De Graypants Kerflight D6 hanglamp zwart (8719624682609) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight D6 hanglamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight D6 hanglamp zwart is 55 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Acryl,Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight D6 hanglamp zwart geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight D6 hanglamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1200.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight D6 hanglamp zwart
Graypants Kerflight D6 hanglamp zwart
 

Graypants Kerflight D9 hanglamp zwart

De Graypants Kerflight D9 hanglamp zwart (8719624682630) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight D9 hanglamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight D9 hanglamp zwart is 83 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Acryl,Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight D9 hanglamp zwart geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight D9 hanglamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1600.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight D9 hanglamp zwart
Graypants Kerflight D9 hanglamp zwart
 

Graypants Kerflight P3 hanglamp wit

De Graypants Kerflight P3 hanglamp wit (8719624682531) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight P3 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight P3 hanglamp wit is 29 cm breed en 31 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight P3 hanglamp wit geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight P3 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 360.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight P3 hanglamp wit
Graypants Kerflight P3 hanglamp wit
 

Graypants Hive 12 hanglamp

De Graypants Hive 12 hanglamp (8719624682357) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Hive 12 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Hive 12 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Hive 12 hanglamp geeft Naar beneden. De Graypants Hive 12 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 312.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Hive 12 hanglamp
Graypants Hive 12 hanglamp
 

Graypants Dish 10v hanglamp messing

De Graypants Dish 10v hanglamp messing (8719624682432) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Dish 10v hanglamp messing onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Dish 10v hanglamp messing is 14 cm / 24 cm / 42 cm breed en 14 cm / 24 cm / 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Dish 10v hanglamp messing geeft Alle richtingen. De Graypants Dish 10v hanglamp messing is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 712.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Dish 10v hanglamp messing
Graypants Dish 10v hanglamp messing
 

Graypants Kerflight P2 hanglamp rood

De Graypants Kerflight P2 hanglamp rood (8719624682463) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight P2 hanglamp rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight P2 hanglamp rood is 18 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight P2 hanglamp rood geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight P2 hanglamp rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 280.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight P2 hanglamp rood
Graypants Kerflight P2 hanglamp rood
 

Graypants Dish 17h hanglamp messing

De Graypants Dish 17h hanglamp messing (8719624682418) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Dish 17h hanglamp messing onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Dish 17h hanglamp messing is 14 cm / 24 cm / 42 cm breed en 18 cm / 23 cm / 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Dish 17h hanglamp messing geeft Alle richtingen. De Graypants Dish 17h hanglamp messing is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1080.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Dish 17h hanglamp messing
Graypants Dish 17h hanglamp messing
 

Graypants Hive 15 hanglamp

De Graypants Hive 15 hanglamp (8719624682364) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Hive 15 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Hive 15 hanglamp is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Hive 15 hanglamp geeft Naar beneden. De Graypants Hive 15 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 436.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Hive 15 hanglamp
Graypants Hive 15 hanglamp
 

Graypants Kerflight T2 tafellamp rood

De Graypants Kerflight T2 tafellamp rood (8719624682494) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight T2 tafellamp rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight T2 tafellamp rood is 21 cm breed en 39 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight T2 tafellamp rood geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight T2 tafellamp rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 340.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight T2 tafellamp rood
Graypants Kerflight T2 tafellamp rood
 

Graypants Kerflight D6 hanglamp rood

De Graypants Kerflight D6 hanglamp rood (8719624682616) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight D6 hanglamp rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight D6 hanglamp rood is 55 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Acryl,Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight D6 hanglamp rood geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight D6 hanglamp rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 1200.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight D6 hanglamp rood
Graypants Kerflight D6 hanglamp rood
 

Graypants Nest 32 hanglamp

De Graypants Nest 32 hanglamp (8719624682388) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Nest 32 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Nest 32 hanglamp is 24 cm / 33 cm breed en 62 cm / 85 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Nest 32 hanglamp geeft Naar beneden. De Graypants Nest 32 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 464.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Nest 32 hanglamp
Graypants Nest 32 hanglamp
 

Graypants Kerflight P3 hanglamp zwart

De Graypants Kerflight P3 hanglamp zwart (8719624682517) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight P3 hanglamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight P3 hanglamp zwart is 29 cm breed en 31 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight P3 hanglamp zwart geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight P3 hanglamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 360.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight P3 hanglamp zwart
Graypants Kerflight P3 hanglamp zwart
 

Graypants Dish 10h hanglamp messing

De Graypants Dish 10h hanglamp messing (8719624682401) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Dish 10h hanglamp messing onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Dish 10h hanglamp messing is 14 cm / 24 cm / 42 cm breed en 18 cm / 23 cm / 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Dish 10h hanglamp messing geeft Alle richtingen. De Graypants Dish 10h hanglamp messing is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 712.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Dish 10h hanglamp messing
Graypants Dish 10h hanglamp messing
 

Graypants Kerflight S2 wandlamp rood

De Graypants Kerflight S2 wandlamp rood (8719624682586) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Kerflight S2 wandlamp rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Kerflight S2 wandlamp rood is 30 cm breed en 32 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Hout ,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Kerflight S2 wandlamp rood geeft Alle richtingen. De Graypants Kerflight S2 wandlamp rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 412.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Kerflight S2 wandlamp rood
Graypants Kerflight S2 wandlamp rood
 

Tom Dixon Copper Wide Hanglamp Koper

De Tom Dixon Copper Wide Hanglamp Koper (8719624685389) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Tom Dixon, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Tom Dixon is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Tom Dixon waar de Copper Wide Hanglamp Koper onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Tom Dixon Copper Wide Hanglamp Koper is Ø 50 cm breed en 22 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Polycarbonaat en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Tom Dixon raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 28W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Copper Wide Hanglamp Koper geeft Naar beneden gericht licht. De Tom Dixon Copper Wide Hanglamp Koper is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Tom Dixon design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 522.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Tom Dixon Tom Dixon Copper Wide Hanglamp Koper
Tom Dixon Copper Wide Hanglamp Koper
 

Normann Copenhagen Flow tafellamp wit

De Normann Copenhagen Flow tafellamp wit (8719624511411) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Andreas Kowalewski is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Flow tafellamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Flow tafellamp wit is 58 cm breed en 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Metaal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Flow tafellamp wit geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Flow tafellamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 251.24

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Flow tafellamp wit
Normann Copenhagen Flow tafellamp wit
 

Normann Copenhagen Stage vloerlamp zwart

De Normann Copenhagen Stage vloerlamp zwart (8719624511503) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Daniel Debiasi,Frederico Sandris is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Stage vloerlamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Stage vloerlamp zwart is 41 cm breed en 122 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Metaal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 11W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Stage vloerlamp zwart geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Stage vloerlamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 303.75

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Stage vloerlamp zwart
Normann Copenhagen Stage vloerlamp zwart
 

Normann Copenhagen Ikono hanglamp large wit

De Normann Copenhagen Ikono hanglamp large wit (8719624510896) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Ikono hanglamp large wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp large wit is Ø 45 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 9W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ikono hanglamp large wit geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp large wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 251.24

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Ikono hanglamp large wit
Normann Copenhagen Ikono hanglamp large wit
 

Normann Copenhagen Stage vloerlamp wit

De Normann Copenhagen Stage vloerlamp wit (8719624511480) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Daniel Debiasi,Frederico Sandris is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Stage vloerlamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Stage vloerlamp wit is 41 cm breed en 122 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Metaal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 11W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Stage vloerlamp wit geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Stage vloerlamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 303.75

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Stage vloerlamp wit
Normann Copenhagen Stage vloerlamp wit
 

Normann Copenhagen Acrobat tafellamp aubergine

De Normann Copenhagen Acrobat tafellamp aubergine (8719624511275) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marc Venot is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Acrobat tafellamp aubergine onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Acrobat tafellamp aubergine is 44,4 cm breed en 16,5 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Acrylaat,Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 6,5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Acrobat tafellamp aubergine geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Acrobat tafellamp aubergine is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 221.25

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Acrobat tafellamp aubergine
Normann Copenhagen Acrobat tafellamp aubergine
 

Normann Copenhagen Shelter tafellamp grijs

De Normann Copenhagen Shelter tafellamp grijs (8719624511343) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer HolmbäckNordentoft is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Shelter tafellamp grijs onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Shelter tafellamp grijs is Ø 46 cm breed en 52 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 9W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Shelter tafellamp grijs geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Shelter tafellamp grijs is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 161.24

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Shelter tafellamp grijs
Normann Copenhagen Shelter tafellamp grijs
 

Normann Copenhagen Flow tafellamp groen

De Normann Copenhagen Flow tafellamp groen (8719624511435) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Andreas Kowalewski is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Flow tafellamp groen onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Flow tafellamp groen is 58 cm breed en 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Metaal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Flow tafellamp groen geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Flow tafellamp groen is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 251.24

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Flow tafellamp groen
Normann Copenhagen Flow tafellamp groen
 

Normann Copenhagen Acrobat tafellamp zand

De Normann Copenhagen Acrobat tafellamp zand (8719624511268) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marc Venot is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Acrobat tafellamp zand onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Acrobat tafellamp zand is 44,4 cm breed en 16,5 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Acrylaat,Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 6,5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Acrobat tafellamp zand geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Acrobat tafellamp zand is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 221.25

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Acrobat tafellamp zand
Normann Copenhagen Acrobat tafellamp zand
 

Normann Copenhagen Momento tafellamp zwart

De Normann Copenhagen Momento tafellamp zwart (8719624511466) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Daniel Debiasi,Frederico Sandris is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Momento tafellamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Momento tafellamp zwart is 51 cm breed en 44 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Metaal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Momento tafellamp zwart geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Momento tafellamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 202.49

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Momento tafellamp zwart
Normann Copenhagen Momento tafellamp zwart
 

Normann Copenhagen Ikono hanglamp small grijs

De Normann Copenhagen Ikono hanglamp small grijs (8719624510827) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Ikono hanglamp small grijs onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp small grijs is Ø 20 cm breed en 17 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 20W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ikono hanglamp small grijs geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp small grijs is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 131.25

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Ikono hanglamp small grijs
Normann Copenhagen Ikono hanglamp small grijs
 

Normann Copenhagen Momento tafellamp groen

De Normann Copenhagen Momento tafellamp groen (8719624511473) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Daniel Debiasi,Frederico Sandris is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Momento tafellamp groen onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Momento tafellamp groen is 51 cm breed en 44 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Metaal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Momento tafellamp groen geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Momento tafellamp groen is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 202.49

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Momento tafellamp groen
Normann Copenhagen Momento tafellamp groen
 

Normann Copenhagen Ikono hanglamp large rood

De Normann Copenhagen Ikono hanglamp large rood (8719624510889) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Ikono hanglamp large rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp large rood is Ø 45 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 9W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ikono hanglamp large rood geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp large rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 251.24

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Ikono hanglamp large rood
Normann Copenhagen Ikono hanglamp large rood
 

Normann Copenhagen Hello vloerlamp grijs

De Normann Copenhagen Hello vloerlamp grijs (8719624511244) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Jonas Wagell is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Hello vloerlamp grijs onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Hello vloerlamp grijs is Ø 49 cm breed en 165 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Acrylaat,Beuken,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 9W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Hello vloerlamp grijs geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Hello vloerlamp grijs is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 502.49

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Hello vloerlamp grijs
Normann Copenhagen Hello vloerlamp grijs
 

Normann Copenhagen Cap tafellamp roze

De Normann Copenhagen Cap tafellamp roze (8719624511305) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Kasch Kasch is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Cap tafellamp roze onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Cap tafellamp roze is Ø 28 cm breed en 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 42W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Cap tafellamp roze geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Cap tafellamp roze is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 262.50

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Cap tafellamp roze
Normann Copenhagen Cap tafellamp roze
 

Normann Copenhagen Shelter tafellamp zwart

De Normann Copenhagen Shelter tafellamp zwart (8719624511336) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer HolmbäckNordentoft is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Shelter tafellamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Shelter tafellamp zwart is Ø 46 cm breed en 52 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 9W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Shelter tafellamp zwart geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Shelter tafellamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 161.24

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Shelter tafellamp zwart
Normann Copenhagen Shelter tafellamp zwart
 

Normann Copenhagen Ikono hanglamp large mint

De Normann Copenhagen Ikono hanglamp large mint (8719624510872) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Ikono hanglamp large mint onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp large mint is Ø 45 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 9W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ikono hanglamp large mint geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp large mint is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 251.24

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Ikono hanglamp large mint
Normann Copenhagen Ikono hanglamp large mint
 

Normann Copenhagen Momento tafellamp grijs

De Normann Copenhagen Momento tafellamp grijs (8719624511459) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Daniel Debiasi,Frederico Sandris is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Momento tafellamp grijs onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Momento tafellamp grijs is 51 cm breed en 44 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Metaal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Momento tafellamp grijs geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Momento tafellamp grijs is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 202.49

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Momento tafellamp grijs
Normann Copenhagen Momento tafellamp grijs
 

Normann Copenhagen Ikono hanglamp small wit

De Normann Copenhagen Ikono hanglamp small wit (8719624510858) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Ikono hanglamp small wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp small wit is Ø 20 cm breed en 17 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 20W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ikono hanglamp small wit geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp small wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 131.25

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Ikono hanglamp small wit
Normann Copenhagen Ikono hanglamp small wit
 

Normann Copenhagen Cap tafellamp donkerblauw

De Normann Copenhagen Cap tafellamp donkerblauw (8719624511329) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Kasch Kasch is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Cap tafellamp donkerblauw onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Cap tafellamp donkerblauw is Ø 28 cm breed en 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 42W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Cap tafellamp donkerblauw geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Cap tafellamp donkerblauw is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 262.50

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Cap tafellamp donkerblauw
Normann Copenhagen Cap tafellamp donkerblauw
 

Normann Copenhagen Stage vloerlamp groen

De Normann Copenhagen Stage vloerlamp groen (8719624511510) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Daniel Debiasi,Frederico Sandris is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Stage vloerlamp groen onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Stage vloerlamp groen is 41 cm breed en 122 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Metaal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 11W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Stage vloerlamp groen geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Stage vloerlamp groen is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 303.75

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Stage vloerlamp groen
Normann Copenhagen Stage vloerlamp groen
 

Normann Copenhagen Cordset 2,5m wit

De Normann Copenhagen Cordset 2,5m wit (8719624510629) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Normann Copenhagen is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Cordset 2,5m wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Cordset 2,5m wit is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 9W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Cordset 2,5m wit geeft . De Normann Copenhagen Cordset 2,5m wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 7.49

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Cordset 2,5m wit
Normann Copenhagen Cordset 2,5m wit
 

Normann Copenhagen Acrobat tafellamp zwart

De Normann Copenhagen Acrobat tafellamp zwart (8719624511282) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marc Venot is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Acrobat tafellamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Acrobat tafellamp zwart is 44,4 cm breed en 16,5 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Acrylaat,Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 6,5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Acrobat tafellamp zwart geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Acrobat tafellamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 221.25

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Acrobat tafellamp zwart
Normann Copenhagen Acrobat tafellamp zwart
 

Normann Copenhagen Cap tafellamp wit

De Normann Copenhagen Cap tafellamp wit (8719624511299) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Kasch Kasch is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Cap tafellamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Cap tafellamp wit is Ø 28 cm breed en 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 42W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Cap tafellamp wit geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Cap tafellamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 262.50

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Cap tafellamp wit
Normann Copenhagen Cap tafellamp wit
 

Normann Copenhagen Acrobat tafellamp grijs

De Normann Copenhagen Acrobat tafellamp grijs (8719624511251) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Marc Venot is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Acrobat tafellamp grijs onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Acrobat tafellamp grijs is 44,4 cm breed en 16,5 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Acrylaat,Kunststof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 6,5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Acrobat tafellamp grijs geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Acrobat tafellamp grijs is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 221.25

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Acrobat tafellamp grijs
Normann Copenhagen Acrobat tafellamp grijs
 

Normann Copenhagen Momento tafellamp wit

De Normann Copenhagen Momento tafellamp wit (8719624511442) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Daniel Debiasi,Frederico Sandris is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Momento tafellamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Momento tafellamp wit is 51 cm breed en 44 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Metaal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Momento tafellamp wit geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Momento tafellamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 202.49

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Momento tafellamp wit
Normann Copenhagen Momento tafellamp wit
 

Normann Copenhagen Bau hanglamp naturel small

De Normann Copenhagen Bau hanglamp naturel small (8719624510919) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Vibeke Fonnesberg Schmidt is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Bau hanglamp naturel small onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Bau hanglamp naturel small is 57,5 cm / 57 cm breed en 44 cm / 51 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Fineerhout en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 9W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bau hanglamp naturel small geeft Alle richtingen. De Normann Copenhagen Bau hanglamp naturel small is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 127.50

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Bau hanglamp naturel small
Normann Copenhagen Bau hanglamp naturel small
 

Normann Copenhagen Bau hanglamp naturel large

De Normann Copenhagen Bau hanglamp naturel large (8719624510933) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Vibeke Fonnesberg Schmidt is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Bau hanglamp naturel large onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Bau hanglamp naturel large is 57,5 cm / 57 cm breed en 44 cm / 51 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Fineerhout en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 9W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Bau hanglamp naturel large geeft Alle richtingen. De Normann Copenhagen Bau hanglamp naturel large is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 157.49

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Bau hanglamp naturel large
Normann Copenhagen Bau hanglamp naturel large
 

Normann Copenhagen Ikono hanglamp small rood

De Normann Copenhagen Ikono hanglamp small rood (8719624510841) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Ikono hanglamp small rood onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp small rood is Ø 20 cm breed en 17 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 20W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ikono hanglamp small rood geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp small rood is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 131.25

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Ikono hanglamp small rood
Normann Copenhagen Ikono hanglamp small rood
 

Normann Copenhagen Flow tafellamp zwart

De Normann Copenhagen Flow tafellamp zwart (8719624511428) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Andreas Kowalewski is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Flow tafellamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Flow tafellamp zwart is 58 cm breed en 42 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Metaal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 5W Interne LED lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Flow tafellamp zwart geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Flow tafellamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 251.24

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Flow tafellamp zwart
Normann Copenhagen Flow tafellamp zwart
 

Normann Copenhagen Ikono hanglamp small mint

De Normann Copenhagen Ikono hanglamp small mint (8719624510834) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Ikono hanglamp small mint onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp small mint is Ø 20 cm breed en 17 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 20W G9 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ikono hanglamp small mint geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp small mint is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 131.25

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Ikono hanglamp small mint
Normann Copenhagen Ikono hanglamp small mint
 

Normann Copenhagen Cap tafellamp lichtblauw

De Normann Copenhagen Cap tafellamp lichtblauw (8719624511312) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Kasch Kasch is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Cap tafellamp lichtblauw onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Cap tafellamp lichtblauw is Ø 28 cm breed en 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een 42W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Cap tafellamp lichtblauw geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Cap tafellamp lichtblauw is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 262.50

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Cap tafellamp lichtblauw
Normann Copenhagen Cap tafellamp lichtblauw
 

Normann Copenhagen Ikono hanglamp large grijs

De Normann Copenhagen Ikono hanglamp large grijs (8719624510865) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Simon Legald is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Ikono hanglamp large grijs onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp large grijs is Ø 45 cm breed en 30 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Glas,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 9W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ikono hanglamp large grijs geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Ikono hanglamp large grijs is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 251.24

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Ikono hanglamp large grijs
Normann Copenhagen Ikono hanglamp large grijs
 

Normann Copenhagen Hello vloerlamp wit

De Normann Copenhagen Hello vloerlamp wit (8719624511237) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Normann Copenhagen, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Jonas Wagell is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Normann Copenhagen waar de Hello vloerlamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Normann Copenhagen Hello vloerlamp wit is Ø 49 cm breed en 165 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Acrylaat,Beuken,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Normann Copenhagen raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 9W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Hello vloerlamp wit geeft Naar beneden. De Normann Copenhagen Hello vloerlamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Normann Copenhagen design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 502.49

Lees meer....

Lightbrands.nl Normann Copenhagen Normann Copenhagen Hello vloerlamp wit
Normann Copenhagen Hello vloerlamp wit
 

Flos Tatou S1 hanglamp zwart

De Flos Tatou S1 hanglamp zwart (8719624425053) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Flos, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Patricia Urquiola is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Flos waar de Tatou S1 hanglamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Flos Tatou S1 hanglamp zwart is 28 cm / 28 cm breed en 17,8 cm / 17,8 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Polycarbonaat,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 400 cm. Flos raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 70W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Tatou S1 hanglamp zwart geeft Naar beneden. De Flos Tatou S1 hanglamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Flos design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 206.50

Lees meer....

Lightbrands.nl Flos Flos Tatou S1 hanglamp zwart
Flos Tatou S1 hanglamp zwart
 

Graypants Olive hanglamp wit

De Graypants Olive hanglamp wit (8719624453186) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Olive hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Olive hanglamp wit is Ø 19 cm breed en 23 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 100W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Olive hanglamp wit geeft . De Graypants Olive hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 188.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Olive hanglamp wit
Graypants Olive hanglamp wit
 

Graypants Disc 16 hanglamp wit

De Graypants Disc 16 hanglamp wit (8719624453001) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Disc 16 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Disc 16 hanglamp wit is 43 cm / 50 cm / 61 cm breed en 19 cm / 23 cm / 27 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Disc 16 hanglamp wit geeft Alle richtingen. De Graypants Disc 16 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 240.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Disc 16 hanglamp wit
Graypants Disc 16 hanglamp wit
 

Graypants Disc 20 hanglamp wit

De Graypants Disc 20 hanglamp wit (8719624453025) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Disc 20 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Disc 20 hanglamp wit is 43 cm / 50 cm / 61 cm breed en 19 cm / 23 cm / 27 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Disc 20 hanglamp wit geeft Alle richtingen. De Graypants Disc 20 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 292.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Disc 20 hanglamp wit
Graypants Disc 20 hanglamp wit
 

Graypants Moon 18 hanglamp wit

De Graypants Moon 18 hanglamp wit (8719624453162) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Moon 18 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Moon 18 hanglamp wit is 26 cm / 35 cm / 45 cm breed en 22 cm / 31 cm / 40 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Moon 18 hanglamp wit geeft Alle richtingen. De Graypants Moon 18 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 412.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Moon 18 hanglamp wit
Graypants Moon 18 hanglamp wit
 

Graypants Tilt vloerlamp wit

De Graypants Tilt vloerlamp wit (8719624452981) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Tilt vloerlamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Tilt vloerlamp wit is Ø 44 cm breed en 170 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Tilt vloerlamp wit geeft Diffuus licht. De Graypants Tilt vloerlamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 620.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Tilt vloerlamp wit
Graypants Tilt vloerlamp wit
 

Graypants Moon 14 hanglamp wit

De Graypants Moon 14 hanglamp wit (8719624453148) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Moon 14 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Moon 14 hanglamp wit is 26 cm / 35 cm / 45 cm breed en 22 cm / 31 cm / 40 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Moon 14 hanglamp wit geeft Alle richtingen. De Graypants Moon 14 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 260.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Moon 14 hanglamp wit
Graypants Moon 14 hanglamp wit
 

Graypants Disc 24 hanglamp wit

De Graypants Disc 24 hanglamp wit (8719624453049) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Disc 24 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Disc 24 hanglamp wit is 43 cm / 50 cm / 61 cm breed en 19 cm / 23 cm / 27 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Disc 24 hanglamp wit geeft Alle richtingen. De Graypants Disc 24 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 372.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Disc 24 hanglamp wit
Graypants Disc 24 hanglamp wit
 

Graypants Tilt tafellamp wit

De Graypants Tilt tafellamp wit (8719624452967) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Tilt tafellamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Tilt tafellamp wit is Ø 35 cm breed en 56 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 250 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Tilt tafellamp wit geeft Diffuus licht. De Graypants Tilt tafellamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 420.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Tilt tafellamp wit
Graypants Tilt tafellamp wit
 

Graypants Arcturus hanglamp wit

De Graypants Arcturus hanglamp wit (8719624452844) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Arcturus hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Arcturus hanglamp wit is Ø 163 cm breed en 163 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 100W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Arcturus hanglamp wit geeft . De Graypants Arcturus hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 6799.99

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Arcturus hanglamp wit
Graypants Arcturus hanglamp wit
 

Graypants Moon 10 hanglamp wit

De Graypants Moon 10 hanglamp wit (8719624453124) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Moon 10 hanglamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Moon 10 hanglamp wit is 26 cm / 35 cm / 45 cm breed en 22 cm / 31 cm / 40 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Moon 10 hanglamp wit geeft Alle richtingen. De Graypants Moon 10 hanglamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 172.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Moon 10 hanglamp wit
Graypants Moon 10 hanglamp wit
 

Artemide Onderdelen voor Tolomeo Micro Faretto alleen schakelaar

De Artemide Onderdelen voor Tolomeo Micro Faretto alleen schakelaar (8719624678510) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Artemide, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Artemide waar de Onderdelen voor Tolomeo Micro Faretto alleen schakelaar onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Artemide Onderdelen voor Tolomeo Micro Faretto alleen schakelaar is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Artemide raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Onderdelen voor Tolomeo Micro Faretto alleen schakelaar geeft . De Artemide Onderdelen voor Tolomeo Micro Faretto alleen schakelaar is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Artemide design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 10.19

Lees meer....

Lightbrands.nl Artemide Artemide Onderdelen voor Tolomeo Micro Faretto alleen s
Artemide Onderdelen voor Tolomeo Micro Faretto alleen schakelaar
 

Flos Tatou T1 tafellamp brons

De Flos Tatou T1 tafellamp brons (8719624425107) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Flos, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Patricia Urquiola is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Flos waar de Tatou T1 tafellamp brons onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Flos Tatou T1 tafellamp brons is 28 cm / 28 cm / 28 cm breed en 50 cm / 50 cm / 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Polycarbonaat,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 150 cm. Flos raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 70W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Tatou T1 tafellamp brons geeft Naar beneden. De Flos Tatou T1 tafellamp brons is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Flos design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 258.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Flos Flos Tatou T1 tafellamp brons
Flos Tatou T1 tafellamp brons
 

Flos Tatou T1 tafellamp zwart

De Flos Tatou T1 tafellamp zwart (8719624425114) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Flos, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Patricia Urquiola is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Flos waar de Tatou T1 tafellamp zwart onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Flos Tatou T1 tafellamp zwart is 28 cm / 28 cm / 28 cm breed en 50 cm / 50 cm / 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Polycarbonaat,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 150 cm. Flos raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 70W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Tatou T1 tafellamp zwart geeft Naar beneden. De Flos Tatou T1 tafellamp zwart is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Flos design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 258.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Flos Flos Tatou T1 tafellamp zwart
Flos Tatou T1 tafellamp zwart
 

Flos Tatou T1 tafellamp wit

De Flos Tatou T1 tafellamp wit (8719624425091) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Flos, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Patricia Urquiola is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Flos waar de Tatou T1 tafellamp wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Flos Tatou T1 tafellamp wit is 28 cm / 28 cm / 28 cm breed en 50 cm / 50 cm / 50 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Polycarbonaat,Staal en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 150 cm. Flos raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 70W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Tatou T1 tafellamp wit geeft Naar beneden. De Flos Tatou T1 tafellamp wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Flos design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 258.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Flos Flos Tatou T1 tafellamp wit
Flos Tatou T1 tafellamp wit
 

Flos Ktribe F1 vloerlamp fumée met dimmer

De Flos Ktribe F1 vloerlamp fumée met dimmer (8719624422304) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Flos, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Philippe Starck is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Flos waar de Ktribe F1 vloerlamp fumée met dimmer onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Flos Ktribe F1 vloerlamp fumée met dimmer is Ø 24,0 cm (lampenkap) / 25,0 cm (voet) breed en 112,0 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium ,Brons,Polycarbonaat,Polymethylmethacrylaat,Staal,Stof en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 150 cm. Flos raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 70W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Ktribe F1 vloerlamp fumée met dimmer geeft Diffuus licht. De Flos Ktribe F1 vloerlamp fumée met dimmer is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Flos design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 507.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Flos Flos Ktribe F1 vloerlamp fumée met dimmer
Flos Ktribe F1 vloerlamp fumée met dimmer
 

Flos Glo Ball Basic zero tafellamp met schakelaar

De Flos Glo-Ball Basic zero tafellamp met schakelaar (8719624421239) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Flos, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Jasper Morrison,Jorge Herrera is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Flos waar de Glo-Ball Basic zero tafellamp met schakelaar onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Flos Glo-Ball Basic zero tafellamp met schakelaar is 19 cm / 19 cm breed en 16 cm / 16 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium ,Glas,Plastic en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 190 cm. Flos raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E14 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Glo-Ball Basic zero tafellamp met schakelaar geeft Alle richtingen. De Flos Glo-Ball Basic zero tafellamp met schakelaar is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Flos design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 173.01

Lees meer....

Lightbrands.nl Flos Flos Glo Ball Basic zero tafellamp met schakelaar
Flos Glo Ball Basic zero tafellamp met schakelaar
 

Graypants Vela hanglamp

De Graypants Vela hanglamp (8719624453353) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Vela hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Vela hanglamp is Ø 39 cm breed en 20 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Vela hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Vela hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 809.09

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Vela hanglamp
Graypants Vela hanglamp
 

Graypants Luna hanglamp

De Graypants Luna hanglamp (8719624453346) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Luna hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Luna hanglamp is Ø 41 cm breed en 15 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Luna hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Luna hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 764.09

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Luna hanglamp
Graypants Luna hanglamp
 

Graypants Echo hanglamp

De Graypants Echo hanglamp (8719624453339) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Echo hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Echo hanglamp is Ø 44 cm breed en 13 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 60W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Echo hanglamp geeft Diffuus licht. De Graypants Echo hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 719.09

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Echo hanglamp
Graypants Echo hanglamp
 

Graypants Disc 20 hanglamp

De Graypants Disc 20 hanglamp (8719624453018) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Graypants, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Graypants is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Graypants waar de Disc 20 hanglamp onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Graypants Disc 20 hanglamp is 43 cm / 50 cm / 61 cm breed en 19 cm / 23 cm / 27 cm hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Gerecycled karton en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van 200 cm. Graypants raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 15W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Disc 20 hanglamp geeft Alle richtingen. De Graypants Disc 20 hanglamp is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Graypants design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.

€ 268.00

Lees meer....

Lightbrands.nl Graypants Graypants Disc 20 hanglamp
Graypants Disc 20 hanglamp
 

Verfijn Resultaten

Woonshops